Új privát üzeneted érkezett!

Edina, ez nagyon nem hangzik túl jó! Remélem most már jobban vagy, ha lelkileg nem is, de testileg. Ha tudtam volna, hogy ott vagy, oda mentem volna! Láttam, hogy nagyon sokan vannak, ezért nem is akartam bámulni, amúgy is simán elmegyek az ismerőseim mellet. :) Majd írd meg, hogy mit mondott ma a doki!
noee
 
 


Sziasztok

Megvolt a mai beszélgetés Murberrel. Röviden tömören amit mondott. Magas fsh 42 éves kor hová akar maga már szülni

Na jó ez csak vicc volt most komoly leszek. Szóval magas az fsh 42 éves vagyok de jó az amh értékem és 4 petesejt a doki szerint tök jó. Szóval remény van a közös babára de most pihenés és febr 6-án  10 óra uh és ha minden oké akkor indul a hosszú stimu.

Bár én mondtam neki hogy a hosszú nekem nem jött be novemberbe de erre azt mondta hogy a pajzsmirigy miatt is lehetett a sikertelen stimu. Most már tökéletesek az értékeim és próbáljuk meg azt mondta. Áldásunkat adtuk rá a párommal.
Szóval lányok HAJRÁ.....

Ha jól számoltunk akkor kb a névnapomon lenne a műtét hátha szerencsét hoz.

Noé lelkileg ez a mai beszélgetés rendbe tett kicsit és újra látom az alagút végét............
Testileg pedig igyekszem rendbe tenni magam....Sok folyadék hogy a hormonok addig távozzanak és sok mozgás .

Köszönöm lányok hogy bíztattatok.
Egyébként ma derült ki hogy 17.6 volt az fsh januárba a lombiknál a mostani pedig 16 lett.
Remélem lesz ez még kevesebb is .
edina71
Budapest
 
 


Edina, örülök hogy jó híreket kaptál és hogy Murber ilyen kitartó! Nagyon vigyázz magadra! Ha tudtok, menjetek el egy hétvégére kikapcsolódni, feltöltődni!
noee
 
 

 
 

Edina, megrendítő volt olvasni, hogy miken mentél keresztül , de örülök, hogy jóhíreket kaptatok Murbertől. A legjobbakat kívánom Nektek szívből!!!!
lexi01
Budapest
 
 


ne haragudjatok, akkor én gondoltam eddig rosszul. akkor inkább én sem mesélek, nem akarok senkinek sem szomorúságot vagy kellemetlenséget okozni. (amúgy erről már beszéltünk pár hete, mármint h mindenkinek megvan a maga sztorija...)
akkor még csak annyit, h mindenkinek drukkolok, h összejöjjön a baba. a már babásoknak pedig sok örömet, és vigyázzanak magukra.
zsu85
 
 


Sziasztok!
Gondolom sejtitek, hogy már megszülettek a picik. :-) Imádni valóak! 
Már 5 hetesek. Melinda, aki a jobb kezemnél van, 2230g-al született 2013.12.16-án 9:01 perckor, Kamilla pedig 2730g-al született 9:00-kor. Most már mind a ketten 3500g-osak. :-) Hát...sokszor elég nehéz 2 picivel, főleg amikor egyszerre sírnak és azt se tudjuk, hogyan segítsünk nekik...

Kitartás és hajrá mindenki!!! Mindenkinek szurkolunk!!!

eszkimo1
Vecsés
 
 
 
 


Eszkimo,

gratulálok!!! :) Igazán gyönyörűek!!! Sok-sok boldogságot nektek!
janula
 
 


Szia Eszkimó

Ez a két kislány gyönyörű és büszke lehetsz rájuk. Gratulálok. Ha nagyon nem bírsz már velük szólj és megyek.
edina71
Budapest
 
 


Eszkimo
Nagyon èdesek. Gratulàlok! Jó egèszsèget kívànok nektek. :)
evi89
Vecsés
 
 


Köszi mindenkinek!

Edina! 
Először nekem se jött be a hosszú, na de a második hosszú.... 
eszkimo1
Vecsés
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Kicsit kimaradtam mert sokat dolgoztam. 

Edina kitartást,sikerülni fog meglátod!!!!

Én tegnap voltam Murbernél,elmúlt a maradvány,hálaistennek. Felírta a sok szurit,és majd február 6.-ra hívott vissza uh-ra,ha minden oké akkor 7.-én kezdem a szurit!!!! Végre!!!!

