Új privát üzeneted érkezett!

Zora nagyon gratulálok ismét! Szuper hírek! :D
Ügyes legyél ma és aztán kérjük a folytatást!
noee
 
 


Zora gratula a csajszikhoz!Milyen vizsgád lesz? Szurkolok nagyon!
Megjött az eredményem:

Glucose 0'                               4,4 mmol/L
60 perces glucose                     6,8 mmol/L  
120 perces glucose                    4,7 mmol/L  
Inzulin 0'                              11,3 mIU/L  
Inzulin 60 perc                      48,5 mIU/L  
Inzulin 120 perc                     25,7 mIU/L
 

Ahogy a neten néztem ez jó eredmény .Persze hétfőn az endokrinológus majd kiértékeli.
A "rossz" az hogy nincs IR-em, így nincs mire ráfogni hogy nem tudok fogyni...
Marad ez a fránya diéta,de kit érdekel, hisz a jutalom a lombik és remélem a  baba lesz!  [:)][;)]
Ja egyre jobban bírom ezt a 160 ch diétát. Tegnap először mondtam a férjemnek h köszi én nem ehetek t.rudit, rakd vissza  hűtőbe.Olyan büszke voltam magamra[:D].

Minden babósnak nyugodt napot, a többieknek kitartás!
paurora81
 
 


ez tényleg elég szép lelet, egyedül az éhomi inzud magas kicsit. (nem tudom, hány kg vagy, de annak minimálisnak kéne lennie, mondjuk 6 alatt)
zsu85
 
 

 
 

Sziasztok

Zora Zsu Noee Tinini remélem jól vagytok és minden oké a pocaklakókkal is. Remélem nem hagytam ki senkit.

Paurora te hol csináltattad meg a labort mert nekem nem nagyon sikerül sztk alapon elintézni az inzulint sem. Ha gondolod jöhet priviben is.

Evi hogy mennek a szurik ? Gondolom már rutinos vagy .
edina71
Budapest
 
 


edina, köszi  szépen, és igen, jól vagyok én személy szt, bár mostanában idegeskedem, mert ez a lusti Kiscsaj nem hajlandó rugdosni annyira, h érezzem :( még jó, h a szívhanghallgató itt van, és meg tudom hallgatni a szívecskéje verését...remélem, most már nemsoká érezni fogom!! (19+1 vagyok ma)

inzulinterhelés: sajna csak endokrinológus írhatja ki, és ehhez egy jó fej doki kell. amúgy csak magánban tudod elintézni.

mindenkinek nagyon szép hétvégét! :) és öltözzetek fel jól, állítólag már havazhat! :)
zsu85
 
 


Sziasztok,

Paurora, engem is érdekelne, hogy hol csináltattad, mert nekem is mindig egy tortúra ez az egész!
Én nem értek hozzá, de az endokrinológus kiértékeli majd. Minden esetre annyit hozzátennék, hogy én is úgy láttam, hogy a leletem jó, de a drnő elmagyarázta, hogy mi miért nem jó összefüggéseiben.Például nálad is gyanús szerintem, hogy ennek a vadállati mennyiségű cukornak csak ilyen kis hatása volt az emelkedésre.Mert nálam is ez volt a gond és IR-t mondott a drnő.

Nagyon ügyes vagy a diétával!!! Csak így tovább és meglátod, meglesz az eredménye! :) Nem is olyan soká!

Évi,

mennek a szurik?

Zora,

gratulálok! Miből vizsgázol?
janula
 
 


edina71 és janula

Igen megy a szuri  Már várom a csütörtököt hogy mi lessz a vérvétel eredmény...

Még egy kérdés : Reggel megyek vérvételte utána az eredmény alapján a prof megmondja hogyan tovább. Ilyenkor ot  kell maradni  vagy menjek vissza  . Hogyan szoktátok csinálni ?
evi89
Vecsés
 
 


Szia Évi,

mindkettőt megtehezted! :) Én volt, hogy elmentem, volt, hogy fogtam egy könyvet, vagy találtam ott magamnak valakit és beszélgettem, kivártam az időt. Elmenni csak azért nehéz, mert a boltok, csak tízkor nyitnak, amivel úgy elfoglalhatná magát az ember. kivéve egy turit, pont szemben a klinikával, ami már 8-tól nyitva van! :)
janula
 
 


Sziasztok!

