Új privát üzeneted érkezett!

Edina, annyira sajnálom. :( Ne hibáztasd magad kérlek. Gondolj bele, azok a szurik, gyógyszerek, amit kapunk mégis csak a hormonháztatásunkat borítják fel, a legtermészetesebb dolog, hogy tiltakozik ellene a szervezeted. A rövid protokoll működni fog és lesz egy szép, pocakos nyarad. :)
Két hét és kezdődik az adventi készülődés, forralt borozós barangolás a karácsonyi vásárokban. Pikk-pakk eltelik. :)

Regi, progeszteron pótlásra az utrogestan hüvelykapszulát írják fel, amikor a recepteket kapod. A leszívás napjától a terhesség 12. hetéig kell használni. Ha jól számoltam kb. 18 dobozzal fog addig elfogyni.

:shock:

Kamilla, meg esz a sárga penész. Nekünk akkor jutott eszünkbe a fotó, amikor már kint ültünk. :)
zora82
Budapest
 
 


Szerencsére neki időben eszébe jutott.
kamilla04
 
 


Edina, ahogy a többiek írták ne hibáztasd magad. Mindenki máshogy reagál a különböző gyógyszerekre.
Tényleg hamar el fog menni ez az időszak. Szóval tényleg fel a fejjel.

Csajszik Ti is tartsatok ki!
kamilla04
 
 

 
 

Sziasztok!

Ma nem volt megállás,egész nap meló,de végre itt vagyok!

Először is:Kamilla,örülök,hogy jól ment minden,és tök jó,hogy a férjed is bement veled,és még fotózott is!Drukkolok a megtapadáshoz!

Edina,
nagyon sajnálom!Vannak nők,akiknél annak ellenére,hogy tök jól működnek,a Gonapeptyl olyan szinten leállítja a szervezetet,hogy lórúgásnyi hormontól sem indul be jól a tüszőérés.
Nálam a következő történt,leírom,hátha megnyugtat picit:
az első lombikom hosszú protokollal ment,nem könnyen,de lett 6 petesejt,4 embrió.A másodiknál napi 4 Menopurral indultunk,aztán nekem is felemelte 8-ra és ugyanígy a 9.napon álltunk le,ugyanezeket mondta,hogy nem biztos,hogy lesz embrió stb.,de döntsek én.Mondta,hagyjuk a pokolba.
Utána volt 4 rövid protokoll,és jól is működött,csak most Murber fejébe vette,hogy mivel terhes nem lettem sosem,próbáljuk meg újra a hosszút,nagyobb adaggal kezdünk,így biztos jó lesz.Napi 6-tal kezdtünk,amit már a 4.napon megemelt 8-ra és így sem működött.Valamiért én nem vagyok jóban a Gonapeptyllel.Tehát nem a Menopur a hibás,hanem a Gonapeptyl,na az nincs a rövid protokollban.Szóval nyugodj meg,van ilyen,és ettől még a röviddel simán lehet több petesejted.
Tényleg ne hibáztasd magad,az égvilágon semmit nem jelentett volna,ha végig táppénzen vagy,hidd el!

A rövid protokollhoz szintén menopur kell majd,amit 2.-3.naptól kezdesz,és az 5.-6.nap környékén jön hozzá egy másik,egy GnRH antagonista analóg.Cetrotide a neve (de egyszer kaptam Orgalutrant is,de a Cetrot használják legtöbbször).Choragon,utrogestan már mind ugyanaz.Tehát csak a Gonat add el,a többi marad!Azért nem Fostimont ad,mert itt minél több petét szeretnénk és a menopur egy "erősebb" szer, fsh mellett lh is van benne és ez besegít.

Petra,
nem gond,hogy nincs beutalód,nem mindenkinél néznek hormonértéket a rövid protokollnál ciklus elején,csak azoknál,akiknek magas szokott lenni a ciklus eleji fsh-juk.Neked akkor csak UH lesz és már mehet is a böki.Megpróbálhatod megkérdezni a Norcolutot,de szerintem a prof nem foglalkozik ilyesmivel,hogy kicsit előbb vagy később kezdhetsz...de azért próbáld meg.Sajnos ez nagy különbség a 2 orvos között,a prof irtó jó szakember és drukkol is valahol mert szoktam rajta látni ezt néha,meg a sajnálatot,amiért nem sikerült,de azért elég fura figura alapvetően,a Murber százszor emberibb és együttérzőbb.Sokkal jobban partnernek tekinti a betegét.

Ági,
megjött?Vagy nem mostanra vártad?

