Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Asszem veszek még 1 tesztet, mivel szombaton meg kellett volna jönnie és nekem mostanában 28 napos szokott lenni... De nem hiszem, hogy baba, mert ugye doki bácsi azt mondta és ráadásul 23. napi vérből! Bizta a cickafark tea elmulasztotta a kezdeti 3 napos barnázást...
F.
falina
 
 


Sziasztok lányok!

Bocs, hogy most nem tudok visszaolvasni, de lenne gyors egy kérdésem tőletek.
Szerintetek miért van az, hogy a doki 22. napon Uh után vizeletből nézte meg a hcg-met, ami persze nem mutatott babát. Erre leállított az utrogestannal, és majd ha megjön akkor szedjem újra a clostilt. Na én makacs voltam, és nem hagytam abba, bajom nem származhat belőle.
Szerintetek lehetséges, hogy nem nézte, hogy hányadik napon vagyok? Nem értem. Amikor UH-n vizsgált, azt mondta akkor a rendelőben majd vért vesz, és abból majd kiderül. Lehet hogy a sok beteg miatt ezt elfelejtette?
Egyébként a 27. napon vagyok, holnap elfogy az utrogestan és nem tudom mi tévő legyek. Kép
Légyszi adjatok tanácsot....

Köszi:
Belya
belyus
 
 


Belya, a vizeletből szerintem a 22. napon nem lehet sokat látni... Szerintem annyit megtehetsz, hogy felhívod és megkérdezed, vagy iratsz vele egy receptet...

Böbe
baba76
 
 

 
 

Belya!

A 22. napon maximum vérből lehet kimutatni, vegyél Clearblue tesztet, nekem a 27. napon kimutatta a terhességet! És persze beszélj a dokival, nehogy bajt okozzon ha hirtelen abba hagyod az utrót és leesik a progid.

Falina!
Ha megnyugtat mindenképp vegyél tesztet! Neked is a clearblue-t ajánlom, igaz drága (1600 Ft a DM-ben) Mivel hasonló a múltunk, én is biztos csinálnék egyet, mert kell az a megnyugtatás, hogy azért jön meg, mert nincs semmi és nem azért mert volt valami, de vége!
Hidd el az alacsony progi miatt, nem lenne most jó.
Azért is csináld meg, mert akkor szerintem hamarabb megjön, ha látod, hogy nincs semmi, tudat alatt szerintem lehet 1-2 napot késleltetni. És akkor hamarabb szedheted a clostit, hamarabb lesz jó a progid és hamarabb sikerül! Nagyon drukkolok!

T.
vtina
 
 


Tina!

Köszi az infókat, ari vagy, hogy szíveden viseled a gondomat! Kép
Igen, furcsa helyzet, de most én is azért izgulok, hogy ne legyen most babó, mivel a progiszintem alacsony... Veszek is egy tesztet du, h. hamarabb megjöjjön! Kép
falina
 
 


Böbe, Tina! Köszönöm!

Most már kicsit nyugodtabb vagyok! Kép

Falina! Neked akkor ahhoz drukkolok amit te szeretnél! Kép

Üdv: Belya
belyus
 
 


Sziasztok lányok!Kép

Bocsi, de nem nagyon tudok visszaolvasni, mert rengeteg dolgunk van!

Terika!Kép

Merre vagy? Talán a hétvégét pihened???KépKépKépKép
Ha akarod, ha nem,Kép leírom, hogy NAGYON jól éreztem magam!!!Kép

Puszi, Zita



Kép

Kép
Kép
zituska28
 
 


Jaj lányok, olyan jó érzés az a két rózsaszín csík a táblában... Kép
baba76
 
 


Sziasztok!

Dodó!
Micsoda hírek!Kép Nagyon drukkolok, hogy a későbbiekben is minden ilyen jól alakuljon.Kép

Belyus!
Én csak most döbbentem rá, hogy mégsem vagyok egyedül - bár még a Falináé sem "lejátszott meccs".... Szóval hárman várjuk nagyon az idő múlását.
Szerintem a legjobb megoldás, ha felhívod az orvosodat, és ő eldönti, mi a teendő ilyenkor. Lehet, hogy tényleg elfelejtette a vérvételt...

