Új privát üzeneted érkezett!

Salsera,

köszönöm, remélem viszonylag "hamar" túl leszek rajta. Most már fájdogál a hasam picit, úgy néz ki ma meg fog jönni végre és hétköznapra fog esni az egész, szóval holnap vagy holnap után mehetek szerintem a klinikára.

Mmzsó,

köszi a drukkot, úgy néz ki ma már most kezd fájdogálni a hasam, picit már megjött, nem tudom hogy várjak még vagy telefonáljak, mert rendes piros vérzésem még nincs....
A melleim amúgy tenap feszültek ennyit éreztem igen, pedig az nem szokott sosem. De a jó hir hogy egyelőre nem fáj úgy a hasam ahogy szokott brutál módon és egyelőre tudok mozogni nem kell feküdnöm :) a világ legjobb érzése amikor normális életet tudok élni.

Lányok,

a szuriktól félek, én fostimont kaptam, gondolom holnap vagy holnap után majd azt kell vinnem. Érdemes a férjemnek is eljönnie, rendesen megmutatják hogy kell összekutyulni felszivni és beadni?
Ha úgy jön ki a lépés hogy megyek a klinikára ott a nővérek mindig beadják, ha kérem?
84agi
 
 


Sziasztok!


Nevra, a bromotól az első kb. egy héten nekem a fejem fájt, de lassanként elmúlt, viszont Kamillához hasonlóan én sem alszom túl jól és hülyeségeket is álmodok.

Salsera, megértem, hogy bepánikoltál, de olyan jó, hogy már mehetsz a saját dokidhoz és minden oké. Vigyázz magatokra nagyon. Murber mondott valamit hogy mitől volt a barnázás?

Mmzsó, szerintem hozzánk bármikor jöhetsz panaszkodni, meghallagatunk és meg fogunk próbálni felvidítani. :)

Kocos, szegény, nagyon vacak lehet ez az állandó rosszullét. Jobbulást neked.

Edina, hogy vagy?

Ági, a leszívásból semmit nem érzel. Nekem az az utolsó emlékem, hogy prof megérkezik a műtőbe és köszön, majd a következő, hogy felülök és Annát faggatom sok petesejt lett-e? :D Nekem utána egy picit fájt a hasam, kb. egy kezdődő menstruációs fájdalom mértékéig, de kb. fél óra alatt, még a pihenés alatt elmúlt magától, nem erősödött közben és mivel még dolozott az altató, csak abban a pár percben tudtam róla, amikor éppen valamiért magamhoz tértem picit.
A fostit rendesen megmutatják és se a keverése, se a beadása nem bonyolult. Jobban szerettem azt beadni, mint a gonát.
Igen, beadják a klinikán is, amikor ott vagy.

Köszi lányok a nyugtató szavakat, tegnap már kevésbbé fájt és ma még talán egyszer sem, de az se érdekel, ha megint fáj, mert valahogy olyan nyugodt vagyok belül. :) Tudom, hogy kapaszkodnak a kis buborékok. :)
Mivel a hasfeszülős, puffadásos izé is csaknem elmúlt tegnap óta már dolgozom és csak jövőhét szerdára kértem még egy nap táppénzt, mert ki tudja megint mikor végzünk.

Kamilla, te végül hogy döntöttél, maradtál még otthon, vagy te is dolgozol már?
zora82
Budapest
 
 


Lányok izgulás ellen tudok ajánlani egy gyógynövényes teát.. :) én nagyon szeretem, és tényleg megnyugtat tök jókat alszom, és már nem tudok stresselni :) citromfû-tea a neve, reggel este kell inni 1 pohárral, és csak cukrot/mézet szabad beletenni :) És a szkeptikus férjemnek is használ, mikor nem tud aludni csinálok egyet neki, és már durmol :D :D
bogyoka999
Budapest
 
 

 
 

Zora, köszönöm a kérdést, nem nagyon volt választásom a muszáj volt az úr és tegnap óta már én is dolgozom. Nem fizikai munkát végzek, de felkelek sétálni ha meg le kell mennem akkor még lépcsőzhetek is.

Örülök, hogy jobban vagy a nyugalom meg jó jel. Van valami hormon amit terhesség alatt termel a szervezet és nyugtat. Szóval akkor lehet nálad már ez van.

Ági ahogy Zora írta a leszívás nem vészes. A Fostinál nálunk mindig az uram törte az ampullát amivel el is vágta a kezét, szóval nálunk utána mindig zsepivel csinálta. Zora is járt hasonlóan.
Nekem csak elmondták mert másnaptól kellett csak adnom és Kati lemodellezte és már tudtam is.

Salsera tudom, hogy most meg jön a legalább 20-30 vagy akár több évnyi aggódás, szóval megértem. Nekem ingerszó a Türelem volt a ne görcsölj mellett.
kamilla04
 
 


türelem,ne görcsölj,ne akard annyira,ismerek egy párt,akiknek x lombik után spontán lett baba,miért nem fogadtok örökbe...

na ezek a mondatok engem is kikergetenek a világból,és már nem fogom vissza magam,elég mérgesen visszautasítom őket.

