Új privát üzeneted érkezett!

csycsy: sajna, de azt szokták mondani, hogy a pozi teszt az a biztos, a negatív az még minden lehet :))
Nekem a gyógyszer után, amúgy 3 hónapot mondtak és vicces de össze is jött akkor a baba. A ciklusom viszonylag normális volt (már ha tudom mi a normális :)) ) Viszont a szülés óta igencsak megborult és van hogy az 50 naphoz közelít, remélem azért most nem így fogok járni, bízom benne, hogy rövidebb lesz. És remélhetőleg a tiéd is.

Lányok! Mikortól mehet egy gyerkőc óvodába? Van valami feltétele az "óvodaérettségnek"?

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


csycsy:sajnálom, bár a negatív teszt még tényleg nem jelent semmit, viszont lehet, hogy most csak a gyógyszer abbahagyása miatt van egy kicsit felkavarodva a szervezeted. Én amikor abbahagytam utána volt az első mensiig a leghosszabb ciklusom talán 32 vagy 31 nap volt, igaz ez nem olyan hosszú, de azóta volt már 26 napos is, tehát ahhoz képest hosszú.
Reméljük csak korán teszteltél :lol:

Hát beu5 én régen voltam ebben a cipőben, akkoriban talán a 3 éves kor és a szobatisztaság volt a feltétele az óvodának, de nem tudom, hogy azóta ezek változtak-e.
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok jánykák!!

Kedvesek vagytok, hogy ne bosszankodjak meg a technika ördöge, de tényleg annyit írtam, hogy ujra írni nem fogom!

Röviden csak érdeklödtem mi volt az orvosi eredményeknél és mi lett a teszt erdménye! De látom az nega lett!! :cry: Sajnálom, de mig ninbcs piri addig bármi lehet! Milyen tesztet használtál??? Bár talán annak nincs is akkora jelentősége! Ki tudja!

Óviról úgy tudom, úgy mükszik, hogy betöltött 3 év és szobatisztaság! Legalább is én így halottam nem is olyan rég!

Velünk semmi különös! Leszámitva, hogy ettől a naygon rossz időtől ki vagyok teljesen! Olyan álmi vagyok! Úgy tudnék aludni, de ott a rengeteg vasalni való! Na jó azért már nem olyan vészes, mert a nehezén túl vagyok azaz az ágynemün!
Mancika tentézik most vágott be egy akkora adag vadast, hogy csak lestem! És pláne az volt a legszebb benne, hogy az én főztömet ette és nem a fránya üvegest! Sajna arra nagyon rászokott és nagyon nehéz leszoktatni róla és hogy az én főztöm egye! Bár bizti szép lassan rá tudunk térni! Reggelire imádja a tömlös sajtos kenyeret! De felvágottat nem eszik hozzá attol öklendezik!
Nálatok ez hogy mükszik???

Na nem írok többet, mert ha ez is el száll akkor............... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: !!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

 
 

nóci:nálunk nagyon nehezen működött az evés, mert 4-5 éves koráig azt hitték éheztetem annyira vékonyka volt és nem akart enni, egyszerűen semmit. Ha evett is akkor nagyon keveset , hát okozott egy pár álmatlan éjszakát, hogy biztos baja van azért nem eszik, már elvittem kivizsgálásokra, de minden rendben volt. Aztán egyszer varázsütésre megfordult a kocka, most már éppen hogy elfogadható súlyban van, már külön tornára járatom, mert egy kicsit úszógumis az én csajszim itt-ott. Rengeteget eszik, simán egy felnőtt ember adagját megeszi, aztán meg éhes. Hát nálunk ezek a végletek voltak megfigyelhetőek.
A lányom a zsíros dolgoktól öklendezik és nem is eszi meg szerencsére pl. a húsról a bőrt biztos, hogy leszedi meg ha látja, hogy valami olajosabb vagy zsírosabb na azt biztos nem tudom elé adni, bár nem is szoktam, de ha esetleg becsúszik akkor az megy apának.
erika82
Erdőkertes
 
 


sziasztok lányok!

Pár napja nem írtam de olvasni olvastalak Titeket. Nem volt kedvem írni, hétvégén majd az unalom ölt meg. Nagyon unalmas volt 11 és 10 órába dolgozni, úgy hogy nem is volt vevőm.
Hétfőn voltam az eredményért. Lottoznom kellene mert tudtam hogy van hideg göböm. Délután el is mentem mintavételre. Most várom hogy a posta mikor hozza ki az eredményt. Csak úgy mennek a napok és teljesen abba az állaoptba vagyok, hogy minden mindegy és nem érdekel semmi.

Örülök hogy jól telt a hétvégétek.

Csycsy sajnálom a tesztet de annak örülök hogy pozitívan látod a dolgokat.

Nóci fel a fejjel velem is fordult már elő hogy litániát írtam aztán elszált azóta mindig másolom mielött küldöm.

Várom hogy hétvége legyen és mehessünk horgászni. Imádok, jó a csend és a nyugi. Halakkal szerencsém szokott lenni, mindig akad egy kicsi a horgomra.

Továbbbi szép napot!

Pusza
takiandi
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!

Beu ovada érettnek legalább is nálunk a szobatisztaság az első......a többit nem tudom már:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Hát a mai napot én is végig tudtam volna aludni...

