Új privát üzeneted érkezett!

Pedi, jobbulást! A fiúk is köhögnek nálunk, úgy sajnálom őket éjszaka!

mona, jó pihenést! én forraltborozok :oops: és próbálok ráhangolódni az élettanra, de egyenlőre nem megy :D
chamomilla
Pécs
 
 


bog, sajnos nincsenek jelen Angliában, amúgy szlovák a cég. De jóban vagyok az egyik pesti klubvezetővel, próbálok intézni vmit. csak az a baj, hogy évente meg kell újítani a klubtagságot, egy termék megvásárlásával. Ami nem is gond, mert ha te akarsz venni 1-et, akkor pont OK, csak akkor az a tré, hogy arra nem jár a kedvezmény :evil:
chamomilla
Pécs
 
 


mármint azért :evil: , mert csak olcsóbb lenne egy kicsit az én áramon megvenned, érted. 8)
chamomilla
Pécs
 
 

 
 

Húúú Bettyke: nagyon szép kerek pocid van :):):)

Chamo: amúgy én mindig apásabb voltam és öcsém volt anyásabb.Mondjuk én mindig mondtam neki,hogy szerintem öcsémet mindig kicsivel előrébb tartotta mint engemet,de a maga módján nagyon szeretett engem is .Ezt most látom így utólag:( Ő szeretett mindenhová jönni nagyon társasági ember volt.Néha még túlzásba is vitte.Mindenkin segített aki bekopogott hozzánk hogy Pannikám segíts rajtam.Olyanok voltunk mint egy átjáróház.Mondjuk nem bántam mert mindig volt társaság Amíg anyuék dolgoztak :) Olyan kis Teréz anya módjára:):):):)))Ezt mindig becsültem benne mert amikor az uncsi tesóm alkoholista anyját bújtattuk a saját férje elől akkor a pokolba kívántam a segítségét mert a nő utána mindig vissza sompolygott a férjéhez aki a keresztapám volt.Pedig mindig összevissza volt verve mikor hozzánk eljutott már:(:(:( meg ausztrál nagybácsi váratlan betoppant a semmi közepén a nyolcvanas évek elején na az sem volt sétagalopp.Ilyenkor mindig fél évet volt kb két három évenként ée egy hónap után mindig megmondta a tutit :):):)):
szóval anyu ilyen volt:) apu meg ej ráérünk arra még.Pedig olyan esze volt hogy csak na.Ha ő nincs nagybátyám sosem diplomázik le:) mindig kihasználta az apu eszét.sajna apu meg sosem volt olyan életrevaló mint az öccse:(

Bogi: hát igen :):):):) ez azért van mert nekem mindig félig tele a pohár:):):):)
Köszi nem tudom hogy lesz a szavazás de majd azt is mondom :) az biztos hogy 1518ig lehet négy napon át :)

Rita: neked is szépen gömbölyödik a poci :) bár csak nekem is már így gömbölyödne már:) báááár már van vagy 4 hónapos a hasam :):):) csak egyenlőre nem tudok róla hogy lenne benne babuci :)Gergő után hiába hordtam haskötőt stb ekkora maradt :)

Cham ez a szer mennyibe kerűlne egyébként?

nika70
Salgótarján
 
 


láttam egy oldalt 6800 ft

nika70
Salgótarján
 
 


nika, nekem is néha akkora hasam, mintha épp szülni mennék :D és nem vagyok kövér, meg nem is a bőr nyúlott meg, de lassú az anyagcserém...ilyenkor egy kis szűztea, aztán mindjárt lemegy. Pedig annyi rostot eszem hogy ihaj és tényleg odafigyelek. Valószínű rossz szokás volt, hogy gyerekként visszatartottam :?

Anno úgy volt ez a gynex, hogy a fogyasztói árhoz képest 1000 Ft-tal olcsóbban kaptam meg. Valószínű emeltek árat, de kb így van most is. Ha van a városodban energy klub menj be és megadod a kártyaszámom, simán adnak neked. Legalábbis Pesten így volt.

