Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Úgy látom, hogy felmerült néhány kérdés, így szívesen válaszolok :) !

Házasélet: Nekem Murber a 12. hétig nem javasolta, igaz sajna lett egy nagy cisztám (5 cm), ami szerencsére néhány hét alatt teljesen felszívódott. Szóval emiatt vigyázni kellett, nehogy szétdurranjon. Amúgy utána bátran lehet..

Prolaktin: Úgy van, ahogy Mmzsó írta, hogy akinek eleve magas annak nem terhelik tovább. Szerintem kb mindenki kap gyógyszert rá, amit a 12. hétig kell szedni. Ez tényleg nem jelent semmi rosszat!

Utro: Ezt is a 12. hétig kell használni, azonban érdemes fokozatosan elhagyni, nem egyik napról a másikra, mert a szervezet hirtelen progeszteron megvonásnak érezheti, s sajnos ilyenkor tipikus a barnázás. Szóval a 3*2-t célszerű 2*2-re, majd 1-re...

Ha bármi kérdésetek van, akkor kérdezzetek nyugodtan!

Örülök a sikerekenek, a többieknek is hamarosan részük lesz benne!

Nálunk minden rendben, holnap töltöm be a 33. hetet.
afonya83
Budapest XVI. kerület
 
 


Áfonya, köszönjünk szépen a segítséged!

Hogy vagy? Kicsit részletesebben?

Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje?!

Zora azóta mik a hírek? Hogy vagy?
kamilla04
 
 


Szia Kamilla!

Kérdezzetek nyugodtan, tényleg szívesen válaszolok, ha tudok.

Lekopogom, de eddig annyira problémamentes volt minden, hogy mindenkinek hasonlót kívánok :D Ami kisebb panaszok, hogy fáj a derekam, kicsit elkezdett vizesedni a kezem, s a vérnyomásom emelkedik. Még mindig jó, de tendenciájában ez látható. De nem akarok panaszkodni, ez a terhesség természetes velejárója. Babák is nagyon szépen növögetnek, fej-fej mellett haladnak. A pocakom amúgy egyáltalán nem nagy, sokan el sem akarják hinni, hogy 2 babóca lakik benn, valószínűleg alkat kérdése, meg sok múlik a beágyazódás helyén is.
Mi ikresek kicsit más időszámításban vagyunk. Murber szerint a 34. hétre fejlődik ki a tüdő rendesen, csak akkor még picik lennének súlyban. A 36. hét már jónak számít, de ugye ott van a 37. hét, ami után már nem számítanak koraszülötteknek. A 38. hét meg egyenesen csoda, utána már nem hagyják benn őket. Az ikres fórumomon amúgy gyönyörű, egészséges dupla babacsomagok születnek :D
Szóval most már kezdünk izgulni, legközelebb kedden megyek dokihoz. Kíváncsi vagyok, hogy be kell e feküdnöm vagy még szabadlábon lehetek..

Mindenkinek nagyon drukkolok!
afonya83
Budapest XVI. kerület
 
 

 
 

Sziasztok lányok.

Zora remélem minden rendben van veled és mára javult a helyzet. Ne okozz csalódást te és Kamilla vagytok a következő kismamáink tudod :D
Mi pedig követünk benneteket.

MOST PIHENJ SOKAT ÉS NE ERŐLTESD MEG MAGAD EMELÉS HAJOLGATÁS IDEGESKEDÉS FÉLRETÉVE RENDBEN ????

Kocos Salsera örülök , hogy lassan túl vagytok a reggeli rosszulléteken. Utána már csak kellemes dolgok fognak veletek történni.

Áfonya gratulálok a pocaklakókhoz és hogy ilyen jól viseled a terhességet. Biztosan nem lehet könnyű meddig dolgoztál : Vagy veszélyeztetett terhes voltál végig??

