Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csillagvirág
Abban reménykedem, hogy már lesznek téli cuccok, főleg hosszú újjú bodyk, rugik, overál, kiskabát, stb. Reginek is kellenne meleg holmi.
Én is tartok attól, hogy esetleg kórházba kerülök, úgyhogy inkább beszerzem előbb, mert viszont ezt én szeretném intézni. A párom nem ért hozzá, neki anno Reginél is kértem hogy vegyen rugikat, és nagyokat hozott.
Azért most már többet pihengetek, ha érzem, hogy fáradok, húzódik a hasam, leülök. Turiban is leszoktam ülni a földre közbe-közbe, aztán átnézem a ruhákat, addig. Mondjuk a múltkorit is kibírtam, pedig a sor vége a gyerekruháknál volt, hátul. És egy óriás tescos szatyrot húztam magam után. :lol:
Köszi előre is! Szívesen átveszek majd ruhákat darab áron is akár, így legalább nem kell bababörzére vinni, stb. Majd úgyis találkozunk ha meglesznek a babók. :)

Mia
Fejfájás engem is kínoz néha. Egyébként is nagyon migrénes voltam anno, de most már 7-8 éve iszom az aloe gélt, azóta csak ritkán, erős frontoknál tör rám.
Most is valamilyen front van, picurka is nagyon aktív, hajnal óta eszméletlenül nagyokat ugrál a pocakomban. Már ruhán keresztül is látni, ahogy mozog a hasam, kidudorodik.

Kati
Én sem teregetek már kint, az allergiám miatt is, és itt ilyenkor ősszel mindig befüstölnek, büdösek lesznek a ruhák.
Vendég
 


Ti mikor akarjátok beszerezni a kórházi cuccokat?mikor érdemes kb?hálóing,köntös stb..

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!!!!!!

Mia hajrá!!!!!!!!!!:::)

Betti szerintem már te neki állhatsz a kórházi pakk össze állításához!!!!!!
:wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Mia: sajnálom hogy ilyen lusták az óvónénik :( nálunk ha végeztek a dadusok végigmennek a felmosóval és körbetakarítanak.Nem tart semmeddig:)

nika70
Salgótarján
 
 


Milyen h@lyeség, hogy ülve pisiltetik a kisfiúkat!!!!!!!!!!! :shock: Remélem nálunk hagyni fogják, hogy a fiúk állva intézzék el...

Rita, még egy dolgot akartam Tőled kérdezni. Emlékszem, hogy írtad, hogy szeretnél új babahordozót, mert nem voltál megelégedve a Tiétekkel. Nekem van egy feleslegessé vált Pierre C... hordozóm, amin Bencéé volt. Narancs-szürke színű, keskeny kivitel és az egyik legkönnyebb. Teljesen újnak néz ki, sehol egy folt rajta, nagyon vigyáztunk rá. Egyetlen hibája az, hogy eltört a kupolatartó műanyag pánt, de javítható. (Ez nem a fogója, hanem amögött van.) Bárkinek is adom el, a férjem előtte meg fogja csinálni, így hozzá sem kell nyúlni.
Azért adom el, mert ahhoz a babakocsihoz, amit most vettem, van hordozó és kettő nem kell. 3000 Ft-ért akarom eladni. (eredetileg 13.990 volt)
Fotót tudok róla tenni, ha érdekel.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Rövid leszek, holnap elutazunk, és neki kell állnom lassan a pakolászásnak.

Csillag, szomorúan olvastam a soraid, de örülök, hogy már minden rendben! Nekem is egyre nehezebb, ráadásul brutál ütemben hízom, de mivel nem érzem, csak a lábamon látom, szerintem eléggé vizesedhetek. :roll:

Mona, köszi, voltam jobban is, a front most nagyon megvisel. :roll: Nálatok mi újság?

Zsuzsi, kitartást!

Bogi, jó buli lehetett! :D

kati, de édesek vagytok mindketten. :)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


oké nita :)

KépKép
bettike83
 
 


Beze, Bettike nálunk minden oké! Api még most is csinálja a fürdőt!!! Szóltam neki az előbb, hogy most már hagyja abba, mert késő van, pihennünk kellene, mert én holnap reggel is megyek dolgozni!

