Új privát üzeneted érkezett!

Paurora,
hát az a leleten is rajta van, hogy bal lebenyben mikoradenóma gyanúja, hiszen van ott az a 3x3mm-es valami, de amúgy Murber is erre tippelt, hogy emiatt lehet magas a prolaktinom.
Jobbulást Neked, remélem beválnak ezek a mindenfélre praktikák és hamarosan kilábalsz ebből a csúnyaságból :).

Nem tudom mi történt amúgy, de azt hittem soha nem akar már megjönni... múltkor 26 napra jött meg, meg általában is max. 28 nap szokott, most meg 30 napra jött meg, ráadásul vagy 5 napig barnáztam előtte, nem tudom ezt most mit akar jelenteni... De így végre holnap hívhatom Murber asszisztensét, hogy mikor mehetek kontrollra a ciszta miatt.
lexi01
Budapest
 
 


Sziasztok! Új vagyok köztetek, igaz tavaly tavasszal is jártam már itt. Most elbizonytalanodtam, véleményetekre vagyok kíváncsi. Elvileg a jövő hónapban lesz petevezeték-átjárhatósági vizsgálatom. Murber doktor két lehetőséget ajánlott. Egyik a két nap bent fekvős, altatásos, laparoszkópos vizsgálat, a másik az ambuláns, fizetős, ultrahangos. Nekem kell eldönteni, melyiket szeretném. Utánaolvastam, mindkettőnek vannak előnyei, hátrányai. Sajnos nem tudtam a rengeteg hozzászólást elolvasni, de biztos vagyok benne, hogy van köztetek valaki, akinek volt valamelyil vizsgálata. Szeretnék tőletek tanácsot kérni. Előre is köszi
Üdv
almanna
 
 


Almanna,

üdv. Itt!

elvileg kell lennie egy harmadik lehetőségnek, HSG. Hiszteroszalpingográfia. Ugyanaz, mint amit Murber ajánlott, csak nem uh-s, hanem röntgenes, kicsit kellemetlen, de támogatott, úgyhogy ingyenes. Kórházakban csinálják, lehet, hogy a klinikán is. Nekem ilyen volt először. Aztán 6 sikertelen lombik után volt laparoszkópiám, az azért jó, mert mindent látnak, ha van esetleg endometriózis, azt is és rögtön meg is oldják. Kérdés , hogy te hol tartasz ebben a meddőségi témában. Amúgy az a menete, hogy első nap délben befekszel, leborotválva csupaszra. Du. - tól nem ehetsz és estefele beöntés. Másnap műtét, harmadnap mehetsz haza, nagyon gyorsan gyógyul, ha nem mahinálnak semmi különöset. Engem kedden műtöttek, pénteken dolgoztam.
mmzs75
 
 

 
 

A röntgenest nem ajánlotta fel a doki. Igaz, a sugarak miatt annyira én sem preferálom, tavaly nyáron 2 hetente röntgenezték a tüdőmet :(
Igaz, hogy tavaly nyár elején kezdődött a kivizsgálás, még az elején vagyok. Eddig csak a Bromocripynt adták, es most volt a második Clostilbegytes stimulációm Fostimonnal és 3 nap múlva Choragonnal. A korom miatt több stimulációt nem terveznek.
almanna
 
 


Amúgy Murber doki szerint az uh-os is kimutatja, ha átjárhatósági probléma van. Max utána a laparoszkópos...hm. Nem tudom :?
Mmzs,
Neked a laparoszkópossal ki is derült valami gond, ami addig nem látszott?
almanna
 
 


Sziasztok!

mmzs75

Köszönöm a válaszodat. Ha a vérvételeket, spermavizsgálatokat újra megcsinálják az nem baj, csak az inszeminálásokon nem szeretnék újra átesni. Kicsit bánom már, hogy nem egyből a SOTE-n kezdtünk. Azt hogy hova járunk nem merem leírni, mert olvastam, hogy becsületsértés miatt már volt itt feljelentés.

Cicmorgo

Köszönöm a válaszodat. Utánaolvastam a PCOS-nak és a tüneteinek. Sok ragyám szokott lenni az biztos, 57 kg vagyok és inkább fogyok mint hízok, a ciklusom 28 napos. A petefészkemről nem kaptam UH felvételt, mert sajnos még a labor leleteimet sem adja oda. Egyébként kért cukorterheléses vérvételt, amit nem értettem minek kell, lehet,hogy ezért!?

Almanna

Hát tökéletesen megértem a félelmeidet, nekem is egy hónap múlva lenne laparoscopos műtétem és teljesen be vagyok ....va. Én mondjuk nem választhattam. Szerintem egy elég alapos vizsgálat, főleg ha valami gondot látnak azt rögtön meg is oldják. Neked miért akarják megcsinálni?
dolfi
 
 


Sziasztok Lányok!