Én ma kimondottan jól éreztem magam mert ma lett 20 éves a nagy fiam és egész délelött főzőcskéztem neki . Nem nagyon volt időm foglalkozni magammal. Napközbe néha görcsölt a hasam de egyébként jól vagyok .
Mzsó ha jan. 7-körül kezdünk akkor meddig tart a rövid protokoll???
edina71
Budapest
 
 


Áfonya,
de jó,szuper,hogy ilyen jól megy neked az ikrek növesztgetése!Csak így tovább a 38.hétig!Szülésről beszéltetek már?Gondolom nagyobb a császár esélye de lát esélyt a spontánra a Dottore?

Edina,a rövid protokoll gyakorlatilag annyi,mint egy normál ciklus.12-14-nap leszívás,beülti,2 hét múlva eredmény.Isten éltesse a nagyfiadat!
Vendég
 


Kamilla, napközben szinte semmi nem volt, de most megint kezd egy kicsit.
Egyébként pont azon vagyok fennakadva, amit Áfonya is ír. A barnázás mensi előtt az alacsony progeszteron miatt van, abból meg kapok most lórugást. Ha nincs baba, igazán megjöhetne enélkül a hókusz-pókusz nélkül.
Pihenek, filmet nézek, alszom és nagyon igyekszem nem agyalni. :)

Áfonya, olyan jó, hogy ilyen szépen alakul minden nálatok. Szorítok, hogy még ne kelljen befeküdnöd és a babák is bennmaradjanak még pár hetet. :)

Edina, nagyon boldog születésnapot a fiadnak! Örülök, hogy jobban vagy, reméljük most már megszűnnek a rosszullétek.
zora82
Budapest
 
 


Köszönöm Mzsó és még annyi kérdésem lenne hogy itt is olyan sűrűn ellenőriznek mint a hosszúnál ,kell menni minden másnap ???

Köszönöm a fiam nevében is, de már elment ünnepelni :D
edina71
Budapest
 
 


Köszönöm neked is Zora felnőtt a gyerek sajnos :cry: :D

Remélem csak ijesztgetés volt a szervezeted részéről a tegnapi és minden rendben talál az orvos jövő héten. Gondolom nem mész most dolgozni sem ugye??

Szigorú nyugalom pihenés és csak pozitívan :lol:
Én drukkolok neked nagyon
edina71
Budapest
 
 


Edina, próbálok bízni benne, hogy csak ijesztget.
A munkát még nem tudom. Gondolkodtam rajta, de ha megjön, nincs miért itthon maradnom. Ha nem jön meg, vagy marad a mostani van is valami meg nincs is, akkor hétfőn megkérdezem Andiékat, mit mondanak, mi legyen.
zora82
Budapest
 
 


Hidd el Zora sikerült és csak az jött még ki ami nem odavaló.De az is lehet hogy a túlstimulálás miatt volt, nem ?? Most olvastam más fórumokat éppen és ott is írt egy lány ilyen tünetről ő is megijedt de a vérvételkor kiderült minden rendben van nála.
Szerintem hétfőn maradj otthon hívd fel a klinikát és lehet behívnak előbb vérvételre, hogy megnyugodj.
Örülnék neki ha jó hírekkel jönnél hétfőn :D :D
edina71
Budapest
 
 


Úgy legyen nálam is, ahogy annál a lánynál. :)
Hétfőn van az első vérvételem úgyhogy mindenképpen mennem kell a klinikára és legfeljebb, ha azt mondják, hogy maradjak inkább otthon, akkor betelefonálok, hogy nem megyek dolgozni.
zora82
Budapest
 
 


A túlstimulálás miatt nem hiszem, meg azok a tüneteim már teljesen elmúltak szerencsére.
zora82
Budapest
 
 


Nagyon szorítok neked hogy sikerüljön minden úgy ahogy szeretnéd :D :D
Egy baba vagy két baba ? Melyik lenne nálatok a befutó?
edina71
Budapest
 
 


Zora, igazat adok Edinának! Tessék pihenni, vígjátékot nézni stb.stb.

Edina Boldog Szülinapot kívánok én is a Nagyfiúnak!
Mi volt a menü ma?

Áfonya szorítok, hogy kitartsatok még akkor legalább 5 hétig. Nagyon ügyik voltatok eddig is, úgyhogy így tovább!

