Új privát üzeneted érkezett!

Virág nálunk pont ezét engedte fokozatosan a szülésznő a vizet le hogy nem hirtelen és brutál fájásaim legyenek,......be is jött:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag: ÚÚÚÚÚÚÚÚÚGY, de ÚÚÚÚÚÚÚÚGY örülök nektek!!!
kívánom, hogy hamar túl legyél rajta!!! apa biztosan megoldja és ott lesz, amikor a második büszkesége is meglátja ezt a világot és úgy lesztek egy új csaklád.
akkor ma bence a mamáéknál alszik? ígyis-úgyis?

pedi: persze, hogy nem bírom nélkületek. visszük a mobil netet, amire kértünk külföldi használatot, vagy vesz egyet kint a párom. nem tudom, ezt ő intézi, de neki a munka miatt muszáj!
én pedig nem bírnám nélkületek 10 napig.

nita: a függönyért fizettem rudastól összesen 1800 ft-ot, de ez volt az utolsó 160 cm. ezért is vettem meg, egyébként nem akartam.

bogi: köszi, igen vadregényes az utcánk. még beton sincs. egyébként mi vagyunk az első ház a saroktól, ami teljesen beton és közvetlen levisz a tiszához, ami olyan 300 m. a komp is innen indul. jobbra nincs is szomszédunk és az már külterületi rész. a párom meg akarja venni az önkormányzattól és erdőt telepíteni bele.
gyűrűk???

cham: örülök, hogy jobban van a fiacskád. egyébként nagyon helyesek.

nika: aranyos gergő!!! és milyen nagy!!! mennyire elmélyülten gyurmázik...


én még nem vagyok összepakolva. már egy helyen van sok minden, de holnap délelőtt meg ma este fogok böröndbe pakolni. a léceket már a férjecském elintézte.
még ma lehet megyünk vásárolni este, mert nekem kellene egy új, jó meleg hótaposó, mert sokat leszek benne és fel ne fázzak. a régi már jól elvékonyodott a bunda.
holnap kora délután indulunk, mert még találkozik egy-két ügyféllel, meg számlázik, meg ezt-azt csinál.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati jó áron vetted a függönyt.......ha megunod és nem kell én elfogadom:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

holnapra jó utat nektek!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Kati köszönöm szépen! Nagyon szép a függöny!
Jó utat holnapra, és vigyázzatok magatokra!!!

Mia pihenj sokat, és tessék enni, inni!!!!

Virág, akkor hajrá mai nap! Gondolok Rád! Legyen minden úgy, ahogyan szeretnéd!

Cham, nagyon csinos vagy! Hajrá + teszt :) drukk....

Én ma takarítok, mert minden tiszta por....majd jövök még, hátha ír Virág... :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


köszi csajok :):):)

Kati: nem volt drága a függöny:)

Mona: csak óvatosan azzal a takarítással :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


nita: nem unhatom meg... tegnap is megkaptam, hogy nemrég függönyöztünk mindent fel az új házban és már lecseréltem. :oops: :oops: :oops:
de majd gondolok rád! esetleg figyeljem, hogy lesz-e még ilyen a boltban?

mona: jó takírítást. én tegnap megcsináltam, így ma rend és tisztaság.
kedden mész, ugye?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


hú Kati azt nagyon meg köszönném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csillagvirág
Bő két újjnyira tág vagy már! :shock: Akkor biztos meglesz, ma vagy legkésőbb holnap délelőtt. Azért ha beindul valami, rohanjatok, nehogy út közben kelljen szülni.

Kati
Jó pihenést! Holnap indultok?

Mia
Nagyon durva, én sem értem, miért nem a nőgyógyászatra vittek. Vigyázz magatokra!

