Új privát üzeneted érkezett!

Amanya: üdv köztünk! Mikorra vagy kiírva? írj majd kicsit bővebben is:)

Netty: holnap lesz 6 hetes:) Barnussal is a 8. héten voltunk:) tökéletes kis fotót kaptunk róla:)
és júli 23. ra vagyok kiírva:)
csilli83
Dunaharaszti
 
 


Netty, en csak dec 10-en megyek ujra, csak havonta kell jarjak terhergondozasra. Nov 12 voltam az elso UH-n, akkor latta, hogy ott van, jo helyen van, dobog a szive es vitatkoztunk egy jot a koran. Dec 10-en kapok beutalot laborra es hivatalos nagy 12 hetes UH-ra, ha minden rendben lesz.
Szivem szerint tokmindegy, fiu vagy lany, igy egy fiu es egy lany utan ;))) Eszem szerint ha lehet ilyet mondani praktikusabb lenne egy fiu. Ugyanugy nyari baba lenne, mint a batyja, igy vannak minden evszaknak megfelelo cuccaim. A batyus szobaja akkora, hogy be tudunk tenni meg egy kisagyat. a kislanye egy lyuk kb. Es hat kozepsonek lenni amugy sem egy konnyu sors: nem o a legnagyobb es az elso unoka a nagyik szemeben, nem is a legkisebb, akit el kell kenyeztetni. Ezert Anna szempontjabol jobb lenne egy fiu, mert akkor valahol o maradna az egyetlen kislany unoka, akivel kiemelten foglalkoznak a nagyik is. Remelem, ertheto voltam...
sargahibiszkusz
Budapest
 
 


További jó babásodást csajok, nekem el kell köszönni tőletek.....nem jó híreket kaptam ma......
Vigyázzatok magatokra és a picikékre!!!!

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 

 
 

netty. Nagyon sajnálom, ezek szerint nem fejlődött a kicsid?Remélem azért kórházra nem lesz szükség. Kívánom, hogy hamar felépülj lelkileg és hamarosan beköltözzön egy kincs hozzátok!
Nagyon sajnálom. :(

Mattes
mattes
Bp
 
 


Gréta Te sem írsz....baj van????? :(

Mattes
mattes
Bp
 
 


;( Sajnalom Netty! Remelem, hamarosan ujra babaneten irogatsz majd!
sargahibiszkusz
Budapest
 
 


Sziasztok csajok :D Bocsi, hogy ma írok, de anyum itt volt a hétvégén, meg a párom szülei ebédre, így kicsit pörgős volt :D El is fáradtam rendesen. Szóval. : 4,46 mm-es kis bogyómnak dobog a kis szíve :D A doki szerint 6 hetes (a gép mérése alapján). 2 hét múlva kell mennem kontrollra. Addig fel kell keresnem a védődőt és laborba menni.

Netty, nagyon sajnálom :( Remélem hamar újra bébi költözik a pocidba.

Üdv az újaknak :D

Kép
segreta
 
 


Segreta, ez tok jo hir. Gratula! ;) Bezzeg az en dokim majd a ket unnep kozt kuld valszeg vervetelre meg UH-ra. Last minute mindent, mert akkor tutti...
sargahibiszkusz
Budapest
 
 


Netty : sajnálom..:(
csilli83
Dunaharaszti
 
 


Netty,
nagyon sajnálom. :cry: :cry:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07
 
 


Sziasztok!

Nem tudom csatlakozhatnék-e hozzátok?
Igazából még nagyon fiatal "kismami" vagyok, olyannyira, hogy ez még uhu-val sincs megállapítva.
Lombik programban vettünk részt férjecskémmel 6 év sikertelen próbálkozás után, és 2012. 10. 07-én volt a leszívás, 10.-én pedig beülti. 2012. 10. 22-én voltam v.v.-n, és a hcg: 1173, progi: 60 volt.
A Kaáliba uhura majd csak dec 11.-én kell menjünk, de én beiktattam egyet jövő7 szerdára. :D Ez a rövidke történetünk! :)
kisvirag11
 
 


Kedves Netty: nagyon sajnálom! Remélem hamar újra babát fogsz várni és akkor minden rendben lesz!
Én ma vagyok épp 8 hetes. Tegnap voltunk uh-n, szépen dobog a pici szíve és már 18mm-es. Majd a 12. héten kell újra mennem ami karácsony környékén lesz.
üdvözöllek kisvirág, kivánom, hogy minden ok legyen. Puszi mindenkinek Bea

Kép
Kép
start7
 
 