Én még mindig nem tudok beszámolni semmiről. Az egyedüli változás az előző hsz- m óta, hogy néha - néha görcsölget a pocakom. Amúgy meg nagyon jól érzem magam.

puszi: Terika
terika
 
 


Sziaszok! Szeretném a véleményeteket kérni, mert elbizonytalanodtam, sőt, kétségbe vagyok esve...Az a lényeg, hogy az elmúlt ciklusban 3x1 Clostit szedtem, hogy beállítsuk a progi szintem, ami alapból nagyon alacsony. Megvolt a 3 vérvétel, de sajnos még nincs eredmény. Ma már jelez a mensim, holnapra megjön, de ami aggaszt az az, hogy szinte egyáltalán nem érzek mellfeszülést.Ezt mindenki érzi, ha elég magas a progi-szint? van valaki, akinek mellfeszülés nélkül is jó volt a progi szintje? Az UHn minden ok volt, 13. napon 29 mm tüsző, 8,5 mm nyhártya, bár ez mindig rendben volt,csak a progi rendetlenkedett. Szerintetek most akkor mi van???? kardomba dőlök, ha 3x1 Clostitól sem megy fel eléggé....
Előre is köszi.
Ági
agidomi
 
 


Szia Ági!

Én csak a 4.-5. clostis hónap után éreztem mellfeszülést. De úgy igazán csak egyszer éreztem.
Szerintem nem ez számít, mindenki máshogy reagál a gyógyszerekre!
vtina
 
 


Ági!Kép

Nekem 46-os volt a progim, és EGYÁLTALÁN nem fájt a mellem!Kép
Szóval, ez semmit sem jelent! Nyugi!!!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28
 
 


Köszi lánykák, rögtön jobban érzem magam ! Már amennyire a több hete tartó álmatlanság -Closti óta- és az izgalom mellett lehet! Remélem igazatok van, jó lesz a progi és feloldja végre a doki a "tűzszünetet".
Ez a 4. Clostis ciklusom, az első három 2x1-es volt, de abból csak egy vetélésre futotta.
És valaki méhfájdalomra panaszkodott régebben, ha jól emlékszem Falina... Ezt én is éreztem, PÉ környékén és a petefészek szurkálással egyidőben abbamaradt. Viszont pár napig elég kellemetlenül fájt és érzékeny volt a hasan.
Ebbe fogunk belecsavarodni, a saját magunk figyelésébe....
De remélem mindenki hamarosan egész másra kell figyeljen, gondolok itt finom rugdalásra. Szívből kivánom...
Ági
agidomi
 
 


Henci! Köszi a válaszodat, remélem ki fogom bírni. Kicsit megnyugtattál.
Szerinted a termékenységvizsgáló tesztek érnek valamit???

Böbe!
Nem tudom miért lett sok tüszőm, a doki azt mondta, nem is biztos, hogy kellett volna szednem a clostit. Csak az a baj, egyik doki azt mondta szedjek, egy másik meg hogy nem kellett volna. Kurva jó fejek nem?
Ja és nekem az egyik doki azt mondta, a hőmérőzés bizony nem sokat ér. A másik doki meg abból állapította meg, hogy nincs tüszőrepim. Kinek higgyek?
Pupi
pupi
 
 


Sziasztok!

Zitus!Kép
Küldtem neked emilt. Megkaptad?

Terika
terika
 
 


Sziasztok!

Pupi,akkor szép sorjában (majd én megmondom a tutit...)
- clostit szerintem csak akkor érdemes szedni, ha volt előtte hormonvizsgálatod, amin kiderült, hogy valami gond van. Nekem a 3. és a 24. napon kellett menni, ott derült ki, hogy a tesztoszteronszintem magas, progi alacsony és hogy nem volt peteérésem. Nekem ez alapján állították be a gyógyszereket. Szerintem mindenképpen érdemes olyan orvost keresni, aki ezt megcsináltatja, valamint UH-gal kíséri a folyamatokat azaz a 13-14. napon megnézi hogy állsz és minden OK. e.
- hőmérőzés: nekem is azt mondta a doki, hogy személy szerint jobbnak tartja az UH-ot (mert ugye megbízhatóbb), viszont tény, hogy általában alkalmas arra, hogy te is figyelemmel kísérd a folyamatot (mivel azért úgy történnek a dolgok, ahogy leírják, azaz ha van peteérésed, akkor nő és csökken a hőd amikor kell, ha nincs peteérésed, akkor nincsenek ilyen ingadozások. Azaz tényleg megállapíthatta a doki ez alapján, hogy valószínűleg nincs peteérésed - na és ekkor kellett volna hormonvizsgálni)...