Nekem még mindig nem csak fáj a hasam néha.De ez ilyen,az előző leállított ciklusomnál leállítás után 4 héttel jött csak meg,már azt hittem,végleg leállt a szervezetem :shock:

Hú,sokat írtam és annyit írtatok egész nap,hogy nem is bírom megjegyezni.Holnap Győrbe megyek a zenekarral,éjjel jövök,úgyhogy nem leszek.Pihenjetek jól,álmodjatok szépeket és mindannyiunknak eljön az ideje (még nekem is,pedig...) :wink:
Vendég
 


sziasztok!!
Csak egy pillanatra ugrottam be, megvan férjemnek az egyik genetikai eredménye :D az Y mirkodeléció kimutatása (hiányzik-e vmi) és NEGATÍV!!!!!! :D :D
gondoltam egy jó hír, amit gyors megosztok veletek :)
szép hétvégét!!!
bogyoka999
Budapest
 
 


Bogyoka, szuper örülök a jó hírnek!!! :D :D


Maci hogy vagy? Milyen volt az utolsó hét?
kamilla04
 
 


Szia,

hű sajnos a munka miatt nem voltam egy pár napja, de majd most igyekszem a hétvégén vissza olvasni mindent. Nekem csütörtök este és péntek reggel már fájdogált a hasam, be is telefonáltam időpontért, de a nővérke azt mondta hogy a rövid protokollt csak a 2.-3. napon lehet elkezdeni, na én el is szomorodtam, mert nekem mindig megjön 26 napra és mindig hétvégére esik, vagyis most pénteken kellett volna hogy megjöjjön de nem jött :) na most ez egy jó hír is,de még ma sem érzek semmit, késni sosem szokott. Arra gondoltam hogy a Bromocriptin nem kavarhat be? Mert azt szedem már másfél hete. És őszintén pénteken mikor ennyire megijedtem hogy nem fogják megint elkezdeni, akkor bekentem magam még progi krémmel, hátha késlelteti picit, mert már tényleg éreztem. Remélem azért a mai vagy a holnapi nap meg fog jönni, most meg izgulhatok ezen :(
Már annyira el szeretnénk kezdeni. Szóval most "türelmesen" várok...
84agi
 
 


Sziasztok!
Hú, jó sokat írtatok, alig bírtam végigolvasni. Örülök, hogy így pörögnek az események, na és a fórum :wink:
Szörnyű hetem volt, de holnap már vasárnap, és remélem, hétfőn új hét, ami csak jó lehet. Végre nem kell mennem melózni, ez már önmagában jó :lol: (leszámítva a kettős érzést. egyrészt jó, mert már nehezen bírtam, másrészt tegnap kiderült mennyi kollégám szeretett velem dolgozni, és igazából én is szerettem a csapatot, még akkor is, ha néha sok volt a stressz)
Gratulálok a sok érett, leszívott és már megtermékenyített fagyasztott/beültetett petékhez és embriókhoz!!
Nagyon sajnálom Edina, hogy le kellett állítani, de nagyon örülök, hogy már jobban vagy és pozitívan állsz hozzá!!
Zora, a vörösbort én mondtam :oops: A második beültetés után én bizony minden nap megittam 1/2-1dl jó minőségű vörösbort. Nem az alkohol miatt, hanem az értágító hatása miatt. Javítja a vérkeringést, vérbőséget okoz, így gondoltam, kicsit nagyobb esélyük lesz a bébiknek. Nekem bevált.
A kávéról én nem mondtam le, bár nagyon híg tejeskávét szoktam inni. Szerintem az nem igazán befolyásolja a megtapadást, viszont én jobban érzem magam tőle, ami számíthat a frissen beültetett embrióknak. A kismamiknak általában amúgy is az elején nagyon alacsony a vérnyomásuk amitől hányingerük lehet és szédülhetnek, az állandó álmosságról nem is beszélve... De ez megint csak az én teóriám.
Mindenkinek jó hétvégét!
Puszi
maci80
 
 


Maci ! Örülök hogy írtál és hogy minden okés. Átérzem, hogy most furi, hogy már nem fogsz dolgozni menni, de rákészülhetsz a Pöttömke érkezésére. Szóval ezek a hetek már tuti jobbak lesznek mint eddig. :D

Megvolt az első pohár borom. :D
kamilla04
 
 


Maci most már csak a kis csodádra gondolj és pihenj sokat!!! :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Maci, a következő hetek, már biztos sokkal szebbek lesznek. :)
Köszi az infót a borról. Én bizony kimentem a közeli közértbe és vettem egy üveggel és egy decit szépen elkortyolgattam belőle tegnap, már csak az alkohol izomlazító hatása miatt is, bár nem tudom egy deci esetén mennyi érvényesül belőle. Tegnap ugyanis elkezdett szurkálni a hasam, ugyanúgy, mint mielőtt meg szokott jönni és ez minden pozitív elhatározásom ellenére teljesen kiborított, úgyhogy már csak emiatt sem szerettem volna kihagyni semmit, ami akár a legkisebb mértékben is segíthet.