Eszkimó nagyon szépek a picik!!! Gratulálok !!! Sok boldogságot!!!

Szép Napot mindenkinek!!!

gabci75
Érd
 
 


Sziaszotk Lányok!
Ma voltam a Murbernél uh-n és mi is kezdhetjük az inszem-előkészítést:) hétfőig csak gyógyszer, majd uh és vv és aztán a szurik:)
Hát nem mondom, hogy nem izgulok..és mondtam is a páromnak, amikor kérdezte, hogy mit izgulok, hogy optimális esetben 60 évre változik meg most az életünk..:):) De hát ezt gondolom ti mind átéltéttek:) Eszkimó! Gratulálok a babákhoz! Gyönyörűek:)!
Edina kitartást! Szurkolunk Neked nagyon!!
Többiek :vigyázzatok magatokra, ha van már baba, akkor rájuk is!
És hajrá a most kezdőknek!! Szép napot! 
magdipeti
 
 


Eszkimó, gyönyörűek a manók! Gratulálok!

Gabci, Magdipeti, szuper, hogy kezdhettek! Hajrá! :)
noee
 
 


Edina, ezek azért jó hírek akkor. Ha ő még lát esélyt a dologra akkor nem lehet olyan rossz. 
Eszkimo Tündérkék. 

Gabci, Magdipeti hajrá!!!! 
Mindenkienk drukkolok! 

kamilla04
 
 


Gabci, Magdipeti hajrá-hajrá, szurkolok nagyon :)!

Én ma voltam a 4.vv-n, meg férjem a mintaadáson, jövő szerdára kaptam időpontot Murberhez, nagyon kíváncsi vagyok milyenek az eredmények, és mit fog mondani, remélem hamarosan mi is kezdhetünk :)!!!
lexi01
Budapest
 
 


Sziasztok

Magdipeti lexi gabci hajrá nemsokára ti is követitek Janulát.

Kamilla igen még nekünk is van remény és remélem most követem Eszkimó példáját. Bár én a felével is megelégednék........

GABCI FEBRUÁR 6? Én is akkor megyek uh ha jól emlékszem 10-re .

Szép estét mindenkinek
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok,

holnap megyek vv+ uh, jön valaki??
janula
 
 


Sziasztok,

Kicsit elmaradtam, összejöttek a dolgok a munkahelyen is, picit megbetegedtem, és lelkileg is kicsit most gyenguszabb vagyok.

Zsu, nekem privben írhatsz nyugodtan,főleg hogy milyen lett a babaszoba színe
Gabci,
örülök hogy elmúlt végre a kis tűszőmaradvány, akkor februártól szorítok nagyon!
Évi,
én a prolaborban csináltattam 3 pontosat, kb. 8000-ért.a Lehel térnél vannak. hamar kaptam időpontot.Az eredménnyel meg Koppány Viktóriához mentem, ő Major Judit kolléganője valamelyik magánrendelésen. Én tb-re mentem a Szent Imre kórházba.
Edina,
nagyon erős csaj vagy, néha én szégyenlem magam hogy még csak az elején vagyok és már most néha teljesen kiakadok.Nagyon örülök hogy megint erőre kaptál!Ne add fel soha!!

Most pl. azért félek nagyon mert úgy jártam mint Lexi, csak én nem kaptam semmien gyógyszert, amiért nem lett volna ovum.
Szóval elkezdtem a DEi ovutesztet, és semmi, de még a hőm se ment fel azóta..Egyre jobban fáj a ball oldalam.Tojásfehérjézés 1 napig volt csak nagyon kevés, pedig nekem mindig van 2-3 napig .Folytattam az ovu tesztet az utolsó után is, mert volt egy be sure ovu tesztem, gondolam hátha picit csúszik. Ma már a 15cn. vagyok és semmi.folyamatosan 36,5-36,4 a hőm.Elkezdett fájni a cicim is.Azt hiszem nem csinálok több tesztet.
Igazság szerint azért tört el megint a mécses mert tavaly pont januárban volt ez velem...és kiderült cisztám van.Próbálok pozitív lenni, mégis nagyon rossz érzésem van.

Hétfőn megyek a 2.vv-re.
Lexi tőled megkérdezték , h az ovuteszt pozitív volt-e?

Mindenkinek szurkolok nagyon, akik már elkezdték azoknak hajrá, a februárban kezdőknek pedig türelmet a várakozáshoz!

