Új privát üzeneted érkezett!

Tinini Nagyon örülök nektek 

Olyan jó hogy jóban rosszban együtt vagyunk ! Nem is gondoltam hogy a mai világban így összetudja hozni az embereket egy közös cél , vágy 

Szép napot mindenkinek 

Noee drukkolok !!!
evi89
Vecsés
 
 


sztem noee már tudja!!! remélem, gyorsan kajál... :)
zsu85
 
 


evi89
Vecsés
 
 

 
 

Sziasztok lányok,
Zora, Évi , Zsu...mindenkinek nagyon szépen köszönöm ezt a kedves fogadtatást!
Noee:már én is nagyon izgulok miattad, és megy a szurkolkás 1000-rel!
Edina71,Janula:Köszi lányok, el is kezdtem nézni hogy hol rendel a Major doktornő , és nekem a mensmentis lenne közel, de oda csak januárra kapnék időpontot, de viszont rendel a Szent Imre kórházban is, oda tudna  a háziorvosom is beutalót adni. Már csak az kérdés, hogy ott mikorra kerülök sorra.Sajnos van egy olyan érzésem hogy ott  még később.Utána járok a dolognak.
mmzs75:Akkor is az Urbancsek profhoz raknak , ha engem egyenesen a Murberhez küldött a nőgyógyászom? Az IR azért foglalkoztat, mert, ahogy te is írtad figyelek hogy mit eszem pl.:tejet már nem iszom , meg alacsony GI-s ételeket, sok zöldség, fehérhús eszek.Heti 3x torna.Január óta csinálom és nem fogytam semmit.jelenleg 112 kg vagyok.Valami biztos nem normális, ha január óta nem fogytam.Kétségbe vagyok esve. Régen mikor karatéztam 70-75 kg körül mozogtam.A HSG viszont nem jó hír, mert olvastam róla és nagyon félek tőle.ICSI-hez nem is kell a petevezeték, akkor miért van erre szükség?Protokol?
Tinini,én is ebben reménykedem, hogy itt sokat tanulok, és hogy a ti tapasztalatotok majd erőt ad nekem is.Tudom fura amit most írok, de eddig olyan egyedül éreztem magam. A férjem mindenben támogat, de ő csak férfi,nem érti, és nem is tudja annyira  tudja átérezni.Nagyon örülök hogy rátok találtam.Olyan minta egy fajta biztonságot nyújtana hogy itt vagytok.
Nagyon örülök , hogy jó lett az UH eredményed, az meg hogy "világgá kürtölöd" teljesen érthető!
Pont kérdezni akartam a neved eredetét  , aranyos, már mindent értek.
Lidi, neked is endokrin. problémád van ha jól olvastam, te hová jársz?Szurkolok hogy, decemberben sikerüljön!
Eszkimó:Gratulálok neked, és kitartást a kórházban, pikk-pakk elrepül ez a két hónap és a karodban tarthatod őket!

Csodás napot nektek!
paurora81
 
 


itt vagyok, minden rendben, isteni finomat ebédeltem, sok fehérjével.
noee
 
 


ez jó hír!!!

sok fehérje kell a terhes anyukának!!
regi1978
Halásztelek
 
 


na jó, széles mosollyal gratulált Murber!!!
Kedden megyek hozzá magánba uh-ra. Azért döntöttem a magánrendelése mellett, mert ott nyugodtabban tud velünk foglalkozni.
Lányok, nagyon köszönöm a drukkokat, és szerencsét hozó szurikat! Edinának meg a gólyát! :)
noee
 
 


Noee!!!!

Hatalmas Gratula szuper hírek!!
regi1978
Halásztelek
 
 


Noee !!!

