Új privát üzeneted érkezett!

Kata, jobbulást!

Bettike Máténak meg boldog szülinapot utólag is!

Boni: de jó képek!! Biztos tök jó program lehetett!! :D

Babim: Bendi is volt, hogy egyszercsak minden átmenet nélkül máshogy kezdett szopizni, pedig sem cumija, sem cumisüvege nem volt. Hiába került jól a szájába a cici, lecsúszott róla és cuppogott szopi közben. Mivel evett így is rendesen, és sem neki, sem a cicimnek nem lett baja, nem foglalkoztam vele.
(Esetleg orra nincs eldugulva Fanninak?)

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezso, el szokott dugulni, aztán kiszívom neki, amennyire tudom. Miért kérdezed?

Kta: jobbulást! Lázűzőt küldök.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Köszi lányok! Az előbb 38,6 volt neki. :?

Baba, sztem azért kérdezte mert ha nem kap rendes levegőt akkor is cuppoghat, mert a száján át is pótol a levegőből.
Kérünk képet!!!

Szezso, Bendiről is rakjál!Szülinap milyen volt? Mit kapott a nagy legény?

Boni, mesélj Zsigiről és magatokról egy kicsit!

Bettike, bölcsi hogy megy?

Kép
kata05
 
 

 
 

Babim, ha esetleg szopi közben el van dugulva, akkor lehet azért cuppog, mert el-elengedi a cicit, hogy kapjon levegőt a száján.

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Sziasztok!

Élet jelet adok én is! :oops:

Kata!
Jobbulást!!!

Baba!
Én nem tudtam sajnos szoptatni,így nincs tapasztalatom!Viszont hirtelen nekem az ugrott be,hogy nincs-e picit lenőve Fanni nyelve!Bocsánat!Nem akarok nagy butaságot mondani,csak valamiért ez ugrott be! :oops:

Lányok!
Ti meddig szedtétek a Metet?Velem már hetekkel ezelőtt abba akarta hagyatni a doki,de nem merem!Lecsökkentettem 3000-ről, 1000-re!Ezt gondoltam végig :? :?:


Ma volt UH!Koruknak megfelelő méretűek!A baba kisfiú (Zsombor),B baba még titkolózik :(
Olvasáson kívül nem nagyon van energiám!Ne haragudjatok érte!A háttérben figyelek,és gondolok Mindenkire!!!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Ancsa, örülök h jelentkeztél! Én rögtön abbahagytam, már nem tenném, de max a 12. hétig fogom tesóval szedni.

Kép
kata05
 
 


Lócus, gyógyulj!!!

Kata, köszi, jó volt a szülinap vasárnap :-D kapott fa építőkockákat, ruhát, fakopáncsos fajátékokat, meg pénzt, az megy majd a babaszámlára.

Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Ancsa: örülök, hogy minden oké Veletek :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Hello!

orrspayt vettünk, dokinő is azt ajánlotta, meg írt fel valami Fenistil cseppet, abból kell kapnia. Kicsit be van duzzadva az orrnyhártyája. Sprytkell fújni és porszívni az orrát etetések előtt. Megnyugodtam.
(Szezso, köszi, hogy rávilágítottál a lényegre tegnap! Puszi)De édes Bendi!

Ancsa, de jó hírek, örülök! Látod, cska rendbejött minden!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Boni! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Babim! Örülök, hogy csak kiderül a cuppogás és alakultok is! A dokid viszont döbbenetes, hogy kijön a babához, ha reggel idejében szól! Mi? Bírom az időre kell betegnek is lenni! :cry: :lol:
Tündéri a képeken! Iwiwet szoktam nézni!

Szezso! Már ti is 1 évesek vagytok? Naggyon repül az idő! :shock: Jól látom banános torta?

Ancsa! Szuper, hogy írtál és az is, hogy jól vagytok! Nagyfiad mit szól?

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket!

