Új privát üzeneted érkezett!

Sziaztok Lányok !!!!

Előszöris nagy Gratula Paurora!!!!!!!!!  Nagyopn örülök a pozitív tesztadnak!!!
Remélem mi is hamarosan láttjuk a két csíkot!!!


Én adom be sajátmagamnak a szurit ,az elsővel kicsit szenvedtem,nem mertem beszúrni da másnap már jobban ment a harmadik nap meg már nagyon jól ment!!! Bele lehet jönni gyorsan!!!

Sok puszi mindenkinek!!!!




gabci75
Érd
 
 


Gabci,

nagyon ügyes vagy! :) Én is pont így voltam vele! És sokkal jobb, hogy nem kell senkire várnom.

Lexi,

nemsokára kezdheted!! :)

Paurora,

felhívtad dr. M.-et?

Edina,

hogy halad a szurizás?

Magdipeti,

hogy vagy?
janula
 
 


Edina,

azt hiszem nem válaszoltam neked, hogy 18.-án és 20.-án megyek vv-re... Nem érzek semmit!!! :(
janula
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!!

Janula: csak optimistán! Minden oké lesz!! Mind a kettő babócaembrió jó helyen van, jól érzik magukat nálad!! És csak folyt köv: fehérje folyadék simi:)

Paurora: annyit gondolok rád...reméljük minden ok!! Mit mondtak a kórházban?
A receptedhez csak annyit, hogy a pajzsmirigyes férfiak vigyázzanak a Maca vibével, mert nem mindenkinél vállik be,  a gyógyszerszedés mellett összezavarhatja a vv TSH adatait. ( mi ezért kellett, hogy leálljunk vele)

Edina: köszi az infót, febr. 18.-án kell mennem a doktornőhöz.

Teljesen igaz, amit a Paurora is írt: Jó itt köztetek! Köszönöm a segítségeteket!!!!:):)

Nálam nem tudom mi újság van, pocak és mell feszül...sokkal jobban mint menzesz előtt..ez a 11nap és a 23 cn. De legalább a náthából kilábaltam.

Viszont, ha gondoljátok próbáljátok ki: a sós inhalálás és orröblítés nagyon jó a nátha ellen és az orrdugulásra!!

Gabci, Lexi, Edina: csak ügyesen, szurkolás megy nektek is!!
magdipeti
 
 


Sziasztok!

Újra jelentkezem.  Kicsit fáradt vagyok, de megéri! Nagyon jó kis lánykáink vannak, nem sírósak. Ha sírnak, tuti van valami bajuk. Még az esti lefekvésünk nem állt be, de remélem hamarosan az is megoldódik. Voltunk kórházban, mert a légzésfigyelő megszólalt az egyik pici alatt 1 nap 3 szor. Szervi bajt nem találtak, de szerdán megyünk alváslaborba, ahol 24 órára megfigyelik őket, gépekre teszik és csöveket dugnak be mindenhova. Remélem ott se találnak semmit és akkor kicsit megnyugodhatunk... 

Azt meg kell említenem, hogy én a Murberhez jártam terhesgondozásra is és nála is szültem. Bazira meg voltunk vele elégedve!! A szülésnél (császár) profi, rendes és aranyos volt nagyon!! Ha még szülnék, tuti őt választanám!! Egy pár SOTE-s ismerőst összeszedtem a 8 hetes kórházi otthonom során és van aki panaszkodott, hogy milyen volt az orvosa vele a császár alatt, de mi semmi rosszat nem tudunk mondani!! És ami még külön jó volt, hogy iszonyatosan örült a piciknek, amikor kiemelte őket!!  Jó érzés volt..., nem úgy éreztem, hogy darab-darab...na ez is megvolt... 
Ezt muszáj volt leírnom! 

Már ekkorák a csajok.(Azt hiszem sikerült csatolnom róluk képet...) Melinda (a kerekebb és kopaszabb fejű ) utol  érte súlyban Kamillát. Már mind a ketten 4200g-ok. 

Szurkolunk mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


eszkimo1
Vecsés
 
 
 
 


Sziasztok

Eszkimó nagyon szépek a kislányaid. Nem lesz semmi baj velük , de várom a híreket mi volt a kórházban.

Paurora hívtad a klinikát vagy voltál is ma vv?

Magdipeti hidd el nem bánod meg ha a drnőhöz elméssz mert nagyon rendes . Melyik magánba méssz a Karmába ???? Mert ott rendel keddenként. Vigyél minden meglévő leletedet hogy ő is ki tudja értékelni ha van hasi nyaki uh eredmény akkor azt is. Ha nincs akkor lehet el fog küldeni. Vidd az inzulin terh vv eredményt is mert az alapján tudja adagolni a bogyót is.
De elötte kérünk tőled valentin napon egy két csíkos tesztet

Lexi holnap után klinika és te is kezded a szurikat. Hajrá csajszi mi már kitapostuk az utat Gabcival.

Janula pihenés fehérje ebben a szép időben séta ha van kedved és babó simogatás. Drukkolok neked nagyon.
Ja 20-án megyünk mi is Gabcival vissza reggel vv 11 után uh szóval ott leszünk mi is és együtt örülünk majd a jó hírnek
edina71
Budapest
 
 


Edina, Gabci,
amúgy tényleg annyira jó, hogy "tapossátok" előttem az utat, így nagyjából tudom, hogy mikor mire számítsak majd 
lexi01
Budapest
 
 


Janula taposta elöttünk és mi követjük őt hősiessen a szurikkal . Neked is hosszú protokoll lesz szóvel lehet még be is érsz minket hiszen nem vagyunk egyformák nem tudhatjuk kinek hogy alakul a stimu és meddig kell szúrni. Sikeres lombikok következnek most úgy érzem. Ebben a jó időben az afrikai gólyák is szívesebben osztogatják a babákat.

