Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Janula+ Paurora: Én is örülök, hogy találkoztunk..már kiváncsi voltam az arcokra:)

Paurora: nekem volt terheléses vv, de nem volt semmi komoly..csak egy kicsit kellemetlen. Volt Uh is ma, azt mondta dr M. hogy minden ok, vannak tüszőim :) és hogy mától szúrjam a Fostimont, szerdán reggel jövök én is (vv, UH), és majd ott dől el, hogy csütörtökön vagy pénteken lesz a nagy nap.

Janula: biztosan minden oké lesz!!! Szurkolunk!!!

Jó éjszakát mindenkinek!
magdipeti
 
 


Janula, 

és szerdán lesz prof?
mmzs75
 
 


Sziasztok!
Edina, nagyon sajnálom, ami történt, de nagyon ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan talpraálltál, le a kalappal előtted!
Eszkimó, nagyon édesek vagytok! Vigyázzatok magatokra!

Mikor lehet telefonálni időpontért? Valahogy a déli órákra emlékszem, de nem tudom biztosan. Tudtok ebben segíteni?

Mindenkinek egy nagy kalappal ;-)!
maci80
 
 

 
 

Lányok hajrá! Nagyon drukkolok mindenkinek!  :)

Maci, 2 és 4 között adnak időpontot, akkor tudsz telefonálni.
noee
 
 


Sziasztok,

Janula, Lexi, holnap fél 9-re ott vagyok! Lexi, szürke kabáton kívül miről ismerlek meg?

Nu, mi ma is voltunk bent, férjemmel.Leadtuk a katonákat ( a férjem szerintem nem valami ideálisak a körülmények a szobában, még melegvíz se volt a fütyimosáshoz, ez azért elég gáz).
No de a lényeg , hogy jövő héten kedden megyünk megbeszélni az eredményeket.Nagyon szurkoljatok.

Mmzs,
képzeld feljebb ment megint a hőm, most már 36,7 volt ma reggel. Ha holnapra még felmenne 36,8-ra akkor már tuti,  hogy volt ovum. Egy oldalon vezetem a hőm, és ott már be is húzta a vonalat, h volt ovum.Kicsit megnyugodtam.
Tegnap előtt du, 1x nagyon beleszúrt a jobb oldalam, lehet akkor volt. Mondjuk a ciklus 17. napján sose volt még ovum, főleg hogy 23 napos a ciklusom. Elég későn volt, ha vol. Ki tudja. A lényeg,h azóta nincs poci fájás!
Köszi az infót Mmzs,Magdipeti, akkor holnap azt hiszem 1-el több kávét iszok délután.

Ölelés nektek!
paurora81
 
 


Paurora,

az én férjem is megjegyezte, hogy hát igen az a szoba azért nem éppen a legideálisabb... nyilván nem luxuskörülményekre számított, de azért valahogy kicsit "higiénikusabb" környezetre számított, nagyon izzadság szag volt amikor bement, ráadásul az előző delikvens otthagyta a kanapén maga után a lepedőt... de végülis az "elvártakat" így is teljesítette, ez a lényeg, remélhetőleg nem kell sűrűn odajárnia .

Amúgy amiből megismersz még a szürke kabáton kívül, az a zöld mappám, abban hordom a doksijaimat, azt szorongatom majd holnap a kezemben. Középbarna, középhosszú hajam van, copfban lesz.

Megmondom őszintén, hogy eléggé ideges vagyok, hogy mit fog mondani a doki, pedig nem akartam rágörcsölni, de ma kb. egész nap be volt állva a gyomrom...
Na mindegy, hát holnap kiderül az igazság.

Akkor holnap tali :)!
lexi01
Budapest
 
 


Mmzs,

sajnos egész héten nincs a prof., jövő hétre ígérték.

Lexi, akkor lessük a mappádat! :) Ha látsz ott három csajt dumálni, azok biztosan mi vagyunk! :)

Noee,

hogy vagy? Jó, hogy néha benézel ránk! :)
janula
 
 


Sziasztok!

Na, túlvagyok az első vérvételen. Murberrel is beszéltem, továbbra is hajtja  a diétát és a sportot.
A Dei Ovu Lh tesztet mikor kell elkezdeni használni? holnap fogom megvenni. 
Kicsit mérges vagyok, mert egy hete voltam Bokornál, féléves kontrollon, és tegnap mondta dr. M., hogy szükséges egy friss rákszűrés. Ha korábban már mondta volna, már Bokorral megcsináltattam volna. Most mehetek megint. :(
Egyébként Bokor azt mondta, hogy nyoma sincs endometriózisnak, aminek rettentően örülök! :)

Nézegettem azt a sok babafotót a folyosón, és arra gondoltam, hogy nekem is sikerülni fog...
cicmorgo
 
 


Halihó,

Janula, Paurora örültem Nektek, jó volt találkozni Veletek :) Én még elég sokat vártam ott, kb. utolsóként hívott be a doki, pedig voltak akik utánam jöttek, na mindegy, már kezdek hozzászokni a várakozáshoz .
Janula, UH-n mi volt?

Nálam a jóhír, hogy február 12-én megyek újra és kezdjük a hosszú protokollt , nagyon-nagyon örültem ennek.
De persze ezt csak azután mondta, hogy lesokkolt azzal, hogy minden eredményem jó, kivéve a prolaktin, az nem szimplán magas, hanem extrém magas, és hogy menjek el agyalapi MR-re, mert valószínűleg valami jóindulatú daganat van az agyalapi mirigyemnél, és azért ennyire magas. Írt Bromocriptint, úgyhogy innentől kezdve folyamatosan szednem kell.
Valaki, aki estleg hasonló problémával küzd, mennyire kell ettől megijednem, mármint mennyiben befolyásolhatja ez a lombik kimenetelét? Vagy így gyógyszerrel nem lesz gond?
Mindenesetre most próbálok arra fókuszálni, hogy de jó, hogy hamarosan kezdhetünk .