Zsó most akkor mennyire vagy koncertekkel betáblázva?
kamilla04
 
 


Szia Kamilla

Ma a fiam kedvence volt gulyás leves és aranygaluska vanília sodóval .HÁT NEM KICSIT ÖRÜLT NEKI.
Veled remélem minden rendben van pocaklakók helyzete stabil és semmi rosszullét remélem.

Pozitív gondolkodás pihenés és semmi stressz oké ?
Jó éjt lányok én mentem hosszú volt a mai nap.
edina71
Budapest
 
 


Zora ezt találtam.

A megtermékenyített petesejt beágyazódását követő vérzés és az alhasi görcsök – A megtermékenyítést követően kb. 8 nappal jelentkezhet egy könnyebb pecsételő vérzés, olykor gyenge alhasi görcsök kíséretében. A soron következő menstruáció időpontjában barnás színű folyás léphet fel, szintén a petesejt megtapadásának hatására.

Ne feledd, hogy milyen jól reagáltál a tüsző növesztő cuccra is. Talán ezért van is lehet a kicsi vérzés.

Egyébként mi újság?
kamilla04
 
 


Jó reggelt!

Nekem tulipiros,ugyanis végre megjött :lol: most nagyon örülök neki.persze nem a szokott módon.Már tegnap este görcsölgettem,fél 2-kor is egy ilyen görcsre ébredtem,kimentem,már láttam...bármily kellemetlen most,végre,végre túlvagyok rajta.Viszont így már látom,hogy legközelebb Karácsony körül lesz,utána meg jan.20-25 között,szóval jó sokára és abba már bele se gondolok,hogy ha szokás szerint magas lesz az fsh,akkor febr.vége fele kezdhetünk csak.Na mindegy,ezen úgyse tudok változtatni.Reméljük a január nyerő lesz.

Edina,
hű,az aranygaluska de finom!Régen a tesóm is mindig azt kért.
A rövidnél is sokat kell menni.Mész 2.napon,aztán 5.napon és 2 naponta,amíg megmondják a leszívást.

Zora,
biztató,hogy nem lett színesebb,erősebb!Tényleg pihizz!Hajrá és vidám dolgokkal foglalkozz!

Kamilla,
most egész nyugi van pár hétig.Dec.közepére vállaltam egyet egy barátnőm templomi kórusával+zenekar,meg a D a n u b i á val lesz 15-én Hódmezőv.helyen és 17-én a N e m z e t i Színházban.Utána megint nyugi és jan.1-jén az O r f e oval a Müpában.Előtte persze próbák.(azért írom a neveket szóközzel,hogy ha valaki beguglizza őket,ne dobja ki a mi fórumunkat :lol: )A január sűrű lesz,de a lombik miatt nem maradok le semmiről,így,hogy tolódott a ciklusom,nincs veszélyben a jan.30.-i koncert sem.
Te hogy vagy?Jajj,úgy szorítok!

Áfonya,
és utazni mennyire engedett a doktor?Pl.a szülővárosodba?

Dekatka,
te nem most pénteken voltál varratszedésen?Miben maradtatok?
Vendég
 


Zsó végre!!!! :D :D :D :D

De jó. Hiába kezdetek akkor későn legalább a koncertekben nem lesz fennakadás. A január szerintem mindig hamar eltelik.

Nálam kezdődik az orrfolyásos tüsszögéses cucc. Még nem annyira vészes de már érzem a torkom. Teázom, C vitamin. Jah még olyan levert is vagyok, hogy alig vonszolom magam. Más bajom nincs. :D
kamilla04
 
 


Sziasztok,

afonya83,

gratulálok! jó hallani megint a siker történeteket! :)

A Cetrotide injekciótól volt akinek baja volt? Nem tudom, lehet hogy a Fostimon okozza, de tegnap is ment a hasam, most hogy a kórházban megkaptam az első Cetrotide injekciómat megint megy a hasam. Ezt említeni kell valakinek? A tájékoztatón rajta van a mellékhatásoknál. Sajnos szúrni még mindig nem tudom magamat, eddig a férjem oldotta meg, nem tudom mi lesz a továbbiakban. Most ez a hasmenés aggaszt. Inni próbálok sokat.