És képzeljétek, én úg ytudtam, hogy a hasplasztikát már nem állja a tb, de felvilágosított az egyik traumás orvos tanárom, aki ismeri a Tizedes dokit (plasztikai sebész) hogy keressem meg és simán ingyenes a műtét. Nekem semmi bajom nem lenne a hasammal, mert olyan mint régen, még csík sincs rajta, viszont az első császáromat elcseszték, nem is az hogy túl fent és túl szélesen vágtak, hanem hogy letapadt az izom és befele húz. És pl néha tök fáj. Jó ezt tudni :!:
chamomilla
Pécs
 
 


régen 4900-ért kaptam a gynexet, asszem most olyan 5500 Ft körül van a besz.ár
chamomilla
Pécs
 
 


Jo sokat termeltetek!:)

Cham, koszi elore is a segitseget. Probalok nem sokat kerdezni csak amit muszaj.
Amit a Nitaek beleirol irtal ez sem semmi de a vesed sem! Ki tudja mi bajunk van es nem is tudunk rola! :shock: Es ez Neked nem faj, semmi ilyesmi? A szuz tea az mire valo?? Mire iszod?
Ezt a gyenxet majd veszek. Pesten van kepviseletuk majd barinomet raallitom mert Ot is erdekli a termek mar atukuldtem neki mailben az infot rola. :):) A Te kartyaszamod meg lehet adni??! A neved is kell ugye? Azt is tudom!! :mrgreen: :mrgreen: Tenyleg nem akarom, hogy Te pazarolj ra energiat.
A gyertyaallast mar probaltam. Eeeeen mar csinaltam mindent banyek! Mar ott tartok, hogy le.arom, ha nem jon, nem jon, oszt kesz. Hatha majd ekkor befigyel a kis szaros. Nem ugy ertem, hogy feladtam, inkabb csak a taktikakbol es praktikakbol lett elegem.:(
A Jonast is csinaltuk mar de az sem jott be. Meg attol ugy felek mert tudod a rizikofaktor miatt.:( Vagy ez ervenyes a peteeros idoszakra is? Akkor is az a faktor el ami az aktualis peteeres honap jonas faktorara vagy a peteeres az total mas teszta semmi koze a jonas rizikofaktorhoz?-huuu ezt most igy erted? mert en nem biztos? :shock: :lol:
Vendég
 


Ez a hasplasztika nem hangzuk rosszul!! En majd a cickoimat tuti meg fogom csinaltatni. Alap allapotban sem szepek hat meg szules utan. Most nem azert, hogy mutogassam mert nem szokasom csak az agyikoban nem szeretnek olyan kis gatlasos lenni, egyebkent is szegyenlos vagyok, nem meg ha logni fog. :? Igazabol csak felvarratni szeretnem, kitometni nem fogom magam.
Ez az ampulla ez izgin hangzik.
A mehpempo is. En nem tudom ez mehpempo e amit en szedek de....ismered a Manuka Honey-t? Ezt eszem es egesz jo. Bar most ezt sem mert tenyleg mar tojok mindenre. Van meg itthon 2 dobozzal. Meg van Aloe Vera gel-em is, ezt is iszogatom. Meg a Forever Living-tol van egy lottyom amiben mindenfele finomsag van, feketeafonya meg meg nemtom nem jut eszembe de ezt sem bontottam meg ki de ilyen piros bogyos gyumolcsok egyvelege,elvileg ez is jo. Na, masom mar nincsen de mostansag semmit nem ittam, ettem pedig lehet keeeene!:)
Vendég
 


A forralt bor az jo, igyal helyettem is!!:):) En meg mindig hasmenesezek. Tegnap jol voltam egesz nap, estere megint visszajott es ma egesz nap ment. Csak 2x de ez is eleg, egesz nap faj, es zuborog a hasam. :twisted: :twisted:
Vendég
 


