Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Janula gratulálok a tüszőcskéidhez. Pihenj sokat igyál amennyit csak tudsz és a mindíg fontos fehérje.
Holnap jelentkezz ha tudod már mennyi szerelmes párotok lett.

Paurora kívánom, hogy inkább ne jöjjön meg és két csíkosat tesztelj pénteken.

Gabci Maci  holnap találkozunk a klinikán én 1/2 10 felé ott leszek már. Sötétkék farmer fekete ejtett nyakú pulcsi és szőke hosszú hajam van. Fekete kabát és fekete ezüst szálas sál lesz rajtam.

Remélem mindenki nagyon jó hírt fog holnap kapni és együtt csináljuk végig a lombikot.

Magdipeti valentin napra nagyon szép ajándék lenne a két csíkos teszt
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!
Janula, már szerelmesednek a sejtecskék ;-) Pihenj!
Magdipeti, drukkolok, hogy nagy fészkelődés legyen a pocidban. Én 13-14. napnál korábban nem tesztelnék a helyedben. Inszemnél nem kell vv-re menni ilyenkor (csak lombiknál nézik vérből a sikert?) ?
Edina, Gabci, a párommal és KisMackóval megyek holnap (Andi azt mondta, jöjjön a párom is, és akkor egyből mehetünk a nagy laborba szűrésre.) Farmernadrág és kötött színes garbó lesz rajtam, szürke ujjrésszel. Kb vállig érő szőkés barna hajam van. Már várom, hogy találkozzunk ;-)!
maci80
 
 


Janula várjuk a híreket holnap, hogy mennyien találtak egymásra, nagyon-nagyon szurkolok!!! Ahogy Neked is Paurora, hátha összejön a csoda, ki tudja ;)! Én is várnék amúgy még a röntgennel.
Magdipeti Neked is a legjobbakat kívánom, tökjó, hogy most otthon vagytok mindketten, pihenj sokat :)!
Jajj ez annyira izgi, hogy lehet szorítani, nagyon drukkolok mindenkinek, kb annyira izgulok értetek, mintha saját magamról lenne szó :)!!!!
lexi01
Budapest
 
 

 
 

Sziasztok lányok,

ma már rendesen felébredtem és végiggondoltam a tegnap történteket. Most éppen azon izgulok, hogy nem 8-kor, hanem 3/4-9-kor szívták le a tüszőimet, a Choragont pedig 8-kor adattam be. Szerintetek okozhat gondot a késés, vagy ez itt nem számít? Csak azért ütött szöget a fejemben, mert annyira szigorú a beadási határidő.
janula
 
 


Sziasztok, Nagyon köszönöm mindenkinek a szurkolást a két csíkhoz. Annyira jó érzés hogy lélekben velem vagytok...ahogy én is veletek. Ezt nem is tudom megfogalmazni pontosan.Azt biztos hogy hálát adok, h rátok találtam! KacsintásVigyor
Ma már nem vagyok annyira optimista, mert elkezdett lemenni a hőm Rosszall.Ma már csak 36,7 volt, viszont még nem jött meg. Persze nem vagyok szomorú, inkább törelmetlen! Holnap megint tesztelek.
Elmentem RTG-re, megkérdeztem kell-e időpontot kérni, azt mondta a hölgy, h nem kell, bemegyek, és 20 perc  múlva kézben az eredmény. Említettem,h késik, azt mondta amíg nem jön meg, ne csináltassam meg, várjuk azzal.Aranyos volt, mondta hogy szorít a babához! Zavarban van

Janula
írj amint tudsz valamit.Nagyon izgulok érted! Kacsintás

Lexi
6 nap....visszaszámlálás indul.Nevetés

Magdipeti hogy vagy?

Csajok, a találkáról és az eredményekről kérjük az infót!
VigyorÖlelés mindenkinek!
paurora81
 
 


Janula, a 7 szuper! Ne izgulj az időpont miatt, ha gond lett volna, akkor nem tudtak volna mit leszívni. Sok folyadék, sok-sok fehérje!!!

Paurora, mindig akad valaki a fórumon akinek nem várt kellemes meglepetése van kezelések között. Úgyhogy hajrá!

Magdipeti, pihenj, gyógyulgass!
noee
 
 


Sziasztok!

Janula: megy a halmas szurkolás feléd:) sokat gondolunk rád/rátok!!

Paurora: csak optimistán!! Van még csoda!!!

Maci 80: köszi a drukkolást, most nem kell mennem vérvételre, azt mondta a Murder doki, hogy ha nem jön meg azért, ha megjön azért jelentkezzem..

Edina 71..hát nem lenne rossz Valentin napi meglepinek a pozitív teszt:) ..nehéz lenne überelni..

Mindenki: nagyon köszönöm, hogy drukkoltok nekem!! Nagyon jó érzés ebbe a csapatba tartozni!!!

Eddig mindig csak a negatív oldal vol, hogy mindenki a mellékhatásokat magyarázta nekem, és most viszont mindenki segíti a másikat..tanácsokkal, ötletekkel, információkkal.

Én már gyógyulok..bár még náthás vagyok rendesen. Holnap elmegyek vérvételre, a cukor terhelésre..nem lenne kötelező, de a férjem is megy a pajzsmirigye miatt és akkor már én is megcsináltatom, mert kiváncsi leszek az eredményre jgy 10 kg minuszt és mozgást követően.
Egyébként meg nagyon türelmetlen vagyok, mert fáj a mellem, de már jelem nincs,bár ez még csak a 7 napom.

Várom a mai napi találkozóról a beszámolókat:)
Szép napot!!!
magdipeti
 
 


Sziasztok,

sajnos csak 2 termékenyült meg....nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy azért, mert későn kerültem a műtőbe...

janula
 
 


Janula, szerintem tényleg nem múlt azon semmi! Egyébként is most már ne azzal foglalkozz, hanem, hogy az a kettő szépen növögessen majd a hasadban!
Akkor pénteken kell visszamenned?
noee
 
 


Janula,nyugodj meg igaza van noee-nak,erre a kettőre kell koncentrálni minden rendben lesz!!!

Találkoztunk a lányokkal ,nagyon jó volt személyesen is beszélni!!!!
Minden rendben volt az uh.-n,holnap kezdem a szurit,és Edina is csak ő ma!!! Eggyütt kezdünk olyan jóóóóó,úgy örülök neki,20.-án megyünk vissza mindketten vv.,és uh.-ra. És folyt köv. Addig mindennap 1 szuri!!!!!

