Új privát üzeneted érkezett!

Somipiro szívből gratulálok! 
kisbogika
 
 


Jaj nem nekem!!!! Caroline- nak korán mutatja a hcg szintet a teszt, többes terhesség jellemzője lehet!

Nekem minden változatlan....
somipiro4
Vasad
 
 


Csodálkoztam is somipiro, mert 21-re írtad a dokit  
De látod, én már megelőlegeztem neked egy ikerpárt 
kisbogika
 
 

 
 

Aranyos vagy! 4-5. Gyerek egyszerre!!! Na de Caroline-nál is így lenne, ha t
somipiro4
Vasad
 
 


tényleg ikrek...
somipiro4
Vasad
 
 


@caroline4:


Tiszta szívből GRATULÁLOK Caroline!!!!!!!  
Somipironak igaza van, ennyire korai pozi teszt akár ikreket is jelenthet :)
zsuci
 
 


Jut eszembe, végülis tényleg lehet ikrek - ha más nem, a csillagjegye :)
zsuci
 
 


Megjött.... Új ciklus, új remény!

Legyen szép estétek!
somipiro4
Vasad
 
 


Somipiro, igy van. Hipp hopp itt a következö peteèrès csak ugy repülnek a napok ;-) szep estet neked is!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@somipiro4:


sajnálom - de igazad van, új reményekkel lehet nekivágni a következő hónapnak! 
zsuci
 
 


Sziasztok,
pénteken tuti biztos voltam, hogy sehol semmi - aztán tegnap éreztem a Caroline által leírt belenyilallást a hüvelyben, szóval gyanakodni kezdtem 
ééééés... a ma reggeli termés 
nemvárt napja, 14. dpo

zsuci
 
 


caroline4: Ez szerintem is pozitìv! Gratulálok! :)
Várjuk a fejleményeket!


Nálam úgy tűnik megjött :( De! Indul az új hónap!!! :) Mivel baba nincs, belevethetem magam újra az edzésbe. -4 kg a cél, úgy készülök rá a következő "nemvártra".
És most a sok sok infótok alapján jobban figyelek majd, hogy mikor a legideálisabb :)
marmotka
 
 


@zsuci:
Nem is tudom mit mondjak! :) Óriási gratula Neked is!!! :)
marmotka
 
 


Zsuci, GRATULALOOOK!
Ez komolyan hihetetlen ez a forum tènyleg babagyàr :-D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Zsuci nagy nagy gratula! Hát ez tényleg egy babahozó fórum lesz itt 
kisbogika
 
 


Köszi mindenkinek a gratulációkat  3 sikertelen hónap után alig merem elhinni, hogy összejött...  Ezennel hivatalosan is kinevezem Caroline-t a Babanet fő vajákosává 
zsuci
 
 


@zsuci:
Gratulálok!
:-D
Tudja még valaki követni, hány babánál tartunk? :lol:
bandibond
 
 


Csajok gratulalok a pozi teszthez!!!

Úgy látszik tényleg szerencset hoz mindenkinek ez a topik...

Mi mikor jovunk??? :)

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


Zsuci! Gratulálok, nagyon szép látható pozi a teszted. Annyira jó, hogy egyre több van belőle itt a topicban. Van egy ötletem, hogyan mondjam el a páromnak. Majd este megírom Nektek!

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Imadom azokat a sztorikat, hogy ki hogy mondja el a parjanak, szuloknek... Úgyhogy varjuk Caroline4!

Legalább ötletet adsz, ha mi is babasok leszünk. De várom már!!!

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


Pamina!

Elfelejtettem valaszolni neked. en amikor elkezdtuk elesben, akkor abba a hitbe voltam hogy pikk pakk odszejon majd es utana olvastam mindennek, vettem ovuteszteket, terhessegi teszteket es teljes erobedobassal rajta voltunk az ügyön. Aztán amikor eltelt kb 4honap es még mindig semmi, akkor rájöttem, hogy hiaba gorcsolok ra, azzal nem segitem elo a dolgokat.
Azóta már szinte nem is foglalkozom kimondottan vele, csak persze a nemvart előtt, hogy na majd most hátha.

