Új privát üzeneted érkezett!

bizony nem jött be :D csak nagyim, egy kolléganőm és pár napja én éreztem kislányt :)
zsu85
 
 


na a szombati 4D-ről:

olyan 15 percig tartott az egész. csinált fotókat a nő, néztük 2 és 3D-ben, nagyon dicsérte, mindene kiváló volt, szívhang is (meg is hallgattuk <3), aztán megpróbálta felébreszteni szegényt - kevés sikerrel :D azért be tudtunk nézni a lába közé, és mondta a nő, h azt látja, amit az elején is: KISLÁNY!! :) sorolta, h nagyajkak, csikló...mondom: tuti kislány? ő erre közölte, h ezt nem tudja másnak látni, mint kislánynak... :)

hát ez volt a sztori. ja és pár számadat a 4D UH-ról (hozzáértők ne habozzanak infót adni, különösen a Pctl - percentilis asszem - érdekelne, meg a BPD méret, mert az sztem picit kisebb, mint kéne), 18+2 idős korban:

BPD (fej keresztirányú átmérője, 2 halánték között, a 20. hétig heti 5-6 mm-t nő, betöltött 20 hetesen: 50 mm átlagosan): 3, 94 cm
GA: 16w5d +/- 9d (azaz ez kicsit alatta van az átlagnak)
Pctl.: 37, 10

HC (fej kerülete): 15, 63 cm
GA: 18w3d
Pctl.: 66, 24

AC (has kerülete, a 28. héttől a HC és AC közti különbség max. 10mm lehet): 13, 17 cm
GA: 18w5d +/- 15d
Pctl.: 61, 02
HC/AC: 1, 19

FL (combcsont). 2, 64 cm
GA: 18w3d
Pctl.: 34, 95

EFW (testtömeg): 238 g (Olb8oz - ez nemtom, micsoda)
GA: 18w2d
Pctl.: 50, 36
FL/AC: 20, 07%
FL/BPD (ennek kb. 66, 7%-nak kell lennie): 67, 08%
FL/HC: 16, 87%
zsu85
 
 


Zsu!!

Gratulálok a kislányhoz!! Nagy a boldogság!  

a második Kisfiú lesz :)
regi1978
Halásztelek
 
 

 
 

köszi!
vagy nem, mindegy... egyelőre erre a kicsire koncentrálunk, neki örülünk.
zsu85
 
 


zsu85
Gratulálok a kislányoz

Nagyon izgultam ma de valahogy mégis nyugodt voltam.
Negfogadtam a tanácsotokat lazítottam , nem gondolotam semmire ....
És  szerencsére meg is lett az eredménye , eltünt a ciszta és megkaptam ez első szurit
Nagy a boldogság hogy elkezdhettük. Ma van a férjem szülinapja úgyhogy ez a két szuper dolog megkoronázta a napunkat

evi89
Vecsés
 
 


A patikában kérni akartam vitaminokat , de a patikus azt mondta hogy a Supradin az nagyon jó mert sokminden van benne...
Ki mit szed lányok ? Van olyan vitamin amit doktorral kell kiíratni ?
evi89
Vecsés
 
 


evi89, köszi szépen :)

és gratula a kezdéshez! :)

vitaminok: én Femibion 800-at, D és E-vitamint szedtem, ill. néha C-vitamint és cinket.
zsu85
 
 


Zsu, gratula a csajszikához. 
Evi akkor további örömöket! Boldog szülinapot is a Férjednek ! :)

kamilla04
 
 


köszönöm szépen neked is :)
zsu85
 
 


Zsu, én nem nagyon tudok mit hozzáfűzni ehhez a értékekhez, de biztos minden nagyon szuper, különben mondták volna ha túl kicsi lenne. Szóval nyugi és élvezd! :)

Évi, de jó, hogy kezdhettél! Akkor ez most hosszú protokoll ugye? Mikor kell menned legközelebb? Amúgy boldog szülinapot a férjednek!
noee
 
 


