Új privát üzeneted érkezett!

kösz abbey, majd megpróbálom, vmiért olyan, mintha nem látná az asztalon, uúgy, mint a fotókat. :shock:
nálunk ápr 20 a határidő, bár állítólag most meghosszabbították.
Miért nem most zárózik?
c
claire
 
 


Szép vasárnapot!
Zsebi, Abbey hétfő? C
claire
 
 


Claire, nekem jó.
Mivel töltöd fel? picasa 3?
Azért nem zárózik, mert nem lett kész a szakdoga. Nem is csinálja már megint :( annyira lusta, ha tanulásról van szó... :roll: most is megy inkább füvet nyírni.

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 

 
 

Sziasztok
Abbey
nálunk így vannak a kaják: 6 óra körül 2 dl táp, 9 körül kb 2 dl pép kis poharas gyümölccsel (ezt felezik), délben kb 200-230 gr főzelék, 1 órakor 130 ml táp. 1/2 5-kor üveges gyümi, ált gabonával dúsított. 6 körül 270 ml táp. Gyümiket a müllerben veszem asszem a sajátmárkás 250 gr-os 280 ft, áfonyás-almás, banános-almás, déligyümölcsös, ami most eszembe jut..Tojássárgát adtál már?
A székbe sztem próbáld bele a csajokat, a lényeg, hogy ne nyeklődjenek benne (húú de hülye szó) Nem tudom, enyémek még ezt a mostani PP-t se töltik ki, Emi nincs 8, Oli meg majdnem 9 kiló.

De jó nektek, hogy taliztok! Családomon kívül nem sok emberrel beszélgetek :roll:

Jukka??

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Sziasztok!

Akkora barom vagyok :( előbb beengedtem a pincébe egy cigány fiút, mondván könyvet gyűjt a sulinak. Felhívtam a sulit, persze nincs könyvgyűjtés. Bejelentettem a rendőrségen is. Azt mondta este visszajön a többi könyvért. Eléggé be vagyok szarva, nem akarom, h éjjel kipakoljanak. Most mondjátok meg, hogy lehetek ekkora barom?????

Mi most struktúráljuk át a napot. Délelőtti alvás kimarad, korábban esznek, és mennek aludni. Napok óta nem alszanak délután, minek következtében 6tól alvásig ordítanak. Kicsit kezdek ki lenni.

Zsebi, hova lettél?

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok!
Szivvi!
Oli jól van?
Én nem tudom ennyire, hogy mennyit esznek, szopi, gyümi, főzi megy, már kapnak persze gabonát, meg némi husit.
tegnap mértem őket:Joni 9,02kg, Nonó 6,72 :shock:. Nem nagyon hízott Noni, de még nem döntöttem el, hogy aggódjak-e. számomra ez kb ismeretlen, már az, hogy nem híznak ilyen pici korban. a legnagyobbam állt le egyszer egy kicsit, de asszem ha nem első gyerek, akkor ott sem kezdtem volna aggódni. Közben meg Nonó tök jól mozog, egyre ögyesebben 4kézlábazik, mindenhova eljut, ahova akar, minden pózból ügyesen visszacsücssen, dumál, pakol, és tulképpen eszik is. Tegnap direkt külön tettem a főzijüket, sztem kb uannyit megevett, mint Jonó. (cukkini-srépa-husi-teljeskiő liszt). tök kiegyensúlyozottnak tűnik, egészséges, jó most kicsit taknyosak, de nem vészes. Csak picike.

Látom szfvári vagy, múltkor voltunk ott, pont most töltöttem le a képeket, megnéztük a belvárost a gyerkőkkel. Különben szoktunk oda menni, mert az unokatesómék ott laknak, néha ott tartunk családi öjövetelt. Ha egyszer úgy megyünk találkozhatnánk, nem?
sajnálom, h nincs társaságod, én nem panaszkodhatok ez ügyben, bár itt is főleg családtagok, de zajlik az élet!
Abbey! ez nagyon bosszantó, sztem már tökre nyomasztja, azért nem esik neki rendesen. Vhogy rá kéne venned. Vegyen ki szabit, zárd be egy hétre egy szobába :lol:, nem tudom, de sztem nagy kövek gördülnének le neki, ha végre befejezné, jót tenne az önbecsülésének is! Láttam ilyet párat, nem tesz jót se neki, se a környezetének!!! Mondd, h a kedvedért, vagy ha az nem hat, akkor a lányai kedvééért. egyszer én is majdnem ott hagytam az egész doktorálási procedúrát a fenébe, mert gyerekek, meg millió kifogás, aztán vki azt mondta, talán értük is fontos volna befejezni, és mostmár nagyon nem bánom, per pillanat már ki kellett volna tenniük az egyetemről, mint tanárt, ha ez nem lenne meg! sosem tudhatja , kelleni fog-e ez a papír!!!! Kire hallgat?? Apja?

Sajnálom a mai talit, pedig direkt úgy intéztem az ovisaimat, h ne legyen akadály. holnapután utaznak, és még kell intéznem ezt-azt, biztosítás, meg egyebek.

Szerdán mennek, csütörtökön meg már szünet van a nagyoknak is. zsebinek meddig aktuális a tali?

Holnap megyek velük zenére, sőt, viszem a másik ikreket is, mert már nem lesznek oviban!

claire
claire
 
 


Abbey! No, mi lett? Megúsztátok? C
claire
 
 


Sziasztok!

Este már nem jött vissza, mivel egyértelművé tettem neki, hogy lesznek itthon. De ma reggel megint megjelent. Természetesen nem engedtem be, mondtam neki, hogy nem érek rá ezzel foglalkozni, egyébként meg felhívtam a sulit, ahol közölték, hogy nem gyűjtenek semmit. Erre közölte, hogy biztos nem tud róla az iskolatitkár... :roll: mondtam neki, hogy na hagyjuk egymást. Eléggé morci lett, de végül csak elment. Én meg rögtön hívtam a rendőrséget, pontos személyleírást adtam róla. Ennyit tudtam tenni.