Nóci!
Kaja ügyileg: nálunk mindent megeszik, főleg ha az a valami a mi tányérunkon van. :D Persze időnként rájön valami és akkor nem kell. Van hogy csak lesünk, mert szinte zabál, de olyan jóízűen, s van hogy meg csak 1-2 falatot eszik, vagy csak a zöldségeket tömi magába vacsinál. De észrevettem, hogy akármit nem lehet rátukmálni, ha nem éhes nem eszi meg...
Nálunk a reggeli-vacsi hideg, reggel ált vajas vagy lekváros kenyér megy, plussz ébredés után a kakaó, vacsira meg zöldséghad és valamilyen kenyér (májas, felvágott...) virsli.
Ebédre a házi koszt van, de ha messzebbre megyünk, vagy nem tudok melegíteni akkor baby kaja, amit azért megeszik szerencsére. Ja és nálunk, ami most nem megy (szerencsére) az édes dolgok, mint lekváros tészta.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Szép estét nektek!

Era! Az evés eleinte nálunk is marha nehézkes volt! Alig hizott volt, hogy az 5kilos súlyhatárt majd 3 hónapig nem birtuk át lépni! De most meg??? Nem eszik, hanem zabizik! Van hogy 3 órát nem bir ki kaja nélkül!!!

Andi! Mi az a hideg göb??? Ehhez nem értek! :oops:
És te rendesen nagy pecás vagy?? Remélem jó kapásotok lesz! Én sem horgászni sem enni nem szeretem a halat sőt még olyan vízbe sem szeretek fürdeni ahol van hal! Ez valami iszony nálam, de érdekes mert a balcsiban és a velencei tóban szívesen fürcsizem!!! :lol:

Beu!Örülök, hogy jó evő a kis tündérke! Mondjuk mancika nálunk is minden megkostól ami a mi tányérunkon van! Bár mindennel meg is kinálom!!!
Édes dolgok nálunk mennének, de nem igen szeretk édeset adni neki! Ja és nálunk inkább az ilyen szaftos kaják mennek mint pölö a pöris kaják vagy mint a ma vadas vagy a főzelékek! Rántott húsi vagy sajtos tészta az nem! Remélem meg fogja szeretni őket, mert én szeretem!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


3 órát kaja nélkül :lol: Vicces is lenne, nálunk van hogy az apja se bír ki!!!
Vannak olyan napjai hogy egyszer eszik, de akkor reggeltől estig. :shock: Ma pl az egész du végig kajálta. Findus halszeletet szoktunk venni, ma is az volt az ebéd és annyira szereti, hogy amint felkelt du, rögtön benyomta a maradékot, majd átment a szomszéd nénihez és magábatömött pár kekszett, aztán a vacsinál a zöldségeket plussz a kakaót. És kb 10kg körül mozog így majdnem 18 hónaposan.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Mondjuk nálatok bizti szépen eszik, hogy becsüccs az etetőszékbe eléteszed a hamit és eszik! nekem meg etetnem kell őt! Nálaunk semmi sem egyszerű! Meg hát akkor mikor pihen a kis Panka pocakja?? Éjszaka fel kel még, hogy éhes?? Nálunk még éjszaka is kéri a cummogot van mikor elég a tea vagy szörpi mikor mi van, de van mikor kéri a tejcsit! És be vallom ez néha nyüg! Olyan rossz, hogy nem tentézi át az éjszakát!!!! Pedig már jó lenne és akkor végre külön rakhatnám a saját szobájába és akkor apa is vissza költözhetne mellém! Mert hát most api a földön egy szivacson mi pedig mancival ketten a nagy francia ágyban! Jó megosztás!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Fel a fejjel takiandi, mondjuk az tényleg nagyon nehéz lehet, hogy 10-11 órákat dolgozol, úgy hogy semmi vevőd nincs, sokkal gyorsabban telik az idő ha van mit csinálni, ez így elég gázul hangzik :roll:
Próbáld meglátni magad körül a jó dolgokat és akkor talán a kedved is egy picit jobb lesz, bár lehet ez most hülyén hangzik, de nekem be szokott jönni, na jó nem mindig, mert van amikor én is tökre elszontyolodom valamin és akkor nehezen mászok ki belőle.

Hát nóci nekünk az alvással nincs gondunk, 3 hetes kora óta átalussz az éjszakát külön ágyban és később már külön szobában is. Mondjuk a sulikezdéssel volt olyan időszak, hogy csak akkor aludt el, ha mellé feküdtem, de ezen is túl vagyunk. Most már jó éjt puszi és megy aludni, dehát végülis már nagylány. Na azért az esti meséről, nem mond le.
Legutóbb éppen azon gondolkoztam, hogy itt van az én nagy, önálló és néha hisztis, magának kikérős, ne szólj bele a dolgomba, magánügyös meg hasonló mondatokat mondó boszorkám, aki napközben olyan iszonyatosan felnőttnek gondolja magát, este viszont átváltozik az én kis pici, tündéri aranyos kislányommá és kéri a mesét és akkor mesélek neki a mesekönyvből mindenféle mesét (farkas, bárány, tündér, kacsa...) szóval olyan kisgyerekes meséket és élvezettel hallgatja és odabújik hozzám. Bár ezt nem tettem neki szóvá, de véleményem szerint ilyenkor ütközik az ki, hogy nekik is nagyon nehéz lehet, hiszen nem tudja még hova tartozik. Más előtt nagylány, de este még anyuci picikéje, ami azért jólesik.
Holnap van az utolsó nap a suliban, már nagyon várja (én is) a végét. Szombaton viszi mama 2 hétre, úgyhogy nekünk is egy kicsi vakáció következik :wink:
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok!!!!!!!!

látom az étkezés a téma:)))))

ez most nekem a legnehezebb hogy ne egyek egész nap.már 2 hónapja 6 után nem eszem..........1 nap kb 3-4 alkalommal eszem......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Látsz valami változást nita? Gondolom azért nem eszel 6 után, mert szeretnél fogyni. Bevált ez a módszer?
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok!!

