Új privát üzeneted érkezett!

Szisztok!

Én is előkerültem így hétvége táján...

Tina, Kép fogadd együttérzésem! Sok-sok erőt kívánok Neked a továbbiakhoz. Amikor úgy érzed, hogy elérkezett az idő, várunk vissza. Neked is boldog Karácsonyt!

Falina, Neked pedig nagyon örülök! Kép Te aztán nem tétováztál a teszteléssel. Innentől kezdve ne aggódj, csak bízz a babában. Kép Várjuk az új híreket.

Danaaia, jól kiszúrt veled a dokid. Kép Azért nem feladni. Amíg nem zárul le egy ciklus, addig mindig van remény. A hasnyomkodás tényleg ijesztő! Hogy állsz a vizsgáiddal?

Cirmike, csak így tovább! Kép Ilyen határozottan.

Többieknek továbbra is megy a drukk. Még várhatók babák ebben az évben. Kép Csak azt nem értem, hogy miért kellenek a tragédiák. Kép

Nekem egyelőre nem jött meg. Hétfőn kell tesztelnem. Falina, én betartom az orvosi utasítást. Kép A Férjem agyára megyek. Minden nap rá akar venni, hogy csináljuk meg a tesztet. Engem "nem érdekel". Valahogy nem szeretnék most egy - teszttel szembesülni. Inkább halogatom. Nyuszi vagyok...

Bocsánat, hogy ilyen szűkszavú vagyok! Már teljesen kipurcantam. Szabadságon is csak 1-2 napokat leszek, pedig úúúgy szeretnék pihenni egy kicsit. Na, mindegy.

Legyetek jók! Babára fel! Kép

V.


Kép
vera77
 
 


Sziasztok!

Falina,
Csak így halkan, de gratulálok én is Kép Kép.
Kíváncsi-fáncsi voltam, és olvasgattam a topikotokat, mert nagyon izgultam én is érted.
Lehet, hogy este fel is hívlak.

Többiek,
én Falinát személyesen ismerem - a párjaink révén. Sajna én ajánlottam neki azt a dokit, akinek két vetélést is "köszönhet". Menségemül szolgál, hogy nekem egy sima terhességet kísért végig és egy könnyű szülést vezettett le, sz'al én meg voltam/vagyok elégedve vele.

Más.
Van egy ismerősöm, akinek van már ugyan egy gyereke, de most már vagy 1-2 éve nem jön össze nekik a tesó. Clostyt szed már, de semmit nem ellenőriz neki a dokija (se vérvétel, se uh.) és ha jól emlékszem, 2x1 az adagja.
Most tüszőrepesztő szurit is kapott, de még csak kicsit sem emelkedett a hőmérséklete.
Ha van olyan doki, akit nyugodt szívvel ajánlanátok, akkor légyszi írjátok meg a nevét és elérhetőségét (akár a profilomban lévő e-mail címemre).

Köszi.

Üdv és sok sikert mindenkinek.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77
 
 


Szia Marcsi!

Most aztán jól lebuktam! Kép Érthető okok miatt még titkolni szerettem volna mind előletek, mind a család elől a hírt. Bár pont tegnap gondoltam rátok, hogy most már rutinos vagyok a tesztelésben és nem kellett téged hívni azonnal kielemezni azt. ;)

A mostani dokim tudom ajánlani, mondjuk ő is téved néha, mint most nálam is, de sokmindent vizsgál. Meg egy másik topikban olvastam egy lány dokijáról, aki elmondása szerint tényleg mindent megvizsgál, havi 3x vérvétel és 3x UH, ha jól emlékszem. Megadhatom mindkét elérhetőséget, ha gondolod!
F.
falina
 
 

 
 

Falina!
Én is szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz,csendben boldogan kicsit irígykedve Gratula!
Vendég
 


Viki!
Én is csak halkan, köszönöm! Kép
F.
falina
 
 