Közben Eszti meg kikészít, folyton bömböl. Felhívtam a drnőt, h levigyem-e, mondta vigyem. Levittem, megnézte. A feneke tragikus állapotban van. Mondta, hogy biztos attól sír, mert már egy csepp pisi is nagyon csípheti. Felírt 3 féle krémet meg egy ecsetelőt rá. Azt mondta a felső foga fog hamarabb kijönni :shock: elég ritka. De egyből utána az alsók is, uh gyak 4 foga jön egyszerre... szegényt sajnálom. De magamat is :oops: reggel 9kor már az agyvérzés határán álltam, kevés dolgot bírok ennyire rosszul, de a kialvatlanság és a gyereksírás kombó totál kiüt. Ráadásul folyton feláll Eszti a rácsba kapaszkodva, de leülni még nem nagyon tud, uh attól is vonyít.

Ez van nálunk... drnő kedvesen megnyugtatott, hogy ez egyre nehezebb lesz, uh készüljek fel :shock:

Zsebi? Tali elmarad? :(

Claire: azt mondta Zsebi, szombattól vannak itthon Húsvétig. Gondolom hétfőn mennek vissza :?:

Többiek?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Abbey,
nem most költöztünk már ide Dunakeszire, hanem múlt szeptember 1én, csak nem javítottam még ki :oops: dupla pocakkal. Király volt nagyon!!!
Örülök, hogy nem próbálkozott be az egész cigány pereputty, mert már csak az kéne, olyan erőszakosak. Mindenesetre legyetek résen és te senkinek ne nyiss ajtót és zárjátok mindig az ajtókat, ablakokat. Remélem nem lesz ennek folytatása és "csak" piti tolvaj volt. Ja és manapság már normálisnak látszó fehér embert sem szabad beengedni, pláne ha egyedül vagy.

Szivvi,
nem semmi azért a mennyiség amit megesznek a törpéid. Én csak lesek, bár lehet addigra majd mi is megesszük, egyelőre még soknak tűnik. :lol: Gondolom szép folyamatosan érték el ezt a mennyiséget?!

Nálunk ma nagy volt az öröm, Szonja rájött végre, hogy milyen buli hasra fordulni és gyakorolta is szépen és aktívan. Már azt hittem komolyan sosem fordul meg. Most meg már olyan aktív lett, hogy csak nézek...kicsit a végletek embere már most. :lol:
Levit sajnos kiképzésnek kell alávetnem vagy legalábbis egy kis önállóságra tanítani, mert én semmit nem alszom tőle, az egész éjszakát végig nyüszögi, de mostanság, hanem már régóta. Felveszem, akkor megy a röhi, meg mosoly, meg minden, de ahogy lerakom, égtelen ordítás, gondolhatjátok, de mit tehetek, nem hagyom, hogy felébresszen mindenkit. Most Szonja költözött le hozzánk, mert ő jól alszik, Levi meg fönt nyűglődhet, nem fogok felpattogni hozzá minden kis neszre, vagy mégis?
Nem tudom, mit tegyek, de kimondhatatlanul kimerült vagyok a szinte semmit nem alvástól.
Na megyek most elaludtak mind, nem tudom mennyi időm van, ledőlök.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Szilvi: Grat Szonjusnak, nagyon ügyi :)
nagyon nehéz lehet Levivel. Mondjuk azt nem értem, hogy akkor mikor alszik? Napközben alszik többet? MErt lehet nem kéne hagyni nappal annyit aludni, és akkor muszáj lesz éjjel aludnia. Vagy valóban hagyod nyüglődni. Nálunk egész jól lement a szintidő, nagyjából 10 perc bömbi után elalszik Lilu. 1óra masszív üvöltéssel kezdtük. Mondjuk nálunk nem ébrednek egymás sírására, csak ritkán. Hozzáteszem nagyon nehezen hagyom én is sírni, de néha muszáj. Hosszútávon mindenkinek ez a jó.
Boti hol alszik? Lent vagy fönt?

Szivvi: valóban elég sokat esztek. Elgondolkodtam, hogy vajon én adok keveset a lányoknak :?:
Fél6kor megisznak kb 200-210 tápot, aztán 9kor 150-200 kekszes/gabonás gyümit, 12-1közt 200-250 husis főzeléket, 4kor 1doboz babajoghurtot vagy tejbe grízt (azt a humanasat), 6-fél7 200-250 husis főzi és 8kor 260 táp. Nem látom éhesnek őket.
Nem, nem kapnak még tojássárgát. Dokinő szerint a tejjel és a tojással (még a sárgájával is) várjunk 1 éves korig. Minden mást esznek, tejfölt, joghurtot, túrót. Májat viszont szoktak kapni havi 1szer.
Nekünk bergonos a hordozónk is, a lábuk kilóg már, de végül is nem viszem benne minden nap őket, uh várunk még a rendes üléssel. Pont azért, mert még kicsit nyeklenek benne :) Azért kitartóan még elfáradnak az ülésben, és ha elengedik magukat, akkor csak az öv tart, ami azért nem a legoptimálisabb.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok!
Na, most szállnak buszra a kölykeim, holnap reggek érkeznek a tesómhoz.

Abbey! akkor azért nem volt alaptalan a gyanúd a fickóval kapcsolatban. :x

Kaja: én még mindig nem tudom mennyit esznek az enyémek, kapnak gyümit,m meg főzit, de tegnap pl este is kaptak egy adag gyümit, ott vacsizott az egész család, őket is odavettük etetőszékbe, rágicsáltak egy kis korpovitot, meg ritka, de ittak, Nonó nagyün szomi volt, aztán bepusziltak egy kis őszit.

Tegnap jártam aDMben pelus, bébikaja, és egyebek....egy vagyon volt. :( Vettem néhány újdonságot nekik, hgesztenye, meg ilyesmi, remélem ízleni fog. Akartam halasat, de nem volt! tTi szoktatok adni? Milyet?

Claire
claire
 
 


Nálunk ma pl hal volt a menü :) Én pangasius filet adok nekik (mirelit sparosat vagy metroból/piacról frisset). Sütök magamnak egy halat, és abból turmixolok nekik az aznapi főzibe (ma kelbimbó volt).
Hova mennek, hogy ilyen sokat buszoznak?

Remélem nem lesz folytatása. Azért nyitva tartom a szemem és a fülem is. Kicsit félek azért még.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Szia kis cserkész, hát "Légy résen!" :D De komolyan!

Közepesek Froban mentek a nővéremhez, és oda legérdemesebb busszal menni, mert e repterek messzebb esnek, a busz meg megáll ott a városban. (16 óra kb).

Natúr halat sütsz? Gondolom nem panírozottat!