Na ma meglett a kért vérvétel eredménye, és még mi is meglepődtünk, de tök jó lett :D holnap viszem is a dokinak.

Nóci: mi is hamar beáltunk, már pár hetesen csak 1x kelt fel úgy 3 körül, de nem tartott sokáig, és én másfél hónap után átraktam a saját szobájába és azóta is ott alszik - néha persze, ha rosszat álmodik nálunk köt ki... de szerencsére ez ritka, mert olyankor olyan vagyok mint a mosott ***. Igen önállósága már mindent maga szeretne csinálni, most éppen a papucsot próbálgatja egyedül felvenni :DDD

Meglátni magunk körül a jót !!! ez jó, volt olyan időszak mikor én is a béka segge alatt éreztem magam. S egy gyakorlat során a gyerekek kötelező olvasmányként - Eleanor H. Porter: Az élet játéka c. könyvét olvasták. Annyira megtetszett, hogy megvettem és láss csodát, pont erről szól, sok mindenben megváltoztatott!!! Ha szerettek olvasni ajánlom mindenkinek!! Sőt már megjelent a következő kötete is.

Étkezés: Pankánál volt egy elszúrt cukorterhelésem, ami rossz eredményt hozott, de a dokim megismételtette és minden rendben lett. De addig is konzultáltam egy diabéteszessel aki normális esetben is azt ajánlotta, hogy az ideális a napi 5x-i étkezés kis mennyiséggel. Ez a pici mellett mondjuk nem nehéz, mert ő is 5-ször eszik és igen mi sem eszünk 6 után. Azóta a közérzetem is jobb, nincs az a libikóka érzésem, hogy mindjárt kilukad a gyomrom, vagy éppen degeszre ettem magam. :lol:

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Nóci! Szeretek horgászni, de halat nem eszem meg. Megfogni megfogom. Meg a gilisztát is.

Era! Köszi a biztatást. Ma már jobban vagyok. Az esetek 90%-ában egy pörgős életvidám csaj vagyok, akit nem lehet "lelőlni". mikor suliba jártam még minden buli programban benne voltam. Utolsó évben mikor volt szavazás hogy az évfolyam legjei, úgy jellemeztek hogy aki nélkül nincs buli. Valamiért tudtam, hogy csak rólam lehet szó. :D

Hétvége? Terveztek valami progit?

Holnap jönnek barátnőmék, már alig várom.

szép napot!
takiandi
Székesfehérvár
 
 


Erika én magamon nem de többen mondták egy hét után hogy látszik hogy kezdek fogyni.......na meg kevesebb adagokat eszem......még a sütiről kéne lemondani na de azt már nem....inkább 1x rászánom magam a tornára:)))

hétvége:nagyon nem tervezek semmit....ha jó idő van akkor kimegyünk sétálni........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita:nekem is az édesség a gyengém, de azért mindent megteszek, hogy augusztusra csini anyukaként tudjak strandra menni :lol:

beu:örülök, hogy jók a véreredményeid, mondjuk én annyira nem értek ezekhez a kivizsgálásokhoz. Akkor milyen vizsgálatok várnak még rád (rátok)? A könyvet megnézem hol tudom beszerezni, szeretek ilyeneket olvasni. Most éppen az akaratos gyereket olvasom, igen időszerű, mert kezd a lányom egy kis boszivá változni. Mondjuk mindig is ösztönösen neveltem a gyerkőcöt és idáig nem is volt semmi gondunk, csak hát a kiskamaszkor azért rajtam is kifog.

takiandi:na ez már jobban hangzik, egy kis barátnőzés és máris jobb hangulatod lesz, néha meg azért belefér egy kis depi :wink:

Mindenkinek szép hétvégét és reméljük az eső is eláll végre.
erika82
Erdőkertes
 
 


Era én már a jövő nyarat tűztem ki......idén már úgy se lesz bomba alakom.........én a fagyikról le nem mondok!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


A fagyit nekem is nehéz megállnom. Azért is szeretnék még idén visszamenni arra a súlyra, mint a tini súlyom, mert a jövőbeni terhesség alatt nem akarok esetlegesen emiatt problémákat, van rajtam pár kilogramm. Rebussal 53 kg voltam amikor teherbe estem és hát egy laza 18 kg-ot híztam. Most 65 kg. környékén mozgok, így hát egy kis tízeskét mindenféleképpen le szeretnék dobni.

Egyébként a mostani terhességemnél már tervezek kicsit jobban figyelni a hízásra, igaz semmilyen komplikációt nem okozott, de hát azért elég sokat sikerült magamra szednem. Emlékszem imádtam a sajtos bagettet vajkrémmel és tejjel, hát ezt szinte mindennap sikerült megennem. Nagyon szerettem terhes lenni.
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok!!

Era még fogalmam sincs milyen vizsgálatok lesznek, mert ezt a házidokim intézte. De tökre megnyugodtunk :lol:

A könyv elméletileg a Libriben is kapható, de keress rá a neten!


Édesség!!! Az nekem is gyengém, és nagyon sok erőfeszítésembe kerül, ha meg kell állnom :oops:

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Sajnos mostanában nem sok időm volt. A melóban az évek alatt felhalmozódott ruhaadományt próbáltuk kiválogatni, hogy a megye többi gyermekotthona és nevelőszülői eljöhessenek turizni. Tengernyi ruha van, bele lehet fulladni. Itthon meg már olyan fáradt vagyok mindig, hogy inkább csak pihenek és tévézek. Azt csinálom, ami nem igényel túl sok mozgást :)

Most keddig biztos nem leszek, mert anyósékhoz megyünk a Balcsira és ott nincs internet sajna :( Valahogy csak túl élem...

