Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon együtt érzek veled Szilvi. -1gyerek, de dettó ez van nálunk is. Kénytelen voltam 11:40kor kezdeni az ebédet, mert Eszter 11 óta csak nyígott a fáradságtól.
Mindent becsuktam, és idén először bekapcsoltam a klímát is. Nem bírom. Lányok is csak így tudnak aludni. Tetőtérben min.50fok van... meg lehet gyulladni.
Ráadásul épp most jött meg, mert nem elég ebben a melegben csak simán szenvedni, legyen még szebb... :evil:
Du-i pancsi sem tudom, hogy lesz-e, mert tegnap is annyira felmelegedett a víz, h már nem is hűsített. Ráadásul napra tettem, mert szombaton még kellett, de most meg 5kor is iszonyúan tűz. 50faktorral kenem a lányokat, de úgy is fosok, nehogy bajuk legyen. Meg a darazsak is...
Ki vagyok én is.
2 hétig itt volt apósom meg a brigád, bütyköltek a kertben, megszoktam, h van mozgolódás. Szar most így egyedül egész nap.
Ráadásul hazajöttek balatonról a szomszédék, hozták vissza a kutyákat is. Szörnyen csaholós dögök, utálom őket. Este 9kor kiengedik őket, és az egész környéket felverik, élen a 2 édesen alvó gyerekkel. :evil: reggel hétkor dettó.

Na, jól van, bocs a nyüglődésért.

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


sziasztok

Abbey
nagyon jó a kép amit csináltál! köszi a kaja tippeket, nagyjából nálunk is ezek vannak, de Emi kicsit finnyásabb....egy ideig imádták a cukkinis paradicsomos tésztát, most abszolut nem megy..Emit kirázta a hideg a túrós tésztától :roll: ma tökfőzi volt, előtte zölds. leves, ez nagyjából ment...a rizses cuccok jobban bejönnek nekik.

vettem nekik szandit, hát Olcsi tipikus pasi, földhöz vágta magát a cipő boltban, úgy kellett lefogni, hogy rápróbáljam..az uram itthon asszondta totál megérti 8)
szenvedünk a melegtől, de szombaton megyünk pótnyaralni, rem kitart a jóidő...nem nagyon tudunk kimenni a teraszra se, 4-ig idetűz a nap..

Silver
nálunk detto, Lil ugyanilyen..várom az ovikezdést :?

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


milyen szandit vettél nekik? Tépőzárasat vagy csatosat? Nekünk tépőzáras van, de le kell szigetelő szalagoznom Esztinek :lol: simán leveszi. De lassan kinövi, uh megörökli Liluét, ő meg kap majd újat.

Mi sem tudunk kimenni, de nem is lehet, olyan meleg van. És hogy szép legyen minden, elromlott a klíma a lányoknál. Ilyenkor átkozom a tetőteret. Ha nagyobbak lesznek, és nem kell rács (télleg mikortól nem kell????), lehet majd lent altatni őket, az szupi lesz.

Nagyon fáj a fejem :(

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 

 
 

Altatás: nem tudsz lent letenni vmi matracot, és ott altatni a nappali szintjén, amíg ilyen meleg van?
Nálnuk ajtó ablak nyitva, jár a levegő, így is elég meleg van. egyelőre aluszkálnak úgy-ahogy, ha nagyon nyüglődnek, akkor babakocsi :arrow:pince vagy pince bejáró, oda szoktuk tenni őket, ott jó a klíma :lol: No, meg levisszük, h jó mélyen aludjanak :lol: .
Egyik nap azt gondoltam, h befekszem a fáskamrába, ott olyan jó hűs volt :lol:.

Nálunk egyelőre puhatalpú cipőcskéjük van, de azt is le tudják venni. Joninak találtam egy szandit, ami jó kb, de még nem nagyon volt rajta, Nonónak olyan kicsi a lába, nem találtam neki se ittthon, se a boltban egyelőre :lol: Kint a kertben mezítláb vannak a fűben, darazskat próbálom lesni.
claire
 
 


El sem hiszitek mennyire megszívtuk :cry: Kijöttek a klímások, szétszedték, és a kompresszor romlott el :arrow: kuka az egész klíma :( de mivel ez egy régi modell, egyelőre nem találtunk hozzá csak kültéri egységet, uh sanszos, hogy az egészet lehet lecserélni. Ez még mind hagyján, mert megbeszéltük, hogy akkor a mi hálónkét tesszük át a lányokhoz, úgyis északi oldal, ritkán használjuk, meg egyébként is, max lent alszunk. Na de a hab a tortán, h állvány kéne a klímák kicseréléséhez, és sehol nem találunk. Komolyan mondom, így megszívni. Egész évben 2szer volt bekapcsolva, most hogy tényleg nagyon kéne elbaszódik... és akkor az anyagi vonzatáról még nem is beszéltem....

most megágyaztam itt lent a lányoknak, 2 matracot raktam az 1x1-es járókába, remélem elalszanak. Mondtam nekik, h aludjanak :D Egyelőre még játszanak. Szurkoljatok!

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Szivvi,
akkor megérted te is milyen idegállapot uralkodik el rajtam, amikor Boti is bedobja magát. Ebben a melegben, meg mintha még annyi türelmem sem lenne, mint amúgy.
Ma van az oviban a szülői, megyek rá és akkor megmondják, mikor van a beszoktatás és milyen sorrendben. Boti most kezdi az állami ovit. Már várom azért....mivel eddig pár hónapot volt már magánban, nem hinném, hogy gond lenne a beszoktatással, ott sem volt.

Abbey,
akkor ez megint egy Murphy törvény volt most a klímával. Én már kezdek mostanában ezen meg sem lepődni. Nekünk képzeld a kazán szaródott el, nem kapcsol ki, nyári állásban is fűt mint a barom, szóval le kell kapcsolgatni mikor éppen nem kell melegvíz...és ugye albérlet, a tulajnak nem olyan fontos, szóval nem töri ki a nyakát, hogy megcsináltassa, de nem hagytuk élni, így jön ma a gázos.
Levi most két órát ha kibírt megint és azt is nyivákolva, úgyhogy leraktam aludni és alszik....nem értem én ezt...a meleg ennyire altat vagy mi van már vele. Szonja viszont nem, ő itt ketyeg rendesen....