Sziasztok!
Falina. drukkolok nagyon.
Szia Vera!
Végre, már hiányoltalak. Köszi kérdésed, már 2 vizsgán túl vagyok, az egyik sikerült a másikat még nem tudom, 22-én szigorlatom lesz, a többi januárban.
vera, ha hétfőn tesztelsz, ugye megírod mi van, neked is megy a nagy szurkolás. Én sem merek tesztelni túl korán, sőt egyáltalán nem merek. Én mindig orvoshoz mentem, ha már 2 hetet késett, az uh-ban jobban bíztam. 2 gyerkőcöm van és még sose láttam zebrás tesztet.Kép
Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Köszi Danaaia, jól jön a drukk!
Sajnos nem tudom magam megnyugtatni teljesen, mindig az jár a fejemben, hogy nehogy megint vmi baj legyen... Éppen ezért - és most ne nézzetek bolondnak-, de napi 1 Ultrogestant felteszek, annak ellenére, hogy a doki szerint nem kell. Próbálok a megérzéseimre hallgatni, úgy tudom ártani nem árt az Utró... Így döntöttem. Egyszerűen nem tudtam megnyugodni, ugyhogy most jobb, hogy ezt teszem. És ugye ilyenkor a nyugalom a legfontosabb!

Vera!
Bizony nem haboztam teszetelni! Még a 21. napon a negatív eredményt hozó vérvétel után eldöntöttem, hogy a 28. napon csak csinálok egy tesztet. Valószínűleg ráéreztem! Talán most ezzel az Utró szedéssel is jól döntök! Nem szeretnék több tragédiát!

Lányok!
Kikért lehet még izgulni ebben az évben?

F.
falina
 
 


Falina!
GRATULÁLOK! Arra, hogy nem volt HCG, nem is mondok semmit....
Most már mindnnek rendben kell mennie, járj előttünk jó példával!!!!

Ági
agidomi
 
 


Falina!

Én is gartulálok. Ha csinált volna a doki progeszteront a 21. nap, még hamarabb lehetett volna sejteni. Nem baj, az a lényeg, hogy sikerült, és a progi értéked is jó.

Matchi
matchi
 
 


Falina!

Én is drukkolok nagyon. Kép Pihenj és koncentrálj nagyon a babára. Az utrót pedig szedd mindenképp!!!!!!! Ugye nekem is azt mondta, hogy nem kell szedni, mert nagyon magas a progim jó vaskos a mnyh, aztán az 5. hétre valamitől leesett, és elvékonyodott a mnyh, ekkor mondta először, hogy elmenet a baba. Aztán a 6, hétre valahogy visszaállt minden, de gyanítom, hogy mindez nem volt véletlen és befolyásolhatta mindazt ami történt. Kép Úghyogy szedd, főleg azért is mert tudom, mennyire megnyugtató.

Mindenkinek köszönöm amit írt nekem, jólesett. Lehet, hogy hamarabb jövök mint gondoltam, mert hiányoztok, és nagyon jól esik ha "beszélhetek" veletek.
Matchi és Danaaia!
Nektek főleg köszi.
Matchi én is sokat gondolok rád, főleg mikor már nagyon el vagyok keseredve, és csodálom a kitartásod. Lehet, hogy kérek majd tanácsot.

Tina
vtina
 
 


Szia Tina!
Olyan jó, hogy írtál, minden nap eszembe jutsz, mindig megnézem írtál-e. Titokban még emilt is várok, de nem akarok telhetetlen lenni. Gyere vissza mielőbb. Nagyon várlak.
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Sziasztok!
Ismeretlenül írok Nektek,szeretném a segítségeteket kérni. Lassan egy éve szeretnénk kisbabát, de sajnos eredménytelenül.Már a második orvosomat "fogyasztom", de úgy érzem, Ő sem az igazi.
Falina, Tina!
Úgy olvastam Ti nagyon elégedettek vagytok az orvosotokkal, ha lehet szeretném elkérni az elérhetőségét. E-mail címem: szederke@invitel.hu
Előre is köszönöm és mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok.
Móni
szederke
 
 


Hát itt lennék... egy elveszett bárányka...

