Új privát üzeneted érkezett!

Evi, sajnálom. Mihamarabbi gyógyulást kívánok neked!
zora82
Budapest
 
 


Évi, erre tippeltem én is, de nem akartalak megijeszteni. A 21 pete az eleve nagyon sok, nem is értem, hogy miért hagyta a doki, hogy ennyi legyen. De a lényeg, hogy jobbulást és kitartást! Remélem hamarosan haza mehetsz és nyugodt körülmények között várhatod a vérvételeket.
noee
 
 


Sziasztok lányok :D

Ma haza engedtek :D
Minden rendben van jól vagyok :D
Pihengetek és próbálom élvezni a karácsonyt és az ünnepeket . :D

Hétfőn meglátjuk mi lessz
evi89
Vecsés
 
 

 
 

Évi, jobbulást! Örülök hogy haza mehettél! Pihenj és pihenj! Folyadék és fehérje.
kamilla04
 
 


Évi ,
szomorúan olvasom min mentél keresztül, de örülök hogy már minden rendben és otthon vagy. Nekem ugye még nincs tapasztalatom, de ilyen túlstimulálás hogyan történhet, ha folyamatosan UH-val nyomonkövetik a dolgot? Elég ijesztő,hogy ennyi Uh után is történhet ilyen.

Nera,
beszéltem a nődokimmal, és azt mondta hogy ha kell HSK, akkor ő majd megcsinálja nekem az Uzsokiban.Elfelejtettem megkérdezni hogy az is TB-re lesz -e vagy ha ő magánban csinálja akkor fizetős-e. majd ha ott leszek akkor megkérdezem. Neked nem kellett semmit fizetni ugye Máté dokinak, vagy azért adtál neki pénzt? Kínos ez a pénz kérdés, de nem tudom ilyenkor mi a "szokás".
Azért ez nekem fura Évi hogy ott volt a prof. és rád se nézett!

Januári kezdők hogy vagytok?Izgultok már?
paurora81
 
 


Évi!!

Élvezz még ki a Karácsony hangulatát és a Szilvesztert!! Örülök, h jobban vagy!! Sajnos, sokan járnak így!! :(

Szurkolunk Nektek!!
regi1978
Halásztelek
 
 


@evi89:


Szia Évi!!!

Örülök hogy hazaengedtek,azért jobb otthon pihenni. Hétfőn csak jókat mondjanak azt kívánom.-Majd 2.-án remélem találkozunk.

Paurora!!!

Én januárban kezdek,jaaa és már várom nagyon!!!!

gabci75
Érd
 
 


Sziasztok

Evi remélem teljesen jól vagy már és a kis sejtecskéid megtapadására kell csak koncentrálni. Igyál tényeg sokat pihi és egy kevés séta ebben az enyhe őszi időben.
Januári csapat mindjárt kezdés. Remélem várjátok már Maradt még gólya a bőröndbe bőven szóval hajrá csajok

Kismamák hogy vagytok hogy viselitek a pocak növekedést ?
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!
Paurora,
nekem nem kellett fizetni a HSK-ért,  de akartam adni pénzt a dokinak, de nem sikerült. A kórteremben nem akartam a többi beteg előtt, gondoltam majd akkor adok ha távozás előtt a zárójelentésem odaadja, de nem ő adta oda, hanem egy nővér, a doki meg addigra hazament. Nekem is mindig kínos ez a pénzkérdés, bár neki szívesen adtam volna, de hát nem sikerült "kettesben" lenni vele. Szerintem, ha pénzt akarsz majd adni a dokidnak, akkor még műtét előtt add, én utólag már így csinálnám.
Évi,
szorítok én is!
nera
 
 


Évi örülök, hogy otthon vagy! Remélem bepótoltad a karácsonyi hangulatot! 
noee
 
 


Sziasztok lányok!Már rég nem jártam erre.Ruzsoma gratulálok a picurokhoz...nagyon édesek :) Örömmel tudatom az eltünésem a kislányomnak köszönhető aki a szívem alatt mocorog <3 Holnap töltjük a 26. hetet.Nyáron voltam Erdélybe egy nőgyógyászati kúrán és talpmasszazson, ennek a két dolognak köszönhetjük a mi kis csodánkat.Lányok!Soha ne adjátok fel!!!Drukkolok mindenkinek!!Puszi és további Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!Maradt meg meg az év eleji szurikból..esetleg ha érdekel valakit van egy 1 adag choragon (1por. amp.+1 oldószer), 1 adag fostimon (1por+1oldószer) Akit èrdekel írjon a saaba21@citromail.hu cimre.
saaba21
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Sajnos beszippantott a karácsony és semmi időm nem maradt a gép elé ülni. Utólag kívánok nektek nagyon-nagyon boldog karácsonyt és babákban gazdag új évet! (bár erről még nem késtem le! :) )

Ruzsoma,

gyönyörűek a babáid, szeretettel gratulálok!!!