Volt még ket darab ovutesztem amit most el is hasznaltam mult heten, de nem is veszek tobbet egyenlore.

Ugy vagyunk most vele, hogy ha akar úgyis jön.

Most iszom a teakat aztan csak lesz valami. A nogyogyaszom azt mondta hogy ha januar februarig nem lesz semmi, akkor hormonvizsgalattal kezdunk. De hozzatette, hogy o biztos abban, hogy addig sikerul.

Szóval egyenlőre türelmes vagyok! :)

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


Zsuci! Szeretettel gratulálok!!
somipiro4
Vasad
 
 


@judydifi:
A következő hónap a miénk :)
marmotka
 
 


Sziasztok!!!

Mindenkinek nagyon nagyon gratulálok a pozitív tesztekhez!!
Olvaslak benneteket és tényleg szerencsehozó a topik.Ezért gondoltam lassan másfél év után, jó lenne nekünk is egy kis szerencse!  
Most kezdtem a hormonvizsgálatot, ebben a hónapban.A ciklusommal minden rendben, általában pontos a nem várt. Most közeledik a pé.m.
Tényleg nagyon bízom a topikban

Mindenkinek drukkolok!! 

"Minden nap egy új lehetőség arra, hogy csodát teremts!"
eszanita
 
 


@caroline4:


Sziasztok! Mólt hónapban kezdtük el a próbálkozást, de szeptemberben a doki nem látott peteérést :( Azt mondta egészséges vagyok, minden ok, csak a peteérés maradt el. Ebben a hónapban újúlt erővel zajlik a próbálkozás, ovu tesztekkel karöltve. De én nem tudom ezeket jól értelmezni.Szeretném, ha esetleg valakinek van tapasztalata segítene :) És örülök, hogy megtaláltam a csoportot! :) Akét utolsó a mai, az utolsó elöttit reggel, az utolsót pedig délután csináltam.

szandra0408
 
 


Sziasztok! Nezegettem a fórumot, ti olyan jártasak vagytok...
Mi ebben a ciklusban először nem védekeztünk, gondoltuk kipróbáljuk, hogy működik-e a dolog. Utólag nézve épp peteéréskor is voltunk együtt. Már 7 napja késik, de 2 naja 2. pisiből negatívat teszteltem 25-ös teszttel. A mellem 2 napja feszül és ma reggel volt egy borsónyi rózsaszín folyásom, azóta semmi. Az alhasam szúrkál napok óta, illetve sok mászkálás után fáj rendesen, olyan nyomás érzés van. Hőmérsékletet kb egy hete mérem kívácsiságból, így napközben 37,1. Ha holnap sem jön meg reggel elmegyek dokihoz, remélem nincs valami bajom...Mivel negatív volt a teszt terhes nem lehetek gondolom.
rubita
 
 


@eszanita:


Üdv itt. Sok sikert! Csak pozitívan!

@szandra0408:
Üdvözöllek!


Ezek az ovutesztek negatívak. Legalábbis, ha a halvány csík a tesztcsíkot jelöli, az erősebbik pedig a controll csíkot. Mert ha pozitív lenne akkor pont fordítva lennének. MÁrmint, akkor pozi, ha a tesztcsík határozottan erősebben látszik, mint a controllcsík. Én 50 Ft-ért vettem a vaterán darabját. Az a fajta, amit te használsz, biztosan bolti, így gondolom drágább is. Nagyon ajánlom a vaterásat mert megbízható a hőgörbém is igazolta, hogy akkor volt ovum, mikor a teszt mutatta. Én nem vettem nagyon érzékeny ovutesztet, asszem 20-as érzékenységű. Terhességi tesztet is onnan vettem, az viszont jó ha nagyon érzékeny, így hcg tesztből 10-est vettem. 


@rubita:

Üdv Neked is. 


Azért még ellőnék egy tesztet, hogy mit mutat, mielőtt orvoshoz mennék. Ki tudja....




Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


Most picit elszomorodtam, a Vaterás dolog kicsit macerás lenne, Németországban élek, akkor ezek szerint most sincs peteérésem, viszont ott lent elég tojásfehérjeszerű a váladék. Az utolsó mensim 09.30- 10.04 ig tartott. Ha jól számoltam, most kellene pé-nek lenni nem?

szandra0408
 
 


A 3. gyermekem érkezését úgy osztottam meg a férjemmel, hogy elmentünk az Alaxandra könyvesboltba, ahol az volt a szokásunk, hogy könyveket nézegetünk, majd leülünk a kávézó részbe és kávézunk. A férjem a földszinten nézelődött én meg az emeleten. Amíg nem vette észre, odamentem a kávézóba és kértem a pultost, hogy itt egy kis becsomagolt ajándék, legyen szíves a rendelésnél a férjem csészéje mellé tenni, mintha a cég ajándéka lenne. Korábban is volt már , hogy kaptunk kekszet vagy csokit a kávé mellé. Minden terv szerint alakult. Még reggel csináltam egy kazettás tesztet amit be tudtam csomagolni, szalaggal átkötni. Kiválasztottunk néhány könyvet, aztán rendeltünk kávét. Kérték, hogy üljünk le egy asztalhoz, majd kihozzák. Úgy is volt. A férjem meg is kapta, nem is csodálkozott, hogy az övé mellett egy kis ajándék van. Beszélgettünk ki milyen könyvet talált, aztán mondom neki,hogy meg se nézed mit kaptál? Mondom biztos csoki. Erre ő, az egyik végét megbontotta és belenézett, aztán azt mondta: igen, fehércsoki. És visszatette. Mondom neki, ki se bontod? Nem akarsz adni belőle? Erre mosolygott, hogy dehogynem, bontja ki és nagyon megdöbbent, hogy nem csoki, hanem egy kétcsíkos teszt. És akár hiszitek akár nem, ekkor elkezdett esni a hó és mi az emeleten az ablak mellett ültünk és lassan óriás pelyhekben elkezdett hullani a hó. Nagyon romi volt :)


A mostanit pedig úgy mondtam el, hogy horgoltam egy indurka pindurka cipőcskét. Beletettem egy kis díszdobozkába, amit azelőtt nem látott még a férjem. Vártam egy jól látható kétcsíkos tesztig, amit meg is csináltam ma délután. Felvetettem a családnak, hogy mozduljunk ki valahova, igaz, hogy esik az eső és fúj a szél, de ne üljünk itthon. Vasárnap lévén nincs nyitva a környékünkön semmi,csak egy meki. Pont jó hely, mert nagy játszóháza van. A gyerekek játszottak, mi pedig kettesben maradtunk. Elővettem a táskámból a  dísztasakot, amibe a kis dobozkát tettem. Átadtam a férjemnek azzal a szöveggel, hogy jövőhéten új munkahelyre megy, így gondoltam sok sikert kívánok neki ezzel a kis ajándékkal. Mosolygott, örült, hogy ilyenre is gondolok, de nem kellett volna. :) Nyitja ki a kis dobozkát és ahogy ránézett a kis cipőcskékre, aztán rám pillantott és kérdezte , hogy ez akkor most mit jelent? MOndom : azt, hogy úton van és a pocakomra mutattam:) és már potyogtak is a könnyeim, megöleltük egymást. MOndtam, hogy bizonyítékom is van, és elővette ma kétcsíkos tesztet.  A férjem arcán a döbbenet, a csodálkozás és az öröm, na meg a büszkeség egyszerre látható volt. Elmondta, hogy egyáltalán nem számított rá, hogy ilyen hamar összejön. És hogy nem sejtette, hogy ezért jöttünk el otthonról. Annyira jól alakult mindent. Odakint fújt a szél, esett az eső, már sötétedett és az utcán már világítottak a lámpák. Mi meg átkarola egymást a jó melegben, tervezgettük, hogy nagyobb autót veszünk és minden olyan szép volt és jó... Bodogság van. :)

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Igen van egy 10es tesztem reggel megcsinálom. Kíváncsi leszek...
rubita
 
 


Igen van egy 10es tesztem reggel megcsinálom. Kíváncsi leszek...
rubita
 
 


Újak! Üdv itt, sok sikert a babásodáshoz!!!

