Új privát üzeneted érkezett!

Igen? De utána már nem találja merre van, mekkora, stb... Kép
Azt mondta a doki, azért is fontos az uh, nehogy ciszta legyen belőle. Ezért megyek el, különben szerintem tök fölösleges ahogy én most állok.

Nóri
nori
 
 


Ez igaz. Utólag már csak azt látják, hogy melyik oldalon volt, többet nem. Mindenképpen menj el és nézesd meg, nekem is volt korábban ettől a gyógyszertől cisztám, ami csak az UH-n derült ki.

Matchi
matchi
 
 


Nori!

Akkor alapos a dokid, bár egyáltalán nem értem ha minden rendben volt miért kell gyógyszert adni???? Boldog boldogtalannak adják ezt a gyógyszert és tényleg mindenkire máshogy hat.
Pl az esetem: 6 hónapig szedtem a clostit, elötte éreztem félidőben a peteérést. A clostis hónapokban nem. Amint abbahagytam rögtön teherbe estem (sajna nem tartott sokáig.) Nekem az a véleményem hogy csak annak jó ez a szer, akinek nincs peteérése.
Az íriszdiagnosztikán egy nagyítószerűbe kell belezézni. Tehát semmi fájdalmas nem történik. A túloldalon ül (az én esetemben) egy doktornő és elkezdi a talpadtól mondani, hogy mit lát. Nekem 8 kisebb-nagyobb problémát sorolt ebből 6 telitalálat (2-ről meg nem tudtam, de azok olyanok voltak, hogy kopást lát a derekamban, és le van tapadva a nyakamnál egy izom.) Amiket eltalált azok között voltak ennél kevésbé általánosak: epe, vérnyomás, gyomor, boka vizesedés, hüvelygomba (ezt 2 nappal korábban a nőgyogyi is diagnosztizálta) és a legmegdöbbentőbb: nincs elég progeszterontermelés, a méhnyálkahártya nem funkcionál rendesen. Na ekkor döbbentem meg (ez volt a 2. dolog amit mondott.) A nevemem kívül semmit nem tudott a nő!!
Most ezért is vagyok nagy gondolkodóban mert egyáltalán nem hiszek az ilyen dolgokban, de ez több mint véletlen. Ilyen pontosan nem lehet ráhibázni a dolgokra. Miután végzett kérdezte, hogy miért jöttem, ekkor mondtam el, hogy mi is a gondom. Ő javasolt akkupunktúrás kezelést. De ettől tartok nagyon. neket mi a véleményetek?????

T.
vtina
 
 

 
 

Tina! Nekem azt mondta max. 3 hónapig szedhetem. Nem is akarom tovább én sem.
Nagyon figyelemreméltó ez az íriszdiagnosztika. Én sem hiszek az ilyesmiben, de elég meghökkentő, hogy így beletrafált. Egyébként te amiatt mentél el, mert nem jön a baba? Mennyibe került?
Akupunktúrával akarja a méhnyálkahártyát rendbehozni? Nem nagyon tudok sokmindent az akupunktúráról, de abban sem hiszek túlzottan...
nori
 
 


Sziasztok!
Tina, ez az iriszdiagnosztika tök érdekes, én is kipróbálnám. Nálam találna ezt azt az biztos. Én biztos kipróbálnám az akupunktúrát. Már nekem is eszembe jutott.
Jaaaj, tanulnom kell, uuuutálom.
Sziasztok
Dana

Kép
danaaia
 
 


Sziasztok!
Ez a iriszdiagn. engem is felcsigázott.

Ma tettem egy 5 órás körutat. Be kellett mennem a céghez az adóspapírokat aláírni. Nem fáradtam ki, igaz gyalogolni nem kellett többet 5 percnél, vitt a BKV.