Kismamik, érzett valaki ilyentájt ilyen mensi előtti szurkálást? Nagyon megnyugtatna, ha igen. :cry: Az eszemmel tudok mindent, hogy ne aggódjak, meg minden oké lesz és csak arra gondoljak, hogy kapaszkodnak a picik, de ez az érzés ott lenn, hosszú évek óta azt jelenti, hogy pár nap és meg fog jönni, ez pedig felül írja a józan eszemet. :(
zora82
Budapest
 
 


Zora, gyorsan küldök egy virtuális fejbekólintás és az észhez térít majd. :D

Amíg helyezkednek és mozgolódnak, keresik a helyüket addig szerintem simán elmehetnek ezek a görcsök. Utána a méhed nagyobbodását fogod érezni. Sok helyen olvastam már hogy a mindjárt megjön érzés után mégsem jött meg. Csak hogy magamat is nyugtassam ezért leírtam ez. Szerintem nyugika. Most minden apró jelre ugrunk a sok várakozással teli negatív élmény és hónap után. Szerintem ez így természetes mert annyira várjuk a csodánkat.
Szuszáááá azt tudom mondani!!!
Hallgass a józan eszedre! Keress vígjátékot amin tudsz nevetni vagy bármit ami feldom. Nyugi, nyugi, nyugi!
Tegnap akkor együtt boroztunk! :lol:
Mondjunk én valami miatt a fehér édesre vágynék inkább de a száraz vörös is jól esett.
Tessék kikapcsolni a rossz gondolatokat!
Tapaszkodás ahogy ezt ma reggel kitaláltuk a férjemmel!
:D
kamilla04
 
 


Köszi, Kamilla! :)
Tudom, hogy igazad van. Azt is tudom, hogy azt a szurkálást egyébként az alacsony progeszteron szint okozza, abból meg kapunk most lórugásnyit, meg a bromoval karban tartják a prolakint is, úgyhogy csak a babák fészkelődése lehet, csak hát évek beidegződése ugye... Semmi bajom nem volt, amíg meg nem éreztem és mivel újra meg újra belenyilall el se tudom rendesen felejteni.
Összeszedtem egy rakás jó kis filmet, megpróbálok oda koncentrálni, meg elkezdtem karácsonyi készülődésen agyalni, az elég jól le szokott kötni. :)
zora82
Budapest
 
 


Sziasztok,
Ha szeretnétek megörökíteni a családot névnapra, születésnapra, karácsonyra, akkor nézzétek meg ezt az oldalt:

www.portrefestes.wbh.hu

üdv,
Ilo
ilona12
Kisbér
 
 


Zora, akkor odaért a kólintás?!?! :lol:

Tudom mit érzel, ugyanez van nálam is. Mindenre figyelek parázok, de muszáj nyugiban maradni. Gondolj arra, hogy Bubiék sosem voltak ennyire közel hozzád, hozzátok.
Engem pl jobban idegesít hogy hiába fekszem mégis folyik ki az utro. Gyertyállást azért mégsem akarok eszközölni.
Igen a karácsonyi készülődés jó gondolat és jól eltereli a figyelmed. A másik meg hogy lehet most heverik ki a petefészkek a túlműkődést. Most kb 2 évnyi petesejtet termeltek ki nálad, szóval most lazulnak és ahogy enyhül a görcs biztos azt érezzük.
kamilla04
 
 


Sziasztok,

a bromotól van akinek kitolódott a mensese? Nekem világ életemben 28 napos volt a ciklusom és most meg már a 30. napom van és semmit sem érzek.... terhes nem vagyok. Holnap kezdtük volna a rövid protokollt, de így most megint tolódik, ki tudja meddig. A héten azt sem tudom ha másnap megyek lesz e Murber doki.... :(
84agi
 
 


A kismamáknak jó pihenést és kitartást csajok!
84agi
 
 


Ági,
a Bromo nem befolyásolja a ciklust.Valamiért most csúszik,de ne izgulj,ha nincs Murber 2.nap,bemész a profhoz vagy lesz Murber 3.nap.Telefonálj,amikor megjön.

Kismamijelöltek,
én ugyan még nem voltam terhes,de akik azok lettek,gyakran írtak mindenféle szurkát,görcsöt,akármit.és azok is,akiknek nem sikerült.Szóval a világon semmit nem jelent.Ez a világ legnehezebb 2 hete,de ki fogjátok bírni és reméljük,hogy jó hírt kaptok majd! :wink:
Utro folyik ki mindenkinek,de csak a segédanyagok,amivel összegyúrják golyócskává,a progeszteron felszívódik,nyugika Kamilla,ahogy te szoktad írni .

