Új privát üzeneted érkezett!

Evi, én ilyenről még nem hallottam, de ha szerinted a Betadine-tól van, akkor este is használd a Kliont. nekem anno azt mondta a doki, hogy elég a Kliont kiváltanom, de mivel volt itthon Betadine-om ezért mindkettőt használtam. Hajrá holnapra! 

Lidi, a Sote-ra járok, már régóta ő a dokim, bár mondjuk csak a rákszűrések alkalmával szoktunk találkozni, úgyhogy általában nem szokta tudni, hogy ki vagyok. De ez érthető. Január 9-én leszek 12 hetes, még egy kicsit odébb van. És addig már nem is lesz semmi vizsgálat, max. a védőnőnél, úgyhogy remélem rendben lesz minden addig is. Neked meg már csak két nap! 
noee
 
 


Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni! :)
Mi még nagyon az elején vagyunk, én most estem túl az első 4vv-en.

Most kéne a páromnak az andrológiai kivizsgálás. A papíron az Urológiai klinikát ajánlják, nos oda februárra tudnak csak időpontot adni....

Ha valaki máshol csináltatta meg tudnátok írni? Ahol hamarabb tudnánk csináltatni, és normális áron? :)

Köszi előre is!:)


 


 

foszia
 
 


Foszia!
Ha magánúton mentek andrológushoz, figylej arra, hogy tenyésztés is legyen. Mi jól megjártuk, negatív leletet kaptunk, aztán később kiderült, hogy valami masszív bakérium a probléma... 

mrs12trees
 
 

 
 

sziasztok!
mi jól vagyunk. hétvégén voltunk Bécsben (ez már nálunk hagyomány :)), jó volt nagyon, csak elég aktív :D az ajándékvétellel viszont még sehogy sem állok, és ez nagyon idegesít. a baj az, h sok embernek még ötletem sincs...na majd kitalálok valamit, eddig még egyszer sem volt olyan, h nem adtam valakinek ajit :D
noee, zora, többiek, h vagytok? lidi, akkor végül mikor kezdtek?
zsu85
 
 


Lidi köszi a TSH megerősítést. Akkor megnyugodtam.Kezdés nálatok?
Évi ez szuper, sokat gondoltam ma reggel rád, hogy ment írj mihamarabb! Remélem a szemdagadás elmúlt bármi okozta is.
Szia Foszia nekünk majd januárban lesz csak a 4 vv, , viszont az 1 sperma vizsg. már megtörtént októberben magánúton, de ahogy mrs12trees írta figyel a tenyésztésre...nekünk sajnos nem csináltak, és nem tudtuk hogy kell.Sajna nálunk rossz eredmény lett nagyon, januárban már csak egy ellenőrző spermakukk lesz. Azt remélem megcsinálják ott a klinikán. Minket anno az első rossz eredmény után uo. küldtek az Urológiai központba, ott Riesz Péter dokihoz.Nekünk is februárra van időpontunk, de nálunk már csak kivizsgálás lesz, hátha mégis rájönnek miért kevés a katonaszám, de nálunk már így is úgy is lombik.Persze jó lenne rájönni mi a baj, de dr. M. azt mondta ilyen eredménnyel csak időhúzás vizsgálgatni a férjem. Neki van magán rendelése is. Árat hozzá nem tudok,viszon mi a Humancellben csináltattuk az elsőt 25e-ért konzultációval együtt, tenyésztés nélkül.(1 óra alatt eredmény).
Zsu már csak 1 hét karácsonyik, és még én se vettem meg mindent. Ötletbörzét csinálhatnánk!
Ruzsoma, Eszkimó...mi van velük????
paurora81
 
 


Évi,

nekem is volt szemdagadásom, írtam is ide anno, de akkor én még nem kúpoztam, hanem csak a Gonát kezdtem szúrni. Két nappal előtte voltam kozmetikusnál is, nem tudtam, hogy mi okozhatja. Nem is jöttem rá, szerencsére elmúlt....
janula
 
 


Sziasztok lányok:D

Túlvagyok a leszíváson 21 db petesejtem lett , ma telefonálok hogy mit ügyköttek  egymással a kis mazsoláim. Izgatott vagyok....:D
Eléggé fájt a a hasam tegnam, ma már egy kicsit jobb.
Úgyhogy most még pihengetek itthon...
A betadinos történetemet mondtam bent , és arra következtetünk hogy lehet nem feltétlen a betadnin lehetett...

