Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elõször is Snoopy, Gabi1 boldog-boldog névnapot kívánok Nektek!!!!
Másodszor: minden gyengélkedõnek, meg gyengülõ félben lévõnek jobbulást kívánok!
Harmadszor: havat lapátolni szerintem nagyon szuper idõtöltés, mozgás a friss levegõn, hajjajjj. Én biztos nagyon csípném, csakúgy mint a fûnyírást. Csak már kéne csinálnom…
Most egyébként volt alkalmam kipróbálni a hólapátolást itt a ház elõtt, ui. megbeszéltük a lakókkal, hogy aki épp ráér az lapátol. Azt gondoltam tök egyszerû dolog, lelkesen felkaptam a lapátot, aztán jó bénán elkezdtem kotorgatni, közbe rájöttem, hogy a legfontosabbat nem tudom: hova lapátoljam a havat, ahol nincs útba? Tanácstalanul kotortam erre-arra, aztán észbe kaptam, hogy ha valaki kinéz az ablakon MEGLÁTHAT ahogy bénázom! Na gyorsan eltettem a lapátot, és most kukkolásban vagyok, megnézem milyen alakzatban kell az utat felszabadítani, aztán majd csinálom én isKép

Emese! Ki vagyok akadva!!!!Kép Mit ér így a cenzúra, ha nevesítesz itt a neten, ország-világ elõtt!!!! Fényképeket még nem is láttunk, de azt már mindenki tudja, hogy "Kati és környéke" vedeltek.
Na ezt megjegyeztemKépKépKépKépKépKép
Kriszti nagyon ügyi volt!!!! Gratulálok!

Anikó! Apát nem szoptattam meg végülKépKépKép Ugyanis amint végre elhelyezkedtünk alváshoz azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy képtelenség még egy éjszakát egy ágyban töltenünkKépKépKépKép Úgyhogy apa leköltözött a földre… viszont egy szobában maradtunk, ez is nagy szó!!!
Én is szeretném belopni magam a szívedbe. A HAIR ugyan nem kifejezett kedvenc filmem, de a nagyon jó kategóriába tartozik!
Fényképküldésbõl már megint kihagytál???? Vagy még csak nem ért ide???? Ajánlom, hogy az utóbbi legyen!KépKépKép

Ildi! Ilcsi szerintem is nagyon ügyike volt, gratulálok neki!!! Engem is érdekelne, hogy mi lett a másik kislánnyal. Megtudtad?
Reklamálok! Nem kaptam fotótKépKépKép

Iboly! Nem sikerült letölteni a tájékoztató füzeteket. Én nagyon béna vagyok itt a neten. Hol lehet megtalálni? Egyébként nem akar összesikeredni a babaKép úgyhogy most hanyagoljuk a témát egy ideig.
Vizsgához szurkolok! Neked ne menne?!

Ági! Én benne lennék még mindig ilyen balatoni buliban, de valszeg a férjemet már nem lehetne rádumálni, õ már szerintem teljesen elkényelmesedett (talán én is?!).

Snoopy! NYUGI, NYUGI, NYUGI!!!! Nem tudok ugyan okosat mondani, de azért NYUGI! Ugye nem baj, ha leesek a székrõl a röhögéstõl?????KépKépKép

Erika! Vizsgához Kép

Evey! AutóhozKép Nem vagy semmi, már ami a reklamálást illetiKép

Juca, Bigacsiga, Emese köszönöm a képeket!!!

Húha kifutok az idõbõl... tudjátok pizsi osztás 10-11KépKép

Puszi Mindenkinek!
Kati
cskati
 
 


Sziasztok!

Emilcímem helyesen: hkelectric@freemail.hu

Liesel: GEA címe megvan, majd elküldöm, csak ahhoz mindig ki kell lépnem a freestartró és a kiwwire menni, nemtom mért csak azzal küldi el a leveleimet.
(Most válogatok a rucikból egy adagot egy 3-4 hónapos babának!)

Tetû ügy: a legnagyobb és a legkisebb lányomKép
Eszternek levágtam jó rövidre és rendszeresen fésülöm a tetûfésûvel. Asszem az ecetes öblítést is bevetem majd. Szegény úgy sírt, mikor meglátta, hogy mekkora ollóval kopaszítomKépKép
Juló a kemény dió. Neki volt tele és az õ haja roppant sûrû...
De küzdünk, csak lassan a vegyszernek nem látom értelmét, mert az elõírás szerinti alkalmazás után elkezdtük kifésülni a haját, és mitnemondjak olyan volt, mintha tápszert adtunk volna a bogaraknak, nem mérget...
A serkéknél meg nem látszik, hogy élnek vagy semKép A körmöm meg olyan hajlékony, nekem nem jön be, hogy pukkanjanak....
Ildi!
Fotók nem jöttek ám át!
Madárka!
Az a detergens sulfurátum kapható csak úgy gyógyszertárban?

Ma ennyi:

Pusssz:
Edóka
Edóka
 


Sziasztok,
azon gondolkodom, csinálok egy babanetes kérdésekkel Kép kibõvített kérdõívet, és körbeküldöm. Egyenlõre csak a kérdéseket, mindenki tegyen hozzá még kérdéseket szíve szerint.

Snoopy,
emilküldéssel ugyanígy vagyok kb. 3 napja. Van, akinek elküldi egy szó nélkül, van, akinek 2-3. próbálkozásra, van, akinek csak ha matávos csatlakozással megyek rá (freestarttal netekek egyébként). Kiírja, hogy nem engedélyezett számára a szolgáltató. Azanyját. Nemtom, mi ez. Vmi új vírus?!

Kukacos mandarin: a páeom azt mondta 1x, hogy láttam én már kukacos banánt? Nem én. Azt mondta, azért, mert mindenféle vegyszerekkel kezelik, hogy ne legyen férges. Õ evett már természetes élõhelyén (Vietnam, Indonézia), elég undi férgek-kukacok voltak benne. Szóval ha kukacos volt a mandarin, az azt jelentette, hogy bio volt. Komolyan.

Snoopy,
nem ÚGY vagyok megfertõzve. Csak a fogamra kell szednem antibiotikumot, az pedig nem csak a káros bacikat irotta ki, hanem máshol is. A gyomromban is, ami aztán lejjebb is ment, szóval... hogy is mondjam... (nem, nincs hasmenésem) .- csak épp sziszegve használom a wc-papírt (nagyon úriember módjára fogalmaztam emg, ugye?) No meg persze nõgyógy-lag is, ezért kell a síkosító Kép. Meg a jogfhurt. Van is itthon, ma tényleg kipróbálom. Még mielõtt jó bacik hiánya miatt vmi oda nem illõt is megkapok Kép. Fogam megvan, ideiglenes töméssel meg vmi belehelyezett ab-mal, hétfõn megyek öblögetni.

Erika,
vizsgához gratula! KépKépKép

Evey,
szvsz Te nem nagypofájú vagy Kép, hanem szerencsés. Én ui. hiába írnék akármilyen nagypofájú levelet, nem kapék semmi vigaszdíjat. Egy ilyen levél szövegére én is kíváncsi lennék Kép.

Iboly,
hotmail-es címem nem is volt soha. De most megkaptam a köremilt Kép.
megyek dógozni
puszi
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 

 
 

Sziasztok!

Megvolt az UH, és MINDENT RENDBEN TALÁLTAK!!!! Bár kicsit csalódott voltam, mert a doki kb. 5 perc alatt elintézett minket, nem is mutogatta, hogy mi micsoda, képet sem adottKép És persze azt sem mondta meg, hogy kisfiú avagy kislány-e. Végül is persze az a lényeg, hogy minden OK, de azért igazán szólhatott volna egy-két szót vizsgálat közben. Vagy nekem már semmi sem jó?Kép

Áronnak megvolt az oviban a búcsúbulija, bár holnap még megy, de akkor karácsonyoznak. Olyan kis megható volt, amikor jöttünk haza, egy fagyalbogyót elültetett az ovi elõtt. Azt mondta, azért, hogy emlékezzenek rá.Kép
Egyébként nem volt semmi eljutni ma az oviig. Madárka, legszívesebben én is úgy döntöttem volna, hogy ki se teszem a lábam. A babakocsi nem ment a nagy hóban, karfás szánkónk nincs, így a kisasszony röpke 12 kg-ját betettem a kendõbe. Persze elõl már nem fér, csak csípõn, majd' leszakadt a vállam. Közben meg teli torokból ordított a fülembe, hogy utálja a havat meg a telet. Megértem, én is nyári ember vagyokKép Így botladoztunk a hóban, Áron szegény idõnként elnyalt, de nem tudtam lehajolni hozzá, még a kezét sem tudtam fogni, mert csak egy lábnyomnyi ösvények voltak. Szóval élmény volt!!!

Verus, Zsóka, Evey, Kati!
Mail ment!

Emese, Bóbita!
Hááát, mit is mondjak a hólapátolás iránt érzett szenvedélyetekrõl...???KépKépKép

Evey, Verus!
Jobbulást! Sajna, Hannus is elkezdett szörcsögni. Csak most nem fogom tudni, hogy ez az 1 hete kapott oltástól van-e, vagy spontán.

Bocs, megyek aludni, mert mindjárt leesem a székrõl.

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Lányok, naggggyon szomorú vagyok! Elmarad a vizsgám a nagy hó miatt! Most nem is írok többet Kép

Iboly
iboly
 
 


Ankó és a péntekrõl ne is beszéljünk, igaz??? (mármint kedvenc napKép)

CsKati: Te olyan rendes nö vagy!! Komolyan!! Mindig tudod, hogy kinek-mikor van a névnapja, szülinapja és meg csak szégyenkezem, hogy TÉLLLEG:a Snoopynak, meg Gabi1-nek tegnap volt a nevenapja...és ez olyan ciki.
Szóval igenis van erösséged! A figyelmesség pl.

