Új privát üzeneted érkezett!


Isten éltesse Tamarát és Maját!

Aaaaa, Anikó, ezt Te csináltad???? Aztaaaaaa! Kééépet!

Judit, Tőletek is!

Minden betegnek gyógypuszik. Utálom a betegségeket, fúj!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Anikó!

Gratulálok! Ügyes vagy! Elsőre én sem mondtam volna, hogy te csináltad! :lol:
Csak így tovább...

Judit!
Neked is Gratula, nem mindig a látvány a fontos! Az ÍZ is számít!

Képeket kérünk...
mankalak
 
 

 
 

Anikó, nagyon profi munka! Le a kalappal!!
Képeket tényleg tegyél fel Maja reakciójáról :-))))

Betegeskedőknek jobbulást!!!

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért!

Kis segítséget szeretnék kérni. Főiskolai dolgozatomhoz kell egy kérdőíves kutatást csinálnom. Testhezálló feladatként a fogamzásgátlást választottam (védőnő vagyok).

Kérlek töltsétek ki nekem az alábbi kérdőívet. Természetesen név és cím nem kell hozzá!

http://ripet.hu/feedback.php?kid=d47478 ... QGwY.gmail

Segítségeteket köszönöm!!!
Szép napot!
Emília

Kép
jaffa4
 
 


Szandra,

Edó volt ma oviban? Mi a helyzet mostanság?Zorkát nem vittem...de ma lerajzolta Andi nénit, merthogy hiányzik neki..:)
Vendég
 




Sziasztok!

TAMARÁNAK ÉS MAJÁNAK UTÓLAG KÍVÁNUNK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT!

Betegeskedőknek jobbulást!

Sajna Boró is elkezdte az éjjel ismét az "ugatós" köhögést :( Homeós bogyót adtunk neki hajnalban, meg inhalátorozunk napi többször, (épp a múlt héten vettünk egy inhalátort most áldom magunkat érte...pedig titokban reménykedtünk, hogy csak "kidobott pénz" lesz az ára) s most reménykedünk, hogy nem jön a kruppos fuldoklás...

Kata!

Nekünk ilyen párásítónk van:
http://wellmed.hu/spd/LT078/OzonosUltra ... ito_SPS848
Innen rendeltem.

Lehet, hogy nem tesz neki jót a sós víz, de ha nem mindig azt teszünk bele csak bírja egy darabig :roll: (ha meg nem, akkor max. egy idő után lecseréljük, lényeg, hogy használjon) Amúgy a kórházban az asszisztens is azt mondta, hogy Ő általában Salvus vízzel használja...arra viszont számítsak, hogy a szobában mindenen lesz sóréteg tőle. Bevallom, az sem tetszik, hogy minden szinte vizes a párától, de ha ezen múlik hát legyen!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Húúú Anikó!

Nagyon ügyes vagy!!! Marcipán? Mi a Zéti szülinapjára sk. fondanból csináltunk Thomast...azt hiszem jövőre nem tesszük :oops:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a dicséretet :lol: Én is büszke vagyok magamra :oops: :D
Nem marcipán (az horror drága), hanem fondant. Én sokkal édesebb cuccra emlékeztem, egész ehető. Szuper főzött csokikrémet használtam, meg meggyet (Zorka tortájából lopva az ötletet :wink: ). Nagyon finom, szívesen megosztom a receptet, ha kéritek.
Elég macerás :( A mázakat már hétköznap megcsináltam. A tortát magát 4 óra alatt állítottam össze. Legközelebb (pénteken) már gyorsabban fog menni (remélem) :)
Maja nagyon cuki volt, iszonyatosan örült neki. Bár a képek ezt nem tükrözik. Majd rakok képeket, de előbb a mikulás képeket hoztam.

A betegeskedőknek gyors gyógyulást kívánok!
Maja múlt hét közepén újra elkapta a fosós-hányos finomságot, ráadásul valami jó kis mutálódott formáját. 1. éjszaka 12x hányt :cry:
Ma éjjel Ákos hányta magát össze 2x, meg Tomi is a wc-n töltötte az éjszakája nagy részét :(
Csak túl leszünk már rajta!

