Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Gratulálok a sok pozitív tesztelőknek!Èn egy picit eltüntem!Kèsett a mensim múlt hónapba ezèrt vèrvètelre a 30.napon mentem a mensi 2. Napja helyett .Nèztèk o progeszteront ami nagyon alacsony volt így szerda( 31. napon) reggel meg is jött!Betelefonáltam azendokrinológiára ès kaptam lehetősèget egy új vèrvètelre a mensi 3. napjára!Az eredmènyem nem jó mert az fsh ès az lh nagyon alacsony!Szóval valószínű nincs peteèrrèsem ès ezèrt alacsony a progeszteron is!A ciklus 13. napjára kaptam időpontot a dokimhoz uh-ra ès csinál rákszűrèst is!Legalább így az uhn látja majd hogy most akkor mi van a peteèrrèsemmel!Remèlem ír fel valami stimulálót aztán jön a sikeres hónap!El vagyok egy kicsit keseredve,de remèlem lesz megoldás!
moncsi79
 
 


Kaptam vèrvètelre időpontot a ciklus 21.napjára is !
moncsi79
 
 


mazsolyka, lare: köszönöm a bíztatást, annyira jól esik!:)
A reggeli tesztet kidobtam, nagyon haragudtam rá, hogy negatív mert lenni. Mindenképp írok, hogy mi volt!
marquise
Budapest XX. kerület
 
 

 
 

@bocika13 ,@mazsolyka,
Köszönöm és jól esett,hogy válaszoltatok.
Ma 13 napja,hogy késik. A hétfői teszt még mindíg negatív volt. Megjönni nem jött meg,sőt semmi arra utaló jelet sem érzek,hogy jönni akarna. Nem is tudom,hogy merjek e még reménykedni.
Mondjuk amikor a fiammal lettem terhes az is elég érdekesen történt,mert a mensim utolsó napján lettem terhes.
Szerintetek van még remény?
dzff9
Sousse
 
 


Szia dzff, én is hasonló cipőben járok, 10 napja késik, 2x teszteltem negatívat, és megöl az ideg, hogy most mi van. Én még reménykedem, épp a dokihoz tartok, hátha mond valamit.:) Te voltál már dokinál amióta késik? Drukkolok neked!

hátha
marquise
Budapest XX. kerület
 
 


@marquise:
Drukkolok neked én is. Persze,hogy majd megöl az ideg,amig semmi biztosat nem tudunk... dettó nálam is így van. Barátnőim azt mondták,hogy volt kettőjüknél is hasonló. Az egyiküknél még 8 hetesen is negatív teszt eredmény volt csak,a másikuknál pedig 3 hét késés után mutatott egy halovány kis második csíkot. Hát nem tudom mit tegyek,komolyan. Már úgy félek a teszteléstől, mint a tűztől. Minden negatív tesztelés porig szokott rombolni lelkileg.
Nem,nem voltam még dokinál. Egyenlőre nem is szándékozok, mert szerintem nem is indokolt még. Semmim nem fáj,nem görcsölök. Azt gondolom pillanatnyilag,hogy addig még talán van esély,amíg még nem jött meg.
dzff9
Sousse
 
 


Sziasztok :)
Nagyon nagy gratula a pozitívat tesztelőknek :)

Mucus:dokibàcsink azt mondta nyugalom,nincs semmi baj valószìnű akciós nap jelző,főleg mivel el is mult :)

Ránk most 14nap izgalom vár,ma még nyomtunk egy lh-t amit nem értek mert még mindíg full 2csìkos és a hőm mèg esett 3tizedet,de serénykedés megvolt :P :) a tegnapihoz képest is 35,7lett /dokibàcsink szerint holnap màr illene emelkednie.../
Szóval kicsit aggódom,ez nem -e rossz jel:(
Nagyon messze van még 18.-a :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
bocika13
 
 
 
 
 


Ja azt elfelejtettem mondani tegnap volt benne egy ingàs /fél óràval később keltünk / 1-e 35,9fok
2.-a 36fok és ma volt 35,7

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
bocika13
 
 
 
 
 


@gabcsi87:


jaj annyira izgulok ird majd meg mindenképpen h mit mondott neked az orvos! mikor lett volna a nemvárt? sztem a suly miatt most végképpen ne izgulj! most az a legfontosabb h nyugodt maradj és ne foglalkozz mások véleményével! figyelj oda magadra mert a picurnak is az a jo! ha pedig majd fogyozni szeretnél bátran lehet a terhesség után:)  én azért holnap csinálok még egy tesztet mert olyan nehéz elhinni:)

Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
dorcsi1
 
 


@evita10:



holnap mindenképpen szeretnék elmenni mert ugy vagyok vele h ha nem látszodik semmi akkor még várok de hogy ha igen akkor nagyon jo lenne hogy megnyugodjak. hogy tényleg elhidjem hogy ott van a picur és hogy minden rendben van mert sajnos már egyszer elment egy csöpség. tul nagy bennem a félsz. de ha csak egy petezsákot lát is nekem tökéletes:) te mikor voltál elöször dokinál? mit látott akkor? hány hetes volt? holnap csinálok még egy tesztet hátha akkor már elhiszem hogy tényleg pozitiv amikor erösödött a csik. :)

edelsnow: a szurkálás mindig jo jel:) az elsőnél nekem is az volt:) és utána kiderült h össze is jött.

mazsolyka: gondolj arra mennyire megéri:) és elvileg csak a 3. honapig tart a hányinger.

üdv az ujaknak:) ezerrel megy a drukk!

Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
dorcsi1
 
 


Dorcsi: 6 hetes 6 naposan voltam, akkor petezsákot és benne a szikhólyagot látta. Kisebb volt a koránál, 5hetes 5 naposnak felelt meg a mérete.

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Bobcsyról tudtok valamit???

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Hú, csajok. Kb egy hete fedeztem fel, leginkább pihi, vagy alvás után (ugye egyből a hasamra teszem a kezem, megnézem, hogy nem csak álmodtam-e... :))
Nah, múlt héten délutáni pihi után, éreztem, hogy a jobb oldalon keményebb a hasam, másik oldalt puha. Hirtelen felugrottam, mert megijedtem. Visszafeküttem, már egyforma volt.... Gondolkoztam... valószínű Maszatka fészkelődött. Azóta már többször volt ilyenben részem.. ma reggel siekrült lekapni. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


@bobcsy:


Jajj, de jó!!! Mennyi idős vagy?

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Voltam dokinál, de sajnos semmi olyat nem mondott, aminek szívből örülhetnék... Meg van vastagodva a méhnyálkahártya, ezen kívül nem látot semmit. Tudom, ez lehet akár egy korai terhesség jele is, de valahogy nem bízom benne mostmár. Csak legalább jönne már meg, hogy utána megint lehessen reménykedni.:)
@dzff9 én is padlóra kerülök minden negatív teszt után...:( Nagyon bele tudom élni magam, hogy babás vagyok. Nekem első baba lesz, és egy csomó tünetet be tudok képzelni magamnak, ésutána csak még rosszabb a pofáraesés.
Na de fel a fejjel, ha nem most, akkor jövő hónapban, de idén mindenképp összejön!:) Próbálok pozitív maradni.:)
marquise
Budapest XX. kerület
 
 


Dorcsi holnap írj h. mi volt a dokinál, kiváncsi vagyok rá h. látszódik-e már valami
én csak jövő hét után megyek, de lehet már holnap kérek időpontot mert mindig telt ház van dokimnál.
végül nem írtad h. szedsz e vitamint, meg h, kb mikor foganhatott meg a baba. Nekem 20-án és mma kellett volna megjönni, remélem már nem is jön :) 34-35 napos ciklusaim szoktak lenni
A többieknek sok erőt és kitartást a babásodáshoz.
Lare Neke is megy a hajrááá!
gabcsi87
 
 


Pénteken majd írd meg mi lettés előre is boldog szülinapot!
Evita köszi azinfót, elég érdekes h. így számolják...... Te jól bírod? Hányinger még nem jelentkezet?
gabcsi87
 
 


Pénteken majd írd meg mi lettés előre is boldog szülinapot!
Evita köszi azinfót, elég érdekes h. így számolják...... Te jól bírod? Hányinger még nem jelentkezet?
gabcsi87
 
 


Voltam doktor bácsinál. Nagyon szépen látszott a kis tökmag az ultrahngon. Még a kis szívének a pulzálását is lehetett látni. Minden rendben, minden szépen fejlődik. Jövő héten újra ultrahang. Még mindig alig hiszem el! 

Bobcsy: Fel a fejjel! Semmi sincs még veszve. A következő hónap a tiéd!