Eladásra kínálok 2 db cerotidét 2014.május
2 doboz utro,2016.
16 db crinone.2015.

ha érdekel,írj.)
Sok-sok sikert Mindenkinek.
csucsu99
Budapest
 
 


Paurora, ezek nagyon jó eredmények! Inzulin, cukor problémád ez alapján tuti nincs! :)
lidi10
 
 


Mindjárt itt a december! Lidi, Janula, mikor mentek dokihoz?

Edina megvan az eredményed?
noee
 
 


Noee,

én jövő héten megyek nőgyógyászhoz rákszűrésre, illetve tüdőszűrésre. Ezen kívül még egy vv lesz a Sote-n a menzesz 3-5. napjáig, ez jövő hét hétfőn esedékes.
Még az endokrinológus doktornővel ellenőrizzük a hormonokat, ez folyamatban, de elég bonyodalmas. Mást most nem tehetek egyenlőre... :(
janula
 
 


Noee,

te hogy vagy? Mész még be a Sote-ra? Vagy Murberhez fogsz?
janula
 
 


Sziasztok!

Noee, két petezsák!! De jó! Gratuálok! A következő uh-n már látszódhat a két pulzáló szívecske. Nagyon örülök Nektek!

Zsu, tarts ki még egy pár napig, nem sokára biztosan érezni fogod a csajszit. :) Szívhangfigyelővel kapcsolatban azt mondta a szonográfus múlthéten, hogy ne engedjük a védőnőnek, hogy nézze a babák szívhangját, otthoni készüléket pedig pláne ne vegyünk, mert olyan a babának, mintha ütvefúróval fúrnának mellette. Semmi információm nincs erről a dologról azon kívül, amit ő mondott, csak gondoltam megírom, hogy utána tudj kérdezni, ha szeretnél.

Janulla differenciálás pedagógiájából illetve pszichológiájából vizsgáztam. Kicsit mozgalmasra sikeredett a múlthét, így olyan is lett az eredménye, mint amennyit készültem rá. ;)

Nálunk annyi rossz hír van sajnos, hogy a 10-11. héten a vérzést okozó leválás az egyik baba méhlepényét érintette, ami még a mostani uh-on is látszott, ezért pihennem, feküdnöm kell és reméljük nem lesz nagyobb baj belőle.
zora82
Budapest
 
 


Noee, a tervek szerint 12.17-én megyek Murberhez, az lesz a ciklus 20. napja és ha minden ok akkor kezdődik a hosszú protokoll. Még hétfőn megyek endokrionolgushoz meg a mensi 2-4. napján valamikor ARO-ra TSH és prolaktin kontroll vv-re. Hamar eljön tudom, csak parázok, hogy majd most mensi után a 20. napig még megnő a cisztám és akkor emiatt nem kezdünk megint.
lidi10
 
 


Zora,

pihenj nagyon sokat és beszéld meg a babákkal, hogy minden rendben lesz! Lehet, hogy nem szabadna vizsgáznod sem, biztosan nem jó a stressz nekik! Ugye már nincs is több? Hol tanulsz?
Mennek a pozitív energiák!

Lidi,

tudom, milyen érzés, amikor az ember állandóan azt érzi, hogy biztosan lesz valamilyen akadály, ami miatt vele nem történhet semmi jó! Próbáld meg legyőzni az érzést, a jóra koncentrálni és menni fog az! :)
janula
 
 