Szívből gratulálok !!  Csodálatos hír 



evi89
Vecsés
 
 


Noee!! Gratulálok!! Csodálatos hír!
zora82
Budapest
 
 


nagyon köszönöm Lányok! Főleg a sok pozitív támogatást! :)
igyekszem elhinni és izgatottan várom a keddi uh-ot
noee
 
 


Paurora, a HSG nem csak a petevezetékek állapota, hanem a méh feltérképezése miatt is fontos, így kötelező akkor is, ha biztos, hogy lombik lesz. Ne félj tőle, nem tart sokáig és messze van az elviselhetetlentől. Amikor a ballont felhelyezik az inkább kellemetlen talán egy picit fáj. Nem mondom, hogy amikor a kontrasztanyagot befecskendezik, az jól esik, az inkább egy combos menstruációs görcsre emlékeztet, de a befecskendezés kb 1-2 másodpercig tart és ahogy kész máris enyhül. Utána sajnos marad még a menstruációs görcs szerű fájdalom, de nem rosszabb attól és vehetsz be rá fájdalomcsillapítót, ami meg is szűnteti. Nekem pl. a sima algoflex m a szokásos hatóidő alatt elmulasztotta. Betéttel kell készülni, mert utána egy picit vérezhetsz, de ennyi. Persze számít az egyéni fájdalomküszöb, illetve elzáródott petevezeték esetén erősebb a fájdalom, de ha jól emlékszem akár előre is lehet fájdalomcsillapítót bevenni.
zora82
Budapest
 
 


Sziasztok! Olvaslak ám Benneteket, és együtt izgulok Veletek!  Annyira jó ilyen sok örömhírt olvasni!! Gratulálok minden újdonsült kismaminak!! A várakozóknak kitartást, és remélem, Edina gólyái fészket raknak és tojásokat  A várandós anyukák vigyázzanak magukra, a babájukat ringató anyukák pedig néha kldhetnének képet a kis csodababákról ;-) Az újakat Isten hozta kis körünkben, itt és a klinikán is jó helyen vagytok, én nem mennék máshova, maximálisan elégedett voltam mindennel, és a prof sem volt mufurc velem, és Murber doktor úr nem hívott a magánrendelőjébe  Paurora, ne félj a HSG-től! Nem egy leányálom, de az internet tele van rémtörténetekkel, én is sokkal rosszabbra számítottam. Na és persze, a cél lebegett a szemem előtt, úgy már elviselhetőbb a fájdalom :-) Miért hagytad abba a karatét? Milyen sítlusban? Csak zért faggatlak, mert mi is nagy karatés család vagyunk, főleg a gyerekeim, mi felnőttek csak hobbi szinten :-) Mi jól vagyunk, hihetetlen, hogy KisMackó lassan 1 éves. A mai napig sokszor elérzékenyülünk, amikor ránézünk. Csodálatos baba!! Ja, és gondolkodunk a kistesón  Sajnos, az anyagiak miatt vacilálunk...De bízunk benne, hogy jól alakulnak a dolgok
maci80
 
 


noee, ezúton is nagyon gratulálok!!!! :) :) :)
zsu85
 
 


Noee!!! Hurrááá!!!

(Murber doki olyan, mint egy jól képzett marketing ügynök! Az ARO-n kiépíti a rendszert, magánban meg kamatoztatja tudását  de elnézzük neki, ha gyereksírás a vége)
tinini
 
 


Tinini, ez jó :lol: Amúgy van ismerősöm, aki hozzá járt terhesgondozásra és nála szült. Ha gondoljátok, kifaggatom a tapasztalatait ;-)
maci80
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom, pörögnek itt a dolgok! Nagy-nagy gratula az újdonsült kismamiknak! :)

Edina,
olvastam ám, hogy gyönyörű helyen pihentetek. Remélem, hogy feltöltődtél teljesen és szuper híreket olvashatok rólad is nemsokára!

Paurora81,
én is egyből Murberhez lettem irányítva tavaly decemberben és Ő csinálta az első (és egyetlen :) ) lombikunkat (ICSI), egyszer mentünk át két percre a profhoz vele, ahol áldását adta az öreg a kezdésre.
Például nekem HSK-t (méhtükrözés) csinlátatott csak Murber, átjárhatóságim nem is volt.

