Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Olyan szépet álmodtam. :) Bármikor amikor rágondolok olyan jó érzés.
Valami véradás szerű dolgon vettem részt (ez homály hogy mit csináltam mert ezt nem részletezte az álom).
De volt előbb analizis. És akkor jött az orvos és egy pozitiv terhességi tesztet lebegtetett. Annyira jó érzés volt felfogni. Majd mondtam az orvosnak, nem véletlen ám mert próbálkozunk csak nem gondoltam hogy már terhes vagyok mert 2 hete menstruáltam - de végtelenül boldog vagyok a hirtől.

Éjszaka megszületett párom kis unokahuga :)
Ma munkába jövet ez járt a fejemben és hogy ez a nap a kis élet legelső napja számára idekint. Sétáltam az iroda felé és könnyeztem :) :)

ne izguljatok lányok - gondolok itt főként: Oreosmilka Judydyfi és Kiscsillag, minden rendben lesz. Engedjetek ki minden felesleges negativ izgalmat és aggodalmat..

szép napot mindenkinek!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok csajok! Sajnálom, akinek negatív lett a tesztje, de ne adjátok fel!


@szandra0408: Szandra, nem irigyellek, pozi aztán semmi. De kitartás, ne szegje kedvetetek! Össze fog jönni. Amióta csatlakoztam a fórumhoz, tényleg azt látom hogy sorban babás lesz mindenki, ahogy caroline megmondta :)




@caroline4: olyan izgi, hogy folyamatosan tesztelsz és figyeled, ahogy erősödik :) Kíváncsi lennék majd a teljes skálára :)


Nekem még mindig nem jött meg rendesen, csak barnázás van vasárnap óta, az is csak épp hogy...
Bosszant nagyon.




marmotka
 
 


Valószinű csak véletlen, de ugye tegnap elött este pozi terhestesztet csináltam, tegnap csináltam egy nagatívat reggel, De a tegnap reggeli nem korai teszt volt 25 milis! A vérvétel negatív lett. Ezen felbuzdulva este elzavartam a kedves férjem, hozzon  nekem korai 10 milis tesztet megcsináltam, azonnal nem jött ki semmi de később nagyon halvány aalig látható második csíkot láttunk. Ahasam úgy feszül, olyan nehéz mintha téglákat cipelnék benne. Teljes tanácstalanság máár kínomban nevetek...

szandra0408
 
 

 
 

@littlebiscuit: Én tegnap elött hallal álmodtam :D 


szandra0408
 
 


Lányok!

Nekem meg van az eredeti Krúdy Gyula Álmoskönyve, van olyan jegyzet, ami az 1700-as évekből való. Ha emlékszem az álmomra, mindig felütöm. Ha szeretnétek tudni az álmaitokat, írjátok le és megfejtjük!

Littlebisquit!

Én ma vittem a párom keresztlányát oltásra, a váró tele volt frissebbnél frissebb babákkal. Az egyik különösen megragadott! Szerintem a legfiatalabb baba volt, a többi sírós között ő csak csendben nézelődött és aaaaaaaakkorákat sóhajtozott, mint ha a világ fájdalma lenne rajta! Valahogy hasonlóan éreztem én is, mint te. Alig tudtam visszafojtani a sírást.


Aranyosak voltak... ehh hogyan álljak elő itthon azzal, hogy nekem gyerek kell?!

Szandra0408! Lehet, hogy ki kellene hagynod 1-2 napot és akkor reggel csinálni egy tesztet. De lehet ám, hogy tényleg csak a magas lh szintet érzékelte a teszt ( mint nálam is, vagyis másra már tényleg nem tudok gondolni, meg itt a lányok is azt mondták) és a tüneteid pms-ek.

oreosmilka
 
 


@oreosmilka:


pms-re rákerestem, nem igazán jellemző rám, és szerintem korai is lenne, 10 nappal mensi elött. Vagy nem? PMS elvileg minden hónapban előjön nekem viszont csak most ebben a hónaban jelentkezett.