Dzff9: Ne add fel! A negatív teszt még nem ok az elkeseredésre. Kb. két héttel a kimaradás után viszont lehet, hogy érdemes elmenni orvoshoz. Ha van valami, akkor már látszódni fog. Ha nincs, akkor azt is meg tudja mondani, hogy mi történik veleted.

Marquise: Fel a fejjel! 2015 a mi évünk!

Mucus: Nagyon jól néz ki! 

Linda88: Mi van veled? Eltűntél.

Többiek? Kivel mi újság?

mazsolyka
Szabadbattyán
 
 


@marquise:
Még nem biztos az,hogy semmi nincs ott. Nagyon drukkolok nektek,hogy sikerüljön.Majd írj ám azért,hogy mi történt. Szerintem amíg nem jön meg addig van esély.
dzff9
Sousse
 
 


@mazsolyka:
Köszönjük szépen a válaszod.A hétfői negatív eredmény porig rombolta a lelkem,mint ahogy az elmúlt 2 év minden negatív eredménye. Most lábadozom a sokkból.
Én nem európában élek jelenleg és itt meggondolja az ember,hogy mikor megy dokihoz. Itt egy kicsit sem úgy működik az orvosi ellátás,mint otthon,nálatok.
Itt a nők a második elmaradt mensitől kezdenek dokihoz járni.
Azelőtt nem is igen foglalkoznak vele,ha terhes ha nem.Magánklinika pedig elég drága és heti rendszerességgel kell menni.
Tehát nincs más hátra, mint előre-hátra azaz várok.
Én szoritok mindenkinek a pozitív
dzff9
Sousse
 
 


Én szoritok mindenkinek a pozitív tesztért.
dzff9
Sousse
 
 


@gabcsi87:
Majd mindenkeppen ird meg h mi volt a dokinal! Nekem egy hete lett volna a nem vart tehat most van 7 napja h nem jott meg. Az elso tesztet en hetfon csinaltam akkor meg nagyon kis halvanyka volt. Az februar ota szedem a folsavat aztan mondtak ismeroseim akik mar szultek h a femibion a legjobb ezert atvaltottam arra. Jelenleg is azt szedem:) es majd a masodik trimeszterbe kell valtanom egy enyhebbre mert elvileg akkor mar mas mennyisegben kellenek a vitaminok. Vannak mar tuneteid?:) tudsz meg hason aludni?

Mucus: jaj de jo!!:)) alig varom h en is erezzem mar!:) most mar tenyleg egyre nagyobb lesz a hasad:)


Evita10: gondolkodtal mar rajta h meddig szeretnel majd dolgozni? Mik a tapasztalataid ezzel kapcsolatban?

Babakra varok: kinek mikor lenne a nemvart?


Ma is csinaltam tesztet csak h biztosra menjek:) lassan kezdem elhinni h tenyleg igaz:)

Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
dorcsi1
 
 


Jó reggelt csajok! Köszönöm a köszöntést  és a drukkot is egyenlőre nem jött meg ma vagyok a 28. napon nagyon izgulok a holnapi teszt miatt, félek is kicsit mert hát nagyon bizakodó vagyok a cici fájás miatt este görcsölgetett a hasam és a fejem is fájdogál olyan mindjrát megjön érésem van. Én nem tudom ennek kell e örülni vagy nem ....
Én már 4 hónapja szedem a Dr. Czeizel 1 es terhes vitamint és hozzá c vitamint! Ha van picurka megy neki a vitamin!

Mazsolyka hatalmas gratula :) a pindur pandurhoz :)
Marique remélem hogy megjön minél hamarabb, hogy új hónapot új reményeket adjon! 
Gabcsi ennyi késés ..... ott lapul az a baba! Egy idősek lennének a babuk :) 2 nap eltéréssel :) 

lare13
Százhalombatta
 
 


Ez volt a mai es egyben az utolso is most mar remelem csak az ultrahang lesz:)


Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
dorcsi1
 
 


Nekem is van néhány tesztem, mindet eltettem. :)

Sajnos érezni még nem érzem.. de remélem, hogy hamarosan.

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Sziasztok!
Hú mennyi zebrás van itt!!

Nekem most ért véget a mensi.
Új hónap, új remények.
Nemsokára vége a tanévnek, jön a nyári szünet, remélem a nyugodtabb légkör majd segít.
De szeretnék orvoshoz menni kivizsgálásra h minden rendben van e.