Mi már a kórházban pihengetünk Eszkimoval együtt, hol jobban hol kevésbé jól viselem az ittlétet, legalábbis én. :)
Pénteken töltöm a 34. hetet! Már csak 3 hét...nagyon várjuk a két kis málncskát! :)
ruzsoma
Budapest XIX. kerület
 
 


Gratula Noee! Egyre jobb hírek itt a fórumon! :) Reméljük az a jó széria nem szakad meg. Már jövő héten kell menned uh-ra?

paurora, üdv! Én is a MensMentisbe járok, de én Breyer doktornőhöz. Nekem IR, ami miatt oda elkezdtem járni még tavaly szeptemberre, mostanra elég jól alakul ez a téma. Akkor a pajzsmirigy értékeim rendben voltak, az most egy picit magas, ezért kaptam már egy gyógyszert Murbertől, de megyek december elején kontrollra a MensMentisbe és akkor ott is kikérem a véleményt erről. Nekem ezek az endokrin problémák vannak, de nem ez az elsődleges ok, a lombikra, hanem az endometriozis, ami miatt már nincsenek petevezetőim. Én is azt javaslom, hogy keress azért fel egy jó endokrinológust, jobb ezeket a dolgokat megnézetni, nehogy későn derüljön ki.

lidi10
 
 


Ruzsoma! Végre hír a célegyenesben lévőkről is!! Kitartás!
tinini
 
 


Köszönöm! :) Remélem minden rendben lesz az elkövetkezendő sok-sok hétben.

Ruzsoma kitartás, bár gondolom ,hogy nem lehet könnyű. A lényeg, hogy jól vagytok és csak ez számít!

Maci, engem érdekelne az info Murberről, mert még nem döntöttem, hogy kihez szeretnék járni. Ha úgy egyszerűbb, akkor priviben. :) Köszi! Egyébként gratulálok a már majdnem egy éveshez! És sok sikert a következő babához, ha úgy döntötök.
noee
 
 


Gratulálok, Noee!

Örülök, hogy jó helyre került a szurim, volt értelme eladni :-)

Ne csodálkozz, ha néha morgós vagyok,  szerintem természetes, hogy néha kiakad az ember ennyi kudarc után, főleg, hogy azt tapasztalom, hogy körülöttem mindenkinek sikerül, ami persze szuper, de azért ez nehéz, hidd el!
Egy dolog a fejemben napról napra elintézni, hogy ez az én életem, igen, más, mint a többieké, de a Nagy Rendezőnek ez a szándéka velem, nem vitatkozom, szeretetből teszi, és másik dolog ezt megélni.
mmzs75
 
 


Sziasztok

Noee hatalmas gratula neked én mondtam hogy hatalmas mosollyal fogsz holnap a dokitól kijönni. Jók ezek a gólyák úgy látom. Azért ha nem gond megtartanék magamnak is egyet a többi megy a közösbe

Maci de jó rólad is hallani,már egy éves lesz a kismanó hogy megy az idő. Kérünk egy képet is ha nem gond neked.

Zora Zsu Tinini  ha mentek 3 vagy 4d uh vizsgálatra akkor mi is szeretnénk látni a picúrokat persze csak ha nem veszitek tolakodásnak a kérést.

Ruzsoma Eszkimó remélem ezek az utolsó hetek gyorsan elrepülnek és két*két édes kismanót fogtok a karotokba kapni mikulásra vagy karácsonyra.Gondolom ezek már a legnehezebb napok hetek de kitartás mind a kettőtöknek. Ha kell mennem decemberbe a klinikár akkor belesek majd hozzátok rendben ???

Major  drnő Zuglóba is rendek minden kedden és elég gyorsan van hozzá időpont a hónap végén 2 hét múlva megyek vissza hozzá én is.

edina71
Budapest
 
 


Noee, nagy szeretettel gratulálok nektek!!!! :) Sok boldogságot kívánok a továbbiakban!!!