Évi,

megdöbbenve és rémülettel olvastam, amit írtál!!! Nekem is volt alhasi fájdalmam, de engem behívott a prof és azonnal fogadott, pedig rengetegen vártak rá! Tudott róla egyáltalán, hogy miért vagy ott?
Örülök, hogy jobban vagy!

Paurora,

nekem sem kellett fizetni a HSK-ért, de én adtam a dokinak. Én is lekéstem róla, mert nem volt nálam pénz, úgy gondoltuk, hogy a férjem, ha jön értem, hozza a pénzt is, de a doki addigra elment a műtőbe. Én odaadtam a nővéreknek, hogy adják át neki. Olyan természetességgel vették el, mintha ez rendszerint így történne. Ez a pénz dolog engem is idegesít, itt az Aro-n sem tudtam soha, hogy adjak-e, és ha igen, mennyit.

Végre megjött a harmadik menzeszem is, hétfőn telefonálok majd (remélem lesz már ott valaki) és kérek időpontot. Várom már nagyon az újabb lehetőséget!!!

Januári csajok, ti hol tartotok?
janula
 
 


sziasztok! nem nagyon voltam gép előtt mostanában...utólag is mindenkinek boldog karácsonyt! és persze szuper jó új évet kívánok! :)
ruzsoma, a babák tündérszépek!! :)
evi, örülök, h jól vagy már!!

velünk minden oké, ma 24+3. kiscsaj mocorog, tegnap este nagy buli volt odabent :) lassan közeleg a január 6., de nem akaródzik visszamennem, szóval ebből sztem már csak max. 1-2 hét lesz. annál is inkább, mert sok munkát akarnának rám sózni...
ja, 22-e este óta beteg vagyok. torokfájással kezdődött, aztán teljes K.O.: fül-orrdugulás, rekedtség, rengeteg váladék, stb. próbálkozom kúrálni magam azzal a pár természetes cuccal, amivel amúgy is szoktam: C-vitamin, méz+fokhagyma, gyógytea, infralámpa, inhalálás...a torkom már oké, de taknyom még mindig tengernyi van (bocsesz :))

ja és 5-én megyünk 4D-re a 4D-Genesisbe!!! :) már nagyon várjuk! :)
zsu85
 
 


Gabci ez szupi,
neked és minden januárban kezdőnek nagyon szurkolok. Tessék pihizni, és feltöltődni addig!

Janula,Nera
köszi szépen az információt. Privben ha nem titok elküldené valamelyikőtök hogy, mennyit szánt erre. Tényleg minden nagyobb "vizsgálatkor" szoktatok adni, vagy helyzet függő. A lombik  procedúra végén akinek sikerült az adott valamennyit. Próbálok úgy kalkulálni, hogy a gyógyszerek mellett ez is beleférjen majd.

Régi1978, ez tényleg gyakran előfordul?Azt hinné az ember hogy van már olyan fejlett a tudomány hogy ez nem olyan gyakori.

Évi, hogy vagy? Minden rendben van?

Zsu,
látod amit beszéltünk az egyre inkább úgy lesz. Szerintem ha nem muszáj, ne menj vissza. Sok meló, meg a piszkálós kollégák, nem hiányzik az neked te lány. Beteg is vagy.Most gondolkodom milyen házi praktika van még....nekem a takonykórra a lándzsás útifű szirup segít. zsálya,zsurló, kakukkfű tea kombi, meg szoktam hársfa mézre csepegtetni 100% teafaolajat (de olyat szigorúan amit belőseg is lehet).
Inhaláláshoz is csepegtethetsz teafát és kakukkfű kivonatot!
Bocs egy kis kitérő a kakukkfűköz, mert nekem az a kedvenc gyógyfüvem:
"Fertőtlenítő tulajdonságán kívül a kakukkfű nyálkaoldó és köptető hatását légcsőhurut esetében a mai tudomány is elismeri. Köhögési ingercsillapító és görcsoldó hatása még a szamárköhögés estében is elfogadott volt. Alkalmazzák még asztma, dohányosok idült hörghurutja, időskori tüdőtágulás, hörgőtágulás kezelésében is. Fertőtlenítő hatásán túl illóolaja serkenti az immunrendszer működését, hatására fokozódik a fehérvérsejtek termelődése, ezért a növény fürdő és inhalálás formájában különösen hatékony."