Üdv: Falina
falina
 
 


Sziasztok,

Tegnap előtt kiderült, nekünk sem fog egyszerűen összejönni a baba, nem érnek rendesen a peték, és a méhem is fejletlen és kicsi.
Dokim szerint a fejletlensége miatt nagy lesz a vetélés kockázata Kép
Clostyt kaptam én is, a következő ciklusban kétszer is ellenőrzi majd UH-val az eredményt a doki, egyáltalán lesz-e tüszőrepedésem.
Padlóra küldött a dolog, mert mégha sikerül is teherbe esnem, a kihordása még nehezebb lesz. A vetéléstől félek igazán.
Volt itt szó akupunktúráról.
Én is akupunktőrhöz készülök. Kínai az orvosom, rendesen belgyógyász, a szüleitől tanult, akik szintén orvosok, egyszer már segített rajtam, mikor félig lebénult az arcom, viszonylag gyorsan rendbe tudta hozni...az volt az első és egyetlen eset eddig amikor felhagytam a modern orvostudománnyal és - bár nem hittem benne - elmentem akupunktúrára egy barátnőm tanácsára.
Mondhatom jó választás volt. Akkor már volt szó róla, hogy több nőnek tudott segíteni meddőségén, persze fogalmam sincs mi volt a konkrét probléma.
Én azért bízok benne, mert nem mondja mindenre, hogy tud segíteni, leleteimet is megnézi, és nekem egy esetben már segített. Nem akarom magát az orvost reklámonzi, de talán segít nektek bízni az akupunktúrában amit írtam. Nem olcsó mulatság, mert ugyan egy kezelés nem kerül nagyon sokba, de rendszeresen kell menni ahhoz, hogy valóban értelme legyen.

Bocs, hogy ilyen hosszúra nyúltam.
Mka
Vendég
 


Sziasztok!

Nori
ahol voltam 4500 Ft volt a diagnosztika (úgy voltam vele ennyit megér) Az akupunktúra húzósabb, mert egy alkalom 2500 ft és nekem 15 alkalmat javasolt (de ennek a hatása 2 hónap, tehát ha nem ekkor esek teherbe, akkor újra meg kell csinálni). Igazán nem is a pénz számít, mert az elmúlt másfél évben ennek a sokszorosaát költöttük már el orvosokra. Csak valahogy idegenkedek tőle.
Én azért mentem el mert az elmúlt időszakban 3 korai vetélésem volt Kép Kép Kép

Írjatok sok-sok pozitív tapasztalatot (olyat, mint Mka)
vtina
 
 


Mka!
Hát elhiszem, hogy letaglózott ez a hír. Én is ki lennék borulva. De legyél bizakodó, hiszen az orvos nem azt mondta, hogy nem lehet, hanem hogy nehezebb, mint az átlagnak. Ez még mindig jobb, mint, ha az lett volna a diagnózis, hogy semmi esély. Tudom, hogy ez most kevés, de bizakodj!! És a jó tapasztalataid után feltétlen menj el az akupunktúrára! Minden lehetőséget használj ki!
Szorítunk és jelentkezz!
Tina szörnyű ez a három vetélés, tudom mit érzel, nekem kettő volt, remélem több nem lesz, mert nem bírom ki. Az orvosok egyébként mit mondtak, miért volt ennyi vetélésed? Lehet segíteni rajta?
nori
 
 


Szia Mka

Meg tudnád mondani az akupunktúrás dokid elérhetőségét? Én azt hiszem kipróbálnám.
a cimem:evahenrietta.lukacs@ece.de

előre is köszi


Üdv
Évi
evike1975
 
 


Sziasztok!
Mka!
A méh mérete szerintem nem olyan nagy gond mint egyesek állítják. Engem is kiakasztott vele egy doki, aztán máshoz mentem az meg azt mondta normális. Hsg-n látszik jól a dolog, nekem ott egy fejlődési rendellenességet mutattak ki, tehát a méhem nem átlagos formájú. Én is nagyon elkeseredtem, de aztán azóta már van két kislányom. A méh csodálatos tágulásra képes, gondolj bele aki többes ikreket hord ki, ahhoz ha úgy vesszük minden méh kicsi, mégis sikerül. Szóval ne maradj a padlón, tessék bizakodni. Kép
Falina,
ez igen. Én azért a bkv-t kihagytam volna, ismerve a körülményeket, de ha muszáj nincs más. Kép
Sziasztok
Dana

Kép
danaaia
 
 


