Új privát üzeneted érkezett!

Titi!

Már bocs, de ez szerintem hülyeség! Mi az, hogy olyan nyoma van???? Ennek szerintem akkor van nyoma, ha voltál a 12. napon UH-n és látta, hogy van pl 2 érő félben levő tüsződ. Majd elmész a 18. napon és már nincsenek ott! szerintem ez a nyoma lehet egyedül. Illetve ha csináltak vérvételt, akkor a progi szint emelkedéséből látszik, hogy volt tüszőrepi! (Lassan elmehetnék nőgyógyásznak, annyi mindent tanultam itt!)
Picit furi ez a doki! Na nem akarlak letörni, de nagyon résen kell lenni!
Ha mész holnap vérvételre néznek hcg-t? Vagy nem nőgyógyis vérvételre mész?

T.
vtina
 
 


Tina!
Fogalmam sincs, mit gondoljak, ő tudja, mit látott...Kép Nem tudom, hogy hcg-t néznek-e, szerintem a műtét miatt kell csak egyáltalános vérkép...
Szerinted lehet külön kérni, hogy azt is nézzék meg?

Mikor kell menned dokihoz? Milyen vizsgálatok következnek?
titi_
 
 


Titi!

Ha látta, hogy megrepedt a tüsződ, akkor lehet arra is esély, hogy megtermékenyülj. A műtéttel csak meg kéne várni, hogy mi lesz? Nem?
Nekem egyre furább ez a doki!
A 24. naptól ki lehet mutatni a terhsséget vérben, nekem ezt a hormonpótlások miatt csinálták.
Holnap megyenk vérvételre, megnézik, hogy nem esik-e a progim. A további vizsgálatokról még nem tudok mit mondani, annyira az elején vagyok. Szerintem, hogy lássuk mi van odabenn(és hol), még arra is kell várni 1,5-2 hetet. De gondolom, holnap megbeszéljük a dokival.
vtina
 
 

 
 

Persze, ő is azt mondta, hogy még akár terhes is lehetekKép Meg kell várni, hogy megjöjjön /remélem, nem fogKép/és csak utána műt!

Minden képpen számolj majd be a vizsgálat eredményéről!
titi_
 
 


Bobe!

Mire kaptad a prednisolont, mi az????

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Dodo, nekem magas egy kicsi a tesztoszteron szintem, erre kapom a Prednisolon, egyébként egy szteroid, úgyhogy mókásan gömbölyödöm tőle.... Kép

Egyébként jót tesz, mert amikor egy hónapban nem szedtem, nem is volt minden OK....

Böbe
baba76
 
 


Koszi, Bobe!

Ja, kepzeljetek lanyok nem is mondtam a legnagyobb hirt ma, amitol orult jo kedvem van!

ELMULT A CANDIDAM!!!! TELJESEN, ES MINDEN MAS ALLERGIAM IS!!!! MA REGGEL ELLENORIZTEK!!!!
3 HONAP KEMENY DIETA!!!!!!

JEHHHEJJJ!!!!!

na, pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Dodo! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
baba76
 
 


Dodo!
Ez jó hír!
Gondolom nem szívesen emlékszel vissza, de leírnád, hogy volt-e vmi tünete nálad ennek a betegségnek? (Azt hallottam, hogy általában tünetmentes.)
Köszi:
Tim
falina
 
 


Dodó!

Reméljük ez az első nagy lépés...
vtina
 
 


sziasztok csajok,
de örülök nektek:-)))))))))))))))))én is szedtem clostyt tavaly augusztusba,csatlakozhatom hozzátok?????????????????????azóta van egy 5 hónapos kisfiam:-)))))))))))))))))))))
szóval nálam az volt hogy magas a tesztoszterin szintem és ha nem szedek gyógyszert nem jön meg=nincs peteérésem:-(((((((((((((((((((((((
szóval én a ciklus 3.napjától szedtem napi egyet,utána a 11 és 13.nap között voltam uh-n ahol megállapították hogy van egy petém(ő lett bálint)aztán nekiálltunk a projectnek és össze is jött elsőre:-))))))))))))))))))))
most az a kérdés mi lesz a következőnél???????????
nem olvastam végig az üzeneteket,szóval lehet hogy olyat kérdezek,amire már lehet hogy fent van a válsz,akkor bocsi.szóval szült már vaki közületek másodikat úgy hogy az elsőnél szedte a clostyt és a másodiknál estleg nem kellett?mert nekem a dokim azt mondta hogy lehet hogy a szülés helyretett és a másodiknál már nem kell,de nem tom,mert szülés után 3 héttel felírta fogamzásgátlót,mert ugye nem volt tejem:-((((((((((((((((tehát nem tudom hogy megjött volna estleg,de majd kipróbálom:-(((((((((((((
valaki nyugtasson meg hogy ha az elsőnél hatott a másodiknál is jó lesz,tiszta para vagyok hogy a második már talán össze se jön,help