A két nagy ma már itthon. Húsvéti nagytakarítást kéne csinálni, veszekedés nélkül! Nem könnyű feladat!

claire
claire
 
 


Huu, az tök jó, irigylem őket :) Bár 16 óra a buszon... nem semmi.

Neeem, dehogy panírozom. Serpenyőben sütöm ki vagy egy kis hal fűszerkeverékkel (kotányi) vagy kis sóval. Szeretik nagyon. Örülök, mert nagyon egészséges, és legalább én is eszem minden héten.

Én holnap takarítok, egyedül...
Hajrá nektek! :)

Szivvi? Szilvi? Vanda?

abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Na, megérkeztek! kibírták a buszt, aludtak éjjel. Ha tudsz aludni, akkor nem olyan vészes, mert du f4 fele indultak Bp ről, és reggel, vagy inkább de. érnek oda. Biztos jó lesz, a nővérem gyerekei kényeztetik majd őket (18 a fiú és 15 a lány).

Takarítás: nem tudom mi a jobb, illetve a rosszabb: egyedül, vagy a gyerekeimet rugdosva, h csináljanak már vmit. néha vannak fellángolásaik, de amikor nem segítenek, és még egymást is ölik, az kiborít.
Persze nem leszünk kész ma, az ablakok marad apjukra, meg holnapra is marad meló bőven. Igaz, tavaszi rendet raktunk az erkélyeken, átmostam a takarókat, meg ilyenek, tehát tényleg nem egy sima hétvégi takarítás.
Csak holnap meg viszem a piciket Dévény Annához, és még vásárolni is kéne vmikor, lehet, h azt szombaton fogunk. Akkor vajon már ünnep van, vagy még nyitva vannak a boltok?
Lehet, h holnap kéne dévény után? De egy ikerkocsival olyan macerás... elfilózom itt magamban, na vége a monológnak. Többiek? Merre vagytok?
claire
 
 


Hali
a púpom kivan..csinálják a csatornát az utcánkban és a héten már másodszor nyírják ki a villanyvezetéket....órákig nincs villany :twisted:
Aztán nem bírjuk tartani a napirendet..Emi rendszerint 6-kor kel, először engem ébreszt, majd Olit cseszteti...Így délelőtt 10-kor már maxon szenvednek, 1-kor nem megy az elalvás, szépen csúszik minden...Aztán meg Lil is itthon van...Már bent állt a kádban, zuhi megnyitva, amikor abbahagyta a hisztit :roll:
Délelőtt megejtettem a bevásárlást, elhívtam apumat segíteni, hát ma délelőtt se voltak kevesen, nem tom mi lesz holnap, meg holnapután...
Töpiket leraktam ma a fűbe, olyan édesek voltak, de persze annyi eszem nem volt, hogy fotózzak...
Emi végre ücsörög, gátülésben nyomja, mint ahogy Lili is csinálta :)

nagyjából ezek vannak...kicsit zizi vagyok a 6-os kelések miatt :?

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Itt vagyok én is, csak mozgalmasak a napok, megindultam ebben a szép időben, meg aztán ez a Húsvét is a nyakamon van nagyon, nekem is kéne mosnom nagyokat, mint neked Claire, kinti pokrócok meg ülőpárnák meg minden, de nem tudok valahogy mindent.

Abbey,
csinálj egy vadászlest a kertbe!!! :lol: hogy mindent jól beláss! :lol:
Viccet félretéve, csak okosan az ilyen idegenekkel, akármelyik nációból valók.
Nekem még az is sok kaja amit te adsz nekik, persze az enyémek még picurkák hozzátok képest még nincs is olyan aktivitás, kúszás-mászás, majd akkor bizti éhesek lesznek rendesen. Most nekünk az újdonság, hogy egy kaja az teljesen már főzelék. Azonkívül 3 tej vagy tápszer hami van és egyszerűen nem esznek többet, nem is igénylik. Addig nem akarok többet adni, amíg nem igénylik. Levit néha emellett kell hajnalban etetni, de nem mindig. Éjjel nem ezért bömböl, az már tiszta sor. Múltkor is hajnal 4kor legyártottam a tápszert és ha egy dl-t evett sokat mondok. Remélem kinövi ezt az éjszakai bulit.

Szivvi,
Sajnálom a csatornázás macerát, gondolom zajjal is jár még ráadásul az áram problémán kívül.
Lili a hiszti miatt ácsorgott a kádban? Nálunk is szokott Boti ott állni vagy a zuhanyban, akkor általában átértékeli a dolgokat és befejeződik a hiszti. Ez már a végső elkeseredésem szokott lenni. :-) Hogy tetszett a fű a piciknek? Nem próbálták megenni, letépni meg ilyenek?

Claire,
szép útra engedted őket, ilyenkor vigyáz valaki rájuk út közben vagy ez hogy megy? Csak megáll a busz útközben meg leszállnak meg minden. Azért ők még nem olyan nagyok...vagy ennyire önállóak?
Miért viszed a piciket a Dévény Annához?
Tudsz mesélni picit erről? Hol van, mikor lehet menni, mennyibe kerül meg ilyenek. Én is gondolkodom, hogy elviszem a piciket, biztos ami biztos. Jöhet pü-ben. Köszi előre is.
Szombaton még lehet rohamozni az üzleteket!!!

A jó az, hogy még nem találkoztam a nyuszival sem, aki hozza majd az ajándékokat...szóval még ezt is meg kell ejtenem, lehet most tájékozódom ma éjjel a neten, mert elképzelésem van, csak nem tudom hol kapom meg és nincs felesleges időm bolyongni.
Az is idegesít, hogy Levi éjjeli műsora miatt szét kellett őket szednem a közös szobájukból, nem tudom nem baj e ez, remélem nem, de Szonja nem tud tőle aludni sőt egyenesen úgy megijed amikor Levi felordít, hogy túlordítja Leventét is. Csak ez olyan rossz érzés nekem, hogy nem együtt vannak, de még remélem sokat lesznek. Napközben amit levágnak egymással, az olyan cuki.


Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Na tessék, amikor meg jövök ilyen sok leszek!!! :-)


Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Ja még valamit nagyon akartam kérdezni tapasztalt anyucik.
Botinak folyamatosan folyik az orra. Átlátszó cucc, semmi takony, teljesen kipirosodik minden estére a nózija mert mindig törölget. Már egy ideje folyik neki, de hát mit csináljak ezzel, oviban is mondják minden nap, hogy nagyon folyik, de semmi más nincs. Szerintetek mi ez? Abbamarad egyszer?


Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Abbey!
Megvagyok, csak totál elhavazva. ma itthon, Dani lázas.

Silver!
Közösségbe járó gyereknél ez normális, nem tudom, az oviban miért akadnak fenn ezen. Nálunk is ősztől-tavaszig orrfolyás van. Majd nyáron, ha otthon lesz pár hetet, elmúlik.
vovanda
 
 


Vovanda,
köszi én is gyanítottam, hogy ez ovicucc.
Nem is az, hogy fennakadnak, csak minden nap mondják, mikor megyünk érte, hogy folyik az orra...gondolják otthon nem? Tudod ahogy beül a kocsiba elmúlik...:-)

SZilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Sziasztok!

Megjöttem én is. Megvolt a takarítás. Nagytakarításról egyelőre nem is álmodok, örülök, hogy a porszívózás, felmosás, budik, fürdők kész vannak. Mosást is csinálom közben, gyorsan szárad a kertben.
Ti mit csináltok a manókkal takarítás alatt?

Szivvi: wááá, nálatok mindig van vm... :?
Nálunk ma Esztike fél7kor kelt, Lilu még visszaaludt meg én is :D Esztike meg szépen eljátszott az ágyikójában. Ezért jó külön aludni tőlük :D

Eszti nagyon taknyos. Nem tudom mi lehet. Nyomom neki az orrsprayt és szívom az orrát. Gondolom megfázhatott. Meg kap C-vitamint is.

Szilvi: vígasztaljon, hogy egyszer mindent kinőnek :D Nagyjából akkora korukba nálunk is volt egy durva visszaesés, panaszkodtam is, hogy megint nem alszanak. 8hós korukra rendeződött ismét.

Vásárolni még nem voltam, de most apa azt mondta reggel megy, bevásárol nekem is. Nagyon cuki :) Uh legalább ez pipálva. Holnap sütök kalácsot, találtam egy szuper receptet, lévén elhagytam a régit :D (gondolom költözésnél történhetett)

Claire: ilyenkor a nagyon h-h nem mennek a kicsikkel?

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


dehogy egyedül, még az kéne, a lányom annyira szóba áll bárkivel, meg mindenre kiváncsi, h a szomszéd sarokig nem engedném egyedül :lol:anyámmal mentek, bevállalós nagymama, 3 határon át 2 gyerkővel közel 70 évesen, buszon aludva, átszállással, nem semmi.

Dévény: amúgy is el akartam vinni őket, h vki hozzáértő kontrollálja a mozgásfejlődésüket, de Joni betegsége miatt különösen fontosnak tartottam, csak nem kaptunk előbbre időpontot. Beutalóval voltunk, és személyesen Dévény Anna is nézte, lehet, h hülye vagyok, de én nagy dolognak érzem, amikor ilyen formátumú emberrel beszélhetek, meg az én nyavalyámmal foglalkozik. (Én anno Eszter lányomat hordtam egy Dévényes gyógytornászhoz egy ideig, amikor leállt a mozgfejlődéssel. Ezért tudtam, ha a kicsiket is el akarom vinni. No, meg részben szakmámba vág, tudom hosszútávon miket okoz egy rosszul összerakott mozgás, ill idegrendszer.)
Egyébként a Moszkva téren voltunk, a "főhadiszálláson".

Orrfolyás: ha nem irtózol a homeopata cuccoktól, akkor próbáld meg az alliumot erre.

Alvás: hát az nálunk is kritikus, még mindig általában kint tanyázunk a nappaliban, ha melletük alszom, ritkábban sírnak föl, meg egy cumival, simivel vissza lehet ált altatni őket. De van hogy csak a szopi használ :oops: . Nyáron át akarjuk rndezni a gyerekeket, lehet, h szétszedem a rácsos ágyat, úgysem használják igazán, és csinálok nekik is egy alvósarkot, mint anno a másik ikreknek, hátha bejön.

Ja, azt nem írtam, h Jonit kell majd vinnem vissza, kicsit hypoton az izomzata, persze látták volna az agyhártyagyula után... Nonó is lazább a kelleténél, de azt mondték annyira jól mozog, h egyelőre békén hagyják, úgyis jön majd Jonnival, szemmel fogják tartani.
no, annak örülök, azzal csak nyerünk.


Utána vásároltunk, szerencsére előkerült a párom, bár nagyon jól mutatok, amikor tolom az ikerkocsit és húzom a bevásárló kocsit :lol: . A takarítás itt van félbe hagyva. :( Kicsit nyögve-nyelve megy, pedig holnap már nagyon nincs kedvem ezt csinálni.)

Vanda! Képzeld, páromék a mhelyén csináltak egy gyűjtést annak az ovinak, és ma vitték el, még nyuszi.csomagokat is készíttettek, nagy volt az öröm. az ovisok megszavaltak -énekeltek nekik, meg utána megmutogatták nekik az egészet, h mi minden van ott, melegedőtől kezdve a kórházig.

Abbey! takarítás közben, ha alszanak, akkor kint vannak babakocsiban, ha ébren vannak, akkor elvannak a játszós szőnegen, ha elunják , akkorúgy teszem őket, h lássanak, kis időre beülnek az etetőszékbe, és látjuk egymást, stb. Ha kéznáél vannak, akkor a nagyobbak közül vki elszórakoztatja őket egy ideig.
No, megyek is.

claire
claire
 
 


Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk!

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Sziasztok!

Áldott Húsvétot mindenkinek!!!!

Lilu is megbetegedett :( Eszti legalább jobban van. Vmt vmiért.

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok! kicsit elsodort az élet, köszi a jó kívánságokat, hasonló jókat mindenkinek Húsvétra, remélem igazi húsvéti örömben telik mindenkinek!

Nálunk kicsit fura így, hogy a középsők nincsenek itthon. De jó egy kicsit kizökkenni a hétköznapokból.
Viszont újítottam az albumunkon, akit érdekel, annak szeretettel küldöm a linket.
claire
 
 


claire
 
 


Claire!
Mindig elájulok a gyereklétszámon... :-)

És persze boldog nyulat meg csokitojást mindenkinek!
vovanda
 
 


Szisztok!