Remélem a kismamák jól vannak!
84agi
 
 


Ági,
nekem nem volt ilyen jellegű gondom,de olyan volt már,hogy peteéréskor spontán ciklusban volt egy kis hasmenésem.Említsd meg feltétlenül holnap.Ha a férjed ilyen bátor és ügyes,akkor meg is van oldva a szúrás :wink:

Kamilla,
köszi a biztatást!Épp jókor jött,ugyanis a misén megint jót bőgtem...ott szoktam néha.De már sokkal jobb kedvem van és úgy látom én is,hogy hamar el fog menni az idő.A december repül az ünnepek miatt is,a január meg azért fog gyorsan telni,mert rengeteg munkám lesz.
Vigyázz nagyon magadra,ilyenkor a megfázás ellen is nagyon jó a sok pihenés.Örülök,hogy jó a kedved és drukkolok!
Vendég
 


Kamilla,
Igazából amikor kiderült, hogy 2 baba van, pluszban volt ez a ciszta, Murber azt javasolta, hogy maradjak otthon a 12. hétig, mert ez egy kritikus időszak. Utána viszont visszamentem dolgozni, s őszintén jól is esett, mert legalább nem agyaltam egész nap :) Az én munkám kicsit szezonális, szeptembertől kezdődik az őrület, ügyfelekhez való rohangálás stb, így a 20-22. héttől nem dolgozom. A doki is 20. max 24. hétig engedélyezte volna. Amúgy szerintem szó nélkül kiírt volna végig, nem az a kötöszködős típus.

Mmzsó,
Örülök, hogy megjött, tudom, hogy ez most jó hír :) . Utazástól nem voltam eltiltva, de egy idő után nekem bármi jól esett (menni, feküdni, állni), de az ülés az nem... Valahogy ez nagyon kényelmetlen lett, talán akkortól, amikor a babák befordultak fejvégű fekvésbe... Most a napom legnagyobb részét félig ülő, félig fekvő helyzetben töltöm :)
afonya83
Budapest XVI. kerület
 
 


Fejvégű mindkettő?Akkor normál szülés is lehet?Most számolom,hogy a 38.hét már Karácsony körül lesz,izgalmas decemberetek meg ünnepetek lesz!

most sütöttem ki egy nagy adag mézeskalácsot.Új a sütőnk,ilyet még nem sütöttem vele.Kicsit ropogós lett,remélem,megpuhul,most ezen agyalok...
Vendég
 


Mmzsó,

most olvasom, hogy megjött :) hát ez nagyszerű hír, erre vártál eddig! :) Olyan rossz várni ezt is hogy megjöjjön az embernek!
Remélem azért mihamarabb most akkor bele tudtok kezdeni a lombikba, hátha nem lesz gond most az fsh-val... Szurkolok!

Remélem a szurival nem lesz gond, ugye nekem a belemet is műtötték ezért érzékenyebb a megszokottnál, sokszor fáj is, de most ettem és már nem megy a hasam.... remélem ez csak olyan múló dolog volt az elmúlt hónapban, köszi hogy válaszoltál. Megijedtem picit. A férjem amúgy igen, most már aztán ki van képezve, ezt a vissza szívást is megmutatták neki ma a kórházban itt Fehérváron, remélem menni fog neki, azt mondták kell, pedig bíztam hogy rábólintanak, hogy nem szükséges. A Klinikán is vissza szívják nem tudod? Vagy csak a tájékoztatóban van?

Zora82,

remélem minden rendben lesz és a barnázás megszűnik! Kitartás, pihenj sokat! Semmi sincs eldőlve, köszönöm amúgy a szurizás sehogy sem megy :( nekem a férjem adja még most is és ha itthon lesz ő fogja, ha nem akkor meg még nem találtuk ki, majd bemegyek hozzá a munkahelyre valószínű.