Édesség, sósság...minkettő a gyengém. Mikor melyiket kívánom meg. Csoki, csipsz jöhet :) Én a mázlista nem hízósok klubjába tartozom. Egyenlőre!

beu: Azóta csináltam még egy tesztet, de az is negatív lett. Nem csoda, hiszen a hőgörbém szerint még csak most vasárnap-hétfőn volt ovum. Remélem a keddi szex még nem volt túl későn. Két hét múlva kiderül. Ez azt jelent, hogy ez a ciklusom kb. 44 napos. De legalább elmúlt a félelmem attól, hogy esetleg nincs peteérésem. Úgy látszik van :)

Nagyon szép és napos hosszú hétvégét kívánok Nektek! Vigyázzatok magatokra! :)
csycsy
Székesfehérvár
 
 


csycsy:na hát akkor aggodalomra nincs ok, mert ha beindult a peteérés az már jó jel, hát egy kicsit hosszúra sikeredett ez a ciklus, de amint írtam nekem is a tabi után a legelső hónapban volt a leghosszabb ciklusom, utána rövidült. Lehet nálad is így lesz, ha csak nem leszel babás, mert akkor ciklus ide-ciklus oda egy új életet fogsz nevelni odabent, ami csodálatos dolog.

Jó pihenést a balcsin, bár nem tudom, hogy anyóssal milyen a viszonyod, ha jó akkor valóban pihi lesz :lol:
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok!

A fagyit én eddig nem ettem! Terhesség alatt faltam aztán megint jött egy idő, hogy rá nézni se bírtam, de MOST??? Minden nap tudnék enni! Hihetetlen! És még jól is esik!

Mi most jöttünk haza! Két barinőmmel voltunk pesten csatangolni voltunk Burger King-be majd bementünk egy ruha boltba és vettem magamnak egy felsőt! Kis csini!
Éjjel eldurrant egy viszér a lábamba! Most már nem fáj, de iszonyat csúnya! Rosszabb mintha valaki agyba főbe verte volna a lábam!
Ki mit csinál ezen a hosszú 7végén?? Pünkösd meg miegymás?? Mi holnap Karcagra megyünk vasárnap és hétfőn meg még passz!!! Nem tudom leszek-e!!?? De azért majd belesek!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Era nem mondod hogy 65 kiló vagy???????nagyon jó kis súly.........az enyémet le seírom:((((((
Máté születése előtt 57 kiló voltam....azóta meg.......:(((((((

Csycsy jó utat a Balcsira!!!!!!!!!íriiiiiiiiigy:))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita:így nem hangzik soknak, de 160 cm magas vagyok és mintha többnek látnám magam, bár hajlamos vagyok saját magamat csúnyábbnak, kövérebbnek gondolni, mint a valóságban. Mondjuk szerencsére annyira nem vagyok belebetegedve ebbe a súlyproblémába, kb. január óta 10 kilót azért fogytam, tehát ez a 65 már egy elég jó eredmény, de hát még mindig itt-ott gömbölyödök, szerintem vékony csontozatom van így nekem az 54-55 kiló a normális és hát az a 10 kiló azért látszik.

jó pihit nócika, majd gyere élmény beszámolóra, hadd örüljünk mi is.

Mi nem megyünk sehova, holnap medence állítás lesz a program, fűnyírás, kert takarítás. Bár én ezt is nagyon szeretem csinálni, kikapcsolódás a kertemmel foglalkozni.

Hát lányok most a ciklus félidejében vagyok és már érzem, hogy szurka itt-ott, mások azt mondják, hogy örüljek neki, mert legalább érzem, de engem azért zavar, enyhe nyomó fájdalom, majd 2-3 nap múlva eltűnik nektek is van ilyen?

Jó hétvégét mindenkinek.
erika82
Erdőkertes
 
 


Era - ezzel a szurkával nem vagy egyedül, én is félidő tájt vagyok és nekem is szúr, ráadásul a derekam is fáj és csak reménykedem, hogy hamarosan ovu, mert nem vágyok maratoni ciklusra.
Asszem köv alkalommal kipróbálok 1-2 gyógyteát.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Na Karcag elmaradt tegnap, mert apát behívták dodozni! Így elcaflattam mancikával a tescoba ahol ölték egymást az emberek és úgy tettek mintha 100 napig nem nyitna ki semmi! Mert húsit már én sem tudtam venni délelött és nálunk egész Monoron nem volt hanem este mentünk el apával mikor haza jött avecsési tescoba! Na nem mintha ott nagyobb lett volna a választék! Választhattunk pipi cici pipi nyak meg zuza között! Így maradt a pipi cici! Tegnap nem főztem csak ettünk amit találtunk! hideget! De komolyan a zöldséges rész is totál üres volt! Nincs pénzük az embereknek sírnak azt úgy vásárolnak fel minden szart már bocsánat mintha háború lenne!
Ma itt volt a sogorom és mondta pilisen rodeo verseny lesz este 6-tól és egész napos programok vannak! Szal most alszik mancika és ha fel kel lehet ki nézünk! Ilyenen még úgy sem voltunk! Apa most nyirta le a fűvet most szedi össz a fűvet és meg főztem meg mosogattam bár egy adag mosást is kéne indítani! Holnap meg megyünk kereszt anyuékhoz! Kerszttestvérem most töltötte a 18-at és babát vár! Totál ki vagyok tőle! Szal viszek baba cuccokat nekik, mert hát nagyon nem fog tudni vásárolgatni a babnak! Én nagyon haragszom rá! Sőt mélységesen felháborít, hogy ilyen felelötlen, mert tavaly meg abortuszra ment! És nem is az bánt isten láss lelkemet, hogy most babát vár, hanem, hogy egy kis takony gyerektől aki még ráadásul bűnőző is és az anyáék nem így nevelték! Engem az abortusz zavar és most éretségizett! Na mindegy Ők tudják, de tuti, hogy a kedves apuka nem sokáig lesz melette szerintem marha hamar ott fogja hagyni! Ne legyen igazam, de ez lesz! És itt vagyok én már nem őnzöségből mondom, de most ugye kiderült, hogy HPV-s vagyok ki tudja, hogy szeptemberben ahogy elterveztem neki állhatunk e a kistesónak vagy mi lesz velem egyáltalán! Félek, ez remélem nem bűn!!! És picit depis is vagyok ez miatt!