Magdipeti te legyél a következő két csíkos
edina71
Budapest
 
 


Gabci,

Köszönöm a gratulációt, még óvatosan örülök.remélem beindítok valamiféle gólyaözönt 2014-re .Ügyi vagy a szurival! Először mikor anno én a vérhidítót szúrtam, az előnél konkrétan fél órát ültem a fürdőszobában, mire be mertem adni.

Janula, Magdipeti hamarosan nálatok is jön a két csík, Edina Maci, Gabci, Lexi...tavaszra már tuti ti is babósak lesztek!! Nagyon sokat gondolok mindenkire!!

Janula,

ahogy a többiek is írták, pihi , fehérje, hassimi..stb. Ha nincs jel az nem jelent semmit , hisz te is tudod, van akinél nincs jel, csak jóval később 5-6. héttől. Sok sok puszi és ölelés neked.
Küldök egy kis agykontrollos energiát, a babóknak, hogy jól kapaszkodjanak!!

Magdipeti,

Annyira örülök a sok jó hírnek!! Poci, cicifájás, na és hogy kint vagy a náthából! :)
Azt hiszem ezt a sós gőzölögtetést kipróbálom.Lassan te is tesztelhetsz már!

Eszkimó,
Gyönyörűek a csajok!!Gartlálok ismét!  Milyen nagyok már, pedig nem is olyan rég volt december...hogy rohan az idő. nagyon izgulok értetk, írj amint van hír az alváslaborból!
A képen melyik Kamilla, és melyik Meli?

Sajnos nekem egyre rosszabb.. Sokat fújom az orrom, köhögök, rádásul ilyenkor az ember befeszíti akaratlanul a pocakját, és ilyenkor nagyon fáj a pockom!Félek!
Elmentem a házidokimhoz, aki nagyon örült a pozitív tesztnek (alig hitte el), de a betegségnek nem, szigorúan ki is írt betegállományba. Azt mondta semmi gyógyszer,algopyrin injekyiót írt fel, amit meg lehet inni. Azt mondta ha 37,8, akkor már 1 fél ampullát nyomjak.Szerncsére eddig csak 37,7-ig ment fel.
Hívtam ma Murbert , jövő  hétfőn kell mennem hozzá(elvileg akkor leszek 5 hetes, 6 napos), csinál UH-t., vv-t nem említette.
Katika a szülisznő , akivel elsőre beszéltem nagyon örült a jó hírnek, le is mondtam az altató dokival az időpontot. Még jó hogy, nem csináltattam mellkas RTG-t.

Murber biztos tudja mikor lehet UH-t csinálni. Fura mert a házi dokinőm, meg azt mondta a 7. hétig nem szabad bolygatni, utána csináltassak csak UH.-t. na mind1 remélem minden ok lesz.



paurora81
 
 


paurora

GRATULÁLOK !!!! Ez csodálatos hír :D

eszkimó

Gyönyörűek a lányok !! :D Biztos minden rendben lesz :D

edina

Remélem tényleg úgy lesz ahogy írtad , és most jön a sikerszéria :D

Szurizós lányok :D Kitartás neketek ügyesek vagytok és már nem sok van hátra !!!
evi89
Vecsés
 
 


Eszkimo,

gyönyörűek a lányok! :) További sok gyönyörű élményt kívánok nektek együtt! :)

Írj majd híreket, várjuk!


Paurora,

vigyázz nagyon magatokra! Én is küldök neked agykontrollos energiát!! :) Koncentrálj a gyógyulásra!
Pihenj sokat!

Lexi,

holnap már szurizol! :) Gondolok rád! Menni fog, ne izgulj!

Magdipeti,

mikor fogsz tesztelni? Úgy várom már a sikerszériát!!! :) :)


Nekem nagyon elkezdett fájni a cicim, ez a múltkor is így volt, remélem most jobb dolgok miatt! (illetve a múltkor nem tudom, mi történt, mert ugye volt HCG, csak utána lecsökkent)
Mik a tapasztalataitok cicifájással, aki már lombikozott? Mindenkinek volt?

Igyekszem pihenni is, sétálni is és sok pihentető dolgot csinálni!
janula
 
 


Eszkimó, nagyon édesek a csajok! Gratulálok még egyszer!! Biztos minden rendben lesz, írj majd, hogy mit mondtak.

Janula, tudom, könnyű mondani, de próbálj meg ne a jelekre koncentrálni, mert nem kell feltétlenül érezned bármit is. Nekem szerintem nem  fájt a mellem, de nem nagyon emlékszem rá. Tudod, sokan észre sem veszik a 8. hétig, hogy terhesek, mert semmi tünetük nincs, úgyhogy ne aggódj, ha nem észlelsz semmit, AZ IS teljesen normális! Egyébként meg a sok hormontól, amiket kapunk, bármilyen tünetünk lehet, miközben tisztul ki a szervezet.

