Új privát üzeneted érkezett!

Jó hétvégét mindenkinek!!!
PuszikaKép

Mea
mea
 
 


Falina,

Ezek után csak azt nem értem, hogy nálam mért mérték automatikusan az elején.
Na mindegy, ezzel is okosabbak lettünk.

Matchi
matchi
 
 


Matchi!
Nekem is mérték első Clostis hónapban,nem volt teljesen jó,de azt mondta a dokim, hogy második hónapban már biztos jó lesz. És nem lett az....
Az én esetem bizonyítja, hogy olyan is létezik, hogy a tök jó UH ellenére (29 mm tüsző, 8,5 mm nyhártya) is rossz marad a progi...
Ezért hasznos megnézni első Clostis hónapban, hogy a gyógyszer nélkülihez képest hogyan alakul a progi...

Mindenkinek jó hétvégét!

Ági
agidomi
 
 

 
 

Móni!
Megértem ha nem akarod szétszabdaltatni magadat, de szentem ugyanoda vágnak mint az előzőnél - nem? Amúgy nemtom te hogy vagy ezzel, de mióta megvolt a műtétem sokkal derülátóbb vagyok babaügyben, egy kis reményt adott! Bár nekem volt vele együtt pvezetékátjárhatóság, meg méhvizsgálat valami nemtommijen géppel... Kitartást és jó 7végét kívánok mindenkinek!Kép
rózsalány
 
 


Tináról tud vki valamit? Ma volt UH-n.
Biztos elrágta megint vmilyen állatka a drótot. ;)
falina
 
 


Na az én dokim meg...
Ugye az első terhességemnél segített a Bromocriptin (magas prolaktinra) meg a Closty rögtön elsőre.
Úgy gondolta ez most is így lesz. Nem is vizsgáltatott most semmit.

Igen ám de elfogyott a Bromo már az első ciklusban és erre azt mondta a telefonba mikor mensimkor telefonáltam neki, hogy nem baj szedjem csak a Clostit magában tovább 3. naptól 5 napig.
Most vagyok a 20. napon és ismét tudok tejet fejni a mellemből úgy mint régebben is, ami ugye a magas prolaktin szint következménye...!
Így biztos nem lettem terhes ebben a ciklusban sem hiába fájdogáltak a petefészkeim a 12.nap környékén...
Legközelebb ha megyek hozzá a sarkamra állok!

Szerintetek ettől azért lehetek terhes, vagy a magas prolaktin ezt kizárja? A 12. napon még nem tudtam semmit se fejni a mellemből.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Cirmi!
A proklaktinhoz nem ertek, de sztem kellett volna a brom.
F.
falina
 
 


Cirmi,
Sajnos nekem is magas a prolaktinom, és én is bromot szedek rá. Viszont úgy tudom, ha már tej is van, akkor az már nagyon magas, és ez kizárja a terhességet. Szóval az, hogy nem volt még tej, nem jelenti azt, hogy nem volt magas a prolaktinod, sajnos.
De lehet, hogy attól még sikerült. Amíg nem jön meg, addig ne add fel.
Móni

Kép
móni23
 
 


Remelem Tina csak nagyon elfoglalt, azert nem jelentkezik!
Tina, ugye nincs baj???
Falina
falina
 
 


Sziasztok!
Ma senki nem volt? Remélem nincs semmi gond.
Móni

Kép
móni23
 
 


Szia Móni!
Végre egy lélek ezen a topikon! Kép
F.
falina
 
 


Falina,
Hogy áll most a ciklusod? Remélem még nem jött meg.

Kép
móni23
 
 


Még nem Kép, de még nem aktuális. 25 cn-on vagyok, de már az is feldob, hogy nincs barnázgatás, mint eddig a closti előtt már évek óta! Kép
Nagy meglepetés lenne, ha nem jönne meg ezen a héten és még úgy 9 hónapig! ;)

És veled miújs?
falina
 
 


Falina,
Drukkolok, hogy tényleg ne jöjjön meg.
Én egyre nehezebben viselem a hormonbogyókat. Tudod én a closty mellett bromot és medrolt is szedek, és az utóbbi időben egyre több mellékhatás jön elő rajtam. Sokat fáj a hasam, és egyre többet émelygek.
Ma egy kicsit magam alatt vagyok.Kép
Móni

Kép
móni23
 
 


Falina,
Én pedig a 24.cn-on vagyok.
Elviekben hétvégén már lehet pozitív tesztünk...
Én most egyáltalán nem érzem ugyan így, annyira nem hogy most hétvégén egy jót buliztam és ittam is mert mertem. Nagyon magas most a prolaktinom...
Móni,
Nekem is van egy csomó szar hatás is. Pattanás hegyek főleg a hátamon, ami sose szokott lenni. Ciklus közepén fáj a hasam annyira hogy még a szex is kellemetlen olyankor.
Azért fel a fejjel, mindent a cél érdekében.Kép

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Mizújs Cirmike? Roli?