Sajnos nem nyertem..Murber doktor leállította kezelést, mert csak a bal oldalon termelődik tüszőm, és mivel az a nem átjárható oldal, ezért nem is kaptam ma meg a Choragonszurit.. azt mondta, hogy az otthoni együtlét esélye kb ugyan annyi mint így egy inszemnek, de legalább így nem kapok hormonterhelést.. A következő ciklus elején jelentkezem és akkor meglátja, hogy melyik irányba mozduljunk el. Hát ez van...

Almanna, Dolfi: üdv a csapatban:)
Almanna: szerintem jobb az altatásos...a mai eszemmel azt választanám én is, mert nekem az ugyan kiderült az uh-s vizsgálaton, hogy hogy csak az egyik petevezetékem átjárható, de csak idővel derült ki, hogy pont az a vezetékem van elzáródva, ahol a petefészkem viszont működik.. ezért eddig nem sikerül az inszem..és mai ezért állította le a kezelést..

Gabci, Edina: voltattok ma a kórházban? sajnálom, hogy nem találkoztunk, sajnos este későn értem haza, így nem tudtam ismertetőt írni..Mirával találkoztam..várjuk a beszámolót, hogy mit mondott a dr M.

Paurora: hogy vagy? Remélem már gyógyultan!!
magdipeti
 
 


Magdipeti, köszi a véleményed, ez kicsit segít a döntésben. Viszont az még nem tiszta, hogy ha neked akkor rögtön a laparosat csinálják, hanem az uh-ost, akkor az is kiderült volna, hogy nem működik a petefészked? A laparossal akkor egy csomó dolog kiderül? Csak félek az altatástól :(
almanna
 
 


Dolfi,
Nekem dr Murber két lehetőséget ajánlott: uh magánban ambulánsan vagy laparo altatásban két éjszaka ottalvással. Azt mondta, mi döntjük el. A férjem szerint is a műtéteset kéne választanom, de rám bízza a döntést.
Neked mi miatt ez az egyetlen választás? Van valami előzmény, vagy csak értékek térnek el a normáltól?
almanna
 
 


Almanna

Lát valamit, de nem tudja mit, endometriózisra gyanakszik. Azt mondta, ha körülnéznek és látnak bárbi problémát akkor megcsinálják (mintát vesznek, égetnek stb). Amikor megkérdeztem, hogy nem lehetne e inkább átmosást, kinevetett. Azt mondta a laporoscopos a legmodernebb technika, ha csak átmosnak azzal ha van komolyabb probléma akkor nem látja, és még helyre sem tudja hozni.
Magas az FSH-m, más gond nincs, ja meg az, hogy nem jön össze a baba, és ennek valami oka van. Én is az altatástól félek a legjobban.
dolfi
 
 


Dolfi,
Én Murber doktornak szt mondtam, h valószínűleg az uh mellett döntök, de egyre inkább húzok a laparo felé. Derüljön ki most inkább gyorsan, ha valami van. Na meg ha tényleg mindent látnak ezzel a módszerrel. Ilyenkor, ha mégis a műtét mellett döntök, akkor meg kéne beszélnem a dokival gondolom jó előre, mert ahhoz lehet, hogy más vizsgálatok is kellenek. Pl labor meg ekg altatás miatt... Azt hittem van még két hetem eldönteni, de így nincs annyi :)
almanna
 
 


Dolfi,
Én Murber doktornak szt mondtam, h valószínűleg az uh mellett döntök, de egyre inkább húzok a laparo felé. Derüljön ki most inkább gyorsan, ha valami van. Na meg ha tényleg mindent látnak ezzel a módszerrel. Ilyenkor, ha mégis a műtét mellett döntök, akkor meg kéne beszélnem a dokival gondolom jó előre, mert ahhoz lehet, hogy más vizsgálatok is kellenek. Pl labor meg ekg altatás miatt... Azt hittem van még két hetem eldönteni, de így nincs annyi :)
almanna
 
 


Csak azéer mondtam a rönrgenest, mert az ugyanolyan, mint az uh-s, viszont ingyér, ambulánsan. A lapar viszont téynleg többet tud.

Na, az altatástól ne féljetek! Néha valakiről kiderül, hogy nem jól bírja, és hányingerrel,hányással küzd utána fél napig, de ez ritka. Tök baró, hogy mikor elkezdik adagolni a nyugtatót, már úgy érzed, felőled akár szét is darabolhatnak :-) aztán teljes filmszakadás és ujjongva ébredsz, hogy ennyi volt az egész és túl vagy rajta. Nekem ilyen volt mindig.( már jópárszor altattak).

Nekem a laparon lényegében nem derült ki semmi, minimális endometriózis, de M. azt mondta, ennyi mindenkinek van. Azért azt nem bántam, hogy megszabadultam tőle. És hálás voltam az operáló orvosnak, hogy javasolta ( Máté dr. nagyon szimpi). Ennyi kudarc után jólesett a végére járni a dolgoknak.

Magdipeti,

sajnálom, hogy így alakult! Gondolom, szeretnél inkább lombikot, reméljük a doki is így dönt aztán gyerünk!
mmzs75
 
 


Na én hazaértem!!!!