Maci a kismackóval és a párjával volt,annyira szép a kisfiú,hogy én még ilyen szép babát még nem láttam!!!!

Mi is ilyet szeretnénk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!Csók
gabci75
Érd
 
 


Janula


Nagyon nagyon szorítok értetek !!!!!

Lányok  kitartás , szurkolok mindenkinek!!! :D
evi89
Vecsés
 
 


Sziasztok

Ahogy Gabci is írta  elkezdődött a mi szurink is . Este már kezdem a szita pocakot. Kicsit távolinak tünik a febr 20 de csak akkor kell visszamennünk és addig meg csak a Gona kell. Jó hogy Gabcival együtt csináljuk végig

Macival is nagyon jó volt találkozni és az a kisfiú tényleg egy tünemény . Minta levéve és rendelés leadva . Remélem ő is jó híreket kapott ma és nem kell minden vizsgálatot végig csinálni főleg nem a hsg-t. Ugye nem ???

Magdipeti drukkolok neked nagyon hogy meglepi legyen valentin napon.

Paurora amíg nem jön meg addig van remény szóval holnap reggel két csíkos tesztet kérünk....

Janula ne gondolkodj most ezen légy pozitív és optimista. Két szerelmes is nagyon jó. Ha az egyik tapad csak meg abból is lehet két baba. Tudod megígértük, hogy mi leszünk az első 40 feletti kismama szóval hajrá és drukkolok neked nagyon.


edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!
úgy látom, mindenkinél felgyorsultak az események, ez nagyon jó! :)

Janula, arra a kettőre kell koncentrálnod!! Én tegnap voltam pszichológusnál, aki azt mondta, hogy a félelmeimet az élelmemmé kell alakítanom, neked is csak ezt tudom tanácsolni. Meg azt is mondta, hogy az anyai szeretetem majd meg fogja enni a félelmeimet. (úgy látszik, tegnap kajás napja volt:)

Paurora, én is várom az eredményedet!

magdipeti, én még csak most tudtam meg ezt a mínusz 10 kilót, hát nagyon gratulálok hozzá, nem lehetett egyszerű. Én is fogytam ennyit, és nagyon jó érzés, bár a doki még mindig többre sarkall!

lexi, veled mizujs most?

én tegnap ovuteszteztem először, persze negatív lett, de majd kb egy fél óra múlva csinálom meg a mait. Kíváncsi vagyok.
cicmorgo
 
 


Köszönöm lányok, aranyosak vagytok! Igazából rettegek, mert valahogy nem mondta az embriológus, hogy osztódnának, pedig szerintem kellene nekik...
Csak hogy majd holnap megbeszélem a kérdéseimet az orvosommal. Nehogy az legyen, hogy nem is lesz mit visszaültetni...

Örülök, hogy ma sokan kezdtetek, kitartást nektek a szurikhoz!

Cicmorgo, próbálnám én alakítgatni, de egyenlőre nem megy. Marad a rettegés holnapig... 
janula
 
 


Janula, a legjobbakat kívánom, nagyon szorítok Neked!!!

Cicmorgo én jövő szerdán kezdek hosszú protokollal, délre megyek, mondta dr. M., hogy vigyek pénzt, mert felír sokmindent, alig várom már, hogy ott tartsunk.
lexi01
Budapest
 
 


Janula sikerült osztódni és holnap vissza is kapsz két kis csodát. Ha nem sikerült volna akkor azt is megmondják. Nekünk egyból kapcsolták Murbert amikor másnap hívtuk az embriológust.

Lexi akkor csak 1 héttel leszel lemaradva ez nagyon jó hír. Ha hosszú protok... lesz neked is akkor a Gonát ki kell váltanod aznap . Nekünk ma 68000 ft volt a 4 dobozzal. Kicsit soknak is találtuk Gabcival de nagyon nem tudtunk ellene tenni. Ki lehet váltani apránként is ha nem tudod egyszerre kifizetni de csak a Mikszáth patikában. A többi szurit ráérsz majd . A menopur nekünk is majd csak 20 -án kell .
edina71
Budapest
 
 


Edina, Gabci nagyon drukkolok nektek is! Remélem azok az afrikai gólyák nagyon aktívak lesznek! :wink:
Lexi, tényleg nem érdemes mindent kiváltani egyszerre! Nagyon sokba kerül és gondolom januárban emelkedtek is az árak.
Janula, szerintem a doki nem szokta megmondani hogy mennyire osztódnak, csak hogy hány darab van és hogy mikorra kell visszamenni. Amúgy mikor kell mennetek a manókért?
noee
 
 


Köszönöm a bíztatást! :)

Noee,

a múltkor mondta a telefonba, ezért is ijedtem meg most... :( Fél 10-re megyünk! Gondoljatok rám...



Ha valakinek esetleg kell, van egy teljes doboz Gonám. Végig hűtőben tartva, persze. Szívesen odaadom olcsóbban.
janula
 
 


@edina71:


Edina köszi a tippet, tökjó, hogy így kicsivel előttem jártok, majd számoljatok be hogy álltok, szurkolok nagyon :). Ez a 68000 Ft tényleg nem kevés, de már "tréningeltem" magam ezekre az összegekre :D.
Igazából mivel nem tudom, hogy egyszerre mennyibe kerülne majd az összeset kiváltani, így szerintem részletekben fogom, nehogy az legyen, esetleg nincs nálam elég pénz...
Amúgy mi a menete a hosszú protokollnak, úgy értem ideális esetben onnantól hogy elkezdi az ember, mikor lehet a leszívás, illetve a visszaültetés?
lexi01
Budapest
 
 


Szia Lexi .

Általában 3 hét a kezdéstől a leszívásig lehet hosszabb is ha nem elég nagyok a tüszők vagy nem elég mennyiségileg. Januláét éppen számoltam, hogy jan 13.-án kezdte a szurit és febr 5 leszívás volt már. Neki 24. napon volt a műtő. Gabcival mi kb febr vége felé kerülünk a műtőbe és 2-5 naposan van beülti. Persze ez sok mindentől függ de reméljük, hogy mindannyian a legjobb formánkot vesszük elő és sok szép petesejtet tudunk a stimu végére összehozni.