Eszkimó, gratulálok a kis hercegnőkhöz, csodaszépek!
paurora81
 
 


Paurora,

én megértem, hogy gyenge vagy most lelkileg, mindenkinek vannak jobb és rosszabb pillanatai, valamikor erősnek érezzük magunkat, aztán meg minden kis apróságon aggódunk.
Én most mondjuk jobban vagyok, vagy inkább úgy mondom, hogy kevesebb időm van aggódni, mert sok a munka, meg egyéb elfoglaltság, de január első hetében én is nagyon magam alatt voltam, pedig én is még csak az elején vagyok, és ki tudja milyen hosszú lesz az út...

A vérvételen nem kérdezték, hogy pozitív lett-e az LH tesztem, de jövő szerdán mondani fogom Murbernek, hogy nem lett pozitív, ha nem kérdezné és nem felejtem el. Én most még annyira nem aggódom ezen, hogy nem lett nekem pozitív, betudom a fél éves GNRH kúrának, remélem nem más miatt van.
Remélem, hogy nem igazolódik be a gyanúd és jobban leszel mind testileg, mind lelkileg.
lexi01
Budapest
 
 


Paurora Mindíg van miért erősnak lenni . Most mindannyian a babáért küzdünk kisebb nagyobb sikerrel. De ezt a harcot megnyerjük csak sok erő kitartás és türelem kell.
Türelem tudom nagy szavak de lásd Mzsót ő is milyen rég óta vár a babára. Mi is már 3 éve járunk de van miért újra talpra állni és újra belevágni mert nagyon szeretnénk babát és amíg van egy kicsi kis remény is nem adjuk fel.... Tehát nem feladni, nem a cisztára gondolni, csak a babára és a sikeres kezdésre rendben ??? lexi a februári csapathoz még simán tudsz csatlakozni hajrá
edina71
Budapest
 
 


Eszkimó,

gratulálok, nagyon szépek a kisbabáid! Sok örömet hozzájuk!

Paurora,

azért vagy a klinikán, hogy segítsenek, nyugi, jó lesz minden! Amikor még nem volt lombikom, nekem is nagyon sokkoló volt olvasni a lombikosok élményeit, de mikor belekerül az ember, megy minden a maga útján és a legtöbb embernek sikerül is előbb- utóbb!

A most kezdőknek drukkolok!
mmzs75
 
 


Sziasztok,

ma elkezdhettem a Fostit rémítő adagban szúrni: két napig 3-3, utána 2-2, hétfőn pedig újra megyek. Volt már valakinek ilyen kezdés? kicsit rám hozta  a frászt DrM, (a prof sajnos nem volt) és még kérdezni sem kérdezhettem, mert csengett a telefonja. Pedig fél 1-ig vártam rá...
janula
 
 


Janula, 
 én Menopurt kapok, de nekem is volt már ilyen adag. Rövid protokollnál, mikor nincs előtte leállítás, akkor is 2-2-vel szoktam kezdeni és volt, higy váltottunk 3-3- ra. De a hosszúnál legutóbb 3-3- mal kezdtünk és 4-4 lett belőle, az a maximális adag. Gondolom az előző kezelésnél nehezen reagálhattál.

Nem mondták reggel, hogy nem lesz a prof? milyen béna, mert különben Murber 12-kor kezd és akkor a fél 1 nem is nagy várakozás, de ha 11- re mentél a profhoz....
mmzs75
 
 


Lányok szorítok nektek !!!!

A várakozóknak kitartás , repül az idő és nemsokára kezdhettek :D


evi89
Vecsés
 
 


Biztosan volt már róla szó itt, de mitől függ, hogy valakinek rövid, vagy hosszú protokollt csinálnak? Meg mintha olyanokat is olvastam volna itt, hogy az első lombikot általában hosszú protokollal csinálják.

Nekem meg úgy fest, hogy ma/holnap meg fog jönni, hamarabb mint kellett volna, mert csak hétfő-kedd környékére vártam volna, szóval most nem tudom mi ez a nagy sietség, és szerdán megyek konzultálni Murberhez...
lexi01
Budapest
 
 


Mmzs,

tudtam, hogy tőled megint számíthatok megnyugtatásra! :)
Kicsit brutális adagnak tűnt azonnal a 3-3. Szépen megnőttek a múltkor is, de hát ők tudják. Igen, elvben nem vártam sokat Murberre. Tudtam, hogy nem lesz prof., szólt legutóbb, de azt nem, hogy Murber csak 12-kor kezd. Én nem tudok nagyon hová menni a vv és a megbeszélés között, mert mindentől elég távol vagyok ahhoz, hogy ne érjek vissza, így a klinikán szoktam olvasgatni. Főleg, hogy most hideg van és sétálgatni sincs nagy kedvem. De persze ez az én bajom, hétfőn majd jobban megoldom. Ha van beszélgető partner, akkor minden könnyebb! :)
janula
 