Tehát hm, hm, Snoooppppyyy és Gaaabi1 booooldog nééévnapot kíívánooook!KépKép

Pele köszi itt is a gyors választ!!

Juca, nem mondod komolyan, hogy nem kaptatok ebböl a szupi havazásból?!? Nem tudod, hogy miröl maradtatok le...

Adri, mi van veled??

Betegeskedöknek gyógypuszi hegyekKépKépKép

Sziasztok:

Verus

Kép
verus
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Megvagyok ám, nem vesztem el, mindennap olvasgatlak is Benneteket. Akkor most írok is.

Aki szeret havat lapátolni vagy szívesen gyakorolna (cskati Kép), azt sok szeretettel várom a házunk elõtt!
Azért azt nem tudom megérteni, hogy miért okoz minden évben ekkora fennakadást, ha esik a hó? Talán nem számítottak rá, hogy megtörténhet? Ezennel közlöm az útfenntartókkal: ha tél van, bizony megeshet, hogy esik a hó!!!

Lekopogom (kop-kop-kop): gyógyultnak nyilvánítom magunkat a náthából. Bebus még egy kicsit szörcsög, de az már egyáltalán nem vészes, nem kell leszívni. Párologtatunk ezerrel továbbra is, ezt mindenkinek tudom ajánlani megelõzésképpen is. Mi egyszerûen csak vízzel telt edényeket teszünk a villanykályha tetejére, ill. minden nap mosok egy adagnyit (már az összes pléd, ágynemû, függöny stb. sorra került), és a mi szobánkban teregetek.

A kérdõíveket elolvasva levonhatunk néhány konzekvenciát.
1., sokan szeretik a fekete zoknit
2., zene és film tekintetében nagyon eltérõek az ízlések
3., a vágott virágok közül sokak kedvencei a tavaszi virágok (tulipán, orgona, nárcisz, jácint stb.)
4., viszont az alkoholos italok terén a legnagyobb az összhang: Baileys!!! KépKépKép
(ez utóbbiról jut eszembe: mikor láthatnánk azokat a híres-hírhedt züllõs képeket?!)

Küldtem át karácsonyi képeslapot mindenkinek (visszajött Ibolytól és Lieseltõl, megkaptátok? Már kételkedem, mert senki sem jelzett vissza Kép

Iboly,
ne szomorkodj a vizsga miatt, egyszer úgyis megtartják, Neked pedig tutira sikerülni fog KépKépKép

Snoopy, Gabi1 és Juca! utólag is boldog névnapot Nektek!

Dia,
hát, most már tisztán látszik a kérdõív elolvasása után, hogy nemcsak a nevünkben és Vonnegutban hasonlítunk Kép, a Te ízlésed áll a legközelebb az enyémhez (pl. Cranberries szintén nagy kedvenc)

Evey,
Te már megint olyan kis ügyi voltál! Néha én is feldühödök egy-egy termékkel kapcsolatban, de eddig mindig csak magamban fortyogtam. Azt hiszem, legközelebb példát veszek rólad és jól megaszondom nekik a magamét Kép
Azt hiszem, Te kérdezted egyszer a Jamina név és a tetõcserép összefüggéseit, ugye? Annyit tudok, hogy Jamina Békéscsaba egyik városrészének a neve (errõl a neten világosított fel vki), és a cserép is onnan származik, azt gyártják Csornán. Egyébként nekem ezt a nevet az egyik középiskolai tanárom adta, de az oka ismertlen. Szeretett elnevezni embereket Kép. Csak a neten használom, senki sem szólít így, de ha felbukkanna egy régi osztálytársam, így biztos megismerne Kép

Elnézést, amiért megint nem név szerint, mindenkinek, de szerintem így is hosszú lettem. Na ja, így jár az, aki csak 2hetente ír Kép

Puszi mindenkinek:
Jamina
jamina
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltûntem. Nem megint beteg voltam, hanem még mindig. Közben történt egy incidens is...Kép
Lassan két hete köhögök, és most már a tüdõm is sípolt, kezdtem megijjedni. Elmentem egy tüdõgyógyászhoz (bár ne tettem volna). Megállapította, hogy ez bizony asztma, és csak olyan gyógyszereket tud felírni, ami mellett a szoptatást azonnal abba kell hagyni. Hiába kértem, hogy találjunk ki valamit, mert bár már nincs túlzottan oda a fiam a szopiért, de mégsem akarom egyik napról a másikra elvenni tõle. Õ hajthatatlan volt. Én hülye, végigbõgtem hazafelé az utat, kiváltottam a gyógyszereket, amik egy vagyonba kerültek. Otthon aztán jól kisírtam magam anyunak. Aztán úgy döntöttem, hogy nem kezdem el szedni a gyógyszereket, hanem másnap elmegyek a saját orvosomhoz.
Elmondtam a problémámat. És az orvos nevét akinél voltam. Csak annyit mondott: Megérdemli. Állítólag az asztma a fickó mániája, és midenkinek ilyen gyógyszereket ír ki.
Végül azt mondta, asztmatikus jellegû hörghurut, és írt ki olyan gyógyszereket, amiket szopi mellett is lehet szedni.
Mindenesetre volt egy idegbeteg délutánom, de legalább tudom, hogy többet ehhez az állítólagos fõorvoshoz nem megyek!!!!

Olvasni olvastalak benneteket minden nap, de képben ismét nem vagyok, úgyhogy bocs,bocs,bocs!

A Gabiknak boldog névnapot!

Ti mit vettetek a babuciknak karácsonyra? Én sokat törtem a fejem, végül olyat vettem, hogy ha megnyom egy gombot, állathangokat ad ki. Meg egy Lego Baby-t, hajó+emberke+csörgõke. Már van ilyen Legonk más fajta is, gondoltam ezeket legalább késõbb majd kombinálhatja.
Meg kap egy hintát, és egy szánkót a családtól. A szánkót ma elkunyeráltam (most van hó), kíváncsi leszek mit szól hozzá?

Figyusz! Tud valaki valami APÁKNAK szóló idézetet? Szeretnék mindenkinek egy idézetet írni, de semmi jó "apásat" eddig még nem találtam.

Betegeknek jobbulást, vidékieknek jó hólapátolást, mindenkinek szép napot!

Évi
Évi (Évi)
 


Sziasztok!


Hát megvagyok végre, ideértem. Tegnap lelkesen elindultam dolgozni (némi hólapátolás után, legalább a kapuig). Az elsõ figyelmeztetõ rögtön a buszmegállóban ért. Mert én naiv, busszal gondoltam menni, gyalog normál útviszonyokon félóra a gyerekeknek. Na, szóval háromnegyed 8-tól negyed 9-ig álltunk a megállóban, egész betemetett minket a hó. Csekély fél 9-kor az oviban voltunk. (ja, a busz elvileg 3-5 percenként járna) Ezután én naív még megpróbáltam tovább jutni, 10-kor már az Örsön voltam. Még átmetróztam a Délibe (a metrón ugyanis jó meleg van), ott kikukucsáltam, és negyedóra várakozás után feladtam. És nem jöttem dolgozni. Ha délre felértem volna, ebéd és indulhattam volna vissza.

Jelentem, imádok havat lapátolni! Kiástam otthon szépen mindent, kocsikijárót is, bár én ilyen úton inkább nem vezetek... De látjátok vannak ilyen eszementek még, akik szeretnek havat lapátolni. (mellesleg füvet nyírni is, sõt gazolni, locsolni és egyéb kertészkedést végezni is, bár a végeredmény (zöldség) pucolásáért már nem rajongok)

Reklamációk. Lányok, ez egyre jobban megéri. ÉN 4 éve írtam a Mackó sajt miatt, ami elvileg kenhetõ, de nem volt az. Igazat adtak nekem, és küldtek 4 doboz (80 dkg) sajtot, kül. ízekben.
Családi anekdota: x vett (évekkel ezelõtt) külföldön, tán Németo-ban egy kabátot. Történt, hogy leszakadt egy gombja, és elveszett. Írt egy levelet a cégnek, hogy tudnának-e neki küldeni gombot. Hamarosan jött a válasz: sajnos ominózus kabátot, és gombot már nem gyártjuk, így abból nem tudunk küldeni, de küldünk helyette egy másik kabátot...!!Kép

Na, akkor most boldog vagyok, a gyerekek bio mandarint kapnak az ovibanKép Egyébként az ember sokat edzõdik, ha saját maga megpróbál legalább nagyjából bio módon kertészkedni, vagy csak egyszerûen kevés permettel. A kukacos káposztákból olyan isteni finom savanyú káposztánk készült az idén! Imádják a gyerekek, és állítólag a sav. kápi tele van C-vitaminnal.

A tévelygõ mailekért jelentem a táblázat a felelõs! Pl. Cskati neked cskatiként írtam, és most nézem, hogy ki kell írni ennél részletesebben. Edókánál az elsõ nem sikerültért szintén ez a felelõs, a másodikért (üres) már én, megpróbáltam a korábbi kört a helyes címre forwardolni. Ma igyekszem pótolni mindkettõtöknek!

A Napláson való korizásról még tárgyalni kéne, tkp. szeretnék, ha nem magunk lennénk és valaki bíztatna... kocsival nekünk kb 2 perc, gyalog mondjuk 15, szóval igazán ideális helyen van. Bár most oda is esett 20 cm hó, el kell a lelkes lapátolás a jég tetején...

Jaj, el ne felejtsem: boldog névnapot Gabiknak, Juditoknak!

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Rövidke leszek.

Nekem is kéne 1-2 ötlet ajándékilag, mert nem szándékozom felesleges, doboztöltõ ajándékot venni, inkább vmi olyat, ami leköti Lili figyelmét, olyan pedig hát nem tudom van-e. A körülöttem serteperte az jól leköti a figyelmét, de magamat mégsem csomagolhatom be, nemigaz? KépKép Egyébként ma felállt vízszintesen is, a sütõajtónál. Ez már azt jelenti, hogy hamarosan egyedül fog álldigálni. Legalábbis így szokott lenni, nem? Gondoltam veszek építõkockákat Lilinek, azt tudja egymásra pakolgatni és azzal együtt is tudunk kreatívkodni. De azon kívül... De olvastam, hogy ilyenkor kizárólag a csomagolás érdekes.