Chamomilla
Tényleg jó nagy pocid volt, de ehhez képest, nagyon jól sikerült lefogynod. Szerintem a sötét haj jobban áll. Én is kisérletezek, világosabbal, de aztán mindig a sötétbarna-feketénél maradok.
Majd adhatnál tippeket, hogy tudnám én is visszanyerni a régi alakom. Mármint az első terhesség előttit, az 54 kilómat.
Régebben jártam edzőterembe, de ez most kizárt. Viszont futni szerenék itt hegyen, meg túrázás, bringázás, stb.

Most megyek, mert mindjárt kész a torta piskótája, jó csokis, meg rá még egy kis lekvár, és ismét csoki.
Előbb voltam kint Regivel hintázni, nagyon jó idő van. Most elmentek apjával sétálni, én meg befejezem a sütit.
Vendég
 


Sziasztok!

Jól esnek a felém küldött drukkok és gondolatok! KÖSZÖNÖM!!!!!!!!
Én is azt szeretném most már, ha ma megszületne Gergő. Olyan nyugi volt a kórházban délelőtt, hogy jobb időpontot nem is lehetne találni. Ráadásul a dokim is bent van, mert ügyeletes.
Fájásaim sajna nincsenek, de azért most, hogy hazaugrottunk még pár cuccért. érzem, hogy sokkal jobban nyom Gergő ott lent, mint délelőtt. Álom, álom, édes álom, ide vagy oda, én azért örülnék, ha így is tágulnék még egy kicsit 5 óráig. :wink: Végül is csak pénteken voltak azok a jóslók, amiről írtam is, hogy nem vészesek, mégis tágultam több, mint egy ujjnyit.
A dokim meg is jegyezte, hogy más ezért a méhszáj értékért fél napokig nyűglődik... :P :P :P
A férjem elment a színházba, de ott fog ülni mellette egy régi kollégája, aki (bár soha nem látta még a darabot), de azonnal átveszi tőle a muzsikálást, ha én telefonálok, hogy spurizzon a kórházba. Ez nagyon megnyugtató így nekem. Egyedül azért sokkal rosszabb lenne végig csinálni az egészet.

Bencével most itt vagyunk a szüleimnél, ők 5 percre laknak a kórháztól, így ha gyorsan kellene sietni is időben oda tudok érni. (bár ennyire könnyen azért egy gyerkőcöt se adnak az Égiek...)
Ha bent kell maradnom 5-kor a kórházban, akkor estefelé Anyukám elviszi hozzánk Bencét, hogy a saját szobájában aludhasson. Ott talán nyugodtabban lesz (bár szerintem így is fog sírni, hogy nem leszek vele). Nagyon szeret a szüleimnél lenni, de a náluk alvás még nem megy.

Most elköszönök, ha lesznek híreim, akkor küldöm az sms-t a telószámokra. (Ha éjjel vagy hajnal lesz a dologból, akkor persze várok reggelig.)

Puszillak Benneteket!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag! IZGULOK!
Lehet a Nita fele homeos bogyoktol nem nyuglodtel ezert a tagulasert. Fene tudja. :wink: Nagyon varom az smst!! Bar mar ezt ugysem olvasod..de hatha megis.

Kati, jo utat es jo keszulodest holnapra!! Aztan pedig jo erkezest es kellemes elso estet. Masnap gyere es ajd helyzetjelentest! :D Idojaras, kedv, pocak, palya, ho, programok, Bogi, ecetera-ecetera! :D

Nika, nagyon edes a fiad! A fullhallgatos kep az szencacioooos!! Halalos! :D :lol: Annyira jo fej kisficko, en non-stop Nalatok ulnek es vele mulatnam az idom annyira jo fej! :D Mikor dolgozol a jovo7en?
Vendég
 


