Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

úgy értettem, hogy a HSK nem fogja e befolyásolni a kezdést?

köszönöm a sok biztatást, mára már sokkal jobb kedvem van:)

néha elgondolkodom, hogy érdemes-e olvasgatni az interneten, nem lenne-e jobb a boldog tudatlanság?

mira, a neved gyönyörű, nekem is nagyon tetszik. :)

lexi, és ez a ciszta milyen ciszta? mi ez a tömlő dolog? ennek ugye semmi köze az endóhoz?

hogy vagy paurora?
janula? többiek?
cicmorgo
 
 


mira 

Nekem a gyógyszerek 120.000 Ft- ba kerültek. 27 napig szuriztam a Gonat , a menopurból ha jól emlékszem 3 dobozzal kellet venni. 
Plusz a vitaminok...


evi89
Vecsés
 
 


JÓÓÓÓ REGGGELT!

Ugye nálatok is ilyen szép idő van!!! Tavasz!!! Érzem a csontjaimban:) ÉS máris jobb kedvem van!! Megújulunk:) És ez sikerhez vezet!!

Janula, Lexi, Gabci, Edina, Cicmorgo, Mira: irány a jó levegőre!!

Paurora: Minden ok? Meggyógyultál már?  Kaptam időpontot szerdára Koppány doktornőhöz :) a Menta Központba. Nagyon kíváncsi vagyok...de sejtem, hogy oda a süteményevős boldog napoknak
Péter most sem okozott csalódást olyan kálát kaptam, mint ami a menyasszonyi csokromban volt


Szép napot Mindenkinek!
magdipeti
 
 

 
 

nekem is kála csokrom volt :)

cicmorgo
 
 


Lányok,

két napja folyamatosan émelygek. Tudom, ez  korai lenne, így nem is hiszek benne, hogy esetleg babától.
Meg akartalak kérdazni benneteket, hogy volt már valakinek ilyen?
janula
 
 


Magdipeti
Így van itt a tavasz , megújulás, napsütés , pozitívabb gondolkodás. És reméljük hogy a gólyák fészket raknak majd mindenkinél !!!
evi89
Vecsés
 
 


Janula
Nekem sajnos csak a tulstimu miatt volt. Nagyon szurkolok hogy neked a mazsola miatt legyen !!!
evi89
Vecsés
 
 


Évi,

más tüneted is volt még?
janula
 
 


Sziasztok Lányok!

Janula, remélem szép reggelre ébredtél és jól vagy! Sajnos a kérdésedre nekem nincs válaszom..Megértem a érzelmeid, de majd én szurkolok és hiszek a mazsolákban, te csak pihenj, simi és fehérje és séta. És küldöm a tapadós energiát És izgulok érted!!!

Én már nagyon kjváncsi vagyok, hogy a jövő hét mit hozz nekünk..dr Murber és Koppány..de reménykedem, hogy minden ok lesz..

Paurora: meggyógyultál? Akkor reggel tali!



magdipeti
 
 


Sziasztok

Janula kívánom hogy a jó hír miatt fakadjunk sírva csütörtökön

Hétfői csajok hajrá és csupa jó hírekkel gyertek.

Paurora várjuk a híreket a manóról ......

Nekem még mindíg nem jött meg bár péntekre vártam és semmi jele. A párom már viccelődik hogy biztosan össze hoztuk a babát spontán. Na annak nagyon örülnék......

Gabci mindjárt itt van csütörtök és mehetünk tovább remélem .

Nagyon szép vasárnapot és kellemes sétát kívánok mindenkinek ebben a gyönyörű időben.
edina71
Budapest
 
 


Edina: nyisd az ablakot, már küldöm is neked is a tapadós energiát!!! Akkor mostantól neked is szurkolok!!!
magdipeti
 
 


janula

Elkezdtem puffadni szép fokozatosan , a végére úgy néztem ki mint egy 5 hónapos babás ....
Nem kívántam semmit , csak kényszerből ettem ittam hogy meglegyen a víz fehérje....
A közérzetem se volt az igazi.

Remélem jobban vagy !!!
evi89
Vecsés
 
 


Még egy dolog volt hogy nem múlt el a hasi fájdalmam ( a megduzadt petefészkeim voltak ...)
evi89
Vecsés
 
 


Évi,

akkor megnyugodtam, ezek közül semmi nincs! :)
Még az is lehet, hogy az izgalomtól van, mert ahogy fogynak a napok, egyre jobban izgulok..

Magdipeti,

köszönöm az energiát, ideért! :)


Edina,

én is nagyon remélem... :)
janula
 
 


Sziasztok csajok,


Magdipeti,
Gondoltam, hogy Peti meglep egy szép csokorral, én egy csokor rózsát kaptam, és a férjem főzte a vacsit, kínai volt barna rizzsel.
Olyan szép idő van, és jobban vagyok.Nem teljesen, de sokkal jobb a helyzet. Holnap azért bemegyek, mert már nagyon kívncsi vagyok, de nem foglak titeket megölelgetni.
Akkor holnap....