Ági,
telefonálj szerintem és kérdezd meg,hogy holnap és h.után lesz-e Murber,legalább megnyugszol,és mondd meg,hogy még nem tudod,melyik nap mész,mert még nem piros,de ha estére piros lesz,holnap mehetsz!(Egyszer nekem este 7-kor jött meg,az számított 1.napnak).

Zora,
köszi! :wink:

Kocos,
mai nap milyen?Nem irigyellek a hányásért,elhiszem,hogy rossz!Brrr!

Dekatka,
te úgy eltűntél,mi van veled?
Vendég
 


Kocos:
Én első felindultságomban elküldtem férjemet magneB6-ért, a tájékoztatóban napi 4 tabletta engedélyezett.
Nekem már attól is hányingerem volt, most kísérletezem, mert reggel tök szomjas volt, de az ásványvíztől is hányingerem lett. Úgy hogy most ananász levet iszok, ez most működik.
A hányásig még nem jutottam el szerencsére.

Zora:
Nem mondott semmit Murber, valószínűleg egy kis darab nyálkahártya válhatott le. Annyira sietett, hogy én is elfelejtettem minden kérdésemet. De gondolom, ha látott volna valami rendelleneset, akkor szólt volna.
Jövő héten megyek a saját orvosomhoz, majd vele átbeszélem ezeket.
Te is vigyázz Magadra, ha nem bírod, akkor inkább menjél el táppénzre, nem ér annyit a munka.

Mmzsó:
Nem csodálom, hogy türelmetlenül reagálsz ezekre a beszólásokra, én amikor még csak otthon próbálkoztunk már akkor utáltam ezeket. Utáltam a célozgatásokat, most miért nem, mikor, hogyan?

Ez két ember magánügye és annak is kellene maradnia, de hát sajnos egy csomó ember a levelibéka szintjén áll. Főleg empátia tekintetében. :(

Na de ne csak erről beszéljünk! Mikor lesz legközelebb koncertetek? ezek szerint Te hegedűn játszol, nem brácsán?
Képzeld az én hegedűtanáromat Kinizsi Pálnak hívták. Képzelj el a egy hosszú hajú, és szakállú, csontváz embert elég érdekes személyiséggel. :)
Férjem nagyon szereti a hegedű hangját,én néha azért nem voltam odaérte, mert nem tudtam megnöveszteni a körmöm.
:oops:

Nekem szerencsém volt, mert anyukám nagyon sokat énekelt nekem gyerekkoromban, aztán beíratott táncolni, meg zenét tanulni, úgy hogy elég sok mindenben kipróbálhattam magam.

Mondjuk amilyen szerencsénk lesz a férjem tánctudását és az én matek készségemet fogja örökölni a gyerek! :lol:
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok lányok.
Kis mamik és újdonsült kis mamik semmi izgalom és minden rendben lesz.
Azért milyen érdekes, hogy itt mindannyian ugyan azon megyünk keresztül mégis mindenki másért drukkol.
Mi aki még az elején sincs azért, hogy jókor jöjjön meg. Akinek most kezdődik a kezelése azért, hogy reagáljon jól a szervezete. Aki most volt beültetésen hogy kapaszkodjanak és rendbe legyen 2 hét múlva minden. Aki már az első trimeszterbe jár azért drukkol, hogy minden oké legyen és rosszullét mentes terhessége legyen.
A ki kedves Macink pedig már a szülés miatt izgulhat.
Minden fázisnak megvan a maga kis aggodalmaskodó oka.

Kitartás lányok és mindenkinek nagyon szép délutánt kívánok.


Ági sikerült időpontot kérni ma ???
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok,
bocsánat hogy nem nagyon szólok házzá a beszélgetéseitekhez, de elég szarul vagyok. Ma még rosszabb mint eddig, és ráadásul egész nap sírós hangulatban vagyok. Szerencsére hívott anyukám és beszéltünk 1 órát így jobb lett, de újra rám tőrt. :(

Hányni még nem hánytam szerencsére, de nagyon kínoz. A gyomrom is fáj. Folyadéknak általában citromos vizet iszok, de nem segít.

Én sima Béres B6 vitamint vettem és most már be fogok venni belőle, mert nem lehet kibírni ezt az éjjel nappal tartó hányingert.

Bocsánat egy kicsit hosszúra sikerült, és ne haragudjatok, hogy panaszkodtam, de biztos a hormonok is dolgoznak bennem.

