Új privát üzeneted érkezett!

@szilu1989:
Ha ez vigasztal kicsit én a lànykàmnàl 11éve menstruàltam.... sőt baràtosnémnak is megvolt a 12.hétig minden tesztje negatív volt,bàr nàla volt egy kis hormonbaj....lehet az is közre jàtszott... szóval nàla rövidebb volt a terhesség :P

De ez azért nagyon ritka
Én szorítok neked :) :)

Mazsolyka köszi a biztatàst,még ha most elég negatívan làtom is a dolgokat

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
bocika13
 
 
 
 
 


Sziasztok,

Régi Babanet-ező vagyok, igaz jó pár éve, a kisfiam születése óta teljes szünet volt.

A párommal szeretnénk kisbabát, de mivel IR-re (inzulinrezisztencia) való hajlamot és minimális pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg nálam, arra gondoltunk, hogy szünetelünk, amíg ezeket nem rendezzük. 

Eddig spirállal védekeztünk, de két hónapja ezt levették.

A doktornőm azt mondja annyira nem vészesek az eredményeim, a vérképem alapján teherbe eshetek, de "gyúrjunk a kitűnőre".

Na most úgy állunk, hogy eddig próbáltunk vigyázni, de most ebben a hónapban valszeg pont a peteérés napját kifogva voltunk úgy együtt, hogy rendesen.

Addig nem is kezdtem gyanakodni arra, hogy terhes vok, amíg a ciklusom 17.napján két csepp vérrel nem találkoztam a WC papíron (soha nem vérzem két ciklus között).
Az alhasam folyamatosan nyom, de nem a petefészkeknél, hanem inkább alul.

Most alig várom, hogy jöjjön a jövő hét, hogy vajon megjön, vagy nem.........

Örülnék ha mihamarabb összejönne a baby, mert már nem vagyunk fiatalok.

Szép estét mindenkinek


Kép
melcsi6
 
 


@melcsi6:
Szia ! Szorítok neked! Nekem úgy mond 5 nap múlva kellene jönnie a nem vártnak....na majd meglátjuk...minden nap addig is egy remény :-)
andrenoci
 
 

 
 

@melcsi6:


Üdv! Szorítok, hogy baba legyen! 

mazsolyka
Szabadbattyán
 
 


Köszönöm mindenkinek a bíztatást :-) Párommal mi is abban reménykedünk,hogy talán a jövő héten ha csinálok tesztet lesz valami változás.De ha most nem,majd legközelebb sikerül. Remélem mindenkinek a legjobbakat,aki babát szeretne.A legcsodálatosabb dolog a világon szerintem egy baba kihordása,megszülése :-)
szilu1989
 
 


@bocika13:
Köszönöm :-) Megnyugtattál,bár igazán egy pozitív teszt után fogom jobban érezni magam,de ami késik nem múlik :-)
szilu1989
 
 


Köszi mindenkinek :-) Jövő héten nálam is kiderül :-) addig is nagy drukk mindenkinek :-)

Ti hőmérőztök lányok? Annak idején a kisfiamnál nagyon bejött, akkor nagyon komolyan űzte mindenki, sokat fordítottam a csoportnak külföldi oldalakról olyan infokat amiket itthon nem lehetett megtalálni, de gondolom, már azóta minden megtalálható.

Szép napot mindenkinek!

Kép
melcsi6
 
 


Ma megyek Dawn-szűréses vérvételre és kontrollra a nőgyógyászhoz. Szóval ma újra látni fogjuk Prüntyőkét, és nem csak abból fogom tudni, hogy ott van, hogy rosszul vagyok. ;)

mazsolyka
Szabadbattyán
 
 


Sziasztok lányok!

Először is gratula a két csíkhoz edelsnow-nak!!

Lenne egy gyors kérdésem: úgy dönöttem, hogy elmegyek dokihoz, talán kicsit túlparázom, de eléggé aggaszt, hogy nem akar jönni a baba, meg hogy múlt hónapban ennyit késett...
Szóval szeretném ha kivizsgálna, hogy tuti nincs-e vmi bajom, amitől hiába várnám évekig. 
Már túl sok nyavalyát diagnosztizáltam magamon google segítségével, a párom megőrül tőlem.
Az a kérdés, hogy mit érdemes mondani ilyenkor, mióta próbálkozunk sikertelenül? Érdemes kicsit túlozni, hogy foglalkozzon is velem? Vagy ha kérem, akkor megvizsgál, meg elküld vérvételre? Sima Tb finanszírozott dokihoz járok a János kórházba.