Sziasztok! Kép

Képzeljétek vettem a Rossman-ban egy kétcsíkos tesztet! Kép El sem hiszem! Még szinte most is remegek! Kép

Most egy kicsit el, de mindjárt vissza és mesélek Kép
belyus
 
 


Szia Tina!

Nagyon szívesen segítek bármiben, ha tudok. Kérdezz nyugodtan, ha kiváncsi vagy rá megírom azt is, hogy milyen vizsgálatokat végeztek nálam.
Az az igazság, hogy a ciszták után velem most másmilyen gyógyszerrel próbálkozik a doki, egyenlőre sajnos nincs sok eredménye. Azért is nem szoktam már ide írni, de rendszeresen olvastalak Titeket, bevallom őszintén, hogy főleg miattad. Kiváncsi voltam rá, hogy alakulnak a dolgaid, és nagyon elkeseredtem, mikor olvastam, hogy mi történt újra. Pedig ez a doki tényleg alapos, jobb, mint korábbi közös orvosunk, és még mindig nagyon hálás vagyok azért, hogy rábeszéltél a váltásra, függetlenül attól, hogy Te sem ismerted az új dokit.
Megvan még a privát e-mailem? Ha nem baj, inkább oda írjál.

Matchi
matchi
 
 


Belyus!
Gratulálok!!!
Kép
Vigyázz magatokra!
Képzeld Én a DM-ben vettem a kétcsíkosat.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok lányok!
Köszönöm a drukkot!
Végre éled a topikunk! Kép

Belyus,
gratula neked, vigyázz magatokra! Kép

Tina!
Nagyon örülök, hogy újra köztünk vagy!!! Hiányoztál!
Nekem is azt mondta a 28. napi véremre, hogy 3x annyi, mint az ilyenkor elvárható. A nyálkahártyám nem vaskos ugyan, de egyre vastagszik. A mai véremre azt mondta, szépek az eredmények. Jövő héten szabin lesz, így csak jan. 3-án kell újra mennem.
Félek! Bízom benne, hogy addig nem lesz semmi baj, de szinte minden második gondolatom az, hogy ... de inkább le sem írom, hess-hess rossz gondolatok!
Mondtam neki ma, hogy én azért csak szedem napi 1x az utrót és azt mondta nyugodtan szedhetem, ártani nem árt. Most ezek után, hogy te is megerősítettél, lehet, hogy napi 2-t fogok szedni inkább. Még meggondolom.

Falina
falina
 
 


Judyt!
Hányadik napon mérték neked anno a 239-es progit?

Lányok!
A dokim szavaiból azt vettem ki múltkor, hogy korlátozták őket, már cak annál mérnek progit, akinél kimutatható a hcg. Ez ha igaz, felháborító sztem!
falina
 
 


Falina!
A 25 cn-on volt ennyi a progim.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Judyt!
Azta!!! Ez nem semmi! Kép
falina
 
 


Sziasztok!
Hát az én híreim nem ilyen vidámak.
tegnap voltam megnézetni a cisztámat. Ugyanakkora, de nem engedtem a hasnyomkodást. A doki azt mondta a köv. ciklusban ne szedjem a clostit "pihenésképpen", és aztán menjek egy meddőségi központba, majd ott "csinálnak nekem gyereket". Szószerint idéztem. Lerázásnak érzem az egészet, ahelyett hogy megpróbálná jobban nyomon követni a folyamatokat mondjuk vérvétellel stb. Jól elkeseredtem, nem értem miért viselkedik így. De mostmár biztos az orvosváltás, járhatok fel Pestre szerintem indokolatlanul. Az az érzésem hogy egyszerűen nem akar már velem foglalkozni, csak ezt nem így kellett volna velem közölni. Ha most új dokihoz megyek, minden vizsgálatot kezdhetek előlről, és az egy csomó idő. Karácsonykor még vissza kell mennem megint cisztanézőbe, akkor megmondom neki, hogy ennyi volt. hat évig jártam hozzá, bíztam benne mindig. Most meg olyan félvállról vesz mintha nem is ismerne.
Judyt, megint kérdezem, mert multkor nem írtad, neked mekkora cisztáid lettek, és érezted őket? Nem mintha bármi esélyem lenne rá, de az ember mindig reménykedik, hogy még nem lejátszott meccs ez a ciklus. Nem érzek semmi fájdalamt, szurkálást, amin a doki csodálkozik is.
Belyus, gratula és szorítok én is, neked is.
Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Danaaia!