Sziasztok ,
Lidi, én is megyek jövö héten , aztán kiderül hogy van -e IR, avgy pajzsmirigy problémám.Tényleg neked hogy jött helyre az IR-ed? Diéta?
Noee:Holnap mész UH-ra. Nagyon várom hogy írj!
Évi:Ládod, nincs itt semmi tömlő se sárga se zöld..semmi, csak szupi egészség...ja és az első szuri."Gratulálok ön átlépte a start mezőt!"Hajrá, hará!!Minden szurit beadatsz majd, vagy te fogod a többit?
Régi: Üdv .Igen, érzem h jó helyen vagyok köztetek, meg a klinikán is....már tudom.Eszméletlen volt a videó, én még nem láttam.Amelyik kiengedte a testvérét is...
Zsu:Gratulálok a kislányhoz!Akkor most már mehet a babaszoba festés,...a néven gondolkodás.

Mi ma voltunk az ARO-n. "első nap az iskolában" érzés.
Hogy mennyi pár volt ott.Nagyon elszomorított,hogy ennyi pár küzd, hogy teherbe essen.Mi itt csak cspp vagyunk a tengerben.Murber doktor megváratott minket pedig időpontra mentünk,viszont nagyon kedves és szimpatikus volt.Kitöltöttük a papírokat, és amit abból, és a párom eredményéből levont az az volt, hogy tényleg lombik indokolt, szinte semmi esély, sőt igazándiból, ha 5x ennyire tudnánk a férjem spermaszámát felvinni, akkor is csak lombik lehetne, mert még az se lenni elég inszemre.Sírós.
Bele kell törődnünk, pont. A férjemnek majd januárban kell visszamenni még 1 ellenőrző spermakukkra, semmi több hisz vele nem tudnak mit kezdeni, ezzel kell dolgozni, nekem meg azt mondta hogy nem bántani akar, főleg hogy mondtam neki h tornázok, meg próbálok kevesebbet enni, de muszáj fogynom valahogy, mert ha sikerül is a lombik akkor, , ha ilyen súllyal indulok, akkor nagy az esélye hogy nem marad meg a baba, mert lehet magas lesz a vérnyomásom, vagy a cukrom.Azt mondta menjek le a dietetikushoz a várandós osztályra. Azt mondta a vitamint folytassuk, ahogy a tornát is és mellé a diétát amit előírnak majd.Januárban kell jelentkeznem  ,mert addigra azt mondta, ő tudja hogy tudok majd picit fogyni, akkor megyek majd az első vérvételre, amit, majd még 3 követ. A vérvételek után pedig majd konzultálunk,hogy mi a következő lépés.Azt mondta még,hogy a pajzsmirigy hormonokat ott is csinálnak, de az UH-t megcsináltathatom, meg a IR vizsgálatot is.
A dietetikus feladta a leckét nekem is...160g szénhidrát.Amit adott minta napi diétát, az nagyon brutális.Nem tudom hogy fogom ezt megcsinálni, de meg fogom ha a fene fenét eszik is.
Szép kis táblázatot kaptam, így ma kezdődik a CH számolgatás.. Azt hiszem a gatyómat felköthetem!
Valaki csinálta már a 160g CH diétát, Lidi esteleg te? Ha valaki tud 1 hetes diétát azt szívesen venném.
Szép estét mindenkinek!
paurora81
 
 


Tényleg Edina megkaptad már az amh eredményt?
paurora81
 
 


Sziasztok

Zsu gratulálok a kiscsajszihoz vigyázz magadra és rá is nagyon

Zora ti hogy vagytok pocaklakók mennyire viselnek meg, remélem még nem nagyon.

Evi sikeres stimut és sok sok szép petesejtet kívánok neked. Most hosszú protokoll lesz neked?

Paurora nekem nem kellett eddig diétáznom de az endós drnő azt mondta hogy rendszeres mozgás napi 5 étkezés és este csak gyümölcs akkor készen állsz testileg a babára. Nekem nem nagyon van időm eljárni tornázni de kiváltottam a mozgást reggel vagy délután hazafelé 3 buszmegálló kb 2 km gyaloglással. Persze nem séta hanem intenzív gyaloglással.

