Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Falina, köszönöm a dokit! Nagyon nem szeretnék már csalódni. Olyan jó lenne, már 100%-osan megbízni egy dokiban...
Drukkolok neked 1000-rel!!!!!


Zitus, de jóóóóóóóóóóóó, hogy nem utazik !!!!

Vera, a stimus cikluson a clostit kell érteni, ugye? Most sokat tanultam tőled..
Szorítok, nagyon, hogy hamarosan terhesgondozásra mehess!!!!

Dana
dana
 
 


Sziasztok!
Beindult a vizsgaidőszak, azért nem jöttem. De látom nem hiányoztam. Közben a duphaston ellenére nem késett egy hetet a mensim, hanem 27. napra megjött, de ez lehet hogy azért van mert most váratlanul rámszakadt a vizsgaidőszak. Most január végéig azért nem fog sikerülni a baba mert folyamatosan stressz alatt leszek a 10 vizsgám miatt. Fuj de utálom.
Ma a 2. cn.on vagyok. Zita, ha jössz és ráérsz taszíts Képle a lista aljára.
Szilvus!
Köszi a választ a bogyókról megtaláltam, kipróbálom.

Judytnak gratulálok,
Többieknek szurkolok.
Sziasztok

Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Lányok!
Mindenkinek jó hétvégét kívánok.Kép
A kis cipellőket ne felejtsétek el kitenni.Kép
Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt
 
 

 
 

Sziasztok!

Csak bekukk. Rózsalány Pécsen is van meddőségi központ. Az mégsem 200 km, nem?

Na rohanok.

Puszilok mindenkit.
Bár nem vagyok, de azért nagyon drukkolok mindenkinek és sokat gondolok rátok.

Kellemes hétvégét:

Belyus Kép
belyus
 
 


Sziasztok!

Falina, szerintem a közelgő ovulációt érzed. Kép Ne félj! Kép Ha nem fájdalom, akkor az még beleférhet.

Rózsalány, úgy tudom, hogy a TB fizeti az ilyen jellegű utakat. Kérdezd meg a Dokid. Esetleg a kórházat.

Dana, köszi. Igen, a stimus ciklusnál a clostira gondoltam. Bár, vannak más jellegű stimuk is (inszemnél, lombiknál).

Danaaia, Kép Egy vizsgaidőszak tényleg nem a legoptimálisabb, főleg, ha komolyan is veszed a tanulmányaidat. Jól érzékelem, hogy nagyon rossz passzban vagy? Esetleg csak siettél? Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

Üdv.: V.
vera77
 
 


Belyus!

Igen, köszi. Pécs az 90 km, de busszal az 1,5-2 óra...sajnos! Oda semmiképpen nem lehet 2 naponta lejárni(nekem legalábbis), pláne nem sűrűbben. Szekszárdon is van ambulancia, az meg csak 26km vagy valami ijesmi...
rózsalány
 
 


Vera!
Én is remélem, hogy azt éreztem, gyorsan be is kerítettem a hálóba az én kicsit már fáradó páromat, de végül hősies volt.
Amúgy mikor a legoptimálisabb az együttlét? Még nem vagyok felvilágosítva ez ügyben. Én úgy gondolom, hogy tűszőrepi előtt 2 nappal már lehet próbálkozni és a repi utáni 1-2 napig érdemes még, igaz? De a legjobb talán elkapni a repit. Hallottam, hogy a tojásfehérjeszerű váladék (bocs)megjelenése után a legjobb, ez is így van vajon?
Jah, és még vmi, a dokik 2 naponti akciót szoktak javasolni. Mi van, ha naponta van akció?

