Új privát üzeneted érkezett!

Kati, Bettike, tényleg figyeljetek arra, hogy csak a 2. vérvétel után szabad enni a cukorterheléses vizsgálatnál! Nálunk még inni sem lehetett a két vérvétel között...

Kati, a 17. héten simán érezheted a babót!
Mennyivel a köldököd alatt érezted? Csak azért kérdezem, mert a köldöködet kb. a 24. héten éri el a méhed teteje.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bettike! örülök, hogy minden a legnagyobb rendben a babátokkal!

mona! drukk a + teszthez! holnap már többet tudok mondani a folytatásról,mert holnap lesz vérvétel meg uhu. gondolom kapok még másfajta szurikat!

KépKép
dike
 
 


megöl az ideg lányok!!!!
úgy látszik túl jól indult a napom!!! :twisted: :twisted: :twisted:

felöltöztem, indulni készülök a könyvelőhöz szolnokra, meg vásárolgatni egy kicsikét. nyitnám a garázskaput, de meg sem moccan. valamiért nem nyílik. valami vasba beleakad. a férjem 12 előtt nem keveredik elő. sikerült nagy nehezen a kapust előkerítenem, aki azt mondta, h fél óra múlva kijön. brőőőőő!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Kati, mar 17 hetes vagy????? Ezt nem mondjatok komolyan!!!???? Most latom a vonzalzod!! Rohan az idooooo!!!:) Siman rugdoshat mar ekkor a baba, nem? A multkor azt irtak itt a csajok, hogy az elso baba sacc/kb ekkor mocorog erezhetoen.:):) Jajjjdejoooo!!!! Katikam!!! De jo Neked!!!!

Dike, Te ma mesz, ugye? Drukk ehhez a szurihoz is! Nem semmi amin keresztul mesz de tudom nem ez szamit. Legjobbakat mara is!! :wink: :)

Mona, kuldjuk a pozi enegiakat, hogy megjojjon az a franya piri, ha pedig van baba akkor....++++++!!!!-mielobb! Meloban minden rendben? Furdo ujitas!! hmmmm, nagy melo de szep lesz legalabb es vegulis nem honapokig keszul! :wink: :wink: Nemsokara elvezhetitek az uj erzest!

Viragom, en estig nem targyaltam tegnap urammal. O ugy viselkedett velem, mintha a vilag legtermeszetesebb dolga lenne az, hogy hozzzzzzzam szol de en keptelen voltam, annyira melyen erintett a beszolasa. grrrrrr!! Este 9!!!kor voltam hajlando megkerdezni, hogy miert beszelt igy velem? Mi tortent, hiszen eddig barmire kertem szo nelkul mindenben segitett, jott Velem, stb. Azt mondja Nekem nagy rohogve, hogy" Mucikam en ezt csak azert mondtam mert tudsz Te angolul csak kishitu vagy es igy akartalak ravenni arra, hogy meggyozodj rola, egyedul is el tudod intezni!Hanyszor volt olyan, hogy nemet mondtam? Soha! Es mindig el is inteztel mindent en csak ott voltam Veled es ideje mar egyedul menned!" Valo igaz, hogy amikor azt mondta amit, fulig ero vigyorral tette en meg ezt ugy vettem, hogy meg ki is rohog mikozben beint! Mondtam neki, hogy Mucikam nem jo pedagogiai modszereid vannak, legkozelebb ne alkalmazd!Azota szent a beke. Es ugy imadom. Reggel amikor elmegy dolgozni en meg "alszom", ez reggel 6kor van es minden egyes reggel ad az arcomra egy puszit.:) Sosem ment meg ugy el, hogy ezt ne tegye. Ma reggel is kaptam, ugyhogy nagy gond nincs!:):)
Te, hogy vagy ma?? Milyen ejszakad volt?
Ja, en is koszi, hogy Te Thanks-et dobtal felem!:) Nincs mit Viragom, ez termeszetes!

Bettike, a cukros lotyihez mar most kitartas!blaaaaa Ugyis jo lesz a cukrod! Nem lesz gond!

Nita, ma reggel nem zugott a piccccccs, szerencseje mert egesz ejjel nem aludtam, ha zug, tuti felsetalok "megfejelem". Nalatok mizus gyerkocokkel? Ovi?

Csajok, egesz ejjel ebren voltam mert 3-5 percenkent vagy meg ritkabban ugy nyilalt a bal petefeszkem, hogy mar feltem. llyet meg sosem ereztem. Mint amikor tuvel megszujra magat az ember vagy kessel es elesen, az agyvelomig hatott. Huuuu,de rossz volt. Ez mi a franc lehetett?? Terhes nem vagyok ez fix.