Szia Kisvirag! Majd szamolj be jovo heten ;) Azert a dec 11 sincs olyan messze...
Start7 akkor mi kb ugyanugy vagyunk, ahogy en szamolom. Nekem is karacsony korul kellene 12 hetesre menjek, csak a dokim fogja picit kesobbre tolni...
sargahibiszkusz
Budapest
 
 


Szió. Pontos dátumot még ne tudok, ugyanis hívtam a dokit, hogy a terhességi teszt szerint gyermeket várok, és hát persze a menstruációm is késik. Kalkulátorok szerint holnap töltöm be a hatodik hetet. És majd csak december 12én kell mennem első vizsgálatra. :) Nagyon várom már :)
amanya
Szlovákia
 
 


Amanya: én ma töltöttem a 6. hetet:) dokihoz majd 5. e után tudok időpontot kérni! :)

valaki jön szülni a Szent Imrébe?
csilli83
Dunaharaszti
 
 


Jó reggelt!

Netty: nagyon sajnálom a rossz híreket!! :( Mielőbbi gyógyulást kívánok a lelkednek, és azután pedig gyors babásodást!!:wink:

Csajok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy közületek van olyan, aki szokott néha erős alhacsi görcsöktől szenvedni?? Nekem szinte minden este van. Hol erősebb, hogy csak mensi szerű.
Ma 1:42-kor arra ébredtem, hogy borzasztóan görcsöl a méhem, annyira hogy a combom is majd le szakadt, oda is lesugárzott. Ez több percig tartott, úgyhogy alig tudtam mit csinálni. Végül háton fekve nagyon lassan elmúlt, de utána nem mertem meg sem mozdulni, mert ha fordultam volna újra kezdte volna. Elaludtam, és azóta mint akit elvágtak, sehol semmi. Viszont nagyon aggaszt, és az éjszakáktól egyre jobban félek....

Mindenkinek nagyon szép, és boldog babavárást kívánok!
kisvirag11
 
 


Csilli: Szió én is ma töltöttem a hatodik hetet. És vannak terhességi tüneteid? Itt gondolok a hányingerre meg az ehhez hasonló dolgokra :D
amanya
Szlovákia
 
 


Kisvirág! ne izgulj, biztos most tágul a méhed, alakulnak a dolgok :) Nekem is szokott ilyen lenni. Szedj Magne B6-ot. Én a Bérest használom most, mert gazdaságosabb min t a másik.
segreta
 
 


Segreta: köszönöm, aranyos vagy! Ma kiderül minden oké-e eddig, mert elmegyek egy magán uhu-ra. Ma vagyok 5+1, tehát túl sokra azért nem számítok, de legalább azt láthatom, hogy mindenki jó helyen van-e!:wink:

Egyébként nekem is van vonalzóm, de egyszerűen nem jövök rá, hogy lehet beilleszteni! :?:

Egyébként ki hogy van???
kisvirag11
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó híreket kaptunk! Megvan mind a két picúr, és mindketten jó helyen. Az egyik petezsák 11,5 mm, a másik 12,0 mm! :)
A doki azt mondta ez a terhesség korának tökéletes méret!
Szóval minden rendben!
kisvirag11
 
 


Jajj de jó kisvirág :D Na akkor ne csodálkozz, hogy néha fájdogál a pocid, két kis manó helyezkedik :DDD

Kép
segreta
 
 


Sargahibiszkusz: de jó, hogy ugyanott tartunk, mikorra vagy kiírva? Én július 9-re. Nekem azt mondta a doki, hogy karácsony előtt egy héttel telefonáljak és megbeszéljük az időpontot, csak az tuti, hogy még idén lesz. Már nagyon várom! :D
kisvirag: gratulálok az ikrekhez, örülök, hogy minden rendben, csak igy tovább :)

Kép
Kép
start7
 
 


Start7, nem tudom, mikorra. Nem irtunk be semmit. Mert nem tudom, pont mikor volt az utolso menzeszem. Szoptattam meg, ossze-vissza jott meg. MEgvolt 2 napig, aztan 3 napra eltunt, majd visszajott par napra ujra. Akkor most mi szamit az elso napnak? Mondtam dokinak, hogy oktober legeleje kb, de napot nem tudok. Megnezte UH-n, szerinte inkabb oktober 5-10 korulrol kellene szamoljuk. Szerintem nem, mert 12-en voltunk egyutt, es akkor mar egy hete nem vereztem, az tutti. Megegyeztunk, nem szamolgatunk, hanem megvarjuk a 12 hetes UH-ot es ott majd kiir valamit a gep. Erted? Szoval kb ugyanott tartunk, de hogy julius 5 es 15 kozott mi lesz a hivatalos datum, az a 12 hetes UH-ig homaly. Es vegulis ugyis akkor jon, amikor egy hidegfront. Nalam ez mar ilyen ;)))
sargahibiszkusz
Budapest
 