Maci,
de jó neked!Már itt tartasz és otthon készülődhetsz a baba fogadására! :wink:

Bogyóka,
örülök én is a jó hírnek!
Vendég
 


Ja,és nekem még mindig nem jött meg.Kedden lesz 3 hete,hogy Murber azt mondta,2 hét múlva meg fog jönni.De nem csodálom,mert a múltkor is így volt,irtó sokára jött meg.Idegesít,túllennék már ezen a szerencsétlen cikluson és bosszant ez a tötyörgés.Április óta szeretnék beültetést,azóta nem sikerült eljutni odáig.most nagyon türelmetlen vagyok,pedig még sok van hátra jan.közepéig,és akkor se biztos,hogy lesz kezelés,csak ha jó az fsh-m.
Vendég
 


Sziasztok lányok.

Maci te most már csak a babavárásra koncentrálj pihenj sokat és vigyázz nagyon magatokra.

Kismamák remélem mindenkinél rendben van minden és vigyáztok a pocaklakókra.
Újdonsült kismamák pihenés nektek is sok drukk a kapaszkodás és beágyazódás szakaszára.Várjuk a jó híreket folyamatosan.

Ági remélem sikerül elindulnod a mostani ciklusban :lol:

Mzsó kitartás bár tudom könnyű mondani de én is próbálom még összekaparni magam.Ma már ráadásul dolgozom is :cry:

Bogyoka örülök a jó hírnek reméljük mostantól csak ebben lesz részed.
Én egyébként szombat éjjel voltam iszonyatosan rosszul gondolom még a hormonok dolgozhattak vagy nem tudom. Éjjel arra ébredtem, hogy ki van száradva a szám, görcsöl a hasam iszonyatos gyengeség lett rajtam úrrá és hányingerem volt.
Nem volt túl jó érzés

:cry:
Mindenkinek nagyon szép napot jó pihenést és millió drukk.
Edina
edina71
Budapest
 
 


Edina!!

Sajnálom, h még mindig rosszul vagy!!

Ági!! remélem, h ma megjön!! :) Jó lenne!!
Kamilla és Zora!!

Szóljatok a pockóknak, h kapaszkódjanak!!

Kismamik, hogy vagytok? :) Mikor mentek Uh-ra?
regi1978
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Köszönöm, aranyosak vagytok! :D
Most viszont segítséget szertnék kérni.. Szombaton kezdtem az ovu.tesztet...
Nekm viszonlag pontos a ciklusom 28 nap+/- 1, korábban is csináltam ilye tesztet, de sose volt egyértelmûen pozitív... :( Na de most a szombatin semmi még halvány vonal se, a tegnapin ha nagyon kigúvasztom a szemem akkor látok vmit.. (probáltam este megismételni, h hátha túl korán volt, a 2 óra, de azon semmi)és ma is egy lehelletnyi vonal... És tuti , h most kell legyen ovu, mert érzem.. és a váladék is most olyan (bocsi, az undiért :) ).Tudom, h befolyásolja az, h mennyit iszom, de direkt slig ittam, h jól felhalmozodjon a vizeletben... de háát semmi..
Voltam már ciklus eleji meg végi vérvételen(augusztusban), az szerint van pé., meg hát érzem is... láttam, h a papíron írva van, h ha nem lesz pozitív akkor menjek a 19, 21,23. napon.. szerintetek gáz, ha akkor megyek??
bogyoka999
Budapest
 
 


Szia Bogyoka!

Ovutesztelni az esti és lehetőleg nagyjából ugyanazt az időpontot javasolják. Ez is stimmelt?
Ha nem lesz pozitív, akkor sem lesz gond, ha a papír szerinti többi napon mész vérvételre, emiatt ne aggódj. :)
zora82
Budapest
 
 


Bogyoka,
nekem sem volt egyértelmű pozítiv a teszt. Ahogy leírtad én is úgy mentem a vérvételre nem a teszthez viszonyítva.
Nem mondtak rá semmit. Ez a teszt nekem sem jött be az olcsóbb amit kb 200 Ftért lehet venni a neten az világosan kimutatta anno a hőgörbével együtt.
kamilla04
 
 


Jól van köszi lányok, akkor úgy megyek ahogy írva van, az úgy is stimmel kb a cilusommal+/- 1 nap..
azt hittem, h ez jó lesz, mert tök drága volt, és gondotlam érzékenyebb.. :(
bogyoka999
Budapest
 