Edina,
remélem jó hírekkel jövünk hétfőn. Annyira jó volt olvasni hogy késik....Mikor most nekem se jött meg, először mi is viccelődtünk, h baba...és hogy milyen vicces lenne, h lombik előtt...de ez vicc volt, és remélem holnap Murber is megerősíti! Nagyon nagyon szurkolok, hogy nektek is jöjjön a lottó 5-ös! Küldöm én is az energiát!!

Janula,
ez csodás,remélem a hormonok emelkedése okozza a hányingert. nekem csak a mellbimbóm érzékeny, meg néha a pocakom szúr, feszít.Hőd hogy áll?
Semmi émelygés, de még székrekedés sincs. Fura,viszont a hőm magasan van.
Azt mondják az a jó h van hányinger, legalábbis Czeizel szerint az az erős babák ismérve!van akinek már az elején beágyazódás után 1-2 nappal elkezdődik, van akinek később jön a rókainger.
Nagyon szurkolok, és az agykontrollos enrgiát folymatosan küldöm. Ma reggel imádkoztam...és kértem hogy segítsen nekünk csajoknak itt a fórumon!

Csodaszép napocskás hétvégét nektek!

paurora81
 
 


Hétfői lányok, nagyon várom a híreket Tőletek holnap, nagyon szurkolok és izgulok értetek :)!

Nekünk mozgalmas hétvégénk volt, mentünk mindenfele, úgyhogy nem is értem rá agyalni, de nem is baj, jó kis hétvége volt. Amúgy olyan furi volt, mert kb. 2 napja voltam itt utoljára a fórumon, és rendesen hiányoztatok, meg fura volt, hogy nem tudom kivel mi a szitu :).

Én csütörtökön megyek MRI-re, de még előtte kell hozzá egy vérvétel, úgyhogy holnap megyek beutalóért a háziorvoshoz, kedd reggel meg Jánosba vv-re.
Hamarosan meg fog jönni, mert már barnázgatok, úgyhogy utána kérhetek időpontot UH csekkolásra Murberhez, aztán remélem tényleg nem áll semmi a márciusi kezdés útjába.


Cicmorgo,
azt mondta Murber ne ijedjek meg, ennek semmi köze az endometriózishoz, ez nem olyan ciszta (még jó, előtte pár nappal voltam Bokornál, és mondta, hogy minden ok, endómentes vagyok). Elvileg ez a sárgatest tömlő normális esetben elmúlik magától, azért kell megnézni a ciklus elején megint. Ha mégsem, akkor ad rá gyógyszert. Sajnos ha ott van, akkor nem lehet elkezdeni a lombikot, mert a szurik hatására megnőhet stb., szóval rizikófaktor.

lexi01
Budapest
 
 


Janula

Nagyon örülök hogy megnyugodtál !!!
Reméltem is hogy ne ez legyen,  hanem.... :D

Várom a fejleményeket lányok :D

Nekünk is pörgős hétvégénk volt.
Az egyik barátnőmtől kaptam egy nyakláncot és rajta egy fordított patkó medállal, csak ennyit mondott hogy nagyon reméli hogy szerencsét hoz nekünk :D Hát  én is remélem :D




evi89
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Úgy örülök hogy rátok találtam. Én is a SOTE-ra járok már kb másfél éve, túl vagyok 4 sikertelen  inszemináción, így most szombaton én is bele kezdtem a lombikba. Remegő kézzel adogatom be magamnak a Gonapeptylt, de azért egyre jobb vagyok már 
Eddig össze tudtam szedni innen-onnan az infókat, de most a lombik miatt kicsit jobban izgulok és ezért kezdtem el kutakodni a neten, hátha vannak "helybéli" sorstársak és lám, vannak!
Sok kérdésemre már megtaláltam a választ az előző hozzászólásaitokból, de szeretnék még kérdezni valamit ha nem bánjátok. 
Mindenhol hallom, hogy milyen fontos hogy megfelelő időben vagyis stádiuban szívják le a petesejteket, ha úgy adódik akár hétvégén is, gondolom a visszaültetés ugyanígy nem várhat. Viszont eddig én mindig azt az információt hallottam, hogy az osztály zárva van hétvégén. Nyugtassatok meg, hogy a lombikos dolgokat hétvégén is csinálják, igaz? Nyilván kontrollt nem, de ha a leszívás vagy a visszaültetés hétvégére esik, nem igazítják péntekre vagy hétfőre, ugye?