Bölcsi? Alakulunk! Ma vége a 2 hét szoktatási időnek! Szerencsére enni eszik bent (mindent) - SZILCSI igazad volt! Döbbenetes! A héten pedig már ott is aludt. Hét elején több-kevesebb sikerrel tegnap viszont 2,5 órát! Nagyon ügyes! Csak reggel sír egy kicsit (főleg nekem), napközben jól elvan. Jövő héttől már rendesen megyünk fél 8-ra és csak 3 után megyek érte, mert a héten csak 9-re mentünk, hogy fokozatosan szokja, hogy egyre többet van nélkülem. Itthon nem szívesen mesél, csak estére, vagy esti mese közben. Gondozó néni meg is jegyezte, hogy az elmúlt pár napban feltűnően keveset beszél bent is. Mondta, hogy lehet túl sok az inger, info és próbáljam akkor is beszéltetni. Ne fojtsa el magába. Itthon láthatóan kiereszti a gőzt, mert bent minta kisfiú és sokszor kimutatja, hogy mérges ránk. Sajnos nekem is szokni kell az új helyzetet nem csak neki, de nagyon bízom benne, hogy ennél jobban is megszokjuk.

Kép
bettike
Eger
 
 


Boni, Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!

Bettike, további kitartást a bölcsihez!Cuppantó Máténak!

Baba, azt ugye tudod h 1 hónapnál fiatalabb babáknak nem szabad adni a fenistilt. Én nem adnám, de ez egy magán vélemény. Mindig féltem az allergiától, főleg ilyen picinek. Szerintem elég az orrszívás+ az orrspray. Mi physiomer orröblítő oldattal (annyira egy jó dolog szabályosan átöblíti az arcüreget neki) fújjunk be neki és úgy szívjuk le és utána az orrcsepp! Az orrcsepp csökkenti a duzzanatot.
És lehet hogy csak az anyatej megy a nózijába, Lőrincnek hazajöveteltől 3 hétig szívtam.

Kép
kata05
 
 


Gyerekorvos írta.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Köszönöm,hogy velem örültök!!! :D

Baba!
Jó,hogy kiderült a gond! :D

Mátét és Bendét Isten Éltesse sokáig!!!!!

Szilcsi,Szirom!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!

Boni!
NEKED PEDIG NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Puszi Mindenkinek!!!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


gyors bejelentkezes
kijutottam tesomekhoz szerencsesen, na persze borondre varhattunk, az masnap erkezett meg. Szerencsere veletlenul Frankfurban kiadtak az autosulest is a babakocsi melle, igy legalabb azzal nem volt gondunk, hogy vigyuk haza gyereket autosules nelkul.
Sogorom tul van a muteten, csutortokon volt. Penteken mar egesz jol volt, tudott ebedelni is, delutanra mar nem volt intenziv statuszban, de meg nem vittek at mashova.
Szomszedasszonyunk otthon penteken ment szulni, csaszar lett a vegen, mert kiscsaj arccal elore akart kibujni. Anyuka intenziven volt utana. Ez altalanos, en ugy gondolom nem szokas intenziven lenni utana.

Mindenkinek boldog szulinapot es nevnapot, aki most unnepel.

Bocsi, most csak ennire telt, mindjart megyunk be a korhazba.

Pusza

Kép
gaby25
 
 


Baba jobban van Fanni?párom kérdezi mikor megyünk már audenciára? én arra gondoltam, hogy egy sétáltatás alkalmával megkukkerolnánk a hercegnőt ha úgy gondoljátok. :wink:

GAbi itt is örülök,hogy kinnt.. sógorodnak mielőbi felépülést


KataLóci jobban? Zsiga családi napközibe kezdett járni mától..

:lol:

Szezsó gyönyörűséges a fiad!

Bettike
Máténak is boldogságosat utólag is :oops:

Ancsi még mindig örülök Nektek!

CSikken? Szilcsi?[/b[b]]Zsu?többiek?
Vendég
 


Boni, köszi az érdeklődést, jólesik. :oops: :lol: Boldogságos névnapot kívánok utólag! 8)

Megvagyunk, dolgozom ezerrel, Lalkó bölcsizik. A múlt héten volt egy csúnya hasmenéses-lázas vírusunk, de 3 nap alatt átment rajta szerencsére. Ma voltunk vérvételen, gyanús, hogy vashiányos, holnapra meglesz az eredmény. Amúgy minden oké velünk...