Bocsi, tul hosszu lett de ismertek ha igazan elkezdek irni, nemtom abbahagyni!
Vendég
 


Kati, nyugika van!! Felora az nem sooook!! Addig figyuzd a kiscsajt, hatha rugkapal meg egy cseppet! EESSSS, tudod, mindennek oka van!! Ennek is! Lehet ha korabban mesz akkor meg a konyvelovel van valami es ott kell varnod fel orat vagy eppen dugoba kerultel volna igy meg elkerulod vagy...akarmi. Szoval...nyugi, hamarosan indulsz!!:):)
Vendég
 


köszi bogi, de a fél óra letelt. szerelő sehol. :twisted:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jaaaa, ertem!! :(:( Azert csorogj ra meg egyszer...hatha beindul.
Vendég
 


Nekem azt mondta a védőnő hogy mielőtt megyek vérvételre reggelizek ugy ahogy szoktam és utánna menjek...szoval akkor nem értem ilyenkor mi van...de majd hétfőn rákérdezek..nem lehet hogy nálunk més a szoká és csak a reggeli utánit nézik?lehet nálunk nincs cukros lötty.


kati

pici rugásokat már érezhetsz.

nekem itt csinálják a vérvételeket hála az égnek,igy nem kell mennem kecskemétre.

KépKép
bettike83
 
 


Bogárka, így amit leírtál az Urad tegnapi beszólásáról, nekem nem úgy tűnik, hogy bántani akart Téged! A kiröhögésről meg tutira szó nem volt! Adjál Neki Te is jóóóóóó nagy puszikákat!!!!!!!!!!!!! Örülök, hogy szent a béke!
Az a petefészkes fájdalom nem hangzik túl jól. :? Remélem már jobban vagy! Gyógypusszancs a pocakodra!

Kati, jöjjön már az a szerelőőőőőőőőőőőőő!!!!!! De tudod mit, Boginak igaza van. Most inkább ne a mérgelődés, hanem az öröm töltse be a napodat, hisz ÉREZTED BOGYÓKÁT!!!!!!!!!!!!

Én ma bevásárló körútra megyek. Délután Anyunál alszik Bence én meg találkozok azzal a csajjal, akitől megvettem a macis játszószőnyeget. Nemcsak azt vettem tőle, hanem még egy vastag babakocsiba tehető lábzsákot (színben passzol az új babakocsihoz) és egy vékony, plüss anyagból készült babakocsis lábzsákot is, hisz Gergő még tavasszal is kicsi lesz. Ezért a 3 dologért 2800 Ft-ot fogok neki perkálni. :D (Ha úgy vesszük, egy fél játszószőnyeget sem kapnék ennyiért. ) Az Árkádban beszéltük meg a találkozót, így utána még körülnézek pár boltban és megveszem a kórházas bugyijaimat meg a DM drogériában a hiányzó dolgokat Gergőnek. Biztos nagyon fáradt leszek estére, de legalább minden meglesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Betti, tutira nem ehetsz vérvétel előtt!!!!! Kérdezz rá mindenképp, nehogy kétszer kelljen menned!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Betti, az nem lehet, hogy most csak a sima vérkévizsgálat lesz és a cukorterhelésre máshová kell majd menned?
Sima vérkép ellenőrzésnél lehet enni...

Olvasd el ezt:

"A 20-24. hét között végzik a cukorterheléses próbát – ezt általában össze szokták vonni a 24. heti vérképvizsgálattal.
Az éhgyomorra végzett első vérvétel után a kismamának 75 gramm szénhidrátot kell elfogyasztania (ez bizonyos helyeken egy zsemle és két deci tej, másutt cukros víz). Két óra múlva megismétlik a vérvételt."

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


még mindig itt vagyok, ahelyett, h robognék szolnok felé!!!!

betti: cukorra nekem sem kell bemennem, de a csaj ezt nem tudta és megadta az irányt, h ha megyek, akkor ne egyek.

csillag: igen, ez egy szuper boldog nap és semmi nem ronthatja el!!! még egy garázskapu sem!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ez van a beutalómon:

vérkép,sefe,ppvc,vizelet.

pedig én direkt a terhelésesre kérdeztem rá,na én ezt már tényleg nem értem..

