Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a Panni dicséreteket! :D

Kicsidodi!Nagyon szép pocakod van! Te tényleg csak hasra híztál, úgy látszik!

Kaqk! Nagyon édes Dalma! Olyan kis aranyos a kezecskéjével ahogy fogja a fejét "jaj, hagyjatok már!"

Anyamci! Milán már most igazán kis huncut!
Igy megviccel Benneteket, de legalább szombaton is láthatjátok!

Vikianya! Egy picit többet pihenj! Ez nagyon jó hogy ennyi energiád van, de vigyázz magatokra!

Jeanner! Milyen eredményért mész?

Zsanka!

Mi használt babakocsit kaptunk egy barátnőmtől, és én az összes huzatot leszedtem róla, és be a mosógépbe, kivéve az alját, az a merevítés miatt nem fért bele, azt csak kézzel mosóporos langyos vízzel kimostam. Semmi baja nem lett, szerintem próbáld meg nyugadtan. A vázat is áttöröltem, nagyon csilivili lett.

Nekem még nincs előtejem.
Vettem a vateráról egy aventes mellszívót, szerintetek érdemes hozzá megvenni a via poharakat?
Vagy másban is lehet tartani a tejet? Még elég tanácstalan vagyok..
mabe79
 
 


mabe 79!Ha van ismerősöd aki bébi étet a d már a babójának akkor kérd meg,hogy adja neked az üvegeket.Lehet a patikában kapni erre a célra zacskót csak az macerás de legalább nem kell kifőzni.

zsanka84!Két ekkora baba 3 kg feletti4nagyon szépek!Bár nekem rögtön a képről az jutott az eszembe,hogy ezért meg kell szenvedni.Jajjjj!
anyamci!Jók a képek tuti szép baba lesz.Írtad,hogy van haja .Arra várok,hogy mondják már látni a fekete haját.A Dézi barna a többiek szőkék és nem volt vagy alig hajuk.

Ha láttok szép kocsikabátot olcsón a vaterán szóljatok,mert arra még szükségem lenne.

Szégyellem magam de nagyon lusta vagyok és rumli van mindenhol.Haza jött a két kicsi a táborból levágták a zsákokat,bőröndöket.A nappali morzsás,mert a Dézinek nápolyit hoztak ajándékba.Ők gépeztek én tévéztem a rumli közepén.És megérkezett a Tiszteletes a Pannihoz látogatóba.Annyira szégyelltem magam!!!!!

Családient.hu vonalzók
ddia74
Mór
 
 


Sziasztok :)

Zsanka, köszi, szerintem nekem is innen lesz :)

Kicsi_eva, hát ezt ki kell fogni... én 3 C&A-ban voltam (Allee, westend, eurocenter), mire találtam egy 62eset :) szóval szerintem lutri... :( tök izgi lehet, hogy ketten vannak :D

Dodi, köszi a hasznos melltartó tippeket :lol: na, eldobhatósat már vettem, szerintem akkor beszerzek pár nagymamisat is :lol: sose lehet tudni... :roll: csini, nagy pocak :)

Kaqk, szépek vagytok :)

Zsanka, gratula a kolléganődnek, nagyon szépek a babák!!! :)

Zsebbi, én kaptam, hogy kérjek időpontot és akkor személyesen beszélünk. Azóta időpontot kérek :D majd megnézem, melyik héten van egy szabad utam... :? (mert ugye most már beosztásos alapon megy az utazás) én 38. hetet lőttem be magamnak :D de megkértem Sammyt, hogy legalább 35. hétig bírja, az már nem olyan sok... :?

Anyamci, szépek vagytok :) kíváncsi vagyok, nekünk milyen lesz a 30. heti...

Mabe, a terheléses cukorért mentem...

A laborom am jó lett, a terhelt értékem viszont csillagos ég, szóval most diéta, hétfőn dietetikus, aztán majd látjuk... elvileg nekem is 200as diétát kell csinálnom, mert 22,6 volt a BMI-m terhesség előtt... ez így most kicsit sok lett egyelőre, de lelkesen nézek a jövőbe :D meg a jó oldala a dolognak: úgyis pihiznem kell, így legalább nem hízok majd nagyon :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

 
 

kaqk, anyamci annyira cukik a bébik :)

anyamci ne aggódj a szeme miatt, mindenki babájának nagy a szeme, én is néztem Hanna szemét, de szerintem az uh csal valamennyit.

zsanka arik az ikrek, tényleg furi hogy férnek el odabent. Én már alig tudok ülni meg feküdni, hát még ha két babám lenne :)

pocakom:
Kép

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok! Ativerus!Nagyon csini vagy!!!
ddia74
Mór
 
 


Szebb napot mindenkinek!
Itt zuhog az eső :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil:


Nagyon jók a babaképek :lol: :lol: :lol: :lol:
Fantasztikus ma már a technika. Anyáink idejében még nagyon UH-t sem csináltak... mi meg folyton kukucskálunk a babánkhoz :lol: :wink:

Reni
Kitartást a diétához!