szandra0408
 
 


Lányok annyi új tünetem van mostanában, de nem tudom hova tenni.
Egy családi napköziben dolgozok és tegnap sajnos nem volt egy gyerkőc sem így főnök asszonyom kitalálta, hogy főzzünk lekvárt és 30 kg szilvát kellett kimagozni. Ezzel nem is volt baj, de amikor elkezdtem és megéreztem a szilva illatát elkezdett émelyegni a gyomrom, és erős hányingerem lett. Először arra gondoltam, hogy mivel nem ettem, azért van, de miután ettem még erősebb lett. Hányni nem hánytam de nagyon zavaró volt. Utána miközben magoztam a szilvát, erős nyilallást éreztem a hüvelyemnél, amit Caroline is említett. Ma meg, ahogy jöttem be reggel a munkahelyemre a kocsiban is, már émelyegtem, de amit ismét megéreztem a szilva illatát kész voltam. A derekam majd leszakad, néha apró kis görcsöket érzek odalent plusz olyan, mintha nehezebbé is vált volna a méhem. Tesztet nem merek csinálni, mert félek hogy ez is negatív lett. Leghamarabb november elején fogok tesztelni, de az még olyan messze van.


Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@marmotka:


biztosan írtad már, de máskor is barnázgatsz mielőtt megjön? 


@szandra0408:


ha most is volt halványka csík, akkor  terhes vagy és kész. Ha nincs hcg nincs csík sem szerintem. Lehet még korai, valamelyik teszt kimutatja, valamelyik nem  és lehet közte még hibás is. A vérvételnél meg ,ha tényleg csak az 50 u/ml-től értékelik terhességként, akkor simán belefér. Neked lehet csak 35 volt még akkor. Szerintem ne add fel.

@ritus922:


te mikor is teszteltél? vagy mikor fogsz?


Nekem ma már megint erősebben látszik szerencsére a csíkom. Majd teszek fel képet. :) 





Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@ritus922:
Ugy latom csatlakozhatsz Kiscsillaghoz meg hozzam.... Ugyan igy vagyunk!
Most is nyom a méhem, de rendesen... En nem tudom mik ezek.
Tuti hogy nem kepzelek be semmit, en nem szoktam...
Hónap végén mindenkinek feny derul, hogy mi ez. Vagy baba vagy nem... De valamelyik biztos! :-D

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


@caroline4:


Utoljára szeptember végén teszteltem. De akkor el is mentem dokihoz, akkor mondta hogy nincs baba de peteérésem lesz. Ovulációs mikroszkóppal néztem hogy mikor lesz peteérésem és október 1.én volt de október 2.án "megjött". Nem volt szokványos mensi első két nap megvolt utána két nap semmi majd még két nap maszatolás. Most meg tegnap óta vannak ezek a tűnetek. Elvileg a telefonom szerint november elején kell megjönnie, majd akörül csinálok egy tesztet. De egy részem nem igazán hiszi el hogy terhes lehetek. Bár visszagondolva januárra akkor is mintha akkor is lett volna ilyen hüvely fájdalom de nem biztos.

Várjuk a képet :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@littlebiscuit:
Köszi a biztatast! En már nem is azert izgulok hogy baba vagy nem. Hanem azert hogy ha nem az miatt vagyok igy, akkor mitol...
Na ezt jól leirtam!

A lényeg hogy ilyet még sose éreztem es fura...

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


@judydifi:


Én se hiszem hogy beképzelem mert nem vagyok egy hányingeres tipus, meg a méhemet is csak az első babánál éreztem így. Szóval nem tudom kicsit várom is a hónap végét meg nem is félek a negatív teszttől. Bár ha meg még is baba akkor gondban leszek hogy jövő szeptember 10.-én lagzim lesz és hogyan férek majd bele a ruhába plusz mi lesz addig a babóval :) de ez úgy is a jövő zenéje :) Drukkolok mindenkinek hogy pozitív legyen a tesztje.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@caroline4:


Legyen igazad! Azóta gyarapodott mostmár a hasfájás mellé néha olyan fura nyilallás vagy kaparás vagy szűrás vagy mi van a hüvelyemben is, de nem állandóan, csak néha.

szandra0408
 
 


@judydifi, ritus minden kiderül hónap végén. nekem okt. 28 Nektek? Nekem is azt akarják megmagyarázni, hogy tuti pszichés alapon van, pedig nem hiszem. Na mindegy azért ebben a hónapban sem maradunk le semmiről remélhetőleg :D

@Caroline: Várjuk a friss fotót :) Melyik márkájú teszt a 10-es erősségű? csak, hogy olyat vegyek. :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:


nekem a 10-es tesztem a vateráról van. Lipizzlipizz-től veszem mindig. Korrekt, jól működő tesztet árul. Nekem mindig pozi, ha babó van, és soha sem ha nincs. :)

Általán egész vékonyka 2,5 mm szélességűt hirdet a neten 50 Ft-ért db-ját. De én már korábban rendeltem tőle 75 Ft-osat ami 3,5 mm széles, és jobban szeretem, mert jobban látom. :) Legutóbb kifejezetten a széleset kértem tőle. Ugyanúgy megbízható ovuteszteket is árul. Legutóbb 15 ovu és 15 hcg-t vettem. 

Amúgy hcg-ből a 10-est az ovuból a 20-ast vagy 25-öst éri meg megvenni. Mert ha túl érzékeny ovutesztet veszel, akkor esetleg tévesen pozi lehet akkor, mikor még nem igazán kéne neki. De ha a gyengébb ovuteszt is szép erős, akkor hihetsz neki, hogy épp ovulálsz. 

Remélem  segítettem. Ja és elsőbbségivel kérve 1-2 nap és megjön a teszt.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Köszi caroline, de nem vayok vaterán. Esetleg olyan amit DM vagy Rossmann? Ovu tesztet nem akarok csak hcg, van otthon még 1 db x-epil 25-ös érzékenységűm. Nekem a tünetek vasárnap óta nincsenek, csak fáradékonyság és gyakori derékfájás.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:
Nekem elvileg november 4 de nem vagyok benne biztos mert ugye egy kimaradt az utána lévő pedig nem volt normális. De nagyon erős hányingerem van ha virus lenne a gyomrom is fájna de nem fáj. Nagyon fáradékony is vagyok. De lehet nem várom meg a november 4et hanem még előtte egy kicsivel tesztelek.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Szeintem én is veszek egy 10-es érzékenységű hcg tesztet mert eddig 25-ös tesztet vettem.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Ritus mikor volt meg neked? Mert nekem 30.-án és rá 1 hétre kezdődött a hányinger. de előtte volt elvileg 5 nappal peteérés. Én próbálom megvárni okt. 28. :D

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Juj de jó vissza olvasgattam az írádaitokat èd milyen sokan babásodtatok!Gratulálok a pozi tesztelőknek!Mi múlthèt hètvègère kiruccantunk a párommal kettecskèn,pont pèm volt,elvileg vasárnapra nem várom!Picit mintha èrzèkenyebb lenne a cicim meg a hasamba nèha furi èrzèsek!Türelmetlensègem kárára most teszteltem egy negatívat!Persze tudom korai mèg de annyira szeretnèk mèg egy babót!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Nekem október 1.én volt peteérésem és 2.án jött meg elöző héten pénteken kezdtem érezni a hányingert. De hétfőn a legjobban ahogy megettem ebédkor a levest az jól esett de már a második nem tegnap is nagyon hányingerem volt de a leves segített meg ma is szenvedtem a hányingertől. Nekem azért a november 4 messzebb van.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Pamina az èn páromnak is problèmák vannak a kiskatonákkal!Neki 10-12 millió/ml!Neki is ajánlotta a doki a profertilt de nem szedi mert nem hisz benne! :-( Nagyon várom a jelentkezèsed hogy milyen lett a párod eredmènye kúra után!Próbál termèszetes úton bevinni dolgokat csak nem tudom hogy elèg e!Mi a harmadik gyerkőcre gyúrunk!9 èv kihagyással próbálkozun újra,ezèrt a dokim elküldte andrológushoz ès volt sperma vizsgálat is!nyáron sajnos volt egy vetèlèsem!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Ilyen a mai tesztem, a 14. dpo-n. Amint látjátok a képen a 13. dpo-s nem olyan erős mint a 12. napi. Ezért kicsit elkenődtem tegnap. De nem kellett volna :)