Virág nagyon várom az smsed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ügyesek legyetek!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi, hogy vagy most? Vettel be vegul antibogyot?
A fonokomrol nincs hir. Nem hivtam mert dolgozik estig es ugysem veszi fol meg sosincs nala a teloja. A pasija sem eri el soha, mindig panaszkodik aZuramnak, hogy nem eri el a menyasszonyat.:) Kicsit zizi csaj de rendes. Bizom benne nem haragszik. Meg az az igazsag, nem merem folhivni, felek, hogy negativ lenne es akkor vegig stresszelnem a hetet szombatig. En csak hetvegen dolgozom. Igy meg nem erdekel, lesz ami lesz. Ha hisztizni fog, oda fogok allni ele, megfogom a ket karjat es kozlom vele, hogy ha elhiszi, ha nem, beteg voltam es sajnalom, hogy igy alakult, hogy nem mentem dolgozni. Ha viszont ezt az ellenseges allapotot akarja es fogja is folytatni akkor haza is mehetek mert en nem tudok ilyen korulmenyek kozott dolgozni es nem is akarok. Nagyon remelem erre nem kerul sor, ha meg igen, akkor meg igy az elejen kiderult a dolog. Azert igy is izgulok mi lesz. Lengyel lany egyebkent, nem angol.
Te mit mivel foglalkozol a vodanal? Csak mert irtad, sokan voltak. Ugyfelezel?
Vendég
 


S.Vettel nyert!!!! Juhééééé

Szegény Schumacher meg biztos újjászületett, aki látta az abudabi nagydíjat, az tudja.

Csillagvirág
Drukk továbbra is, azért a két újjnyi tágulás már jó, abból még lehet estig valami.
Hát igen, én ezért a méhszájértékért kb 16 órát szenvedtem, szóval több mint fél napot erős 10 és 5 percesekkel. Neked jóslókkal tágult ennyit?
Vendég
 


én nem nézem már a F1-et.....valahogy nekem már unalmassá vált..........
Brita majd most hamarabb és könnyebben fog menni a szülés.....én mind a 2 gyereknél bő 2 ujjnyival mentem be a kórházba:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Rita, jol mondod, juhhhhejjjjj!!!! :D :D :D :D En is Vettelkenek drukkoltam!
Sumi meg...igy jart! Nem tudom mondjuk minek tert vissza, nem lesz mar jo a palyan.
Viragnak penteken voltak josloi de azt mondta nem tul erosek. Asszem 1-2 ora volt az egesz, 5 percesek voltak neki. Lehet a Nita altal ajanlott homeos bogyok tettek ezt a jot, hogy nem szenvedett vele. Ezt csak en gondolom mert szeretnem hinni, hogy ez segitett a fajdalmak enyhiteseben.:)

Tobbiek?

BEZE??? Napok ota hivlak, adj eletjelet legy szi!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Virág! Ez nagyon izgi! Várjuk az sms-t! Megy a drukk!

Kati! Nagyon vigyázz Magatokra és várjuk a beszámolót az útról! :wink:

Bogi! Igen, ügyfelezem is. Én egy viszonteladónál dolgozom, nem pedig márkában. Értékesítés, ügyfélszolgálat a fő feladat, 98%-ban emberekkel foglalkozom. Igazad van, amit a főnökről/melóról írtál. Akkor egy hét múlva kiderül minden. Hát, képzeld, tegnap elmentem ügyeletre. Amint meghallotta a doki, hogy kismama vagyok, még csak meg sem vizsgált. Böngészte a netet, de azt mondta, Ő nem mer adni semmilyen gyógyszert(amúgy nem is bánom, nagyon gyógyszer ellenes vagyok). Igyak rengeteg mézes teát és szopogassak mindent, amit tudok. Hát, mi a teát sosem isszuk mással, csak mézzel, nem kell ahhoz betegeknek lennünk. De végül este, amikor a vacsiról hazaértünk, főztem magamnak jó mézes-citromos kamilla teát, szopogattam Halls cukrot, és jobb lett. Ja, meg képzeljétek(ezt a többi kismami figyelmébe is ajánlanám-bár ne legyen rá szükségetek), de a DM-ben találtam egy torok-spray-t. Sós forrásvíz, kamilla, menta és zink tartalmú.