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sajnos kevés, és nem túl jók...
Többiek? Ki fotózott még?

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


LUCÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!




Hajni és

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
szhajnal
Vecsés
 
 


Luca!
Boldog névnapot kívánunk!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Kedves Luca!

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk mi is!

Csak annyit, hogy voltunk a Lakosnál, időpontra, persze várnunk kellett.., és Bogit még megnézi kedden, azt mondta... na meglátjuk.. ő már jobban van, de Lizának nagyon magas hoszzantartó láza van, alig alszunk... na majd most.. mára már jobb a helyzet a nurofen levitte neki most reggel..levegőznek is.. szép idő van, bár nem egy mikulás-karácsonyi havas, de nem fagyunk meg... :lol:
És én is fújom a nózim..stb.
A mútálódott verzióból meg pláne nem kérünk!!!! :evil:
mankalak
 
 


Sziasztok!

Vannak elmaradásaim:
Tamarának és Majácskának nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Juditnak és Lucának pedig nagyon boldog névnapot kívánunk!

Anikó,
csúcsszuper, hogy milyen ügyes vagy!!!
Van nekem is néhány képem a Mikulás buliról, de sajnos nekem sem lettek valami jók... most sajna nincs időm lekicsinyíteni, de majd megmutatom őket!!

Vasárnap óta Levi sincs túl jól, ekkor még csak nem akart enni, és a hasát fájlalta, tegnap este elkezdődött a hasmenés, nagyon durva hascsikarással kombinálva, ma pedig ez egész napot a WC-n töltöttük. Folyik ki belőle minden, enni nem akar, inni is alig, szerencsére "csak hőemelkedése" van, és nem hány. Hát már ez is valami... azt mondta a doki nénink, hogy pont emiatt lehet hogy ez nála nem is a vírus, hanem egy gyomor hurut, pláne, hogy nekünk Zolival semmi bajunk... Hát így legyen, csak legyen már vége!!! Egyébként nekünk is a Colát mondta, hogy próbáljam megitatni vele...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Sziasztok!

Nem tudok véletlen tippet adni, hogy itt a környéken honnan érdemes/lehet gyöngytyúkot beszerezni??? :)

Orsi, sajnálom, hogy Levi is elkapta :-( Ati is így vezette le a hasmenést. Nagyon fájlalta a pockát. Kicsit melegedni kezdett az elején, de nála ez nem jellemző, így most sem jutott lázig. Első 2 nap után napi 2-3 alkalomra szűkült a dolog, de 7 napig eltartott. Étvágya volt, inni ivott. Ahogy nála elmúlt, apukán akkor jött ki. Én megúsztam :-) Nagyszülők nem :-( Hányni nem hányt...

Nagyon aranyosak a mikus képek :-)

Anikó, remek tortát készítettél :-) Biztos nagyon finom lett!

Adri, köszönöm a lekvárt :-) Szólj, és megyek érte! Mi most nem hordozunk semmit :-) Gyorsan le is kopogom!
almi
 
 


Jobbulást a betegeknek! Elvihette volna a Mikulás ezeket a nyavalyákat...

Lucának megkésve BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!

Szokásos téma: karácsonyfa. Hol veszitek? Anyukám hosszú időre megoldotta ezt a dilemmát, vett egy műfenyőt. Én is fontolgatom, de nekem akármilyen szép is hiányzik az illata...és nekem mániám, hogy nagy karácsonyfánk legyen. Csakhát az meg piszok drága...Miki minden évben kiakad, hogy mennyit költünk karácsonyfára. És valahol igaza van...Szóval nem tud valaki valami olcsó lelőhelyet?:)
Vendég
 


Sziasztok!

LUCÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!

Anikó!

Ahogy emlékszem Zéti is legalább 10x hányt egy éjjel februárban...szörnyű volt...remélem most már nálatok (és mindenki másnál is!) vége!

