Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Era!
Hát nyugodtan kérdezhetsz ezeket a sebeket nem tudod feltépni, mert sosem fog begyogyulni!
Nos mi két évet vártunk mancikára, hogy megfoganjon,m de semmi! Jártam száz orvosnál, de minkei csak azt mondta minden rendben fiatalok vagyunk majd jön a baba! De nem nyugodtam bele kerestem egy specialistát aki feltett 2 kérdést, mert többre nem volt szükség! A lényeg, hogy van e cukros a családban és mivel volt elküldött egy terheléses cukorvizsgálatra és ott kiderült, hogy magasabb a cukrom az átlagnál ami még nem is volt vészes, de ahoz épp elég volt, hogy megölje a kis tüsziket idő elött és ezért nem sikerült teherbe esnem! Nos be kelett tartanom egy huzos diétát és kaptam merkformint és láss csodát 2 hónap múlva kezemben tartottam egy pozi tesztet! Innentől sürübben jártam vérvételre terhelésesre aztán a 24. hét környéktől inzulinra volt szükség amit a pociba nyomtam, majd magas vérnyomással azaz toxémiával korházba kerültem 1 hétre, de ott mikor haza engedtek elfelejtették közölni, hogy szigorú fekvés, mert kivül belül 1 újnyira nyitva vagyok! Hát én nem pihentem szülés elött 2 nappal eltettem 16 üveg lecsot télre meg30 kg barackból lekvárt főztem! Én jól éreztem magam és a szülés elötti nap pedig épitkezésbe kezdtünk! És akkor éjjel el is folyt a vízem a 33. héten! 13 óra vajudás után megszületett mancika aki nem sírt fel oxigént kapott születése estélyén pedig kraszülött mentővel vitték át az egyes gyerek klinikára a picre ahol intubálták és 14 napig lélegeztető gépen volt majd még 4 hétig oxigén rásegitést kapott és még két hét után engedték haza velem!
Amikor is az orovosok az első nap elmondak mindent azt hozzá tették mig nem telefonálnak a kórházból addig örüljünk! mert ha telefonálnak akkor csak rossz hírt közölnek! Innentől fogva, ha megcsörrent a telom akkor a gyomrom mint egy kis máskszem és a szívem a torkomban dobogott! Nem kívánom ezt senkinek!
Aztán mikor 9 hónapos lehetett talán bekerültünk a korházba bronhitisz miatt akkor 2x egymás után majdnem megfulladt a kezeim között! Hiába a csoda gépek szart sem érnek! Ezt sem fogom elfeledni mig élek!!!

Butor?? Hááát most stagnál! Nem igen haladok! Lehet még ez a nagy butor is kicsinek bizonyul nekünk!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hát nóci akkor azt hiszem tényleg megjártátok a poklok poklát a picurral, de ennyi rossz után most már igazán megérdemlitek azt, hogy a jövőben csak pozitív híreket kapjatok.
Nem lehet téged hibáztatni, mert nem pihentél, lehet most ezt sokan furcsállni fogják, de hát én sem igazán kíméltem magam, igaz nem voltam veszélyeztetett és egész terhességem alatt semmi vészjósló tünetem nem volt így mi mire jött Rebus addigra meg kellett csinálnunk a lakást, mert akkor szereztük és még fűtés sem volt benne, meg semmi közmű, régi ablakok, nem volt fürdőszoba, szóval innen indultunk és hát a férjem sem egészséges, így muszáj volt segítenem és sokszor igen nehéz fizikai munka (zsák cipelés) meg hasonló, tudtam, hogy nem kéne, de ez van. Talán ilyen előzmény után a 36 hétben történő vérzés már nem is csoda. Most már tudom, hogy felelőtlenség volt, hiszen a szülőszobára vittek és azt mondták császár ha nem áll el a vérzés, fájdalmaim nem voltak, de nagyon véreztem. Ja igen meg le is estem a galériáról a lépcsőről, hát gondolhatod. Akkora hasam volt, mint egy hatalmas hordó és hát nem tett jót neki. Így nálunk is lehetett volna baj és akkor valószínű most magamat okolnám, úgy mint te, de ne erre gondolj.
Szeretitek a picurt és mindent megtesztek érte ez a legfontosabb.
Azt nem mondom, hogy büszke vagyok arra, hogy átdolgoztam a 9 hónapot és nem könnyű ülő munkát végeztem, de talán fiatal voltam nem tudom, most már biztos nem tenném. Ez van. Szerencsére Rebuska nagyon meg akart maradni és hát ő lett az életünk.

Mostanában igaz nagyon erősen kell arra koncentrálnom, hogy ő a mi kis tündi-bündi lányunk, mert olyan szemtelen néha és hisztis és akaratos meg minden, hogy csak ámulok, azt mondják nyugodjak meg mert lesz ez még rosszabb is, hát már most félek tőle.

Jövőhéten gyereknap, mentek valahová?

Többiek merre vagytok?

Era
erika82
Erdőkertes
 
 


Szia Era!

Huhh hát ez semmi semmi amin TE/Ti átmentetek! És annak felettébb örülök, hogy a sok baj ellenére van egy csudiszép kis eleven boszorkátok! Most gondlj bele milyen unalmas lenne az életetek, ha nem ilyen lenne! És igen szerintem is lesz ennél rosszabb hisz majd jön a tini kor és a kamaszkor! :lol: :lol: :lol: :lol: De én még marha messze vagyok tőle szerencsére! :lol: :lol: :lol:
Nem semmi ez a vérzéses dolog is meg hogy mennyi mindent csináltál és nem lett nagy baj!!!!! Ennek örülj!! Zsákot cipelni! Hát minden elismerésem a tiéd!!!!! És tudom, hogy ha több szülöi segítséget kaptok így fiatalon akkor akkor nem kell zsákot cipelni, de ez nem a ti hibátok! Én azt mondom és vallom, hogy a szüleiteké! Hisz akárhogy is van akármilyen fiatalon estél teherbe akkor is segíteni és támogatni kelett volna titeket, ha anyagilag nem tudtak vagy direkt nem akartak az most nem is számit csak még is! Tettekkel! És nagyon kis ügyesek vagytok, hogy sikerült egy szép kis házat össze csapnotok! Ez van Kertesen??
Huuuh mi mit csinálunk gyereknapkor?? Hát az az időjárástól függ! Mert mindig keresztül huzza a számitásaimat az idő!!! Olyankor mikor mennénk valahova a családdal akkr tuti szakad az eső! De ha most csodák csodájára nem fog esni akkor lehet városliget!! Ti???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

 
 

Igen mi is a Városligetre voksolunk, remélem nem fog esni, mert Rebus már nagyon várja :lol:

Igen most Erdőkertesen lakunk és hát tényleg szerencsésnek mondhatjuk magunkat.
Most már hogy van kert és minden egyéb meg van már csak a kis lurkó hiányzik.

Beszélgettem párommal és megegyeztünk abban, hogy elmegyünk genetikai tanácsadásra csak hogy tudjuk mivel is állunk szembe és hogy a férjem betegsége kimutatható-e valamilyen úton, módon a terhesség alatt, ill. ha van rá lehetőség akkor nála is kérnénk vizsgálatot, hogy igazából pontosan hol is van a bibi, mert ezt nem tudjuk.
Képzeld tegnap vett egy könyvet aminek a címe az volt, hogy "Babaszakácskönyv" ezzel lepett meg, én elsápadtam és hirtelen szóhoz sem jutottam, hát hol van az még, hogy kelljen, arra azt mondta, hogy előbb-utóbb úgyis fog kelleni. Hát tavaly még azt mondta, hogy legalább 6-8 évet akar várni, mert addigra mindent meg tud teremteni amit szeretne én meg mondtam, hogy semmi gond,addig-addig húzzuk a dolgot, hogy majd a nyugdíj alatt itthon leszek a picivel :P (természetesen senkit nem akartam megbántani, hiszen a 6-8 év belefér csak hát már 9 éves a nagylányunk és én már jó pár év érzem, hogy kell a testvér a 6-8 év az öröké valóságnak tűnik nekem)
Szóval ahhoz képest szépen alakul a dolog.
erika82
Erdőkertes
 
 


Era!
Na ha megyünk esetleg a városligetbe és ti is jöttök akkor össze is futhatunk, ha van kedvetek!!! :wink:
Apa meg egy tünemény! Ez a szakácskönyv bizti nagyon szupika!
Genetikai tanácsadásra hova szeretnétek menni?? Mi most megyünk a Czeizelhez! Ha érdekel az elérhetőség szólj és elküldöm priviben!
6-8 év az tényleg rengeteg idő! DE fő, hogy apácska átrágta a dolgot! És most is sopk mindent meg fog tudni adni a picinek is mag a nagynak is!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hát én az Istenhegyi géndiagnosztikára gondoltam, de nincs ott ismerősöm. Czeizelről olvastam, hogy állítólag felületes és semmi extrát nem tud mondani, de hangsúlyozom ezt csak fórumokon olvastam. Erre már én is gondoltam, hogy hozzá mennénk.
Ti mikor tervezitek a látogatást? Priviben szívesen fogadnám az elérhetőségét és akkor majd meglátjuk, nekünk idén mindenféleképpen el kellene mennünk és főleg az érdekel, hogy kimutatható-e az ő betegsége a terhesség alatt.

