Új privát üzeneted érkezett!

Abbey! úgy tűnik lehet a csütörtök, pénteken szerepelnek a középső gyerekeim az ovival :) . Jöhettek, szívesen látlak titeket, meg ah jó idő van, itt a sétára is találunk módot. Mivel közlekedsz?

Eszti szájára mondott vmit a doki? Ha nagyon ronda, a jánosban a balesetin van égés specialista! az ilyentől persze, hogy lelkifurdija van mindenkinek, ettől még előfordul, h elővigyázatlanul vagy hülyén csinálunk vmit, remélem hamar meggyógyul a kicsi lány.
Én még azon is csomót filóztam, amikor az én Eszterem intézte el a száját, mert elesett a lépcsőn és felvágta, pedig egyedül volt a lépcsőházban, de mégis, az ember úgy van vele, h minek küldtem le, stb.De ahogy Joni kezelőorvosa mondta, nem lehet búrában tartani és mindentől megóvni a gyereket :(

Babakocsi: klassz! A régivel mit csináltál?

Nálunki Nonó tud ülni, hosszan, szépen, fel is húzza magát hasizomból, de joni még ha felültetem is elborul :D .

Építkezés: mi múlt előtti nyáron csináltuk...tudnék mesélni :)

Claire
claire
 
 


Sziasztok!

Claire: oké, akkor megyünk mi. Autóval. Majd címet írj mailen vagy priviben. Hülye kérdés: van kutya a háznál? Nem szeretem a kutyákat, és inkább kerülöm őket, ha nem életbe vágó a találkozás. :oops:

Eszti száján még a drnő is megdöbbent, hogy ilyet étel okozhat. Ami rosszabb, hogy a kemény szájpadlása is csúnyán megégett. Mondta, hogy 10szeres higitású betadinnal kenegessem.

Lilu fogára semmit nem mondott, viszont voltam ma nődokinál, ott a kedvenc nővérkém mondott csomó jót. Pl nurofen kúp meg vm paracetamolos kúp. Viszont ami nem jó hír, h a császár után vm kötőszöveti összenövésem lett és meg kell majd műteni :( Nem sürgős, de javasolja megcsinálni. Nem nagy dolog, egy kis laparoszkópos beavatkozás.

Fúúú, Nonó nagyon ügyes!!!! Nálunk még egyik sem ül, felültetve sem marad meg.

Bömbi...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok!

Na egy mozdulattal ki töröltem amit írtam :twisted:

Abbey sajnálom Eszti száját, remélem már javul.
Nagyon aranyosak a gyerekek!

Gratula mindenkinek a felülésekhez!

Szivvi, Abbey kitartás az építkezéshez!

Vanda hogy haladsz a tanulással?

A felüléssel nálunk is vannak próbálkozások, Tamika amikor félig ülőhelyzetben van az ölemben, olyan erővel lendül, hogy ülő helyzetbe kerül. Szofika is próbálkozik. Elkezdtek gagyarászni, vagyis Szofika, Tamika énekelget :-) visszaadom azokat a hangokat amit adnak és felelnek vissza :-)

Tegnap voltunk tanácsadáson, minden rendben, megkapták az oltást is, úgy sajnáltam Őket. Szerencsére semmi utóhatás nem volt, nincs.

A hétvége óta elkezdtek nagyon nyáladzani, ez mitől lehet?

Megyünk ma Velencére, megnézem milyen lett a vakolás, alsó szint teljesen kész (falak).
Lassan be kell szereznem egy utazóágyat, mivel a jó idő végett egyre többet leszünk lent, és ne a hordóban "nyomorogjanak" legyenek egész nap. Van valakinek olyan ami emelhető magasságú? Azért kérdezem, hogy érdemes olyat venni (teherbírás, hajoldozás). Használtan nem nagyon találtam ilyen fajtákat, újba nem ruháznék be annyit.
jukka10
 
 

 
 

Abbey!
A paracetamolos kúp Mexalen. És édesek a csajok!

Jukka!
Nem tudom, mire lesz elég, amit beleölök, eddig pici lemaradásban vagyok a terveimhez képest, de nagyjából sikerülni fog annyit tanulni, amennyit gondoltam.

Sokgyerekesek: Nurofen szirupból már van 2 decis kiszerelés is.
vovanda
 
 


Vanda! akkor tuti elég lesz, még sok is, ismerem a maximalisták tanulás-tervezését :lol: :lol:! Hajrá!

Abbey! Pü ment! Kutya nincs ! :D

Jukka! Nonó is így kezdte, h félig ülő helyzetből felhúzta magát, a védőnő mindig mondta, h nem hagyjam, aztán egy idő után sima fekvő helyzetből is megcsinálta. szetm most is így szokta, nem tudom, de néha a játszós szőnyegen is ülő helyzetben találom, vhogy csak felül :D .

claire
claire
 
 


Abbey! szegeny Eszti. De ne bantson tulzottan; nem hiszem, hogy van gyerek, aki ugy none fel, hogy a legodaadobb vigyazas mellett ne tortenne vele valami - mindenki csak ember... Emlekszem, mikor az elso baba par hetes koraban a szomszedasszonyom azzal kezdte: "na, es esett mar le az agyrol?". Akkor ezt a vilag legnagyobb bunenek tartottam (azota is haklis vaygok ra es nagyon figyelek erre), de akkor talan volt ilyen es egy kicsit "feloldozott", hogy masokkal is megtortennek bakik.
Abbey! De hiszen nemreg fordultak csak meg a babaid - mar mennek korben a lakasban? nem semmi... Igy az 5.-6.nal szinte felve varom ezt a fazist, nem tudom, azt hogy fogom menedzselni... igy, hogy a kisagyban vannak a nap nagy reszeben, vagy cipelve, ha van idonk ra, igy szuper...
Jukka! Mekkorak is a babaid, hogy mar felulessel probalkoznak? Nem kb. velem szultel? Amugy ha ilyen nagy a hazatok, miert gond, hogy ugyanarra az emeletre rakjatok oket, mint ahol vagytok? Nalunk a halok mind fennt, de lennt van egy "jatszoszoba", ami nincs teljesen kulon, a konyhabol jol atlathato, de ahhoz elegge kulon van, hogy a jatek-rumli nem vegye be a nappalit... Ez eleg jol bejon.
Claire, a sokgyerekes tanacsara van szukseg. Az esti rutinba nem tudom rendesen beilleszteni a babafurdetest. Kb. 6 - fel 7kor kezdunk vacsiztatni, onnan az elalvasig folytonos a verkli, oda nem nagyon lehet betuszkolni; korabban meg meg tul koran; utana meg mar en is sokszor elalszom... Te hogy csinalod? itt a heti 2, max furdesnel nem javasolnak tobbet, eddig nem is kellett, de majd ha mar kolbaszolnak...
A talalkozotokat NAGYON irigylem! Majd tudositsatok! De vszleg mar csak 6 7 hit, es 6, vagyis megyunk haza! De megerte: Dani nem semmi, hogy megtanult nemetul nullarol, mar bloffolni is tud nemetul; Bence is siman dumal rendesen; a lanyok kicsit jobban ellenalltak a nyelvnek, Borokanak persze sikerult az iskolaban az egyetlen magyar lannyal osszebaratkoznia ;-)
Amugy visszaterve a mulheti temakra (bocs, ritkan jutok mostanaban nethez es plane irashoz):
Claire, meg mindig nincsenek papirjaik a babaknak! szegenyek, otthontalanok ;-((. Indiaba sem mentunk, ami most jo, de igy TAJ kartyajuk sincs es semmi tamogatast sem kapok!
Claire, nem semmi, hogy meg a gimink is egyezik! mar felsoroltunk par dolgot, hogy mennyire egy semara alakult az eletunk es az erzesvilagunk! A tesod melyik osztalyba jart? bar a vezetekneved alapjan nem emlekszem ilyen nevure, igy vszleg nem fog beugrani.
Daninak nem gondoltunk a Radnotira, egyreszt azert nem volt annyira szuper elmeny nekem, hogy feltetlenul oda kuldenem a gyerekeim is; masreszt messze van nagyon... Igazabol szuper az altalanosunk (Oku), nem is vinnenk el, csak ez a termeszettudomanyos szak most indul es csak ott, es gondoltuk, megprobaljuk, bar mondom, o nem eroltette magat halalra, de szerencsere a szobelin ereztek, h. a temabol nagyon jo, ott max. pontot kapott, es ezzel beelozott egy csomo olyat, aki kitunovel es szuper irasbelivel jott. mar 4 eves koraban a gimnaziumi zoologiai es csillagaszati atlaszokat olvastam neki...

Nem baj, Abbey, hogy beirtad a ND-at; igy a haromnegyed ev kulfold utan szerencsere lecsengett a sajto-erdeklodes. Persze, tudom, h. nem a babanetet pasztazzak az ujsagirok, de egy google keresessel azert sokmindenre konnyen ra lehet bukkanni, es amit Nektek irtam, azt Nektek szantam, ikres edesanyaknak, es nem a sajtonak vagy a nagyvilagnak. raadasul sokmindennel csunyan visszaelnek, vagy csak abszolut nem azt irjak le, amit az ember elmond vagy enged. Pl. egyszer nagyon nem akartam elmondani, de valahogy egy kedvesnek tuno ujsagirono kiszedte belolem (az ember kellemesen elbeszelget valakivel, elfelejti, hogy az minden infot felhasznalhat ellene...), hogy az egyetlen maradek almom az egy 5. baba (kerdeztek , hogy egy ND utan meg mit varhat az ember), de kertem, ezt ne irja be. erre persze, hogy ezzel fejezodott be a cikk. De szerencsere ennek ellenere is megerkeztek az almaim, ketten is... ;-))
Jukka, 2007-ben kaptuk a Kormanykozi Klimavedelmi Testulet reszekent, amiben eddig 7 magyar vett reszt. tenyleg eletem egyik legszebb elmenye a veluk/ertuk valo munka; szerencsere az 5. ertekelo jelentesbe (a kovetkezo nagy munkajuk) is meghivtak vezeto szakertokent, igy nemsokara kezdodik ujra. Utazni is jo volt, amikor tudtam vinni egy picit magammal (2 eves korukig vittem oket), de most ikrekkel fel van adva a lecke, hogy csinalom...
Szivvi, Claire, ha Ausztriabol kell barmi, akarmikor szoljatok! A ferjem jar ki-be, vele tudok hetente kuldeni haza barmit!

na ez jo hosszu lett, behoztam egy hetet! ;-)
zsebibabak
 
 


Kedves Topiklakók!

Ha ezen a héten kommenteltek a Babanet cikkeihez, akkor nyereményjátékunk keretében megnyerhetitek Horváth Mónika illusztrátor ajándékcsomagját! Ebben egy csodás reprót és egy szépséges tárolódobozt található.

Kép

Beja egy vetélés és egy szülés után megosztotta velünk kisfia születésének történetét is.

Segítsetek azzal, hogy kommentben eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Kisgigi nevű olvasónk újabb cikke a gyerekek egészségére káros termékekkel foglalkozik, vagyis csupa olyan dologgal, amivel még a fogyasztóvédelem sem törődik.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


sziasztok
Zsebi
nagyon szépen köszönöm a felajánlást! Anyósom No-ban él, úgyhogy mindent hozatok, ami kellhet..
Abbey
nagyon cukik a csajok!! Bevált a bébkocsi terepen is?
Jukka
csajok pocófájása? Útiágyunk még nincs..

Nálunk ma először volt rizs..hát nem volt őszinte a mosolyuk...most nem tudom az ízzel volt baj, vagy azzal, hogy darabos??

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Zsebi: pont ma beszéltük Claire-rel, hogy hol lehetsz. Amúgy jó volt a tali :) Ebédre jöttünk haza a lányokkal. Alváshoz kell a saját ágyuk.
Hát igen, Lilukám 7 hósan fordult csak meg. Most meg már olyan gyorsan közlekedik vele, meg ügyesen is kúszik. Gyorsan fejlődnek. Eszti már a felüléssel próbálkozik, de nem fekvésből, hanem 4kézlából oldalra csüccsel, de még eldől.
Pont azt a cikket olvastam Rólad, aminek ez volt a vége, h szeretnél még egy babát. Gondoltam, hogy 2ő is lett :)

Szivvi: Rizst az enyimek sem szeretik annyira, bármilyen puhára főzöm, kicsit mindig darabos marad. Tegnap paradicsomos spagettit kaptak, az ízlett. Bár Lilum elég étvágytalan a foga miatt :( annyira fáj neki. Eszti meg most megint küzd a hasával. Vhogy ez nála ilyen időnként előtörő mizéria :( Tegnap este pl sikítozott annyira fájt neki.

Szilvi: apu április végén megy legközelebb Bécsbe, uh eredményesebb, ha esetleg Zsebi felajánlását fogadod el.

Új babakocsi: egyetlen előnye, hogy kisebbre lehet csukni és könnyebb, mint a másik. Ritkán használom, nehezebben is irányítom még, meg amúgy is nehezebb irányítani, mert kis kerekű. Itthon mindig a régit használom, jobban szeretem, és tágasabb is a manóknak. Ma mondjuk az újat vittem Claireékhez, szenvedtem is vele eleinte. Viszont pikk-pakk bevágtam a kocsiba. Uh nem bántam meg megvenni.

na, lelövöm magam...
Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Zsebi! Tényleg ma emlegettünk!!! A gyönyörű időben eltologattuk itt a bébiket, egy kis hegyi rally!Hazajöttök össze kell hoznunk azt a talit!! :D A "6hét hit és hat"ra (Bánfi hajszesz) a topic fiatalabb lakói nem is emlékeznek :D, én sajna igen, ebből kiderül a korom :(-
A tesóm emlékszik Rád, de másik osztály volt :D. Ő 86ban érettségizett, biosz-franciás volt, és a Réz E néni osztálya.
Nekünk az ofőnk nem volt jó, de szerettünk odajárni, azért írom többes számban, mert a párommal osztálytársak voltunk. aztán ő tanított is ott egy évet, érdekes, az kevésbé jött be.
Tényleg röhej ez a sok egyezés, véletlenek pedig nincsenek, szerintem.

egyébként én is olvastam azt a bizonyos 2008as cikket, csodáltam is, h ezt így ki mered mondani, én szinte még magamnak is alig mertem bevallani.

Fürdetés: én sem feltétlen fürdetem meg minden nap, meg van, h napközben fülig kakis, és akkor olyankor van a fürdés. De ha normál módon az esti rutinba kell illesztenem, akkor két eset van:
1. vacsit odakészítem, a párom vezényletével vacsiznak, én meg fürdetek, öltöztetek, szoptatok. 2. amíg a nagy fürdik edzés után, pl ha a kisebbek usziból jönnek, akkor a kisebbek terítenek, én meg addig fürdetek. Szóval nincs kőbe vésve, de vhogy így.

Gyerekek német tudása: jaj, de irigy vagyok!!! És grat! Ökuban osztályozó vizsgát fog tenni?

Abbey! nagyfiam úgy meglepődött, be sem mutatkozott :oops:, akkor kezdett kapcsolni, amikor már elmentetek.

Autó: plussz ráköltés: szűrőcsere volt, nem csak olaj, meg még 1-2 kisebb kopó cucc cseréje. Remélem mostmár minden OK lesz. Azért még szoknom kell, elég nagy a fara. :lol: Passzol :wink:

Tieid mióta esznek meg egy ilyen rendes adagot? Enyéim egyelőre ketten esznek meg fél vagy max üvegnyit , így aztán ha nem is rögtön,de szopiznak rá.

Szivvi! Rizs: úgy próbáltad, h ők szedegethessék a tálcáról? nem tudom mennyire ügyes már a kezük, de azt a csipegetést szokták szeretni.

Jukka! Nem jársz jobban egy járókával kint?
claire
 
 


Lányok!
Aki teheti (és akar) segítsen:

http://bezzeganya.postr.hu/hajlektalan- ... nk-ruhakat
vovanda
 
 


Claire: hát mióta nem szopiznak :) kb 2 hónapja. Ma bezabbantottak fejenként 250 krumplis-paris-paprikás-pipi husis főzit :) Asszem elég jól laktak.
Fiadnak mond meg, semmi baj, majd legközelebb :wink:

Vanda: ha jól emlékszem Te mondtad, hogy a minik DMes tápot ittak. Neked nem habzott nagyon? Ráadásul Esztinek rohadtul fáj tőle a hasa. Végre sikerült kitapasztalnom, hogy amelyik táp habzik (mildibé, DM), attól Eszti piszkosul szenved utána. Vajon miben lehet más??? Így marad a humana meg a BEBA...

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Abbey!
az szép mennyiség :shock: egészségükre! szerintem ha habzik vmi, akkor sokkal több benne a levegő buborék, nem attól feszül a hasa? Mint amikor a szopós kicsi sok levegőt nyel? ez lehet, h hülyeség persze :oops: .

Vanda! ez jó, én a máltaiba szoktam vinni, de vihetek néhány adagot oda is. Most legutóbb amit a kicsik kinőttek, azt a sote gyerekklinika csecsemős osztályára vittem, már az olyan dolgokat, amit használnak ott. Ráadásul oda is kerül egy csmó olyan csecsemő, aki vmilyen betegséggel küzd, esetleg rendellenességgel szüleett, és a szülei ott hagyták a kórházba :cry: szörnyű sztorik vannak.
Az a fura ebben az oviban számomra, h nem is tudtam róla, pedig van gyak ovink a "nyócker"ben, Koszorú utca, nagyon szeretem őket.
Mit gondolsz, játékokat is fogadnak? Nyilván nem roncsra gondoltam, hanem ami még jó.

Claire
claire
 
 


Ja! még1 kérdés: nem tudod még mire van szükségük? Mi az edény, ágynemű, lakberendezés dolgokat Óbudán az anyaotthonba szoktuk vinni, de ide is vihetnénk, amire szükség van. Meg esetleg tudok szólni vmi egyházi helyi karitásznak, h amikor válogatják a cuccokat, rájuk is gondoljanak.
Akár gyűjtést is lehetne csinálni, játék, tartós élelmiszer i, színes ceruza, papír, stb ilyesmi, ők tudják, h mire van szükség.

claire
claire
 
 


Claire, igen, veletlenek szerintem sincsenek... Ugyhogy mar alig varom, hogy talalkozzunk. Tetszik, hogy a paroddal gimi ota egyutt vagytok! De jo Nektek! (akkor nekem lehet, hogy 10 gyerekem lenne, ha idoben el tudtam volna kezdeni.... ;-))
:lol:
En nem szerettem a Radnotiba tulsagosan jarni, bar a tanarokat szerettem, meg a kirandulo-csapatot.

Nem, dehogy mertem en sem mondani nyilvanosan, plane sajtonak, hogy meg szeretnenk babat; bar magamnak egyre jobban bevallottam, aztan volt 2 vetelesem, csunya, kaparasos tortenet lett mindkettobol (az egyik Braziliaban kezdodott, nem akartak hazaengedni, ugy kellett felszoknom a gepre es remenykedni, hogy nem az ocean felett lesz velem valami), mar alig remenykedtem... Ugyhogy most akarhanyszor rajuk nezek, hogy ketten is lettek, egeszsegesek, gyonyoruek, boldogan mosolyognak (2 kilot hiztak mar!), nagyon halas vagyok a Joistennek, es olyan ajandeknak erzem... Dejo, hogy nem hallgatta meg a Joisten a titkos vagyaim, mikor megtudtam, hogy ikrek, bizony nagyon megijedtem, meg a gyogyszert sem vettem be (vereztem, es kaptam hormont), mondvan, ha el akarnak menni, hat menjenek.... De a lanyok ugyesen maradtak, es most mar ertem, hogy milyen boldogsag egy ikerpar, ugyhogy csoda egy ajandekot kaptam igy a vegen!

A hetvegen szuletik meg a csaladi dontes, hogy akkor maradunk-e a tanev vegeig, vagy apr. vegen haza, ahogy terveztuk. En mar nagyon mennek, csak ha nem maradunk itt a tanev vegeig, a gyerekeknek vizsgazni kell az otthoni anyagbol, ami azert elegge agyon fogja nyomni a nyarunkat ;-(.

szep hetveget mindenkinek
zsebibabak
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek Eszti elkezdett mászni. Annyira ügyes. Egyszer csak elindult, és nap végére már elég hosszú távokat is meg tudott tenni.

Claire: nem rossz ötlet. Bár Lilunak nem fáj tőle a hasa. Mindenesetre most Eszti csak BEBA-t kap.

Zsebi: mi lett a döntés?

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Claire!
Ha ennyi mindent tudsz szerezni, akkor szerintem írj Tündének a bezzeganya@bezzeganya.hu-ra. Ő kapcsolatban áll az ovival, tudni fogja, mire van inkább szükség (de szerintem mindenre).

Abbey!
Habzott, de az enyémeknek nem volt ilyen érzékeny a pocakjuk. Kis zabagépek, tesómtegnap meg is jegyezte, hogy Réka kissé megtokásodott. :D
vovanda
 
 


OK Vanda, de az is lehet, h megkeresem őket közvetlenül, mivel "szakmai szempontból" is érdekelne a dolog. És persze nem egyből vinném ezt a sok cuccot, de azért mindig adódik, meg mi is kapunk rengeteget, szerencsére, és az enyémek így is eléggé el vannak kapatva, másrészt sok felé tudok szólni az érdekükben, de ahhoz sem árt, ha van róluk saját tapasztalatom is. Mindenesetre köszi, h felhívtátok rá a figyelmemet! :D
Claire
claire
 
 


Claire!
Az jó, ha tudtok segíteni. A BA-n többen ismerik a helyet, ha igaz, iskolát is üzemeltetnek. Nem azért, hogy felvágjak, de a Bezzeganyásokkal már volt több sikeres gyűjtésünk. :oops:
vovanda
 
 


Jellemző, h ki foglalkozik a gyűjtéssel, gratulálok! Remélem a mostani is sikeres lesz!
Tulképpen vmi rendszeresebb támogatási lehetőség kialakításában gondolkodom, illetve szakmai kapcsolatra talán az óvóképzővel, de ez még csak ötletbörze a fejemben, nem is akarok semmit elkiabálni, majd ha sikerül.
C
claire
 
 


Claire!
Még szép. Ha más nem, kinőtt gyerekruha mindenkinél akad.
vovanda
 
 


Szasztok
nálunk majd mindenki lerobbant..Lil kezdte, szokás szerint, magas láz+taknyolás, este már Olcsi is nyűgözött, most meg már nekem is fájnak az izületeim :(
Tegnap beszéltem dokinővel, megpróbáljuk Olinak a beba sensitivet. Én már nem bírom ezt a hasfájás mizériát, eccerűen szeretnék többet aludni, mint 3x2 óra.....Ha az se jó, akkor nem fog tápszert kapni estére...
Abbey
wow mászás, ügyes a kiccsaj! Enyémek kommandóznak, de mint a villám :)
A laktózmentes táp is habos nagyon, így mi nem rázzuk, hanem keverjük 8)
Többiek hogy vagytok?

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Sziasztok!

Szivvi: jobbulást :( remélem a tavasz érkezésével ti is kilábaltok végre a betegségekből!
Akkor a táp helyett mit adsz estére neki? A beba nekünk bevált Esztinél. Nem mondom, hogy semmi hasfájás, de szerencsére jelentéktelen, el tud tőle aludni. Bár utóbbi napokban én sem aludtam, tegnap Lilu, ma Eszti kelt 3szor. Kicsit sós lett a husi leves, és szomjasak voltak rá.
Tettem fel videot facebookra Esztiről, akit érdekel jelöljön nyugodtan.

Csatlakozom Szivvihez, többiek?

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok.

Vagyok, csak örülök, ha olvasóba tudok jönni. Sajnos nálam is hasonló a helyzet Szivvihez, én sem alszom talán még 3x2 órát sem, Levi szórakoztat, de szerintem már csak puszta szórakozásból. Felsírogat de ennyi, már azt sem gondolom, hogy éhes mert az éhes gyerek az bömböl, szóval feltétlen nem akarom megtömni éjjel. Lehet neki is tekeri a pociját valami, nem tudom...de azt tudom, hogy unom már, hogy olyan vagyok, mint egy zombi.
Ráadásul a hozzátáplálás ideje is eljött...ami nem lesz egyszerű...szívás az egész. Levi nyomja a hamit, Szonja viszont pont az ellentéte, úgy összeszorítja a száját, hogy azon semmit nem dug be az ember, nem hogy kaját. Nemhogy főzit, semmit az ég világon...tejpépet sem, hígan sem.
Javaslatokat kérek szépen mindenképpen, számomra ez ismeretlen, Boti is zabált az első perctől, Levi is nyomatja az első perctől...

Abbey,
Picurka szája remélem már meggyógyult...Fú már husilevest esztek, komoly nagylányok már...:-) Gratula a mászáshoz, húha akkor már nincs sok hátra a nyugalomból, még kiélvezem ezt az 1-2 hónapot.
Én is gondolkodtam rajta, hogy valami mozgékonyabb iker kocsit kéne beszerezni, de alapból az kisebb is és Levi már ebben a Bergonosban is nehezen fér el széltében. Neked a csajok elférnek tutin?

Szivvi,
sajnálom Oli pocak fájást, a Beba Sensitive nekünk is bejön, azt esszük az anyatej mellett, különösebb problémát nem okoz.
Képzeld Levinek akartam éjszakai tápszert adni, mert hogy azért nyíg éjjel mert éhes...na úgy ordított amikor megette a felét. Én nem tudom mi van abban...?!


Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Szilvi: de jó, hogy jelentkeztél! Már lassan attól félek elhal ez a topic :?
Éjjeli táp: Eszti csak a Humanat bírta, de az bazi drága. Lilu bírja, bár az ő pocija a vasszöget is bírja sztem :D Minap megevett egy fél papírt mire észleltem a dolgot. Semmi baja, remélem nem is lesz. Örülök, h legalább ő kinőtte a hasfájást. Esztivel szenvedünk mi is. Amúgy az éjjeliben több a szénhidrát és az jobban eltömi a babákat. Lilunál amúgy bejön, ő csak 8 körül kér reggelit, Eszti már 6 fél7 körül éhes lesz. Bár ő utána visszaalszik.

Hát erre a hermetikusan összezárt szájra még én sem találtam meg a megoldást. Tegnap Lilu egy falat kaját nem volt hajlandó enni. Ebédnél nem kapott mást, gondoltam majd vacsira megéhezik, de 2 kanál után ismét egy falat sem. Lefogyni mondjuk nem fog :D

Babakocsi: valóban jóval szűkebb a másik kocsi. Igazából az akkor jó, ha ülnek benne a manók. Itthon én is csak a bergont használom. De most szenvedek vele, mert Lilu folyton átnyúl Esztihez és kiveszi a cumiját, és ebből örökösen sírás lesz. Gondolkodtam, h lekötöm a kezét :D (csak vicc) a másikban meg nem tud átnyúlni, ott nagyobb a választék.

Próbáltad már, hogy nem mész át Levihez? Eszti is folyton ezt csinálta, felsírt a semmiért. Egyszerűen fogtam magam és nem mentem át hozzá, csak ha tényleg nagyon sírt. Le is szokott róla.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok!
Abbey, ne aggódj, nem halunk ki, nem vagyunk mi dinoszauruszok, Vanda vizsgái után biztos jön, én most bekukk, majd jövök részletesebben is. Kicsit sűrű az élet, nemtom miért ??? :lol: :lol:
Most épp egy angol társasjátékot próbálok befejezni, amit a nagyfiammal gyártunk pár napja, , ma kisebbiknek du-este zongorából diák hangversenye volt, délelőtt Jonit vittem kontrollra a fejlődés neuhoz, szóval tök uncsi az élet :D . Szerencsére Joni OK, kicsit erősíteni kell a bal oldalát. Ja, és egyébként kinőtt két foga!
Ja, és hétvégén a nagyobbik ikreimnek lesz szülinapja, arra is kéne készülni! Közben kezdenek előkerülni a szakdolgozók.....

Tényleg Abbey, párod hogy áll?

Kaja és ébredés: tápihoz nem értek, de Nonó nem kap, mégis képes éjszaka többször is felvisítani, és általában muszáj odamenni hozzá. Akkor a legnyugisabb, ha mellettük alszom....
Most altattam vissza, itt van a kezemben...

Claire
claire
 
 


Ja, és nagyobbacska gyerekek közt sok most az agyhártyagy, az oltás kb 10 év alatt "elévül", most utána kell néznem, a 2 nagyot újra oltatni, a középsőkét kinyomozni, mert úgy tűnik nem kaptak......
Mindig bejön vmi intézni való.
Claire
claire
 
 


[quote="jukka10"]S írta:jukka10ziasztok!

Abbey sajnálom, hogy nem úgy alakult az elutazás, ahogy tervezted. Ahogy előttem írták, szerintem is érezték a babók a Te "idegességedet" az úttal kapcsolatban. Majd legközelebb jobb lesz.

Szivvi nagyon cukik a babáid, édi pofák! :-)
Szemészet, erre nem tudok mit írni hm.........., mint ahogy a filctollra se:-)
Hasfájást sajnálom.

Mi 1 hete kaptunk megint új tápszert Lactogen a neve (Nestlé termék), úgy néz ki ez bejön. Ez is bukós babáknak van kifejlesztve, és nem fogja a székletet. Tulajdonképpen ezért ajánlotta a dr.nő. Egy baj volt vele, hogy híg, és elég rendesen buktak a csajok, még Tamika is, aki nem szokott. Viszont azt vettem észre, hogy nem tekeregnek tőle, nem bántja a hasukat, pedig Tami 3x, Szofi 2x kapott belőle, majd visszaálltam estére a régire, éjjelre nem akartam, hogy bukjanak. Másnap kértem tápszer sűrítőt és azzal működik!:-) Dr.nő csodálkozott minek a sűrítő, mert neki azt mondták, hogy ez, az, mondtam pedig nem, híg, mint a víz. Most már biztos vagyok, hogy jobb az emésztésükre, mert tegnap elfogyott az új tápszer, gyógyszertárban nem volt (reggelre lesz itt), és most kaptak megint régit, tapasztalat - megint nagyon nyugtalanok, tekeregnek. Amin még meglepődtem, hogy nagyon kedvező az ára az újnak 961 Ft. 800g, ezt most került forgalomba, annyira új.

Vanda igaz nem sokára itt a vizsga napja, de biztos megoldod! Megy majd a drukk!

Szeretném én is elvinni majd a csajokat babaúszásra, majd ha elköltöztünk Velencére. Van ott egy új SPA wellness fürdő, és tartanak babaúszást. Mondjuk nem tudom hogyan fogom kivitelezni egyedül. Ti meg tudjátok ezt oldani, vagy van/kell segítség?

Zsebi RR=Rubint Réka, nem rossz, de engem nagyon irritál, idegesít a hangja, stílusa. Nekem is van dvd-m tőlük, sokszor levettem a hangot inkább:-)
Nekem nem babák nélküliségre van szükségem, de így mindenkinek jobb, szerintem. Biztos nagyon fogok aggódni, és hiányozni fognak, de tudom jó kezekben lesznek. Valamint szeretném, ha mamával is ellennének egyedül. Látom a sógorom kislányán (1,5 éves), hogy nagyon szereti a nagyszülőket, mindennap itt van, 2-3 órára, nincs is baj ezzel, de csak otthon tud aludni. Szeretném ha nálunk ez másképp működne, persze ennek ellenére is lehet nem fog:-) Azért jó lenne.
Nekem is el kellene kezdeni tornázni, jó lenne megszabadulni 6-8 kg-tól, húúúúú álom-álom édes álom :-)
Fórum= igen az ikresekre gondoltam, oda nem írogatok csak olvasom.

Ti nyitottatok babakötvényt a gyerekekre? Nem tartom rossz ötletnek, csak az nem jó benne szerintem, hogy korlátozva van a felhasználási köre.

Tegnap voltunk 3 hós ortopédián ott minden ok.
Megkért anyósom, hogy ha ott vagyunk jelentsem be 1-2 helyre, én mentem a kartonozóba, férjem addig elindult a liftek felé.
És képzeljétek el, megállította egy nagymama és mondta, hogy nagyon szívesen ad egy lapra csukható iker babakocsit. Megadta a számát, hogy bármikor mehetünk érte. Hát nagyon meglepődtem kedvességén, létezik még manapság ilyen? Ma fel is hívom.

Na egy kicsit hosszúra nyúltam.........



Megkérdezhetem,hogy mivel sűrítetted? nutriton vagy sinlac? Köszi szépen!

Kép
nita085
 
 


Sziasztok!

Szivvi jobbulást!

Zsebi milyen döntés született?

Vanda remélem sikeresen túl vagy a vizsgákon!

Szilvi, Szivvi sajnálom a nem alvásokat.

Nálunk Szofika szombat óta nagy cirkuszokat rendez evéskor, főleg az estinél. Nem tudom mi lehet a gond. Fürdés után mikor öltöztetem és a jobb kezéhez érek elkezd ordítani, már lassan 2 hete kezdte el. Ezt kiküszöböltem, hogy alulról adom rá a badyt :D , trikó badyban alszanak és hálózsákban. Párom akarta etetni szombaton és irdatlan ordításba kezdett, olyan lehetetlen pózban tudtuk csak megetetni, hogy az eszem megáll. Egy kézzel fogom a nyakánál, a karom támasztja a testét, feje teljesen hátrafelé lóg, másik kezemmel meg a cumisüveget tartom. Elképesztő, azt se tudom hogyan nyel. Majd a következő napokban napközben is csinálja már. Teljesen meg feszül, kitekeredik, el kell terelni a figyelmét, hogy etetni tudjuk. Nem tudom mi lehet az oka.
Tegnap kezdtük el a Sinlac-ot adni nekik, ebédre kanalazgattak egy keveset, nagyon édik voltak ahogy próbálkoztak kanálból enni, na meg a maszatosságról ne is beszéljünk :-). Napközben fogok adni nekik egy keveset, hogy szokjanak hozzá a kanálhoz, és este adok rendes adagot.

Abbey megírod priviben a neved, hogy bejelölhesselek?
jukka10
 
 


Jukka!
Ez elég riasztó :shock: ! Dokinak nem mondtad?

Abbey! Voltam ma a Marczin babazenén velük, nagyon figyeltek, ezt a csüt regggelt próbálom belőni, a 9 órásat lekéstük ma, lehet, h az máskor is necces lesz, csak utána lenne jó aludniuk. No, mindegy, ma a 3/4 10 esen voltunk.

Claire
claire
 
 


Tegnap voltam receptekért a dokinál, elmeséltem neki ezeket. Igazából semmit nem mondott. Annyit talán, hogy adjuk akkor a Sinlacot és ha nem javul, menjünk vissza gasztróshoz. Csak nem tudom hogyan javulna, mivel csak este kapják, az meg szerintem nem sokat segít. Már a picike is kezdi, persze nem olyan drasztikusan. Védőnő mondta, hogy örüljünk, hogy a kaja megmarad, máshol sugárba jön ki az egész. Meg azt is mondta, hogy nagyon sokan szenvednek refluxal. Nem is érti ezt a jelenséget mostanában. De igazából nekünk nincs is, mert ultrahang alapján jó minden eredmény, de mégis van valami a sav képződésükkel, meg hogy nem jól zár a gyomorszáj, ha állandóan jön fel nekik. Egyedül éjjel nem kell őket felvenni büfiztetni, de napközben nagyon sokszor, és sokszor emiatt nem tudnak aludni hosszabb ideig, mert bántja a gyomrukat.

Tök jó lehet ez a babazenés dolog, én is várom mikor lesznek már akkorák, hogy tudjam vinni ilyen helyekre őket.
Most babauszin gondolkodom.
jukka10
 
 


Levizsgáztam. :D
vovanda
 
 


Vanda nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Bár ezt tudni lehetett, így "ismeretlenül" is :D :D :D
jukka10
 
 


Hú, Vanda! Szupi vagy!
Hogy én is írjak vmi jót, elkezdtünk kicsit mocorogni. egyelőre addig jutottunk, h a párom egy kolléganőjének van nyomdai ismerőse, akik a Pethőnek is szoktak vinni, és most majd ide is visznek egy raklapnyi nyomdából visszamaradt rajzolásra használható papírt. gondolom az is jól jön, itt hiába mondják a szülőknek, h hozzanak be!

Jukka! Evés után mire fekteted őket?
claire
claire
 
 


Sziasztok!

először is, Vanda, hurrá!!!!! Nagyon gratula, ügyes vagy!!!!

Másodszor: örülök, hogy végre egy kis élet :) Ma én nem voltam, városban császkáltunk a lányokkal egész nap. Voltunk a munkahelyemen, ahol ismét meggyőződtem róla, h még itthon akarok maradni. Utálom... pedig régen de szerettem.
Aztán voltam anyuék munkahelyén is, aztán a tesóméknál, majd meglátogattuk a régi kedvenc védő néninket, majd végül beugrottunk a lányok keresztapjához, és az én kereszt szüleimhez :) Uh hosszú és fárasztó nap volt.

Jukka: ez az evés közbeni hiszti nálunk is volt. Most hirtelen nem emlékszem mennyi idősek a lányok, de nálunk 3 hós koruk körül kezdődött és sajnos többször vissza is jött. Nem tudok okosat mondani, én rettenetesen szenvedtem vele, főleg, hogy sok póz nem volt, lévén hogy szopiztak. Aztán végül az volt, h nem evett olyankor.

Claire: bejelentkeztél előre vagy csak úgy mentetek? Közben megtaláltam én is a budai polgárban a hírdetést, ott azt írták be kell jelentkezni. De majd mi is szívesen elmegyünk. Bár remélem énekelni nem kell :oops: , finoman szólva nincs hangom :D

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Claire
Mire gondolsz, hogy mire fektetem?
Evés, böfi, egy kis szeretgetés utána az ágyukba teszem le őket.

Abbey 9-én lesznek 4 hónaposak. Akkor lehet csak korral jár? Jó lenne, mert olyan rossz így tehetetlenül lenni.

Mi is tegnap egész nap sétáltunk 3x is voltunk lent. Nekem is jót tesz, mármint mozgok legalább, ugye a séta jó fogyasztó hatású :-)

Ma nagytakarítást végez párom anyukája, na meg én is. Függöny, ablak mosás-pucolás lesz. Majd a papa elviszi a lányokat sétálni, addig én beturbózom. Kitakarítom a szobánkat, meg amiben tudok segítek.
jukka10
 
 


sziasztok
Húúúú de sok a 3 (beteg) gyerek :? Rem lassan vége, mert nem marad hajam :roll: Szerencsére most itt van apukám, lefoglalja Lilit legalább...
Silver
Levi húzkodja a lábát? mert Oli "tornázott" rendesen, most kopp-kopp jó ez a táp...Ennyit a laktózintoleranciáról..de múltkor nem javasolta ám a doki ááááááá. Még így taknyosan is jobban alszik, mint a másik táppal...
Nekem is Emi 1 hónapig csak nézte, ahogy Olit etettem. Ugyanígy összezárta a száját....Adj neki időt, más nem használ...Mindent kipróbáltam..Lilkóm is olyan szépen evett, 5 hósan kezdtük neki, szép nyugodtan ült, evett, ezek forognak, köpködnek, hadonásznak....

Jukka
fúú de sajnálom ezt a pocak dolgot!! Nem lehet könnyű :(

Vanda
ügyi vagy!
Claire
nagyobbaknak boldog szülenapot!

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Ja és Oli csikorgatja a fogát...De úgy, hogy nekem fáj....Plusz tegnap úgy megharapott, hogy ordítottam. Azt hittem nem maradt bimbó :oops:

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Sziasztok!
ezt nézzétek meg, szép napot!
http://www.youtube.com/watch?v=_JmA2ClUvUY
Claire
claire
 
 


Jukka!
fektesd szopis párnára, vagy tedd autós ülésbe, pihenőszékbe, mindegy, csak legyen felpolcolva, vagy a matracát emeld meg kicsit ferdére. Nekem Ádám fiam így úszta meg a sűrítő tápot!
hiába büfiztettem, az ilyen gyerek órák múlva is képes még visszadolgozni némi kaját! Lehet, h ez kevés az üdvösséghez, de mi így csináltuk, most a piciket helyből így tettem le mindig, egy védőnő kérdezte is, h refluxosak-e, mondtam, h nem tűnik úgy , de ez bejött. Ja, és a taknyolós, nagy orrmandulájú gyerekeknek is jó.

Abbey!
elvileg be, mert nem minden csoport van egyformán betelve, és akkor olyat mond, ahol van hely. De azért mindig cseppfolyós, mert ilyen kicsi gyerekekkel nem olyan könnyű pontosan érkezni, és akkor az ember megvárja a köüvetkező csopit, stb. Mi régi "kuncsaftok" vagyunk, az előző ikreim hozzá járnak zeneovizni, 100 éve ismer minket, szóval azért megkérdeztettem , h beférünk-e csütörtökön, de ennyi volt. Egyébklnt mobil szám vagy a művházé van ott? Ja, mennyire koránkelők a csajok? Mintha azt mondtad volna, h nem nagyon. Mert általában a reggelibb, 9 órás, 3/4 10es csopikban kevesebben vannak. Mi a 9est terveztük be, de lekéstük. Nekünk az azért lenne jó, mert hátha nem aludnának el, csak utána. Mehetnénk uabba a csoportba is, ha összejön, és van kedved. Na, ez majd még bejáratódik.
Éneklés: nem kötelező, egyáébként a gyerekednek nyugodtan énekelj, mindegy milyen a hangod, az a te hangod. Ha meg jó a hallása, akkor nem fog attól elromlani, h hamisan énekel anyuci!

Mennem kell az ovisokért, majd jövök: Claire
claire
 
 


Sziasztok!

Claire: a lányoknak énekelek :D Ők az egyetlenek akik értékelik :) A mókuska és a micimackó a kedvenc. Jó, mondjuk sokkal többet nem is tudok :oops:
Az az igazság, hogy leginkább én nem vagyok korán kelő :oops: a lányok fent szoktak lenni 7-8 körül, de ha rossz éjjel volt, akkor hagyom őket, én pihizek 9ig. Mondjuk sokszor jó lenne korábban kelni, mert ma pl a lányok is 9 után keltek, és totál zizzentek voltak egész délelőtt, hogy felborult a ritmusuk. Uh lehet eljön az az időszak, h vekkert kell állítsak magamnak... :)
A 3/4 10 tuti nem jó, 10kor esznek, uh a 9 jobb lesz.
Nagyon édes a link! Olyan jót nevettem rajta :)

Szivvi: kitartás, csak felgyógyultok már! Lilu múltkor nekem is megharapta a cicim... durva.

Jukka: asszem visszautasítottam a facebook jelölésed. Ha nyomsz egy újat, okézom :) Bocsi, csak fogalmam nem volt ki lehet az oroszos névvel. Aztán, most leesett... :lol:

Lehet kipróbálom Esztinek én is ezt a beba sensitivet. Döbbenet, hogy nem bírunk kinőni ebből a hasfájásból. Éjjel megint nagyon sírt, és pukizott.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok!

Claire a kiságy másfél hónapos koruk óta meg van döntve. Próbálkoztunk már sok mindennel, hordozóval is. Most egy kicsit jobb a helyzet. Annyira nem tekeri ki magát, járkálva na meg ha megy a tv meg tudjuk etetni. Tudom nem jó a tv, de most így működik :-) Most reggel ment normálisan, ülve a karomban....

Abbey meg akartalak jelölni újból, de annyi van az adat lapodon, hogy megjelölés elküldve. Nézd meg újra.

Szivvi nem lehet egyszerű :( remélem már jobb a helyzet.

Ma megyünk Velencére, lassan végeznek a vakolással, és rakják ma a garázskaput. Haladozgatunk.

Abbey, Szivvi nálatok hogy megy a felújítás?
jukka10
 
 


Sziasztok!

Jukka: na, ráfekszem erre a facebook dologra :) Mi jól állunk, már a vakolás kész, most szárad. Jövő héten jönnek festeni. De lesz még meló... :( egy kertes házon mindig van mit csinálni, főleg, hogy már 25 éves. Ha férjem beadja végre a szakdogáját, nekiállunk végre a kertnek. Füvesítés, meg kertrendezés. Sok meló lesz vele nagyon, de nem akarunk kertészt. Egyrészt mert drága, másrészt mert olyan jó lesz végig nézni rajta, ha kész, és elmondani, hogy mi csináltuk :)
Ti mikor tájt tudtok költözni? És miért pont Velence? Nyáron sokat szoktunk oda járni a férjemmel strandolni :) Nagyon szeretjük, sok emlék fűz oda.

Sikerült feltöltenem a videókat:
https://picasaweb.google.com/1123004271 ... dGKtYPpZw#

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Jobb reggelt!
Abbey
nagyon jók a felvételek! Ügyesek a csajszik! És a jógás szuper! Eszti nagyon szépen mászik, Emi inkább csúsztatja a térdeit, úgy mászik. Oli meg kommandózik veszettül.

Tegnap megjártuk Olcsival az ügyeletet..Hajnal óta lázas volt, nem használt sem a kúp, sem a panadol :( Délután meg folyamatosan sírt :cry: Tüszös mandulagyulája van...9 hónaposak és harmadszor kell antibigyotikum :( Mert Emi meg el kezdett köhögni, úgyhogy hozzá ma hívom a dokit..
A franc, hogy sosem ússzák meg szegénykéim....
Viszont jó ez a tápszer, 6 körül kelnek enni. Igaz Emi utána már nem alszik vissza :roll:

Nálunk építkezés, holnap jönnek lerakni a hajópadlót, már előre félek a büdös lakktól....Aztán be kell kötni a radiátort és kész. Pár apróság, párkány, szúnyogháló meg majd jövő héten, az már semmi...De a berendezéssel vagyok hadilábon. Lilkóm szerint az ideális az lenne, ha végre mind az öten együttaludnánk :lol: nekem a púpom kivan, 4 éve nem aludtam felnőttel :oops:

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Kép

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Kép

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Sziasztok!

Szivvi: :( jobbulást Olinak!!! Emivel mi lett? Mit mondott a doki?
Nagyon helyesek a képek. Fel is bátorodtam, kipróbálom én is az együtt pancsit.
4 éve????? :shock: hogy alszotok ti?
Nálatok akkor most milyen átalakítás zajlik? Csináltok még egy szobát?

Nincs vknek vm jó tippje piros popsira? Esztikének olyan szinten pirosodik a popsija, hogy már a fürdetés is kínszenvedés. Egészen hátáig és fel a puncijáig. Pedig óránként adok neki tiszta pelust, és kenem neki (váltva neogranormonnal és sudo krémmel - bár ez utóbbi nem igen használ sztem). A foga meg csak nem jön ki, pedig tiszta dagadt meg vörös az ínye már napok óta. :?

Claire mi a helyzet nálatok? Szilvi? Jukka?

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Abbey
ha apukád megy Ausztriába hozass vele fémdobozos penaten krémet!
Jó vastag hámosító kenyec, nálunk bevált!
Eminek hörghurutja van :( antibigyó neki is...Annyira taknyos szegény, úgy sajnálom...Végre Oli nem lázas.
Alvás: Lili velünk aludt, míg terhes nem lettem, akkor kapott saját ágyat, aminek volt egy kihúzható alsóágya, úgy aludtunk. Aztán nem akar egyedül aludni, úgyhogy most apjával alszik, én meg a töpikkel..
Próbáltuk külön altatni, annyira sírt, meg fél óránként felébredt, senkinek se volt jó...
Majd most abban bízok, hogy a kicsikkel fog aludni...Bár szte végre mind az öten alhatnánk együtt :lol:
Nálunk a garázs lett beáldozva gyerekszobának. Jó nagy 18 nm :)

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Abbey,
Szonjának ugyanilyen a popsija már egy kis ideje, megmutattam dokinak, akitől kaptunk egy keveréket, ronda libafoszöld és azzal kell kenni. Azt mondta, hogy a fogzás miatt megváltozik a nyálösszetétel, meg emésztés is meg minden és ezzel kenjem minden pelusozásnál vékonyan.
Nincs sajnos neve, de a dokitok biztos tudja mi ez.
Nekünk csak ez használ...neogranormon, sudocreme, rendes popsikenőcs, borax pasta...semelyik sem használt.
Érdekes pedig nekünk még nem dagad az ínyünk sem, csak gondolom már megindult a fogzás.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Szivvi: hát nem semmi ez az alvás. Akkor férjed megy lefeküdni Lilivel? Vagy elaltatjátok utána kijön, majd fekvéskor megy Lilihez te meg Manókhoz?

Nálunk alvással az a gond, hogy Lilu nagyon rászokott a hintaszékes altatáshoz. Igazából nem is a kézben léthez szokott hozzá, hanem a mozgáshoz. Mert ha a kiságyban hintáztatom a popsiját akkor is elalszik. Nem tudom hogy szoktassam le... vagy le fog szokni magától? Nem nagy teher, kb 10 perc alatt alszik, csak azt nem akarom, hogy még 2 évesen is így kelljen altatni. Sztetek?

Szilvi: köszi, megkérdem majd a Drnőt, bár ő a neogranormont+canestent javasolta. De mi a fenének kenjem canestennel a gyerek fenekét???? Remélem felírja! Lehet beszélek inkább az asszisztensével, ő nagyon kedves.

Apa csak ápr. végén megy, akkor hozatok feltétlen, köszi!!!

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?