Era! jaj a félidőt ne is mond! Én azt nagyon meg szenvedem! Valóságosan olyan mint egy erős mesis fájdalom! Én is félidőtájban vagyok és mondjuk nekem ez csak max 1 napig tart! De az nagyon gáz! Van olyan mikor egy cataflamot is be veszek! nem tudom ez normális-e?!

Beu! Milyen gyogyteára gondoltál??Palástfű meg ilyenek?? Vagy van valami konkrét??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci! Igen a málna levélre meg a palástfűre konkrétan. Egy próbát megér, hátha még a ciklusomat is lerövidíti egy kicsit :oops:

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Akkor látom nálatok is ilyen tünetekkel jár a félidő, nekem azért ez új dolog, mert kb. 2 hónapja érzem csak.
nóci:hát nem könnyű a helyzeted az biztos, mondjuk nem tudom mi a kezelési módja a HPV vírusnak, az oltáson kívül nem kell mást tenned? A családot az ember nem válogathatja meg.
Húgom volt hasonló helyzetben, mint a te rokonod, neki is abortusz, de 14 évesen. 15 évesen velem egy időben szült, akkor a nagylánya, mint az én lányom és rajta kívül van már másik két lánya is, tehát összesen 3 lánya van és nem hajlandó védekezni, nálam 4 évvel fiatalabb. Felelőtlenség, felelőtlenség hátán :cry:
A legrosszabb az egészbe az, hogy a húgom és hát azért szeretem és imádni valóak a lányai is, de hát miből fogja eltartani őket azt nem tudom. Tehát ez nem csak nálatok van így sajnos, na a párja húgomnak hasonló kaliberű lehet, mint nálatok a srác.

Beu:a hátfájás az nekem is előjön, néha már kezdem azt hinni, hogy valami extra rövid ciklus és mindjárt jön a mensi is, de szerencsére azért a ciklusaim a helyén vannak.

Tegnap megszenvedtük a medence állítást, most ugrunk neki harmadszorra és úgy néz ki három a magyar igazság és talán 1-2 hét múlva már fürödhetünk benne, de nem piskóta felállítani 3.6 méteres és eléggé ferde az udvar. Szemmel nem látszik, de hát egy ekkor víztömeg azonnal észreveszi. Locsolni nem kell az bizti, mert kétszer engedtük le. :x Alig bírok megmozdulni, úgy fáj mindenem, annyit lapátoltam, meg toltam, húztam azt az iszonyat nehéz medencét, na mindegy talán már sikerrel járunk.
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok!!!!

Era én meg 165 vagyok és kb 75 kiló:((na az én súlyom az siralmas:(((((((

medencét én is felállítanám ár....remélem hamr meg s tesszük.......holnap ballagásra megyünk..:(:)))

szurka:nekem is szokottt félidőbe meg néha enyhe fájdalom is társul.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Beu! Sok sikert remélem neked jó lesz a tea! Én megvettem elkezdtem iszogatni, de nem voltam hozzá túl kitartó! Remélem neked mindenben segít úgy ahogy azt kell!

Era! Jesszus basszus! Húgicád valóban nagyon korán kezdte! Bár itélkezni nekünk nem szabad! Ez mindenkinek a saját suvenir joga! Neki így jó ám legyen! Csak a gyerekeket sajnálom! És védekezni miért nem hajlandó?? Sem gumi sem gyogyi sem semmi?? Vagy hogy értetted a védekezést??
HPV_re szedek napi 1000mg C-vitamint! De sejthető, hogy úgy megy tőle a hasam most már csak a felét szedem naponta! Azt birja a gyomrom! Nincs baj tőle!
Szegénykéim medence állítás! Hát ferde területen bizti sokkkalta nehezebb! Nekünk mindig megy elsőre! 1-2 hét a fürdésig??? Mi kút vizzel töltöttük ami köztudottan sokkkalta hidegebb mint a vezetékes víz és max a 4. napon már nagyon jó volt benne a víz! Szerintem nálatok is hamarabb fel lehet majd benne frissülni!

Hát én most ezerrel fogyizom 3hét=-3kg! Az nem rossz!
És akkor az én adataim 167cm és jelen súlyom 87kg! Én állok köztetek a legrosszabbul! Nekem ha lemenne 75-re már nagyon boldog lennék!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci ezt a 3 hét/-3 kilót hogy csinálod????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita ezt kevés evéssel és nagy odafigyeléssel csinálom! És nem a cukorra figyelek, hanem mindenen a szénhidrátot lesem! És igyekszem sok házi munkát csinálni mozgás gyanánt! Ja és stresszből sincs kevés! Bár ebben az utobbiban nem hiszek, mert ez mindig volt és ez nem segített!

Többiek hol vagytok??

