Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Virag, drukk a fajasokhoz!!! Erosodjon csak, el ne muljon!!!

Pedi, gyogyulgassal! Te is tanitasz? Csak mert sulit irtal.
Vendég
 


Kati, szigetelok, szigeteles????
Vendég
 


Nem drága! Én a helyi Voda boltban nyomom! :lol: Csak ahhoz, hogy vki itt dolgozhasson el kell végezni cégen belül egy sulit, és ott van most az új kolléga, aki helyettem lesz. Illetve, ha minden igaz, akkor ma szerencsésen levizsgázott!(remélem)
pedi
Kalocsa
 
 

 
 

Brita szupi felsőt vettél:)))))

Bogi szerintem SZUPEEEEEEEEEERRRRRR EZ A HÁZ!!!!!!!!!!:):):)

Virág és nem is említed hogy vannak összehúzódásaid??????:))))irgum burgum........:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, szerintem sajna múlóban vannak ezek az összehúzódások... de sebaj, most már csak jönnek hamarosan az igaziak is! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Gergő Gergő........kikergetlek anyádból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gyere ki úgy vár már téged itt is mindenki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, mulnak? Dekaaar!!:( Sir, sir! Nem baj, hatha meg ejjel vagy meg este beindul.

Pedi, jahh, ertem!! :D :D :D :D :D

Nita, Zsuzsirol valami?

Kati, merre jarsz?

BEZE????????????????????????????????????????????
Vendég
 


Bogi, jaja, bár most is volt egy összehúzódás, de nem elég hosszú és nem elég erős... sajnos... lehet, hogy az anyósom intézkedik odafent az égben. Aliznak hívták és 14-én, vasárnap lenne a névnapja...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nem azt mondtad, hogy vasarnap nem akarsz szulni mert Apajanak dolgozoba kell mennie es nem volna ekkor jo? Aliz neni nem teheti ezt, hogy vasarnapra rendelkezzen. Hacsak nem szombatrol vasarnapra virradora jon a baba! Szombat vagyis vasarnap reggel az jo??
Aliz neni, tessek szives ma ejfelig Gergot kihivni!
Vendég
 


Bogi, de igen, azt mondtam, hogy nem szeretnék vasárnap szülni. Mondjuk délelőtt még jó lenne. :D Ma pont ezen viccelődtünk a dokimmal. Ő azt mondta, hogy ma ne szüljek, mert neki vendégei lesznek, én erre mondtam, hogy én meg vasárnap nem szeretnék, mert akkor a férjem nem tud velem lenni. Erre megkérdezte, hogy vasárnap mikor nem jó? Mondtam, hogy délutántól, erre azt felelte, hogy akkor szüljünk vasárnap délelőtt és megkérdezte, hogy mondjuk fél 10 megfelel-e. :lol: :lol: :lol: Ő úgyis ügyeletes lesz és bent lesz a kórházban. :lol: :lol: :lol: :lol: Mondtam, hogy nekem tökéletes lenne! :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán annyiban maradtunk, hogy mivel muszáj lesz NST-re meg magzatvíz kukucsra mennem, akkor menjek fél 10-re.

Na, a fájások tényleg elmúltak... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi nem írt Zsuszi.....:(
Virág egyébként hasonlóan voltam Barninál...16-án már voltak összehúzódásaim..igaz nekem erősebbek voltak.............de enyhültek is.......éjjelre teljesen elmúlt másnap még is kibujt ez a drágaságom!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Virág, nagyon drukkolok!

Bog, nekem ez a ház is nagyon tecc 8)

csajok, most akartam kidobni a tesztet, mert otthagytam az ablakban és látom hogy ott a halvány 2. csík. Na ilyenkor mi van??? elvileg ilyenkor már nem értékelhető :roll: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
chamomilla
Pécs
 
 


na visszaolvasok majd a Meganyál közben, most megyek főzök vmi vacsit, eddig turiban voltam és olyan jó cuccokat vettem :D 8) 8)
chamomilla
Pécs
 
 


Cham, csinálj még egy tesztet pár nap múlva! (ha kibírod addig...)
Turizni én is nagyon szeretek, meg Brita is! :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, ha ma nem akkor tuti vasarnap delelott lesz a csoda napja!! Aliz neni kozbenjarasaval es az orvosod engedelyevel, a Te beleegyezeseddel!!:):):)

Nita, Zsuzsoka pihen.:)

Cham, drukk a teszthez!!! Azert ha ertekelheto ha nem ennyi ido utan, nekem soha nem volt meg ott 2.csik! :lol: :lol: :lol: Pedig ellottem mar par ezer tesztet!!:):) Csak van benned hcg ha odavarazsolodott!! Miket turtal, miket turtal, miket turtal???? Dejjoooooo!!!

:D
Vendég
 


Bogi, lehet, hogy Gergő "meglátta" a nicknevem mellett a 14-es számot és erre a napra vár! (Én is 14-én születtem csak dec-ben.)

Dike, nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


nem bírok innen elszakadni.

Nem is mondtam még, imádom a Gergő nevet!

én meg dec 16-án születtem, 1980-ban 8)

köszi csajok, nem tudom csak most az a gáz, hogy corax 20-t tudtam venni a dm-ben, lehet várni kéne vasárnapig (úgysembíromki)

Ja mellplasztikát csak akkor állja a tb, ha túl nagy és kivesznek belőle (ha problémát okoz, hátfájás, ilyesmi), meg ha leveszik rák miatt. Egyszer én is tuti megcsináltatom, sokáig szoptattam, meg is látszik...

turi: imádok turizni. Amúgy volt turink régebben :wink: nagyon imádok öltözködni, csininek lenni....nem is lehetne bírni anyagilag. No meg ilyen táska, olyan öv, ehhez ez a cipő :D :D :D

vettem egy vékonyabb kabátot, egy pulcsit, egy felsőt, meg a kicsi fiamnak egy Mexx pulcsit. És csak 2700-at fizettem, ez kilós turi, de írtó jó cuccok vannak. Múltkor szembejött egy Prada meg egy Armani naci :D :D :D
chamomilla
Pécs
 
 


Kár volt elmondani ezt a fájogatást a Zuramnak... azóta nem hagy békén... már Anyukámat is ki akarta hozni, hogy aludjon itt, hátha éjjel mennünk kell. Alig tudtam lebeszélni róla. Egyszerűen nem hiszi el, hogy elmúltak az összehúzódások...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Azt hiszem legközelebb csak akkor szólok neki, ha tényleg itt lesz az idő.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


[quote="csillagvirág14"]K írta:csillagvirág14ár volt elmondani ezt a fájogatást a Zuramnak... azóta nem hagy békén... már Anyukámat is ki akarta hozni, hogy aludjon itt, hátha éjjel mennünk kell. Alig tudtam lebeszélni róla. Egyszerűen nem hiszi el, hogy elmúltak az összehúzódások...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Azt hiszem legközelebb csak akkor szólok neki, ha tényleg itt lesz az idő.


szegénykém [#law][#law][#law] kitartás!

most tényleg megyek, mert így nem lesz vacsora.

Remélem ma este kiesik a Szíj Melinda a Megasztárban :twisted: (először csíptem, de már sokkkk)
chamomilla
Pécs
 
 


Cham, Jó cuccokat vettél! Én nemrég túrtam Bencének egy szinte vadi új finom puha kötött GAP kapucnis pulcsit kemény 160 Ft-ért. :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


miért nem illesztette be az ölelkező szmájlikat? :evil:
chamomilla
Pécs
 
 


hú, GAP :D :D :D imádom! Múltkor én is vettem egy tök klassz GAP kabit a nagyobbik fiúnak, olyan menő benne 8) 8) 8)
chamomilla
Pécs
 
 


mert bena a rendszer! Azert! :twisted: :evil:
Vendég
 


amugy tok jo cuccokat vettel! Prada??? Meg Armani???? ejjjhaaa! Hol ez a turi?? En is bekukk ha otthon leszek. Nekem a multkor egy Prada penztarca jott szemben, egy idos orvos bacsitol!:):):) Ferfi sajna de igy uramnak jo!!:) Szereti is, olyan finom puha, mint a vaj es mutatos darab. Nem hiaba a nev, kotelez!:)
Bird ki vasarnapig! Ugyis babas vagy!
A Szij Melinda az aki olyan nagyon magas vinnnyogos hangon nyomja? Nekem az abrazata nem tetszik, ha O az akire gondolok. Olyan sunyi vagy nem is tudom es idegesito egy ido utan hallgatni szerintem.
Vendég
 


Virag, 14, hihi, lehet erre var a fiad!:):) Minden 14! Te is, Aliz neni is!!:) Nekem a nevnapom van elotted, dec. 13.:)
Vendég
 


Ezek a pasik!! :twisted: :twisted: :evil: Lenyugodott mar, hogy ma nem szultok? :)
Vendég
 


Cham szerintem is tesztel 2-3 nap múlva........szerintem baba van a dologba!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Cham, nem tudod mennyi egy cickofelvarras otthon?
Vendég
 


húúú csillag már haladtok előre valamerre :):):):)