Már minden nap kíváncsian várom a leletem a héten szerintem megjön az amh eredménye. Csütörtökön megyek a többi vv remélem minden ok lesz azzal is.

Drukkolok mindenkinek

Sziasztok


edina71
Budapest
 
 


Nagyon köszönöm lányok a drukkokat és a segítségeket 

Olyan furcsa hogy már azt a rész következik hogy  jól reagáljak és sok petesejtem legyen
Úgy érzem mintha felgyorsulnának a folyamatok.

paurora81
Kösszi
Magamat szúrom majd , igaz  az amit a patikus hölgy mondott hogy a másik fajtát izomba kell adni azon azért beparáztam.

Ma pont a 20. napom volt , úgyhogy hosszú protokolos vagyok.
28.án kell mennem vérvételre.










 




 



evi89
Vecsés
 
 


Friss hír csajok

Eszkimó köszöni jól van még 4 hetet kéne kibírni a babáknak odabent.
Ha tudok bemegyek hozzá és hozom az infót.
edina71
Budapest
 
 


paurora: köszi szépen :) a festés majd jövőre lesz, a néven is agyalni kell még...
én is csináltam amúgy hellyel-közzel a 160g-os diétát. a fő elveket tudod? (gyors lassú, CH eloszlás, tk, xilit, basmati, blabla...)
ja, férjednek nemtom, milyen az eredménye, de vmi vitamint szedhetne, ártani nem árt...akár sima E-vitamint meg D-t, nálunk javított!!! (a vitaminok amúgy neked se ártanak) az én férjem sok mindent szedett, és bevált :) cigizni amúgy nem cigiztek? életmódja milyen? mozgás? táplálkozás? stressz?
persze ha lombik, lombik, de a minőségen attól még javíthattok, ha a mennyiség kevés is marad...

noee, írj majd! :)

edina, köszi neked is! :)
zsu85
 
 


Sziaszok!

Először is gratulálok a sok-sok jó hírhez!! Nagyon szurkolok nektek a férjemmel együtt! Kicsit eltüntem az elmúlt 2 hónapban, mert a Murber doktor feladatot adott nekünk:)  DE minden nap olvaslak Benneteket és szurkolok!

Paurora81: Én is megkaptam a diétás feladatot! És kitartás, mert nálam működik!! 2 hónap alatt 9 kg fogytam. 94kg- ról indultam, IR gyanúval. És én minden nap mozgok..most már! , mert eddig bizony max a reggeli buszrafutás volt..tudom, hogy ezt gáz bevallani( pláne itt a karatés lányok között:) de nekem eddig a sport egyáltalán nem volt az életem része. Egyenlőre most sem az élvezete motívál, hanem az, hogy sikerüljön a babaprojekt, de már nem küzök közben a légszomj-jal:))
Ha kialakítasz benne egy rendszert..pl mi a reggelid, a 10órai és az uzsi, akkor az sokat segít:)

Voltunk közben a petevezeték átjárhatósági vizsgálaton is dr M-nél, optimistán gondolkodva, AZ EGYIK ÁTJÁRHATÓ:)  Decemberben kell mennem az inszemet elkezdeni.

Nálunk legalább a spermavizsgálattal nincs gond. a férjem mintája 100% lett:)

Kitartást mindenkinek ezen a szép őszi napon! És várom én is a mai jó hírek!!

magdipeti
 
 


Zsu, nekünk is mindig kisebbet mutatott az UH és a dokim a kicsi haskörfogattal ijesztegetett. Láss csodás teljesen jó méretekkel megyszületett Kislányunk. Annyit mondtak hogy nem mindennap nőnek egyformán hanem van egy pár nap stagnálás és utána nőnek majd. Szóval nem egyenletesen megy mindig felfelé a növekedés hanem ugrándozva. Valószínű egy stagnálós napot fogtatok ki. 

kamilla04
 
 


Szia paurora!