Nekem több cisztám is volt korábban, mindkét oldalon, nem is egy. Kezdetben nagyobbak, majd minden ciklusban szépen csökkent a méretük, és egyre kevesebb volt. Végül magától elműltak, viszont kb. 3 hónap kellett hozzá. Semmi panaszom nem volt, semmit sem éreztem.

Matchi
matchi
 
 


Belyus,
Nagyon gratulálok! Nem mesélsz? Azt írtad!

Danaaia,
Sajnálom, hogy ilyen bunkó volt a dokid. Pedig hogy megbíztál benne! Azért lehet, hogy legközelebb (ha mész hozzá cisztanézőbe) már más lesz a hozzáállása, lehet rossz napja volt. Tényleg szörnyű lenne mindent előről kezdeni és ráadásul bejárni Bp-re.

Tegnap elmentem a dokimhoz (3.cn-on), felírta újból a Clostit de most már 2*1-et szedek.
Ma voltam nála a kórházban, megcsináltatta a vérvételt (nemcsak a prolaktint nézik meg ami nekem szerintünk magas hanem akkor már mindent).
30-án lesz meg az eredmény aznap csinál majd UH-t is (13.cn)

Most nagyon fel vagyok dobódva!

Sziasztok,
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Danaaia!

Nem azért írtam az előzőeket, hogy elkeserítselek, bízom benne, hogy még talán sikerülhet a baba ebben a hónapban is. De a ciszták esetén sem érez fájdalmat minden ember, ami szerintem is kicsit meglepő, de ez van. Szerintem bármilyen is lesz a következő vizsgálaton a doki, hagyd ott és keress egy másikat, de én nem gondolom, hogy rögtön Bp.-en kéne. Az biztos, hogy egy ilyen bunkó beszólás után már nem tudnék többet bízni benne.
Egyébként tényleg hihetetlen, hogy néhány orvos hogyan képes a betegeivel bánni. És az különösen elszomorító, hogy 6 éve ismered, és ezután bánik így Veled.

Matchi
matchi
 
 


Cirmike,
nagyon jó hír, hogy kivizsgálnak rendesen!

Belyus,
én is várom az élménybeszámolót!

Danaaia,
egy ilyen hozzállású orvost ott kell hagyni. Felháborító az, amit mondott neked.

Lányok!
Meddig lesztek netközelben még ebben az évben? Én holnap este hazautazom vidékre a szüleimhez, de onnan is 1-2x be tudok nézni majd hozzátok apósoméktól.

F.
falina
 
 


Sziasztok.
Köszi a hozzászólásokat. Matchi, nem keserítettél el, inkébb megnyugtattál, hogy nem olyan végzetes a helyzet, mint ahogy azt a dokim előadta. Akkor neked se kellett abbahagyni a clostit? mert ugye velem most ki akar hagyatni 1 hónapot, de én ezt feleslegesnek és időpocsékolásnak érzem. Ja és ugye itt áll a hűtőben a majd 3ezer forintos szuri, amivel akkor most mit kezdjek? Dobjam ki?

Esztergomi vagyok, itt a városban már minden valamire való orvost "kipróbáltam". És más kacifántos okom is van, hogy ne menjek ide, de az hosszú. Szóval, innen Bp. jöhet szóba v. Tbánya, egyforma távolság. Még 1x beszélek a dokival, megmondom neki, hogy januárban csináljon meg minden szükséges rutinvizsgálatot, amivel mehetek új doki után kajtatni, aztán pápá.
Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 



Akivel már nem találkozonék



Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Lányok!

Fentieken túlmenően mihamarabbi babásodást kívánok mindenkinek még az idei illetve az új évben! Kép

Falina
falina
 
 


Danaaia!