Olvaslak Benneteket, és Mindenkinek drukkolok! Valakinek azért hogy megjöjjön és a friss kismamiknak, hogy kapaszkodjanak azok a babák a pocakban! :)
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Örülök, hogy a kismamik küzdenek a rosszullétekkel, bár tudom, nekik ez most nagyon nem jó, de ezért küzdöttetek. Én is így próbáltam meg felfogni az elején (és most is, mert azért most is van bőven kellemetlen része a várandósságnak- kb 3hete a savtúltengéstől hánytam éjjel). A hányingerre menta teát tudok javasolni, nekem anno a narancslé és a hideg ásványvízbe facsart citromlé. Nem a bolti citromlé, hanem a gyümölcs frissen facsart változata. Most a gyomorégésre szoktam alkalmazni. Figyeljetek oda, hogy ne legyen teljesen üres a gyomrotok, és egyszerre soha ne egyetek sokat, inkább többször keveset el szerint étkezzetek.
A rémálmok sokáig kísértettek engem is, nem tudom, hogy a Bromo vagy hormon, meg kell próbálni kitörölni az emlékeitekből.
A mensi várósoknak drukkolok, hogy mielőbb megjöjjön, hogy tovább tudjatok lépni!
Zora, Kamilla, Nektek mikor menni vv-re?
Én hétfő óta végre itthon, de egyetlen szabad percem sincs pihenni. A múlt heti laborom sajnos nem lett jó, holnap is kell mennem, és antibiotikumot is kell szednem, mert összeszedtem egy kis Streptococcus-t (szülés közben is fogok kapni, és a babámnak is adnak majd :-()
Nagyon drukkolok mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra!!!
maci80
 
 


Maci kitartást!
Pattogatott kukorica nem lenne esetleg jó megoldás a savasodásra?

Zora, ha jól tudom 26 és 28-án megy vérvételre és 27 és 29-én megyek.
A vérvétel első napon is van Uh?
Akkor is vissza kell menni később vagy azt csak a másodiknál?
kamilla04
 
 


Sziasztok,

A rosszullét sem lehet valami jó a terhesség alatt, sajnálom hogy sokan közületek rosszul viselik ezt, de ott lebegjen a szemetek előtt a Gyermeketek :) aki mindent megér!
Zora82, Kamilla04,

köszönöm a felvilágosítást a leszívással kapcsolatban :) aranyosak vagytok!

Mmzsó,

megjött dél körül, így el is dőlt telefonáltam. Csütörtökre kaptam időpontot 10:30-ra. Brutál rosszul voltam ma, nagyon fájt! A szokásos fájdalmak, de most hatott a gyógyszer és ki tudtam mászni az ágyból! Remélem az uh-nál rendben lesz minden.

Lányok,

tudjátok, hogy miért maradhat el esetleg a rövid protokoll is? Csak hogy mire készüljek. A hosszút nem tudtuk ugye elkezdeni a tüszők miatt, a rövid mi miatt nem kezdődhet esetleg?
Az uh ilyenkor olyan ciki mikor menstruál az ember..... bár tudom nekik minden napos
84agi
 
 


Kamilla:
Egyik vérvételnél sincs uh. Első alkalommal, csak leveszik, másodiknál ugye vissza kell menni, hogy megmondják az eredményt.

Kocos:
Sajnálom, hogy ilyen szarul vagy. Nekem napközben teljesen elviselhető,ha figyelek, hogy legyen valami a gyomromban. Viszont most be kellene vennem a bromot és már most rosszul vagyok tőle.
Vigyázz,nehogy a sok citromos víz meg savat csináljon. Nem próbálsz meg egy kis rostos üdítőt? Én ananász, meggyet iszom.

Maci:
sajnálom, hogy Te sem vagy jól, de már olyan közel vagy a célhoz! Vigyázz Magadra és azért pihenj is.

Ági:
Én pont tegnap találkoztam egy lánnyal, neki a magas fsh miatt volt arról szó, hogy esetleg elhalasztják, de aztán végül elkezdte.
Talán Zsófi többet tud róla.
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Ági,
örülök,hogy már megvan az időpont,az fél siker.A magas fsh lehet akadály,de ha neked nem mondták,hogy vérvételre kell menned,az azt jelenti,hogy a kivizsgáláskor teljesen jó volt az fsh-d,így ez nem érdekes,nem lehet probléma.Az UH-n ismét cisztát fognak keresni,ha nem látnak,indulhatsz.1 ciklus alatt simán elmúlhat.Ne zavarjon a vérzés,semmi nem gáz.Nekem múltkor kiplaccsant egy nagy adag,Murber meg se rezzent,csak szólt,hogy ne keljek fel,amíg nem tartja oda a törlőpapírt.Mikor szülésből jön,vérfoltos a klumpája,szóval nem fog elájulni.... :lol: :lol: :lol: itt SEMMI nem ciki.

Maci,
mikorra is vagy kiírva?Mikulás?Lassan ctg-re is járhatsz :wink:

Streptococcust sajnálom.Ja,barátnőmnek is volt,velünk él a drága ,vagy van éppen,vagy nincs.

Kismamák,
csak sok erőt tudok kívánni!

Kismamajelöltek,
úgyszintén!Ez a rossz alvás nem a Bromo szerintem.Én sosem voltam tőle rosszul.De beültetés után olyan tipikus a rossz alvás,a hülye álmok!Nagyon fegyelmezettek és normálisak-nyugodtak vagytok mindketten,de a tudatalatti dolgozik,és valljuk be,ez egy rohadt nagy feszültség-erőpróba lelkileg.Ezen csak az segíthet,ha megtudjuk az eredményt.A végén már úgy van vele az ember,hogy mindegy,mit mondanak,csak mondják már meg!
Nagyon de nagyon szorítok nektek is!
Vendég
 


Én is hallottam még a gyömbérről mint hányáscsillapítóról,de a nagy hányósok mind azt mondták,ezt túl kell élni,csodák nincsenek. :(
Vendég
 


Sziasztok!