KépKép
bettike83
 
 


nem veszi fel a telefont!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ebben betti szerintem nincs a cukor. vagy a két középső lehet valamelyik.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


van egy olyan papirom ahol leirnak minden vizsgálatot,melyik héten mi van:

25.hét.
vérvétel(vérkép,étkezés utáni vércukor)+ekg,vizelet üledék vizsgálata.1 orával a vérvétel előtt normál reggelit kell fogyasztani.

fontossága:

terhességi cukorbetegség,vérszegénység,hugyuti fertőzés szürése.

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Csillagvirág, Kati
"Igen-igen, lehet rám mondani, hogy túl parázós meg érzékeny vagyok. Tényleg így van, de amikor bennem él, fejlődik egy kis csoda, akkor nem tudom 100 %-ban kiiktatni az aggódást, pláne úgy, hogy olyan tüneteim vannak, amik okozhatnának vetélést, koraszülést stb... (Na, most mégis kimondtam...)"
Csak azért idézem pontosan, mert mintha én írtam volna ezeket a sorokat.
Az aggodalom a te esetedben teljesen érthető. És ha megkérdezik tőlem milyen volt az első terhességem, a szép és jó dolgok mellett bizony elmondom, hogy a 15. héttől görcseim voltak, a 16. héten a védőnő lemondott róla, a 17. héten az orvos is nagyon aggódotott (pedig ő tényleg nagyon pozítiv, és csak akkor "paráztat" ha tényleg van ok rá). És ennek tetéjbe ott volt a levegőben, hogy a 17. héttől kórház. És kb a 26-28 hét környékén nyugodtunk meg, hogy talán már nem lesz semmi baj. És így utólag persze sok-sok pozítiv dologra emlékszem, de azért volt ott 12 hét rettegés, senkinek sem kívánom.

Kati
Az a jó, hogy ilyen fitt kismami tudsz lenni, bár én is tornázhattam volna (mert az az életem, a mozgás, a kirándulás), de most sem tehetem, mert sokat kell pihennem, kerülni minden megerőltetőbb mozgást. Mert bizony érzem, takarítás, egyebek után, hogy keményedik a hasam. Szóval örülj, hogy problémamentes várandóságod van.
Most már egyre erősebben fogod érezni a rugásokat. Nekem néha úgy rúgja a belső szerveim, a méhszájat is (pedig azt nem kéne), hogy az már tényleg kellemetlen. Ilyenkor próbálok másik oldalra feküdni, vagy máshogy mozdulni, hogy abbahagyja.

Csillagvirág
Már jobban vagy? Mennyire sűrűn voltak görcsök?
Nekem is megvan a legújabb parám, bár ez lehet tényleg csak felesleges para. Ma reggel erősebb vizes folyásom volt, azért is vettem észre, mert éjjelre nem hordok tisztasági betétet. Szóval nem is jelentős, csak ilyen még nem volt. Gondoltam vagy erős folyás, vagy magzatszivárgás is lehet. Utána olvastam, és nem lettem okosabb.
A keményedések nekem is össze-vissza. Mire megnyugodnék, hogy van egy jobb napom, a másik nap újra sokat keményedek. Szombaton meg megint volt egy pár óra, amíg folyamatosan keményedtem, volt köztük görcsösebb is, de inkább csak keményedés, és derékba sugárzó enyhe fájdalom.
Szóval én már nem tudom mit gondoljak, valószínűleg megnyugodni csak a 26. héten fogok.
Viszont októbertől elkezdem beszerezni a ruhákat (csak a 26. héttől akartam), mert egyszerre sok lenne anyagilag. Mivel Regi lány volt, és nyári, így nem sok ruhánk van, konkrétan inkább csak rugdalozó, bodyk mind rövidújjuak, egy-egy kivétellel.

Bettike
Gratulálok, szép súlya van a kislegénynek. Jobbulást! Én még a náthámból nem bírok kijönni, már egy hete fújom az orrom.
Ez az egy vérvétel, ami éhgyomros, mindenképpen kérdezz rá. Vagy az a legjobb, ha éhgyomorral mész.
Nem kellemes, de kibírható. Aztán a második vérvétel után ehetsz egy jót.
Vendég
 


betti: én úgy gondolom ez még nem a terheléses, mert nekem a védőnőm azt mondta itt majd enzimeket is néznek.
nincs másikhoz is cukor írva?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ezután még egy vérvételem lesz ami 32.héten van és vérszegénységet,hugyuti fertőzsét néznek és ennyi..akkor pedig csak az lesz az,terhességi cukorbetegéstet néznek...ennyi az őssz cukros vizsgálat.