Dana!
Lehet, hogy félreérthető volt. A kicsiség önmagában nem baj, ezt a doki is mondta. A fejletlensége a nagyobb probléma. A méhnyak: méhtest arány 1:1-hez, holott 1:2 arányú kellene legyen. Ez a baj. Ezért lesz nagy a vetélés kockázata.
És ez lehet attól, hogy 8-tól 16 éves koromig intenziven sportoltam. Cselgáncsoztam. Nem tipikus női sport.
Az egyetlen pozitivum ami volt, az az hogy a bal petefészkemen volt 4 érő tüsző, a jobb oldalin is volt egy, de nem elég nagy a ciklusnaphoz képest.
Tegnap jól kisírtam magam, és újra meg kellett állapítanom, hogy nekem semmi nem adatik meg könnyen, mindenért meg kell küzdenem az életben. Hát legyen. Majd csak sikerül ez is.
A legnehezebb talán türelmesnek lenni.
Ugy döntöttem vasárnap felkeresem az akupunkturát, meglátjuk mit mondanak.

Evi! Küldöm a levelet még ma este.

És köszönöm mindenkinek a bíztatást.
Hajrá lányok!
Mka
Vendég
 


Dana,
lenne más lehetőség csak nem merem használni... Nemrég vettünk autót, viszont én 9 éve szereztem a jogsit, ráadásul vidéken. Azóta sem vezettem. Vidéken már megy, fel is hozom Bp. határáig, aztán szépen átadom apának a kormányt...
Ideje lenne összeszednem magam és hátrahyagni a félelmeket.

Tegnap és ma is volt pici barnázás. Kép

Falina
8+1
falina
 
 


Sziasztok

Szinte minden nap elolvaslak benneteket, de csak néha írok, remélem van aki még emlékszik rám.
Legutóbbi ciklusomban már 2X1 Clostyt szedtem (ez már a 3. clostys hónap volt), lett ettől végre egy szép tüszőm (26 mm), ami úgy néz ki, hogy megtermékenyült szilveszter napján.
Ma vagyok a 29. napon és pozitív lett a teszt, Képtudom ilyenkor még nagyon pici a babó és még sokminden történhet, de mégis nagyon örülünk.

Falina, ne aggódj most már minden rendben lesz.
Barátnőm is a 12. hétig barnázott, már elmúlt és teljesen észrevehetetlen már az Uh-n a bevérzés helye is. Neki is szigorú pihi van. Múltkor feltörölte a követ pici lakásukban és már az sem tett jót.
Ne nagyon zötyögted magad a Bp-i útakon ilyen sokáig, inkább oldd meg máshogy ha lehet.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!
Már régóta olvasgatlak benneteket.
Engedjétek meg, hogy csatlakozzam hozzátok, talán kapok pár jó ötletet.
28 éves vagyok, júliusban hagytam abba a fog. gátló szedését (Minuletet szedtem 10 évig). Ezután nem volt spontán peteérésem, így az orvos clostilbegyt írt fel. Az első hónapban 2*1 gyógyszer után volt egy 20 mm-es tüszőm a 12. napon. A következő ciklusban nem volt értékelhető méretű tüszőm, így a harmadik clostis hónapban 3*1 szemet kellett szednem.
A 12. napon voltam UH-n, és csak egy 12 mm-es tüsző látszott. Mivel az utolsó ciklusom 32 napos volt, így 4 nap múlva vissza kell mennem UH-ra.
Nagyon el vagyok keseredve. Létezik, hogy a 3*1 gyógyszer is kevés? Vagy csak türelmetlen vagyok? Mit lehetne tenni, hogy meginduljon nálam a peteérés?
Ha bármilyen ötletetek van szívesen fogadom!

Tanczy

Kép
Kép
tanczy
 
 


Cirmike!

Hat ez valami iszonyu joooo!!!!!!!!!!!!!!!! Juj, de nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy tuszocsked lett, es az meg is termekenyult!!! Huuu, de szerencses vagy!!!!!
VIgyazz magadra nagyon, remelem hamarosan kovetunk teged mi is!!!!!!
Nekem is most kezdodott a 3. clostis honap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanczy!