Mazsolyka, szuper lehet látni a babót, még ha egyelőre "csak" UH-n keresztül is!
marquise
Budapest XX. kerület
 
 


Sziasztok, itt még új vagyok.
Egy másik fórum, ahova írtam, úgy tűnik, kimúlt. Magányos voltam, átjöttem ide, remélem, nem bánjátok.
Kérdésem lenne, jár-e valaki Dr. Urbán Mártához, és ha igen, mi a véleménye róla? Mennyire nehéz bejutni a magánrendelésére? Ma hívtam az asszisztensét, de azt mondta, holnap 9 körül hívjam fel, mert épp úton van...
Kicsit a helyzetemről: pénteken lesz ovum, tegnap voltam terheléses vércukor vizsgálaton (holnap délután megyek az eredményéért) és megnézték a pajzsmirigyemet is (jövő héten kész lesz), szóval remélem, minden rendben van velem. Egy ideje leálltunk a projecttel, mert SZTK-s nőgyógyászom, (Akit Nem Nevezünk Nevén), azt állította, egészséges vagyok, nem érti, miért nem esem teherbe, menjen el a párom kivizsgálásra (ja, egészséges vagyok, csak naponta két szem egész Bromocriptint szedek...). Ő bokros teendői (=munkája) miatt eddig nem tudott elmenni, de jövő hónapban végre arra is sor kerül, izgulok.
Már nem tudok másra gondolni, főleg ilyenkor, ovu környékén, csak arra, hogy mennyire szeretnék én is bebabásodni! Egyre több terhes/kisgyerekes anyát látok és teljesen odáig vagyok. A vérvételen beszélgettem egy kismamával, aki hatodik hónapban volt, és egészen eddig észre sem vette, hogy terhes! (Remélem, nálam is így lesz, mert valahogy nem tetszik a 3 hónapon át tartó hányás. XD)

Lilypie Maternity tickers
csillagfenytvarok
 
 


Sziasztok! Nem rég kezdtünk el próbálkozni.Hőmérőzök is mindig szép a görbém,36.4 az alaphőm és középidőben is van meg a pém.Ebben a hónapban viszont teljesen kesze kusza,fura a hőm is és a peteérésem is csúszott két napot.Egyik oldalon olvastam a trifázisos görbékről,h 85%-ban babával végződnek,viszont kicsit homályos,h milyen is az.Valaki elmagyarázná? 
Ilyen a görbém eddig :


jenet1
 
 


@jenet1:


Én sosem hőmérőztem, egy orvosom szerint csak feleslegesen izgulnék minden reggel miatta, szóval sajnos nem tudom. Lehet meg kéne kérdezned a dokidat, esetleg tesztelni egyet, bár az nagyon korai lenne még. Remélem, hogy pocaklakó van nálad! Mikor aktuális a gyalázatod első napja?

Lilypie Maternity tickers
csillagfenytvarok
 
 


Köszönöm szépen :) A peteérés csúszása miatt szerintem úgy vasárnap-hétfő,de remélem elmarad 
jenet1
 
 


@marquise:


Szia üdv itt:

Mucusnak köszönhetően én is rávettem magam a dokihoz menjek,mert ugye apa is nyagatott vérvétel stb. de még korainak találtam,de ő is mondta nem árt....

van két szép nagy gyermekem a 3. sehol.... vasárnap újra egy világ omlott össze bennem mikor megjött.... bújtam a googlet szintén ezer nyavalyát kerestem magamon....mikor is tegnap közöltem állj ezen így nem jó,imádott nődokimmal /már 12 éve lassan/ megbeszéltük augusztusig hőmérőzünk és ha semmi akkor kicsit füllentve a próbálkozási idővel elkezdjük a kivizsgálásokat....

persze tudom hogy közben addig 2 ciklus is lemegy majd ahol ujra végig fogom izgulni a dolgot...mert bármennyire nyugalomra intenek egyszerűen nem megy..... idegesít anno miért sikerült elsőre most mért küzdünk stb stb
a másik apa augusztusban szülinapozik és minden vágyam egy pocaklakó legyen a fő ajándéka.....