KépKép
bettike83
 
 


bogarka! holnap megyek a Kaáliba!

nem tudom mi lehetett ez a nyilalás! most nincs semmi rózsaszín se? mennyi volt ma a hőd? azért ne zárt ki a terhességet!:)

csillag! jó shopingolást, aztán csak óvatosan!

KépKép
dike
 
 


Virag, akkor ma jo kis napod lesz! Huuuu!! Nem semmi, azert csak lasssan tipegjel. Teszel fel fotot majd a tobbi dologrol is? Jo kis cuccokat vettel ennyi penzert meg foleg. Mintha ingyen lenne. Ennyi penzert lasssan mar csak tej es kenyer jar meg egy kis felvagott meg talan egy uveg olaj. Horror arak vannak otthon, elkepeszto.
A bantassal igazad van. Ha kivulrol nezem akkor igen, bantatni akart. Lehet nehezen viselte, hogy az elmult 2-3 nap kotekedtem csak vele es mindig mindent jobban tudtam nala:) most meg vissza akarta adni mert egyebkent nem szokasa ez a viselkedes. Lehet ugy volt vele, hogy ha en mindent jobban tudok akkor ezt is es intezzem el egyedul. Az anyja valagat, na, jol megkaptam Tole!

Kati, mizus a szerelovel??
Vendég
 


Dike, ja tenyleg. Azt hittem szerda van!!!:) hihi Pedig csak kedd.

Nincs semmi rozsaszin ma a hom 36,8ra visszakuszott. Terhes tuti nem vagyok mert az elmult 2-3 hetben nem uuuugy voltunk egyutt, hogy babas legyek. Tesztet meg mar csinaltam mert spontan pe-kor meg uuugy voltunk egyutt (21 nappal ezelott) de azt meg mar a teszt mutatna ki de nega lett par napja. Nnna, ezt jol megaszontam de remelem ertelmezheto. :oops:

Veled mizus, Dike? A szurinak vannak valamilyen mellekhatasai? Erzel valamit?
Vendég
 


bogarka! na hát ez az h a hőd visszaugrott, ez akár lehetett beágyazódásos hő leesés, ráadásul a rózsaszín is lehetett a beágyazódás jele! nagyon kíváncsi vagyok a végkifejletre én azért még drukkolok!

tegnap mintha éreztem volna szurkálásokat, ma semmit. ma még egy szuri..holnap részeredmény..:)

KépKép
dike
 
 


bogi

hátha ez a ti honapotok :wink: :)

KépKép
bettike83
 
 


Dike, a szurkalas az jo.:) Drukkolok!
Beagyazodas?? nemtom. az mar regen kellett volna legyen nem?? 3an volt spontan pe most meg mar 21 van. Meglatom van meg tesztem, lehet csinalok ha nem jon meg. A masik pe-kor meg nem voltunk egyutt sem elotte, sem utana sem sosem. Csak a spontankor volt akcio. Igazad van, vegulis...barmi lehet.:)

Betti, koszi!! Hatha! :wink: :) Te, hogy vagy??
Vendég
 


Bogi

pé után kb 8napra van beágyazódás.nekem a hőm az egy leeséssel mutatta a 8.napon és utánna következő nap felment majdnem 1 fokkal.

Most jól köszi,ma már mostam egy nagy rakat göncöt,összegyült az eső miatt,de már olyan nehezen szárad be sajnos,hiába van napocska.

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Megint lusta disznó volta,, csak olvastam. :oops:

Csillag drága, én is érzékeny vagyok, bár nem ennyire, de egy megható történet hallatán tuti minimum könnyezek, mint ma is. :oops: Igazad van, a várandósságnak vannak kellemetlen oldalai is, de a lényeg úgyis az egészséges pici, aki IDŐBEN fog világra jönni. Örülök, hogy katival meg tudtátok beszélni a dolgot.
Köszi, Lexi szereti az új ágyat, ma éjszaka mondjuk többször felébredt, de alapvetően sokkal jobban alszik így, és 3 napja már zsinórban ott is marad, nem mászik le. :D Az én nagylányom, olyan büszke vagyok rá! :D

Bogárka, ez valóban nem volt szép a párodtól, de legalább megbeszéltétek! Puszi, én csakazértis drukkolok nagyon!!!

Mona, jó lenne egy pozi teszt, de tudom, a bizonytalanság a legrosszabb!
Pénteken megyek terhelésesre, és utána uh.

Brita, pihenj, amennyit csak tudsz!

