Új privát üzeneted érkezett!

Edina:
Én a helyedben egy percig sem gondolkodnék a táppénzen. Hagyd azt a két szabit, menj inkább el.
Ilyen munka mellett, nem hogy napi 3-4 litert, de szerintem 1 litert sem iszol, vigyázni kell.
Az egyik lány, aki velünk volt, túlstimulálták, már lassan két hete benn van és nem engedik haza, amíg nem hallanak szívhangot.
Nem megijeszteni akarlak, de nem ér annyit az egész, hogy valami bajod legyen!!

Bogyoka:
Én ezt olvastam az interneten: "A spermiumok teljes hiánya (azoospermia) akkor fordul elő, ha a gyulladás elzárta a spermavezetékeket. Ha ez csak heveny, lobos fellángolás miatt következik be, erős antibiotikumos kezelés hatására a fogamzóképesség helyreállhat. Hegesedés esetén a spermavezetékek elzáródása végleges."
De szerintem inkább várjátok meg mit mond az orvos, az ember hajlamos elkeseredni, aztán fellelkesülni az olvasottak miatt, teljesen feleslegesen. :(

Mmzsó:
Én múltkor félreértettelek, azt hittem, hogy valamiért egyáltalán nem akar megjönni, de akkor ezek szerint csak később, mint akartad.
Az ellenőrző vizsgálatok tényleg nagyon fontosak, jó, hogy el mész. Az én férjem családja olyan orvos ellenes, hogy egyszerűen nem is akarnak hallani róla. Anyósom sógornőm születése óta nem volt nőgyógyásznál, hát ez már 36 éve volt. :(
Egyszerűen nem lehet rávenni, akárcsak a férjemet egy sima laborra. Amikor az andrológushoz ment, akkor is napokon át azon pánikolt, hogy biztos talál nála valamit. Hát, nem könnyű velük.

Nem tudom, honnan veszed az erőt, hogy másokat biztass, de egyszer tényleg a Te időd is eljön!

Maci:
A zenehallgatás tényleg nagyon jó, én amúgy is szeretek, de biztos hallja a baba is és megnyugtatja.
Hát, ami igazán örömöt jelentene, azt nem nagyon csinálhatom, pedig vannak napok, amikor nagyon rám jön! :oops:
Jársz egyébként valamilyen kismama tornára?

Lányok, aki most van leszívás előtt mondjátok meg párotoknak, hogy vigyázzanak Magukra és semmi magánakció! :wink:
Gyűjtsék szépen a skacokat, minél többen legyenek!

Tegnap este megint elaludtam, úgy hogy elég későn vettem be a bromot, kevés idő telt el a bevétel és felkelés között, hát mit ne mondjak elég szarul voltam. Felálltam és forgott velem a világ. Most, hogy ettem már jobb. Állítólag a 12. hétig kell szedni. :(
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Mmzsó:
Meg akartam kérdezni, hogy mennyire divat pénzt adni? Én megvallom az őszintét max a szülésznőknek adnék, nekik is inkább valami csoki, bor stb-re gondoltam.
Nem vagyok az a hálapénzt osztogató, csak kíváncsi vagyok, ki hogy van vele?!
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Salsera, ma én sem vagyok a toppon. Megint fáj a fejem és vacakul aludtam. Ma dolgozni is kell.
kamilla04
 
 

 
 

A dolgozóknak együttérzésem,nekem nem kell,ma a keresztfiamékat látogatom meg,mindjárt indulok.3 keresztfiam van,a legnagyobb a Legjobb Barátnőm (és egyben bérmaanyám) nagyobbik fia.Rég láttam őket,hiába laknak ők is Pesten,mindenki rém elfoglalt.

Pénz:tudok olyat,aki szokott adni,vagy olyat,aki akkor ad,amikor sikerült,én még soha nem adtam senkinek,mert megalázónak tartom mindkét fél számára,valahogy nagyon idegenkedem ettől.
Amikor Pünkösd szombatjára esett a leszívás,vittem a csapatnak egy tálca saját sütésű sütit,hát nem hiszitek el,mennyire örültek,még a prof is vigyorgott mint a vadalma,és mondta,hogy milyen finom volt.
Karácsony előtt szoktam mindenkinek vinni egy kis mézeskalácscsomagot,azt is én csinálom.Na erre is totál meghatódott a prof,ott nézegette meg mondta,hogy nahát ez csodálatos.Gondolhatjátok,hogy megdöbbentem,hogy ilyen is tud lenni.Nagyon különös figura.
Murberről meg azt gondolom,hogy ott nem szoktam neki sem pénzt osztogatni,de azt elhatároztam,hogy ha terhes leszek végre,hozzá fogok járni,és akkor nem hálapénz formájában,de mégis őt gyarapítva vállalom,ami ezzel jár anyagilag (és persze én is jól járok,mert szép rendelőben szinte semmi várakozással kényelmesen ellát.)voltam nála múltkor is,hát meg kell mondjam,ott még nyugodtabb,mert egy betegre van negyedórája ,nincs semmi stressz,nem rohangál közben műtőbe,a maga ura.Ezt nagyon lehetett érezni,ami természetes is.