Apu elvitte a gyerkocot? Es meddig van nala? Ilyenkor mondjuk a cseppel tudsz lenni, kicsit lazabb, nem? Fakultativabb a program!:) :lol: :lol: Es milyen volt a nevnapozas? Torta? Belakott az unnepelt belole?
Esss, tanulsz???????????????
Vendég
 


Nika, a Pannika nenik mindig olyan kedvesek. En egy Pannikat ismertem aki imadott engem es en is Ot. Olyan igazi Pannikas volt. Mindig jo erzes toltott el amikor beszelgetett velem. Es segitett mindenkinek. Nem laktatok Ti ott ahol en???! :D
Vendég
 


bog, ne is görcsölj rajta, sexeljetek sokat és olvasd el a Titkot. Ha kell, átküldöm e-book formátumban, múltkor leszedtem egy torrentről. A vesém elég gáz, de azért odafigyelek rá, majd mesélek. Szűztea más embert durván megfosat szó szerint, nekem annyit ér, hogy összejön a dolog....de nem szabad gyakran inni, de van hogy 1 hétig nem megyek Wc-re....mozgok, rostosan eszem, csak tk liszt, zabkorpa...stb, zöldség, gyümi és akkor is lassú az anyagcserém....

na ma már nem nagyon leszek, mindjárt itthon a férjem, ma angolon volt meló után....szegény úgy sajnálom, mit kínlódik vele.

Gynex: akkor menjen be ide a barátnőd, előtte hívja fel telefonon, hogy van készleten Gynex, mert néha előfordul hogy nincs,a klubvezetőt jól ismerem (Renit) és az egyik nagyon jó barátnőm a testvére (Anita), aki néha besegít neki, valószínű ő is ott lesz, mert most nincs munkája. Akkor mondja meg a nevemet, hogy én küldtem és adja neki oda az én áramon a cuccost, ha kell tagságot hosszabbítani, akkor 1 termék esetén asszem nem jön le a kedvezmény:

BUDAPEST, VII.k.

Klubvezető: Nagy Renáta
Nyitva tartás: H-Sz: 12:00-19:00, K-Cs: 9:30-16:30, P: 9:30-15:00
Tevékenységi kör: ENERGY termékek értékesítése és szaktanácsadás,
Supertronic készülékkel történő energetikai szintfelmérés, Enzimed terápia és masszázsprogram; hang-fény, illetve csakraterápia, hajvizsgálat; fej-, bőr és skalpdiagnosztika, lézeres fejbőrkezelés, SPA méregtelenítő lábkezelés.

Cím: 1072 Budapest, Rákóczi út 44. III. emelet (bejárat a gyógynövénybolt
mellett), kapucsengő: 20-as. (Új cím június 1-jétől!) / A klubesteket is itt tartjuk minden hónap 2. keddjén, 17 órától.
Telefon: 06-20-261-2243 / E-mail: ozisz.bt@citromail.hu
chamomilla
Pécs
 
 


[quote="bogarka74"]A írta:bogarka74pu elvitte a gyerkocot? Es meddig van nala? Ilyenkor mondjuk a cseppel tudsz lenni, kicsit lazabb, nem? Fakultativabb a program!:) :lol: :lol: Es milyen volt a nevnapozas? Torta? Belakott az unnepelt belole?
Esss, tanulsz???????????????


2 hetente viszi, de 3 napra kapja meg 2 helyett. A gyerekét szereti, csak mi rühelljük egymást. Meg amikor beteg, akkor is vigyáz rá, szóval jó apa. Csak férjnek volt rossz....de nagyon

Kicsikém elvan, a perecről leette a sót, a torta meg nem kell neki. Szerintem beteg lesz :roll: :roll: :roll: olyan nyűgi
chamomilla
Pécs
 
 