Beze hova mentek? Lehet, hogy írtad, csak nekem maradt ki...

Mia sajnálom a felfájást, remélem elmúlt már. Szerda estétől péntek délutánig nekem is fájt a fejem, megint elő jött a migrén....gondolom az időjárás változás miatt!!! Szorítok neked vizsgálathoz, de úgy is minden rendben lesz!!!

Virág Ti hogy vagytok? Gergő mocorog sokat???

Puszi!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Jó Reggelt!

Nika:nálunk is ezt kellene,tényleg nemtart semeddig,de lusták :roll: :twisted:

Mona: tegnap már szerencsére nemfájt a fejem,itt most esik az eső... :roll: Köszi a szorítást,aranyos vagy!♥

Többiek merre csavarogtok?
Vendég
 


pocakosoknak kitartást!

nekem már csak egyet kell aludni:))) egyfolytában ez jár a fejemben!holnap gondoljatok rám!:)

KépKép
dike
 
 


Dike, holnap csak Rad fogok gondolni, tok raerek! Hany orara mesz?

Mia, az biztos, hogy lustak! Egyszerubb a gyerekeket cseszegetni es iranyitgatni. :twisted: :twisted: Az ilyen ember ne ezt a palyat valassza.
Vendég
 


Sziasztok, lányok!
Én régi babanetes vagyok, évekig itt öntöttek belém erőt a sorstársaim, másodlagos meddőséggel küzdöttem. 7 év várakozás után, aztán 2006.02.14.-én megszülettek az ikreim, Olivér és Csenge, így végre kiteljesedett az életem. Telt-múlt az idő, amikor túl voltunk a legzsúfoltabb időszakon, motoszkálni kezdett a fejemben a gondolat, hogy segíteni kellene valahogyan azoknak a lányoknak, nőknek, pároknak, akik most kezdik a küzdelmet, vagy már rég benne vannak de nem látják az alagút végét. Így tollat ragadtam és írtam egy könyvet. A címe: Soha fel nem adni! a meddőségről őszintén. Most fog megjelenni, október elején. Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre, segítek, ha tudok. Mindenkinek kitartást és rengeteg erőt kívánok!!! Azt eltudom mondani, hogy hosszú volt az a 7 év, de amikor terhes lettem, a múlt összes fájdalma egy szempillantás alatt eltűnt, mintha meg sem történt volna. Az, hogy itt egymás kezét fogjátok és biztatjátok a másikat, nagyon nagy segítség! Büszke vagyok rá, hogy egykor én is ide tartoztam! :D
Sok sikert és várom az esetleges kérdéseket!! :D
ilduci76
 
 


dike

megy a drukk neked :wink: :)

KépKép
bettike83
 
 


ilduci! gratulálok a könyvedhez, és köszönöm h felajánlottad a segítségedet!!!

bogarka! köszikeeee! fél 9re kell ott lenni, 9kor leszívás.

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!!!!!!!

Dike gondolok én is rád holnap!!!!!!!!!!:))))

Ilduci gratulálok én is a könyvedhez és a gyerekeidhez!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi, Lányok! :)
ilduci76
 
 


Dike: sokat fogok rád gondolni :wink:

Ilduci:gratulálok a gyerekekhez és a könyvedhez is :wink:

Bogárka: én is ezt mondom...olyan bosszantó :twisted:
Vendég
 


Dike, En Veled leszek fejben vegig!! Mennyi ido ez? Par ora? Es utana kiengednek vagy meg bent kell maradnod kis ideig? Hogyan megy ez? Es ez utan mi a folyamat?

Ilduci, gratulalok a gyermekeidhez es a 7 eves erodhoz!
Es ez igazan nagyon szep dolog Toled, hogy gondolsz azokra a nokre akik hasonlo cipoben jarnak!!!
Vendég
 


Dike, nagyon-nagyon szorítok Neked holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mia, örülök, hogy már nem fáj a fejed! Itt is esik az eső... miért is ne esne? Olyan keveset kaptunk belőle idén... :evil: :evil: :evil:

Ilduci, gratulálok a gyermekeidhez és örülök, hogy megírtad a könyved! Jó, hogy olyanok ragadnak tollat, akik belülről látták, élték át a várakozás hosszú pillanatait!

