Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Kismamak!

Tovabbra is szeretettel ajanlom figyelmetekbe uj webaruhazunkat, melyben sok kulonleges es praktikus termeket talaltok.
Tobbek kozott baba-agynemut, labzsakot, babakocsi-parnat, es a Magyarorszagon eloszor kaphato az USA-ban kifejlesztett uj, biztonsagos kisagy-racsvedot.

www.babymarket.webs.com

Termekeink nevreszoloan is megvasarolhatoak, kerlek, lepj kapcsolatba velunk, amennyiben egyedi elkepzelesed van.

Tovabbi kellemes babazast/babavarast!

littlebabymarket
Budapest
 
 


Én nagyon szeretem ezt a lökött bandát!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Most megyek zuhanyozni aztán nemsokára indulunk a kórházba. Majd jövök. PUSZIIIIIIIIIIIIIIII!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, kivancsi leszek en ennek a napnak a vegere. Na, majd gyere. Ha pedig anyukadtol nem irsz akkor tudjuk, nem is jottel haza!:):)

Katikam, ahhoz, hogy kirugd a botomat, utol is kell erned am!!!:) Tudod, nem szep dolog a futas, de hasznos! hihi :lol: :lol:

Pedi, gyogyuljal!!!!! Puszi!!!!

Torpiek!!! EBRESZTOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 

 
 

Kepzeljetek, szerintem olyan fura helyzetben vagyok. Irtam tegnap a fonokomnek smst-azert nem hivtam mert ugysem veszi fel mivel dolgozik de azt tudom, hogy neha ra-ra nez a telora es terero sincs csak egy helyen a barban- szoval irtam neki, hogy ne varjon 7vegen mert nem megyek mert meg megy a hasam, azt mar tudta hetfon is, hogy beteg vagyok. Teltek az orak, semmi valasz. Aztan kora este amikor tutira tudtam, hogy nem melozik megint irtam neki, hogy megkapta e az uzenetem, es irta, hogy igen. De csak ennyit irt: igen! Na, mondtam Gezunak, lehet megis hivnom kellett volna. Erre Gezu azt mondta, hogy lehet azert ilyen huvos mert vasarnap egyedul hagyott Teged dolgozni es talan azt hiszi ezert is vagy beteg. Na, de ez nem igaz. En tenyleg pocsekul voltam es valoban meg most is megy a hasam. Mas bajom nincs de hasmenesem az van tegnap ota megint. Es igy nem lehet vendeglatozni. Es most olyan szar erzesem van, mi van ha azt hiszi direkt nem megyek dolgozni? ahh, na mindegy de miert nem irt legalabb annyit vissza az uzimre, hogy oke, koszi, hogy szoltal, hogy nem jossz vagy valami? Vagy en fujom ezt fel???
Vendég
 


Virág, most csak Neked írok! Nagyon szorítok!!!! Sokat gondolok Rátok!
Remélem nem engednek haza ma! :) Puszi!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Hoztam nektek mai teszteket, a zöld ovu. teszt

Kép

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona! :D Hát ez gyönyörűűűűűűűűűűűűű! De örülök Nektek! Vigyázz most már magadra! :wink: Mikorra is van doki időpontod?

Bogi! Hát, elég érdekes ez a főnök. Ha annyit tudott írni, hogy igen, akkor nem lehetett volna válaszol egyértelműen?! Na, mindegy, Te szóltál!
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Megjöttem, rendben vagyunk, a magzatvíz tiszta. Nagyon féltem a vizsgálattól, de egyáltalán nem fájt. Egy ujjnyira vagyok nyitva. Az NST-n Gergő semmit sem produkált magától, csak akkor volt hajlandó megmozdulni, amikor mozgatták a hasamat, vagy berregtek neki azzal az izével. 9 pontot kaptunk.
Megkérdeztem, hogy mekkora lehet most Gergő, azt mondta a doki, hogy nem kell félni, mert nem extrém nagy, olyan jó 3,5 kg-osnak saccolta. (Anno Bencénél is ez volt a sacc, aztán 3920 g lett.)