Caroline: De romantikus! Veled örülök!!! :-) :-)
somipiro4
Vasad
 
 


Tényleg romantikus, mint a filmekben! Az a kiscipő annyira cuki!

szandra0408
 
 


Caroline! Annyira szèp volt ez!!!!
Én erre mèg nem is gondoltam mert szerintem mi együtt fogunk tesztelni kedvessel. Olyan èdes mar ujra remènykedik ö is hogy mar most össze fog jönni. Mar a tegnapelötti együttlet utan azt mondta "remèljük mostmàr èrkezik". Aztan mondtam neki drágám most mèg korai èpp csak elmult a miki mèg masfel hèt az eselyes napokig :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:

De aranyos a párod! A Jónás-nnaptárat is használod az esélyes napok meghatározásában?

Én most ebben a hónapban kipröbálom.... Szinte közvetlen a Miki utánra esik és kislányt jósol:-)
somipiro4
Vasad
 
 


Sziasztok! 
Végül tegnap este nagyon kevés pirosas vérzésem volt, és ma reggel mostanáig szinte alig valami barna. Nem olyan mint amikor meg szokott jönni, és érzésre sem, de mivel a teszt reggel negatív lett így gondolom valami hormon zavar lehet. Emellett nagyon szédülök, de lehet, hogy mostmár fejben van a baj. :) Ha ez elmúlik mindenképp elmegyek dokihoz, amúgy is aktuális. Addig is mindenkinek hajrá!
rubita
 
 


Csajok, olyan szintű hangulatingadozásaim vannak, hogy nem ismerek magamra. Képes vagyok bármire elsírni magam...

Mi a fene van velem? A méhem is görcsölget néha már 5 napja.... És ma reggel olyan hányingerem volt, hogy a kávémat is kiöntöttem.

Pont egy hete múlt el a vérzésem, szóval elvileg terhes nem lehetek.... De akkor mivan?

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


@rubita:


Ajánlom a barátcserje kapszulát vagy teát, hagy szedje össze a hormonokat... Én is azt iszok most!

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


@caroline4:


Nagyon jó kis sztorik! 

Bennem már ezerszer lejátszódott kinek hogy mondanám el, de majd én is ki akarok találni valami frappánsat. Sajnos kötni nem tudok.... hahahhah

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


@rubita: Nekem szombat este volt valami halvány pirosas szex után (31.nap), tegnap egy csepp barnázás. Azóta semmi. Teszt negatìv, a cicim fáj. Én sem tudom mi van.
marmotka
 
 


@judydifi:
Hol lehet beszerezni a barátcserjét és a teát? DM?
marmotka
 
 


Az egyik ismerősöm kezét úgy kérte meg a barátja, hogy Kinder csoki mikulásba rejtette a gyűrűt. Szépen leszedte a papírt, szétszedte majd vissza operálta. Szerintem tökjó ötlet pozitív tesztet is beletenni! Mondjuk utána nem kell megenni a mikit. De a kisebb papír tesztet a Kinder tojás sárgájába is bele lehet göngyölni, az higiénikusabb! :D

rubita
 
 


@marmotka:


Nekem cicifájás kezd elmúlni, meg mivel már egy hete késik a 10-es teszt kimutatta volna, szóval én elég nagy összeget tennék rá hogy nálam semmi. Most így orvoshoz sem megyek emiatt. Kivárom, hogy most ebből a pecsételgetésből lesz valami normális vagy nem.
rubita
 
 


Sziasztok!