Szóval világosítsátok meg az agyam, please!
Köszi: F.
falina
 
 


Falina!
Én első hónapban szedem a clostyt és én is furcsán érzem magam: nekem is néha furcsán feszítenek a pfészkeim, meg a mellem is érzékeny(ezmé van?).
rózsalány
 
 


Rózsalány!
Nekem is ez az első clostis hónap. Nagyon furi dolgokat érzek. Legjobban ez a hányinger zavar, meg a fájdogálás. Te hányadik cn-on vagy? Én a 15-en. Sajnos hiába a hányinger, híztam 2 kilót...
Doki bácsim nagyon le fog szidni, mivel már 80 kiló vagyok. Már 14 kilót híztam tavaly október óta. A 2 terhességgel szedtem fel és nem ment le sajnos, sőt csak hízok és hízok. Pedig csak arról van szó, hogy normálisan étkezem, mióta babát szeretnék, előtte alig ettem vmit. Nem tudom, mi lesz így velem...
F.
falina
 
 


Sziasztok!
Nekem is ez az első clostys hónapom. Én még csak a 7cn-on vagyok, de már most úgy feszítenek a petefészkeim, hol az egyik, hol a másik oldalon, mintha ki akarnának durranni. Hányingerem eddig még nem volt tőle, sőt még az étvágyam is csökkent. Nálatok mikor kezdődött ez a fájdogálás és ez normális? A dokimhoz csak egy hétmúlva kell mennem uh-ra, remélem minden rendben lesz és lesznek végre szép tüszőim.
Móni

Kép
móni23
 
 


Móni!
Nekem az 5. napon kezdődött a fájdogálás és a 12. naptól van hányingerem, meg puffadás.
falina
 
 


Falina!
Én a 18 cnapon vagyok, 2 naponta járok dokihoz uhra. Most van mindkét oldalon tüszőm, az egyik növekszik a másik csökken(?). Én is néha érzek hányingert, meg a fejem fáj sokat, meg a fészkeim is fájnak néha, volt ojan mintha enyhe menstruációs görcs lenne. Hízni nem hízok, sőt az utóbbi hónapokban inkább fogyok.
Nekem ez az első terhességem lenne, ha lenneKép

Móni23! Nekem a kellemetlen tünetek azok, 4-5 nap után jelentkeztek csak, de azt mondta a dokim, hogy természetes a feszítés, fájdalom, akkor van gond ha nagyon erős a fájdalom.
rózsalány
 
 


Falina, Rózsalány,
Köszönöm a válaszokat, akkor annyira nem izgulok a fájdalom miatt. Nekem is ez lenne az első terhességem, és már nagyon régóta vágyunk rá. Mindkét petefészkem tele van cisztákkal és a prolaktin szintem is alacsony, ezért a closty mellé bromot és medrolt is szednem kell.
Nagyon drukkolok nektek, hogy sikerüljön a babuci.
Móni

Kép
móni23
 
 


Móni!
Szívesen! Örülök, ha tudok segíteni! Jó hogy vannak még itt kezdők rajtam kívül is...Kép
Nekem is volt egy ciszta a jobb pfészkemen, már jó 6 cm volt mikor leműttettem. Persze a tiéd más, hogy sok van, de van egy ismerősöm, aki már a 3. gyereknél tart sok cisztávalKép
Én viszont azt sem tudom mi az a prolaktin szint?! Azt az orvosod vizsgáltatta meg vagy már spec ambulancián?
Mi is már másfél éve próbálkozunk, de még csak most kezdtük kivizsgáltatni magunkat.
Ha 23 vagy akkor még fiatal is vagy nagyon. Én sajnos már 28..., ez se jó!
Én is sok sikert kívánok nektek a babához, kitartás!!!
rózsalány
 
 


Rózsalány,
A prolaktin egy hormon, amely a tejtermelődésért felelős, és ha magas a szintje, akkor az akadályozhatja a fogamzást. Én csodálkozom, hogy hormonvizsgálat nélkül írták fel neked a clostyt, de ezt az orvosod biztosan jobban tudja.
Igen ezt már sokan mondták nekem, hogy még fiatal vagyok és jön majd a baba, ha akar, de több gyereket szeretnénk, és azt sem szeretném, hogy idős anyuka legyek. És annak sem látom értelmét, hogy az egyetem után elmenjek egy évre dolgozni és utána szüljek, a cégnél sem örülnének nekem.