Ági: szuper, hogy megjött és van időpontod. Remélem mindent rendben talál a doki és indulhatsz.Majd mesélj, hogy mi volt. Ez a menstruáció alatti ultrahang engem is nagyon frusztrál.

Kismamák:sajnálom, hogy küszködtök a rosszulléttel.
Bár én is küszködhetnék már! :D
Már látom, hogy nagyon lassan fog eltelni ez a két hónap,mire úgy jön meg, hogy a klinikán is bent vannak.

Regi: mondták a klinikán, hogy meddig lesznek decemberben? Eléggé ki leszel centizve,ha holnap kezditek a hosszú protokollt.Szorítok, hogy minden simán menjen.

Csütörtökön szorítsatok a cicámért,mert ivartalanításra megyünk! Nagyon izgulok, hogy minden jól menjen és jól viselje szegényke.
petra12
 
 


Petra! Szorítunk a cicuért.

Kiváncsi leszek hogy kinek mit fognak mondani. Ha kell akkor várunk, ha kell akkor megyünk, csináljuk és haladunk a célünkért!
kamilla04
 
 


Igen, jövőhét hétfőn és szerdán kell mennem vérvételre. :)

Maci, jobbulást, sajnálom, hogy antibiotikumot kell kapnotok. Mennyi ideig kell szedned, illetve a pici a születés után, mennyit, meddig fog kapni?

Ági, szuper, hogy van már időpontod. Szorítok, hogy indulhassatok. :)

Kocos, jobbulást neked és kitartást. Reméljük hamarosan javulni fog.
zora82
Budapest
 
 


Sziasztok!
Ági, de szuper, hogy mehetsz holnap, majd szorítok, hogy minden rendben legyen, és várunk a hírekkel :wink:
Zsó, Neked megjött már végre??
Zora, Kamilla, akkor jövő héten Nektek mennek a drukkok ezerrel!! Remélem, folytatjátok a sikersorozatot, amit Kocosék elindítottak!!
Tudom milyen gáz az állandó rosszullét, anno a lányommal kórházban kötöttem ki terhességi vészes hányással. Szorítok Nektek Salsera és Kocos, hogy mihamarabb túl legyetek ezen a kellemetlen időszakon. Salsera, a citromnak lúgosító hatása van, nekem sokszor segített egy teáskanál frissen facsart citromlé a gyomorégésre, de sajna nem mindig jön be.
Kamilla, köszi a tippet a savra, kipróbálom, a pattogatott kukoricát még nem próbáltam, és nagyon szeretem amúgy :roll:
Zsó, tudom, hogy a Strepto velünk/bennünk él, nem is magam miatt aggódom, annak nem örülök, hogy a babámnak is kapnia kell antibiotikumot élete első napjaiban. December 11-re vagyok kiírva, lehet, hogy a mikulás hozza őt nekünk. Már 2 hete járnom kell CTG-re, itt 35. héttől nézik.
Zora, 10 napig kell napi 4x1 Maripent szednem, a babámnak születése utáni napon néznek labort, és az alapján 2 vagy 5 napig kell antibiotikumot kapnia.
maci80
 
 


Petra!!

Köszönöm szépen a segítségedet!! :)
Remélem, nekem használni fog! Neked meg szorítok, h a rövid legyen a sikeres!! :))
Cicus hogy viselte a beavatkozást?


Ági!!

Mi volt Murbernél? Ma vagy holnap mész hozzá? Nagyon örülök neki, h megjött! Soha nem örültem nekiennyire, mikor korábban megjött, mint kellett volna 1 nappal...


Maci!

Remélem, h nem lesz semmi baj! :) Picinek már megvettetek mindent! :) Milyen lett a szobácskája! Sokan lennénk már a helyedbe!

Kocos:
Sajnálom, hogy ilyen szarul vagy. Barátnőm is végighányt!! A fogkrém volt a legnagyobb ellensége! :) Kitartás már nagy néhány hét és jobban leszel!

Zora ,Kamilla

Kíméletesen tessék dolgozni!! Sajnálom, h vissza kellett mennetek! Van valami érzés nálatok?

Tegnap nem sokan voltak a SOTE-n! :) Nagyon rendes volt Urbancsek!! Nagyon meglepődtem! Nagyon alaposan megnézett UH-n! Ma kell beadnom az első Gona-t! :) Kétszer is rákérdeztem a prof-nál hogy tényleg elkezdjük?? és mondta, h igen , ő tényleg nem kezdene bele, ha nem tudná, h vége lesz kari előtt. Nem mondta pontosan dec. 21-22. az utolsó nap, sajna... De ha elkezdi, akkor be is fejezi!
regi1978
Halásztelek
 
 


Petra, a cicusnak mennek a drukkok ma, fiú, vagy lány cicusod van?
Regi, de szuper!!! Örülök, hogy indultok!!! Bízz a profban, nem kezdene bele, ha nem tudnátok befejezni!
Megvan minden a kicsinek, a babruhák kimosva, kivasalva a szekrényben, babakocsi, hordozó kimosva, összerakva. A kiságy is áll már, de az ágyneműt kimostam, ezért az most nincs felhúzva, pelenkázó összerakva, még fertőtlenítésre és berendezésre vár, de azt majd a hazajövetel napján csináljuk csak meg, mert addig úgyis porosodik.
Így néz ki a szobácskája:
Kép
maci80
 
 


Maci!!