 


de lányok nekem nem hogy pozitív, semmi, pedig az olcsók régen azért mutatták, h erõsõdik legalább... de ez semmit
remélem azért minden ok nálam :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Bogyoka,
ahogy Kamilla és Zora írta. :)
Nekem a hétvége miatt éppen úgy jött ki hogy a ciklus 18 napján kellett vérvételre mennem, de azt mondták, hogy ez így teljesen rendben van, és akár a pozitív lh teszttel is kijöhetett volna a 19. nap.
Én amúgy a drága ovu teszttel jártam még korábban úgy, hogy az 5-ből három hibás volt, a kontroll csík nem jelent meg, a tesztcsík meg igen. azóta a netről rendeltem olcsóbbat és az mindig akkor lett pozitív, amikor a többi tünet is indokolta.

Azt szeretném kérdezni bromot szedő lányoktól, hogy Titeket megviselt amikor elkezdtétek szedni? Én az összes felsorolt mellékhatás tüneteit produkálom, pedig csak egy felet kell esténként bevennem... Tegnap fel sem tudtam kelni, annyira szarul voltam, nem maradt meg bennem semmi és a fejem is irtózatosan fájt...
Nincs valami ötletetek, hogy hogyan lehetne enyhíteni a tüneteket? Azt írják, mondják hogy el fog múlni a rosszullét, de ez kb hány nap lehet? C vitamin, B6 vitamin, sok folyadék megvan, de egyenlőre nem segít. :(
nevra
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok,

mmzsó,
nem mindent tudtam vissza olvasni. Neked most a hormonokkal volt gondod és ezért nem indulhatott eddig a protokoll? Az fshddal van gond? Ne légy türelmetlen, tudom nagyon nehéz ez a várakozás és hogy még el sem kezdhetted, ahogy olvasom.... idegörlő az biztos, de biztos hogy megéri a türelem.


edina71,
remélem kiürül lassan a szervezeted és aztán majd a rövid protokoll meghozza a várva várt babát és igen nyári pocakos kismama leszel :)

regi1978,

képzeljétek még mindig nem jött meg. Én nem tudom mi lehet ez ha a bromo nem kavarhat be. Erre gondoltam, mert soha nem volt még ilyen. 28 napra mindig megjött. Ma már a 32. napom van és még érezni sem érzem, pedig szoktam. Tesztet csináltam reggel, semmi.... :( sajnos, pedig pont ma este álmodtam képzeljétek, hogy terhes vagyok és a dokimmal Bokor dokival beszéltem telefonon,neki újságoltam.... olyan rossz volt felkelni. Persze ez után csináltam rögtön meg a tesztet.

bogyoka999,

nekem is van elvileg peteérésem és nem mindig mutatta ki az ovu teszt. Szerintem nem mindegyik megbízható, én egyszerre néztem a hőmérsékletemmel és a mikroszkóppal anno és a többi mutatta hogy van. Most csak ovu tesztet csinálsz?

Leendő kismamik, akik pihennek most otthon kitartás, úgy látom ez a várakozás sem a legegyszerűbb!
84agi
 
 


Sziasztok Lányok!

Zora:
Nekem volt hasszurkálás, nem sokáig tartott, talán 2-3 napig.
Nem érdemes figyelni a tünetekre, mert csak totál kikészíted magad.

Edina:
Remélem, már jobban vagy, azért Te is igyál sokat, meg pihenjél, hogy kiürüljön belőled a stimu.
Én a bromotól vagyok rendkívül szarul, komolyan, már félek bevenni este. Arra ébredek éjszaka, hogy hányingerem van. Nem merem nappalra bevenni, mert akkor meg egész nap rosszul lennék. :(

Ha minden jól megy, akkor már nem nagyon találkozom Veletek személyesen az ARO-n, mert tegnap bepánikoltam (volt egy kis barna folyásom) és ma elmentem a sotera. Murberhez kerültem, aki megmutatta, hogy ott van az embrió a petezsákban, pulzál a szíve, úgy hogy ennyi volt, húzzak el a saját orvosomhoz.
Szóval pénteken már nem megyek.