Mmzs,

nagyon megértelek, én is úgy érzem, ahogy te... Körülöttem is mindenki teherne esik, csak úgy spontán is...
Nem érzem a sikerszériát sem folyamatosnak, hiszen sokan próbálkoztunk és kimaradtunk belőle.
Nekem az itteni kudarc ugyan még csak egy, de egyébként az életben nem az első és az idő is nagyon szorít.
De fel a fejjel, eljön még a mi időnk is!!!
janula
 
 


Tinini és Noee gratulálok nektek! 
Paurora itt tényleg jó helyen leszel, mint a klinikán mint a fórumon. Üdv Neked! 
Janula fel a fejjel! Nem szabad feladni. Én mindig azt mondtam, hogy későn érő típus vagyok. Szóval hajrá! Zsó megértem amit írtál. 
Maci tényleg elrohant az idő.  A lányuknak igazuk van amíg várunk a következő eredményekre addig olyan hosszúak a másodpercek is, Most meg már mindjárt egy éves lesz Macikátok. :)

kamilla04
 
 


Maci
Örülnék, ha kifaggatnád az ismerősödet!
"Minden megoldás érdekel" jeligére itt, vagy privát üzenetben, ahogy jónak látod.
Előre is köszönöm!
tinini
 
 


Janula,

jólesett amit írtál! Bárcsak Te is inkább azok közé tartoznál, akik nagyon kedvesek és próbálnak megértőek lenni de igazából nem érthetik meg, mert nem élték át azt, amit mi már igen.
Szerintem szó sincs arról, hogy egyikünk is fel akarná adni, de az ember búnak ereszti a fejét, ha van rá oka. És így is kell tenni. Állítom, hogy részben azért lettem rákos 26 évesen,mert ért egy nagyon nagy magánéleti trauma, amit nem megfelelően éltem meg. Erősnek mutatkoztam még magam előtt is, sulykoltam magamban, hogy nekem már semmi bajom, ahelyett, hogy szétbőgtem volna magam akár egy évig. Most már nem fogom vissza magam, ha rám jön a bőghetnék, bőgök.

Friss kismamák, volt itt egy lány, Áfonya, tavaly Karácsonykor szült ikreket, ő is Murberhez járt, nagyon szerette.
mmzs75
 
 