Edina71,

Isten Éltesse a Fiadat, remélem jó volt a szülinapozás! :)

Salsera,

nekem is volt egy ideig hányingerem, de hogy a bromotól vagy sem nem tudom megmondani, de abban az időszakban volt mikor elkezdtem szedni, volt hogy két nap is mondjuk az nem rég volt. Nem is tudom hogy ilyen előjöhet hogy hol van tőle hol nincs. A szédülésem az hála az égnek elmúlt pedig az is durva volt, mintha fejbe vertek volna.... :)

Kamilla,

kitartás, remélem jól vagy! Drukkolok!
84agi
 
 


Mmzsó,

szerintem ha kihűlt és elrakod dobozba simán megpuhul pár nap alatt :)
84agi
 
 


Sziasztok!
Ki hogy van? Én tegnap adventi koszorút kötöttem, kezdek készülni az ünnepekre! :) Ti?
Zora, Edina hogy vagytok? holnap mentek mind ketten vérvételre? kedden ki is derül, h sikerült a babuci? :)Nagyon drukkolok!!
Zsó minden rendben lesz, szeirntem nem kell februárig várnotok, minden eredményed szuper lesz :) csak erre gondolj!
Én is megyek holnap vérvételre, ti hányra mentek?
Áfonya gartulálok :) kitartás a hátralévõ idõre :) Akiknek ikrei lesznek mindenki csak a 20. hétig dolgozhat v csak nálad volt ilyen döntés??
bogyoka999
Budapest
 
 


Tudtok abban segíteni, hogy hányra érdemes holnap vérvételre menni? A szurik közben most megyek először, Murber doki azt mondta hogy uh majd csak dél körül lesz....
Közben el lehet menni? Vagy nem érdemes? Fehérvárról mennék ezért kérdezem, hogy mikor érdemes indulnom.
84agi
 
 


Ági, én mindig 8 előtt mentem. Volt olyan, hogy várnom kellett mert sokan voltunk de mindig hamar végeztem. Közben el lehet menni, mert én pl bementem dolgozni aztán vissza, szóltam, hogy megjöttem és már elő is vették a papírom. Aztán lestük a kijelzőt.

Én kedden megyek kb 8 körül majd. Csütörtökön dettó.
kamilla04
 
 


azt hiszem azt írták a papírra, h vérvétel 7-9 között, ha késõbb mész nem csinálják meg, nem tudom, h ez vonatkozik-e a te vérvételedre, itt a lányok úgy emlékeszem azt írták, h elmentek és visszamentek :)
bogyoka999
Budapest
 
 


A prolaktinos vérvétel az ami időhöz van kötve. A többinél nem veszik olyan szigorúan. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
kamilla04
 
 


Nagyon szépen köszönöm! Megyek 8 előtt, hogy ok legyen minden. Ha előbb megyek akkor előbb behívnak uh-ra? Vagy az uh mindenképp csak déltől van? Ha mindegy hogy 7-re vagy csak fél 9-re megyek, mert így is úgy is később hívnak be akkor gondoltam volna hogy nem kelek annyira korán a buszhoz.
84agi
 
 


bocsánat még elfelejtettem megkérdezni hogy ilyenkor éhgyomorra kell menni? Elfelejtettem a Klinikán megkérdezni. Ösztradiolt néznek ilyenkor mindig? Ne haragudjatok,de most felmerült pár kérdés.
84agi
 
 


Én még csak még az elsõ vérvételeknél tartok, de mindegyiknél írva volt, h könnyû reggeli legyen!
bogyoka999
Budapest
 
 


Sziasztok,

Örömmel olvasom a híreket a pocaklakókról :-)

Csak kapkodom a fejem, hogy mi minden történik veletek.
Mindenkinek elismerésem, hogy leállított ciklusok, sikertelenségek után mindig van erő felállni.


(óvatosan örülve és mosolyogva) Kiderült, hogy talán nekünk nem kell mindezeket átélni. Van fény az alagút végén :-)

Murber doki szavai: mindketten teljesen egészségesek, semmi okunk kapkodni :-))))) Sem az Ön, sem pedig a férje állapota nem indokolja a komolyabb beavatkozást!
Megbeszéltem vele, (a férjemmel közös döntésünk is volt), hogy ha így alakult a dolog, akkor szeretnénk még itthon gyakorolni egy kicsit erre a bébire :-) Két hónap hormonstimulációt javasolt, ha addig nem, akkor utána sincs szükség lombikra, inszemmel folytatna :-))
Remélem arra már nem lesz szükség!