Ancsa, köszi a köszöntést! :lol: Annyira jó, hogy végre nektek is sikerült a tesóprojekt, és milyen jól sikerült!!! :lol: Szuper!!! A Met-tel kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, de én hallgatnék a dokimra. :oops:

Bettike, örülök, hogy tudtam segíteni! 8)

Kép
szilcsi
 
 


Jó reggelt!
Csak picit benézek, nincs jó hangulatom, bocsi mindenkitől, önzőzök. Többször volt már mellgyuszim, de mindig sikerült elmulasztani, de most 4-5 napja nem megy és nagyon fáj. Van egy nagy csomó, piros a bőr, nagyon fájdalmas. Meleg zuhany, masszírozás, fejés, szopi nem használ. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, nagy ölelés, nekem 2x volt 40 fokos lázzal, utóbbinál már antibigyó kellett. A csomót addig kell masszíroznod amíg el nem tűnik. Meleg zuhany10-15 perc közben masszírozd, fejd, aztán szopi( az álla a csomóra nézzen!!!!), a végén jégkockával hűsítsd a piros de csak is a piros csíkot(nem fog elapadni a tejed, nekem csecsemős mondta mikor visszamentünk vele a kórházba). És kitartást tudom nagyon fáj.

Kép
kata05
 
 


ugyanezt csinálom+káposztalevél ois lesz, ha hoz apa....az álát nem tudom arra fordítani: ajobb mell bal felső fele gyulladt

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, ha négykézlábra állsz hogy ő fekszik egy pokrócon és a cicidet belelógatod a szájába akkor tudod úgy. Kicsit morbid helyzet, én is csináltam, muszáj. Ki kell szívnia mert nem fog oldódni.
Nekem az első a bal cicimben legalul volt, a második a bal jobb felső sarkába. De mivel 3 napra történt mind2 így az egész mellem körbe be volt gyulladva nem csíkba. Én annyit sose sírtam mint akkor.

Kép
kata05
 
 


Baba, jobbulást!!! Próbáld meg azt a pózt, amit Kata írt! Ha a mell középvonalától befelé van a csomó, akkor ez a póz a jó.
(Ha kifelé van a csomó, a hónalj felé, akkor meg hónaljtartásban kell.)
Nekem csak enyhe mellgyulladásom volt szerencsére, de az többször, a Garmastan is segített, pedig volt, hogy a mellem 3/4 része kőkemény volt.

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezso, sok boldogságot!
Mindenkinke köszi a tippeket, mindennel próbálkoztam már, ezeket olvastam én is a neten. Kissé jobb. A GArmastánt más is ajánlotta, de az nem csak a mellbimbóra jó?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Szezsó boldog névnapot! :lol:

Baba örülök,hogy jobb kicsit!
Vendég
 


Baba, elvileg mindenhová kenhető a garmastan, nekem sajnos nem hatott. Próbáld ki hátha mint Szezsonak neked is beválik!

Kép
kata05
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, még egyben. Valószínűleg ki is húzzuk terminusig mert C3000 vagyok.
De akkor meg indítanak, mert a cukor miatt nem vihetem tovább.

Nagyon szépek a képek. Jó nézegetni őket.

Kitti is elkezdte a bölcsit ismét, de nov 8tól már megy át oviba.
Tegnap voltunk vele baletton, annyira édes. Egyenlőre nagyon élvezi, de kicsit szeleburdi és nem mindent ért meg. NA de ő a legkisebb korban. Mégha kinézetre nem is.
KB 100 cm és 16,5 kiló-

Tesót várja már, de ahoz képest hogy eddig csak apás volt most rám van kattanva. Nem tudom miért de biztos érzi a változás szelét.

Ancsa, de jó hogy ketten is jönnek!

Boldog szülinapot akiknek volt és akiknek lesz a közeljövőben!