Magdipeti voltunk a klinikán de annyian voltak,meg ugye nem isbeszéltük meg hogy hogy ismerjük meg egymást. Rajtam királykék nadrág volt hosszú fekete hajam van és oldalra volt fogva. Na majd legközelebb. Sajnálom hogy nem jött össze,de majd a következő ciklusnál.
Jaa és 12-re mentünk vissza egy lánnyal leültünk a büfébe meg sétálgattunk. 


Na a lényeg hogy szépen nőnek mindkét oldalon a tüszők folyt köv a szuri és szerdán ismét vv. és uh.

Puszi.
gabci75
Érd
 
 


Szuper, Gabci! Így tovább!

Edina, te is ma voltál?
mmzs75
 
 


Gabci, de jó, örülök, hogy szépen növögetnek a tüszők, remélem minden rendben lesz továbbra is Nálad is meg Edinánál is.

Magdipeti, sajnálom :(, de reméljük belevághattok hamarosan a lomikba, és úgy sikerülnie kell :)!

Én holnap megyek magánba Murberhez UH kontrollra, hogy megnézze eltűnt-e a sárgatest tömlő, nagyon bízom benne, hogy igen, és nem is jön vissza, és akkor remélhetőleg 14-én el is kezdhetjük  a lombikot :).

Almanna,
üdv itt. Én biztosan az altatásos verziót választanám, mert ha netán találnak valamit, akkor azt ott egyből tudják "kezelni" is, és nem kell külön műtét. Nekem decemberben csináltak altatásban méhtükrözést (HSK), lombikhoz kellett, de szerencsére mindent rendben találtak. Az altatástól szerintem ne félj, engem már többször altattak, és szerencsére soha nem volt semmi gondom után, bár nyilván mások vagyunk mindannyian, de szerintem tényleg megér ennyit a dolog, a laparoszkópia meg tényleg eléggé kíméletes eljárás.

lexi01
Budapest
 
 


Lexi, Mmzs,
Köszi a bíztatást! Egyre inkább a műtét felé hajlok. Bár a legjobb az lenne, ha két hét múlva csak úgy simán nem jönne meg : D A legeslegjobb :D
almanna
 
 


Sziasztok!

Gabci
Akkor mi szerdán találkozunk, mert én akkor megyek a 4-ik inszememre és remélem az utolsóra . Kb. 11-re kell mennem írt le, hogy miben leszel, mert ma tényleg annyian voltak, hogy nem tudtunk beazonosítani sem téged, sem Edinát Magdipetivel.

Magdipeti

Mégegyszer kitartás, a következő hónapban lombikkal tuti sikerülni fog. Nekem ma azt mondta a dr. M., hogy most a bal oldalamon van szép tüszőcském - múltkor a jobbon volt - és mosolygott. Ma este bökik belém a tüszőrepesztőt és szerdán inszemináció. Izgulok, remélem sikerülni fog.
mira08
Budapest
 
 


Mira!!!!

Ez jó hír!!! Hajráááá inszem!!!! 

Akkor holnap este leírom hogy mibe megyek,én reggelre megyek megint de délig ott leszek mert akkor van eredménye a vv-nek.
De a hosszú felete haj az marad!!!!!

Puszi!!!
gabci75
Érd
 
 


Sziasztok lányok

Hát sajnos én sem kaptam túl jó híreket ma Murber dr azzal fogadott, hogy nem emelkedett úgy a hormon szintem ahogy várta a Menopurtól szóval uh nem is volt maradt a napi4-4 menopur és csak pénteken kell mennem uh reméli addigra már lát valamit. Na ettől féltem én ennyire. 2 éve volt már egy hosszú prot,,, és az sem sikerült túl fényesre mert hiába kaptam max adag szurit a Gona teljesen leállította a petefészkemet és egyetlen petesejt lett 2 hét Menopur után. Akkor le is állítottuk és a műtőt már nem is vállaltam. Most szerdától itthon leszek szabin próbálok pihenni sok folyadékot inni és petesejteket növeszteni hogy ne maradjak le Gabcitól.

Almanna ne félj az altatástól nem lesz semmi baj, de a lányoknak igaza van ha baj van akkor egyből tudják altatásban orvosolni. Engem is már kétszer altattak és soha semmi bajom nem volt.

Gabci neked hajrá petesejt növesztés drukkolok neked.
Magdipeti a lombikkal nagyobb az esély bár én is nagyon bíztam az inszembe de nekem sem sikerült.

Lexi holnap minden rendben lesz és eltűnt az a fránya sárgatest tömlő és kezdheted te is a lombikot . Drukkolok neked nagyon ,

Mira sikeres inszemet kívánok neked és sajnálom hogy nem találkozunk szerdán .
Paurora hogy vagy ? Remélem már jobban . Nálunk a munkahelyemen is nagyon sokan köhögnek láz nincs csak köhögés és nincs hangja egy pár kollégámnak. Vigyázz nagyon magatokra .
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok lányok,

mmzs,
igazad lehet mert a kariotipizálás az vérből megy, de biztos hogy van olyan is hogy ha van rossz gén a férfinál, akkor ki tudják szedni valahogy. Nem vagyok genetikus, de a preimplantációs géndiagnosztika pont erről szól. Persze ezzel lehet hogy csak azt tudják kiszűrni, hogy milyen betegsége lesz a babának, és ha jól tudom  blasztociszta állapotig tudják nézni, pl. lombiknál.Megkérdezzem az ismerősöm ők hová járnak?Az viszont biztos, hogy ez a módszer nagyon drága, állítólag a lombik szurik ára semmi ehhez képest!