Ehhez aztán pofa kell, 6 éve jársz hozzá, és csak ennyi: majd ott csinálnak gyereket???!!!!
Bizti senki nincs már Esztergomban, aki szóba jöhet? Azért folyamatosan feljárni Pestre 2 gyerkőccel az fárasztó (bár akkor tudnánk találkozni Kép )
Amúhy a clostin kívül van más gyógyszer is, aminek ez a hatása, nekem is kilátásba helyezte a dokim, ha továbbra is cisztásodok és nincs eredménye a clostinak. Gondolom, Matchi szedi ezt (lévén ua. a dokink)

Tina
vtina
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek boldog Karácsonyt és még annál is boldogabb új évet kívánok ! Remélem mindenki jövőre megkapja azt, amire vágyik és idén még nem teljesült!!! Ami késik, nem múlik.

Tegnap voltam UHn,klassz kis tüszőket növesztettem, este megkaptam életem első tüszőrepesztő szuriját, holnap reggel újra Uh.
Aztán....meglátjuk.

Üdv mindenkinek.

Ági
agidomi
 
 


Sziasztok!
Először is mindenkinek áldott karácsonyi ünnepeket és új esztendőt kívánok!
Tina!
Igazad van, én sem ezt vártam tőle és az fáj a legjobban hogy annyira ragaszkodtam hozzá és még most se tudok napirendre térni az eset fölött. Ő volt a nyolcadik doki aki végre nem "bántott." Most megint kisérleteznem kell x dokival mire talán megtalálom azt aki normális. Tina szerintem én is a te dokidhoz fogok járni. Csinálunk neki egy kis forgalmat. Kép(Lassan átnevezzük a topikot az ő nevére Kép) Úgyhogy küldd el majd az elérhetőségeit, légyszi. És így akkor biztos találkozunk majd, amit én is nagyon szeretnék. Azzal én is tisztában vagyok hogy van más gyogyi is. És végképp nem értem, miért mondta azt hogy ő nem tud mást felirni. Biztos nem ismeri az új gyogyikat, le van maradva. Na ezért is ott kell hagynom. 25-én megyek hozzá, és bejelentem a dolgokat, ez lesz a karácsonyi ajándékom neki. Biztos örül, hogy megszabadul tőlem. 1x úgyis azt mondta, én vagyok az ő "keresztje". Ez évekkel ezelőtt volt, már akkor dobni kellett volna, de azt hittem viccel. Az esztergomi helyzetről majd személyesen. Bonyolult ügy.
Puszi mindenkinek, azoknak is akik itt év vége felé teljesen eltüntek, de ez biztos az ünnepek előtti hajtás miatt volt.
Én minden nap itt leszek, benézek, mi nem megyünk sehová mert mindkét lányom lázas. Ez évek óta így megy, hogy az ünnepekre betegek lesznek és orvos sehol ilyenkor már, szóval megint stresszes lesz az ünneplés és megint az lesz nekem az ajándék ha nem lesznek rosszul.
Sziasztok

Kép
danaaia
 
 


Danaaia!

Nálam is leállította a doki a clostit, mikor kiderültek a ciszták. Vártunk egész addig, mikorra már csak 1 db. ciszta maradt, és az is egész pici lett. Akkor felírt Menogon injekciót (napi 1-et), ami a peteérést segíti. Nálam annyiban speciálisabb a helyzet, hogy csak az egyik oldalon van meg a petevezetékem, így a másikról nem jönet létre terhesség. Elég macerás ez így, mert a 3. napon kapom meg az elsőt (ráadásul mindennap ugyanabban az időben kell beadatni, és mivel mindig beleesik egy hétvége, még az ügyeletre is mehetek vele), majd a 12. nap körül kapok tüszőrepestő szurit (choragon). Nekem az első tüszőrepesztő szuri után tünt el véglegesen a ciszta, ettől az injekciótól még szerencsére nem lett.
Sajnálom, hogy nincs lehetőséged a közelben másik orvost keresni. De 2 gyerek után nagy marhaságnak tartom azt, hogy meddőségi centrumot emleget az orvosod. Neked arra biztos nincs szükgéged.