Ez az alsó teszt, egy facelle kazettás, 25-ös.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Caroline 4Nagyon szèpen erődödik!Olyan jó látni!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Köszönöm szépen. Szorítok a még negatívat tesztelőknek. Köztük van a testvérem is. Olyan jó lenne ha neki is sikerülne. Neki még csak az első baba lenne. Ebben a hónapban használt először ovutesztet, ha valamelyikőtök hisz Istenben, megtenné, hogy imádkozik érte is :) Én is azt teszem minden este,mert nagyon vágyik már babára, de egy éve már hogy nem sikerül neki. Az ovutesztje alapján van peteérése, remélem ez a ciklus sikeres lesz és egyszerre lehetünk babásak. Olyan jó lenne. Mert így ugye az én örömömnek nem tud úgy örülni velem együtt, sírdogál. Bár nem mutatja, tudom, hogy nagyon fáj neki, hogy nekem elsőre sikerült ő pedig már mióta negatívat tesztel. Annyira sajnálom szegénykét. De hátha most jó időben voltak együtt... hátha.. Annyira szorítok neki is. 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


Az utolsó teszted egy német nyelvű terhességi teszt ugye?

szandra0408
 
 


igen, az. A neve facelle és a rossmannban lehet kapni.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


Gratulálok! :)

szandra0408
 
 


@szandra0408:


KÖszönöm szépen.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@kiscsillag201:


Nekem október 30.-án lenne esedékes...addig reménykedünk :)

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


@judydifi:
Nem marad más mint a várakozás és a reménykedés.

Reggel óta plusz dolgokat írhatok a tünetek közé. Adtam a kutyusomnak enni eddig nem volt semmi bajom a konzerves kutyakaja szagától most meg majdnem hánytam tőle. Amikor meg beértem a munkahelyemre ittam egy kávét bár nem esett jól de muszáj volt mert nagyon fáradt voltam de azóta meg olyan hányingerem van hogy nem merek messze menni a wc-től mert volt már hogy szaladtam de nem jött semmi. Enni egyáltalán nem tudok mert ha rágondolok rosszul leszek. Szóval ha nem baba miatt van ez akkor valami más a gond. De reménykedek hogy még is babóca van a dolgok mögött. Meg még annyi ha fél órát mozgok kicsit görcsöl a hasam és vagy le kell ülnöm vagy feküdnöm.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@Judydifi:
Jujj szuper lenne ha pozi mindkettőnknek mert akkor végig egy időben lennénk :D nekem okt. 28. a nemvárt, de addig sem állunk le szorgalmasan dolgozunk az ügyön :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@Ritus: Mióta vannak ezek a tünetek nálad?  Mert nálam múlthéten(mensi ahogy elmúlt utána kezdődtek pár napra) szombatig tartott, azóta csaka  fáradtság és a derékfájás van, hányinger jelenleg nincs.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:
A hányinger után két nappal jelentkezett. De most hétfő óta ilyen erős a görcsölés meg tegnap óta ahogy sokat mozogtam, hajoltam plusz a gyerekeket emeltem a bölcsiben. A derék fájás tegnap óta van. A hányinger akkor múlik el egy kicsit ha levest eszek. A fáradtág meg már a mensi alatt is megvolt.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Kimaradt a mensi szó az első mondatból. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Dettó :D Nekem mensi után a 3. napon jött ki a hányinger, de hála vasárnapra elmúlt, igaz néha émelygek de nem olyan vészes. Fogalmam sincs, hogy mitől van.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:
Nekem nem múlik a hányinger hanem inkább erősödik. Most is ettem de lehet nem kellett volna mert most még rosszabb mint eddig volt. Meg mostmár van egy kis szédülés. Meg úgy érzem kicsit ég a gyomrom de nem olyan erősen csak picit. Meg úgy gondolom ha virus lenne akkor fájna is a gyomrom nem csak hányingerem lenne. Meg akkor a szagoktól nem lennék rosszul csak ha ennék. Szóval nem tudom de majd október végén kiderül.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Ritus922 és kiscsillag201!