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a lombikban mindig adnak-e Utrogestant? Mert én az inszemek alkalmával egyszer sem kaptam, pedig mindkitől azt hallottam, hogy szoktak adni. Rá is kérdeztem Murber dokinál, de azt mondta hogy nekem nem indokolt. Gondolom nem volt alacsony a progim, de mivel egyenlőre nem tudni hol van nálam a bibi, örültem volna egy kis rásegítésnek. Persze bízom én benne, csak biztos ismeritek az érzést ami motoszkál az ember fejében, hogy mi van ha csak egy iciri-piciri rásegítés kellett volna... Na és ezért vagyok kíváncsi hogy a lombik alatt adják-e ezt automatikusan mindenkinek. Nagyon köszönöm a válaszotokat előre is és mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok!
louise77
Budapest XVIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Mai csapat, hol maradtok a hírekkel ?
Már izgulunk értetek! Janula, nekem az ET+10. nap körül kezdtek émelygéses időszakaim lenni  Tesztet nem tervezel csinálni?
Sajnálom, a sikertelen inszemeket, pdig annyira dtukkoltam Nektek :-( 
Paurora, nehogy el merj tűnni a fórumról!!! Különben Rádúszítom a lányom 
Louise, üdv itt! Mellettünk nem fogsz unatkozni, jó kis csapat vagyunk  Sajnálom, hogy az inszemek nem sikerültek :-( A párod is rendben van teljesen? Akkor ismeretlen eredetű a gond? Ha szükséges, bemennek szombaton/ünnepnap, ha szükséges. Általában inkább csak beültetés szokott lenni, leszívást azt tudják "időzíteni" a hormonszurikkal. És kapsz Utrogestant beültetés után 
Evi, hajrá, hajrá, hajrá ;-)
Edina, megjött? Nekem volt, hogy a Gona miatt csúszott a mensim...
A mi kezdésünk még várat magára, KisMackó nem nagyon szeretne lemondani az anyatejről  Kemény dió lesz, de ezzel is megküzdünk  Drukkoljatok!
maci80
 
 


Sziasztok Lányok!!

Velem minden oké!!! Köszönöm a szurkolást:)  Dr Murber szerint megér egy próbát a hormonszintem miatt a dolog, így máról újra indul a projekt és valószínűleg hétfőn vagy kedden lesz a virtuális együttlét:) De azért azt javasolta, hogy tartsam be amit a dr Koppány fog javasolni és pénteken, ha megyek uh-ra beszéljünk róla.

Janula, Edina: ugye nem jött meg egyikötöknek sem? !!! Bele kell húznunk, hogy elinduljon a bébibummm

Mira: mi újs veled, mit mondott Murber?
magdipeti
 
 


Sziasztok csajok,


Üdv közöttünk Louise77!

Maci,
maradok, csak ne uszítsd rám a kis harcos hercegnőt! Szurkolok a tejcsiről leszokáshoz,biztos nem lesz könnyű menet, de sikerülni fog, meglátod!

Lexi,

Drukkolok, h minden ok legyen az MRI-n.Írj egyből ha van eredmény!!
Különben én is így szoktam lenni ha nem vagyok pár napig, mintha sokáig nem hallanék a családomról.

Ma voltam Murbernél, és ott is volt velem az egyis fórumbeli családtag..Magdipeti...KÖSZÖNÖM!!!
Megvárt pedig ő már végzett, nagyon jólesett, mert volt kinek a vállán sírni....az örömtől!!
Murber gratulált, 5+3napos hetes terhes vagyok kb. , 8,7mm petezsákocska volt .

Azt mondta,hogy ez szinte hihetetlen, a férjem eredményével, de vannak csodák, és igazándiból ő sose mondta hogy lehettlen. Mondta hogy ez még csak peteszák, nincs szívhang, innentől nekem már nem kell hozzá menni, hanem jelentkezzek a saját dokimnál!
Lányok leírhatatlanul boldog vagyok!!!Persze azért akkor leszek igazán nyugodt, ha hallom a pici szivecskéjét! Március 6-án megyek a dokimhoz.Addig meg pihi, és vigyázok magunkra!

Innentől kezdve értetek szurkolok, és  mivel a lottó 5-öst így én már megnyertem, ezért már nincs rá szükségem, így ezennel rátok testálom, és remélem még sok-sok pozitív tesztet, és gólya inváziót hoz ez a tavasz!!

Lányok,
ha nekünk sikerült , ilyen eredményekkel, ez azt mutatja, hogy van remény, és vannak csodák!!!Legyetek erősek és kitartóak és POZITÍVAK!!!

Janula,
hogy érzed magad?Hőd?Nagyon szorítok csajszi!

Edina,
te hogy állsz hő terén?Remélem szupi magasan van!!

Mira,
helyzetjelentést kérünk!

nagyon szurkolok értetek, csütörtökön feltétlen írjatok!!

Ölelés mindenkinek!!
paurora81
 
 


Paurora, nagyon gratulálok!!! Vigyázz magadra nagyon!

Lányok, hajrá! Mindjárt itt a csütörtök!
noee
 
 


paurora

Ahogy olvastalak egyszerüen futkosott a hideg rajtam ( örömtől ), és az járt az eszemben hogy úr isten és tényleg van ilyen !!!! Van remény minden helyzetben !! 
Nagy erőt és reményt adtál 
Nagyon Nagyon vigyázzatok magatokra 

Noee

Növöget a pocaklakód ? Mekkora ? Hogy vagy ?