"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
nyuszifül82
Eger
 
 


Sziasztok. Bocsi hogy eddig nem nagyon irtam párommal csináljuk a szobát, nq jo ő csinálja én meg nézem :D engem vissza vettek egy héttel de megvan :) Majd 2hét múlva mehetek vissza ultrahangra hátha behozza a lemaradást.
bobcsy
Martfű
 
 


Sziasztok. Bocsi hogy eddig nem nagyon irtam párommal csináljuk a szobát, nq jo ő csinálja én meg nézem :D engem vissza vettek egy héttel de megvan :) Majd 2hét múlva mehetek vissza ultrahangra hátha behozza a lemaradást.
bobcsy
Martfű
 
 


@dorcsi1:
Gratula.
dzff9
Sousse
 
 


@gabcsi87:
Remélem sikerült. Szívből kívánom,hogy sikerüljön Mindenkinek!
dzff9
Sousse
 
 


Sziasztok :) de jó làtni a sok zebràsat :) gratula nektek...

Ahogy mondta a dokibacsi hő tenyleg emelkedett de szerintem nem eleget még.... :'(

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
bocika13
 
 
 
 
 


Sziasztok! Én is mérem az ébredési testhőmérsékletet kb egy hete, ezekben a napokban lenne elvileg az ovu, de nem nagyon akar megemelkedni. Nekem olyan 26-28 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 15. napon. A termékeny típusú nyák (sorry) megvan 2 napja, a hő viszont... 36.4 szokott lenni, tegnap leesett 36.3ra, és ma 36.6, viszont ma 1 órával később keltem. Mindenesetre nagyobb emelkedésre számítottam. A nemvárt pedig 16-18. körülre várható.

Lilypie First Birthday tickers
edelsnow
 
 


Igy állunk :)

bobcsy
Martfű
 
 


@bobcsy:
GRATULA :)

EDELSNOW:
Làtom te is a görbével küzdesz... én is :(

Tegnap leesett 35,7-re ami szép ma emelkedett is 36,5-re.... de kicsit félek ez nagyon kevés a célhoz... :(
Nehezen értem meg a görbém :(

Nem vàrt nekem 17-18.a.... messze van :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
bocika13
 
 
 
 
 


@bocika13:
36.5 nekem elégnek tűnik! Az a lényeg hogy az alapvonal legmagasabb hőmérsékletéhez képest emelkedjen legalébb 0.2 fokot. Én is hülye vagyok, hogy ráparázom erre, hszen még egy teljes hónap görbéje sincs meg. Ha most nem jön össze, akkor köv. ciklusban veszek egy higyanyos hőmérőt (most digitális van) és egy LH tesztet :D

@bobcsy: 
De jó, nagyon szukolok!:)

Lilypie First Birthday tickers
edelsnow
 
 


Bobcsy
De jó látni

"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
nyuszifül82
Eger
 
 


Edelsnow
Próbáld ki az lh tesztet.
Bár nekem volt olyan h pozi volt a teszt, együtt is voltunk amikor "kellett".Ennek ellenére megjött és még nagyobb volt a csalódás h nem sikerült.

Mindenkinek megy a drukk h sikerüljön, aki meg már babás vigyázzon magára.

Sziasztok

"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
nyuszifül82
Eger
 
 


Babások,
létezik h. ilyen korán jelentkezhet a fáradtság vagy ez nem a baba miatt van? Mindjárt lefejelem az íróasztalom...... Szörnyű. Mindjárt elalszom. :(
gabcsi87
 
 


Sziasztok!!

Én a másik 2015-ös babaproject-es csoport tagja vagyok!Titeket is olvasgatlak és engedjétek meg, hogy mindenkinek gratuláljak a zebrás tesztekhez!!!Annyira jó látni és olvasni benneteket!
Mi egy éve próbálkozunk!Több-kevesebb sikerrel!  Talán majd most!!??
További zebrásodásre fel!!

"Minden nap egy új lehetőség arra, hogy csodát teremts!"
eszanita
 
 


Én még csak azt tudom mondani, hogy kitartás... nekem a babásodást megelőző hónap és a babás hónap is katasztrofális volt a hőm..
A nőgyógy még a mai napig a fejét vakarja, hogy hogyan is estem teherbe.
Tényleg csoda! :)
De igaz a mondás (kezdem elhinni), hogy sok rossz után valami jó következik. Megtörtént! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Dorcsiiiii voltál dokinál?
gabcsi87
 
 


@mazsolyka:
Itt vagyok csendesen a háttérben olvassák titeket :)

Jelenleg várakozó üzemmódban vagyok keddre nem várom:)
(Eddig annyi hogy kezd fájni a cicim főleg a felső fele)

Mindenkinek gratulálok és drukkolok :)
linda88
Dány
 
 


Sziasztok:) jaj nagyon szurkolok a babara varoknak! Alig varom h lathassam a ti tesztjeiteket is!