További szép estét Mindenkinek és csak pozitívan! :)
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Szia,

képzeld én is így voltam. Én most fogom 2 hete szedni és mostanra már nem érzek talán különösebbet, nekem is fájt a fejem tőle és hányingerem volt meg szédültem iszonyatosan fejbe vágott, de mostanra már elmúlt. Én is felet veszek be esténként és próbálom közvetlen akkor bevenni, mikor már ágyban vagyok. Olyan érzésem volt eleinte mikor kezdtem szedni, min amikor műtöttek és kaptam nyugtatót, ami nagyon fejbe vágott. Szóval reméljük neked is elmúlik!
84agi
 
 


Szia,

nagyon örülök, hogy ott a bébid a pocakodban :) Gratulálok! Olyan jó olvasni! Nagyon jó babavárást kívánok Neked és sok sikert a továbbiakban!
84agi
 
 


Köszönöm Ági, aranyos vagy! :)
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Ági,
azt nem csodálom,hogy nem bírtál mindent visszaolvasni velem kapcsolatban,ugyanis 3 éve járok a klinikára :lol:

Édi vagy,hogy türelemre intesz,de azt hiszem,3 év után jár nekem annyi,hogy néha türelmetlen legyek :roll: muszáj néha panaszkodni,írtátok,hogy erős vagyok,ja,kérdezzétek meg a férjemet,itt nyavalygok neki folyton,de néha jólesik!

Röviden annyi a helyzet,hogy most újra megpróbáltuk a hosszú protokollt,(6.lombik),nem reagáltam kb,azért,amiért Edina sem.Gonapeptyl gátló hatása.
A rövid protokollhoz elfogadható fsh kell,különben nem reagál az ember.Nekem ez nagyon ingadozó,egy 10 évvel ezelőtti kemoterápiás kezeléssorozat áldásos hatása következtében.Fogamzásgátlót lehet rá adni,az leviszi,de akkor újra életbe lép a gátló hatás,legalábbis nálam ez volt a tapasztalat (másoknál ált,működik).Így marad a vak szerencse ill.a heti 3szori futás.
Nem tudom,mi okozhatja nálad a késést,van ám ilyen,csak mi most annyira figyelünk a ciklusunkra...kívánom,hogy péntekig jöjjön meg,ha már nem vagy terhes,nehogy megint izgulnod kelljen a kezdés miatt!

Salsera,
nagyon örülök neked!megmondom őszintén,mikor írtad,hogy 5 hetesnek megfelelő volt abban a másik rendelőben,arra gondoltam,hogy de hiszen te már 6 hetes vagy,jaj,mi lesz :shock: csak nem mertem beleugatni,és milyen kár lett volna pánikot kelteni mert lám,ott van a kis dobogó szívű babuci! :wink:
Nagyon örülök és vigyázz magadra!

Kocos,te is!Mész pénteken,ugye?
Vendég
 


Agi most azért kell csinálnom a tesztet, h maghatározzam, a2.,3., 4. vérvétel idõpontját.. eddig nulla sikerrel..
bogyoka999
Budapest
 
 


Edina,
sajnálom,hogy rosszul vagy!Én is bepánikoltam utána 1 héttel úgy éreztem magam,mint leszívás előtt,rohantam is a magánrendelőjébe,de nem volt gond,de azóta is sokat fáj a hasam,ettőlcsak egy jó kis mensi fog megszabadítani (persze az még fájni fog),ezért is várom annyira,hogy végre megjöjjön.(Terhes én se vagyok,bár nem csináltam tesztet,de tuti.)
Vendég
 


Salsera sajnálom, h nem találkozunk, de örülök, h azért mert sikerült a babuci :)
Remélem azért ide benézel még!! :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Bogyoka:
Köszönöm, persze, hogy benézek, hátha tudok szolgálni tanáccsal, na meg drukkokkal!
Egyébként én nem vettem ovu tesztet, amikor mondták, hogy jöjjek, ha +, ha nem, akkor ezen és ezen a napon, úgy hogy én mentem azon a napon. Egyszer vettem, akkor se mutatott semmit, pedig a vérvétel igazolta a peteérést, úgy hogy mondtam, én nem költök rá több ezer ft-ot.

Mmzsó:
Köszönöm. Én sem örültem, amikor csak petezsák volt, de mivel nagyon sokan írták az interneten, hogy egyik nap még csak az üres petezsák volt, 3 nap múlva meg már ott pulzált a gyerek, így kicsit megnyugodtam. Az igazi pánik ez a barnázás dolog volt, ha az nincs, akkor simán várok péntekig. De ez nagyon kikészített, tegnap már temettem az egész terhességet. Ma megnyugodtam, holnaptól szerintem újra mindenen pánikolni fogok.

Szerintem nyugodtan sajnáltasd magad, segíteni nem segít, de néha jól esik. Az ember nem lehet mindig pozitív, néha kell, hogy leeresszen, aztán újratöltse magát.

Én pl hiszek a jelekben. Miután mondták, hogy Murber csak másfél óra múlva jön vissza, beszálltam a liftbe, hogy lemenjek a büfébe, erre pont ott volt Máté doktor, akivel már beszéltem is és elvállalt. Ő csinálta a lapart és mondtam, hogy ha terhes leszek, őt fogom megkérni. Gondoltam, hogy ez csak jelent valamit, hogy pont látom.
Olyan furák ezek a dolgok, de én hiszek bennük.