Pusza Csikken

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok!

Megpróbálok gyorsan pötyögni pár sort. 2 hét bölcsi után a héten betegen itthon. Visszagondolva katasztrófa volt, nem a betegség súlya miatt, mert az nem is volt vészes. Inkább lelkileg, mert még ha pisilni mentem is visított, hogy anya elmegy ...

Baba! Remélem jobban. Én nem tudok tanácsot adni, szerencsére én megúsztam. Fanni tündéri mindig megkuksizom iwiwen.

Csikken! Jó, hogy jelentkeztél. Mindjárt kezedben lesz a csöppség. Drukkolok a szüléshez. Kinek jelzel majd?

Szilcsi! Mégegyszer köszi! Képzed nálunk is megvan a bűvös mondat. "Megvárjuk anyát!" :lol: Milyen gyakori betegeskedésre számíthatok szerinted?

Cirkuszba készülünk délután. Remélem nagyon jó lesz, mert Máté vegyes érzelmekkel készül neki. Mondja, hogy jó lesz, de azt is hogy hangos és az nem jó. Meglátjuk.

Boni! Részletes beszámolót a családi napköziről!

Gaby! Te meg már kint is vagy? Hurrá! Nagyon sok képek kérünk majd! :wink: Örülök, hogy jól alakult eddig minden kifelé is és a kinti dolgok is.

Szezso, Kata! Cuppantás a fiúknak! Írjatok részletes kinek mit tud a gyerkőc és napirend! Olyan érdekes lenne olvasni!

Kép
bettike
Eger
 
 


Csikken, szerintem jó, hogy kihúzzátok végig, csak tudja Domi, mi a legjobb neki. :wink: Nőjön csak nagyra, gyarapodjon jó kis kerekre anya pocijában! :wink:

Bettike, nálunk kb. 2-3 hetente jött betegség, bár az elején nem volt egyáltalán, a Béres csepp-kúr nagyon bevált, most megint elkezdtük szedni. Februárra gyengült le Lali nagyon, onnantól sorozatosan egyre durvább betegségek jöttek, egyre hosszabb ideig tartottak, egyre nehezebben ment ki belőle. Visszagondolva talán én voltam hülye, hogy októberben letelt a Béres-kúra, onnantól csak Cebiont adtam neki, mikor januárban elkezdtük megint az immunerősítést, az már késő volt sajnos. De idén okosabb leszek!
Máténál elmúlik majd az anya-után-üvöltős korszak, pár hét és megszokja az új rendszert. Na persze lesznek visszaesések, amikor megint ragaszkodóbb lesz, reggelente megint sírni fog, de elmúlik az is. "Megvárjuk anyát!" -> ugye mondtam, hogy kell egy bűvös mondat? :lol:

Baba, cicid hogy van?

Kép
szilcsi
 
 


Köszi Szilcsi!

Mi is épp most kezdünk bele a Béres csepp kúrába. Majdnem mindenkitől ezt hallottam, hogy bölcsi-ovi esetében más nem segít.
Olyan fura, hogy ő választotta azt a "bűvös mondatot". :lol:
Ma ismét mentünk. De csak ebédig az orrszívás miatt. Reggel már itthon kezdte, hogy nem kell a bölcsi, tudta, hogy mi lesz. Így gyorsan összeszedtem magam és már mentünk is, hogy a gondozó néni javaslatára ne húzzuk az elválás és búcsúzkodást, mert már az elindulással elkezdődik náluk ez az érzés. Beszaladtunk, megöleltem (itt már sírt) és sietősen távoztam. Persze vártam és kb. 5 percig tartott mire abbahagyta. Ekkor közölte a gondozó nénivel az ajtóban állva, hogy "Itt megvárjuk anyát!" :lol: Éva néni mondta, hogy rendben és ő ment a dolgát intézni a többi gyerkőccel. Naná, hogy Máté is csatlakozott 1-2 perc után. :lol: Gondolom a várakozás nem lett volna izgi. :lol: Így nyugodt szívvel jöhettem el. És végre megint örült mikor érte mentem és már hadarta is, hogy mi történt vele! :lol: Azt hittem nehezebb, rosszabb lesz 1 hét kihagyás után, de úgy érzem most, hogy jobb, mint a beszoktatás alatt. :roll:

Többiek? :?: Szép az idő és máris lelépünk? :?:

Kép
bettike
Eger
 
 


Bettike, mintha Zsút olvasnám csak az ovival...
Mi 2. hete betegek vagyunk. Kezdte nátha, folytatta hasmenés, ma reggelre kötőhártya. :(
Bérest mikortól lehet adni?