 


Lexi,
köszi az infót, akkor lehet én is mondom majd Murbernek h az LH teszt nem volt+! Lexi, te a hődet is méred? Már szerdán mehetsz is konzultálni? Ez szuper, nagyon kíváncsi vagyok mit mond majd!
Én szerdán megyek a 3. vv-re. Te hányra mész. Én reggel 8 körül , Dr. M. meg reggel még nincs ha jól tudom ,de te 12:00 után mész gondolom, így nem hiszem hogy találkozunk, pedig jó lett volna
Edina, Mmzs köszönöm!!! Nem adom fel, sose adnám fel! Csak néha ahogy nálatok is vannak rosszabb napok. Egyedül az bosszant, h eddig olyan szép szabályosak voltak a ciklusaim, most meg...az 5 ovuteszt után még csináltam párat a maradék ovutesztemmel is..azt hiszem Be sure típusúval.8-ból semmi a vége, a hőm meg még mindig alacsony.
Itt a mostani görbém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 21600_.png

Szerintetek?

Évi,
hamar itt az idő, és megint lehet kezdeni! Kitartás!
Szerintetek ha majd a 4. vv után megyek Murberhez, akkor vigyem neki a görbéimet kinyomtatva?
Kedden meg megy  a férjem ellenőrző katonkukkra, kíváncsi leszek!

Kitartás mindenkinek, és szép napot!
paurora81
 
 


Janula hétfőn lesz a 2. vv-m. Reggel hányra mész? ha ott leszel megismersz , mert minden ruhám lila.Kabát, táska...
paurora81
 
 


Paurora,


 


szerdán is megyek vv+ uh!!!! (és pénteken is)


Aki jön, az szóljon!!! :)

janula
 
 


Hétfőn is, most olvasom!!! :) Fél 9 felé érkezem. Ott leszel még?
janula
 
 


Sziasztok!

Janula, Paurora: Én is megyek hétfőn fél 9 körül, ne hagyjatok ki:):)

Utána még ultrahang is lesz..akkor nekem arra délig kell várnom, Murberre? ( ez eddig nem volt tiszta, mert mindig láttam, amikor mentem az osztályra:()

Szerintetek az normális, hogy a Clostybegyt szedem 2*1 -t, 3 napja és fáj a bal petefészkem környéke..nem annyira, mint amikor megjön, de érzem...Én még sohasem szedtem ilyesmit, így nincs tapasztalatom..csak reménykedem..bár pont a bal oldalam nem volt átjárható a vizsgálat szerint...

Paurora nekem sem váltott át a teszt és csak a számolás alapján mentem el a vv-re( a ciklusom nekem is 28 nap volt mindig) , de dr M azt mondta, hogy nem nagy gond..majd a gyógyszer rendbe hozza...

Így legyen! Kitartást és szép hétvégét mindenkinek!
magdipeti
 
 


Paurora,

igen, szerdán megyek konzultációra, de nekem fél 10-et mondott az asszisztens Murberhez, szóval remélem, hogy nem délben fog jönni ...
Amúgy én most nem mértem a hőmet, még tavalyelőtt mértem egészen a tavaly májusi laparoszkópos műtétig. De gondoltam rá amúgy, hogy megint elkezdem mérni.
Illetve így hogy korábban megjön, már az is eszembe jutott, hogy lehet nem is jókor kezdtem el ovu tesztelni, mert én úgy számoltam még a korábbi tapasztalatok alapján, hogy 27 napra fog megjönni, de ez most kevesebb lesz, szóval lehet azért nem lett pozitív, mert későn kezdtem el tesztelni.
Na mindegy, ezen annyira nem idegeskedem, inkább a vv eredményeket szeretném tudni, meg egyáltalán, hogy mit mond Murber.


Hú akkor nagy tali lesz hétfőn úgy látom :)!
Ha esetleg szerdán 9 után ott lesz valaki, akkor engem is megtalál ott ;)!


Szép hétvégét Nektek :)!
lexi01
Budapest
 
 


Magdipeti,

persze, hogy nem hagyunk ki! :) Honnan ismerlek meg?