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!
Tegnap csak arra volt energiám, hogy olvassak. Reggel elindultunk a volt osztályommal kirándulni, aztán valamikor fél 6 felé estünk haza, pontosabban haza fuvarozott a főnököm, aki kitartóan megvárt minket a suliban, csakhogy a kiscsajjal még szórakozhasson :D De így legalább nem áztunk el!! Szóval úgy letaglózott a tegnapi nap, hogy korán le is kellett feküdnöm, de ma meg ezerrel fáj a fejem, tuti melegfront van...

Hát a félidős problémák ilyen szinten rám sem voltak jellemzők, a derékfájás nálam is a mensit jelezte, és sose volt40 napnál hosszabb ciklusom a szülés előttig, akár milyen rendszerességgel is jött meg. Ráadásul most a félidőnek is többször képes nekifutni és 3X már csak csak sikerül is - még jó hogy rátaláltam a babatervezők oldalára, ott legalább rájöttem, hogy másnak is van ilyen és belefér. szóval ezért is akarok teázni...

Hajrá lányok a kilókkal, kitartást! Nálam mindig ez fogy el hamarabb. Én nem panaszkodhatom a kilóimra, csak viszonylag - magamhoz képest (nekem a tükörben :lol: ) maradt picit nagyobb hasam.

Na közben igyekszem a tegnapi lemaradást behoznom, meg valami kaját is kéne gyártanom apának...

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Én is a szénhidrátokra figyelek, sok fehérje és semmi egyéb, hát nem könnyű :cry:

Nem voltam aktív mostanában, mert Rebekát fel kellett hozatnom vidékről (ott nyaralt), mert elkapott egy olyan középfülgyulladás, amit az elmúlt 9 évben nem sikerült. Ilyen fájdalmai talán még nem is voltak, pedig aztán betegségben sok mindenkit körözünk.
Most egy rakás gyógyszer és pihi itthon, Cataflamot adok 8 óránként így elviselhető, annyira sajnálom szegényt.

Bejelentem lányok a medence kész, harmadjára tényleg valóban sikerült és nagyon szupin néz ki. A fürdést még hanyagoljuk, mert tegnap töltődött fel teljesen, mi is kútvízzel töltöttük fel, de most beteg gyerkőc mellett hát nem annyira ugrándozik ő sem a vízbe menéssel.
Hétvégén akkor mi is megpróbáljuk, a tietek mekkora is nóci? Lehet írtad, de nem emlékszem rá.
A kilók miatt ne aggódjatok, ha az ember valóban meg tudja magát tartoztatni akkor csak úgy olvadnak le a kilók.
erika82
Erdőkertes
 
 


Era, jobbulást a nagylánynak!!! Így a víz is fel tud melegedni mire meggyógyul, ráadásul jó meleg is lesz a héten... :roll:

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


SZiasztok!!!!

Nóci értem köszi...kb hasonlóan csinálom én is.....de CH-ból mennyi a max amit lehet enni???

Erika Rebekának jobbulást!!!:))
jó nektek hogy már áll a medence.....irííííííííííígy persze csak jóindulatosan:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Helló lányok!

Annyit írtatok mióta nem voltam, hogy nem bírom követni. Hál istennek kilók terén nincs problémám, bár jó lenne, ha nem a pocimon látszana az a kicsi kis zsirocska amim van.
Sajnos én nem érzem a peteérést, pedig azért egy kicsi fájdalmat elviselnék, mert akkor legalább biztos, ami biztos.
Úgy néz ki tényleg nagyon meg van még zavarodva a ciklusom. A peteérésből számítva kb. 20-án kellett volna megjönnie, de elkezdtam barnázni, tegnap meg ma már vér is volt, de nincs a szokásos mensis fájásom, ami fura. Meg éppen hogy csak van valami. Majd a közeljövőben kiderül meg bír-e jönni rendesen vagy mi lesz.
A pünkösdi hétvége szurperül telt. Szerencsére anyósommal aránylag jó kijövök, ha nem babatémáról van szó, ezért nem is avattuk még be a dologba. Szerinte nekünk még nem való gyerek. De mindegy! Egyébként nagyon istenien főz. Vasárnap bográcsoztunk és grilleztünk incsi-fincsi volt! (Náluk valamiért mindig minden a kaja körül forog, mégsincs senki súlyosan elhízva!)
Nem fürciztünk a Balcsiban, mert arra viszont nem volt időnk, mert anyós szombaton dolgozott. Hétfőn meg már jöttünk haza.
Eddig azért nem tudtam jönni, mert ezerrel írom a tanfolyamra, amire járok, a dogákat. Júliusban vizsga és még egy betűt sem tanultam! Ciki! Nincs időőőőm!

Na pusszz mindenkinek!!!!
csycsy
Székesfehérvár
 
 


szia csycsy:hát szerintem anyósod téved azzal kapcsolatban, hogy nektek nem való a gyerek, mert az élet úgyis alakítja a dolgokat, nekem sem volt való 19 évesen, úgy hogy mindketten tanultunk és még mi is egy kicsit gyerekek voltunk, de elmondhatom, hogy igen tisztességesen és ösztönösen neveltem, nevelem az én hercegnőmet és igazán nem panaszkodhatok rá (leszámítva néha a kiskamaszkor hülyeségeit). Csak a szoptatás volt az amit elrontottam, segítségem nem volt én meg azt hittem éhezik és elkezdtem cumisüvegeztetni, na ezzel sikerült végképp leszoktatnom ciciről sajnos. Most már tudom, hol rontottam el, de hát akkor ilyen fiatalon valahogy ez nem volt egyértelmű. Tehát fel a fejjel, anyósra ilyen téren meg nem kell hallgatni, ha ti szeretnétek akkor ez a legjobb idő babára.
Reméljük a ciklusod is helyreáll, bár szerintem a 20-a és a 16-a között nincs nagy különbség, az elmúlt hónapokban azért nekem is sikerült párszor félreértelmezni a dolgokat, nem igazán úgy csinálja a szerveztem a dolgokat, ahogy azt én gondoltam, ez van.