Most mennem kell. majd még jövök.

Puszi!

MOna, gyönyörűűűűűűűűű a teszted!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mona, mar most nagyon szep a pocaklakod!!!!:):) Gratulalok!! Vigyazz magatokra!! Dokker?
Vendég
 


Virag!!! na, mar ez is jo, hogy a magzatviz tiszta!! Gergo meg nem mozog mert mar keszul kifele es megzavartak a koncentralasban. Es az, hogy egy ujjnyira vagy nyitva ez mit jelent?

Pedi, Veled mizus? Hogy vagy igy kora deli oran? Akkor jo, ha Te is ugy erzed fura a fonokom. :shock: En is ugy vagyok vele, en, szoltam. :?
Vendég
 


Sziasztok!

Regit elvittem oviba, aztán még mielőtt a boltba mentem felhívtam a rendelőt, hogy érdeklődjek az oltás felől, aztán mondta az aszisztens, hogy meg is van, és akár most is jöhetek. Úgyhogy be is adta, mindössze 3-4 percet vártam a rendelőben. Nem bántam meg, hogy átjelentkeztem ehhez a dokihoz, sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok.

Bogárka
Igen, messziről jobbat tudok készíteni. Bár eléggé felemás, csak gyorsan felkaptam egy csinibb felsőt, de a melegítőt hagytam magamon, itthon mindig abban vagyok (na jó azért mosom gyakran, és van másik is) mert kényelmes a pocimnak, mivel nincs bent gumi, a pamut derékrész felhajtható, és még melegít is. Jól nyúlik, pedig ezt a nacit még akkor vettem a decathlonba, amikor nem voltam várandós.
Hátulról tényleg nem látszik, hogy pocak van, a derekam vékony továbbra is. De már 8 kilót híztam, szóval nem kevés. Viszont Regivel is 27. hetesen 8,5 kilót híztam, és a végére csak 11 kiló lettem, amit a szülőszobán ott is hagytam. Szóval érdekes, de ezután már inkább csak a baba nő, én már talán megállok a hízásban. Biztos azért van ennyi hízás a II. trimeszter végéig, mert a szervezet így készül fel, hiszen 3-4 kilót valahogy cipelni is kell. Reggel, meg délben eszek rendesen, délután vacsizunk, akkor már csak kevesebbet. Szóval talán így jó lesz.
Nem is a szülés, a terhesség, hanem maga a szoptatás miatt/után ereszkedik meg a mell egy kicsit, szóval már nem olyan feszes, mint „leánykoromban”. A második után meg tuti még rosszabb lesz. Ha nem is rakatok bele szilikont, de állítólag a felvarrás is sokat segít. Sőt leginkább a hialuronsavas feltöltés szimpatikus, igaz, az csak 2-3 évig tart, de kevésbé veszélyes, mint a szilikon.

Dike
A kombinált teszt, vérvétel (Down kór szűrés). Nekem mondjuk ilyen nem volt, nem kértem. A 12. hetes uh-on pedig mindent megnéznek alaposan, amit lehet. Nálunk így van. Aztán lehet, hogy a kombinált teszt alatt máshol azt értik, hogy a vérvétel mellé uh is van. 16 hetesen AFP, és ha az nem jó, akkor csinálnak kb a 18. héten uh-ot, akkor már a 19-20 héten nem, mert ez sokkal alaposabb, szóval nem csinálnak feleslegesen.
A köv. kötelező uh 19-20 hetesen van (ha az AFP-d jó volt), szóval biztos nem lesz sok. De itt van aki havonta csináltat uh-ot, mert a dokijának van, és az sem árt. Ne aggódj emiatt.
Jajj, a torna…elfelejtettem megkérdezni a dokit. De szerintem csak szabad, mert annyira zárt volt a méhszáj, hogy csak na. Tornázhatsz szerintem, csak óvatosan, főleg ha előzőleg is rendszeresen sportoltál. Egyébként főleg középidőtől hasznos, mert akkor már a pocak elkezdi terhelni a hátad, derekad. De a mozgás sosem árt. Én a 20. hétig még bicóztam is. De aztán letettem róla, mert nekem olyan gyengék lettek az izmaim, hogy rövid kerékpározás után fájt a gáttájékomtól elkezdve a combomig minden.