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
bocika13
 
 
 
 
 


Mi már több, mint két éve várunk a nagy csodára, ami csak nem akar jönni... még én sem értem, miért halasztottuk eddig. Nálam is úgy tűnik, minden rendben. 28 napos a ciklusom, mindig napra pontosan megjön... igaz a prolaktinom magas volt, azt beállítottuk Bromocriptinnel de semmi mást nem talált a nődokim az SZTK-ban... de már meguntam, hogy 5 perc alatt lekoptat mindig, úgyhogy elmegyek egy magánrendelésre, megnézem, hogy az milyen... vajon ott is semmibe vesznek-e...
Vajon ott is csak rám néznek, "HAHA, de fiatal, nem kell ennek még gyerek", és elhajtanak-e...
Már nagyon magam alatt vagyok.
És most, mintha valaki bökdösné a petefészkeimet. De lehet, hogy csak az ideg. -_-" Ma voltam bent Szent Imrében, hát gyerekek mesés volt. Még beutalóval se méltóztatott rám pillantani egyetlen orvos se.

Lilypie Maternity tickers
csillagfenytvarok
 
 


Sziasztok,

Jenet1, rákerestem a FertilityFriend-en a háromfázisú görbékre és értelmezésükre, lefordítottam neked gyors megpróbálom betenni a minta görbét is (nem sikerült......), azt hiszem ez megmagyaráz mindent, egyúttal nem ad biztos támpontot. Lásd alább :-)

csillagfenytvarok, ha magánban mész esetleg javaslom a MensMentis-t (nem olcsó, de profi orvosok dolgoznak náluk).

mindenkit biztatok, hogy hőmérőzzön, nem kidobott idő, semmi stresszel nem jár, de egy csomó dolgot azonnal ki lehet zárni (van-e peteérés, megfelelő hosszúságúak-e a ciklus fázisok, azonnal látszódik, ha terhesek vagytok, totál pontosan be lehet lőni, hogy mikor kell(ene) együtt lennetek, stb. stb.)
Ha nincs egyik oldalról sem gond, gyakorlatilag 100%-os eséllyel lehet még azt is irányítani, hogy fiút, vagy lányt szeretnétek, szóval én totál hőmérőzés párti vagyok :-)

Szép estét nektek!


Mi is pontosan a háromfázisú görbe? Ha háromfázisú görbém van azt jelenti, hogy terhes vagyok?


Háromfázisú görbe szükséges ahhoz, hogy teherbe essek?


A háromfázisú görbe három hőmérséklet szintet jelez: peteérés előtti, peteérés utáni hőszintet és egy második emelkedést a 7-10. napon a peteérést követően.


Néhány esetben, azoknál a hölgyek akik ilyen görbével rendelkeznek előfordul terhesség, de vannak olyan esetek is amikor nem.


Tehát az ilyen jellegű görbék nem feltétlenül jelentik azt, hogy terhes vagy.


Függetlenül attól, hogy terhes vagy, vagy sem a hőmérsékleted megemelkedhet a peteérést követően a progreszteron hormonnak köszönhetően. Ezek a hőmérséklet emelkedések általában a peteérés utáni időszak közepén jelentkeznek és ezzel olyan képet mutathatnak (vagy esetleg nem), hogy terhes vagy.


Abban az esetben, ha a hőmérsékleted jelentősen megemelkedik a peteérést követő 7-10.napon a Fertility Friend beteszi a „háromfázisú görbe” jelzést a görbére. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy nagy eséllyel egy jól időzített „együttléted” volt.


Vagyis a háromfázisú görbe és annak jelzése nem feltétele a terhesség meglétének, azt mindig a megfelelő eszközökkel igazolt visszajelzések erősítik meg.


Kép
melcsi6
 
 


melcsi6: most foglaltam időpontot egy ismerősöm nőgyógyászának magánrendelésére. 17.-ére kaptam időpontot, este nyolcra, pont a menzeszem után egy héttel, aminek azért örülök, mert ha esetleg HSG-t akar csinálni, akkor talán azt is megcsinálhatja... attól tartok, lehet lesz még egy kis vér, de csak nem lesz túl nagy gond... meg, ha a HSG-t megcsinálja, úgyis lesz vér.
Egyébként jövő kedden megyek SZTK-s nőgyógyászhoz is (az enyém szabadságon van 20.-áig, tud valaki alamit Szabó György főorvos úrról? Milyen?), hogy legalább a rákszűrésem meglegyen. A 2014-est nem találtam, és idén még nem voltam orvosnál. Hoppá. Elszállt az idő a sulival. De legalább ebből is tud majd valamit kitalálni a magándoki. Most "tengernyi" időm lesz. Igaz lesz közben egy esküvő meg egy költözködés, amiben segítenem kell, de legalább mennek a dolgok.
Jelen dolgok ellenére holnap lesz ovum és akkor is megpróbáljuk, csak a biztonság kedvéért. Bár lassan már nem is a babáért csináljuk, hanem az élvezetért... könnyen elveszti az ember a lelkesedést, több, mint 24 hónap csalódás után... Lassan már kezdem elhinni, hogy nekem sosem lesz.