A vizsgára muszáj egy kicsit tanulni, aztán örülhetsz, mert túl leszel rajta.
Rebeka 1 éves volt amikor jogsira jártam,majd 1,5 éves volt kb. amikor el kellett mennem dolgozni és gyerek, munka mellett fejeztem be az érettségit. Nappal dolgoztam, délután gyerekeztem, este suliba jártam, és persze most, hogy már egy kicsit nagyobb mentem további suliba, mert hát érettségivel ma már nem sokra megy az ember, szóval mindent lehet ha az ember akarja és tesz érte :wink:
Neked is menni fog és még most amíg ketten vagytok érdemes mindent befejezni és elvégezni, hogy utána már csak a babára keljen figyelned.
erika82
Erdőkertes
 
 


erika:
Én is úgy érzem, hogy anyósra nem kell hallgatni ilyen téren. Mellesleg ő 20 évesen szülte a páromat, úgy hogy nem annyira jogos a nemtetszése. Azért is nem mondjuk meg a próbálkozást, hogy ne kelljen hallgatni miatta. Ha meg már itt lesz a kicsi, akkor biztos imádni fogja és elkényezteti, mert imádja a gyerekeket. Én is hiszek az ösztönösségben. Régen sem tanították a nőket a gyereknevelésre, mégis sokan felnőttek normálisan.

Tudom, hogy muszáj tanulni, de nehéz rászánni magamat. Bár az elmúlt hét tanulságai alapján, miszerint 1 hét alatt 2 záródolgozatot sikerült aránylag értelmesre megírnom, lehet, hogy képes leszek a vizsgákon is jól teljesíteni. A csoportunk meg összetartó és segítjük egymást.

Köszi a biztatást, jól esik és most szükségem is van egy kis megerősítésre! :)
csycsy
Székesfehérvár
 
 


Hát igen ezzel az anyós dologgal akkor jobb vigyázni, ha már pocakban a baba akkor ráértek neki is elmondani, tenni úgysem tud semmit, csak nem igazán értem miért akarja ő elbírálni a dolgokat feletettek, dehát csinálnak néha ilyet.

Én is csináltam már így vizsgát, hogy nem sokat tudtam tanulni, sőt konkrétan az érettségre előtte 1 héttel kedztem tételt tanulni és majdnem ötösre érettségiztem, leszámítva a matekot :oops: , aból csak átcsúsztam, hát hiába soha nem szerettem.
Szóval ha ilyen könnyen ragad és segítenek a többiek is akkor az csak pozítivum. Azért tegyél meg mindent amit tudsz és biztosan menni fog. Én mindig amikor ott voltam a vizsgán ettem a kezem, hogy miért nem kezdtem el hamarabb tanulni, de nekem kevés idő is elég volt. Na akkor megfogadtam, hogy majd a következő vizsgára már sokkal korábban neki állok, de hát ezt sem mindig sikerült megtartanom, de soha nem kellett pótvizsgáznom és négyesnél rosszabb sem igen volt, szóval kár volt parázni.
Neked is biztos menni fog, majd várjuk a beszámolókat :wink:
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok!

Jelentem élek, de még olvasni sem tudtam! Azaz lusti is voltam! Röviden csak annyi, hogy mancika ujjabban az éjszakai müszakot kedveli és nem törödik azzal, hogy én mit szeretnék!! :? Pölö éjszaka aludni! Nos vagyok, de nagyon fáradtan! Igérem hamarosan jelentkezem!! Nem tünök el!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Szia nóci, de jó olvasni, hogy azért megvagytok :lol:
Mit csinál éjszakánként a leányzó? Netán éhes? Unatkozik? Nem tud aludni?
Hugom kislánya az szimplán nem volt éjszaka álmos, inkább nappal, hát elég érdekesen alakul az életük.

Hát én már elfelejtettem az éjszakázós élményeimet, mondjuk nekem aludt is rendesen, de volt régebben azért felkelős éjszakáim is. Tehát már régen a homályba merültek ezek az élmények, de most sikerült az én nagy lányomnak feleleveníteni, hogy milyen lesz, ha majd baba lesz a háznál. A füle miatt átlagban kétszer felkelt éjszaka és olyankor odabújtam mellé az ágyába, ápolgattam, simogattam, próbáltam vigasztalni, hát lányok az éjszaka nem volt gond, hogy fel kellett kelnem, na de jött a másnap az az érzés kegyetlen. Az ember lánya úgy el tud szokni ettől, hogy úgy éreztem magam, mint egy felmosórongy, vagy akin átment egy úthenger, átöltözni is nehéz volt és hát ha már nem kell dolgoznom persze világot szeretnék otthon megváltani, szóval még mindig nehezen hevertem ki azt az egy hetet. Beszéltük is párommal, hogy hát erre bizony fel kell majd készülni.
erika82
Erdőkertes
 
 


:lol:
Ez jó, de igaz, egy éjszaka után tényleg olyan az ember mint a mosott rongy...
Az a vicces, hogy míg éjjel etet az ember, azt még elfogadja, de mikor már átalussza az éjszakát... ugyan akkor is felkelünk, de a másnap :shock: Engem még az is megvisel, ha velünk alszik, most is jött ez a hideg és persze oda kellett vennünk, na de egész éjjel a számban volt a lába :x Tuti lecserélem az ágyát és inkább odafekszem, míg el nem alszik. És a poén, hogy ő kipihenten felkel a szokott időben áááááááá