Verus! Ki tudja még hány közös pontunk van... KépKépKép

Kati! Már rég beloptad magad a szívembe, nem kell hozzá imádni a HAIR filmet. Csak annyira megörültem, hogy Iboly és Verus ezt írták, hogy örömömben azt írtam. Pedig már õk is régen belopták magukat a szívembe. Mint mindenki, aki itt van KépKépKép Mi ez a tesó dolog? Milyen babáról van szó?

Pele! Nagyon örülök, hogy okés a dolog!!!!! KépKépKép Vigyázz a picire nagyon!!! Láttam lelki szemeim elõtt, ahogy mentek a hóban. KépKépKépKép Bár segíthettem volna.

Jamina! Imádlak a képeslapért, már tovább is küldtem. Nagyon-nagyon édes!!!! Köszönöm!!!!

Évi! Téged aztán jól megijesztettek. Hogyhogy Csongi nincs oda a ciciért?

Azt szerettem volna megkérdezni, hogy elég folyadék-e még az anyatej Lilinek. ma 9 hónapos, és az egyszeri cumisüveg elfogadás után semmivel sem tudok mást folyadékot rakni a szájába. Viszont nehezen kakil és azzal ijesztgetnek, hogy kevés a folyadék. Mellesleg óránként a cicimen lóg és van is tejem bõven. SEGÍTSETEK!!!!

Puszi:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok Lányok!


A szokásos néhány nap kihagyás után, most sikerült megint jelentkeznem. Nem szabadultok tõlem. Kép
Tominak kijött az újabb két foga, de az éjszakáink továbbra sem oldódtak meg, hajnali 3-kor mindig ébred. Na majd mire 3 éves lesz...Kép
Havat mi is élveztük, itt is esett vagy 15-20 centi. Nekem a lapátolás nem ment, annál inkább a söprés. Amikor lapátolni akartam, mindig leszállingózott a lapátról. Lehet, hogy csak én vagyok béna? Kép Timi nagyon édes volt, ugrált, belemászott, feküdt, mindent pozitúrát kipróbált a hóban. Mondanom sem kell, hogy 15 perc alatt tiszta víz volt a kesztyûje és a csizmája. Az overáll bírta a kiképzést. KépTomii viszont nagyon utálta a havat, úgyhogy Õt néhány perc ordítás után inkább bemenekítettem a jó meleg szobába, a mamához, és Timivel ugráltunk tovább. Én is nagyon élveztem. Kép Kép


Néhány válasz a teljesség igénye nélkül, mert megint le vagyok maradva.

Elõször is boldog névnapot minden Gabinak! KépKépKép
TetûkKépKép Nekem is volt gyerekkoromban talán kétszer, de én úgy emlékszem, hogy mindig két hét alatt túl voltunk rajta. Lehet hogy rosszul emlékszem? Olvasgatván a másik, ezzel foglalkozó topikot is, kezdem egyre valószínûbbnek tartani. Azt tudom, hogy a Nittifor-nak még a szagát is utáltam, mert anyukám késõbb már megelõzés célzattal is alkalmazta. Kép

Evey!
Ennyire megéri reklamálni? Lehet, hogy nekem is el kéne kezdenem. Kép Na, elkészíted azt a sablont nekünk? KépKépKép Mi van a képekkel? Remélem gyerekek jobban vannak már, és ti is. KépKép

Pele!
Aranyos gesztus volt Árontól az ültetés. És ha kihajtana, 20 év múlva megmutathatná az Õ gyermekének, hogy ezt Õ ültette. Kép

Iboly!
Fel a fejjel! KépKép Lesz még vizsga és biztos nagyon jól fogsz szerepelni! KépKép

Jamina!
Én jelzem, megkaptam a képeslapodat! KépKép

Évi!
Asztmatikus hörghurut? Kép Ilyen a lányomnak volt nagyon sokszor, el ne kiabáljam, az utóbbi 3/4 évben nem. De az elsõ évében volt vagy 5x, a másodikban már csak 3x és idén már csak februárban esett bele. NAgyon hajlama volt rá, de talán kinövi.
Tominak mi is hasonló játékot vettünk karácsonyra, csak MegaBloks-ot és nem hajós, hanem repülös emberke. Kép Kapott még bébikirakót, illetve két leporellos mesekönyvet.

Ildi!
Jobban jártál volna, ha el sem indulsz. Kép Te már majdnem vidéken laksz. KépKép Én is úgy terveztem, hogy bemegyek a gyerekekkel Pestre, de reggel mikor megláttam mekkorra a hó, már nem mertem elindulni. Késõbb kiderült, hogy jól tettem, mert a vonatok 40 perceket késtek, és még vezetékszakadás is volt.

Megyek lefektetem a gyerköcöket!

Puszi mindenkinek! Kép

Ancsa

Kép
Kép
Kép
anyanyanya
 
 


Sziasztok!

Anikó!
Lili vízszintesen is felállt a sütõnél?Kép Kép Hogy csinálta? Nem semmi gyerek!Kép

Ha ennyit szopik, elég kéne, hogy legyen a folyadék. Az egyszeri cumisüveg elfogadás milyen mennyiséget jelent?
És mióta kakil nehezebben? Nem a kaja az oka? Darabosak pl. Ahhoz tényleg jó lenne több folyadékot innia.

Ancsa!
A tetvek is fejlõdnek a korral, sajna. Ezek már mindent kibíró mutánsok.Kép

Tudja valaki, hogy az ecetes vizes hajöblítés milyen töménységet jelent? Most ecetszagban álmodnak a kölykeim.....

Jamina: képeslap tényleg szuper volt!

Pele: cipekedésKép gyerekeidKépKépKép

Mára ennyi.
A név szerint nem említetteknek is pusszantás!!!

Edóka
Edóka
 


Sziasztok Lányok!

Ma a nõklapjában volt egy nagyon jó újság elsõ száma:
Gyerekjáték a címe
[url=http://www.gyerekjatek.hu" TARGET="_top]http://www.gyerekjatek.hu[/url]

Vannak benne nagyon jó játékötletek karácsonyra is!

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok lányok

Edóka,
nem tudom milyen töménynek kell lennie az ecetesvíznek, de az tény, hogy marha büdös. Meg a detergens sulfuratum is, ami recept nélkül kapható, gyanús kinézetû kenõcs. Szörnyû. Nem csodáltam, hogy a tetvek sem bírtákKép. Párom psoriasisos fejét máig azzal kell mosni... Nem tudom, hgoy a fejen lévõ tetveket elkergeti-e, de hogy nem költözik bele új, az tuti!

Anikó,
én is ugyanezzel a gonddal küzdök, mert szerintem egy 9-10 hónapos babának teljesen felesleges ajándéközönt beszerezni. Petra kap egymásba rakható színes edényeket, egy pici fajátékot jó sok pénzért, na meg a zenélõ delfineket. Szerintem a legnagyobb sikere a dobozoknak, a színes csomagolásnak, és a karácsonyfának lesz...Esetleg telerámolom neki az asztalt, hogy legyen mit ledobálnia, vagy engedem bemászni a mosogatógépbe, vagy játszhat a mobillal, vagy a távirányítóval, esetleg leveszem a borítást a reset gombról, és engedem nyomkodniKép.Az vízszintes állás az én fantáziámat is felcsigáztaKép

Iboly, kívánom Neked, hgoy ez az elmaradt vizsga legyen a legnagyobb tragédia az életedbenKép

Sziasztok
Madárka
madárka (mad&aacut
 


Sziasztok!
GeriAnikó:Neked üzenem a széklet nem a folyadék mennyiségétöl függ van olyan ismerösöm aki a 4 éves kislányát mai napig lázmérözi kaki ügyben.Próbálj meg Lilinek rostos dolgot adni,vagy szilva bébideszertet.Lilinek karácsonyra vegyél olyan dolgott amit össze vissza egymásba rakhat szét szedhet és nem veszélyes játék!!!!!!

Képzeljétek el a párom át pelenkázta a gyereket és fürdetésnél már Ö vetközteti!!!!Lehet,hogy egy nap azon veszem észre magam,hogy megfürdeti a gyereket!!!Kép)))))
MINDENKITÖL ELNÉZÉST KÉREK DE AZ OUTLOOCKOMAT ÚJRA KELL TELEPÍTENI ÉS EZÉRT CSAK FOGADNI TUDOK ÜZENETET,KÜLDENI NEM!!!!

Bigacsiga:A kérdöívet amint kész az otloock kitöltve vissza küldöm!!!!Akinek tudom és megvan a mail címe annak is továbbítom!!
Más:Itt van az anyósom,és képzeljétek el a Dóri az elsönap végig sírt a kezében!Pedig a lányom körül mindig sok "idegen" van,mert elég nagy az ismeretségi körünk.

PIldi:Gratulálok a lányod uszás sikeréhez!Megkaptam a képeket,nem sokára én is küldök vagy egy tucattal!!!!

Emese:Mikor találkozunk?Ha jobb neked akkor szívesen átmegyek hozzátok!3 villamos megállót letudok menni gyalog is!!!!

TVica:Még mindig sok munkád van?????
Megváltozott az e-mail címem:bogdanyine@postaladaja.hu ra kérem a szorgalmas táblázat készítõket,hogy javítsák ki a táblázatban!Köszönöm és ez már véglegesen így marad!!!!!!!

anyanyanya:Tomi újjab fogaihoz gratulálok!!Nálunk még az elsövel van a kínlódás!!!!A doki szerint karácsonyra kifog bújni az elsö szerintem pedig nem!!!!
Kérdésem:LEHET-E SZOLÁRIUMOZNI ANNAK AKI SZOPTAT??????A MELL GYULLADÁS VÉGET KÉRDEZEM!!!!!