Kép
móni23
 
 


Sziasztok!

Falina,
"Én úgy gondolom, hogy tűszőrepi előtt 2 nappal már lehet próbálkozni és a repi utáni 1-2 napig érdemes még, igaz? De a legjobb talán elkapni a repit. Hallottam, hogy a tojásfehérjeszerű váladék (bocs)megjelenése után a legjobb, ez is így van vajon?"
Ez pontosan így van. Kép Kép
Azért ajánlott 2 naponta, mert annyi idő alatt "regenerálódnak" a kiskatonák. A naponkénti akciózásnak megvan az a veszélye, hogy hígul az állomány.
Tényleg vigyázz a kilókkal. Gondolj arra, hogy erre a súlyra még rá fog menni jócskán a terhességgel. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, fehérjét, és csak minimális pékárut, tésztafélét (ezt is inkább a délelőtti órákban). Biztos, hogy tudod ezeket, de, ha segítség kell, csak szólj. Egy "táplálkozástudományi-guru" áll itt előtted. Kép Kép Kép (El ne hidd!)

Rózsalány, az normális, hogy csak 1 tüsző indul neki a teljes növekedésnek. Ez normál ciklusban is így van. Több kezd el növekedni, és csak 1 érik be teljesen (persze vannak kivételek Kép).
Az enyhe menstruációs görcs-szerűség azért biztató. Kép Lettek már ilyenekből babák. Kép

Jó hétvégét!

V.
vera77
 
 


Vera!
Köszi a választ! Pont így cselekedtünk, úgyhogy most ennyivel is több esély van, hogy összejöjjön a babónk. Kép Sajnos nem bírtam ki a mihamarabbi babásodásban bízva és volt 3 nap, mikor naponta próbálkoztunk. :/
Igen-igen a kilókkal tudom, hogy vigyázni kéne, de nem fogok tudni. Nem nasizom, csak normálisan eszem végre (reggelire 2 db keksz a kávéhoz, uzsira joghurt, ebédre fél adag leves és fél második, vacsira kefir). Szal asszem vmi baj lehet az emésztésemmel... Amúgy én a semmitől is hízós típus vagyok, mint a fentiekből is látszik...
F.
falina
 
 


Móni!
Kösz az infót, bár kicsit megijedtem, hogy a hormonvizsgálatot hiányolod! Azt hittem, hogy azért nem csináltak még nálam ijet, mert azt is csak ambulancián csinálják... Na, hétfőn majd megkérdem a dokimat!
Abban igazad van, hogy inkább fiatalon legyél anyuka, meg tényleg a melóhejen sem örülnek ha elmegy az ember lánya... Én pl addig fogom titkolni a babaprojektemet amíg lehet, mert ha a főnököm megneszelné mire készülök, azonnal kirúgnaKép

Vera!
azt mondta a dokim, hogy "ez a tüszőérés érdekes, de nem értékelhető"- szóval vicceskedik a bajomon, de nem bánom, mert legalább törődik velemKép
rózsalány
 
 


Sziasztok!
Köszi Vera hogy kicsit nekem is írtál. Annyira nem vagyok letörve, csak tele az agyam a vizsgákkal meg a szakdogámmal. Két sikertelen clostis hónap után most már kezdek izgulni. Akkor nyugodnék meg ha láthatnék végre legalább egy a megfelelőhöz kicsit közelítő méretű tüszőt. Mert eddig úgy érzem nem hatott semmit a gyógyszer. Ez a duphaston meg teljesen bekavar. Múlt hónapban + 1 hét ciklus, most - 1 nap. Azt reméltem ha más eredménye nincs is legalább rendszeresek lesznek a ciklusaim.
A vizsgáimat is át kell emiatt ütemezni, hogy tudjak menni uh-ra a 13. napon. Orvosomat is fel kéne hívni hogy biztos lesz-e azon a napon.