Na,szaladok a barátnőmékhez,aki tud,pihenjen,aki dolgozik annak kívánom a mielőbbi hazajutást!
Vendég
 


Sziasztok!
Én most értem haza, ma dolgoztam. De már vége!
Nagyon aranyosak vagytok! Nem adom fel!!!
Voltunk már egyszer andrológusnál,amikor kiderült a baj.., akkor õ csinált ultrahnagot, és megvizsgálta, õ nem talált semmit.. De elküdte ezekre a vizsgálatokra (hormon, genetika) És ha meg lesz a többi, akkor visszamegyünk a SOTE-s dokihoz.. Annyira nehéz kétségek között lenni, annyira jó lenne tudni már, h mire készüljek. Annyira szertném, h legalább 1 kosza huszár legyen :) mert annyira jó volt látni a férjemen, h felcsillant a remény.. és lehet még is saját gyereke lesz... El sem merem mondani neki mit olvastam...
Úgyhogy most ezért döntöttem úgy, h megvárom szépen az erdményeket, h mit mond a doki. Egyébként az elsõ doki nagyon a biopsziát mondta, bár õ a hormont kizárta, mert h a szakála nõ... sûrûn borotválkozik.. de még is alacsony.. hát meglátjuk! Csak bízom nagyon!!! Lesz megoldás! :) :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Edina köszi, h megnézted, én is hallottam az aloe veraról, de már elkezdte szedni a ferulant kapszulat, és már lassan letelik a a 3 hónap, és akkor már lehet eredménye és most megy jövõ héten az újabb spermavizsgálatra, remélem találnak itt vmit :D
bogyoka999
Budapest
 
 


Szia Salsera .
Remélem már jobban érzed magad és elmúlt a fejfájásod.
Mostanában nekem is elég gyakran fáj.
Bár az éjszakáim sem egyszerűek mostanság. Szinte minden éjjel felébredek valamiért. Vagy iszonyatos szomjas vagyok gondolom a kevés folyadékbevitel miatt jelez a szervezet, vagy csak egyszerűen nem tudok aludni.
Ma oda akartam adni a főnöknőmnek az igazolást hát nézett rám nagy szemekkel. Nem értette miért hoztam a papírt, hát elmagyaráztam neki. Nem vette át hivatalosan de egy fénymásolatot otthagytam nála.
Most abban maradtunk, hogy ha bírom akkor csütörtökig dolgozom még aztán 2 hét táppénz minimum. De persze függ a szerdai ultrahangtól is .
Remélem aki dolgozott ma az is otthon van már . Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét és jó pihenést kívánok.
Edina
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!

Ági, üdv köztünk. A bromotól nekem sajnos fáj a fejem, de nem elviselhetetlen és gyógyszer még csak egyszer kellett rá, az első nap. Fostimonból tegnapelőtt kellett az utolsót szúrnom, azzal nem volt semmi gondom. A keverésébe is bele lehet jönni és közel sem olyan vészes, mint, amire a dobozban lévő tájékoztató utal.

Edina, hogy megy a menopuron szuri? Érzel még mellékhatásokat? Igaza van a lányoknak, nem túl ideálisak a munkakörülményeid a lombikozáshoz, szerintem is mihamarabb otthon kellene maradnod. Persze találkozhatunk holnap. 170 magas vagyok, hosszú barna hajjal, de fogalmam sincs még mi lesz rajtam. Amilyen álmos leszek remélhetőleg nem pizsamában indulok el otthonról. :D

Petra, úgy sajnálom, hogy le kellett állnotok! Reméljük gyorsan megjön és már indulhattok is a rövid protokollal!!

Salsera, Kocos, gratula a babákhoz! :)
Salsera megy a drukk, hogy bizonytalanka is veletek maradjon!
Kocos, sikerült már valami kedvedre való ennivalót találni?
Sajnálom, hogy olyan volt veletek a prof, amilyen. :( Gondoljatok arra, hogy a babáitok már ott vannak veletek és egy-két hét múlva a saját választott orvosotok kedves lesz és segítőkész és megmutat, elmagyaráz mindent. :)

Maci, hogy vagy? Szorítok, hogy a jövőheted sokkal kellemesebb legyen. Nagyon kedves ajándékot kaptál a kollégáidtól. :)

Bogyoka, sajnálom a rossz híreket, de nem dőlt még el semmi. Reméljük segített a gyógyszer, amit a férjed szed és jó híreket kaptok a következő vizsgálat után.

Mmzsó, hogy áll a ciklusod? Biztos semmi esély rá, hogy esetleg már ne jöjjön meg? ;) Tudom, hogy a realitás talaját szereted, de azután a sok minden után, amin keresztül mentél azt gondolom járna neked egy váratlan ajándék.