evi89
Vecsés
 
 


Évi,

gratulálok!!! Ez rengeteg!!! Írj, hogy hányan estek szerelembe!!!
Mire tippeltek bent, hogy mitől lehetett?
janula
 
 


Evi ez szuper, szerintem ennyirőlm még nem is hallottam. Szurkolok hogy minél többen találjanak egymásra. Tényleg a punkció menete mi, csak mert attól is félek.Igaz nekem  messze van, de pár szóban leírod, vagy leírja valaki hogyan zajlik. Ma ismét megjött...még volt egy utolsó remény hogy talán összejön az a "lottó 5-ös", de akkor nem lesz karácsonyi ajándék.Persze nem csüggedek, fej felszeg..és menetelünk előre. Jövőhéten meglesznek a kiegéstítő pm. eredmények, aztán akkor januárban megyek a 4 db vv-re. Janula, én emlékszek rosszul, vagy tényleg rég írtál? Tényleg anno írtad hogy van egy két vizsgálat..pl. endokrinológus.., controll vv a cn 3-5-en, ezek hogy alakultak?
paurora81
 
 


Evi, gratula! Ez nagyon sok petesejt, nem meglepő,  hogy fájt tőle tegnap a hasad. Igyál sok folyadékot és egyél sok fehérjét, hogy minél hamarabb kiürüljön a szervezetedből ez a sok hormon.

Paurora, a leszívás napján egy órával a leszívás előtt kell érkezni a klinikára. Előtte éjféltől enni, inni már nem szabad az altatás miatt. Amikor te jösz, előtte el kell menned pisilni, aztán bemész, levetkőzöl meztelenre (ékszer sem maradhat) és felveszed a fejvédőt, lábvédőt (alatta maradhat a zokni) és a köpenykét, úgy, hogy elől legyen nyitva. Bemész, felfekszel az ágyra, addiga már ott lesznek az aneszteziológusok és a szülésznők közül valaki. Bekötik a branült, végig mondják, mit csinálnak éppen, hogy mikor adja be az altatót, hogy szúrósat érzel, hogy megszédülsz, aztán filmszakadás. :) Kb. a filmszakadás előtt érkezik a prof. vagy Murber doktor. Majd kótyagosan ébredsz. Segítenek felöltözni és átkísérnek a pihenőbe, ahová mehet veled a párod is. Kb. egy órát alszol és még kb. 2 ott lesztek utána. Ilyenkor már óvatosan egy keveset ehetsz, ihatsz. Előfordulhat, hogy az altatástól rosszul leszel, ami émelygéssel, hányással járhat, ez egyénileg változik. Mielőtt hazaengednek megmondják hány petesejtet nyertek, mikor telefonálhattok a szerelmesek létszáma miatt és kiveszik a branült. Másnap reggelig nem maradhatsz egyedül. A párodat nem sokkal azelőtt invitálják a szomszédos szobába, hogy téged a műtőbe hívnának. Nagyon kedves és figyelmes végig mindenki, nekem szerencsére semmi rossz emlékem nincs. Ha valamit kihagytam, valaki egészítsen ki légyszi. :)

Zsu, köszönöm jól vagyunk. Szerencsére eseménytelenül telnek a napok. :)
zora82
Budapest
 
 


Sziasztok lányok :D
12 db megetermékenyült  mazsolám van
Csütörtök reggel 8 órakot kapom vissza a kiválsztott mazsolaszemeimet
Izgatottság van a köbön most nálam...
evi89
Vecsés
 
 


Évi,

gratula!!! Izgulok érted csütörtökön!!! :)

Zora,

csak megerősíteni tudlak, nekem sincsenek rossz élményeim, igazán kedves vlt mindenki, biztonságban éreztem magam és még csak kellemetlen sem volt. :)

Paurora,

igazad van, tényleg nem voltam egy darabig. Kicsit nehéz volt a várakozás az utóbbi időben. Most kezd egy kicsit könnyebb lenni. Voltam kontrollon, de sajnos még az eredmény egy részén ülnek, így nem tudok konzultációra menni a drnőhöz.

Kezd valaki velem januárban?
janula
 
 


Sziasztok!!!!