Claire!
Gyönyörűek vagytok!Azért az energiádat és a szervezőkészségedet irigylem,de a képeket elnézve teljesen megértem,miért hozzád hozott 6 gyerkőcöt a gólya. :lol:
Kellemes Húsvétot!

Kép

Kép
edit73
 
 


Lanyok, MILLIO BOCS!!!!! hogy eltuntem. nagyon nagyon zuros volt ez az itthonlet, majd elmondom, ha lesz idom. tobbe kozott meg semmi papirjuk megint, mar az osszes hivaltalt vegigjartuk, mindig mashova kuldenek, mint a pingpongban; mar mikor mentunk, mondtam ferjemnek, vajon most hova tudnak kuldeni, mert mar mindenhol voltunk; hova zarodik a kor. hat tenyleg valahova visszakuldtek, de az sem megoldas, majd irom.

a babak meg nagyon nehezen birtak ezt a hercehurcat, ide=odat, a sok embert, kinnt nagyon bekes volt az eletuk, es annyira nyugosek lettek, hogy a legtobb programot le is mondtam, a vegen meg a nagyszombati osztrak eskuvore sem mentunk el, pedig jol jott volna a ferjemmel vegre egy kis kikapcsolodas.

most sem tudtam semmit olvasni, de vicces modon rank zuhant egy plusz nap (mar bepakolva a kocsiba indulasra kesz, mikor csak ragjak a fulem a gyerekek, hogy szerintuk csak szerdan kezdodik a suli, najo, mondom, indulas elott meg megnezem - hat erre tenyleg.... ugyhogy van holnap egy nap, Abbeyt mar hivtam, sajnos neki nem jo, de Claire-rel, vagy aki van, szivesen talalkoznank!! hivjatok!!

rank ferne egy kis jokedv; a kinnti foberlonk szivat, most kitalalta, hogy ki kell koltoznunk a ho vegen, vagyis ilyen bizonytalansagban tart; dehat ezt hogy tudnank megcsinalni par napon belul.... lehetetlen... orszagot, iskolat, mindent valtani ugy, hogy egyaltalan nincs semmi elokeszitve....

drukkoljatok, hogy valahogy le lehessen beszelni a hulyesegerol...

aztan remelem, vegre tudok Nektek irni es olvasni is, csak a szunet miatt par munkaval is rohadtul lemaradtam, azzal is be kellene hoznom magam....

utolag mindenkinek boldog Husvetot!!
zsebibabak
 
 


Sziasztok, bocsánat, elhavazódtam, én utólag szeretnék mindenkinek Kellemes Húsvétot kívánni, jobb később.....:-)

Abbey,Vovanda a DM-es tápszer érdekelne, mert árban az a legkedvezőbb, de kicsit félek, hogy drogéria márkás tápszert vegyek, most ne nézzetek hülyének, csak érdekel, hogy ez egy jó tápszer, ti utána néztetek???

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Sziasztok!

Szilvi: elég jónak tűnik. Elvileg minden bio,ami benne van. Sztem érdemes tenni egy próbát.

Zsebi: én is sajnálom :(

Lányok betegek, kezd idegileg kikészíteni. Holnap megyünk doki nénihez mérésre, de nem is bánom, hogy rájuk néz. Lilu ráadásul még a fogával is pokolian szenved. Fel akarok mondani!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira nyűgös vagyok és ideges és zaklatott, és olyan jó lenne ha legalább itthon nyugalom lenne, és ne nekem kellene az EXélettársam és a sógornőm költözésével és házépítésével foglalkoznom. Úgy érzem, hogy érzelmileg totál leszív. KI VAGYOK!!!!

bocs....

Claire: cukik vagytok!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Silver!
Semmi gond nincs az összetételével, kölkincek meg vedelték. Nyugodtan vedd meg, én DM saját márkás cuccal még soha nem szívtam.

Abbey!
Próbáld meg lecuppantani őket, nem jó, ha te cipeled más baját (és most nyugodtan lehet röhögni, ugye mondom ezt én, aki a drága jó apja összes nyűgjét intézi :P)
vovanda
 
 


Köszi mindenkinek a dicséretet!
(így képen tényleg gyönyörű, az életben kicsit szürkébb a kép :lol: :lol:)

Edit! Köszi, és ezt Te mondod 3as ikrekkel???

Szilvi! tápszerben nem vagyok otthon, de a DMes cuccok tényleg elég jók, már csak az a kérdés, h a gyerkőid is így gondolják-e :D .

Abbey!
Vandánák igaza van! Miért Te intézed?? Főként, ha ilyen teher?

A talit sajnálom, vigaszul megpróbálok átküldeni 2 képet, amit itt nálunk csináltam!
Gyógyuljatok meg, és akkor mi azért összejöhetünk!

Vanda! :( hogy állsz apád ügyeivel? meg fogod tudni oldani?

Zsebi! sms átment? Ha tudsz, légyszi hívj fel. Tervek szerint kb 10id zenélünk, utána mehetnénk, aztán Dávid vagy velem lesz, vagy sem. jó, így?

claire
claire
 
 


Abbey! Nem tudsz vmi elérhetőséget Zsebihez? Elvesztettük egymást a nagy éterben!
A Te telefonod is üzenetrögzítőn, lehet, h dokinál vagy, bocs azavarásért!

Zsebi! Nem vagy netnél? Hazajöttem, de még a kocsiban alszanak, nem érlek el!Hívj, ha tudsz! Claire
claire
 
 


Claire!
Ami rajtam múlik, az megy. Ami rajta, azt meg rák tudja... :S
vovanda
 
 


Annyira jogos a kérdésetek. És én is el szoktam gondolkodni rajta.
1, sajnálom szegény lányt nagyon, hogy 28 éves és még mindig az apjára mos, főz, és csak baszogatást kap cserébe
2, végre megszűnne a bezzegelés, hogy nekünk lehet neki meg mért nem
3, hátha együtt élés alatt végre rájön, hogy nem illenek össze (tudom, kicsit gonosz, de pl nálam bevált)
Érzelmi részét inkább nem taglalom, lévén ez egy nyilvános fórum, ki tudja ki olvassa... akit érdekel, priviben le tudom írni.