Edina hogy vagy ?
evi89
Vecsés
 
 


Louise,

üdv köztünk! :) Maci már mindenre válaszolt, csak bólogatni tudok! :)

Maci,

nem, nem csinálok tesztet! Múltkor csináltam és annyira nagyon rossz volt várni az eredményre, ami aztán egy olyan halvány csík lett, hogy nem tudtam meg belőle semmit...inkább kivárom a csütörtöki "eredményhírdetést", hátha az most nagyobb szerencsét hoz! :)

Magdipeti,

elvileg ciklus szerint ma kellet volna jönnie, de nem jött és remélem 9 hónapig felém sem néz! :D

Paurora,

még egyszer szívből gratulálok nektek a csodához!!! :) Annyira, de annyira jó ilyet hallani! :) Remélem tényleg jönnek a tavaszi gólyák és sok-sok babát potyogtatnak ide nekünk!!! :)Megnyitottas a sort!

Edina, Gabci, Mira

mi a helyzet veletek?

Noee,

hogy vagy? Mekkora már  a pocakod?
janula
 
 


Holnap megyek vv-re fél 9 körül, nem lesz ott valaki?
janula
 
 


Jól vagyok, köszönöm. :) még épphogy beleférek pár rendes nadrágomba, demár nem húzhatom sokáig a kismamanadrág vásárlást. Amúgy azért látszik már, főleg este. :) várom már én is a csütörtököt, remélem akkor megtudjuk a babák nemét.
Amúgy lélegzetvisszafojtva olvasom a híreket és nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek! :wink:
noee
 
 


Sziasztok!

Paurora! Köszönöm a mai napi élményt! Csodásan indult ez a hét!! Alig bírtam magamba tartani az infót!! De kibírtam, míg jössz és elújságolod a HÍRt Vigyázz magadra/ magatokra nagyon!!!

Janula: csak optimistán, sokat gondolok rátok!!!

Mira: várjuk a híreket?!

Noee: szeretném már én is végre így kinőni a nadrágaim Csütörtökön várjuk a babákról az infókat!

Szép estét!!
magdipeti
 
 


Sziasztok!

Na én is végre hazaértem. Paurora még egyszer nagyon gratulálok, mert bent csak futva tudtunk beszélni. Nálam a hírek: mindent rendben talált a dr. M, így rögtön kezdjük mi is a következő akciót, mint Magdipeti. Arról nem tudtam meggyőzni, hogy lombikoljunk, így negyedszerre is inszem lesz. Azt mondta, hogy  35 éves korig hatot csinálnak belőle, de mivel én épp elmúltam, így még egy inszemet megpróbál.

Így 5 napig Closti + szombat,vasárnap reggel 1 Fosti és hétfőn kell mennem vérvételre, és UH-ra. Valószínűleg ha hétfőn minden oké azt mondta, hogy kedden csinálják az inszemet. Csak azt nem értem, hogy ha hétfőn megyek vissza, a tüszőrepesztőnek lesz elég ideje hogy repesszen keddig?

Janula

Nagyon drukkolok neked
mira08
Budapest
 
 


Sziasztok lányok

Paurora még egyszer gratulálok a pocaklakóhoz és örülök, hogy dr Murber is megerósítette a kismamaságodat. Vigyázz nagyon magatokra és ne tünj el mert kell a támogatásod továbbra is.

Magdipeti mira hajrá az inszemmel nem esélytelen a dolog csak optimistán csajok és ti lesztek Janula után a következő kismamik.

Janula már nem sok van csütörtökig és tettem be már egy százas pzst ha sírunk örömünkben legyen mivel a könnyeinket törölgetni.

Noee meddig dolgozol vagy táppénzen vagy most a picúrokkal ???Kíváncsian várom a híreket a babák neméről.    ....Ti egyébként mit szeretnétek? Gondolom egy fiút, egy kislányt.

Maci te is nemsokára itt fogsz tartani ahol mi de ne akard még kismackót elválasztani attól a dologtól ami neki annyira fontos....Még annyira fiatal vagy , éppen beszélgettünk Gabcival, hogy simán 30-nak mondanánk ha nem tudnánk a korodat. Te egy kortalan  mama vagy ......
louise üdv a csapatban. Itt mindenki nagyon segítőkész és összetartó kis társaság . Szóval hidd el jó helyen leszel köztünk.. Sok sikert neked is az inszemhez.

evi lexi mindjárt március van és olyan jó lenne ha ti is együtt csinálnátok végig a lombikot ahogy mi most Gabcival.

Nekem sajnos éjjel megjött. Nem tudtam hogy örüljek vagy sírjak . De a csütörtökben nagyon bízom, hogy a vv eredmény alapján folyt köv.
Március elején lesz szerintem a leszívás és megbeszéltük a párommal hogy ha minden oké lesz most és sikerül pocaklakót is visszakapni akkor elmegyünk valamerre pihenni egy pár napra.

Elég feszült most nálunk bent a melóhelyen a légkör és nagyon ránk fér a pihenés meg a nyugalom. Én jövő szerdától már szabin leszek mert nem szeretnék megint úgy járni ahogy január elején hogy a Choragon után megemelem magam és ne tudjanak leszívni petesejtet .