Jelentem utálom a telet föleg a havat!!!!Pedig december 17.-én leszek 26 és aki télen született az állítólag szereti!!!!Nálam ez nem így van!!!!!!

MINDENKINEK AKINEK DECEMBERBEN VAN A NÉV ILL. SZÜLETÉSNAPJA NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK:ANDI ÉS A MAJDNEM 6 HÓNAPOS DÓRIKA!!!!!!!!!

Évi:Utánna nézek az apás szövegeknek és majd leírom jövöhét szerdáig ide!!!!!!
Sziasztok,mert a gyerköc felébredtt és csak arra vár,hogy foglalkozzam vele!!!!!!
barika_andi (barika_andi)
 


Sziasztok,

még mindig nem vagyok teljesen képben, most csak az utolsó két nap termését olvastam el, de igyekszem....

Jelentem, hogy bár nélkületek Kép de pótóltam egy kis züllést Kép
Tegnap végre kimozdultunk, a hajdúböszörményi kis csapat bulizott a "nagy" pesti éjszakában. Már egy hónapja tudtuk a buli idõpontját, elképzelhetitek, hogy mennyire vártuk már... És nagyon jól éreztük magunkat KépKép Anyukám feljött Pestre és õ aludt Tomival, minden rendben volt, nem ébredt fel, csak fél négykor, akkor meg már itthon voltunk.
Szegény mamám, ma ment vissza és két és fél órát késett, mert Abony körül valami gázpalackokat szállító ótó a sínekre hajtott, robbantak a palackok is, így az utasok álltak vagy egy órát Ceglédnél, majd 2 (!) busz elvitte az utasokat Szolnokra és onnan mentek tovább Debrecenbe. Amúgy a vonat 5 vagonból állt, aki nem fért fel a buszra, az ..... inkább nem folytatom KépKép

Jövõ héten még két ilyen buli plusz karácsonyi ebéd a munkahelyi kiscsapattal, kérdés, hogy anyukámnak lesz-e még kedve vonatra ülni a mai nap után... Mert megosztják a nagymamák egymás közt az éjjeleket, de ezek után lehet, hogy anyósomnak több dolga lesz.

Most dugó, mert Tomibuci mammmama-ája hív Kép


Csók: Erika
Erika
 


Anikó,

lemaradtam rólatok?....
Most láttam a Címlapsztorit a tv2-n, benne a Csocsót, lehet, hogy késõn kapcsoltam oda?
Erika
 


Sziasztok!

Szóval egy kis korrigálás. A sütõajtónál ami FÜGGÕLEGES!!!! Ott állt fel Lili. A lényeg az volt, hogy kapaszkodó nélkül. És már a hûtõajtónál is. Sajna mindig gondom volt ezzel a két kifejezéssel. De jól szórakoztam a hozzászólásokon. KépKépKép

Erika! Örülök, hogy jót szórakoztatok. Nem tudom, hogy mit mutattak a Címlapszotriban, de, ha a filmet megnézed, akkor tuti nem maradsz le rólunk. KépKép

Evey! Imádlak a képekért!!!! köszi!!!! El is mentettem Züllés 1. néven KépKépKép

Barikaandi! Köszi a tanácsot. Nem lehet, hogy az ismerõsöd gyereke hozáászokott ahhoz, hogy segítséggel kakil?

Edóka! Nem nagyon eszünk darabosat és Lili szó szerint a cicimen lóg óránként és kakil is rendesen naponta, de olyan nehezen megy. Vagy csak nekem tûnik annak????

Többiek merre vagytok? Kati, Verus, PM, Adri, Pele, Emese stb...

Madárka! Azt hiszem maradok én is a minél érdekesebb csomagoló papír kiválasztásánál. Aztán majd meglátjuk...

Most puszi:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!
FIGYELEM MINDEN BABANETES TALÁLKOZÓRA KÉSZÜLÖNEK!!!!!MÓDÓSÚLT A TALÁLKOZÓ IDÖPONTJA 2002 FEBRUÁR 19-RE KEDDI NAPRA 9-14-IG,MERT FONTOSABB PROGRAM MIATT KELLETT A HELY A MÛVELÖDÉSHÁZBAN!!!!!!!!!ELÖBB PEDIG MÁR NEM VOLT HELY!!!!!MINDENKI MEGÉRTÉSÉT KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!
GeriAnikó:Neked üzenem a széklet nem a folyadék mennyiségétöl függ van olyan ismerösöm aki a 4 éves kislányát mai napig lázmérözi kaki ügyben.Próbálj meg Lilinek rostos dolgot adni,vagy szilva bébideszertet.Lilinek karácsonyra vegyél olyan dolgott amit össze vissza egymásba rakhat szét szedhet és nem veszélyes játék!!!!!!

Képzeljétek el a párom át pelenkázta a gyereket és fürdetésnél már Ö vetközteti!!!!Lehet,hogy egy nap azon veszem észre magam,hogy megfürdeti a gyereket!!!Kép)))))
MINDENKITÖL ELNÉZÉST KÉREK DE AZ OUTLOOCKOMAT ÚJRA KELL TELEPÍTENI ÉS EZÉRT CSAK FOGADNI TUDOK ÜZENETET,KÜLDENI NEM!!!!

Bigacsiga:A kérdöívet amint kész az otloock kitöltve vissza küldöm!!!!Akinek tudom és megvan a mail címe annak is továbbítom!!
Más:Itt van az anyósom,és képzeljétek el a Dóri az elsönap végig sírt a kezében!Pedig a lányom körül mindig sok "idegen" van,mert elég nagy az ismeretségi körünk.

PIldi:Gratulálok a lányod uszás sikeréhez!Megkaptam a képeket,nem sokára én is küldök vagy egy tucattal!!!!

Emese:Mikor találkozunk?Ha jobb neked akkor szívesen átmegyek hozzátok!3 villamos megállót letudok menni gyalog is!!!!

TVica:Még mindig sok munkád van?????
Megváltozott az e-mail címem:bogdanyine@postaladaja.hu ra kérem a szorgalmas táblázat készítõket,hogy javítsák ki a táblázatban!Köszönöm és ez már véglegesen így marad!!!!!!!

anyanyanya:Tomi újjab fogaihoz gratulálok!!Nálunk még az elsövel van a kínlódás!!!!A doki szerint karácsonyra kifog bújni az elsö szerintem pedig nem!!!!
Kérdésem:LEHET-E SZOLÁRIUMOZNI ANNAK AKI SZOPTAT??????A MELL GYULLADÁS VÉGET KÉRDEZEM!!!!!

Jelentem utálom a telet föleg a havat!!!!Pedig december 17.-én leszek 26 és aki télen született az állítólag szereti!!!!Nálam ez nem így van!!!!!!

MINDENKINEK AKINEK DECEMBERBEN VAN A NÉV ILL. SZÜLETÉSNAPJA NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK:ANDI ÉS A MAJDNEM 6 HÓNAPOS DÓRIKA!!!!!!!!!

Évi:Utánna nézek az apás szövegeknek és majd leírom jövöhét szerdáig ide!!!!!!
Sziasztok,mert a gyerköc felébredtt és csak arra vár,hogy foglalkozzam vele!!!!!!
Bocsi ezt már félig elküldtem nektek!!!!Csak vacakol néha a gépem!!!!!

GeriAnikó:Az ismerösöm gyereke biztos,hogy ehez szokott!!!!!!
barika_andi (barika_andi)
 


KÉPZELJÉTEK EL A DÓRIKÁNK MA 2X IS MEGFORDULT HÁTRÓL HASRA ÉS MÁR MIND A KÉT OLDALÁRA FORDÚL!!!!Igaz a fogával megkínlódunk,éjszaka 2x is fent van!!!!Vállig felhuzza magát hanyat fekve!!

MINDENKINEK BOCSI,HOGY FEBRUÁRRA TOLÓDOTT A TALI!!!!!!REMÉLEM NEM HARAGSZOTOK RÁM,DE HIRTELEN NEM TUDTAM MIT VÁLASZTANI,MERT A GYEREK A KEZEMBEN ÜVÖLTÖTT,ÉS EZT CSAK ÚGY RÁVÁGTAM,HOGY AKKOR 1 HÓNAPPAL KÉSÖBB LEGYEN!!!!
Holnap jövök ismét!
Sziasztok!!!!
barika_andi (barika_andi)
 


Sziasztok!
Megvagyok ám én is, csak eltûntem itt a nagy hóban. Sokat kell lapátolni mostanában, amiért részemrõl: Kép
Ma délelõtt elmentünk a gyerekekkel szánkózni. Van itt a közelben egy kis erdõ, benne domb meg gödör, jól kipróbáltuk mindet. Nagyon élvezték, csak az volt a kár, hogy nem volt még letaposva kellõen a hó, a mély hóban meg nem csúszott. Viszont klasszul bele lehetett süppedni térdig. A fiúk megtanulták kormányozni a szánkót, elõtte persze fejenként egyszer nekicsúsztak egy fának. Végül Lili miatt kellett hazajönnünk, mert szegénykém fázott nagyon. Pedig beöltöztettem, mint a mikulást, de nem tudott annyit gyalogolni a hóban, hogy kimelegedjen egy kicsit. Azért jólesett! Kép

Anikó! Olyan jót nevettem a vízszintes felálláson! Kép Kezdek komolyan aggódni, hogy az én ygerekeim ezt a fejlõdési szakaszt kihagyták! És akkor még Kati pánikol itt, hogy Kitti nem mászik... Kép
Ajándék: nekem tavaly volt Lili kb. annyi idõs, mint most a tiéd. Kapott ajándékot (persze), de tényleg csak a csomagolás érdekelte. Egész este remekül elvolt egy gombóc díszszalaggal, másnap pedig kicsi kék csomagolópapír-golyócskákat kakilt. Kép
És köszi a hiányolást!