 


Kisvirág gratula az ikrekhez.
amanya
Szlovákia
 
 


Sziasztok :) egy kis megnyugtatás kéne. Elképzelhető, hogy (még csak 2 napja) csökkennek a 7. héten a terhességi rosszullétek? Eddig émelyegtem, de most nem olyan vészes, mostanában inkább puffadok és savas lesz a gyomrom. A cicim ugyanúgy fáj, de kicsit ijesztő, hogy nem émelygek annyit mint múlthéten. Lehet csak parázok, mert jövőhéten lennék 8. hetes és tavaly akkor halt el a babám :( Sajna Uh-ra majd csak jövő héten megyek. A szíve már ver a picinek, és félek, hogy ettől függetlenül még lehet vele valami.
segreta
 
 


Gréta, bármikor megszűnhetnek a tünetek, ne aggódj!Főleg ne parázz a múlt miatt, azt a lehetőséget ki kell zárni a tudatodból.

nekem elejétől kezdve nincsen tünetem még most sem. Mondjuk kicsit csalok, mert van itthoni szívhanghallgató cuccosom és én bizony használom is :) ettől megnyugszom :)

Minden rendben lesz Gréta!

Mattes
mattes
Bp
 
 


Kisvirág: gratula:)

Amanya: tünetek vannak, pont mint Barnussal egész napos hányinger! :oops:

Holnap tudok időpontot kérni a dokihoz! hát kíváncsi leszek, mindenki azt mondja, hogy tuti ikrek! paráztatnak!!!! :D nem tudom hogy bírnám!!! :roll:
csilli83
Dunaharaszti
 
 


Greta, ez hullamvasut. Amikor orulsz, hogy elmult, na akkor fogod osszehanyni mondjuk a reggeli kavesbogret ;) Nyugi... Folyamatosan szokik a szervezeted az uj helyzethez, gondolom hullamzik a hormonmennyiseg is. Nekem van reggel, sot teljes nap, hogy eszembe sem jut, hogy babat varok (mondjuk lefoglal a masik ketto). Aztan jon egy nap, amikor ugy pattanok ki az agybol, hogy gyorsan peksutit, mert hanyok kulonben. Szepen vard ki azt az UH-t, ugysem tehetsz semmit most a piciert. Igy paraztatod magad, amivel meg artasz. Nyugalom, beke, zzzzzzzzzzzz
sargahibiszkusz
Budapest
 
 


Nálam a reggeli hányinger most jött elő. De nem vészes :) Egy idő után elmúlik. Viszont rettenetes gyomorsavam van és hátfájásom. És a fáradság is most kezd előjönni. A barátok közt-ig alig tudok fent maradni....sőt el is alszom néha :)

Csilli:Én is a jövőhéten megyek dokihoz. Már lesz szívhang :) Ma töltöttem be pont a hetedik hetet. És nálatok előfordult ikerterhesség a családban? Mert nálunk is fenn áll ez :)))
amanya
Szlovákia
 
 


Köszi csajok. :D kedden megyek UH-ra. Egyébként Erának hívnak ;) amanya: Biztos lesz szívhang. Mikor mész pontosan?

Kép
segreta
 
 


sziasztok lányok!

végigolvastam az eddig írtakat, ha megengeditek, szeretnék csatlakozni, bár még azért félve, mert az a bűvös 12 hét nagyon messze van. ma voltam egyébként a 2. uh-n és már van szívhang, crl 6,7mm, szóval egyelőre ez is megteszi! örülök neki nagyon!!!

a mi történetünk picit kilóg a sorból, nem tervezett babáról lévén szó, hiszen van már egy nagyfiam, és egy kicsi lányom, és teljesen váratlanul, mondhatom, hogy egy próbálkozásból fogant a 3. bébi :P

a fiam ovis, a lányom bölcsis, én pedig éppen tértem volna vissza a melóba, de azt hiszem, hogy ez a hajó már elment, csak még a munkahelyemen kell átvinnem a dolgot, meg visszajönni gyes-re, és akkor minden okés lesz :)

a fiam 2008. augusztusában született és a következő terhességem sajnos egy sp. vetélés volt, de rögtön, ahogy lehetett próbálkoztunk, sőt, 1 hónappal előbb is, és jött a lánykám. egyébként pcos-s vagyok, ezzel együtt pedig ir-es is, és mégis sikerül spontán teherbe esnem, nem is akármilyen módon ;) ezért örökre hálás leszek az életnek!