kösziköszi
juca
Jucaa
 


Juca!
Én még kezdő vagyok a témában, de szerintem a többiek is azt fogják mondani, hogy mindenképpen vérvizsgálattal kell kezdeni. Abból fog látszani, hogy normális értékekeid vannak-e. No meg le kell állni a fogigátlóval és figyelni van-e peteérésed.

Lányok!
Szerintetek a cickafark-palásfű teának van olyan hatása, hogy szinte állandóan pisilni kell járnom?

F.
falina
 
 


szia F,

szóval engem anno elküldött vérvételre,ott derült ki a magas tesztoszteron szint.erre azt mondta szedjem a fogit és ha gyereket akarunk felírja a clostyt,na így is volt,beszedtem az utolsó adagot,attól megjött ugye szokás szerint és a 3.nap már szedtem is a clostyt aztán UH és......bálint lett belőle:-)
de most mivel rögtön szülés után elkezdtem szedni a fogit nem tom megjött e volna,de arra gondoltam kipróbálom.
Vagy ez marhaság szerintetek?
Szóval hogy abbahagyom a gyógyszert és várom a csodát.......
Aztán ha nem jön meg majd kitalálok valmit a dokimnak hogy "véletlenül"miért hagytam abba?
Vagy ez nem túl jó ötlet?

Én nem tudom a tea hatását,de nekem akkor kellett folyton pisilnem mikor teherbe estem:-)semmi mást nem éreztem csak hogy pisilnem kell és ráadásul mennyiséget is.

üdv.:
juca
Jucaa
 


Sziasztok!

Dodó!
De jó hírrel jöttél!Kép Remélem, a hónap végén még ennél is jobb hírt közölsz velünk!Kép

Juca!
Üdv itt!Kép
A kisfiam is Clostis- baba, DE én most nagyon bízom abban, hogy a kistesó bogyók nélkül is sikerülhet.
Szerintem sem "túl jó ötlet" amit írtál. Ahogy Falina is írta, nem árt egy vérvétel. Akkor kiderül, hogy egyáltalán szükséged van- e a bogyókra.

Falina!Kép
Köszi, megvagyok. Egyik percben ezt gondolom, a másikban meg azt. Akárhogy is sikerül ez a hónap, én abban az egyben biztos vagyok, hogy sikerülni fog - a kérdés csak az, hogy mikor.
Már csak 6 nap, nekem meg 7 - szóval már csak ezt a néhány napot kell kibírni.
Megy a drukk!Kép

Viki!
Olyan rég jelentkeztél....Kép

puszi: Terika
terika
 
 


Szia Terika,

de jó ha bogyó nélkül összejön a kövtkező elmondod majd?nagyon szorítok értetek:-))))))))

figyu,valamit nem értek:ahhoz hogy el tudjak menni hormonvizsgálatra,mindenképpen abba kell hagynom a fogit,mert az mellett nem mutat ki semmit mert ugye az nem engedi hogy megugurjon a tesztoszteronszintem,ezért kell szednem.szóval ígyis úgyis abba kell hagynom nem?vagy tök félreinfomált vagyok?
mert nekem azt mondta a dokim hogy fogigátló,closty,aztán....mert különben várhatunk arra ítéletnepig hogy megjöjjön és el tudjam kezdeni a clostyt.vagy nem így van?
mert megnézzük hogy va e peteérésem,szóval nem szedek gógyszert és ha nincs megint fogigátló és csak utána closty.akkor nem mindegy mennyi ideig utána szedem még a fogigátlót,egy hónap vagy fél év?vagy teljesen rosszul gondolom?

ne nézzetek hülyének,de én csak azt tudom amit a dokim mondott,mert elötte nem beszéltem másokkal akik szednek clostyt,szóval burokban voltam:-((((((((((
Jucaa
 


Tina!
Első voltam megint a dokinál. Kép
UH után azt mondta, hogy volt tűszőrepi, semmi egyebet. Utólag jutott eszembe, hogy mondhatott volna vmit a nyálkahártyámról. Nah mindegy, legalább nem idegeskedem, hogy megfelelő vastagságú-e. ;)
3. napi vérvétel eredményét ha nem kérdezem, nem is keresi. Szerencsémre tegnapi adaggal megkapta, azt mondta hogy elváltozás nincs. Kérdeztem, hogy progiszinttel mi van, de azt mondta, hogy csak azt mai vérvétellel néznek. Én azt hittem, hogy a 3. napon is néznek ilyet...???
Neked bővebben szokott nyilatkozni?

