Új privát üzeneted érkezett!

Ertelek es igazad van, nem is azert kerdem, tudod, csak uuuugy, hogy kell e izgulnom de ezek szerint ma alhatok! :D

Ma delig szenvedtem meg a hasammal mert csikart de azota lekopogom, elmult es kutya bajom! Tegnap delben kezdodott megint ez a hasmanes es ugy latszik ma delig vagyis 1 napig tartott. Pedig semmi olyat nem ettem csak fott sos burgonyat aminek rantott hus ize volt. A hejaban fottnek meg lekvaros piskota. huu, mar total kivoltam egy jo kajaert. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Dike! Nem illik a kismamáknak ilyen este ennyi fini ételt felsorakoztatni! Küldhetnél erre felém is belőle! :wink: Mi is a megasztárt nézzük, de ugye annyira nem bánod, hogy most semmit sem lehet?! Virágnak igaza van, nem szabad negatív dologra gondolni. Korábban én is megtettem, nem kellett volna. Most viszont első pillanattól kezdve egy ici-pici élőlénynek kezeltem ezt a babát. És azt mondom, ha mások babonából féltenek az első 12 hétben, nekünk, nőknek, anyáknak egy percig sem szabad kételkednünk! Rendben?

Virág! Bébiőrt azt én is tervezek venni, de akkor lehet, hogy mégis azt veszem meg, ami bébiőr és légzésfigyu egyben. Én is Angelcare-t néztem, olyan 28ezer körül volt.
pedi
Kalocsa
 
 


Virag, ez nem semmi ket sztory!!! :shock: Foleg az autos!! Nekem Gezut tuti ott helyben kellene ujraeleszteni ha kozolnem, hogy marpedig most szulok!!:):) De minimum slaggal kellene fellocsolni! :lol:
Vendég
 

 
 

Virág! Micsoda szüléstörténetek! Anyám! :shock:
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi, milyen bolcs vagy ilyen fiatalon! Ezt amit most Dikenek irtal, jol az agyamba vesem!
Vendég
 


Bogi,ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, most már értem, hogy miért soroltattad fel Dikével a menüt amit főzött! :twisted: (Bocsi, ezt nem tudtam kihagyni... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Egyébként én is nagyon kajás vagyok. Ebből is gondolom, hogy az éjjel nem szülünk. Akkor nem lennék éhes...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi, a Tied se legyen hosszabb szules csak idoben erj a korhazba!:) :wink:
Vendég
 


Pedi, egyszer én is elkövettem azt a hibát, hogy nem bíztam a babánkban... el is ment...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi, nekünk ez a légzésfigyunk van:

http://www.minimano.hu/termekeink/ottho ... gyelo.html

Ha veszel ilyesmit, arra figyelj, hogy két érzékelőlapja legyen! az egy laposról könnyebben lemászik/lekúszik a gyerkőc és akkor jön a téves riasztás meg a FRÁSZ!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csajok, olyanokat irtok, komolyan... eddig nem is hittem, hogy ez igy mukodik. Ha viszont ez igy mukodik, akkor az agykontroll is mukodik. Es akkor elkezdek agykontrollozni! :lol:
Vendég
 


Bogi, ugyan soha nem voltam agykontroll tanfolyamon, de a férjem megtanított arra, hogy lehet vele parkolóhelyet "csinálni". Szinte mindig bejön! Ha előtte arra koncentrálok, hogy X helyhez nagyon közel KELL nekem egy hely (zsúfolt belváros), mindig van vagy épp akkor megy el valaki, amikor odaérek. :shock:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


En is szoktam ilyenekre gondolni de nekem sosem jon be. :shock: Biztosan nem jol csinalom. Az viszont faszan mukodott, hogy jajjj, csak ezt a tetelt ki ne huzzam!:):)
Vendég
 


Bogi, gondolhatod, hogy én is mi mindent "össze nem koncentráltam" arra, hogy ma szülessen Gergő! :twisted: :twisted: :twisted:
Meg a Zuram is, meg mindenki a családból, meg Ti is itten... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Azt hiszem eleget fárasztottalak Benneketetekeeeeeeet mára, megyek zuhanyozni! Jóóóóóóóóó iccakáááááááát!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogár! Én sem ismerem az agykontrollt, és nem is akarom! Egy a lényeg, pozitív dolgokra gondolni, illetve, ha emlékszel, Cham pár napja a figyelmedbe ajánlotta a Vonzás Törvénye-elvet.
Egy ismerősöm még egy könyvet ajánlott a figyelmembe, de végül nem volt alkalmam beszerezni, helyette, terhességi tesztet vettem. :wink:
Tervezem, hogy egyszer elolvasom: Louise L Hay: Kérd és megadatik
Nagyon "izgalmasan" hangzik a címe.