Erika! Klassz, hogy jól sikerült a buli! Anyukádnak meg: Kép Ez azért ne vegye el a kedvét a pesztrálástól!

Barika! Nem tudom, mikor érek rá, ez a pár hét, ami még van ebbõl az évbõl, elég nagy hajtásban telik, de majd megbeszélünk valamit. Bocs!

Edóka! Képzeld, sikerült Neked levelet küldenem, pedig a züllésen azt mondtam, hogy nem megy. Na, most se megy ám könnyedén, a címlistát pl. folyton visszadobta a gép, csak úgy sikerült, hogy külön Neked, külön egy levélben küldtem el. Úgy látszik, a géped nem szereti a közösködést! Kép
Tetûinvázió hoyg áll?

Ildi! Üdv a gógyisok közt!!! Eddig csak ketten voltunk Bóbitával, akik szeretik a hólapátolást, most Te is beálltál! Ne felejtsd el, a csokizabálók tábora is gyorsan bõvült, esik most is a hó, holnapra többen leszünk!
A kabátos sztori nagyon tetszett, Evey meríthet belõle ötleteket! Kép

Iboly! Tudod már, mikor lesz a vizsgád?

Bocs, de muszáj mennem, dolgoznom is kéne, meg csinálni valami kaját holnapra, hátha megint megyünk szánkózni.
Puszi mindenkinek:
Emese


Pele! Gondoltam, hogy emilben kérdezem a babanet pszichológusát (Kép), de így talán más is ad okos tanácsokat. Képzeld, Dani mostanában olyan furákat kérdez. Jövünk haza pl. az oviból, és azt mondja, hogy lehet, hogy ez csak egy álom. Nem is gyalogolunk itt a hóban, csak álmodjuk, sõt, lehet, hogy meg se születtünk még, az is álom, hogy itt vagyunk. Erre én köpni-nyelni nem tudtam, válaszoltam valami rendkívül frappánsat, de nem igazán tudtam mit kezdeni a gondolataival. Õ különben is elég filozófus alkat, jó lenne tudni, hogy mitõl járnak ilyenek a fejében. Nekem érdekes volt, Te mit mondasz?

Evey! Itt is köszi a képeket!!! Nyitsz majd nekik egy új topicot, vagy a szentendreiekhez teszed?
Emese
 


edBabanetes tali idöpontja 2002 február 19. kedd 9-14h-ig
barika_andi (barika_andi)
 


Na, ezt most nem értem! Én nem ilyen sorrendben írtam az üzeneteket! Ez a h*e gép összekeverte? Na, nem baj, megvan minden, de vegyétek úgy, hogy a végén van az elköszönés!
Puszi újra:
Emese
Emese
 


Sziasztok!

Eltelt az oltás után a 8-10 nap, és ahogy a nagykönyvben meg van írva, Bálint belázasodott. Több, mint 38 fok volt neki, de lehet, hogy még magasabb is, csak nem hagyta tovább mérni (egy pillanat alatt ment fel ennyire Kép). Olyan kis bágyadt volt szegény, de már tegnap sem akart sétálni. Adtam neki kúpot. Remélem, azért nem tart sokáig, mert jövõ hét csütörtök délután munkahelyi karácsonyi buli lesz, és oda csak úgy tudok menni, hogy viszem Bálintot (nincs kire bízni). Meghát utána Karácsonykor sem szeretném, ha betegeskedne.

Jamina!
Én nem kaptam semmilyen képeslapot Kép

Emese!
Én is írtam ám, hogy szeretek havat lapátolni! Beléphetek a gógyisok közé? Meg azt is írtam, hogy a képeid nem jöttek át csak egy üres levél Kép

Na eddig volt a panaszkodás meg a reklamálás.

BarikaAndi!
Szerintem nekünk ugyanúgy jó február is, mint január. És akkor már majdnem tavasz lesz!

Erika!
Üdv újra itt! Látom, a te anyukád is utazgat babázni, mint az enyém. Õ tavaly szeptemberben ment nyugdíjba, Bálint születése jó indok volt neki a munkahelyén, hogy már végre nem kell dolgoznia Kép

Ajándékötlet babáknak. Én Bálintnak az egyéves születésnapjára fakockát vettem, szép színeset, és nagyon örült neki, azóta is imádja, és szerintem még sokáig fogja használni. Most is valami fa dolgot akarok neki venni.

Na megyek alukálni.

Puszi mindenkinek!

Ági
Ági
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm a hiányolást, jöttem volna én de betemetett minket a hó, itt a 2. emeleten a társasházban, meg a zsizsikek is.....KépKépKép Kb. ilyen kifogásaim voltak sulibana " miért késtél" c. kérdésre.

Zajlott az élet, Pankapapa 3 napon át ünnepelte a karácsonyt a cégnél, én meg itten fürdettem, etettem, itattam, stb. Majd mi is ünneplünk Pankával.

Panka olyaaaaan kis tündimókus, egyre jobban szeretem, bár õ még nem áll, sem vízszintesen sem függõlegesenKépKépDe éjjel 3 és 5 között kel 1x õ is, Ancsa, nem vagy egyedül, majd kinövik.

Kati! Tényleg nagyon figyelmes vagy. Én is lemaradtam. Mi ez a bébidolog? mÁr ha rám is tartozik. Védõkrém elfogyott, ezért nem vittem a züllésra, de most lesz recepte. Eljöttök érte, vagy elküldjem ?

Evey! Ne is hagyd magad, olyan talraesett vagy. A párom látta aképeket és megjegyezte, hogy télleg dögös volt a rucid a bulin.

Ildi! Van egy ötletem. Te lapátolod elõttem a havat a Napláson én meg csúszok a sima jégen. Kép Na? De most komolyan. Kimegyünk valamikor korizni? Ez Kingandinak és a közelben lakóknak is szól.

Edóka! Tõlünk sem kaptál képeket? Sajnálom a lányokat a tetvek miatt. Most azon filózom, hogy melyik gyógynövény szagát nem bírhatják, mert akkor olyan fõzettel kellene öblögetni. Ha rájöttem, szólok.

Anikó! De igenis nagyon megsértõdtem a zsizsikek miatt. KépKépKép Nem is állok veled szóba többéKépKépKép Csak ha megtanítod Pankát is Vízszintesen állniKépKépKép

Iboly! Nem tudok képeket küldeni. Lécci nézzed meg miért. Hajajj, lesz még vizsga, ne aggódj, majd akkor is szorítunk. Én meg az 1 hónapja lebeszélt lézersebészetre nem jutottam elKép Lehet jobb is. Kép

Zsóka! Jobb már alsóügyileg?

Évi! Ezentul tüdõ ügyben elöször kérdezz engem. Megbízhatóbb vagyok mint sok buta doki. Sajna. Örülök, hogy nincs nagyobb baj.

Erika! Gratula a vizsgákhoz, nem feledtünkKép

Emese! Én is szeretek szánkózni, csak nincs szánkónk és itt még domb se. Vízszintesen meg elég nehéz, hacsak nincsenek szánhúzóidKép

Verus! Ügyi vagy vezetésügyileg. Aztán nem elvenni tõlem a Schumaher nevetKépIlyen a vidéki élet. Jobbulást a skacoknak.

Barika! Ha hétköznap lesz a tali, akkor a párom biztosan nem megy, mi még meglássuk. Ügyi Dórikád!!!

Jamina! Nagyon köszi a képeslapot, ilyen csudijót még nem láttam, folyton nyitogattamKépKépKép Mi is Pankabucinak hívjuk a lányomatKép

Pele! Nagyon örülök, hogy Babszemmel minden rendben van. Én is úgy szeretnék ismét pocakos lenni. az életben a gyerekek a legjobbak, persze csak ha van egy jó férj is mellettedKép


Lányok! Mit szólnátok hozzá, ha a következõ talit Buda egyik legjobb olasz kajáldájában tartanánk ? jÓl megközelíthetõ, és január vége felé szombat este 8-tól kellene mennünk. Kérlek titeket, írjátok meg, hogy kit érdekel, mert ide jó elõre kell asztalt foglalni, mert jó hely. Ez nem fix összeges hanem mindenki annyit fizet amennyit eszik-iszik. És nemdohányzója is vanKépNa????????

Móni! Jó költözést és Boldog Karácsonyt!!!!!!!!!


Oltottaknak , betegeknek jobbulást, nemíróknak hiányolás, név-, és szülinapos anyáknak, babáknak minden jót!!!!!!


Üdv:Pankamama
PM
 


Pankamama!
Én benne vagyok a Budában (sõt!), és lehet, hogy itt tudna akkor lenni az anyukám babázni. Pl. január 26-án. De ne csak nekem legyen jó, mert ha a végén nem tudok mégse elmenni, akkor jajjaj nekem Kép!
Ági
Ági
 
 


Jamina ma reggele:

1., felkelt
2., megcsinálta
3., várt 3-4 percig
4., meglepõdött. Nagyon-nagyon meglepõdött
5., röhögõgörcsöt kapott
6., nemlehet-eznemtörténhetettmeg-hogyafrancba-félek
7., KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

KITALÁLJÁTOK?!
jamina
 
 


Sziasztok!

Hú, Jamina, csak nem egy újabb Babanetes baba? Mint ha magamat hallanám a Csongi foganása felett érzett érzelmi kavalkádok közepette! Gratulálhatok?!KépKépKép

A képeslap tök szuper, nagyon, nagyon teccik!

Folyt. köv. késõbb. Most fõzök...

Évi
Évi (Évi)
 


Nos, folyt.