Nincs akadálya részemről, hogy összefussunk a ligetben.

Hát ahogy látom ketten maradtunk mostanában :o

Hétvégén bográcsost tervezünk, már alig várom. Legutóbb amikor ezt terveztük szakadt az eső :x Most nem engedheti meg magának az időjárás, hogy megint kitoljon velünk :lol:
erika82
Erdőkertes
 
 


Szijja mijjaa!

Igen én is látom, hogy ketten maradtunk! De engem nem zavar! Aki akar az majd jön! Pedig olyan szépen indultunk! Nita is olyan jó nagy hévvel jött eleinte aztán mostanában semmi!
Czeizelről én is olvastam több mindent! De én általában hiszem, ha látom alapon vagyok! Az elérhetőságát majd küldöm csak most lennt van a konyhában! Délután vagy este felé küldöm!
Amúgy az istenhegyi klinika is jó! Arról is sokat halottam!
Hmmm bográcsozás az nagyon jó!! Mi is gondoltunk egy kis tárcsás sütögetésre! Az idő most szerintem tuti jó lesz, mert a 7végére is 30 fokot mondott! Ti csak 3-asban bográcsoztok vagy van egy jól bevált kis csapatotok hozzá?? Mi anyáékkal meg lehet át jönnek barinőmék!
Mi lesz ma nálatok otthon sz ebéd? Vagy inkább a vacsi?? Én ma vettem friss uj borsót kifejtettem és csináltam belöle egy jó kis borsó levest meg sütök majd frissibe tepsis krumplit meg margaréta szeletet!
Jaj annyi mindent kéne csinánálni, de semmi kedvem! Bár minden nap így vagyok vele, de még is megcsinálom! Azaz igazság, hogy csak neki állni nehéz utána már nincs gond! Bizti ezzel csak én vagyok így! Mancika is most aludt be! Kértem, hogy ma aludjon jó sokat, de ahogy hallom már ébren is van! Tán 5 percet, ha szunyizott! Kasa, mert így tuti nem sok mindent tudok tőle megcsinálni! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ez az egy miatt várom, hogy már nagylány legyen! De majd még csak most készülünk rá a kistesóra és kezdődik minden előröl!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hellóka!

Mi csak így hármasban bográcsozunk, szüleink messze vannak, hát barátokból meg nem vagyunk ellátva.

Igen én is hasonlóképpen vagyok a dolgokról hogy nem szoktam egyből negatív véleményt alkotni a fórumok alapján azért is hangsúlyoztam ki, hogy csak a fórumokból tudom ezt.

Hidd el nem csak te vagy így ezzel én is nehezen álok neki a dolgoknak, de ha nekiálltam akkor már minden jobban megy.
Igaz tényleg könnyebb, ha már nagy gyerköcöd van, hiszen nekem is Rebuska van hogy órákra lefoglalja magát, tehát tudok mellett főzni, takarítani.
Van hogy átküldöm lovagolni és akkor szinte félnapig nem is látom annyira szereti a lovakat.
Hát szerintem rosszabb, ha az ember megtapasztalja, hogy milyen ha önálló a gyerköce és utána jön a kisebbik, mert hát az ember lánya hajlamos megszokni, hogy már nem kell minden percben pesztrálni a lurkót, de nem bánom, hogy ha a jövőben lesz ezzel kapcsolatos elfoglaltságom, már alig várom, hogy a karjaimban tarthassam azt aki még nincs a pocakomban sem. Legutóbb lehunytam a szemem és akaratlanul egy kisfiút ringattam a karjaimban, hát hogy ez véletlen vagy "beköszönt" a babám nem tudom :oops:

hát mivel 17:30 körül érek haza, így vacsi lesz, de ma nincs gyerkőc, mert barátnőzik, így annyira nem fekszem neki a főzésnek, valószínű szalonnás, kolbászos tojásrántottát csinálok, mert azt a férjem nagyon szereti.
Holnap kirándulunk, így szerintem útközben eszünk valahol, vasárnap meg valami bográcsost szeretnék csinálni.

Hát remélem te nem hagysz itt a fórumon, mert olyan jó hogy sikerült valahova bebocsátást nyerni, tudod sok fórumon már nagyon régóta fent vannak és oda azért nehezebb bejutni.

Szombaton bizta nem tudok jönni, de vasárnap megpróbálok elszabadulni a kis családomtól és a bográcstól:lol:

Kellemes hétvégét és jó időt kívánok nektek.
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok!!!!!

Erika mi is élveztük a Heim Pált....nemis olyan rég..most lesz 1 éve.....
meg annó én is voltam ott de én sokat sajnos....

a férjed nagyon rendes hogy beinvitált bababoltba...az én párom rémeket lát ha csak kiejtem a számon.....

Era bejelőlnél engem?én nem tudlak..carakszik az iwiwem.....Mészáros Anita vagyok Halásztelekről:)

Nóci most össze szorult a gyomrom ahogy olvasom min mentetek keresztül:(
de most mr minden rendben lesz_:_))))

Nócika ITT VAGYOK!!!!!!!!!! boccsi csak mostanába sokat vagyunk a átszón.....de igárem jövök sűvűbben:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia nitácska!

Ha szabad kérdeznem miét voltál ott sokat? Persze ha nem akarod akkor nem muszáj róla írnod.

Hát nekem is új, hogy a férjecském így áll hozzá a dolgokhoz, mondtam is neki, hogy biztos öregszik :P

Oké bejelöllek iwiwen.

Nagyon elfáradtunk ma, hatalmasat kirándultunk 11:00-kor indultunk és mostanság értünk haza.
Voltunk az orsós magnómúzeumba Terénybe, hát az egy élmény volt ill. Hollókőn, ott vettem egy kézzel horgolt kis terítőt a szobai kis asztalra, olyan szép.

Jól érezte magát a család, útközben ebédeltünk, fagyiztunk hát volt program.
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok

vagyok én is, nálunk akkora vihar volt, hogy huuuhh! Na írtam is, de közben elszált az áram és hát az írás elszállt vele együtt! Szal most nem írok, mertz már későre jár! De potolom! Holnap megint nem igen leszek hétfőn meg fejlesztés! De igyekszem majd jönni!
De annak felettébb örülök, hogy Nita újra jelet adtál magadról!!!!
Puszi mindenkinek jó éjt szép napot!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok,
Életjel magamról. Én sem hagylak itt benneteket, csak hát ......eléggé lefoglalnak a gyerkőcök. Majd leírom hogy zajlik egy napom, ha érdekel benneteket, csak hogy általában miért csak olvasni van időm. :oops: :oops:

Nócika,
Hát az én gyomrom is összeszorult ahogy olvastalak. Rettentő nagy lélekjelenlét kellett ahhoz, hogy elviseld a dolgokat Nagyon erős nő vagy. Le a kalappal. :oops: :oops:
Genetikai vizsgálat meg nagyon jó ötlet.
Erika,
Istenhegyi nagyon jó. :lol: Tapasztalat. Ha kell megvan nekem Hajdú dr-nő telószáma. Szívesen megadom. :lol: :lol: Nagyon profi orvosok vannak ott.
Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás.
Nita,
De jó, hogy jelentkeztél.Megértelek a játszóval kapcsolatban. Az enyém is megőrül idebent, muszáj szinte egész nap kint lennünk.:lol: :lol: :lol:

Én még nem tudom mit fogunk csinálni gyereknapon. Egyedül nagyon nem merek messze menni autóval, nálunk meg szerintem megint nagyon gyatra programok lesznek. :oops: :oops:

Képzeljétek el, Daniék 2 napos kiránduláson voltak és a gyerek tegnap úgy jött haza, hogy totál be voltak dagadva a szemei. Először azt hittem, hogy nem aludt, aztán mondta, hogy szombat délelőtt bementek csónakázni a tóba és pár perc után elkezdett tüsszögni, folyott az orra és bedagadt a szeme. Tipikus allergiás tünet.