Sziasztok lányok,

Kamilla köszönöm neked is a kedves fogadtatást és a bíztató szavakat!
Zora:Ha kell a HSG hát kell, majd a Murber úgy is a "nyakamba" zúdítja gondolom a sok-sok vizsgálatot amin végig kell menni.A célért viszont mindent elviselek, így két év próbálkozás után úgy érzem bármire képes lennék.Csak az a fránya félelem.
Maci:Üdv. nekd is, köszi a bíztatást.Próbálok erős maradni, amúgy nem vagyok egy gyenge csaj, a Karate megedzett, de a karatésok is félnek azért. Amúgy én 5 évesen kezdtem, 20 éves koromig csináltam.1 dan-os vagyok.Wado-ryu stílust csináltam.Sajnos a főiskola mellett dolgozi kellett ,más városba költöztem, és sajnos nem jutott rá idő.Azóta is hiányzik mert az volt az életem.Egyszer megtámadtak mikor a húgom pici volt és meg tudtam védeni őt és magamat is.Olyan tartást adott és erőt, ami most is segít..harcolni, a félelmekkel szembenézni és küzdeni, küzdeni....Örülök hogy ti is Karatés család vagytok.Ti melyik ágat csináljátok?Nagyon szurkolok hogy természetes úton vagy lombikkal de hamar sikerüljön, és jöjjön a mackótestvér !
Tinini,nagyon tetszett ahogy leírtad Murber dokit...gyereksírás .
Ruzsoma:Először is had gratuláljak a manókhoz!!Sok-sok kitartást így a vége fele.Másod sorban köszönöm az információt!!HSK-ról nem hallottam, de akkor van remény hogy nem lesz HSG, és arra is hogy Murber dokinál maradhatok Juhuu!!Kitartás Eszkimóval a korházban.Vigyázzatok magatokta!
mmzs75:nagyon tetszett amit a "Nagy Rendezőről" írtál. Nekem a hugicám nagyon vallásos, én is hiszek, de nem vagyok az a templomba járos, mégis valahogy én is ebben hiszek, hogy minden okkal történik, és a "színfalak mögött", biztos úgy mozgatják a dolgokat hogy minden úgy alakuljon ahogy kell.Biztos annak is van miértje, hogy ennyi csalódás ér.Talán meg kell erősödnöd valamiben, vagy valamit meg kellett élned még .Valahogy érzem hogy te is egy nagyon erős csaj vagy, az meg hogy néha elkeseredsz,az természetes.Nem vagyok a helyzetedbe, de hidd el minden rendben lesz.Lehet hogy neked is 2-3as ikrek lesznek, azért kell ennyit várni rájuk, aztán akkor majd gatya felkötés lesz!
Edina:Láttam a Zuglói magánrendelését a Major doktornőnek, de nekem az messze van, meg őszinte leszek, ha egy mód van rá, nem fizetnék, mert annyira nem állunk jól anyagilag, és ha már az ember fizeti keményen a TB-t, akkor hagy használjam már ki.Most már megoldódott a dolog.
Mondom is a jó hírt.:
Mivel láttam hogy a hivatalos OEP-es rendelése a doktornőnek a Szent Imrében van, így felhívtam őket.Persze sírtam ríttam, elmondtam hogy miért kellene a vizsgálat és hogy sörgős, mert hétfőn már megyek az ARO-ra. Azt modták hogy max februárra van idő.Aztán van egy kolléganője aki szintén állítólag nagy jó doktornő.Koppány Viktória.Vele dolgozik a mensmentisben is. Szóval az asszisztens nő nagyon rendes volt, azt mondta pont ot van a Koppány doktornő, és ha gondolom vele tud most beszélni, várjak..5 perc múlva azt mondta hogy ehónap 25-én mehetek a rendelésre,bepaszíroztak.Juhuu!! :) Annyira örülök, igaz nem a Majoros doktornő, de a másik is hallásra jó.Így már 25-én megyek én is az endokrin és pajzsmirigy ambulanciára és kiviszgálnak..Álmomban se mertem remélni hogy TB-re , ilyen hamar tudok menni.Ez ma megint adott egy kis lendületet és reményt.
Szép napot mindenkinek!
paurora81
 
 


mmzs75:nagyon jól megfogalmaztad a dolgot. Igaz ,ahogy már írtam, h  nem vagyok a helyzetedben, én még nagyon az elején vagyok, de sajnos engem is sok trauma ért, nagyobbak is, és mivel Karatés lány vagyok, így úgy éreztem keménynek kell maradnom, főleg az elvárások miatt, meg hogy a hugom ne lássa hogy rajtam....már én is tudom hogy ez nem jó (sok betegségem lett az elfojtott lelki dolgok miatt), mert sírni, szomorkodni nem szégyen, hanem természetes. Ezek a dolgok pont azért vannak hogy az ember lelke egy kiscsit "megkönyebbüljön".A sírás legalább úgy gyógyít mint a nevetés.
paurora81
 
 


Noee:Ez csodálatos hír! :)Gratulálok!.Hányan vannak?Azt csak majd UH-n derül ki, vagy a HSG hormoból már lehet következtetni?
paurora81
 
 


Sziasztok lányok

Jó olvasni a siker történeteket de biztos vagyok benne hogy mindenki tudja hogy nem vagyunk egyformák. Van akinek előszörre sikerül a kezelés és egyből pocaklakója lesz van akinek sok inszem és még több lombik sem lesz sikeres. Nekem még csak 3 inszemem volt egy leállított stimum és  egy sikertelen lombikom de most azon izgulok, hogy vajon így 40 felett a testem mennyire van készen arra hogy egy babát vállajunk. Most várom az amh eredményem és azért a nődokim felhívta a figyelmemet arra hogy ha ez az érték nagyon rossz lesz akkkor bele kell nyugodni abba hogy saját petesejttel már nem lehet babám. Na ebbe nagyon nehéz beletörődni mégis ha úgy lesz akkor kénytelen leszek.