Voltam ma endokrinológusnál. Ez a Koppány Viktória doktornő egy csoda!! :) Mosolygós, segítőkész, és megnyugtatott, hogy minden eredményem rendben van, Ő azt mondta hogy se cukrom nincs se IR-em.
Azt mondta a pajzsmirigy hormon is rendeben van, hisz az alap hormon a TSH szuper, így a többit nem is nagyon kell nézni. Pénteken azért még megyek a pajzsm. UH-ra, ő is nézet 1-2 hormont,a ciklusom 19 napján. Mondjuk nekem ez fura, mert akkor az ARO-ban csak ösztradiolt meg progit. néznek, de ő most ezeken kívül azokat is kérte amit a az ARO-ban a 3-5. cn-en néznek.Na mind1 ,a lényeg hogy ő  tudja mit nézzen és hogy nagyon rendes volt, még a privát számát is megadta, hogy telefonáljak rá ha megvan az eredmény, hogy mihamarabb megnézhesse, hogy ha vmi. baj  lenne akkor időben elkezdhessem a kezelés. .Reméljük minden rendben lesz. Mondjuk már 3. hónapja (pont mióta megtudtam hogy a párom gyakorlatilag meddő),nem tetszik annyira a ciklusom. Hol 20, hol 26, hol 23 napos, és az ovumat se tudom pontosan belőni, mert mást mutat a hő és mást a Ovu teszt. Lehet kicsit feszült vagyok mostanában. Januárban majd úgy is megnézik a 4 vv.-vel a hormonokat még 1x, akkor majd kiderül , addig is hajrá diéta és mozgás.
Zsu és aki még áprilisra van kiírva:nem fogjátok elhinni a barátnőm tegnap hívott hogy babás, és áprilisra várja ő is. Úgy tűnik ez a július tényleg mozgalmas volt!
Zsu: na igen az 0'-ás inzulin picit  tény hogy magas, de azt mondta a dokinő hogy belefér, és ha fogyok, akkor
az is jobb lesz...ja most 110 kg vagyok, 180 cm.

Edina ,Janula: én a PROLaborban csináltattam a Lehel téren,a Victor Hugó utcában vannak, és kb. 7000 volt a 3 pontos.nekem megcsinálták volna SZTK-ra, ha az endokrinológus kéri, de én nem akartam addig várni,így magánba csináltam. Itt csak elküldik email-ben az eredményt másnap, de ha felhívod őket akkor ingyen el is mondják hogy az eredmény jó vagy nem. Én azért csináltattam meg privátban hogy ma kiértékelhesse az endokrinológus. persze ahogy írtam, itt a laborban is készségesek és ingyen elmondják hogy jó vagy rossz az eredmény ha felhívod őket.
Ha azt vesszük hogy a mensmentisben van egy kötelező előzetes "konzultáció, h miét csináltatod, aztán maga a vérvétel, majd ha még kész egy eredmény kiértékelést akkor az közel 30.000. na nekem ez nagyon sok lett volna.7e az azért barátibb valjuk be.
Janula köszi , megy a diéta 1000-rel. nekem nem mondta a doki hogy rossz a 60'-as, azt mondta jó arányban emelkedett.neked mennyi volt az alap és mennyi a 60' és 120'. Ha nem emelkedik meg eléggé a 60'-as az is baj lenne?Ezt nem tudtam.
Lidi: Igen a doki is azt mondta, hogy szuper eredmény. Nagyon boldog vagyok!Úgy érzem 1 lépéssel megint közelebb a cél!
Zora:Pihenj sokat, szurkolok hogy minden rendben legyen azzal a  "bibis"méhlepénnyel.Pedagógus leszel?
Lidi: Mi a hosszú és rövid protokol ?
paurora81
 
 


Lidi:Nem lesz semmi ciszta baj!Indulni fog a hosszú protokol decemberben kitartás!
Magdipeti: nektek nem decemberben kezdődik az inszem?
paurora81
 
 


Noee, még négy vizsgám lenne, köztük egy szigorlat pedagógiából. No meg ennek a mostaninak az ismétlése. Szerencsére nem vagyok igazán vizsgadrukkos, inkább a suliba való beutazgatás, ami aggaszt. Jövő héten megyünk a következő terhesgondozásra, megkérdezem majd mi legyen. Addig pedig fekszem, fekszem és fekszem. Az e l t é n hallgatok ó v ó d a p e d a g ó g i á t.
zora82
Budapest
 
 


Janula, azért ez is jól hangzik. Apró lépésekkel előre. :) 
Holnap este megyek magánba Murberhez. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg látunk-e már valami lüktetést! 

Zora, köszi. :) Te pedig pihenj és szugeráld azt a méhlepényt, hogy viselkedjen rendesen! Mikor nézik meg megint? 

Lidi, biztos minden rendben lesz. Szerintem az a ciszta már rég megunta az ott létet! 

Paurora, ezek elég jó hírek.  Én anno a Mensmentisben csináltattam az IR-t de nekem nem kellett se vv előtt se után konzultálnom senkivel.
noee
 
 


Kicsit szétestem. Úgy tűnik Noee, nagyon Te jártál a fejemben, miközben Janulának válaszoltam az előbb. :D Egy hét múlva megyek a dokimhoz vizsgálatra és ultrahangra. Tudod, ha még nem lát semmit, akkor sincs pánik, mert ahogy Andi mondta a nyáron, a babák nem számolják a napokat. :) Ha nem lát még pulzálást, akkor egy hét múlva megismétli az uh-t. Mennyi idős leszel holnap?
zora82
Budapest
 
 


Sziasztok!

Csupa csupa jó hír! Gratulálok mindnekinek, jó hallani a híreiteket.

Szeretnék kérni tőletek egy kis segítséget. Murber doktor azt mondta, ha megjön legközelebb, akkor a 1-5 napban kell bemennem hozzá, hogy elkezdjük az inszemet.. Az a kérdésem, hogy ez hogy zajlik? Ha jól sejtem elkezdek szurikat adni, vagy gyógyszert? És ez hány nap, vagy mi alapján dől el, hogy mikor mi történik.
Tudom, hogy nagyon szőke nőre vall ez:) (bocs a többiektől) , de nem is gondoltam volna, hogy így felpörögnek az események..azt gondoltam majd csak jövőre lesz valami, így kérdezni is elfeljtettem zavaromban.
Szóval, ha van jó tanácsotok, akkor légyszi segítsetek!

Előre is ksözönöm! És addig is míg én sorre nem kerülök a csodavárásban, szurkolopk nektek!!
Szép estét Mindenkinek!
magdipeti
 
 


Sziasztok lányok 

Nemsokára itt van csütörtök ...
Nagyon kíváncsi vagyok hogy a méhem hogy reagál a leállásra. Viszont a mensim szerintem csak hétfőn jön majd meg elméletileg ...( 34 napos mostanában a ciklusom )
Ha megjött utána hogy alakulnak tovább a dolgok ?

Kismamák  
Pihenjetek sokat !!!


evi89
Vecsés
 
 


paurora: tudtommal az éhomi inzulint a mozgás viszi le. szóval mozogj rendszeresen! (a terheltet viszi le a táplálkozás)

zora, nagyon vigyázz magadra, pihenj!!!!
a szívhanghallgató tudom, h zavarja a babát, szokott is rugdosni, de ártani nem árt neki tudtommal. és ezek a pár mp-es belehallgatások sztem nem olyan vészesek...amúgy ugyanúgy UH-val működik, mint a normál UH.
zsu85
 
 


Magdipeti, sajnos az inszemben nem tudok segíteni, de szerintem ne várd ki az 5. napot, inkább valahogy középtájt menj el a dokihoz.

Évi, a következő lépés, hogy elkezdheted szúrni a másik injekciót is, amit reggel és este kell beadni. Amúgy jól megy? :) Innentől már gyakrabban kell vv-re járni, mert nagyon fontos, hogy pontosan lássa a doki, hogy hogy reagálsz a stimulálós szurira.
noee
 
 


noee

Köszi a segítséget 
Igen jól megy a szurizás ,igaz néha picit csíp ... de kilehet bírni , nem vészes.
Úgy rohan az idő....már csak azt veszi észre az ember hogy eltellet megint 1 hét.

Arról nem is beszélve hogy itt van nemsokára a mikulás és karácsony.
Remélem hogy a világ legszebb karácsonyi ajándékját kapjuk majd meg 

És te hogy vagy ? 
evi89
Vecsés
 
 


Zora milyen kicsi a világ, a húgom idén végez ott ahol te.
Noee nekem az egyik ismerős ment oda, és neki így volt. Akkor lehet a konzultációk nem is kötelezőek? Irj mi volt Murbernél!!
Magdipeti ez szuper, akkor indul nálatok is .Jól emlékeztem.
Zsu:köszi az információt. Akkor remélem a mozgásnak lesz eredménye
Évi csak így tovább a szurikkal,remélem majd egyszer ha ott tartunk én is ilyen bátor leszek mint ti!Szurkolok a karácsonyi ajándékhoz!!
paurora81
 
 


Magdipeti,

nekem volt inszemem (is), kettő.
Ha megjön, telefonálj és menj 2.-5. Napig valamikor. 5. Nap az utolsó lehetőség. Uh-t fog csinálni és felírja a Clostylbegitet, szede, ahány napig és ahogy kéri, majd mész vv.Uh-ra. Lehet, h. Kapsz 1 szurit és még kb. 1x, max. 2x megnéz, ha kell, szurit ad.  13.-15. Nap inszem, előtte természetesen tüszőrepesztő, általában Choragon a popsiba, majd megad egy időintervallumot, amelyen belül kell kapnod. Inszem napján reggel megy a párod, te meg a déli órákban.