Egy kérdésem lenne:
LSK+HSK után mikor várható a menzesz? (ezt elfelejtettem megkérdezni)
:oops:
dekatka82
Vácrátót
 
 


Ági, az UH nem függ attól, hogy reggel hányra mész. Könnyű reggeli az ajánlott. Simán elég a fél 9 kilenc. Utána szerintem menj ki a Corvin bevásárlóközpontba nézelődni vagy a Kálvin téri vásárcsarnokba. Ahogy én tudom Murber elmegy ebédelni kb fél 12 körül és utána ha visszajött folytatja a vizsgálatokat. Persze ezt felülírhatja egy szülés vagy egy sürgős műtét.


Zora??????
kamilla04
 
 


Sziasztok lányok

Bogyoka köszönöm a fiam nevében is . Biztosan jó vol t az éjszakája mert még ma nem jött haza.
Zora és Kamilla hete lesz a következő nekem tudod sajnos leállította a kezelést. Megy a drukk ezerrel hogy minden rendben legyen náluk.

Mzsó tök szuper akkor januárba te is kezdesz velünk.

Ági 11. elött nem érdemes visszamenni az uh-ra mert nem készül el a reggeli vérleleted. Volt hogy én is ott maradtam a vérvétel után és 12 után kerültem be Murberhez vizsgálatra.
edina71
Budapest
 
 


Edina hogy vagy?? Kamilla?
Ti egyedül v együtt mentekte vissz a profhoz?? mert férjem azt mondja, h mikro ott voltunk a párok közül a profhoz csak a nõk mentek be végig...
De nálunk ugye a férjemnél van a gond...
bogyoka999
Budapest
 
 


Bogyoka, én amikor a 20. napon mentem vissza akkor nem jött a párom. Előtte mikor okt elején még a megbeszélésnél tartottunk oda kellettünk mindketten. Akkor dőlt el nálunk a lombik, az eredmények alapján. A 20 nap után mikor kellett mennem hogy kezdjük a fostit akkor a profnál voltam akkor sem volt velem az Uram. Utána a Murberhez is egyedül mentem. A leszívásnál és a beültetésnél volt ott a férjem.

Fájdogál a torkom, folyik az orrom de még tartom magam. Napközben nem voltam a topon mindig de még bírom. A kád forró víz jól jönne de most azt nem lehet.
Most meg kifuttattam a kaját. :(
Más tűnetem nincs még.
kamilla04
 
 


Sziasztok!

Nincs ma megint gépem, azért vesztem el, de telefonról visszaolvastam most és onnan is írok.

Zsó, de jó! Végre! :)
A sütit tedd zárt dobozba, narancs és/vagy almakarikák közé. Szuperül megpuhul.

Dekatka, ezek nagyon jó hírek! Szorítok, hogy ne kelljen már inszemre se mennetek.

Kamilla, jobbulást! Sok folyadék, c vitamin és pihenés, ahogy írtad is.
Tündér vagy, hogy utána kerestél ennek a maszatolásnak! Reméljük igazatok lesz. Ma már csak egy nagyon-nagyon kevés valami volt, amit épp elmével észre se vettem volna. :) A mensi előtti görcsök is elmúltak, a helyüket szurkálás vette át, ami remélem szintén jó jel. Nagyon szeretnék holnap valamit megtudni.

Edina, annyi babának örülünk majd, amennyit a prof mond, csak azt ne mondja, most szerdán, hogy egy sincs. :)
zora82
Budapest
 
 


Értem, akkor úgy kérek mindenképp idõpontot, mondjuk én szeretném ha õ is ott lenne :) hátha neki is eszébe jut vmi kérdés :)
Kitartás :) igyál meleg teát :) mézet biztos segít! :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Köszönöm szépen Csajszik!

Este mézes fokhagyma kombót fogom kipróbálni.