CSAJOK MINDENKINEK NAGYON DRUKKOLOK AKÁR LOMBIK AKÁR INSZEM ELÖTT VAGY ÉPPEN EREDMÉNY HIRDETÉSRE VÁR.

edina71
Budapest
 
 


Paurora,
ez csodás, hogy bent is megerősítették a hírt, gratulálok, és a legjobbakat kívánom Nektek, vigyázzatok magatokra :)! Csodák tényleg vannak, erre most Te vagy itt a legjobb példa, és azt hiszem itt most a többség arra vár, hogy velünk is megtörténjen a csoda, és nagyon sok erőt ad, hogy van előttünk egy élő példa :)!

Mira, Magdipeti
Tökjó, hogy máris jöhet a következő próbálkozás, szurkolok Nektek most is :)!

Janula,
komolyan annyira izgulok érted :).
Jó, hogy mindig van itt valaki, akinek lehet szurkolni, és izgulni, ha már nálam uborkaszezon van...

Cicmorgo,
azt sajnos nem tudom, hogy a HSK befolyásolja-e a lombik kezdést, én még nem hallottam ilyenről, esetleg ha tudod, kérdezd majd meg a dokit.

Louise,
üdv itt :), amiben tudunk segítünk, úgyhogy jó helyen van. Bár én még sajnos nem tartok ott, ahol Te, úgyhogy nem tudok segíteni azokban a kérdésekben, amiket írtál, de a többiek fentebb már úgy látom válaszoltak :).

Edina, Gabci,
hú Ti most csütörtökön mentek ugye? Majd írjatok, hogy mi a szitu, kíváncsi vagyok, hogy haladtok :).


Amúgy volt egy tök érdekes élményem ma, gondoltam leírom ide: szóval van egy blogom (nem lombikos, hanem ilyen szépségblog féle), és múltkor annyit írtam egy bejegyzésben, hogy nehéz és fontos dolgokon megyek keresztül mostanában, de nem írtam semmi konkrétabbat. És ma rámírt egy olvasóm privátban, hogy nem akar tapintatlan lenni, de látta, amit írtam, és nem véletlenül lombikra készülök, mert valahogy van egy ilyen érzése. Ő embriológus volt a Róbert Károly magánklininán pár évig és úgy látszik "megérezte". Teljesen ledöbbentem, hogy egy ismeretlen ember ennyire rátapintott. Mikor írtam, hogy igen, lombikról van szó, írta, hogy nagyon sok erőt és kitartást kíván hozzá, és ha lehet próbáljam elterelni róla a figylememet, hogy ne ezen agyaljak egyfolytában, de kívánja, hogy sikerüljön és nagyon szurkol.
Valahogy annyira jól esett ez egy gyakorlatilag tök ismeretlen embertől, ráadásul hogy pont ezzel foglalkozott... hát kicsi a világ :).




lexi01
Budapest
 
 


lexi 

 kb. mikor tudsz kezdeni a klinikán ha minden jól megy ?


evi89
Vecsés
 
 


Köszönöm szépen a segítséget, megnyugodtam  Egyékbént igen, a párom rendben van és nálam is látszólag minden teljesen ok, egyedül a prolaktinomra mondták hogy magas kicsit, szedem is a fél Bromo-kat, de látom hogy itt a Sote-n ez szinte a klubtagság része 
Addig volt egy kis pecsételésem a menzi előtt, de azóta az is elmúlt, a gólya viszont mégsem kopogtatott. Voltam a kötelező vizsgálatok mellett egy páron privátilag is, hogy hátha kibukik valahol valami bibi, de semmi. Csak nem sikerül. Így nálam sincs más ötletük, hogy akkor lombik. (Egyedül pszichológushoz nem voltam hajlandó fordulni, talán ti is találkoztatok ezzal a tanáccsal, hogy biztos lelki oka van. Kineziológushoz még elmentem, meg persze igyekszem a klasszikus "nem görcsölést", de 10-15 ezreket nem szívesen fizetnék alkalmanként azért hogy beszélgessenek velem, főleg hogy én érzem és tudom hogy rendben vannak a lelki dolgaim)

Eddig bevallom nagyon izgultam a lombik miatt, de olyan jó titeket olvasni, hogy milyen optimisták, erősek és mind emelett még derűsek is vagytok, hogy ez nekem is bátorságot ad. Nem is beszélve a sok jó hírről, aminek veletek lehet örülni, ez is nagyon jó
louise77
Budapest XVIII. kerület
 
 


Évi,
most várom nagyon, hogy megjöjjön, hogy mehessek UH csekkolásra Murberhez, hogy eltűnt-e a ciszta, és ha igen, akkor elvileg a 20. ciklusnap környékén kezdhetek, ami nagyjából március 10-12. környékére esik majd.
Remélem most már tényleg semmi nem áll a kezdés útjába.
lexi01
Budapest
 
 


Janula,

Már túl estél a vérvételen.Hő magasan? Nagyon izgulok érted.Két nap és kidrül az eredmény...olyan jó érzésem van, nem tudom ...érzem hogy babás vagy!! Én nyitottam a sort és te folytatod csajszi! Lőrinciek nyitnak!