Lányok, én már kezdem egészen kirekesztve érezni magam! Ti már annyit taliztatok, én meg még senkit se ismerek! Lassan kívülálló leszek?Kép

Geri, ez a vízszintes felállást már le nem tagadhatod!Kép Sajna Csongi már nem lóg a cicin, sõt, csak félálomban érdekli a dolog. Amint normálisan kinyíllik a szeme, se nem éhes, se nem szomjas, hanem egy sajtkukac, megy, dob, üt, kiabál, körbemássza a lakást, stb. Úgyhogy cici már csak reggel (hajnalban), délutáni alvás után (teljes felébredés elõtt), és este, ha nem zabálja tele magát elõtte. Ez van. Hiányzik az a belsõséges légkör. De úgy néz ki, én már nem vagyok neki olyan érdekes!KépKép

Pankamama, honnan vagy Te profi tüdõ ügyben? Bocs, nem tudtam, biztos Te lettél volna pedig az elsõ akihez fordulok!

Erika, gratula a vizsgához! Abony itt van mellettünk! Félelmetes lehetett! Szegény anyukád, biztos jól megijjedt!

Barika, gratula Dórika fordulásához!

Ági, remélem Bálint már jobban van! Olyan rossz amikor betegek! Jobbulást!

Na, ennyi fért bele az idõmbe!

Szép napot!

Évi
Évi (Évi)
 


Ági:Remélem én is,hogy a kis Bálintka jobban van és már nem bágyadt ha nem virgonckodik és nevet!Ez a fránya oltás én is utálom amikor a Dórit oltják,hála istennek már csak 15 hónapossan fogja kapni a következöt!!!

GeriAnikó:Lilike szuper baba sok puszit küldök neki a sok ügyességekért!!!!

Évi:A tali ügyben én is iolyan cipöben járok mint te ezért szeveztem meg a februári találkozót!!!Nyáron még pár hónapos volt a Dóri azért nem tudtunk menni,most már sokkal könnyebb vele mozogni,mert már nem csak szoptatom!!!!Ne aggodj egyszer te is eltudsz jönni egy talira!!!Szerintem folyamatossan valamelyikünk szervezni fog!!!

Jamina:Lehet,hogy bövül a babanetes babák száma?Helyes csak szaporodjunk!!!!


Pankamama:Remélem eltudtok jönni a talira attól,hogy hétköznap lesz!!!?Hétvégére soha nincs hely látod a januárt is vissza kellett mondaniuk,mert valamilyen párt gyülést szerveztek!!!!
SZUPER A JANUÁRI TALI ENGEM NAGYON ÉRDEKELNE,FÖLEG MERT BUDÁN LAKNAK AZ UNCSITESOMÉK ÉS OTT TUDNÁK NÁLUK ALUDNI HA JÓ SOKÁIG LENNÉNK!!!!HA NEM LESZ BETEG A GYERMEK AKKOR MINDEN KÉPPEN OTT A HELYEM!!!SZUPER BENNE VAGYOK!!!!!!!!Legfeljebb aki februárba nem tud jönni az lehet,hogy januárban ott lesz!!!!SZERVEZKEDJ ÉRDEKEL!!!!Kép))))))))))))

Emese:Nálam is bejött az évvégi "bolondok"háza dolog!!Ajándékok,sütés segítés anyukáméknak ha már velük lakunk szóval nem is mostanság gondoltam,majd ha lement az ünnepek zsivaja akkor utánna!!!Jó szánkozást nektek!!!!Nálunk még a Dóri nem élvezi a havat csak nézegeti mi ez a fehér valami!A 9 éves öcsém annál inkább élvezi,de sajnos még lábadozik a héten,mert orrmandulával mûtötték 7-én.Már jövöhét közepétöl szánkázhat ö is!!!

IGÉREM MINDENKINEK,HOGY AMINT JÓ LESZ AZ OUTLOOCKOM ZÚDÍTOM A JOBBNÁL-JOBB FOTÓKAT!!!!!!!

Sziasztok!PM:SZUPER ÖTLET A JANUÁRI TALI!!!!!!!
barika_andi (barika_andi)
 


{Sziasztok!

Most már én is beteg vagyok.Kép + a két gyerek is)Kép

Verus! Jobbulást a srácoknak! Köszi! (példakép). Kár, hogy a nagyobb kaliberü dolgokat nem lehet így kicseréltetni!

Juca! Recept: jól le kell õket hordani, mint pl.: Ennyit ér maguknak egy mezei emberke? Olyan nagy cégnek képzelik magukat, hogy ezt megtehetik? Csak addig ér valaki valamit, amíg vásárol? Egyébként csak oda írtam, ahol valóban igazságtalannak éreztem a bánásmódot, illetve az érdektelenséget.Kép Örülök, hogy a képek tetszettek!Kép

Kati, Ildi! Akkor várunk: hólapátolás 800 Ft/ óra, fûnyírás: 1000Ft/óra.Kép

Zsóka! Alul-felül jobbulást!Kép Szöveg: lásd Jucánál.

Pele! Látod mondtuk, hogy minden rendben lesz! Legközelebb kérj UH fotót! Szerintem az tök jó, ha nem tudjátok mi lesz a neme, így, hogy már van fiú és lány is.Kép Áron milyen kis szentimentális! Olyan típus lesz, aki mindig fog virágot vinni a szerelmének!Kép

Jamina! Fantasztikus a lap, köszi! Kikkó állandóan azt szeretné nyomkodni, már emiatt megtanulta kezelni az egeret!Kép Egyébként nekem nagyon megtetszett a Jamina név, olyan nõies. Kép Én kitaláltam: állapotos vagy!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépGratulálunk!!!!!!KépKépKépKép

Évi! Incidens:Kép De okos lány voltál, hogy elmentél a dokidhoz végül! Jobbulást neked!Kép Jó ötletet adtál nekem a Lego Babyvel!KépMég nem vettem Adriánnak semmit. Kikkó egy igazi magnót kap + egy Kacor Király mesekazettát, Halász Judit kazettát hozzá. Vettem neki egy gyurma formázót is.

Ildi! Köszi a képeket! Bájosak a gyerekek, akárcsak az anyjuk! Apu is helyes!Kép

Bigacsiga! Neked is köszi! Aranyosak a fiúk, bár nem túl közeliek a képek!Kép

Anikó! Neked is köszi! Ugye nem kell mondanom Liliröl mi a véleményem?! (KépKép) Én most, hogy nemrég elkezdtünk fözelékezni, adok ahhoz gyümi levet pohárból! Próbáld ki!

Ancsa! Nem is akarunk szabadulni töled!Kép

Edóka! Egy liter vízhez, 1 evõkanál elég szerintem. Mellesleg szép fényes is lesz a hajuk töle!Kép

Barika! Nem ment át neked az üzenetem! Én is szolizok. Szerintem lehet.

Liesel! Neked meg a képek nem tudtak átmenni!?

PM! Buli: oké!

Lányok! Akinek már küldtem kérdõívet, az javítsa légyszi, mert rosszul írtam, hogy Erösségem: empátia. A többieknek is küldöm!}
evey
 
 


Noteszbe írtam és a nagy örömömben (Jamina) elfelejtettem elköszönni. Szóval:
Sziasztok!
Evey
evey
 
 


Most voltam megnézni, hogy kinek ment át egyáltalán a kérdöívem. Úgy néz ki, hogy csak az Emesének?!
Írja meg legyenszíves, aki nem kapott az alábbiak közül: Ági, Ancsa, Anikó, Barika (visszajött, hogy nem kézbesíthetö), megpróbálom az új címre.), Bigacsiga, Cili2, Kati, Dia, Edóka.
Többiek most jönnek. De úgy néz ki, ha felírom, hogy kik kapnak másolatot, azok nem kapják meg?? Ezt én nem értem! Valaki esetleg? Outlook-om van. Köszi.
Azt hiszem egyébként, hogy nyitok egy züllö topicot.
Puszi, Evey
evey
 
 


Sziasztok Lányok!

Jamina! kitaláltam én is, kistesóKépKépKépKépszívbõl gratuálok, nagyon örülök neki. Lécci írj nekünk kétségek közt vergõdünk a rövid üzenet miatt.Puszi:Pankamama
PM
 


Nem bírom szó nélkül hagyni, pedig rengeteg dolgom van még ma este:

Jamina!!!!! GRATULÁLOK!!!!! KépKépKépKépKép

A többit késõbb!
Puszi:
Emese
Emese
 


Sziasztok!

Csatlakozom: Jamina gratula! Kép Kép

Nem írok sokat, mert tegnap elég nehéz éjszakánk volt. Vili nem tartotta be az oltás utáni "elõírt" idõt (kedden oltották) és éjszaka óránként felébredt. Magunk mellé vettük aludni, de volt úgy, hogy a lába volt a fejemnél. Ma tiszta láz volt, 39,1 °C, remélem ma éjszaka jobban lesz! Kicsit megvisel engem a dolog, mert még soha nem volt lázas. Talán a többit majd könnyebben veszem. (Ahogyan magamat ismerem: nem fogom.)
Holnaptól szabin lesz a férjem is, úgyhogy jövök majd részletesebben. Ne haragudjatok, üdv:

Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok még! Csak most rövid leszek: Jamina! Gratula és irigy, irigy, irigy...Kép

Puszi mindenkinek, jövök majd hosszabban is:

Dia
Dia
 


Jamina!
Gratulálok! KépKépKép
Olyan jó most neked, én pedig nagyon irigy vagyok!
Puszi!
Ági
Ági
 
 


Jamina

Jol kovetkeztetest vontak lea lanyok? Ha igen akkor nagyon sok boldogsagot nektek es csodalatos problemamantes kismamasagot.

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok!

Evey: Gyógyuljatok meg mihamarabb.Addig is küldjél egy hangulatos züllõs képet légyszi' irigykednék egy picit.
Nagyon szép itt most nálunk a kert feldíszítve...eljöttök megnézni?
Pele: A kérdõívet köszi, így mintha ezer éve ismernélek.
Hogy álltok pakolásilag? Hol is van ez a Váckisújfalu?
PM: Pfujj züllesztõ...én is mennék legközelebb!
Jamina: Szeretettel gratulálok!

Hanna picit lázas volt magunk közé vettem elõször életében. Édesen aludt, de rendkívül tanulékony most várom hány évig lesz ez így eztán...
Fanni soha nem aludt velünk szerintem nem is tudna.
Olyan gyönyörû most erre minden csak nagyon hideg, meg elég sok a dolog is...én sütni egy évben egyszer ,csak ilyenkor szoktam. Gondolhatjátok, hogy nem kis program ez nekem.
puszi mindenkinek:
F. Dia
fd (fd)
 


Lányok KépKépKép, köszi a sok gratulát, így egy kicsit könnyebben indul a napom (már túl vagyok egy hányáson)

Akkor egy kicsit bõvebben:
3 hete voltam nõgyógyinál rákszûrésen (írtam is, hogy milyen utálatos a ,,kacsa-utánérzés"), és megkértem, nézze meg, nem készülõdik-e valaki odabenn, mert már több mint egy hónapja nem jött meg. De nem érzett manuálisan semmit. Jó, ebbe bele is nyugodtam.
Aztán kb 1 hete folyton rosszul vagyok, szédülök, szinte mindennap hányok is: szóval produkálom a klasszikus tüneteket. Nem akartak kétségek közt vergõdni, úgyhogy vettem egy tesztet, amit tegnap reggel meg is csináltam.
Eredmény: 2 erõs csík.
rögtön utána írtam Nektek, úgyhogy az érzéseimet már ismeritek ezzel kapcsolatban Kép. Úgy érzem magam, mint egy bakfis lány, aki bekapta a legyet, ugyanis ez a baba Continuin mellett fogant. Emiatt egy kicsit izgulok is, nehogy baj legyen. Ráadásul el nem tudom képzelni, mit kezdek egyszerre 2 poronttyal, hiszen a Bebe is még csak alig múlt 7 hónapos!
Persze mindenképpen megtartjuk, ha már ennyire szeretne közénk jönni ez az apróság. Bebére annak idején 9 hónapot vártunk, mire összejött, ez a Picuri meg csak úgy fogja magát, és beköltözik Kép, nagyon akarhat megszületni Kép
Dokihoz kedden megyek, akkor van magánrendelése. Szvsz olyan 6-7 hetes lehetek, ezért nem vette észre még 3 hete a nõgyógyi. Ha jól számolom, júl. vége felé várható.
Kedves férjem már elõadta, hogy mi lenne, ha ikrek lennének, ráadásul 2 fiú. Akkor milyen jól ellenne a 3 fiúval, teljes lenne a férfi-uralom. Ettõl a képtõl viszont rámjön az idegrángás.

Még egyszer mindenkienk köszönjük (már így, többes számban Kép) a kedves szavakat, nagyon rám is fér, hogy tartsátok bennem a lelket!
Puszi az összes pocakos és nem pocakos anyukának és csemetéjének:
Jamina

Ui.: Evey, szerintem a táblázatba a kismamák Picurkáihoz beírhatnánk, hogy mikorra várjuk õket Kép
jamina
 
 


Szia Jamina!

Gratulálok neked én is, de egy kicsit megijedtem attól, hogy írtad hogy a baba continuin mellett fogant. Én ugyanis még csak 6 hete vagyok túl a szülésen (3. baba) és már nem tervezünk többet. most kezdtem el szedni én is a continuint és az orvosom azt mondta, hogy ez tuti védelmet jelent (fõleg hogy szoptatok is). Ezek után azonban kicsit kételkedem ebben. Te rendszeresen szedted és így lettél mellette terhes? És szoptatsz még? Bocs hogy így kérdezõsködöm, de nekem aztán nagyon nem hiányozna egy újabb terhesség.Kép
Szia és addigis minden jót nektek: Norcsi. Kép
norcsi (norcsi)
 


Norcsi,
errõl egyszer régebben már én is kérdeztem Erazmuszt, amikor még nem voltam terhes. Nekem össze-vissza jött meg tõle a vérzésem, ezért érdekelt, hogy õ mit gondol a Continuinról. Õ azt írta, hogyha csak szoptatsz és nem adsz mellette pótlást, akkor elég jó hatásfokú, de én már kezdetektõl nem CSAK szoptatok, így Erazmusz szerint mást is kell mellette alkalmazni. De szerintem akkor már nekünk késõ volt Kép. Ha bõvebben érdekel, keresd vissza az Erazmusz-topikban, vagy küldj mailt: zsu74@freemail.hu címre.
Puszi:
Jamina
jamina
 
 


Sziasztok!

Mindenekelõtt légyszi babanetes talit hétvégére!!! Nekem tök mindegy, hogy ez január vagy február, de hétköznap suli van, ovi van és meló van!!! Ha másképp nem megy, nem kéne a Rózsa Mûv Házhoz ragaszkodnunk!

Anikó, gratulálok Lilinek! Mikor olvastalak, meg kellett állapítsam, a geometria, pontosabban a térlátás sosem volt erõsségem Kép Bizony, innentõl számíthatsz rá, hogy ezt mindenkor és mindenhol megteszi, legyen az a sütõ forró, vagy érje-e el ezáltal a család CD gyûjteményét stb. A tej szerintem elég neki. Ha majd eszik szilárdat (fõzelék), olyankor mindig kináld meg valami folyadékkal, szerintem ne is cumisüvegbõl, inkább pohárból, hátha az érdekesebb lesz neki (ilyenkor már szépen meg tudják tanulni). Egyébként szerintem a gyerekek folyadékigénye is nagyon eltérõ tud lenni, nálunk az ikreknél látszott ez nagyon, a lányom úgy kezdi a napot, hogy bevág egy bögre teát, és egyáltalán, minden evésnél sokat iszik, a fiamnál meg még a fluimucilt is csak félpohár(negyedpohár) teába merem belekeverni mikor kell, hogy annyit biztos megigyon, még ma is.

Emese! Ti oda, abba a kiserdõbe jártok, ami az Alacska meg a ...(talán víztorony, ahol a "kör"forgalom is van) között van? Ahova az ember a Kassából a 193-assal járt és a laktanyánál (tudom, ott is épül már valami) szállt le? Istenem, az az erdõ még meg van? És még a gödör is benne? Vagy ez már egy másik gödör? Anno rengeteget jártunk ott, és volt egy törzsgödrünk is, rengeteg emlékem kötõdik hozzá!

Ági, remélem Bálint már túlvan a lázon. Azért szerencsére ezek az oltás miatti lázasodások egy- két napnál nem szoktak tovább tartani. Hát hó az jutott ide is bõven, még szerencse, hogy a múlthéten nem csütörtököt beszéltük meg...Kép

Ajándékötletek, Pestieknek: menjetek el a Fakopácsba (két bolt is van, a Baross utca-Nagykörút sarkánál van az egyik, a másik onnan 2 percre a Baross utcában, a Klinika felé), nagyon klassz dolgok vannak. Természetes anyagokból, fa, fém, textil. Egyszerû fa kirakót (fogóval van a képecske), fakockák, dominók, babaszoba, szövõszék, makettek, autók és a többi és a többi (nem fizetnek nekem a reklámért). Én csütörtökön voltam, a nagyfiam a suliba a húzott gyereknek fa dominót rendelt, mondván, az nem féloldalas mint a mûanyag, abból lehet dominó-döntést csinálni, nos olyan régi fekete anyagból fehér pettyeset is találtam, nem is egyfélét!!!

PM. jogos a kori ötlet, kedvem is lenne hozzá, dea ttól tartok Karácsony elõtt nem fog menni. Drága asztalosok mindig mondják, hogy jönnek, aztán nem jönnek, állandóan haptákban állunk itthon, a konyha kész felfordulás, és még sehol sem vagyok a karácsonyi sütéssel, takarítással. Szóval attól tartok most nem fog menni. De gyanítom, hideg lesz még idén, meg jövõre is, ami késik nem múlik! (hátha addigra mások ellapátolják a havat is rólaKép )

Jamina!!!!! Ez fantasztikus! Ajánlom figyelmedbe az Egy kicsi meg egy pici topikot! (az egyik oszlopos tag most szült, valami 14 hónap van a gyerekek között, a második baba csekély 5,2 kilóval született) Szóval a Mikulás a zacsin kívül valami mást is hozott! Valahol én is írigykedek ám bõszen! Amúgy az ikrek általában pont ilyen egyszerûen szoktak sikeredni ! Kép

Akiknek elmaradtama képpel, bocsi, bocsi, bocsi. A gondom az, hogy ez a fránya frremail még szerdán lazán hagyta csatolni a filejaimat, erre pénteken -és ma se- nem tudom feltölteni õket. Help, help, help! (kiírja, hogy feltöltési hiba, azt annyi, gyanús is eleve, mert túl kevés ideig mondja azt, hogy várjak) De ha miden kötél szakad, akkor megy a benti címemrõl majd, már úgyis benne vana körbeforgó levelekben az is...nesze nekem adatvédelem.
Lányok, nem tudom mi lezs velem, jön a karácsony körüli két hét melómentesség, és még mindig nincs otthon a beígért modem, hát hogy fogok én netezni veletek???
Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Olyan rendesek vagytok lányok, elõbb drukkoltok, aztán vígasztaltok, nagyon jól esett, köszi szépen!!!

Alaposan megkésve bár, Boldog Névnapot kívánok Snoopy, Juca!

Barika Andi! Neked boldog születésnapot!

Anikó! Mi HAIR-imádók tartsunk össze! Én több, mint tízszer láttam, de nem kell licitálni, tudom, hogy ez nem normális dolog... Kép
Szerintem ne aggódj Lili kakija miatt, ha mindennap "székel", akkor nem lehet gond. Ha pedig szépen gyarapszik és nem nagyon kér mást, akkor biztosan elég neki a tejcsid. Okos kislány, tudja, mi kell neki! Mégha vízszintesen áll is... Kép

Evey! Mi nem züllöttek kimaradunk a képosztásból? Akkor honnan fogjuk tudni, hogy legközelebb érdemes-e elmennünk?