Lexi,
várom holnap a híreket, biztos nyoma sem lesz a kis tömlőnek!Az MRI-t is kiértékelik most? janulának is volt adenomája, és neki is rendbejött a bromotól, biztos minden okés lesz, és márciusban, újult erővel, napsütésben, jöhet is a lombik!

Magdipeti,
sajnálom hogy a bal oldal nyert.Próbáld úgy nézni, hogy megúsztál egy fölösleges terhelést így, inkább kexeljetek otthon, amikor lehet! Tudod sose lehet tudni mikor jön a csoda, hisz nem én vagyok az egyetlen akivel ilyen csoda történt! Ti magatok írtátok, hogy mindig vannak itt csodák! Nagyon szorítok nektek!

Üdv Almanna,
nincs tapasztalatom, de vagyoka csoda babás, HSK előtt kiderült hogy terhes vagyok.Viszont az biztos hogy én a laparoscoposat választottam volna, mert akkor tényleg egyszerre meg tudják oldani , ha baj van, nem kell még 1 műtét...és persze megy az idő is. Nekem sajna nem ajánlották fel a laparoscopiát.Csak ügyesen, szorítok!;)
Dolfi, gyere gyorsan át a SOTE-ra, és menjetek együtt Almanna-ával!Együtt mindig könyebb!

Gabci,
ez csodás hír, nagyon szurkolok hogy növögessenek csak tovább szépen a mazsik!

Mira,
nagyon szorítok, a szerdai inszemhez!

Edina,
köszönöm jobban vagyok.
Ha múltkor sem volt jó a hosszú protokol, akkor most miért kellett megint? Erre van valami szabály? nagyon szurkolok, hogy behozd Gabcit, és együtt mehessetek a műtőbe!. Hajrá szabi, pihi, nőjjetek töszőcskék!!

Lányok,
tegnap délutántól, ma délig nagyon szúrt a pocakom, konkrétan a régi vakbél műtétem helye. Pici voltam, 3 éves mikor csinálták, de nagyon ronda gyulladt lett, nagyon ronda a seb még most is látszik a mélyedés a pocakomnál, ahol bent volt a cső ahol tisztult.
Kérdés 30 év eltelt, lehetséges hogy belül a terhesség ilyen szúrkálást okoz a műtét helyén?

Ölelés, és szép estét!


paurora81
 
 


Szia Paurora

A hosszúval elméletben több petesejt nyerhető szerintem ezért próbálkozott a doki most is ezzel . A röviddel is volt de sajnos kevés. Egyszer 3 egyszer pedig 2 petesejtet sikerült leszívni . Azóta orvosolták a pajzsmirigy problémámat és a doki szerint a tsh eredmény alapján most nagyon jó esély van a több petesejtre. Eddig mondjuk ez megcáfolni látszik. Remélem péntekre megembereli magát és sok szép petesejtet fog Murber látni az uh-on.

Nekem is volt vakbél műtétet igaz 10 évvel ezelött és azóta nem voltam állapotos . De ahogy a méh növekszik a belső szerveink is átrendeződnek. Szóval lehet ezért van a szurkálás is .
edina71
Budapest
 
 


Mira, Gabci megy a drukk! :)

Edina, pihi, relax. Hatásos! :) Nőni fognak és kész. Màs lehetőség nincs. :)

Paurora, mennyi idős a picuri? Miért vagy 'csodababás'? Volt stimuláció, vagy teljesen magától sikeredett a kis mazsi?

Lányok, 1-2 napot olvastam csak vissza, előre is bocsi, ha hülyeséget kérdezek, vagy olyat, amit már leírtatok. :)
Részemről megy a drukk mindenkinek. Olyan nincs, hogy NEM SIKERÜL :) Max nem most, hanem a következő hónapban.
almanna
 
 


Edina,

hát emiatt izgultam érted, a fene egye meg. Reméljük péntekre beindul!
mmzs75
 
 


Pontosabban beindulnak!

én holnap megyek M.- hez, kicsit izgulok, hogy mit fog szólni, de remélem, megérti a döntésemet.
mmzs75
 
 


Paurora, 
elolvastam, mi a pgd pontosan és én úgy értelmeztem, hogy szűrést jelent, nem javítást. Szóval kiszedni nem lehet géneket.
mmzs75
 
 


Almanna

Tegnap voltam Dr-nél, 24-én műtenek, de ma még csinál egy inszeminációt, ezért nem kaptam beutalókat. Ha negatív a tesztem, akkor előtte való héten kell laborba, EKG-ra és az alatató orvoshoz mennem.
dolfi
 
 


Edina,

köszi, akkor lehet meg is kérdezem a dokimat jövö héten, hogy ez okozza-e.Nagyon szorítok péntekre!