A tuszok nohetnek eleg gyorsan, naponta akar 2 mm-t is, ugyhogy lehet hogy lesz belole valami, de persze mindenki maskepp mukodik, minden honap maskepp mukodik, ne aggodj, majd a dokid megmondja, hogy akkor hogyan tovabb, ha a closti nem eleg. Sok masfele mod van tuszo novesztesre!

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Cirmike,
Gratulálok a babóhoz! Kép Vigyázz magatokra!
Persze, hogy emlékszünk. Én személy szerint örülök is, hogy benéztél, ugyanis a régiek nem jelentkeznek...
F.
falina
 
 


Sziasztok!!Én új vagyok,ma írok előszőr.Sokat szoktam olvasni benneteket,nagyon érdekes dolgokat tudtam meg.Mi is babavárás elött vagyunk július óta!Mint ki derült magas prol.szint miatt nincs peteérés!2 hónap gyógyszer utána megint vérvétel.most volt peteérés de még nem az igazi!
csanita
 
 


Dodo!

KĂśszi a biztatast. Kedden biztosan okosabb leszek.
Az a baj, hogy a türelem nem az erős oldalam.

Kép
Kép
tanczy
 
 


Szisztok!

Falina, én azért nem jelentkezek, mert igazából semmi nem történik velem. Idétlenkedik a szervezetem, és egy kicsit elegem van az egészből. Ez nem feladás, csak elfáradás. Ezzel a hangulatommal nem szeretnélek mérgezni benneteket. Ide optimizmus kell!
Azért belekezdtem egy újabb stimuba. Ezúttal a 2x1 closti mellé lesz 2x Menogon szuri (aztán, ha nem elég, akkor még több), ill. Choragon repeszteni + utro a végén. Majd meglátjuk mire lesz elég.

Új babásoknak őszintén gratulálok. Kép Kép Ilyenkor mindig úgy érzem, hogy van remény.

Üdv. az újaknak. Ne maradjatok sokáig. Kép

Danaaia, hová írhatok neked e-mailt? Ha írhatok. Kép

Kitartás mindenkinek! Egyszer eljön a mi időnk is.

Üdv.: V.
vera77
 
 


Sziasztok!
Cirmike, nagyon örülök a sikernek, párszor gondoltam rád, hogy biztos azért nem írsz mert van valami. És igazam lett. Kép
Falina,
olyan aranyos vagy, anyukám is ilyen ő se mer Pesten vezetni, inkább megkerüli, mikor az Alföldről feljön Esztergomba. Pedig ő aktívan vezet és ezer éve van jogsija. Kép
Vera,
megtisztelsz, ha levelet írsz nekem, és sajnálom hogy rossz passzban vagy. A címem: novaihu@yahoo.com Nyugodtan írj, bármikor, bármiről. Remélem sikerül segítenem, hogy kikecmeregj ebből a remélem csak kicsi gödörből.Kép
Sziasztok
Dana

Kép
danaaia
 
 


Vera,
ismerem az elfáradást, én is már majdnem besokalltam, mikor decemberben végre 2 csíkos tesztre leltem a gyógyszertárban. Kép Kitartás! Örülök, hogy benéztél te is!!! Csak visszacsábítom sorban a többieket is. ;)

Dana,
képzeld ma elvitt a párom Esztergomba picit kimozdulni. Átmentünk Párkányba is most először. 5 éve voltam utoljára Esztergomban, akkor még nem állt a híd! Kép

Kedden megyek dokihoz.
Matchi,
te nem jársz véletlenül akkor arrafelé? Kép

F.
falina
 
 


Vera,
Sose add fel! Persze természetes hogy néha már nem lelkesedsz. Olvass minket és akkor visszajön a kedv.

Danaaia,
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de egyszerűen nem tudtam mit írjak onnantól kezdve, hogy Uh-n volt az érett tűszőm. Próbáltam csak nagyon csendben és magamban reménykedni, és elterelni a figyelmemet másra.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Vera!