Eddig soha semmi probléma nem volt, nem tudom mi váltotta ki.
El kell vinnem őt is a pulmonológusunkhoz akihez Bazsival járunk.
Kicsit szomorú vagyok e miatt. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!!!!!
Era azért voltam ott anó sokat mert a jobb vesémmel valami gond volt..nem derült ki pontosan mi de sokat fájt nagyon.....

a Barnival is a 36.héten begörcsölta jobb vesém..de ekkor már látszott hogy kő volt benne.....

tavaly Mátém volt ott...összecsúszott a vékony és vastag bele.....előtte 1-2 hónappal a Szent
Lászlóba volt Máté rota vírussal.....
szóval megjártuk a környéket......

szép helyen jártatok.....hollókő gyönyörű lehetett!!!!!!!

Nóci itt csak kis zápornak nevezhető valami volt.......

Judy persze hogy érdekel minket a napotok:))))
ma is menni kéne a játszóra de majd szerintem csak délután mikor már nem lesz ekkora hőség.....addig gyorsan kiteregetek,elmosogatok és pihizek kicsit.....
allergiát sajnálom remélem lehet segíteni rajta......

gyereknapra én a városlihetet szeretném célba venni de majd ha a páromnak kiderül dolgozik e...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok csajok!

Judy:megköszönném a Hajdú dr. nő telefonszámát, mert mégiscsak jobb ha nem teljesen idegenbe megyek.
Megértem a gyerkőcök melletti időhiányodat, hisz 4 gyerkőcre még soha életembe nem kellett vigyáznom, főleg, hogy Iza még picike is, hát le a kalappal :wink:
A leányzóm is allergiás, valószínű nálatok is ez e gond, mi is jövő hónapban megyünk felülvizsgálatra a tüdőgyógyászunkhoz, 3 havonta viszem. Most csinálnak nála teljes ételallergiát, és komplett vérvételt mert elég sűrűn fáj a hasa, feje ha semmit nem sikerül megtudnom akkor lehet elküld valami belgyógyászat szerűségre.

nitácska:akkor ti is rutinos (sajnos) kórházlátogatók vagytok, hát ez szörnyű, hiszen annyira kicsik még és sebezhetőek a gyermekek. Bár a lányom szerencsére jól viselte/viseli a dolgokat, de hát mégiscsak szomorú a dolog.

nócika:nálunk is akkora vihar volt, hogy azt hittem ránk szakad az ég, hatalmasakat dörgött, mintha fák dőltek volna ki olyan nagy hangzavar volt és ömlött az eső.

Hát nálunk úgy néz ki változik a program, mert a lovardába ahová jár Rebeka lovagolni (olyan szépen lovagol, büszke vagyok rá) ott lesz gyereknap tartva, így valószínű oda megy.

Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de olyan nehezen viseltük ezt a hirtelen meleget,szinte nyár van ami persze nem baj csak hát fel tud borulni az ember gyorsan odakint.
Mi is szinte egész nap kint vagyunk a kertben, van Rebusnak játszótere, homokozója, hintája, csúszdája és tavaly vettem neki vízi csúszdát hát azzal még én is jól szórakoztam, hát ha ilyen meleg marad akkor lassan elő lehet venni.
Vettünk egy 3,6 m-es medencét, amit szerintem júniusban fel lehet állítani, hát úgy már könnyebb lesz elviselni ezt a nagy meleget, imádunk kint lenni a kertben, persze van hogy sok a munka, de hát én nem bánom :lol:

Van valamilyen állatotok?

A következő hozzászólásomba, majd én is leírom (lassan állatkert leszünk).
erika82
Erdőkertes
 
 


Era nem volt könnyű az tény....sokszor majd nem bőgtem de nem lehetett tartanom kellett magam.....

de jó hogy lovagol a lányod!!!!!!!!!!!én a szülések előtt lovagoltam 6 évig....a hugom most loviba dolgozik....Soroksáron...nyáron szoktunk menni ..ilyenkor a karámban alszunk.sütögetünk.szuper jó.már várom a mostanit is:)
nekünk 2 nagy kutyánk van de az egyiktől meg akarok szabadulni mert nagyon idegesítően ugat de folyamatosan..és már nagyon elég volt!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát én is örülök, hogy szeret lovagolni, igaz nem olcsó mulatság, dehát ha szereti. Talán ez az egyetlen olyan sport amit tényleg szeret és szívesen megy, bár elfárad, de nem panaszkodik.
Kicsit lustaság a lányom.

nita mit jelent az a gólyás vonalzó vagy mi a szösz? Az ovulációval kapcsolatos? Először azt hittem, hogy pocakban van, de ahogy látom még nem igaz?
Látom neked két gyerkőcöd van meg is néztem a blogon a képet, gratula a két lurkóhoz.

Voltunk Veresegyházán (Erdőkertessel van összenőve) a főtéren fagyiztunk, néztük a szökőkutat és volt egy kb. 1,5 éves kisfiú, de olyan nagyon édes volt, játszott a bátyával. Hát ilyenkor még nagyobb vágy van bennem a babázás iránt, de nem szomorkodom, hiszen nemsokára reményeim szerint pocakos leszek.

Nekünk van három kutyánk (egy amstaff, egy malamut-németjuhász keverék és egy ölkutya a kis bolognese)
Hát mit ne mondjak a malamut-németjuhász keveréknek nálunk is nagy szája van és elég sokat ugat, de ha rászólunk abbahagya és szerencsére éjszaka azért nem zavar, mert egyszer-egyszer tör rá a hiszti. Az amstaff az nem ugat, ő nagyon jó kutya, hát a bologneset be kell zárnunk a sufniba, ott van neki a hely kialakítva, mert ő viszont kiskutya lévén egyfolytában ugat, ha kint van. Nappalra kiengedem, de éjszakára elmegy aludni a helyére és ott csöndbe van.
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok!!!!!

Era tényleg nem olcsó a lovaglás de számomra is az a legszebb sport.....én pont tegnap előtt voltam a lovasáruházba vettem magamnak egy domingós baseball sapit....:)

a gólyás voalzó az ovumat de igazából csak azt jelenti számomra hol is tartok.....nem figyelem magam....
köszönöm a fiúk nevében is:))))

nekünk mind a kettő németjuhhás keverék....az egyik a csöndesebb az kiköpött németjuhász a másik az nem.....na ez a másik ebből van elegem..ez nem marad csöndbe ha rászólok se......:(((
most is ugat:((((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát nita szerencsére azért nálunk jobb a helyzet ugatás terén, de hát már én is gondolkodtam mit lehetne tenni vele, mert azért ha rákezdi akkor nehezen hagyja abba.

Én a csajszimnak vettem lovaglócsizmát a Decathlonban, nagy volt az öröm és olyan büszkén veszi fel.

Hát én is olvastam ilyen középidőről, meg peteérésről meg ilyesmi törvényszerű dolgokról, hogy mi mit követ, de mivel élesben, direktbe még nem próbálkozunk, így nem igazán figyelem ezeket. Bár azt meg kell mondanom, hogy a középidős (feltételezhetően peteérést) azért rendesen megérzem, sőt néha már azt hiszem baj van, de aztán mindig szépen elmúlik és megy tovább minden a maga útján.

Hát azért nekem okoznak meglepetéseket ezek a dolgok, mert hát majd 10 évig gyógyszert szedtem, utoljára 16 évesen voltam gyógyszermentes (ill. a terhességem alatt, de az ugye más állapot) , így már nem is emlékszem arra milyen volt tabi nélkül létezni, de az biztos, hogy amióta abbahagytam sokkal jobban vagyok, csak a középidős és mensi alatti fájdalmak azért meglepnek rendesen.
Viszont a gyógyszertől állandó erős mellfájdalmam volt az utóbbi időben ill. görcsös fejfájás, így mikor rájöttem, hogy a gyógyszertől van abbahagytam és hipp-hopp minden fájdalmam eltűnt.
Hát ha most tehetném biztos nem szednék újra, bár én még szerencsésnek mondhatom magam, mert a ciklusom az első hónaptól helyreállt, tehát remélhetőleg nem okozott semmilyen kavart a szervezetembe.

nóci írtad, hogy hétfőn fejlesztés ez gondolom a babóca érdekében van? Mit csinálnak ilyenkor vele?
Majd ha lesz időd ne felejtsd el priviben Czeizel doki elérhetőségét, hálásan köszönöm :lol:
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok!

Jajj, de örülök, hogy ennyit írtatok!
Itt vagyok most már én is! Bár nagyon gázul vagyok! Tegnap este történt velem egy olyan dolog ami nagyon megviselt! Igazából le írni sem merem annyira szégyenlem pedig anyum azt mondja meg a szülésznő barinőm is, hogy ez bárkivel előfordulhat és végül is igazuk van, de nagyon bánt és fáj is! A fájdalom minden értelmében fáj!