Egyébként tényleg jó fejek, kb. az utóbbi 1 évben, amióta irogatok ide, te vagy kb a 10. akinek kicsit sok tüsző érik vagy valami egyéb gond van... Kép Nem is beszélek az én dokimról, aki a rossz fog.gátlót felírta nekem anno és amikor mondtam neki, hogy fáj a fejem tőle és azt írja a gyógyszer papírja, hogy ekkor azonnal abba kellene hagyni, közölte, hogy ne túlérzékenykedjek, ez nem a gyógyszertől van...

A HSG egyébként hogy jött képbe? Miért kell menned?

Böbe
baba76
 
 


Sziasztok!
Rövid helyzetjelentés: a 12. napon vagyok, tegnap heveny hólyaghurutom lett, hurrá, annyi az akciózásnak. Ha még emlékszik valaki, choriogonin szurira várok, elvileg holnap esedékes, tegnap a gyógyszertárban közölték, hogy hiába rendelték meg, amit a gyártó vissza is igazolt, nem jött meg a szurim. Tiszta ideg lettem, hogy minden ellenem van, ma 10-re igérték sűrű bocsánatkérés közben, hogy lesz, de ha ma sem, akkor ez a hónap is nulla esélyes lesz.
Juca!
Ha mégis bekukkantasz még ide(írhattad volna hová mégy át)Mivel a kérdésedet hozzám intézted, azért én reagálok rá, igaz későn. A csajoknak igazuk van, a gyerek neme nem fontos. Az ember kezdetben teljességre vágyik és azt gondolja ez csak úgy lehetséges, ha a nemek aránya kiegyensúlyozott a családban. De ahogy az idő halad rá fogsz te is jönni, hogy nem ez a lényeg. Ha csak két gyerekre vágysz akkor még jobb, ha azonos neműek. De azt hiszem nem ez volt a legfőbb gondod. Ha valóban hiszel a jósnénidnek, akkor beszéld meg vele a problémád többi részét is, hátha abban is tud segíteni, milyen ütemben állj le a fogigátlóval, amit ha jól értettem muszáj szedned. Ja és ha tényleg csak 2007 körül szeretnétek még babát, akkor igazán ráérsz még ezen izgulni. Én azt mondom, a tervezett baba előtt ne 1 évet hagyd abba a gyógyszert, hanem csak 3-6 hónappal, ha úgyis closti kell, akkor minek annyi üresjárat. A dokinak nem muszáj tudni, hogy mennyi ideig nem szedted a fogigátlót. A hormonvizsgálatot talán azért nem erölteti mert fölöslegesnek tartja ismerve az elég stabilnak látszó hormonproblémádat.
Nekem nem jött össze az első clostis hónapban. 5-5 hónapig szedtem, plusz szuri mire sikerült. És vágytam fiúra, de igazából tényleg mindegy volt mi lesz, csak legyen és egészséges legyen.
Attól előre félni, hogy mi van ha clostival se sikerül, az hülyeség. Ezen ráérsz akkor aggódni, ha tényleg nem megy.
A többieknek:
Igazatok van, hogy kiakadtatok Jucán, de ha belego
ndoltok, mindenkinek a maga baja a legnagyobb, akármi legyen is az, és nem lehet elvárni hogy megértse a miénket. Ezen az alapon páran megsértődhetnének azokra akik már zebrásak, vagy babásak, hogy mondjuk a terhességi tünetek zavarják, mert ha jól sejtem itt mindenki ilyen tünetekre vágyik hasonló okokból, szóval akkor Akkor azok menjenek el és ne tartsák problémának a tüneteiket, örüljenek hogy vannak!?0
Na én se megbántani akarok itt senkit, csak ne legyünk ilyen szigorúak azért mert bajunk van. Na nehogy én is kikapjak! Kép
Akik már izgulnak bizonyos eredmények miatt azoknak szurkolok.
Szerdán megyek uh-ra, remélem jók lesznek az eredmények, habár a felfázás miatt ugye mindegy.

