Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dodo!
Én is a berry nectart ittam, 1/2 dl napi adagban. Ismerem a többi terméket is, nagyjából azt is tudom, hogy mi mire jó, de nem próbáltam, csak a krémeket és a sampont. Az az igazság, hogy semmi változást ne éreztem, mikor ittam hónapokig a gélt. Igaz nem is volt semmi olyan okom amire ittam, csak tanácsolták, hogy jót tesz a szervezetnek. Ha ilyen jó tapasztalatod van a géllel, kipróbálom újra.

Rózsalány!
Sajnálom, hogy ilyen rendellenes vérzést okozott nálad a gyógyszer. Biztos vagy benne, hogy a closti okozta? Ha tényleg az, beszéld meg a dokiddal, hogy adjon másik gyógyszert, én is mást kapok, de a hatása ugyanaz, mint a clostinak.

Dana!
A hsg-ről csak annyit tudok, hogy a félidő előtt kell csinálni. Nálam rögtön ezzel kezdte a mostani orvosom mikor elmentem hozzá és elmondtam az előzményeimet. Ha mész hozzá, vidd el magaddal az összes leletedet!
Boldog új évet mindenkinek!

Matchi
matchi
 
 


Matchi!

Nekem tenyleg ilyen jo tapasztalaim vannak, es a kornyezetemben meg sok embernek.
En elegge kepben vagyok most a termekekkel kapcsolatban, ha gondolod megbeszelhetjuk, hogy meg mik lennenek hasznosak neked.

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Sziasztok,

Jó híreim vannak. Ma lett meg a hormoneredményem. OK minden Kép
Csinált a dokim UH-t is. Ma vagyok a 13.cn-on és jobb oldalt van egy 26mm-es tüszőm. Kép Úgy látszik a 2*1 Closty megtette a hatását.

A baj (?) csak annyi, hogy párom novemberben még szaunázott (akkor még nem tiltottam el tőle, mert nem tudtuk, és csak később kérdeztem rá a dokira, hogy 3 hónap alatt fejlődik ki egy generáció)
Hát majd meglátjuk, hogyan viselték a kisfickók a meleget és mennyire punnyadtak be.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 

 
 

Dodo!
Miket javasolsz még?
Privátban is írhatod: matchi@wap.hu vagy matchi@freemail.hu. A wap meg fog szünni február 1-től, ezért van most jelenleg 2 címem.

Köszi.

Matchi
matchi
 
 


Hello!!

Képzeljétek el, hogy ma elmentem a küretre ahogy a hejettesítő orvos utasításba adta. Megcsináltattam minden papírt és 9-kor már ott ültem a kórházi ágyon hálóingbe és vártam hogy jöjjön a főorvos, hogy fölvegyen. Jött is és az volt az első kérdése, hogy" maga, egyébként miért is jött???" eccerűen nem értette, hogy hogy küldhetett el a doki küretre azzal, hogy 10 napja vérzek! Mondta, hogy semmi nem indokolja ezt a beavatkoást és majdnem lehüjézte a dokit, hogy hogy küldhet el műtétre mikor még nem is szültem meg closty volt meg minden...KépKépKépKép
Szóva hazaküldtek és megúsztam!!!Kép

Bocsánat, hogy ijen bőlére eresztettem a mondókámat, de nagyon örülökKép

Mindenkinek BOLDOG KISBABÁS ÚJÉVET KÍVÁNOK!!!
rózsalány
 
 


Sziasztok Lányok!

Visszajöttünk vidékről a szűlőktől. Még maradtam volna, de ugye semmi sem tart örökké.

Ma vagyok 6 hetes, jól vagyok csak néha rámtör az émelygés és a petefészek-fájdogálás. Minden miatt aggódom, sejthetitek. Nagyon rettegek, hogy megint baj lesz, csak néha kapcsolok ki sajnos. Hétfőn kell legközelebb mennem UH-ra (a 32. napon voltam utoljára, mert a doki szabin van), nagyon remélem, hogy addigra már lesz szívhang, különben nem is tudom mi lesz... Páromat is elviszem, hátha rossz híreket kapok és kell aki összekapar.
Bocs a sok negatívumért, de tudjátok, a tapasztalataim nem jók.

F.
falina
 
 


Falina!

Remelem a hetfoi Uh-n rendben lesz minden! Bizzal!

Rozsalany!

Juj, hat ezt jol megusztad, nem csodalom, hogy ilyen boldog vagy!!!