Zora nincs mit.
Gondolom nem kell írnom,hogy holnap írj ha végeztél vagy mondtak valamit?!
kamilla04
 
 


Persze, ahogy végzek holnap, írok. :)
Jó éjt!
zora82
Budapest
 
 


Jó éjt Mindenkinek!
kamilla04
 
 


Zora,
nagyon jó hírek!Kitartás,de holnap semmit nem fognak mondani,ne számíts rá.De szerdán reméljük annál jobb hírt kapsz!

Köszi a sütis tippeket,dobozban vannak amúgy az uram szerint pont jó,amennyire ropogós...

Dekatka,
nagyon jó hírekkel jöttél!Szerintem mindenkinél más,hogy mikor jön meg.Volt egy lány 3 éve,sikerült helyrehozni az egyik petevezetőjét,elkezdte a termináltat,nem sikerült,Köv.hónapban jött a Karácsony,ki kellett hagyni,de azért "jóban voltak" a férjével.Na abban a hónapban terhes lett :wink: ilyesmit kívánok nektek is!

Edina,
hát,hogy kezdek-e ,ez majd az fsh-tól függ,de bízom benne,hogy igen!Futok majd szorgosan ebben a 2 ciklusban (de már teremben mert hideg van).
Vendég
 


Huuu Lányok!! Jó sokat írtatok!! :)
Zora,
Kitartás! Remélem, már túl vagy rajta!! Bizz magadban!!
Tegnap tudtuk meg, h a baráti körben van egy újabb babás vány most van a8 hétben, sajna neki idén elment 2 babó.. 6 héttől szigorú fekvésre itélték! :( Csütörtökön is barnázott és vérzett, de meg van még a pici!! Szépen fejlődik!!

Dekatka,
nagyon jó hírekl! Hajrá spontán!! Ilyenkor a legfogékonyabb az ember, mert tiszta vagy..:) Nekem az endometria műtét után a rendes ciklus szerint jött meg!! :) Egy percet sem késett! Elvileg nem kavar be a műtét!! :))

Kamilla!

Jobbulást! Sok meleg tea mézzel, c vitamin és pihenés!!! Én is kezdek köhögni!! :((

Edina!!

Utólag is boldog szülinapot a nagy gyermekednek!!

Ági!!

Remélem, h jó hírekkel jössz!! :)

Nekem is a férjem adja be a szurikat!! :))

Zsófi drága!!
Végre!! Örüljünk a mikulásnak!!:)
regi1978
Halásztelek
 
 


MMzsó,
Ne is mond, tényleg izgalmas lesz a karácsony vagy így vagy úgy :D M. dokival a császár mellett döntöttünk, igazából azt vettem ki a szavaiból, hogy nem nagyon akar spontánt. Őszintén szólva két babónál én sem merném megkockáztatni. Mindig sztorizik, s nem szeretné, ha első baba spontán, a másik császárral születne. Ugyanis gyakran előfordul, hogy hiába fejvégű mind a kettő, az első megszületése után a másiknak hirtelen annyi helye lesz, hogy gyakran harántba fordulnak.. NOh egy gátseb + császár heg együtt nem egy leányálom.... Holnap este megyek hozzá, kíváncsi vagyok mit mond....

Szép napot Mindenkinek!
afonya83
Budapest XVI. kerület
 
 


Jó reggelt!Túl vagyok a 3. vérvételen, plusz 2 lyukkal megúszat :) dec 11-én megyünk a Prfohoz vissza :)
Még egy vérvétel szerdán, jövõ kedden andrológus :D és már itt is van :D :D
bogyoka999
Budapest
 
 


Sziasztok!

Megvolt a vérvétel.
Okosabb sajnos nem lettem, csak annyival, hogy nyugodtan dolgozhatok, csak ne emeljek. Nem számít, hogy otthon maradok-e. Szerdáig várni kell.
A jó hír, hogy a helyzet változatlan, ma még semmi maszat, minimális hasszurkálás. Ha ez után a "remek" hétvége után, nem félnék ennyire a pofára eséstől lassan visszatérne a hitem. :)

Kamilla, hogy vált be a fokhagyma-méz kombó? Jobban vagy már?

Kismamik? Javulnak a rosszullétek?
zora82
Budapest
 
 


Zora, szorítok érted.