Rony
Jobbulást a kisfiadnak!

Zsanka
Tündériek a babák!

Ativerus
Szép kerek pocakod van!
Vendég
 


Sziasztok

jeanner
látom neked is diétázni kell. Ha valamiben tudok segíteni,akkor nyugodtan kérdezz :) Akár telefonon is kereshetsz. Tudom magamról, hogy az eleje kicsit bonyolult, bele kell rázódni. Bár lehet,hogy csak én voltam ennyire lelkis, és én fújtam fel a dolgot :roll: A lényeg,hogy állok a rendelkezésedre :D

ativerus.
csini pocak :) csini kismami:)

Nálunk is zuhog az eső :? Na de csajok szokni kell ezt az időjárást, hisz amikor már a babák a kezünkben lesznek, akkor is ilyesmi időkre számíthatunk :lol: Bár, így nyáron nem túl kellemes ez az idő...

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs
 
 


dodi.

Nekem a lányommal sem volt túl nagy pocakom. Kb. a 30. héttől kezdett el igazán nőni. Gondolom most is így lesz. bár sokkal hamarabbra vártam,mert azt hittem 2. gyereknél már jobban nyúlnak a hasamban a dolgok. Bár ez is biztos a fiatalon babát vállálni egyik előnye :lol: Neked szép nagy már a pocakod. :)

zsebbi.cukor:
Lehet,hogy már mondtad,de nem is emlékeztem rá, hogy neked is diétázni kell. Azt hittem,hogy csak én vagyok itt az egyedüli a topicban. De akkor ezek szerint sajna már 3-an vagyunk :?
Neked nem szokott olyan lenni néha ,hogy vmit úgy rágcsálnál? Nem ennivaló, hanem pl. mogyoró vagy mag vagy ilyesmi. Nekem este mindig hiányérzetem van,tegnap tanácsolta vki,hogy a tökmagot egyem ilyenkor mert azt lehet, nagyon csekély a ch tartalma. Vagy van más ötleted?
Hát minden elismerésem a tiéd. Nekem néha ez a 200-as is kevés.
babamozgás:
Nem tudom erre gondoltál-e, de én úgy emlékszem,hogy kb a 34. héttől kell számolni a babamozgás egy meghatározott időben. pl. este 5-kor lefekszel az oldaladra és számolod, hogy pl. 10 mozgást hány percen belül éreztél. És ezt a kiskönyvben kell vezetni.

anyamci. Cukik a képek. szerintem ezek nagyon jól sikerültek. Különösen a mosolygós tetszik. :)

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs
 
 


Ativersu,szép,formás pocod van.Te sem hitál tul sokat ahogy elnézem..

nem is hallottam még ilyenröl hogy felkéne jegyezni hogy mennyi idön belül van meg a 10 babamozgás.Tényleg tud meg az ember ujakat,még igy 3. babát várva is... :D

Huu,Ricsi babám annyit csuklik,elképesztö....

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Köszi csajszik a pocakdícséretet :) kolleganőim megjegyezték, hogy elég furán néz ki egy kismama playboy felsőben :)

Amúgy nálunk jó idő van, vagyis olyan vénasszonyok nyara szerű... süt a nap, de mintha nem lenne ereje, fúj a szél, de az eső nem esik.

Augusztusban megyek barátnőm esküvőjére, már megvan a ruhám, hogy mit veszek fel, de a pocakom olyan nagyon elkezdett nőni, hogy nem biztos hogy rám fog jönni addigra.
Mondjuk ebből a szempontból örülök, hogy nyáron vagyok babás, a felsőim mind jók rám, egyedül gatyókat kellett vennem, és nem kellett vennem pl. új kabátot.

Még 1 hónapot dolgozom, és utána minden erőmmel Hannára fogok koncentrálni.... minden ismerősöm irigyel.... :)

babamozgás: az én lányom iszonyú aktív. Tegnap úgy megijedtem, mert a mellem alatt is éreztem hogy rúgdos. Eddig a köldököm felett nem sokkal éreztem csak, mostmeg.... Meg mostmár nem csak egy helyen nyomja ki a kis lábát, vagy valamilyét, hanem több helyen is bökdös egyszerre. egyre kisebb nekik a hely....

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, de most nem tudom visszanézni, hogy miket irtatok.
Teljesen ki vagyok. Tegnap voltunk 4d-s uh-n, a babák mérete teljesen megfelel a koruknak, viszont az egyik babánál több a magzatviz. És ami egyáltalán nem jó hir és még azt sem tudjuk mit jelent, hogy az egyik baba veséjével valami probléma van :cry: Ezt irták a papirra mindkét vesében chodúsabb szerkezet látszik, és mindkét vesében számtalap apró echomentes terület, kifejezett pyelontágulat nélkül. A kehyltágulat a magzati bal vesében kifejezettebb, de mivel élén volt a ivzsgálat során a magzatmozgás, ezt egyértelműen nem sikerült igazolni.
Most mennem kell majd folytatom

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
praszlera
Etyek
 
 


praszlera, gondolom, hogy meg vagy ijedve, de szerintem minnél előbb vizsgáltasd meg a babát másik uh rendelőben. Lehet hogy nincs is komolyabb baj.... Sajnos ezeket a kifejezéseket nem ismerem amiket írtál, de megpróbálom értelmezni google-ben. A doki miit mondott?
Lehet, hogy kicsidodi anyukája tudna segíteni, vagy legalábbis megmagyarázni, hogy ez mit jelent...