Nem szabad nagyon elkeseredni, meg magadba fordulni. Olyan van persze hogy az embernek elege van, es nem akar mar ezzel foglalkozni, de azert tudom egyszer eljon a mi idonk is. En valahogy nem is tudom, nem elfaradtam, csak nem foglalkozom vele sokat. Tudod mi az 5 inszem utan faradtunk el nagyon, es elegunk lett a dologbol. Most van mas az eletemben amivel tudok foglalkozni, de tudod, en sem ma kezdtem a probalkozast. Persze megfajdul a szivem, amikor latok kisbabakat, de valahogy utana megint kemeny leszek, pedig neha legjobb lenne sirni.

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Böbe!

Gyere mar, mi volt a csutortoki UH-n?????? Ugye minden rendben van????????????????????????????

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Falina és Danaaia!

Én szombaton voltam Esztergomban és Párkányban! Jól elkerültük egymást!!!
Danaaia,
jól megnéztem minden 2 gyerekes családot, de szerintem nem láttalak
Tina
vtina
 
 


Falina!

Én is holnap megyek!! 7-1/4 8 körül tervezem, hogy időben beérjek a munkahelyemre. Gondolom Te most később fogsz jönni, nem ilyen korán. Hányra tervezed?

Tina!

Szerinted érdemes lenne nekem is megpróbálni ezt az iriszdiagnosztikát?
Úgy látszik nálam mostmár a teherbeesés sem működik, hátha tud valami okosat mondani. Az akupunktúrához nem tudok tanácsot adni, bár azért ha segíthet, talán érdemes lenne megpróbálni.

Vera!

Én is menogont kapok (napi 1-et) és utána choragont. Remélem hamarosan hatásos lesz mindkettőnknél.

Matchi
matchi
 
 


Sziasztok!
Ma reggel voltam a dokinál. Mindent rendben talált. Ma vagyok a 14. napon és a bal petefészekben talált 4 db 20 mm-es tüszőt. Szerintetek jó a méret? Azt mondta bármelyik pillanatban lehet tüszőrepedésem.
Kicsit kiborultam nála, még a könnyem is kicsordult. Olyan rendes, együttérző volt, hogy azt hiszem azt nem bírtam. Jó vagyok mi, örülnöm kéne, hogy együttérző, de ugyanakkor meg nehéz tartani már magam. Úgy búcsúzott el, hogy reméli lesz baba, mert úgy látja baj lesz. Nagyon átmegyek sírósba. Kép Tényleg olyan aranyos volt.

Hát ez van, azért bizakodó vagyok, de már rettentően érzékeny erre a témára.

Tanczy!

Nekem is a múlt hónapban a 12. napon 12 mm-esek voltak a tüszők, mint olvashatod, most a 14.-en 20 mm. Én úgy gondolom ez már jó, bár nincs 26 mm-es mint Cirmié volt.
nori
 
 


Nori!
A 20 mm-s tüszőt már érettnek tekintik!!!Bár nőhetnek még akár 40 mm-ig is, ha gyógyszer után vagy.Úgyhogy a következő 1 hétben legyél jóban a pároddal!!
Én is ma voltam UHn, és meg is kaptam rájuk (3 db) a tüszőrepesztő szurimat!!!
Úgyhogy most hajrá, majd ráérünk görcsölni és izgulni hó végén!!!
Minden babásnak és babásodni vágyónak szorítok!

Ági
agidomi
 
 


Matchi,
talált. Én most 9-re vagyok beírva hozzá és valszeg nem is érünk be Apával előbb. Mostanában amúgy 10-ig durmolok (ezt a luxust!), addig még csak fel sem ébredek, hagyom kipihenni magam jól.
Van, hogy délután is elpilledek 1-2 órára. Kép
Szóval így telnek a napjaim.
Ma is volt egy kis barna... :=(
Azt hiszem el kellene felejtenem még egy ideig az angol tanfolyásra járást...

Nóri,
teljesen jók a tűszőid! Hajrá a köv. napokban!

Tina, Dana,
felkapott hely ez az Esztergom-Párkány! ;)

Drukk mindenkinek!
Falina
falina
 
 


Akkor Ági kb. két hét múlva együtt izgulunk!! Kép 40 mm-es is lehet? Jó ég!! Akkor az enyémek töpörtyűk... Bár nekem egy töpörtyű is nagyon megfelelne, majd megnő! Kép

Drukkolok mindenkinek!