Vera mi van veled? Jelentkezz!!!

Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


PupiKép

Én csak a PG/53-at nézegettem úgy két hónapon keresztül. Saját tapasztalatom alapján azt kell, hogy mondjam, sz.rt sem ért, mivel össze-vissza mutatott mindenfélét. Azóta nem vizslatom magamat. Amúgy szeptemberben volt egy éve, hogy próbálkozunk, akkor könyörgésemre végre megcsináltatta a doki a hormonvizsgálatokat. Ki is derült, hogy magas a prolaktin szintem, arra szedek most Bromokriptint.

Henci
henci
 
 


Lányok!

Az Utro meddig tudja eltolni a mensit? Amíg "szedem" addig meg sem fog jönni?!?

Belya
belyus
 
 


Danaaia,

én nem szeretném ezt a szálat nagyon gombolyítani, mert csak felesleges vitákat eredményezhet, amik csak tönkretennék ezt az egyébként jó hangulatú és általában minden vihartól mentes topicot.

Egy dologban igaza van Jucának. Abban, hogy nem ide kell irogatnia. Van itt a Fogamzás oldalon belül egy topic, a Babaproject előtt állók ide! Az ő gondja inkább odavaló (ha megnézed, egy kicsit több ott a zebrás/babás lakó) - ott talán senkit nem fog bántani az, hogy neki nem mindegy, milyen nemű lesz a gyermeke, mint minket, akik azt várjuk, hogy egyáltalán legyen. És ez nem hasonlítható azzal, hogy mit érzek azzal kapcsolatban ha valakinek közülünk (akár hosszabb vagy rövidebb idő után) babája lesz. És ha őszinte vagyok magamhoz, azért az is okoz nehéz perceket igaz, akkor az ember az öröm és a "nekem miért nincs" érzés mellett megnyugszik, hogy van remény sikerülhet.

A másik témával kapcsolatos véleményem az, hogy nem jó egy gyereknek, ha már a születésekor olyan elvárásokat támasztanak vele szemben, amelyekre semmi ráhatása nincs. Ilyen pl. a neme. Nálunk a családban is volt fiút akarunk után született kislány és nem hiszem, hogy jót tett neki lelkileg, hogy a papája a születése után csalódott volt... Mindegy, ez nem is topic téma, befejeztem a morfondírozást. Kép

Kérlek, ne vedd ezt leszúrásnak vagy kikapásnak, csak én erről így gondolkodom...

Böbe
baba76
 
 


Belya,
nekem a baba emiatt nem ment el anno, az Utro megtartotta... egyébként még sosem szedtem baba nélkül, így erre nem tudom a választ.

Böbe
baba76
 
 


Dodó!
Ezek remek eredmények!Nagyon szorítok,hogy legyen belőle valaki!Tök jó lenne.

Kérdeztétek,hogy miért javasolja a dokim a laparoszkópiát,hát nem tudom.
Most legutóbb meg sem vizsgált csak a férjem eredményét nézte meg,hiába mondtam hogy köv. hónapban lesz állítólag hatása a kezelésének,ő csak a lapart hajtogatta,hogy milyen jó lenne megcsinálni,és a két eredményt összetéve kisütünk valamit.Nos.Akkor mi a francért nem azt csinálta,miért a hiszteroszkópiát?Ott nem talált semmit és 2 hónap után eszébe jut,hogy mégis megcsinálja...?Nem értem és most kicsit ki is vagyok akadva.

Remélem azért veletek minden oké,és hamar a babásodás útjára lépünk mindannyian.
Most nálunk is az akciók időszaka van 2 napja görcsölök,lehet most van a repi....