Küldök egy kis gyógyító enegrgiát is neked és Évinek is!

Szép napot lányok!
paurora81
 
 


Zsu,

a különböző gyógynövényekkel vigyázz, nem mindent lehet a babavárás idején alkalmazni!!!!

Noee,

te hogy vagy????

Paurora,

írok privit!
janula
 
 


Saaba, gratulálok! 

Zsu, jobbulást kívánok! Sajnos ez az enyhe idő eléggé beteggé teszi a legtöbb embert. 

Janula, köszi, jól vagyok. Ma voltam védőnőnél, aki nagyon kedves volt. Szerencsére ő sem esett kétségbe attól, hogy a dokim nem adott semmilyen beutalót vv-re vagy ekg-ra. Elvileg a 12. hétig szokták elküldeni a kismamákat mindenféle vizsgálatra, de én nem kaptam semmire sem beutalót a dokimtól, csak annyit mondott a legutóbb, hogy kérjek időpontot 12. heti uh-ra. Arra 9-én megyek, remélem minden rendben lesz. Már majdnem 3 hete voltam az utolsó vizsgálaton és azóta semmire nem kellett menjek és majd csak a jövő heti lesz a következő. De ha valami gond lenne, akkor annak biztos lenne valami jele, úgyhogy ezzel nyugtatom magam. 
Janula, sikerült ma időpontot kapnod?

Évi, voltál vérvételen?
noee
 
 


Sziasztok lányok :D
Picit eltüntem , nem sokat voltam gép közelben ....


Janula
Sajnos azt nem tudom hogy tudja e a doki hogy mi van mert ma se tudtam vele összefutni mert nincsen senki bent csak 1 aszisztens. Vagyis tudnia kéne róla mert elvileg felhívták az arot hogy bent tartanak.
Tiszta zürzavar van mindenhol......

noee

Voltam ma vérvételen . Csütörtökön megyek a 2. vérvtelre nagyon remélem hogy jó hírrel jövünk haza...
Voltam ultrahangon minden rendben van persze a túlstimulálás állapothoz lépest , mert van egy pár folyadékkal telt göb aminek nyomon kell követni a felszívódását.
De sajnos még nem láttak semmi terhességre utaló jelet . De nem keseredek el mert azt mondták hogy 5 hét után látszik majd csak valami ...
Úgyhogy most várom a csütörtököt izgalommal és egyben félellemmel is ..

Nagyon nagyon reménykedem....
evi89
Vecsés
 
 


Évi,

nagyon drukkolok! Írj majd!!!

Noee,

igen, kaptam időpontot! :) Január 13. 10 óra! :)
janula
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Tegnap voltam az altató orvosnál,minden redben. Csütörtökök megyek Murberhoz és felírja a szurikat!!!!
Végre kezdhetek,majd 6.-án lesz a 20.-ik nap akkor kezdődik a szurizás!!!!




Buék mindenkinek!!!!!!!!
gabci75
Érd
 
 


Boldog Babás Új Esztendőt kívánok Csajok! 
kamilla04
 
 


Sziasztok lányok köszönöm a drukkokat most rám is fér nagyon.

Elkezdtem barnázni és néha egy picit véres a wc papír is. Nemtudom mi fog kisülni ebből de próbálok pozitív maradni ...
Nem görcsöl a hasam meg semmi extra csak olyan mintha nem tudná eldönteni hogy mit akar ....
Úgyhogy most ez a helyzet áll fent .
Csütörtökön mennék 2. vv-re. Remélem eljutok odáig.

Adigis mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánok !!!
És lányok mindig van remény és kitartásunk !!!
Puszi
evi89
Vecsés
 
 


Sziasztok

Mindenkinek nagyon boldog babavárós, pelenka vásárlós és izgalmas  ultrahangos boldog új évet kívánok.