Almanna,
igen nekem spontán jött a csoda.2 és negyed éve próbálkoztunk, két év után derült ki hogy a férjemnek olyan rossz az eredméyne hogy még inszemre se jó. Egyből lombikot mondtak.Persze elkezdtem vele vitaminokat szedetni, ami sokat javított (1mill/ml-ről 9 millió/ml-re), de a használható sajnos még mindig olyan kevés volt ebből (1,5 millió,)hogy maradt a lombik.  Ezért készültem már a HSK-ra, az lett volna az utolsó viszgálat lombik előtt..ezért is akartam mellkas RTG-re menni, de késett, így azt javasolta egy aranyos hölgy az SZTK-ban hogy amíg nem jön meg addig ne csináljunk RTG-t, inkább várjunk, és teszteljek. Igaza lett.Murber mondta is hogy, szokot lenni meglepi baba, de nem ilyen eredménnyel mint a férjemé, és hogy ez csoda!Ezért mondom mindig itt a lányoknak, hogy ne adják fel, mert tényleg vannak csodák! Eddig ők tartották bennem a lelket, most én szukolok értetek itt a fórumon.

Mmzs,
igen ez szűrés valóban , én is jobban megnéztem. Viszont lehet most hülyeséget mondok, de mi van ha olyan génhiba van ami miatt nem osztódnak rendesen az embriók.Ilyenkor meg tudják nézni, hogy melyik embrió hordozza a rossz gént (mert ha jól tudom nem feltétlen kapja meg(örökli) a rossz gént mindegyik embrió nem?), és azt ültetik vissza amelyik nem hordozza. Most nagy butaságot írtam?
paurora81
 
 


Ma voltam M. dokinál, nagggyon cukifej volt! Egyáltalán nem volt kellemetlen. Biztatott, hogy próbáljuk meg, nagyon normálisan állt hozzá! Ezek után, Paurora, azt gondolom, hogy ha lenne bármi olyan lehetőség máshol,ami segíthetne, tuti, hogy mondaná. 

Dolfi,
drukkolok az inszemhez, hátha!!!
mmzs75
 
 


Most jövök Dr. M-től, és szerencsére elmúlt a sárgatest tömlő, jippííí :)! Úgyhogy két hét múlva megint megyek, és ha akkor sem lesz ott, akkor végre elkezdhetjük :)!!! Kérdeztem, hogy elképzelhető hogy megint ott lesz, amikor megyek két hét múlva? Azt mondta sajnos minden előfordulhat, de reméli nem leszek olyan, peches... na hát azt én is :D!
Megmutattam neki az MRI leletet is, és azt mondta, hogy erre számított, szerencsére ez nem túl nagy, úgyhogy a Bromoval remélhetőleg rendben lesz :)!
Jajj most annyira örülök, hogy jóhíreket kaptam, és nagyon remélem, hogy két hét múlva is tiszta lesz a terep :)!
Viszont két hét múlva is a magánrendelőbe hívott, úgyhogy megint nem a Klinikára megyek, pedig reménykedtem hátha végre találkozhatok valamelyikőtökkel :(.
lexi01
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!!

Mira: nagyon szurkolok holnap reggel!!! Biztos minden ok lesz!! Aztán meg küldjük a tapadós energiát! Várjuk majd a híreket!

Dolfi: neked is szurkolunk..és megy a tapadós energia neked is

Lexi: biztos, hogy nem jön vissza a tömlő..ilyen nem lehet! csak optimistán..

Mmzs: örülök, hogy jól vette dr M a hírt. Remélem minden ok lesz és rájönnek nálatok is, hogy hogy fog sikerülni a babaprojekt!

Edina: pihizz sokat és sok folyadék! Biztos, hogy már sokasodnak a tüszőcskéid!!

Én holnap megyek Aviva tornára..van itt a csapatban, aki ismeri? Tapasztalotok? Kíváncsi vagyok rá

Szép estét mindenkinek!
magdipeti
 
 


Szia Lexi

Ez nagyon jó hír mármint hogy felszívodott a sárgatested. Én mondtam hogy nem nagyon szokott bent maradni csak ha nagyon beágyazódik de az nem jeééemző szerencsére. Két hét múlva is minden oké lesz és végre te is kezdhetsz... Hajrá lombik !!!Az viszont fura hogy a magánba hív vissza hiszen csak akkor szokott ha nincs a klinikán valamiért.

Mzsó gondoltam hogy Murber dr jól fogadja majd a hírt hiszen neki is az a fő hogy babához segítse a párokat és nem az hogy egy helyben toporogjanak, kívánom hogy megtalálják a bajt és mielöbb orvosolni is tudják. Drukkolok neked nagyon.