Judy! Örülök, hogy jöttél! És annak feletébb örülök, hogy legalább néha arra van időd, hogy olvasgass minket! Így legalább nem maradsz le semmiről! Hát ne is mond! 4 gyerekkel én se valószinű, hogy elindulnék messzire!
Tényleg apa mikor megy haza???
És igen is, ha lesz időd írd le, hogy telnek a napjaid hiszen minket minden érdekel! Ha szomorúság, ha bánat a gond, ha öröm, ha jó kedv, ha bármi történik az emberrel! Én mindig mindenkit nagyon szívesen meghatgatok és ha máshogy a távolság miatt nem is tehetem, de szellemileg segítek! És ha tehetem vele örülök! Egyszóval mindenevő vagyok!

NIta! Örülök, hogy sokat jártok a játszira! Legalább nálatok van rendes játszi! Itt nagy kaka ami van! Ezért gyüjtöm ezerrel a Felikátos vonalkódokat! Gyülik szépen! Ez már a második év, de még nem küldtem be! Remélem lesz jővőre is meg tán az azutáni évben és akkorra már jó sok lesz és akkor be fogom küldeni! És akkor nekünk is lesz csudi szép játszóterünk!
Hát igen volt mind keresztül menni! DE ami nem öl meg az csak megerősít!!! :D Most már azért látom ezt az oldalát is!!!
Nem mondom, hogy beszéljünk le még egy városligeti randit, mert akkor ez a nyomoronc időjárás tuti bekavar! Pedig jó lenne talizni!


Era! Hétfőnként járunk a pesti Csantavér közbe Zuglóba a korai fejlesaztőbe! Ott azon belül van nekünk gyogytorna és szellemi fejlesztés! És ezeket szoktuk itthon is csinálgatni! Elég kemény némelyik torna gyakorlat, de muszáj!!!!
Én is szeretem a lóvakat, de vagy 20 éve nem ültem lóvon így már szerintem fel se tudnék rá ülni! Ha csak valaki fel nem tolná a popimat rá!! :lol: :lol: :lol: :lol:
A óvardában bizti nagyon jó kis party lesz vasárnap!
A telefonszám lent van a konyhában, de küldöm igérem! Mi amúgy 30.-án megyünk 15 óra 15-re! Már várom!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!!!!!!

ovacsízmát hála nemkellett vennem kaptam a hugomtól.meg nacit is..de majd veszek még magamnak legynen mit váltani:)

középidő fele én a hasamba ilyen picike szurkálásokat szoktam érezni....

Nócika mi történt???,,ha gondolod privibe is leírhatod.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nóci ugye azért nincs baj? Nem tudom miről van szó, de szégyellned biztosan nem kell, mivel szülésznő barátnőd mondott tanácsot, így gondolom női dolgok, de hidd el biztos vagyok benne, hogy nem vagy egyedül! Én is megéltem már és szerintem a többi csajszi is aki itt van egy s mást, azért remélem nincs nagy baj.
Bízom abban, hogy sokat segít nektek és persze a babónak ez a fejlesztés és kíváncsian fogom várni a tapasztalatotokat a genetikai vizsgálattal kapcsolatban, arra is kíváncsi lennék mennyibe kerül egy ilyen mostanság...

Hát nita én bár csak egy kis szurkát éreznék, néha úgy érzem kétszeresére nőttem odabent, de csak 1-2 napig aztán szépen elmúlik és semmit nem érzek. Ezért is gondolom nincs baj, mert majdnem minden hónapban érzem ezt és a középidő tájékán + egyéb tünet is kíséri ami a pé-re utal.

Egyébként a hétvégén ideje a télapónak is jönni, úgyhogy azért titokban ilyenkor mindig elgondolkozom azon mi lenne, ha nem jönne :oops:
Na a tünetek figyelgetését már feladtam, mert az első 3-4 hónapban mindig terhesnek gondoltam magam és ha ezt nézem akkor most is furcsaságok történnek velem amik az elmúlt félévben nem volt jellemző, de gondolom csak a mensi játszik velem, így ilyesmire most nem gondolok.
Gondolom ezeket a dolgokat nem kell nektek bemutatni, ti is átmentetek hasonlón nem?

Hát amikor a lányommal terhes voltam az az igazság, hogy 10 évvel fiatalabb voltam ill. egész hónapban szedtem a fogi gátlót, mert nem tudtam, hogy terhes vagyok, így kb. a várt mensi előtt hashúzódásom volt, de semmi egyéb ill. akkor még nem figyeltem fel a dologra, de az pont karácsonyi ünnepek tájékán voltam és én aki imádom az édességet egy falat sütit nem ettem az ünnepek alatt, kihagytam a nagyi sütijét, de ez már a nem várt előtt legalább 1 héttel jelentkezett. Akkor eszem ágába sem jutott, hogy ez a terhesség jele, még örültem is, hogy na akkor most tudok vigyázni az alakomra és végre nem habzsolom be a sütiket. Aztán nem jött a várt mensi még ekkor sem gondoltam, hisz szedtem a tabit (csak hát a szedés előtt 2 hetet kihagytam és amikor elkezdtem újra szedni már nem védekeztünk hisz az a két hét kihagyás nem okozhatott ekkora galibát). 1 hete késett amikor állandó érzésem volt, hogy most megjött, biztos mert érzem, hát rosszul gondoltam.

Nektek milyen érzésetek, tünetetek volt a tesz előtt?
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok!
Ha nem bánnátok szívesen csatlakoznék hozzátok, mert mostmár biztos, hogy 2012 előtt nem lesz kistesó nálunk sem, sajnos, mert éppen a hétvégén ment el 9 hetesen. Még emésztjük a történteket, de bízom abban, hogy ez nem sokáig lesz így... Sajnos a kislányunkat megelőzően is volt már ilyen, hát úgy tűnik egyszer fent, egyszer lent, tehát a következőnek tuti sikerülnie kell.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!!

Beu5! Persze, hogy csatlakozthatsz!!
Rettenetesen sajnálom ami veletek történt pláne, hogy ez nem az első eset! De igen biztos, hogy a kövinél ez nem történhet meg!!!
És lehet tudni mi volt a baj?? Mi történt??? Persze csak, ha nem tolakodó a kérdés!!!

Nita! Majd lehet leírom priviben, de most még emésztem! De előjároban csak anniyt, hogy nagyon rosszul érzem magam miatta! :cry: De túl leszek ezen is mint azon is amit majd minjá ki írok magamból!

Era! Az amiről szó van az nem csak női dolog! Sajnos azt gondolom, hogy ez bárkivel előfordulhat csak lehet, hogy az a másvalakit nem érint meg úgy mint engem, mert én ilyen téren marha gyenge alkat vagyok! Vagy az sem kizárt, hogy én vagyok egy marha hisztis nőszemély!!
Ohh az miatt meg ne aggodj, hogy mindig figyeled a tüneteket pláne piri közeledtével! Hisz szerintem ez a normális! Akkor lenne gáz, ha nem figyelnéd! Meg ha csak megszakitással védekeztek akkor még simán lehetsz babos szal nyugodtan figylej minden jelre, de persze csak is az egészséges kereteken belül!
Nézd mi gumival vagyunk együtt apával néha meg megszakitással és én is figyelem, bár a ma estét figyelembe véve jó, ha most nem lesz babó!!!!!

Nos a télen voltam a dokinéninél rákszürésen novemberben ahol is az eredmény nem lett a legjobb meg kelett ismételni! És közben kiderült, hogy amit tavaly nyáron találtak a cicimben cisztát azt le kell szívni! Ami tők rendbe is ment!
Aztán ma este voltam a dokinénimnél az ismételt rákszürése és a leletem megbeszélésén és kiderült, hogy a méhnyakrák első stádiumában vagyok ami azt jelenti, hogy elkaptam a HPV virust!!! Gondolhatjátok ki vagyok mint a liba, de egyenlőre igyekszem tartani magam! Az autoban azért elbögtem magam hazafelé, de szerintem normális! Aztán belegondoltam, hogy van egy csepp lányom aki engem akar és nem Új anyut így nem lesz semmi baj!
DE: kell szednem napi 1000mg C-vitamint! És valamit be kell adatnom magamnak a HPV virusra való oltást ami 100000Ft-ba kerül! De miből???????? Én nem vagyok gazdag palánta! Ezért úgy döntöttem ősztöl el megyek dolgozni, de csak szigoruan 4 órában, hogy előteremcsem rá a pénzt! Frankó erre se TB támogatás se kutyafüle! Akkor minek van?? Csak a gfazdagoknak????? Vagy rendezzek magamnak egy jótékonysági gálaestet???? Szemét egy ország a miénk!!!! Már elnézést, de ez a véleményem! Mert ha valakinek nincs pénze mehet a tepsibe!!
Na nem mérgelődöm tovább!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci:döbbenten olvasom, hogy 100.000.- forint? Jól látom vagy csak elütés volt? De ez nagyon sok pénz egy oltásért!!!!! Nyilván az egészséged ennél többet is megér, na de akkor a TB-t mire fizetjük???? Hát én lehidaltam amikor ezt írtad.