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


praszlera.
Sajnálom,hogy ilyen híreket kaptatok. Teljesen megértelek. engem a kórházban ijesztettek meg nagyon, hogy vesemedence tágulata van a gyereknek. Nem részletézték,hogy mi ez, csak ráírták a papírra. A pyelon egyébként a vesemedence tágulat. Én rákérdeztem erre, egy másik szonográfusnál,és elmagyarázott mindent(Ezt a beszámolómban leírtam) Szóval szerintem vagy hívd fel az orvosod, vagy a szülésznőd ha van,és kérdezd meg tőlük,hogy pontosan miket jelentenek ezek,mert lehet,hogy nem is olyan nagy a gond mint ahogy azt először gondolná az ember. Ráadásul akivel én beszéltem szonográfus mondta,hogy a fiúk veséje szokott így rendetlenkedni,de általában a szülésig rendbe jön. Persze én is aggódom még attól fügetlenül,de jól esett,hogy valaki felvilágosított. Remélem nem lesz semmi gond. Drukkolok,írj,ha van vmi fejlemény.

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs
 
 


Praszlera,sajnos nem tudok neked ebben segiteni,mert nmeé rtek hozzá,de igaza van Ativesrusnak,nézesd meg magadat/magatokat másik uh-sal.Ilyen esetekben sztem érdemes más ember véleményét is kikérni.És kérdezz rá,hogy mit jelentenek a dolgok,a te nyelveden.Nem csodálom,hogy megvagy ijedve.

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Nagyon szépek a babák, a pocakok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Preszlera
Én azt olvastam, hogy a magzatvíz teljes mennyisége kb. 3-4 óra alatt kicserélődik... folyamatosan termelődik, iszik belőle a baba, belepisil...
Lehet, hogy pisilés előtt volt a babád és azért volt a pyelontágulat?

Pár nap, 1-2 hét múlva egy kontroll uh?
Vendég
 


Kép
Kép
Vendég
 


Voltam én is UH-n :lol: :lol: :lol:

Kép
Mosolygós...

Kép
Morcos...

Kép
El is bújt....
Vendég
 


isophie csini a pocakod és nagyon édes a babád :)

Praszlera: isophie írta:

Lehet, hogy pisilés előtt volt a babád és azért volt a pyelontágulat?

Én is olvastam, hogy ez is lehet!!

Meg azt is hogy még a pocakban kinövi :) Én bízom benne, hogy így lesz :)

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


Praszlera!

Ha beszélek anyuval, rákérdezek, de amennyit én tudok:
a vesék az UH-n echodús képet kell, hogy mutassanak, tehát - tudtommal - az a normális. Az echomentes terület cisztákra utal, tehát az én (!) olvasatamban ez azt jelenti, hogy apró ciszták vannak a veséjén.
(...) Beszéltem anyuval: ez utalhat polycisztás vesebetegségre, de ezt magzati korban nagyon ritkán tudják kimutatni, mert egyrészt mert attól, hogy egy vese ilyet alkot, még közel sem biztos, hogy polycisztás!!!!
Másrészt, és ez még fontosabb, anyu szerint egy "mezei" UH-s nagyon nehezen vesz észre ilyen típusú betegségeket, szóval mindenképp keressetek fel egy genetikai UH-t (HAjdú Krisztina!!!), mert nagy valószínűséggel, SEMMI probléma nincsen vele, csak épp olyannak látta... Ehhez erre specializálódott ember kell, erre specializálódott géppel!
Viszont az mindannyiótoknak egyként kell, hogy mondjam: SOHA ne gyertek el úgy UH-ról, hogy vmi nem tiszta! Fussátok át még ott a leletet, és igenis magyaráztassátok el a dokival, hogy mi van oda leírva! Mert ez is olyan duma, amit leírt, hogy jelenthet sokat is, meg semmit is! Ez így csak ijesztgetés, de haszna nem sok :evil: !

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Isophie !Nagyon édi képek.Szép pofija van!
paszlera!Ne félj!!Szerintem a kicsi dodi elég megnyugtatót írt.Én meg csak annyit tudok hozzá fűzni,hogy egy tanár néni barátnőmnél megakarták indítani a szülést,mert....és makk egészséges a baba!!!!
ddia74
Mór
 
 


Dodinak teljesen igaza van... Orvosnál, UH-n kérdezni kell!!!!!
Szerintem, ezért választ az ember orvost, hogy emberszámba vegyék, minden kérdésre kapjon választ.... nem doktori értekezés szinten kell, hogy elmagyarázza a dolgokat, úgy, hogy megértse az egyszerű halandó is...
Vendég
 


Sziasztok!