Edina, 
mi van veled!? AMH milyen lett? Én is megcsináltattam, ma voltam.
mmzs75
 
 


Sziasztok lányok

Megjött ill kicsikartam ma a klinikától a leletemet.
A rékszűrésem rendben van nincs semmi eltérés sehol.
Az amh eredményem.... Hát az egyik szemem sír a másik éppen nevet. A párom pedig nagyon boldog, nem lett 0.1 alatti szerencsére.

A vizsgálati eredményem 0.4 ami ha jól utána néztem nem igazán jó de 42 évesen megvan még az esély egy petesejt donor nélküli terhességre és ez most nekünk elég.
Hétvégén megjön remélem és megpróbálok elmenni a klinikára hátha kezdhetünk egy újabb lombikot és a pajzsmirigyem miatt talán a többi eredményem is javult már.

Kismamik vigyázzatok magatokra Zora pihi és semmi ugrálás tudod mi a tét.

Mennek a drukkok mindenkinek.
Evi mindjárt csütörtök .....
Noee mi olt a dokinál?????
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok. Minden rendben volt, láttunk két lüktető kis almamagot. :) Viszont van egy kis leválás, ami barnázást okoz, egyébként pont ma kezdett el, de azt mondta a doki, hogy mindkét méhlepény rendben van és nincs köze hozzájuk. Egyébként jól vagyok, szerencsére nincs semmi görcs, csak gyakoribb tisztaságibetét csere. 

Edina, végre megvan az eredmény. Bár nem értek hozzá, de az jó, hogy nem rossz és nemsokára újra megpróbáljátok a lombikot! Nagyon drukkolok.

Mmzs, neked mikor lesz meg az eredmény? 

Tinini, veled mi volt? Hogy vagy?
noee
 
 


Noee, de jó! Nagyon vigyázz magatokra! Pihenj sokat.

Edina, nagyon drukkolok! Igazán szép ajándék lenne egy két csíkos teszt a fa alatt. :)

Zsó, mikorra lesz meg az eredmény?

Paurora elvileg én is végzős vagyok, de a következő félévet semmilyen szempontból nem merem aktívra felvenni. Bár biztos nagyon kedvesek és lágyszívűek lennének velem a február környéki zárófoglalkozáson, no meg ha két aprósággal a babakocsiban érkeznék államvizsgázni. ;) :D
zora82
Budapest
 
 


noee, vigyázz nagyon magadra!!!
zsu85
 
 


Sziasztok!
Mi is megjártuk tegnap Murber "ügynököt".
A tipp-mix eredmény az 1-es 2-es X közül az 1 lett, "CRL 8 mm-es életjelenséget mutató embryo látható" , megvan a másik petezsák is, de az üres, jövő keddre visszahívott uh-ra, akkor 50%-os fizetési kedvezménnyel.
Azt mondta ez még így is oké lehet, az üres petezsáknak fel kellene majd szívódnia.
Reméljük szótfogad, és nem zavar be.
Nekem néhány nappal ezelőtt, 2-3 alkalommal volt barnás-pirosas enyhe, görcsölés nélküli vérzésem, azt mondta az belefér még, de pihenés.
Noee, mikor mentek megint?
tinini
 
 


Sziasztok!
Szoktalak titeket olvasgatni, a kismamáknak gratulálok, a többieknek meg kitartás továbbra is!
Most egy kis segítséget kérnék  tőletek.
Murber méhtükrözést (hiszteroszkópiát) javasolt és Máté Szabolcshoz irányított ott a klinikán. Van valamelyikőtöknek az eljárással vagy a dokival kapcsolatban tapasztalata? Pl: mennyire fájdalmas, altatnak-e?
Köszönöm a segítséget!
nera
 
 


Nera,
Murber engem is hozzá küldött, egy miómával.
Nagyon kedves volt, körültekintő, alapos, de végül arra jutott, hogy a mióma olyan vacak helyen van, amihez a Bokor doki jobban ért, konzultáltak, és így aztán nem Máté dr végezte el a műtétet, úgyhogy én sajnos csak ennyit tudok róla.
tinini
 