Hát lányok, lehet most kapok fejmosást, de az elmúlt két évben nem voltam rákszűrésen (vidéki orvosom volt, de elment nyugdíjba, itt Budapesten már nézelődőm orvos után aki közel van a munkahelyemhez) Jó tudom ez nem kifogás, de most egy picit beijedtem, szóval megyek amint tudok (magánorvos), így hát a pénz hiányzik még hozzá, de nem húzom sokáig a dolgot :oops:

Mondjuk ha lett volna valami nőgyógyis gondom akkor elmegyek, csakhát semmi egyéb, így... Jó nem keresek kifogásokat :oops:

És őszig akkor nem is tudod megvenni az oltást és az nem baj, hogy ilyen sok idő múlva tudod csak beadatni magadnak?
Hát szegény embert még az ág is húzza, hát ez most rátok is igaz.

Majd ha lesz lelki erőd később szívesen "meghallgatlak" akár priviben is a problémáidról.

Hát igen szerencsére nem görcsösen nézem a tüneteimet, csak úgy megfordul a fejembe, hogy mi lenne ha????
Egyébként mi is felváltva védekezünk:mensi után és előtte 1-2 napig nem védekezünk, óvszer, megszakítás, patentex oval (nekünk nagyon bevált), tehát széles a paletta, ha pedig becsúszna ebben az évben a picur akkor is várjuk szeretettel. Jövőre már úgyis szeretnénk.

beu5: Szerintem a lányok nevében is mondhatom, hogy szeretettel köszöntünk közöttünk. Sajnálom ami történt és talán nem is kell ennél többet írnom, hiszen ezt magatokban kell feldolgozni. Csak pozitívan és mi drukkolni fogunk a következő babócáért.
Kell most kihagynod pár hónapot a próbálkozással?
Nagyon aranyos a kislányod, egy kicsit elnosztalgiáztam és eszembe jutott, hogy az én nagy lányom amikor még a szoknyámat húzogatta és mondta, hogy aja, aja hát ennél szebb dolog tényleg nincs a világon.
Az én csajszim már 3.-os lesz szeptemberben és nagyon szeretne már testvért.
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok!

Én is szívesen csatlakoznék hozzátok!

Nagyon szépek a babáitok, igazán büszkék lehettek rájuk!

2 éve próbálkozunk, hogy összejöjjön a pici. Eddig sajnos sikertelenül. :( Most éreztem úgy hogy eljött az idő hogy akkor elkezdjük a vizsgálatokat, hogy nálam vagy a férjemnél van a gát amiért nem jött eddig össze. Mielőtt orvoshoz mentem volna kiderült hogy pajzsmirigyem nincs rendben.
Márciusban kezdődött a vizsgálatok sora, május 9.ére kaptam időpontot hogy egyáltalán megnézzen a doki, Ő elküldött vérvételre és izotópos vizsgálatra ami júni 3.-án lesz. Az eredményekkel aug 16.-án tudok visszamenni a dokihoz ( kicsit vicces az időpontok egymástól való távolsága) Az egészben csak az a szép hogy 14 napja késik a mensim, és a tesztek azt mutatják, hogy sajnos nem vagyok terhes. Tudtok esetleg valami olyan tesztet ajánlani ami talán 90%ban legalább megbízható?
Tudom, hogy a pajzsmirigy nagyon sok dolgot befolyásol de eddig még soha nem késett ennyit de még 4 napnál többet sem.

Valaki tud tanácsot adni, hallottatok hasonlót, vagy vélemény?

Üdv.: Andi
takiandi
Székesfehérvár
 
 


SZiasztok!!!!!!

Era nekem nem volt semmi feltünő tünetem a terhességeim előtt.hacsak az nem tünet hogy székrekedésem lett mindegyik baba előtt:)

Beu üdv a csapatban:)
a babát sajnálom de hidd el jobb most mint később!!!!!!!!!

Nócika várom a privit!!!!!

ez a dolog ..megértem hogy rosszul érint...és én szerintem ugyan így ragáltam volna..egyáltalán nemvagy hisztis!!!!!!!
de undorító hogy ennyi pénzt el kérnek egy oltásért!!!!!!!azt tudtam hogy drága na de hogy ENNYÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ????????:(((
nem hiba utálom ezt az országot!!!!!!!!!!!!

ERa a mostani előtt én is 2 évig nem voltam rákszűrésen..de tavasszal elmentem csak az eredményért nem mentem még...de ha gáz volna szóltak volna.....

Andi téged is üdvözőllek a csapatban!!!!!!!
remélem sikerül most már hamar a baba!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia takiandi, téged is üdvözlünk a csapatban, lassan szép számmal leszünk itt.
Hát én nem tudok ajánlani terhességi tesztet, mert 9 éves a leányzóm és akkoriban azt sem tudom milyen fajta tesztet használtam, de talán ha jól emlékszem kimaradás után 1 héttel csinálhattam tesztet és erős két csíkos lett.
Akkor neked is drukkolunk, hogy babás legyél és remélem nem találnak semmi komolyabb okot amiért nem lett még babátok, bár nem tudom jobb-e ha találnak és meggyógyítanak belőle vagy ha nem találnak és nem tudják mitől nem esel teherbe, szerintem ez a rosszabbik változat.
Hát igazából fórumon rengeteg féle verziót hallottam már, az egyik lánynak 2 hónap után lett pozitív a tesztje és babás volt, bár ez nem tudom hogy lehet (többet is csinált), volt olyan aki nem volt babás csak nagyon-nagyon sokat késett, szóval hát véleményem szerint a jó isten tudja. Vannak esetleg tüneteid? Bár tapasztalatból tudom, hogy az ember tud magának gyártani ilyeneket...
Azért kívánom, hogy összejöjjön nektek.
erika82
Erdőkertes
 
 


Köszi lányok!

Hát mind a két vetélésnél megállt a baba fejlődése, az első a 9. hét környékén (ő 13 hetesen ment el, akkor műtöttek is), most pedig majdnem 5 hetesen állt le, most nem volt műtét, legalább ennyi szerencsém volt.
A dokim mind a két esetben 6 hónapot mondott, bár vicces, ha a mostanit nézem, mert szinte olyan volt mint egy megkésett mensi...kisebb nagyobb túlzással. De végül 3 hó lett belőle, hát majd meglátjuk, én nem vagyok semmi jónak az elrontója, jön, amikor jönni akar.
A megérzéseim sajnos azt mondatják, hogy több jó akarónk is volt, és sajna életem másik fele sem akarta annyira most ezt a babát, csak legyen, hogy engem le tudjon szerelni, mert én már régóta szerettem volna kistesót. Szóval van amit nem lehet a másikra rákényszeríteni, s odafent is tudják ezt.


Nóci - hihetetlen amit írsz, és tényleg szőrnyű, mi pénzt képesek elkérni, főleg, hogy most tele van ezzel minden.
Nem tudom ismered-e ezt az oldalt: http://www.g1intezet.hu/index.php/arak/ ... nnyel.html

Erika - azért az a 3-os kislány sem rossz, vele meg már annyi mindenről lehet beszélni, értekezni :D Hát kistesó ügyileg meg tudom érteni. A tesóm és köztem másfél év van és anyukám szerint olyan jókat tudtunk együtt játszani, és most is jól megvagyunk. Aztán lett egy húgom 13 év korkülönbséggel, hát ő már más...

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Beu lesz még tesója Pankának!!!!!!:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beu:Igen már én is sokat gondolkodtam, hogy finoman fogalmazva is elég sok a korkülönbség, de nagyon fiatal voltam amikor Rebust szültem, így utána még tanulnom kellett, tehát szóba sem jöhetett a tesó, meg igazából most már 6 éve dolgozom a munkahelyemen, tehát nyugodt szívvel megyek el majd Gyedre.
Hát az én férjem sem igazán akart eddig hallani a babáról, de ebben az évben mintha megváltozott volna, bár látom, hogy a mikulás jövetele előtt azért kíváncsi és mintha most még feszült lenne, mert csak jövőre szeretné ha jönne, de hát becsúszhat bármikor akkor is várni fogjuk szeretettel.

Én is azt mondom, hogy lesz még testvére és ha maradnia kell maradni is fog.

Nálam Rebus már alig várja, hogy dédelgesse a kicsit, ő hív el a babaosztályra, hogy nézelődjünk a testvérének, igaz ő inkább lányt szeretne, elég nehezen birkózik meg a gondolattal, hogy fiú is lehet...
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok!

Basszus tők jó, hogy így gyarapszunk!! Hajráááá!!!!