Lsophie, csini vagy, szép a babád :)

Praszlera, sajnálom, hogy így megijesztettek, de nagyon bízom benne, hogy nagyobb a füst, mint a láng!!!

Reni, köszi a felajánlást, éltem is vele :)

Ativerus, csini vagy te is :)

Én megkezdtem a diétámat, nem is olyan borzasztó, mint amilyennek gondoltam... :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Szép/szebb Jo reggelt Mindenkinek!!!

huu alig birtam felkelni.Bogi szomszédol,este ott aludt a barátnöjénél,és nemsokára hozzák haza(fél 8 van most).Nem szoktam ilyenkor már fent lenni,mert nehezen alszom el,és sokat fent vagyok éjjel is.Na majd napközben nyomok 1 szunyát.

Isophie,csii vagy nagyon.Babaoca is tünemény...aranyos ahogy elbujik.Szégyenlös babáink vannak... :P :oops:

Jeanner,örülök,hogy "nem is olyan vészes" a diéta.

Praszlere,hogy vagy??Megtudtál valamennyire nyugodni,attol amit Kicsidodi irt???Remélem okés minden.

Többike hogy vagytok???

Nekem egyre többet fáj ott lent(a hüvelyem mintha kiakarna szakadni)(bocs)

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


sziasztok!

vikianya én is nehezen alszom el... sehogy se kényelmes :)

Néha van ilyen fura érzésem, mikor megjön, és nagyon görcsölök, beveszek egy fájdalomcsillapítót, és érzem a görcsöt de nagyon tompán. Na ezt a tompaságot érzem néha....

Olyan jók a 4d-s képek, mindenkinek olyan cuki a babája!!!!!

praszlera mikor mész dokihoz????

jeanner, bocsi ha nem voltam túl pontos olvasó, de neked is rossz lett a cukrod??? :roll:

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


Szijasztok :)

Ativerus, hát a terhelt nem lett a legjobb :( de nem baj, annyira még nem vészes, szerintem diétával jók leszünk ;) görcsök nekem is vannak, azt figyeltem meg, hogy mindegy, mit csinálok, ha jönnek, fekhetek is, állhatok is, de csak ilyen enyhék, azt olvastam, ilyenkor már normális :)

Vikianya, megértelek, én sem jól aludtam, Samu a köldökömön akart kijönni :?

Na, megyek, megreggeliztetem a zuram :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok Csajok!

Nekem sem a legjobbak az éjszakák, sokat pisilek, utána nehezen alszom vissza...Anyu odaadta a dormeos fedőmatracát, valami csúcs szuper, nagyon jól tartja a pocakomat, sokkal jobban alszom rajta.

Diétázóknak kitartás, legalább vékony, fitt anyukák lesztek :D
Nekem a terheléses 7.1 lett, ami még a határon belül van, de azért majd rákérdezek a dokinál, hogy figyeljek-e jobban a kajára.

Isophie szép a babád :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
zsanka84
Budapest
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a biztatásokat, és Dodi neked meg pláne, hogy megkérdezted anyukádat, ezt tényleg egy kicsit megnyugtatott. Már tegnap délelőtt sikerült beszélnem a dokimmal, ő is azt mondta, hogy ne menjünk a dolgok elébe, jövő héten menjek el genetikai tanácsadásra és majd, ha ott is van valami, akkor beszélünk róla. Amúgy ő is azt mondta, hogy ez valami ciszta lehet, de most szebben nem tudom leirni a lényeg, nem élet-halál kérdése. Az meg, hogy több egy kicsit ennél a babánál a magzatviz, ahány orvos annyi félét mér. Amúgy mi kérdeztük a nőtől, hogy ez mit is jelent valójában, de ő csak azt hajtogatta, hogy azonnal hivjam fel az orvosom, és semmi konkrétat nem akart mondani, csak ráirta ezt a a szöveget a leletre. Most valamennyire meg is nyugodtunk, meg nem is, csak annyira érdekes, hogy két hete voltam dokinál magzatviz ok és minden más. Előtte voltam genetikai tanácsadáson a sote-n + a kórházban is uh-n és minden rendben volt. Most próbálok/próbálunk nem egyfolytában erre gondolni, de elég nehéz mert ilyenkor az ember agya egyfolytában kattog és persze mindig a legrosszabbra gondol. Azért sem irtam eddig, mert közben már ma délelőtt apának vissza kellett indulnia Németországba és tegnap egész nap főztünk, + az egér után fertőtlenitettünk, amit sikerült megfogni :lol: De ez nem jelenti azt, hogy nincs több. Jah és ma éjszaka sikerül átaludnunk az éjszakát több mint egy hét után. Csak most rosszabb lesz, hogy nincs itthon apa, mert nem mondtuk senkinek nem akartuk az egész családra hozni a frászt, amig nem tudunk semmi biztosat.
Most megyek Noelnek ebédet adni aztán lefekszünk aludni, legalább ő eltereli a gondolataimat.
Jah, nagyon szépek a baba fotók és a pocakok is jó nagyok. Majd megpróbálok én is képet feltenni, az egyik babáról nagyon jók lettek, a másikról kevésbé. De már most tiszta apja, mind a kettő :D Ezeket leszámitva minden rendben van velük az egyik kb.1150, a másik 1170 gramm.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
praszlera
Etyek
 