Gabcsi87: igen voltam orvosnal:) azt mondta h 4 hetes es most 16mm :) 2 het mulva visszakell mennem de sztem keresek egy masik orvost mert nem nagyon tetszett nekem pedig nagyon sokan ajanlottak. Jobban vagy mar? Hogy van a faradsag erzes?

Bobcsy: gratulalok! Olyan jo latni:)

Evita10: mikor mesz legkozelebb ultrahangra?

Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
dorcsi1
 
 


@dorcsi: hát nem tudom mi van velem de most reggel is alig bírtam kikelni az ágyból, máskor azért nem szokott ilyen lenni. Remélem ez normális. És Te pedig most már hidd el a babát, mert az orvos is megerősítette. :) Nem vagy véletlenül Pesti, mert én a dokimat bátran ajánlom minenkinek. Miket nézett meg az orvos? Az ultrahahangon kívül? Csak h. tudjam mi vár rám első alkalommal. Elméletileg akkor februári baba lesz ugye? Mikor volt az utsó mensid első napja?
@Lare itt a péntek, írj ám!!!
és mindenkinek megy a drukkk a zebrásodáshoz!
gabcsi87
 
 


@gabcsi87:


Ezt az érzést ismerem. Én is küzdök vele. Sokszor a felkelés a nap legnehezebb része. 

mazsolyka
Szabadbattyán
 
 


Dorcsi: Jövő szerdán megyek 10:15-re. Már nagyon várom!  De jó, hogy láttak már valamit! Gratulálok!!

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de azért olvasgatlak titeket. :)

Előszöris szívből gratulálok a pozi tesztekhez. Nagyon vigyázzatok magatokra.

Üdv az újaknak és drukkolok a babára váróknak.

Nálunk hál istennek eddig minden rendben, szépen fejlődik a drágaságunk. Igazi ficánka az uh-k alatt. Remélem már hamarosan végre érezhetem is a mocorgását, bár néha vannak érdekes érzéseim mintha őt érezném. Legközelebb 2hét múlva megyünk uh-ra, akkor lesz a genetika és remélem meg tudják majd mondai a kicsike nemét.

Mucus! Nekem is művel hasonlókat a pici, csak nekem bal oldalra vackolja magát. :) Először én is megijedtem mert fura látvány volt hirtelen, de utána tök muris volt :)


Lilypie Pregnancy tickers
bszabina
 
 


@moncsi79:
írj nekem,eszembe jutott valami. Talán a segítségedre lesz.
az emailem dzfatoum@gmail.com
dzff9
Sousse
 
 


@gabcsi87:

Koszonom de en szekesfehervari vagyok es mindenkeppen itt is szeretnek majd szulni. 15.- ere kaptam idopontot egy masik dokihoz remelem az mar sokkal jobb lesz. Hat pont ezaz h semmilyen vizsgalatra nem kuldot pedig nekem mindenkeppen kellene egy vervizsgalat mert nekem van egy kis problemam a veremmel ezert valoszinuleg inekcioznom kell majd magamat az egesz terhesseg es szoptatas soran minden nap a hasamba. De nem baj mert megeri:)) ezert is fontos nekem h jo orvosom legyen mert nalam nem biztos h mindent a nagy betus kodex szerint kell csinalni. De meg mindig nem fogtam fel. Remelem hamarosan mar erezni fogok valamit akkor biztosan vegre felfogom h mi is tortenik:) csak olyan hihetetlen h semmi tunetem nincsen egy kis cici novekedesen kivul. Neha aggodom is h remelem meg ott van a picurka:) tudok hulyeseg probalok pozitiv lenni:) most legalabb itt van a hetvege es tudsz pihenni:) nagyon kivancsi vagyok mit mond majd az orvos:) nekem azt tanacsoltak h menjek el mar elotte vervetelre h kesz es friss eredmenyt mar tudjak is vinni. Ez sztem is jo otlet. A munkat h birod?

Evita10: jaj de jo! Az mindjart itt van:)) ird majd meg h mi volt nagyon kivancsi vagyok! Mikorra vagy kiirva? Azt hiszem iden nagyon jo karacsonyunk lesz:)

Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
dorcsi1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?