Claire,
egy fáskamra nekem is nagyon jól jönne...:-)

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


na, alvás nem volt, muszáj volt felvinnem őket a saját kis kuckójukba. Ott durmoltak egy jó nagyot. Én meg fél óránként mentem fel, megnézni, h jól vannak-e :oops:
de ha minden igaz estére már működni fog a klíma náluk.

Amúgy ez a meleg valóban altat. Én is nyügi vagyok.

Holnap megyek mogyoródi aquaparkba. Nagyon rám fér egy nap szabi... ha már nem megyünk sehova.

Kazán nagy szívás. Mienk is szar :( azt is meg kell még majd csináltatni. A legviccesebb az volt vagy 3-4 éve, amikor tél közepén anyuék elutaztak, tesómmal 2en voltunk itthon, és beszart a kazán :D fürdőszobai hősugárzóval próbáltunk meleget csinálni :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Abbey!
Gondolj erősen arra a hidegre, hátha az is hűt :lol: :lol:!
Lányok mamáddal maradnak holnap?
A régi kazánunkkal mi is kínlódtunk, már olyanokat tudtam rajta szerelni, hogy csak na! A legjobb az volt, amikor a sógoromék esküvőjének éjszakáján bedöglött, eltört benne vmi, és mire hazajöttünk mi, a bulijuk házigazdái, addigra mint a Niagara ömlött le a víz a lépcsőházban :shock:Párom esküvői díszruci le, alsógatyában a vízesés alatt át, riasztani a házban alvókat, elzárni a főcsapot....
A víz a friss házasok ajtaja előtt 20 cm-el állítottuk meg a vizet, két szinttel alattunk, de nálunk a nappaliba is befolyt... így utólag olyan, mint egy hülye burleszk film, akkor kevésbé tartottuk humorosnak.

Én is álmos voltam tegnap du, de amikor elnyúltam a szivacson, a két kicsi rám mászott, csavargatta az orrom, stb. :lol: jól kipihentem magam! :lol:
Ma fel sem merült az alvás, ugyanis a nővérem két gyerekével kiegészítve palacsinta+póker parti van nálunk... 2,5 kg lisztből indultunk ki..... :roll: !
Eszter lányom már megint kenterbe veri a népet pókerben, most ejtette ki az apját
:lol: . A nagyobbik bátyja már kiesett. Most a 18 éves unokabátyja van soron....

A kicsik itt szopiznak az ölemben, hatalmas izzadság cseppek vannak az egész arcukon :roll:

abbey! Honapra szép napot!
Szilvi! Kitartás! (Amikor meg nincsenek otthon, akkor hiányozhnak, nem? :oops: )

Claire
claire
 
 


Sziasztok!

Egész jó volt kint. Rohadt sokan voltak, és 11től már nagy sor volt minden csúszdánál, és azért ez csökkentette az élvezetet is. De megérte. Lányok hiányoztak nagyon.
Anyuval voltak itthon, jól érezték magukat :)

Végre jön a hideg. Alig várom. Már nagyon szenvedünk. Ma éjjel már elviselhetetlen volt a meleg. Eddig minden nap lement 20°C körülre, ma 28°C-ra is csak este 11 után. Lányok is nehezen aludtak ma. Nagyon lefárasztja őket ez a hőség. Kevesebbet is alszanak, meg nyugtalanabbul is, és szinte egész nap nyűgösek.

Tegnap lomtalanítottunk anyuval. Olyan szép rendet csináltunk a pincében :D
Van kb 4-5 doboz könyvünk, amit nem tudunk hova rakni. Megkérdeztem a könyvtárat ahova járok, de ott nem kell. Nem tudjátok hova lehet esetleg vinni? Kidobni azért kár lenne.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Abbey!
Sztem a Zápor u-i anyaotthonban elfogadják a könyveket!
De ügyesek vagytok, olyan jó, amikor túl van az ember egy ilyen lomoláson! Nekem is kell, több helyen is, sajna egyik hozza maga után a másikat :( kár, h nem elég kigondolni, h mit hogyan, meg is kell csinálni. Elég nehéz a picik mellett.

Képzeljétek, ma olyat csinált Joni :shock: : itt aludtak a szopis párnán egymás mellett, J ébredt először, még elvolt, felébredt Nonó, sírósan, ami nem ritka, de nem tudtam idejönni, mert a konyhában voltam, koszos volt a kezem. Hallom, h N megnyugszik, odanézek, hát Joni hasal Nonó mellett, és a feje mellett lévő cumit illeszti teljesen gondosan, mosolyogva a húga szájába! Annyira cuki volt! :D

KÉt nagyfiam apjával kirándulni ment, én meg a többivel holnap azt tervezem, kimegyek Kisorosziba, apósék telkére!

Claire
claire
 
 


Abbey,
hol vettétek az asztalra tehető etetőszékeket 5 ezerért?

Claire,
nagyon édi lehetett a cumis jelenet, olyan édes dolgaik vannak ezeknek a piciknek, hogy az csak na.
Nálunk mondjuk az járja, hogy Szonja kiveszi Levi szájából a cumit és beveszi a sajátjába :lol:
Nekem az volt, most nagy élmény, hogy a földig érő függönnyel kukucsosat játszottak egymással és hangosan röhögtek rajta.

Kicsit elhatalmasodott rajtunk az elmúlt napokban a forróság és alig éltem, most már jobb lesz egy fokkal, meg ráadásul tombol az allergia is nálunk, még Anyu is szenved, pedig ő nem is allergiás :shock: ki érti ezt. Már szedem az Allegra-t és már fújnom kell az orrspray-t is, mert egyszerűen nem tudok még éjjel sem aludni különben.
Nagyon szar, várom ennek az allergia szezonnak a végét.


Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Sziasztok!