Én is eltüntem mert várakozás volt a rubeola miatt,de olvastalak benneteket végig. Szurkoltam mindenkinek végig!!!
Nekem ma jött meg,holnap hívom a klinikát,és a 20.ik napra hívnak be majd,kezdődik a szurizás remélem. Holnap megyek a ekg-ra,tüdőszűrőre,és pénteken vérvételre. Ezek kellenek ea lombik előtt már csak,a többi megvan. Remélem jók lesznek az eredményeim. 
Janula akkor együtt kezdünk majd.

Évi,gratulálok a sok mazsihoz. Hányadik nap volt a leszívás? 
Már én is várom nagyon.




gabci75
Érd
 
 


Sziasztok!!!! Én is eltüntem mert várakozás volt a rubeola miatt,de olvastalak benneteket végig. Szurkoltam mindenkinek végig!!! Nekem ma jött meg,holnap hívom a klinikát,és a 20.ik napra hívnak be majd,kezdődik a szurizás remélem. Holnap megyek a ekg-ra,tüdőszűrőre,és pénteken vérvételre. Ezek kellenek ea lombik előtt már csak,a többi megvan. Remélem jók lesznek az eredményeim.  Janula akkor együtt kezdünk majd. Évi,gratulálok a sok mazsihoz. Hányadik nap volt a leszívás?  Már én is várom nagyon.
gabci75
Érd
 
 


Bocsi kétszer ment el!!!
gabci75
Érd
 
 


Sziasztok lányok

Evi nagyon nagy gratula a szerelmes párokhoz és holnapra mennek a drukkok hogy 2 esetleg 3 gyönyörű babát kapjál vissza.

Beszéltem ma Eszkimóval köszönik szépen jól vannak.Dec 16-án reggel 9-kor megszületett Kamilla és Melinda 2200 ill. 2700 g  súllyal. Mindhárman jól vannak és ha nem lesz semmi gond de miért is lenne akkor holnap mehetnek is haza.
Ruzsoma babái is megszülettek igaz egy nappal késöbb mint a tervezett dec. 13-án egy kisfiú és egy kislány. Ők is jól vannak amennyit Eszkimó tudott mondani róluk és kb ők is 2500 g körül születtek.

Igazi nagycsaládos karácsonyuk lesz.
edina71
Budapest
 
 


ó, sok boldogságot nekik! :)
zsu85
 
 


Évi, hogy vagy? Hogy ment reggel? 

Edina, köszi a jó híreket! Annyira jó ezt olvasni! :)

Gabci, ez jó hír! Kaptál időpontot januárra?
noee
 
 


Sziasztok lányok

Az újdonsűlt anyukáknak nagy gratulát küldök . Szebb ajándékot nem is kaphattak volna karácsonyra

Noee

Kicsit elkéstünk , mert baleset volt , de minden símán ment , 2 db mazsolát kaptunk vissza .
Úgyhogy most nagyon szurkolunk hogy jól érezzék odabent magukat 9 hónapig
Ez a legnehezebb időszak .... várakozni....
És te hogy vagy ?
evi89
Vecsés
 
 


@noee:


Igen kaptam. december 30. altató orvos. Január 6. Murber.
És végre kezdhetek!!!!


Évi!!! Nyugi jól fogják magukat érezni!!!

Pihenj sokat!!

gabci75
Érd
 
 


Évi, élvezd a karácsonyt, remélem az egy kicsit eltereli a gondolataidat. Bárki bármit mond, szerintem ez a legnehezebb része. És ne aggódj, ha nincsenek tüneteid, mert nem kell hogy legyenek!  Mikor kell visszamenned vérvételre? 

Gabci, szuper!! Úgy látom kezd kialakulni a januári csapat.

Lidi, remélem minden rendben!
noee
 
 


noee

Dec 30. -án meg Jan. 02.-án . megyek vérvételre.
Bizony itt a karácsony , keresztfiam első szülinapja úgyhogy remélem hamar , agyalás nélkül telik el ez az időszak.
evi89
Vecsés
 
 


Évi!!!