Lexi,

én ott leszek szerdán 9 után. Téged honnan ismerlek meg?

Ha már tudom, hogy mit veszek fel, majd megírom, hogy ti is megismerjetek emgem!
janula
 
 


Janula,

szerintem én is megírom majd kedden miben megyek :).
Az viszont biztos, hogy ha ilyen hideg lesz, akkor egy szürke, szőrös kapucnis szövetkabátban megyek majd .

lexi01
Budapest
 
 


Sziasztok,

Még én sem tudom miben leszek, de ami bíztos, hogy szőkésbarna, rövid-középhosszú a hajam és szemüvegem van..a kabát fekete lesz :)

A Clostibegyt miatt aggódjak? nektek is volt hasonló érzésetek?
magdipeti
 
 


Magdipeti,

sajnos a Clostiról nem tudok semmit,,, :(

Akkor várom a ruhatárak ismertetését, ha már tudjátok! :D
janula
 
 


@edina71:


Igen február 6. 10óra,akkor majd talizunk!!!!

Hosszú fekete hajam van fel lesz copfba fogva. 
Majd előző nap megítom hogy miba megyek és te is,akkor egymásra ismerünk majd!!!!


Köszönöm mindenkinek a szurkolást,reméljük mindenkinek sikerül!!!!!

Puszi.


gabci75
Érd
 
 


Sziasztok!

Mindenki nyugodtan menjen akkorra, amikorra hívták. Az inszemeseket meg tudja nézni délelőtt, mert náluk nem annyira kell hozzá a véreredmény, de a lombikososkat csak délben tudja megnézni,mert ahhoz, hogy felírja a szuriadagot, pontosan tudnia kell a hormonszintet, nem elég az uh.

Magdipeti,

nekem nem volt ilyenem a Clostitól anno, de lehet, higy nálad ezt váltja ki, vagyis beindult a tüszőérés. Szerintem semmi okod aggodalomra, majd a doki megmondja, hogyan tovább.

Paurora,
én úgy látom a görbédből, hogy hiába vagny a 17. Napon, még nem volt meg a tüszőrepedés. Szerintem te se aggódj, tudni fogja a doki, milyen gyógyszert kell majd adni,.A görbéidet elvihatad, de sztem nem nagyon fogja érdekelni, neki a hormonszintek alalpján kell döntenie. De amilyen a Murber, biztos ranéz, ha beviszed.( a prof mondaná, hogy kösz nem kell :-). )
mmzs75
 
 


Sziasztok!
Nem volt időm olvasni a hozzászólásokat, de most bepótoltam a lemaradást. Jó volt látni Eszkimó babás képeit, és jó volt olvasni, hogy Edinával is minden rendben.
Magdipeti,
nekem is vannak a Clostitól fura érzéseim, mintha meg akarna jönni, és feszítő érzést is érzek néha a petefészkek környékén. Nekem eddig mindig használt a gyógyszer, szerintem már akkor ijednék meg, ha nem éreznék tőle semmit, úgyhogy szerintem se aggódj.
nera
 
 


Szia Nera és Szia MMZs75!

Köszi szépen a megnyugtatást!! Ma nem is fáj annyira.... pont mint mielőtt megjönne.

További szép hétvégét Mindenkinek!!
magdipeti
 
 


Sziasztok!
Segítsetek nekem!
 október végén kaptam az utolsó gnrh-t és tegnap végre megjött! :) rettentően boldog vagyok!

Az lenne akérdésem, hogy mi számít első napnak? mert tegnap még- elnézést a túlzott intimitástól -csak annyi volt, hogy éppen hogy láttam valamit a wc papíron, ami először barnás volt, estére kezdett rózsaszínes piros lenni. Ma meg már rendes színe van. Szerintetek a tegnap vagy a ma számít első napnak? Mert ennek tükrében kell vagy holnap vagy kedden vérvétele mennem. 
Köszönöm! :)
cicmorgo
 
 


Szia Cicmorgó

A mai nap az első nap !!!!
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok lányok!

Tegnap óta picit jobb a helyzet. Nem fáj a pocakom annyira, csak 1 v. 2x szúr bele picit. Tojásfehérje alig, és a hőm tegnap és ma már 35,6. Remélem holnap még jobban felmegy!