Cirmike!

Szep kis tuszod vn! Nyh milyen vastag, nem mondtak? Az is fontos!

Matcsi!

Irok mailt, ok?

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Dodo!

Köszi, írtam választ. Az egyik címem elírtam, a pontos matchi@intermail.hu.

Matchi
matchi
 
 


Sziasztok!

Volt ma ejjel egy kis izgalom nalunk... minimalis barnazas, reggel irany a doki. Nagyon rendi volt, szabijarol bejott a korhazba megnezni, mondjuk szerencsem volt, mert mar masok miatt beutemezte.
Nem latott szerencsere aggodalomra ado okot! Felirt Ultrogestant meg MagneB6-ot es hetfon ujra latni szeretne, akkor mar vervetel is lesz.
Ma apuci is bejott es olyan ari volt a dokibacsi, megmutatta neki reszletesen, hogy mi micsoda az UH-s kepen. Kép Orultunk mindannyian. Kép

Szoval lanyok, nem unatkozom. Most, hogy megvizsgalt elegge megnyugodtam. Ennek a babanak meg kell szuletnie! Kép

Rozsalany!
Szerintem is jobb varni meg ezzel a kurettel es vizsgaltasd ki magad!

Udv: Falina
falina
 
 


Dodo,
Sajnos azt nem nézte, hogy milyen vastag a nyh.
Remélem azzal nem lesz gond.
Inkább attól tartok, hogy a párom többször is szaunázott novemberben.
Majd meglátjuk, csak akkor kell ismét mennem a dokihoz ha megjön vagy ha nem jön meg, mivel minden rendben van (volt) velem az első terhességnél is.

Falina,
Örülök, hogy minden rendben.
Most nyugodtan lépsz át az új évbe!
Hétfőn pedig újra látni fogod a babót!

BOLDOG ÚJ BABÁS ÉVET MINDENKINEK!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Én is boldog, babás új évet kívánok mindenkinek!

Falina
falina
 
 


Sziasztok!
Falina, Matchi
titeket kérdezlek mert jövő héten én is megyek a dokinkhoz, be kell nála jelentkezni, vagy csak odamegyek és kivárom a soromat? És paraszolvencia van? Szóval ti adtok neki valamit? Ha hétfőn vagy kedden megyek van esélyem hogy a héten megcsinálná a hsg-t? Mert az én undok dokim jövő héten se lesz és a ciklus 15. napján akarja megcsinálni, én pedig azt nem szeretném.
Nekem nem volt ilyen jó ez a hét. Hétfőn megjött a vérzésem, de nem rendesen. Most 5 napja van gyenge vérzés, már reménykedtem hogy hátha mégis baba van de a teszt negatív lett.Kép
Cirmike te babázni fogsz hamarosan. Kép
Rózsalány 1x nekem is volt ilyen elhúzódó vérzésem, az én akkori dokim nem gatyázott, megcsinálta a küretet annak ellenére hogy nekem se volt még akkor babám. Tényleg jó, hogy megúsztad, és amúgy jobban vagy már? Múlik a dolog?
Jó mulatást és boldog babás új évet mindenkinek!
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Danaaia,
nekem anno Vtina azt ajánlotta, hogy előtte jelentkezzek be nála telefonon, és a visit végén mindig ad új időpontot. Ebből azt gondolom, hogy ő szereti ha tudja hány betege lesz aznap, de persze mindig van sürgős eset.
Hm, hogy megcsinálja-e jövő héten a hsg-t, arra nem tudok mit mondani. Nálamnem volt ilyen beavatkozás.
F.
falina
 
 


Danaaia,
pénzről e-mailben szívesebben beszélnék!
F.
falina
 
 


Sziasztok, lányok.... remélem,még emlékeztek rám... Kép Csak kapkodom itt a fejem, kb egy hónapja nem is nagyon néztem errefelé: gratula Falinának, Tina nagyon sajnálom, tudom, min mész keresztül...

És mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok, amolyan babás boldog új évet...Kép

S ha már ilyet kívánok nektek, hadd dicsekedjem csendben, ma vagyok 5 hetes és egy napos egy meglepetésbabával... Novemberben amikor megjött, eléggé kiborultam és mivel a munkahelyemen is elég húzósak az évvégék, valamint januárban költözünk, ezért úgy döntöttünk a párommal, hogy decemberben nem is próbálkozunk... 22-én kellett volna megjönnie, de nem jött... Gondoltam, majd 27-én veszek egy tesztet és másnapra megjön - ahogy szokott... 27-én nem volt kedvem sehova menni, de a párom rám parancsolt, hogy vegyek tesztet... vettem és napközben pozitív lett... csináltam még egyet és az is az lett (tévedés kizárva) Szerencsére másnap a dokim fogadott, ahol az UH-on egy 5,2 mm-es petezsákot láttunk. Azonnal táppénzre vett, Utrogestan, sok pihenés és két hét múlva megyünk...