[color=#ff0000]
Vendég
 


Sziasztok!
Böbe, én sem gombolyítanàm tovàbb a szálat, csak arra reagálnék,amit írtál, mert pont ugyanezt írtam Danaaianak privátban. Hogy mennyire figyelek arra, mit írok Nektek, mert tudom, hogy mindenki örül a csíkos tesztemnek, de azért mindenkiben benne van, hogy miért nem én? És ez így is van jól. Amúgy egyelőre semmi okom nincs arra, hogy büszke terhesnek jelentsem ki magam. Kép

Tegnap horror napom volt. Kép Reggel volt egy minimális barna, irány a doki. Megvizsgált azt mondta Uh-n mintha látna valamit de szerinte túl kicsi (5. hét), és vékonyodott a mnyh. is, úgyhogy leállt a fejlődés, nemsokára megjön, utána elküld mindkettőnket genetikai kivizsgálásra. Azt mondta nem kell szedni semmit, mert nem lehet mit tenni. Azért vettek vért, hogy megnézzék a HCG és a progi mit csinál.
Képzelhetitek, hogy bőgtem, a férjemnek kellett hazavinnie, mert vezetni sem tudtam. Anyukám átjött vigasztalni szegény semmit nem értett: nincs semmi bajom,nem fáj a hasam, semmi görcs, nem vérzek,akkor most mi van. 3-kor felhívjuk a dokit: eredmény kicsit esett a progim, HCG nő továbbra is. Lehetett hallani a dokin, hogy nem érti az egészet. Nekünk meg okozott egy katasztrófális napot. Szednem kell az utrót, és pihennem kell. Ha bármi erős hasfájás, akkor irány a kórház, mert méhen kívül is lehet. De mégcsak egy kicsit sem érzem a hasamat, a barna is megszűnt. Csak lelkileg vagyok teljesen kikészülve. Hétfőre hívott be (csüt. péntek valami konferencián van) Nem tudom, hogyan bírom ki addig.
Szorítsatok, ha odabennt van a pici, kapaszkodjon erősen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kikészült Tina
vtina
 
 


Tina!
Nagyon sajnálom, hogy át kellett élned ilyen sokkot.Kép
Én nagyon szorítok értetek!!!
Simogasdd a pocidat, és mondd meg a picurnak, hogy nagyon kapaszkodjon.
Dolgozol?
Szerintem pihenned kellene 1-2 hetet.
És ne emelj nehezet!!!

Judyt

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Tina!Kép

Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!
Pihenj sokat, és próbálj nyugodt maradni! (tudom, ez a legnehezebb...)

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Tina!

Nem is tudom mit mondjak, sajnos nagyon jól tudom min mész most keresztül... Most jobb lenne leállnod pár napra a melóval!!!
Szorítok én is, hogy minden rendben legyen veletek! 2 ismerősöm is kihordott hasonló kezdetek mellett egészséges gyerekeket, most születtek meg az elmúlt másfél hónapban! KépA 12. hétig szedték az Utrót.

Nekem meg még mindig nem jött meg, kezdem nem érteni a dolgot (teszt negatív!). Már megint vmi újabb "komplikáció", hadd ne unatkozzam...

F.
falina
 
 


Tina!

Jaj, Istenem, nagyon tudom mit elsz at, ugyanez volt nekem majus vegen. Nagyon sajnalom,de tenyleg probalj meg pihenni, es az talan segit. Persze nehez helyzet, de majd a doki ugyis tudja mit kell tenni. Drukkolok neked, es vigyazz magadra!

Bobe!

En is szedem az utro most mar, remelem segiiiit majd!!!!!!
De izgalmas!!!!!

pusz nektek

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Falina!Kép

Remélem, csak a teszt volt rossz!Kép
Én nagyon drukkolok!Kép


Nekem 3 napja 37 a hőm, és ennek nagyon örülök, mert ez azt jelenti, hogy tökéletesen működök!Kép
Igaz, a tüszőrepit nem tudtuk kihasználni, de azért még lehetnek csodák!Kép
Ha pedig mégsem, akkor majd köv. hónapban!Kép

TáblicskuKép
Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Zitus!

Azert lehetnek csodak, remenykedni kell!!!!
Drukkolok neked!

Falina, Terika, Beyus, nektek mar lehet tudni valamit????

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Dodo!

Ha minden igaz ma leszek az első c.napon. Kép
Vmi jel már mutatkozni látszik...
Terikára és Belyusra én is kiváncsi vagyok, hátha ők nagyobb szerencsében részesülnek ebben a hónapban! Kép

F.
falina
 
 


Szziasztok!
Tina szurkolok hogy minden oké legyen. Kitartás és tényleg phenj sokat.