Magdipeti te is jösz, ez szupi, leírás mentve a buksimba. Janula picit később megyek akkor, és így elcsíplek titeket. Ott leszek,9-ig várlak titeket.
Lila kockás kabát már lehet nem lesz rajtam, de a lila táska tuti, ja és nekem is szőkésbarna a hajam, hosszú, és nekem is szemüvegem van!
 Janula írja h miről ismerünk meg.

Lexi,szerdán ha 9-re jösz, még talán pont talizunk mi is! ;) A szurke kabit megjegyeztem!

MMzs,
köszi, igen szerintem se volt még ovu. Tudod attól félek, hogy  eddig olyan szép szabályos volt a görbém, minden okés volt. Mi van ha most  ebben a hónapban véletlen kimaradt az ovu, és a mostani vv eredmények alapján állítja be a szurikat? Ez most egy kivételes eset, és lehet a vv eredmények nem azt fogják mutatni, amilyen általában az eredményem.
Lehet elviszem majd  Murbernek akkor a görbét is, meg a decemberi hormon vizsgálat eredményeit, amit a 19.cn-en csináltatott az endokrinológus, mert azok az eredmények szupik voltam...nagyon kíváncsi leszek a mostani eredményekre!

Cicmorgó, igen a mai, a barnázásokat nem kell beleszámolni soha!

Szép napot lányok!
paurora81
 
 


36,6-t akartam írni tegnapra és mára.
paurora81
 
 


Sziasztok lányok,

holnap fél 9-kor ott leszek hosszú fekete kabátban, hosszú csíkos sálban, lila ruhában (Paurora kedvéért ;) ), fekete kis kardigánban. Nekem félhosszú barna hajam van.

janula
 
 


Sziasztok Janula és Paurora!
Reggel jövök! Barna bársony nadrág lesz rajtam...a felsőt még nem tudom:)..valószínűleg az is valami barna..
Jaa és hozom az unokaöcsém feleségét is, aki pár nappal jár előttem, ő is dr. M-hez jár...holnap lesz uh+vv neki és talán kedden inszem.

A hasfájásom sokat javult, épp csak érzem a tegnapi után..

Szép estét Mindenkinek!
magdipeti
 
 


Magdipeti, Paurora,

örültem a találkozásnak! :)
Dr. M ma sem ért rá nagyon, de annyit mondott, hogy jók az értékeim, ma nem kell uh és szúrjam tovább a 2x3-at. Szerdán újra találka! :)
janula
 
 


Sziasztok,

Én is örültem a találkozásnak, de hogy még lakhelybeli egyezések is vannak....és most már a vizet is nyugodtan iszom Magdipeti . Szuper! Olyan jó hogy már arc is társul a nevekhez.Remélem hogy szerdán Lexivel is találkozunk Janula.
Janula, akkor megint jól lerázott M., nem örülök neki.Most azért nem telefonált ugye?
Szerdán is fél 9-kor találkozzunk?
Magdipeti neked volt UH? Mit mondot a doki?

Lányok nekem lesz szerdán terhelés is.Remélem minden ok lesz. Kinek volt már terhelése a 3. vv.-n?
Tényleg émelyegtetek?
paurora81
 
 


Paurora,

nekem volt terhelés anno! Semmi gondom nem volt vele, csak annyi, hogy utána olyan álmos lettem a munkahelyemen, higy majd' elaludtam!

Janula,

hajrá tovább. Ilyenkor, mikor nincs prof, mindenkit neki kell megnéznie, + műtő, nagyon sok! Amúgy sem vacakolós, aminek előnyei is vannak...mosoly azért volt remélem, azt mindig szokott 
mmzs75
 
 


Paurora,

én szerdán is fél 9-9 körül érek oda, mert utána ugye kivárom a sorom az uh-ra 12-ig.

Mmzs,

igen, tudom, biztosan nagyon nehéz egyedül. Én csak azt fájlaltam a múltkor, hogy lett volna kérdésem és nem tehettem fel. Ma csak azzal hozta rám a frászt, hogy nem volt uh. De elfogadtam, biztosan tudja az értékekből, hogy kell-e. Azért jobban szeretem, ha van a prof. Kicsit káosz volt, mert miután kijöttem dr M-től, Andi behívott, hogy vetkőzzek uh-ra. Mondtam neki, hogy az előbb voltam nála és azt monda, hogy nem lesz uh. Erre behívott mást, mert hogy dr M azt kérte, hogy valakit küldjön be. Tehát annak a valakinek mindegy, milyen értékei vannak, van uh. Nekem is lett volna, ha előbb nem hív be. Na, ebből remélem érted, mire gondolok! :)
janula
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?