Tegnap este beadták a klinikán a choragont. Fél kilencre ott voltunk ahogy Andi tanácsolta és be is csengettünk. Hát kifogtunk egy olyan mufurc nőt. Meg se hallgatta mit akarok, csak adta volna be a szurit, és csak a bánatba nem küldött el, amikor megpróbáltam elmondani, hogy 3/4 9 előtt miért nem szabad, és hogy ennek ellenére miért csöngettem 1/2 9-kor. Aztán vártunk 55-ig és imádkoztunk, hogy valaki más jöjjön ki. Szerencsére így lett és az a hölgy már nagyon kedves volt. Pikk-pakk túl voltam rajta.

Lányok, azt írja a proftól kapott tájékoztató, hogy a leszívás után, erősebb vérzés esetén jelentkezni kell náluk. Ezek szerint vérezni fog utána csak az nem mindegy, hogy mennyire?
Mennyi idő után engednek haza?
8-tól 9-ig mi fog történni?
Kicsit kezdek izgulni. :oops:
zora82
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom, mindenki nagyon hétvégézik.

Edina:
Fejfájásom szerencsére nincsen, csak szédülök, meg émelygek. Utóbbi napközben is előjön, úgy hogy azt már nem tudom csak a gyógyszer számlájára írni.
Olyan nincs, hogy nem veszi át a főnöknőd az igazolást, ha továbbra sem hajlandó, akkor küld el a cégnek tértivevényesen, mert ez a nő képes és letagadja.
Hogy lehet valaki ennyire szemét - ráadásul nő létére?
Remélem, minden rendben lesz jövő héten, lehet, hogy akkor 23-án találkozunk, ha jól számoltam. Persze ez a leszívástól függ.

Zora:
Köszi a drukkot, Neked is megy holnapra!
Én abszolút nem véreztem, vittem magammal betétet, de el is felejtettem, én nem nagyon hallottam, hogy véreztek, inkább rosszul voltak néhányan (szédülés, hányás), de ez attól függ, hogy egyébként mennyire vagy hányós típus.
Ha az elején leszel és többen mennek holnap, akkor számíts arra, hogy gyorsan kitesznek a szobából, mert jön a következő.
Nekem valahogy úgy volt, hogy 8-kor lett volna, a prof kb fél 9-re ért oda, és olyan 12-ig voltunk ott, mert még behívott a prof elmondta, hogy hány petesejt és nekünk alá kellett írni az ICSI-t.

Ha 9-re hívtak, akkor azt jelenti, hogy előtted még lesz 1-2 lány, lehet csúszás, nálunk is volt, de azért érdemes pontosan menni.
Ne izgulj, sokkal rosszabbul hangzik, mint amilyen. Bekötik a kanült aztán pár perc és már alszol, a köv pillanatban meg már mondja a szülésznő, hogy óvatosan kelj fel!

Mmzsó:
Köszi az infot. A pénztől én is hülyén érzem magam, mert egyrészt miért fizessek, más részt tényleg olyan béna odaadni.
Gondoltam, hogy valami csokit, meg bort adok a szülésznőknek, az nagyon béna lenne?

3 keresztgyerek? Az szép. Én nem tartozom azon nők közé, akik meglátnak egy gyereket és elolvadnak. Szeretnék sajátot, de más gyereke nem szokott vonzani, hogy dédelgessem. Néhányan emiatt biztos furának tartanak, de hát ez van.

Bogyoka:
Gondolunk Rátok, hogy Párodnál minél többen legyenek a mintában!
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Zora,
aranyos vagy és igazad is van abban,hogy végülis sosem kizárt a meglepetés,de most szerintem teljesen.Igazából nem is volt peteérés.A következő ciklus már nem lesz ilyen esélytelen,de persze nem gondolkodunk ezen,mert képzeld,ha 5,5 éve minden egyes ciklusban menne a drukkolás,hogy megjön-e,már rég a pszichiátrián lennénk mindketten. :?
Örülök,hogy sikerült beadatni a Choragont,jól kifogtad azt a szülésznőt.
Azért egy tisztasági betétet készíts be,nekem volt,hogy picikét véreztem,volt,hogy egyáltalán nem.A hasad is fájhat utána egy kicsit aznap.De amúgy nem nagy ügy az egész.Várunk a hírekkel!

Salsera,
szerintem egyáltalán nem béna a csoki+bor.Nagyonis kedves.