Bogárka, sikerült megszabadulni a fejfájástól???? :wink: :wink:

Mona, gondoltam Rátok tegnap sokat. Nem kellemes dolog a falbontás, de tutira gyönyörű lesz a végeredmény. Annyira sajnálom, hogy még vasárnap is menned kell dolgozni... :?
A kérdést köszi, Gergő sokat mocorog, bár ez most inkább már helyezkedés. Sokszor egyszerre dugja ki egy-egy testrészét a jobb és bal oldalamon meg egészen fent a gyomromnál... nem is tudom hogy képes egyszerre ennyi helyen ott lenni. :lol:

Tegnap volt egy jó napom fizikai értelemben, így belevetettem magam az itthoni teendőkbe. Főztem, mostam, vasaltam, teregettem, boltban voltam Bencével és még hajat is mostam (most ne röhögjetek ki, de a hajmosás nálam fél órás fárasztó művelet :shock: ). Háááááááát, most már tudom, hogy ennyit nem szabad csinálnom, mert este másfél órán keresztül stabil 10 perces jóslófájásaim voltak... :? kicsit besz@rtam, de szerencsére elmúltak...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag! vigyázz nekem magadra!

köszi csajok a holnapi rám gondolást!

bogarka! ez egy 20-30 perces műtét még leszívják a petikéket,utána 2 órát ott kell pihenni,és utána lehet hazajönni.ott megmondják h mennyi petét sikerült nyerni,másnap kell telefonálni, hány termékenyült meg aztán másnap azért h hány osztódott,tehát minden nap egy izgalom!

KépKép
dike
 
 


Dike, ez nagyon izgiiiiiiiii! Akkor nem sokat fogsz aludni a következő napokban!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Köszi! :)
az egészségügy visszásságai miatt sokan éveket pazarolnak el, nem jól megválasztott orvosnál.
úgy érzem, ha csak annyival tudok segíteni, hogy elolvassa a könyvet egy olyan pár, aki nem jó úton jár, és sikerül lerövidíteni az utat, akkor már megérte. Tudom én is mit jelent minden este álomba sírni magam, dühösnek lenni minden babakocsira és nem gondolni másra, csak arra, hogy miért?????!!!!
Mindent leírtam, a szerkesztőm szerint a lelkemet is lemeztelenítem benne, de ez így hiteles, így jó, így tudok vele segíteni! :)
ilduci76
 
 


Virág hátsón billentés lesz!!!!!nem szabad már ilyen sok mindent csinálni!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jaj Virág.....vigyázz magatokra!!! Ne dolgozz ilyen sokat!!

Dike ez szuper, hamarosan pocakos leszel Te is!!!:) Holnap gondolok Rád, Rátok!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Csillagvirág
Ez a kupolatartópánt, a biztonsági öv rögzítéséhez kell, vagy mihez. A férjem azért nem szeret használtan venni autósülést, meg hordozót, mert szerinte ha törött már nem biztonságos.
Ettől függetlenül viszont én így látatlanban is átvenném, csak kellenne pontosan, hogy mi az ami törött, hogy a páromnak is el tudjam magyarázni. Esetleg ha képet tudnál rakni a hordozóról, meg a sérülésről is, azt megkösszönném. Egyébként nagyon kedvező az ár, úgyhogy szerintem megvesszük. Ha a párom is beleegyezzik, októberben ki is fizetnénk.
Pihengess! De tudod a jóslófájások szülés előtt 4 héttel is jelentkezhetnek. Szóval kitartás!
Enyémke is nagyon aktív ma. Egész mise alatt mocorgott a drága, aztán azóta sem állt meg nagyon.

Dike
Holnap drukkk!!!!!!!!