Én is szenvedtem már nagyon, örülök, hogy vége!
Szerencsére én nem vagyok allergiás (még?).

meg lehet venni neten is a széket. vagy a visegrádi u.-ban, Mária bababolt.
http://www.bebibolt.hu/index.php?main_p ... ts_id=7287
Ahogy látom most egy ezressel drágább. De mi személyesen vettük meg, és épp akcióban volt. De sztem így sem drága. Mi nagyin szeretjük.

Édes lehetett Joni :) Lányok mostanában a mesekönyvre kattantak rá. Van két nyuszis mesekönyvük, olyan vastag lapos, amit nem tudnak széttépni. Tele van állat képekkel, egész nap azt nézegetik. Néhány állatot mondanak is, pl vau-vau (ezt már utcán mutogatva is, meg ha ugatnak), gá-gá. Bárányt meg a bocit is megmutatják.

Tegnap lefestettük az összes lécet végre, nagy részét én, ameddig férjem+apósom rakosgatta fel őket. Csak haladgatunk...

Szombaton voltunk Tökön borfesztiválon. egész jó volt. Volt egy Dzsungel könyvés gyerekelőadás, olyan édesek voltak a lányok, táncoltak a zenére :) Nagyjából 10-15percre még le is kötötte őket. Amúgy sztem túl hosszú volt, már a nagyobb gyerekek is nyugtalankodtak. Eszti belemászott egy játék halas tóba, nagyon tetszett neki :) A kürtös kalácsot és a pompost is zabálták :D Majd rakok fel délután képeket.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 



Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok!

a cumi vadászat nálunk is megy, de nonó a cumista, ő összeszedi joniét is, Joni kezdi elhagyni a cumit! ennyi idősen már a nagyok sem cumiztak, nonó most nagyon rácuppant, néha ez jól jön, de remélem időben és magától elhagyja majd!

Abbey! nagyon jók a képek, szépek vagytok mind! Tudom, h lassúnak tűnik, de azért haladtok ám!

Kisorosziban tök jó volt, mindkét ikerpár tök jól elvolt a Dunaparton! Jonit úgy kellett elkapni, nyomult befelé a vízbe 4kézláb! kicsit figyelni kellett, főként Nonóra, h ne egyen meg minden kagylót, követ!
Olyan nyugi volt....
A fiúk megjöttek a túrából, kalandos volt :D .

No, mostmár muszáj a tanévre koncentrálnom.... :(

Zsebi! Ti merre vagytok?

C
claire
 
 


Jajjj, ez a kavics/kosz/homok evés nekem is az agyamra megy. Meddig tart ez???? Bárhova megyünk az az első, hogy leül a földre, és MINDENT ami a keze ügyébe kerül megeszik. Nem győzöm kivenni a szájukból a falevelet, kavicsot, meg ki tudja még mit :shock: Vmik nap a kertben felnyalták a térkövet. Undorító. Lillus mostanában a fürdőkádban a habot eszi. Elképesztő. Eszti meg a fürdővizet issza. Alig várom, hogy végre lekattanjanak erről.

Nálunk Lillus ennyire cumis. Engem nem zavar, majd leszokik róla.

Nem mész még vissza tanítani, nem? Izgis lesz a nagy ikreknek a suli kezdés :) Külön vagy egy osztályba mennek?

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok.

Nálunk is közeledik a szept.1. és kezdődik a rendes ovi. Izgulok nagyon, még rajzolgatnom kell mindenbe a jelet. Hajó lett a jelünk az oviba. Annyira kíváncsi vagyok, hogy fogja érezni magát ebben az oviban, ahol ugye nem vegyes csoport van, hanem csak az ő korosztálya. Izgulok, olyan vagyok, mint egy gyerek. :-)

Nálunk most új szokás van, felkelnek 7 körül és 9-kor már álmosak. Leteszem őket, had aludjanak, csak nem értem.
Már mind a ketten állnak, Szonjus is úgy döntött, hogy feláll, Levi már nagyon stabil, lassan lépegetni is fog.
Nagyon megy az idő, egy hónap múlva mi is 1 évesek leszünk, meg jön megint a tél, a Karácsony. El sem hiszem, hogy múlik minden, ez néha olyan ijesztő is.

Abbey,
köszi a szék site-ot, szülinapjukra akarok majd venni a kapott pénzeken ilyet, mert ezek a nagy etetőszékek olyan sok helyet foglalnak el, hogy az nem igaz.
A Brendonban is láttam most ennyiért, majd megnézem személyesen őket.
A képek nagyon jók lettek, jó lehetett ez a rendezvény.

Képzeljétek hétvégén megyünk a férjemmel kettesben wellnesselni kicsit, már a napját sem tudom, mikor voltunk kettesben. Anyuék vigyázzák a törpéket, anyós meg a Botit. Kiosztottam a gyerekeket. Annyira aranyosak, hogy vállalják, mert nagyon ránk is fér.
Emiatt is izgulok, hogy milyen lesz.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Wow Szilvi! Én egyelőre csak kacérkodom a gondolattal, hogy el kéne menni 2esben a férjemmel. De nem merem itt hagyni a lányokat. Remélem jól sikerül Nektek, és kicsit feltöltődtök. Talán én is felbátorodom :)
Mindenképp számolj majd be, hogy milyen az ovi. Jövőre én bölcsibe szeretném adni a lányokat.

Nekem is ez volt a bajom az etetőszékkel. Nem fértünk el tőle az étkezőben, folyton kerülgetni kellett, ide-oda tologatni. Ráadásul nem fértek el az asztalnál a nagy székkel. Így most átkerült az anyuékhoz, mert ott egyáltalán nem volt szék, és szörnyen szenvedtünk, ha oda mentünk enni. Ott úgyse zavar, mert ha nem kell, összecsukják, és elsüllyesztik a lépcső alá.

Szivvi: veletek mi van?