Ez a keresztfiam egy olyan barátnőm gyereke,akivel 8 éves krunk óta barátnők vagyunk,nagyon szoros barátság ez (és majdnem 30 éves).
A második keresztfiam az unokatesómé,őt keveset látom,mert vidéken laknak,ők nem nagyon mozdulnak onnan,én meg haza is alig jutok anyukámékhoz...
A harmadik pedig az öcsém kisfia,hát nagyon szoros és szép testvérkapcsolat a mienk,ebből következik,hogy a gyerekei is nagyon közel állnak hozzám/hozzánk.Van ugyanis majdnem 5 éves fiúcska mellett egy fél éves kislány is.
Sok ilyen nő van,amit magadról írtál,ami szerintem tök normális,aki ezt furcsállja,az a furcsa.Nem vagyunk egyformák.Nekem is sokat változott a viszonyom más kisbabákhoz.Régen mindegyiket dajkálni akartam,most,hogy évek óta küzdünk a sajátért,van bennem egy kis távolságtartás.De a tesóm gyerekei az más,ők a legközelebbi rokonaim és ezt nagyon érzem,nem tehetek róla.
Vendég
 


Sziaszotok!

Zora, köszi a bíztatást. Egyelőre sajnos se híre se hamva, hogy meg akarna jönni, és még egy ciklust várni kell. ami meg már december közepe-vége felé lesz, amikor ha jól tudom a klinikán is szünet van. Így marad a január, ha egyáltalán megjön végre valamikor.Az én összevissza ciklusommal sosem lehet tudni.

Salsera: sajálom,hogy ilyen kis vacakul vagy. Remélem, hamarosan elmúlnak a gyógyszerek mellékhatásai.

Edina: remélem már te sem vagy olyan rosszul a szuriktól. A főnöködet nem igazán tudom megérteni,de ha elmész táppénze, akkor már nem sokat kell kibírni.

Lehet, hogy butaságot kérdezek, de meg tudnátok mondani, hogy tb támogatás szempontjából a leállított kezelésem most elvitt egyet az öt finanszírozott lehetőségből,vagy ez még nem számított annak?
petra12
 
 


Petra,
jó hírem van:nem veszett el a lehetőség!Egészen addig nem számít bele,amíg meg nem történik a beültetés.Úgyhogy 0-ról indulsz :wink:
és nem kizárt,hogy velem együtt :lol:
Vendég
 


Sziasztok! Köszönöm szépen a biztatást! Nagyon reménykedek! Nekem is a legrosszabb a várakozás.. mire kiderül végére mi lesz.. De ezt ti is tudjátok..
Petra nem próbáltál vmilyen alternatív ciklus rendezõs dolgot?? Pl.aviva tornára gornolok, abban vannak olyan gyakorlatok, amivel meg lehet hozni, illetve, lehet a peteérést is segíteni, hátha tudsz kicsit sûrgetni... Én is úgy tudom, h csak akkor ugrik 1 oep támogatás, ha befejezett a kezelés.. :)
Salsera kitartás :) ezek már édes rosszullétek :) :)
Csajok már hétfõn, vkinél lesz leszívás? :) :) nagyon drukkolok!
Mindenkinek további szép vasárnapot!
bogyoka999
Budapest
 
 


Salsera,
azt még akartam írni,hogy nálam azért kellenek ellenőrző vizsgálatok,mert 26 éves koromban (11 éve) mellrákom volt.Ezért évente egyszer totál átnéznek,nehogy kiújuljon vagy áttét képződjön,de ennek persze minden évben egyre kisebb az esélye.

Hú,ez gáz,hogy anyósod nem jár.Pedig most már a vízcsapból is az folyik,hogy a méhnyakrákot mennyire jól tudják gyógyítani,és nagyon korai stádiumban felismerhető a rákszűrés segítségével,még rák előtti stádiumban.Egyik kolléganőm unokatestvére most került bajba,nem járt,nem volt vagy 7 éve (ráadásul a tesója nőgyógyász) és most komoly tünetek alapján diagnosztizálták,mindenét ki kellett szedni és örülhet,ha meggyógyul!Pedig annyira kis dolog évente 1 kenetvétel...

Bogyóka,
jól teszed,hogy bizakodsz.Nagyon nehéz most nektek ebben a bizonytalan helyzetben,remélem,mielőbb kiderül,hogy van megoldás!
Zorának hétfőn,Kamillának kedden lesz leszívása.

Különben azért írok ennyit,mert ma egyedül vagyok,a férjem dolgozik reggeltől estig :cry:
Vendég
 


Szia Zora

Én 8 körül ott leszek 165 magas szőkésbarna középhosszú hajam van és én sem tudom mibe leszek. A vérvételnél fogok ülni szerintem valahogy csak megismerjük egymást.

Salsera remélem már te is jobban vagy kicsit. Én ma kimondottan vacakul, ráadásul a párom ma dolgozik szóval egyedül kínlódok itthon. Valahogy érdekes feszítést érzek a hasam aljánál és ma végre már elmúlt a menses utáni barnázás is. A fejem is fájt délelött de azon már túl vagyok szerencsére.
Nem gondoltam hogy ennyire nehezen fogom viselni ezt a második hetet. Pedig nem adom fel és végigcsinálom most már.
Kíváncsi vagyok mit mond holnap Murber, remélem csak jó híreket.
A csütörtöki papíron csak vasárnap estig vannak a szurik beírva, holnap vigyek magammal 11-re mert ha folyt köv ott beadják a menopurt?
edina71
Budapest
 
 


Edina,
na,akkor kezet foghatunk,az én férjem is dolgozik.még sétálni is voltam,hogy ne punnyadjak itthon egyedül.