Zita, légyszi javíts ki mert én ma a 13. napon vagyok, igaz az uh eredményeim alapján nem látszik. 13 mm-es tüszőcske van, na én meg emiatt bőgtem ma reggel, mert annyira vártam, hogy kapom a tüszőrepi szurit és hajrá, erre ma kiderül hogy nem kapok, mert fölösleges. Kaptam uh-képet az alulméretezett tüszőmről, de minek? Azért hogy nézegessem, hogy na ebben a hónapban is ennyi volt. Ja és szedjem a duphastont, amitől megint késni fog.
Szóval én se vagyok túl vidám ma.
Valaki hozzon valami jó hírt is.
Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Szaisztok!

Fekszem egész nap, és a telefonomat is az irodaira irányítottam, semmivel nem vagyok hajlandó foglalkozni (ami munka)
Jó nehezen fog így hétfőig telni az idő!
Egy dolog miatt hihetetlen számomra a dolog, mivel semmi bajom nincs. A 2 vetélésemnél egyfolytában erősen görcsölt a hasam.
Fekszem és bízom ebben az utróban.

Még mindig kikészült Tina
vtina
 
 


Negatív.... Kép
belyus
 
 


Juj, de kar lanyok, tenyleg jol jonne valami jo hir nekunk!!!

Terika meg hatravan, lehet hogy neki van valami jo hire??? na, nem baj, majd a kovetkezo a mienk lesz!
Nekem meg 2 het kb mire kiderul, addig izgulhatok!

Tina!

Fekudjel csak, az a legjobb, es ne foglalkozzal semmivel, ne idegeskedj!

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Tina !
Nagyon-nagyon szorítok neked. Ha nem görcsöl a hasad, az jó jel és az is, hogy emelkedik a HCG!!! Pihenj amennyit csak tudsz és gondolj arra, hogy vannak bíztató jelek! Es lehet, hogy jobb is, hogy nem gyötörnek minden nap hüvelyi UH-val. Sokkal többet úgysem látnának, 3-4 nap kell ahhoz,hogy látható legyen a változás /növekedés/, bár kétségtelen, hogy neked ezek most nagyon hosszú napok lesznek.
Szurkolok, hogy köv. alkalommal egy szép nagy petezsákot lássanak!
Ági
agidomi
 
 


Böbe!
Köszi a leírtakat!
A HSG-re úgy jutottam el, hogy elmentem egy dokihoz, felírta a Clostit, mert a hőmérőzésből megállapította, hogy nincs tüszőrepim. Beszedtem. Utána elmentem egy másik dokihoz, megnézett hüvelyi UH-n és azt mondta, sok a tüszőm meg cisztát is látott. És ő mondta, akkor szép sorjában megcsináljuk a vizsgálatokat(HSG, vérvétel, stb.).
Most be vagyok tojva, mert félek nehogy a ciszták megnőjenek és valami bajom legyen. Ugyanis ma reggel majd behánytam meg egész nap hányingerem volt. (Holnap kell megjönnie.)Remélem nem a cisztáktól. De a hasam csak egy kicsit fáj, és gondolom nagyon fájna , ha a cisztákkal lenne valami.Mit gondolsz???
Mert ugye a doki nem mondta, hogy a ciszták elmúlnak-e vagy mi lesz velük. Nem mondanak ezek semmit.
És te hogy állsz a gyerekprogrammal?
Annyi mindenki ír ide, hogy elolvasni sem tudom őket.
Pupi
pupi
 
 


Tina!
Nagyon szorítok nektek!
Vendég
 


Sziasztok!

MEGJÖÖÖÖÖÖTTTTT!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zita, jó volt az a kérdőjel a 61. nap mellett. Most ez lesz az 1. nap. Holnaptól 2*1 clostilbegyt. Saját ajánlásra (eredetileg csak 1*1 lenne, de lejárt a receptem, és a Dokim - szerintem véletlenül - 2*1-et írt rá az új receptre, és én most ennek hiszek Kép).

Tina, Kép Kép Kép Kép Kép Nagyon együttérzek veled! Kitartás! Várjuk ki a hétfőt Kép Fel a fejjel! Mennek a +++++ sugarak!!!!!!

Dana, abból a tüszőből még bármi lehet! Nem kötelező annak a 13. napon már hatalmasnak lenni.

Majd még írok többet a hétvégén. Jók legyetek!

