Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Mia én fiúra tipelek:)

Brita gratula a kukishoz!!!!!!

Bogi akkor ma azért csuklottam olyan sokat mert emlegettél:))))))
köszi hogy ezt leírtad:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Rita

örülök h minden rendben és szépen fejlődik a picur.Ja és gratulálok a kisfiúhoz :) én mondjuk nálad fiút éreztem :)

csillag

Jól vagyok,ma nem fájt semmim,csak az epém besokalt,mert bünőztem az utóbbi napokban és megbosszulta magát :?


Nita

édes Barni baba,látom bele is harapott a tortába :D :D

KépKép
bettike83
 
 


Nita, betojas ez a torta foleg a gyerek szajaban! Jokorat harapott belole!! Mar most tud elni a gyereked!!:) Tudja elvezni amit kell!!:):) Aranyos es szep a nagyfiad is!!! Annnyira jokepu srac lesz, hogy csak na!!!

Rita, nyami! Almaspite, meg gyumitorta Regi sutessel.... ezt nevezem kozos tenykedesnek! Ugyes nagylany lesz belole, jol neveled! Gratula!
Remelem a kemenyedes semmi komoly!! A seta meg egyebkent is egeszseges, nem maratont gyalogoltal. :wink: :D

En ma nemtom mit foztem. Nincs neve vagy legalabbis nem receptbol foztem, de lehet van ilyen hami is. Szoval csirke hust kockara vagtam, porkoltet csinaltam (extraszuz olivaolajbol) csak tettem bele 4 db paradicsomot amit a turmixgepben pureztem ossze+nehany fej gombat vagtam meg bele, beletettem meg 2 doboz tarkababot azt a konzerveset, a vizet jol lefoztem rola, hogy olyan szoszos legyen es rizst foztem ki melle. Oszt hali ma a nagy seta utan ez volt, gyorsan keszen van. Nem mondom, hogy nem laktat! hihihi
Vendég
 

 
 

Katieknal meg all a bal. Szo szerint. Mind a ket hazban. Az uj hazukban is es szerintem Zsofi is tombol a babalakban!:):) Kati majd gyere meselj mizus, milyen volt a buli es faradt vagy nagyon? Hogyan birtad?? A kozmetikusert meg uuuugy irigyellek. Otthon en is mentem rendszeresen, foleg massziroztatni es szemoldok-szempilla festetni. 3 hetente mentem. Itt meg...magamnak festem. Es van baromi jo ranctalanito kremem anyam, jobb, mint a botox! hihi de komolyan. Tavaly juliusban vettem, most fogyott ki de "draga", otthon egy helyen lehet kapni asszem 20 ezer, itt 60 font, ezert Apatol ezt kerem szulinapomra. Neten rendeljuk. Kollagen krem, vegyi anyagoktol mentes, csak valami hoeljarassal tartositjak. A legmarkasabb kremben is csak valami minimalis talan 5-10% kollagen van, de inkabb 5 vagy meg kevesebb, markatol fugg, de ebben 45%. Uncsitesomnak adtam belole, ra is cuppant.:) Szoval nalam most ez a kozmetika.:):) Sajna.:(:(
Vendég
 


Betti
",látom bele is harapott a tortába"..végig így ette..nem volt hajlandó kanállal enni:)) :lol: :lol:

Bogi köszi a kedves szavakat:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Tenyleg igy ette a gyerek?? :lol: :lol: Habzsooool!!!! :D :D :D Csak nem kepzeled, hogy majd kanallal eszi! Ki? O?? Mennyivel izgibb ma` ketpofara mar ne is haragudj!! :lol: :lol: :D :D Kezzel nem tenyerelt bele?? :D :D
Vendég
 


Bogi, folyik a nyálam... ne írj itten ilyen fini kajákról, mert jajajajajajajaj..... nyami-nyami!
Egyébként köszi a pozitív energiákat! Ideért minden! De komolyan! :lol: Délelőtt szánsájn is volt, el tudtam lógni itthonról Bencével, vettem neki tuti jó télikabátot, Gergőnek meg téli sapit. Szóval tényleg KÖSZI a rám gondolást!!!!!!!!!! Tudsz valamit, Anyám!!!!!!!!!!!
És a pocim is tök jól volt ma, alig-alig volt pár keményedés! :D :D
Van neve annak a krémnek, amivel kenegeted magad? Nekem sem ártana egy ilyen jó cucc. Benceszülés után is úgy összecsoffadt az arcom, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ volt tükörbe nézni... kozmetikushoz meg egy ideig nem lesz időm elmászkálni. Nekem is jó szülinapi vagy névnapi ajándék lenne...

Rita, Regi nagyon ügyes, hogy így serénykedik a konyhában. Bence is szeret főzőcskézni. amit meglátja, hogy nekiállok valaminek (vagy Apa nekiáll valaminek), hozza a kisszékét hogy felérje a konyhapultot és ő teszi bele a tálba a hozzávalókat vagy adogatja a fűszereket. Olyan édes!!!!!!!!!!!!!!