Szerintem indulásnak Janula gonája elég aztán tudsz kiváltani majd . Mindenki azzal kezdi a hosszú protokollt tuti hogy neked is az lesz.

edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!
Nagyon fura volt ma újra az ARO-n lesni a kijelzőt... és megtaláltuk a tablón KisMackónk beküldött fényképét :-)
Jó volt találkozni Edinával és Gabcival, és úgy örülök, hogy kezdhetnek! Szorítok Nektek nagyon!!
Janula, a Choragon miatt ne izgulj, annak nincs köze a megtermékenyüléshez. Ha késő lett volna, nem tudtak volna 7 petécskét leszívni. A
úgy ők tisztában vannak vele ki hány órára van kiírva a műtőbe és a szuri beadási ideje ahhoz van igazítva. Az embriológus nekünk is egy számot mondott, az osztódásukról nem ejtett szót.
Paurora, úgy izgulok Érted is...
Magdipeti, nekem semmi tünetem nem volt KisMackónál ;-) nem jelent semmit. Hogy döntöttél? Tesztelsz 14-e előtt?
Lexi, egy hét sincs már a kezdésig ;-)!

Magunkról: dr M. javaslatára fagyis programot indítunk majd (ha KisMackót sikerül leválasztani a szopiról). Hozzátette, hogy bár 4 embrió alatt nem szoktak ilyenbe belefogni (nekünk 3 embriónk van a "sítáborba"), de nagyon jó a teherbeesési statisztikám (mind a 2 alkalommal sikerült, csak az elsőnél elhalt a picink) és a petefészkem nagyin aktívan reagált a stimura. Meg ez egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb. Ha stimulálás lenne, elölről kezdődne a kivizsgálás nekem is és a páromnak is (rákérdeztem, HSG nem kellene). Szóval megpróbáljuk így. Jó lenne nagyon, ha nem kellene újra kivizsgálás, stimuláció...
maci80
 
 


*Amúgy ők tisztában vannak vele...
csak vacakol a babanet telóról :-(

Lexi, még az jutott eszembe, hogy úgy számold, hogy lehet, hogy 4 hét a stimu. Én pl mind a két alkalommal ráhúztam egy hetet, mert nem akart leállni a saját hormonműködésem (ha jól emlékszem, vki járt még így nemrég...)

Edina, Gabci, köszi, hogy megírtátok az árakat ;-) Nagyon felment a Gona ára :-( (2 éve 13500/doboz volt...)
maci80
 
 


Nagyon köszi a válaszokat Lányok :)! Persze tudom, hogy mindenki más, meg máshogy reagálhat a szervezet, szóval nem lehet fixen megmondani előre, csak kíváncsi voltam nálatok hogy volt/hogy lesz, hogy kb. mire számítsak :)! Április 24-én lesz a szülinapom, de már tudom mit szeretnék ajándékba... ;)!
lexi01
Budapest
 
 


Maci,

igen, tudom, hogy tudják, ki mikorra van kiírva. Én 8-ra voltam, szabadkoztak is, amiért a prof még nem tudott feljönni. Pont ettől izgulok, hogy ugye, a beadáshoz van igazítva és ahhoz képest csúsztunk 3/4 órát....:(

Lexi,

első alkalommal én is 4 hétig szúrtam, most kb 3 hétig, úgyhogy tényleg nem nagyon lehet kiszámolni.

Edina,

akkor most te jössz a számmal! :) :) Hátha neked sikerül! :) Drukkolok minden most kezdőnek! :) 

Paurora,

tesztelsz?

Magdipeti,

hogy megy a pihenés? Írd majd meg, mi volt a terhelésen!
janula
 
 


Sziasztok lányok,

Janula,
Nagyon szurkolok neked, légy pozitív!! Amint tudsz írj. Ha kettő manót visszakapsz , és mindkettő még ketté osztódik, akkor akár 4-es ikrek is lehetnek. Edinával meg már megbeszéltétek a 40+ elő mamák klubbot itt, így nem kérdés hogy babós leszel!

Gabci Edina,
Gratula nektek a kezdéshez! Ügyesen a szurikkal!

Cicmorgó,
Csak ügyesen a tesztekkel. Hányadikat lötted el?

Lexi,
Annyira örültem hogy, már kezdesz is, és ráadásul  szinte Edináékkal 1időben.
Bromo?? Milyen az 1 egész? hatás?Szerdára szorítok, akkor már meg is kapod az 1. szurit?
A szülinapi ajándék pedig meglesz, érzem!!

Magdipeti,
örülök h jobban vagy!!A cicifájás jó jel  nagyon! A 10kg minusz előtt milyen volt a cukrod? Lehet már említetted, ha igen akkor bocsi. Mikor kezdesz tesztelni?

Maci,
annyira jót derültem a sítáboron. Nem vagy semmi! :)
nagyon szurkolok h ne kelljen az elejétől újra kezdeni mindent. Tényleg a FET-nél mi a procedúra. Stimu nincs, de valamit szurit kapsz? Bocsi a sok kérdésért, de ebben a témában nem vagyok annyira otthon.


Lányok,
a tegnapi alacsony után már nem  bíztam semmi jóban, de tegnap du. 37,3 volt, ma meg ébredéskor 37 kereken. Itt a görbém most:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 31200_.png
Újabb teszt, ami megint összekavart. Szerdán egyértelmű negatív volt.Már nem tudom,h én képzelem -e be, de mintha halványan vmit. láttam volna ma reggel . Ilyenkor az ember hajlamos odaképzelni azt is ami nincs ott sajnos, ezért szóltam az "uramnak", jöjjön és mondjon vmit. Ő mosolygott és azt mondta ő se tudja, mert ezt nem mondaná se negatívnak, de pozitívnak se.
Abban maradtunk,h holnap újra lövök reggel 1 tesztet.
Holnap leszek a 15 dpo-n. (32.cn)

Szurkoljatok nagyon lányok, h a csoda megtörténjen!

Edina,
remélem hétfőn teljesítem a várt két csíkot!
Noee,
eddig úgy voltam vele, h úgyis azt mondták hogy szinte esélytelen. Most viszont, h írtad itt mindig van "nem várt meglepi", így picit a mai hőmmel együtt már reménykedem! Itt tényleg szoktak csodák történni?? Bár azt hiszem itt lányok minden kis manó csoda, legyen az inszem, lombik, vagy természetes!!

Éljen minden kitartó lány a fórumon!!Ölelés nektek!
paurora81
 
 


Sziasztok Lányok!