Az IR diéta elsőre kicsit bonyolultnak tűnik, de aztán nem az és nem is igényel olyan sok lemondást. :) Én egy éve szedem a Merckformint, diétát kb 80%-ban csinálom és a mozgás. Mozgással nyárig nagyon jól álltam, aztán több ok miatt elmaradt, aztán lombik, úgyhogy most állok neki újra. A diétát nekem a MensMentisben magyarázták el, de sok helyen lehet róla olvasni. A lényeg, hogy a CH-t el kell osztani az 5 étkezésre. A lassan felszívódó CH-okat kell preferálni, fehér liszt helyett, teljes kiörlésű, cukor minimalizálása, ahelyett is nyirfacukor, rizs helyett barnarizs, bulgur, sima tészta helyett durum tészta. Vannak ételek amiket kerülni kell vagy csak nagyon ritkán, krumpli, banán, szőlő, minden cukros dolog, édesség, joghurt, tej. Gyümölcsöt mért CH adagban tízóraira vagy uzsonnára lehet. Gyümölcsöt és cukros dolgot sose szabad se reggel, se este. Lehet érdemes elmenni egy dietetikushoz, mert nagyon jó tanácsokat lehet kapni személyre szabottan. Sajnos sok helyen elintézik annyival, amikor kiderül az IR, hogy "egyen egy kicsit kevesebb cukrot meg CH-t". Hát sajnos nem ilyen egyszerű. Ja, és kb 3 óránként kell enni. Erre jól be tud állni a szervezet, mert így soha nem vagy éhes.

lidi10
 
 


kamilla, én is úgy gondolom, h ezek csak becslések :)
zsu85
 
 


Edina:
Nem is olyan rossz ötlet az a buszmegálló séte .Mondjuk én het 3 1 óra 40 percet tornázok, de eddig nem segített sajnos , most remélem ez a 160g-os diéta segít majd.Na jó lehet plusszban sétálok 1-2 búszmegállót is. Amint megvan az eredmény írj! Szurkolok!!Üdv Eszkimónak ha bemész hozzá!!
Lidi: Köszi a szupi leírést, a dietetikus a kórházban is 10 perc alatt gyorsan elmondta, és valami hasonlókat.Igazság szerint az akart , elszántság megvan, de félek hogy rosszul viselem majd. Ma pl. első nap. Már 3 ettem eddig 84g Ch-t, de délbe a 4 púpos evőkanál rizs 1 csirkemell szelet natúr..ez kicsit kevés volt.Nagyon éhes vagyokSírós. Remélem hamar hozzászokik a szervezetem ehez a sanyarú sorshoz!.Ez a ch számolgatás elég nagy macera de remélem ezt is 1 hónap múlva kenem vágom már, és nem kell  már számolgatni.
Évi :Mit kell izomba adni? Na attól én is félnék.Bőr alá, a husiba annyira nem fáj, a vérhigítót is oda szurtam anno. Tarts ki, és hidd el lesz annyi petécske, hogy még fagyira is jut! Egy kérdés, mivel kezdő vagyok, mi az a hosszú és rövid protokol?Amit én olvastam ott azt mondják a rövid jobb, mert nem olyan hosszadalmas, és nem állítják le előtte a ciklust( informatikus nyelven valami reset szót használtak rá valahol).
Zsu: Köszi, igen "protolot" tudom, kaptam egy táblázatot, meg a neten tegnap este nézelődtem, és minden infó megvan. Vitamin. Tudod a férjem eredménye nagyon rossz sajnos. A minimum( alsóhatár) 15 millió /ml, neki 1millió/ml van.Az inszemhez pedig min. 5-6, de inkább 8mill/ml kéne. Amúgy viccces mert az elő spermakukk előtt 3 hónapig a Czeizel által ajánlott Ferulantot (nem olcsó) szende..és így is ilyen rossz lett az eredmény. Én már lassan 2 éve szedem a vitaminokat.(C-vitamin, magnézium, q10, omega3, Femibion 800, kálcium+d3)
Férjemnek kinéztem a Fer14-et (szinte olyan mint a Ferulant), az is valami csodaszer, de nagyon drága.most másik "kúrát" csinálunk. Maca Vibe, és a többit én néztem össze, magnézium, c-vitamin 1200mg, kalcium,d3-vitamin, omega3, q10, króm,szelén-0,2mcg,E-vitamin-400UI,cink 50mg, Folic Acid (folsav, merthogy a pasiknak is kell ám)400mcg.Nagyon sokat nézegettem termékeket termékenység növelésre, meg fórumokat, és rájöttem hogy sokkal olcsóbb így , hogy külön-külön mi vesszük meg, mint ha egy pl. Fer14-et vennénk.
A Murber mondta hogy szerinte olyan baja van a férjemnek amin nem lehet sokat javítani, de azért szedje csak a vitaminokat tobvábbra is.Remélem a lombikra az a pár kiskatona viszont olyan lesz mint a popey! Sport van , heti 3x én 1 óra 40 perc, ő 2 órát. Cigit 1 éve leraktuk..azóta híztam el nagyon .Stressz, na az van sajnos, meló miatt is meg a családi problémák miatt is. Persze sajnos az andrológus azt mondta hogy olyan rossz a férjem eredménye , h szívhatna nap 4 dob. cigit, lehetne idegbeteg, akkor se lehetne ilyen rossz az eredmény, ez biztos fizikális elváltozás, pl. mumsz okozta meddőség..stb.
Magdipeti:Üdv neked is!..Le a kalappal, 9 kg..és minden nap tornázol, na ez a nem semmi.Na most példát veszek rólad....erőt ad, hogy ennyien írtátok hogy segített ez a diéta!