Lilypie Maternity tickers
csillagfenytvarok
 
 


Most olvasok utána a két dokinak, akikhez menni szeretnék. Hát hajmeresztő, miket lehet róluk olvasni.
Itt van valakinek tapasztalata Dr. Urbán Mártával és Dr. Szabó Györggyel kapcsolatban? Már mindkettőtől félek.

Lilypie Maternity tickers
csillagfenytvarok
 
 


Sziasztok!
Én is sokáig el voltam tűnve...
Vége a sulinak, már itthon vagyok szabin így lesz végre időm is írni. 

Mindenkinek gratulálok aki időközben babás lett!
Aki próbálkozik, annak mielőbbi sikert!

Rólam annyit h májusban volt egy éve h belevágtunk a babaprojektbe. Eddig sikertelenül. 
Most oda jutottam h már nem számolgattam semmit, csak együtt voltunk mikor mi akartuk. 
Egyedül a Gravidát szedem rendszeresen. 
Most volt először olyan tünetem(?) hogy PÉ környékén kb egy hétih minden másnap minimális barnás folyásom volt. Ami azóta megszűnt. Eddig egyik ciklusom során sem volt ilyen. Lehetséges h beágyazódási vérzés volt?
Júni 30.án kellene megjönnie. 
Azon kívül h húzódik a hasam mást nem veszek észre magamon. A mellem feszül, de nem jobban mint szokott. 

Nagyon szeretnénk már mi is ha sikerülne a  pici. 
Igaz az év végi hajtásban nem is volt időm gondolkozni a ciklusomon, így nem járt éjjel nappal az eszemben. 
Remélem sikerrel jártunk.

"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
nyuszifül82
Eger
 
 


@csillagfenytvarok:


Nem tudok olyan orvost (különösen nőgyógyászt) mondani, akiről ne hallottam volna a lehető legrosszabbakat és a lehető legjobbakat egyaránt. Attól függően, kit kérdeztem. (Persze lehtnek kivételek, de nem a tökéletesen jó vagy a tökéletesen rossz a megszokott.) Én erre a helyedben nem adnék túl sokat. Elmész, meglátod. Ha nem tetszett, nem mész hozzá többet.

Nyuszifül: Drukkolok! Várjuk a fejleményeket. :)

mazsolyka
Szabadbattyán
 
 


mazsolyka: Csak attól félek nagyon, hogy ugyanabba az SZTK-ba kell mennem egy másik orvoshoz, mivel az enyém szabadságon van, és egyelőre csak rákszűrést szeretnék de lehet ennek a dokinak is mondanám, hogy már két éve nem jön össze... de rosszat se akarok mondani eredeti dokimról. Csak jó lenne, ha figyelnének végre rám is... És annyit csalódtam már...
nyuszifül82: Nekem is vége a sulinak! És mi is csak úgy voltunk, ahogy jól esett... bár én írtam magamnak, hogy mikor lenne aktuális az esemény és próbáltam időzíteni.
(Mondjuk semmit nem ért. Még mindig nincsen semmi; olyan, mintha nem is csinálnánk semmit.)
És szerintem lehet a babázódás jele! Nagyon izgulok érted! Remélem, hogy jó híreket hozol! Ha tudsz, feltétlenül kérdezd meg a dokidat!
Nekem volt tavaly kétszer (azóta se volt olyan még egyszer), hogy ovukor összemelegedtünk, 5 napra rá pecsételtem, de aztán megjött... és rosszabb volt, mint a normál menzeszem. Remélem, nálad nem jön meg, mert annak is lehet a tünete!

Lilypie Maternity tickers
csillagfenytvarok
 
 


nyuszifül82, ezt pont most olvastam: link.

Lilypie Maternity tickers
csillagfenytvarok
 
 


Pont most voltam wc-n, és a papíron találtam fehér, nyúlós cuccot... holnap lesz ovum, remélem ez annak a jele. Most olvastam utána, de nem olyan színe van, mint a tojásfehérjének, inkább... majonézhez hasonlítanám. :D De szagtalan. Lesz, ami lesz, holnap megint megpróbáljuk!