Én is ettől féltem mármint hogy neem akarnak beindulni a tüszők. Azt mondta a doki hogy ekkora adsagtól már kellene hormon szintet produkálnom de nem emelkedett annyit amennyit várt volna. Ezért maradt a napi 8 menopur 4-4. Azon viszont csodálkoztam hogy holnapra nem hívott viszza hiszen hétfőn sem nézett meg. Péntekig tudom sok minden változhat de nem volt uh több mint 2 hete.
Többiek hogy vagytok??? Paurora remélem gyógyulgatsz és vigyázol kismanóra.
Én holnaptól szabin vagyok pihi sok folyadék és agykontroll. Petesejt növesztés hajrá.....
edina71
Budapest
 
 


Dolfi,
Reméljük nem lesz szükség a műtétre, mert sikerül az inszemed. Amúgy nem tudtam, hogy átjárhatósági vizsgálat előtt is csinálnak inszemet. Nekem azt mondta, hogy inszem az átjárhatóság vizsi után. Kb 2 hét múlva megyek dr Murberhez, 10-e körül nem kéne jönni Miku bácsinak. Akkor megbeszélem vele a műtétet (mert már asszem teljesen amellett döntöttem).

Magdipeti,
Aviva tarnán voltam egyszer. Egy kb 3 órás elfoglaltság. Sokan hisznek benne, engem nem vett le a lábamról. Vannak benne jó tornagyakorlatok, de szerintem egy órányi erobik vagy egy futás is lehet olyan hatásos. Vagy csak én nem éreztem rá a lényegére. :roll:

Paurora,
Ez tényleg egy csoda! Tudod, egy bőven elég a férjed kisfickóiból :P Mikorra várod? Dolgozol, vagy otthon vagy már?
almanna
 
 


Almanna,

Dolfi most még máshova jár, nem a klinikára! Én is ezen voltam kiakadva, hogy átjárhatósági nélkül nem szokás inszemet csinálni!
én is futni járok 
mmzs75
 
 


Igen, én még nem ide járok, de ide szertnék nemsokára. Elvileg átjárhatósági nélkül nem lehet inszeminációt csinálni, de ahova én járok ott mások a szabályok ezek szerint. Köszönöm a biztatást, most úgy érzem sikerült az inszeminációm, és  nem kell műtétre mennem.

Tudom, hogy nem jó hely ahova járok, de attól félek, hogy leletek nélkül, ha átmegyek máshova akkor előröl kell kezdenem mindent, és már nem szertnék éveket várni. Képes vagyok mindent bevállalni, hogy most már mielőbb babánk legyen. Minden rossz előérzetet próbálok félretenni, és csak arra gondolni amiért küzdök.
dolfi
 
 


Sziasztok!

Magdipeti, én is voltam Aviva tanfolyamon tavaly decemberben és azóta én lelekesen csináltam is.
Viszont mikor most február elején mondta a M. doki, hogy belevághatnánk a lombikba akár most azonnal is, nem akartam ezért várni. Így nem hagytam a tornának időt, hogy hathasson, hamarabb kellett volna kipróbálnom. Így végülis első kézből nem tudok sikerről beszálmolni, de 2 barátnőm is van, akiknek nagy valószínűséggel ez segített.
Igaz, nekik a ciklusuk rendetlenkedett, és először beállt az, majd utána jöttek a babák. Nekem viszont a ciklusom eddig is 28 napos volt, úgyhogy lehet hogy rajtam nem is tudott volna a torna segíteni. 
De a lényeg, hogy nekem van benne bizalmam és ha a lombik nem segít, biztos folytatom, ha másért nem, márcsak azért is hogy a sok hormonkezelés után könnyebben helyre álljon a saját hormonháztartásom.
Ja és egy nagyon fontos érv mellette amit nem akartam elhinni, de ennek megbizonyosodására elég volt ez a pár hónap, szóval valóban, erőteljesen fokozza a hölgyek összebújós kedvét  Amivel nem tudom, ti hogy vagytok, de ennyi időzített és kötelező hónap után nekem nagyon jól jött 

Egy kérdés, valószínűleg holnaptól kell adnom a Menopurt. Csípett az nektek? Mert a Fostimont régen az inszemeknél meg sem éreztem, de ez a Gona valamiért olyan rohadul csíp, hogy bízom benne a Menopur már nem fog. Persze sósavat is magamba küldök ha az segít, csak gondoltam megnyugtatásul megkérdezem. 

Szép napot mindenkinek, élvezzük hogy süt a napocska 
louise77
Budapest XVIII. kerület
 
 


Szia Louise

Nekem a gonával nincs bajom bár nem mondom hogy kellemes amikor beadom de nem csíp inkább ég egy kicsit. A Menopur szerintem rosszabb bár kinek hogy . Nekem 4 -4 az adagom tehát nem kevés lehet ezért érzem én tovább a szuri hatását, de csak 3-5 perc és elmúlik. Most viszont már így ennyi szuri után eléggé kikerekedett a pocakom alja remélem a petécskék miatt és nem csak a szuri okozza. Hajrá Menopur sokasodjanak és nőjenek a kis sejtecskék. !!!!!!
edina71
Budapest
 
 


Mira Gabci várjuk a híreket rólatok mi volt ma ?????????
edina71
Budapest
 
 


Na,megjöttem!!!!!