Ilduci
Ügyes! Jó, és hasznos lehet egy ilyen könyv! Egyébként az írás már engem is régóta foglalkoztat.
Vendég
 


Nita, jogos a hátsónbillentés... de ma inkább megint a Zuram érdemelné meg... :evil: ismét volt egy "kedves" beszólása. Egész délelőtt vásárolgattunk, több boltot végigjártunk, aztán hazajöttünk, pucoltam krumplit krumplipürének, kiszedtem a hipóból a tegnap este beáztatott cuccokat, kiöblítettem, betettem a mosógépbe, utána kirántottam pár szelet sajtot, meg leszedtem a száraz ruhákat a teregetőről. Erre -mivel ebéd után amikor felkeltem az asztaltól- nem az volt az első dolgom, hogy betegyem a tányérokat a mosogatógépbe, hanem KIFÚJTAM AZ ORROMAT, beszólt, hogy én nem csinálok itthon semmit meg lusta vagyok... felment a pumpa rendesen... Meg is mondtam neki, hogy ezt a b@szogatást sürgősen fejezze be, mert tudtommal minden rendben van a lakásban, van mit felvennie és nem esz meg bennünket a kosz, max annyi, hogy nem csinálok meg mindent egyszerre... Aztán még dunnyogtam neki pár percig, s ekkor már láttam rajta, hogy megbánta amit mondott... mondjuk egy BOCSÁNAT-nak jobban örültem volna, mint a boci-pillantásoknak.

Na, megint panasznapot tartottam. De miközben leírom ezeket a dolgokat, kezd világosodni az elmém... lehet, hogy nem is én tartom magam alkalmatlannak a feladatok ellátására, hanem az utóbbi időben kapott sorozatos cseszegetések miatt érzem úgy...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rita, semmi köze a sérülésnek se a fogóhoz, se a biztonsági övhöz. Teljesen külön van ez a kupolatartó. Képet most nem tudok küldeni, majd csak holnap, mert nincs itthon a férjem és az ő telefonjával tudok könnyen képeket feltölteni. Majd jól kinagyítom a hibát. Addig is mutizok egy netról töltött képet a hordozóról. A legutolsó képen látszik, hogy teljesen külön van rögzítve a kupolatartó a hordozóhoz, gyakorlatilag egy vékony műanyag pánt. Na, a mienken az törött el, de megcsináljuk, ha megveszitek. Ja, és a fizetés nekem úgy is jó, hogy elviszed haza a hordozót, megmutatod a férjednek és ráérsz utána kifizetni, ha tényleg mindketten rábólintotok. Ha mégsem jó, akkor meg visszahozod egyszer, ha erre jársz.


http://teszvesz.hu/item1240229617_pierr ... ml#gallery


(Most olvastam el a szöveget a feltöltött képről és ott is pont egy ilyen ragasztott kupolatetőt fényképeztek le az utolsó képen... úgy látszik ez a hordozó sérülékeny pontja, de a lényeg szerintem, hogy biztonság szempontjából nincs jelentősége... )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Nem olvastam vissza, egyszerűen nincs erőm, csak röviden leírom, hogy mi a helyzet.
Ma készül a cukorprofilom, ami azt jelenti, hogy egy nap alatt 8-szor vesznek vénás vért. Reggeli előtt-után, ebéd előtt-után, vacsi előtt-után, este tízkor és hajnali 3.kor. Most eddig 6-nál tartok. Ebből fog kiderülni, hogy mennyi inzulinra lesz szükségem. Elég car, de majd holnap többet tudok. Kicsit gáz, de ezzel jobb lesz a cukrom valszeg. Amúgy jól vagyok, Zsófi sokat mocorog, jófejek itt a kh-ban.
Nem emlékszem, hogy írtam-e, hogy már csak 135 gramm szénhidrátot ehetek egy nap, ezért fogytam még 1 kilót. Pffff..... Amíg a gyerek nő, nincs baj...

Puszi mindenkinek!

Dike: Neked mennek a drukkok csajszikám!