Tudom, hogy az idegeitekre megy, amikor mindenki mondja (azért gondolom, mert nekünk is mindenki ezt szajkózta), hogy nyugi, nem kell csak a babakérdésen rágódni, de higyjétek el, nekem fogalmam sincs, hogy mikor fogant a baba, azaz lehet ebben valami - de nagyon örülök neki!!!!Kép Kép Kép Csak még nagyon félek, a júliusi események miatt...

Nagyon szép babás új évet kívánok mindannyiunknak!Kép

Böbe
baba76
 
 


Böbebaba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hat megorulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez valami fantasztikus!!!!! hogy csinaltatok???? De komolyan!!!!!! Mondd meg lecci! Es azt is mondd meg, hogy nem ereztel semmit, hogy babas lehetsz 22-e es 27-e kozott? Valld be legyszi!

Juj, de szeretnek en is megint babas lenni! Nekem hetfon kellene megjonni de sajnos tenyleg semmit nem erzek, ezert kerdezem. Szoval szerintem nem jott ossze most, de tenyleg erdekelne, mit ereztel, volt-e valami jel.
Es nem is akcioztatok felidoben? Es nem is szedtel clostit???????

Juj, de sok kerdes, legyszi valaszolj!

Nagy gratula, es nagyon remelem most minden rendben lesz!!!!

pusz es azt hiszem neked megvan most a boldog uj eved. Azert a tobbieknek szep babas uj evet kivanok!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Szia Dodo,

még ne kiabáljunk el semmit... Kép Mindenesetre fekszem mint a kisangyal, a szilveszteri buli is szunyókálással telik.. Kép

Nem szedtem clostit, sem a prednisolont. sőőőt, félidőben nem is tudtunk együtt lenni, előtte történt.Kép a doki is mondta... (merthogy 4 hetes és pár naposan voltunk UH-n és mondta, hogy ááá, még nem látunk majd semmit... feltette az UH-t és szinte azonnal ott volt a paca - az asszisztense mondta is, hogy ne is mondjam mi van, hallotta a röhögést...)

Nem éreztem semmit... tényleg... utólag találtunk csak jeleket, pl. a karácsonykor szokásos borba áztatott aszalt szilvából nem faltam annyit, amennyit szoktam, ill. sokat aludtam - no de ki nem alszik szabi alatt sokat... A hasam fájdogált, de azt hittem, meg fog jönni és azt érzem, a mellem csak 2 napja durrant be, úgyhogy semmi konkrét jele nem volt... (igazság szerint be is jelentettem, hogy januárban kaáli, mert ez így nem mehet tovább, hogy még a ciklusom sem áll helyre... most mondhatom le az időpontot Kép )

Nagyon szurkolok neked és remélem mihamarabb izgulhatunk érted is!!!! Kép

Böbe
baba76
 
 


Lányok!!

Babának és Falinának sok pihenést és örömteli terhességet kívánok a többijeknek pedig mielőbbi gólyahírt az ÚJ ÉVRE- magamat is beleértve!!!!!!!KépKépKép
rózsalány
 
 


Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt, ezért bocsánat, ha butaságokat kérdezek majd.
Mindig is rendszertelen volt a mensim, de egyértelműen stress függő. Nyugisabb hónapokban már volt 31-32 nap is, de vizsgaidőzsakban, munkahelyi "őrülethónapokban" rendszeresen ki is maradt.
A dokim (Szt. Imre Kh.) három hónapon keresztű vérvételes hormon vizsgálatokat csinált, majd a ciklus 2-3-4-5-6. napján 1-1 clostilbegyt-t írt elő. A 11. naptól hüvelyi uh-al nézette a tüszőket. Sajnos a 11.napon első hónapban csak 16mm-es volt , és péntek. Hétfőn már 26mm-es volt, de az uh dokinéni (undok egy nőszemély) már nem azt írta a leletre hogy tüszű, hanem, hogy 26*26mm-es "folyadek tart. képlet".
Meg ezen a napon choragon 5000 injekciot kaptam (három órát rohangáltam patikáról patikára, mert mindenhol csak másnapra tudták volna beszerezni). Azt mondta a doki, hogy az injekciót követő nap és másnap kell házaséletet élni.
Baba semmi, de végre 28 napra jött meg. (és életemben először fájt a mensi)