Virág! Én is ezt a légzésfigyelőt néztem, aztán ajánlották azt, ami légzésfigyu és bébiőr egyben, az is Angelcare. És Neked pelustároló kukád van? Én azt is szeretnék, praktikusnak gondolom. Most az utóbbi időben eléggé leálltam a vásárolgatással, bár nem is nagyon vettem eddig bmit. Ruhát rengeteget kaptam, az első időre az elég lesz. Meg most a lakás viszi a pénzt rendesen. Végül is van még időm. Szerintem, majd januárban, ünnepek után beszerezzük a többit.
pedi
Kalocsa
 
 


Én is lépek, bár nem tudom minek?! Úgyse tudok aludni a köhögéstől! :evil:

Azért Nektek jó éjszakát, csajok!
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi, amit belinkeltem az légzésfigyu és bébiőr is egyben és amikor mi vettük, akkor a kuka volt hozzá az ajándék. :D Nos... a kuka addig volt jó, amíg anyatejet evett Bence. Hiába írják rá, hogy szagtalan, a hozzátáplálás megkezdése után már áramlott belőle a friss kakaszag... úgyhogy kikerült a szobából...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, jocccakat!!!

Pedi, engem sem erdekel az agykontroll ez messze all tolem. Nem ezert irtam, csak ez jol jott oda ahova kommenteltem. :lol: :lol: Poenbol.:):) A pozitiv bevonzasban hiszek. Mukodik. Sokszor nehez mert a felelem eluralkodik felettem. Nekem felelmeim vannak sok mindennel kapcsolatban es ezt nehez lekuzdeni es elhinnem, hogy pozitivan sul el es jo lesz es szep es salalaaaaaa! :D :wink:
Vendég
 


Pedi, ez a konyv valoban erdekfeszitoen hangzik!! Meg is van mit kerek anyutol karira! Koszke!:) :wink:

Latom lepett a csapatt piheno fazisba!

Jocca Mindenkinek! Puszkoooooo!!! :)
Vendég
 


na nekem meg jól elhúzódott az esti vacsi készítés....olyan hülye vagyok, nekiálltam rántotthúst sütni, meg zöldséges tekercseket, paprikasalátát. Ja és elromlott az olajsütőm, élvezet volt serpenyőben :x

most meg csak fekszem és nézem a Megasztárt. Fiúk elaludtak

Jóéjt, most még visszaolvasni sincs energiám. A lényeget látom, hogy Virág még nem szül :evil:
chamomilla
Pécs
 
 


amit pedi írt a "Kérd és megadatik" -szuper!!!!
chamomilla
Pécs
 
 


agykontrolhoz én sem értek, vallásos meg nem vagyok, nem tudatosan, de kb 20 éve működik nálam a Vonzás Törvénye. NAGYON DURVA! Amit eddig igazán akartam, megkaptam. na majd mesélek de tényleg kivagyok, irány az ágy
chamomilla
Pécs
 
 


Cham, 2 napja irtam Neked, hogy tele voltam vagyakkal es elni akarassssal, be akartam kapni a Vilagot es, hogy minden vagyam teljesult is. Na, bammeg, ez a Vonzas Torvenye volt, csak akkor meg nem tudtam. Es vallasos sem voltam en sem. Megis jottek a jobbnal jobb lehetosegek es dolgok. Jo, jo, kiveve a pasikat. De most mar tudom azert nem jott az igazi soha mert itt vart ram kint Londonban csak ezt meg kellett elnem, es ki kellett jonnom ide. Es Neki is. Ez van. Kicsit johetett volna korabban is az eletemben de ha mar igy alakult akkor most kell kihozni magunkbol a legtobbet. A gyereket, hogy kell bevonzani? Lehet ettol is felek ezert nem jon. Felelmem lenne? hmmm...jo kis temara akadtam most igy magammmal.
Vendég
 


Pálinkás jó reggelt!