 


praszlera, örülök hogy valamennyire meg tudtál nyugodni. :)

Én közben meg békülőben vagyok a párommal. Próbáltunk mindent megbeszélni, meglátjuk hogy jó döntés volt e vagy sem. Én bízom benne hogy igen. Ugyebár mostmár nem csak a saját akaratunk számít, hanem ott a gyerek, aki mindkettőnk számára a legfontosabb. Mérlegelnünk kellett és úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk helyrehozni.... remélem sikerrel :)

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


Ativerus ez nagyon szuper, drukkolok nektek nagyon. :D Az a fontos, hogy mind a hárman boldogok legyetek. Majd irj, hogy mik a fejlemények.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
praszlera
Etyek
 
 


Sziasztok!
Bocs, hogy csak így ismeretlenül ide írok, de Jeannert láttam, hogy"ide költözött". Érdekel mi van veled, remélem jól vagytok!!! Ha van kedved, írj egy kis összefoglalót a majdnem kihalt topikunkba, hogy mentek a vizsgák, milyen a terhesség...stb.
Többieknek is szép napokat 8)
chamomilla
Pécs
 
 


jajjjj a vonalzóm lemaradt 8)

chamomilla
Pécs
 
 


Praszlera!

Örülök, hogy egy kicsit nyugodtabb vagy/vagytok, de tényleg minél előbb menjetek genetikaira, mert az idegeskedés most nagyon nem tesz jót! :? Jobb letudni az ilyesmit :wink: .

Ativerus!

De jóóóó, akkor jól éreztem, hogy lehet pozitív változás :P :wink: . Nagyon örülök nektek, és remélem minden rendben lesz :wink: ! Persze most még minden Hanna körül fog forogni, de próbáljatok egymásra többet figyelni, kettesben eljárni majd, mert nagyon meghálálja magát
:wink: . Attól, hogy szülők lesztek, még megmaradtok egyénnek, akiknek szüksége van egymásra... :wink:

Csajok, én totál kivagyok: dagadok, mint egy lufi :evil: :( . Kb. 2 hét alatt híztam 3 kilót, pedig nem eszem többet (bár folyton tudnék enni :twisted: ). Azt olvastam, hogy a tényleges hízás a combtövön, meg a karon mérhető, és az nem lett vastagabb, sőt... De létezik, hogy ennyit nőtt a pocakom (meg egyebek)? Apa szerint vizesedek is, érzi a lábamon. Én annyira nem...
De tökre nem szerettem volna "elhízni", és nem elsősorban hiúsági okok miatt, hanem mert Botonddal 24 kilót híztam (fele víz volt) és nagyon nehezen vonszoltam magam :( . Most meg hiába a hűvös, úgy tűnik mégis megszívom, pedig Botonddal ilyenkor még semmit se volt.... :( . Sztem most se víz amúgy...de nagyon idegesít :evil: .

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Dodi!

Én is a combtövön mérem a tényleges hízást, mert oda tényleg csak a zsír megy fel, még víz sem. Nem tudom, hogy mindenkinél így van-e, de én mindig annyi kiló voltam, ahány centi volt a combkörfogatom. Ezek szerint 57 kg a tényleges súlyom most jelenleg, a maradék három kiló gondolom a baba, magzatvíz, mell stb., ami elég reálisnak tűnik. Szerintem lehet két hét alatt simán három kilót hízni, nem csak a has nőhet, de ugye a mell is, és persze sajna jöhet fel víz is. Nekem 4 héten keresztül nem is nőtt a hasam körfogata, utána 3 nap alatt nőtt 3 cm-t. Gondolom attól is függ, hogy fekszik bent a baba.

Ativerus!

Drukk-drukk-drukk :D :D :D És igaza van Dodinak, fontosak a kettesben eltöltött programok is, most is, amíg nincs meg a baba, és utána is , persze akkor már nehezebb lesz megoldani, de muszáj :wink:

Praszlera!

Én is nagyon ajánlom Hajdú Krisztinát, nagyon jó genetikus, ő nézte meg a kisfiamat, miután a 18. heti genetikain tovább küldött a doki cyszta miatt, és teljesen megnyugtatott, mondta, hogy az nem is cyszta, csak felritkulás, ami elég gyakori és elmúlik a 24. hétig, és így is lett :D És mondta, hogy semmi baja a fiúnknak, ne aggódjunk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
zsanka84
Budapest
 