Bocs, hogy nem írok mindenkinek személy szerint, de full kivagyok a mai napon. Az összes vérvételt egy vénámból lehetett megoldani, mert sehol nincs használható. :cry:

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi Drága, annyira sajnálom ezt a tortúrát, amin most keresztülmész... :? nem is tudok mit mondani. KITARTÁS!!!!!!!!!!!!! és vágjuk együtt a centit! Már tényleg nincs olyan sok hátra!!!!!!! Puszikázlak!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

tényleg vigyi magadra,főleg igy h ennyire rosszúl szoktál lenni,még ha jobb napod is van nem szabad tulzásba vinni.

nekem tegnap fájt a derekam,ma nem hála az égnek,ilyen nap is kell néha mert már sok lenne.

KépKép
bettike83
 
 


Bettike, örülök, hogy Neked is volt egy derékfájás mentes napod! Legyen még jó sok ilyen, csak ezt kívánom!!!
Hogy álltok a festéssel?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

én is örülem neki :) de úgy érzem ilyen egyre ritkábban lesz,főleg ahogy haladok előre,nagyon lesz a poci,a teher..

festés:talán jővőhéten kezdjük,remélem.

KépKép
bettike83
 
 


Brita!
Ha érzel magadban késztetést, bátran írj!
Nem csak azért, hogy mások olvassák, hanem mert nagyon jó terápia is. :D
Én most a második könyvemen dolgozok. Van, hogy hónapokig nem tudok írni, most meg úgy rajtam van az ihlet, hogy napokon át egyfolytában tudnék... :D
ilduci76
 
 


sziasztok!
nektek is megmutatom ezeket a képeket! csak úgy!
Kép
Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


hahóóóóó!!!

hol van mindenki?????

lányok, anyukák!!!! főleg csillag és betti!!!! nagyon vigyázzatok magatokra!!! fenékbe billentés lesz!!!

betti: nagyon irigyellek! már csak egy hét és átlépitek a bűvös 26. hetet!!! te mit tervezel venni a hétvégén? szted kint lesznek babakocsisok is???? én azt szeretnék nagyon. meg overállt, meg ágyneműt, meg harisnyákat, meg hosszú ujjú kombikat

zsófi ma elég csöndes, nem sokat rugdalózik. szerintem fázik!!! :lol: itt eléggé lehűlt az idő!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virag, annyira sajnalom, hogy sokat dolgoztal es aztan...fajt. A ferfiak igen, sokszor annyira barmok tudnak lenni-ne haragudj ezt altalanosan ertem-, nem erzik at a no helyzetet. Azt hiszik csak ott a baba pocakban es kesz es ez annyi, mint amikor jol lakik az ember.
Ma, hogy vagy? Hasad? Gergo? Bencur hancur?

Nita, Nalatok el meg a vasorru???!!!!

Rita, vigyazz Te is magadra! Igaza van Ilidunak, irjal!!! Ez tok jo volna! Ne fojtsd el magadban, ne tartsd vissza. Persze lehet idod sincs Regi es az egyeb teendok mellett. Es ha naplot irnal? Az napi csak nehany perc elfoglaltsag aztan meg ha kesobb lesz idod, akar evek utan is, ossze tudod foglalni. Konyvnek.

Zsuzsi, Neked meg aztan tenyleg a legjobbakat. Annak orulok, hogy legalabb a doki rendes. Nagyon faj a kezed???
Vendég
 


zsuzsi! tényleg! kihagytalak, pedig nagyon sok kitartást és erőt kívánok neked!!! mást azt hiszem nem tehetek!!!!annak nagyon örülök, h zsófikád jól van és még jól is lesz ott, ahol van legalább 5-6 hétig.

betti: nekem sikerült bejelentkeznem 4dre. okt. 16án 3/4 9re megyünk. képzeld, nem vette fel a doki, de visszahívott. szóval ha te is keresed, akkor várd meg amíg visszahív, ha nem sikerül egyből beszélni vele. nagyon szimpatikus volt a telefonban!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


sziasztok!!!!!