Nóri
nori
 
 


Nóri!
Mennyi clostit szedtél?
A 20 mm-vel én is elégedett lennék.
Holnap leszek a 16. napon. Reggel megyek UH-ra. Ha semmi változás, akkor megkérdezem a doktorbácsit mit lehet tenni az ügy érdekében.

Kép
Kép
tanczy
 
 


Falina!

Az első harmadban teljesen normális hogy ilyen sokat alszol, és fáradtabb vagy.
Vigyázz magadra, sajnos akkor holnap nem fogunk találkozni.

Matchi
matchi
 
 


Matchi!

Szerintem próbáld ki, mivel semmilyen fájdalommal, mellékhatással nem jár. Ahol voltam ott 4500 Ft-be került, ezt meg ki lehet bírni.
Egy kérdés: korábban könnyen teherbe estél és normális volt a ciklusod??? Lehet, hogy pihiztetni kéne a sok gyógyszert, mert pont ezek miatt nem sikerül. De ez csak egy megérzés, ami nálam helyes is volt.

Nóri!
A 20 mm csodaszépek, ebből minimum két baba lesz Kép

Falina!
Szorítok holnap reggel (délelőtt Kép )
Tina
vtina
 
 


Sziasztok!
Ejha végre egy kis élet a topikon. Mindenkiért izgulok.
Tina, Falina!
örülök hogy Esztergomba és Párkányba látogattatok, minket tényleg nem lehetett látni, mert délelőtt "rituális" husileves-főzés van, ebéd után pedig mi Pilismarótra mentünk ki levegőzni. Vasárnap meg délelőtt mise, du. egy közeli játszótérre mentünk a csajok nagy örömére.Kép Majd legközelebb.
Falina,
az első babámnál én is folyton aludtam volna.Kép eszembe jutott, hogy nekem a dokim anno a barnázásra, vérzésre a rutascorbint ajánlotta, hogy erősíti az érfalakat. Ez recept nélkül kapható, tulajdonképpen a c-vitaminnak valami előanyaga. Lehet hogy csak placebo, de nekem sokáig kellett szedni erre a problémára. Kérdezd meg a dokit, mit gondol erről. Ártani nem árt, az biztos.
Nóri,
a 20 mm az tök jó, és ráadásul 4, nem fáj a petefészked? És ne akarj 40 mm-est, az könnyen ciszta lehet és az nem jó.
Ági,
hajrá neked is 3 db, én 1-nek is örülnék. Irigyellek ha hó végéig képes vagy nem gondolni a témára. Ez a hónapom pedig csak várakozás, hogy megjöjjön, és mégis olyan ... reménykedős-ábrándozós, aztán meg kétségbeesős-depis hangulataim váltják egymást, ja és közben vizsgázom. Fuj.
Tanczy,
szurkolok neked is, csak lesz ott valami.Kép
Sziasztok
Dana

Kép
danaaia
 
 


Tanczy!

5 napon keresztül, nap 2x1-et szedtem egy ahhoz hasonló gyógyszerből Clomid a neve, külföldön élek és itt ezt adják, de úgy tudom tök ugyanaz.
Doki is azt mondta, hogy jó. Remélem is!! Kép
Majd írd meg mit látott nálad a doki!!

Tina!

Úgy legyen, nagyon boldog lennék ikrekkel is!! Kép

Szomorkodók, ne szomorkodjatok! Tudom milyen rossz, rám is többször rámjön.
Tudjátok tényleg iszonyú ez a várakozás! Felöröli az ember idegeit. Néha már olyan ideges tudok lenni, hogy azt hiszem mindjárt szétpukkanok, beleőrülök. Ahogy telnek a hónapok egyre nehezebben bírom elviselni, ha megjön. Mindig annyira bízom már benne, hogy most már van babó és piszok rosszul esik...

Lányok! Kitartás!!!
nori
 
 


Sziasztok!