Tényleg Zsófi, akik korábban írogattak még április környékén, nekik mind sikerült? Mert ha jól emlékszem csak Maci szokott már írni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára salsera 2012.11.20 09:24-kor.
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Ma estére egy cukiság, ha még valaki nem látta:
http://www.youtube.com/watch?v=Vw4KVoEVcr0
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Nekem a beültetés utáni 8. napon volt fájdalmam, azt hittem itt a vég, de lemúlt. Azt mondták, hogy a hormonoktól volt a petefészkem dolgozott, úgyhogy nyugi Zora, nincs gond!

Salsera,
nagyon szuper, hogy láthattad a babát és milyen jó hogy Murberhez kerültél! :) Megmutatta a monitoron a babát? Képet kaptál (tudom ez volt a legkisebb gondod)? Hányadik héten vagy?

Mmzsó,
én megyek pénteken ultrahangra, de már alig bírom kivárni! Biztos minden rendben van, érzem! Nagyon várom, hogy láthassam, már egész nagy lesz, de attól tartok nem fogja megmutatni a Prof. :(

Ma egész du. próbáltam hívni a klinikát, de foglalt volt. Meg akartam kérdezni a B6 vitamint, hogy mennyit szedhetek belőle, mert kezd elviselhetetlen lenni a rosszullét. :( Nem fogom bírni B6 vitamin nélkül...
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Kocos, kitartást! Jobbulást!

Salsera, tessék megnyugodni már végre! Baromi nehéz mert minden apróságra figyelünk és ugrunk. Örülök hogy nem hagysz el minket és annak meg főleg hogy megnyugtattak, hogy van szívhang.

Mmzsó, hidd el, hogy megértünk és megengedjük, hogy néha rossz kedvű legyél. Ennyi jár.
Azt felejtettem el megkérdezni tőled, hogy a sikertelenség után néznek még valamit ? Vérvétel ? Uh? Pajzsmirigy ?

Nevra, nekem a fejfájás volt az első azóta csak a lőtt medve alvásom a múlté. Éjjelente rosszakat álmodok és sokszor felébredek. Pedig eddig mindig jókat aludtam. Mára ennyi maradt.
kamilla04
 
 


Kocos:
rengetegen voltak ma, ráadásul mikor már azt hittem, hogy én jövök, azt látom, hogy Urbancsek lelép. Mondta Kati, hogy mindjárt jön Murber és megnéz, rá 10 percre közölte, hogy elment császározni.
Úgy hogy ott voltam 3 órát.

Megmutatta monitoron, egy kis fehér paca volt, ami mozgott. :D
Képet nem kaptam, annyi mindent akartam kérdezni, de mivel sietett, én meg az örömködéssel voltam elfoglalva, így csaj a lényeg hangzott el.

Ma vagyok 6+4.

Kamilla:
Én próbálok nyugodt lenni, de amikor az ember elmegy a wc-re és egyszer csak meglát egy nagyobb kiterjedésű barna foltot a bugyiján (nem csak pár csepp volt), akkor rendesen pánikba esik, hogy ez most mi és miért? Az kicsit megnyugtatott, hogy utána egy csepp sem volt, amikor feltettem az utrot, akkor sem.

Általában pozitív vagyok, de első terhesség, semmi összehasonlítási alap, így könnyen megijed az ember, pláne, hogy nem egy könnyen összejött gyereket veszíthet el.

Nyugodj meg Te is, nemsokára annyit fogsz aludni, mint egy mormota. Én képes vagyok bármikor elaludni, elkezdek nézni valamit a tv-ben és 2 perc múlva már alszom. Az utóbbi hetekben egy filmnek sem láttam a végét.
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Salsera: nagyon örülök, hogy minden rendben és már szívhang is van. :D
Vigyázz magatokra és ne idegeskedj.

Mmzsó: természetes, hogy néha te is elkeseredsz. Ennyi idő után az lenne a furcsa, ha nem így lenne. Így is le a kalappal, mert sokan ilyen helyzetben teljesen magukba fordulnak, te viszont itt vagy és támogatsz minket.
petra12
 
 


Salsera,
nem bántani szerettelek volna, megértem a helyzeted. Én is ugyanígy vagyok vele. Mindent nyomon követnék ha lehetne, de nem lehet.
Durva 3 órás várakozás.
kamilla04
 
 


értem. Én is csináltam a vérvételeknél és képzeld nekem sem volt erős a csík, nem tudom miért.... pedig máskor is volt peteérésem tuti.
84agi
 