Vigyél holnap,beadják a szülésznők.Biztos jó lesz,a feszítés meg a barnázás elmúlása jó jel!Ha megkapod a jó híreket,megnyugszol és már sokkal jobban fogod viselni az egészet,jövő héten meg már mész a műtőbe!
Vendég
 


Sziasztok!

Nah ez klassz lesz akkor. Nekem ma este kell mennem beadatni a choragont. Kiváncsi leszek mi lesz este.

Lányok, kitartást és ne feledjétek a célt.
Előbb vagy utóbb így vagy úgy de Mindenkinek lesz babája.

Salsera, Edina jobbulást!

Zora ügyes leszel holnap.
Én azt olvastam, hogy ha több mint egy tisztasági betét a vérzésed akkor kell majd szólni.
kamilla04
 
 


Szia Mzsó az én párom sajnos tegnap reggel óta dolgozik és csak holnap délután jön haza. A hétvégénknek annyi. De tegnap én is dolgoztam 3-ig és utána itthon gyorsan elment az idő. De ma valahogy nem volt jó egyedül.
De szerencsére a leszívás és beültetés hetére sikerült szabit intéznie és itthon lesz vele, hogy ne ugráljak. Ismeri a természetem úgysem bírnám ki az egész napi fekvést.
Én is úgy számoltam, hogy 19. körül talán már a műtőbe leszek de ezt Murber ill. a petécskéim döntik el .
Kamilla estére drukk és vedd úgy hogy ez még egy lépéssel közelebb visz az anyasághoz.
edina71
Budapest
 
 


Edina köszi!
kamilla04
 
 


KAMILLA
Én szívesen cserélnék veled és tartanék ott már ahol te :D
edina71
Budapest
 
 


Mmzsó: köszi az infót. Remélem januárban tényleg mindkettőnknek eljön végre az ideje. Azok után amiken már te is keresztül mentél, igazán kijárna már, hogy végre sikerüljön. Hihetetlen mennyi erő van benned.
Azért ez megnyugtató, hogy nem ment el egy lehetőség még.
Csak ne lennék ilyen türelmetlenke. Biztos könnyebben viselném a várakozást, ha tudnám,hogy próbálkozhatok én is spontán teherbeeséssel a lombik mellett, de erre nálunk nincs lehetőség.

Bogyóka: remélem jó híreket kaptok, ha meglesznek végre az eredmények és találnak megoldást a ti problémátokra is.
Nem próbáltam még alternatív módot. Az aviva tornáról már hallottam, de nem ismerek olyat, aki próbálta volna. Esetleg neten lehet találni ilyen videót? Mondjuk én úgy gondolom, hogy ez a gonapeptyl kezelés, majd annak drasztikus elhagyása, erősen megboríthatja a ciklust. Vagy rosszul gondolom?

Zora: nagy drukk neked holnapra. Gondolunk rád és szurkolunk neked.

Edina: kitartás. Megértem, hogy nem jó most egyedül lenned otthon, én is el lennék kettyenve, de már nem sok van hátra. Remélem, holnap jó híreket kapsz a vérvétel után.
petra12
 
 


Edina, 1 hét és ugyanezt fogod írni. :D


Petra, én próbáltam az aviva tornát, akupunktúrát de nálunk is a srácokkal van a problem.
Aviva könyvem van pdf-ben gmailos címre át tudom küldeni ha szeretnéd. De most én sem ajánlanám mert így a kezeléssel együtt lehet drasztikus lenne. Lehet jókat olvasni róla. Én végülis azért mondom, hogy nem használt mert nem lettem terhes.
kamilla04
 
 


Petra,
nekem is megbolondult a ciklusom a Gonatól,de ez várható volt.Fogalmam sincs,mikor fog megjönni,pedig mindig elég jól meg tudom jósolni különböző tünetek alapján,de most nem tudok magamon kiigazodni.
Én is nagyon drukkolok itt mindnyájunknak és bízom benne,hogy egyszer nekem is eljön az időm!Néha nagyon nehéz ez...
Vendég
 


Kamilla:nagyon köszönöm, ha elküldöd a könyvet. Elvileg privátba megírtam a mail címem. Nem tudom átment-e. Nekem nincs petevezetékem ,illetve ami van,az nem átjárható és műtéti úton sem volt helyreállítható.

Mmzsó: ezek szerint nálad is okozott kavarodást a gona. Jó, hogy írtad, mert így sokkal nyugodtabban várom, hogy mikor jön meg.
petra12
 
 


Mzsó te örök harcos alkat lehetsz és soha nem adod fel.
De nem is szabad.
Januárban nekünk magadnak és persze Murber dokinak gyönyörű petécskéket fogsz produkálni Petrával együtt egy rövid protokoll után Együtt drukkolunk majd neked nektek és persze mindenki másnak aki éppen beültetésen esik át /akár lehetek még én is /.
edina71
Budapest
 
 


Zora!!