Dike, hajrá, drukkolok nagyon!
Nekem is uh-s átjárhatósági volt, de simán látták, hogy nincs elzáródás. Mondjuk amíg nagy nehezen kinyitották a méhszájamat, hát, rendesen görcsöltem utána...

kati, szép a lakás, ti is azok vagytok, és gratula a rúgáshoz! Szerelő meg monnnnnnnnnnnyon le!!! :evil:

Mia, szép poci. :D

Zsuzsi, mi újság veled?

betti, lehet, hogy neked nem lötyit kell innod, hanem zsemlét enni egy pohár tejjel, de azért kérdezz rá. A terheléses vizsi nincs a papírodon, azt OGTT-vel jelzik.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Máténak boldog névnapot!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


brita: gyönyörű nevetek lesz!!!!! nagyon tettszik! ha nekünk fiunk lenne, ő is matyi lenne. és a zalán is nagyon szép. melyiket fogjátok használni?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


minden kismama érzékenyebb egy picit,de el kell nézni szerintem :wink: :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok csajok!

Köszi a hiányolást. Nem tudok sajna mindig jönni, mert ... hááát, nem szeretem elöl hagyni a gépet. Ééértitek...

Kicsit unalmasak a napjaim. NEm nagyon történik semmi. A dokim egy tünemény továbbra is. Olyan, mintha az apám lenne itt a kórházban. Szombaton és vasárnap is bejött hozzám. Szóval nagyon rendes. Figyel rám. Ma voltam uh-n. Minden rendben van, Zsófi nem lett Gergő. Toábbra is annyira lány, hogy nem is lehetne más És szuperül fejlődik, már 1.5 kiló. A professzor ma azt mondta, hogy kihúzzuk a 37. hétig. Hehe. Szóval minden okés. Holnap jönnek anyuék Pankámmal.

Nem olvastam el mindent! Kicsit le vagyok maradva, bocs mindenkitől.. :oops: :oops:

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi

örülök h minden rendben és szépen nő a picur :)
meddig kell bent lenned amúgy?

KépKép
bettike83
 
 


Bettikém: A szülésig :D Azt mondta ma reggel a viziten a professzor, hogy a 36-37. héten meglesz Zsófi. 8)

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi, nagyon szépen növekedtek, csak így tovább. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Zsuzsi, hello, szia, szevasz!!!:) Orulok, hogy latlak!!:) Es annak is, hogy minden rendben!! Zsofika novekszik, ugyes nagylany, mint az anyukaja! Nagy csajok vagytok igy ketten. Pankahoz sok oromot holnapra! Majd meg gyere ha tudsz addig pedig hianyolunk! Es vigyi magadra!! Puszi!!
Vendég
 


Csillag nem érzek semmit, a melleim fájdogálnak ma, de ennyi! Ha nem jön meg, akkor a hétvégén csinálok majd egy tesztet! Jó kis vásárt csináltál! Nagyon ügyes vagy!

Zsuzsi örülök, hogy minden rendben van veletek!

Bogárka, munkahelyen minden oké!!! Csak egy kicsit fáradt vagyok, nah de az október jobb lesz majd, nem kell egy huzamban ilyen sokat mennem majd!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Beze, akkor jo ha szerinted is idijjjjjota volt az uram! Sosem volt meg ilyen....bunko...az volt na! Tudom en!! Nem hitegetem magam. :D Amugy meg tunderbogyo. 2,5 ev alatt nem beszelt igy sosem velem, de meg csak rossz szava sem volt. Zabalni valo, mint egy gyerek.
Ti jol vagytok? Nem beteg senki? Lexike is jol van?

Nikaaa, mizus a betegseggel? Jobban vagy mar??

Kati, elinteztel mindent, ment a garazsos csavo vegul? Milyen kaputok van, Hermann?
Vendég
 


Hormann, Kati, bocsi.
Vendég
 


Nagyon Boldog Névnapot Kívánok MÁTÉNAK!!!! :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


bogi: igen, kiszabadított a hapsi! igen, hörmann kapunk van, csak még nincs rajta a motor, mert eddig nem laktunk benne és így nem szereltettük fel, mert akkor lejárt volna a garanciánk, mivel egy éve csináltattuk a kaput. de kézzel is könnyen lehetett nyitni, pedig kétállásos. de mondtam a hapinak, h jó lenne, ha minél hamarabb megjelenne egy motorral is. azt mondta a héten hoz egyet.