Én is vagyok, csak ma délelőtt lótottam-futottam mindenfelé.
Megvolt az utolsó vérvétel meg sorban "ültem" a táppénzes papíromért amit aztán bevittem a suliba leadni. Annyira furcsa volt amikor mondta az asszisztensnő a terhesgondozóban, hogy ha egy hónap múlva még nem szülök meg, akkor valaki menjen el a családból, hogy még meghosszabbítsák a táppénzt, ha viszont megszületik közben Gergő, akkor elég lesz kórház után menni... :shock: Tényleg igaz... egy hónap múlva már simán itt lehet velünk... :shock:
utána bementem a sulinkban levő óvoda vezetőjéhez és a jövő tanévre beírattam Bencét. Képzeljétek, annyira népszerű az ovink a városban, hogy már most betelt a jövő évi létszám! Pedig az igazi beíratás csak tavasszal lenne. Sőt azt is mondták, hogy ha megszületik Gergő, már írathatom be Őt is!

Ezután elmentem az Árkádba és VÉGRE megvettem a hiányzó pizsit meg hálóinget. Most van 2 pizsim meg egy hálóingem, mindegyik tetszik (halleluja) és van még 2 hálóing, amit Bencével hordtam csak, de azokat utáltam... mondjuk tartaléknak azért jó lesz.
Aztán elmentem időpontot kérni egy autóhifis-riasztós boltba, mert 2 HÓNAPJA rossz a kocsim központi zárjának a távirányítója és azóta rongyosra beszéltem a számat és kérleltem a férjemet, hogy jöjjön el velem, mert tök balesetveszélyes így közlekedni Bencével, de hiába... ha a kollégáinak bármilyen segítségre van szükségük, azonnal ugrik, de nekem... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hagyjuk... nem vagyunk most túl jóban... Szóval magamnak kell elintézni ezt is. Ahogy majd a kocsim műszaki vizsgáját is. Pont szülés után jár le és szeretném még előtte megcsináltatni, hogy ne egy 2 hetes gyerekkel kelljen elmenni. De hiába kérleltem, hogy menjünk addig, amíg tudok vezetni, falra hányt borsó... Egyetlen esélyem az, ha kérek oda is időpontot és akkor kénytelen lesz velem eljönni. Sajnos egyedül ezt nem tudom elintézni, mert egy napra ott kell hagyni a kocsimat és gyalog nem tudok hazajönni.

Szóval nem túl rózsás a lelki világom. Lehet, hogy csak a munkahelyi feszültség levezetésének vagyok szenvedő alanya, de nagyon rossz... Lassan egy hónapja szinte csak a Zuram az, aki felnőttként jelen van az életemben, őt is kevésszer látom és amikor itthon van, mindig morog valamiért. Így nehéz rendbe szedni magam. Azt hiszem le kell ülnünk egy komolyabb beszélgetésre...



Kati, gyönyörűek voltatok az esküvőtökön!

Rita, bocs, hogy ma nem küldöm a fotót a babahordozóról, de későn értem haza a mai futkosásból és a férjem pont akkor indult el dolgozni. Holnap mindenképp felteszem a képeket!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


kati! nagyon szépek voltatok!

zsuzsi! sajnálom ezt a tortúrát!kitartás!


13 petesejtet sikerült leszívni. tök jól ébredtem semmi bajom nem volt, és egy óra után meg tiszta szarul lettem, hányinger meg gyengeség, de nem hánytam. utána még várni kellett ugye a dokira a váróba, na akkor nagyon oda voltam, álmos is meg minden. ahogy kijöttünk az épületből már jobban lettem. aztán kajáltunk, megint hányingerem lett, most már itthon vagyunk jól vagyok. kaptam mára d betűvel kezdődő vmilyen zöld színű gyógyszert, meg okt 1ig napi sok duphastont hüvelybe, és okt 1től plussz crinone 80 hüvelygélt.

holnap 10kor kell telefonálni.

fejlődésüktől függ h csütörtökön v szombaton lesz a beülti.

KépKép
dike
 
 


Dike, sajnálom a rosszullétet, biztos az altatás mellékhatása. Az viszont egyszerűen szuper, hogy ilyen sok petécskét sikerült leszívniuk!!!!!!!!!!!! Szóval a drukkjaim mostantól az osztódásnak, fejlődésnek mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


dike: már nagyon vártalak, nagyon sokat gondoltam rátok!!! gratulálok a petécskékhez!!! rosszullétet sajnálom, szerintem is az altatás miatt.
bocsi ha hülyét kérdezek! mikor fogják a kisóvodásokkal összerakni a petécskéket? apától leveszik, vagy hogy működik????