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Abbey,
azért merem itt hagyni Anyura a törpéket, mert nekem ő segített születésük óta nagyon sokat, tudja mindig mi a dörgés.
Már Botinál is tudatosan vittem Botit anyuékhoz egy-egy hétvégére olyan 8-9 hónaposan, hogy az ne legyen, hogy csak anya, anya...ez tök jó érzés mint anya, csak nem célravezető. :-) Persze ez csak az én véleményem.
Bármi történhet és most is jól jött, mikor Szonjával kellett bent lennem a kórházba, a másik kettő meg Anyuval és a férjemmel itthon.

Mindenképpen beszámolok majd az oviról, kíváncsi leszek én is, hogy milyen lesz otthagyni őt. Mondták az óvónők, hogy ez már nem bölcsi, itt a beszoktatás úgy megy, hogy beviszem, majd berakom a csoportba és kimegyek, hogy ne lásson. Kint várhatok, meg érte is mehetek bármikor, csak a nagy könnyes dráma ne legyen, mert nem jó a gyereknek sem.
Némelyik anyuka biztos próbálkozik majd, mert ahogy elnéztem a szülőin, voltak "egyéniségek" bőven. :-)

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Ja igen, azt el is felejtettem, hogy jövőre nekem is mennek a picik már bölcsibe, már beírattuk őket ugyanoda, ahova most a Boti megy, van nekik bölcsijük is. Muszáj, azért dolgozni is kéne már kicsit. :-)

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Szilvi: hogy megy a bölcsibe a beiratás? Ha már most beiratkoztatok, akkor tutira fel is veszik majd őket? Én attól félek, h nem fogják őket felvenni, elég korrupt ez a kerület :? Védőnő mondta, hogy idén még az állami oviba se vettek fel mindenkit :shock: (persze nem azért, mert sok a helyi lakos... )

Egyszer mentünk el eddig a férjemmel, de csak fektetésre, akkor nem volt gond. De hogy ne is aludjak itthon... annyira félek tőle. Persze anyu bírná a gyűrődést, mindent megold (van gyakorlata :D ), meg hát a lányok is imádják. Jóformán többet látják, mint az apjukat...
Meg hát kérdés, h én hogy bírnám nélkülük :oops: Múltkor az aquaparkból is siettem már haza, mert nagyon hiányoztak.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Abbey,
a bölcsibe minél előbb beíratod őket, annál jobb és annál biztosabb, hogy felveszik őket. Sajnos ez mindenhol így megy, hogy akinek tényleg kéne azt nem veszik fel...:-( Menj el a bölcsibe és egyszerűen csak jelentkezzél, hogy mikortól mennének.

Nem mondom, hogy nekem nem fognak hiányozni a gyerkőcök, de úgy gondolom ez jár a szülőknek és kell is, de szerintem ezt te is érzed, hogy ilyenkor a kapcsolatnak minden plusz jót tesz.


Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Sziasztok!
Elszállt :twisted:
Nonó felsírt, de amúgy kéne mennem könyvet kötni, stb.

Húzós ez a nap: reggel 6 gyerekkel 8ra évnyitó, aztán vásárlás ( :oops: nagyoknak még nem volt füzete), vissza a suliba értük, haza, du zeneiskolai beiratkozás 2 helyen, némi dob visszaszállítással, aztán szülői (elsős és ötödikes) Oda már a párom is jött, ő ment az 5.be. Onnan a nagy az apjával elment karatézni, én meg elvoltam a többivel. Mozgalmas. :lol:

Bölcsi: enyimek nem jártak, most sem tervezem, de én is úgy tudom, h minél hamarabb fel kell iratkozni a várólistára. Nem könnyű hhelhez jutni, meg az oviban sem, de tényleg sok itt a gyerek, főként az ovik számához képest.
Amikor anno visszamentem a másik ikrek mellől, akkor anyukám vállalta be őket, és igyekeztem-tünk az órarendemet úgy alakítani, h tartható legyen. Most is vhogy így szeretném majd, de egyelőre nem szívesen mennék, inkább csak 3 éves korukban, de a gyes nagyon gáz, lehet, h a piszkos anyagiak eldöntik ezt a kérdést, meg nem akarom a végtelenségig feszíteni a húrt a munkahelyemen!

Páros program: én egyelőre nem tudom őket itthagyni, mi most olyanra nevezünk be, h 3 nap/ 2 éj,(találtam egy elég jó ajánlatot Zalakaroson), a piciket visszük, a nagyokaz szétosztjuk, nem tudom hogy fog működni, de 6-4 az már könnyítés :lol: !
claire
 
 


Sziasztok!

Én már megbolondulok itthon. Uh ez a 6órás munka sztem jót fog tenni. Bár a háztartást illetően fenntartásaim vannak... munka, gyerekek, és még a háztartás is :shock:

Elég kaki egy éjjel volt. 4szer felkeltek a lányok. Nem volt nagy gond, de felsírtak, cumi be, víz, alvás. De akkor is 4szer kellett kelni... aztán reggel 7kor elkezdtek fölöttünk aszfaltot vágni, és légkalapácsolni :evil: fasza volt.
Most meg főzöm az ebédet, utána indulunk vásárolni. Sűrű 7vége lesz.
Holnap mennünk kell délelőtt Visegrádra, mert Eszti keresztapjának szülinapja van, és kitalálták, h lent tartsuk (semmi kedvünk lemenni, de azt is kitalálták, h mi visszük a tortát :x , még jó, h minket is megkérdeztek...)
Aztán onnan át Budafok, ahol borfesztivál van, és már tavaly lefixáltuk, hogy elmegyünk mindannyian.
Vasárnap meg délután jön anya családja, nagyapa szülinapja lesz. Nem tartunk sose ilyet (nem túl jó a kapcsolat), de ki tudja lesz-e még szülinapja (83 éves), és a lányokat sem látta még.

Szilvi: hát igen, egy közös délutánt is nagyon szoktunk évezni, egy hétvége meg egyenesen szuper lenne. Még szabija is van a férjemnek, lehet majd novemberben beiktatunk mi is egyet :)

Na, indulunk.
Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Lanyok, bocs, hogy sokaig nem tudtam jonni, internetnel sem voltam (egesz jo volt :wink: ), most is csak kukkkk roviden. Nem is tudlak Titeket elolvasni.