A tbányai topikor már hanyagolod teljesen???!!Kép

Puszi

emeseanyu
 
 


Móni!
Ne legyél szomorú! A babók csak boldog anyukákhoz szeretnek érkezni! Én is ezzel vígasztalom magam. Kép Bár pont én beszélek, múltkor mikor megjött, világgá akartam szaladni... Nagyon kemény érzés volt.

Cirmike
hm én sem érzek semmit, szal nem hiszem, hogy lesz 2 csíkos meglepetés a fa alatt... De! Kitaláltam, hogy a köv. peteéréskor (Szilveszter előtt) elmegyünk a párommal Hévízre és majd ott a relax közben megtörténik a várva-várt csoda! Kép
Már le is foglaltam 3 napi szállást egy gyönyörű, de mégsem drága apartmanhotelben. Kép
falina
 
 


Falina,
Akkor igyekszem vidám lenni.Kép
Nagyon közel leszel ám hozzám. Megyünk haza az ünnepekre Keszthelyre, onnét csak 10 perc HévízKép
Biztosan jól fogjátok érezni magatokat, de remélem már hármasbanKép

Kép
móni23
 
 


Sziasztok!
Látom nem csak nekem van itt szar kedvem....Remélem hamar túlléptek ezen a rossz lelkiállapoton,de ezt magamnak is mondhatnám!

A páromat tovább kezelik Andriollal,mert az első doboz nem segített,most magasabb adagban kell szednie 2 dobozzal.Januárban eredmény,talán jó és akkor bizakodhatunk,igaz én most is bizakodok,amikor semmi esélye.
Miért van ez így?
Olyan jó,hogy egyre több babás lesz köztünk,de ilyenkor teszem fel a kérdést miért nem én....
Én már semmilyen hormont nem szedek,ahogy kiderült a párom tesztoszteronhiánya,és a doki sem írt fel leálltam vele.Le is ment 4-5 kg,aminek örülök,de jobb lenne ha hízhatnék 9 hónapig..

Jó volt írni egy kicsit.

[color=#ff0000]Kép
VikiKép
Vendég
 


Viki!
Párod hogy bírja a megpróbáltatást? Nem lehet könnyű egy férfinak tudni, hogy vele van a baj. Nah, azért én sem panaszkodhatok! Kép
Neked is sokminden jót!
F.
falina
 
 


Falina!
A párom egész jól bírja,mondhatnám nagyon lelkes,mivel nagyon bízik a gyogyeszban.Az injekciótól viszont már tart,azt akkor kapja majd ha a gyogyesz nem váltja be a kívánt eredményt.
Veled mi újság?
Vendég
 


Sziasztok!
Elkezdem feldobni a hangulatot, mert én egy picike jó hírrel jövök: végre elkészült a laborom és MOST JÓ LETT A PROGIM!!!!! Ez nálam óriási eredmény.....
Nem volt sima ügy, mert én nem tudtam bemenni a leletemért és a férjemnek a múlt havi eredményeimet adták oda!! majdnem szívbajt kaptam, amikor bemondta telefonon a 17-14-12 progiszintet, de a dátumokból rájöttünk, hogy ezek a múltkoriak.. Most 25,8 , 26 volt az első kettő /19. és 22 cn/, a hatmadik már esett, de azt 24. nap csináltuk, 3 napra rá megjött Piri.
Szóval ma elkezdtem szedni újra a Clostit és Karácsonyra csúcsrajáratom magam....
Hát ez van velem.

Mindenkinek mondom, hogy a következő év szebb lesz, mint a mostani és tele leszünk pozitív tesztekkel....ezt biztos.A dokim is mindig felhívja a figyelmem /tegnap is/, hogy pszihésen is rendben kell lenni, máskülönben csak csodálkozunk, hogy miért nem megy a dolog!
Úgyhogy fel a fejjel csajok!!