Ez nagyon cuki!!! :)) Gyönyörű!!
Nagyon jó helyre fog születni a kis manó!! :)) A falon azok matricák?
regi1978
Halásztelek
 
 


Szia Maci, nagyon szép a babaszoba! :)
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok,

Először is üdvözölni szeretném az újakat és nagy-nagy gratula a kismamáknak is.
Bocsánat, hogy így eltűntem..
Október végén Murber kiírt LSK+HSK műtétre, ami december 5-én lett volna.
Én "természetesen" túlidegesítettem magam, így 2 héttel korábban megjött. Ez volt múlt hét szerdán. Murber-t hívtam, műtét lefújva, majd januárban.
Erre hív csütörtökön, hogy valaki lemondta a hétfői időpontot.
Nagy kapkodás volt! :-)
Vasárnap este befeküdtem és hétfő délelőtt 10:00-kor megműtött Murber.
Az eredmény: átjárható petevezetők, enyhe fokú endometriózis, kismedencei összenövés.
Pénteken délelőtt megyek varratszedésre, a továbbiakat majd ott megbeszéljük.

De egyvalamit mindenképpen szeretnék elmondani:
én még egyetlen egészségügyi intézményben sem tapasztaltam ezt az odaadást, profizmust, emberiességet, mint a SOTE I.-n. Még az intenzívesek is úgy búcsúztak, hogy legközelebb maximum akkor akarnak látni, hogyha császározni kell majd :-) Hatalmas köszönet minden ott dolgozónak!

Most lábadozok, mert eléggé fájnak a sebek és a hasam is, de remélem ezután szabad az út a kicsikék felé :-)

Bocsi, ha hosszúra nyúlt!

Üdv, Mindenkinek!
dekatka82
Vácrátót
 
 


Sziasztok,
Salsera, Mmzsó,

köszönöm a válaszotokat és hogy drukkoltatok! Az fsh-mmal gondolom nem volt gond, mert senki nem szólt amiatt. Amikor kikértem az eredményeket, akkor úgy láttam a megadott értékhatárok között volt minden eredményem. Az ultrahangos vizsgálat igen ciki, de hát túl kell lenni ezen is, tudom hogy a doki nap mint nap lát vért és ő hozzá van szokva, néha olyan kellemetlenül vizsgál, nem a legfinomabban, de lehet ezt csak én érzékelem, mert ugye az endo miatt valószinű nekem érzékenyebb minden, bár reméljük a műtétem óta nem jött vissza ez a nyavaj, most elég rosszul voltam

:roll:
Mmzsó,

neked megjött már? Hogy vagy?

maci80,
Köszönöm a drukkot! Aranyos vagy! Gyönyörű a Manó szobája! Nem sok van már hátra neked ahogy olvasom! Neked hányadszorra sikerült a lombik megkérdezhetem?

regi1978,

holnap megyek majd Murber doktorhoz 10:30-ra kaptam időpontot és még kérdéses mikor kerülök majd be hozzá....
te hol tartasz most? ma mentél ugye jól emlékszem!?
Irj hogy mi volt!

Tényleg Lányok, szerettem volna már régebben megkérdezni tőletek, van aki endos volt és miután kitisztitották sikerült lombikkal a terhesség? Van ilyen köztetek?
Nekem a legnagyobb fokú endom volt januárban műtöttek, utána 6 havi gnrh kezelésem volt és most nem tudom milyen esélyekkel indulunk neki a lombiknak!
84agi
 
 


Ági!!

Szoritok neked holnapra!!
Én ma kezdem a Gona-t.!! :)
Tegnap voltam a Urbancseknél! Nagyon rendi volt!! és minden kérdésre válaszolt!! Nem jött vissza az endom!! Pedig szokott fájdogálni és szurogatni a petefészkem!! Zsibbadt a lábam, de mióta a barátcserjét szedtem javított a helyzeten!!
regi1978
Halásztelek
 
 


84agi

Én az unokahúgomat tudom példának hozni, ő is a sote I-re járt. ott is műtötte Papp Csaba. Endos volt, igen súlyos eset, sok-sok összenövéssel átjárhatatlan petevezetőkkel. Az első beültetés sikerült, másfél évesek az ikrek, egy fiú és egy lány. :)
nevra
Budapest VIII. kerület
 
 


Maci:
Nagyon szép a gyerekszoba! :D
A cicus csütörtökön esik át a műtéten. Kislány a lelkem. Nagyon kis mókás állat, mindig megnevettet minket. A korábbi cicám 14 éveses hagyott itt minket tavaly júniusban, ez a cicus nyár óta van meg nekünk, de szenzációs egyéniség.