Vegul Horvatorszagba mentunk es nagyon jol sikerult, megint sikerult egy szuper szallast talalni (tobb napos kereses utan....), de kepzeljetek, kirugtak belole, mert 6 agyas lakasba nem mehettunk 2 felnott + 4 gyerek + 2 baba.... hiaba fizettunk volna tobbet... nem semmi... tok jol elfertunk (amig ferjem visszajott uzleti utra, addig maradhattunk: 70m2es lakas, 2 halo, szuper terasz, nappali, nagy furdo - szoval teljesen elfertunk), utana mashova kellett menni, az mar nem volt olyan jo. Nehez a nagycsaladdal, utalnak minket sok helyen :-((

Viszont ha erdekel valakit a szallas, leirom a cimet: 30 m a strand, a bolt 10, etterem 30, egy csodalatos kis halaszfalu kozepen, egy szigeten, es nem draga (79 euro, nem ingyen, de tengerparti, mosogatogepes, fagyasztos stb szallasert nem sok, 6 ember mehet; sokszor itthon sincs ennyiert).

Kicsit aggodom Hannaert: nem nagyon fejlodik a nagymozgasokban. Bogika folyamatosan csak all (es sokszor el is engedi... kicsit tul nagy az onbizalma...); de Hannacska csak neha kuszogat, de azt is csak ugy, hogy a karjaval huzza magat, es a ket laba parhuzamosan kinyujtva, a labujjait bekarmolja, es kicsit azzal segit ra.

Nalatok mindenki maszott/kuszott rendesen mar 8 honaposan?

Jojojojo, viszem a fejlodesneurologiara es Devenyre is majd; de most az evkezdes minden masodpercet kivesz - uj gimnazium, uj felsotagozat, a 2.-osnak is vegulis uj suli es osztaly Ausztria utan; uj ovi.... Es mindezekhez kikaparni a zeneiskolakat (itt csak csoda es konyorges es rengeteg nyalizas, es meg tobb mazli, hogy bekerulj); megtalalni a sportokat, amiket hajlandoak es szeretnek csinalni es el is tudnak oda jutni; a hittanokat es regnumokat... Es mindezeket osszekombinalni es megszervezni... Lehetetlen feladatnak tunik... Claire, nem ertem, Te ezt hogy csinalod...

Abbey, jovo heten kedden viszem oltani a lanyokat 11.45-re, csak 1-re kell mennem az oviba (Kolozsvar u.), ha kozte van par percem, bedobom Neked a rucikat. Otthon vagy? SMSben majd ird meg a cimet, OKesz?

mindenkinek zokkenomentesebb evkezdest...

zsebi es a babak
zsebibabak
 
 


Szia Zsebi! Jó, hogy jöttél!
Szállás: Kiakasztó. Nemtom meséltem-e, mi itthon jártunk majdnem így, egy saját üdülőjogú appartmanban!

Sulikezdés: hogy csinálom? Ugyanígy, mint Te :lol: . De a zenesulival mi a gond? Ti hova tartoztok? Mi a Járdányiba. Mondjuk ma nagyon résen voltunk Dáviddal, így hamar kaptunk zongoraóra időpontot. Szegény Ábelnek meg péntek du lesz a szolfézs, 4-f6ig! :-( Szóval vannak nehézségek, de nekem nyalizni meg könyörögni sosem kellett, remélem nem is kell. Mázlim van?
Tieid milyen hangszert tanulnak?
A beosztások még nekem sem álltak össze, és közben nekem is kéne vinni a kicsiket kontrollra, tanácsadásra, a nagyobbakkal voltam szemészeten, de kell menni szemcsit csináltatni, kéne menni fogorvoshoz, soroljam? Inkább megyek( ha már így felébredtem) könyvet-füzetet kötni.

Hova viszed fejl. neurológiára? Dévényék nagyon jók. A Margit kórházban a fejlneu elég szörnyű hely, de ez csak az én véleményem, érdemes több helyre elvinni, h biztos legyél benne, h a megfelelő segítséget kapod! Jobb ilyenkor rásegííteni, mint később nyögni a következményeit a mozg fejlődés döccenőinek!
8 hósan mászni nem, de kúszni kúsztak. Ábel már 8-9 hósan járt, és nem mászott előtte, ezt nyögtük is később!
Bogi áll, nem semmi :shock:

Abbey! nem tartasz tőle, h a 6 órás állás burkolt 8 lesz kevesebb pénzért?
szép hétvégét. Mi itthon leszünk, próbálom pótolni és pótoltatni azokat a dolgokat, ami nyáron kimaradt, padlás pakolás, gyerekek ágyainak , szobáinak átszervezése!
claire
 
 


Sziasztok!

Zsebi: itthon leszünk kedden. Várlak akkor. Őőőő, megkeresem a számod, remélem meg lesz. Ha nem, megírom priviben, amúgy 44-es szám a dokis utcában.

Milyen új suliban mentek a lurkók?

nekünk nem másztak 8 hósan. Elég későn mozgók voltak. 10hósan vittük Lillust dévényre, utána kezdett el mászni. Sztem Bogi fejlődik sokkal gyorsabban, és ezért ilyen nagy a kontraszt. Nálunk most Eszti húzott el nagyon. Már hátra tett kézzel is tökéletesen megy, Lilu meg még mindig csak kézen fogva, akkor is csak 2 kézzel.

Margit kh. neuroja nagy kaka. Akkora paraszt volt nekünk a doki, h rég találkoztam ilyennel. Remélem Nektek szerencsétek lesz.

Claire: nem, nem félek, h 8 órás lesz. Előre leszögeztem, hogy 6 óra után kaszát-kapát eldobog, és jövök haza. Meg amúgy is elég nyugdíjad állásba vesznek vissza :( ez van. De még mindig több pénzt kapok érte, mint a GYES...