Aztán még el kellett mennem HIV+Hepatitis vérvételre, nekem is meg férjemnek is, úgyhogy riasztottam a férjemet, hogy jöjjön ő is, legyünk túl rajta mindketten mihamarabb, hogy 12-re biztosan meglegyen az eredménye.


Cicmorgo,
az ovu teszt dobozában van egy használati utasítás, és ott rajta van, hogy hogyan kell kiszámolni, hogy mikor kell elkezdeni a tesztelést .
Én 3-án megyek Bokorhoz, remélem nekem is hasonlóan jó híreket mond majd, örülök, hogy nyoma sincs Nálad az endónak !

lexi01
Budapest
 
 


Lexi,


én is nagyon örültem neked, jó volt találkozni! :)


Nagyon örülök, hogy kezdhetsz és nem kell tovább várakoznod, ez igazán nagyon jó hír!!! :) drukkolok!


Ugyanez a probléma nálam is fenn állt, magas prolaktin miatt voltam MR-en és találtak is egy kis adenómát, ami ezt okozza. A doktornő viszont megnyugtatott, hogy ha szedem a Bromot, az rendezi az értékeimet (ez így is lett) és semmi gond nem lesz ebből a szempontból a lombikkal, illetve ha szedem, az nem csak tüneti kezelés, hanem szép lassan fel is szívódik idővel ez a kis dolog. Úgyhogy hajrá, szedjed! :) Minden rendben lesz! Ha szeretnél menni MR-re, tudok mondani jó helyet, ahol gyorsan megcsinálják.


Az uh-n minden rendben volt, azt mondta dr M, hogy lát szép számmal mindkét oldalon. Pontosat nem mondott és még növesztenem kell őket. Ma több időt szánt rám, kedves is volt, úgyhogy jól esett! :)

janula
 
 


Janula,

de jó, örülök, hogy rendben haladnak a dolgok Nálad :), meg hogy kedves is volt Veled a doki :).

Na most megnyugtattál ezzel a prolaktin dologgal :). Szerintem azért kérek majd időpontot MR-re, úgyhogy megköszönöm, ha tudsz javasolni helyet, hogy csináltassam. Bár a doki is mondott 1-2-t, de azt mondta áprilisnál előbb ne számítsak időpontra.

Viszont a patikában mikor kiváltottam történt egy kis furcsaság: Murber azt mondta, hogy az első öt napban felet szedjek, onnantól kezdve meg egy egészet, és felírt 3 dobozzal. Viszont a recepetre meg azt írta, hogy este egy felet szedjek, és amikor a patikában kiváltottam, azt mondta a patikus, hogy akkor most 180 napra el vagyok látva gyógyszerrel. Hát mondom nem igazán, mivel a 3 dobozban összesen 90 darab van, és kb. végig napi egyet kell majd szednem. Erre megmutatta, hogy de a recepten az van, hogy napi felet szedjek, és a recept sarkára fel is volt írva, 180 napra ellátva gyógyszerrel. Pedig a doki tutira azt mondta, hogy az első öt napot kivéve végig egy egészet szedjek, csak nem értem a receptre miért felet írt...
Így felírhat majd újabb adagot, ha elfogyott ez a 3 doboz? Hiszen elvileg most el vagyok látva 180 napra gyógyszerrel, de közben nem...

lexi01
Budapest
 
 


Lexi,

ha bizonytalan vagy, telefonálj be és kérdezz rá. Lehet, hogy azért írt oda felet, mert azzal kell kezdeni és kétféle adagolási útmutatót nem szoktak a dokik ráírni a receptre.  A patikus ugye meg csak azt látja, ami rajta van, nem hallotta az utasítást hozzá.
Nekem a háziorvosom is felírja, ha elfogyott! Kérdezz rá te is, hogy a tiéd is felírja-e és akkor nem kell aggódnod az utánpótlásért!

Előkeresem majd a telefonszámot az MR-hez, a Raditec-be kellene majd menni, az az Üllőin van a Corvin mozi magasságában.
janula
 
 


Lányok, ezek nagyon jó hírek! Lexi, ha mész a Bokorhoz és régi a rákszűrésed (több mint fél éves), akkor gyorsan csináltad meg.
Janula, akár jövő héten lehet leszívás, beültetés? Ez szuper!
noee
 
 


Janula köszi :)! Murber is azt mondta, hogy elvileg háziorvos is felírhatja, de azért megkérdezem majd tőle a biztonság kedvéért, szóval nem lesz gond szerintem, csak a patikus kicsit összezavart .

Murber is a Raditecet mondta amúgy, hogy vagy oda menjek, vagy még mondott két másik helyet.

De amúgy annyira boldog vagyok, hogy februárban kezdhetek, ez a legfontosabb !!!
lexi01
Budapest
 
 


noee
Mikor voltam még anno első konzultáción novemberben Murbernél, akkor kérdezte, hogy van-e rákszűrésem, mondtam kb egy éve volt, és akkor mondta hogy csináltassak frisset, úgyhogy utána el is mentem csináltatni, így szerencsére azt már nem kell :)! De köszi, hogy szóltál :)!
lexi01
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Janula: Ez jó hír!! És még mosolyt is kaptál:) ejha:) Akkor jövő héten tutin lesz leszívás és beültetés, várjuk a híreket!