Holnapra sok sikerült!! Vigyázz magadra!! Sok petesejtet!!

Kamilla!
Estére ügyes légy!!

:lol:
regi1978
Halásztelek
 
 


Petra nem jött üzi.
Én szerda óta nem tudtam írni Zorának.
Lehet valami nem okés a rendszerrel.
kamilla04
 
 


Regi, köszi kezdek parázni. De közel a cél és csak az lebeg a szemem előtt.
kamilla04
 
 


Kamilla: volt egy olyan érzésem, hogy nem ment át. Akkor megírom ide. petra1234@gmail.com És mégegyszer köszönöm.
Olvasom, hogy már nagyon izgulsz. Minden rendben lesz és két nap múlva túlvagy a legnehezebb részén.
petra12
 
 


Petra, átment. Remélem meg tudod nyitni. Én a Westendnél voltam betanulni de elég sok helyen lehet tanulni.

Köszi a biztatást. Nem akarok picsogni de félek az ismeretlentől.
kamilla04
 
 


Kamilla, átjött köszönöm.
Teljesen megértem, hogy félsz. Azt is tudom, hogy ilyenkor igazából nem sokat érnek ezek a ne izgulj megjegyzések, mert ezektől nem fogsz kevésbbé izgulni. De valahogy mégis szeretné az ember bíztatni a másikat.
petra12
 
 


Sziasztok!

Sokat írtatok ma! :)

Zora,
óriási drukk holnapra! Semmit nem fogsz érezni! Nyugi! :) 8-9 között várni fogsz. Meztelenre kell vetkőzni és egy elől nyitott köpenyt kell felvenned amit nem köthetsz be, kapsz egy sapkát a fejedre és egy lábzsákot úgyhogy zoknit vigyél magaddal. Elhelyezkedsz Kati irányításával az asztalon és betakarnak, amíg jön a Prof. addig bekötik a branült. Én izgultam egy kicsit és magasabb a volt a vérnyomásom vagy a pulzusom nem tudom, ezért kaptam valamit amitől elkezdtem szédülni, az ujjamra tették a csipogót és amikor bejött a Prof. beadták az injekciót és oxigén maszkot tettek az orromhoz és az az utolsó kép hogy közeledik a maszk és filmszakadás. :)
Következő kép, hogy a nadrágom veszem fel aztán a cipő és a séta át a szobába. A férjem elkapott és segített Katinak bekísérni a szobába. Nem emlékszem, hogy került rám a melltartó és a póló ami ráadásul hosszú ujjú volt ami nem könnyítette meg a dolgunkat a branül miatt. Szerencsére nagyon hamar kiment az altató hatása, Kati is megjegyezte. Nekem talán 1-2 csepp vér volt de nagyon hamar kellett pisilnem, de kiderült azért mert infúziót adnak a műtét alatt, mert én 11 órára voltam behívva és addig nem ihattam és gondolom ki ne száradjak.
Én és egy mási lány voltunk az utolsók így nekem jó dolgom volt addig maradhattam ameddig akartam. Szegény lány volt rosszul mellettem ő elég rosszul viselte az altatást.
Amíg a műtőben vagy a férjed megteszi a dolgát. :)
Hát röviden ennyi! :)

Kamilla,
Neked is segítség lehet keddre. :) Nagyon drukkolok majd!
Remélem a tüszőrepesztő beadásával minden rendben lesz!

Edina,
nem csalódtál gondolom a főnöködben... :(
A tértivevény jó ötlet!
Hétfőre neked is megy a drukk!

Salsera,
nekem is egész nap hányingerem van, semmit nem kívánok, de ha eszek valamit, akkor egy kicsit jobb, de utána egy kicsit később azért rossz, mert telítettségérzetem van.
Na nem panaszkodom! :)

Bogyoka,
minden rendben lesz és lesz megoldás a párod problémájára!

Holnapra mindenkinek sok sikert! Bocsi, ha valakit kihagytam!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kocos888 2012.11.11 19:50-kor.
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Minden rendben lesz csajok! majd írjatok, ha már otthon lesztek! :)
bogyoka999
Budapest
 
 


Kocos, köszi.
Mindig van új infó. Lassan indulunk. Nem is tudom mihez kezdenék nélkületek. :D
kamilla04
 
 


Kocos! Remélem találsz megfelelő ételt. Gyömbéres citromos ásványvíz?
kamilla04
 
 


Kipróbálom gyömbéres citromos ásványvizet. Köszi!
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Itt vagyok. Szurik megvoltak. Utolsó gona és a tüszőrepesztő is. :D
kamilla04
 
 


Annyira mázlisták voltunk este. Odaértünk ajtó kinyílt, megkérdezte a hölgy hogy mit szeretnék és már mehettem is be. Kedves volt aranyos, és kb 5 percet voltam bent. 8,50 kor kaptam meg. :D
kamilla04
 
 


Kamilla!!