és jobbulást továbbra is, azt sem tudom milyen a hasmenés, komolyan........néha gondoltam már rá, hogy direkt benyalatok magammal vmi durva bacit, pl campylobacter, az nem hányat többnyire, de fosat rendesen...csak kár mellé a magas láz. ÁÁÁ, nem tudom, jólvanna hülye vagyok, de engem még a keserűsó, ricinus olaj sem hajt meg.....na nem ragozom tovább :D

persze nem tanultam semmit, fogok is hallgatni a férjemtől.....
chamomilla
Pécs
 
 


Cham, oke, elmegyek ismet hormonvizsgalatra. Ezt itt is meg tudom csinalni. Apat viszont otthon kellene ujra az itteni dokikban nem bizom.
Kepzeld, Tesom (O is itt el) vesekoves. DE el van neki zarodva a aaaaa, nem tudom hogyan kell helyesen irni de tudod a vezetek es nem tudja kipisilni. Namarmost, otthon meg uhuztak es mondta neki a dokker, hogy nem gond mert itt kint angliaban frankon meg tudjak csinalni mutet nelkul hugycsovon at es kipucoljak. Oke, nem fincsi erzes de ez van. Tesom el is ment itt dokihoz aki x-ray-ra kuldte. Teso mondja neki, hogy de ne erre, uhura kuldje mert..de a dokker csak eroskodott es maradt a rontgen. Az eredmeny a kovetkezo lett: tiszta vese, veseko nem lathato! Pedig van neki sok!! Tobb is, otthon mutattak neki, ismeros es jo doki de ezek itt..pancserok! Es neha faj is a veseje, szoval tiszta sz.r ami itt van. A nagy anglia!! jahhhh!!
Vendég
 


Koszike, majd tovabbitom az infot barinom fele!! Jajj de jo volna ez a szirup!!:):) :D :D :D :D :D

Jut eszembe, az bio almaecetet nem probaltad meg? Nekem egy ismerosom nem ment napokig ugyan igy mosdoba, mint Te, itattam vele es fogyott is tole+napi 2x is ment neha. Persze odafigyelt O is arra amit evett meg ez mellett is. Meg az oszile, ananaszle osszevegyitve? Ez is kuldott mar mosdoba 1-2 ismerosom!! :lol: :lol: Amugy sajnalom, hogy ilyen lassu az anyagcsered. De figyu mar! Kivul-belul nem lehetsz tokeletes mar ne is haragudj!!!:) :wink: A ferjed is baromi jol nez ki!-mar elnezest! Szepek vagytok egyutt!! A gyerkoc meg tunder lehet. Csak ne legyen beteg!!! Az is jo dolog, hogy az exed normalis a fiatokkal. Ez is ritka. Legalabb jo apa, ha mar ferjkent csodot mondott es nem tudta kezelni a helyzetet.

Okes, nem gorcsolok ra. Egyebkent ra voltam de azt hittem nem vagyok, pedig de, voltam. Most, hogy mar nem erdekel, most erzem mennyire ra voltam kattanva a gyerek temara. Meg Nekem az is fura - lehet Neked nem -, hogy a stroke-m utan el lettem tiltva a fogi gatlotol es azota ugy igazan nem is vedekeztem, tunk megsem estem teherbe. Lehet megis valami gond van mert 8-9 even at megszakitassal vedekezve nem teherbe esni is jelent valamit, nem? Tobb kerdesem mar nincsen csak ez meg erdekel, hogy mi a velemenyed. Mondjuk nem is banom, hogy nincs gyerek mert mar elvalt lennek, tuti. :lol: :lol:
Vendég
 


Cham, ja, titok!! Meg van, csak videoban. Ez az?

http://www.titokfilm.hu/thesecret/

elkezdtem nezni de annyira uncsi volt az elso nemtomen X perc, hogy kikapcsoltam es azota csak azt probalom magamban ervenyesiteni, hogy minden szep es jo es boldog vagyok es salalalaaaa es amit szeretnek azt elkepzelem, hogy meg is tortent mar. Ilyesmik. De ma meg is nezem, ugyis raerek!:)
Vendég
 