Paurora: minden ok? Délutáni szunyókálás volt?

Lexi: akkor mostantól neked is szurkolunk!

Én megkaptam az esti szurimat..pénteken pedig megyünk, reggel nyolcra a férjem, én 11:30-ra...aztán csodavárás:)

Volt már köztetek olyan, akinek azon az oldalon volt csak tüszője, ahol elvileg elzárt a petevezeték? Mert nekem most ez van, de dr. Murber szerint bármi lehet..

Szép estét mindenkinek!
magdipeti
 
 


magdipeti,

jajj Neked is nagyon örültem, majd elfelejtettem :)! Pénteken lesz akkor a nagy nap? Akkor megy a drukkolás ezerrel Neked is, a legjobbakat kívánom :)!!!
lexi01
Budapest
 
 


Sziasztok lányok 

Egy kicsit eltüntem ... de olvaslak titeket.
Tegnap töltöttem a 25. szülinapomat. A kívánságom is megvan és remélem teljesül :D

Most azon izgulok hogy a menszeszemnek 2.án kéne megjönnie de semmi előjele nincsen.
Lehet hogy csúszni fog ? 
Kinek hogy jött meg miután sem sikerült a beülti ?

Mindenkinek szurkolok :D 




evi89
Vecsés
 
 


Sziasztok lányok,

Lexi téges is jó volt megismerni! Picit megijedtem attól amit a prolaktinodról de főleg a jóindulatú daganatról, de ma megint beszéltünk Janulával bent, és megnyugtatott, h neki is minden ok.Szerintem is minden ok lesz, bizzunk benne hogy a Bromotól elmúlik, bármi okozza ezt az extrém magas prolaktint.
Magdipeti 2 kávé volt szerdán, aludni nem tudtam terhelés után, sok volt a meló, viszon nagyon fáradt voltam. Sokat gondoltam ma rátok! Küldöm az egymásra találos energiát.Írj ha túl vagy az inszemen!!

Janula,
mit mondott Murber ma? tessék töltődni, sok vitamint enni!

Regi,
jó volt téged is megismerni, tündéri a kép a manóról!

Cicmorgó,
...össze fog jönni, ez nem kérdés! Hajra az ovutesztel.

Évi,jó h megint itt vagy! Boldog szülinapot!!!
http://www.facebookemoticons.org/wp-content/uploads/2013/04/cake-emoticon-facebook.jpg
Nekem meg fáj a fülem, hőemelkedés..épp ezért nem tudom ma reggel miért volt 36,9 hőm a fülgyulladás miatt vagy az ovu utáni  progeszteron szint emelkedés miatt. Nappal viszont 37,2-37,3.Ráz a hideg néha. Na majd hétvégén kikúrálom magam.
Ma eszembe jutottál Edina. Ma két karomat is megszúrták. Konkrétan a balban nem találta a nő a vénát, és szana szét szúrkodta, már most lila, mert átszurta.Aztán jött a jobb, azt is..de végül abból sikerülr egy kevés vért venni.
Biztos a buta megbeszélés miatt volt ami miatt 1 órát vártunk, amíg szünetelt a vv. Biztos kapkodtak utána.

Kedden eredmény hirdetés, megbeszélés. Kíváncsi leszek.

Évi

Szép napot ill. hétvégét lányok!
paurora81
 
 


Bocs, a sok elgépelésért, útálom a laptop-os billentyűzetet.
paurora81
 
 


Sziasztok,


Magdipeti, 


nagyon-nagyon drukkolok! Sokat pihenj, vigyázz magadra!

Paurora,

hogy van a karod? Írj majd kedden, mert pont elkerüljük egymást.

Én hétfőn még megyek vv+ uh, szerdán pedig leszívás következik, ezt mondta Dr. M. Ma nem látszott  a kapkodás, volt ideje és tényleg nagyon kedves volt! :)

janula
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a drukkolást és az energia küldést!!
Jól vagyok, megtörtént az inszem! A pocakom kicsit fájdogál, de ezt jó jelnek veszem:):)

Most felügyelet alatt vagyok, mert a férjem szabadnapos, kicsit kényeztet:) Hozzá lehet ehhez szokni:)

Paourora: Elkerültük egymást! Reggel hamar végeztünk és volt egy csomó időnk, mert nekem csak11:30 ra kellett visszamennem, így elmetünk kicsit bóklászni. Sajnálom a történteket a vv-n, remélem gyorsan javul  a karod, kenegesd fekete nadálytő krémmel. És gyógyulj a megfázásból gyorsan!!

Janula: nagyon szurkolok már most is és ez hatványozódik még szerdáig. Addig vigyázz magadra!!

Évi: Boldog születésnapot!!

Szép hétvégét mindenkinek!!
magdipeti
 
 


Sziasztok!

Jó olvasni titeket, hogy ki merre tart, hol jár. Én is gondolok rátok és látatlanban is szorítok mindenkinek. 
Ma megvettem ezt a Dei Ovu tesztet. Elképesztő, hogy 5.000 forintbe került, és hogy mennyire kis semmi az egész. Több helyen olvastam, hogy nem muszáj ezt venni, hanem pl. Gabrielt, dehát én persze megvettem ezt. Mintha ezen múlna majd...
Vasárnap megyek a klinkára időpontért a HSK-ra Bokorhoz. Remélem mielőbb meglesz. 