BÚÉK
edina71
Budapest
 
 


Sajnos estére megjött elég rendesen.......  Csütörtökön vérvétel de így nem sok jóra lehet számítani.
Remélem a jövő év sok boldogságot fog hozni mindenkinek.
evi89
Vecsés
 
 


Evi ne add azért még fel
edina71
Budapest
 
 


edina71
Nem adjuk fel . Férjem aranyos volt és mondta hogy még lehetnek csodák
evi89
Vecsés
 
 


Pontosan igaza van csütörtökön derül ki az igazság addig bízz benne hogy veled szeretnének maradni a mazsoláid.
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok,

Nagyon boldog, gólyacsomagokban bővelkedő 2014-es évet mindenkinek!

Gabci,
már 6-án idul a szuri.Ez szuper! Csak ügyesen drukkolok a tüszőcskéknek!

Janula,
még 1x köszi a privát infót!

Évi,
ne add fel, tarts ki, nagyon szurkolok!!Csütörtökön csak vv. lesz vagy az események fényében UH is lesz,vagy ilyen korai szakaszban még úgy se látnak semmit igaz?


Januári kezdősök hajrá!!

Zsu
mész dolgozni? Hogy döntöttél? Jobban vagy már?

Csajok kérdés. :
A Dei ovu tesztet ti hol szereztétek be? Kéne vennem a vv-k miatt. Egy fórumon olvastam, hogy gabriel ovu tesztel lehet helyettesíteni,ha nem tudod beszerezni. Ti erről mit tudtok.A lapon amit kaptam írtak 1 db gyógyszertárat, de nem akarok azért odáig elmenni.Persze ha nincs más megoldás akkor oda megyek.

paurora81
 
 


Sziasztok!


Ú vagyok itt, meg a lombik témát illetően is. 2013. májusban derült ki, hogy endometriózis miatt csak lombikkal próbálkozhatunk. Fél évig GNRH injekciót kaptam, most jött meg a menzeszem, dr. Bokor Attila műtött az endometriózissal és ő irányított Murber doktorhoz.


Férjem már túl van az andrológiai vizsgálaton, illetve én is a méhtükrözésen, szerencsére ezeken mindent rendben találtak, most indulnak a vérvételek, holnap lesz a legelső vérvételem (ciklus 3. napján).


Igazából így első körben az érdekelne, hogy itt a SOTE ARO-n van várólista? Úgy értem ha mondjuk most túlvagyok a vérvételeken, meg ezeken a dolgokon, és mondjuk minden rendben van, akkor mennyit kell várni, hogy elkezdődjön maga a "folyamat"?


Nagyon köszönöm a válaszaitokat !


Szandra

lexi01
Budapest
 
 


Szia Szandra üdv a csapatban

Ha minden eredményetek megvan és jó is akkor nincs várólista a következő ciklusba kezditek a kezelést. Nem nagyon húzzák itt az időt csak ha valami nem teljesen oké akkor arra adnak bogyót és a következő hónapban kezdtek. Jó kezekbe leszel Murbernél hidd el én is hozzá járok.

edina71
Budapest
 
 


@edina71:


Jajj nagyon szépen köszönöm a válaszodat !


Jó lenne, ha minden rendben lenne, és minél hamarabb el tudnánk kezdeni, mert az idő fontos tényező, bár ez nyilván mindenkinél így van. Én speciell az endometriózissal futok versenyt, hogy sikerüljön még azelőtt teherbe esni, hogy kiújulna...

Még annyira az elején vagyok, hogy kb. kérdezni sem tudok tőletek, de ahogy haladok előre a folyamatban, biztosan lesz még. Ma visszaolvastam itt egy pár oldalt, úgy látom jó kis közösség van itt és rengeteg hasznos dolgot írtatok, bár van olyan, amit kb. még nem is értek , de szerintem pár hét, és már nekem lesznek "idegenek" bizonyos kifejezések, meg dolgok.


Még egyszer köszönöm, és a legjobbakat mindenkinek 2014-re !

lexi01
Budapest
 
 


Paurora,

sajnos indulnod kell a messzi gyógyszertárba....én is próbálkoztam, de sehol máshol nem volt... :(

Lányok, hogy telt a Szilveszter?
janula
 
 


Köszi Janula,
akkor megyek a VIII. kerbe a tesztért.
Szilveszter nálunk öregesen,otthon. Párom hajnal 3-tól (ügyeleti hívás)dolgozott este 6-ig így
nagyon fáradt volt a drága. Maradtunk otthon kettecskén.