Bettike
Nem sok. Egyik ismerősőm a második babánál több mint 16 kilót szedett magára, és olyan vékonyka, meg talán van 150-155 cm. És most így fél év után, teljesen vékony lett. A szülőszobán sokat otthagysz, majd meglátod. Én a 11 kilót simán. Egy kiló felesleggel jöttem haza, de ugye belövellt a tejci (mert nekem attól akkora cicijeim lettek), úgyhogy 1 kg az is lehet.

Pedi
A pocakom tényleg nagy. És csúcsos, szóval babona ide, babona oda, azért nálam lehet benne valami. Reginél nem volt ekkora pocim, és formára is más volt. Most terjeszkedik felfelé is, szóval remélem kifelé már nem nő annyit. Ha befordulna végre, akkor talán máshogy állna a hasam is.
Nekem továbbra is tetszik a Zalán, és szerintem most már marad is ez a név. Meg akárkinek mondtuk, azt mondták szép (na jó, persze nem mondja rá az ember, hogy nem az, de akkor is). A férjem még barátkozik vele, még van ideje. És a lány név mi?

Nitácska
Reméljük minden rendben lesz Mátéval. Sajnálom, hogy ennyit szenved vele, az a legrosszabb ha egy kisgyerek beteg.

Mona
Itt már tényleg jól látszik, jó pocakosodást kívánok neked!

Nika
Ez alkati dolog is, majd a második gyerkőc után megpróbálod leadni, olyan jópofa táncos sportok vannak már. A legújabb őrület a Zumba. Majd lehet én is kipróbálom, itt Nyúlon is van hetente egyszer.

Chamomilla
És a mellplasztikát állja a tb? Mert Regit is 20 hónapig szoptattam, második gyerkőc után mindenképpen megcsináltatnám a mellem.
Nekem gyors az anyagcserém, szerintem ennek is köszönhetem, hogy vékony vagyok. Bár azért az utóbbi években én is „asszonyosodtam”, szóval a fenekem lehetne kisebb is. De szerencsére a férjem amúgy sem szereti a vézna lányokat, úgyhogy talán jó is így.

Mia
Szép méretek, jó lehetett látni a kis nunist. Sajna benne van a pakliban, hogy szülni meg a doki, még szerencse hogy 6-ra visszaért. Nekem csütörtökön 7-re volt időpontom, és fél 7-kor el kellett mennie. Úgyhogy mikor hívott, fél 9-kor, mondta, hogy most jöhetek ,ha akarok, de már otthon voltam, aztán keddre adott időpontot, fél 5-re. És akkor már ott volt.
Vendég
 


Most nézem, beléptem a III. trimeszterbe, juhéééé!
Vendég
 


Rita, gratula a III. trimeszterhez. Szertintem amit hiztal az nem latszik rajtad. Vekony voltal de meg igy is az vagy. A ruha pedig az a legjobb ami a legkenyelmesebb. En tuti sokat leszek melegito naciban, feketeben, mint Neked is van. Ezek kenyelmesek es melegek is igy telen foleg. Milyen oltast kaptal?
Vendég
 


Dike, Boldog Szuletesnapot!!
Vendég
 


Mona: először is neked nagy nagy gratula :):)::)

Én is imádom ezt a lökött bandát :) Remélem még nagyon sokáig fogunk beszélgetni egymással:)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!!!!!!!

Virág a tudatalattid játszik veled azért is álmodsz ilyet.....

Pedi nagyon finiket eszel....káposzta nekem is van itthon..én is szoktam enni......