Köszönjük a Mikus képeket, nekem sikerült itthon hagynom a gépet :oops:

Viszont Hajni is fotózott :wink:

A fondantban az a jó, hogy viszonylag könnyű elkészíteni és formázni is...Zéti imádja...sztem is ehető. A Thomas készítése nekünk is eltartott pár órát :roll:

Reni!
Gyöngytyúkot akarsz főzni? Micsoda ötlet! Azt nem tudom Vecsésen hol lehet kapni, gondolom Pesten a nagycsarnokban van :roll: Fagyasztott meg talán még a hipermarketekben is.

Judit!

Lelőhelyet nem tudok.
A fa beszerzése nálunk is probléma minden évben. Már többször vettünk töveset...volt ami pár hó múlva elpusztult. A tavalyinkat barátnőmék elültették a kertjükbe. Szépen növöget is. Max. elmegyünk és kiássuk 23-án :lol:
Egyébként én is nagyon hajlok a műfenyű vásárlás felé...több okból is(kényelem, term. védelem)...de ami igazán szép, az általában drága is. Bár ha kiszámolod évekre bonta :roll:
Én mostanában nem érzek olyan igazi erős fini fenyőillatot a fákon :( azt mondják a nordmann-nak talán nincs is...

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Évi!
Annak tényleg nincs illata, tavaly vagy előtte nekünk olyan volt de felért egy művel mert semmivel nem adott több pluszt mint az. Aminek meg jó az illata az hullik így mi is műzünk. Mondjuk nekünk nagyon szép fánk van, anyutól kaptuk még annak idején. Ő használta vagy 5 évig és már 3-4 éve a miénk. Azt hiszem tényleg behozta az árát :).

Estére töltött padlizsánt szeretnék csinálni, abba kell fokhagyma? Hogy csinálod?

szandrakiss
 
 


Ha lesz időm akkor lekicsinyítem én is képeket,és megpróbálom feltölteni,de nekem se lettek túl jók.Ennyi mozgó célpontot nehéz jól lefotózni:)))

Judit.
Nekünk is már 3. éve műfenyőnk van(nem hullik le mikor a lányok beleesnek),az illatot meg pótolom pár fenyőággal(ha kell gyere adok)Igaz azt is csak 1-2 napig lehet érezni,aztán megszokod..
Mi a metróban vettük,anno olyan 15 ezerért.
Viszont a tesóm most mondta,hogy ők az Auchanban vettek,most egy szép dúsat 210 cm magas,7000-ért.

Jobbulást mindenkinek-mi már javulgatunk..

Szép napot.

Hajni

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
szhajnal
Vecsés
 
 


Évi, olyan házira gondoltam, hátha :-) Valakitől hallottam... csak a pontos elérhetőséget sajnos nem :-( Bevásárlóban még nem kerestem, jobban bízok a kicsiben. De ha más nem lesz, akkor csak az marad.

Fenyőre sajnos én mindig kidobom a horror pénzt. Nem tudok ellenállni. Pláne ha a hó is esne addig, akkor képes lennék Atival hazahúzni :-) Szerintem ezüst lesz.

Hallottam az Oázisban megint van a szokásos akció. Visszavihető, ára levásárolható.... - persze onnan nem húznám :-) :-)
almi
 
 


Szandra, én azt csak fokhagymával tudom elképzelni :-) Húúú, nagyon régen ettem...
almi
 
 


A gyökeres fenyővel az a gond, hogy abból is max 150 centiset árulnak. A nagyot szeretem, na :lol: :lol:
Hát egy fenyő árából is lehet műfenyőt venni, de 2 árából már tök szépet lehet kapni az tuti...még nem győztem meg magam...
Azt én is észrevettem, hogy a nordmannak nincs illata. És ahogy Szandra mondja a lucfenyő ami jó illatos az meg 2 nap alatt maga alatt van...Az ezüstfenyő jó kompromisszum még...


Reni,
A gyöngytyúkból leves lesz?
Vendég
 


Az lesz, ha lesz :-)
almi
 
 


Szandra!