De ez volt az utolsó alkalom. Ha külön nem kérnek meg, hogy segítsünk vmiben, akkor innentől az ő dolga/dolguk, férjemmel kiszálltunk. Legalábbis egyelőre biztosan. Köv lépés majd a tulajdonjog rendezése lesz, de addig még sok víz lefolyik a Dunán... (de költői voltam :lol: )

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Szia Abbey! Sajnálom, h nem tudtál jönni, bár mi is indulás előtti lehető leglehetetlenebb pillanatban voltunk Zsebiéknél, de nagyon jó volt látni őket, igazán jó kis csapat. Az meg tiszta röhej, h D tök úgy néz ki, mint gimiben, pedig az már odébb volt :D na, igazán nem sokkal odébb :lol: :lol: . Szegény kisfia lázas volt, remélem rendben kiér vele, és hogy nem osztotta szét a többi gyerkőcnek a cuccot.
Ja, ha mi nem lettünk volna elegen, még a doki néni is jött, szegény csak nézett, h micsoda forgalom van, pedig én szolidan csak a két kicsivel voltam :lol:.

Zsebibabák!
Nagyon cukik a kis zsebibabák, és a nagyobbak is olyan jó kiegyensúlyozottnak tűntek, és nagyon természetesek, barátságosak voltak, igazán büszkék lehettek rájuk. Persze tudom, belülről más, de akkor is!
Szóval köszönjük, mmi igazán jól éreztük magunkat, remélem azért nem húztuk teljesen át a terveket, és szerencsésen kiértek! Csak hazafelé néztem, h hogy elment az idő... :roll: :oops:, bocs.

Vanda!
a magad része is elég nagy ha azt el tudod rendezni, akkor a lelkiismereted nyugodt lehet, bár tudom, h az nem minden :cry:

Ez az új, folymatban lévő albumunk
https://picasaweb.google.com/1152265176 ... s7F0dWdZA#
claire
 
 


Claire: én is sajnálom, hogy nem tudtunk menni. Lányok 4kor keltek, uzsiztunk, utána meg már késő lett volna indulni. :( Majd legközelebb. pedig nagyon jó lett volna.
Azért mi még összehozhatnánk vmit esetleg jövő héten, ha van időtök/kedvetek. Héten nem merném még, inkább megvárom amíg a lányok meggyógyulnak, nehogy elkapjatok vmt.
H-h ment doki néni?

Zsebi: remélem rendben megérkeztetek.

Én is bővítettem albumot és kreáltam még 1-2t:
manók:
https://picasaweb.google.com/1123004271 ... dGKtYPpZw#
esküvőm:
https://picasaweb.google.com/1123004271 ... -q17-3cLg#
legjobb képeim a nagyvilágból:
https://picasaweb.google.com/1123004271 ... rz50LjmNQ#

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok

Abbey
az ülve alvós fenomenális :) Nagyon szépek az esküvősök is!

Mi töpikéink is betegek szombat óta...Nem bírom már, elegem van...3 hete kaptak antibiotikumot :x Plusz Oli felállt a nagyágyban, majdnem lezúgott, így a matracokkal kiköltöztünk az új szobába, most az szokjuk..Nem tudom mi lenne a jó..vegyek még 1 rácsosat és küszködjek a beszoktatással??

Jukka minden oks???

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Szivvi: van vm vírus most, mindenki beteg, tesóm is, férjem hol jobban van hol rosszabbul, én ettem oscillot, és tök jól lettem tőle. Nekünk nem kell anti, szerencsére a doki néni sem szeret adni, inkább bogyózunk, orrsprayzünk és szívunk. Talán ma már jobban vannak.
Én vennék még egy kiságyat és beszoktatnám őket. Hosszútávon mindenkinek ez lesz a legjobb. Mondjuk amúgy sem tudom hogy tudsz velük aludni, a lányok annyit mocorognak éjjel, hogy gyak bejárják a kiságyukat. Ha nem lenne rács, nincs az a matrac amin megmaradnának. Tieid nem mocorgósak?

Esküvőshöz annyit, hogy ott már 5hós terhes voltam :D Senki meg nem mondaná...

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok!
tök jók a képek! nekem az tetszik legjobban, ahogy egyik kúszik,. másik mászik, de fej fej mellett haladnak :-)! Ja, meg marha jó helyeken jártál! no, nekünk az utazásos képeink hagyományos diára készültek, egyiket már digitalizálták nekünk.
Tali: jó ötlet, hétvégén beszéljünk, nekem szombaton jönnek meg a középsők, vasárnap anyáknapja, szülinap...... bonyolult.
dr néni azért jött Zsebiékhez, mert Bence lázas lett, és adott neki lázcsillapítót, de úgy tűnt nem használ.
Enyémek kicsit taknyosak, főként Jonó. Remélem nem fordul komolyabbra. holnap neurológus néni dévényéknél, kiváncsi leszek.
Oscillo: nekem is hatni szokott.
Nyáron asszem mi is variálunk vmit a szobákon, meg az alváson!
Zsebi! Visszaértetek?

claire
claire
 
 


Sziasztok!

Kosz az aggodo kerdeseket, szerencsesen kiertunk; de nem volt egy semmi ut. Vegre a tervezett LEGKESOBB 5 oras indulas helyett negyed nyolcra sikerult autoba terelni a csapatot es a cuccokat; amikor az indulasnal Bence egybol telehanyta a kocsit es a tobbiek olet (elotte 39.9-et mertunk, tehat ment bele ket kup, tok jo indulas, dehat 3 gyerek nem maradhat ki a sulibol, mert az occse beteg :( ). ugyhogy az elso ut a patikaba, hogy kivaltsuk a gyogyszereket, amiket delutan felirt, hogy a dedalon kupot beadhassam meg kocsiban utkozben... aztan a 80-as km-nel besotetedett, az eso is rakezdett, szinte folyamatos volt a kamionsor (ezek azok, amiket el akartam kerulni, a tavalyi ket borzalmas balesetunk utan nagyon felek vezetni, plane 6 gyerekkel); es feluton a babak is rakezdtek, meg egy szoptatasi szunet utan is folytattak... a tobbiek meg mar elaludtak, ugyhogy a vezetes kozben probaltam nekik enekelni, mas megoldas nem volt...

hat eleg orult egy ut volt, de szerencsesen kiertunk. Joisten meg utana is nagyon vigyazott rank: ejjel anyu hagyta nyitva az ajtot (de tok nyitva - az asztalon meg a szamitogepem bekapcsolva es minden); reggel vettem csak eszre; ma delutan pedig a 12 eves fiam kuldtem le, hogy hozza fel a bevasarlasbol maradtakat (itt csak tok messze lehet sajna parkolni) - erre mikor vinnem 4 oraval kesobb balettre a lanyom: hat a kocsiajto TARVA nyitva (toloajto).... 4 oraig NYITVA volt a forgalmas utcan a kocsi...

ugy tunik, semmi nem hianyzik a lakasbol es kocsibol sem, de 10 ora leforgasa alatt akar mindenunk oda lehetett volna... (de azert ne mondjatok, hogy hatigen, ez Ausztria; mert a kollegamnak nemreg loptak el az 5 percre a kocsiban hagyott laptopjat egy feltoressel...).