Egy csak egy kismama van talpon e vidéken... :D
Gondoltam elmondom, hogy egy deka összehúzódásom nem volt az éjjel, sőőőőőőt még a szokásos álmatlan forgolódás se látogatott meg. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!

Remélem, nektek az! Én alig aludtam, vagy inkább nem aludtam. A legszörnyűbb éjszakán vagyunk túl. Én úgy éreztem, hogy a 1-5ig aludtam, persze tudom, hogy közben is forgolódtam, meg köhögtem, meg pisilni jártam, de azalatt legalább pihentem. Zoli szerint egyfolytában köhögtem. Sajnos össze is vesztünk. Engem okol, amiért nem vagyok jobban. Mert hogy nincs olyan, hogy vki egymás után 3éjszaka egyfolytában köhög. Persze, mert neki még nem volt ilyen. Pedig én tényleg egész nap mindent elkövetek azért, hogy jobban legyek. Egyfolytában mézes citromos teát iszom, extra adag C-vitamint szedek és nyomatom a homeos dolgokat is. Ja, és a cukorkákról nem is beszélve. Tegnap este már nem bírtam tovább, és kerestem a gyógyszeres dobozban egy köhögéscsillapítót. Ez volt ráírva:"Bár magzatkárosító hatására a legkisebb gyanú sem merült fel, terhesek illetve szoptatás időszakában orvosi javaslatra alkalmazható." Gondolom, egyetlen szemtől semmi baja nem lesz a picurnak, de szerintetek vehetek még be belőle? Csillag, Te mit mondasz? Az egyik ismerősöm 35 hetes kismamaként tüdőgyulladást kapott, és neki azt mondta a doki, hogy inkább a gyógyszer, mintsem napokig tartó köhögés. :roll:

Na, nem fárasztalak Benneteket! Később még jövök!
Csodaszép hétvégét mindenkinek! Állítólag ismét gyönyörű idő lesz.
pedi
Kalocsa
 
 


Szia Csillag! De egyszerre írtunk! "Sajnálom", hogy ilyen jó éjszakád volt. Én azt mondom, ha ma van rá lehetőségetek, menjetek el még hármasban egy jó nagyot sétálni, nézelődni, vásárolni, na, meg a kedvenc cukrászdádba!( már amennyire bírod ezt a túrát) És akkor holnap reggel újult erővel mehetsz szülni! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Szia Pedi!

Akkor javítom magam, két kismama van talpon...
Jaj Szegénykém, annyira sajnálom, hogy nem vagy jól. Szerintem menj el dokihoz és írass fel valamit amit biztonsággal beszedhetsz, főleg akkor, ha még mindig trutyikat köhögsz fel. Ne magadtól próbálkozz! Nem vagyok orvos, de ha bakteriális eredetű fertőzésed van, akkor szükség lehet a gyógyszerre. Nekem nem volt ilyen jellegű betegségem a terhesség alatt, de olvasgattam pár topikot itt és tudom, hogy volt, akinek pl nem sokkal szülés előtt kellett végig csinálnia egy antibigyó kúrát. Puszillak!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pont ezen járt az agyam amikor felébredtem! Biztos, hogy elmegyünk valamerre. Szerencsére a férjem könnyen kapható az efféle kiruccanásokra, nagyon szeret vásárolgatni. Nekem meg "jót tesz" a kiadós séta! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Köszi! Lehet, hogy ma elmegyek az ügyeletre, de basszus két napja látott orvos! Na, mindegy, Ő igazán meg sem próbált bmit is ajánlani!
pedi
Kalocsa
 
 


Mondd el, hogy napok óta változatlan a helyzet. Sőt, ha jól veszem ki a szavaidból, akkor most még rosszabb, mint pár napja... :cry:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Na, látod! Akkor hajrá "utolsó" túra! Egyébként is ki kell használni az utolsó jó időt! Én meg lépek dolgozni!

Na puszi Nektek!
Majd még jövök!
pedi
Kalocsa
 
 


Szia, vigyázz Magadra!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


három kismama....