Már tuti későn írom, de bevallom nálam ez /is/ adhoc jellegű dolog...mint oly sok minden más a gasztro alkotásaim során :lol:

Ha tényleg lehet ennyiért SZÉP műfenyőt kapni, lehet hogy én is elcsábulok. Eddig ami tetszett az nem volt 30 alatt... :?

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 



Judit,

itt az Üllői út végén, az AVIA kútnál minden évben nagyon szép fák vannak, gyökeresek ugyan, de most még vannak 2 m-esek is! És nem utolsó sorban jó áron vannak! Mi már vettünk :wink:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


És akkor a Mikulás buli képei, sajnos elég hasonlóak..

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép


És végül a kedvencem :lol:

Kép

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 



Én is olvastam! Nagyon örülnék. Amúgy elég pocsék a hangulatom, de mesterségesen próbálom javítani, felvarrom a vigyort... Bár ez a borongós idő nem sokat segít.

Nem tudtok véletlen endokrinológus orvost ajánlani? Kell mennem... magánba van időpontom egy helyre, de nagyon sokára. Ezért keresgélek, hátha....

Orsi, össze lehetne ereszteni őket, 2 gitárosunk már biztos lenne :-) Hogy van Levi pocija? Remélem javul!
almi
 
 


Sziasztok,

Levinek szerencsére ahogy jött kedden a hasmenés, úgy el is múlt, mert tegnap már csak egyszer voltunk wc-n, ma meg még egyszer sem :D Igaza lehetett a doki néninek, hogy ez nem vírus volt nála, hanem valószínűleg a lerakódott náthától gyomorhurut. Szerencsére 1 nappal megúsztuk a dolgot! :)

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Lányok, nekem az IKEA-s karácsonyfa akció minden évben szimpatikus, de élőben még soha nem láttam, hogy milyen fák vannak (Szandra, talán tavaly Te nézted?)
http://www.ikea.com/ms/hu_HU/campaigns/ ... e2012.html
Viszont éppen ma olvastam Bálint Gyuri bácsitól, hogy szerinte egyszer érdemes megvenni egy cserepes fenyőt, és azt minden januárban úgy kell kiültetni, hogy majd decemberben újra ki tudd venni cserepestől: ezt az 1-2 hetet kibírja a növény lakásban.
Mi eddig minden évben Apósék kertjéből hoztuk a fát, idén először mástól kapjuk ajándékba. Nekem egyébként ebben az egészben az a fura, hogy nekünk otthon (Soltvadkert mellett) mióta az eszemet tudom, minden évben hosszú tűjű fánk volt/van, aminek isteni az illata és nem potyog. És baromira nem értem, hogy miért olyan divatosak errefelé a rövid tűjű fenyők, amik nem is olyan szépek, és a második napon elkezdenek potyogni...
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Igaza van Katának,amíg nálunk is igazi fa volt addig mi is mindig hosszú levelű fát kaptunk.Egyszer vettünk rövid levelűt,még novemberben is találtam utána levelet a lakásban.
Jó ötlet,és igazi is:))

Nekem tavaly azt mondta az egyik majdnem szomszédom,hogy ő 24.én délután Pestről a Blaháról hozott nagyon olcsón nagyon nagy,és szép fát.A pesti lakásokban nem nagyon vesznek nagyott,és ott a nagyok megmaradnak.......
Hát nem tudom...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
szhajnal
Vecsés
 
 



Anyu is volt egyik nap az IKEA-ban és ő is azt mondta, hogy kis fák vannak csak.
A hosszúlevelű fenyő nekem nagyon nem tetszik. Olyan, mintha nem is fenyő lenne.
A nordmann abszolút nem hullik, na meg nálunk a karácsonyfa környékén nincs szőnyeg, úgyhogy tőlem hullhat is:)
Az Avia benzinkutat én mondtam asszem tavaly, de akkor nem voltak nagyok ott sem. Holnap megnézzük hátha most még van...
Számomra ez a Blaha környéke nem logikus, pont arrafelé vannak a régi nagy belmagasságú lakások, ahova aztán lehet nagy fát rakni. Igazából sok helyen árulnak karácsonyfát, a baj az árakkal van:( Néztem az oázist is az előbb, 175 centis nordmann 17 ezerért...durva.
Vendég
 