mindenkinek gyönyörű babavárást!!!

strat7... mi régebbről, egy másik topicból (2010. novemberi babák) már ismerhetjük egymást ;)

sophie27
 
 


Szia Sophie! Udv a klubban ;) Nekem a 3bol egy sem volt tervezett. Sot, mikor Anna fogant, az ugy volt: visszamentem dolgozni 2010. majus 2, majus 3: pozitiv teszt. Szerinted mennyire orultek? ;)))) Vigyazz a csodababara, jonni akart nagyon!
sargahibiszkusz
Budapest
 
 


köszi szépen! hát igen! valahogy így érezem én is, hogy ez a bébi nagyon akart jönni ;) így marad is velünk, nekünk!

sophie27
 
 


Segreta: Jövőhét szerdán irány a doki :) Nagyon várom már :)
amanya
Szlovákia
 
 


Amenya: én csütörtökön megyek:)
csilli83
Dunaharaszti
 
 


Akkor majd ár okosabbak leszünk..... :)))
amanya
Szlovákia
 
 


Na akkor jövőhéten már mindenki nyugodtabb lesz egy kicsit :D

Kép
segreta
 
 


Segreta: ne izgulj, ez nem hiszem, hogy gondot jelentene. Főleg, ha a cicifájás még megvan. Vhogy én is így vagyok. Hét elején majdnem összehánytam mindent, most meg már alig van vmi hányinger, inkább folytonos teltségérzet. Ma méretkeztem, és fogytam is 3 kg-t.....szóval mindenkinél más!
Én is kedden megyek uhu-ra. Akkor leszek 6+5. Nagyon bízom benne, hogy már lesz szívhang, és mindent rendben talál a doki!!
Megy a drukk mindenkinek!!! :D
kisvirag11
 
 


nagyon izgi, hogy jövő héten hányan mentek orvoshoz! annyira izgalmas egy időszak ez, és higyjétek el, hogy mindnekinél minden rendben van, ha nem lenne, azt megérezni a kismama! (tapasztalat :() szóval nyugi, sok pihi, már, aki teheti, és minden a legnagyobb rendben lesz!!!

sophie27
 
 


En ma este megyek. Majd meselek...
sargahibiszkusz
Budapest
 
 


Várjuk :)
segreta
 
 


Csajok csütörtökön 9:30-ra irány a doki :)

Sargahibiszkusz: majd mesélj mi volt :)
amanya
Szlovákia
 
 


Na, csak lefektettem a nagytesokat. 9 hetes korulinek nezte, 31 mm hosszu. Dobogott a kis szive (mondjuk 9 hetesen illik is), latszott a kis feje, keze, baba alakja volt. Sajnos mivel 9 hetesnek tippelte, nem tudtam ravenni, hogy a ket unnep kozott mehessek 12 hetes UH-ra, korainak tartja. Majd januar elso hetere kell idopontot kerjek.
Elmondtam, hogy szedtem antibiotikumot 2 hete, mert dogrovason voltam. Azt mondta, nem kellene gond legyen, miutan rakeresett, mi volt az. Szoval amikor raerek, el kell szaladjak laborvizsgalatra. Aztan januar elso hete 12 hetes UH, januar 7 pedig ujra randi a dokibacsival.
sargahibiszkusz
Budapest
 
 


sargahibiszkusz! gratulálok, szuper hírek ;)

sophie27
 
 


Koszi ;)
sargahibiszkusz
Budapest
 
 


Amanya: én csüt 10:30 ra megyek :)

hová valósiak vagytok? sok helyen nem írja...
csilli83
Dunaharaszti
 
 


sárgahibiszkusz: Gratula :D Akkor nyugodtabb vagy kicsit? Én ma megyek 1/2 4-re. Már nagyon izgulok. azt érzem minden rendben van, de félek is. Ez a 8. heti UH kísért még, úgyhogy jó lenne már ha este lenne :(
segreta
 
 


:) nem lesz ott semmi gond Greta... Majd meselsz este sok oromhirt!
sargahibiszkusz
Budapest
 
 


Csilli83 en Pestrol irogatok
sargahibiszkusz
Budapest
 
 


Mindenképpen :( De nem Grétának hívnak :DDD Era vagyok ;)
segreta
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?