Lócus izgő-mozgó nagyfiú lett. Mostmár kapaszkodás nélkül is fel tud állni. Ha nagyon siet akkor futni is tud, de abba elesik. Ma pl. rugdosta a labdát a szobában.

Szavakat próbálgat mondogatni: aja(anya), apa, mamma(azaz éhes :lol: )
Mindent el tud mutogatni már, és persze bőszen magyaráz hozzá.
Integet hevesen ha jön valaki ha megy és mondja h tátá(pápá). De ha azt mondom itt hagylak akkor is integet.

Nagyon kiegyensúlyozott, bárkire rá tudom hagyni, nem sír (MÉG).

Enni imád, egyedül a paradicsomos dolgokat nem eszi meg, azon felül mindent!

Éjszaka alszik (ezt is megértük). Délután délelőtt 30-30 percet.

Ciciről leválasztotta magát aug.29-én.

Rólunk ennyi dióhéjban!

Most Ti jöttök!

Kép
kata05
 
 


Baba, mizu? Mellgyulladás?

Csikken, drukk!!!

Boni, milyen a csana? Hogy hogy nem bölcsibe jártok? Írj magatokról, ritkán vagy!

Kép
kata05
 
 


Napsugarasat és Boldog Máté napot! bár nem tudom most tartjátok é

Kata nagyon ügyes Lóci! Marci ovis lett? :lol:

Bettike ügyik vagytok belejön Máté :) már én is izgulok nagyon :)

az első csana amit kiválasztottam nem volt bejövős. ahhoz képest,hogy fizetős volt túl lazán vette a figurát a hölgy akihez mentünk.

pl: egy közös játszóra viszi gyerekeket innivaló sincs nála, sem cserepelus.. ha valaki bekakil majd ha mennek fel tisztába kerül :roll: 5 gyerekkel láttam dolgozni.. és nem éreztem azt,hoyg megbízok benne.. de ettől függően még lehet jó.. de én mindig hiszek a megérzéseimnek...

másik mondta hoyg járnak patak-partra is sétálni.. kérdeztem,hogy akkor megy más is? : hát néha anyósom, de nem gond, mert jön velünk a kutya és ő terelgeti a gyerekeket..

na az én fiamat egy kutya nem tudná terelgetni... amint vizet lát már rohan feléje sajnos....

szóval megnéztük a másikat, ahol ma lesz szülői és valószínű jövő héttől kezdjük. hogy mekkora sikerrel az majd elválik

hogy miért nem rendes bölcsi? nem azért mert ellene vagyok és sok pénzem van , de egyéb körülmények miatt amit nem részleteznék jelenleg nem tudjuk beadni ..

így a kereteinkhez mérten heti 3 alkalommal megy Zsiga és délelőtt a csanába...ebéd után hozom haza.. egyenlőre...


csikken na kiváncsi vagyok kicsikétek mikor dönt úgy,hogy kibújik :)


Baba mi volt dokinál?

GAbi remélem sógoroddal minden rendben, azóta nem jelentkeztél skypon sem.......

Zsigám nagyon sokat beszél, végre beindult.. pelus továbbra is van alvásnál. igazi örökmozgó, duracell gyerek!


immunerösítő:

mi ,megcsináltuk a broncho vaxom kúrát.. ZSigám azóta nagyon strapabíró.. volt múlt héten orrfolyása, de 2 napig! tavaly ilyenkor már túl voltunk első hörghuruton.. remélem tényleg hatásos marad ez a cucc..

illetve echinacea bogyót adom neki már 3 hete.. 7 napig adom, 7 nap szünet...