Megkaptam a laboreredményem: hát kicsit csillagosra sikeredett, pedig itt már nem volt cél a 5*, mint 30 évvel ezelőtt:(
Szerintetek ez mennyire gáz? már átküldtem az endokrinológusunknak is..

GLUKOZ            5.04 mmol/l          4.20     6.20
INZULIN          12.93 mU/L            2.60    24.90
HOMA INDEX         2.9          +       0.0      1.0
:        07:06 60 perces        (   9/2014.02.07)
----
GLUKOZ            6.55 mmol/l   +      4.20     6.20
GLUK.NORM.ÉRTÉK Terh. után 60 perc: 7-11,2 mmol/L      
INZULIN         102.10 mU/L     ++     2.60    24.90
INZ.NORM.ÉRTÉK  Terh. után 60 perc: < 60 mU/L          
:        07:07 120 perces       (  10/2014.02.07)
----
GLUKOZ            5.92 mmol/l          4.20     6.20
GLUK.NORM.ÉRT.  Terh. után 120 perc: 7,8 mmol/L alatt  
INZULIN          99.17 mU/L     ++     2.60    24.90
INZ.NORM.ÉRT.   Terh. után 120 perc: éhomi inz. 2,5 - 3x


Janula mi újság? Remélem minden ok!!!

Paurora: csodák márpedig vannak!!

Gabci, Cicmorgó, Lexi, Edina: csak ügyesen a szurikkal, tesztekkel!!!

Szép hétvégét mindenkinek! Mert már az van, ne felejtsétek:)
magdipeti
 
 


Jajj Paurora, hát most már aztán tényleg nagyon izgulok értetek, de azért ez most már több mint gyanús, nagyon együtt áll minden, már csak a tesztnek kéne pozitívnak lennie. Írj majd mindenképpen mi lett a következő teszt, annyira csodás lenne.
Amúgy az egész Bromo, hát, szinte non-stop fáj a fejem, hol kevésbé, hol jobban, tegnap este elég durva volt, de más mellékhatás nincsen, remélem nem is lesz, hátha idővel ez is jobb lesz.
Elvileg szerdán már kapom első szurit, de majd kiderül :).

Amúgy sajnálom, hogy a tavaly májusi endometriózis műtét óta mi már nem is tudtunk érdemben próbálkozni, hogy hátha összejön-e természetes úton a baba. Ugye volt fél év GNRH kezelés, tehát az eleve off, december végén jött meg. De mivel ugye decemberben volt a HSK, így utána 4 hétig tilos volt házaséletet élni, mire januárban lehetett volna, addigra jött a férjemnek az 5 napos önmegtartóztatás a vizsgálat miatt, most meg mivel jövő héten már szurizok, így nem merek kockáztatni és védekezni fogunk... node reméljük ha természetesen nem is, lombikkal összejön :).

De nagyon bízakodó és pozitív vagyok most, úgyhogy küldöm mindenkinek a POZITÍV jeleket .
varadi85@gmail.com
 
 


Lexi voltam az előző, nem értem most miért az emailcímemet írja ki
varadi85@gmail.com
 
 


Sziasztok

Janula remélem már a két babóval a pcakodban pihensz és azért nem jelentkezel.....

Paurora kívánom hogy az a halovány második csík erősödjön holnapig

Magdipeti hajrá a valentin napra ...
Megnéztem az én inzulinos vv papíromat és nekem nem volt az inzulin egyszer sem ilyen magas. Sem éhgyomorra sem terhelés után, mégis kaptam az endos drnőtöl metet napi kétszer felet kell szednem és diétázni. Neked mindíg ilyen magas volt ? Gondolom te is szedsz rá valamit .....

Lexi mindjárt 12. van és te is kezded a szurikat.

Gabci ma este 9 randi a szurikkal ? Ügyes leszel és menni fog.

Maci örülök, hogy dűlőre jutottatok M dokival és remélem minnél elöbb visszakapod a táborozókat. Biztosan mindegyik szépen felébred visszakapod mind a hármat és akár ikrek is lehetnek majd. Vagy az már sok lenne ????

Jó hétvégét mindenkinek.

Paurora Magdipeti Janula pihenés fehérje és pocaksimivel teli hétvégét nektek
edina71
Budapest
 
 


Janula. 

kérlek, higgy nekem, öreg lombikos rókának, egészen biztos, hogy nem jelent semmit ez a kis eltérés! Ha valami baj származhatott volna ebből, az csakis az lehetett volna, hogy megrepedtek volna a tüszőid, mielőtt megszúrják őket és elfolyt volna belőlük a folyadék a hasüregedbe és a petesejteket nem lehetett volna megtalálni. A megtermékenyüléshez ennek semmi köze hidd el! Valószínűleg a korodból következik, hogy nem mindegyik lett olyan jó minőségű, hogy megtermékenyülni és osztódni tudjon. Örülj annak a  2-nek, az bőven elég lehet, az a lényeg, hogy az a 2 olyan szuper legyen, hogy megtapad!

Lányok, 

nálam az a helyzet, hogy beszéltem 2 másik intézet orvosával, mindkettő valószínűsíti, hogy a kemoterápiának köszönhetem, hogy nem sikerültek a lombikjaim. Most arra készülök, hogy máshol kezeljenek, egy olyan helyen, ahol 10 percenként lefotózzák az inkubátorban lévő embrióimat és nyomon tudják követni, ha rosszul osztódik valamelyik. Így akár az is kiderülhet, hogy az összes ilyen, mert nem kizárt, hogy a kis kezdeményeket, amelyekkel születünk, genetikailag károsította a kemo. Ezzel nem lehet mit kezdeni, de ki kell végre derülnie, úgy érzem! Remélem, hogy nem így lesz persze.
Mindkét orvos abszolút pozitívan beszélt a klinikán folyó munkáról és az én bizalmam is a régi, de mit csináljak, ha nekik nincs ilyen eszközük? El fogok menni M. dokihoz magánba és elmondom ezt neki, nem tűnök el szó nélkül, mert nagyon megszerettem és ha lehet, szülni visszamegyek hozzá. Valamikor a tavasszal tervezem a kezelést, ha lesz valami eredmény, szólok, addig meg drukk Nektek és néha jövök, meg okoskodok kicsit, mint előbb Janulának...
mmzs75
 
 


Szia Mzsó


Nagyon sajnálom, hogy elhagysz minket, de drukkolok neked nagyon hogy kiderüljön az eddigi sikertelenségetek oka. Megértem hogy szeretnétek kideríteni az okokat és hogy más orvos is kiértékelje az eredményeiteket., Murber doki szerintem támogatni fog ebben és tárt karokkal fog várni a terhes gondozáson. Azért nézz be hozzánk ha van egy kis időd és a fejleményekről mi is szeretnénk tudni.