Köszi a kérdést, túléltem a lenyelést. Utána volt "illatom". De reggelre bedugult az orrom meg most talán több a fújás. Megmaradok. A szemeim égnek alig bírom nyitva tartani. Más nagyon nincs.
Jah majdnem kihagytam a fejfájást, meg hogy olyan nehéz mindenem. :D
kamilla04
 
 


Sziasztok!

Látom, rengeteg minden történt az elmúlt pár napban.

Zora, örülök, ohgy elmúlt a maszatolás. A szúrkálás pedig elvileg kifejezetten jó jel, úgyhogy szurkolok nagyon!

Zsó: olvasom, hogy végre megjött. Lehet, hogy tényleg együtt csináljuk a röcid protokollt januárban? Örülnék neki.
Ha van jó mézeskalács recepted, nagyon örülnék, ha elküldenéd, mert nekem tavaly nagyon nem sikerült. :(

Edina, így utólag is Isten éltesse a fiadat.

Szurisok, kitartás! Ági, hidd el, csak először kell legyőzni magadban a félelmet, utána már meg lehet szokni. Ezt a visszaszívást nem értem. Nekem még nem volt ilyen szurim, de lesz. Az mit jelent pontosan?

Kamilla, jobbulást neked!
petra12
 
 


Regi,
ha elmondom a férjemnek,hogy micsoda hős az unokatesója,el fog ájulni :wink: szerintem erről az oldaláról még nem ismeri,hogy kisebb műtéteket (injekció) is bevállal :lol:
Ennél nagyobb hősök persze csak mi vagyunk,akik elviseljük ezt az egészet... :wink:

Áfonya,
majd jelentkezz a hírekkel!Hát tuti,hogy én se szállnék vitába a dokival szülés-ügyben,pedig hallottam már ikres spontán szülésről,de akkor sem.Éppen elég nagy dolog,hogy megfogantak és eljut velük az ember idáig,nem ám kockáztatni az épségüket.

Bogyóka,
na mindjárt kész leszel és 2 hét múlva mehettek is a profhoz,reméljük,jó híreket kaptok!

Zora,
megmondom őszintén először nem örültem amiket írtál a vérzésről,görcsökről,de most,hogy elmúlt,nagyon bízom benne,hogy sikerül!Minden okod megvan,hogy bizakodj és már csak 2 nap!(nem kell magyaráznod,milyen hosszú)

Kamilla,
otthon pihensz a nátháddal?Vagy muszáj dolgoznod?Egy a lényeg:lázad ne legyen!Vigyázz magadra,holnap te mész vérvételre! :wink:

Petra,
te mikorra várod a januári mensit?Én legkorábban 20-ra,2 28 napos ciklussal számolva,de ebből lehet nálam 2 30 napos is :roll:

Ezzel a visszaszívással én sose törődtem.Elvileg le van írva a Cetrotide tájékoztatójára,hogy ha bebökted,vissza kell szívni,mert ha vér jön,érbe szúrtad és az nem jó.Ilyen alapon az összes fajtát így kéne beadni,a hasunk meg televan hajszálerekkel,dehogy fogom kihúzni és újat bökni :shock: -gondoltam én.4 ilyen protokollom volt már,kb.26-ot adtam már magamnak ebből,sose lett gond :roll:

Nagyon jó mézeskalácsreceptem van,én is úgy kaptam egy kolléganőmtől:

25 dkg mézet felforralok fél csomag mézessütemény-fűszerkeverékkel,beleteszek 30 dkg margarint,azt felolvasztom.
Amíg hűl,30 dkg cukrot habosra keverek 3 tojással,beleforgatok 1 kg lisztet+ 3 kk.szódabikarbónát.Meg a végén a mézes kotyvalékot.Ebből egy kezelhetetlen massza lesz,de valahogy tákold össze,csomagold folpackba,tedd a hűtőbe,másnap amikor előveszed kőkemény,kicsit kinn kell hagyni és utána lehet még picit gyúrni+nyújtani,szaggatni.
meg szoktam kenni a tetejüket pici tejjel kikevert tojássárgájával.Díszíteni meg a fehérjével,zacskóval.

Jó szórakozást,én nagyon szeretem! :wink:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?