Én is pontosan akkor megyek amikor te!!! Akkor lehet talizunk.
Csak én dec 30 az altató orvoshoz megyek 11:30-ra és te lehet már nem leszel ott az a baj.
 Jan. 2.-án pedig 10-re megyek Murberhez.
Akkor lehet hogy összefutunk.



gabci75
Érd
 
 


Sziasztok lányok Évi gratulálok a manókhoz reméljük ügyesen osztódnak és kapaszkodnak a pocódban!Pihizz sokat!Gratula a keresztfiadnak! Zora hogy vagytok?Képzeld húgom tegnap megcsinálta a pedagógia szigorlatot 5-ösre. (Ha kell segítség majd szólj!) Zora köszönöm szépen az információt!!!! Janula köszönöm neked is a megerősítést, így már nem is izgulok annyira miatta.
Nem lehet hogy ünnepek miatt ülnek az eredményeden? Biztos sokan munka van. Edina szupi hogy hoztad a híreket az anyukákról.Köszi.remélem Eszkimó, Ruzsoma és a 4 manócska jól van, és kaphatunk képeket mihamarabb! Lidi akkor elkezdődött már a hosszú protokol? Zsu hogy vagy...semmi meló, se idegesítő kollégák?.januárban miért akarsz majd még visszamenni? Noee te hogy érzed magad? tegnap megkaptam a maradék leletet amit az endokrinológus kért.Elvileg monden ok. Itt vannak az értékek, mellé írom nektek a határértéket luteális fázisra ( mert nekem 19. napon volt a vv.) mivel minden fázisra más a határérték) D-vitamin: 58,8 nmol/L (22-150, de 60 alatt enyhe D vitamin hiány van) Luteinizáló hormon:0,94 IU/l (0,9-9,33) FSH: 3,11 IU/l (1,2-9) Progeszteron:37,2 nmol/l (2,3-56,6) Ösztradiol:507,0 pmol/l (99-903) Totál tesztoszteron: <0,69 nmol/l (<2,530) SHBG:33,6 nmol/L (11-114) Prolactin: 81,4 mIU/l (40-530) DHEA-S: 5,1 umol/L (0,95-11,67) Azt mondta az endokrinológus,hogy mehet a lombik az ő véleménye szerint, csak szedjek több D-vitamint. Ha eddig 1000 NE szettem akkor most  min.2-3 ezret. Vagy egy ismerősöm akinek magasabb volt a d-vitamin értéke, ő mégis sokkal több D-vitamint kellett h szedjen, konkrétan 10.000 NE-t. Szerintetek mennyit szedjek? Még valami, lehet sokan láttátok már ezt a videót egy lány osztotta meg velem,és igaz nem lombikosok vannak a videóban , bár az is akad (pl. van egy lány 78'-as és 15 évigpróbálkoztak), de nekem most ez nagy erőt adott, és remélem lesz még közöüttetek aki kicsit erőt merít ebből  a várakozás, és a sok vizsgálat közepette! ;) Mindig van remény lányok!! http://www.youtube.com/watch?v=t1k6BMPvJR8 Szép napot nektek!
paurora81
 
 


Fura, hogy ha szerkesztem a hozzászólásom mert valamit pl. kihagyok benne akkor a emition-ok eltűnnek (bár 1-t meghagyott), és az egészet egybe fűzi...bocsi így nehezebben átlátható amit előbb írtam
paurora81
 
 


Gratula Ruzsoma és Eszkimó! 
Csajszik! Nem kell sokat várni és mindenkinek lesz Bébije! 
Boldog Karácsonyt kívánunk!
kamilla04
 
 


Sziasztok!
Gratulálok az újdonsült szülőknek, a többieknek meg azt javaslom gondoljunk arra, hogy nemsokára mi is sorra kerülünk.
Paurora,
kérted hogy írjam le tapasztalataimat a HSK-ról, mert talán neked is lesz. Nos Máté doktor először ad beutalókat laborba, EKG-ra, mellkasröntgenre, majd időpontot altatóorvoshoz. Péntekenként lehet engedélyeztetni a beavatkozásokat az amabulancián, ezt is el kell előtte intézni. Ez kb annyi hogy megnézik a papírjaidat. Egy nappal műtét előtt kellett befeküdni az osztályra (pavilon 1. emeletén van amúgy), de az első kérdésük az volt, hopgy akarok-e hazajönni. Én akartam és másnap reggelre kellett visszamenni. A műtéttel kapcsolatban sincs semmi rossz élményem, aludtam egy jót. Altatás előtt mégegyszer kikérdezett egy altatóorvos, úgyhogy alaposak és vigyáznak az emberre.Reggel 10 körül vittek a műtőbe és délután 4-kor lehetett hazajönni. Máté doktor nagyon szimpatikus, kedves volt, csak jót tudok róla írni.
 Lányok, akinek volt HSK, volt vérzés utána, s ha igen, meddig tartott?
nera
 