Lexi ,
üdv közöttünk! Én is csak nem olyan régen csatlakoztam a csapathoz, de azóta sokkal nyugodtabb vagyok. Itt mindenki segít ahol tud. Szupi közösség!
Nekem még nem volt meg a méhtükrözés, ,az még hátra van, viszont nekem is most kezdődnek a vvételek. Nekem kb. Január 13-án lesz az 1. vérvétel.
Férjemnek lesz még egy 2. ellenőrző spermakukk.
Ha a HSK is ok lesz nálam, akkor lehet közel egy időben fogunk kezdeni. Mondjuk engem Murber diétára fogott, amivel a kari miatt nem állok túl jól.Szégyenlem is magam nagyon.Remélem  január végére sikerül pár kilót letornázni, mert különben lehet kikapok a Murbertől..
Te hol szerezted be a Dei ovutesztet?

paurora81
 
 


Sziasztok,

Mivel nekem óráisi szerencsém volt, és az első lombik rögtön sikeres volt (a kis 14 hetest már kalimpálni is láttuk), gondoltam felajánlom a megmaradt szurikat/egyebeket annak, akinek még szüksége van rá. Mivel mindet 2013 szept-okt-ban vettük, még legalább egy évig jók:

4adagnyi (ampulla+por) fostimon
choragon injekció (1 ampullányi)
klion tabletta (6db)

Akinek szüksége van rájuk, az jelentkezzen emailben: evipoll@yahoo.com

Mindenkinek szép 2014-es évet, Évi
evip
 
 


Sziasztok !!!!

Na már haza is értem a klinikáról,uh volt hogy lehet -e kezdeni majd 6.-án a szurit,de van egy kis tüszőmaradványom,így még hétfőn vissza kell mennem megint.
Remélem addigra elmúlik,fél 1-re megyek,ha elmúlt akkor felírja a szurikat,ha nem akkor következő ciklul 20.-ik nap.
volt már valakinek ilyen?????

gabci75
Érd
 
 


@paurora81:


Én ott a Mikszáth patikában vettem, ami a papíron is volt, amikor jöttem ki a kórházból méhtükrözés után, bementem érte, ha már úgyis ott voltam. Amúgy dobtam egy hátast, mikor mondták, hogy 5000 Ft, mert egy "átlag" ovu teszt nem ennyibe kerül, bár nyilván ez nem egy szimpla teszt, meg hát azt hiszem jobb lesz ha hozzászokom ezekhez az összegekhez, mivel nyilván lesz még ennél durvább is...


Ma voltam az első vérvételen, nagyon sokan voltak, döbbenet, hogy mennyien küzdenek babáért, szinte lesokkolt ... De azért igyekszem pozitívan nézni a dolgokat.

Férjemnek is 22-én lesz még a 2. vizsgálat, meg addigra nekem is meglesznek a vérvételek és elvileg utána kérhetünk időpontot Murberhez.
Valakinek van tapasztalat, hogy a férfiaknál a 2. vizsgálat eredménye mennyi idő, amíg megvan? Merthogy a papír szerint egy hét, tehát elvileg 29-én lenne meg az ő eredménye, és akkor tudunk időpontot kérni Murberhez, viszont nekem elvileg 27-e körül megjön, szóval nem tudom hogy az így nem lesz-e későn, meg hogy Murberhez mennyire könnyű időpontot szerezni? Legelső alkalommal a magánrendelésén voltunk, de nyilván ha lehet, akkor jó lenne, ha a kórházban tudna fogadni.


Bocs ha hülyeségeket kérdezek, remélem majd belerázódok a dolgokba 


 

lexi01
Budapest
 
 


Lexi köszi a választ !Lehet találkoztál reggel Évi89-el, mert ő is ma volt vv-n.

Tényleg Évi hogy vagy? Mit mondtak?

Mi még nem kértünk időpontot a 2. spermakukkra, de szerintem jövő héten azt is megejtjük.
Nem tudom mennyit kell várni, engem is érdekelne, mert az 1. alkalommal nagyon hamar kaptunk időpontot szerencsére, igaz volt egy kis protekció, mert a nődokim jól ismeri Murbert, de ez csak az 1. alkalom volt. Lehet a vv.-ek után már többet kell várni.
Nagyon szurkolok, h ne újuljon ki az endometriózisod!
paurora81
 
 


Gabci, szugeráld a kis tüszőmaradványt a hétvégén, hogy minnél hamarabb eltűnjön! :) Egyébként szerintem minden rendben lesz és hétfőn jó hírekkel jössz majd.