Andi! Üdv köztünk!!
Én annó innen rendeltem tesztet! Itt valamelyik topikban árul egy csajszi teszteket HCG-t és LH-t is! Nekem a 4. napon kimutatta a teszt! De ha ennyit késik menj el egy másik dokihoz is és ott tutra megmondja mi zu! Ezzel nem vesztetsz semmit! Én nagyon szurkolok, hogy mihamarabb babás legyél és hozz nekünk egy szép kis tesztecskét!!!
Amúgy anno mi is 2 évet vártunk a mi kis csodánkra és kiderült magas a cukrom és ez okozta a bibit, de diétáztam és Merkformint szedtem és a második hónapban karira meglett a +-os tesztem! Ja és sokan a Gabriellre esküsznek! Én nem tudom nekem csak ilyen innen rendelt tesztem volt!

Era! Hát tudod nekem is leesett az állam ettől az összegtől és nem volt ez félreütés! Ennyi! Bár mástól halottam már kevesebb összeget is!
Fejmosás?? Nem! Mi itt nem itélkezhetünk! Az nem a mi dolgunk! Én csak buzdítani tudlak, hogy egy 5 perces vizsgálat nem fáj és 1 évben egyszer ki lehet bírni!!!

Nita! Ha én tehetném, de nem tehetem én elhuznék innen jó messzire! Bár ki tudja lehet csöbörből vödörbe esnék!
Pirivi menni fog, de lehet nem ma!

Beu! Talá ez volt megírva talán nem! Ahogy mondod ezt csak az égiek tudják, hogy miért történt ami történt! De remélem többet nem történik meg!
Köszi az oldalt nem ismertem eddig! Holnap majd igyekszem részletesen átnézni!!

Huuu remélem nem hagytam ki senkit!!!
Én ma egész nap olyan voltam mint a mosott rongy! Nem szoktam aludni napközben, de ma lefeküdtem, de mancika nem akart aludni így én sem tudtam! És most kinyilt a csipám, de talán már kezdek pilledni!
Holnap majd igyekszem többet jönni!
Jó éjt nektek!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


nóci ne keseredj úgy neki az életnek, nem tudom mi a problémád, de biztos megoldjátok a férjeddel közösen nem? Ennyire kilátástalan lenne?

Hát képzeljétek tegnap 15:30 telefonáltak a suliból, hogy Rebekával történt egy baleset a játszón és nem tud beszélni, nehezen nyel meg ilyesmi szörnyűségek, a frászt hozták rám. Szerencsére 10 percre dolgozom a sulitól, így irány a gyerekért. TAlálkozott a libikókával és az keményebb volt. Visszacsapódott és alulról eltalálta az állkapcsát, de lányok hát megijedtem. Nem tudott válaszolni a kérdéseimre annyira nem bírta mozgatni és a nyálát meg csak szürcsölte. Berohantam vele a közeli sebészetre, ahol 4!!! órát voltunk, háromszor megröntgenezték, szerencsére nem tört el, de ma meg kell figyelnem, mert ha szédül vagy hányingere van akkor be kell vigyem a Madarászba a traumatológiára, hát álmomba nem gondoltam volna, hogy így indul a hétvége.

Az az igazság lányok, hogy kicsit ideges vagyok, mert szinte biztos voltam benne, hogy ma meg fog jönni, tegnap már voltak mensi előtti fájdalmak, de mára minden elmúlt. Igaz még csak a ciklus 26. napján vagyok,de az égvilágon semmit nem érzek. Nóci és nita tudja, hogy egy kicsit pánikba esnék, ha most hirtelen terhes lennék, mert nekik leírtam, hogy Rebus hallatán is elsőre bőgtem az érzelmi túltengéstől, hát most már egy picit félek, de hogy mitől hát az nem tudom.

Igaz most még nyugtatom magam, hogy hát ha vasárnapig nem jön meg akkor már lehet izgulni, idegeskedni vagy mit tudom is én.

Egyébként decemberben hagytam abba a gyógyszert. Ezek után volt egy 30,32,28,26,25 napos ciklusom, tehát igazából nem kéne izgulnom a 26. napon, mert lehet most egy picit hosszabb ciklus következik.
Azért hétfőn tesztelek az már a 29. napom lesz, ha baba van azt kimutatja, ha nem akkor meg hátradőlők és várom a dolgokat.
Viszont az biztos, hogy ebben a hónapban a ciklusom első napja 2-a volt, 12-én enyhe görcs, 13-án nagyon pici barna nyák, 14-én alhasi fájdalom (én úgy gondolom, hogy ez volt a pé-m) Szerintetek is?
Hát tudom ne foglalkozzak vele, hisz annyi minden megtörténhet, és napközben nem is jut eszembe, de nektek olyan jó volt leírni, mert a férjemnek nem akarom ezt mondani, húgomnak mondtam, de hát ő is türelemre intett, így most várok.
Tudnék még mit írni, de félek, hogy már csak bebeszélem magamnak, mert ebben a hónapban nem voltam boszorka a mensi előtt, máskor ez már 1 héttel előtte szokott jelentkezni, na mindegy ez van. :oops:

Ma jön anyósom, vasárnap gyereknap és meg akarja lepni az unokáját (vidéken lakik), nem tudom hétvégén hogy tudok majd géphez jutni, de ha tudok jövök.

Addig is mindenki vigyázzon magára.
Andinak én is javasolnám, hogy esetleg nézzen meg egy másik orvos is, mert hallottam már olyat, hogy a másik látta azt amit az előző nem.
Hát igen beu ez tényleg így van, vele már szinte majdnem mint egy felnőttel úgy el lehet beszélgetni, sőt kifejezett véleménye van, vettem egy csini szandit magamnak és azt mondta, hogy ez tetszik neki, mert nem olyan öreges, hát ilyen véleményeket azért kapok tőle, meg olyanokat is szokott mondani, hogy picit nagy a combid anya, meg azt is én vagyok a világ legjobb anyukája, mert én nagyon-nagyon szeretem őt. Hát ilyen mondat után elfelejti az ember az előtte lévőket. Imádom egyszerűen imádom.
erika82
Erdőkertes
 
 


Köszi csajok az infókat és a tanácsokat! Megfogadom őket. jövő héten elmegyek dokihoz.
Pajzsmirigy túltermelésnek egyik tünete lehet a kimaradó vérzés.
De nem hinném hogy pont most lene így az esetemben ha eddig mindig pontos volt.

Era kéredezte a tüneteket.
Fáradékonyság, étvágy van a szagokat rosszúl viselem főleg reggelente. Hányinger nem minden reggel van hetete szinte 2-3 alkalommal csak.

Ha lesz valami fejlemény jelentkezem.

Sziasztok
takiandi
Székesfehérvár
 
 


Erika - ne is említsd a libikókát - majd frászt kaptam, míg olvastam. Kezdő pedagógus voltam, első osztállyal, amikor rögtön az első vagy a második héten, az egyik jómadár kislányunk - több figyelmeztetés ellenére - lepottyant róla :shock: gondolhatod majd frászt kaptam, még jó hogy olyan kollegáim vannak, amilyenek. Kiderült, ráadásul, hogy az esés miatt megrepedt a lépe... na köszi. Nálam azóta ez a játék a Mumus. Amúgy pont ma voltunk a suliban, de érdekes módon a libikóka leszerelve, mert azóta persze már többen leszálltak róla.

Jobbulást a kislányodnak :wink:

Mi ma családi gálára megyünk, ezt minden évben megrendezi az iskolánk, ahol a gyerekek felléphetnek valamilyen produkcióval, ráadásul idén 20 éves az iskola, szóval ez jubileumi gála is egyben, és a volt osztályom nyitja meg.

Holnap meg a játszón gyereknapi buli lesz!!! Talán vasárnap pihenünk, no meg sütögetünk, legalábbis apával ezt terveztük. És lekopogom - kopp-kopp végre a vérzés is abbamaradt, hála az égnek, mert már rettentően uncsi volt.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!!!!!!

Era igaza van Rebusnak hogy már nagyon várja a kistesót!!:))))

Nóci,Andi nekem is innen a netről vannak tesztjeim....sokkal erősebbek mint amit gyógyitárban lehet kapni....

hú Era még énis megilyedtem így olvasva hogy mi történt!!!!!!
remélem nem szédül meg ilyesmi?

ha jönni akar a baba jönn fog!:)))

libikóka:idén nekünk illetve Máténak is volt baesete vele......le esett rőla és felszakadt a fejbőre hátul...de minden rendben azóta hála az égnek!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!

Jesszus basszus! Kicsi Rebus!!!! Drága nagylány! Remélem azóta jobban vagy??!! Ne ijesztehesd se anyukád se minket!!!! Sok gyogypuszi neked!!!!!!!