 


@gabci75:




Szió
Lehet hogy 30.án nem találkozunk de nagyon remélem hogy (minden szempontból ) 02.án igen :D

evi89
Vecsés
 
 


Kamilla, Nektek is nagyon boldog karácsonyt! Belerázódtatok már mindenbe? 

Évi, tuti, hogy 2-án is menned kell, mert 30-án még nem fognak mondani semmit. Csak odamész reggel, leveszik a vért és mehetsz is haza. :)
noee
 
 


Gabci,
nagyon szurkolok hogy az év végi csoda meglegyen, és babósan induljon a 2014-es évetek!
Kamilla,
örülök hogy írtál, rég voltál itt. Hogy vagy?
Évi,
pihizz sokat, nagyon szurkolok, hogy a két mazsolácskátok szépen megtapadjon és növekedjenek.
Tényleg a maradék 10 mazsit lefagyasztották?
Nera,
köszönöm hogy nem felejtettél el! Szuper akkor útélhető.Nálad minden rendben volt odabent?
paurora81
 
 


Kedves Lányok!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy 2013.12.13. pénteken megszülettek a kis málnácskák. :)
Botond 9:33kor 2550 gramm és 54 cm, Léna 9:34kor 2680 gramm és 52 cm
Pár napot töltöttünk a gyermekágyas osztályon és végre most már itthon lehetünk négyesben.
Nem könnyű két gyerkőccel egyszerre, de nagyon tündériek és imádjuk őket! :)
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Szia drága Ruzsoma

Gyönyörűek a málnácskáid.

Gratulálok hozzájuk és kívánom legyen nagyon boldog családi hangulatban töltött karácsonyi ünnepetek  gyermekeiddel. Sok puszi neked
edina71
Budapest
 
 


Ruzsoma, kis tündérkék! 
Gyors összeszokást kívánok Nektek! Minden szépet és jót kívánunk! 
Megvagyunk köszönjük. Elértük a 7 kilót. Hátról hasra kedden fordult először ma már sokszor megcsinálta. Szóval haladunk szépen. Ömlik a nyála, mint egy bulldognak szóval lehet a foga is jön. 
Pont a héten gondolkodtam azon, hogy tavaly ilyenkor még csak egy kis pötty volt az UH képen. Most meg már forog és ........ 
Kitartást és türelmet kívánok mindenkinek a saját útján! 

kamilla04
 
 


@paurora81:



12 db petesejtem volt 2 db lett visszaülteteve és 9 db lett lefagyasztva.

Ruzsoma

Nagyon gratulákok !! Tündériek a picik !!! Minden jót kívánok nektek 


Egy picit elvagyok keseredve , mert a hasam elég puffadt és szúrogat de rendesen....
Nemtudom mit tegyek , azt beszéltük a férjemmel hogy holnap inkább telefonálok és bemegyek a kórházba..

evi89
Vecsés
 
 


Ki hogy viselte a leszívás beültetés utáni időszakot , van valakinek haspuffadós szúrogatos múltja ???
evi89
Vecsés
 
 


Evi inkább menj be és nézzenek rád. Én nem emlékszem ilyesmire. Pihenj sokat.
kamilla04
 
 


Köszi kamilla hogy írtál .
evi89
Vecsés
 
 


Évi!

Szerintem is mutasd meg magad, főleg az ünnepek miatt! A puffadásnak enyhülnie kellene...:( 
de iszol eleget 3-4 litert és eszel sok fehérjét?

Sikerülni fog, csak bízz magatokba!! A két hét várakozás nehéz lesz!! az a legnehezebb... az első 4 napba pihenj és feküdj.. 
oldal fekvést ajánlják :)) néha azért kelj fel sétálni egyet a lakásba, h legyen vérkeringés a hasadnak!! 

Kamilla!!

Jó titeket olvasni!! :)))

Reni!!