Kati mehet oviba....de szólok bent hogy figyeljenek rá.........
majd délután lehet írok neki.nem akarom zaklatni..élvezze az együttlétet Zsófi babával:))

Mona SZÉÉÉÉÉÉÉP TESZTEK!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogárka
Amúgy is szeretem a feketét. A melegítőim is mind azok, meg van két cica nadrágom, és egy szövet(féle) nadrágom, ami még jó, szóval mindenem fekete, legalábbis a nacik. A farmerom már csak néhány hétig jön rám, a pocakbetétje is farmer anyagból van, és nem enged tovább. Reggel gondba is vagyok, mikor félkómásan keresem a sok fekete nadrágok között a megfelelőt. :lol:
H1N1-influenzaA-influenzaB kombinált oltást kaptam. Most ebből kaptak, és állítólag ez is elég a kismamáknak. Remélem a kisebb szérum is megvéd valamennyire. Majd jövő héten lesz a gyerekorvos, Reginek is beadatom.

Én is csípem ezt a bandát, ha lezárul az év, esetleg átmehetnénk zárt fórumra, az anyatanyára. Csak ha mindenkinek tetszik az ötlet. Nekem nagyon sokat vacakol a babanet. Az előbb 1 órát olvasgattam, és minden lapnál kidobott a rendszer.
Vendég
 


DIKE! SOK BOLDOGAT!!!!

na én meg csak gyors bekukk és helyzetjelentés. Ma vagyok a 10. DPO-n, 21. ciklusnapon, (max 25-26 napos ciklusaim vannak) nem bírtam ki, előttem a 25-ös teszteket. Negatív, habár az egyiknél mintha láttam volna vmit. (kizárt asszem), így vetettem az urammal qupidot, ami 10-es. Az előbb csináltam meg, negatív. szóval nem vagyok terhes, mert a qupidonak ma már ki kellett volna mutatnia akkor is, ha nem első pisi. Amúgy a melleim feszülnek, kedvem rendben van, szóval én inkább terhesnek gondolom magam, mint PMS-esnek...de ha a teszt negatív, hiszek neki. Azért ma akció lesz, Jónás napos vagyok 8)
chamomilla
Pécs
 
 


mona, neked gratula!!!!
chamomilla
Pécs
 
 


Rita, itt most uj virus van, ezt kaptam en el a heten, sztem rosszabb, mint a h1n1 mondjuk itt a h1n1-nek nem keritettek tul nagy feneket. Uram is elkapta a h1n1et de nem volt semmi extra. Nyilvan aki sziv vagy errendszeri beteg azokra veszelyes de rajuk barmi mas influ is az. Jol tetted, hogy beadattad az oltast, ez a biztos!!!:) En is beadatnam asszem.

Cham, en azert meg drukkolok a babahoz, holnap is lojj el egyet, hatha csak kesobb kezdett beagyazodni.:) Nekem is most vannak jonas napok is rogton pe utan.:)

Kepzeljetek talaltunk megint egy cottage house-t es olcsobb, mint amit a multkor foltettem kepeket. Errol nincs fotom csak kivulrol, mindjart be is masolom.

Es meg egyszer: Kepzeljetek, uram ma levizsgazott es zseni!! Azt mondta a tanar neki, hogy ilyen jo eredmenyt meg senki nem ert el! 94%ot ert el es 80%nal tobbet meg nem produkalt senki!!:) Az en pasimmmmmmmmm!!!! Ezert is imadom mert ilyen okos!! :lol: :D Mint a tavalyi kos!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Ja, amugy rendszergazda lesz a Dragam!!:):):(-kockafej. Es olyan suli ez, hogy az egesz vilagon elfogadjak ezt a papirt, nem kell honositani sem.:) Olyan buszke vagyok ra! :D
Vendég
 


DIKE
Én is sok boldogságot kívánok születésnapod alkalmából.
Kép
Nem emlékeztem pontosan kinek van 12.-én a szülinapja. De akkor neked. :oops: Az tudtam, hogy Monának 4. nekem 6. aztán ezek szerint te jössz a sorban. Lesz bulizás?