Üdv: Ági
Tináról változatlanul várunk híreket. Ha valaki tud róla, nyugtassatok meg, hogy minden rendben van vele !!!!!
agidomi
 
 


Viki!
Velem semmi új, ma vagyok a 27. cn-on és várom, hogy megjöjjön, ahogy azt a doki prognosztizálta. Bár én még picit (nagyon ;) bízom, hogy nem fog!

Ági!
Én ma még az idei évet is szépnek látom, holnap viszont lehet, hogy már csak a 2005-ösben fogok hinni! Kép
Tináról már én is nagyon szeretnék hallani!
És a többiekről is, akik mostanában hanyagolják a topikunkat!
Üdv
falina
 
 


Sziasztok Lányok!
Tényleg mindenki depi egy kicsit, de majd kimászunk a gödörből. Nekem hétfőn volt a 13, nap el is zarándokoltam a kórházba, kiderült hogy dokim megint sehol, fel se tudtam hívni, kedden se. Ma próba szerencse hívtam, nini felvette, és még engem szúrt le hogy ma már bent volt miért nem mentem be...Köszi, végülis nem tudom mit akarna nézni a 15. napon, a tüszőrepi szurinak sincs már értelme, azt a 13. napon kellett volna kapnom. Szóval, mitől lenne nekem is jó kedvem??? Ez a második clostis hónapom, ami a dokim miatt volt hiábavaló. Szedem a gyogyit, és itt a hűtőben a szuri, amit lehet hogy most megkaphattam volna. Ez az igazán elkeserítő, amikor a doki miatt veszítek megint időt. Azt mondta menjek be holnap reggel. DE MINEK MENJEK BE? Mit fog megnézni, meg a szurit úgyse kaphatom már meg. Az biztos, hogy este elmegyek a magánrendelésére és komolyan elbeszélgetek vele, hogy ha nem tud vállalni, akkor ajánljon valakit maga helyett. Pedig egyébként nagyon szeretem ezt a dokit, két kislányomat köszönhetem a segítségének de mostanában sokat megy el külföldre és mindig a legrosszabbkor.
Na erre mondjatok valami vígasztalót...
Bocsi hogy most nem reagáltam arra, amiket írtatok, de nagyon le vagyok törve.
Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Ági,
Ez nagyon jó hír, remélem most már sikerül a babó ilyen erdmények mellettKép

Danaaia,
Nagyon sajnálom, szerintem is jobban teszed, ha keresel egy másik dokit, mert így csak telik az idő, de nem juttok előrébb. Sajnos én sem tudok semmi vígasztalót mondani, talán csak annyit, hogy lehet, hogy a szuri nélkül is megrepedt az a tüsző.

Móni

Kép
móni23
 
 


Móni!
Köszi,bár igyekszem nem túl nagy reményeket fűzni az első próbálkozós hónaphoz!

Danaaia!
Csatlakozom Mónihoz: szerintem is egész könnyen lehet, hogy megrepedt a tüsző szuri nélkül is, nincs veszve még semmi.... Esetleg érdemes lenne egyszer-kétszer hőt mérned, hogy felment-e.
Nem tudom hova jársz, de ilyen esetben nem tudtál volna bemenni UHra máshoz? Úgy értem egy központi UHra.Minden kórháznak van ilyen... Bár most már mindegy. Vagy ha szerencséd van és hosszú ciklusaid, reggel még ott találhatja a dokid a tüszőt.

Ági
agidomi
 
 


Danaaia
Tényleg nagyon bosszantó lehet, hogy a dokid ennyire nem elérhető! Ha beszélsz vele biztos össze szedi majd magát. Fel a fejjel!
Én tegnap kaptam meg a tüszőrepesztő szurimat. Nem tudod, hogy utána mennyi idővel kell együtt lenni 1-2 nap? meg az nem számít, hogy előtte mikor voltunk együtt?