Nagyon fárasztó napunk volt végül. lányok alig aludtak egész nap. Eszti összesen fél órát aludt, de még 7kor is rohangált a Törley pince füvén. Nem tudom honnan van ennyi energiája. Mondjuk iszonyú nyűgös volt, ha vm nem tetszett neki. De végül jó nap volt.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


sziasztok
megjöttünk az utónyaralásból, nagyon jó volt. Olcsi utolsó nap jött rá, hogy a tengerben fürdés egész jó dolog..addig ordított, hacsak víz ért hozzá :lol: Emi ki-be mászkált egész nap és mivel csak kézben tartva jár, így ez elég fárasztó volt..
Lilkóm ma 3 és fél hónap után elment oviba..
visszaolvasok

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Zsebi
Nálunk kb 10 hósak voltak, amikor el kezdték a kúszást..És Oli 1 éves volt, amikortól mászni kezdett, most viszont már fut :)
Nyaralás :evil: milyen már, hogy kiraknak a nyaralóból??
Claire
asszem nem irigyellek :) ennyi felé gondolkodni, figyelni....

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Kép

Kép

Kép

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Szivvi: fú, de irigyellek milyen szép tengerparton voltatok :) Szuper, hogy ilyen jól sikerült!!!! Hol voltatok amúgy?
Tieid hogy-hogy nem eszik a homokot?????
Nagyon cuki Emin az a fürdőruci :)

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Zsebi,
nekem nagyon tetszik a leírásodból a hely, nekem kéne valami kontakt, esetleg nincsen weboldaluk, ahol meg lehet nézni őket?
Szerintem nekünk jövő nyaralásra nagyon jó lenne...egy kérdés, valami orvosféle van a közelben, tudod csak elővigyázatosságból kérdezem. Ja, meg a ház légkondis?
Már írtam többször, hogy én is frászban voltam Szonja miatt, hogy nem csinál semmit. Aztán most már nagyon halad, már ő is ácsorog. Később kezdett el kúszni is, mint Levi, de sokkal szebben kúszott és csak rövid ideig, aztán már mászott is és aztán fel is állt.
Levi, meg mint egy mozgássérült úgy kúszott. Fel is hívtam a Dévényes csajt, hogy ez baj e, de mondta, hogy mindegy hogy kúszik, a későbbi mászás lesz az érdekes. 10 hós koruk körül kell csak mászni, még felállni sem kell, szóval szerintem is csak Bogi húzott el nagyon, ne aggódj.

Szivvi,
érzem a soraidból a megkönnyebbülést, hogy a csaj oviba ment már, én is megkönnyebbülhettem, egészen két napig, mert csüt-péntek tudott menni, tegnap már taknyolt, mára lázas lett....ezt elhiszed?
Új a hely neki, mert most kezdett az állami oviban...hát nagyon más azért mint a magán, nem is gondoltam volna.


Abbey,
megjöttünk a wellness-ből, háááááát annyira nagyon király volt és nyugodt és romantikus és minden. Szuper volt ez a Hotel Aquarell Cegléden, nagyon élveztem. Komolyan rossz volt eljönni. Tudtam, hogy itthon minden rendben van és így maradtam volna még 1-2 napot.
...és tudod mi volt a legszarabb, itthon visszaesni a mókuskerékbe és az őrületbe, nagyon nehéz volt visszaállni, még talán nem is sikerült teljesen, sokkal nehezebben tűröm most a nyígást és adnak rendesen ebből most...mind a hárman.
Na mindegy, szóval szerintem ennek ellenére menjetek, mert nekünk nagyon jót tett. Mindent csináltunk amihez itthon nincs időnk és energiánk...:-) meg voltam egy test peeling-en meg utána egy masszázson és újjászülettem. Szóval hajrá!!!

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Abbey
Lignanoba mentünk vissza, bejön nekünk a hely :) ettek homokot, de egy idő után már nem zavart :lol:

Zsebi
nem akarlak elkeseríteni, tavaly Lil ugyanígy volt...ment szept 1,2,3, aztán 1 hét betegség...a legtöbb amit járt 3 hét volt megszakítás nélkül...ő is járt pedig magánba, ahol 3-4 gyerek volt. örülök, hogy jól sikerült a romantikus 7 vége!!

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


szivvi,
gondolom ezt nekem akartad címezni. :-)


Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Szilvi: örülök, hogy ilyen jól sikerült a hétvégétek. Pedzegettem a férjemnek, de egyelőre nem tetszik neki, hogy a gyerekek nélkül menjünk bárhova is :( Még azért puhítom. Nemsokára amúgy is szülinapom lesz, majd azt kérem tőle, hogy jöjjön el velem.
Sajnálom, hogy Boti már beteg :( Kicsit megijeszt ez a tendencia, amit írtok. Nem tudom mit fogok csinálni, ha dolgozok :? Rövid úton meg fognak válni tőlem, ha a lányok is folyton betegek lesznek. Nem tudom mi erre a jó megoldás.

Nálunk most a dunakavics lett a sláger. Hátul a kertben egy kis részt azzal borítottunk le, és folyton ott kotornak és nyalogatják a kavicsot. Undorító!

Szivvi: Linganoban van egy bejáratott helyetek? Szálloda vagy apartmann?

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


A Duna parton enyémek is kavicsot meg kagylót "ettek", igyekeztem figyelni, h ne nyeljék le, de kotorni hagytam őket. Ahomokozóra is Kisorosziban cuppantak rá, itthon ha lejutunk a kertbe, inkább a hinta, meg a csúszdára mászás megy egyelőre.

Abbey! Fura, h pont a pasi nem akar gyerekek nélkül, sztem inkább az anyák szokták ezt nyomni :shock: tulképpen miért nem akarja?

Szivvi! ezek a tengerpartos fotók, tiszta reklám képek :D !

Ovi, közösség: igen sajnos számíthatóan több vacakot elkapnak, amíg meg nem szokják azt a közös baktérium flórát. Hogy ez mennyi idő, és mennyire durva betegségeket kapnak, az nagyon egyéni. Érdemes előtte 1-2 hónappal elkezdeni turbózni az immunrendszerét vitaminnal, és szerencsés, ha szívesen megy a gyerek, h "lelki alapon" ne legyen beteg.