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati nagyon szépek voltatok!!!!!

Dike csak így tovább, remélem minden ilyen jól sikerül Nektek!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


kati

sokára volt időpont?mert én jővőhéten szeretnék menni,remélem kapok még időpontot.

sztem én nem megyek börzére.sok helyen irták h nagy gagyi volt az egész.még akkor plusszban belépő is volt.agyon használt ruhákat akartak eladni,meg tömeg volt,lökdösödés.persze nem bizti h itt is olyan lesz,de sokan csalódtak más helyeken.

KépKép
bettike83
 
 


Dike!!!!!!!!!!!!!
Uuuuuuuuuu, akkor most termekenyitodnek a kis dragak? ES ezt azt jelenti, hogy holnap 10kor megmondjak mennyi pete lett sikeres? Es mennyit ultetnek be ha mondjuk a 13bol 9 sikeres??
Az nem jo, hogy rosszul voltal de a lenyeg, hogy tul vagy rajta! Tiszta izgalom vagyok mit mondanak holnap!!! huuuu, majd irjal!!!!
Vendég
 


Virag, nem semmi amit csinalsz!! Remelem jol vagy es nem kemenyedsz! Es nem is fajsz!! Minden rendben?
Vendég
 


kati! míg engem műtöttek, addig apa leadta a kiskatonáit, és rá 3 órára már összerakták őket, és holnap kiderül, h 13 ból hánynak sikerült megtermékenyülnie. aztán holnap után az derül ki h hány osztódik tovább.

bogarka! hát ha mondjuk 13 ból 9 sikeres lenne, ami nagy szám lenne, akkor én kettőt szeretnék visszaültetni, a többit, mivel én kértem lefagyasszák. erre azért van szükség mert ha esetleg ez nem sikerülne, akkor legközelebb már nem kell ez a sok szuri, a tüszőnövelés, hanem ciklus közepén a fagyasztott embriókat beültetik.

KépKép
dike
 
 


ja és köszi csajok a drukkokat, de még kérek egy darabig, most a megtermékenyüléshez:)

KépKép
dike
 
 


Bogikám, köszi az aggódást, megvagyok... most csak a mászkálás miatt fájok itt-ott, de ha leülök akkor sokkal jobb. keményedésből sem volt több, mint amennyi még normális.
Egyébként már csak röhögni tudok magamon. Amikor fektettem Bencét délután, én is lefeküdtem mellé a földre (így szoktunk "bujizni" amíg mesélek) és azt hittem ott maradok. Csak úgy tudtam felkelni, hogy először oldalra fordultam, aztán nagy nehezen négykézlábra álltam majd felálltam. Kicsit olyan volt, mintha 80 éves mamika lennék... :P de sebaj, nemsokára itt az este és pihizhetek. Addig még teregetek egyet, megfürdetem Bencét, vacsizunk meg megint "bujizunk" és mesélünk, énekelünk. De ez már menni fog! :P

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


dike, rajtam nem fog múlni a sikeretek! Minden maradék erőmmel Nektek szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Mona, Ti hogy álltok az ajtóval? Elkészült? Bent van a helyén? A mensid még mindig nem jött meg?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


dike: köszi a választ! elképesztő, h mik vannak!!!! akkor simán lehetnek ikreitek!!! de jó lenne!!!
drukkot azt fogszkapni még sokat, sokat!!!!

betti: most elkeseredtem! én még soha nem voltam bababörzén. akkor még nem tudom, h megyünk-e. még utána olvasgatok.
ha holnap felhívpd szerintem még tud időpontot adni. én csak azért hívtam, mert tutira akartam menni a szombattal, mert ez az egyetlen nap, ami jó lenne nekünk. de az első időpontot kaptuk. szerintem ne halogasd azért, hívd fel holnap!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?