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Sziasztok!
Köszi a vigasztaló szavakat. Tegnap este elmentem a magánrendelésére. megnézett, jobb oldalon 5 cm ciszta van Kép, ami szerintem, ha idóben megnéz még megrepeszthetó lett volna Láttam az arcán hogy kiakadt mikor meglátta. Most mehetek hétfőn hogy ellenőrizze mi van. És ha addig sem reped meg magától, akkor megpróbálja a hasam nyomásával megrepeszteni(ilyenről én még nem hallottam, ti igen?). de azt hiszem ezt nem fogom engedni. A többi megoldási variációt még nem mondta el, de remélem addig nem jutok el, mert magától megoldódik. Fohászkodom hogy magától elmenjen. Egyébként adtam a dokimnak még 1 esélyt, kiharcoltam, hogy mondjon egy dokit, aki megvizsgál hasonló esetben ha ő nincs itthon. Mivel itt Esztergomban elég mereven veszik az orvosválasztást, ha van saját orvosod, a fejed tetejére állhatsz, de a vészhelyzet esetét kivéve más esetben nem vizsgálnak meg. Másrészt semmiféle írott leletet nem kaptam a korábbi vizsgálatokról és a gyógyszerezésről, mivel magánrendelésen történtek, így nem is tudtam volna más orvosnál mire hivatkozni, hogy mi alapján vizsgáljon meg.
Hát ennyi. Azt hiszem továbbra is nagy szükségem van a vigaszra és köszi hogy vagytok és meghallgattok.
Évike a szuri után 12-24 óra a várható repedés, ha jól emlékszem, de lehet hogy nem. Szóval szerintem 1 napon belül legyen 1 akció mindenképp. KépMilyen szurit kaptál és mekkora adagot?
Sziasztok

Kép
danaaia
 
 


Danaaia!

Ez a harmadik , amit írok ma de a rendszer valahogy nincs a helyzet magaslatán, nem küldi el. Remélem ez már elmegy!
Szóval megértelek, hogy elkeseredett vagy, én is az lennék a helyedben - voltam is párszor. A hasnyomkodás számomra is ijesztőnek tűnik, de csak tudja a doki, hogy mit akar, nem?
Nekem az első Clostis hónapban lett egy 55 mms cisztám -az egy szem tüszőmből- de csak a következő havi UH-n vettük észre, mivel engem csak 1x szokott behívni. Akkor azt mondta, nem kell semmit tenni, vigyázzak magamra, házasélet óvatosan, aztán meglátjuk. De ha véletlenül belázasodnék vagy nagyon fájna a hasam, menjek be.
Jól megijedtem, de nem lett semmi baj, a következő UHra eltűnt.
Szóval: bízz abban, hogy kireped magától, ha meg ő repeszti ki, akkor legalább nem kell hetekig azon aggódnod, hogy most mitől fáj a hasad.
És tudok ám olyat is, hogy a 4 cm-s "cisztáből" baba lett !!!
Kitartás!

Ági
agidomi
 
 


Sziasztok!

Sajnos beigazolódott a legrosszabb, nem fejlődött tovább, hiába vártunk másfél hetet. Tegnap jöttem ki a kórházból.
Engem egy jó darabig most nélkülöznötök kell, mindenkinek boldog(abb) Karácsonyt. Nekem sajnos a tavalyi is pont ugyanilyen volt. Egyelőre 3 hónap pihit beszéltünk meg, de majd meglátjuk.
Sziasztok
Tina Kép
vtina
 
 


Tina!

Nagyon sajnálom, tényleg nagyon. Nehéz ilyenkor bármit írni, mert bármi vigasztaló tanácsot is írunk, most ez úgysem segít. Próbálj meg sokat pihenni, vagy vesd bele magad újra intenzíven a munkába, hátha egy kicsit eltereli a figyelmedet. Nekem mindig ez segített, az otthoni üres órák voltak a legrosszabbak.
Talán a jövő év szerencsésebben fog alakulni, és megtudjátok azt is, hogy mi okozta ezt az újabb tragédiát. Vigyázz magadra!!!!


Matchi
matchi
 
 


Danaaia
Tényleg szörnyű ez az egészségügy, de reméljük a Te orvos problémád ezzel megoldódik. Ne izgulj a cisztád biztos felszívódik magátólKép Kitartás! Amúgy mi volt a tünete, hogy cisztád van?
Köszi a választ a tüszőrepesztő szurira. Én Pregnyl-t kaptam, 2 ampullát szívott fel ez nem tudom mekkora adag.