Most rohanok, mert indulunk Szekszárd, megvesszük a laminált padlót. (Eddig a Forma-1 miatt nem indulhattunk!-nagy sport rajongó a drágám. :) )
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi óvatosan az úton!!!!!!!!!!!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi, akkor nyuzsis napjaid vannak meloban.-gondolom. Jo hazaterni a csondbe.:)
Szuper lehet ez a torok spray. A gyogyszereket en sem dijazom, ha csak lehet, kerulom. A dokit meg is ertem es nem is, hogy nem adott semmit. Mar ok sem tudjak mit merjenek a kismaminak adni. Az egyik ettol lesz rosszul es kerul korhazba, a masik attol. Bajba nem akar kerulni egyikojuk sem, ugyanakkor pedig aki mondjuk nem gyogyi ellenes megis var valamit hiszen kitol, ha nem egy orvostol. A betegsegek egyre alattomosabbak, veszelyesebbek, hosszabb ideig tartanak, a gyogyszerek is egyre erosebbek es artalmasabbak. Nem konnyu. Orulok, hogy jobban vagy es jol aludtal az ejszaka!
Laminalt padlo? Nem is emlekszem, hogy irtad, hogy szepititek a lakast. Vagy csak szobat? Konyhat?
Vendég
 


csillag: drukkolok!!!!!!!! remélem hamar túl leszel és a kezedben tartod gergőt.
irigy-irigy-irigy!!!

nita: majd néha bemegyek. mekkora az ablakotok szélessége, amire kellene? nekem 120 és elég lett a 160as függöny, pedig a nő 180at mondott, de nem volt már annyi. de bőven elég így is.

pedi: jó padlózást! ez már a kellemesebb része a felújításnak. én imádtam mászkálni minden után, mielőtt beköltöztünk.

rita: volt meglepi? vagy tényleg elfelejtettek??? milyen tortát sütsz?

beze?????

zsuzsi???

nálunk haladnak a szigeteléssel. holnaptól többen csinálják. így remélhetőleg mire hazaérünk kész lesz.
nem mentünk csizmát venni. holnap megállunk valahol az úton valamelyik nagyvárosban. úgy is eszünk, meg kinyújtózunk. és van több decathlon út közben.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag! nagyon izgulok értetek!!!!könnyű szülést kívánok...szerintem te már nem jössz haza:)

kati! jó utat érezzétek jól magatokat!

nika!nagyon édi a kisfiad!:))

KépKép
dike
 
 


most írt Virág!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BENT FOGTÁK A KÓRHÁZBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
drukkoljunk neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Kati most nem tudom lemérni de emlékeim szerint 120-as a miénk is...csak kettő van belőle:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


drukkolok Virágnak és Gergőnek!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


tudtam Virág! hajrááá drukkkkkkk!!!!!!!!!!!!!

KépKép
dike
 
 


írtam neki hogy szorítjuk a kezét!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, :D :D :D :D :D :D igen, igen, szoritjuk!!!!
Drukk Neki! Ugyes lesz! Pikk-pakk kifigyel a kis Gergo!
Vendég
 


Én is DRUKKOLOK VIRÁGNAK ÉS GERGŐNEK! Remélem gyorsan megszületik Gergő!!! Puszi Virág!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Jaj Nika, el is felejtettem írni neked, hogy milyen gyönyörű fiacskád van!!! Olyan kis Édes a képeken!:)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Bogárka
Akkor ezt a homeós cuccot én is kipróbálom.

Pedi
Én is ügyfélszolgálaton dolgoztam, telefonos ügyintézőként.

Drukk VIRÁGNAK és GERGŐNEK! Csak ügyesen, és nemsokára kívülről szemlélheti anyukáját a kis törpe.
Vendég
 


Sziasztok!

Rengeteget írtatok, 2 napba telt, mire visszaolvastam. :)

Először is köszönöm Boginak a többszöri hiányolást, illetve Csillagnak, Pedinek és katinak is, jólesett, nagyon aranyosak vagytok!