Katasztrófa volt a mai nap nagyon sokat kellett várni!!!!!!!

Nállam minden rendben nőnek a kicsikéim!!!!

mindkét oldalon 3-4 darab van és hogy jól haladunk ennyit mondott Murber doki.
Reggel 2 este 1 így folytatom és pénteken tali!!!!

Találkoztam Mirával,pont bent volt inszemen mikor én eljöttem,szorítok neki nagyon!!!!!

Edina pénteken te is jössz és akkor már tuti jó hírrel jössz ki a dokotól!!!!
Hiányoztál ma hogy nem jöttél!!!

Jaaa és valami kisérleti alany is lettem és még egy jó pár lány,kaptunk egy kis prospektust el kell olvasni,két féleprogeszteron  kúpot fogunk kapni a lombik után,ezt ők fizetik,olyan mint az ultrogeston csak ez valami új. Szóval pénteken éhgyomorra kell menni és több vért vesznek majd le meg vizelet is kell. Remélem jó lesz!!!

Pusszantás!!!




gabci75
Érd
 
 


Sziasztok,

Mmzs,
örülök h normális volt Murber.Igazad lehet, ha lenne valami más megoldás biztos szólt volna.
Azért én nagyon bízom, hogy a videós megoldás rávilágít a problémára, és mihamarabb sikerül a lombik!

Edina,
Köszi, már szinte teljesen ok vagyok, vigyázok manóra.Ma nagyon fel voltam puffadva, mintha egy vájling babfőzeléket ettem volna.Mintha pumpálták volna folyamatosan a hasamba a levegőt.Hallottam hogy lehet puffadás is, de ennyire?? Úgy éreztem magam mint Boribon a lufikkal, majdnem elszálltam.
Fura hogy két hétig be se kukkantot UH-val, de az agykontroll és a pihi meghozza majd az eredményt meglásd és ott lesznek a szép egészséges tüszőcskék, neked most biztos azért feszül a pockod!
Pénteki UH után egyböl írj!!

Almanna,
szerintem jól döntöttél a műtét mellett, de reméljük nem lesz rá szükség és nem jön a "Miku".
Még csak elvilek 7+1 hetes vagyok. Jövő héten megyek az első hivatalos UH-ra a dokimhoz, remélem akkor már hallom a szivecskéjét. Mikor Murber  nézte, akkor még csak petezsákocska+szikhólyag volt.Dolgozik, és szertnék is ha lehet a végéig. Ülő minkát végzek,így könyebb, bár a végén azt mondják már ülni se jó!

Magdipeti,
hogy vagy? Hogy megy az otthoni kex...nyikorog az ágy remélem!Aviva tornáról csak jókat hallottam én is, tapasztalatom nincs, viszont barátnőm elkezdte és 3 hónap múlva terhes lett. Ők 3 évig próbálkoztak előtte.Anno sokat morfondíroztam hogy én is belevágjak-e, de végül nem mentem el.
paurora81
 
 


Szia Gabci

Már nagyon vártam hogy jelentkezz és gyere a jó hírekkel. Örülök, hogy szépen nőnek a kis tüszőcskéid . Pénteken már biztosan megmondja neked Murber doki mikor lesz a leszívás de szerintem neked hétfőn. Én nem tudom mi lesz pénteken de remélem észhez tért már a szervezetem és azt a bűvös 6 petikét sikerül teljesítenem amiben Janulával megegyeztem.

Bízom benne hogy nem állítja le a doki mert akkor folyt köv szerintem szeptemberben.

Januárban már halottam erről az új szerről amit kaptak többen az utro helyett. Volt aki jó véleménnyel volt róla volt akinek nem jött be. Remélem neked sikerül petit megtapadásra bírni vele.
Pénteken találkozunk . Várom már én is nagyon.

Mira drukkolok neked nagyon a sikeres inszemhez.
edina71
Budapest
 
 


Szia Paurora

Sajnos a puffadás az elején előfordul de elmúlik hamar. A sok ülés sem jó egy kismamának bár ha akkor állsz fel amikor akarsz és nem vagy székhez kötve akkor lehet a végéig tudsz majd dolgozni.
Székrekedés kisróka kinek mi jön ki a babával az első hetekben. A szerencsésebbeket mindez elkerüli de a babáért mindent kibírunk


Nekem azt mondta a föncim, hogy ha sikerül a lombik akkor szóljak mert nem engednek dologzni ez tuti, még ha akarok sem. Bár háttér munkát végezhetek de ügyfél kapcsolatot nem engedélyeznek a fertőzés és a stressz miatt. Szóval nekem vagy tp vagy más munkakör.
Még ezt is bevállalnám csak sikerülne végre.
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gabci
Örülök, hogy ilyen szép számban vannak tüszőcskéid mindkét oldalon. Még láttalak a műtőből, mikor szurit jöttél be beadatni, én épp túlvoltam az inszemen és feküdtem az ágyon. Írtak még fel plusz gyógyszert?