Felírta nekem is a Clostit, a 3. naptól.
Eredmény a vérvételről ma 15 h után.

Falina
falina
 
 


Juca!
Arra emlékszel, hogy már azelőtt sokat pisiltél, mielőtt először meg kellett volna jönnie?

Egyébként én is hihetetlen mennyiségeket pisilek 15 percenként kb. 2 napja. Dokitól kérdeztem, hogy az Elevittől lehet-e, de azt mondta nem. Falina
falina
 
 


Falina!

Nekem olyan tunetek voltak, hogy korpas haj, puffadas, emesztesi zavarok, gyomoreges, hasmenes gyakran, ekcema, borproblemak: pikkelysomor, erzekeny volt a kezem a vegyszerekre, csak kesztyuben tudtam mosogatni, ilyenek.
DE lehetnek mas tunetek is. Neked van valami hasonlo?

KOszi Bobe!
Neked is megy a drukk, mar csak 2 hetet kell kibirnod!?

En szombaton megyek UH-ra, majd meglatjuk! Izgulok!

Terika!
De jo, hogy itt vagy, en is am viszonylag turelmesen varok, szoval sokkal kevesbe gondolok ra, neked is ossze fog jonni spontan, meglatod! Te most nem szedsz clostit?

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Dodo!
Ezek a tünetek mitől voltak neked, az Elevittől?
Puffadás van, de az sztem attól, hogy híztam 2 kilót az utóbbi 1-2 hétben.
Falina
falina
 
 


Falina!

Nem, ezek a tunetek a candidatol voltak, nem azt kerdezted, hogy azzal milyen tuneteim voltak? Bocs, azt hittem. En egyebkent nem szedek elevitet. Termeszetes vitaminokat szedek, nem szeretem a szintetikust.

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Sziasztok!

Hát én nem az első voltam a dokinál. 9-re értem oda, és 10-re végeztem. Vettek megint vért, és UH-t nézett, ami szerint így mondta: jó vaskos a mnyh, és nőtt a sárgatesthormont termelő valami is a petefészkemben (ez nekem újdonság, tudjhátok mi ez?) Hétfőn 88 volt a progim, ma 130 v. 170 körülinek kell lennie. Szerdán megyek reggel 7-re legközelebb, Elvileg akkor már kell látnunk.
Ja és nekem semmilyen tünetem nincs! Picit érzékenyebb a mellem, és nincs étvágyam, de ezen túl semmi!
Falina láttam a vérvevőben a Leidenes csekkedet, meg asszem a véredet is! Kép Kár, hogy nem találkoztunk.
Igen a doki egy kicsit szűkszavú, csak azt mondja, hogy rendben van a dolog, de értékeket nem mond, azokra rá kell kérdezni, ha kiváncsi vagy rá. Én eddig nem kérdeztem, ha ő azt mondja, hogy minden nagyon jó és jó magas, akkor bízom benne. Ma velem nagyon aranyos volt és bőbeszédű, nem én kérdeztem az adatokat!
Szia Jucaa! Üdv itt, szerintem abból sincs baj, ha clostval jön össze. Az első babádnál is sikerült az első hónapban, tehát nem szedted agyon magad vele. Én is csatlakozom, egy vérvétel mindent megmutat.

Na még írok, most megyek enni, mert még ma nem ettem.
T.
vtina
 
 


Dodo!
Jah, de téged a candidáról kérdeztelek, de közben Jucával a cickafark tea hátásáról beszélgettünk legutóbb és elfelejtettem emiatt, hogy tőled kérdeztem a candidáról. Azt hittem te is a teáról vagy az elevitről írtál. Bocs!