.ja és elkezdek most egy 10 hetes tanfolyamot az majd leköti az agykapacitásom unatkozó részét remélem :wink:
Vendég
 


Voltam dokinál az este. Azt mondta, ilyen csúnya mellgyulladást még nem látott ő. Kaptam antibiotikumot.

Ma ünneplőknek: sok boldogságot! Többre most nincs időm, bocsánat! :oops:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Lőrinc szőke hercegemnek nagyon nagy puszi! Gyors gyógyulást! :wink: Sok boldog szülinapot!
Kata! Ügyes Lőrinc, hogy magától hagyta abba! Sebaj! Gondolom neked nagyon hiányzik még, nekem még most is eszembe jut, hogy de jó is volt. De könnyebb, mintha neked kellene leszoktatni szerintem!
Ja! És ha ilyen könnyen elmarad valahol, akkor ezt rendszeresítsd. Könnyebb a bölcsiben, oviban azoknak, akik máskor is voltak mással. Ezt már most látni 2 hét szoktatás után. Lehetett volna annyi eszem, hogy én is hozzá szoktatom és lehet, hogy most nem sírna ennyire.

Boni! Köszönjük! Igen ma tartjuk! :lol: Döbbenetes családi napköziket írtál le. A kutya terelgeti. Nem birkák könyörgöm! áááá Remélem a mostani majd jobban beválik.

Babim! Sajnálom! Remélem hamar túl juttok ezen is!

Na puszi! Addig míg gyerkőc bölcsizik vasalok, porszívózok stb. Utána már csak az övé leszek!

Jó lenne így maradna a napsütéses idő! :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Bettike, én is sokszor megvártam, amíg Lali megnyugszik, nem hittem el, hogy pár percig sír csak. De meggyőződtem róla és azóta nyugodtabban hagyom ott, bár ő már nem sír soha. Két hete kaptak új gondozónénit, akkor voltak problémák, nem evett vele, nehezen aludt, fáradtabb volt, hisztisebb, de már megbarátkozott vele is és már örömmel szalad hozzá is.
Tele van élményekkel, sokat mesél. Talán-talán az étvágya is javul, szedjük a vasat, folsavat, Cebiont és Béres cseppet.
Teljesen és megbízhatóan szoba- és ágytiszta kb 2 hónapja, mondjuk bilizik, szóval még a boltba is bilivel járunk, ha hosszabb időre lemegyünk valahová. :lol: Tisztán és sokat beszél, nagy a szókincse is. Éjszaka még általában ébred egyszer, inni kér és átjön hozzám aludni. :oops: Elkezdődött a fantáziavilágos-félős korszak, fél a sötéttől, mamáéknál vadállat lakik a sarokban, a szobájában tűzokádó sárkány van, a pelenkázón mászik egy oroszlán... :roll:
Válogatós, gyümölcsöt csak almát és dinnyét eszik, viszont nagyon leveses. Imádja a sajtokat, a kolbászt magában. :lol:
Sajna elég sovány, 13 kiló most, de 95 centi már.

Baba, azta, jó, hogy voltál dokinál. És jobb már, hogy szeded a gyógyit?

Kata, Lőrincnek boldogságos 1. szülinapot kívánunk!!! :lol:

Mátéknak is sok boldogságot!

Boni, milyen tanfolyam? Hát ez a csana tényleg gáz, én sem hagynám ilyen helyen Lalkót. Mondjuk én ráadásul kutyaellenes vagyok, nekem kisgeyerek+kutya (macska) nem fér meg egy helyen. Gyerekkoromban ért kutyatámadás, én nagyon félek a kutyáktól és Lalit is nagyon féltem. Az meg, hogy se innivaló, se cserepelus nincs a dadusnál, szerintem főbenjáró bűn... :roll: :evil:

Kép
szilcsi
 
 


Lányok köszönjük a köszöntést!!!
Nagyon elrepült ez az egy év!