Magdipeti
Az Aviva tornáról én is jókat olvastam, hogy segíti a női dolgokat pld.: petevezeték elzáródást, menstruációt beállítja ...stb. Még én személyesen nem voltam ilyen tornán, úgy tudom, hogy van egy 4 órás felkészítő, utána lehet menni gyakorolni. Egyébként én is gondolkoztam rajta, sőt van a tornáról egy füzetem is. A II. kötet van meg tartalma: gyakorlatok az ovuláció serkentésére, várandósoknak, szülés utáni problémák rendezésére. Vannak benne képek is a gyakorlatokhoz, de úgy nem akartam csinálni, hogy előtte nem mutatják meg, hogy helyesen hogy kell csinálni, nehogy többet ártsak, mint használjak. Írd majd le, hogy neked hogy tetszett a torna és hol voltál.

mira08
Budapest
 
 


Mira!!!

Igen még szurit írt fel menopurt 10darabot,mást nem.Remélem már több nem kell.
Szorítok hogy sikeres legyen az inszem!!!!

Pihenj sokat!!!

Puszi.
gabci75
Érd
 
 


paurora írtam priven :D

evi89
Vecsés
 
 


Gabci, de jó, hogy szépen nőnek, majd írj pénteken is, hogy mit mondott a doki, nagyon kíváncsi vagyok :)!

Edina Neked is nagyon szurkolok, remélem beindultak odabent a dolgok és pénteken jóhíreket kapsz :)!

Paurora, már jövő héten lesz az első hivatalos UH? Így elszaladt az idő? De jó, majd írj, hogy mi volt, bár addig még úgyis írkálunk itt :)!

Magdipeti nekem sajnos nincs tapasztalatom, meg infóm sem az Aviváról, neten olvasgattam róla, de közvetlen tapasztalatom nincs, de kíváncsi vagyok, mit írsz majd rá, hogy milyen volt :).

Mira, Dolfi, Almanna 
szurkolok Nektek :)!!!!
lexi01
Budapest
 
 


EDINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 


NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!



PUSZI!!!!!!!!!CsókCsókCsók

gabci75
Érd
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Kaptam már beutalót endokrinológiára de csak SZEPTEMBERRE kapnék időpontot a XVIII, ker,sztkba.
Megpróbáltam a Szent Imre kórházat ott nem tudnak fogadni mert nem oda tartozom.
Szóval marad a magán de már nem is bánom ....
Abban kérnék segítséget hogy hol is rendelnek azok a szupi doktornők :D Illetve elérhetőség ...
Sok a várakozási idő? Kb mennyire számitsak költségben ?
Picit ideges vagyok mert lehet hogy van valami a pajzsmirigyemmel ......

Szép napot mindenkinek :D
evi89
Vecsés
 
 


Szia Evi

Én Major Judit drnőhöz járok őt ajánlotta nekem Janula és bevált. Az első konzultáció 12000 ft a további kontroll 10000 nála de megéri. Vinned kell majd az eddigi leleteidet de ő is el fog küldeni egy pár vizsgálatra még. Uh nyaki és hasi ill terheléses vv . Ha van esetleg erről már leleted vidd magaddal . Nagyon kedves és őszinte drnő én nagyon szeretem. Szóval majd nekem is utána kell néznem hogy hol rendel most mert ahová jártam már nem rendel.
Ha beírod a keresőbe biztosan kiadja mikor és hol tudod elérni. Nincs hosszú várakozás én volt hogy a következő hétre már kaptam hozzá időpontot.

Érdemes ezeknek utána járni mert a körzetim annak idején azt mondta hogy a pajzsmirigy értékem oké de a drnő azt mondta a babához nem jó . Kaptam rá bogyót és 3 hónap alatt tökéletes lett az értékem Murber szerint is.
edina71
Budapest
 
 


Edina,

köszi mindent kibírunk ahogy írtad! Utólagosan is boldog névnapot!!Én már most érzem hogy ha sokat ülök akkor nem oylan jó, akkor felállok és sétálok picit, az segít, vagy ha nagyon fáj a pocak akkor magnézium pezsi tabi.

Lexi,
igen már jövő héten megyek is a 0.-ás UH-ra.Nagyon várom!!! Annyira örülök hogy jó híreket kaptál, arra meg ne is gondolj hogy két hét múlva megint lesz valami tömlő! NEEEM...semmi nem lesz ott, minden rendben lesz, és indul a lombik!!!! Bromot megszoktad?

Évi,
írtam neked. Látom sajnos nem fogadnak a Sz. Imrében.
Magdipeti Koppány doktornő magánrendelésén volt, szerintem tőle kérdezhetsz nyugodtan!

Tényleg Magdipeti, hogy állunk? Tényleg mennyit szedsz a bogyóból most, még mindig 2x 500?
Hogy érzed magad tőle? Hatás?

Mira,

küldöm a tapadós energiát!
paurora81
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?