Claire
claire
 
 


Most kaptunk a dokitól egy receptet egy immunerősítő szerre azt hiszem Broncho-vaxom a neve, nem biztos, hogy jól írom, mondta, hogy próbáljuk meg, hátha segít valamit védekezni. 30tasak van benne, napi egyet kell adni neki, az utasítástól eltérően 30 napig minden nap.
Persze most meg kell várni, míg meggyógyul, akkor kezdeni.
Ami szupi, hogy én már elkaptam ezt a nem tudom mit és Levi is taknyol már. Hurrá!!! :twisted: Én nem vagyok lázas és Levi sem egyelőre, remélem ez így is marad...de sajnos nem ez a valószínű.
Szóval elegem van kicsit most!!!

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Szilvi!
anno nekünk a drnénink először aloét javasolt, és mivel az használt, D nem kapott bronho-t. Eszter lányom viszont kapott, amikor egyik takonyból ki, a másikba be játékot játszott, (szintén kiscsoportban, pedig azt hittem a 2 nagyobb miatt már hót immunis lesz, ráadásul tökre nem beteges gyerek, ), neki is először egy nagyobb adag, és utána 1-1 hónap kihagyással, ha jól rémlik, még 2x kapott, de akkor már nem volt beteg, csak megerősítésnek. Remélem nektek is használni fog, van akinek tök jó, van akinek semmi. Amúgy legyengített baci törzsek vannak benne, kicsit úgy működik, mint az oltás.

Mi megvagyunk, itthon a pakolásokkal nem sokra haladok, próbálom a gyerekeim különóráit összerakni, mindent befizetni :roll:, beszerezni, nem egyszerű. Ráadásul idén egyikünk sem kapott a munkahelyén beiskolázási támogatást. Illetve dehogynem, Zsolt kapott összesen 6000 :shock: ft-t erre :lol:
Gyerekenként minden dolgozónak adómentesen adható több mint 20000 ft, idén asszem 23400. Egyikünk munkahelye sem élt a lehetőséggel, így kb 200e ft-tól estünk el. Éljen a gyerekek és családok támogatása!!! Na, erről ennyit, enm akarom a kedveteket rontani.
Nonó tök cukin lépked néhányat, kapaszkodás nélkül, nagy figyelemmel, nagyon vicces :D .

Tegnap voltunk zenélni, annyira figyeltek, csörgőztek, nonó még táncikált is :lol: elképesztően helyesek voltak! Abbey, nem jöttök?

Claire
claire
 
 


Ja, legutóbbi mérésnél: Jonó 9,98, Nonó 7,94 kg! Ja, és mondtam már, h Joninak 12 :shock: foga van?!
C
claire
 
 


Szilvi: jobbulást nektek!
Megmondom őszintén eléggé megijeszt, és elgondolkodtat, amit írtok a betegségekről. Ha nálunk is ez lesz (és amint olvasom, meg hallom, elég valószínű), gyakorlatilag többet kell majd itthon lennem, mint a munkahelyen :arrow: rövid úton ki fognak rúgni. Szal elgondolkodtam, hogy kicsit várni kéne még azzal a visszamenetellel. Másik oldalon meg ha bejelentem, hogy hát sorry, de mégse megyek vissza, hasonlóképpen járhatok. Napok óta ezen rágódok, és teljesen tanácstalan vagyok. Csapongok ide-oda, minden mellett szól jó és rossz is. Szerintetek?

Claire: mert nem akarja itthon hagyni anyára a lányokat, merthogy hát mi történne, meg milyen az ilyen szülő, aki lepasszolja a gyereket, nem azért vállaltuk őket, hogy mi meg nyaralgassunk közben. Néha téboly ez a pasi... :shock:

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Tettem fel új képeket, és egy nagyon cuki videót, ahol autóznak az új szerzeményükkel.
https://picasaweb.google.com/1123004271 ... -gko2yiAE#

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 



Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


szasztok
Abbey
nagyon jók a képek, kedvencem, a bárányon (gondolom spontán) elalvós :)a bébitaxi is szuper!!

Silver
bocs az elírásért! Hogy van Boti? Lili is taknyol :evil: megőrülök, ha folytatódik a tavalyi tendencia...felírta Lilinek is a doki az immunerősítőt, de aztán nem adtuk be..ráadásul mi is folyton elkaptunk tőle mindent...nem tudom milyen bacik vannak ott :shock: többet voltunk betegek, mint a saját gyerekkorunkban :twisted:

Abbey
hogy vállaltad a melóindulást, egyből a bölcsi kezdéssel? ha tudsz hagyj rá sztem 2-3 hónapot és meglátod mi lesz!
Lignanoban van egy kedvenc szállodánk, de idén 2x apiban voltunk, talán majd ha nagyobbak lesznek a gyerekek szállodázunk megint..

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Szivvi: teljesen spontán aludt el :) Tettem-vettem a konyhában, és egyszer csak észrevettem, hogy barin szunyál. Egyből kaptam elő a gépet :D

Majd ha aktuális lesz, lehet elkérem a lignanoi címet. Mindig vágytam Olasz-ba, de még sosem voltam.

Januárban kezdenék (6 órában), de a lányok majd csak szeptemberben mennének bölcsibe. Addig anyu lenne itthon velük. Aztán szeptembertől lenne nekem is 8 órás. Még mindig őrlődök...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


halihó

Abbey,
egyet értek Szivvivel, meg kell nézni, hogy reagálnak a lányok a bölcsire. Sajnos a tendencia ez, hogy sok a betegség. Sok gyerek van egy helyen összezárva és mindenki hoz valamit, ez van sajna.
Ne idegeld magad, általában ezzel a munkáltatók tisztában vannak, amikor gyerekes anyukát alkalmaznak, ezért nem teszik szívesen. :-(
Meg úgysem tudsz nagyon ezellen tenni, mert valamikor úgyis közösségbe fognak menni, szóval ez mindig gond lesz.