Bettike, persze könnyebb, hogy magától hagyta abba és nem nekem kell elvennem. Hiányzik is meg nem is.......eleinte furcsa volt és rossz.

Baba, köszönöm neked is a köszöntést! :wink:
Jobbulást! Picinek a náthája ?

Kép
kata05
 
 


Csajok! Volna pár cipőm eladó! Akit nem érdekel légyszi ugorjon!

Képek:


Kép

Kép

Kép

Kép


Árak és méretek

Nike 3500 - 22 méret - 12,5 cm
Fehér sportcipő 1000 - 22 van ráírva - 15 cm a belső hossz
Gumicsizma 1000 - 5-ös méret - 14 cm a belső hossz
"Motoros" cipő 500 - 23-as méret - 14 cm

A csizma 1-szer volt a lábán, kinőtte. A fehér sportcipő kb. 5-ször volt használva, váltó cipőnek cipeltük. A motoros cipő használtabb, a képen még koszos, természetesen kimosom. Szerintem még egy gyerkőc motorozását kiszolgálja. De csak arra jó, mert egyébként nem tartja a bokát.

Köszi!

Kép
bettike
Eger
 
 


Kata ne haragudj! :oops:

BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT LŐRINCNEK!!!! :lol:
Vendég
 


csizma stippi-stoppi

Kép
kata05
 
 


Esetleg nincs valakinek eladó hordozókendője?

Még csak 1 sm antibiotikumot vettem be az 5-ből, remélem, jobb lesz. Időm továbra sincs, reméelm, nem haragszotok, h. csak magunkról írok. Hozok majd képet is, de jó lenne egy bejárónő és egy dajka. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, csak írjjjj!!!
Átütő változást nem hoz rögtön az antibigyó. Ne ijedj meg ha nem múlik el rögtön, türelem.Nekem okt. elején volt a gyulladás és dec.16-ra múlt el. A pirosság és a fájdalom az antib-re elmúlt de a keménység és a csomó csak dec-re.
képet várjuk

Boni, dehogy haragszom!!! Örülök h jól vagytok, most már tényleg talizhatnánk. Remélem hamar túljutunk a pechszérián.
Mit fogsz tanulni?

Kép
kata05
 
 


Kata! Rendben! :wink: Akkor a szokások szerint a héten szerintem megy! Írok majd!

Béres csepp úgy tudom 1 éves kortól!

Babim! Bejárónőt nekem is szerezz! :wink: Nekem nem volt kendő, vaterán nem láttál? De mindjárt megnézem! Több az időm! :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Babim! Hirtelen ránézésre 3-4 ezer Ft-ért van vaterán! Méretfüggő!

Kép
bettike
Eger
 
 


Bettike, oksa!
Mikortól dolgozol?

Kép
kata05
 
 


A szabadságom dec. 6-ig tart! Addig készenlétben vagyok, mert ha a lány, aki a helyemen van talál melót és elmegy, akkor azonnal menni kell. :cry:

Kép
bettike
Eger
 
 


Halihó

Mátéknak nagyon boldog névnapot!!! :D

Kata Lőrincnek itt is boldog 1. szülinapot! :D

Boni: épp tegnap olvasgattam, milyen feltételek kellenek a CSANA-hoz. Kutyát és semmilyen állatot nem lehet összeereszteni a gyerekekkel. Érdekes, amiket írtál...remélem a 3. CSANA bejön. Milyen tanfolyam????

Csikken: húú, nagyon a finisben!! Drukkok mennek! :-)

Baba: további jobbulást!!! Rendbejössz hamar!!!

Bettike:
nekem tetszene a Nike, de sajna nem vehetek látatlanban, mert Bendinek olyan széles, erős, magas lábfeje van, hogy ihaj...pont tegnap próbáltunk Nike-t a Brendonban, nem tudtuk becsatolni a lábán, pedig a cipő a mérete volt...