 


nagyon sajnálom, hogy ilyen régóta a Klinikára jársz. Tudom vagyis gondolom hogy nem lehet könnyű, de remélem azért majd sikerrel is jársz ennyi év után.
A férjemnek én is nyavalygok, de nekik kötelességük ezt végig hallgatni és támogatni minket :)
Hihetetlen mennyi minden közre játszik egy lombiknál. Nem értem nálam mi alapján döntött a doki hosszú protokollnál, aztán mivel volt tüszőm ( ez most az sem tudom hogy jó vagy sem) áttérünk mégis a rövidre. Még jó hogy nem vetette meg velem a szurikat a hosszúra, de most a rövidre megvettem, mégsem kezdhettem még el :(
Sajnálom, hogy az fshd nem jó értékeket mutat mindig, hát nem lehet ez így egyszerű.
A kemoterápia sajnálom, hogy ennyir káros hatással volt rád.
Nekem még mindig nem jött meg, én nem értem ezt..... én mindig ennyire figyelem a ciklusom, 3 és fél éve biztos mióta babát szeretnénk és műtögettek.
A sok várakozás miatt tartok attól is nehogy vissza jöjjön az endometriózisom.
Abban bízom én is, hogy azért erre a hétre tehető az hogy megjön.... nem szeretnék megint a hétvége miatt aggódni! Meg kell jönnie!
84agi
 
 


Ági, szurkolok, hogy megjöjjön.
Furi hogy nekünk meg az ellenkezője miatt kell drukkolni.

Csajszik fel a fejjel, ha elbukunk is fel kell állni. Erős, kitartó, stram csajok vagyunk úgyhogy muszáj sikerrel járni.
kamilla04
 
 


Szia kamilla04,

aranyos vagy! Még ma sem érzek semmit :( fura ez nagyon nekem.... sohasem volt még ilyen, valami megkavarta a szervezetemet.
Drukkolok, hogy nektek meg meg ne jöjjön! :D nem is fog! Majd tájékoztassatok, hogy mi újság miket éreztek, mert szükség lesz remélem nekem is ezekre az infókra.
A leszivás fájdalmas? Mármint mikor felkeltek? A beültetésnél már semmi nagyobb fájdalmat nem éreztetek?
Fura de én a tűktől félek a legjobban, pedig januárban mikor műtöttek 5-6db is lógott belőlem és akkor az volt a legkisebb gondom :( de ez a félelmem mindig vissza tér.....
84agi
 
 


Jó reggelt!
Hogy vagytok??
Képzeljétek ma reggel rápillantottam az ovutesztekre és a tegnapin volt csík, még nem pozitív, de hát tegnap 1-2 óra utána se volt semmi... érdekes.. :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Kamilla:
Tudom, hogy csak meg akarsz nyugtatni és hálás is vagyok érte, csak egy idő után nekem olyan, mint a "ne görcsölj rá", meg hasonló dolgok. Úgy se fogok tudni nem izgulni, ha valami olyat érzek, olyan történik, ami nem igazán odavaló.
Ha én is olyan könnyen teherbe esnék, mint a szomszédom, aki vetélés után 2 hónappal már megint spontán terhes volt, akkor valószínűleg nem félnék ennyire, de hát nekünk nem volt ilyen könnyű menet. :(

Ági:
A leszívás nem fájdalmas, legalább is én nem éreztem utána semmit. mondjuk én előtte se,talán a mellem fájt, ennyi.
A beültetés olyan, mint egy rákszűrés, a legrosszabb része az a kacsa, amivel szétnyitják a hüvelyt, hogy én azt hogy utálom.
Erre nem tudnának kitalálni valamilyen műanyagot, ami nem olyan kemény és hideg?
Nekem nem volt 5 órás műtétem, de azok után szerintem ezt meg sem fogod érezni.

Bogyoka:
Ez több szempontból is jó hír, hogy az ovu teszt működik!
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Köszönöm a megértő szavaitokat,olyan jólesett,olyannyira,hogy már elmúlt a nyavalygós kedvem is!Nálam ez így van,ha vigasztalnak,nyugtatnak,annál cikibb leszek,ha meg rámhagyják,hogy érthető a depi,akkor hamar megnyugszom és jókedvű leszek.

Kamilla,
nem néznek olyankor semmit csak megmondják,mikor mehet az ember legközelebb.(3.vérzés 20.nap,akár friss,akár fagyasztott).Engem a 4.után Murber elküldött egy immunológiai kivizsgálásra,ahol csomó mindent néztek,de semmit nem találtak,mondta is a doki,hogy vszínű így lesz.

Ági,
nagy drukk,hogy megjöjjön végre!Melleid feszülnek vagy ilyesmi?Semmi tünet?(nekem sem de én legalább tudom az okát)
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?