Képzeljétek, nagyon örültem, hogy tök normális lefolyású menstruációm volt. Mint ahogyan annak lennie kell. 5 nap, normál vérzés, semmi görcs. Nem mondom, hogy nem fájt néha, de nem kellett gyógyszert bevenni és nem fetrengtem kínomban. Nagyon jó érzés. :)

Olvastam Lexi magas prolaktinját, és nem akarom elhinni, hogy egy hormon értékből mikre tudnak az orvosok következtetni. Ahogy visszaolvastam, meg máshol is utánaolvastam, sokmindenkinél előfordul. Ezt vígasztalásnak szántam, de elég szomorú, tudom. Fel a fejjel!

Ma nagyon rossz napom volt. Igazából, napok óta szörnyen érzem magam. Kb. magam sem bírom elviselni, de sírni sem tudok. Pedig könnyebb lenne. (Nem a lombik miatt, egyéb problémák..)

cicmorgo
 
 


Sziasztok lányok

Cicmorgó remélem hamar megoldódnak a problémák és csak a babára fogsz koncentrálni mire odakerülsz.

Janula ezek nagyon jó hírek ezek szerint szépen nőnek a petécskék és nagyon drukkolok neked hogy jövő hét végén már pocaklakó vagy lakókkal  pihengess otthon.

Magdipeti pihenés sok folyadék fehérje és pocaksimogatás. Drukkolok neked nagyon.

Evi nekem 30-32 napra jött meg a sikertelen lombik után szóval ha késik akkor az ilyenkor elfogadott szerintem. Dolgoznak még a hormonok .

Paurora sajnálom, hogy neked is meg kellett ismerkednek ezzel a fájdalommal , én vizesruháztam még éjjel is. Reggelre már egész szépen eltűnt a lilaság. Jobbulást kívánok neked.

Noee gondolom szépen növögetnek a babák vigyázzatok magatokra.

Jó pihenést mindenkinek
edina71
Budapest
 
 


Cicmorgo,

mi a baj? Tudunk segíteni?
janula
 
 


Paurora gyógyulgass, a vérvételt meg sajnálom, hogy így sikerült... :( Írj majd kedden mindenképpen, hogy mit mondott a doki, remélem, hogy Ti is kezdhettek februárban :)!

Cicmorgo, én hétfőn megyek Bokorhoz a HSK utáni kontrollra, meg azért is mert mondta, hogy ha megjött a GNRH után, akkor menjek, és megnézi mi a szitu. Remélem nem talál semmit, nekem most már 2. jött meg a GNRH óta, és össze sem lehet hasonlítani azzal, ami még anno a  laparoszkópia előtt volt, úgyhogy nagyon bízom benne, hogy a doki sem talált semmit :).
Szurkolok, hogy Neked is mielőbb megcsinálja a HSK-t Bokor, bár azt hiszem megvan, hogy a ciklus melyik időszakában célszerű megcsinálni, nekem azért volt szerencsém, mert még az utolsó GNRH után voltam, és kb. mindegy volt mikor csiinálja meg, mert akkor még nem volt vérzésem.
Sajnálom, hogy rossz kedved van, de ha szeretnéd, ide kiöntheted a lelked, próbálunk segíteni ha tudunk :). Fel a fejjel!

Magdpeti nagyon szurkolok :), aranyos a férjed, hogy így kényeztet, hát igen, ezek a fiúk aranyat érnek :)!

Évi nagyon boldog születésnapot, és szívből kívánom, hogy teljesüljön a vágyad :)!

Janula nagyon szorítok Neked!!!


Amúgy elsőre tényleg megijesztett a doki ezzel az "extrém" magas prolaktinnal, de amiket írtatok, meg amiket hallottam másoktól is, megnyugtatott, úgyhogy nem idegeskedem ezen, inkább a lombikra koncentrálok. A gyógyszert szedem, úgyhogy minden ok lesz :). Bár még hozzá kell szoknom, mert vannak mellékhatásai, de remélem, hogy majd enyhülnek :)!

Mindenkinek szép hétvégét :)!!!
lexi01
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Cicmorgo, Paurora: Minden ok?? Sokat gondoltam rátok a hétvégén, remélem jobban vagytok!!??

Velem minden ok( legalábbis remélem, hiszem!:)) itthon vigyázok a pocakra: eszem a vitaminokat, iszom a a palástfűteát és pihenek. = jó vagyok :)..szerencsére ebben a vacak időben ki sem merek menni a lakásból..:(

Janula, Lexi, Gabci és Edina: szurkolok nektek a jövő héten, hogy minden ok legyen!!!

Szép napot mindenkinek!!
magdipeti
 
 


Sziasztok lányok,

Janula,
nagyon szorítok és kívánom hogy szerdán minden rendben legyen, és hamarosan már a kis manó bent pihizzen a pockódban! sajnálom hogy elkerüljük egymást, de de biztos találkozunk még, addig is egy óriási virtuális puszi, ölelés!

Magdipeti,
micsoda jó dolgod van!nagyon sok megtapadós energiát küldök!Mikor kell nem megjönnie?Nagyon izgulok értetetk!

Lexi,
szupi hogy nem engeded hogy ez a fránya Bromo szedés eltántorítson!Tényleg mik a mellékhatások?még 10 nap és 12-e lesz. Juhuu!


Cicmorgó,
tarts ki, bármi  nyomja is a lelked itt barátok közt vagy, ha úgy érzed segít oszd meg velünk, valamelyikőnk biztos tud segíteni, de néha már azzal könyebb ha az ember kiönti a lelkét. Nem baj ha nem babával kapcsolatos, akkor is meghallgatunk. Kívánom , h mihamarbb megoldódjon a problémád!