Lexi,
Köszönjük szépen! Remélem folytatódik a csoda, és ti is itt a fórumon hamarosan babát vártok majd!
Még nem jött meg, már hány napja barnázol? 3 ? Nagyon várom már az UH eredményedet, meg hogy MRI-n is minden ok legyen! Tényleg a bromóhoz hozzászoktál már teljesen? 11 nap és itt a március, és kezdhettek Évivel! Még valami...az olvasó , aki írt neked...tudod véletlenek nincsenek!

Évi,
Köszönöm, vigyázok magunkra!Örülök hogy reményt adtam.Mindig történnek csodák, és az ember sose tudhatja mikor történik vele egy ilyen csoda! Még most is csak emésztgetem a történteket...mint ha kívülről néznek egy filmet..nem is tudom, annyira fura,örömteli, ijesztő..annyira sok érzés van most bennem. Hidd el szerencsét hoz majd az a lópatkó, és  a fagyi mazsik szépen nőnek majd a pocakodban!

Noee,
neked is köszönöm!
A gatya csere legyen a legnagyobb baj. Biztos szépen gömbölyödik a pocód már!  Várom nagyon a  csütörtököt, hogy megírd kik laknak odabent..fiúk-e vagy lányok esetleg vegyes csapat! Hány hetes vagy most pontosan? Melózol még?

Magdipeti,
még1x köszönöm! szuper hogy együtt kezdtek Mirával megint.Nagyon drukkolok nektek. Tudod amit beszéltünk..még ha kevés nap is van, kex..kex..kex!

Louise,
csak nem te is lőrinci vagy?

Edina,
maradok ám, semmi pénzért nem mennék el, nagyon izgulok értetek, és persze drukkolok mindenkiért!

Lányok olyan jó hogy még itt fórumon belül is szinte párba rendződtetek! Soha sehol nem vagytok egyedül...Edina Gabcival, Magdipeti Mirával,Évi Lexivel...remélehetőleg Cicmorgó, Louise-zal vagy majd Macival.

Szép napot mindenkinek!



paurora81
 
 


lexi, 
örülök, hogy akkor ennek semmi köze aZ endóhoz. Gondolj arra, hogy március közepén már reméljük tavasz lesz, talán még jobban fogjuk emiatt viselni a dolgokat. :) én imádom a tavaszt, ki vagyok cserélve olyankor!!!

paurora, meggyógyultál? kipróbáltad a fokhagymás keveréket?

janula, szorítok én is csütörtökön!!!! így talán egy kicsit tényleg gyorsabban telik az idő, hogy mindig van kiért izgulni :)

edina, nagyon jól teszitek, menjetek is pihenni valahová, én is megpróbálom valahová elvinni a férjem! nagyon ránkfér...

túl vagyok a 4 vérvételen, azt mondta Andi, hogy ha megvan 3-án a HSK, akkor menjek fel a zárójelentéssel, és akkor ad időpontot Murberhez. Szóval csak meg kell már várni ezt a 3.-át.
Ma voltam háziorvosnál vérvételen, a vénáim már kezdik megérezni ezt a sok szurkálást, bár az is igaz, hogy a SOTE-n mindenki szuperül vesz vért, szerintem. Nagyon ügyesek. A mellkasröntgent is letudtam ma, már csak az EKG hinyzik, aztán felőlem altassanak. :)
Tegnap legalább 3an mondták, hpgy: ne görcsölj rá!!! (már ettől görcsölök) 

egyébként hétvégén megnéztem a Sejtjeink c. dokumentumfilmet, gondolom többen láttátok már. Én másodjára néztem meg, legelőször kb. fél éve. Ismért azt szsűrtem le a 3  pár történetéből, hogy rengeteget számít a pozitív hozzáállás, a teremtő gondolatok. Mgfogadtam, hogy nem hagyom magam csüggedni! Érdekes, hogy párom szerint a 3 párból kettőnek sikerült, az nem túl jó arány, míg én úgy gondolom, hogy jó. 

Szép napot minddenkinet, kitartást, és szép gondolatokat! :)



cicmorgo
 
 