Paurora, pihenj, aludj sokat és nagyon sok folyadékot igyál! Ilyenkor tényleg az segít a legtöbbet, mert tisztítja a nyálkahártyádat. (Én is nátháts vagyok, csak szerencsér nekem nincs lázam). Ha sokat feszül a hasad vagy egy picit görcsöl, akkor vegyél be magnéziumot, hátha az segít.
noee
 
 


Sziasztok!

Paurora, nagyon örülök és gratulálok!
Janula, Magdipeti drukkolok nektek!
A többieknek is sok sikert! Előbb-utóbb mindenkinek lesz babája!
nera
 
 


Sziasztok Lányok!

Kinél mi a helyzet, meséljetek!

Én sajnos semmi jóról nem tudok beszámolni, ma voltunk Murbernél, csinált UH-t, és látott az egyik petefészkemen egy sárgatest tömlőt, úgyhogy nem tudjuk most elkezdeni a lombikot, csak leghamarabb egy hónap múlva.
Mondta, hogy ha megjött, kérjek időpontot kontrollra, hogy megnézze felszívódott-e, ha nem, ad gyógyszert...
Most nagyon csalódott vagyok, annyira vártam már, hogy kezdhessünk, és erre tessék... eléggé letört... mindegy, majd megnyugszom, mást úgysem tudok tenni. Csak megint ez az idegőrlő várakozás...
lexi01
Budapest
 
 


Évi,
Köszi , azért még óvatosan örülök! Majd hétfőn dr. M. megmondja mit lát.
Tényleg végül mikor, hol csináltatod az IR vizsgálatot?Májusban mikor kezdheted újra? Akkor majd neked is FET lesz ugye, mint Macinak?

Janula,
Hogy vagy? Annyira szorítok neked!! valami biztos átjött az energiából mert jobban vagyok!

Noee,

Köszi a tippeket, most napu 2-3 liter folyadékot iszom, az eddig 1-2 liter helyett. ma már jobban is érzem picit magam, a váladék jön rendesen, tiszulgatok. Szerencsére már semmi hőemelkedés, csak a normál 37,2-37,3, de ez normális nem? Tényleg te/ti hogy vagytok? manók jól viselkednek odabent?

Nera,
tényleg nektek hogy halad a clostis, otthoni kexelős hónap? Nagyon szorítok nektek is!!

Zsu85,
rég írtál,hogy vagy?

Tinini
Hogy vagy? Mikor kezdhettek megint?


paurora81
 
 


Lexi,

nagyon sajnálom, pontosan tudom, mennyire nagyon nehéz várni!!! Ne ess kétségbe, igyál cickafark és palástfű teát, egy kis Svéd cseppel, fel fog szívódni hamar!!!  Próbáld addig elterelni a figyelmedet, lekötni magad valamivel és feltöltődni testileg-lelkileg. Nagyon együttérzek!

Paurora,

köszönöm, jól vagyok, sokat pihenek, sétálok, símogatom a hasam és reménykedek! :) Próbálok másra gondolni! :) Szúr is a hasam néha, fáj is kicsit, a fene tudja, hogy mi megy végbe belül! De remélem az, amit annyira várok!

Noee,

teljesen igazad van! :) Csak úgy fáj a cicim, hogy csak na! :)

janula
 
 


Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Január 31-én csinálta a dr. M. az inszeminációmat tegnap a 11-ik napon elkezdtem barnázni. Olyan érzésem van mintha meg akarna jönni a mensi, de addig még elvileg 4 nap van. Szerintetek ez mi lehet? Gondoltam beágyazódásra, de arra is hogy már megint nem sikerült ez volt a harmadik próbálkozásunk. Mi a véleményetek?
mira08
Budapest
 
 


Lexi,

Nagyon sajnálom hogy talált  tömlőt dr. M.Tudom fura ez az én "számból" de kitartás!!Erős csaj vagy, pikk-pakk eltelik az idő, és már kezdhetsz is!

Janula,
a hasszúrka jó! Képzeld nekem ma már nem is nagyon szúr...nem értem,eddig olyan intenzíven éreztem, min. óránként bele-bele szúrt, most meg egész nap 1-2x.

Olyan furán érzem magam lányok itt most,mint egy kakukktojás. Azért remélem nem baj hogy még itt vagyok veletek!??

Mira,
szerintem amíg nem jön meg rendesen,addig semmi pánik, a beágyazódás kb. a 9-12 napig történik, ez változó. Így akár ez a barnázás az is lehet.
paurora81
 
 


Lexi

Múltkor nekem is talált a dr. M. tömlőt, én is cickafarkot ittam és egy hónapon belül fel is szívódott, mikor következőre mentem semmi nem volt ott
mira08
Budapest
 
 


Paurora,

én nagyon örülök, hogy itt vagy! :) :)
Szerintem egész terhesség alatt nem fog szúrkálni, úgyhogy ha most kevesebbet szúrkál, az nem hiszem, hogy bármi gondot jelentene! Ne izgulj! :)

Mira,

mikor kell menned eredményhírdetésre, vagy kontrollra?
Szerintem ez nem biztos, hogy bármi bajt jelent, persze én is megijednék. A terhesség jele sokszor az az érzés, mintha megjönne. Amíg nem kezd el vérezni, addig pedig nem mensi. Sokszor akkor is van baba, ha mégis megjön. Igazából nem lehet tudni, szerintem doki is csak max. vizsgálat után tud válaszolni.
janula
 
 


Sziasztok

Lexi nagyon sajnálom, hogy nem tudtál kezdeni mert jó lett volna ha 1 hét különbséggel de követsz minket. Nekem is volt sajnos hogy talált Murber doki és kérdeztem is hogy miért akadály a stimunál és azt mondta hogy a hormonoktól tovább nőhet és ezt ők nem kockáztatják meg.