Lányok,én most kicsit össze kavarodtam. A fülem szinte egyáltalán nem fáj már.
A bal karom nagyon ronda, elég rendesen belilult, és picit fáj ha kinyújtom. Borogatom, de mivel nadálytő krémem nincs, így marad a lioton gél.Már szép zöldes lila.
Reméljük gyorsan helyre jön.
Jól érzem magam,tegnap mégis nappal 37,3-volt a hőm. Folyamatosan hőemelkedésem van nappal.
Lehet hogy beteg vagyok még mindig?
A legfurább hogy tegnap meg kellett volna jönnie és nem jött meg.Fáj a pockom, feszít,mintha minden percben meg akarna jönni, viszont a reggeli hőm már 37,1 volt. reggel még soha életben nem volt ilyen magas a hőm.
Lehet nem is kéne néznem a hőm most, mert , h beteg voltam valószínű, h bekavarja a hőmet is, meg az az igazság ha később volt ovum akkor lehet később is fog megjönni?
Azt hiszem nincs más csak a türelmes várakozás. Persze a baba is megfordult a fejemben, de olyan rossz a férjem eredménye h anno azt mondták, h nincs esély max mint a lottó 5-ösé.
Kedden mindenképp írok nektek hogy mit mondott dr. M.
Lányok nekem ez olyan fura, hogy amíg te Cicmorgó már készülsz a HSK-ra, még csak most csinálod az ovutesztet. Lexi te is túl vagy rajta, én is már a 4. vv.-n túl vagyok, és nekem nem mondta anno Murber a HSK-t. Lehet elfelejtette anno mondani, és így majd most utólag kell. Fura hogy a vizsgálatok sorrendje nem ennyire egyértelmű.
Na mind1, szerintem jövő héten hétfőn bemegyek a tüdőgondozóba du-án, és megkérdezem,h megcsinálják-e a tüdőszűrést, mert valaki mondta h állítólag már nem csinának beutaló nélkül. Hmm Ti mi tudtok erről?Már ehhez is beutaló kell?
paurora81
 
 


Most olvastam ezt a cikket , érdekes dolgokat írtak benne. Nektek mi a véleményetek erről ?:
http://www.nlcafe.hu/egeszseg/20140129/ ... llagkucko/
paurora81
 
 


Sziasztok! Noee, köszi a gyors választ :-) Magdapeti, hajrá, hajrá!!! Paurora, Cicmorgo, jobban vagytok? Janula, mindjárt itt a szerda ;-) Zsó, Te mikor mész?  Gabci, Edina, én is február 6-án megyek Dr M-hez 1/2 10-re. Összefuthatnánk ;-)
maci80
 
 


Szia Maci

Örülnék nagyon a találkozásnak. Aznap szabin leszek szóval oda tudok menni 1/2 10-re és akkor tudunk egy kicsit beszélgetni is. Csak nem tesót szertnétek kismackónak???Van fagyibabátok ha jól emlékszem őket szeretnéd vagy előről a stimut???Egyeztessünk majd szerdáig Gabcival is miről ismerjük meg egymást.
edina71
Budapest
 
 


sziasztok!
paurora, nem tudom, hogy ezek a vizsgálatok mennyire fixek, nekem dr. M ês Bokor is azt mondta, hogy kell. szerintem kérdezz rá mindenképpen! Azt mondták, hogy régebben nem volt kötelezö, de most már a protokoll része. Ennyit tudok errôl.
magdipeti, meddig leszel otthon?
én ma voltam a Klinikán, március 3-án lesz a HSK. Ahogy Lexi ìrta, menstruációhoz kötött, állîtólag a 6. nap a legoptimálisabb. Azon teljesen kiakadtam, h ûjra kell vércsoportmeghatározást is csináltatnom, és nem jó a tavalyi. Mit gondolnak, h azóta megváltozott!?
paurora, a tüdöszürés az altatáshoz kell? mert nekem az nem volt elég, hanem mellkasrtg kellett, és ahhoz beutaló kell.
a lényeget nem is írom, amin kiakadtam: kell egy friss rákszürés, amivel nincs is gond, de 2 hete voltam Bokornál, akkor nem mondta. Most mehetek megint. Kicsit össze vissza van ez az egész, nêha ùgy érzem.
Ma sokkal jobb kedvem volt már. talán majd egyszer leìrom nektek, h mi az én "keresztem"...
jó itt veletek.
cicmorgo
 
 


@edina71:



Sziasztok!!!!

De jó akkor majd talizunk!!!!

De még szerdán este írjatok hogy mi lesz rajtatok hogy megismerjelek majd!!!! 
Én is leírom!
Jaa,szerdán megyek szemöldök tetoválásra ugyhogy az rikitani fog!!!
Remélem gyorsan begyógyul majd!!!

Addigis Puszi!!!!
Nagyon szépen süt a nap!!!!!!
gabci75
Érd
 
 


Maci, köszönöm picit jobban vagyok, bár a fülem még picit fáj. A karomat meg szépen borogatom, meg kenem liotonnal.Most már oszladozik a rondaság...most már színes a szúrás körül mint a szivárvány. Kb 4 ujjnyi átmérő nagyságú a folt. Rég volt ekkora "pecsétem".

Cicmorgo,
Nem tudom melyik kell az altatáshoz, csak tippeltem, lehet akkor mellkasrtg kell.Jó lett volna ha elég a tüdőszűrő is. Holnap úgy is beszélek Murberrel, ő majd elmond mindent gondolom, vagy ha más nem majd az altató orvos.
paurora81
 
 


Sziasztok!

Cicmorgo,

a vércsoport valóban nem változik, viszont az ellenanyagok változhatnak, azért kell ismételni.