Üdv.: V.
vera77
 
 


Sziasztok!Kép

Vera!Kép

De jó, hogy előkerültél!KépKépKép
És kivételesen annak is örülök, hogy megjött! De ez volt az utolsó!!! OK???KépKépKép

Dana!Kép

Nekem a 13. napon szinte mindíg ilyen méretű tüszőcskéim vannak, de nem véletlenül: nekem a 16-17. napon szokott repedni! ez egyáltalán nem baj!!!
Nézegesd csak azt a képet, hátha már a babádat nézegeted!KépKépKép

dodo!Kép

Akkor együtt izgulhatunk!Kép (mert azért egy kicsit izgulok ám én is!)

Terika!Kép

Ugye nem kell mondanom, hogy "ha akarod, ha nem"Kép NAGYON SZORÍTOK!!!!Kép
Ja, kééépzeld kaptam Bobótól levelet!!!KépKép Tudsz Te erről valamit????KépKépKép

FalinaKép, BelyusKép

SajnálomKépKépKép
Remélem, a következő hónap a Tiétek lesz!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok!
Tina!
Használd ki az időt, olvass, nézz filmeket valahogy koncentrálj a pihenésre, amire eddig úgyse volt módod, és biztos minden oké lesz, írtam neked, nekem milyen rossz volt Julival az 5-7. hét. Jobb is hogy nem látod naponta a vizsgálati eredményeket. Így bizakodj abban, hogy tényleg nincs semmi rossz tüneted, addig is én is küldöm a pozitív energiát, bár eléggé le vagyok törve.
Vera! Hát a helyedben engem is feldobna hogy megjött. Mi mindennek tud az ember örülni. Kép)
A closti-szedés is feldobja az embert, a tudat
hogy tesz valamit a cél érdekében. Engem is feldobott.
Köszi a biztatást, már azt hittem engem nem biztat senki, de ez olyan jól esett. Mert ma reggel is olyan lefelé görbülő szájjal ébredtem.
Zita neked is köszi a biztatást, legyen igazatok.
Belyus!
Sajnálom. Neked volt az a sok tüsződ a clostitól, ugye? Bocsi ha nem jól emlékszem. Mi a következő lépés? Szeded tovább a gyogyit? Hanyadik napon vagy? ne keseredj el.
Dodo, Terika!
Tessék jó hírekkel felvidítani ezt a bandát!!Kép)))
Szurkolok én is.
Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Szia Vera!

De jo, hogy jottel, meg de jo, hogy megjott!!! Neha ennek is orulni kell!
Jo lesz neked az a closti, nekem is nagyon jot tett. Te hogy reagaltal ra, amikor multkor szedted?

Dana!

Hogyne biztatnank teged is!
Itt mindenki biztat mindenkit! Tudd am, hogy en is drukkolok neked!

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Dodo!Kép

Benéztem ide hozzátok isKép, mivel lehet, hogy jövő hónaptól csatlakozhatok hozzátokKép

Bár olyan jó lenne, ha nem kerülne sor ráKép

Azt szeretném megkérdezni Tőled illetve a többiektől is, hogy ha 18 mm-es most a tüsző és 14.napon vagyok, akkor az még nőhet,ugye?

Mert nekem a ciklusaim elég változóak de ált. 30 napon túliak.

A Clostilt nekem ha megjön a 2. naptól írta fel és 5 napig kell szednem minden este 1 db-ot.

És én elég cisztás voltam régen még a fogi előtt.

Lehet, hogy azért írt fel csak 1 db-ot, hogy nehogy ciszta legyen???

A vérvétel meg a 24. napon lesz, az OK?
Akkor nézik meg, hogy volt-e repim???

És ha igen, és nincs babó, akkor mi a köv. lépés???

A páromat mikor küldi el vizsgálatra???

Mea
mea
 
 


Mea!

Irtam neked am a megint megjottbe is az elobb, de irom ide is, hogy a 14. napon a 18 mm az jo, ha 30 napos a ciklusod, akkor meg kulonosen jo, mert kicsit kesobb van egyebkent is a tuszorepi, es addig meg nohet, akar 1-2-3 mm is naponta!