Nagyon sok erőt és sikeres lombikot kívánok neked.

Ígérd meg hogy nem tünsz el és az okoskodásod nagyon sokszor hasznos és megnyugtató volt.

edina71
Budapest
 
 


@edina71



Jujj,igen ma este 9kor jön az első szuri!!!! Még jó hogy itthon pan a párom mert ha nem merem beadni akkor ő fogja!!!!

Mmzs csatlakoznék az előttem szólóhoz,és remélem sikerül és összajön a baba!!!
És ne hadj minket itt teljesen,szeretnénk tudni hol tatanak a vizsgálotok és mi lett az eredmény!!!
Mi veled leszünk és szurkolunk majd!! 


Lexi nyugi sikerülni fog,jössz utánnuk és mindenkinek sikerülni fog!!!

Puszi!


 

gabci75
Érd
 
 


Sziasztok!

Paurora, ez a várakozás biztosan kettős, reménnyel és félelemmel teli. Bízz a testedben és csak jóra gondolj!

Edina71, te még mindig szeded a mette? én is szedek napi kétszer, igaz nekem anno csak felírta az orvos PCOS miatt, de nem volt terheléses vizsgálatom. Szerintem kellett volna még akkor is, ha egyértelműen úgy nézett ki a petefszkem mintha tele lenne kis lufikkal. 

Lexi, én is pozitiív vagyok most, és nálam is ugyanez a szitu mint nálad. Taposod előttem az utat pár héttel :) 

mmzs75, kívánok neked sok szerencsét, szívből!

Hiszek benne, hogy ez a sok pozitív gondolat, ami összehoz itt minket, eljut a másikhoz! el kell jutnia!!!

én ma csináltam meg a 3. ovu tesztet és van már csíkom, de még kicsit halványabb mint a controll vonal, szóval ez szigorúan véve még negatív. Nagyon bízom benne, hogy holnapra megerősödik az a vonal!
25-én megyek altatóorvoshoz a HSK miatt, jövő héten intézem a vizsgálatokat, ami kell. 

Lexi, nem is tudtam, hogy HSK után is 4 hét összebújás-mentes időszakot kell tartani :( 

Mindenknek szép hétvégét, én most  a téli olimpia megnyítót nézem, és lehet, hogy iszom mellé egy bort. Tegnap ittam és olyan jól esett..:) férjem elment barátokkal sörözni, szóval enyém a maradék :)

puszi mindenkinek!





cicmorgo
 
 


Szia Cicmorgó

Nekem a pajzsmirigyemmel is van ill. volt baj a tsh 2.6 volt és erre azt mondta az endós drnő hogy alulműködik és így nem lesz baba . Kaptam rá bogyót és ez szépen rendbe tette . Az utolsó vv eredménye szerint 1.1 ami Murber doki szerint tökéletes a sikeres lombikhoz.
Az inzulin terhelést is ezért kérte a drnő így derült ki az IR bár tünetem nem nagyon volt .

164 cm magas vagyok és 56-57 kg tehát a súlyom is ideális szerintem,. Janula segítségével kezdek ráállni a diétára és most már 1 kg -t fogytam pedig csak 15 napja szedem. Remélem ez nem lesz egy nagyon drasztikus súlycsőkkenés mert nem szeretnék 50 kg alá menni.A metből 500 mg -ból szedek reggel este felet és márciusba kell visszamennem kontrollra.

Pcos tünetem soha nem volt szerencsére de a sok kakaós csiga most vissza ütött amit reggelente ettem.
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok,

visszakaptam a két kis manót, itt pihenek velük a pocakban. :)Most a szurkolás van hátra.
Nem ment ez sem egyszerűen, fél 10-re mentünk be, fél 12-kor kerültem a műtőbe (nem is értem, alig volt ott valaki), bejutottam, de ott is várni kellet Katika fél óra alatt 3x telefonált ki a profnak, de nem jött. Így fel kellett kelnem és kimenni a wc-re, mert nem bírtam tovább. De végül meglettek a manók!


Mmzs,

teljes szívemből kívánom, hogy megtaláld a választ és minden rendben legyen! Kérlek ne hagyj itt minket végleg, én mindig (mint most is) örömmel vettem  a válaszaidat, mindig segítettél, amikor valamiért nagyon nehéz volt nekem. Nagyon köszönöm!  Sajnálom, hogy én ezt nem tudom viszonozni.

A szurizóknak sok bátorságot kívánok, meglátjátok, egy-két nap és már rutin lesz az egész!

A reménykedőknek szép csíkokat!!
janula
 
 


Mmzs 

Remélem jól alakulnak majd a dolgok és választ kaptok a kérdéseitekre. Írd meg majd  .  És názz ránk ha tudsz  :D !!!

Janula

Pihengess sokat és mennek a drukkok !!! :D



Hát lányok mejött a 2. mensim 39. napra. Csúszott egy cseppet már kezdtem aggódni hogy valami baj van de most megnyugodtam.
Remélem hamarosan én is mehetek újra !!!!!!!!!!

Szép hétvégét nektek.
evi89
Vecsés
 
 


Sziasztok lányok,

Magdipeti,
hogy érzed magad?nagyon szurkolok!Az inzulinod sajnos tem túl jó, magas az alap és magas a terhelt is. Mikor mész dokihoz megbeszélni az eredményt?

Lexi,
Köszi a drukkot!Szerdán gondolok rád , az 1 szurihoz. HSK után 4 hét kexszünet?? Akkor még jó hogy előtte belehúztunk, mert akkor utána mi se próbálkozhattunk volna.

Gabci ,
ki adta végül be a szurit?
Edina, te gondolom már profin adod be magadnak?