Szilcsi, Bettike: de jó, hogy megírjátok ide is a bölcsis tapasztalatokat, olvasom szorgalmasan :D

Bendegúzról:
Méretek: 10,5 kg, 75 cm. Ruhákból 80-ast hord, cipőből kb. 21-es a mérete.
Alvás: éjszaka 3x kel, este 8-tól reggel 6-ig alszik. Napközben még van 2 alvás, délelőtt és délután kb.1-1,5 óra.
Evés: napi 8-10 szopi mellett, 4 étkezés. Darabosat még nem nagyon eszik, de próbálkozunk szorgalmasan, a grissinit pl. el szokta ropogtatni :-). Annyira nem szíve csücske az evés, szórakoztatni kell közben, és a kajáért sem "őrül meg". Végülis megeszik nagyjából mindent, amit adok neki.
Mozgás: szülinapja előtt már megtett egyben 10-12 lépést, de nagyon óvatos volt. Most kezd belejönni, mióta lebontottuk a karámot a lakásban, és nincs annyi kapaszkodó. Egész jól megy neki már :-)
Beszéd: babanyelv főleg, de tikk-takk-ot mondja már, na meg a fő-fő szó a papa(v. pappa), ezt használja Apára, Papára, lámpára és minden falon vagy magasan lévő dologra :lol:
Játék: van pár plüsse (Tigris, kutya), ezeket meg szokta szeretgetni időnként, könyveket imádja, mindig hozza őket, hogy olvassunk, énekeljünk. Lapozgatni szereti őket nagyon, úgyhogy mesét még nem nagyon tudok neki olvasni, mert a lapozgatás érdekesebb :lol:

Nagyon vidám, kiegyensúlyozott, mosolygós gyerek Bendegúz, az összes családtag odáig van tőle meg vissza, mert bújós, mindenkihez felkéredzkedik.
Lányoktól tart kicsit, főleg, ha be akarnak mászni a babakocsijába...ilyen miatt már volt sírva fakadás is.

Ennyi dióhéjban! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezso! Szívesen elküldöm neked próbára a cipőt! Ha jó kifizeted, ha nem akkor visszapostázod! Máténak is annyira boltos a lába! Ez pl. jó volt! Ahogy gondolod!

Kata, Szezso! Köszi a beszámolót! Annyira érdekes olvasni! Nekem legalábbis!

Ja! Könyv-mese-lapozgatás! Én 1 hete tudok Máténak mesélni! Mi eddig lapozgattunk! :shock:

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok

Elöször is Boldog születés és névnapot az ünnepelteknek!

Valószínűleg a várandóság/2010szeptemberieknél lesz hír, ha lesz valami. Egyenlőre, (tegnapi vizsgálat és CTG alapján) közeljövőben nem lesz semmi :)

Betegségek: nálunk Kitti nagyon kis strapabíró (kopkopkop) ő tavaly kezdte a bölcsit szeptemberben és három hetet hiányzott novemberben se előtte se utána nem volt beteg.
Kapott amikor eszünkbe jutott ilyen marslakócska, meg Actival Kid gyerekvitamint, de ő nagyon szereti a gyümölcsöket és szerintem emiatt erős eléggé az immunrendszere.

Roli amikor oviba járt hiába kapott immunerősítő kúrát (Ribumunilt vagy vmi hasonlót ) egy hetet járt kettőt itthon volt.

Baba, kitartás. Biztos fog használni az antibiotikum.
Egyébként ma olvastam hogy a mellgyulladásra jó a lokális, helyi jegelés. Szóval nem az egészet lefagyasztani mert az tényleg apaszthat.

Pusza nektek: Csikken

KépKép
Kép
csikken
 
 


Kép

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


ez egyenlőre az én fülbevalóm, de van sajátja, de azt nem akarta a védőnéni betenni.Később kicseréljük. Köszi a tippeket és az együttérzést. Puszi

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Bettike :oops: :oops: :oops: , Nagyon Boldog Névnapot az én kékszemű Hercegemnek!!!!!!!! :D

Baba, nagyon gyönyörű a kislányod!!!!!!!!!!!!!!

szülinapi képek:

Kép

Kép

Kép

Kép
kata05
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?