Na ilyen "eseménytelen" vagyok.
Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Rózsalány!
Nem szerettelek volna megijeszteni. Szerintem a closty nem árthat, de talán jobb lenne, ha pontosan tudnátok mi a probléma, ehhez kell a hormon vizsgálat.
Mikor mész legközelebb dokihoz? Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
Móni

Kép
móni23
 
 


Móni!
Mindenképpen mondani fogom a dokimnak, hogy csináljuk meg a hormonvizsgálatot! lehet, hogy azért nem csinált eddig, mert esetleg itt nálunk nem tudják megcsinálni... nemtudom, majd ma kiderül, mert ma megyek hozzáKép
Amúgy 2 naponta járok uhra és most a 22. napon vagyok,és 30-32 napos szokott lenni ciklusom. A vérzésem is teljesen normális, bár a mult hóban nagyon furcsa volt és nem is volt tüszőrepdésem, úgyhogy én remélem, hogy ez csak ijen ritka, hogy nincs, mert máskor teljesen más a menstruációmKép
Te szoktad érezni a tüszőrepedést???
rózsalány
 
 


Lányok! Kép

Látom itt írtatok a hormonvizsgálatról. Ezt mikor csinálják? És nekem miért nem csináltak akkor?

Rózsalány!
Én amióta tudom mikor van a tüszőrepi, vagyishát sejtem, azóta érzem is. Kép

Üdv: Belyus
belyus
 
 


Belyus!

Hormonvizsgalatot lehet barmikor lehet kerni, de csak jopar honapos probalkozas utan csinalnak alt. az orvosok.
Ez sima vervetel a 3. es a 21 napon, es ebbol allapitjak meg a prolaktin, LH, FSH meg minden ilyen hormonszintet, amibol lehet latni, hogy van-e valami baj, vagy minden rendben van a mukodeseddel.
Szoval ha el akarsz menni, mondani kell a dokinak, hogy mar regota probalkoztok, lehet fullenteni is, es kerni kell, hogy csinalja meg.
Ennyi.

Nekem viszont megjott vegre, ugyhogy 1 cn!!!!!!
De uj honap uj remenyek igy 3 ev utan isKép

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Lányok!
Megjöttem a dokimtól és kiderült, hogy hétvégén megrepedt a tüszőm - a 20. nap körül!!! Még jó hogy szexeltünk is a párommal!!! Jaaj, úgy örülök, mintha gólyahír lenne!!! MINDENKINEK KITARTÁS!!!

Belyus, Móni!
Megkérdeztem a dokit, hogy mi van a hormonvizsgálattal és azt mondta, hogy nem látja értelmét, mert a hormonszint az szinte a ciklus minden napján változik és a menstruációból, a ciklusból lehet tudni, hogy rendben van e a hormon vagy sem. Nekem tök szabályos a ciklusom és gondolom azért nem csináltatott. A dokim amúgy főorvos, meg már idősebb is, sokáig kórházi főorvos is volt, úgyhogy igyexem hinni neki!

A tüszörepimet én is figyelem, de nem érzem!Kép
rózsalány
 
 


Köszi Dodo! Kép

És hajrá, mindent bele, nagyon drukkolok nektek!

Puszi:
Belyus
belyus
 
 


Sziasztok!
A clostitól ti éreztek olyasmit, mintha állandóan teleettétek volna magatokat? Nem puffadásra gondolok, hanem olyasmi, mintha a hasam (és nem a gyomrom) tele lenne vmi nehézzel.

Belyus!
Annak csinálnak hormonvizsgálatot, akinek sokáig nem jön össze a baba vagy már vetélt. Nekem is a sokadik orvos csinálta csak meg! Ha úgy gondolod, hogy nálad van hormonprobléma (nem emlékszem a te történetedre, bocs), addig menj, amíg találsz olyan orvost, aki hajlandó megcsinálni! Nekem 1 évem ment el, mert bevettem az első orvosom szövegét, miszerint semmi szükség erre! Ide inkább nem írom le, hogy hova kívánom! Az első vetélés után még +1 vetélést köszönhetek neki...