én eleinte magunk mellett altattam Gergőt :) féltem a bölcsőhaláltól és utána olvastam a lányoknál , koraszülötteknél gyakoribb.és a hason fekvő babáknál.Állítólag nagyon nagy százalékban hason voltak a babák akik bölcsőhalálban haltak meg :( ja meg dohányos szülők stb.Mellette szólt a cicizés meg az együtt alvás:) ma is velünk alszik de már saját ágyban és nem volt gond átszoktatni :)

chamo: nem fog kiesni :( amúgy nagyon jó hangja van csak sajna nagyon sajnáltatja magát.ma még nem fog kiesni szerintem de a döntőben tuti nem lesz benne.

nika70
Salgótarján
 
 


Bogi, szerintem Apaja még mindig nagyon szeretné a mai napot Gergőnek... azért nem bír lenyugodni! :twisted: :twisted: :twisted:
(Nem is tudtam, hogy Luca névnap mellett van a Tiéd is! :wink: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


nekem mind a 2 gyerek mindíg hason aludt..és itt vannak.élnek!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Virag, Apaja nagyon izgul mar!! Pedig deeeeee, Luca, Ottilia van! :D
Vendég
 


Egyszer olvastam, hogy milyen csecsemoknel all fenn ennek a dolognak a veszelye de maaaan elfelejtettem. :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Na, megjöttem én is! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Bence is hason alszik a kezdetektől, de volt neki légzésfigyelője. Kb. másfél éves korában vettük ki alóla. Most Gergő alá is betesszük. Engem nagyon megnyugtatott!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Drága Dike! Nagyon boldog születésnapot kívánok! (Tiszta kismami agyam van, egész nap akartalak köszönteni)

Csillag! Hát, nálatok nem semmik ezek a számok! Én azért még bízom a ma éjszakában. Bence mennyi idő alatt is bújt ki?! :wink:

Cham! Én nem hiszek abban, hogy később nem értékelhető a teszt, ha egyszer ott van a csík, akkor ott van, mindegy mennyi idő után. Talán nálad ez most azért látszott csak később, mert "korán" teszteltél, és mostanra száradt ki rendesen! Én csinálnék egyet, mondjuk vasárnap újra!

Bogárkám! Mi a helyzet hasmenés ügyben? Remélem, már elmúlt!

Lányok, én is nagy turis vagyok, ebből a szempontból is egy csapat vagyunk! :lol:
Basszus, amióta hazajöttem, megint be nem áll a po...ám! :evil: Szép éjszakának nézek elébe! :cry:
pedi
Kalocsa
 
 


Na, igen még erről akartam írni! (tényleg kismami agyam van) :oops:

Hogy én is hason szeretném majd altatni a picurit, én is így alszom a mai napig, illetve persze most nem, de ha nem lesz pocim, akkor ismét úgy szeretnék. Légzésfigyut viszont nem terveztem venni. Véleményeket kérek!
pedi
Kalocsa
 
 


csillag!!! sajnálom h múlóban az összehúzódás...de már tényleg nincs sok hátra!drukkk!

cham! drukkkkkk!!!!

köszönöm mindenkinek a köszöntést!

ma déltől 6ig főztem sütöttem,szüleim ma értek haza(előbb mentek) el miamiból. fáj a sarkam derekam végem van. holnap kapom csak meg az ajándékokat:( majd beszámolok:)

KépKép
dike
 
 


Dike, anyukadek nyaraltak Miamiban? Nekem egy haverom van ott eppen, a fene a joooo doooogat. Hazajon 17en es 21en ocsemmel mennek Mexikoba. Ez az elet!:):) Csupa napfeny!:)
Biztosan sok hasznos ajandekot kapsz majd!:)
Mit foztel, sutottel?
Hanyinger ma?
Vendég
 


Pedi, a mai napba Gergő már nem fér bele... Bence sem volt ám annyira gyors. Kb 10 óra alatt bújt ki, csak ebből az első 7-8 óra nem igazán fájt. A kórházba 8 óra otthon vajúdás után mentünk, ahol megcsinálták a kötelező NST-t majd megvizsgált a doki és mivel 4 ujjnyira ki voltam tágulva, rögtön a szülőágyra küldött. Ott másfél órát küzdöttünk mire megérkezett Bencus.