Emese! Betojtam ezen a kicsi kék csomagolópapír-golyócskás kaki sztorin! A vizsgára nincs még pontos idõpontom, valamikor januárban lesz, ha rajtam múlik, minél hamarabb.

Jamina! HÁT MÉGIS?! Akkor ne csodálkozz, hogy Bebe csodálkozik! (Mindenkitõl bocs a virágnyelv miatt.) Ezt mind nektek küldöm: Kép Kép Kép És ne aggógggyá mán a korkülönbség miatt! Meglesz ennek is a maga pozitívuma.
Asszem, én írtam, hogy megkaptam a lapodat. Óriási sikere van azóta is, sõt, tovább is küldtem.

Ildi! Beígért modem ügyben javaslom, vesd be Evey reklamálós módszerét, az mégsem járja, hogy két hétig ne gyere!

Pankamama! Nem tom miért nem jött át a kép, a kitöltõsöd megérkezett. Az az olasz étterem jól hangzik, de én csak feltételesen ígérek bármit is. A január még mindig téli hónap... Aztán javaslom a görögöt és lassan végigkóstoljuk minden nemzet konyháját (képzavar).

Mindjárt itt a karácsony, már négyszer sütöttem linzert és az utolsó sütésbõl végre sikerült félretennem karácsonyra. De nem akarom a gyerekekre kenni az elkóstolgatást...

Puszi és jó készülõdést!
Iboly
iboly
 
 


Sziasztok!

Keleten a helyzet változatlan. Kép Kép Vilinél láz még ma is, igaz csak estére, de akkor megint 39 {deg}C. Nem bágyadt, vidám, étvágya is van és tegnap már az egész estét átaludta. Igaz, hajnal 3-kor felkeltem, hogy megnézzem hogy van.

Mindenkinek köszönöm a képeket, aki küldött, Jaminának a képeslapot!

Edóka!
A detergens sulfurátumot mi is ismerjük, mi csak kénköves kenõcsnek nevezzük. Kép A bõrgyógyász azt mondta, hogy ha zavar az "illata" (lehet, hogy a tetvek ettõl dõlnek ki?)
, akkor néhány csepp parfüm segíthet.

Pele!
Remélem a nagy költözködés közepette is jól vagytok!

Verus!
Nem küldtél havat... Kép Pedig úgy vártam. Vilinek szánkót akartunk venni karácsonyra. Olyan karfásat. Aztán úgy döntöttünk, hogy a férjem régi szánkójára apukám csinál levehetõs karfát és használjuk azt, mert lehet, hogy errefelé ennyi hó volt idén. Ezért nem érdemes beruházni...

Évi!
Alakítsuk meg az ellenállók mintájára a Kívülállókat! Távoli vidékiek csatlakozzatok! Kép

Evey!
Ide nem érkezett meg a kitöltött kérdõíved. Kép

Aki küldött nekem kérdõívet, azoknak köszönöm és akinek én még nem küldtem, annak igyekszem pótolni. Bár azt hiszem hamarosan itt az újabb, Babanetes változat.

Jó éjt, üdv:

Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Ma én is gyors leszek, mert hulla vagyok.

JaminaKépKép (Jancsi is continuin-os bébi...KépKép Nekem azt mondták, hogy nem kell aggódni: nem is lett semmi gond.)
MIndannyian gratulálunk! Lehet, hogy rövid idön belül gyarapszik a nagycsaládos topik? (érts: Ildi=ikrek=ilyen egyszerü fogantatás...)

Juca, állítólag szombatra újabb hó jön: ha így lesz küldök belöle egy pár lapátnyit, jó? Már csak szegény Vili miatt is, hogy tutira tudjátok húzni a szánkóján.Kép

Tomi olyan érdekeset mondott este: írt megint a Jézuskának, hogy mit is kér. De semmi konkrét dolgot nem írt, csak ködösített: "Te úgy is tudod, hogy mit kérek..." Próbáltam beledumálni, hogy biztos olyat szeretne, amit mi már megvettünk, de nem mondta meg. Csak annyit mondot, hogy idén majd vmi NAGGGYON jót fog lopni a Jézuska... Ledöbbentünk, kérdeztük, hogy ezt meg honnan szedte???
Azt mondta: logikus, hiszen a bevásárlóáruházakból hozza, nem fizethet érte, hiszen nem dolgozik és hát miután vége a karácsonynak, kiürülnek a boltok...Mit szóltok???

Igyekszem minden este jönni, de nagyon pörgünk a gyerekekkel: hiszen egy hét van már csak hátra!!!!!!KépKépKép

Mindenkinek nyugodalmas éjszakát kívánok:

Verus

Kép
verus
 
 


Sziasztok!
Megint csak nagyon röviden. Épp most fejeztem be a palacsintasütést, lett vagy 100 db. Holnap karácsonyoznak az oviban (bábmûsor, ünnepelgetés, sütihegyek), ráadásul most már két csoprtba is kell vinnem. A gyerekek eleinte segítettek, aztán jobbnak láttam inkább lefekvés utánra hagyni a dolgot! Kép

Ildi! Igen, ez az erdõ AZ az erdõ. Gödörrel, körforgalommal, laktanyával. Csak szólj, ha erre jártok, elmehetünk együtt! Kép

Iboly! A csomagolópapír-golyócskáknak a doktor néni sem örült, de a kiscsaj iszonyú gyorsan nyomta be a papírt, alig tudtam elszedni tõle.
A linzerlopkodásért meg: KépKép minden lopkodónak!

Juca! Lázilag jobbulást, Neked meg nyugi!

Jamina! Nálunk úgy volt, hogy a fiúkért kellett "küzdeni" egy kicsit, a kislány meg mint a rakéta. Kifelé is úgy jött. Kép Jó hír ez Neked?

Lányok, én már nem tudom számon tartani, hogy kinek küldtem el a kérdõívet. Aki még nem tudja, milyen színû a zoknim (Iboly Kép), és kíváncsi rá, szóljon, azonnal küldöm! Bár lassan tényleg jön a babanetes. Azt viszont tudom, hogy Ildi, Adri nekem még nem küldött.Kép Kriszta meg teljesen eltûnt, nem tudjátok, mi van vele?

Bocsi, de elköszönök, mert el kell még takarítanom a palacsintázás nyomait!
Hosszú, ébredésmentes éjszakát mindenkinek!
Emese
Emese
 


Verus!
Ez a Jézuskás dolog nagyon tetszett. Ráadásul teljesen logikus, nem? Kép Tudnak valamit ezek a gyerekek!!!
Pusz:
Emese
Emese
 


Sziasztok!

Na, én is hulla vagyok, ráadásul ez a sz*r gép (vagy szolgáltató?) 1 órája nem akart fölengedni a netreKép A végén már úgy jöttem, hogy akkor most próbálom utoljára, erre sikerült.
A mai nap nem a mi napunk volt: Katiékhoz menet ellopták a buszon az egész pénztárcámat iratostul, bankkártyástulKépKép Ráadásul pont ma reggel vettem ki 30ezer Ft-t, mert Ákos ment volna du. az étkezõasztalért + cipõt akartam nézni magamnak. Nagyon kiakadtam, hogy a babakocsiból kiemelték!!!! (Bár ahhoz képest, hogy a régi babakocsinkat szilveszter éjjelén a kolesz udvaráról lopták el...) Ákos szerint az itteni automatától követtek, ennyi pénzért megérte ilyen messzire is utánam jönniKép A buszon meg persze nem tudtam egyszerre figyelni a 2 gyerekre, a megállókra meg a babakocsi szatyrára isKép
Szerencsére a kártyámat sikerült azonnal letiltatni, még nem használták addigra. De az iratok pótlása nem lesz egyszerû...Nem beszélve a sok pénzrõl, ami peddig így költözéstájt sose elégKépKép Most pakolás helyett intézhetem ezt, mert hát innen Pestrõl mégiscsak egyszerûbbKép
Viszont pici Áron olyan megható volt! Emese, gyakran eszembe jut, amit Gergõ fiadról mondtál, hogy kívülrõl vadmalac, de a lelke egy pillangóé, mert Áronra is nagyon találó. Szóval ma egész nap tört-zúzott, a kisebbeket vegzálta, az idegeimet próbára tette, én meg bevallom, nagyon nem voltam türelmes mami, de hát rettentõen ki voltam akadva, hogy eltûnt a tárcám. Ezek után hazajöttünk, és a "betûírón" (értsd: szövegszerkesztõ) levelet írt "angolul" Hagridnak, hogy jöjjön el érte, és vigye el az Abszol útra vásárolni. Aztán eszébe jutott, hogy mi történt, és egy újabb levelet írt, amit szó szerint idézek: "szia hagrid manegyerelmertnincsenpénzúnk"Kép Úgy meghatódtam, hogy így felfogta, hogy mi történt, és átérezte, hogy ez milyen következményekkel jár!!! Imádom ezt a kisfiút!!!!

Aztán most este levezetésként sütöttem én is egy kis sütit. Az eldugést még nekem is meg kell oldani ( magam elõl isKép), mert ezt már ajándéknak szánom.

Jamina!
NAGYON NAGY GRATULA!!!!!! Ne aggódj, nem lesz semmi gáz, és szuper tesók lesznek Bebével! Annyira jó, hogy ilyen nagyon törekedett hozzátok ez a kis csemete!!!!

Én már azt hittem, megússzuk az oltás utáni reakciót, erre most estére hõemelkedéses lett HannusKép Bár ez még csak igazán enyhe, nem tudom, mi lesz belõle holnapra.

Na bocsi, megyek aludni.

jó ájszakát mindenkinek, bár ti már biztos alszotok!

Pele
Pele
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?