Lilypie Maternity tickers
csillagfenytvarok
 
 


@csillagfenytvarok:


Drukkolok! A holnapiról nem kell beszámolnod, de két hét múlva érdeklődve várjuk a híreket. 

mazsolyka
Szabadbattyán
 
 


mazsolyka: Hát nem számolnék be holnap. De félek, most sem lesz semmi. Ismerősömmel arra gyanakszunk, hogy a petevezetékem valamiért nem átjárható. De ezt majd 17-én a magándoki megmondja. Addig is élünk aztán jóság van.

Lilypie Maternity tickers
csillagfenytvarok
 
 


Sziasztok!

Mi ma voltunk a 20 hetes uh-n. Minden rendben van, de egy héttel vissza lettünk véve kb.

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Sziasztok!

Nem tudom ide tartozik e, de szeretnék tanácsot, vagy ha valakivel volt ilyen akkor tapasztalatot kérni.
Februárban sajnos elvetéltem. de a menstruációm még a mai napig sem jött meg. Május elején vissza mentem a nőgyógyászhoz, eddig volt türelmem. Norcolutot írt fel, 5 napig kellett szednem napi 2 szemet. Majd kb 4-5 nap után meg kellett volna jönnie., és a ciklus 3-4. napjában vissza kellett volna mennem hormonvizsgálatra. De sajnos nem jött meg. Az orvosommal telefonon beszéltem. Azt mondta, szedjem be a következő 10 szemet, de előtte teszteljek. Teszteltem, negatív lett, így beszedtem a következő 10 szemet. Múlt hét pénteken hagytam abba, de a mai napig sem jött meg. Azóta is csináltam tesztet, de negatív lett. 
Járt már valaki így? Terhes lehetek szerintetek? Ha igen, akkor a norcolut abba hagyása veszélyezteti a babát (bár a teszt szerint nem vagyok terhes). Volt már aki így esett teherbe? Mi nagyon szeretnénk már babát, de most csak akadályokba ütközünk :(
Jövő hét pénteken megyek vissza az orvoshoz, de nem tudodk nyugodt lenni.
Mondjatok valamit, légyszi.

Köszönöm :)
ancsa282
Budapest IV. kerület
 
 


Szia!


Nekem annyi tapasztalatom van a Norcoluttal, hogy februárban kellett szednem, napi 2 szemet, mert közti vérzésem volt (nagyon enyhe, rózsaszín). 2 nap alatt elmúlt. A ciklus 21. napján kezdtem szedni, és a ciklus 25. napján csináltam tesztet, ami halvány pozi lett.
Én valószínű ennek köszönhetem, hogy megmaradt a babó (menzesz előtt mindig pecsételtem, és valószínű emiatt nem maradt meg előtte - de ezzel nem foglalkoztak a dokik!!).
De ha a teszt negatív... Akkor kevés rá az esély, de ha esetleg a nőgyógy ír ki vérvételt, akkor egy Hcg szintet lehet nézni.


Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Lányok!
Köszönöm!

Még mindig hol barnázok hol nem...
Viszont csináltam egy 25ös tergességi tesztet, és full negativ lett, még egy halvány második csík sem volt...
Szóval tényleg nem tudom h mit gondoljak.

"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
nyuszifül82
Eger
 
 


Sziasztok :) Rólam annyit,hogy 1 éve próbálkozunk a babával de nem sikerül. Nekem enyhe fokú IR van a 0 perces inzulin 8 a 120 perces 48 lett. Kaptam rá Meckformint és diátét irt elő de nem birtam és nem szedtem a gyógyszert. Diétát nem nagyon tartom több orvos azt mondta ettől még sikerülhet a baba. Átjárhatósági vizsgálat van hátra.Progreszteronom alacsony a ciklus 23 napján 5.6 volt. Az orvos azt mondta nem rossz de 10 felett lenne jó. Kaptam Utrogestant most kedztrm el szedni remélem segít. Most voltam peteérés figyelésem és a ciklus 12 napján 14 mm tüsző volt az orvos azt mondta a ciklus 15 napján kezdjem el az utrogestan szedni remélem segít :)Páromnál minden rendben van.
adri10
 
 


@adri10:
Szintèn zenész. IR - diéta. Merckformint szedtem, diéta tartása nehezen ment/megy -főleg most.
De eredmènye meglett a próbálkozásoknak.
Sok sikert! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


@mucus:


Gratul :) Köszi :) Neked mennyi volt az értéked? Okoz valami gondott az IR? Peteérési zaavrnak mondható ha csak 1 tüsző érik vagyis egy a domináns de az is kicsi a normális ciklus mérethez?