Nálam ugyanígy kezdődtek, mensi után 2 nappal.
Ha nem babások vagyunk, akkor elkaptunk egymástól valamit a topikon keresztül...hahahahha

Viccet félretéve... nálam azóta csak a gyomorégés és a fura görcsök vannak meg a hasamban, plusz néha egy kis hányinger. Mindez már 9.napja....

Hónap végén kiderül mindhármónknak, de ha véletlenül nem baba, akkor sem csüggedünk!!!! 


Nagyon izgiiii!

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


Hát én akkor egy kicsit le leszek törve mert ha most nem a baba miatt akkor jövő szeptemberig el lesz halasztva a baba projekt az esküvő miatt.

Csak ha nem baba akkor nem értem a tüneteket mert szerintem ez mind babára utal de hát nem érthetjük meg az emberi szervezetet.

Jó hogy együtt tudunk izgulni, mert így legalább nem vagyunk egyedül :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


jaj de mikor lesz már hovege???

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


Nem tudom de lehetne már mert ebbe a várakozásba fogok beleőrülni. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Hát remélem hamar elrepül!

Addigis szorgalmasan iszom a barátcserjét, bár ha már baba van akkor nem ezt kéne, de mivel még nincs pozi teszt így nem hagyom abba. :)

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


Én is nagyon remélem hogy hamar elrepül, mert most a munka is nagyon unalmas és csak úgy vánszorog az idő. Bár már holnap péntek és vége ennek a hétnek, de még bő két hét van ebből a hónapból és én csak nagyon a hónap végén vagy november elején szeretnék tesztelni. Bár addig még be kell szereznem egy 10-es erősségű hcg tesztet csak még azt nem tudom, hogy honnan. Már egy 25-ös van, de az a baj, hogy a csomagolásra nem írják rá, hogy milyen erősségű csak a tájékoztatóban van benni, így elég nehéz eldönteni. Ti tudtok olyan tesztet, ami 10-es erősségű és lehet akár DM-ben vagy rossmanban kapni? Most csak ezért nem szeretnék a netről rendelni.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Jaj lányok nyugalom és türelem

Nekem még a peteérésig is majdnem egy hét, aztán pedig 2 mire nem várom szóval én is vennék a türelemből kilóra.. :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@ritus922:


A rossmannban van a Predictor Early, ez 12,5-ös (1199,-)

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


Köszi szépen :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Csajok nekem naptár szerint máig van peteérés, szóval kiderül hónap végén :P Remélem eza  hónap már sikeres volt. 


Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:
Szurkolok hogy sikeres legyen neked is ez a hónap :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


hát Ritus! szerintem te babás vagy. Nekem ezek a tünetek, amiket leírtál, mindhárom terhességemnél a 6. héttől jelenkeztek. Addig nem hánytam, nem is volt hányingerem. 
Most se számítok előbb a hányingeres időszakra. Addig még van 2 hetem :)

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:
Legyen így ahogy mondod :) Januárba az első babával is ezek a tünetek voltak akkor peteérés után 16 nappal pozitív volt a teszt de nem is gondoltam hogy terhes lehetek mert abba hagytam a fogamzásgátlót és egy ideje nem jött meg és csak egyszer nem védekeztünk és összejött. Most nem merek tesztelni plusz nem merem beleélni magam mert az első babánál is már annnyira beleéltem magam és amikor elvesztettük maga volt a pokol. Szóval most várok október végéig.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?