Claire, nagyon jo volt talalkozni! Kepzeljetek, Claire mindket sogoranak is 5 gyereke van; nem semmi az a csalad, a nagyszulok 16 gyerekes nagymamak... nekem ez nagyon tetszik!!!

Amugy a nagyokra is valami kiveteles kiegyensulyozottsagot araszthattal, mert altalaban sajnos nem ilyenek, a normal modus, hogy folyamatosan heccelik egymast es veszekednek; de most tenyleg egesz nap fantasztikusan el-legoztak, a fiam mar 3 even nem vette elo a legojat, nagyon jo volt nezni.... kivetelesen nem szorgalmaztam azt a tanulast olyan nagyon.

Claire, nagyon edesek a picik, a Dani meg sokszor elmondta, mennyire le volt toluk nyugozve!

Abbey, legkozelebb egyutt is talizunk, mar Ratok is nagyon ki vagyok "ehezve"!

Amugy a kozos dokinonk jott, es egyszeruen marha rendi volt, amikor Bencenek nem ment le a laza egy oran belul Panadoltol, es ott alltunk az ut elott, meg a hulye osztrak nemletezo gyerekorvosi ellatas elott, felhivtam. akkor nem vette fel, de utana visszahivott, (pedig akkor pont arra jart, kesobb meg mar messze volt), megis fogta magat es egy fel oran belul nalunk volt (MARHA rendi!). es kitalalta, hogy gyomorhurut - pedig szerintem nagy dolgo volt, hiszen addig nem nagyon volt jele (reggel pici hanyas szeru, ami maskor kis kohogestol felbukasnak is velheto), es eletmento volt, amiket felirt - mikor ejjel megerkeztunk, bence nekiallt inni, es azonnal kihanyt mindent, amit megivott, meg megint 40 fokos laza volt, de en fel voltam fegyverkezve, es a pontos utasitasai alapjan azt is tudtam, hogy kell itatni - nagyon jo volt. Ugyhogy Abbey, szerintem nagyon orulhetsz, hogy Nektek is o a dokitok!! Most mar Claire is latta. Csak azt sajnalom, hogy nem volt nalam semmi forint, nem tudtam neki adni penzt - Ti szoktatok adni? Mar latom, hogy kijon anelkul is, es nagyon lelkiismeretes; de ha adni szoktam neki, azert elveszi. most igazan megerdemelte volna.... remelem, nem bantodott meg, es nem jon maskor ki... en mindig bajban vagyok, hogy kell-e adni, ha kijon; neha adok, neha nem (most tutti kellett volna).

lanyok, meg egy kort futok regebbi kerdesemmel: Ti csinaltatok/csinaltok valamit tudatosan, hogy legyen a babaknak valami megnyugtato szokasa vagy targya? ahogy irtam, sajnos az enyemek a cumit nem fogadtak el (a tanacsotokra vegul adtam, de csak a betoltott 6 het utan, mert azt olvastam egy tudomanyos cikkben, mint buvos hatart, ami utan mar nem roviditi a szoptatas osszhosszat), az ujjukat sem szopjak, es nagyon nem jo, hogy csak a mell-szopi az egyetlen nyugtatojuk (pl., mikor a kocsiban uvoltenek, es en vezetek...). bogi az valahogy a textileket imadja szopizni, probalom "raszoktatni" egy konkret pelusra; de Hannanak semmi. Probaljak veluk cipelni egy szormokallatot? vagy korai meg? Amelyikotoknek ujjszopos a babaja/gyereke, mikor szokott ra? Ugy orulnek (tudom, tobben ellene vagytok), de nem tudom, hogy lehet erre "ravezetni" oket...

Na, jo hosszu voltam, de olyan nagyon ritkan jutok hozzatok! ha most megint koltoznunk kell (es most mar haza vszleg, hirtelen, az igen sokk lesz....), akkor tutti megint jo sokaig el fogok tunni, amig rendezzuk az eletunket...

mindenkinek kevesebb betegseget, utca-felturast, sogorno-lelkiterhet es egyeb problemat kivanok!
zsebibabak
 
 


Sziasztok!

Zsebi: örülök, hogy végül rendben kiértetek.Remélem Bence már jobban van!!!!
Igen, nagyon rendi a doki néni, mi egyszer akartunk neki pénzt adni, de határozottan közölte, hogy ne sértsük meg. Azóta nem próbálkozunk. Jó mondjuk, szerencsére csak tanácsadásra járunk, egyéb esetben még nem találkoztunk. Ha kijönne biztos adnék neki, ha elfogadja. Bár mi 2 percre lakunk a rendelőtől, uh nem tudom, h egyáltalán kijön-e ide... Talán ha mindkét gyerek egyszerre beteg.

Nálunk mindkét manónak van egy kis plüss macija. De tényleg pici, mert állítólag még nem javasolt nekik adni. Olyan 15cm körüli lehet. Eszti rendszeresen hozzábújva alszik. Nagyon cuki. Meg hát a cumi van ugye nálunk, ami biztos pont.

Megyünk ma munkahelyemre, el kell intéznem néhány dolgot. Uh összecuccolom őket, eszünk és indulunk.
Olyan jó éjjelünk volt, döbbenet. Este 9től reggel 8ig aludt mindkét gyerek. Annyira meglepett, h reggel gyorsan be is szaladtam megnézni, h lélegeznek-e még. :oops: :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Claire: hol vettétek azt a szupi hintát, ami a képen van? Nem találok sehol normális hintát :(

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


ziasztok!
Már reggel olvastalak, csak nem jöttem hozzá az íráshoz!
először is Zsebi! Örülök, hogy ha nehezen is, de épségben megérkeztetek!!! Szegény, az ilyen utazáshoz a "családi mozi"típusú forgatókönyv írók napokat agyalnak, Te meg megrendezed simán :lol:
rossz vicc volt, tényleg iszonyú lehetett, nagyon együtt éreztem, pedig ilyen messzire még nem is mentem 6 gyerekkel egyedül, de tudom, mindig ilyenkor üt be minden, aminek nem kéne :(.
Nyilván a fáradtságnak is betudható, hogy utána nyitva maradt a kocsi és egyebek.