Lányok, annyira aranyosak vagytok, hogy vígasztaltok! Kép MEg sem érdemlem. Az az igazság, hogy nem tudok részt venni a mindennapi beszélgetésekben. Nem tudom rendszeresen olvasni a fórumot, inkább hetente 1x gyorsan végigszaladok rajta. Annak nem igazán látom értelmét, hogy arról írjak, nekem már megint nem sikerült. Amikor pedig valakihez tudnék szólni, rájövök, hogy már rég nem aktuális.
Majd, ha már mindannyian babásak leszünk... Emlékeztek, hogy azt terveztük, nyitunk egy Clostilbegyt babásai topikot? Nosza rajta! Kép Kezdjétek el friss kismamáink! Szépen sorban mindenki átcsatlakozik oda. Majd, ha már kismami leszek több időm lesz írni nektek. Vagy majd nyugdíjas koromban... Kép Vicceltem! Kép

Egyébként, amitől amúgy is rossz hangulatom még rosszabb lett az az volt, hogy Duphaston szedése mellett (mondván, legyen már egy normális hosszúságú ciklusom) is elkezdtem vérezni a 23. napon. Mintha nem is nyomtam volna magamba a progit! Ez már nagyon nem tetszik nekem. Ja! És úúúútálom a gyógyszereket, a mesterséges bigyókat, és most ezekkel kell tömni magam. Szenvedek a mellékhatásaiktól, és még eredménye sincs. Brrr... Na, most jól kipanaszkodtam magam. Köszönöm, hogy meghallgattatok!

Mindenkinek nagyon drukkolok! Kép Hosszú még ez az év.

Üdv.: V.
vera77
 
 


Matchi,
majd legközelebb összefutunk!
Az aluszékonyságról én is tudok Kép, csak ugye ez törnénik velem mostanság. Szerettem volna veletek megosztani. Kép
Várom, hogy csatlakozzatok minél többen a "durmolók klubjába"!

Dana,
rutascorbinra rákérdezek, köszi!

Tina,
köszönöm a drukkot!!!

Vera,
ugyan ilyen nevű topik még nincs, de van egy másik (2005. őszi babák)! Kép
Mindenkit szeretettel várunk és minél előbb!!!
falina
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsánat, hogy ilyen sokáig nem írtam, de egy kicsit el voltam foglalva a költözéssel... Kép Most már új lakás, szélessávú internet - apa pedig most ért haza, úgyhogy most már gép is van Kép

Örömmel jelentem, hogy csütörtökön 9 mm-es pocaklakót láttunk, akinek vert a szíve... Kép Doki bácsi azt mondta, hogy minden rendben és bizakodhatunk - úgyhogy ezt tesszük Kép Minden reggel meglátogat rókakoma, kinőttem a melltartóimat és mindenhol képes vagyok elaludni... Kép

Falina, örülök, hogy jól vagytok..

Szerintem azt a külön topikot csak a 12. hét után merjük majd csak megnyitni...

Esküszöm visszaolvasok és mindenkinek írok majdKép

egy boldog Böbe
7+4
baba76
 
 


Böbe,
csak 1 hét van köztünk (többre emlékeztem). Kép
Ugye te nem nagyon pakolásztál költözésnél!?

Tulképp én is így vagyok ezzel a topiknyitással, megvár az minket.

F.
falina
 
 


Böbe!
Gratulálok!! Olyan megnyugtató érzés, mikor látod, hogy ver a baba szive. Biztos minden rendben lesz, csak óvatosan a költözéssel.

Tina!
Korábban 1-2 hónap alatt teherbe estem, most 1 éve semmi. Már én is gondolkoztam azon, hogy a sok gyógyszer az oka, de mikor nem kaptam, legtöbbször a másik oldalon ért meg a tüsző. Vagyis gyógyszer nélkül nem tudom, hogy sikerülhet-e, és mennyi idő alatt.
Megadnád az iriszdiagnosztika címét? Egy próbát biztos megérne. Úgy látszik mindig én kérek Tőled címeket, pedig Te szerettél volna tőlem tanácsot.
A címem: matchi@freemail.hu
Köszi.

Matchi
matchi
 
 


Böbe gratulálok!