én is vagyok! szomorúan látlak csillag itt virgonckodnií!!!!

pedi: annyira sajnállak, szerintem is az ügyelet az egyetlen járható út.

bocsánat, hogy tegnap nem jelentkeztem, de kikészítettem magam. hülye voltam. meg is kaptam érte a leb@szást-jogosan.
végeztem a kiságy ragasztással és megjött a függöny is a babaszobába. a ragasztás után összetakarítottam, ami 2 órát jelntett hason, térden csúszva, mert aleszedett darabokat itt ott rátapostam a lamináltra. majd kitaláltam, hogy mit nekem segítség, majd én egyedül elkezdem összerakni azt a kombi kiságyat. persze nem ment, csak a keret az alján, ami jó nagy alkatrészekből áll. estére annyira megfájdult a derekam az egész nap után, hogy a földön sírva fetrengtem és még a vacsi után is minden a mosogatóban van.
be kell látnom: sok volt egy napra és hülye voltam.
pedig vasárnapra megbeszéltük, hogy megcsináljuk a babaszobát. függöny föl, ágy össze. de én türelmetlen vagyok, voltam...
éjszaka nár jobb volt, de azért volt már jobb éjszakám is. még mindig érzem, de már jól vagyok.

a szigetelők tegnapi produkciója annyi volt, hogy felfúrták körbe a kezdő síneket, majd 2körül elmentek és nem is jöttek vissza. remélem ma jönnek.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, kapsz egy jóóóóó nagy ejnye-bejnyét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát nem bírsz nyugton maradni a sejhajodon??????????????????? Eszedbe ne jusson még egy ilyen "majd én megmutatom a világnak, hogy mit is bírok én!" napot szervezni magadnak!!!!!!!!!!!!!!!
an jó, nem piszkállak ám, csak FÉLTELEK! Nem szabad egyedül ilyeneket csinálni!
Pihikézzél sokat amíg el nem utaztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag!! Te aztan a fitt kismama!! Mit az orszagnak Rubint Reka! Ugyan ma` az olyan nyapic picsa! Csak nyavalyogni tud. Latna Teged!! Leesne az alla! :D :D Ugy tunik tenyleg a vasarnapot celozta be Gergo.

Pedi, ugy sajnalom, hogy nem tudsz pihenni es nem is gyogyulsz.:( Gyogypuszik!

Kati, na, anyam! Tobbet ilyet nem csinalsz, ugyi??? A szigetelok meg nem vittek tulzasba! Te igen. Cserelni kellett volna! Pihengessel es varjad nagy sebbel-lobbal a hetfoi telelest!:)
Vendég
 


értettem lányok!!!!

nem megmutatni akartam, csak én magam kíváncsi vagyok és éreztem erőt magamban.

de ma nem csinálok semmit. vagyis megtetszett a boltban egy függöny, amit megvettem és lecserélem a konyhában, mert úgy sem szeretm ami fent van, mert nagyon hamar koszolódik, mert a mosogatóra rálóg. így vettem egy kis pálcásat. és olyan szééééép!!!
meg berakom a tököt sütni.

bogi: ezek szerint nem mentél dolgozni. pihenj csak!!!

csillag: jó sétát, kellemes napot!

úgy hallom nyílt a grázs, lehet jöttek a nesterek...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Csillagvirág
Mi is kiruccanunk ebéd után, vagy inkább már olyan 2-3 óra körül. A decathlonba megyünk hótaposót venni Reginek, meg esetleg kabátot, ha találunk olcsón. A lényeg, hogy vízálló legyen. Szerencsére az egyik sínadrág még jó tavalyról, úgyhogy az talán nem is kell, vagy majd karácsonyra kap mégegyet.

Pedi
Jobbulást! Szerintem nyugodtan bevehetsz köhögéscsillapítót. Czeizel szerint 8 ezer gyógyszerből mindössze kb 30-nak van valóban magzatkárosító hatása, és a második trimeszterben meg amúgy is már több mindent lehet.
Én 15 hetesen használtam nasivin orrcseppet, pedig azt mondják azt nem szabad, de nem kaptam levegőt, úgyhogy érdemes mérlegelni, mi jobb a babának. Az sem jó, ha az anya szenved, ettől esetleg ideges, stresszes.