Röviden reagálok, aztán leírom, miért nem jöttem.

Bogi, szerintem igenis nagyon szép nő vagy, és fogalmam sincs, mért nem szeretnek a szüleid, amikor nagyon értékes ember vagy!!! Majdnem mindig mindenben egyetértünk, kivéve Schumit, de ez belefér. :lol: Nem értem, hogy nem tudja szeretni valaki a saját gyerekét... :roll:

cham, nagyon szép nő vagy, nekem sose lesznek ilyen izmos lábaim! :roll: Félig-meddig hiszek a bevonzásban, de van, amikor nem jön be nekem, sajnos... Milyen fiatal anyuka vagy, és tuti most is van baba a pocakban! Ennyi iskola pedig nem semmi, én ehhez túl lusta vagyok... :oops:

dike, utólag is boldog születésnapot!

mia, sajnálom, hogy ilyen helyre kerültél, ez nagyon durva, de jó, hogy már jobban vagy, vigyázz magatokra!

Pedi, jobbulást neked is, mennek a gyógypuszik!

Csillag, nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Köszi csajok :wink:

Virágnak nagyon drukkolok :D de izgi :D
Vendég
 


Szerda reggel 6 órakor kimentem pisilni, és óriási rémületemre vért láttam a wc-papíron. :cry: Férjemnek telefonáltam, hogy forduljon vissza, jöjjön haza, bemegyek a kórházba. Anya addig vigyázott Lexire. Voltam nst-n, megvizsgáltak, uh is volt, és naná, hogy bent fogtak, pedig a vérzés hamar csillapult, nem volt erős. Másnap reggel szóltam az ügyeletesnek, hogy semmi bajom, hazajövök saját felelősségemre, úgyis mentem pénteken a saját orvosomhoz, aki szintén megállapította, hogy minden rendben. Szóval szerencsére nagyobb volt az ijedelem, mint a baj, de ezentúl jobban vigyázok. Semmi nagyobb súlyt nem szabad többé felemelnem, az fix. :roll: Marci jóval nagyobb a koránál, még mindig harántban van, így lassan készülhetek a császárra. :( Persze be vagyok sz.rva, de muszáj lesz elfogadnom, a kisfiam úgy tűnik, így döntött. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze mért nem jöttél azt nem írtad le:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beze, eloszor is halalra remultem amikor olvastalak. Tudtam, hogy baj nem tortent mert irtal de akkor is a szivemen viselem sorsod, sorsotok. Nagyon kedvellek vigyazz magadra! Megtiltom, hogy egy pihenel tobbet emelj! Na, jo egy pohar vizet meg engedelyezek!! Es mitol volt a verzes? Figyu, inkabb nem is emlekeztetlek erre, ez negativ elmeny, ne bolygassuk okeska? Puszikallak es jo, hogy ujra itt vagy!! :wink: Es minden rendben!
Vendég
 


De izgulok Virag miatt!!! Ugyan mi van most Vele? huuuuu!! Izgulok!
Vendég
 


Beze, es koszi a bokot! Ha Te egyet ertesz Velem az nagy dolog mert egy okos, intelligens no vagy. Schumi meg..pff, ugggggyyan mar, nem is ismer Bennunket! O belefer a nezetelteresbe! :lol: :lol: :D :D
Vendég
 


Sziasztok!

Csillagnak továbbra is mennek a drukkok!

Megjöttünk! Hát, nem lett laminált, mert nem volt olyan, amilyen tetszett volna. Viszont vittük vissza az ajtót, amit az új szobánkra vettünk, de végül nem tesszük be, és annak visszaadták az árát.

Bogár! Nekünk egy hálónk volt eddig az emeleten, a nappali pedig galériás volt. Most ezt a galériát toltuk ki a nappali egész hosszában, és végül nem a picurnak, hanem nekünk lesz belőle egy háló-galériánk. Majd, ha készen leszünk, teszek régi képet, meg mostanit, hogy lássátok a különbséget.