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Na tegnap addig addig imátkoztam mire a jó isten meghalgatott vagy a pici lányom értette meg, hogy éjszaka aludni kell, hogy reggel 5-ig megse ébredt és akkor is mondtam neki, hogy aludjunk még csak egy fél órát és úgy beájultunk, hogy 9 elött néztem 2 percel az órára :shock: :shock: :shock: :D :D :D Olyan boldog és kipihent voltam meg vagyok is!
Csak az eszemmel van baj!! Elmentem ma a zöldégesbe, hogy csinálok ma paradicsomos káposztát fasirtal! Meg is vettem a káposztát, majd bementem a boltba, hogy vegyek süritett parit, de elfelejtettem és itthon amint átléptem a küszöböt akkor jutott el az agyamig, hogy azt nem vettem! Boldog vagyok! Mehetek majd vissz, de most alszik aztán majd utána!
Ez a mosott rongy érzés marha rossszzzz!! Utálom én is!!!!!!!!!!!!!

Era! Mugy pici lányom eszik is iszik is és élvezi, hogy el van! Szerintem addigra kialussza magát és kész! Vagy nem tudom! De neki jó nekem nem!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bocsi a zavarásért de kéne egy kis segítség a 2011 es januári topiklakó vagyok és jelentkeztünk egy játékra amira szavazni kéne ha van egy kis időtök

http://www.esküvőnklesz.hu/szavazas/osszeadunk_14_csoport

Amúgy a szavazók között kisorsólnak egy Szigetközi 2 személyes nyaralás úgyhogy Hajrá mindenkinek!

És akikre szavazni kéne
Csilla és Zsolti

Üdv

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


beu:Ez sajna ilyen az egy ágyban alvás nálunk sem jött be, mert még a gyerkőc is fáradt másnap, ha esetleg mellettem alszik. Egész este forgolódik. Már rájöttem, hogy szerintem tudat alatt zavarjuk egymást a gyerekkel, nem is értem ezt igazán. Az ágyunk hatalmas, tehát nem fizikailag nem férünk el, hanem ha mellettem van 20 percenként felébredek és ránézek, ha én felébredek akkor 5 perc múlva ő is. Mintha valami láthatatlan kapocs lenne köztünk és nem hagyjuk egymást aludni. Szerencsére ritkán van, hogy este babusgatni kell inkább ha beteg (pl. most a füle) akkor szokott előfordulni, hát ezt át kell vészelni.

Akkor nóci sokat nem tudsz tenni az ügy érdekében, hiszen ha ő kipihente magát akkor nagyon-nagyon nem érdekli, hogy anya még aludna.
Rebeka is 5-6 éves koráig hajnali 5-kor kelt és hát mivel dolgoztam egész héten korán keltem jó lett volna hétvégén aludni, de nem ment. Most már kb. 6-7-kor kel, de még ez is korán van, viszont elég nagy ahhoz, hogy ne ugorjon reggel az ágyunkba, hagy minket aludni addig megeteti a cicáját és tévét néz. Szigorúan 8-ig szokott hagyni aludni, mondjuk tovább nem is bírnék én sem.
Emlékszem olyan nagy áldásnak véltem, hogy végre már olyan korú, hogy reggel nem kell 5-kor hétvégén kipattannom az ágyból és szupermarketeset játszani vele vagy főzőcskézni, a legjobb amikor azt kérte, hogy társasjátékozunk. Képzeljétek el anya hálóingbe, kócosan, félig lecsukott szemmel, baba szaladgálva, vidáman, jó kedvűen keresi a társasjátékot, hát ezek az évek sem voltak semmik. Nappal aludt ő amíg kicsi volt kétszer is, de hát én hogy feküdjek le vele, főzés, mosás, takarítás...

Na de hogy ne csak panaszkodjak mindezeket az éveket később tényleg vissza-vissza hozná az ember. Hiszen nincs is szebb a felhőtlen gyermekkornál és a régi képeket visszanézegetve valóban rengeteg jó oldala is van a dolognak.

Bocsánat lányok ez túl őszintére és hosszúra sikeredet.

Rengeteg sztorim van pl. volt olyan kb. talán 4 éves lehetett elmentünk egy szolárium előtt és kérdezte, hogy oda miért mennek az emberek mire én mondtam, hogy barnábbak legyenek. Mire ő: de anya akkor ők csokival bekenik magukat igaz?
Hát ehhez hasonló élményeim azért vannak jócskán.
erika82
Erdőkertes
 
 


Era! ez jó :lol: de ne aggódj egy újabb babával megint át élheted az éjszakák meghitt pillanatait, és a kócos hajnalokat :D
De tényleg olyan jók, persze abban a pillanatban nem így gondolja az ember.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hát ez az éjszaka se a mi éjszakánk volt! Fáradt vagyok és ingerült! Elegem van! Most érzem, hogy elfáradtam! És nem tudom mi tévő legyek! Az se jó ha magamhoz huzom és ölelem simizom és az sem ha rá se figyelek! Mi is egy ágyban alszunk bár apa leköltözött a szivacsra! Tehát miénk a nagy ágy! De nem alszik!

Era! Most ebben a pillanatban úgy érzem irigyellek, hogy vége a kocos hajnaloknak nálatok! De ha majd én is ott tartok bizti vissza sírom majd de most NEM!!!!
Jó a szolis story!

Én ma elkezdtem egy barinőmet főzni tanitani! Főztünk pörit nokedlit meg finom főzeléket!

Beu! Nálatok Panka átalussza az éjszakát???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci: igen, már egész rég óta, és talán e miatt nem zavar, hogy korán kel, mert így én is tudok rendesen aludni.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?