Era! Megoldjuk a gondokat apával nincs is ezzel baj! Csak pont most vagyunk egy olyan periodusban, hogy mindenre ugrunk én is és apa is! Szerintem van valami a levegőben! Pedig alapjáraton imádjuk egymást!!! Hisz 12 év az 12 év! Ha nem szeretném én már rég léptem volna! És amúgy mindent együtt csinálunk és intézünk ami az egészségünkkel kapcsolatos!!
Hmm! Tünetek! Szép kis tünetek! De ha voltak ilyen hosszú ciklusaid akkor nem korai a 29. nap?? Nekem januárban volt egy 42 naps ciklusom! Sose volt ilyen hosszú! Némelyik nap azt éreztem jön a kistesó némelyiken azt, hogy minjá megjön! Volt itthon egy tesztem a 41. napon elöttem persze nega lett és másnap meg is jött! Én várnék a helyedben! De ha megcsiálod akkor mindenképp mond mi volt!!!

Andi! mi várunk izgatottan minden fejleményt!!

Nita! Te kitől rendeltél??? LH-t is használsz???

Én ma úgy takaritottam, hoyg elszált a netem és nem tudtam jönni! Aztán apa mikor este megjött rendbe rakta és azért jöttem csak most!! De minjá leragad a szemem!
Jó éjt nektek!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hát valószínű, hogy itthonra az udvarra nem fogok libikókát venni.

Egyébként jól vagyunk, minden rendben, szerencsére semmi egyéb tünetet nem produkált a nagy lány, úgyhogy megnyugodtunk.

Nóci minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek ez így normális, majd túl lesztek rajta.
Mi is sokszor már most 14 év után röhögünk, hogy az elején miket csináltunk és hogyan viszonyultunk dolgokhoz.
Ezzel biztos ti is így vagytok, csak tartsatok össze a magatok és gyermeketek érdekében és szeressétek egymást.

Mindenkinek kellemes hétvégét és sok-sok napsütést, én most megyek és kicsit kertészkedem.
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok!

Itt nálunk valami fantasztikus milyen tré idő van! Akkorákat dörög, hogy amjd ki szakadnak az ablakok aztán közben szakad jó nagy cseppekben majd majdhogy nem újra dörög, de eléggé! Hmm, de azért remélm holnapra elmennek ezek a csúnya felhők!

Era! Örülök, hogy Rebus már jobban van! Erős kis csajszika Ő! Hétfőn már mehet is a suliba és kutya baja se lesz! Meg hát drukkoltam, hogy ne látogassatok kórházat!
Hullámvölgyek! Igen vannak, de most tuti én miattam is van nem a virus miatt, hanem mostanában olyan nyügös vagyok meg nem is tudom! Meg azért apa is olyan feszült, de tudom, hogy minden ok lesz csak ez most egy ujjabb próba tétel!!
Remélem nálatok jó idő van és tudsz sok mindent tenni venni a kertben!
Jó munkát neked!!!

Többiek?? Ki mi jót csinál most a 7végén??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Úgy örülök, hogy azt írtátok, hogy annyi év házasság után, már nevettek azon, amiket a kezdetekkor csináltatok :) Most megnyugodtam!!! hogy majd nálunk is így lesz, csak addig kell túlélni a megpróbáltatásokat.

Na a tegnapi buli után, ma azt hittük, hogy a kiscsaj legalább 1 órával többet alszik, ááááááá nem fél 7-kor már kukorékolt. Aztán gyors takarítás és mentünk a játszóra, mert hogy gyereknapot tartottak. Persze a gyerkőc a mászókánál és a csúszdánál kötött ki, de jó volt. Persze fél óra után bekergetett a vihar, itt is jókat dörgött, villámlott, és jól lehűlt, de remélem holnap picit melegebb lesz, mert sütögetnénk itthon.

Szép, napsütéses vasárnapot mindenkinek.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hát szombaton nálunk szakadt az eső és lehűlt a levegő, de vasárnap csodaszép időnk volt.
A gyerköc imádta a lovardás gyermeknapot, és már csak halvány emlék maradt a baleset.

Igen beu nálunk ez így volt, hogy az elején azért volt még tányértörés is ill. emlékszem még kb. 11 évvel ezelőtt azért volt, hogy összepakoltam. Az az igazság, hogy akkoriban olyan apró dolgokon tudtunk összeveszni, hogy pl. én el akarok menni pizzázni, ő nem. Mondjuk hozzátartozik, hogy nagyon fiatalon költöztünk össze, tehát elképzelhető, hogy emiatt akadtunk ki minden kis dolgon, szerencsére túlvészeltük a nehéz időket és most már nem nagyon tudok ennél harmonikusabb kapcsolatot elképzelni sem.
Viszont hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha, semmin nem kapunk össze, de általában ilyenkor csak nevetek magamban és ráhagyom, szoktam is neki mondani, hogy majd megnyugszol. Soha nem korlátozzuk egymást, tehát én is mehetnék barátnőzni ill. ő is mehetne a haverjaihoz, de valahogy mindketten együtt szeretünk lenni, így a munka után igazán családi életet élünk.

Emlékszem amikor Rebeka pici volt reggelente olyan volt, mint a szomszéd kakasa, mert igen korán keltette a családot, azért ez most már nem így van :lol:

nóci,nita nektek hogyan telt a hétvége?
Andi nálatok van valami fejlemény? Jól vagy?
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok!

Aranyosak vagyok lányok hogy érdeklődtök.

Era örülök hogy már Rebi jobban van.

Sajnos péntek délbe megjött. :( Csütörtökön csináltam tesztet de az negatív volt, így nem lepődtem meg pénteken. Nóci pont így jártál Te is sajna.

Fejleménynek ennyi van nálam.

Voltatok valamerre gyereknap alkalmából?
takiandi
Székesfehérvár
 
 


Sajnálom takiandi, de azt mondják a nagyok, hogy csak pozitívan, de nehéz ez, hiszen én minden mensi előtt ideg vagyok, hogy lehet, mégis, talán most, na hát ez sem normális.
Egyébként most is várom, de még semmi.
erika82
Erdőkertes
 
 


Era! Drukkolok!!!

Én eddig szerencsére pozitívan álltam hozzá. Nem is állhatnék hozzá másképp hisz még orvosnál sem voltam vizsgálaton. Adok még 2 hónapot és végre neki állok a dokihoz be tőle ki folyamatnak.
Így egyenlőre még bízom.
Jó éjt!
Andi
takiandi
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!!!!!!!!

hétvégén illetve vasárnap kimentünk a városligetbe a gyereknapra ...a gyerekek élvezték nagyon!!!!!!!!
én már kevésbé.....már szombaton se voltunk jóba apival de a ligetbe nagyon összekaptunk még a költözés is szóba jött......most is annyit beszélünk amit nagyon muszáj inkább kerüljük egymást......(:

Nócika nem én rendeltem egy barátnőm rendelte nekem a vaterán asszem......

Andi sajnálom pirit de hidd el jönni fog a bébi!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Az jó ha ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz, sok helyen mondják, hogy nem szabad görcsölni, de hát sejtem, hogy ez nem olyan könnyű.
Mi még ebben az évben várunk a baba dologgal, így védekezünk, de már nem gyógyszerrel, tehát elméletileg jogos, ha minden hónapban megjön a mensi, tehát emiatt nem reklamálhatok. Megbeszéltük a férjemmel, hogy decemberben miután megjön már nem védekezünk és ha jönni akar a babó jöhet. Csak hát tudom, hogy a védekezési módszerünk nem a legjobb, így azért egy pici remény minden hónapban van.
Most viszont megjött és már örülök neki, mert kezdtem azt hinni felborult a hormon rendszerem, késett 4 napot.
Remélem, hogy nem lesz szükség orvosra, ha pedig lesz akkor legalább találja meg hol az a pici bibi és jövőre már ringathatod a kis pelusost.

Jaj nitácska eléggé rosszul hangzik amit írtál, remélem azért meg tudjátok oldani a problémáitokat. Hát nekünk amint írtam az elején volt viharos a kapcsolatunk, később már csendesült.
Sokam mondják, hogy a 7. év a vízválasztó év, hát nem tudom nekem semmi gondom nem volt a 7. évvel, annál több az előtte lévővel.
Azért magamban szorítok nektek, nehogy szétköltözzetek. :?

Nóci nálatok mi volt hétfőn a genetikán? Nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre és hogy tudnak-e nektek mondani valami biztatót.
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem voltunk a genetikán, mert apa vidéken dodozott így nem akartam nélküle menni és kértem új időpontot ami jővő hét hétfőn lesz! Szal it nem lettem okosabb! :roll:

Nita! Nagyon szomorúan olvasom, hogy apival nem jó a kapcsolatotok! Remélem, hogy ez olyan csak rossz periodus és rendeződni fognak a dolgok! Bár én tudod mindig 2 dolgot mondok:
1) hogya agyerekek sose tartsák össze a családot, mert tudod, ha a gyerek csak a vitát látja az nem jó! Lásson inkább külön 2 boldog szülöt mintsem együtt őket, de állandoan veszekedve marakodva!
2) És ami nem megy azt nem szabad erőltetni!
De mint az elején írtam remélem ez csak olyan feszültség amit meg tudtok oldani!!! Ha szeretnél róla beszélni nyugodtan írj privit!!!
Ohh mi is voltunk a ligetbe!! De kár, hogy nem tudtunk összefutni! Vagy lehet most inkább jó, hogy így alakult!!! De azért szivesen megismertelek volna!!!!