Matchi
matchi
 
 


Kellemes ünnepeket kívánok én is mindenkinek!

Danaaia,
Jobbulást a gyerekeknek! Miközben válaszoltam Neked, azalatt írtál Te is.

Matchi
matchi
 
 


Danaaia,

Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy Tinával közös dokink (mint időközben kiderült) meddőségi specialista is, a János Kórházban is rendel. Ha őt választod biztos megnyugtat majd, hogy nincs erre a tudására szükséged.

Matchi
matchi
 
 


Matchi!
Köszi a választ, és neked is minden jót. Neked se könnyű, senkinek se aki ide ír. Nekem is Choragon áll a hűtőben, felteszem ha itt van mikor be kell adni, akkor most nem lenne cisztám.
Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Matchi,

A Jánosban mikor rendel? Ott is sztk vagy magán?

F.
falina
 
 


Sziasztok!
Látom mindenki karácsonyozik. Én tegnap délben voltam a dokimnál, hogy búcsút vegyek tőle, hát nem volt semmi a dolog. Mire időt tudott szakítani rám, már jól felhergeltem magam, és mikor bementem akkor meg elbőgtem magam. Kész. Hétfő óta annyit rágtam magam, hogy mit mondjak neki, mit ne, hogy teljesen kikészültem. Nagyon szerettem ezt a hülye dokit, sok depis időszakon segített át, de érzem hogy ott kell hagynom, viszont ez az egész úgy bánt, mert nem vártam tőle ezt az egész hülye helyzetet. Persze magyarázkodott, hogy félreértettem, meg hogy nekem akar jót, és hogy ő nem küld el blablabla. Remélem azt legalább sikerült elérnem nála hogy egy kicsit elgondolkodjon és mással ne bánjon így.
A cisztám talán kisebb lett, januárban végig kell csinálnunk az összes rutin vizsgálatot, amit 3 hónappal ezelőtt ha megcsinál, most nem ez van, na mindegy.
Mindenkinek jó pihenést.
Aztán gyertek!!! Kép
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Danaaia,

Nem lehetett könnyű a 25-i beszélgetés a dokival, gondolom jó túllenni rajta. Ezek olyan kellemetlen helyzetek, és persze mindig mi nők szenvedjük meg leginkább. Az orvosnak meg csak egy páciens vagy a sok közül, magyarázkodik kicsit, majd gyorsan elfelejti az egészet.

Falina,
Nem tudok többet, csak már többször előfordult, hogy azért kellett a dokira várni, mert szülése volt, és úgy emlékszem, hogy a János kh-ban. Egyszer pedig mondta, hogy lombik bébit csinál (ezt szó szerint így mondta), azért fog késni. Gondolom sztk alapon, nem magán rendelésben. Más fórumokon is olvastam arról, hogy járnak hozzá mesterséges megtermékenyítés miatt is.

Matchi
matchi
 
 


Sziasztok lanyok!

Hat visszajottem egy kicsit, vegre olvastalak titeket. Sajnalom, Tina ami tortent, nagyon sajnalom, nem is tudok mit irni, remelem hamarosan megvigasztalnak egy egeszseges kisbabaval.

Matchi, Dana!

Nekem a baratnomnek is volt cisztaja, 3.5 cm-es, meg is akartak muteni, es osszement 1 cm-esre!!!!!!
El is maradt a mutet, es tudjatok mitol? Siman egy novenynek, az aloenak a nedvetol, lehet, hogy ismeritek, de ha nem, szivesen elmeselem, mert hihetetlen eredmenyeket tud produkalni!!!!!
En mar 1 eve iszom, eszem ezeket a termekeket, es nagyszeruek, Szivesen segitek nektek, talakozhatunk is, es meselek tobbet roluk, hogy el tudd te is kerulni a mutetet, es eltunjon magatol! Az a legjobb ha rasegitessz ilyen termeszetes dolgokkal, nem gyogyszerrel, aminek mellekhatasa lehet!