Mindig megcsodálom a gyönyörűségeidet!! :))
regi1978
Halásztelek
 
 


Ruzsoma!!!!

Gratulálok!!!!!!
Annyira szépek a picik,nagyon szépek!!!!!

Nagyon Boldog a Karácsony nálatok akkor!!!!!!



Évi!

Menj be,mert utána már nem lesznek. És legalább megnyugszol,mondanak rá valamit biztos.
Igyál sokat!!
gabci75
Érd
 
 


Évi tényleg csináld amit a Lányok is írtak. Sok folyadék és fehérje. Néha ha kívánod 1 dl vörösbor. Pihenés és vígjátékok.
kamilla04
 
 


Mindnyájatoknak boldog Karácsonyt kívánok!
mmzs75
 
 




Ruzsoma:

Gratulálok!!! Nagyon édesek a Babáitok!! Sok boldogságot kívánok Nektek!


Évi:
Szurkolok hogy minden ok legyen, és jó híreket kapj ma bent!!



Áldott Békés Karácsonyt kívánok Mindenkinek.
magdipeti
 
 




Boldog Karácsonyt!!!! Boldog Karácsonyt!!!! Boldog Karácsonyt!!!!


Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!!!!!
gabci75
Érd
 
 



Ruzsomam,
gratulálok a tündérkékhez. Csodaszépek! Jó egészséget és sok boldog pillanatot kívánok nektek!

Kamilla ,
gratula a 7 kg-os "bulldoghoz", az már valami.Biztos tüneményes.

Évi,
várjuk a híreket, én nekem nincs tapasztalatom még, de remélem ha megfogadod a többiek tanácsát minden rendben lesz! Írj amint voltál a kórházban!!

Békés boldog, mézeskalács illatú ünnepeket, és sikerekben  és gólyákban gazdag Boldog Új Évet kívánok minden fórumozónak!


paurora81
 
 


Én is boldog karácsonyt kívánok Nektek!
nera
 
 


Ruzsoma, gratulálok! Csodálatos kis apróságok!!

Evi én tavaly novemberben a leszívás után estére és másnap is nagyon vacakul voltam (23 petesejtem lett akkor), mindenhol a hasam volt, feszült, fájt, szurkált, így betelefonáltunk a klinikára és azt mondták menjünk be, hogy megnézhessék. Prof. megnézett ultrahangon, minimális folyadékot látott, haza engedett a sok fehérje, sok folyadék felszólítással és hogy ha rosszabbodna azonnal menjünk vissza. Ha nincsenek is most az ARO-n, az ambulancián biztos rád néznek.

Mindenkinek nagyon boldog, meghitt Ünnepet kívánok!

zora82
Budapest
 
 


Ruzsoma, gyönyörűek a manók! nagyon sok boldogságot kívánok! Néha majd kérünk beszámolót, hogy megy az élet két babával. 

Nagyon boldog ünnepeket kívánok én is mindenkinek!
noee
 
 


Kiskarácsony Nagykarácsony Angyal Csókja Rátok Szálljon !

Hozzon Nektek Minden Jót Ne Csak Almát Mogyorót !

Boldogságot Békességet Szép jövőt Melegséget !

Szép Karácsonyt Kívánok mindenkinek!
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok lányok!!!

Elösszöris mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és ünnepeket kívánok.

Eltüntem sajnos , mert hétfőn bementem az aro-ra ahol nem volt senki csak az Anna . Elmondtam hogy mi a probléma , egyból leküldött az ambulanciára...( Azt hozzá kell tennem hogy a prof menetközben megjött mig a papírjaimat csinálta az Anna de be se hívott meg semmi ....)
Lementem az ambulanciára , megvizsgáltak csináltak ultrahangot és azzal a lendülettel be is fektettek.
Hipetstimuláció miatt , túl lett a méhem stimulálva ... Úgyhogy bent vagyok a kórházban aztóta is . Férjem behozta a laptopothogy ne uncsizzak egyedül a szobában...

De már jobban vagyok e hasüregben már nincsen sok víz a méhem is már csak fele akkora és jobban is érzem magam.
Igaz a nyálkahártyám vastag de még nem láttak petezsákot mert túl korán van még....úgyhogy még várakozás és remélem hogy lessz kis petezsák vagy zsákjaim.
Nemtudom mikor mehetek haza...



evi89
Vecsés
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?