Aki kezelés elött alatt áll annak nagyon szorítok, hogy jó alakuljon a vv és uh eredménye , szépen növekedjenek a petécskék és sok szép embrió legyen bebőle.
A kismamiknak gratulálok és drukkolok hogy ne kisrókás emlékek maradjanak.

Majd jelentkezem

Sziasztok Edina
edina71
Budapest
 
 


arról nem beszélve, h nem látunk rá egymás életére. pl. én itt baromi mázlistának számítok, hiszen az első lombik rögtön sikerült. de ezt megelőzte több mint 2 év kínlódás, PCOS, IR, IV. stádiumú endometriózis, 3 műtét, többb orvos meddőnek nyilvánított, 1 db csonkolt petefészkem van...és ez még csak a kapcsolódó rész. a munkahelyi, magánéleti, egyéb dolgokról nem is beszélek...
most ez csak az én példám, de biztos vagyok benne, h nálam annak szerencsésebbek és kevésbé szerencsések is.
ezen amúgy pár napja gondolkoztam el, mikor ültem a trolin, már látszott a pocakom, és eszembe jutott, h pár hónapja mennyire bedepiztem egy hasonló látványtól. arra gondoltam: mi lenne, ha most engem egy olyan csaj megnézne, amilyen én voltam anno?! csak a hasat látná, az idáig vezető utat nem...és lehet, h én is irigykedtem anno olyan lányokra, akik lehet, h 10 év, vagy 6 lombik után lettek végre babásak.
na a mai elmélkedést befejeztem :) és természetesen tudom, h senkit nem vigasztal, h van, aki nála is rosszabb helyzetben van. szóval ez nem vélemény volt, csak egy-két gondolatocska a témához kapcsolódóan :)
zsu85
 
 


edina, tudtommal az AMH sem szentírás, szóval nem jelenti azt egy rosszabb érték, h nincs remény. drukkolok neked!!
zsu85
 
 


Zsu, teljesen egyet értek veled. Sosem tudhatod mi a "másik" története. Itt csak egy kis szeletet látunk egymásból, de én úgy érzem, hogy ennek ellenére  vagy épp emiatt, mindig próbáljuk tartani a lelket mindenkiben. Teljesen természetes, hogy ha valakinek rossz napja, esetleg rossz hete van. Jó hallani a másik sikerét, de azért mindig ott motoszkál belül, hogy neki miért és nekem miért nem? még ha tudod is, hogy mennyit kellett küzdenie ezért. Szerintem ez egy teljesen normális reakció és örülök, ha valaki ki is adja magából, nem csak siker story-k vannak. Tényleg nem jó mindent magunkban tartani és lenyelni. Sajnos én is ilyen vagyok. Nekem például segítenek a kevésbé pozitív történetek is, mert így azért próbálok reálisan hozzá állni a dolgokhoz és nem elszállni egy-egy jó hírtől.
Na én is befejezem a monológomat, mert félek, nem fogom tudni abba hagyni. :) A lényeg a lényeg, lányok fel a fejjel, akár jó kedvetek van, akár rossz, szerintem itt bármit elmondhattok. Ja, és hogy egy közhellyel zárjak, tudjátok a rossz dolgok után jönnek a jók! 
noee
 
 


Paurora, majd kedden kiderül az ultrahangból, hogy hány baba lesz, a vérvételből nem nagyon szeretnek tippelni, bár elvileg látható. De ugye még sok minden történhet a 12. hétig. 