En jol vagyok, ma voltam progi vervetelen, jovo heten eredmeny, es jovo heten megyek UH-ra, meg HCG vervetelre is hetfon!!!!! Kiderul majd minden!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Szijasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony!Kép GRATULÁLOK FALINÁNAK!!!!!!Kép
Nekem sajnos nem telt jól, mert 17.-én megjött és még mindig tart a menzeszemKép félek, hogy ez a clostytól van!(ez az első clostys hónapom) mit gondoltok? beszedjem a duplát? majd csak a januári menzesunél kellene szedni, de félek, hoy ha ijen gondokat csinált, akkor a 2 még rosszabb lenne. arra is gondoltam, hogy ez vetélés, de az fájna nem?
rózsalány
 
 


Sziasztok!
Matchi, tényleg nem volt könnyű, és azért is sz.r az egész, mert még a januári hónapot vele kell végigcsinálnom hogy megcsinálja a rutin vizsgálatokat ahhoz, hogy mehessek Pestre. Matchi megírod nekem a dokid elérhetőségeit, mert Tina nem ír és én mielőbb beszélni szeretnék vele. A címem novaihu@yahoo.com. Köszi
Dodó! Én iszom az aloe verát, nagy reményeket fűztem hozzá, de nem érzek semmi javulást. Már két éve iszom. Remélem a ciszta elmegy magától, már csökkent valamicskét. Közben én is új ciklust kezdtem, megint korábban mint vártam. Nem értek már semmit. Régen olyan kiszámíthatóan reagáltam a clostira most meg minden összevissza van. Most nem szedhetek semmit. Ugye jól emlékszem hogy a HSG-nek a ciklus 8. napja körül kell lenni?
Rózsalány!
Ilyen régen vérzel és még nem voltál dokinál? Tesztet csinálj mielőbb. Az nem előírás, hogy a vetélés fáj. A gyógyszert ne szedd semmiképp, csak ha az orvos mondja. Minden szokatlan vérzésnél szólni kell a dokinak.
Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Sziasztok,

Rózsalány, szerintem a clostitól nem kellene hogy ilyen sokáig elhúzódjon a mensi. Szerintem is konzultálj a dokiddal (legalább telefonon ha az lehetséges)

Danaaia,
Szerintem a dokid a beszélgetés után már biztos jobban figyel rád és nem lesz olyan kellemetlen a januári hónap.

Én most a csütörtököt várom: vérvétel eredmény és UH.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Hello lányok!

Cirmike, Danaaia! köszi a tanácsot! sajnos a dokim szabin van, mostmár kivárom a 3.-át... lehet hogy rosszul teszem, de nem tudom hogy mit tegyek?! mivel nincsenek fájdalmaim még azért kivárok. igazából másik orvoshoz nem nagyon akarok menni mert félek, hogy elküld küretreKép azt meg nagyon nem akarnám... hátha elmúlik! úgy félek a kürettől, hogy inkább elvérzekKép lehet hogy holnap inkább elmegyek egy másik dokihoz???Kép
rózsalány
 
 


Rózsalány,
Szerintem is menj dokihoz, még akkor is ha egy másik néz meg. Ilyen butaságokat meg ne mondjál, hogy inkább elvérzel. Nem tudok róla, hogy a closti ilyen tüneteket produkálna.

Dana,
Írtam Neked mailt, benne a doki elérhetőségével!

Dodó!
Köszi, én is ismerem az aloe termékeket. Egy ideig ittam a nektárt, de én sem éreztem semmi változást. Most is van otthon egy felbontatlan doboz, talán újra megpróbálom.

Matchi
matchi
 
 


Dana!

Milyen mennyisegben iszod, es melyik aloe verat? Nem mindegy am!
A HSGnek igen, a ciklus elso feleben kell lennie, hogy nehogy veletlenul terhes legy...

Nekem se huzodott el a clostitol a mensim. Sot inkabb mintha rovidebb lenne, de lehet hogy mindenkinel mas hatast gyakorol?

Cirmike!

Hajra az UH-n! hanyadik napon leszel?

Matchi!