Paurora,
 ha később volt pé, később is fogsz menstruálni. Én sosem a mensim alapján lövöm be a következő idejét, hanem a pé-s tünetek alapján. A cikknek már a címétől is kifeküdtem, szerintem ez miránk nem vonatkozik, legalábbis magamról elmondhatom, hogy nem, és hülyét kapok tőle, ha valaki ezzel jön nekem. Szerintem Te se gyötörd magad ilyen kérdésekkel. Igazán nem te tehetsz róla, hogy a férjednek rossz a spermaképe, és természetesen ő maga sem.

Maci, 
nem tudom még, mikor megyek pontosan és egyáltalán, hova. Ha tudok konkrétumot, megírom, ígérem.
mmzs75
 
 


Paurora, hát látod ezt én sem értem, hogy mi a helyzet a HSK-val... Nekem kb. ezzel nyitott Murber a legelső konzultáción, de ha ez tényleg mindenképpen kell, akkor nem is értem miért nem mondja mindenkinek már a legelején... :/
Amúgy a Bromo mellékhatások végülis elviselhetőek, de azért annyira nem kellemes: első este konkrétan szédelegtem tőle. Szerencsére azóta ez már nincs, viszont elég sokat fáj a fejem, meg napközben eléggé "aludhatnékom" volna, pedig eddig még csak felet szedtem, holnaptól pedig már egészet. Na mindegy, kibírom, csak ennél rosszabb ne legyen :).

Cicmorgo, na akkor Neked is sínen van a HSK. Amúgy igen, ezek a vizsgálatok bosszantók, hogy mindig újra kell csináltatni őket, meg hogy sokszor az orvos is elfelejt szólni, hogy mi kéne... Nekem múlt héten azt mondta Murber, hogy mivel decemberben volt a klinikán az altatásos HSK-m, így a lombikos altatáshoz nem kell újracsináltatnom a vizsgálatokat, mert az megvan nekik a gépben és az jó lesz még. Hú de örültem neki, hogy legalább ezeket nem kell megint. De azért megnézettem az asszisztenssel, hogy biztosan megvan, de szerencsére ott van a gépben.

Amúgy annyira örülök, ma voltam kontrollon Bokor dokinál, csinált UH-t is, és nem talált semmi rendelleneset, endometriózis mentes a "terep", ahogy ő mondta szép szabályos méhem és petefészkeim vannak, minden rendben van, úgyhogy azt mondta, hogy szaladjak Murber dokihoz, és nagyon gyorsan hozzunk össze egy pozitív terhességi tesztet és akkor találkozzunk újra. Én meg mondtam, hogy így legyen :).
lexi01
Budapest
 
 


lexi, ez nagyon jó hìr, á tudom érezni az örömöd! :) nekem ultrahangot nem csinált, nem tudom, mitôl függ...
neked maradni kellett hsk után, vagy hazamehettél? kellett elötte béltisztítás?

kezdtem számolgatni, és leghamarabb sztem áprilisban lehet beültetésem. Csigalassúsággal vánszorog az idô.

a mellekhatások biztosan nem kellemesek, fôleg a szédelgés. Az én fônököm konkrêtan a frászt hozza rám minden alkalommal, mert állandóan azt hajtogatja, h tönkreteszem magam a sok gyógyszerrel, hormonnal. ja, és megkêrdezte, hogy biztos hogy kell e nekem ilyen áron is gyerek...könnyen beszél, neki már van.
ez csak egy vélemény, de bennem marad.
cicmorgo
 
 


Cicmorgo, hát látod nem tudom mitől függ az ultrahang... de örülök, hogy csinált, így azért megnyugtatóbb volt, hogy én is láttam, hogy minden rendben és nem csak a sima vizsgálatra hagyatkozott...
Amúgy mikor mentem Bokorhoz a HSK miatt többször is, először úgy kezdte, hogy előző nap este bemegyek, és másnap HSK után pár órával már haza is mehetek. Mikor legközelebb mentem hozzá, már az lett belőle, hogy nem mehetek haza a HSK napján, csak utána való nap. Aztán végü az lett, hogy előtte való nap be kellett mennem reggel, és csak HSK utáni nap délelőtt mehettem csak haza, de amúgy teljesen indokolatlan volt ennyi ideig bent lennem, a műtét után három órával már kutya bajom sem volt, szerencsére nem volt gond az altatással...
Viszont hallottam másokat, akiknek meg csak műtét előtt reggel korán be kellett menni, és utána 2-3 órával hazamehettek, szóval nem tudom, hogy ez is mitől függ... 
Beöntést szerencsére nem kaptam, talán egy hashajtót adtak, meg előző este éjféltől már nem ehettem és nem ihattam, de ennyi, szóval még csak semmilyen extra előkészület sem volt.
Utána picit görcsöltem és vérezgettem, de amúgy nem volt semmi brutál dolog.

Hát igen, vannak ilyen vélemények is, szerencsére akiknek eddig én mondtam, még nem mondogattak ilyesmit nekem, bár az is lehet, hogy így gondolják csak nem mondják... De tény, hogy más, ha az ember csak másnak oszt ilyen "tanácsokat", vagy ténylegesen benne van ebben a szituációban...
lexi01
Budapest
 
 


Cicmorgo,

sajnos engem is megráz minden jóindulatú, laikus vélemény. Főleg olyanoktól, akiknek fogalmuk sincs erről...:(

Lányok a tüdőszűrés és a tüdőröntgen szerintem ugyanaz!!! :) Én tüdőszűrésre mentem, annak az eredményét adtam le nekik.

Nemsokára itt a szerda...8-ra megyek! Izgulok!!!
janula
 
 


Janula

Ez nagyon jó hír ezek szerint szépen megnőttek a petécskék és szerdán irány a műtő. Ne izgulj minden tökéletes lesz és hétvégén már lehet pocak lakókkal pihensz majd otthon.Csuriban lesz érted a kezem reggel 8-tól. 
edina71
Budapest
 
 


Janula,

én is szorítok!