Nagyon gyorsan el fog telni az egy hónap és biztosan sokan fogtok kezdeni márciusban is. Tudom ez nem vígasztal de nyugtasson meg a tudat hogy szépen felszívódik és márciusban már te is pocakosodhatsz majd.

Janula nagyon drukkolok neked hogy most sikerüljön és ha magas lesz a hcg akkor talán duplázol is .


Paurora már nagyon várom a hétfőt mit mond Murber doki de biztosan csak jó híreket kapsz majd.
Vigyázz te is nagyon magadra és a babára.

Mira amíg nem vérzel addig van remény. Kívánom hogy sikerüljön és ez legyen az utolsó inszemed

Noee hogy vannak a pocaklakóid fociznak már vagy még nem érzed a mozgásukat???

evi te mikor folytatod várni kell még egy ciklust????

edina71
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Sajnos  egyenlőre nem csatlakozom Paurorához és Noee csapatához. Most nem sikerült, a délután folyamán megjött.. Majd holnap bejelentkezem Murber doktorhoz.. Mindenkinek köszönöm szépen a szurkolást, drukkolást, erősítést!!!

DE Mira ez nem jelent semmit rád nézve, kitartás!!! Szurkolok neked!! Neked sikerülni fog:)

Paurora: el ne merj maradni a csapattól. Én személy szerint nagyon örülök, hogy megismertelek, és hogy neked sikerült!!!!

Janula: kitartás! Minden bizodalmunk benned van  Mikor kell menned vv-re?

Lexi: hallgass a többiekre..gyógytea ezerrel és a következő hónapban már te is startolhatsz

Eszkimó: várjuk a híreket a gyönyörű lányaidról!! Minden ok volt tegnap?

Edina, Gabci: ügyesen szurizzatok!!

Szép estét Mindenkinek!


magdipeti
 
 


Szia Magdipeti

Annyira sajnálom de komolyan benned volt minden bizodalmam hogy végre megtörik  a varázs és sikerül valakinek az inszemmel is teherbe esni. Szerintem itt a fórumon még senkinek sem sikerült.

Nekem is volt 3 inszemem a lombikok elött a második után késett is 3-4 napot és már kezdtünk bizakodni hogy most talán sikerül de sajnos nem . Tesztet is csináltam de negatív lett. 
Most hogyan tovább nálatok inszem vagy már lombik jön???,

Valentin napra legalább találjatok ki valami meglepit vagy mennyetek el valamerre egy pár napra feltöltődni, hidd el segít.
edina71
Budapest
 
 


Magdipeti,

nagyon sajnálom!!! De ne add fel, fog az menni!!! Kérlek írj majd, hogy mit mondott Dr. M.!
Nekem 18.-án és 20.-án kell mennem vv-re...
Én is próbálok bízni magamban! :D

Edina,

neked hogy halad a szurizás? Gondolom rutinosan! :)
janula
 
 


Szia Janula.

A szurizás megy bár a Gonától elszoktam már mert azt 2 éve szúrtam utoljára de ma este beadom az első doboz utolsóját. Első harmad letudva . 20-án megyünk mi is össze tudunk futni ha gondolod . Gabci is akkor jön.
edina71
Budapest
 
 


Magdipeti, sajnálom hogy nem sikerült!

Nálam rohamosan elkezdett nőni a hasam. Amúgy néha az az érzésem, érzem valamelyik babát, de ez még nem biztos, van még pár hét mire tényleg ők fognak kommunikálni.

Janula, a 20.a egy nagyon jó nap lesz, mi is akkor megyünk a köv. uh-ra és talán akkor megtudjuk a nemüket. Úgyhogy pihi, minden szuper lesz! :wink:

Lányok hajrá a szurikkal! Ügyesek vagytok, én sosem mertem beadni magamnak.
noee
 
 


Magdipeti én is sajnálom nagyon hogy nem sikerült,én is nagyon szomorú volta mikor nem sikerült az első inszem,aztán a második sem,a harmadik sem,és sajna a negyedik sem

De most a lombikban nagyon bízok és sikerülnie kell!!!!!

Nagyon jó lányok akkor talizunk bent megint bandázunk kicsit!!!! De jóóóóóó!!!!

Puszi mindenkinek!!!
gabci75
Érd
 
 


paurora

Még nem csináltattam meg az IR-t. De ebben a hónapban megcsináltatom egy fizetős laborban pesten. Igazság szerint elég komolyan elkezdtem diétázni hogy lássam hogy megy a fogyás ugye bár az Ir -rel is összefügg . Úgy néz ki hogy a fogyás megy. De még nem kiabálom el, remélem ez jó jel. Igen Fet lesz . Megbeszéltük a párommal hogy volt ez a nem várt tulstimu , és van kis fagyibabáink, megpróbáljuk ezt a megoldást. Bizakodunk benne nagyon .....

edina

Igen még 1 ciklust kell várnom , nagyon remélem hogy márc. végén ápr. elején tudunk menni konzultációra. De még reménykedem hogy csoda történik ezalatt az 1 hónap alatt.....
Ha nem akkor kitartóan kűzdünk tovább

magdipeti

sajnálom hogy nem sikerült  ..


noee

Szoktam rád gondolni hogy már biztos nagy a pocak... ezek szerint nem tévedtem. 
evi89
Vecsés
 
 


Sziasztok Lányok!