Örülök, hogy sikerült jó benyomást tennünk, hogy mit gyakoroltunk rá, haha :lol:. mostmár csak a saját gyerekeimre kéne nyugit árasztani :lol: .

Doki: nekünk is ilyen idős és kedves doki nénink van, én sem szoktam neki adni, ha kijön. az egész olyan kínos, meg azt hiszem most már végleg más lett a viszony köztünk. Nem lehet azt megfizetni, hogy vki megmenti a gyereked életét. Persze igyekeztünk kifejezni a hálánkat, de ez nem mérhető pénzzel...
ráadásul sztem nem is várják el, főként nem egy 6 gyerekes családtól. meg akkor jön a következő izé, hogy mennyit... stb. Nekem ez nem megy :oops:

Cumi és társai: állítólag az igény szerint szoptatott babák, meg akik sokat alszanak együtt a szülőkkel, nem igazán kötődnek ilyen póttárgyakhoz. enyémek sem kaptak rögtön cumit, de 2-3 hét után elég hasfájósak voltak, arra szopiztak, ettől még jjobban fájt a hasuk, de az ujjukat idegességükben kirántották, szóval így lett cumi. Könnyen elfogadták, mot már kevésbé lehet bevetni, kikapják a szájukból, ha úgy adódik, és nem akarják. A nagyobbak ilyenkor már tulképen el is hagyták. egyelőre nem zavar, h cumiznak, de remélem ők is elhagyják majd maguktól. Más trágy nálunk sincs nagyon, de igaziból a nagyobbaknak sincs olyan, ami nélkül nem alszik, stb. nem tudom, h ez segít-e .

Abbey!
ez egy kb 15 éves darab, mert már Ábel fiamnál is nálunk volt, de amúgy a barátnőmé, csak mostmár rám hagyta. És ez ilyen ajtó fölé szerelhető rugós. Lehet, h használtan érdemesebb keresni, biztos másnál is van elfekvőben, akkor ez nem volt ritkaság.
Van nekünk kerti is, az is jó modell, csak sajna már kéne új, de azt anno Quellénél vettem. én is utána fogok nézni. majd szólok, ha lelek vmi használhatót!
claire
 
 


ja, az lemaradt, hogy:
Jonit ma látta egy idős neurológus néni Dévény Annánál, aztz mondta, valóban van egy kis tónus zavar, de nem súlyos, szerinte az agyhártyagyula nyom nélkül gyógyult, ő ezt inkább annak tulajdonítja, h bent kicsit szűk volt a hely , kényszer tartások,stb. És nem árt egyet tornáztatni rajta, de nem egy vész. Nonót is látta, ő ott jött-ment 4kézláb, meg feltérdelt, meg ilyenek, azt mondta, lehet, h kicsit laza, de olyan ügyes, h tök jó így. jövő héten már ha lesz hely viszem Jonit, majd beszámolok.

és eljött az apjuk is, és utána együtt ebédeltünk! :D a nap meg sütött :D, juhéjj

Claire
claire
 
 


Adok életjelet...

Zsebi!
Enyémeknek (mindnek) akkor lett fix állata, amikor közösségbe kerültek. Illetve Balunak az volt fix, hogy vittünk valami itthonit, maga a "szörnyeteg" cserélődött. A kicsik bölcsikezdés előtt kaptak szülinapra (Réka cicát, Danio kutyát), eleinte mind a ketten ezt cipelték. Daninak maradt a kutya, Réka viszont megörökölt 4 teletabit a tesóméktól, és azokból hurcol kettőt. Szóval ráér még, ha nem igényli.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Hinta: nézegettem már neten, de vagy még nem tudom betenni őket, vagy állványos. Nekem olyan sima kéne, amit én akasztok. De keresgélek még. Tescoba/sparba/auchanba árulnak most dudás műanyag hintát. Elég jónak tűnik, csak én azon filóztam, hogy nem tud-e belőle kiesni a gyerek, mert nem lehet bekötni.

Doki: én is mindig bajban vagyok, hogy kell-e adni, ha igen, mennyi az amennyiért nem röhög ki, stb. Uh én is a nem adok kategóriát választom inkább. Másrészt, ő is kap fizetést, amiért dolgozik, nekem sem tömik a zsebem plusz pénzel, hiába dolgozok jól... (általában orvosokra értem)

Nekünk is menni kéne gyógytornára Liluval. Nem tud mászni, mindig szétcsúszik a lába. Doki néni szerint vinni kéne néhányszor, mert akár neurológiai fejlődése is lelassulhat, hogy nem mászik. Van itt nem messze egy dévényes, őt javasolták. Ismerős meg a vörösvári úton javasolt egy nőt, aki nagyon profi, de horror amennyit kér. 15e az első, utána minden további 6e... Moszkva téren (bocs, már széll kálmán tér... :?) mennyi?

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok!

Gyors közérdekű infó mindenkinek: mostantól lehetőség van ZÁRT TOPIKOK indítására a Babanet Társalgójában! Ha szeretnétek zárt topikot indítani, írjatok nekünk levelet a szerkeszto@babanet.hu a tárgyba mindenképp írjátok bele, hogy ZÁRT TOPIK!

Fontos: már meglévő topikot nem tudunk zárttá tenni!

Továbbá: még mindig van kommentelős nyereményjátékunk. Ha hozzászóltok a cikkekhez, jövő héten egy csodaszép memóriajátékot nyerhettek a Nami felajánlásával.

Kép

Meséljétek el, Ti milyen első Anyák Napjákra emlékeztek.

Vagy egészítsétek ki: mit vennétek fel feltétlen a játszótéri illemkódexbe?

És tegye fel a kezét, akinek a haja is hullani kezd, ha a rokonság rákezdi: Mikor jön a baba, vagy a kistestvér?

Szép napot mindenkinek:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?