És persze mindenkinek, csak nem írok gyakran. Evi, ugye neked volt szülinapod? Isten éltessen így utólag is!
mmzs75
 
 


Sziasztok lányok,

Cicmorgó,
örülök,h jöbb a hangulatod, kemény csaj vagy te!
Nálam is lassan vánszorog az idő, még van egy pár vizsgálat, szerintem nálunk is április eleje környékére esik majd a beültetés.A főnököd tudatlan,  buta gondolatait meg se halld! Fogalma sincs az egészről, nem is értem az ilyen miért nem marad inkább csendben!

Mmzs,
köszönöm!!! Mindig úgy megnyugtat mikor írsz nekem. Ezen a cikken elgondolkodtam , és majdnem buta irányba vitt, mert elgondolkodtam rajta énis h lehet,h ezzel a lombikkal valóban a "természetet erőszakolom meg", de gyorsan adtam magamnak egy nyaklevest és helyre raktam magam. A férjem eredményéről valóban nem tehetek, és nem hiszem hogy ez a sors, végzet ..bárhogy hívjuk ellen van, mert pl. az orvosok akik rajtunk segítenek, nekik meg ez a sorsuk, végzetük, erre a pályára irányította őket valami nagyobb erő, azért hogy segítsenek.Tudom h itt a helyem, semmi nem tántorít el.
ja és lehet később fog megjönni, ma mondtam is Murbernek, ő azt mondta,hogy holnap már a kései ovuhoz képest is késik ha addigra se jön meg , teszteljek, mert csodák még vannak.

Lexi.
nagyon szurkolok 8 nap és mész! :).Ahogy írtad nem kellemesek a mellékhatások, de akkor elviselhető. Remélem az egész bogyó se lesz sokkal rosszabb!Viszont ez vezet a babóhoz, tarts ki. MR-re mikor mész? Mi biztos nem tudunk ebben a hónapban kezdeni. Viszont a te eredményeid szuperek, nagyon örülök a jó hírnek, akkor remélemtényleg mihamarabb jön a gólya! ;)

Magdipeti ,
hogy vagy, sokat gondolok rád. Pihizz sokat, idd a "fincsi"  palástfű teát.Nagyon szurkolok!!

Janula,
holnap lesz a nagy nap, gondolok majd rád!Tényleg hétfőn mondott vmit dr. M.?Nem mondta kb. hány tüszőcskét lát? Holnap írj ha tudsz!

Gabci, holnap kérünk 1  fényképet a tetkóról!

Lányok,
ma voltunk bent.
Azt hiszem örülök. Férjem eredménye a vitaminok hatássára(kb. 15 féle vitamint) sokkal jobb lett, régen össz spermaszám 1 millió/ml volt, abban pedig csak 1-2 látóterenként, alig mozgó.
Mostani eredmény össz spermaszám 9 millió, viszont sajnos még mindig rossz formában vannak, viszont a 9 millióból 1,5 millió használható. Régen összesen nem volt ennyi. Azt mondta dr. M, h sajnos a használhatóak száma még mindig nagyon kevés, és sajnos gyengusz, hogy ez még mindig egyértelmű lombik, de ne hagyjuk abba ezt a szuper vitamin kombót amit összeraktunk.

Az én eredményem azt mondta szinte tökéletes, a progeszteron szintem alacsonyabb , de az is csak minimálisan.max egy picit majd korrigálunk gyógyszerrel azt mondta.
Mondtam neki hogy sajnos csak 3-4 kiló ment le nov. vége óta, azt mondta hogy ok, de a mozgást és diétát tartsam folyamatosan.
Most már említette a HSK-t. Engem a saját nőgyógyászomhoz küldött, mivel ismeri Bőze dokit, régen ő is a SOTE-n dolgozott, most Uzsokiba. Megkaptuk a beutalokat mindketten HÍV vizsg., nekem ellenanyag is, de Andi rendes volt mert mikor meglátta a karom (még elég ronda), azt mondta elvileg ott csak a HIV-es vizsgálatot csinálják, az ellenanyagosat a saját SZTK-ban kéne, de hogy ne kelljen szurkodni csak 1x ilyen karral,így arra is írt beutalót, így el is mentünk a laborba ezeket meg is csinálták egyből.
EKG-t, mellkas RTG-t meg jövő hét péntekig kell elintézni, mivel addigra kaptam az altató dokihoz időpontot.
Ha beszéltem az altató dokival 14-én, (valentín nap ), akkor beszélek majd  a nődokimmal a HSK időpont miatt is.
Remélem mihamarabb kapok HSK-ra időpontot majd.
Egyenlőre várok, hogy megjöjjön..vagy nem.
Nappal még mindig folyamatosan hőemelkedésem 37,2 körül  van, reggelente az ebredési 36,8-36,9 körül van. Majd meglátjuk mi is ez most pontosan. Azért szurkoljatok, hátha mégis .....


paurora81
 
 


Lányok,

mindenkinek köszönöm a szurkolást, rám fér! :) Írok majd holnap, ha túl vagyok rajta. Nem mosdtak pontos tüszőszámot, de szerintem kb 8, mert egyik oldalra 4-5-öt,a másikra 3-4-ez mondott!
Holnap kiderül mennyit sikerül nyerni!