Most már biztos nincs remény, mert megjött . 17-én megyek be a dr. M-hez 10-re és eldönti, hogy mi legyen. Megpróbálom megfűzni, hogy 3 sikertelen inszem után inkább próbáljunk meg lombikot, hátha az biztosabb, több az esély.

Magdipeti
Én is nagyon sajnálom, hogy neked sem sikerült, te mikorra jössz vissza?

Gabci
Mikor a  4 inszem nem sikerült sajnos a lombikot a doki javasolta, vagy te kérted? Én nagyon szorítok neked.

Jön be még esetleg valaki hétfőn?
mira08
Budapest
 
 


Magdipeti, Mira
Sajnálom, hogy nem sikerült :(. Kíváncsi vagyok mit mond majd a doki, hogyan tovább.

Janula,
most érted/Neked szurkolok nagyon.

Meg persze Janulának és Edinának is, remélem jól haladtok a szurikkal.

Lányok segítsetek ezzel a cickafarkfű teával, ha tudtok. Nem mertem még kipróbálni, kicsit féltem, hogy nehogy "összekavarja" a dolgokat. Hogyan/mikor/milyen adagban/meddig kell inni? Hol tudom a legegyszerűbben beszerezni.

Amúgy tegnap rákérdezett a doki, hogy mi a helyzet az agyalapi mirigy MRI-vel. Mondtam, hogy ahova mennék, azt mondták, hogy hétfőn kezdik kiosztani a májusi időpoontokat, úgyhogy akkor fogok kérni. Múltkor a doki is mondta, hogy valószínűleg sokat kell várni MRI-re, de nem baj, kérjek időpontot, aztán majd megyek, de most kérdezte, hogy miért nem próbáltam meg máshol is. Próbáltam még két helyen is, de már csak fizetősre lett volna időpont, az egyik helyen 58.000 Ft lett volna, és az egyszerűen nem fér bele. Most amúgy már nem mindegy, hogy április, vagy május? A gyógyszert szedem, szóval remélhetőleg nem lesz gond... Csak most nem akarom, hogy azt higgye, hogy nem veszem komolyan, vagy nem foglalkozom vele, de egyszerűen nem megy, hogy most még ezért is fizessek, ráadásul nem is keveset. Ha még 20.000 Ft körül lett volna, azt mondom, ok, de ez így nagyon sok...
lexi01
Budapest
 
 


Sziasztok csajok,

Mira, Magdipeti, nagyon sajnálom

Magdipeti,
Küldök neked egy bacimentes virtuális vígasztalós ölelést!Remélem mihamarabb kezdhetitek újra!Köszönöm hogy ilyen szépet írtál..én is örülök hogy itt lehetek veletek!
Nem megyek el, itt maradok veletek, mert nagyona  szívemhez nőttetek   és mindenki sorsa érdekel itt!
Nagy izgulok értetek!!!!!

Mira,
sajnálom h megjött.Te is tarts ki, és neked is küldöm a nagy ölelést!
Elvileg én is 17-én hétfőn megyek 10-re dr. M-hez, talizhatnánk.Elvileg, mert ha nem gyógyulok akkor le fogom  mondani az időpontot.
Nem akarok senkit összefertőzni, ennyit nem ér!

Edina,
feltétnem írok mit mondott Murber! Köszönöm szépen a kedves szavakat. Vigyázok magunkra.

Emiatt lenne is egy kérdésem hozzád/hozzátok.
Mára sajnos még rosszabbul lettem, már a mellkasom is fáj.A hőm szerncsére 37,6-nál nem ment feljebb. A dokim algopyrint írt fel ha feljebb menne, viszont sok helyen azt írják hogy a trimeszter 1. felében kimondottan tilos. Na most akkor mi a valóság?? Nagyon félek, nem akarok ártani a manónak, ha tényleg ott van a pocimban.
Most lándzsás utifűszirupot szedek, kamillás csipkebogyótea reszelt gyömbérrel, Magdipeti féle sós inhalálás egy kis teafaolajjal megspékelve.Kiderült hogy semmilyen forróitalt nem szihatok, mert ilyenkor kombinált paracetamolos gyógyszer tilos.Strepsils is tilos, pedig kettőt elszopogattam már , de csak ma láttam valahol a neten hogy nem szabad, így marad a tantum verde.
Szerintetek most akkor lehet algopyrint szedni

Janula,
nagyon sokat gondolok rád! Sajnos pont elkerüljük egymást, ha 17-én megyek. Feltétlen írj mi volt, mit mondot a prof.Addig is megy a drukk, és az agykontroll!!

Évi,
hajrá fogyás, ügyi vagy, és hajrá FET!!Hogy Maci szavaival éljek, remélhetőleg szupi egészséges stramm manókat kapsz vissza sítáborból!

Én most picit félek, mert elvileg a lombik előtt fogynom kellett volna kb 10 kg-ot. 3kg ment le, viszont most ..nem tornázhatok, ha jól olvastam a 12.hétig nem ajánlatos. A 160g ch diétát tarthatom vajon? Meg fogom kérdezni Murbert.Nem kéne sokat felszednem , ha tényleg terhes vagyok, mert ha a 107kg-omra most még felszedek csak min. 6-ot, akkor is tuti az eddig szupi értékeim már nem lesznek azok.