 


praszlera.: Nyugi biztos nem lesz semmi gond.Nekem Pl:azt mondták a 4D-n,hogy kevés a magzatvizem.De nem aggódok mert eddig mindig rendben volt :)Mielőbb menj el megnézetni,hogy megnyugodj!
Verus: Csini vagy:) Szerintem jó a felsőd én is fel szoktam venni Playboyosat csak nekem feketében van. Na meeeg Nagyon nagyon örülök,hogy így álltok a pároddal de,szerintem ez érezhető is volt abból ahogy elváltatok és jóban maradtatok.Sok sikert és boldogságot nektek!!!! :)
Sophie:Csini fiatal anyuci vagy és édes a babus is :)

Bocsi most nem tudok mindenre írni majd holnap :)
Csak eé akartam mesélni,hogy Milán ugyan azt csinálta szombaton is mint csütörtökön így 1 kép lett amin látszik is valami.De!!!Képzeljétek a Márti megint vissza hívott 2 múlvára szombatra hátha akkor még jobb képek lesznek :shock: :lol: Nagyon örültem csak hát nem tudom éljek-e a lehetőséggel mert most se kért ugye pénzt és akkor se fog.De mondtam apának viszünk neki egy csokor virágot és egy desszertet a kedvességéért :) Szerintetek?Elmenjek?
Szép estét mindenkinek :)
Kép

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


anyamci, szerintem mindenképp menj el!! Ha van rá lehetőség, használd ki szerintem :) a desszert meg a virág tök jó ötlet!!!!

Milán nagyon édi baba :)

Ja és köszi a sok drukkot Csajok! Remélem minden rendeben lesz a pasimmal. Nem akarok tovább idegeskedni!!!! Nem is híztam semmit az utóbbi időben, ugyanannyi kiló vagyok mint június elején... Mondjuk ez még mindig 10-zel több mint a versenysúlyom, meghát Hanna miatt kéne híznom még nem?

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


Benireni, én is úgy tudom, hogy vagy a 32., vagy a 34. héttől kell számolni a magzatmozgásokat. Én egyelőre elvagyok azzal, hogy szépen mozog, és sosem számoltam életemben, hanem a megszokott mozgásokat vártam, magához képest. Egyszer volt, hogy a lányom 2-3 napig alig mozgott a megszokotthoz képest, akkor elmentem uh-ra - ott kiderült, hogy nincs semmi baj -, és ennyi. Jobb félni, mint megijedni.

Anyamci, szerintem menjetek el nyugodtan újra, de inkább valami jó bonbont vegyetek, virágot ne, az szerintem nem ilyen "alkalom"-hoz illik. Az azért kiderült a fotókból, hogy a baba nagyon jóképű legényke :)

Praszlera, szerintem is nézesd meg még egy szonográfussal a babócákat. Hajdú Kriszta szerintem is jó. Ha elmondod a telefonba, hogy mizu, akkor szerintem hamarabbra kapsz időpontot, mint amúgy adnának. Sokszor van náluk "teltház".

Dodi, nem látszik, hogy dagadnál :) Kérdezd anyud! Irigyellek is miatta ám. :):):)

Lányok, szépek a pocakok és az uh-k!

Kitartás mindenkinek, legalább a 35. hétig tessék kihúzni :wink: :roll: :twisted: :lol:

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Ativerus, ha hízol hízol, ha nem nem. A baba egyik esetben sem fog éhen halni :)

Remélem, hogy rendben lesztek a pároddal, de bárhogy is alakul, a jó viszonyból a bébitek mindenképp profitál :)

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Hello!

Ativerus: Micsoda szuper hír! Igazán örülök, hgy Hanna végül összehoz titeket! Nagyon nagy dolog, hogy meg tudtál bocsátani, szerintem a legtöbb ember képtelen rá. Köztük sajnos én is :oops: De így most már igazán gondtalan lehet számodra a babavárás.

Praszlera: Sajnálom, hogy nem mondtak semmi konkrétat az UH-n csak ijesztgettek. Az Istenhegyin vagy a Bolgárkerék utcában ha elmész egy genetikaira tutira megnyugtatnak. Néha nem is értem, hogy mondhatnak szakvéleményt a 4D-sek, akik igazából csak babamozit csinálnak. Ahogy Dodi anyukája is mondta, csak specialista tudja biztos szemmel kiszűrni az ilyesmiket, belőlük pedig nagyon kevés van itthon. És ők nyilván nem 4D-ben utaznak, hanem kimondottan genetikai UH-ban. Szóval szerintem is nézesd meg a srácokat egy magzati genetikussal és megnyugszol.

Sophie
: Az az első kép valami zseniális, nagyon szép!

Anyamci:Nagyon édes Milán a képen. Hát, én tutira nem mennék el még1szer. Szerintem sosem véletlen az ilyesmi, hogy nem mutatja meg magát egy baba. Pláne 2szer egymás után. De ez csak az én véleményem.

Jeanner: Sajnálom a cukrot, de inkább derüljön ki minthogy baj legyen. Így biztos szupercsini kismama maradsz végig :)

Dodi:Hízás, ne is mondd :roll: Egy hete nem merek ráállni a mérlegre mert szerintem hatalmasat nőtt a hasam és félek szembesülni a valósággal. Biztos a baba is nőtt, meg egy kis víz is jött fel és hipp-hopp meg is van a 3 kiló nálad is.