F
falina
 
 


Húúú Rózsalány, akkor ez nagyon jó hír! Akkor jövő hétre gyűjtöm neked a xxxx-ket Kép

Babásod(t)unk együtt? Kép
belyus
 
 


Falina! Kép

Nekem a clostiltól mindig van valami a gyomromban. Csak pontosan soha nem tudom eldönteni hogy mi is az. Van amikor puffadásnak érzem, van amikor nem. Szóval Falina szerintem okozhatja azt az érzést a clostil.

Nekem tök speces a dokim de akkor ahogy írtátok, valószínű azért nem csinált hormonvizsgálatot, mert ez a 2. clostilos hónapom. Egyébként nekem is volt már 1 vetélésem, de az két éve és másik dokinál. Szóval én is bízok a dokimban.

Üdv:
Belyus Kép
belyus
 
 


Jaaj Belyus, dejólenne!!!!Kép
Már 100x föladtam, de most megint reménykedem!!!Kép TI IS MINDENT BELE! Babásodjunk sokasodjunk!!!Kép

Falina!
Ezt jó tudni a hormonnal kapcsolatban! Én is gondoltam rá, hogy megkerülöm a dokimat és megcsináltatom mással, de majd csak akkor szánom rá magam, ha továbbra sem jön össze. Köszi!Kép
rózsalány
 
 


Sziasztok!
Rózsalány,
Nagyon drukkolok, akkor melyik nap várhatjuk a jóhírtKép
Falina,
Remélem neked is sikerül ebben a hónapban a babóKép
Hát biztos a dokik tudják jobban, hogy kell-e hormonvizsgálat, vagy nem. Én azért örültem neki, hogy volt, mert így kiderült, hogy a prolaktin szintem magas, és ez is akadályozza a fogamzást. Ha a clostyval sem jön össze mindenképpen csináltassatok.
Én ma vagyom a 10 cn-on és a hőm reggel 36,5 volt, remélem ez azt jelenti, hogy hamarosan megreped a tüszőm (ha egyáltalán van minek megrepednie), pénteken megyek a dokimhoz uh-ra, akkor majd kiderül.
Móni

Kép
móni23
 
 


Móni!
Aranyos vagy, köszönöm a drukkot. Ebben a hónapban én is nagyon reménykedem az 5 tűszőm miatt. Remélhetőleg több is megrepedt és akkor már talán valamelyik összefutott út közben apa srácaival! ;)
Sajnos repi (volt-e egyáltalán?) után nem nézett meg a doki, csak a 21. napra rendelt vissza.
Kicsit félek, hogy nem repedtek meg, mert most is (18. cn-on) érzem a fészkeimet picit néha... (A nagy fájdalmon már túlvagyok, remélem az volt a repi.)
Vagy ez a clostitól is lehet a 18 napon?
falina
 
 


Falina,
Szerintem biztosan megrepedtek, vagy ha mind nem is, de egy része biztosan. A fájdalom, akár jó jel is lehet, a másik topicban írták a lányok, hogy a tüszőrepi után folyamatosan fájt a hasuk abban a hónapban, amikor babások lettek.
Móni

Kép
móni23
 
 


Moni! Kép

Megint felviditottal es nagyon remelem, hogy a profeta szolt beloled! ;)

F.
falina
 
 


Tinarol tud valaki valamit?
Elvileg holnap reggel megy dokihoz, remelem minden OK veluk!
F.
falina
 
 


Móni23!Kép

Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön ebben az 1. clostis hónapbanKép

Meg jó lenne, ha nekem isKép

Hanyadik cn-en is vagy? Én még csak 3-on és tegnap kellett bevennem az elsőt és naponta 1x kell nekem.

Jó szerinted, ha ebéd után veszem be???

És ha 13 cn-en megyek az jó, vagy inkább 16-on???
Mert pont hétvégére esik a 14-15.nap.

Előtte jobb nem???