Lexi,
A cickafark te sokat segített nekem is pl. mikor cisztám volt, fel is szívódott. Nekem maradt egy sok kb. 4 teljes zacskó cickafark teám. nem tudom hogyan  tudom hozzád eljutatni, de ha van rá mód megtesze!
Különben nem nagy összeg, és bármelyik patikában, vagy gyógynövény boltban beszerzhető!

Gabci,
mi a helyzet szuri fronton? Már gondolom profin adod be magadnak!


paurora81
 
 


Lexi,

"A cickafark tea készítésekor körültekintően kell eljárnunk: nem szabad túl sok gyógyfüvet a vízhez adni – 2 dl vízhez 1 teáskanálnyi elegendő – és 10 percnél tovább áztatni, mert különben teánk nagyon keserű, ihatatlan lesz."

Napi kétszer reggel este, 1-1 bögrét igyál.
Étkezés előtt fél órával kell meginni, 1 hónapos kúra után 1 hét szünetet kell tartani!!
paurora81
 
 


@mira08:



Szia Mira!!!!!

Ha kislányunk lesz lehet hogy Mira lesz mert nagyon tetszik ez a név!

Én már a harmadik inszem után mondtan neki a lombikot de ő azt mondta hogy próbáljuk meg a negyediket,de minek????? Ha három nrm sikerült akkor minek könyörgöm!!!!
De nem tudtam mit mondani belementem. Ugyhogy mostmár ő mindta hogy akkor lombik meg amúgy is már 39éves vagyok!!!!


Paurora!!!

ÓÓÓÓ már nagyon profin szúrom a szurit nem is hittem volna magamról még azt sem hogy be merem adni,de sikerült hála istennek!!!!

Szép napot mindenkinek!!!!

Olyan szépen süt a nap!!!!

Puszi!!
gabci75
Érd
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi a lélekmelengetést, ölelést:)  Beszéltem Katikával, és hétfőn megyek én is 10-re! Most iszom a málnalevélteát, és pihenek..
Sajnos a valentinnap nálunk nem pozitív, mert a párom virágkötő és holnap örülök, ha valamikor éjjel hazaér majd:( szóval nem lesz elutazás, de amj kitalálok valmit, ami feltölt a következő nekifutásra. Majd megírom, hogy mit mond dr M és az endos doktornő  a hét elején.

Mira, Paurora: akkor hétfőn tali.

Janula, Gabci, Lexi , Edina: szurkolok továbbra is:):) vigyázzatok magatokra ebben a korai tavaszban!!!

Szép melengető déltuánt mindannyiunknak!!
magdipeti
 
 


Sziasztok!


Jó, hogy hétfőn tudunk találkozni, ez ad egy kis erőt. Remélem rögtön tudjuk majd kezdeni a következő "felkészülést".
mira08
Budapest
 
 


Sziasztok

Paurora én is örülnék ha nem hagynál itt minket hiszen te is ide tartozol közénk . Várjuk majd hétfőn a híreket rólad/rólatok .

Hétfőn megint party lesz a klinikán ez annyira jó fóleg hogy sokkal gyorsabban telik az idő ha az ember jó társaságban van és nem csak ott űl unatkozva. Hajrá hétfői csajok.

Csütörtökön követünk benneteket mi is. Janula Gabci és én. Mindannyian jó hírekkel jövünk el és Janulávan együtt örülünk a sikernek.

magdipeti kíváncsi vagyok mit fog  találni a drnő kedden várom majd  a híreket akár itt akár priviben.
Holnap vagyis hétvégén próbáljatok meg egy kicsit kikapcsolódni Valentin nap alkalmából és feltöltődni a következő kezelésra.
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!  
Paurora, én amikor meg vagyok fázva, ezt szoktam enni: pár gerezd fokhagymát összevágok apróra, belefacsarok fél citrom levét és teszek bele jó sok mézet. Elsőre lehet, hogy furcsa összeállításnak tűnik, de sztem finom és használ! gondolom, ezt te is kipróbálhatod. 

magdipeti, én is sajnálom :((((

lexi, olvastam, hogy nem tudsz kezdeni majd csak egy hónap múlva. Ez már ne keserítsen el, próbálj meg hétvégente kikapcsolódni. (Tudom, könnyű mondani)

Én ma voltam 2. vérvételen, és nekem is azt mondták, hogy nem kell a terheléses..
ahogy visszaolvastam, akkor borítékolhatom, hogy ez a magas prolaktin miatt van? :( lexi, olvastam, hogy nálad is ez volt. Pedig ma reggel úgy megörültem ennek a hírnek, azt hittem - én kis naív - , hogy az a jó, ha nem kell terhelni..


cicmorgo
 
 


Edina,

nagyon remélem, hogy nem sírva jövök el...

Cicmorgo,

ne keseredj el, egy kis Bromocriptin és minden rendben lesz! :)

Mindenkien nagyon köszönöm a kedves drukkolást! :)
janula
 
 


paurora, nagyon gratulálok!!
direkt maradtam el, amikor volt az az eszmecsere, h esetleg azok, akiknek már sikerült, azok esetleg zavaróak lehetnek a többiek számára néha az időnkénti helyzetjelentésekkel. én meg senkit nem akartam zavarni.
amúgy megvagyunk, ma vagyok 31 hetes. minden oké, már itthon vagyok ugye, a kb. másfél kilós kislányunk pedig szorgosan rugdossa és boxolja belülről a hasamat, minden irányban egyszerre :) hát talán nagy vonalakban ennyi.
zsu85
 
 


Cicmorgo,
ugyanez volt, hogy én is megörültem, hogy nem kell terheléses vérvétel, mert azt hittem ez jót jelent... :D.
Valószínűleg akkor Neked is magas a prolaktin, de kapsz majd rá gyógyszert, meg gondolom elküldenek MRI-re, és akkor rendben lesz a dolog :). A lényeg, hogy ne ijedj meg, én megijedtem, de aztán itt a lányok megnyugtattak, úgyhogy ne aggódj :)!