Diétát dietetikus vagy te jártál uténa mit hogy? Olyat ia hallottam aki vékony és nem kell fogyni annak nem kell számolni a ch-t csak figyelni mit eszik. 48 kg vagyok és mégis 160 ch diétát és kis glikémiás indexet irt az orvos de sokak szerint nem jó mert fogyni fogok.

adri10
 
 


@adri10:
Köszi!

Általában 1 domináns tüsző érik meg.
Nekem magasabbak voltak, már pontosan nem emlékszem.
Face-n egy csoportban vagyok benne, ott nézem a dolgokat.
A diétát endokrinológus mondta, de ő a paleot ajánlotta. Azzal kezdtem, ment is csak elkezdett nagyon hiányozni a kenyér és a tejtermék.
Nem számolok, nem megy.
Próbálok figyelni hogy mit eszek és mikor, meg többször kevesebbet.

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


@mucus:


Értem. Fent vagok facen én is a csoportba bár van egy pár mindegyikbe vagyok :) Számolni nem szeretnék és a napi 5 szöri étkezés sem megy. Ami a legrosszabb,hogy többet nem ehetnénk édességet amit nem bírnák ki igy szoktam azért enni.Szerintem nekem amúgy sincs meg a napi 160 ch és mégsem fogyok fura.
adri10
 
 


Sziasztok!

Újra én!

Május 8-án voltam orvosnál, az UH-on 19 mm-es tüszőt látott. Erre írta fel a norcolutot, hogy majd ettől megjön, de nem jött meg. Azóta már lassan 2 hónap eltelt, és sehol semmi :( 
Terhességi teszt negatív. Meddig nőhet egy tüsző? Van rá esélyem hogy közben megrepedt, és sikerült a baba, csak még a teszt nem mutatja? Vagy ciszta lett belőle? 
Szerintetek mi van velem? Volt már valaki hasonló cipőben? 
Pénteken megyek orvoshoz, de nagyon türelmetlen vagyok, és aggódom is eléggé ;(

Válaszokat előre is köszönöm.
ancsa282
Budapest IV. kerület
 
 


Jelentem 2 napja késik, cicijeim 4 napja érzékeny,nem vártnak jele sincs!
andrenoci
 
 


@adri10: szia!mi akadálya a napi 5 x-i étkezésnek?7.30,10,12.30,15.30,18.30 kb. kaja! A párom inzulinos,ha nem enne, behipózna. Én uanítottam be neki a napi 180-200-as ch-s étrendet. Szívesen segítek ha szeretnéd...
andrenoci
 
 


@andrenoci:


Jól hangzik! Drukkolok! 

mazsolyka
Szabadbattyán
 
 


@mazsolyka: Nem köszönöm meg :) minden esetre nem rossz érzés :) Bár lenne egy kérdésem: a múlt héten viszketés miatt (belülről) használtam Canesten 200 hüvelytablettát.....nem lehet ezért késik? nem hagy nyugodi a kérdés :/ ja....itt a hőkacifántosom :)


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/998541e6ee5fdf0b8f8e4b38dc3164b3_150604_150629_1435536000_.png

andrenoci
 
 


Sziasztok, ma teszteltem pozit!5 napja kèsik,fájnak a cickóim!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


A teszt!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


@moncsika79:
Ez szuper :-) Grt!!!!!!!
andrenoci
 
 


Félek h ez a 36.6 os periódus kevés lehet egy babához...
andrenoci
 
 


@andrenoci:
Canesten miatt nem késhet. Vagyis szerintem. Kár, hogy a hőd nem megy feljebb. Persze, attól nem lehetetlen semmi.


 


Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Moncsika!
Gratu 

"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
nyuszifül82
Eger
 
 


@moncsika79:


Nagyon gratulálok! Drukkolok a továbbiakhoz! 

mazsolyka
Szabadbattyán
 
 


@moncsika79:


Gratula :)
adri10
 
 


Köszönöm lányok!Jövőhèt szerdán megyek uh,vèr,vizelet vizsgálatra!Gondoklodtam pedig hogy hívjam e ilyen korán a dokit,de mákom van mert jövőhèt csütörtöktől szabira megy!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


@mucus:
Szisztok,szia ! Elég vacakul vagyok,émelygek,negatív teszt, egész nap egy -két gyufafejnyi csipp-csöpp....kész vagyok...hogy ezt h utálom....türelem....a grafikon elemzéséhez kérnék
andrenoci
 
 


...segítséget
andrenoci
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?