Ebben a hónapban megint hétvégére esett a 11. nap, de most azt mondta, -látva pénteken az 17mm-es domináns tüszőt-, hogy vasárnap adja be a férjem az injekciót (sebész a drága - a sors fintora, hogy a nőgyogyim feleségét meg ő operálta) és hétfőn-kedden gyártsuk a babát.

Szerintetek mikor érdemes az injekció után? Tényleg pont 36 órával? Mennyi idő legyen a két sex között?
Mi a múlt hónapban végig röhögtük az eseményt, de azért nem fogom a legromantikusabb éjszakáim között emlegetni. :-)

A következő hónapban a férjem nem lesz itthon, és mivel a postás nem tetszik, ki kell hagyni a januári ciklust. Mit gondoltok attól még szedjem a clostilbegytet?

Nincs valami tippetek, hogy mit főzzek a férjemnek, hogy "ereje teljében legyen"?

Hát most csak ennyi, előre is köszi a válaszokat, és mindenkinek babában gazdag új évet kívánok!!!

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya
Pilisvörösvár
 
 


Sziasztok!
Böbe szurkolok!
Falina a címem novaihu@yahoo.com Nagyon kíváncsi vagyok a részletekre. Akkor most vasárnap hívjam fel ha hétfőn menni szeretnék? Ja és nálad miért nem volt hsg? Igazából nekem már volt 98-ban, azóta 2 lányom van, tehát nem tartom nagyon indokoltnak, de ha alaposak akarunk lenni akkor, kell, mert a kisebbik lányom is 2,5 éves tehát azalatt is történhetett bármi. Örülnék neki ha most nem kellene megcsinálni.
Virnya!
Üdv itt köztünk. Szerintem nagyon jól reagálsz a clostira, a 26 mm-es képlet nemcsak a mérete miatt lehet cisztikus, annak szerintem más jelei is vannak, ha a doki így látta feltehetően igaza volt. Bár a 14. napon ezt szerintem is korai így kijelenteni. De legalább kaptál szurit ami megrepesztette, én nem kaptam lett is 5 cm-es cisztám.
Az akciónak szerintem 12-24 órán belül kell lenni, és itt a topikon az az egybehangzó nézet, hogy 2 akció közt 1 nap pihi előnyös.
Ha a párod nincs januárban attól még szedd be a gyogyit, mert a closti hónapról hónapra általában jobban hat, tehát a januárral megalapozod a februárt is szerintem. Legalábbis nálam így működött régen. Most meg cisztám lett.
A férjed egyen sok fehérjét, meg te is, de egyébként szerintem az étkezés nem a legfőbb befolyásoló tényező.
Jó neked hogy van otthon aki beadja a szurit. Ha nekem lenne, akkor én se szenvednék most a cisztám miatt.
Sziasztzk
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Böbe,
gratulálok! Vigyázz magatokra! Kép

Rózsalány,
köszönöm. A pihenés megvan szerencsére. Kép

Danaaia,
nemsokára megy a mail.

Falina
falina
 
 


Sziasztok!
Danaaia,
szerintem te is be tudod adni magadnak az injekciót, de ha te nem mered, bárkit (a legközelebbi mentőállomáson dolgozó segédápolótól kezdve, bármelyik kórház növérkéjéig) megkérhetsz rá. Tudomásom szerint a vénás injekciót csak orvos adhatja, de láttam én már karón varjút...azaz növérkét ilyesmit csinálni. De ez most nem számít, hiszen a muscularisan comba adott inj. nem vénás.
És köszi a válaszokat!

Cirmike!
Szauna miatt ne aggódj, ha lenne miért, akkor már kihalt volna Finnország. :-)
Amúgy a férjem sperma térképezése (vagy valami ilyen neve volt laza 8 ezerért) előtt két napig pont 38,5-39 fokos láza volt, és mégis egész jó eredmény született.
Én inkább azon vagyok ki, hogy nem hajlandó a bulizásról, és az ott fogyasztandó mindenféléről lemondani. Plusz a munkahelyén egész nap röntgensugárban áll (ezért is kellett a spermatérkép) és még ólom kötényt sem visel, mert akkor legszakadna a háta-válla egy pár órás műtét után. Remélem a sugár miatt sérült spermák elpusztulnak, mintsem leendő reménybeli babánknak ártsanak.