Tina!
Fúúú, a progi így nekiindul ilyenkor? Nem is tudtam.
Aranyos volt az asszisztens, kérdezte, hogy: -Na, hogy érzem, terhes vagyok? Aztán én ecseteltem neki, hogy ezt és ezt a tünetet produkálom, szal esély van rá. ;) Aztán persze 2,5 óra múlva kiderül! Annyira izgatott vagyok. Kép
F.
falina
 
 


Szia F,

igen,én már elötte jártam pisilni,olvasgattam össze vissza a terhesség tüneteiről és valahol az volt hogy csomót kell WC-re járni.na ettől lett gyanús, hogy lehet hogy terhes vagyok.és kb olyan 8-9 hetes terhes voltam amikor először volt hányingerem.Az elevitet én is szedtem,de semmilyen tünetet nem produkált.
Nagyon szorítok neked,remélem
összejött:-))))))))))))))))))))

Szia T.
hát nem tudom,de te mit gondolsz,hagyjam abba a fogit és vérévétel?
mert mi van ha abbahagyom,megvárom megjön e és ha nem csak utána vérvétel?

Puszi mindenkinek
juca
Jucaa
 


Falina!

Velem ma pont az asszisztens nem volt aranyos! Szoktam neki is pénzt adni ha vesz vért, de ma büntiből nem adtam! Szerda reggel lecsapolak rendesen.
A teától járhatsz sokat pisilni (főleg ha sokat iszol belőle) Én legalábbis ha teát vagy sört iszom azonnal mennem kell! És tessék, nekem most egyáltalán nem kell sűrűn járnom! szóval nem ez számít.
Jó, hogy együtt izgulhatunk, Te három nulla-nulla-kor hívod? Mert akkor én picit később. T.
vtina
 
 


Juca!

Szerintem menj el dokihoz, és beszéljétek meg. Gondolom ilyenkor abba kell hagyni és várni kell egy kicsit. De ha párhuzamosan elkészül a vérvétel gondolom az nem lehet baj. Hacsak az ilyenkor nem mutat valótlan (fogigátló által befolyásolt) értékeket. Nem tudom mennyi idő kell, hogy visszazökkenjen. Kérdezd meg az orvosodat mindenképp!

T.
vtina
 
 


Tina!
Én 15.05-kor akarom hívni, gondolom többen hivogatják majd.
A 3. napi véreredményben neked sem néztek anno progiszintet?
Nah, megyek pisilni. ;)
F.
falina
 
 


Falina!

Ha jól emlélkszem a 3. nap nekem nem vettek vért csak UH-n nézte, hogy elmúltak-e az aktuális havi ciszták.
Most már nekem is kell, (de most nyomtam le fél liter ásványvizet)
T.
vtina
 
 


Falina!
Most nézem csak mennyi az idő! Gondolom izgulsz nagyon már! Nagyon szar egy helyzet. Én tudom, ezért nem mentem el pénteken a vérvételre. De reméljük jó hírt kapsz!!!
Kép
T.
vtina
 
 


Tina!
Már reggel óta izgatott vagyok! A szívem erősen ver, meg minden. Nem gondoltam, hogy ez ennyire kikészít. :/ Az órák alig teltek, 10 perc múlva túl leszek rajta...
F.
falina
 
 


Ja, ez a telefon kegyetlen. Én is alig vártam, hogy 3 óra legyen, aztán meg nem mertem telefonálni
T
vtina
 
 


Lányok!
Megvan az eredmény. Baba nincs, de nem is baj, mert picit alacsony a progi szintem, ergo most sem maradt volna meg.

Zita!
Ha frissíted a táblánkat, írd bele légyszi' nekem, hogy 3. naptól 2x1 Closti. Ezennel hivatalosan is közétek tartozom!

F.
falina
 
 


Annyit még, hogy valami azért lehetett, mert tegnap teszteltem egyet, és volt egy nagyon halvány 2. csík, csak nem akartam előre inni a medve bőrére és nem mondtam nektek. Kép
F
falina
 
 


Falina!

Sajnálom, de szerintem ez így jobb! Először legyen rendben a hormon, aztán jöhet a baba. Nekem is az első hónap szedés után, már jó lett.
A teszt: Ha Rapi gravi HCG-t csináltál, azon mindig van egy nagyon halvány másodk csík!! (én is tapasztaltam és másoktól is hallottam)
Sajnálom nagyon, de az a lényeg, hogy a kövi hónapban beáll a jó hormonszint és tényleg jöhet az a baba. Mellesleg az sem hátrány, hogy kiderült tényleg alacsony a hormonszint, tehát ez áll a vetélések mögött. És ezt a legegyszerűbb kezelni!!!