A hason alvásról az a véleményem, hogy a baba dönti el, hogy neki hogy jó. Mi pár napig háton vagyis inkább oldalt fekve altattuk Bencust, aztán egyszer csak hason fekve találtuk a kiságyban. Azután már hiába próbáltuk máshogy letenni, addig nyüszögött, míg át nem fordítottuk a hasára. Onnantól kezdve szépen aludt.
Én egyébként a légzésfigyu miatt mertem így altatni, mert Bogihoz hasonlóan több helyen olvastam, hogy sokkal nagyobb a bölcsőhalál veszélye ilyen pózban. A védőnőm is többször csesztetett, hogy éjszaka ne altassam így a gyerkőcöt... A légzésfigyuval soha nem volt gondom, a másfél év alatt egy téves riasztásunk volt, az is akkor, amikor bence lemászott az érzékelőről. Nekünk ANGERCARE márkájú van, olyan, amihez bébiőr is van. Ennek is nagy hasznát vettem, főleg nyáron, amikor lefektettem Bencust délután vagy este és én nyugodtan ki tudtam ülni a kertbe, hisz tudtam, hogy mindent hallok, ami a szobájában történik.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dike Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Neked!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona! na ez már jó erős teszt!!!vigyázz a kicsikédre nagyon!

bogárka! apának gratulaaa!!! nekem ez a ház is tetszik!

rita! de jó neked már 3.trimeszter gratulálok!

én ma kapta,ma a hírt ha fodrászom tesójának 12 és fél hetesen elment a baba..meg kellett szülni most.miééért??még utána se lehet 12 hét után nyugodtabb az ember?:(

KépKép
dike
 
 


Miami??????? Mexico???????????? Napfény, meleg?????????? Ne kínozzatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi, tééényleg, ez kimaradt, pedig én is akartam írni, hogy a Te kis Okoska Törpödnek gratulálok a nagyszerű vizsgájához!!!!!!!!!!!!!! (Látod, Pedihez hasonlóan nekem is kismama agyam van. :) )

Dike, nem szabad ennyire a negatív dolgokra figyelned!!!!!!! Kérlek, nyugodj meg, Nálatok MINDEN OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogarka igen szüleim..meg barátaikkal:)

fácánhúslevest,rántott hús( 30db),kukoricás rízs,ubisali,süti..melynek nevét nem tudom..anyós diktálta telóba a receptet mert múltkor nála ettem de nagyon fini lett,most azt faljuk a barátnőmmel,meg nézzük a megasztárt.tavaly ilyenkor akkorát buliztunk..most meg semmit se lehet:))

KépKép
dike
 
 


Koszi Csajok, uram egy szeles szaju joker pofat kuld Nektek es uzeni, hogy puszi!!:):) Azt mondja nem okos O, csak torp! :lol: :lol: :lol:

Virag, ez a legzesfigyelo nagy talalmany ez lesz az elso amit be fogok szerezni!:) A majdani konyhamba meg egy mosogato gep!:)
Az letezik, hogy valaki otthoni vajudas utan, korhazba erkezes utan 45 perc alatt megszul? Egy csaj mondta ezt nekem de nagyot mondo no, es nem tudom el merjem e hinni, hogy ilyen van?! Mikor erkezett a korhazba, 1 percesekkel??? Allitolag megerkezett, megneztek es nemtom en mennyire volt nyitva, azonnal szuloagy es 45 perc.

Dike, szerintem se figyelj a negativ dolgokra! Nezz itt korul, mindenki makk egeszseges!!
Jo sokkkkk mindent foztel!! Ejjjhaaa!! Ugyi vagy!
Vendég
 


Virag, azota is semmi fajas ezek szerint?
Vendég
 


Bogárka, sajna nincs semmi fájás... de nem csüggedek, már annak is örülök, hogy legalább jóslóim voltak! Végül is max. 10 nap és itt lesz Gergő! :D S mivel a mai napról (a várva várt csoda dátumról) lecsúsztunk, már nem érdekel, hogy mikor jön ki. :D :D :D
A Te pocikád hogy van? Hányinger, fejfájás van még?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


A másik kérdésedre elfelejtettem válaszolni... (már megint a kismama agy 8) ). Na, szóval simán lehet, hogy kórházba érés után 45 perccel a kezedben legyen a baby. Most is beszéltem egy csajjal NST-n , aki 3 óra alatt szülte meg a kislányát úgy, hogy tolófájásai voltak mire beértek a kórházba és az első vizsgálatnál csak annyit tudott mondani az orvosa, hogy "b@szd meg ennek itt a feje..." nyomott kettőt és kint volt!
Egy kolléganőm meg nem ért be a kórházba és a kocsiban a kórház előtt a férje kezébe csusszant ki a baba.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?