MMzs,
Szomorú vagyok hogy elmész , viszont érzem hogy ennek "örülni" kell, mert a sors mindenkit oda vezérel ahol lennie kell..én hiszem, hogy nem hiába indultál el ezen a másik úton, és tiszta szívemből kívánom hogy ráleljenek a bibire, és hamarosan babós hírekkel gyere hozzánk látogatóba!
Ismerősömék is végén preimplantációs genetikai diagnózist csináltatnak, ott kiderült hogy a férjnek van valami baj a génjeivel, ezért nem sikerültek a lombikok, és a rossz géneket ki tudják szedni..vagy mi, de sajnos ehhez nem értek annyira. 1 szó min 100, szurkolok nagyon, és köszönöm, h sokszor megnyugtattál és jó tanácsokkal láttál él!

Cicmorgó,
köszönöm, pontosan ezt érzem, öröm és félelem volt bennem, de még most is!.
Mára erősödött az ovu? Ha nem erősödik , akkor se tessék pánikba esni, mert ebben a hónappan nekem se jelzett be, mert sokkal később volt ovum mint általában....viszont...most...

Janula,
Ez szuper hír!!!!Két mazsi a pocóban!. Pihizz sokat, fehérje...de te ezt te már tudod!
Küldök neked sok-sok ölelést és energiát!Szurkolok!!!!!

Lányok,
Ma teszteltem reggel megint, 1 harmadik félével is, valami pepino 10 extra érzékennyel, és...POZITÍV!!!
Egyértelműen!! Igaz nem olyan erős mint a kontroll csík, de ez már egyértelmű. Cicim egyre jobban fáj, és tegnap óta enyhén fáj a fejem meg szédülök is.
Konkrétan most még próbálok magamhoz térni én is és párom is.
Egyenlőre próbálom felfogni mi is történik, mert ez csoda!!!!!A párom azt mondta várjunk azért a nagyon nagy örömmel,amíg a doki is azt mondja h igen ott a manó.
Most folyamatosan fehérje turmixot iszok, sok folyadékot, és folyamatosan a pocakom simogatom..és azt mondogatom..."ha ott vagy manó, akkor kapaszkodj anyába, nagyon vártunk már".
Tudom lehet butaság, de remélem érzi.
Lányok ilyenkor mi van? Hétfőn betelefonálok, és lemondom az altatóorvossal a megbeszélést.
Hívom a nőgyógyászom!


Nagyon köszönöm a szurkolást,támogatást, és kívánom hamarosan mindenkinek ott legyen a két csík.
Jön a tavasz, jönnek a gólyák vissza...ki kell rakni az eleséget nekik, és meglátjátok jönni fognak!!

Szép hétvégét nektek!
paurora81
 
 


Paurora, úr isten, ez csodálatos:) esküszöm, miattad kapcsoltam be ma reggel a gépet rögtön, amint felkeltem, és azóta várom, hogy írj!!!!!!!!!!!

veled együtt örülök, szívből! 
cicmorgo
 
 


Sziasztok!

OffTopic, de nem taáltam megfelelő témakört, ahol segítséget kérhetnék.

NŐGYÓGYÁSZT KERESEK Budapesten (déllpesti kerületekben, de amúgy a távolság nem gond), olyant aki megbízható és nem a pénzbeszedésre hajt. Nem gond ha fizetős, csak akkor dolgozzon is meg a pénzéért!
Nem terhes vagyok, de van valami probláma, mióta abbahagytam a gyógyszert és nagyon aggódom. ki kéne vizsgálni. A helyi sztk-s orvosok felejtősek.
Légyszi adjatok pippeket, kihez lehetne fordulni!
Köszönöm előre is!

eagle
 
 


PAURORA!!!!! Ez csodálatos!!!!!!  Nagyon-nagyon örülök!!!

Persze, hogy érzi, bíztasd csak!!! Mikor lehet már dokihoz menni??? Esetleg próbálj meg tőlük (Sote) kérni egy vv-t, hátha megcsinálják és akkor biztos lesz!!!
janula
 
 


Sziasztok

Paurora nagy nagy gratula neked és pihengess sokat . Pocaksimi fehérje sok folyadék és továbbra is mennek a drukkok neked.

Janula vigyázz a manókra és semmi emelés hajolgatás . Sok folyadék séta ha nem esik és töménytelen fehérje. Mikor kell menned vv hátha pont összefutunk majd a klinikán.

Magdipeti ugye te is követed Paurorát jövő pénteken ? Tudod mit ígértél valentin napra ???
edina71
Budapest
 
 


Óóó te jó ég, Paurora, annyira örülök Neked! Most tudtam csak gép elé ülni, de egyből idejöttem a fórumra, hogy megnézzem mi a helyzet Nálad, ez csodás hír, gratulálok :)!!!!
lexi01
Budapest
 
 


Sziasztok!
Magdipeti, hogy vagy? Mikor tesztelsz végül?
Zsó, nagyon örülök, hogy találtatok egy helyet, ahol van lehetőség nyomonkövetni az embriók osztódását. Remélem, kiderül a sikertelenség oka, és hamarosan valóra válik az álmod! Azért kérlek, ne tűnj el, jelentkezz majd be, hogy tudjunk Rólatok ;-)!
Gabci, hogy ment a szurizás? Végül magadnak adtad be vagy a párod segített?
Janula, sok pihi, vígjáték és borocska ;-)!
Paurora, SZÍVBŐL GRATULÁLOK!! Nagyon örülök a két csíkos tesztnek! Egyáltalán nem hülyeség amit mondogatsz, mi is arra kértük KisManót, hogy jó erősen kapaszkodjon (ha lesz időd és visszakeresel 2012 március-április bejegyzésekhez meg is találod vmelyik hozzászólásomban  ) Azért még kíváncsi vagy a FET menetére, leírjam? Le tudnád nekem írni, milyen vitamin kombinációt szedett a párod (mit/mikor/mennyit szedett) és mikorra látszott a hatása? Előre is köszi! És kérünk majd helyzetjelentést az orvoslátogatások után ;-)!
Lexi, jövő héten Érted drukkolunk a kezdéshez!!!
Cicmorgó, ha már halványodik az ovu teszt, nemsokára pozitív lesz, és mehetsz a vv-re ;-)!
Edina, Rád is sok szeretettek gondolok minden nap!!!
KisMackó nevében köszönjük a kedves bókokat  Szép hétvégét mindenkinek!
maci80
 
 


Lányok, 

annyira kedveseket, szépeket írtatok, köszönöm, nagyon jólesik! Ígérem, nem tűnök el végleg. Egyelőre márciusban lesz 2 vérvétel és a férjemnek egy kontroll, kezelés vsz. májusban. Nagyon sokminden kavarog a fejemben és nehéz időszak ez ( is) lelkileg. Köszönöm a  sok biztató szót!