T.
vtina
 
 


Sziasztok lányok!
Megigérem visszaolvasok mindent.
Nagyon elmaradtam tőletek.Lehet önző vagyok,de lelki segítségre lenne szükségem.Ugye 1,5 hónapja kimutatták a férjemnél a tesztoszteronhiányt és a kevesebb sprmaszámot,kezelték gyógyszerrel,most várhatjuk az eredményt.De most jöttem a nődokitól,aki javasolta nekem a laparoszkópiát,holott a hyszteroszkópia után azt mondta(szept.13),minden rendben nem kell elvégezni.Most akkor mi van?Olyan rossz.

Zita!
Tök szép a táblázat.Ma a 10.cnapon vagyok,sajnos és nem a 36.-on.Időközben megjött.Veled mi újság?

Dodó!
Örülök,hogy elmult az fránya candida.Kép
Vendég
 


Tina!
Párodat vizsgálták már?
Végülis azt nem mondta, hogy alapban alacsony a progim. Igazából azt mondta, hogy azért alacsony, mert meg fog jönni. Neked mondott értéket is vagy azt hogy alacsony a szintje?
Medi-labbal teszteltem, de ez volt a legolcsóbb, szal többet nem veszek ilyet. Eddig mindig középkategóriást vettem, de a patikában rábeszéltek erre...
Üdv
falina
 
 


Sziasztok!

Juca!
Hát persze, hogy elmondom, ha összejön - akár bogyó nélkül, akár bogyóval! Bár már ott tartanék! Az idő egyelőre nem engem igazol...
Köszi a drukkot!Kép
Ahogy már Tina is írta, kérdezd meg az orvosodat mindenképp, hogy mi legyen a megfelelő sorrend. Nehogy valóban téves képet kapj, mert fogigátló mellett készül el a hormonvizsgálatod.

Falina!
Én nem ilyen hírre számítottam.... Sajnálom.
Akkor most egyedül maradok?Kép
Nézzük pozitívan a dolgot: a Closti most helyreteszi a dolgaidat, aminek az eredményét pedig tudjuk...Kép

Viki!
Mivel magyarázta az orvosod a vizsgálat szükségességét? Egyszerűen csak ki akar zárni minden szervi problémát?

Velem semmi nem történik mostanság. Nem érzek semmit ( szurkálást, görcsöt...), de azt hiszem, ez a hónap sem AZ. Persze lehetnek csodák...
Ja, és persze nagyon várom Zitust, aki holnap meglátogat minket.KépKépKép

Megy a drukk mindenkinek!Kép

puszi: Terika
terika
 
 


Sziasztok!

Falina, én tesztben a Clearblue-ra esküszöm, igaz, drága, de ezen sosem láttam félrevezető csíkot, viszont nekem anno a 28. napon is mutatott eredményt... Nekem megéri...
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze, de tudod, új hónap, új remények...

Tina, az a lényeg, hogy minden rendben legyen... ne érdekeljenek hülye eredmények, mert csak fantáziál az ember... (rajtam a fél család röhög, amikor az eredmények és a doki felvont szemöldöke alapján megpróbálok kombinálni... szerencsére a sógornőm védőnő és időnként visszaránt a földre...)

Böbe
baba76
 
 


Sziasztok!

Falina nekem a Clearblue a 27. napon mutatta ki most az eredményt, és jó erősen!

Böbe!
Köszi, de most nem kombinálok semmit, csak vigyázok magamra. A tegnapi eredményeim szerint még mindig jóval magasabb a progim,mint a normál. (de az értéket nem tudom, mert nem kérdeztem meg.)
Úgyhogy ezzel remélem, nem lesz gond!

Tina
vtina
 
 


Sziasztok:
Zita, örülök a táblázatnak, kár hogy én vagyok a legalján. Kép
Juca!
Nekem két lányom van, mindkettő clostis. Én is reménykedtem, hogy szülés után majd milyen jó lesz, mert miden helyrejön. De láthatólag nekem is valami olyan hormonzavarom van, ami rendszertelen vérzést okoz, peteérésem csak gyógyszerrel van. Én ezért nem is szedek fogigátlót. MInek? Ha meg mégis csoda történne és gyogyi nélkül lenne babám én nem tiltakoznék. De ilyenre nem számíthatok, én már harmadszor álltam neki closti-kúrának és nagyon reménykedem hogy harmadszor is segít. Beláttam, hogy enélkül nem megy. Nálünk háromember kell a gyerekhez, én, apa és a doki, aki felírja a clostit. Lehetne rosszabb is.
Szóval Juca. Neked azt kellene eldöntened, mikor szeretnél újra babát. Ha már most, akkor mindenképp hagyd abba a gyogyit és beszéld meg az orvossal, hogy most 2-3 hónapon át vártok hogy helyreáll-e a hormonszinted és közben vérvételt is csináltok. Aztán ha kell, lehet szedni a clostit megint. Szerintem ez teljesen tiszta ügy. A dokival beszéld meg.
Falina!
Üdv a gyogyisok közt. Remélem neked is jót tesz.
.
Én kértem a duphaston helyett a choriogonin injekciót, állítólag nehéz bszerezni. Most leadtam a gyógyszertárban a receptet és állítólag hétfőre megrendelik. Félek hogy nem lesz meg pedig szerdán kell. Őrület ez, hogy nem lehet rendesen kapni. Járt már így valaki? És nincs más hasonló helyette. Még a gyógyszergyárak is ellenem vannak. Van valakinek otthon fölösleges tartalék? Komolyan érdekel.
puszi mindenkinek
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Szia Danaaia!