Lexi, Paurora, általában nem kell sokat várni a 4. vv után. Érdemes még aznap, amikor mentek a 4. vérvételre időpontot kérni az Anditól vagy a Katitól (attól függ, ki van ott), és elmondani nekik, hogy megvagytok a vv-kkel és hogy a fiúknak kb. mikorra várható az eredménye. + hogy mikor fog megjönni.

Évi, mi volt ma? Drukkoltam nagyon!!!
noee
 
 


Noee köszi a segítséget, ez jó hír!
Gabci, pontosan mit jelent hogy tüszőmaradvány? Lehet buta kérdés,de nem értem.Nem alakult teljesen sárgatestté?
paurora81
 
 


Jajjjj,remélem is hogy eltünnek és kezdhetem a szurikat!!!!!

Nekem már volt egyszer ilyen az inszem előtt és akkor is csúszott a következő ciklusig,de ma vagyok a 16.-ik napon és szerintem ezért van még maradvány mert ugye most egy pár napja volt tüszőérés,én erre tudok gondolni. É s arra hogy hétfőn nem lesz ott!!! És még most fog átalakulni hétvégén sárgatestté,ahogy momdod paurora.

Igen nagyon sokan voltak én 10-re mentem de ültel egy páran,de szerintem sokan a vv. eredményre vártak amúgy mert engem gyorsan behívtak. 

gabci75
Érd
 
 


Sziasztok lányok

Sajnos nem sikerült
Murber dr. mondta hogy a hétfői hsgm is 0 volt ugyhogy nem tapadtak meg.....
Most pihi kb márciusig .....
Újult erővel és kitartással belevágunk megint. De fagyibaba lessz mert mondta a dr. hogy mivel 9 db van ezért ő ajánlja is.

Nagyon köszönöm hogy szorítottatok jól esett

Próbálom pozitívan felfogni ezt a helyzetet . Nekem nem idult valami probléma mentesen , ugye a tulstimu sem jó dolog . De tényleg remélem hogy a következő sikerülni fog

Mindenkinek kitartás , és azért nem tünök el

evi89
Vecsés
 
 


Évi,

sajnálom... :( :(
Ne keseredj el, állítólag az első szinte csak próba, olyan keveseknek sikerül. A másodiknál már tudja a tested, hogy mit kell csinálni!!! :) Én is ebben reménykedem! :)
janula
 
 


Janula

Hát igen , remélem hogy ez csak 1 bemelegítés volt a szervezetemnek szervezetünknek
evi89
Vecsés
 
 


Lányok egy kérdés

Volt vagy van itt köztetek aki fagyibabával lett terhes ?


evi89
Vecsés
 
 


Kicsit tartok tőle hogy sikerül e , annyi minden jár a fejemben .....
evi89
Vecsés
 
 


Évi, most nincs sok időm írni.
Macinak voltak fagyibabái és belőle született kismackó. Ha gondolod olvass vissza 2012-re. Ott talán van ifó róla. 
Egyébként meg sajnálom, de fel a fejjel! Küldök egy simit!
kamilla04
 
 


kamilla

Köszönöm nagyon ari vagy !!!
evi89
Vecsés
 
 


Szia Evi

Nagyon elszomorított amit írtál de ne add fel , rendben? Könnyű mondani tudom én is átéreztem ezt tavaly márciusban de bízni kell a sikerben és akkor igazi karácsonyi babátok lesz nektek is mint Eszkimóéknak.

edina71
Budapest
 
 


Évi!!!!

Sajnálom,a következő sikerülni fog!!!!!
De tudom hogy pozitív vagy és nem adod fel!!!
Mint ahogy itt senki sem adja fel!!!
gabci75
Érd
 
 


Évi kitartás! A túlstimu miatt így is kicsit meg lett terhelve a szervezeted, pihenj sokat, töltődj, regenerálódj!
noee
 
 


Köszi lányok a bíztatást nagyon jólesik

Ez a tavalyi év nem volt az iagazi nekünk de tényleg,  remélem hogy az idei sokkal de sokkal jobb lessz
evi89
Vecsés
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?