Bogárka
Hát ahogy leírtad, tényleg durvának hangzik az a hasmenős vírus. Reginek a szalmonellától ment 8 napig a hasa.
Tavaly Regina miatt adattam be, mert ő még akkor nem volt 3, és nem ajánlották, csak az enyhe, kombinált oltást, szóval mi oltattuk magunkat, hogy ő ne legyen beteg. Most meg azért kértem az oltást, mert - nem tudom mennyire emlékszel - több kismama lélegeztető gépre került, a h1n1 miatt. Czeizel is kimondta, hogy a kismamákat mindenképpen oltani kell. Hát úgy legyen.... :wink: Csak nem tudom ez a kombinált oltás mennyire véd. De most ez van, és az asszisztens szerint ez is elég a kismamáknak.
Én egyébként is oltáspárti vagyok, szóval ezen nem is gondolkoztam.

Ezt rendeltem a neten....
http://www.bonprix.hu/bh/offer.htm?cat= ... .&pr=38481
Remélem jó lesz a méret, de csak 40-s volt a következő, az tuti nagy lesz, és a szülés után is szeretném hordani, praktikus mert gombos, és a sok éjjeli szoptatásnál ez nagy segítség.
Nem volt odaírva, hogy mennyi idő alatt szállítják, felhívtam az ügyfélszolgálatot, és azt mondták 2-3 hét is. :shock: Azért jobban örültem volna, ha 1 hét múlva már megkaptam volna.

Most már tényleg megyek, kiteregetek, meg főzők gránátos kockát, aztán mehetek is Regiért az oviba.
Vendég
 


Rita, szuper ez a pizsi! Ritas!!:):) Es tok jo ez a csillogo virag is Dikenek! :D
Vendég
 


Kép

Ezt a hazat neztuk ki. Belso fotot nem lattunk meg de azt irjak, hogy a haz belul orzi a videki jelleget. waaaa!!!! Nyilvan fugg ki a szomszed de remelem egy 1 szobasban egy idos par lakik majd. Vagy normalis fiatalok, mint mi is. A kertje ugyis el fogja arulni az illetot valamelyest. Szerintetek milyen? Benyomas? Azert abban bizom, hogy ilyen kornyeken nem valami alkesz vagy brutal orult lesz a szomszed!!:)
Vendég
 


Dike: sok sok boldogságot kívánok neked :):):)

Én benne vagyok ha mindenki benne van a zárt fórumra :)

szupi a pizsi nekem is nagyon tettszik :):):

nika70
Salgótarján
 
 


Bogi: nekem a múltkori jobban tettszett de ez is szép :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, csooo!!! Igen, de az 2x annyiba is kerul!!:):) Meg azert a belsore nagyon kivancsi vagyok mert ennek meg az utca es kornyek resze baratsagosabb es biztonsagosabb, mint a masiknak. Az is jo kornyek de ez meg jobb. Szoval..erted.:) A minden nem lehet jo elv itt is ervenyesul! :( De igen, sajnos a masik nekem is jobban tetszik.:( :D
Vendég
 


Nika, melo??

Zart forum? Az miert jobb? Annyibol nyilvan, hogy nem olvashat barki es lehet bizalmasabb dolgokat is megosztani egymassal, ha akarunk. Ezen kivul van meg valami? Ha mindenki benne van akkor en is.
Vendég
 


Na, elolvastam a tegnapi és a mai termést.

Bogi, Nika, Cham, annyira sajnálom, hogy így kellett felnőnötök és egyben szégyenlem is kicsit magam, mert -bár tudom, hogy sokaknak adatik ilyen fajta szülői bánásmód - ezen eddig mégsem filóztam túl sokszor... :roll: Nekem nagy szerencsém van a szüleimmel, békességben, szeretetben, összetartva éltünk mindig is. Nem voltunk, vagyunk gazdagok, nem is kaptam Tőlük anyagi segítséget amikor elköltöztem, de amit tudtak, megtettek értem és a testvéreimért. Soha nem szóltak az ellen, hogy miért tanulok tovább a gimi után (nekik nincs diplomájuk)m inkább büszkék voltak rám. S ugyanez volt akkor is, amikor dolgozni kezdtem és a munka mellett megcsináltam az egyetemi diplomámat is. Anyukám kihúzott mellkassal jött le velünk Pécsre a diplomaosztómra.