En a 3. naptol szedek 2x1 clostit 5 napon at, de nem mindeki igy szedi, kulonbozo velekedesek vannak dokik kozott ki hogy irja fel, de valoszinuleg mindegyik fele jo!
Neked a 1 db boven eleg lesz, mert spontan is ilyen szep tuszod erik, nekem azert kell tobb, mert nekem nem erik meg rendesen, nem reped meg magatol. Ja, es a clostitol a progiszinted is jobb lesz.
Igen, azert irt fel 1 db-ot, hogy nehogy tulstimulaljon, es ne legyen cisztad. Nekem is lett eloszor egy cisztam aprilisban, de hala Istennek eltunt magatol.
Igen, a 24. napi vervetelbol latjak, hogy mennyi a progi, volt-e a tuszorepi. Jo a 24 napon is, nekem most a 22-en lesz. Eloirasszeruen a 19,21,23 napokon kellene 3 vervetel, de ilyet nem szoktak. Eleg egy. A 24 napon is fogjak neked latni, hogy jo-e a progid.
Ha meg nincs babo, akkor meg kezdodik elolrol az egesz, clostival ujra. Nekem is igy van, de mondta dokikam, hogy 1 veves closti szedessel 80% hogy lesz bebi. Persze neha szunetet is kell hagyni, azt hiszem 2,3 honap utan szoktak hagyni 1-2 honap szunetet, de ez is dokitol fugg, majd o megmondja.
A parodat minel elobb el kene kuldeni vizsgalatra, hogy legalabb azt tudjatok, hogy vele minden rendben, mert ha vele nem minden ok, akkor teged hiaba stimulalnak clstival.
Az meg nem egy bonyolult vizsgalat, le kell adni spermakat, megnezik a szamot, meg hogy mennyire aktivak, es ennyi. Jo ezt minel hamarabb megcsinaltatni, hogy megnyugodjatok.

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Sziasztok!

Nekem a következő ciklustól kell szednem a clostyt az 3. naptól 2x1-et 5 napon át, de mellé kaptam bromot és medrolt is. Szedte valamelyikőtök ezeket a gyógyszereket?

Móni

Kép
móni23
 
 


Moni!

Igen, en is bromoval szedem a clostit, mert magas egy kicsit a prolaktinom. A masikat nem szedtem...

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Sziasztok Lányok!
Előző ellentmondásos ciklusom ma végérvényesen lezárult. A megszokottól eltérően plusz 6 nap kellett, hogy megjöjjön... Ma vagyok az első piros napon. Végre kezdhetem vasárnaptól a Clostit. Nagy reményeket fűzök hozzá! Kép

Tina!
Hogy vagytok? Ugye nincs barnázgatás!?

F.
falina
 
 


Sziasztok, újaknak üdv!
Falina! Gondolom nem örültél a plusz 6 napnak. Nekem is volt a múlt ciklusban plusz 1 hét, előtte meg 4. Most már eleve úgy várom a piros napokat, hogy biztos késni fog. megint szednem kell a duphastont.
Tina nagyon nem jön. Remélem csak azért mert tényleg szigorúan pihen és nem más van. Ügy izgulok érte.

Sziasztok
Dana

Kép
danaaia
 
 


Dana!
Valoban nem orultem a plusz 6 napnak...

En is remelem, hogy Tina szigoruan betartja a pihenot, azert nem jeletkezik. Hosszu orak, napok lehetnek most ezek szamara.

Lanyok!
Holnap kezdem ugye a Clostit. Mikor szamithatok fajdalmakra, amikrol korabban beszeltetek? Mar rogton a szedestol vagy ciklus kozepe tajan az eres kornyeken?

Koszi a valaszt elore isÉ F.
falina
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkot, lányok!Kép Ennek ellenére új hónapot kezdtem....

Pupi, Mea, Móni!
Üdv itt!

Megy a drukk mindenkinek!Kép

Terika
terika
 
 


Sziasztok Lányok,

Kérdésem lenne:
Beszedtem a Clostilt 1X1 3. vérzés naptól 5 napon át és kaptam hozzá bromot is.
Ugyanezt kaptam amikor első kisfiammal terhes lettem. Akkor rögtön bevált.
Tegnap 24.cn óta rózsaszínesen megjött (?)
Még sohasem volt 32 napnál rövidebb ciklusom (de egyébként inkább rendszertelen)

Most mit jelent ez? Kezdjem újra szedni vasárnaptól a clostilt akkor is ha rendesen nem jön meg?
Köszi előre is a segítséget.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?