Es meg valami, hatha erdekel valakit rajtam kivul.

http://www.pszichedelikus.hu/video-horusz-szeme.html
Vendég
 


Viraaag!!! Merre vagy, mi ujsag? Bencus, alszik?
Vendég
 


Megjöttem :D

17.15-re volt időpontom, odaértünk és kivolt írva hogy 6órától lesz rendelés mert a dokinak szülése van... mit csináljunk,elmentünk a pennyhez ami ma nyitott,de én elég carul éreztem magamat,a bal oldalon húzódott,feszült,meg egyfolytában pisilni kellett... kiszálltam a kocsiból,mondom én nem megyek be,összepisilem magamat...így nem mentünk be....visszamentünk a dokihoz,vártunk,csak vártunk....apáék már kimentek,nem győztek várni,aztán sorra kerültem!
Doki utána bocsánatot kért,mert engem kellett volna előbb behívnia,de mindegy is volt már,örültem hogy bent vagyok!

De a lányeg:

460g a kiscsaj,korának megfelelő méretekkel :D Láttam a nuniját is,beterpesztett,olyan édes volt :D
Minden rendben van,össze-vissza mocorgott :lol:
Jajj annyira édes volt,úgy imádom!!!!!♥ :D
Vendég
 


Vagyok, most jöttem le Bence szobájából. Egyszerűen nem fogok tudni ma visszaolvasni, annyit termeltetek...
Egyedül vagyok itthon, Apa elment zenekari próbára. Most a lábujjaimat kezdem szépen átlátszó körömlakkal kifesteni, aztán jön a szokásos doki előtti szépítkezés (hajmosás, szőrtelenítés). Holnap már a kórházi motyó egy részét is magammal kell vinnem, mert NST után magzatvíz kukucs is lesz (ettől FÉÉÉÉÉÉLEK :? ). Ha netán zöld lenne a víz attól, hogy Gergő belekakkantott, akkor már nem engednek haza.

Bocs, hogy most nem írok többet... Ígérem jönni fogok még! Ha ma nem is, akkor holnap vizsgálat után!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragom, Draga!! Ne aggodj, jo? Nem kakkantott bele Gergo, a vizsgalatokor pedig gondolj arra, hogy fogjuk mi is a kezed! En tuti!! Raerek, idombol kitelik es tudod, Veled vagyok! Hany orara mesz? Nagyon fogok gondolni Rad! Es meg az is lehet, hogy addig elindul Gergo! :wink:
Vendég
 


Kati, Te hol, merre???

BEZE???????
Vendég
 


Mia, orulok, hogy minden rendben a varakozast leszamitva! Kis nunis kis ugyesen novekszik!!! Gratula!!! :D :D :D :D :D
Vendég
 


Bogi, el sem tudom mondani, hogy milyen sokat jelent nekem a biztatásod!!!!!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!! 10-re megyek NST-re és ha azzal kész vagyok,hívják a dokimat, aki lejön az osztályról és megnéz.
Bence anno belekakkantott a magzatvízbe, csak akkor már beindult a szülés. Fájásokkal kezdődött és nem folyt el a víz. A szülőágyon repesztették meg a burkot és akkor vették észre, hogy zöld színű... :?

Na, azt hiszem ,megszáradt a körömlakkom, mehetek hajat mosni.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


virágom! holnapra nagy nagy drukkkkk!!!legyen úgy ahogy te akarod!!!!

mia!de jóóóó,örülök h minden rendben volt!

szenvedek a hányingertől minden este váááá és nem tudok tőle elaludni!

érdekes amúgy én soha nem vagyok álmos.