Nika, megnéztem a Te kis gézengúz Gergődet! micsoda laza kissrác!!!!!!! Teljesen oda vagyok érte! Majd fogok szavazni rá, ha még itthon leszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogi, nekem nagyon tetszik ez a ház is! Kíváncsi lennék a belsejére is! Meg fogjátok nézni valamikor vagy még mindig csak keresgéltek?
A főnököd elég furán reagált az üzenetedre... nem tudom, hogy mit gondolhat...

Rita, csúcs ez a pizsi. Meg is rendelném magamnak is, ha még szükségem lenne pizsamára, de Apa már kifutna a világból. 4 újat vettem most ősszel... :P

Nita, sajnálom szegény Mátét... remélem, hogy a diéta elég lesz neki ahhoz, hogy kordában tartsa azokat a fránya beleket...

Cham, én is drukkolok azért még Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mia, örülök, hogy minden OK a kiscsajjal! :D :D :D :D

Pedi, tessék jó nagyokat szunyálni és ki sem kelni az ágyikóból!!!!!!!!!! Gyógyulgass!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Engem is érdekelne, hogy van-e lány nevetek...

Betti, SZIAAAAAAAAAAAAAAA! Nagyon szépen megnövesztetted a kid Ferikét! (Ugye még ez a nevetek?) Szuper, hogy minden OK Veletek!
Én is várom a képet a szobáról!
Pociképet én már nem akarok feltenni... egy hete raktam, azóta szerintem nem változott.

Kati, hajrá szigetelés!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beze???????????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi, amikor megláttam ennek a háznak a fényképét, az első szó ami eszembe jutott az az volt, hogy olyan vadregényes. Ezért is írtam, hogy kivi lennék rá belülről is.

Zárt fórum:
nekem itt is jó beszélgetni, de ha elvonultok, akkor követlek Benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, en is igy vagyok, jol megirtad, hogy en itt is szeretek lenni, de ha megy mindenki, mit tennek, hat beallok a sorba.

Sok szep dolgot irtal a csaladotokrol. En ilyet szeretnek adni majd a gyerkocomnek-eimnek es Gezunak. Semmi mast nem szeretnek csak, mint amit irtal, szeretetben es bekeben elni egymas mellett.
A diplomarol meg annyi, hogy mindket szulom felsofokkal rendelkezik megis elkuldtek dolgozni. Es mindketten vezeto beosztasban dolgoztak. Apu betegsege miatt mar tizen x eve le van le van nyugdijazva (rokkant), anyu pedig mar nem vezetokent dolgozik de stabil, nyugdijas allasa van. 2 eve van meg nyugdijig.

A haz szep, szep, a kert is bizom benne az lesz, a teto aggaszt, kicsit rogyadozik.:) A belsejerol annyit tudni csak, hogy a gerendak latszodnak (vedregeny:)) es a furdo a szobabol nyilik. Az emeleten van a furdo es egy szoba, lent pedig a nappali, konyha, eloter, kertre nyilo terasz a nappalibol. Mar bookoltunk le idopontot, kedden delutan 3ra megyunk belul is megtekinteni. Butorozatlanul lesz kiadva amit annyibol nem banok, hogy a nappalit be fogjuk tudni ugy rendezni, hogy ha jon a gyerek es nagyobb lesz akkor O lesz fent, mi pedig lent. Ez meg messze van, hogy ide jutunk hol alszik a gyerek de vegulis itt is itt lakunk mar 2,5 eve, gyorsan telik az ido. Kedden ha megyunk keszitek fotot belulrol is, okes? Ja, de Te mar babazni fogsz:). Azert kuldok majd at es ha idod engedi kis kikapcsolodaskent varom majd velemenyed. Csak januar 24tol koltozheto, ez az egy ami nem tuti. :? Jut eszembe gyerek es alvasrol. Te minek vagy a hive? A gyereknek jo az ha a szulokkel egyutt van kis ideig szuletese utan vagy elejetol kulon szoba? Nalatok hogyan lesz most? Es Bencenel?
Vendég
 