Paurora, ez egyszerűen CSODÁLATOS!!! Bár eddig sem volt bennem kétely, hogy lakik odabent valaki ;-) Meséltem a páromnak, szívből gratulál ő is!! Várunk majd az újabb hírekkel az orvos után  Meggyógyultál már teljesen? Végül kipróbáltad a fokhagymás kutyulmányt? A kis harci amazonom kicsit taknyos, pedig vasárnao diákolimpia  küldj neki Te is egy kis erőt, hogy jól sikerüljön a versenye, mégiscsak egy sensei energiája jobban hat, mint egy 8kyus kis mazsoláé 
Edina, rendben lesz a homronértéked csütörtökön ;-)! Köszi a bókot, édesek vagytok Gabcival  "Te egy kortalan  mama vagy ......"  ezen jót nevettem  Amikor pocis voltam, és együtt mentem vhova a 13 éves fiammal, azon gondolkoztam, vajon mit gondolnak az emberek, ki nekem ez a fiú az oldalamon...tesó? a születendő gyermekem apja?   Nem is a korom miatt kellene minél hamarabb jönnie a kistesónak (bár minden évvel rohamosan csökken a siker esélye  ) de decemberben lejár a GYED-em, a GYES pedig irtó kevés összeg...ergó két verzió van, vagy mihamarabb érkezik KisManó 2.0 vagy vissza kell mennem melózni, és KisMackó megy a bölcsibe. Na ezt nagyon nem szeretnénk  Melóhelyről eleve nehezebb is lenne újra lombikozni, meg amúgy sem sem szívesen adnám bölcsibe az én drágámat.
Janula, én is pont így voltam KisMackónál, nem csináltam tesztet, mert az elsőnél pozi lett, de végül elment a baba. KisMackónál pedig a 2. vv alkalmával valószínű elcserálték a leletemet, mert "lezuhant a hcg" idézve dr.M. (mint később kiderült, konkrétan 0 volt...) ezért még 2 nap idegeskedés után újra vv, akkor telefonon közölte dr.M. hogy 440. És kibírtam addig is teszt nélkül, mert megfogadtam, hogy soha többet nem tesztelek...Vannak még émelygéseid? Nagyon-nagyon szorítok Neked, csütörtökön tessék jönni a hírekkel!!
Evi, Te kb mikor tudsz kezdeni? Sokat kell még várnod?
Magdipeti, Mira, hajrá inszem, ennek sikerülnie kell!!! Itt a tavasz, jöhetnek a babócák !
Noee, olyan szép ez az időszak, élvezd ki  Várjuk a babócák nemét  Boldog gömbölyödést!!
Lexi, tényleg érdekes, hogy így ráérzett egy idegen...és már nem dolgozik embriológusként? Nem kérdezte, hova jársz?
Louise, ha elkezditek a lombikot, pikk-pakk pörögnek majd események, észre sem veszed, és kismama leszel  Ne fizess pszichomókusnak, itt van ez a kis csapat, öntsd ki a lelked nekünk, és mi "gatyába rázunk" ingyen
maci80
 
 


Paurora kedves,

a próféta beszéljen belőled!!! :D
Igen, túl vagyok a mai vv-n, gyorsan végeztem, szinte senki nem volt. Nagyon aranyos volt a hölgy, aki vette a vért, megkérdezte: "Megjött?" Mondom: "Nem", erre ő: "Nem is fog!!!" :)
Sajnos ma reggel nem volt időm hőt mérni, mert kelnem kellett és olyankor ki van centizve az idő.

Nehezen fogom kibírni ezt a kis időt, folyton a wc-re rohangálok, mert állandóan úgy érzem, hogy na, most biztosan megjött...ebben ugye az Utronak is nagy szerepe van. 

Louise,

én is azt néztem, hogy te is Lőrinci vagy!!! :)
Örülök, hogy jól érzed magad közöttünk.
Állítólag nem butaság ez a pszichológus dolog, nagyon sok helyen olvastam, hallottam már, hogy mennyire megnöveli az esélyeket. Persze a kineziológia is nagyon jó (én is foglalkozom vele a gyógypedagógia mellett), és járok is a barátnőmhöz oldásra. Igazából én is rendben érzem magam, de azért mindig van valami, ami előkerül és ami jó, ha oldódik. Én hiszek benne. A 10-15 ezer tényleg nagyon sok, olyat kellene keresni, aki olcsóbban vállalja.Vannak azért jók kevesebbért is! :)

Noee,

nagyon kíváncsi vagyok én is a babák nemére, feltétlenül írj! Azt nem mondom, hogy találkozzunk vagy megkereslek lent, mert biztosan nagyon szétszórt leszek az izgalomtól.

Edina,

nagyon helyes, menj szabira!!! Adj meg minden támogatást a sikernek!! Most ez a leges-legfontosabb!!! :) :) Hová mentek pihenni?

Lexi,

nemsokára kezdesz! :)
janula
 
 


maci

Hát ha minden jól megy akkor márc . 31. körül lenne a 20. napom.
Még sok idő van addig ránézésre , de ahogy mennek a napok pikk pakk itt lesz. :D



evi89
Vecsés
 
 


Igen, lőrinci vagyok, úgy látom ez most jó ómen  Akkor igyekszem kifogni még a jó szeleket, eddig csak annak örültem hogy ha minden jól megy, akkor nagyjából a szülinapom körülre esik a leszívás-beültetés időszaka március elején, de akkor még ez is! Most már igazán optimista vagyok 


louise77
Budapest XVIII. kerület
 
 


Maci,

köszönöm a bíztatást! :) Én is megjártam az előzővel, mert nagyon halvány lett a teszt, utána a prof. közölte a 2. vv után, hogy ő bizony nem tudja, hogy terhes vagyok-e, mert van hcg, de annyit nem emelkedett, végül a végigizgult hétvége után hétfőn közölte, hogy nincs baba... Remélem most más hírekkel fogad! De akkor én is megfogadtam, hogy nem tesztelek, olyan rossz volt az a bizonytalan eredmény.