Caroline,
nagyon romatikusak ezek a történetek  Én sose voltam képes erre, általában csak ráugrottam a Férjre kora hajnalban, rögtön teszt után, és az orra alá nyomtam a termést...  Most is így történt  Az a vicces, hogy pont pénteken mondta (ugye, 3 sikertelen hónap után), hogy talán már túl öregek vagyunk és nem fog összejönni a harmadik... Na, tegnap reggel mondtam is neki, hogy öreg az öreganyja 

Szandra,
ezek szerintem is negatívak, de az ovutesztek nem mindenkinél működnek tökéletesen. Próbálj minden nap ugyanabban az időpontban, lehetőleg késő délután tesztelni, az előtte lévő kb. 2 órában már ne igyál, ne pisilj! És mivel nem tudsz itthonról olcsóbb ovutesztet rendelni, nézd meg esetleg, lehet-e kapni kint mikroszkóposat, nálunk PG53 a neve asszem.
Ovu számítása egyébként: ciklus átlagos hossza mínusz 14 nap. Vagyis 28 napos ciklusnál az ovu valószínűleg a 14. napon van, 30 naposnál a 16. napon... stb. Szabálytalan ciklusnál csak az ovuteszt segít.
Drukkolok :)

eszanita,
drukkolok neked is, igen, ez hatékony topicnak tűnik :)

Rubita,
sajnálom...  szorítok, hogy ne legyen semmi komoly és mihamarabb rendbe gyere! 
A napközbeni hő egyébként (sajnos) nem sok használható információt ad fogamzás szempontjából, csak a reggeli...

zsuci
 
 


És a legfontosabb:
kezem-lábam csuriban, hogy minél gyorsabban (két)csíkosodjon mindenki!!! 
zsuci
 
 


@marmotka:


Marmotka, én ugyan így voltam a mostani menszimmel.... szex után kis valami, majd két napig semmi, aztán maszatolás, aztán elvileg megjött, de így visszagondolva nem olyan mennyiség mint szokott, bár belőlem amúgy sem szokott sok jönni. A cicim nekem is fájt nagyon! Azóta viszont elég érdekesen érzem magam.... szurkál a méhem, érzelmi kitöréseim vannak, hányinger stb. pedig most múlt el egy hete, szóval nem tudom mivan.....

A barátcserje teát és egy ilyen gyógynövényes boltba vettem, de ha gyógyszertátba kéred, biztos meg tudják rendelni neked. A kapszula nyilván egyszerűbb, mert azt csak bekapod, de a tea jóval olcsóbb (560,-) és amúgy is szeretek teázni. Megmézheted a DM-ben is hátha...

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


@judydifi: Köszi Judydifi, megnézem gyógynövényesnél! Én is szeretek teázni :)
Illetve a napokban kell felhívnom a dokimat a rákszűrés eredménye miatt, megemlítem neki, hogy ez van. Kíváncsi vagyok mit mond, lehet hogy a polip kavar be. Ha igen, akkor mensi után azonnal megyek, hogy fagyasszák le. Csak félek... :(
 

marmotka
 
 


@marmotka:


Ne gondlj mindjárt a legrosszabbra! lehet hogy a tea rögtön helyrerak :)

Lilypie Pregnancy tickers
judydifi
 
 


@judydifi:


Sajnos nem csak gondolok rá, klét hete voltam dokinál, ő mondta, hogy van a méhszájamon. Bár azt mondta, a babaprojekt mehet, babát nem zavarja, csak engem. De simán lehet, hogy amiatt borult meg a ciklusom.
marmotka
 
 


Vajon tényleg lehet ikrek, ha hamar mutatta? Minden eddigi terhességemnél a 12. dpo-nál előbb nem mutatott a teszt semmit. A 12. dpo-n pedig extra halványka volt. Ma vagyok a 12. dpo-n és tök jól látható a második csík, több lépés távolságból is. 

szerintetek? 
Én nem félek a mennyiségtől, hanem inkább csak aggódok, hogy egészséges/ek legyen/ek. :)

Mitől lehet az, hogy most a 9. dpo-n volt olyan mint máskor a 12. napon? És a mensimnek majd csak csütörtökön nem kéne jönnie. Tehát majd egy héttel mensi előtt már mutatta a teszt. 






Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?