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya
Pilisvörösvár
 
 


Sziasztok lanyok!

Nahat nekem sajnos atom negativ a tesztem, ugyhogy holnap nem is megyek vervetelre, mert felesleges, semmit nem is erzek, ugyhogy ez most nem jott ossze. Nahat ugy latszik a Joisten meg mindig probal bennunket!

Na, azert annyira nem vagyok szomoru, azt hiszem azt nem tudnam nagyon elhinni, hogy sikerult, ugyhogy ez igy most a szokasos erzes, amit erzek mar 3 eveKép

Bobe!

De neked korabban volt peteeresed closti nelkul? Mert nekem az a baj, hogy closti nelkul nem erik rendes pete, tehat esely sincs!
En sem koncentralok annyira am a babara, dehat azert a napokon kozepidoben, amikor ugye UH-n megnezik a kis tuszoket, akkor azert megis csak oda kell koncentralni!
Na, fene se tudja ezt, majd Joisten elintezi, en ebben bizom, masban ugysem tudok.

Dana!
Nekem is beadta a ferjem az injekciot, a popomba, nagyon ugyes, kevesbe fajt, mint amikor a nover adta, de tenyleg beadjak neked azt barhol, ugyeleten vagy ilyesmi...

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Dodo!

Sajnálom, de fel a fejjel a köv. hó a Tiéd lesz!!!

Nekem úgy látszik segített a closti elsőre, de azért még izgulok az Uh-ig, hogy minden ok legyen.

Tegnap két egyforma erősségű tesztet csináltamKép

Úgy örülök!

Köszönöm a drukkokat!!!

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Megvolt a reggeli tali a dokival, hááát nem fülig érő szájjal jöttem ki. Nagyon megnyugtatott volna, ha lett volna szívhang (6.hét 4. nap), de nem volt. Viszont nőtt péntek óta, ez legalább már vmi. Most azzal próbálom nyugtatni magam, hogy elavult UH-ja van a dokinak, persze ezt csak ránézésre gondolom így...

Ha valaki tud konkrét esetről, hogy még nem vagyok lekésve a szívhangról, az írja meg légyszi! Az ismerőseimnek ilyenkor már rég volt és az első orvosom is azt mondta, hogy ilyenkor már kellene lennie. Viszont halvány reménysugárként kapaszkodom abba az emlékembe, miszerint már hallottam volna későbbi észleléséről is.

Mea,
most nem tudom, hogy gratuláltam-e már neked ("Kicsit" izgatott vagyok én is az utóbbi hetekben...)vagy sem, de ha nem akkor most: Kívánom, hogy minden rendben legyen veletek és vigyázz rá nagyon! Kép
UH-ra mikor mész?
falina
 
 


Sziasztok!
Mea
szorítok én is.
Falina
nagyon drukkolok neked hogy minden oké legyen, mikor mégy megint? Én úgy emlékszem a 7. hét a határidő (nekem mindig akkor nézték), mondjuk abból még van hátra idő, és lehet hogy később történt a megtermékenyülés ez is okozhat eltérést. Kitartás.

Én ma voltam közös dokinknál, 9 utánra hívott, gondolom te korábban voltál. Nem kell hsg Kép éljen, szerinte nem indokolt, a cisztám még megvan de már csak fele akkora. Legközelebb a köv. ciklus 3. napján megyek vérvételre, ami nálam bizonytalan hogy mikor jön el, de most nagyon várom, mert így is két ciklus mindenképp gyogyi nélkül megy el.
Dodo,
nálad kiderült valaha hogy miért nincs peteérésed? nekem sincs gyogyi nélkül, de eddig még senki nem nyomozta ki hogy miért.
Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Danaaia,
7 előtt értem oda (ma csak 4 órát sikerült aludni), gondoltam rád, körül is néztem, de senki nem volt olyan Danaaia-s. Kép
Most hívtam nemrég a reggeli vérvétel eredményei miatt, amire azt mondta örömmel, hogy jók. Rákérdeztem, hogy folytassam-e a napi 2*1 Utrót, mire azt felelte, hogy a napi 1 elég lesz. Ezen azért még elgondolkodom, én hajlok afelé, hogy marad a 2*1. Úgy hallottam, hogy ezzel a bogyóval nem lehet játszadozni, a 12. héten be kell fejezni folyamatosan leszoktatva a szervezetet, hogy a méhlepény átvehesse a sárgatest szerepét.
Ha vki tud okosabbat erről a témáról, várom a hozzáfűznivalókat! Kép

Milyen rendi, hogy már ma fogadott, ugye nem kellett sokáig győzködni? Gondoltam, hogy nem kell hsg, szerintem is fölösleges lenne egyelőre.