Louise,

még ne bízd el magad, mert még csak egy Lőrinci csaj vár babát! :) Remélem folytatom a sort és te sem maradsz ki a gólyaözönből! :)
janula
 
 


Maci,

azt nem írtam, hogy most éppen nem émelygek! :D Mindig valami mást találok ki! :D Kis hőhullám, mensis fájdalom, hőemelkedés, émelygés, cicifájás...hol meg semmi....de nem egyszerre! :D
janula
 
 


Sziasztok

Janula lehet, hogy nem is beképzeled ezeket a tüneteket hanem valóban ott is vannak csak még nem hiszed el. Csütörtökön nagyon fogok izgulni érted . Ki mikor jön ? Én reggel korán megyek vv mert van egy kis dologm utána de szerintem 11 elött már vissza is érek majd.

Maci akkor így már teljesen érthető a siettség és igazad van ha egy mód van rá akkor még maradj kismackóval otthon és jöjjön a baba. Én nagyon örülnék ha tavasszal már téged is a pocakosok táborába látnálak.

Magdipeti mikor méssz az endós dokihoz? Kíváncsi vagyok mit fog mondani a leleteidre.

lexi véletlenek szerintem nincsenek de amikor egy idegen is ennyire megérzi hogy min méssz keresztül akkor sikerülnie kell

Paurora dolgozol most vagy táppénzen vagy ?

Inszemes csajok nektek mindjárt itt az idő a szerelmeskedésre izgulok értetek nagyon

Cicmorgó nemsokára te is kezded a kezelést és hidd el nagyon gyorsan eltelik az idő. Észre sem veszed és már a műtőbe méssz.

Azt még nem tudom merre megyünk a párommal, de 3 nap az biztos. Pihenünk és ha szép idő lesz akkor jókat sétálunk. Nem szeretnénk itthon maradni abban a 2 hétben amikor az eredményre várunk mert abból csak az sülne ki hogy a tüneteket keresem és arra vigyázok, hogy minden rendben legyen. Bízunk a sikerben most, mert azt hiszem ez lesz az utolsó lombikunk .

Eszkimó mi lett a kislány eredménye ?
Noee várjuk a babák nemét és a friss híreket is.

Szép estét lányok
edina71
Budapest
 
 


Jaj, lányok, annyira azt érzem, hogy meg fog jönni!!! :(
janula
 
 


Sziasztok Lányok!

Janula: minden oké lesz!! Legalább annyira izgulok érted már most , mint amikor Paurora volt bent uh

Paurora: igazán nincs mit! Remélem egyszer hamarosan velemi s megtörténik. Addig viszont te vigyázz magadra!

Noee: én is nagyon kíváncsi vagyok a babák nemére, ez olyan izgi Addig is gömbölyödj szépen!

Edina: holnap megyek a Koppány doktornőhöz..aztán jelentkezem..én is kíváncsi vagyok. Ma már kicsit érzem a pocakom a Clostitől..remélem kezdenek kialakulni a cseresznyemagok  Iszom rendesen a málnalevél teát
Hajra csütörtökön reggel.

Gabci, Maci, Cicmorgó, Lexi: rátok is sokat gondolok, remélem ti is hamarosan kezdhettek.
magdipeti
 
 


Drága Janulám nem fog megjönni még legalább 8 és fél hónapig. Maradj optimista nézd pozitívan a dolgokat és az elmaradhatatlan pocaksimi a babának .
edina71
Budapest
 
 


Janula: NEM FOG!!! Küldöm az energiát! Pihenj, lazulj és probálj arra gondolni, hogy kapaszkodik!!!!!!
magdipeti
 
 


Janula, nagyon-nagyon szorítok értetek!!! Próbálj meg lazítani, jó tudom, könnyű mondani, de nagyon szurkolok!!!
lexi01
Budapest
 
 


Lányok,


annyira szeretek veletek lenni itt! :) Annyi erőt adtok, ami nagyon-nagyon fontos! Fél siker!!! Köszönöm! :)


Magdipeti,


esküszöm ideért, mert már nem érzem!! :D


Edina,


csütörtökön fél 9 felé érek oda és azt hiszem maradok is az eredényhírdetésig! Hozd a zsepit, mindenképp kelleni fog!

janula
 
 


Janula: éveket öregszem így! De nagyon szorítottam érted és még most is!!! Csak lazán!! Hallgass valami jó zenét..elnyomja a másféle gondolatokat Vagy játsz egy társasjátékot a pároddal..na nem olyan társasra gondolok  És jelentkezz holnap is , hogy jól vagy!!

Szép estét, pihenj!
magdipeti
 
 


Magdipeti,

édes vagy! :)
De kérlek, tényleg ne hagyd abba  a szorítást!!! Annyira félek...
Próbálok lazítani, nézem az Olimpiát!
Természetesen írok nektek! :)
Ha ezt a férjemnek kellene hallgatnia, amit nektek panaszkodom, már elváltunk volna! :D

Köszönöm!
janula
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?