Nektek szokott olyan érzésetek lenni, hogy leszakad a hasatok? Ma elmentünk vásárolgatni és amíg a férjem a próbafülkében volt azt hittem megőrülök, annyira nehéznek éreztem a hasam. :roll: Konkrétan alulról fogtam a végén, hogy ne legyen olyan nehéz. Borzasztó volt.
Vendég
 


Anitakel :)

Néha érzem én is hogy leszakad a hasam.De én akkor, mikor sokat ülök és hirtelen felállok.

Vizesedés, nekem ugye 14. hét óta iszonyú dagadt a bokám, és nem csak este, hanem felkelés után már egy órával. Na estére meg botrány... Viszont most 2-3 napig nem dagadt be, és nem tudom mitől. Azt hittem, hogy végre vége, de visszajött :)

Barinőm 9 hetes, és már most dagad a lába.... És már 3 kilót hízott, igaz rá is fér mert iszonyú vékony :)

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


Zsanka!

Az én combom 58-59 (a bal egy centivel vastagabb :shock: :lol: ), de 71-72 kiló vagyok :shock: :evil: . Ennyivel szerettem volna szülni :roll: :? :( .

Zsebbi!

Nekem anyu nagy áldás, csak ami a babát illeti! A terhesség nem az ő asztala, pont annyit konyít hozzá, mint mondjuk egy belgyógyász, vagy egy szemész :lol: . A amagaztokról persze elég jól képben van, de az anya állapota neki többnyire irreleváns :lol: .

Anitakel!

Én sokszor vagyok nagyon nehézkes, ezérz is zavar a hízás :( . Botond után pikkpakk lefogytam, sőt vékonyabb voltam, mint valaha, szóval tényleg nem emiatt félek, hanem hogy kezd fájni a lában, a derekam már folyton érzem, vhogy olyan kemény/nehéz az egész hasam, sokszor nyilal a hüvelyem...stb. Jaa, és állandóan savam van, meg néha légszomjam. Juhéééééj. :twisted: :lol:
De akkor ezek szerint ez már normális, főleg, hogy én vagyok az egyik "éllovas"... :roll: Ez megnyugtató, de attól még sz@r... :twisted:

Ja, amúgy az utolsó UH-n már szept. 28-ra kalkulálták a szülést, de lesz ez mágkorábbi is :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Én elő se merem venni a centit :D :D :D :D

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


Szijasztok :)

Csajok, én a mérlegen mérem a hízást, meg a bugyijaimon :D ja, meg a hátamon, ha van redő, híztam, ha nincs, fogytam ;)

Anyamci, én tuti elmennék :)

Anitakel, milliárt hála a tippért (asszem, te adtad), voltunk corában, vettünk szopi melltartót :) 1200 volt darabja (az 1000 Ft-osból már csak 105-ös volt), nagyon jó, tényleg :)

Zsebi, az a cél :) de ezt megmondtam az aprótalpúnak is, hogy annál hamarabb nem akarom látni :D

Ativerus, hatalmas drukk megy!!!!!

Mi ma megyünk a dietetikushoz, na kíváncsi leszek :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Ma már én is meg fogom magam mérni, hogy mennyi az annyi, de egy 10-es tutira megvan és még lehet, hogy több is. De egyáltalán nem eszem olyan sokat, jó néha lecsúszik egy kis csoki, de nem nasin élek és mégis jönnek a kilók. Úgyhogy Dodi az a három kiló lehet, sőt tuti az, hogy nőtt a babád is, aki nem is olyan kicsi és most hiznak a legtöbbet + a többi, sőt ilyenkor a vérünk is több lesz. A kép alapján pedig egyáltalán nem úgy nézel ki, mint aki 71 kg.

Anitakel ismerős érzés én is néha cipelem a hasam, de én már nem nagyon járok sehova, csak itthon matattok. Eddig még a délelőtti és délután kicsi motorozást birtam a Noellel, de most már nem tudom követni a tempóját.

Visszatérve a bugyikra, amúgy én is a tescoban vettem bugyit az eldobhatós mellé, ilyen összecsomagoltat, de akkor franciabugyit. Most egyenlőre úgy néz ki, hogy nekem is nagymami bugyi kell. Mert a babák "franciában" fekszenek, ami nem is lenne baj, csak, hogy az A baba van pont farfekvésben és a B fejvégűben, igy egyenlőre császár van kilátásban. Azt nem tudom, hogy mennyi az esélye még, hogy megforduljanak, szerintem kicsi, mivel gondolom én, hogy azért helyezkedtek igy, mert igy kényelmesen elférnek. És ketten összesen 2,5 kg, ami soknak tűnik, ahhoz, hogy most ők 180 fokos fordulatot vegyenek.
Ma megyek uh-ra 13.45-re, izgulok, hogy mi lesz. Most beszéltem a doki asszisztensével aki a főnővér a kórházban, Dodi anyukád biztos ismeri Marcella, és ő is elég furcsának találta, ezt az egészet. Szóval majd irok, hogy mi volt, kicsit-nagyon izgulok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
praszlera
Etyek
 
 


Praszlera!