Falina
falina
 
 


Dana,

Bocsi, hogy nem válaszoltam, ma jöttem dolgozni, addig nem voltam gépközelben.
Látom Falina már válaszolt a kérdéseidre.

Matchi
matchi
 
 


Matchi,
anno egy Szilvi nevezetű lány is kérte a dokink számát, csak akkor meg én nem nagyon figyeltem vmiért rá. Vajon te figyelmesebb voltál nálam és megkapta a számot? Vagy esetleg Tina?
F.
falina
 
 


Falina!

En is ugy tudom, hogy lehet meg a 7. heten is, nem vagy lekesve szerintem semmirol!

Dana!
Nem, nem tudjak mitol nincs peteeresem!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Sziasztok!
Falina, remélem hogy nem vagy már ideges és minden oké lesz. Dokink nagyon aranyos, vasárnap hívtam és nagyon készséges volt pedig a férjem le akart beszélni, hogy vasárnap ne hívjam úgyse fogad hétfőn. Én mégis hívtam és hétfőn mondta is hogy nyugodtan hívhatom hétvégén is, úgyhogy te is nyugodtan telefonálj neki akár hétvégén is.
ha te mindig ilyen korán mégy akkor kicsi az esély a talira, mert én innen Esztergomból csak akkor megyek fel ennyire korán ha erre külön kér. Én is körülnéztem, én se láttam senkit olyan "falinás"-nak. Kép

Dodo,
na ez az ami elkeserít, hogy csomó dolog van amire nincs magyarázat, csak esszük itt a bogyókat, s közben senki se tudja miért.
Természetgyógyásszal nem próbálkoztál még? Nekem már az is megfordult a fejemben, hogy ki kéne próbálni.

Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Danaaia,
egészen ma du-ig lenyugodtam, de most már kezdem rábeszélni magam, hogy előbb nézzen meg a doki. 2 hét múlva a 8 és feledik hétig nem bírom ki szerintem. Csodálkozom, hogy a doki sem kíváncsi ránk előbb tudva az előéletemet. No jó, az eredményeim nem is adnak orvosilag alapot a rosszra.
Ha táppénzen maradok, akkor lehet, hogy mégis összefutunk, mert amúgy nem vagyok koránkelő, sőőőt. Kép
F.
falina
 
 


Dana!

Hat igen, tenyleg sok dolog van, amire nincs magyarazat! Milyen egyszeru is lenne, ha azt mondanak, hogy hat maganak ez a pirula kellene, ennyibe kerul, es hat akkor rogton jonne a gyerek. Na dehat ilyen nincsKép
Lehet hogy jobb is, fene tudja.
Termeszetgyogyaszhoz is jarok, talpreflexologiara a Vargha gyogymodba, es nagyon jo, sokat javultam.
Meg persze szedem ezeket az aloes dolgokat, amik szinten termeszetesek, igy hat ebben a kettoben bizom egyuttesen. Biztos meghozza a gyunolcset, csak varni kell egy kicsit.

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Sziasztok!
Falina,
én se bírnám ki addig. A doki könnyen kibírja, de arra nem gondol hogy mi milyen nehezen viseljük ezt a várakozást. Én most a köv. mensimet alig várom, de attól tartok jó sokat kell majd várnom.
Annak örülnék ha találkoznánk, majd egyeztetünk néhány ismertetőjelben. Kép

Dodo,
a természetgyógyász célzottan a babaprojektre segít rá, vagy az általános állapotod javítására törekszik? Szóval van a természetgyógyászoknak valami ötletük a mi problémánkra? És milyen ez a Vargha gyógymód? és még azt szeretném megkérdezni, hogy mit szedsz a gélen kívül? Milyen aloés bogyót? Én kaptam tőlük katalógust, de abban nem láttam olyan terméket ami a termékenység javítására lenne jó.
Sziasztok
Dana

Kép
danaaia
 
 


Falina!Kép

Óriási gratula Neked is!Kép
Neked mikor fogant meg szerinted a pici?
Nekem dec.19-én szinte tuti.