Edina, nagyon szurkolok, hogy jó eredményt kapj!
noee
 
 


persze, persze, írtam is, h bennem is bennem volt anno a "neki sikerült bezzeg, nekem akkor miért nem?!"-érzés...és ez még a nagyon jó barátaimnál is fenn állt, h persze, velük örültem, de azért belül facsarodott a szívem (jah, és a kedvencem, mikor ezen besértődik az, akinek az első akció sikerül). és ez az elkeseredettség egyre rosszabbodott, a lombikra kb. már teljesen padlón voltam jó ideje.

szóval nem okoskodni akartam tényleg, még kevésbé kioktatni bárkit, inkább kifacsart vigasztalás akart lenni...remélem, senki nem érti félre, amit írtam. és az természetes, h itt bárki bármit kiírhat, én sem vagyok "magamban tartós" típus.
zsu85
 
 


Zsu,

nekem átjött a vígasztalás, ha szomorú dolgok is ezek, jó azt érezni, hogy nem vagyok egyedül ezekkel a furcsa és nagyon rossz érzésekkel. Néha erről is beszélni kell.

Ez az egész nehezített menet egy nagy lelki tusa is, attól lesz még sokkal-sokkal nehezebb.Nem akarom én sem leírni, hogy miken és hány éven keresztül mentem át, pedig talán ti vagytok azok, akik ezt át tudjátok élni és igazából megérteni. De próbálok a jelennel és egy kicsit a jövővel foglalkozni.
Egyetértek viszont azzal, hogy meg kell élni az érzéseket és ki is kell adni magunkból. Itt megértő és toleráns fülekre talál.
janula
 
 


Annyira fura amit írtok, zsu,noee, janula,..olyan minta magamat hallanám.Ismerem magam, és mikor egyre többször éreztem azt amit ti írtok, meg egy kis irigységet, akkor megijedtem.Hisz én nem ilyen vagyok, hogy gondolhatok ilyeneket, hogy érezhetek ilyeneket? Rémisztő, hogy néha milyen érzéseket vált ki az emberből ez az állapot.Köszi Zsu, hogy ilyen őszintén leíratd mit éreztél anno!
Viszont itt vagyunk egymásnak, és örülök hogy bekerültem ebbe a kis "családba".Itt sose érzem magam egyedül.
Zsu nem is tudtam hogy ennyi menden történt veled....tudtam én hogy az elején vagyok, de most elgondolkodtam hogy minek is panaszkodok én itt?
Erőtadó ölelést mindenkinek!
Edina szorítok az amh eredményhez!
paurora81
 
 


Egyetértek lányok! Mindenkiben megvannak ezek az érzések, valahogy azt kell kikerülni, hosszú távra ránk telepedjen. Néha az a legrosszabb, hogy ember úgy érzi csak vár és vár, mindig valami újabb vizsgálatra, eredményre, időpontra és már lassan az egész élet egy nagy várakozás. Pedig én még csak alig több mint 2 éve várok. Nekem néha az is megfordul a fejemben, hogy vajon hány olyan eset van, amikor a párkapcsolat nem bírja ki ezt a terhet, várakozást? De ritkán hallok olyat, hogy egy nő tényleg feladja, mindig van egy újabb dolog, amiben lehet bízni.
lidi10
 
 


paurora: sztem mind átmegyünk ezeken az érzéseken. én éreztem magam gonosznak, szörnyetegnek, önzőnek, selejtnek, amiért rossz volt ránézni egy kisgyerekre (pedig nagyon szeretem őket!!), vagy egy pocakos kismamára. de hát ez van. sztem teljesen érthetőek ezek az érzések, gondolatok.
az én történetem sztem abszolút nem szélsőséges...szinte biztos vagyok benne, h az itteni lányok szinte mindegyike legalább ennyi sz@ron keresztülment. sőt...hát hiszen van (nem feltétlenül itt, bár nem tudhatom), aki akár 10-15 éve vár a babára...na ezt én el sem tudom képzelni, mennyire nehéz lehet...
szóval mindenki küzd. és mindenki baromi erős, mert elbírja a saját terhét, mindenki a maga "keresztjét". és én ezért hiszem és remélem, h előbb-utóbb mindenkinek eljön a babája, mert nem lehet, h hiába legyen ennyi küzdelem!!!