Tényleg mázlista vagy!!! :lol:

Nagyon jó már nektek!! Lennék a helyetekben!!


Kocos, Salsera!!

Barátnőm is terhes most van a 4 hónapban, ő is állandóan rosszul van és hányingere van!
Ellenszer: Egyetek sűrűbben!! Sajnos, ez az áldott állapot hátránya!!
Áldott állapot a legjobb dolog! Főleg, h ennyit kell rávárni és szenvedni érte! De megéri!! :lol:
regi1978
Halásztelek
 
 


A mai napomat csak annyi árnyékolja be, hogy temetésre megyek. Egy volt kollégám felesége halt meg.
kamilla04
 
 


Zora már bent alszik!
:D
kamilla04
 
 


Szia,

köszönöm, most már szedem pár napja a bromot és őszintén szólva elég furán érzem magam tőle, ezért megfogadva tanácsotokat mindig közvetlen a lefekvés előtt veszem be a fél tablettát. Ebből mindenki fél tablettát kap? Meddig kell majd vajon szedni, mert az orvos csak annyit mondott hogy amíg nem szól, hogy hagyjam abba. Most nagyon szeretném ha a héten vagy szerdán már vagy pedig szombaton jönne csak meg a menstruációm, mert akkor jön ki jól a napom és akkor biztos tudok menni a klinikára, nálam az a baj, hogy mindig katonásan 28 naposak a ciklusaim és így péntekre esne, de hátha ez a bromo is most bekavar valamennyit és valamerre eltolja! Ebben bízom. Szerintetek csináljak valamit hogy előbb vagy később jöjjön meg? Valami tanácsotok van ezzel kapcsolatban? :)

Salsera tudni már valamit a másik babóról? Drukkolok, hogy minden rendben menjen!
Kocos gratulálok a babához! :) annyira jó ilyeneket olvasni, sok erőt ad!

Az első szurit meg fogják mutatni? A férjem is jöhet megnézni ha esetleg itthon majd ő adja amikor velem van? Az a baj hogy én mindig féltem a tűktől és nem tudom hogy fogom bírni, kiváltani már kiváltottuk őket, még barátkozom velük. Nem lesznek buborékosak felszíváskor a szurik soha, nagyon figyelni kell rá?
84agi
 
 


Remélem minden rendben lesz , megy a drukk! Sok sikert! Most ez után mi következik? Leszívás pár napon belül?
84agi
 
 


Szia,

hű, de jó hogy leírtad ezt így részletesen, én sem tudtam hogy hogy működik ez, de akkor kb az előkészületek ugyan olyanok mint akár egy nagyobb műtétnél, nálam legalábbis ilyen volt akkor is. Annyi hogy ott már a maszkra sem emlékszem :) Mivel a tűktől félek a legjobban a branül a mumusom, főleg a kézfejben mert a kézhajlatban úgy ahogy már megbarátkoztam vele, bár akkor ott gondolom majd a legkisebb gondom lesz az. Annyira magához tér már az ember a műtét után hogy saját maga fel tudja venni a nadrágot és egyéb mást? Én eddig kétszer voltam altatva és sajnos elég rosszul viseltem, bár ott volt bennem cucc biztos mert elég hosszú volt az utolsó műtétem. A hányinger mindig kerülgetett! Itt a rövid altatásnál ilyen nincs? Ez annyia nem vészes?
84agi
 
 


Edina,
köszi a biztatást!Én is drukkolok neked,ma pl.azért,hogy jó híreket kapj Murbertől!

Zorát várjuk nagyon,ma rajta a világ szeme! :wink:

Kamilla,
de rendes tőled,hogy elmész a temetésre,főleg ebben a helyzetben!Nekem is meghalt egy kollégám felesége,nagyon szomorú dolog.Még vért adni is voltunk neki csapatostul,de nem gyógyult fel szegény.

Ági,
nyugi,megmutatják.Rövid protokoll lesz,ugye?A fecskendőbe óhatatlanul kerül buborék,ezért beadás előtt légtelenítjük,vagyis picit kiengedünk belőle,hogy a tetejéről kimenjen a levegő,és még egy pici folyadék.de mindent el fognak magyarázni neked!
Szerintem nemigen tudsz tenni azért,hogy előbb jöjjön meg,legfeljebb egy kis házasélet....vagy ha elmész futni,akkor ha meg akar jönni aznap,"kirázod" magadból és látod,hogy ez lesz az a nap.Ez különösen pénteken hasznos mert akkor rohanhatsz is a klinikára.
Vendég
 


Sziasztok,

Regi:
Tényleg valamivel jobb, ha az ember többször eszik és nem érez éhségérzetet, bár azért ma jelentősen jobb, mint tegnap volt.

Kamilla:
Őszinte részvétem a kollégának. De ez ne befolyásoljon, csak pozitívan és bátran holnap, gondolunk Rád!