Lányok én leszek Aurora a regény író!
Szép napot nektek!
paurora81
 
 


here-visszere nincs pl. a férjednek? az se segít a dolgon...
zsu85
 
 


Paurora, ha van kérdésed a diétával kapcsolatban írj nyugodtan. Bár nem vagyok szakértő, de azért elég sok mindennek utánajártam az elmúlt egy évben. Még ha nem is mindig tudom teljesen tartani, elméletben vágom. :) Ha néha-néha bűnőzöl ne legyen lelkiismert furdalásod, csak ne legyen nagyon rendszeres. A stresszt elég nehéz kikerülni, ismerős sajnos. :(
lidi10
 
 


paurora

Köszi a bíztatást
Még pontosan én sem tudok a gyógyszerekről Ma már van időm elolvasni a többi gyógyszer leírását ...

Ami gyógyszert és szurikat kaptam az a következő :
4 doboz  Gonapeptyl amit ugye most nyomok
2 doboz Menopur azt kell vinnem 28. án vérvétel után a konzultációra
1 doboz betadine hüvelykúp
1 doboz Klion- D hüvelytabletta
1 doboz Choragon

Segítség mit mikor fogok majd adagolni ? A doki biztos majd mondja de kiváncsi fáncsi vagyok
evi89
Vecsés
 
 


Még lessz gyógyszer amit kifog írni a doktor ?
evi89
Vecsés
 
 


Paurora,

én is csinálom az IR diétát. Mozogni csak úgy mozgok hozzá, mint Edina, és a CH-kat sem számolgatom, eszem, amennyi jól esik! Viszont sosem eszem finomított cukrot, semmilyen formában (kivéve, ha néha kirúgok a hámból), nem eszem fehér lisztet és csak durum tésztát, illetve Basmati riszt. 3 óránként eszem és odafigyelek arra, hogy mikor lehet gyorsat enni és mikor van csak lassú. De gyümölcs időben eszem banánt is, szőlőt is, amit kívánok. Tejet is fogyasztok, ha lehet gyorsat. Az eremény: -10 kg!!!!
Úgyhogy kitartás!!!
Hidd el, az elején nagyon nehéznek tűnik, amíg rááll a szervezet. De amint ez magvan, már semmi gond, nézegetni sem kell semmit. Merckformint én is szedek (sajnos). Nemsokára megyek kontrollra, mielőtt belevágunk a 2. lombikba.
janula
 
 


Szia Evi
Most a Gonát szúrod gondolom. Ha 28-án jól alakul a stimu jön mellé a menopur az a szuri szabályozza az idő elötti petesejt leválást és hogy sokszorozza azt. A choragon majd a stimu végén kell a leszívás elött izomba popsiba, na azt én ügyeleten szoktam beadatni. A leszívás elött kell majd
a betadin és a klion hüvely fertőtlenítésre 2 napig de arról kapsz majd leírást.