A héten 3x vettem elő a piszkozatok mappából a válaszlevelemet, de valami állandóan közbejött. Zűrös egy hetem volt, közben meg arra koncentráltam, hogy semmin ne nagyon izgassam magam. Ami elég nehéz.
Hétfőn befejezem és elküldöm!

Többiek!
Írjatok mi a helyzet, többeknek is jön már az izgulós időszak!
Nem akarlak Titeket nagyon tünetekkel traktálni, de felfedeztem egy elég jellegzetest. Nagyon érzékeny vagyok a szagokra. (amúgy eddig is ez voltam de most már elmehetnék parfümgyárba is dolgozni illatösszeállítónak vagy minek).
Tegnap étteremben voltunk, kértem egy adag paradicsomos rákot. Kihozták, beleszagoltam és majdnem elhánytam magam, egy az egybe állatkerti majomház szaga volt, de rettentő erősen. 4-en voltunk, mindenki megszaglászta és azt mondták, talán mintha egy kicsit fura lenne, de nem nagyon érzik. Én hitetlenkeve hallgattam őket, mert 50 cm-ről is éreztem a fertelmes bűzt. (Amúgy kifejezetten imádom a tengeri cuccok sokak által tengeri posványnak nevezett illatát) De ennek majomketrec szaga volt! Persze visszaküldettem, és kértem mást. A desszertnél már csak röhögtek rajtam, amikor félve szóltam, hogy az áfonyaszószom enyhén erjedt! Persze ezt sem érezték. Ma reggel meg egy ketchup és egy kefír repült a kukába hasonló okok miatt. Hallottatok ilyenről????

T.
vtina
 
 


szia danaaia,

köszi a válaszodat,most tényleg megnyugtattál:-)
hát én azért szedek fogigátlót,mert különben iszonyatosan elkezdek hízni és kipattogok....
szóval én még más tüneteket is produkálok mindamellett hogy nincs peteérésem:-(((((((((
és neked rögtön az első kúra után összejött?mert nálunk így volt.
elmondom az én dilemmámat:szóval ez úgy történt hogy 3 éve kiderült egy hormonvizsgálat után hogy magas a tesztoszteron szintem.ezután mondta a doki hogy fogigátló,ha gyereket akarunk closty.így is volt,tavaly júliusba szóltam neki hogy gyerek,de nem küldött el megint hormonvizsgálatra hanem felírta a clostyt.szóval a 2 időpont között eltelt 2 év és nem küldött sehová:-(((((((((((
na most én igen-igen hiszek az asztrológiában meg ilyesmiben és mivel nekem már van egy fiam kiszámoltattam hogy mikor kell akcióba lépni ahhoz hogy lány legyen a következő.
a problémám az hogy engem a dokim nem akar elküldeni megint hormonvizsgálatra,azt mondta hogy ha akarjuk a következőt abbahagyom a fogigátlót és várunk egy hónapot,ha nem jön meg magától megindítja és utána megint closty.
de ha én ezt így csinálom és közvetlen az elötti hónapban hagyom abba a gyogyit mielött akarjuk a babát és nem jön meg,csúszik minden és semmit nem ér a számolás amit kértem.
de ha viszont abbahagynám mondjuk egy évvel elötte és nem jönne meg úgy kezdeném megint szedni hogy az egyezzen:-)))))))))))
és akkor később abbahagynám megint de akkorra tudnám meg a dokim is hogy KELL closty és abbahagyom a bogyót és azonnal utána jöhet a closty,úgy mint ahogy az első babámnál volt.
mert az egészen biztos hogy nem fog küldeni vérvételre,mert kérdeztem tőle,pont összefutottam vele a kórházban és az agyára mentem hogy akkor most mi lesz meg hogy lesz,mert én halálra izgulom magam!

na és akkor most erre is mondjál valami nyugtatót kérlek,kérlek,kérlek!!!!!!!!!!!!!!

de ne nézzél teljesen hülyének,jó??????????????