Kiváncsi vagyok lesz e mellékhatása nálam, mikortól várható?

Mea
mea
 
 


Móni!Kép

Ja és holnap tudom meg a prolaktin szintemet.Kép
Kiváncsi vagyok. A progi szinted mennyi volt?
Nekem 34,6.
Az jó szerinted? Bár baba nem lett belőleKép

Mea
mea
 
 


Sziasztok!
Mea mindenképp a 13. napon menj uh-ra, mert a 16.napon már nem valószínű hogy lát valamit.

Tináról semmi hír, biztos a kutya megint megette a kábelt.Kép

Na sziasztok. Írjatok jó híreket.
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Mea!

A 13. napon menjel, igen mindenkeppen! Latni kell mekkor a tuszo es nyh!!!!!
A progid tok jo, barcsak nekem annyi lenne! En meg holnap tudom meg mennyi az en progim.

Tinanak drukk!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Szia Dodo!Kép

Igen jó volt a progi értékem, a nyálkahártyám is 9,5 volt és akkor csináltuk mikor volt a repi.
Baba mégsem lett belőleKép

Neked volt már HSG-d???

Drukkolok, hogy most sikerüljön végre már!!!Kép

Mea
mea
 
 


Mea,
Nekem a progim nagyon alacsony volt, a tied nagyon jó. Nekem már volt HSG-m és mindent rendben találtak szerencsére, és a páromnál is minden rendben van, szóval csak a hormonjaimat kéne rendbetenni, remélem ez most a clostyval sikerül.
Szerintem is a 13 cn.on menjél, én a pénteken a 14 napon megyek.
Azt nem tudom mikor kéne bevenned a clostyt, mert én napi kettőt szedek reggel és este, de szerintem az a lényeg, hogy minden nap ugyanabban az időben vedd be, mint a fogigátlót.Kép
Dodo,
Drukkolok, hogy jó legyen holnap a progiszinted, neked mennyi volt a closty előtt?
Móni

Kép
móni23
 
 


Móni23!
Mint negatív csúcstartó progi szintben, érdeklődöm: neked mennyi volt az a "nagyon alacsony" ? Clostis hónapban néztek már progit neked? Érdekelne...
Velem most ez van, 3x1 Clostit szedek, ettől sem lett túl jó. És addig semmi partizán-akció, míg a progi-szint nem rendeződik.
Ági
agidomi
 
 


Ági,
4,8 volt a progi szintem a legutóbb, de akkor még nem szedtem a clostyt. Ez az első clostys hónapom 2x1-et szedek belőle, és ma vagyok a 11 cn-on, így ebben a hónapban még nem nézték a progit, remélem azért feljebb ment tőle. Neked mennyit mértek?
Móni

Kép
móni23
 
 


Sziasztok!

Rég nem jelentkeztem, de belefeledkeztem az itthoni létbe. + most volt a szülinapom, úgyhogy a táblát javítsátok 27 évre. Eddig teljesen jól voltam egyedül a mellem fáj, ma viszont nagyon lehangolt a doki, túl kicsinek ítélte a babát. Nőtt a múltkorihoz képest, de szerinte nem eleget. Pénteken megyünk megint megnézni van-e változás Kép
A sors iróniája, hogy most hánytam először, és folyamatosan émelygek (eddig ilyen nem volt) és persze a mellfeszülésem is megvan. Remélem, csak összegömbölyödött a kicsi, ezért mérték kisebbnek. Úgyhogy megint kérek egy jó nagy adag drukkot, a múltkor is bejött. Persze most is kivagyok rendesen, de talán nem annyira mint 3 hete. Ráadásul a hétvégén egy csomó ismerősnek feltűnt a dolog, mert a mellem kb 2 méretet dagadt, ami tényleg nagyon látványos, úgyhogy nem tudtam letagadni, min. 20-an tudják már.Kép
Szorítsatok nagyon!!!!!!!!!!
Tina Kép
vtina
 
 