A beültetés után fogsz még kapni utrogestan kúpot amit használnod kell a 2. vv eredményéig.

Ha van kérdés bátran  szívesen segítünk

edina71
Budapest
 
 


Évi, nem kell kiváltani mindent egyszerre, elég mindent a maga idejében. :) A betadine és a Klion kb. ugyanazt tudja, szóval szerintem elég csak a Kliont kiváltani majd - ahogy Edina is mondta, majd csak a leszívás előtt kell - legalábbis nekem a doki mindig azt mondta, hogy ha csak Klion van, nem gond. Amúgy hajrá, nagyon ügyi vagy, hogy magadnak szúrod! Én képtelen voltam rá. 

Nekem megvolt az ultrahang. Minden rendben, ahogy az a vérvétel eredményéből sejthető volt, kép pici bogyó is megtapadt, külön-külön.  Bár nem ugyanakkorák, az egyik picit kisebb, és persze a 12. hétig még bármi megtörténhet és még szívhang sem volt. Jövő hét kedden megyek újra, akkor talán lesz. Tinini, lehet hogy találkozunk. :) 

Magdipeti, ez nagyon jó hír, akkor inszemre fel! 
noee
 
 


Edina, köszi az infot Eszkimóról, ha Ruzsomaval is összefutsz, akkor mond meg neki is,hogy drukkolunk nagyon! :)
noee
 
 


:)))

zora, látod? itt a sorstársad :D úgy örülök neked, noee!!
zsu85
 
 


Noee!
Barátnőmet idézném: "Isten hozott az örök aggódók táborában!"
Mi 26-án 16.30-ra megyünk Murber dokihoz. Ti?
tinini
 
 


Noee!!

Huha belejött Murber az ikrek gyártásába! :)) Szurkolunk neked!! Vigyázz magatokra!!
regi1978
Halásztelek
 
 


Még egy kis segítséget kérek 

A kórházban 12 óra körül adták be a Gonapeptyl szurit , de ez az időpont elég macerás ...
Gondoltam hogy elkezdem picit csökkenteni az időt hogy reggel tudjam beadni olyan 8 körül.
Szerntetek csinálhatom , a tájékoztatóban igaz le van írva , de azért gondoltam megkérdezlet titeket is  

Illetve nekem a ciklusom most 34 napos ( picit hosszú) ez befolyásol valamit ?

Hírtelen ezek jutaottak az eszembe  Köszi lányok a segítséget 
evi89
Vecsés
 
 


Noee 

Juj de jó hír 
evi89
Vecsés
 
 


Noee, gratulálok!! Zsu, gratulálok a kis hercegnőhöz! A méretek miatt ne aggódj, szerintem teljesen jók, főleg, hogy kislány. Mi végig azért izgultunk KisMackónál, mert nagyon nagy volt, volt uh, ahol 4 héttel nagyobbak voltak a méretei az átlagnál. Jó, tényleg nem lett pici a maga 4500grammjával  Szóval inkább kisebb legyen, mint gondok legyenek a szülésnél (utólag bevallom, nagyon féltem, hogy hogy fogunk megbírkózni a feladattal, nagyon féltettem őt ) Paurora, mi is wado-ztunk, aztán egyesületet és stílust váltottunk (távolság, időbeosztás, egyesületi vezetők közti feszültség miatt), most gojuryu-zunk, nagyon szeretik a gyerekek, gyönyörűek a katák és szuper az egyesület!!  A nagyfiam épp a hétvégén szerzett ezüst érmet  (lányom nem indulhatott a versenyen, mert már magas övfokozata van). A karatésoknak is vannak érzéseik, de ők jobban tartják magukat (lányom egy országos bajnokságon törött lábbal harcolt 2x1,5 percet, és megnyerte. AZtán mentünk gipszeltetni...) Az én férjem leletei is nagyon rosszak lettek, szinte alig volt sperma, mégis nagyon jó arányban termékenyültek meg a petesejtek (17-ből azt hiszem 15 megtermékenyült ICSI-vel) Szóval nem elkeseredni!! A diétához kitartás, menni fog!! Az eleje nagyon nehéz, de aztán belejössz majd! A cél érdekében mindent  Most mennem kell, felébredt KisMackó és sír, majd jövök, reagálok a többieknek is
maci80
 