 


Tinini,
Köszönöm az infót, már ez is kicsit megnyugtat, hogy kedves és alapos!
nera
 
 


Edina ez szuper, akkor ne tessék szomorkodni van esély!! Nagyon szurkolok hogy hamarosan kezdődhessen a lombik!
Noee:A lényeg hogy az "almamagok" jól vannak!Gondolom a barnázás nem tart soké. Ez általános hogy van egy pici leválás?Milyen volt hallani a lüktetést? Azért pihizz sokat, és vigyázz magadra!!
Zora, szerintem is jobb ha passzivra rakatod. Húgicám tavaly végig passzívon fol, két félévet egészségügyi okok miatt. Most írja a szakdogát, meg jár 1-2 oviba, tényleg neked nem kell ovikba menni, ha igen nem megterhelő?...a babakocsis mutatvánnyal biztos átengedtek volna, inkább a kis picurkákkal lettek volna elfoglalva, bármit mondhattál volna.
Szias Nera, üdv itt, nekem valószínű hogy majd januárban lesz csak HSG vagy HSK .Ha túl vagy a HSK-n akkor írj lécci a tapasztalatról,met valószínű akkor engem is Máté dokihoz küld.Egyenlőre a lányok azt mondták itt h  túlélhető, de persze azért picit én is féle tőle.Köszi előre is!
Tinini:Vigyázz magadra!! Gratula a 1-eskéhez! 8 mm, milyen pindurka.
paurora81
 
 


Nera, 

febr. végén volt HSK-m Máté doktornál. Nagyon rendes ember! Murber küldött hozzá, felhívtam és még aznap este fogadott mert épp ügyelt. Közöltem, hogy 1. napon vagyok, köv. hét elején már meg is csinálta.
Borotválkozni kell előtte, azt hiszem, más különös nincs, de ha beszélsz vele, minden kérdésre válaszol. Nekem LSK-m is volt, csak másnap mehettem haza, de azt hiszem, HSK után délután haza lehet menni és talán előtte sem kell benn tölteni az éjszakát.

Lányok, 7 munkanap az AMH. Jövő csüt. kb. emailen küldik az eredményt. Kíváncsi leszek.

Edina, hajrá Neked a jövő hétre! És mindenkinek!

Kismamák, akár szimplán, akár duplán, vigyázzatok magatokra!
mmzs75
 
 


Mmzs, 
Köszönöm a választ. Annyit még kérdznék, hogy altattak ugye?
Egyébként sikerült beszélnem Máté doktorral, azt mondta akkor menjek be hozzá, amikor ügyel és megbeszéljük a dolgokat. 
Paurora,
majd írok, ha túl leszek rajta, de lehet, hogy nekem is csak januárban lesz ebből valami.
nera
 
 


Nera, 
persze, altatnak, úgyh. kezdheted intézni azt is, ha nem altattak ott mostanában!
mmzs75
 
 


Én is köszönöm mmzs,megkérdezhetem h mit kell intézni altatáshoz?
Nagyon szurkolok h jó legyen az AMH eredmény!
paurora81
 
 


Köszi, Paurora!

Szükség lesz egy 1 éven belüli mellkas rtg. leletre, egy 3 hón belüli EKG-ra és egy 3 hón belüli laborleletre, ebből  a vércsoport-ellenagyag nem lehet 1 hónál régebbi. Erről adnak papírt a szülésznők, hogy minek kell benne lennie, de sajnos már nem tudod a klinikán megcsináltatni.

Ezekkel mész a szülésznőkhöz, akik adnak időpontot az altatóorvoshoz.
mmzs75
 
 


Sziasztok

Hosszú volt a mai nap. Ezren voltunk....
A lényeg hogy még egy picit magas a hormonszintem úgyhogy 1 hét múlva megyek ismét, addig szurogatom magam lekesen .....
evi89
Vecsés
 
 


lelkesen
evi89
Vecsés
 
 


Mmzs,
Köszi az infót, nekem a Máté doktor azt mondta, hogy amikor először találkozunk adni fog beutalókat (gondolom ezekre a vizsgálatokra, amiket te is írtál). De csak jövő hét vasárnap tud fogadni, nem tudom, addig kezdjek-e, vagy tudok-e előre intézkedni.
Talán a mellkas rtg-t meg tudom csináltatni addig itthon.