Beze! Szekszárd felé eszembe jutott, hogy ha ma sem jelentkezel, akkor írok már egy sms-t, hogy mi újság. Nagyon sajnálom, hogy kórházba kellett menned. Kiderült a vérzés oka? Kérlek, ne legyél szomorú a császár miatt. Te megtettél mindent, ami tőled telt, hogy ne az legyen. Nagyon sok nő szül császárral azért, mert fél a szüléstől, és valahogy csak csak "kibulizza", hogy neki is császárja lehessen, de Te nem vagy ilyen, és erre legyél büszke. Itt már Marci és a saját egészséged a tét, és ez a legfontosabb! Jaj, nem akarok bölcselkedni megint, csak szeretném, ha megnyugodnál a császár miatt. :wink:

Rita! Te meddig dolgoztál ügyfélszolgálaton? Gondolom, vannak "nagyon jó" történeteid!
pedi
Kalocsa
 
 


Bogi, Pedi, de édesek vagytok, köszönöm szépen! :D Kicsit meg is hatódtam...
Leírom, hogy mitől történt szerintem, nem titok: az emeleten a lépcsőnél a rácsos ajtó kerekeken fut, Lexi mikor jött velem fel, annyira megrántotta, hogy kicsúszott a sínből, és kis híja volt, hogy nem zuhant rá. :shock: Muszáj volt felemelnem, hogy legalább a falnak döntsem, és ugye több, mint 10 kiló. Mindenesetre ebből is tanultam... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


virág nagyon drukkolok!!!!!

bocs csajok, de hulla vagyok, a nagyfiam is elkapta, hányt rengeteget ő is....és még azt sem tudom kire passzoljam őket, mert a hétfői napot nem tudom lógni a suliból, ráadásul fél 16-ig bent vagyok folyamatosan. Anyám holnap melózik, após kórházban....ciki.

Borulok el, jó éjt mindenkinek, virágnak meg +++++++ enerdzsi
chamomilla
Pécs
 
 


beze pihenj sokat, vigyázz magadra!
chamomilla
Pécs
 
 


nika a kisfiad meg egy tünemény 8)
chamomilla
Pécs
 
 


Beze sajnálom, hogy kórházba kerültél! Nagyon vigyázz Magatokra!Még pár hét, és a kezedben tarthatod Marcit :) Császár miatt ne aggódj, igazából még bármi megtörténhet, be is fordulhat a Picur! De figyi, tudod minden értetek történik, gondolj erre!!!! Puszillak!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Beze, mast nem tudtal tenni...:( Puszi!
Vendég
 


csajok ebben a pillanatban jött az sms:

"Halihó!!!!!!!!!!20:17-kor úgy döntöttem,.hogy megnézem mi ujság idekint
3020 gramm és 50 cm vagyok!!!!
puszi Gergő!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Itten meg tuzijatek van! :D Az jutott eszembe, honnan tudjak, hogy a Virag tiszteletere lovoldozniuk kell?? :D :D :D :D :D
Vendég
 


jött még egy sms Virágtól....."3620 gram a súlyom csak anyán nincs rajta a szemüveg.....ezt üzeni Gergő"

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


cham! nagy fiadnak is jobbulást!


beze! huu ez tényleg ijesztő lehetett,de örülök h végül minden rendben!

én is nagyon izgulok csillagért!!!!!!!!!!

KépKép
dike
 
 


Nita, ez szenzacios!!!!! GRATULALOK NEKIK!!!!! MEG PUSZI MEG UDVRIVALGAS MEG MINDEN!! AZ UDVRIVALGAST EL NE FELEJTSD MEGIRNI!! PUSZI NEKIK!!
Vendég
 


már írtam neki hogy mindenki nagy puszikat küld!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


OKEEEESSS!!!!! :D
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?