Én jövő héten megyek, csak hogy kizárjuk a méhen kívűlit, de sok mindent még nem lehet majd látni csak petezsákot mert most vagyok a 4.héten.(fogantatástól 2. hét/

Szerintem szívhangot a 7.héttől lehet, nem?
Nyugi, minden rendben lesz.

Te táppénzen vagy már?
Szerinted ha minden ok nálam, akkor mikortól vesznek fel táppénzre ha szeretném???

Vagy csak akkor, ha baj van???

Mea
mea
 
 


Böbebaba!Kép

Neked is hatalmas gratula!!!Kép
Minden ok lesz, ne izguljKép
Hanyadik hétnél tartasz?

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Felkeltem 10 után és megint volt kis barna, ráadásul több, mint pénteken. Hívtam az orvost, megemelte az utrót napi 3-ra, magneb6-ot is napi 3-ra újból plusz nospa (na ez nincs itthon) és pihennem kell.

Viszont amikor feltettem a kupot, azt éreztem, hogy nagyon puha lett a méhszáj, mintha felázott volna. Vmit olvastam én anno erről, de már nem tudom, hogy mi is volt a megoldás, talán vmi olyasmi, hogy az Utrótól puhul fel, emiatt van vérzés és át kell térni szájon áti bogyóra.

Akinél volt hasonló eset, kérem írja le nekem a megoldást! Dokimat már nem tudtam elérni, csak du. 3-kor lesz.
Jah és kicsi bíztatás sem ártana nekem... :/
Nem hiányzott ez most, már épp hétfő du. óta teljesen lenyugodtam, erre...

Köszönöm:
Falina
falina
 
 


Mea,
nekem dec 2-án fogant.
Szívhangot tudok, akinél már 5hét6naposan láttak, de a 7. hét közepén már muszáj látni.
Noh, nekem hétfőn 6+4-kor nem volt szerencsém még látni.
Fenyegető vetéléssel péntek óta táppénzen vagyok. Szerintem orvosfüggő, hogy kiír-e kérésre. Nálam a táppénz sajnos már magától értetődő lesz, ha lesz tovább...
Kicsit kivagyok, de még nem adtam fel teljesen.

Danaaia,
nagyon bízom benne, hogy lesz még tovább és tudunk találkozni dokinknál.

F.
falina
 
 


Falina!

Fenyegető vetélés, de mitől?
Jaj, akkor tényleg kíméld magad és pihenj jó sokat és minden ok leszKép

Mitől van ez nálad?
És ilyenkor a családorvosod ír ki vagy a nőgyógyásznak kell írnia egy papírt a családdokinak???

Mea
mea
 
 


Falina!Kép

Visszaolvastam és láttam, hogy nálad a babóca megmaradása a nagyobb gond.

Én nagyon szorítom a kezedet és minden rendben lesz!!!

Vigyázz magadra

Pusz

Mea
mea
 
 


Mea,
engem a nődoki javasolt táppénzre és a háziorvos írt ki.
Már nem tudom, hogy mitől van. Nekem már volt 2 vetélésem, akkor nem akart kivizsgálni az akkori nődokim, így csak sejteni lehet, hogy prigihiány miatt van ez nálam. Viszont a mostani doki figyel rám és a progim teljesen rendben van, hogy az Ultrogestántól-e vagy alapbó is az lenne azt nem tudom...
Igazából kezdem feladni...
Azért köszi a bíztatást.
F.
falina
 
 


Falina!
Nagyon szorítok Neked, hogy minden rendben legyen. Mivel használtam már Utrogestant /hüvelybe/ is és Duphastont is /szájon át/, érdeklődtem is utána, a következőket tudom mondani: az Utro sokkal korszerűbb gyógyszernek számít, közvetlenül ott szívódik fel, ahol szükség van rá és nem terheli a májat. Ezzel szemben a Duphaston lehet, hogy nem puhítja fel a méhszájat, de átalakuláson megy át és egy macerásabb folyamat, míg odaér ahova kell. Lehet, hogy aki ezt mondta elfogult az Utroval..
Az én dokim a fiatalabb generációhoz tartozik, ő utrot írt fel, amikor terhes voltam. Amikor nyáron nem tudtam elérni és SOS kellett a gyógyszer, egy ismerős orvoshoz fordultam segítségért,idősebb generáció, ő Duphaston írt fel, azzal hogy "maga csak nem dugdosson semmit a hüvelyébe 12 hétig".
Szóval orvosa válogatja, hogy kinek mi a véleménye...
Nem láttam leírva, milyen volt a mérete a petezsáknak? Szerintem is sok a két hét a következő UHig, ha lehet harcolj ki egyet max.1 hét múlva. Remélem meglesz az a fránya szívhang... És probálj megnyugodni.