Kati
Nekem is megfájdul a derekam estére (bár igaz nekem van gerincferdülésem is, szóval a terhesség alatt jobban érzem). Azért a mosogatásra még rávettem magam, de ma délután pihenek egyet az biztos.
Vendég
 


Kati, biztosan szep a fuggony. Egy fotot esetleg? :) Pihenjel. Az ember sokszor erzi ugy, hogy birja a tempot aztan megerzi, hogy megsem. Becsapos a dolog. Azt hiszed, hogy, hogy, oszt dehogy! Na, en ezert nem mentem ma dolgozni. En is megtanultam mar a magam bajan, hogy az egeszseg a legfontosabb. Igy ma Hancira vigyazok. Evi, Zsolti dolgozik de fizetnek erte, vagyis az Evi fonoke. Szoval kicsi penzt is keresek meghozza annyit, mintha bementem volna dogozoba. :D

Rita, jo vasarolgatast! :D
Vendég
 


rita: jó sétálást, csavargást!

bogi: tök jó! otthon végezhető munka.
függöny lecserélve, próbáltam fotózni, de még nagyon besüt a nap, majd délután megpróbálom újra. nagyon jó lett, csak fura, hogy olyan fél.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


pedi! jobbulást neked!!

csillag!szerintem ez már tényleg a vihar előtti csend!!! :lol:

kati! jaj vigyázz nekem magamra!

én is összevissza hajolok,teszek veszek pörgök..mert bírom..csak nem ám ártok!sokat gugolok,hajolok sikálok.

ma kidobtam egy megromlott ételt,amit anyósomtól hozott még a férjem de én nem tudtam és a spájzba volt.pakolásztam..mondom ebbe mi van felemeltem látom penészes.kivittem a wcbe kiborítottam.egyből öklendezés..és taccs olyat hánytam huhuuu:))

KépKép
dike
 
 


dike: hányás nem jó, de legalább minden oké!!! na jó!!! rókakoma monnyon leeeee!!!!!
én sem bírok az erőmmel!!! aztán utólag derül ki, hogy mégis kellett volna.
délelőtt én is felnyaltam a házat. most pihengetek, majd délután, ha a párom hazajön, felfúrja a függönykarnist a babaszobába és felrakjuk a szépséges függönyt.

egyébként én is a különalvás pártján vagyok. mi is külön szobába tesszük. és ragaszkodok hozzá, hogy délbe és este ott aludjon el. egyébként teszünk a nappaliba is egy kiságyat. egy utazót rendes matraccal.
és teszünk a gyerekszobába vagy egy kagylófotelt nekem, vagy egy kihúzható kanapét, még nem tudjuk.
a mi ajtónk és a babszoba ajtaja nagyon közel vannak egymáshoz, szinte át lehet látni, ha nyitva az ajtó.

bogi: nem kell külön mózeskosár. a mi babakocsinknak nagyon szuper mózese van. egy mozdulattal levehető és bevihető bárhova. ha megyünk sétálni én is abba akarom vinni, mert utána be tudom vinni a lakásba és aludhat tovább.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


anyuék odaadták az ajándékokat!:) kaptam 3 felsőt,ebből 1 pulcsi,a melegítőt de nagyon jól néz ki,órát,hűtőmágnest,egérpadot,szemüveget:)) párom is egy nagyon jó felsőt:) és a kisbabánk egy gap pulcsit,egy farmernadrágot,pizsit,kiscipőt..annyira nagyon édik!:))

KépKép
dike
 
 


Dike, szupi ajándékokat kaptál!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hányást sajnálom, de azért ez legalább jó jel arra vonatkozólag, hogy odabent minden rendben!