Paurora,

elképesztő!!! Gratulálok! A helyedben bemennék Murberhez egy hCG-t nézetni, az biztos.

HSK- ról nekem is van tapasztalatom, Máté dr. csinálta LSK-val egybekötve, kedden csinálta és kb. 2 hét múlva már szabad volt együtt lenni, illetve fél távokat futni.
mmzs75
 
 


Paurora:) Hurrá!!! Nagyon szurkoltunk neked és most a párom egyből kiszúrta, ahogy gördítettem lefele, hogy pozitívat teszteltél:) Hétfőn szerintem is beszélj a Murberrel.

Janula: PIHENJ!!! ne csinálj semmit...hagyd, hogy kényeztessen a párod:) Továbbra is megy a szurkolás+ölelés :)

Ednia: meg tudod adni az endos doktornő elérhetőségéet? mert én eddig nem szedtem rá semmit, mert az én endos dokim szerint ezt nem kell túldramatizálni és ez csak a "túltápláltságból" adódik..kedvesen körülírta, hogy nem vagyok nádszáll:) Viszont olvasva a bejegyzéseiteket...nem hagynám annyiban..ha most pozitív leszek akkor azért, ha véletlen nem, akkor azért sem.

Maci: Tesztelni majd csak csütörtök péntek magasságában szeretnék, de ha pozitív lesz, annak fogod hallani a hangját Miklóson:)

Lányok: a HSK után óvatosan(vagy nagyon is tudatosan) az együttléttel:), mert a párom unokatesójánál így sikerültek a 3 ikrek:)

További szép hétvégét mindenkinek!!!
magdipeti
 
 


Szia Magdipeti

Én is Janula ajánlatára járok Major Judit drnőhöz. Én személy szerint Zuglóba a Krama kft-be  de nagyon sok helyen rendel magánba. Keress rá a neten és ki fogja dobni hol és mikor rendel.

Nagyon alapos a drnő és odafigyel minden kis eltérésre, Nagyon őszinte is ha ő úgy látja hogy az eredményeim nem megfelelőek a lombikhoz akkor azt is megmondja, Én októberben voltam nála először az akkori eredményeimre azt mondta hogy esélyem nincs egy sikeres lombikra ezekkel az értékekkel de most hogy szépen lement a tsh és az inzulin pröblémát is kezeli már nagyobb esélyem van a sikerre szerinte is.

Érdemes ezeknek utána járni mert fölösleges pénzkidobás rossz eredményekkel lombikozni ,,,,,,
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok lányok,

Cicmorgó, Janula, Edina,Lexi, Maci, Magdipeti, Mmzs,Regi, és mindenki aki szurkolt értek KÖSZÖNÖM!!!!! Annyira sokat jelent nekem hogy itt vagytok velem. Tudjátok néha én is csak azért kapcsoltam be a gépet, hogy olvasam a híreket rólatok!
Janula, Mmzs tényleg lehet ilyet kérdi bent Murbertől? Nem fog a saját dokimhoz küldeni?
Jó lenne most a megerősítés.Igaz ma reggel 37,2 volt az ébredési hőm, ma még nem teszteltem, mert elfogyott a tesztem.
Sokat szúrkál a méhem, ez normális?
Lányok nagyon megijedtem ma, mert beteg lettem, fáj a torkom nagyon, és takonykóros lettem.. Ez most nagyon nem jött jól.. Félek, még mindig félek, hogy ze csak egy álom, és fel fogok ébredni. Most kúrálom magam a házi patikából, orvoshoz még nem megyek, mert lázam nincs.
Ha mégis felmenne, akkor ilyenkor mit szabad használni lázcsillapításra???
Hány hetesen érdemes először orvoshoz menni, úgy értem mikor látja a doki először h van valami?
Holnap betelefonálok, és rákérdezek feltétlen , h csinálnának-e vv.-t.

Lexi,
szurkolok nagyon , 3 nap és indul a projekt!

Janula,
sokat gondolok rád,ez csoda lenne ha együtt lennénk terhesek..a két lőrinci csaj!Sok sok tapadós energiát küldök agyonrollon keresztül!

Magdipeti,
nagyon várom a tesztelést!!Az IR-ed meg szerintem nem elhanyagolható, és vizsgáltasd ki!
Én főleg nem vagyok egy nádszál, hisz láttál...a 105 kg-mal.Még most is diétázok, de most nem tornázok. Viszont nekem semmi baj nem volt a cukrommal, az IR is ok volt, max nekem is az éhgyomri volt kicsit magas.
Szóval én szó szerint kövér vagyok, mégse ilyenek az értékeim mint neked. Ráadásol te sokat fogytál. Szerintem is menj el Major Judit, vagy a kolléganője, Koppány Viktóriához!!! Koppány Viktóriával együtt rendel TB-re a  Szent Imre kórházban, de magánban is rendelnek.
Pl. Koppány Viktória mikor megtudta h lombik előtt állok, előre vett a váró listán, sőt megadta a privát számát is, hogy felhívjam amint megkapom a vv-eredményét a pm értékekről, hogy ha baj lenne mihamarabb el tudjon kezdeni kezelni! Lelkiismeretes fiatal doktornő.
Major Judit meg szerintem a legjobb endo. dokinő a meddőségi témában is!!Idős tapasztalt, lelkiismeretes.

Lányok,
sokat kérdeztétek, volt hogy  privát levélben, hogy mit szedett a férjem, hogy 9x annyira tudtuk növelni a sperma mennyiségét.
Összeírom nektek és hamarosan írok.;)

Ölelés nektek, és nagyon sok energiát küldök nektek!
paurora81
 
 


Janula, nagyon-nagyon drukkolok neked! Vigyázz magadra, és pihenj sokat. Ebben a hülye időben könnyű elkapni egy kis náthát, úgyhogy sok-sok c-vitamin, narancs! 
Paurora, szuper hírek! Mármint a pozitív teszt!! :) Mondtam én, hogy vannak itt csodák!  Megfázással én is kűzdök, vagyis csak tele van az orrom és két percenként tüsszögök. Elvileg 38 fokig nem szabad bevenni lázcsillapítót, de utána már igen, mert a láz nem tesz jót a babának. Szóval neked is sok-sok vitamin és gyümölcs! Olyan 5 hetesen már lehet látni petezsákot, de a szívhang majd csak 6-7. hét környékén lesz hallható. Szerintem is mindenképpen szólj a klinikán, biztos, hogy csinálnak neked egy vv-t!