Regi: ügyesen a ma esti szurival! :D Remélhetően egy hónapon belül túlvagy az egészen és te is pocaklakóval gazdagodsz.

Ági: mennek a drukkok!
petra12
 
 


Sziasztok!

Maci,
szép a szobácska,jó kis kuckója lesz a babának!Gondoltam,hogy nem örülsz,h.antibiotikummal kezdi az életet. :(

Regi,
gratula a kezdéshez!A prof tényleg nem vacakol,ha nem biztos valamiben,nem vállal kockázatot,szóval meglesz az a beültetés!
Képzeld,egyik rokonunk is tegnap volt ott kezdeni,remélem,sikerült neki is,mert még nem szólt :roll:

Akkor te vagy a következő,akinek drukkolunk!
És reméljük,Ági holnap csatlakozik,csak ő le fog körözni mert rövid protokollja lesz,2 héten belül műtőasztal! :wink:
Ági,a Murberre írtad,hogy kellemetlenül vizsgál?Mert nekem sosem volt kellemetlen (ellentétben a Proffal),igaz,nekem nem volt endom .UH miatt ne izgulj,hogy vérzel.

Dekatka,
ezt a mázlit!Ami kiderült,annak kevésbé örülünk :( de lesz megoldás!És milyen jó,hogy időben kiderült!jó volt olvasni,amit a klinikán dolgozókról írtál!Majd írj,hogy mire jutottatok!

Nekem még mindig nem jött meg.A múltkori hasonló esetnél a leállítás után 31 nappal jött meg,szóval nem csodálkozom,de azért a fene vigye ezt az egészet!Ha holnap sem,lehet,csinálok egy tesztet,nem mintha bíznék benne,hogy terhes vagyok,de 2 naponta futok egy szigetkört,nem kéne kirázni magamból,ha mégis ott lapulna valaki :roll: jó rég teszteltem,mióta lombikozunk,nem csináltam (lassan 3 éve).
Vendég
 


Edina,
azt mondta neked Murber,hogy csak jan.7-én jönnek vissza?Jó tudni...
Vendég
 


Dekatka,

Jobbulást!! Pihizzél! Egy hét múlva már szaladgálsz!!
Én is ugyan úgy vélekedek, mint te, mind az intenzíven, mind az osztályon lévő tündér nővérekről. Nagyon segítőkészek, lesik minden kívánságodat.
Nem lesz semmi baj..
Januárban már kezdheted a lombikot !!! Nekem III stádiumú volt, Áginak azt hiszem, hogy IV.stádiumú !! :((
Endoval nem marad meg a baba, legalább is kisebb az esélye, volt rá példa kinek sikerült, de ő 1 sokból!!


Zsó!!!

Szerintem nagyon hasonló cipőbe jársz, mint az én "most már" drága rokonomnak!! :) Hát lehet, h kicsi a világ!!:) Laci kicsi felesége vagy?! :)

Petra!! Szorítok a cicunak!! :))
regi1978
Halásztelek
 
 


Sziasztok
Maci nagyon édes a baba szoba ügyesen kidekoráltátok a falat.
Kocos Salsera remélem egy kicsit jobban vagytok már.

Zora Kamilla nektek drukk a babócákhoz, mindegyik ágyazódjon a megfelelő helyre és ti legyetek a következő kismamáink
Mzsó én csak onnan gondolom, hogy 7-én kezd Murber mert ő számolta ki mikor kell kezdenem a Norcolutot és meddig kell szednem ahhoz, hogy akkor jöjjön meg amikor már lesznek januárba a klinikán.
Ha úgy szedem ahogy ő elmondta nekem ,akkor jan. 5-6 környékén kell megjönni ami ugye szombat vasárnap lesz és hétfőn mehetek már mert a vérvétel beutalót is odaadta.
Dekatka jobbulást és sok pihenést kívánok neked.
Regi remélem neked sikerülni fog a hosszú protokoll. Szorítok neked.
Szép estét mindenkinek
Edina
edina71
Budapest
 
 


Maradt egy bontatlan doboz Gonapeptyl injekcióm, ha valakinek kell akkor kedvezményes áron eladnám.
Sziasztok Edina
edina71
Budapest
 
 


Edina,
akkor biztos így van,mert ha lennének 2.-tól akkor nem kéne ennyivel kitolni.Mondjuk nekem mindegy,ahogy most állok,január közepe után fog megjönni úgy,hogy mehessek.

Regi!
Ezt nem hiszem el!Bevallom,gyanús voltál,amit írtál,hogy tegnap voltál,ma kezdesz+ endo...ezért írtam a rokont,hátha Te vagy az,mondtam is Lacinak...de ő azt mondta,á,lehetetlen...hát ez vicces!
Akkor mégegyszer gratula a kezdéshez és hajrááá!(és majd adom a doboz szurit!)