Kati, nagyon várom a fotót a függönyről!
És tessék szépen pihikézni! Irgum-burgum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A "sétálás után behozom a babát és még alszik tovább" nálunk nem jött be... legalább is nagyon-nagyon ritkán. Amint megérezte Bence, hogy már nem a friss levegőn van, (vagy a hőmérséklet különbséget érezte???????) kipattantak a szemei és felébredt... Remélem Ti több sikerrel jártok majd! :wink:

Velem továbbra sincs semmi... nincsenek összehúzódások. Délelőtt sétáltunk meg vásárolgattunk, csak most már tényleg iszonyatosan nyom ott lent Gergő és nem bírtam annyi helyre menni amennyire szerettem volna...
Most vasaltam egy kicsi adagot meg mostam egyet. Jaj Csajok, én már annyiszor mondtam magamban, hogy "na, ezt még megcsinálom Gergő születése előtt, hogy legyen mit felvenniük a fiúknak"... :twisted: :twisted: :twisted: , és már annyiszor mentem el még egy utolsó sétára vagy egy utolsó sütire... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ezen felbuzdulva most megyek egy UTOLSÓ PORTÖRLÉSRE MEG FÜRDŐSZOBA TAKARÍTÁSRA!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


http://titokklub.com/titok-konyvek/esth ... -megadatik
Itt elolvashatjátok online :):):):) most kerestem rá :)

nika70
Salgótarján
 
 


[quote="nika70"]h írta:nika70ttp://titokklub.com/titok-konyvek/esther-es-jerry-hicks-kerd-es-megadatik
Itt elolvashatjátok online :):):):) most kerestem rá :)


KÖSZI!!!

Ha vkinek meg kell a Titok című, amiről film is készült, szívesen átküldöm!

Én meg tök sz@rul vagyok....Kicsi fiam is egész nap hányt, szóval elvagyunk...

Betegeskedőknek jobbulást, Virágnak jó takarítást, katinak kitartást a szigeteléshez. A budakeszin lakásunk társasházi, most lett vége a szigetelésnek. Én spec nem szavaztam meg, de egyik barátnőmék nyerték el a pályázatot így jóljártunk 8)

bog, be lehet vonzani a bébit. csak 1-2 példa. Pl én lusta dög vagyok, élettan gyakorlatom van heti 2*2 óra, arra bejárok, mert kötelező. De előadás is van még 3*2 óra egy héten, na arra soha nem megyek....és annyi anyag összegyűlt zh-ra múltkor, hogy 2 hét alatt sem lehetett volna benyalni. De én leírtam magamnak, hogy 12 pontos lesz. És pont annyi lett :D :D :D :D aki bejárt, sem írta meg jobban, sőt!
Bioszos államvizsgára mikor tanultam, beleszerettem a biokémiába és benyaltam úgy a glikolízist, hogy oda vissza képletekkel....kint tanultam a diófa alatt. Találtam egy 4 levelűt, és annál az oldalnál préseltem le és szugeráltam, azt húzzam. Szerinted mit húztam? csillagos 5-re értékelték, valószínű ezért szavazta meg a bizottság a vörös diplomát is. (mert nem álltam szín 5-re)
pasiknál is működik...jó van hozzá egy adott külsőm is, de aki kellett, mindig jött...MAGÁTÓL. Meg pl régen modellkedtem, jártam fotózásra és nem is a nyerésre hajtottam egyszer, mert nem tetszett a nyeremény, hanem beszugeráltam a különdíjat...divatlapba nyertem fotózást. És akkor már volt gyerekem és több számban is megjelentek a képeim. még sorolhatnám...
chamomilla
Pécs
 
 


Dike, sok, es sok jo mindent kaptal, kaptatok. Ma X-factor lesz a program?:) Nekem, igen. Itt is ez megy.+elotte lesz meg az a tancos musor ami otthon is volt, a Szombat esti tanc. Na, ezt is megnezem.

Virag, elkepeszto Gergo mennyire nyugiban van. Szerintem olyan nyugodt baba lesz, hogy siman hagy majd meg aludni is ejjelente. Napkozben sem lesz ra "panasz".