Szivvi,
nincs gond, tudtam, hogy nekem szól. :-)
Mi is taknyolunk, most már alles zusammen...senki nem kerülhette el a sorsát. :-)
Mondjuk nem akarom elkiabálni, de a törpéknek és nekem nincs lázunk. Már kezdek elfelejteni levegőt venni, mert nem kapok. Eddig az allergia miatt, most még rájött ez a göthölés is. Isteni.

Claire,
nem tudom, mi még nem szedtünk ilyet, de nagyon remélem, hogy mi azon körbe tartozunk, akiknek hatni fog.
Most is csak azért vagyok ki, mert nem járt csak két napot az új oviba és már belázasodott.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Sziasztok! no, mi az, kihalunk?
Én is mindjárt tűzök el itthonról, csak bekukkantottam!

Ja, mielőtt elfelejtem!
Abbey, és más budapestiek!
Voltunk tegnap újra bébiúszáson, bevált jó helyünk van 12 éve, ráadásul most nagyon kevesen járnak, nagy medence, tanuszoda, szombat délután, nyugi, csak babauszi van akkor, akit érdekel, küldöm a részleteket, gyertek! (mi Óbudára járunk, de van Bp-n és Érden máshol is uezeknek). Olyan jó egy kicsit más közegben lenni velük, meg nekünk az is, h ilyenkor tényleg csak velük vagyok, jó esetben apa is, szóval jó. És én a nagyokon látom, h olyan vízbiztonságot ad nekik, h utána nem gond úszni taníttatni!

Zsebi, merre vagy? Elsodort a tanév kezdet? no, azt nem csodálnám!

Szép vasárnapot! Claire
claire
 
 


Clair: engem érdekelne ez a babaúszás dolog. Próbálok kicsit több programot szervezni magunknak, mert megkattanok itthon.
végül nem megyek vissza januárban. Téboly ami most bent zajlik, és nincs kedvem kikészíteni magam a dolgon, és mindezért kihagyni egy nagyon értékes időszakot a lányok életéből.

Amúgy nekünk is mozgalmas hétvégénk volt. Volt nálunk egy gimis oszt társam, összevesztünk még rég, de minek haragot tartani? Jól sült el, örülök, hogy eljött. Délután meg átmentünk egy fősulis csop.társamhoz. Volt egy cica. Szegény sztem sokkot kapott Esztitől :lol: Nagyon rákattant a cicára, fogta a farkát, rohant utána, odament mögé, majd rásikított. Szegény állat végül felmenekült a galériára, ahova Eszti nem tudott utána menni, és le se jött többet. :D
Ma meg családoztunk. Jó volt.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Cica: :lol:
Uszi: www.bebiuszas.fw.hu
ebből mi az óbudaira járunk. Jó lenne együtt!
Claire
claire
 
 


Megbeszélem a férjemmel. Mondjuk, ha ő nem jönne, tesóm és sógornőm is szívesen eljön velünk.
Mi is mindenképp Óbudára mennénk. Az ára nem derül ki a honlapról. Mennyibe kerül?

Nincs kedved összefutni vmkor?

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Lanyok, szokasos rohanas, nem ertem, Claire, Te hogy jutsz 6 gyerkoccel igy ev elejen nethez, meg raadasul babauszashoz...

En orulok, ha agyba dugom oket este, es az elinteznivalok felet elinteztem...

Viszont a hianyzo dolgaink beszerzeset szeretnem roviden elintezni - erre szerintem egy becs kozeli gyerekborze a legjobb (es legolcsobb).

Nincs kedve valakinek szombaton velem "kiugrani" Becsbe (illetve Klosterneuburg)? Igy a koltseg is megoszlana, es nem is lenne olyan uncsi!

http://www.kinderflohmarkt-klosterneubu ... people.de/
errol van szo; itt altalaban mindent meg lehet minden korosztalynak talalni; hasznaltan, euro vagy cent nagysagrendu arert, elso kezbol, jo minosegben; de persze garancia semmire sincs... (marmint, hogy az ember tenyleg talal, amit keres; de ha tobbmindent keresel, akkor azert igen jo az esely). Szerencsere delutan van, igy eleg aznap de. indulni, es estere itthon vagyunk.

aztan remelem, utolerem magam, olvasni is tudlak majd Titeket, es talan egy talit is vegre osszehozni!!!

Abbey, szerintem igy sokkal jobb, hogy meg nem mesz vissza, hidd el, utolag nagyon fogsz neki orulni!!
zsebibabak
 
 


Sziasztok!
Nonó lázas, tegnap du volt először, semmit nem látok amúgy rajta, adtam neki lázcsillapítót, attól le is ment, evett, játszott nyüzsgött, erre most hajnal 2kor ébredt, felveszem, forró... :arrow: 39.8 :shock:
:arrow: lázcsillapító, hűtőfürdő (beültem vele, mert nagyon ölbe bébi volt szegény), persze joni is feéébredt, ott reklamált a kád mellett :lol:, szóval lement 38.8ra, most meg éppen 37.1 :shock:

Mi a fene ez!?

Abbey!
tali jöhet, csak most megvárom, mi a fene lesz ez a cucc Nonónál :( .

Uszi: tesó bérlet 15e=4 alkalom. ez van.

Zsebi! de jó, h jöttél. Én börze köszi nem, itthon fulladok meg inkább a sok cuccban, vhogy nehezen érek ennek a pakolás-átrendezésnek a végére. tudom, sosincs vége, de legalább egy kis szünetig :roll:

Év eleje: rohangálok én is, meg próbálok elintézni mindent, ha látnád milyen hosszú a listám...!, sose érek a végére, mert mire letudnám, írhatok újat. Ha1x nekiveselkedek, hirtelen elintézek csomó mindent, pl tegnap lefoglaltam egy rakás orvosi kontrolll időpontot, amit kellett, de ami ilyenkor kimarad, vagy halasztható.... :oops:

Remélem hipp-hopp egészségesek leszünk, és találkozhatunk, addig kitartást, jó börzézést, megyek, mert visszaaludtak!

claire
claire
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?