Drukk-drukk-drukk :D Biztos minden rendben lesz, majd írj, hogy mi volt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
zsanka84
Budapest
 
 


Sziasztok.Most nem olvasok vissza csak 2 képet rakok fel.Különbségek??????

http://kepfeltoltes.hu/110724/IMG0175A_ ... es.hu_.jpg

30+1



http://kepfeltoltes.hu/110801/IMG0183A_ ... es.hu_.jpg

30+1.

Majd jövök csajok,és olvasok,és irok is...puszi...

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Sziasztok!

Köszönöm, hogy gondoltatok ránk. Hála Istennek már jobban van a kisfiunk, de még a kórház is esélyes volt (magas láz+hasmenés) kiszáradás miatt. Tegnap már hatott az antibiotikum, így nem tudott felszökni a láza, újra rosszcsont.
Nekem kissé rosszul esett, hogy a tervezett utunk elmaradt apával és így nem tudtuk megkukucskálni pocaklakót, de majd köv. hétvégén...

Nagyon szép pocak és pocaklakó képeket hoztatok, szeretem nézegetni őket. :wink: Remélem nekünk is jól sikerül majd a 4D.

Praszlera, megy a drukk, hogy minden rendben legyen!

Jeanner, kiváncsi vagyok milyen lesz a dietetikus.
Most kicsit parázok, jó lenne már tudni az én terheléses eredményem is, mert csütörtökön volt egy hete a vérvételnek.
rony84
Salgótarján
 
 


Praszlera, drukk :) biztosan minden oksa lesz! :)

Rony, még nincs meg az eredmény???? egy hét alatt??? nem lehet, hogy ellenanyagot is néztek?

Hát, a dietetikus jó fej, csak annyi mindent mondtak el, hogy már a felére sem emlékszem... :? pedig jegyzeteltem is...

Cukrot nekem mérnem kell, 3 hét múlva kontroll, 180g-os "fogyókúra" van előírva, pedig nem nagyon tudom, a 6 kilómból hová kéne fogyni :( na mindegy, nem álltam le vitázni. Kalóriákat nekem sem kell számolni, csak a cukor a lényeg és a szénhidrát, vettem is accu-check cukormérőt, nagyon kíváncsi leszek, én a tűfóbiás :D ne mondják, hogy dehát tollas, annál rosszabb :D de muszáj, így hát ez van, pont :)

Na mindegy, szal 3 hetes kontrollra vinni kell egy 12 órás nappali és egy éjszakai vizeletet, meg ugye a táplálkozási naplót és a vércukor mérőt, és akkor ott is szúrnak, meg magamat is kell szúrni, meg... :? tiszta szita leszek, mire szülök :D meg menni kell szemészetre is majd, arra kapok beutalót.

Fuh, na most dióhéjban ennyi, meg amúgy sem akarok ezzel fárasztani itt senkit :D

Délután szülésfelkészítő, yupiiiiiiiiiiiiiii :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!!

Nagyon jók a képek!!

jeanner:
tudom ki kell fogni:)) Igazán érdekes
hogy ketten vannak. Bemegyek a babaszobába
és mindig elcsodálkozom a 2 kiságyon:)) annyira hihetetlen:))
Diéta, hát nem irigyellek, de remélem hamar belejössz!!
Tök jó, hogy a Corában lehet venni sz.melltartót csak tőlünk nagon messze van:((


ativerus:
Szép a pocakod!!
Remélem sikerül a kibékülés!! szorítok nektek!!


Én sem hallottam arról, hogy fel kéne jegyzetelni a mozgást..
A vége felé számolni kell azt tudom.

praszlera:
Ahogy a többiek is tanácsolták menj el genetika uh-ra!
Tuti megnyugtatnak!!
Remélem minden rendben lesz veletek!! hogyne lenne!!!
Örülök, hogy sikerült megfogni az egeret!!
Szóval te is Apa nélkül tengeted a napjaidat??
Enyém Apa Skopje-ba repül minden héten. szerencsére most már csak 2x.
szép súlyban vannak a babák!! Hányadik hétben tartasz?



Isophie:
Milyen fiatal anyuka leszel:)) Csinos vagy !!

Csatlakozom zsankához. Az én éjszakáim sem a legjobbak
alig tudok megfordulni:)) Vagy felébredek és 2-3 órát nem alszom.

Anyamci: Én elmennék uh-ra mégegyszer:)) jó ötlet a bonbon és a virág is!!
Jó a kép!

anitakel:
Az én hasam is leakar szakadni ha sokat megyek:( Ilyenkor szoktam felvenni a hastartó övet
Nagyon jó!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület
 
 


Kicsi_evi, pedig tényleg megérni... két kiságy, húúúúúúúúúú :) de én anno nagyon tiltakoztam az ikrek ellen, igazából örülök, hogy Sammer egyedül van :)

Vikianya, te véletlenül kimaradtál: én nem látok különbséget... más beállítási szög? passz...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?