ja és én is hálás vagyok ezért a csoportért. sok bátorítást, drukkot, infót kaptam innen. jó, h vagytok, csajok! :)
zsu85
 
 


lidi, te ismersz engem, én már azt sem tudtam kikerülni, h rám telepedjen...jóóó hosszú hullámvölgyben voltam a lombik kezdetekor (és te azt is tudod, h annyira "elfogytam" belül, h azóta se minden rózsaszín...bár jelenleg javul a helyzet, kop-kop :)). szóval én még gyenge is voltam...pedig nekem is csak bő 2 év volt. a párkapcsolat meg...hát igen, az is nehéz ügy. minden tiszteletem azoké a pasiké, akik kitartanak és támogatnak. (persze ez lenne a természetes, de sajnos nem általános)
zsu85
 
 


Sziasztok lányok 

Szerintem én vagyok itt a legfiatalabb " zöldfülü "szerintem .
Nekem nagyon nagy segítség hogy vagytok !
Nekem nagy dolog hogy leírtátok  a gondolataitokat , történeteiteket , kűzdelmeiteket.
Tanulságos nagyon !!!!
Nem is gondolná az ember hogy mi nők milyen erősek , kitartók vagyunk !!

Jó itt lenni !!



evi89
Vecsés
 
 


Lányok,

mmzs75
 
 


Lányok szép hétvégét mindenkinek! 
noee
 
 


Sziasztok lányok !


Most hogy közeledik a  hétfő kezdek izgulni...


Idáig nem volt semmi bajom, de reggelre picit elkezdett "fájni" a hasam alja , méhem. Nem tudom mi lessz de tartok tőle hogy  ez a fránya sárga test tömlőm megvan még mindig  vagy lehet hogy megint lett.
Másra nem tudok gondolni hogy mi lehet......

evi89
Vecsés
 
 


Évi,

ne izgulj, lehet, hogy csak pszichés...tudod, hogy mész és azonnal azt gondolod, hogy baj van és rossz hírt fogsz kapni. Próbálj lazítani! :)
janula
 
 



Szia janula :) igyekszem lazítani  :) próbálok nem erre koncentrálni és lekötni mással magamat :)

evi89
Vecsés
 
 


Lányok! Szívből szóltatok!! 

Zsu nagyon igazad van a párok terén, nem mindegy, h ki van mellett!

Evi!!

Ne izgulj!! Nem lesz semmi baj!!

Tinini és Noee!!

Szívből gratulálok a picurokhoz!! Kitartás a rosszullétekhez!! Gyönyörű nyári babák lesznek!!

Paurora!!

Üdvköztünk!! Jó helyen vagy a Klinikán!! 

nézzétek meg hatalmas!! :http://www.youtube.com/watch?v=sDaRLZF9HqY
lehet, h már sokan látták :))) 

szép hétvégét!!


regi1978
Halásztelek
 
 


Évi, már csak egyet kell aludni!!! :) Ne izgulj, biztos minden rendben lesz és holnap jó hírekkel kezdheted a hetet. Remélem ma már nem fájt semmi és sikerült kicsit lazítanod is. 

Regi, nagyon cuki ez a video! :) Köszi a jó kívánságokat! 
noee
 
 


KISLÁNYUNK lesz!! :)))
zsu85
 
 


Gratulálok! :) akkor sokak tippje nem jött be. :) majd szeretném a hosszabb beszámolót is "hallani"!
noee
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?