Úr isten,és mi lesz a ha nem is lesz második,mert nem fog összejönni,mert már nem segít a closty sem?
ebbe bele se gondoltam,na most jól beijedtem:-((((((((

mi amúgy olyan 2007re tervezzük a következőt,egy év plusz lehet,de remélem nem lesz,mert nehezen bírom a bizonytalanságot és ez tök bizonytalan hogy összejön e!!!!!!!!!!!

na jó,abbahagyom,mert már ömlik belőlem a szó,bocsi ha lefársztottalak,

Puszi mindenkinek és
szorítok nektek!
juca
Jucaa
 


Juca!

Ne haragudj nem akarlak megbántani, de nehogy már abból csinálj problémát, hogy egy asztrológus valamit kiszámolt és azt időben nem lehet tartani! Nézd meg itt a topikban a lányokat (köztük engem is) mindenki nagyon örülne akár egy fiúnak, akár egy lánynak, a lényeg, hogy a miénk legyen, és egészséges, szép baba legyen. És végre legyen!
Bocs, hogy kifakadtam rád, de számomra elég bosszantó, ha valakinek az a legnagyobb gondja, hogy fia vagy lánya lesz. Ha megint fiad lesz nem fogod szeretni?
Bocs még 1x, és mindenkitől elnézést kérek, hogy kicsit durvább hangú levelet írtam a békés topikunkba, de asszem az ilyen kijelentések itt mindenkit nagyon bántanak! Gondolj bele, valaki évek hosszú óta szeretne babát, mit érdekli, hgy mi lesz a neme?
Bocs
Tina
vtina
 
 


És asszem 2007-ig ezen még bőven van időd gondolkodni.

Tina
vtina
 
 


Sziasztok

nem akartam felháborodást kelteni,bocsi.
de én itt nagyon nem jó topicba kedveredtem,úgyhogy nektek további sok sikert,én ide már nem jövök.

Tina,
mielött azt hinnéd hogy mittad,mert megsértettél,nem,nem azért,egyszerűen nem ebbe a topicba való vagyok a problémámmal.Ezt már korábban is sejtettem,de most már tudom is.

sziasztok
Jucaa
 


Sziasztok lányok!
29 éves vidéken élő lány vagyok.
Kezdő fórumozó vagyok, de már sokat olvasgattam a cikkeiteket.
A lenne a kérdésem hozzátok, hogy volt -e már valaki petefészek átfúváson?
Ugyanis nekem nincs tüszőrepedésem és most szedtem egy adag clostit és kicsit sok tüszőm vagy cisztám lett. Most mennem kell a további vizsgálatokra. Ezért kérdezem, hogy zajlik az egész!
Köszi a segítségeteket!

Pupi
pupi
 
 


Tina!

Jucát jól elkergetted! ;)
Szegényke, dehát tényleg igazad volt. Természetes, hogy a saját problémája volt neki fontos, de azért átgondolhatta volna mit ír. Engem is egy ici-picit rosszul érintett, hogy arról ír nehogy fia szülessen másodiknak, nem gondolva bele, hogy ebben a topikban csak olyan emberek vannak, akik odaadnák mindenüket hogy végre saját gyermekük születhessen.

Ha olvasod Juca, sok sikert a leendő kislányodhoz!!!

F.
falina
 
 


Sziasztok lanyok!

Kepzeljetek tegnap reggel voltunk bent a korhazban UH-n, es tok jo lett, olyan boldog vagyok, hatott a closti!!!!! Mehnyalkahartya: 8.9 mm, bal oldalon ket 19-mm-es tuszo, es meg csak a 12. napon vagyok!!!! Szoval ez meg noni fog akar 20-21-esre is, de mar ez a meret is jo am, mondta a doki!!!!! Es ma reggel kaptam repeszto szurit, tuti ami biztos alapon, ferjecskem beadta itthon, aztan estetol szexhegyek, hetfotol meg utrogestan napi 3x2! Jovo utani kedden meg vervetel progeszteronra a 22 napon, hogy lassuk, hogy minden rendben van-e, mert a clostinak rendbe kell tennie a progit is!!!
Most mindent bevetunk a cel erdekeben!