Tina
Annyira sajnálom..tudom, hogy ilyenkor nem lehet okosat mondani és víasztalót semKép
Neked is Kellemes Karácsonyt és próbálj pihenni, feledniKép

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Tina,
sok erőt kívánok most neked, hogy mihamarabb átvészeld ezt a nehéz helyzetet! Nagyon sajnálom!
Várunk vissza mihamarabb!!!
Falina
falina
 
 


Tina!
Annyira sajnálom.Kép
Próbáld meg túltenni magad rajta.És kívánom neked, hogy minél hamarabb újra kis pocaklakód legyen.Kép

Danaaia!
Ne keseredj el.Ha jól emlékszem neked is több tüsződ volt.
Nekem is legalább öt volt.Abból 2 megtermékenyült, 3-ból pedig ciszta lett.

Én jól vagyok.Jövőhét szerdán megyünk a 12 hetes UH-ra.Már nagyon várom.Remélem minden rendben van.

Mindenkinek sok-sok kitartást, és mielőbbi babásodást kívánok.

Judyt + 2 kis apróság
10+4

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Tina!

Végtelenül sajnálom..... Tudom, hogy most nagyon rossz, idén én is kétszer éltem ezt át.
Most a legfontosabb, hogy lenyugodj és ameddig van remény, addig nem szabad feladni!!!
Gondolok rád sokat!

Ági
agidomi
 
 


Tina!

Én is angyon sajnálomKép

Lányok!

UH.eredméyem 13.napon 5 db closti után 37 mm tüsző és 14 mm méhnyálkahártya

Ez jó? Atüsző nem túl nagy?
Ebből még lehet baba?

Mea
mea
 
 


Sziasztok!
Tina!
Nagyon elkeseredtem mikor olvastam mi van veled0. Ez a tragédia még rosszabb mintha nem sikerült volna a megtermékenyülés sem.
Sok erőt kívánok neked hogy ne veszítsd el a reményt. Ilyenkor tanácsot nem lehet adni, igazuk van a többieknek. Kívánom hogy mindketten a pároddal mielőbb talpra álljatok és újult erővel vágjatok neki a következő lépéseknek. Remélem azért van olyan valaki akivel meg tudod osztani a keserűségedet, hogy könnyebb legyen a feldolgozása. Hiányozni fogsz, nagyon.

Ági!
Én is nagyon remélem hogy magától eltűnik onnan. A hasnyomkodástól mindenképpen félek, és én inkább kivárnám a természetes megoldást. Egyelőre igazából nem fáj a hasam. Szurkálást éreztem a 13-14. nap körül, meg tegnap is, de már nem tudom, hogy nem csak beképzelem-e magamnak.

Évike.
Annyi tünetem volt, hogy 13. napon kicsit görcsölt a hasam, meg szurkált, reménykedtem is hogy életemben először a tüszőrepit érzem. A görcs elmúlt, néha még szurkált egy kicsit. Ennyi. Azon az oldalon semmit sem éreztem, ahol a cisztát látta.

Judyt.
Nem tudom, mennyi tüszőm volt, ha több volt, mert nem nézett meg a 13. napon, a 15.en pedig csak a ciszta volt ott. Neked egyébkénr mekkorák lettek a ciszták?

Mea.
az a 37 mm szerintem kicsit nagy, de ki tudja, a doki nem mondott semmit? Nekem azt mondta mindig, hogy a 20 mm körüliek a jók ebben az időpontban. De nem akarom kedvedet szegni, bármi lehet. A 14 mm mnyh viszont optimális. % db closti ekkora hatással volt rád? Nagyon jól reagálsz akkor rá.
Sziasztok

Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Danaaia!Kép

Szerintem is nagy, igen 5 db closti ezt művelete velem 13.napra.

Elég érzékeny vagyok rá.

Csak ne legyen cisztám, nem akarom!!!!Kép

Mea
mea
 
 


Danaaia!Kép

Neked is lett cisztád Tőle???
Mikor és mekkora?

Mea
mea
 
 


Mea!

Személyesen ismerek valakit, akinek a 40 mm-s "cisztájából" júliusban született a kislánya!!!
(előbb ezt már írtam).
Azt mondják amúgy, hogy a 20-as az már jó, de stimulálás hatására a duplájára is nőhet! Szóval sztem még bármi lehet!
Nem adott repesztő szurit?

Ági
agidomi
 
 


Agidomi!Kép

Sajnos nem kaptam ilyen szurit.
Hát reménykedem hátha megreped ma vagy holnap még.