 


Lányok még egy kérdés 

Holnap este mennék fogorvoshoz 1 fogat tömnének.
Megkérdeztem a hölgyet aki be adta az inekciót és azt mondta hogy szerinte lehet , csak antibiutikomot nem szabad szedni, meg kérdezzem meg a fogorvost is hogy szabad e ....
Volt valaki így fogorvosál?
Lehet inkább lemondom....
evi89
Vecsés
 
 


maci, köszi :) igaz, meg ma volt itt a védőnőm, és mondta, h az anya születési súlyára kell kb. számítani, na az nekem 2500g volt :)
zsu85
 
 


Az előző levélből lemaradt : az érzéstelenítő inekció miatt parázom hogy ez a 2 dolog jó e együtt...
evi89
Vecsés
 
 


Zsu, hereviszere nincs elvileg, Uh még nem volt de a doki megtapogatta és azt mondta minden rendben van szerinte, mert a hereviszeret érezni, sőt van akinek fáj.Azér lombik ide vagy oda, akkor is folytatjuk a kivizsgálást, hátha mégis időközben rájönnek mi a baj.Sajnos férfiaknál 30-40%-ban ismeretlen a meddőség eredete.
Lidi köszi a felajánlást, lehet majd kérdezek ezt-azt! Nekem még nem igazolt az IR, holnap megyek a vizsgálatra, de ha igen akkor bizti nekem is írnak fel Merckformint.Állítólag azzal még gyorsabban fogy az ember.Ez igaz?
Janula: 10kg?? Az szuper!!Ügyes vagy!Mennyi idő alatt?Én sajna dagyon dundi vagyok.180cm és 110 kg..33-as BMI..Nem merem lazán venni, én mérek mindent mint a katonatiszt, olyan karatésan fegyelmezetten.
Noee:Két babó...jaaj ez nagyon jó!!Nagyon szurkolok hogy szuperul osztódjanak és növögessenek csak!
Maci:gojuryu-t nem ismerem.Hasonló mint a wado? Inkább védekezésre alapszik?Gratulálok a nagyfiadnak!!Le a kalappal, küldök neki egy nagy kézfogást és egy nagy Banzai-t!!Ő egy igazi nagy Bushi (harcos).
Azzal amit írtál nem is tudod mennyi reményt adtál..17/15...akkor van esély , juhuu.
Évi kitartás a szurikhoz!Közel a cél!

Ölelés mindenkinek!
paurora81
 
 


Köszi Lányok! Még azért van miért izgulni, de egy lépéssel előrébb vagyunk. :)

Évi, nyugodtan beadhatod reggel a Gona-t. Én kérdeztem anno a dokitól hogy nem gond-e hogy én mindig reggel 8 körül adtam be, de amikor be kellett menni a klinikára, akkor pedig dél körül adták, mert a vv után még nem adja be az asztisztens. De azt mondta a doki, hogy nem gond. A ciklusod hossza szerintem nem számít most, mert azért vannak ezek a szurik, hogy pontosabban lehessen beállítani a peteérést. A hormon vv-kből úgyis mindig ki fog derülni, hogy éppen hol tartasz. Szóval nyugi, és hajrá! :)

Paurora, kitartás, csak az eleje nehéz a diétának, amint eltelik pár hét, már érszre sem fogod venni, és teljesen automatikusan tudni fogod, hogy mi mennyi ch.