Tina,
Nagyon-nagyon szurkolok. Biztosan úgy van ahogy írtad, hogy csak összegömbölyödött, és minden rendben lesz pénteken. A rosszulléted nagyon sajnálom, de talán jót jelent.
Gondolom, hogy még nem akartátok elmondani, de hidd el nem lesz semmi gond.
Móni

Kép
móni23
 
 


Szia Tina!
Már nagyon vártam, hogy jelentkezz!
Dokibácsink UH-ja kissé elavult szerkezet már, szóval ne aggódj, biztos nem volt pontos a mérés vagy más szögben volt a Pici, mint múltkor.
Szóval megint nem fogunk összefutni.
A mellfeszülés és a hányás szerintem is jót jelent.
Én, mint múltkor is írtam csüt-ön megyek és már nagyon várom, bár nem sok mindent tud majd mondani a 21. napon, max progiértéket.
Neked fájdogáltak a petefészkeid, amikor cisztáid lettek?
F.
falina
 
 


Tina!
Először is:
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
Kép

Ne keseredj el kérlek.
Biztos, hogy csak össze húzta magát a picur, és ezért hívtak megint UH-ra.
Szorítok nagyon nektek.Kép

Judyt
9+2

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Tina!
Teljes szívből szorítok, hogy minden rendben legyen! A mért adatok szerintem nagyon hozzávatőlegesek, átlagok, mindenkinél lehet más és más. Ha most kisebb a baba, majd legközelebbre behozza és nagy lesz. Lényeg hogy ott van és dobogjon a kis szíve!
Drukkolok neked nagyon és próbálj megnyugodni!

Móni23!
Magamtól 6 éa 8 körüli progit/csúcs/ tudok produkálni. 2x1 Clostitól 16,5 volt a csúcsom,sajnos csak az első ciklusban mérték, utána a 3.ban egy vetélésre futotta.
Most-több hónap szünet után- 3x1 Clostitól 17,5 volt a csúcs, nem elég...Ez egy 1 tüszős ciklus volt.
Most,második hónapban, az UH 2 tüszőt mutatott, holnap lesz a harmadik/24.cnapi/ vérvételem, talán hétfőre eredmény is.Ebben van minden reményem...
Neked mikor kell UHra menned? Ragaszkodj a vérvételhez is a ciklus második felében -ha javasolhatom- mert van akinek a 2x1 sem elég, a "most már biztos jó lesz" nálam nem vált be.Biztos ami biztos!
Remélem azért Te jobban reagálsz a gyógyszerre!!
Ági
agidomi
 
 


Mea!

Igen, volt mar HSG-m tavaly aprilisban. Jo lett az eredmeny.

Moni!
Progim nem tudom mennyi volt mar closti elott.
Multkor a clostis honapban amikor sikerult 27 volt azt hiszem 2.5 clostitol.

Tina!

Nagyon drukkolom, hogy minden ok legyen a kov. UH-n, biztos csak elbujt a kisbabad!!!!!

Agi!

Hajra, remelem jo lesz mar ez a verveteled!
Drukk neked is! nekem holnap derul ki!

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


TINA,
Megy a drukk!!! Szerintem is csak nem jól mérte most a doki.
Boldog szülinapot!
A mellfeszülés (nagyobbodás) és a hányinger pedig terhességkor csupa jó és egészséges dolgok!

Ági, Móni
Remélem a dokim a jövő hónapban már nekem is ennyire fogja méricskélni a dolgokat. Addig kivárok.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!
Közvéleménykutatást tartok: az infertility.hu-n olvastam a progeszteronról, hogy "a legtöbb orvos 10 fölöttit vár el sima ciklusban, 15 fölöttit stimuláltban".
Ehhez képest a klinikán, ahova járok 21 felettit várnak el simában! A mértékegység ugyanaz...
Szerintetek hogyan lehetséges ekkora eltérés? Kinek mit mond a dokija, milyen szintet kell elérni?
Én ezt nem értem....
Ági
agidomi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?