Ja, es elarulom nektek, hogy a "nepi gyogymod" issszonyuan hatasos a nyalkahartya novelesre, mert marha sok joghurot, meg viragport (ugye ez tele feherejevel) es vizet ittam, mint orult, es meglett az eredmenye! Dokikamat kerdeztem, hogy mit szol hozza, tud-e rola, hogy ezeknek ilyen hatasa van, merthogy biztos attol lett olyan vastag a nyalkahartya, de azt mondta, hogy ezt nem tudja. Nahat ugy latszik neki is van mit tanulnia tolunk)) Merthogy a closti alt. elvekonyitja a nyalkahartyat, es nekem ennek ellenere ilyen eleg vastag lett. Multkor is csak 7.2 mm meg ilyen ertekek lettek, ugyhogy ez most tenyleg jonak szamit!
Szoval nagy remenyekkel indulunk, koppanas lesz, ha nem jon ossze, de erre nem gondolok!!!!!

na, pusz nektek, jo hetveget! Tragya ido van nalunk is, nem is mozdulunk ki nagyon))

Bobe! Akkor egyutt indulunk az uton, ugye????

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Sziasztok,

nahááááát, Tina, hogy te milyen kis harcias vagy... Kép Még szerencséje szegény Jucának, hogy nem olyan társunkba futott bele akinek éppen megjött, azt hiszem sokkal csúnyábbat kapott volna... Kép Mondjuk szerencsére belátta, hogy nem jó helyen van, így nem lesznek további konfliktusok... Engem egyébként az ilyen agyament ötleteknél (mint a rendelésre - 2007-ben lánygyerek) az foglalkoztat, hogy mi van, ha kiderül, hogy fiú és 2008-ban érkezik? Akkor elveteti vagy zaciba teszi? Őrület....

Tina, a szagérzékenység nekem a babás időszakban eszméletlen ízérzékenységgel is járt, hozzád hasonlóan mindent megéreztem, a felbontott dobozos tej 1/2 óra után nekem már romlott volt, a parmezánsajt a lasagnán büdös (egyébként imádom), a közértben majdnem elhánytam magam a húsospult mellett. Iszonyatos volt.... Szóval szerintem teljesen jól érezted, az a rák büdős volt, az áfonyaizé meg erjedt... Kép

Dodo, gratulálok! Kép Nagyon szép eredmények, aztán növeszd nekem ezeket a kis nyavalyásokat, meg a nyálkahártyát is... Nekem ma van a 20. nap (21. ha a barnázást is számolom...), már teljes lázban vagyok, a hőm szépen 37 körül, de úgyis csak az számít, hogy a hétvégén ne essen le.... Kép
Reménykedni meg kell, legfeljebb majd vigasztaljuk egymást...

Pupi, hogy lehetett ilyen sok tüsződ, kísérte UH-on a doki a gyógyszerszedésedet? Egyébként eddig a vizsgálatig nem jutottam el, mert babás lettem, de a lányok be tudnak majd számolni....

Böbe

most nézem csak mennyit írtam.... bocsi!
baba76
 
 


PupiKép

Gondolom a HSG-t kérdezed, ami petevezeték-átjárhatósági vizsgálat. Régen csinálták gázzal az átfúvást, manapság kontrasztanyagot juttatnak fel. Én a múlt hónapban voltam. A doki egy csövet helyez fel, és ezen keresztül engedik fel a kontrasztanyagot, közben röntgenen (vagy UH-on) nézik, hogy átjárhatóak-e a petevezetékek. Nekem nem volt fájdalmas, csak egy kicsit kellemetlen, de bizony van, akinek az. Egy a lényeg, ne izgulj, ki fogod bírni, a babáért mindent!

Henci
henci
 
 


Sziasztok!

Sajnálom, hogy gormbán írtam meg a véleményemet, és "elkergettem" innen szegény lányt. Írhattam volna köntörfalazva is, de az egyenes dolgok híve vagyok. Sajnálom, biztos a hormonok...
MIndenesetre nem túl sok empatikus képességre utalt az, amit írt. De lehet, hogy túl sokat várunk el, aki nem került ilyen helyzetbe biztos nem érti mi zajlik bennünk. Kívánom nekik ne is kerüljenek.
Amúgy egyenlőre jól vagyok, szerdán megyek dokihoz. Drukkoljatok nekem!!
Dodó!
Ez szuper!!!! Nagyon drukkolok!
vtina
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?