Paurora,

az lenne csak a csodálatos, ha babát várnál!!! :) Lehet, hogy azért ilyen magas a hőd, nem??? :)
janula
 
 


Janula, hajrá! Ügyesen, pozitívan! 
noee
 
 


Paurora, hű most akkor nagyon izgi, hogy mi miatt késhet, nagyon drukkolok Neked, hátha :).
Amúgy meg tökjó, hogy jók az eredményeid, és a férjedé is javult, tényleg jó kis vitaminkoktélt rakthattatok össze, csak így tovább :)!

Janula, nagyon szurkolok Neked is, bízom benne, hogy minden rendben megy holnap :)!

Amúgy szerintem is ugyanaz a mellkasröntgen, meg a tüdőszűrés, mert tőlem mindig kérdezték, hogy nem voltam-e mostanában tüdőszűrésen, mert akkor annak az eredménye is jó altatáshoz.
lexi01
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!!

Először is Janula: nagyon nagyon szurkolunk!!!! Biztos minden oké lesz és lesz jó pár szép petesejted, amik csak arra várnak, hogy a hétvégén megkaphasd őket:) , mint leendő pocaklakókat!!! Tudod az Univerzum és a Te akaratod most fog egybeesni:)!! Este várjuk a híreket!! Vigyázz magadra!!

Paurora: szurkolunk a csodához:) kérjük a híreket a tesztelés után!!

Én itthon vagyok a héten( eredetileg szabin lennék, de kicsit megnáthásodtam, így kiírt a doktornő betegállományba, mert  hajlamos vagyok arcüreggyulladásra és nehogy továbbfajuljon mert most nem kaphatok gyógyszert) Az egészben az a jó, hogy a férjem is itthon van, mert a tavalyi ki nem vett szabadnapjait most kapta meg:) pihenünk és gyógyteázunk és beképzelem a tüneteket:) Kb Valentin nap körül kell teszteni, az a 14 nap. Ha véletlen megjönne, akkor  febr. 14-16 között kellene. Ti mikor csináltatok az első tesztet? ..nagyon falsch, ha 10-12 körül megcsinálom?

Többiek: Mindenkinek szurkolunk, hogy jól haladjon a babaprojekt:)

Szép estét Mindenkinek!!
magdipeti
 
 


Sziasztok,


 


túl vagyok a leszíváson, 7 tüsző lett! :) Most kicsit jobban megviselt, nagyon fájt a hasam és rettenetesen álmos voltam utána, de szerencsére feküdhettem, úgyhogy ott máris aludtam 2 órát! Most már itthon, de még mindig nagyon fáradt vagyok, a hasam viszont már kevésbé fáj.


Köszönöm, hogy gondoltatok rám! :) Most nagyon szorítok, hogy minél többen essenek szerelembe és szépen nőjenek! :)


Magdipeti,


pihenjetek! :) Csatlakozom én is a pihenők táborába! :D


Remélem mindannyiunknak eljön most a  csoda és végre az Univerzum is azt akarja, amit mi! :D

janula
 
 


Sziasztok lányok,

Janula, Lexi, Magdipeti köszönöm a szurkolást! ;) Még bízom a csodában.Tudom nagyon pici a valószínűsége, de mégis...
Janula,
gratulálok a "7 pici indiánhoz", remélem a kiskatonákkal egymásra találnak mind. Sajnálom hogy most rosszabb volt, de te már egy edzett csaj vagy ilyen téren! Pihizz sokat, egyél sok fehréjét.
Szurkolok nagyon!!Mikor tudod meg mennyi esett szerelembe?
Magdipeti,
hogy érzed ma magad? Legalább akkor most ápolgat a párod! Nem örülök hogy beteg vagy!Pihizz sokat, szurkolok h ne legyen komolyabb a dologból.

Lányok reggel 29.cn-on reggel még mindig 36,8 a hőm.Mensi sehol, teszt  viszont negativ.
Nem vagyok szomorú, csak jó volt kicsit ábrándozni . Ha nem jön meg péntekig akkor lehet megint "lövök" egy tesztet.
Kérdés, meg kéne csináltatnom a mellkas RTG-t. Szerintetek amíg nem jön meg, addig megcsináltathatom, vagy inkább várjak vele. Jövő hét péntekre kéne meglenni.


Holnap február 6. Azt hiszem holnap megint lesz egy fórumos nagy találkozó bent igaz csajok (Maci, Gabci,Edina)?

Sok sok babásodó, megtapadó, osztódós energiát  és ölelést küldök mindenkinek!
paurora81
 
 


Sziasztok!!!!!

Na hazaértem,kész a szemöldööm,nem fájt és szépike lett!!!!

Janula gratulálok a petácslékhez és szurkolok nekeik!!!!!

Paurora még nincs veszve semmi addig amíg nem jön meg!!! Drukkolok nagyon!!!

Maci ,Edina!!!!!

Holnap fekete nadrág és leopárdos felső lesz rajtam,és a sál is leopárdos!!
A hajam hosszú fekete és lófarokban lesz!!! 

Írjátok meg ti is miről ismerlek meg majd!!!!

Puszi!!!!Csók
gabci75
Érd
 
 


Paurora,

szerintem ne menj a héten semmiképp, várj, hogy megjöjjön! (vagy inkább ne jöjjön! :D ) A tüdőszűrő csak egy perc és másnapra megvan az eredmény is. Állítólag nem nagyon káros, mert (állítólag) a hasat nem érinti, de én nem mennék! Biztos, ami biztos! :)

Holnap 2-3 között kell telefonálnom, akkor mondják meg az eredményt.

Lányok,

gondolok rátok holnap! :) Biztosan nektek is olyan jó lesz találkozni, mint amilyen nekünk volt! :) Igaz?

Írjatok majd, hogy kinek mit mondott dr. M.!

janula
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?