Andi!
Sajnálom pirianyocát!!! De tudod Új hónap Új remények és talán egy 2 csíkos tesztecske!!!!
És persze, hogy érdeklődünk! Mert itt azt hiszem mondhatom mindenki nevében, hogy érdekel mi van mással és hát azért vagyunk itt, hogy szurkoljunk egymásnak! És ha egy segítő kéz káll vagy egy váll amin sírhat az ember akkor is itt vagyunk!!!!
És Ti mit csináltatok gyereknapon???

Era!
Örülök, hogy jól sikerült a lovardás gyereknap! És annak még felettébb örülök, hogy a balesetnek már csak a rossz emléke van meg!!!
Te kire gondolsz mint nagy??? Mert én picinek érzem magam és védtelennek ebben a fene nagy világban és én is mindig azt mondom, hogy pozitivan! Hisz mindenkinek KELLLLLLLLL, hogy jöjjön a kis csoda! Ha első második vagy akár harmadik gyerköc! Meg kinek természetes uton hipp hopp és kinek segítséggel és több kevesebb idővel, de muszáj!!!! Én csak támogatok mindenkit!!! Mert csak így lehet!!! Mert, ha az ember csak úgy van és csorog a medrében és befordul, hogy már pedig nekem úgy sem fog sikerülni akkor annak nem is fog!!!! Szal csajok cak pozitivan, mert ha mi nem vagyunk pozik akkor a teszt se lesz az!!!!!
És az tők jó, hogy minden piri elött lesed, hogy milyen jelek vannak! Ez szerintem egyáltalán nem baj!!!! Mert legalább figyelsz a testedre!!!! Én bevallom néha gumizunk néha megszakitással vagfyunk együtt és mikor megszakitással vagyunk együtt apival akkor én is reménykedem pedig még mi sem vagyunk rajta igazán az ügyön! Most fogyozom van mit leadni! És az első héten lement egy kerek kg!!!! Épp azt számoltam, ha szeptemberig lemegy minden héten 1 kg akkor tőkéletes lesz! Jőhet a kistesó!!!!!!!!!!!!

Beu!
Na hogy sikerült a vasárnapi sütögetés??? Nagyon meleg volt!!! Gyereknapozni nem voltatok semerre???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci a nitának adott tanácsokkal 100%-an egyetértek a gyerekek érdekében is, de reméljük nem tartanak még ott, hogy ennyire komoly legyen.

A "nagy" alatt a tapasztaltakat értem azért írtam, hogy a nagyok, mert én nem tudok ebben nyilatkozni csak amit olvasgatok a már sajnos sok mindent megélt fórumozóktól.

Ezen már én is sokat gondolkodtam, hogy bizony tényleg egy csoda a gyermek fogantatása, de nem mindenki érzi ezt át, főleg akinek első összejön. Én sem gondoltam, hogy van akinek ennyire nehéz. Most hogy már olvasgatok és látom, hogy egyeseknek több év küzdelem jut, de és ez e legfontosabb nagyon sok olyan csodáról olvastam, ahol már az orvosok is majdhogynem lemondtak a dologról és hipp-hopp egyszer csak megfogant az az új élet, hát ilyenkor történik meg az igazi csoda.

Éni s csak ismételni tudom nócit, hogy fel a fejjel és pozitívan és akkor remélhetőleg mi is zebrásodunk majd, mármint a tesztjeink.
Á nem jó, hogy ennyire figyelek a testemre, mert azt gondoltam, hogy nem késhet, hiszen az elmúlt félévben inkább hamarabb jött meg, mint késett volna és azért bevallom töredelmesen már egy kicsit bele is éltem magam, hogy na,na.... hátha most... főleg, hogy eltérően a többi hónaptól iszonyat erős émelygés és étvágytalanság lépett fel a mensi előtt 3 napig. Szinte alig ettem és még mindig tart, undorom van mindentől. Idáig nem volt ilyen tünetem, nem is bebeszélem magamnak, mert hát imádok enni :oops: (szerintem ez az amit nem tudnék bebeszélni magamnak) meg hát még mindig nehezen rázódok helyre. Most hogy már megjött talán jobb az étvágyam és mintha ma már az émelygés is szűnőben lenne. Hát azért volt 1-2 nap idegeskedés, de ebből is tanultam valamit.

Hát a kilókkal én is harcolok, bár én szigorúbb diétát tartok, mert augusztusban megyünk Hajdúszoboszlóra és annak a fürdőrucinak valahogy állnia kéne rajtam. Most 66 kg. vagyok hát még egy 10-est le kellene dobnom. Igaz az elmúlt 3-4 nap csak segített a diétának :lol:

Remélem jövőhéten már össze tudjátok hozni a látogatást a genetikára, mert akkor ti is tudnátok hanyadán is álltok a dolgokkal.
erika82
Erdőkertes
 
 


Era!

A nagy tapasztalattal rendelkezőek sajnos igen nagy számban vannak! Én is sokat olvasgattam itt a bneten és sajnos olyan sok szörnyüségek vannak amikről én nem is gondoltam, hogy létezik! De remélem innen ezt senki sem tapasztalja meg!!!!
MIért ne lenne jó, hogy figyelsz a testedre!?? Szerintem jó csak mondjuk igaz abbol a szempontból rossz, hogy tők be lehet magyaraázni olyan dolgokat amik nincsenek is ott! Istenem mikor még csak vártuk, hogy legyen jel, hogy késsen hogy igazából meg se jöjjön én is figyeltem! A legapróbbakból csináltam az elefántot! Nálad ez szerintem most azért van, mert Ti az elsőt nem terveztétek, de MOST igen!!!! És neked ez minden tők másképp lesz!!! Majd meg látod!!! Bár mi sem vagyunk még rajta a témán de azért mikor már egy napja késik én is figyelek! Szerintem ez a normális! Ha nem így lenne akkor lenne baj!
És az, hogy mostanában késik és nem elöbb jön meg az szerintem normális! Hisz most ürül ki sok sok év fogi tabi hormonja és most még rendeződnie kell! Majd be áll és akkor talán jobban ki fogod tudni számolni a napokat! És mikor nem szedtél gyogyit akkor mennyire volt rendszeres??
KIlokról én nem is írok, hogy mennyi vagyok! Rengeteg!! DE remélem hamar lemegy!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!!!!!

Era egyenlőre nem költözünk azóta nem került szóba...de a hangulatunk se az igazi..beszélünk már de még "kerüljük" egymást!
a 7. éven már túl vagyunk fél ével :))))

Nócika majd leírom privibe......

én is szivesenmegismertelek volna!!!na majd valamikor összehozunk egy talit az fix!!!!!!:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nita - örülök, hogy már azért egy kicsivel jobb a helyzet. Sajnos nálunk is ez a jellemző, hogy ha sértődés van, akkor nem beszélünk, aztán meg mintha mi sem történt volna...

kilók... azzal talán nem is lenne bajom, csak a megmaradt hasam kezdett el pár napja zavarni :x

Ne is mondjátok a magunk figyelését...hát tényleg be lehet tőle kattanni. És ráadásul ha hőmérőzik az ember és sacc kb tudja mikor van ovu..na az még egy gázos dolog, főleg ha apát úgy kell bevadászni. Sajna nálunk ez volt jellemző, aztán tényleg csoda folytán apa beadta a derekát és hipp-hopp ott lett a baba. Na és most, megint kezdhetem elölről.
Olyan szarul érzem már magam, mert nem azért vagyok letörve, mert elment (persze ez is volt) hanem mert megint kezdhetem elölről. Ráadásul év elején végre megegyeztem magammal, hogy nem megyek vissza tanítani ősszel, majd csak 1 év múlva, elfogadtam, belenyugodtam, hogy ha nem jön a baba majd csak lesz januártól valahogy. Aztán jött és minden bajom e téren megszünt, de most.. tiszta para lettem, annak ellenére, hogy korábban már megfutottam e kört, hogy mi lesz januártól, hogy fogunk kijönni a Gyes-ből??? Á ez nem embernek való, méghogy szüljünk több gyereket, és hogyan éljünk meg addig is?

Bocsi ez most kibukott, de napok óta nem hagy nyugodni.

A sütögetés amúgy tök jó lett :lol:

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?