De jó, akkor hétfőn és csütörtökön is nagy összejövetel lesz a klinikán :)?! Én most egy ideig oda nem megyek, a doki azt mondta, hogy ha megjön, hívjam az asszisztensét. hogy gyorsan tudjon egy kontroll UH-t csinálni, úgyhogy gondolom a magánba fogok menni, és utána meg legközelebb majd megint a 20. ciklusnap környékén megyek a SOTE-ra.
Szerencsére most nyüzsis hétvégém lesz, ami gyorsan el fog telni, remélem jövő héten mihamarabb megjön és mehetek UH-ra, és már nem lesz ott a ciszta :).

De aztán tessék hozni a híreket mindenki, nagyon kíváncsi vagyok, most a Ti híreitekből "élek", hogy kinél hogy állnak a dolgok :).

Előre is szép hétvégét, meg aki Valnetin-napozik, annak azt is :).
lexi01
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Edina, Janula, Paurora: sajnos van egy rossz hírem...Major doktornő nem rendel már a jövő héttől a Krama Kft.-ben...este felhívott onnan egy asszisztensnő, és szólt, hogy egészségügyi okokra hívatkozva a doktornő többet nem jön, de ajánlott nekem maga helyett egy doktornőt: Boncz Ágotának hívják a hölgyet, ő fog a Kramá Kftben a helyén rendelni hétfőnként...Hát megpróbálom, ha már ő ajánlja, akkor csak nem rossz..meg aztán most hirtelen nem is volt jobb ötletem...

Hétfőn reggel akkor mi hárman megyünk csak? Mira, Paurora és én?

Janula, Gabci, Edina csak pihengessetek ésgyüjtsetek erőt a következő 9 hónapra:)

Lexi, Cicmorgó: kitartás, lehet, hogy majd együtt kezdjük:) a babaprojektet.

Sziasztok! Szép Bálint napot!

magdipeti
 
 


Magdipeti,

Major doktornőnek 7 munkahelye van, éppen a múltkor mondta nekem. Valószínűleg így  már csak 6, de az sem kevés! :) Úgyhogy szerintem nézz utánna, hogy még hol rendel. Az biztos, hogy Budán a Mensmentisben igen, én ott járok hozzá. Ha az neked nagyon messze van, érdeklődhetsz náluk, hogy hol tudod hozzátok közelebb elérni a doktornőt!
janula
 
 


Sziasztok!

Gabci,
tudtam én, ügyes csaj vagy, csak így tobább a szurikkal!

Magdipeti,
biztos Boncz dokinő is rendes, ha mégse vállna be akkor keresd Koppány Viktória doktornőt (Ő az én dokinőm, és vakon bízom benne, amúgy a Szent Imrében együtt dolgozik a Major dokinővel TB-re)
http://www.endokrinkozpont.hu/endokrino ... y-viktoria

Valentín napot mi nagyon nem ünnepeljük, viszont neked lehet egy csúcsszupi virágcsokrod lesz, van egy olyan sanda gyanúm csajszi, így érdemes rá este várni!Hétfőn tali!

Mira,
Jó lesz téged is látni!!Miről ismerünk majd meg??Én tuti megint belilulok..lila tásk, lila kabát, mint mindig!

Edina,
Köszönöm neked is!!!Hétfőn pedig jövök a hírekkel!

Cicmorgó,
A prolaktinja ha jól hallottam szinte minden második lánynak magas, csak semmi pánik, ahogy itt már írták a tapasztalt fórumtársaim, majd a dokik megoldják!
Köszi a tuti tippet, hallottam már róla, de eddig sose vettem magam rá, elég "undi"-nak hangzik...pedig külön-külön szeretem őket.persze most más a helyzet,mert ha ott van a manó tényleg, akkor mindent be kell vetni..akkor jöjjön az a mézes,citromos, foghagymás trugyi.

Zsu,
köszi, de még óvatosan örülök!majd hétfőn kiderül ki van bent..vagy nincs.
nagyon örülök , hogy jól vagytok, és hogy ez a kis harcos hercegnő jó erőben van odabent!

Lexi,
minden rendben lesz, idd csak a cickfark teát, jövő héten megjön , és az UH-n se lesz semmi már ott.Volt tömlő, nincs tömlő!

Janula,
Lesz sírás...de az örömtől!!! Folyamatosan imádkozom érted, és az agykontrollt is csinálom ám !Ölelés neked!

paurora81
 
 


Sziasztok,

Janula: már tegnap is hívogattam más rendelőket, ahol rendel a doktornő, de a március vége volt a leghamarabbi időpont...

És mivel emlékeztem a Paurora dokinőjére, ezért már ott is probálkozom..csak ellesett valamit a nagy öregtől:)

Paurora: én már Mirával voltam az inszemen is...összeszokott páros
A Valentin nap nálunk sem ünnepelt..kapok én év közben is virágot az uramtól:) Viszont hogy nem vörös rózsacsokor lesz az biztos...még sohasem volt..de más virág, cuki és gyönyörű volt

magdipeti
 
 


Sziasztok!