Tinini, mi fél 7re megyünk, úgyhogy akkor mégsem fogunk találkozni. Döntöttél már orvos ügyileg?
noee
 
 


Noee,
úgy határoztunk, hogy nála maradunk.
(Majd hagyunk üzenetet a lábtörlő alatt nektek )
tinini
 
 


Noee,

szuper, gratulálok!!!!! :) :)

Paurora,

az elején még örültem a fogyásnak, mert kicsit több voltam, mint a versenysúlyom, de most már úgy érzem, túl sovány vagyok, 160 cm és 52 kg... de nem tudtam mit csinálni, kb 2,5-3 hónap alatt leolvadt rólam.... most azért is megyek kontrollra, hogy kiderüljön, hogy nem kell-e változtatni a kezelésen.
Tényleg nagyon hamar rá fogsz állni a diétára. Ha mégis nehéz volt, én mindig azt kérdeztem magamtól: "akarsz babát?"

Évi,

semmi baj a  Gona idejével, én is megkérdeztem anno, mert én este szúrtam magamnak, úgyhogy biztosak lehetünk a válaszban! :) Sajnos a fogorvoshoz nem tudok hozzászólni, de szerintem a doki tudja (mármint Murber).
janula
 
 


noee

Huh igy hírtelen nem értettem mit írtál
Szóval reggel szurizok és ha megyek vérvételre az kb 7- fé 8 , és utána beadhatom ott vagy elötte még itthon ?
A másik dolog hogy ugye hűtőben tárolandó , ti hogy oldottátok meg ha pl. a klinikán ha de vv. du konzultáció és szurni is kell ???

Janula

Most hogy írtad az esti beadást elgondolkodtam ezen is hogy melyik jobb reggel vagy este.
Reggel 8kor megyek este 7 re érek haza....

evi89
Vecsés
 
 


Évi, úgy értettem, hogy amelyik napon menned kell kontrollra, akkor azon a napon a klinikán fogják beadni dél körül a szurit, viszont ha nem kell menned dokihoz, akkor nyugodtan beadhatod magadnak reggel, nem kell megvárni a delet.
noee
 
 


Évi

én pont azért választottam az estét, mert akkor tutira otthon vagyok és nem kell magammal cipelnem. Igaz, egyszer kellett, akkor jó hidegbe betakargattam és úgy tettem a táskámba. De egy-két órát kibírja, ha nincs nagyon meleg. Meg este nem is stresszeltem úgy a beadással, nem kellett kapkodni, sietni. Reggel nem volt kérdés, hogy ugye nem adom be, ha viszgálatra megyek, ott nem kellett beadni a nővéreknek, hanem szép nyugodtan este elintéztem. A Fostit meg már lehetett vinni nyugodtan. egyébként azt is este adtam, egy picivel később. Azt mondták, hogy így is jó.
janula
 
 


Évi,


bocs, a Fostiból volt reggeli adag is!

janula
 
 


Noee még csak a 3. nap a diétába, de már egy pár étel ch tartalmát megtanultam!
Janula ha túl vékony vagy az se jó, bizony én is javasolnám a kontrollt.Ha kell egy pár kiló szólj, adok szívesen!Ja én is ilyeneket kérdezek ám magamtól, sőt én néha már előre beszélek a babához..lehet hogy kicsit dinka vagyok, de próbálok optimista lenni, tudom még nagyon az elején vagyunk, de "Ő" már úton van valahol..érzem, csak még nem látszik!
Ma mentem IR vizsgálatra, holnapra megkapom az eredmény.Izgulok nagyon.
paurora81
 
 


Sziasztok!
Gyors helyzet jelentés rólunk: ma voltunk genetikai uh-n, a babákkal mindent rendben találtak, 260 és 300 grammosak és csajszik! <3
Futok most, mert holnap vizsgázom és még egy kukkot nem tanultam, de a hétvégén remélem már nyugi lesz és olvasok vissza kivel mizu. :)
zora82
Budapest
 
 


akkor velük együtt négyre nőtt az általam tudott, április 17-ére várt csodaszép lombik-kislányok száma!! :))) gratulálok nektek! :)
zsu85
 
 


Zora

Juj gratulálok a csajszikhoz ez szuper

Noee és janula
Nagyon köszi a segítséget

Én most elvagyok a napi kis szurogatásommal , nem tudom lehet ez az idő is, de álmosabb vagyok
evi89
Vecsés
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?