KépKép
dike
 
 


itt vagyok, minden oké, de most nincs erőm mindenkinek reagálni, annyit írtatok!

csillag: minden rendben lesz!!! szerintem holnap te nem jössz haza!!! legalább is remélem!!!! drukkolok!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virág: sokat gondolok rátok,minden rendben lesz,de szerintem sem jössz haza holnap....Drukk,és sok pozitív energiát küldök+++++++++♥
Vendég
 


Virag, igaza van Katinak! Holnap mar nagy nap lesz. 12-11-10! A Datum! ViragomViragom en tenyleg ott leszek holnap Veled ha vesznek magzatvizet ha nem! Ha lelki ero kell csak gondolj arra, hogy fogom a kezed es simizem! Puszikallak!! Tudom nem pont en vagyok a nagy valaki de megis, szoval erted.
Vendég
 


Kati, Mia, Dike, Bogi KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magzatvizet nem vesznek, "csak" feltesznek egy vékony csövet aminek a végén lámpa van, átvezetik a méhszájon és megvilágítják a vizet.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Drukkolunk Virag, eszaktol-delig, kelettol-nyugatig!!! Az univerzum lesz Veled holnap! :D :wink:
Vendég
 


Bogi sok jó és rossz is érte a hugom..ez a szarba dobás rég volt ám......

még csak 24,5 vagyok:)))))))

Cham azt mondta az uh-s dokinő hogy van valami pivi luk a vékony és vastagbél között.......hogy ez odavaló e nem tudom....de azt is mondta ebbe a korba ez előfordul......

nem értek az anatómiához.......:(

Mona az jó ha erősödik!!!!!!!:))))

Mona szuper hogy minden renben van veled és a kis puncissal:)))))))

Virág kinek írsz ha esemény van?kit zaklassunk?!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Smst irjal majd!! Ha lesz erod es kedved de ne izgass tul sokaig!! :lol: :lol: :D
Vendég
 


Cham, Neked is drukk a teszthez!!!!! hatha megis lakik ott bent valaki! Vagyis keszul lakni! :wink:
Vendég
 


Ne haragudjatok, most én sem írok sokat!

Csak Csillag miatt jöttem! Én is azt mondom, hogy a "csoda-dátum" csodát hoz holnap a családotokba! Szóval, "kösd fel a gatyót", drága!!!

Jó éjt Nektek! Holnap jövök!
pedi
Kalocsa
 
 


Nita, meg ne probalj zaklatni ha Nekem ir Virag!!!!:) :lol: :lol: 24,5 evesen, hogy kinyilt a csipad! oszt meg zaklatni akar!! :lol: Nezzenek oda! :lol: :lol:
Vendég
 


Pedi, csocsi!!! :wink: :D
Vendég
 


Bogi dehogy nem...zaklatni foglak én....... :twisted: :twisted: :twisted:
bátrabb vagyok a nagy távolság miatt:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


:D :D :D :D
Vendég
 


megyek kicsit tv-ek aztán alszok......
ja nem is mondtam jövőhéten modell leszek az unokatesóm barátnője vizsgázik...fodrász:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ejnye Csajok, hát szabad így megbőgetni Csillag/Virág Anyátokat?????????? Holnap be sem fogunk férni a vizsgálóba, annyian fogjátok majd a kezemet! :D

Ami az sms-t illeti, mindenkinek küldök, aki megadta. (Bogi, Rita, Nita, Mona) De azért ne várjátok feltétlenül a holnapi napon... ami tuti, az az, hogy 10 napon belül KELL megszületnie Gergőnek. Tovább nem engedik húzni.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Es ha holnap minden rendben, akkor kiengednek,nem? Es akkor irsz Nekunk, hogy otthon vagy, ugye?

Nita, na, latod, nem fogsz tudni zaklatni mert Te is kapsz majd uzit! hihihihiiii heheheehee bebebeeee :lol:
Vendég
 


Nita, a kifodraszolt uj Nitarol kerunk majd fotot!!!! En legalabbis mindenkepp!!
Vendég
 


Bogi, persze, hogy írok, ha minden OK! Ugyanúgy megyünk a szüleimhez ebédelni ha végeztem. Most már jó náluk is a net, úgyhogy tudok írni. :D
Egyébként mostantól minden 2. nap ugyanez a "műsor" (NST+magzatvíz kukucs) a szülésig. Itt nem fektetnek be a túlhodás miatt.