Mmzsó, örülök, hogy újra belevágtok és nagyon drukkolok! Kíváncsian várom majd én is a fejleményeket!
noee
 
 


Paurora, én úgy tudom, hogy a 6. hét előtt nem érdemes orvoshoz menni, sőt nem is igazán javallt, hogy előtte vizsgálgasson.
Ha felmenne a lázad, szerintem hűtőfürdőzz, de erre nem fog sor kerülni! van egy nagyon jó teakeverék, a neve: Pannonhalmi Laudes, megfázásra kitűnő, de most megnéztem neked a dobozát és terhesség alatt nem ajánlott sajnos. Nem értem miért :(
Az, hogy szurkál a méhed teljesen normális szerintem, fészkeli be magát a kis manó :) - csak onnan vagyok ilyen okos, hogy jó pár barátnőm lett már terhes, vagy a húgom, akikkel végigcsináltam az örömöket és az aggódásokat. 

Magamról annyit, hogy sajnos  ategnapi ovu tesztem halványabb lett mint a tegnapelőtti. :(
Azért adtunk esélyt a természetnek, hátha. 
Tenap este konkrétan készítettem egy táblázatot, hogy melyik nap hová kell mennem, mert már félek, hogy elfelejtem. Munka mellett elég fárasztó ez így.
cicmorgo
 
 


Sziasztok lányok megint itt ahogy ígértem.

Noee, igen nagyon örülök a csodának, vagyis még óvatosan örülök.
Most mértem a hőm 37,6. Folyamatosan mérem, majd utána járok h bevehetek-e valamit ha feljebb megy, vagy marad az ülőfürdü...köszi Cicmorgó!
Akkor a pociszurka miatt is megnyugodtam, és akkor csak vv-t kérek a klinikán. A dokimhoz meg akkor 3 hét múlva megyek, ellvileg akkorra leszek 7. hete.

Itt a kért csoda  kombó amit összeállítottam a férjemnek:

1 napi vitamin adag.:

- C-vitamin :2000mg
- Omega 3 :2*1000mg (reggel és este)
-Q 10 :60mg (1 kapszula reggel)
- Magnézium: 400mg
- Calcium: 500mg (reggel egyben 2*250g)
-Folvas : 400 mikrogramm (1 tabletta reggel)-a folsav a férfiaknak is fontos a spermaképzéshez!!
-D3 vitamin :(2000 NE), túladagolni nem lehet, ha valaki besárgul akkor vagy abba kell hagyni, vagy csökkenteni a mennyiséget
-E-vitamin: 400mg (1 tabletta reggel)
-Ginseng:100mg (2*1 tabletta)
-Szelén:200 mikrogramm(1 tabletta)
Cink 50mg (1 tabletta reggel)

Az eddigi vitaminokat egyben rendeltük meg, mert van amiből van 90 db-os kiszerelés és olcsóbb a neten (shop.builder-ről), így kb. 22.000 /3 havi adag.
Régebben szedett még az első spermavizsgálat előtt  3 hónapig Freulant-o (Czeizel doki nagyon ajánlja), akkor még nem tudtuk hogy baj van. Sajnos nekünk  mint kiderült  ez nem segített mert utána az első sperma vizsg. eredmény volt nagyon rossz.
A ferulatban benne van kb. a fele azokból amit fentebb összeírtam, csak kisebb dózisban.
Ebből 3 havi adag 24.000 !!
Van egy másik csodaszer a Fer14 (1 havi 12.000 Ft min.!!!), de annak az összetétele hasonló mint a Ferulantnak, így azt nem rendeltük meg.

Pont anyagi szempontból kezdtem el utána járni, és számolni.
Ezzel a 3 havi vitamin kombóval 22.000-ért jobban járunk , mint ha valami csodaszert veszünk.
A vicc az hogy barátnőmék hasonló helyzetben voltak, és náluk az andrológus, mondta is hogy ne vegyenek csodaszereket, hanem majd ő összerakja milyen vitamint szedjen. Konkrétan szinte pont ua.-okat írta fel mint amint én összeraktam.

Most jön az amit ezeken az "alap vitaminokon kívül szedett", és elég drágák:

-Maca Vibe azaz a perui zsázsa , DM-ben veszem mindig, 25% kedvezményes kuponnal, így 1 havi adag az 1 doboz (napi 1*3 tabletta) ára 46000 Ft

-Fűrészpálma(Saw palmetto) kivonat:540mg (1 tabletta), 3 havi adag=1 doboz, neten rendelve: kb 2700-2800 Ft

_-Bio Tech Tribooster (királydinnye -Tribulus Terrestris kivonat): 1*2000mg ( 1 doboz, 60 kapszula,= 2 havi adag)  4700 FT .

FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:A Tribulus tartalmú gyógynövény nem steroid!!A szervezet természetes tesztoszteron termelését serkenti, erősen libidó emelő!!
a Tribulust csak 4-6 hétig lehet szedni , majd ajánlott 2-4 hét szünetet tartani!!
A Tribulust , CSAK a Fűrészpálmával együtt szabad szedni, különben a tribulus  mellékhatása prosztata megnagyobbodás lehet!!!!!!!!

Plusz  dolog, de nem fontos annyira, h a férjem még napi 2x fehérje turmixot is iszik!

Igy összesítve mindent ,3 havi kombó: 45650 ft--> 1 havi 15-16.000 Ft

Tudom h most hirtelen nagyon soknak hangzik lányok  , de ha pl a er14-et nézed 3 havi adag  akcióban
37.500, abban csak a kb a 50%-a van benne amit a férjem szed.

Ezeket min.3 hónapig kell szedni.Mivel a férfiaknál 3 havonta cserélődik teljesen az "állomány"
Nálunk október végétől szedi (január végén volt a 2. spermavizsgálat ahol 9x annyi lett a mennyiség és a vitalitás is javult) a férjem ezeket, én csak a vitaminok első listáját szedem, az alapokat, és remélhetőleg meglett az eredmény!!

Remélem segítettem azoknak akik hasonló cipőben járnak!

Szép napot nektek lányok, és még 1x köszönöm a szurkolást!


paurora81
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?