Paurora

Így van mi együtt inszemeztünk Magdipetivel szinte egyszerre. Azért figyelem majd a lila tatyókat .
Egyébként vállig érő szőkés-barna hajam van (ezzel most nem túl sokra mentél ), de valószínűleg rózsaszínű felső lesz majd rajtam.

Csajok a lombikra a gyógyszerek kb. mennyibe kerülhetnek? Tudom mindenkinél eltérő, de úgy saccra, csak mert, ha sikerül a dokit meggyőzni, hogy most már lombikozzunk ne csak pislogjak a gyógyszertárba, mikor a végösszeget mondják.
mira08
Budapest
 
 


Sziasztok,

Magdipeti,
Én úgy kaptam hamarabb időpontot a Koppány doktornőhoz, hogy mondtam az asszisztensnőnek, hogy meddőségire járunk, lombik lesz és sürgős lenne, nagyon bájos , kedves voltam...így az asszisztensnő végül  beszélt a dokinővel, és ő egyből azt mondt, h akkor gyorsan szurítsunk nekem időpontot valahogy. Így 1 hetet vártam csak . Nem publikus de a doktornő is sajnos hasonló cipőben jár mint mi, és nem 1 alkalommal vesztette el a babáját szegénykém.Valószínű ezért is sokkal empatikusabb az ilyen esetekben. Szurkolok hogy hamar kapj időpontot!

Mira,
akkor hétfőn talizunk, ha más nem Magdipeti mellett megtalállak!
paurora81
 
 


Mira,

én kb. 170 ezernél álltam meg, mindkét lombik esetében. Nekem hosszú protokoll volt, ezért kellett vennem Gonapeptilt, ez első körben 68 ezer ft volt az egész lombikra elegendő adag. Egyszer kellett megvennem a kúpokat, amik a leszívás előkészítésénél kellenek, mert ebből csak 2-2 darab használódik el. De ez csekély összegbe kerül. A tüszőrepesztő Choragon 10.000 ft körül van. A beültetés után használatos kúp (Utrogestan) 6 ezer valamennyi. Minden más azon múlik, hogy a stimuláló szuriból mennyit kell majd használnod (nekem ez a Fostimon volt). Első körben kevesebbet használtam, mint a másodikban, de a másodikban tudtam átvenni Edinától dolgokat olcsóbban, de így is kb 170 körüli végösszeg jön ki. Először nekem mondta a prof., hogy mindent egyszerre váltsak ki, ezt biztonságból mondják, nehogy az legyen, hogy jön a hétvége, kezdeni kellene, de nincs meg. Én másodikra már nem váltottam ki, mert tudtam, hogy az elején csak a Gona kell pár hétig, utána jön a többi. A recepteket előre megkapod, így a Mikszáth téren kiválthatod akkor is, amikor épp mész a klinikára és már kell a következő gyógyszer, mert 8-kor nyitnak. Velem egyszer előfordult, hogy a prof. véletlenül kevesebb szurit írt és jött a hétvége, én is akkor vettem észre. Pánikba estem, de megoldódott: bementem a SOTE-ra az ügyeletre, ott felírták és Budán van egy ügyeletes gyógyszsrtár, ami nyitva van hétvégén is és árulnak ilyesmit is.
Szóval így készülj...

Paurora, Magdipeti és Mira,

sajnálom, hogy nem találkozunk...

Lányok, nagyon izgulok!!!

janula
 
 


sziasztok! mindenkinek boldog valentin napot! :)
paurora, hidd el nekem, hogy ez a fokhagymas trutyi nagyon jó, szóval tessék kipróbálni!!!
lexi, örülök, hogy pozitív hangvétlünek érzem a soraidat! lehet, hgy együtt kezdünk majd..ki tudja:)
janula, az nem baj, ha izgulsz, szerintem igy természetes. de már nem sokat kell kibirnod, szoritok!!!!

csajok, ma le voltam törve mint a bili füle. Ez a prolaktin dolog...tudom, hogy sokaknak magasabb az êrték, de jó lett volna, ha egy kicsit szerencsem van.
nem tudom, hogy mivel 3-án lesz a hsk, ez mennyiben fogja befolyásolni a lombikot, mármint kezdés ügyileg. Szerintetek?

Mindenkinek összebújós, reménnyel teli, szép estét kìvánok! :)
cicmorgo
 
 


Cicmorgo,


 


szerintem nem befolyásolja! Gyorsan kérj rá bogyót! Hamar rendeződik, ne izgulj!!! Tudom, mennyire nehéz, amikor az ember úgy érzi, hogy csak halasztódik és halasztódik a kezdés, már megint valami akadály van.... Semmi gond nem lesz, csak mielőbbi bogyó kérdése az egész! Nekem teljesen rendbehozta az értékemet és elég gyorsan!
Szerencséd lesz, bízz benne! :)

janula
 
 


Cicmorgo,

én is így voltam, aztán amikor megnyugodtam a prolaktin miatt, akkor jött ez a ciszta... De a prolaktin miatt nem hiszem hogy csúszna a kezdés, kapsz rá bogyót, és akkor minden ok lesz. Nekem se csúszott volna a kezdés, ha nincs ez a ciszta... De remélem márciusban már semmi nem állhat az utamba :)! Remélem Neked sem :)!
lexi01
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?