Nekem nagyon jo eredmenyek lettek hogy ittam a nektart, meg iszom is meg. Most hogy ittam nagy adagban a nyh 10 mm lett a 12. napon, ami oriasi eredmeny, mert ennyi meg nem volt, es az nagyon fontos hogy eleg vastag legyen, es a closti raadasul mindig elvekonyitja a nyh-t!!! Elmult az ekcamam, sokkal szebb lett a borom, a fejfajasaim szinte teljesen elmultak, eltunt az aranyerem is, sokkal jobban erzem magam, sokkal energikusabb vagyok, jobban birom a munkat, meg mindent. Ha kitartoan szeded, akkor biztos neked is meglesz az eredmeny!
Te mennyit iszol belole? Szerintem kezd el, mindenkeppen jo a szervezetenek ha kitisztul mire jon baba!
Tudok neked segiteni miket lehet meg szedni belole, ha gondolod.

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Sziasztok!
Rózsalány azonnal menj dokihoz!
Dodó!
Én a forever living products nektárját iszom, napi fél decit. A bőrbajaimat nekem is elmulasztotta, aranyeret nem, és én főleg a hüvelyi fertőzések miatt szedem, de abban semmit nem javított. És a hormonális működésemet se javította. Te mit szedsz még a gélen kívül?
Matchi!
Köszi.
Cirmike!
Én már nem tudok vele feszélyezettség nélkül beszélni. De aranyos vagy hogy így nyugtatsz. Köszi
Sziasztok

Kép
danaaia
 
 


Danaaia!

Bocs, bocs, bocs csak most láttam, hogy kérted a telefonszámot, és azt is, hogy Matchi elküldte. Ha jól tudom csak jan. 3-tól rendel, azt mondta nem dolgozik a 2 ünnep között.
Kaptam kölcsönbe egy PS2-őt és nagyon leragadtam egy játéknál. Asszem holnap visszaadom, mert semmi mást nem csinálok (de legalább nem is gondolkozom semmin Kép)

Rózsalány!
Én is a dokit vagy a tesztet javaslom. De minimum szólj a dokidnak, hogy ez történt.
T.
vtina
 
 


Lányok!

Köszönöm a tanácsokat! Holnap mindenképpen elmegyek orvoshoz, de nagyon félek, hogy elküld küretre.Kép Remélem nem!!!Kép
És mér kéne a teszt? Ha ilyen sokáig vérzek, akkor nem kizárt, hogy terhes vagyok?!Kép
rózsalány
 
 


Szijasztok!

Ma már másnap van és asszem utóljára írok a clostys oldalra...Kép Elmentem dokihoz - nem a sajátomhoz - és azt mondta, hogy nem ad méhősszehúzó gyógyszert, mert az már valószínűleg nem segítene, hanem menjek el küretreKépKépKépKépKép nem voltam terhes, valószínű, hogy hormonális okok miatt van most a maratoni menzesz.
szóval én ezt szerintem a clostynak köszönhetem, mert eddig semmi ilyen gondom nem volt. Még jó, hogy 2 hónapja volt a cisztam,űtétem isKép nagyon el vagyok keseredve. most úgy érzem ennyit nem ér az egészKép na, mindegy!

Ettől függetlenül mindenkinek terhességet kívánok és szépséges kisbabákat!!!KépKép
rózsalány
 
 


Sajnálom, hogy így alakult! Kép
Szerintem mindenképp menj el egy másik dokihoz is, és addig meg se állj, míg vki meg nem mondja az okokat.
Van más szer is nemcsak a Closty.
Azért jelentkezz itt is, hogy mi van veled.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Rozsalany!

Hat sajnalom, hogy igy alakult, remelem hamar megtalaljak a problemat, es tudnak majd segiteni rajta biztosan!

Dana!

En a berry nectarton kivul eszem meg egy par fele bogyot, ismered azokat a termekeket?
Azert sokat szamit, ha meg szedsz melle nehany bogyit, amit kifejezetten a babas dologra ajanlanak!
A hormonjaimat nem tudom mennyire tette rendbe, nekem magas volt a prolaktinom, de arra bromot is szedek.

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?