zsuzsi: de jó, de jó. sálálálálálááááá!!!!! holnap aztán nem lesz hüpp-hüpp, ugye????amikor pankával találkozol??? gondolj zsófi cicára. annyira jó, h így növöget. gondold azt, h ő már most egy egyéniség és semmi gáz nem lesz, csak már most kiharcolja magának a figyelmet!!!!

mona: piri monnyon le, pozi teszt jöjjön el!!!!!BOGINAK IS!!!!
azért vigyázz magadra! ne hajtsd ki magad, különben apával ki foglalkozik!!!!

beze: ti is szépen növögettek!!! már neked is cukor lesz? aztaaaa!!! marci milyen baba? mennyire mozgós???? lexi még mindig nem tulajdonít neki "jelentőséget"??? :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogárka, nem vagyunk betegek, minden oké. Tegnap fájt 2x is a pocim, de pihenésre elmúlt. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


zsuzsi

az huzós :? nagyon sok időd van még és kórházban tölteni,nem irigyellek...

KépKép
bettike83
 
 


Kata
Simán érezheted a köldököd alatt a babát. Nekem már a köldököm felett kapar, mert a feje és kezecskéje a bal oldalt fent, a lába, feneke jobb oldalon lent. Úgy tudom a 20. héten éri el a köldök magasságát.
Zalánt fogjuk használni, Regi mondta is az előbb, amíg feküdtem, hogy" zenéljünk Zalánnak" Olyan jól hangzott.
Apa még barátkozik a névvel, de Regi mindig mondja: "Zalán lesz és kész".

Máténak Boldog Névnapot!
Vendég
 


Beze, akkor szupersag van!:):) Pihenjel am!! Kuldok Neked is jo idot a kemenyedesek ellen!!!

Betti, Neked is, hatha akkor a fajdalmak elkerulnek. A napsutes az megiscsak pozitivan hat.:):) Itt 20 fok van, juppiiii!!

Kati, kepzeld ma olyan jot edzettem! Duplaztam is! Egy ideje ugralokotelezek. Volt, hogy lustva voltam es csak heti 3x szantam ra magam, de az elmult 1 hetben minden nap lenyomtam fel orat vagy meg tobbet, 40-50 percet is. Ugralobol...gondolod... Ma ugraltam 35 percet aztan meg edzettem meg fenekre, karra, csipore hasra 50 percet. Van Polar F6 oram ezt meg spinningen hasznaltuk es vettem egyet, ugy egetem a zsirt anyam, csopogok. 6 nap alatt masfel kilo minusz. Jo mi?!!! :wink: :wink: Mindig gondolok Rad kozben, ma is eszembe voltal! :wink: :D
Vendég
 


Bocsi lanyok, hogy en itt mindenfelerol irok de mivel meg se gyerek, se pocilakom nincsen igy.... de nem irni meg nem akarok. Ha meg csak Benneteket reagallak le az olyan uncsiva valna. Nem azert mert nem kedvellek Benneteket hanem olyan volna, mintha nem lenne semmi temam meg onallo gondolatom mert csak masokra reagalok ra. Mondjuk uuuugy ertve nincs is temam de azert elek, na! :D :lol: Szoval ertitek!
Vendég
 


Rita, nagyon edes lehetett Regi amikor Zalant emlegette!! Ez olyan meghato!! Nagyon kis imadni valoak a gyerekek! Ugy fel tudjak tolteni az embert egy-egy mondattal, mozdulattal, hogy mas nem is kell!!!
Vendég
 


Bogikám most már gERGŐ IS TISZTA TAKONY :( DE CSAK AZ ORRA FOLYIK MINT A MULTKOR. NEM LÁZAS NEM KÖHÖG KÖZÉRZETE JÓ SZÓVAL VOLT OVIBAN :) én meg még benne nyakig.este iszom neocitránt reggel a gyerekkel is nyelettem le fokhagymát egy keveset :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika,:):) jol tetted, jo a fokhagyma!:):) Te is egyel de ne csak egy gerezdet, egyel meg vagy 3at ugy er valamit. Reggel is, este is. Nyeljed vizzel, teaval, mindegy csak a gyomrodba keruljon. :wink: Gyogyuljatok meg, mielobb!!
Vendég
 


Nem hiszem el mar megint lapteto. Sorozatosan leptetom van! :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted:
Vendég
 


a sorozatos laptető nálam bejött anno :wink: :)

Bogi

irjál is csak nyugodtan,mindenki ir mindenről,nem csak a babavárásrol szol az élet :)

KépKép
bettike83
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?