Szép napot mindannyiótoknak!

nera
 
 


Mmzs köszönöm ! Most csináltak november 1 hetében  EKG-t, meg vércsoport ellenanyagot, de akkor az már nem lesz érvényes,azt akkor újra csináltatom majd.
Ma voltam pajzsmirigy UH-n. Elváltozás nincs, viszont mind a bal ill. a jobb  oldaliban is fokozott a keringés. Annyit mondott a UH-n a doki, hogy ez később problémát jelenthet, de most még nem lát kóros elváltozást, viszont ha túl vagyok a lombikon , ha sikerül ha nem akkor is 1 éven belül menjek vissza egy ellenőrző UH-ra.Remélem ez nem okoz később nagy galibát.
Noee hogy vagy? Van még barnázás?
paurora81
 
 


Köszi csajok, jól vagyok, minden rendben. :) a barnázás még nem múlt el, de a doki azt mondta, hogy akár több hónapig is eltarthat. Két hét múlva szerdán megyek a rendes dokimhoz, addig relax. :)

Evi, ne aggódj, mivel hosszú protokollt csinálsz, simán beleférnek az ilyenek. 

Tinini, reménykedtem, hogy lesz egy ikres sorstársam akivel kb. egyidőben vagyunk. De nem ez a lényeg, hanem hogy ott van az a pici bogyó aki nagyon-nagyon kapaszkodik! 

Zora hogy vagy? Hogy megy a fekvés? 

Zsu, mindne rendben? Írtam privit! :)
noee
 
 


szia noee! minden rendben, jah, csak a melóhelyem borít ki teljesen...
ma voltunk UH-n a SOTE-n, ott is minden oké volt, bár most nem mutatta a lába közét a Kiscsaj...de mi úgyis tudjuk a nemét :) most fekszem, eléggé kimerültem ma.
írok választ! :)
zsu85
 
 


Evi, hosszú protokolnál, ahogy Noee is írta előfordul, hogy tovább kell szúrni a gonát a stimu előtt. Én is így jártam tavaly, aztán idén a fagyibabás programnál elég volt a két hét. Szóval még egyénen belül is változó egy-egy ciklus. Pár nap és kezdhetet a másik szurit is.

Noee, én a vérzésre szedtem 15 ch-s arnicát. Hogy segített vagy sem, nem tudom, de ha másnak nem placebónak jó volt. ;)
Kb. annyival járok előtted, mint előttem Ruzsoma. Ha tudok valamiben segíteni, kérdezz bátran, akár priviben is. :)
Én pihenek sokat. Feltett lábakkal üldögélek a relaxfotelben és próbálok olvasni vagy nézni valami vidámat a tv-ben. Várom a hétfői találkozót a dokimmal.
A dokid is a sotén dolgozik egyébként, vagy másik kórházban?

Paurora, igen nekem is február-április időszakban kellene még két hetet eltölteni óvodában a zárófoglalkozás előtt. Finoman szólva is esélytelen. :)

Zsu, mi újság mocorgás ügyben? Mekkorának mérték ma a kiscsajt? Meddig dolgozol még?
zora82
Budapest
 
 


zora, 23-a óta minden nap érzem reggel-este a mocorgását, látszik is sokszor a hasamon, már a férjem is látta pár napja (meg az imént is:)), meg érzi a tenyerével :) nagyon boldogságos!! <3 és te hogy vagy ez ügyben? :)

tegnap asszem 360g (+/-10%)-nak mérték, de CRL-t most nem néztek. neked milyenek az adatok? és a nemmel hogy álltok? (meg a nevekkel :D)

meló: eredetileg február végéig akartam. a héten aztán úgy éreztem, h január végéig, mert már fáradok, plusz 1-1,5 hónap kevésnek tűnik otthon, relaxáláshoz és a dolgok intézéséhez is. és ami a héten volt a melómban (tömény agybaj), amiatt a férjem azt mondja, h már vissza se menjek januárban (a decemberem 4 nap kivételével szabi lesz, mert van még 21 napom). de sztem visszamegyek (mármint itthon dolgozom), és meglátom, h h bírom. de amint lesz valami para, abbahagyom, nem hiányzik a sírógörcs (tegnap megvolt ugyanis)...
zsu85
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?