Judit, javaslom akkor ezt a verziót:
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 



Kata,

:lol: :lol: :lol: :lol:

Anett kapott szórólapot, a Fő úton van egy árus, ahol viszonylag emberi áron adják a fát, most elküldtem az uramat, hogy nézzen körül. Remélem fástól jön haza:)

Zorkának tegnap 1 órával a 38, 7-re beadott Nurofen után 40.0 fokos láza volt. Semmi más tünete nem volt. Hívtam Magdit, mondta, hogy adjak neki algopyrint. Az és a borogatás együtt levitte.
Ma reggel 37,8-al ébredt, utána egész nap nem volt láza, a kedve is jó volt. 10 perccel ezelőtt megint 38,8-at mértem neki. :(
Valahogy talpra kéne állítanom vasárnapra, jegyünk van a Disney on Ice-ra és annyira várta. Az oviban lemaradt a Mikuról, a karácsonyról, legalább erre jó lenne eljutni...Annyira elegem van. Esküszöm már azon gondolkozom, hogy márciusig be se viszem óvodába...de akkor meg már minek?:) De tényleg...múlt héten itthon volt, mert köhögött. A héten két napot volt oviban és most újra lerobbant...Púpom tele. Mikor lesz már tavasz??????????????
Vendég
 


Lázár nagyfiúnak nagyon boldog névnapot kívánunk!


Zorkának jobbulást!!!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Mi is pusziljuk Lázárt, névnapja alkalmából :-)

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Sziasztok!

LÁZÁRNAK SOK BOLDOG NÉVNAPOT!

Reni!
A CBA-ban van gyöngytyúk!

Judit!
Lett fenyőtök? Milyen? Mennyiért? Én már nagyon hajlottam a mű felé, de a Zuram megvétózta...

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Lázárnak boldog névnapot kívánunk!

Lányok, hol van legközelebb pen drive-os azonnali fotónyomtatás? Azt tudom, hogy az Europarkban a Saturnban van, de ott mindig sz*r a gép. Hol van még???
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


És még egy kérdés: megy még valaki karácsonyig az IKEÁba?
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Évi,

Lett:) Kika parkolóból 2 méteres nordmann 9ezerért. A benzinkútnál most ugyan voltak 2 méter körüliek, de nem szerettünk bele egyikbe sem. A Fő úton valami nem nemesített erdei nordmann fenyőt árultak, hááát nem győzött meg a csaj, totál úgy nézett ki, mint a sima lucfenyő , mondjuk az ára jó volt. Végül az uram úgyis ment a kikába szombaton, körbenézett ott és ott talált egy szépet. Egyébként tegnap voltam a városban és megállapítottam, hogy Vecsésre a maradékot hozzák. Mindenhol sokkal szebbek vannak. Igaz, hogy az áruk is borsosabb.

Kata,
Ikeába kéne mennem, de nem hiszem, hogy a héten eljutok.
Vendég
 


Kata!
A soroksári Auchan-ban van 1 órás fotóelőhívás pendrive-ról is, csak azt nem tudom, hogy így karira készülve még vállalnak e. Szerintem hívd fel a fotómarketet és kérdezd meg (sőt konkrétan azt a boltot).

Ikeaból mi kellene? Megkérdezem anyut hátha megy, persze nem 100%.

szandrakiss
 
 


Judit, hogy van Zorka?

Szomszédasszony :-) add át nagyobbik kis leánykádnak, hogy pusziljuk névnapja alkalmából :-)

Emőke és a család :-)

Kép


Kép
birdie
 
 


Violának mi is BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!

Köszi, Zorkának kutyabaja. GOndolom az antibionak hála. Tegnap voltunk a Disney on Ice-on, nagyon klassz volt!!!Azért még érezhető volt, hogy Zorka nem százas, hazafele a Határ úton a metróból az europark parkolóig alig bírt elgyalogolni. Még ki sem kanyarodtam a parkolóból, már aludt.
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: