Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!!!

Carotta:nagyon édes a babyd... 8)

Zsebbi:Gratula Nektek.... :)

huu csajok ,én majd csak már a 12. heti uh-ra megyek csak ami,március 21.-én lesz.Addig nem is kell dokihoz mennem...olyan messze van még...csak legyen addig minden rendben..már most szivesen látnám a pocaklakot,pedig kicsit több mint 1 hete voltam dokinál..

Carotta:Te már teljesen jol vagy??Hányások vannak még??

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Köszi lányok!

Vikianya, nem lesz könnyű kibírni a 12. hétig, de csak lazáááán :):):) Mondom én, aki minden héten jár... ugye milyen hiteles :twisted:

Carotta, nagyon szép a bébid, és remekül növekszik, már előrébb van pár nappal a tk-inek. Én is ilyet akarok-rok-rok-rok!!! :lol:

Anyamci, te nem kaptál képet?

Rakjátok fel, amiket kaptatok, annyira jó nézni!!!
Én is majd rakom, ha lesz értelmes, most még csak a "gyűrűs" van, azt a blogomba felnyomtam, de ha lesz babás, hozom.

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Carotta, köszi a táblát. Majd küldöm a tőlem lemaradt részleteket. De ügyesen kiszámoltad a baba "esedékességét" nálam :)

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 

 
 

Sziasztok :)
zsebbi : Neeeeeeem :( annyira sietett a doki,hogy nem is muatatta meg de azt mondta a végén,hogy legközelebb mindent megmutat és kapok képet is.Az csak 3 hét. 8) :lol:
vikianya Én mint a messiás úgy várom a 12.hetet.De bebeszélem magamnak minden nap,hogy hamar eltelik az idő....és minden rendben lesz!mire a gondoloataim végére érek már menni kell a csajokért :lol: Na így eltelik :oops:
Carotta:
: Szép a képed széééép :)
Hányásod?
Én még mindig nem produkálok tüneteket...bár tegnap émelyegtem dél körűl,le is feküdtem és csak 3/4 4!!!kor keltem olyan jó volt végre pihenni ennyi fent lét után :lol:

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Carotta: de édes a babyd!!!

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Én is probálom nyugtatgatni magam,és elterelni a gondolataimat,de nem könnyü,....söt...!!!!
Igyekszem elfoglalni magam az itthoni teendöimmel,de amikor annyira rosszul vagyok hogy semmihez sincs eröm,csak egésznap fekszem,akkor igy elég nehezen tellik az idö...ez van sajna.
Hányásom nem hagy alább,söt most kicsit erösebb is mint eddig.
Ráadásul ez az idöjárás...kicsit legalább jobb idö lenne hogy kilehetne menni sétálni,vagy kertbe...de hát hol fuj,hol esik,hol hideg van....ezért nem szeretem a telet...bárcsak már tavasz jönne...
na jo befejeztem a nyafogást...boccsiiii

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Sziasztok lányok!
Kicsit réműlt vagyok!Elkezdtem barnázni....de nem tudom miért?!!Vizsgálaton hétfőn voltam tehát attól nem lehet! Kicsit tanácstalan vagyok ,hogy bemenjek-e az ügyeletre (csak azért nem szívesen mert lehet nem tesz jó egy újabb vizsgálat vagy uh)Vagy pihenjek le.. :( Felhívtam a korházat de tök bunkók voltak azt mondták ha úgy érzem vérzek akkor menjek be.

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Anyamci, én is megijednék. Nos, lehet, hogy semmi baj, de a legtöbb doki azt mondaná, hogy azonnal tessék lefeküdni! Az ülés nem jó, fekvés-fekvés-fekvés. Lehet alacsony progeszterontól is, én elszalajtanék valakit utrogestanért, biztos, ami biztos - háziorvossal, ha jóban vagy, kiírja, avagy patikus odaadja, ha meg lehet vele beszélni, hogy hétfőn vinnéd a receptet -- az lenne a legcélszerűbb, ha más menne érte, ne te rohangálj... semmiképp. Amikor jobban leszel, akkor menj be kórházba, és nézesd meg magad, a babát, méresd meg a progiszintet. Palástfű tea - Herbária - is emeli a progeszteront kicsit.
Néha tényleg nincs jelentősége, előfordul, főleg, ha épp mesiznél - ezt olvastam, de jobb félni...
Gondoltam, hogy viszek neked progit (ha Bp-en laksz), de nekem épp keddig elég, miután meg kellett emelnem az adagom.

Írj holnap, hogy mi van veletek!

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Köszi baby dicséretét :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki
Csak a 12. héten kell menned?
Engem 2 hét múlva újra akar látni a doktor.
Még tudok hányni... :cry: :evil:

Zsebbi
Nem volt nehéz a számolás... egy héttel járok előtted :lol: :wink:

Anyamci
Barnázás... és legalább felhívnám a doktoromat...
Vendég
 


Sziasztok!
Ahogy írtam ide utána be is mentem (eddig pihiztem)Mire beértem már nem volt semmi!Megvizsgált kacsával de nem látott semmi vérzésre utaló jelet.Aztán csinált egy uh-t ahol mindent rendben talált!Azt mondta nem lát semmit ami miatt aggódni kéne!Egy szépen fejlődő embriót csak aki 9mm és 7+2 napos!Tehát több is 2 nappal mint hittem :)Tegnap ülőfűrdőztem....igaz nem volt forró de azt mondta,hogy ettől is lehetett!Amúgy csak pár csepp volt. Na de azt mondta,hogy 3-4 napig szígorúan csak feküdjek ..Viszont hétfőn lehet elmegyek az sztk-ba a dokimhoz és megkérem,hogy csináljunk progiszintet ha kell.

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Anyamci
Akkor egy kicsit megnyugodhatsz!
Nekem is 2 nappal nagyobbnak mérte legutóbb a gép a babyt, mint a számított kora.... :wink:
Vendég
 


Anyamci!

Látom, már megoldódott, deén direkt megkérdeztem a dokimat: görcs sokaknál van, nem baj (magneB6, vörösbor, pihi), vérzéstől pedig csak akkor kell megijedni, ha tenyérnyinél több :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


sziasztok!!!

Anyamci:Örülök hogy minden okés,de azért pihenj amennyit csak tudsz,és vigyázz Magatokra nagyon...


Carotta:Igen csak a 12. héten kell mennem ujra a dokihoz.Március 21.-én megyek majd csak hozzá.nagyon messze van még,sajna... :cry:
De ugy érzem hogy rendben van minden,legalábbis pozitivan állok a dolgokhoz.
Hányni én is tudok,néha sajna tul sokat is...bár egyik nap ilyen,másik nap olyan...

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Anyamci, nagyon örülök, hogy minden rendben vaaaaaan!!!

Ülőfürdőtől tartózkodj, vagy legalábbis ne legyen túl meleg a víz. Nagyanyáink korában, aki nem akart kisbabát, de terhes lett, az forróvizes fürdőt vett, hogy elvetéljen.
Én maradnék a zuhanyozásnál. Nomeg edd a magnéziumot, napi 500mg-ot javasolnak a dokik (ld. magnesii citricii - 500mg/db)

Inkább idősebb legyen pár nappal a terhesség, mint fiatalabb, az engem biztos beparáztatna, éppen ezért Én már megint tiszta hülyeként várom a keddet, mikor én megyek dokihoz. Ne változtasd meg ezért a centid, mert hol ennyit fog mutatni, hol annyit :):):)

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Sziasztok!
Na minden rendben van idáig!a barnázás nem jelentkezett azóta se!Én is jól vagyok teljesen...néha szédelgek de az így jó most :lol:
zsebbi:Neeem nem változtatom meg a vonalzómat :lol: De!!Amúgy is az lenne az ésszerű időpont mert min 12.-én éa 15.-én voltunk együtt a férjemmel és a termékeny napom 14.-e volt.Olvastam,hogy a 12.napon a legesélyesebb és a 14.-en! Na de az az 1-2 nap ide-vagy oda semmit nem jelent! :)

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Drukkolok mindenkinek a szép és jó UH-hoz!!!!
Vendég
 


sziasztok csajok...
hogy vagytok mostanság??Hogy telt a hétvégétek??
Mi tegnap elvoltunk sétálni,és mára olyan izomlázam van,hogy menni alig birok,ha megpihenek...de annyira jol esett,olyan szép idö volt...erre ma meg esik a ho..nem semmi..!!
Képzeljétek ma már 2. napja hogy nem hánytam.émelygek,és hányingerem az van,de semmi több...!!
Jajj,csajok,nagyon kivagyok idegileg.Tegnap anyosomékkal sétáltunk,és anyosom még mindig nem törödött bele hogy jön a 3. baboca,és állandona célozgat.Sztem néha nem is gondol bele hogy mit mond,csak mondja.nekem meg szarul esik.Nagyon szeret öt,de mostanság ott tartok hogy inkább nem is találkozom vele,mert bánt amit mond.Tegnap kérdezte hogy ,akkor már nem is megyek melozni??(mert ugyebár felvett a doki tp-re,a sok hányás miatt).Mire én mondtam neki,hogy jelen esetben csak akkor megyek mostanság melozni,ha esetleg elvetélnék!!Mire ö:Semmi nem kizárt,minden benne van a pakliban!!!Kicsit sziven ütött amit mondott...ennyire nem örül a babának.A másik 2 trehességemnél,még gondolni sem gondolt ilyenre ,nemhogy kimondani!!!Kiakadtam nagyon.Páromnak nem is mondtam,hogy mit mondott.
Csak én csinálok bolhábol elefántot,vagy azért ez tényleg erös igy!!!!???Irjátok meg a véleményetekt....
este mikor egyedül fürdöm,percekig csak sirok,mert a fülembe hangzanak a szavai...
Bocsi hogy ennyire hosszu lett,de ugy érzem muszály volt kiadnom magambol...Sorryyyy...

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Sziasztok!

Na voltam a dokinál, picurim 7 hetes és minden ok!!!!!

Van egy ciszta, de azzal sincs gond és ennyi, a 12.heti cuccra kell mennem legközelebb. Március 25. juj de messze van....

Amúgy szarul vagyok, hányinger, émelygés, hőhullámok...

Vikianya: Anyósod gáz, de nem mondok semmit, én két éve nem beszélek az enyémmel:)

Kép
mannababoca
 
 


Sziasztok!

Én majd holnap jövök a hírekkel, délelőtt mék dokihoz.

Vikianya, én nem venném a szívemre. Talán csak óvatos, téged félt, hogy ne éld bele magad annyira, hisz annyi rossz dolog történhet még az első hetekben - ezt mindnyájan tudjuk. Nem susorogja tele a fejed, csak kimondta, és szerintem ezzel be is fejezte.
Az én anyám pl. mindkét terhességemnél milliószor (csilliószor) elmesélte nekem az ő vetélését a nemmondommeghogyhányadik héten - nehogy beijedjetek -, egyszerűen elképesztő volt, már nem vettem fel neki a telefont, mert mint aki megbolondult. Na, ez már durva, most pl., ha megmarad a terhességem, akkor majd csak a szülés után áll szándékomban elmondani neki - ha ez lehetséges lenne ugye :):):) :lol:
Tehát szerintem ezen ne húzd fel magad, felejtsd el, lép túl rajta, talán csak a hormonok "szóltak" most belőled, azaz érzékenyebb vagy, mint máskor. Gondolkozz pozitívan és minden mást engedj el a füled mellett! :!:

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Mannababóca, gratulálok! Másik centid mikorra lesz? Ezek szerint már készítheted :wink:

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Mannababoca:Gratulálok neked....vigyázz magatokra..

Zsebbi:Lehet hogy tényleg csak én fujom fel a dolgot,de a másik 2 terhességemet teljesen máshogy fogadta anyosom.Most amikor közöltük velük hogy mi a helyzet,már akkor kezdte,hogy minek,meg hülyék vagyunk,meg biztos hogy én vettem rá a páromat hogy baba legyen ujra...szoval ez azota megy igy akárhányszor találkozunk.Gondolom hogy nehéz neki feldolgozni a hirt,de nem hiszem hogy minden alkalommal hangot kell adni ennek,és föleg nem igy...

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Vikianya!

Sztem ne foglalkozz vele! Én anyósom évek óta nyagatott minket az unokával, ehhez képest terhesen se kérdezte meg hogy vagyok, meg semmi, és a babára is nagyívben tojt. Jól össze is vesztem vele emiatt és egy évig nem beszéltünk. Karácsony óta tartjuk megint a kapcsolatot, de csak ritkán, és szinte mindent elengedek a fülem mellett, amit mond!
Pl. mikor Botond született, és bejött a kórházbaközölte, hogy "Nem baj Dórikám, talán a második kislány lesz." :shock: Ő akart kislányt, nem mi :twisted: .
Most is egyből ezt mondta: talán most kislány lesz :shock: . Kérdeztem, hogy miért olyan fontos ez? Erre azt mondta, azért mert a lányok besegítenek a háztartásba :shock: . Szerinted most ezeken kattogjak? Részemről bekaphatja :twisted: . Az elsőt se neki szültem, a másodikat sem!

Viszont a te anyósod szereti a nagyobbataok, és biztos vagyok benne, hogy a kicsit is pillanatok alatt meg fogja szeretni :wink: .

Én egy hete garatgyulladással küzdök, azért tüntem el :oops: . Ma már egész jól voltam, remélem rendbe jövök végre :? . A doki szerint a sok hányás miatt van, mert lemarta a nyálkahártyát és könnyen megtapadtak a bacik :evil: .
De hála Istennek a többiek nem kapták el :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Vikianya: fel se vedd!! olyan idegesitőek tudnak lenni, megbántani is könnyű, kerüld a témát, oda se neki. majd biztosan megszereti ha megszületik ha a többi gyerkőct szereti...

Mannababoca: gratulálok!! majdnem egy idősők vagyunk!

Dodi: nahát becsszóra, milyen undokok tudnak lenni...kell szoljak valakinek ha én is 10% is ilyen anyós leszek valaki lőjjön le! igazából mi tuttira nem leszünk ilyenek...márcsak mert mi ezeken tulestünk :))
S mit szedtél a torkodnak..vagy semmit. ma reggeltől nekem is nagyon fáj a torkom, és össze van szorulva, alig tudok nyelni :( de nem szedtem még semmit

MI: én is voltam a dokinál hétfőn. Minden rendben, hallottam a szivhangot, nagyon nagyon jól esett a kis bum-bum...:) 7+2 vagyok most, en is 5 het mulva kell mejnek...ajajjj nagyon sok van még addig.

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


sziasztok!!!

Köszi a válaszokat csajok,nagyon aranyosak vagytok.Igyekszem megfogadni a tanácsotokat,és nem fel venni a "beszolásait"!!!!! :)

Kicsidodi:A hányástol lehet ilyen is??Nem is hallottam még erröl...én is elég sokat hányok,és néha alig tudok nyelni utána,föleg reggel... :oops:
Jobbulást... :wink:

Bicaboca:Örülök hogy minden okés volt,és hallottad végre a szivhangot is...5hét??az nem kevés idö...
Nekem 6 hetet kell várnom,illetve mostmár csak kb. 3,5 hét,...de az is messze van még...

Én aránylag jol vagyok.2 napig nem hánytam,tegnap és ma csak reggel...de a gyomrom nagyon fáj...
Jaa és képzeljétek hiztam 2 kg... :oops:

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Sziasztok!
Na végre Én is idekerülök! Hát csaqjok előre ittam a medve bőráre...oda voltam,hogy semmi bajom semmi tünet.Nah....a héten idáig csak feküdtem mert olyan rosszúl voltam,hogy nem tudtam kikelni az ágyból.Hányni nem hánytam még...de folyamatosan megállás nélkül szinte émelygek.Nagyon álmos vagyok mindig és semmihez nincs kedvem! :?
mannababoca :Nagy Gratula neked!!! :)
vikianya : Anyós téma!!! Fújj de gusztustalanok tudnak lenni!Na ne haragúdjon meg senki és elnézést a kifelyezésért de...tényleg szőrnyűek tudnak lenni!Nyugi sajna az Én anyósom pont így fogadta mint a tiéd sőt!!!Eddig mindet ennek a babának meg kifelyezetten nem örűl és mondta,hogy neki nem kell még egy unoka.Amire a nagyobbik lányom azt mondta neki,hogy nem is a tiéd lesz és nincs közöd hozzá!Meglepődtem mikor ezt mondta de rögtön igazat is adtam neki!
Nem hogy örülne,hogy a fiának lehet gyereke még!Ugyan is 5,5 éve egy napon tudtuk meg azt,hogy babát várunkl és hogy a férjem rákos ráadásul hererákja van!!!!Az egész 2. terhességem a korházba járkálással járt a férjemmel és végignézni azt a sok beteget a Kékgolyó utcába!Ő meg még csak rá se nézett a fiára 1× se.na mind1 is ez ez nem is idevaló.Az a lényeg,hogy úgy volt hogy nem is lehet már gyereke vagy csak nehezen és mi is nagyon meglepődtünk hogy szinte elsőre sikerűlt már csak az a nagy menet van hátra,hogy egészséges-e a kemoterápia miatt ugye vannak veszélyek(bár már letelt az az idő ami veszélyes)Na és ő erre csak undokoskodik sőt a másik 2 gyereket is eltaszította magától most hétvégén.De még a saját lánya gyerekének se tudott örülni amíg nem született meg.Szóval ez van!Pont le..om. Akinek kell az örűl neki a többiek meg ..le vannak ejtve.
Amúgy 2 ember véleményétől féltem: egyik az a férjem mamája aki mindig mindenkiért aggódik és félt mindenkit.De ő csak annyit mondott,hogy menjek el minden vizsgálatra még fizetősre is,hogy tudjuk ha netán baj van!
A másik meg anyukám!Ugyanis ő is aggódós és itt is hagyta ezt az országot,.külföldre ment ahol jobban megél és az volt a véleménye,hogy nehéz és sok a 3 gyerek .Na de mikor megtudta először azt mondta ..Jajj minek??!!Aztán 2 perc múlva!De jó 3.baba hátha fiu de ha nem az se baj,milyen jó lenne az öreg szülinapján születne meg(apum az öreg aki már sajna nem él és ő szept.30.án született)Úgyhogy most nála is öröm van!
Huh...na jó most már befelyezem mert nagyon hosszú lett!

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Anyamci:Köszi szépen a lelkifröccsöt...
Nem semmi amit azért leirtál...nagyon sajnálom,de szivböl örülök neki hogy Nektek is sikerült a baboca.
Az én férjem is azt mondja,sza..am le hogy kki mit mond,kinek mi a véleménye.Ez a mi döntésünk,és ezen senki nem változtathat,és mi sem fogunk senki kedvéért ezen változtatni.Ezt én is tudom,és beis látom,csak azért sziven ütnek az ilyen mondandok,és amikor egyedül vagyok,kicsit rágodom rajta.
De öszinte leszek ,nagyon jol esett,és jot tett,hogy leirtam Nektek...
És mégegyszer köszönöm a hozzászolásokat...Puszi Nektek érte...,és amugyis...

Érdekes amugy,te most vagy rosszul anyamci,én pedig a héten jobban vagyok,és közel nem hányok annyit mint eddig...remélem ez nem jelenthet bajt.... :oops: :? ???!!!!
Gyomrom az viszont szinte egész nap fáj.A cicim enyhén érzékeny,az is inkább estefelé.

Hogy vagytok többiek??? 8)

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


vikianya :Persze,hogy szívenüti az embert ha valaki ilyet mondfőleg ha az az egyik nagymama!Én nem is értem,hogy tudnak ilyen tuskók lenni!!!Persze nem tagadom nekünk is vannak nehezebb pillanataink anyagilag is máshogy is de hol nincs????Attól még az ilyen beszólások,hogy hogy tartod majd el,stb...nem kellenének.Szerintem mindenki fel tudja mérni a helyzetét és tud úgy dönteni,hogy jó legyen!Nekik az a dolguk,hogy örüljenek velünk!Vagyis az lenne!Na de mind1 is ezen mi nem tudunk változtatni....Én már nem veszek vele össze ezen 2 évig szinte nem is beszéltem vele nem engedtem hozzánk se!(mikor férjem beteg lett nem is ő hanem az én szüleim támogatták még őt is anyagilag,lelkileg minden de minden téren az anyukája meg szart rá!)hát milyen anya és nagymama az ilyen?!Ráadásúl a mi kapcsolatunk is elromlott aminek ehez is van köze mikor meg kibékültünk egy jó szót se szolt,semmit.Képmutató volt,hogy ő hogy szeret minket a gyerekeket segít bármiben számíthatunk rá stb...erre most meg megint ez van egy baba miatt!Ahelyett,hogy mondott volna annyit hogy hát ti tudjátok,nehéz stb...de ha tudok segítek!Na ez van!Mi jobbak leszünk 8) :lol:
Tünet:Biztos nincs semmi baj,csak nekem most jött ki minden!Minden terhesség más.Pl Én nem emlékszek,hogy az első 2 nél ilyen rosszúl lettem volna!Sőt minden szupi volt!Most meg...ja és olyan vagyok mint egy lufi!Teljesen fel vagyok fújódva vagy nem is tudom de iszonyatosan megnőtt a pocakom..pedig nem is eszek sokat és a baba se akkora még,hogy így látszódjon!Na persze 3.de akkor is?!
Nektek is nőtt már a hasatok?(na ez lehet buta kérdés volt) :oops: :lol:

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Sziasztok!

A héten suliba járok, kicsit kifáradok, mire hazaérek... :?

Vikianya
Lehet, hogy félt?
Tőlem anyukám kérdezgeti, hogy komolyan akarjuk-e ezt a babát? (szerinte, én még gyerek vagyok :oops: )

Mannababóca, Biceboca
Gratulálok!

Kicsidodi
A lányok háztartási segítségéről anyósod értekezhetne az anyukámmal :oops: :lol: :lol: :lol: :wink:
Jobbulást!

Anyamci
Jobbulást!
Vendég
 


Sziasztok!

csak halkan jelentkeznék én is az októberi babásokhoz....január 2-án volt utolsó vézésem,hétfőn teszteltem,ami azonnal zebra lett :shock: tegnap jártam orvosnál,6mm-es petezsák látszódik,szívhangot még nem hallottunk,10nap múlva megyek új UH-ra,ha akkor minden ok,kapok kiskönyvet is. :D
Rólam:Tatán élek,van egy nemsokára kétéves édes rosszcsont kisfiam,Balázs.és én is a 30asok korosztályát erősítem,májusban leszek 34.
a kalkulátor szerint október 9 a szülés várható ideje.

beleolvasgattam csak az eddigi termésbe,remélem mindenki jól van,hányások rosszullétek múlóban vannak már...

én sokat émelygek,és hullafáradt vagyok,rosszul alszom,de ezek elmúlnak remélhetőleg.Zsabival sem volt sok gondom a terhesség alatt,vele azért hánytam is párszor,eddig még nem,szerencsére.a méhemet én is érzem,sokszor beleszúr,főleg ha felállok,vagy ha felveszem-leteszem Zsabikámat,de hát ez elkerülhetetlen.ő egyébként úgy néz ki örül a tesónak,már esténként elbúcsúzik a pocitól és beköszön az öcsikének :lol: néha hugicának :lol: én megint fiút várnék szívem szerint,apa inkább lányt szeretne most,de ugye nem is ez a lényeg,csak az egészség.

első terhességgel is idejártam a 2009,februári babák topiba,azóta átmentünk egy másik zárt helyre és nagyon szuper csapat verődött össze,már nem is tudom elképzelni az életem nélkülük.
remélem ide is lesz időm járni ha Zsabikám engedi majd.

mindenkinek szép napot!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali: üdv köztünk és gratulálok a 2. babához!!!Nagyon aranyos lehet a kisfiad, ahogy már kommunikál a testvérkével.

Csajok, ma nagyon megilyedtem!!
reggel jöttem be a kocsival, ami cégautó, kicsi Fiat Seicento,nagyon havas volt az ut..na mindegy, hirtelen elszuszott az auto, átmentünk a másik sávra, majd a sáncba, és átfurdult a kocsi, majd vissza a kerekeire. Szerencsére nem lett semmi bajunk, nem fáj sehol különösen, akkor fájt kicsit a lábam, most a fejem fáj, de szerintem a stresztől.
Nagyon remélem a babócának nem esett semmi baja....:(
El kéne menjek orvoshoz...vagy ha valami történt ugyis kiderül...nem?
Most munkába vagyok, mert muszály volt bejönnöm, a baleset után, hozta a férjem a mi kocsinkat és azzal kellett bejönnöm, csak nem tudok valahogy lehiggadni..illetve most már oke, de érzem olyan feszült vagyok, a kezem még mindig reszket.

Na bocs, h panaszkodni jöttem...

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Nilibali:Gratulálok a 2. babocához,és üdv itt köztünk...Reméljük hogy lesz idöd ide is járni.. :)
Aranyos lehet tényleg a kisfiad...

Bibeboca:Te jo éggg!!!,vigyázz nagyon Magadra/Magatokra!!!!Probálj megnyugodni,bár tudom könnyü ezt mondani...
Reméljük hogy nincs semmi baj a boboval..Nagyon veszélyes az ut most mindenhol.Nállunk mondjuk ho nem esett,de napközben kicsit olvad,éjjel meg rájön a kemény fagy,igy reggel korcsolyapálya van...
Az emberek meg mennek mint az örültek.

Bocsi hogy tegnap nem voltam,de nagyon rosszul voltam megint.Egésznap hánytam.Még jo hogy Apa pont itthon volt szabadnapon,mert igy tudott segiteni.estére már semmi eröm nem volt...

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Nilabali, gratulálok. Akkor szorítok a köv. uh-hoz!

Biceboca, ez mint a filmekben! Anyukám! Ez nagyon ijesztő. Szerintem a gyereknek semmi baja nincs, van vagy két centi és tulképp nem ütötted meg magad. Ami viszont árthat, az a stressz. A helyedben hazakérckednék és lepihennék. Meg kell nyugodnod!

Én ma voltam uh-n, egy second dokinál :) Volt szívhang, természetesen hallottam is, fotót is hozok majd, azon is rajta van a szívritmus. A baba - ahogy várható volt az elóző uh adatok alapján - később fogant, így a 7+0 helyett 6+3-as adatai vannak, de annak szuper! Szép egyenletesen fejlődik a terhességem, és ez a lényeg.
9. hétig kell kihúzni a doki szerint, addig a legrizikósabb.

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


na,kisfiam már ágyban...apa sajnos vidéken melózik :cry:

köszönöm,hogy örültök nekem!

biceboca:remélem jól vagy a baleset után és már elmúlt a stressz is!

zsebbi:szuper,hogy hallottál szívhangot is, képet várom!

vikianya:jobb napod volt ma?nem voltál olyan rosszul?

én el is teszem magam holnapra,mostanság Zsabigyerek a fél9 helyett már 7előtt ébresztőt fúj :shock:

Kép
nilabali
 
 


Nilibali!

Én is gratulálok a picúrhoz :D ! Kisfiad édes lehet, én még nem mertem az enyémnek mondani, de most már fogom :D .
A másik topikoban nálunk is nagon jó kis banda jött össze, mondhatom őket bnőimnek :D . A "kemény maggal" havonta eljárunk csajos vacsikra, és ezen felül játszóházazunk a gyerekekkel , jó időben parkok, állatkert... :D . Most sajnos keveset találkoztunk a tél miatt, de már újra belendültünk :lol: .

Biceboca!

Szegénykém, nem csoda hogy megijedtél :? :( .
De sztem a baba miatt ne aggódj, mert gondold végig mi érzett ebből ő: megpördültél :arrow: napközben is pörögsz-forogsz, főleg egy kisgyerekkel, meg alváskor is forgolódsz. Visszafrduláskor lehuppantál :arrow: biztos huppansz néha határozottabban a fotelbe, vagy a földre a kicsi mellé, vagy szex közben ( :oops: :lol: ). Szóval sztem ne izgulj, ki van ő ott párnázva, főleg hogy ilyen pindurkák még :wink: .

Zsebbi!

Babukának juhhhhu :lol: .

Én tegnap voltam UH-n, babókám szépen növöget, járt keze, lába, ficergett :D . Most már én is hallottam szívhangot :D .
És képzeljétek, azt mondta a doki, hogy nagyon szép határozott szikhólyagja van, ami ilyenkor még fontosabb, mint a szívhang, úgyhogy szte nagyon erős babókánk van 8) :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Nilabali!Köszi szépen kicsit jobban vagyok.Csak állandoan aludnék...olyan vagyok mint 1 álomszuszék...

Jaj csajok megtudná nekem valaki mondani,hogy vajon miért vagyok állandoan szomoru,és buval bélelt???Annyira magam alatt vagyok,és nem tudom hogy mitöl lehet???Ennyire kikészit hogy sokat vagyok rosszul,vagy hogy rossz idö van kint,vagy mitöl????
Volt valaki igy köztetek????

bibeboca:sikerült megnyugodnod??Minden rendben van mostmár?

kicsidodi:Örülök hogy minden okés a baboval...csak igy tovább

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Nilabali
Üdv a csapatban!

Biceboca
Remélhetőleg, csak az ijedtség lett a baj! Azért a fejfájás ha nem múlik, csak el kellene menni doktorhoz! (agyrázkódás?)

Itt egészen nagy hó van! :cry:
Mikor lesz már nyár????

Zsebbi
De jó! :lol: :lol: :lol:

Viki
Simán lehet a rosszulléttől, a téltől...
Vendég
 


Carotta, Kicsidodi, Nilabali Köszi-köszi-köszi :) Csuriban a kezem a 9. hétig!

Kicsidodi, az a lényeg, ráadásul már betöltötted a kilencedik hetet is, szóval minden okééééés :)

Carotta, mikor mész dokihoz legközelebb? Majd rakj blogodba fotót!

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


[quote="carotta2011"][ írta:carotta2011img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1297885451.3892.jpg[/img]
Sziasztok!
Ha minden jól megy én is októberben kapok egy kisbabát a kezemben.Most még aggódok,mert 7 hetes vagyok de nem látta az orvos a szívhangot és azt írta a papírra,hogy 5-6 hetes.
ddia74
Mór
 
 


[quote="vikianya"]s írta:vikianyaziasztok!!!

Carotta:nagyon édes a babyd... 8)

Zsebbi:Gratula Nektek.... :)

huu csajok ,én majd csak már a 12. heti uh-ra megyek csak ami,március 21.-én lesz.Addig nem is kell dokihoz mennem...olyan messze van még...csak legyen addig minden rendben..már most szivesen látnám a pocaklakot,pedig kicsit több mint 1 hete voltam dokinál..

Carotta:Te már teljesen jol vagy??Hányások vannak még??
ddia74
Mór
 
 


Sziasztok újra!Próbálok írni nektek nem nagy sikerrel.
Nekem tavaly nyáron elment egy babám.
Most aggódok,hogy mi lesz velem.Nagyon örülnék ha nekem is feszülne a mellem vagy hányingerem lenne de SEMMI!!!
ddia74
Mór
 
 


Szia ddia!

Látott a doki a petezsákban embriót, szikhólyagot? A vizsgálatot egy hét múlva érdemes megismételni.
Csak akkor biztos, hogy mikor fogantál, ha kaptál tüszőrepesztőt. Hőmérőztél, lh-teszteltél, hogy tudd az ovulációd időpontját? Ha nem, akkor elég képlékeny a fogantatás ideje, lehetsz 5-6 hetes simán. Mellfeszülés valóban elég általános tünet..., de tulajdonképpen semmi sincs kőbevésve! Várd meg, hogy mit mond a doki egy hét múlva!
Ha nem lesz baba most, akkor javaslok egy teljesen nőgyógyászati kivizsgálást hormonokkal együtt, hogy minél hamarabb sikerülhessen a következő project!

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Jó reggelt!

Zsebbi
Pénteken megyek a doktorhoz. Ha kapok képet persze, hogy felteszem! :wink:
Néztem a tiédet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ddia
Üdv itt!
Simán lehet kisebb a babád! Később volt peteérés, később ágyazódott be...
Vérvételt nem csináltatsz? (HCG, progeszteron)
Ha nagyon rókicákra vágysz, küldök neked egy egész csapatnyit :wink:
Nekem nagyon elegem van belőlük :oops: :cry: :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


[quote="mannababoca"]S írta:mannababocaziasztok!

Na voltam a dokinál, picurim 7 hetes és minden ok!!!!!

Van egy ciszta, de azzal sincs gond és ennyi, a 12.heti cuccra kell mennem legközelebb. Március 25. juj de messze van....

Amúgy szarul vagyok, hányinger, émelygés, hőhullámok...

Vikianya: Anyósod gáz, de nem mondok semmit, én két éve nem beszélek az enyémmel:)

Szia!
Most regisztráltam itt.Nagyon örülök,hogy megtaláltalak.én is 7 hetes vagyok csak az orvos nem látja a" szívhangot"és azt mondta 5-6 hetes.Múlt nyáron elvetéltem most félek.Szerdán megyek a nagy ultrahangos vizsgálóba.irigyellek,hogy hányingered van.Sajnos én semmit nem érzek.
ddia74
Mór
 
 


[quote="biceboca"]N írta:bicebocailabali: üdv köztünk és gratulálok a 2. babához!!!Nagyon aranyos lehet a kisfiad, ahogy már kommunikál a testvérkével.

Csajok, ma nagyon megilyedtem!!
reggel jöttem be a kocsival, ami cégautó, kicsi Fiat Seicento,nagyon havas volt az ut..na mindegy, hirtelen elszuszott az auto, átmentünk a másik sávra, majd a sáncba, és átfurdult a kocsi, majd vissza a kerekeire. Szerencsére nem lett semmi bajunk, nem fáj sehol különösen, akkor fájt kicsit a lábam, most a fejem fáj, de szerintem a stresztől.
Nagyon remélem a babócának nem esett semmi baja....:(
El kéne menjek orvoshoz...vagy ha valami történt ugyis kiderül...nem?
Most munkába vagyok, mert muszály volt bejönnöm, a baleset után, hozta a férjem a mi kocsinkat és azzal kellett bejönnöm, csak nem tudok valahogy lehiggadni..illetve most már oke, de érzem olyan feszült vagyok, a kezem még mindig reszket.
Szerintem nem lesz semmi baj.

Na bocs, h panaszkodni jöttem...
ddia74
Mór
 
 


Fogalmam nincs mikor hova írok.Most itt ez az ablak.Ide pötyögök.
Köszönöm,hogy írtatok én csak abba bízok,hogy nem görcsölök és nem vérzek,mint tavaly.nagyon sokára lesz végre szerda.
ddia74
Mór
 
 


[quote="carotta2011"]J írta:carotta2011ó reggelt!

Zsebbi
Pénteken megyek a doktorhoz. Ha kapok képet persze, hogy felteszem! :wink:
Néztem a tiédet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ddia
Üdv itt!
Simán lehet kisebb a babád! Később volt peteérés, később ágyazódott be...
Vérvételt nem csináltatsz? (HCG, progeszteron)
Ha nagyon rókicákra vágysz, küldök neked egy egész csapatnyit :wink:
Nekem nagyon elegem van belőlük :oops: :cry: :evil: :evil: :evil:

Szia! A háziorvos adott egy csomó beutalót.Ha szerdán jó hírt mondanak megcsináltatom.HCG akkor csináltak mikor nem hitték el,hogy terhes voltam,mert nem látszott.Utána meg nem tudták hogy méhen kívüli volt vagy belüli.
ddia74
Mór
 
 


Carotta :mrgreen: Várom :)

Ddia, csak ne nyomd meg az "idézet" gombot, ha nem épp arra hsz-ra akarsz válaszolni. Utólag a "szerkeszt" ikonnal módosíthatod a bejegyzésed. Alapból csak a hozzászólás ablakot használd a lap alján, az a legegyszerűbb!

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


[quote="zsebbi"]S írta:zsebbizia ddia!

Látott a doki a petezsákban embriót, szikhólyagot? A vizsgálatot egy hét múlva érdemes megismételni.
Csak akkor biztos, hogy mikor fogantál, ha kaptál tüszőrepesztőt. Hőmérőztél, lh-teszteltél, hogy tudd az ovulációd időpontját? Ha nem, akkor elég képlékeny a fogantatás ideje, lehetsz 5-6 hetes simán. Mellfeszülés valóban elég általános tünet..., de tulajdonképpen semmi sincs kőbevésve! Várd meg, hogy mit mond a doki egy hét múlva!
Ha nem lesz baba most, akkor javaslok egy teljesen nőgyógyászati kivizsgálást hormonokkal együtt, hogy minél hamarabb sikerülhessen a következő project!

A kezelőben vizsgált meg ott van egy "kis ulrahang".Nem hőmérőztem.Mikor kimaradt akkor nagyon nagyon halvány volt a csík.Egy hét múlva is nagyítóval lehetett látni a csíkot.
ddia74
Mór
 
 


Nekem is megmutatta a képet .Egy fekete folt volt a szürkén.:-)
ddia74
Mór
 
 


A csíknak illene erősödnie, de nem teljesen mérvadó - a dokim kiborult attól, hogy én is ilyeneket mondtam neki, mint te, hogy halvány :):):). A biztos a vérvétel alapján meghatározott hcg-szint. Kétnaponta duplázódik egy bizonyos szintig a hcg, majd 48-72 óránként. Azért érdemes a folyamatos vérvételben bízni.

Mekkora volt a petezsák?

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?