84agi:
A bromot a terhesség 12. hetéig kell szedni, sajnos. Én nagyon utálom. Általában fél tablettát szedetnek, de hallottam már napi 2*1-et, gondolom ez az értékektől függ.
Szerintem sokat már nem tudsz csinálni a meghozatal ügyben, talán egy kis extra mozgás (futás, 10-15 perc hasizom) lehet, hogy dob rajta, de egyáltalán nem biztos.
köszönöm a drukkot, akkor kell mennem, mint Kocosnak, jövő hét pénteken, akkor már kell lennie szívhangnak, úgy hogy akkor kiderül hányan vagyunk.

Az első szurit megmutatják, a gona mivel elő van készítve egyszerű, még a buborékot se muszáj kinyomni belőle, mivel csak bőr alá adod. Szerintem azt próbáld megtanulni, mert elég sokáig kell adni.
A többiek a menopur/fostimonnal is jól boldogulnak, én azt mindig elmentem beadatni, mivel akkor már elég sokat kell járni a klinikára ezért a legtöbbet ott adattam be.

Kocos:
Szerencsére egyelőre nincs olyan kaja, amitől rosszul lennék, inkább csak ez a hol megjelenő, hol elmúló émelygés van. Tegnap este már abszolút jól voltam, nem éreztem, most reggel megint egy kicsit.
Már nagyon várom a jövő pénteket, jó lenne hallani Ő(ke)t!

Mmzsó:
Emlékszem rá, meséltél róla, csak azt nem tudtam, hogy ilyen fiatal voltál (nem mintha idősebb korban jobb lenne).
Akkor már férjnél voltál?
A szűrővizsgálat mindenkinek fontos lenne, sajnos egyre hallom a történeteket beteg, vagy elhunyt emberekről és minden esetben kiderül, hogy nem ment időben orvoshoz. Ez annyira szomorú! :(

Ha esetleg nem bántalak meg vele, elmesélnéd, hogy hogyan derült ki, szerintem mindannyiunk számára tanulságos lehet. Én nem vagyok az a nagy mellvizsgáló, pedig tudom, hogy kellene.
salsera
Budapest XIII. kerület
 
 


Ági,
mindenki felöltözik utána saját maga,legfeljebb segíteni kell,de nagyon aranyosak!Az altatás kb.10-15 perc,de sajnos van,aki rosszul van tőle,ilyenkor adnak szurit a popsidba,hogy enyhítsék a hányingert.
Vendég
 


Salsera,
sajnos nekem ezek a hányingerek egyre rosszabbak. :( Tegnap este azt hittem meglátogat a róka, de szerencsére magamba erőltettem 2 szelet pirítóst és jobb lett.
Ma egész nap eszek, rágcsálok valami így egyenlőre nincs hányingerem.
Én is nagyon várom a jövő hét pénteket! A hányinger, arra jó, hogy biztos van valaki a pocakban. :)

Jaj lányok, bocsánat, hogy erről levelezünk!!!! Remélem nem zavar benneteket... Nem akarom a szíveteket fájdítani, de tudom hogy hamarosan Ti is ebben a helyzetben lesztek! ;o)

Zora remélem jól van és jól viselte az altatást!

Mmzsó,
nagyon nehéz lehetett 26 évesen átesni ezen a szörnyűségen!
Nagyon erős vagy, hogy meggyógyultál!
Vigyázz magadra!

Kamilla,
örülök hogy simán ment a szuri beadatása!
Hol adattad be? A klinikán? Én ott, de nekem vasárnap este 11 órakor kellett. Én még szombat reggel telefonáltam és jeleztem hogy mi a helyzet és pont az a nővérke vette fel aki be is adta. :)
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Drága Hányingerrel Küzdő Kismamáink,
bár irigyelünk titeket a hányingerért,azért tudjuk,hogy ez nem valami kellemes!De ahogy írtad Kocos,legalább tudod,hogy rendben van a baba.Már csak "röpke" 2 hónap és reméljük,jobb lesz!

Salsera,
nem voltam még férjnél,sőt nem is ismertük még egymást,rá 3 évre találkoztunk csak.
Nekem úgy derült ki,hogy véletlenül tapogattam a melleimet,hogy feszül-e már,meg fog-e jönni hamarosan,és akkor éreztem egy kemény csomót,amit ha megnyomtam,odébbugrott.13 mm volt a legnagyobb kiterjedése,tehát még igen pici volt (a kis mell előnyei :lol: )de komolyra fordítva,havi 5 percet megér,hogy az ember áttapintja.

Szerintem Áginak rövid protokoll lesz,nem lesz neki gona,ő rögtön belecsap a lecsóba a stimulálóval.
Vendég
 


Mmzsó,
én is kaptam egy papírt, hogy kell zuhanyzás közben ell. a mellet (egy ultrahangos mell ellenőrzéskor a hagyományoson még nem voltam) és tényleg pár perc az egész. Megéri!
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?