Virag, mar valami? Fajas, fajogatas? Gergo mocorog vagy nyugodt?
Vendég
 


bogi, BANYA VAAAAAAAAAAAAAAAAAAGY! Már kb egy órája vannak összehúzódásaim... időt nem mérek még, mert lehet, hogy csak jóslók, de legalább VANNAK!!!!!!!!!!!!! Már ez is haladás!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag!!! JAJJJJJ,NE IZGASSSS MERT ROSSZUL LESZEK AZ IZGALOMTOOOOL!!!!!!! MERJED MAR, MERJED MAR LEGY SZIIIII!!!!! HUUUU, DE IZGULOK!!!!!!!! UGY GONDOLOK RAD!! ERZED??????? :D
Vendég
 


Ami a gyerekkel egy szobában való alvást jelenti, megoszlanak a vélemények...
Amiben biztos voltam Bence születése előtt és most is, hogy nem fogom a saját ágyunkba szoktatni a gyerekeket. Bencével szerencsénk volt, mert nem volt hasfájós, így nem nagyon sírt éjszaka. Mindig csak enni kelt fel és a szopi végére már be is ájult, így simán be tudtam tenni a kiságyba. Gergőről ugye még nem tudunk semmit, de ha netán hasfájós lesz, akkor is inkább én költözök az ő szobájába (szerencsére ott is van egy kihúzható kanapé), minthogy ő szokjon oda a mi hálószobánkba.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Na jó... kb 5 percesek...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


De a dokim mondta, hogy ne ma szüljek, mert vendégei lesznek.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


5 percesek?? Szulunk Virag!!!! Szulunk??? Vagyis szulsz? Es es es, nagyon faaaj??? Vagy nem? Megis ma jon!!!!! waaaowaaaoooo, tud ez a kissrac nagyon!!!!

Igen, az agyunkba en sem szeretnem mert meg 5 evesen is ott lesz. Csak gondoltam az agyat oda tenni a mienkhez kozel vagyis a mi szobankba par honapig. Meg az jutott meg eszembe a minap mig igy Neked kuldtem a szulesi ingert Gergo fele, hogy lehet veszek egy mozes kosarat ugye es oda teszem mellem az agy melle. Igy ha ejjel szoptatni kell nem kell folkelnem csak atnyulok es csukott szemmel is meg tudom etetni Otetetet-Bence utan szabadon!:):)
Vendég
 


Sziasztok!

Bogi! Nekem is jobban tetszik az előző házikó, de ez is helyes!

Nika! Nekem még nem volt időm meglesni a fiadat, de meg fogom. Már régen is nagyon oda voltam tőle! :wink:

Rita! Ez a pizsi nekem is nagyon tetszik. Én is eléggé pizsamás vagyok, és mivel tervezünk még babát, nagyon megérné, egyébként sem drága. Lány név eddig egy olyan van, ami mindkettőnknek tetszik, a Lívia, de végső döntés Karácsonykor, a férjem külön kívánságára!

Csillag! Jöttem ma 10re dolgozni és 6ig vagyok. De amúgy nem jó ám feküdni, mert ahogy vízszintesbe teszem a fejemet, már erőltet is a köhögés! Inkább félig ülve alszom. Azért én még reménykedem a mai napban, annyira bejön ez a dátum!

Na, megyek, majd később jövök, ezt a hsz-t is 3szor kezdtem újra!
pedi
Kalocsa
 
 


Jézus! Közben látom esemény van! Hajrá Virág! Csak meglesz az a csodadátum! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Ezek az összehúzódások nem fájnak nagyon, csak érzem őket... ezért is írtam, hogy lehet, hogy csak jóslók. de az a lényeg, hogy VÉGRE történik valami!!!!!!!!!!! Remélem, hogy pár napon belül meglesz a nagy esemény!