Csajok,Regivel rokonok vagyunk,a férjeink unokatesók és itt ismertünk egymásra,vicces,nem?ugye nem baj,Regi,hogy elárultam?Az anonimitás megmarad de ez nagyon cuki történet!
Vendég
 


Zsó!!

Én már előbb sejtettett, hogy te vagy, de nem mertem rákérdezni! :)
Tegnap beadta a szomszéd lányka az elsőt! :) Nem is fájt, sőt a csípést is csak egy 10 másodpercig éreztem!! :)


Salsera, Kocos!!

Hogy vagytok?? Ki lesz az orvostok tudjátok már?

Kamilla, Zora!!

Mindjárt itt a hétfő! Hogy lehet elterelni a gondololatokat a pocaklakókról! Hogy ne erre koncentráljunk!?:)
regi1978
Halásztelek
 
 


Sziasztok,

köszönöm a drukkot! A mai éjszakám már jobb volt, tudtam aludni! A fájdalmaim remélem csak a lehetséges összenövésektől voltak. Nemsokára indulunk Bpre, remélem ez a fél hónap alatt nem lettek cisztáim vagy bármi más ami miatt elmaradhatna, én most már kezdeni szeretnék ebben az évben! Meg vannak a szurik is kiváltva, viszem őket, most már dalolva megyek, csak adják be az elsőt! :D
Ma már pozitívabb vagyok, de tényleg nem lehet ezt minden nap így csinálni....
Igen Murberre írtam a vizsgálatot, de lehet én érzékenyebb vagyok az endos műtét óta, ilyenkor meg főleg mikor megvan a menstruációm ezért félek egy picit, de ezen is túl leszek nemsokára. Délután megyek dolgozni, de ha tudok még benézek hozzátok ide és vissza olvasok mindent, mert most így reggel nem volt időm! Aranyosak vagytok, olyan jó hogy én is "ide tartozhatok" hozzátok! :lol: :lol:
84agi
 
 


Zsó és Regi, ez tényleg egy aranyos történet.

Részemről van ami tereli a gondolataimat.
Nem is tudom olyan fáradt és kialvatlan vagyok és olyan megfázás előtti érzésem van. Időnként nyilalások innen-onnan de semmi extra.

Ági! Drukkolok én is.
Regi ügyesek voltatok!

Maci kitartást már csak egy pár nap! Kellemesebb napokat kívánok!

Kocos, Salsera! Helyzet?
kamilla04
 
 


Jah és természetesen fejfájásom is van.
De befejeztem nem panaszkodom tovább. A holnapi nap már csak jobb lehet. :D
kamilla04
 
 


Kamilla!

Nyugodtan panaszkodhatsz!! :)
Mi lesz holnap??!! :)
Holnap már péntek!! :) Végre hétvége!
regi1978
Halásztelek
 
 


Sziasztok! Itt vagyok ám és csendben drukkolok :D Nálunk még várakozás van, holnap megyek vérvételre, meg hétfõ, szerda. LAssan alakulunk mi is :)
Mindenki jól van?
MAci csodás a babaszoba :)
Pont ma csináltam a bnõm kisfiának egy ajtódíszt karácsonyra, tele kis mikulásokkal, hóemberekkel :D alig várom, h az én kisbabámnak is készíthessek :)
Legyen szép napotok!
bogyoka999
Budapest
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést!
Talán nem kiabálom el, de egy kicsit jobb már 2 napja, most inkább a derekam fájdogál, a mellem szurkál és a hasam feszül. Ma töltöm be a 8. hetet! :) Hihetetlen! :) A holnap miatt egy kicsit izgulok, de hiszem, hogy minden rendben van.
Én Pataki doktorra gondoltam, hogy őt választom orvosomnak, ő is az I.Nőin van, a barátnőm ajánlotta ő 2 kislányt szült nála, és nagyon elégedett vele.

Kamilla, Zora,
kitartás, nemsokára kiderül mennyire kapaszkodtak a babák, de szerintem folytatódik a sikerszéria! :)

Maci, kitartás! :)

Zsó és Regi,
nagyon tetszett ahogy egymásra találtatok és kiderűlt hogy rokonok vagytok!!! Kicsi a világ! :)

Dekata,
jobbulást kívánok!

Sok sikert Mindenkinek!!!
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Kocos,
örülök,hogy jobban vagy!De olyan erős terhességi tüneteid vannak,semmi kétség,minden rendben lesz!A Pataki egyszer vizsgált engem az ambulancián.Nagyon kedves és vicces volt.

Bogyóka,
mikor is mentek a profhoz?Drukk nektek!

Kamilla,
pihenj amennyit csak tudsz és most "légyszi" ne legyél beteg!Remélem,jobb a fejed már azóta.

Regi,
a hosszú protokoll olyan hosszú,hogy picit belefárad az ember.Most biztos fel vagy pörögve a kezdéstől....hogy sikerült a vizsgád?
Melyik csütörtökön kell visszamenned mert akkor talizhatunk (tudod,itt lakunk a klinika közelében) és odaadom a gona-t.