Ja, fenyegető vetélés: mindenkinek ezt írják diagnózisként, ha már volt vetélése -főleg ha több is- a múltbeli dolgok miatt.

Velem az van, hogy .. ma az 1. cnap. Megjött a fránya, pedig 3 tüszőm volt, kaptam Choragont, megtaláltam apát is amikor kellett, mégsem.... De ez van, majd legközelebb.

Üdv mindenkinek

Ági
agidomi
 
 


Ági,
köszi neked is a bíztatást.
Sajnos tisztában vagyok a fenyegető vetéléses dologgal, tapasztalt róka vagyok. Kép
Megyek vissa az ágyba.
F.
falina
 
 


Sziasztok lányok,

én itthon vagyok táppénzen, a doki kapásból felvett, csak ki kellett nyögni, hogy akarom... Kép

Falina, sajna a 6. hét vége felé már kellene szívhangot látni... Kép

Mea, most vagyok 6 hetes, a jövő héten csütörtökön megyek a dokihoz, tiszta görcsben van a gyomrom, nyáron ebben az időszakban történt a baj...

Dodo, nekem eddig nem volt gyógyszer nélkül peteérésem - hangsúlyozom:eddig. Kép

Puszi

Böbe
baba76
 
 


Baba!Kép

És a munkahelyeden mit mondtál, miért kell otthon lenned?
A körzetinek kell mondani, hogy írjon ki???
Vagy a nődokidnak?

Falina!Kép

Nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen!!!

Mea
mea
 
 


Sziasztok
Falina,
Nagyon szorítok én is hogy minden oké legyen, izgulok értetek nagyon. Nekem mindkét lányomnál volt erős vérzés, az 5-6. héten. Semmit nem kaptam csak Magneb6-ot, meg rutaszkorbint, és kerek perec azt mondta a dokim, majd a természet eldönti. Iszonyatos érzéseket éltem át emiatt hetekig, vizsgálattól vizsgálatik. Semmit nem reméltem. Nagyon sokat gondolok rád, hogy minden jó legyen és megnyugodhass, mert ilyenkor a kétségek közt vergődés a legrosszabb. Szóval kitartás és sok sok erő, próbálok küldeni gondolatban.
Ági,
ne kenődj el, beindult nálad a jó működés, lesz eredmény hamarosan. Kép
Mea,
ha táppénzre akarsz menni, nődokidnal szólsz, ő javasolja, és a háziorvosod meg megírja a papírt, amit a munkahelyedre kell elvinned, ha minden igaz.
Böbe,
minden oké lesz csak ne izgulj, lazíts. Kép
Sziasztok
Dana

Kép
danaaia
 
 


Köszi a drukkokat!
Már nem aggódom. Nem érzem a korábbi terhesjeleket, tegnap reggel óta másfajta enyhe fájdalmak vannak. Szerintem ez már nem az, aminek lennie kéne. Barna mára elmúlt, de ez nálam nem jelent alapból jót...

Dana,
Amikor te véreztél, nem éreztél hasonlókat, mint én (hogy mintha már nem lennél igazán terhes)?

F.
falina
 
 


Bocsi, hogy kicsit bekotyogok ide hozzátokKép

Aki még emlékszik rám, én vagyok Monik, még régrőlKép

Böbe, nagyon-nagyon gratulálok neked!!!Kép

Falina
Neked isKép
És talán egy kicsi megnyugtatásképpen, az én Kristófomnál csak betöltött 7 hetesen volt látható először szívhang, addig hetente jártam UH-ra, természetesen sík ideg voltam. Mégis minden rendben lett. Pedig tutira félidőben jött össze a Clostytól, mégis.
Azóta pedig már 35 hetesek vagyunkKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus,
köszi a megnyugtatást, ami, ha nem lett volna már 2x barnázás, jó hír is lenne (nekem is félidőben jött össze)! Kép

Szoktalak olvasni titeket a másik topikban.
Kitartást kívánok neked a szüléshez és a gyerekneveléshez! Kép
F.
falina
 
 


Falina
KösziKép

Babus

Kép
babus2005
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?