Képzeljétek ma voltam dokinál. Majdnem nem jött össze a vizsgálat, mert éppen szült. Kép)) De szerencsére akkor már végzett.
Szóval a pénteki 1 db 12 mm-es tüszőhöz képest 1 db 19-20 mm és egy nagyobb tüszőt látott.
A mnyh pedig 6,5 mm volt (mondjuk ez nem túl sok)
Talán lesz ebből valami, ha nem most akkor legközelebb Kép))

Kép
Kép
tanczy
 
 


Böbe!

Kép

Danaaia!
Legközelebb megírom ha megyünk, mert ez csak egy hirtelen ötlet volt a szép idő miatt. Pilismarót nagyon szép, a férjem főiskolásként járt oda művésztelepre.

Nori!
hol élsz külföldön?

Vera!
Fel a fejjel (látod ezt én mondom), lesz ez jobb is!

Tanczy!
A tüszőid szépek, a mnyh pedig még vastagodhat! De ha nem most majd a következő. Valamelyik topikban esküdtek a kefírre és a szénsavmentes vízre. A Kaáli Intézet honlapján pedig az aspirinre. Ezt meg fogom kérdezni én is a dokimtól!
Tina
vtina
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól, Pincuri jól van az UH szerint. Már 16 mm! Kép
Barnázgatás miatt továbbra is táppénzen hagyott.
3 hét múlva akar újra látni.
Ha van vkinek fölös Utrogestanja, lehet, hogy később szükségem lenne rá, mert elszámoltam magam és nem lesz elég addig, háziorvos pedig nem volt hajlandó (?) receptre írni... Tényleg nem írhat ki ilyet háziorvos? Cserébe lenne Clostilbegytem, amire remélem nem lesz szükségem jóideig.
Párom is bejöhetett mozizni és olyan kis édes volt Pocaklakó, doki azt mondta, olyan, mint egy kismackó. Kép Látszott a feje, törzse, kezei, lábai, szíve. Kép
Viszont úgy megnyomkodott a doki, hogy most fáj a hasam, megyek is lepihizni.

Tina,
voltak már vizsgálatok? Bár ezt inkább majd priviben kérdezem meg.

Falina
falina
 
 


Falina!
Gratulálok! Csak pihengess, hogy a Pincuri szépen fejlődjön.
Nóri!
Hol élsz? Melyik országban?

Tina!

Hát amennyi kefírt én alapban is megeszek, na az nem látszik ezeke szerint a mnyh-om Kép) De azért köszi a tippet!

Lányok, szurkálgat a hasam. Ez a peteérést jelzi?

Kép
Kép
tanczy
 
 


Tanczy,
Szerintem igen, én is így éreztem...

Falina,
Nagyon szuper hogy ilyen jól láttátok, pihenj sokat, hisz most nyugodt szívvel megteheted!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Nem tudjátok hogy ha a 10. hétig 2x1 utrot kell szednem, akkor az utána lévő 2 hétben a dokik hogy szokták lecsökkenteni az adagot? Ugyebár csak a 12. hét végéig szabad szedni...

Előre is köszi:

Belya
belyus
 
 


Belyus!

Nálam hetente 1 szemmel csökkentették annak idején. Először 3*1-et kaptam, majd pár hét után 2*1-et, az utolsó héten 1-et.

Matchi
matchi
 
 


Lányok ! Hallottátok, hogy petíciót írtak az nlc-s lombikos lányok ?

http://www.PetitionOnline.com/IVF2005

Sztem érdemes elolvasni és csatlakozni az aláírással, hátha sikerül elérni a meddőségi kezelések nagyobb támogatását.

mniki
 
 


Lányok,
képzeljétek nekem a 12. hétig 3*1-et kell szednem. Amikor ezt mondta, direkt rákérdeztem, hogy nem kéne-e addig fokozatosan leszoktatni magam. Mire azt válaszolta, hogy majd a 12. héten megmondja hogyan tovább.
Remélem tudja mit csinál, mert én eddig azt hallottam mindenfelől, hogy a 12. hétig be kell fejezni.

Várom az eltérő tapasztalatokat!

F.
falina
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?