Cham, nem semmi, Te ilyen kis modell voltal?! Ejjha! Tok jo!!!:):) No, en nem vagyok egy modell tipus, en az ellenteted vagyok, sportosban nyomom. Nem is vagyok feltuno jelenseg sem. Nem randa vagyok - asszem - csak nincs meg a kello adottsagom hozza es raadasul baromira nem vagyok fotogen sem. Dike meg az, aki modellkedett de majd elmeseli O ha olvasott Teged.
Amiket a bevonzasrol irtal sem semmi. Jol kihasznaltad a lehetosegeket, vagyis inkabb ugy mondanam, ugyesen eszre vetted oket. Pl. 4 levelu es tortenete. Persze ehhez Te is kellettel a kitarto tanulasoddal. Az a baj, hogy sok mindenben negativ vagyok. Nem tudom elhinni velem megtortenhet az, hogy....-akarmi. Apam mindig azt mondta nekem, hogy mindenki mas jobb, mint en. Ezt hallgattam kb. 5 eves koromtol 5 evvel ezelottig. ES ez elegge megzavarta, zavarja is a mai napig a szemelyisegemet. Szoval en alapbol nem is lennek mondjuk modell sem mert ki? En? En aki tok bena es mindenki mas jobb?? aaaa, en olyan bena vagyok. Ezt jo elb.szta az apam bennem de ez mar igy marad, ezen nem tudok valtoztatni. Meg ezzel a pozitivos dologgal sem mert eleve nem hiszem el, hogy nem vagyok bena, hulye, stb. Szoval..erted. Es igy nehez.

Nika, koszi a konyvet az iment bele is olvastam es jonak tunik, olvasom is tovabb.:):) Koszke!!!!

Nekem veget ert a gyerekvigyazas kb. 20 perce es mit ne mondjak mar alig vartam. A gyerek beteg, kohog, pruszkol de folyamatosan, folyamatosan folyik az orra, levegot sem kap, nyugos, alig evett, delben 15 percet aludt mert elkezdett kohogni es felebredt, nem is aludt vissza. Es csak nyuglodott es aaaa, ma nem voltam rahangolva. A sajat gyereke az embernek mas. De mase..... pedig szeretem a kis szarost csak ma nekem is rossz napom van. Olyan mindenki hagyjon beken hangulatom van. :? Es semmihez sincsen kedvem.
Vendég
 


az új függönyöm a konyhában:

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: nem tudok mit írni neked!!!!
a levegőztetés, majd kialakul. fürdőt ma én is takarítottam. de pihentem is elég sokat. lefeküdtem forma1et nézni, de bealudtam.

cham: a suliban általában nekem is összejött a szugerálás és a bevonzás. szerintem csak így lehet két diplomám és útban a harmadik felé, mert egyébként nincs semmi szorgalmam.

dike: szuper ajándékokat kaptál. és a baba cuccok csajosak, vagy pasisak? mondjuk a gap inkább pasis cuccokat készít.
tényleg, érzel valamit? nevetek?

bogi: pihenj egyet, még te sem vagy gyógyult.
felkerült a babaszoba függöny is, de arról majd csak egyben kaptok képet, amikor minden a helyén.
holnap pihenés?


képzeljétek, az előbb bevágtam egy doboz raffaellot. azt a rendes gyárit. eteti magát...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


laptetőőőő!!!!

monáé keddre!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati, imádom a raffaellot! de amikor Milánt vártam undorodtam tőle. :shock: nyammmmmm, de ennék most! és nekem sincs semmi szorgalmam...belefáradtam, '87 óta megállás nélkül suliba járok. és ha nem venném így az akadályokat, már abbahagytam volna és elmentem volna inkább levelező Phd-ra. De a férjem kinyírna kb....nagyon kitart mellettem, hogy orvos legyek. De szerintem halasztani fogok 1 évet, ha holnap pozitív lesz a teszt. Mármint lezárom a félévet, az fix, meg ha nem lesz semmi gond, akkor szeretném a köv. félévet is (ha úgyis nyáron szülnék). Arra gondoltam, hgy van egy párhuzamos szakom, csak passzívon vagyok, mert nem tudtam volna konzira járni, lehet aktívvá teszem, ha az orvosit meg passzívra. Az levelező és csak 3 félév, népegységügyi MSc. majd meglátom, nem agyalok inkább, csak ismerem magam, szorgalom ide-oda, bekattannék pár hónap után, hogy csak itthon vagyok. (ez a népeü onnan, hogy lehet egészségfejlesztő szakirányra menni, ami tök jó szerintem és utána 4 félév után eü pszichológus diplit is lehet szerezni, az meg nagyon érdekel.....gáz vagyok, tudom :roll: ...amúgy régen a gyógypedagógusok is elvégezhették rövidítetten a sima pszichot )


Annyira szúrkál a hasam, leginkább a jobb petefészkem, de néha nyilal a bal is.....
chamomilla
Pécs
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?