Köszi most legalább már reménykedem miután írtad, hogy baba lett 40 mm-esből valakinekKép

Köszi a biztatást.

Mea
mea
 
 


Sziasztok.
Mea, nekem a korábbi babáim előtti 5-5 hónap alatt 5 napig szedett napi 2 clostitól sose lett cisztám, igaz, hogy akkor mindig kaptam szurit is. Akkor még jobban figyelt rám a dokim. Most lett cisztám, de gyanítom, hogy két hónappal ezelőtt is volt, mert akkor mensi előtt néhány napig fájdogált jobb oldalon a hasam, de akkor egyáltalán nem nézett meg uh-val, a fajdalomról meg nem gondoltam, hogy petefészek eredetű lehet, mert nekem olyan sose volt. így utólag már nagyon valószínű hogy akkor is cisztám volt. De az a köv. ciklusban már nem látszott, tehát eltűnt. Remélem most is elmegy, készülök a hasfájásra.Kép
Közben én is mentőövként kapaszkodom Ági szavaiba, hogy ez még nem jelent kudarcot.

Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


DanaaiaKép

Értem, akkor drukkolom Neked meg magamnak isKép

Remélem reped magátólKép

Pusz

Mea
mea
 
 


Tina,
Nagyon-nagyon sok erőt és kitartás kívánok most mindkettőtöknek.

Falina,
Hajrá akkor a szilveszter előtti wellnes-en.
Kicsit eltűntem most mert betegek voltunk (hányós-hasmenéses). Kisfiam kezdte és átadta szinte mindenkinek (én, apja, dédimama, após, sógornőm).

Holnap lesz a 28.cnapom. Szerintem meg fog jönni, ma úgy érezem. Hétfőn pedig felkeresem a dokimat.
Sarkamra állok, hogy vizsgáljon meg rendesen mert k.magas a prolaktinom (tejet tudok kifejni)miután azt mondta hogy nem kell szednem most a Bromot csak a Clostyt. És megkérem arra is hogy most figyelje UH-val is.
Igaz amikor a kisfiam összejött akkor is csak beszedtem a Bromot és a Clostyt és lett Rolika.
Jó lett volna ez most is, dehát...
Akkor miért sikerült sokkal hamarabb? Pedig akkor még a ciklusom is sokkal kacifántosabb volt.

Sziasztok
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Cirmike!
Nem lesz már szükség a szilveszteri wellnesre! Minden gyanúm tegnap reggel beigazolódott egy 2 csíkos teszttel! Kép A doki tegnap nem győzött magyarázkodni a 21.napi vérvétel utáni kijelentése miatt, miszerint meg fog jönni. Azért csak ma osztom meg veletek a jó hírt, mert épp emiatt a malőr miatt nagyon féltem, hogy a progim a mélyben lesz. Most hívtam a dokit és azt mondta: egyszerűen szuper a progim, hétfőn menjek újra, utró nem kell. És ezzel meg is kezdődött nálam az aggodalom, hisz anno Tinának is ezeket mondta...
Szóval lányok, kéretik nem nagyon megdicsérni még engem a csíkjaim miatt, főleg, hogy 2 napja rámtört egy erős megfázás. Láz nincs szerencsére... Szóval én akkor szeretnék először ünnepelni, amikor látni fogom az UH-n a pici szívverését. Nekem nem az a nagy szám, ha megtermékenyülök, hanem ha meg is marad a korábbi 2 vetélésem miatt.

Azért egy pici elismerést megengedhettek irányomba, ha gondoljátok! Kép
F.
falina
 
 


Falina,
Gratulálok, látod nem szabad feladni. Hételején még úgy el voltál keseredve, de azt hiszem most már nagyon boldog vagy.
Móni

Kép
móni23
 
 


Falina,
Gratulálok, látod nem szabad feladni. Hételején még úgy el voltál keseredve, de azt hiszem most már nagyon boldog vagy.
Móni

Kép
móni23
 
 


Falina,
Nagyon örülök!!!
Végre jó hírek is vannak!
Szorítok, hogy minden rendben legyen!!!
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Falina!
Gratulálok.Kép
Vigyázz magatokra.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Köszi lányok! Kép

Bízom benne, hogy karácsonyig még követnek engem egy páran!

F.
falina
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?