Ma 29 napja,hogy leálltunk a kezeléssel.Éjjel is csomót fenn voltam,fájt a hasam és nem bír megjönni!Utálom már!Tesztről lemondta,olyan puhák a melleim,hogy egész biztos nem vagyok terhes,megyek holnap is futni szépen.
Vendég
 


Ági,
mi újság?
Vendég
 


Zsó!!

Inkább teljesült az álmom, amit erre kívántam.. Nagyon szurkoltam neki, h előbb jöjjön meg! :) Teljesült! :)
Sikerültek a vizsgáim jelentem : tegnaptól vége!! 4 lesz a biziben! :) elég volt 16 vizsga! :(
Dec. 6 -án kell visszamennem!
regi1978
Halásztelek
 
 


Gratulálok!

Akkor most nyugodtan érlelheted majd a tüszőket,reméljük,ezt hozza Neked a Mikulás!(meg tőlünk egy doboz Gonapeptylt :lol: :lol: :lol: )
Vendég
 


Zsó, köszi!
Igyekezni fogok hogy ne legyen semmi bajom. Alakulok mára.
A többi meg meglátjuk.

Regi! Ügyes voltál!
kamilla04
 
 


Lányok!!

Sok volt már ez az év!! Sok minden történt! :) Már pihenni szeretnék! Munkahelyemen teljesen elfogadták! Kivontak az új projektekből! Hogy tudjak koncentrálni a lombikra!

Hát kíváncsi leszek, h hogy fogok rá reagálni! Valaki ézrékenyebb lett esetleg tőle! :) Többet pityogott, mint kéne! Úgye most még nem kell sok fehérje!
Egy másik fórumon azt írták, h nem a fehérjének a tej, joghurt és a kefir??!!
Ti mit szoktatok enni és inni??
Én tartok tőle, mivel endóra nem lehetne tej termékeket enni! :(
regi1978
Halásztelek
 
 


Zsó, Regi: olyan helyes ez a sztori az egymásra találásotokkal. :D
Jót mosolyogtunk a párommal rajta. Tényleg kicsi a világ. :D

Regi: én személy szerint elég feszült és hisztis voltam a gonától.
Vagy már csak ettől az egésztől? Nem is tudom. :D
Gratula a vizsgáidhoz! :D Most már lazíthatsz.

Ági: nagyon várjuk a híreket!

További szép napot nektek!
petra12
 
 


Kicsit én is hormoncsirke voltam a Gonatól,könnyen sírós.
Vendég
 


Sziasztok,


Mmzsó és Regi: hát ez hihetetlen hogy itt találtatok egymásra. :) nem is tudtátok hogy ki kicsoda :D
Köszönöm a drukkokat segitett!
Mmzsó, már ha mocorog a hasad, akkor lehet nemsokár meg is fog jönni nem? Én még mindig drukkolok, hogy megjöjjön, remélem hamar túl leszel rajta.

Regi1978,
milyenek a szurik? Magadnak adod mindent? mennyit kell naponta? megy már egyedül.... hű én most nagyon izgulok még.
Főleg a másik szurimtól félek, amit vasárnaptól kell hogy adjak majd. Az elsőt majd szakember adja be.... már ha találok rá valakit aki Fehérváron hajlandó lesz beadni.

Kocos888,

gratulálok a 8. hetedhez! :D kitartást kivánok, remélem hogy jól viseled a kismamaságot! :D

Kamilla04,
te most hol tartasz? a vérvételeknél?

itt vagyok, kezdhettünk hála az égnek, megkaptam az első szurimat :) nem is fájt, remélem amit este adok vagy férjem ad, az is hasonló érzés lesz és a többi is.... ezt a Fostimont most napi kétszer kell szúrnom.
vasárnaptól viszont képbe jön egy másik szuri is most nem tudom a nevét, de azt is hasba kell adni 45 fokos szögben, de ha jól olvastam a tájékoztatóját, akkor azt vissza kell szivni. Ilyet adtatok már magatoknak? Az elsőt orvossal kell beadatnom majd Fehérváron vasárnap, aztán majd magamnak kell utána napi egyet. Azt mondták mindegy mikor kezdem napközben.
84agi
 
 


Ági,
éljen a kezdés!A másik szuri a Cetrotide, ugye?Tök ugyanúgy kell összekutyulni mint a Fostimont és úgy is kell beadni.Tűk,fecskendő,minden van hozzá a dobozban (10.000/db-ért legyen is! :evil: )Hát én soha nem szívtam vissza,bedöftem oszt' jóvan.Utána irtóra csíp,viszket és nagyon bepirosodik,ne ijedj majd meg!Én reggel szoktam a stimulálóval együtt de szigorúan a másik oldalra,nehogy összekeveredjenek.
Hány ampullát adsz a Fostimonból magadnak?én Menopurt kapok,2x2-vel szoktunk indítani.Már nagyon várom!

Azért nyavalygok,mert 3 hete mocorog a hasam.Ez dühít egy picit.Talán holnap.

a rokonság:mindketten tudtuk a másikról,hogy a klinikára jár lombikozni de azt nem,hogy ezen a fórumon írogat ezen a néven.Tényleg vicces.
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?