Szerintem jó lehet az, ha egy szobában vagy eleinte a gyerkőccel, de mivel nálunk szinte egymásból nyílnak a szobák és nincs nagy távolság közöttük, jobban láttam az első pillanattól fogva oda szoktatni Bencét, ahol a mai napig is alszik. Meg aztán így nem ugrottam rögtön az első nyüsszentésre, mert van úgy, hogy csak nyöszörög egy kicsit a gyerkőc, de aztán alszik tovább. Ha egy szobában lettünk volna, akkor a Zuram se tudott volna annyira nyugodtan szunnyantani.
(De mondom, ez csak az én véleményem... sokan csinálják úgy, ahogy Te is írtad.)
Ja, még az jutott eszembe, hogy lehet kapni olyan "kiságyat", aminek három oldalán van csak rács és teljesen oda lehet húzni a franciaágyhoz. Így éjjeli szopinál csak odafordul az ember és a babó szájába teszi a cickót és lehet aludni. Már ha be nem rottyant a kis drága és peluscsere is kell.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi, azt hittem, hogy kiírattad magad táppénzre tegnap a dokiddal...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi, erről a kiságyról beszéltem:

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 1&pageno=3

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Ja, josloak, ertem, ertem! Es meg par nap? En azt hittem ma mar beindul a kis Draga!
Vegulis az a legjobb ha a helyen alszik a baba, ez igaz.
Vendég
 


Pedi, vigyi magadra!!
Vendég
 


Virag, koszi!!! Nagyon tetszik ez a kisagy, foleg, hogy kesobb "kanapekent" is uzemel majd a 2 gyereknek! :lol: :lol: :lol: Mindenesetre jol mutatnak a foton rajta ketten!:):)
Mutattam aZuramnak, meglatta az arat, aszongya, ilyet majd O csinal. Mondjuk ja, tudna. Az anyjanak otthon haloszoba butort keszitett, meg tukor is van rajta. Komplett butor, meglattam, meg nem mondtam, hogy nem gyarilag keszult. :D :shock: Faltol-falig er+a francia agyat is O csinalta hozza csak a matracot vettek meg ra.
Vendég
 


Bogárka, nem tudom, hogy jóslók-e vagy sem. Ha egy idő után erősödnek és intenzívebbek lesznek, akkor rendes fájások, ha csitulnak, akkor csak jóslók. :wink:

Egyébként Gergő most nem a végeleges helyén fog aludni. Majd ha eljutunk odáig, hogy átalussza az éjszakát, akkor valószínűleg költözik Bencéhez és az lesz a közös kis hálószoba. Így esténként együtt lehet majd hülyülni meg játszani egy kicsit fürdés után a pizsiben, meg persze ágyban fekve hallgatni a mesét. :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág! Én Veled értek egyet szoba ügyben. Anno én is azt mondtam, ha lenne is több szobánk, sem tenném külön eleinte. Aztán most mégis lett egy új hálónk! És úgy gondolom, jobb lesz nekem átmenni szoptatni a másik szobába, így talán a férjem, tud majd pihenni, bár Ő nagyon éberen alszik. Szoktam is mondani, hogy Ő majd előbb fogja hallani, ha nyüszít gyerek mint én. Nem írattam ki magam, mert most van suliban a srác, aki helyettem lesz, és nem akartam egyedül hagyni a kolléganőmet. Meg aztán egészen jól el voltam ma. Jövő héttől pedig csak 4órában leszek, olyan hihetetlen. Azért holnap nyomok még egy fél napot! :lol:
Ami az összehúzódásokat illeti, ebből még bármi lehet. Hiszen Bence is gyorsan jött. :wink:

Bogárkám! Igyekszem vigyázni, csak hát... :roll:

Ma néztem festékmintát a nappaliba. Hétvégén elkezdjük kifesteni, jövő héten pedig megyünk a laminált padlóért, és ha minden igaz, végre elkészülünk!
pedi
Kalocsa
 
 


Most mennem kell, Bence felébredt.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


OOOOOOOOOOOOOOOoooooo, Virag!!!! Ez olyan szepen hangzik!!! Meg olvasni is jo volt! Hamarosan mar elvezheted!!! Jo lesz Nektek!!!!!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?