Nita, KÉPET KÉRÜNK MAJD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


lányok ok hozok majd képet igérem:)



BOGI AKKOR IS ZAKLATNI FOGLAK....BIBÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó Reggelt!!!!

Na van valami hír Virágról???nem írt senkinek smst???naaaaa????? tiszta izgatott vagyok már :D :D aludni sem bírtam az éjjel!!!!!! :D

Nita:várjuk a képet az új séródról :wink:

Kisasszony tegnap egész délután aktív volt,megállás nélkül,még a dokinál is....pedig azthittem majd jól bealszik a dokinál,de neeem...aztán még itthon is izgett-mozgott,nagy nehezen elaludtam,majd 1órakkor felébredtem,kis drágám akkor is bulizott,majd 4órakkor ismét felkeltem.... Aztán 6órakkor dobott ki az ágy,de most nyugi van,csajszi biztos alszik még :D
Olyan fáradt vagyok,meg hányingerem is van :roll:
Vendég
 


Jó reggelt!

Se csoda dátum, se lósz@rba lépés, se front (most épp szélvihar van) nincs hatással az én Drága kicsi Fiamra...

Nagyon rosszul aludtam, össze-vissza álmodtam mindenféle h@lyeséget. Azt mondták, hogy túl kicsi Gergő, meg hogy nem tágulok és hosszú nehéz szülés elé nézünk...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jó reggelt!

Drága Csillag! Nem csüggedünk, a nap 24órából áll, szóval, ma még bármi lehet! :wink: Ha meg nem, akkor annyival tovább élvezheted ezt a "lökött bandát"(bocs csajok :oops: ), mert ha Gergőke megszületik, akkor már nem tudsz majd annyit jönni!

Nita! Drukkolok, hogy Mátéval minden rendben legyen. Irigy irigy a fodrászkodásért!

Mia! Örülök, hogy Nálatok is minden rendben odabent!

Én megint nagyon sokat köhögtem éjszaka, de úgy érzem, már jobban vagyok. Bízom benne, hogy a ma éjszaka már sokkal jobb lesz mint eddig. Most éppen extra adag vitaminnal tömöm a bendőmet(savanyú káposzta, jó kis húsos szalonna-amit korábban sose ettem meg, csak amióta kismami vagyok). Ja, meg jó kis bodza tea, mézzel citrommal!

Szép napot mindenkinek!
pedi
Kalocsa
 
 


sziasztok!

igazából nekem csak össze kellene ollóznom a hozzászólásaimat innen!!!

csillag: pedi írta: a nap 24 órából áll!!! nagyon drukkolok! neked szupi jó dokid van, tudni fogja mi legyen!!! drukkolok, hogy jól alakuljon! én már gergő kezét fognám!!! :wink: :wink: :wink:

mia: nálunk dettó ez volt tegnap és ma, mint nálatok. én tegnap nagyon elfáradtam, de a lányom neeeeem! egész este ütött-rúgott. 1körül elaludt, majd 5ig aludtunk. aztán felébredtem, mert felébresztett. majd 7kor felkeltem, de ő visszaaludt. most ébredezik, mocorog.
hiába, lááááááányok!!!! lááááááányok, földi boszorkányok!!!!

bogi: látom, te jobban vagy anyukám!!!!! nem bántani a 25 körülieket!!!, mert baj lesz ám!!! én is 25,5 vagyok!!! nitával kirúgjuk a botodat anyám!!!

nita: örülök, hogy máténak még nincs nagy baja, bár ez bőven elég. most akkor nincs ovi? vagy ott is tud diétázni? gyógypuszikat küldök!!!
zsuzsival mi van? nem írnál neki egy üzenetet?



képzeljétek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jöttek szigetelni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juhééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?