Nita, el vagyok ájulva a fiacskáidon!!!!!!! Barnika egy tünemény! És ahogy eszi a tortát, csúúúúúúúúúcs! És milyen türelmesen várt mellette Máté, le a kalappal!

Bettike, gyógyulgass! Mivel terhelted meg magad ennyire?

Nika, 1000 FT/óra tényleg nagyon sok egy ovis gyereknél... Nálunk a nyelvsuliban 5-600 Ft-ra jön ki egy ovis óra és általában 3-4 gyerekkel foglalkozik egy tanár.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragom, Bence ha megtanul fozni es Gergo is akkor a csajoknak arany eletuk lesz mellettuk! :):) Tok jo, hogy igy szoktatjatok Oket, nagyon keves szulo nevel ma mar jol gyereket. Legalabbis az en kornyezetemben. Vagy nagyon el vannak kapatva a gyerkocok, vagy nem torodnek veluk.
Virag, megirom priviben a kremet mert itten nem szabadik am reklamozgatni! Meg ajanlgatni! Meg miegyeb!!?? Szoval lovom at Neked tuti a krem, Nekem a mely homlokrancaim 1 het alatt kivasalta de tan` meg annyi sem volt.
Kuldom.
Vendég
 


Virag atkuldtem!!!!
Vendég
 


Bogi dehogy nem 2 kézzel bele....még a tüzi játékba is belenyúlt de nem érdekelte...... :P
Virág annyira nem volt türelmes Máté...csak nem mozognak a képek..... :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogi: köszike:) megpróbálom. igen vagyis nem kezdünk bele :):):)
a boomerang csatorna sok müsora angolul megy és nézi a gyerkőc.

Nita: én36 évesen szültem Gergőt és első gyerek:)Nagyon szupi a szüli napi képek :):) jó lett a torta is bár én azt hittem hogy a torta formája lesz spongyásabb :) de így is szupi lett :)


itt meg csak akkor indul el ha legalább 8-10 gyerek összejön.Angolra gondoltam :9

nálunk ma pizza volt ,holnap meg anyósom küldött bablevest meg szerintem ha rá tudom venni apát akkor süt valami finom sütit :)

nika70
Salgótarján
 
 


Milyen rendesek ezek a a pasik! Nikáéknál Apa süt, nálunk ma Apa főzi az ebédet. Rakott cukkini lesz... (cukkini,, darált husi, rizs, bacon szalonna, tejszín....) :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


nita! nagyon jó a torta! gyerkőc de édi pofa, csak úgy habzsolja!:)))

sajnos én is megbetegedtem, annyira fáj a torkom..nagyon félek, ugyanis ha beteg vok nem lesz lombik:(

KépKép
dike
 
 


Dike, nyomasd a C vitamint ezerrel. Nálunk most mindenkin nagyon gyorsan végigment ez a megfázásos valami. 2-3 nap alatt teljesen rendbe jöttünk.
(3x500 mg c vitamint szedtem)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nita
Jópofa kis torta, és ahogy a kismanó kostólgatja. Nagyon aranyos.

Bogárka
Ja, csak a gyümitortát csináltuk mi. A mai ebéd anyuéknál lesz, az almáspite is. Úgyhogy ma csak este főzök, brokkolikrémlevest, az meg újrafelmelegítve teljesen jó holnap is, ami még marad. Bár érdekes, de pl. a bolognai tésztából tegnap kb a felét is alig bírtam megenni, aztán este meg már rá sem bírtam nézni, úgyhogy én melegszenyát ettem. De viszont tegnap nem volt gyomorégésem, szóval úgylátszik a kenyeres dolgok jöhetnek :wink: .

Csillagvirág
Délután nekem sem volt keményedésem, este meg csak keményedés enyhén de 5 percenként, aztán 20 órakor bevettem két magnéziumot, és utána teljesen elmúlt, lehet kettesével kellenne szednem. Most úgy gondolom, ha ilyen rosszabb estém, vagy napom van, akkor 3x2-t szedek, egyébként pedig napi 4-5-t.

Dike
Sajnálom a betegséget, hátha hamar átmegy rajtad. Párod jobban van már? Ma én is újra náthásan ébredtem, mondjuk már az is gyanus volt, hogy tegnap fájt a torkom. Regi meg kicsit köhögött, és be volt rekedve. Úgyhogy lehet újra elkaptunk valami nyavalyát.

Betty
Én is epés voltam, de Regi születése után a szoptatási időszakban. Érdekes, de azóta szerencsére nem jött vissza. Könnyű ételeket egyél, és néhány nap alatt teljesen helyrerázódsz. Héjában főtt burgonya, főtt tojás, rizses dolgok, stb.
Vendég
 


Szia Lanyok!!!

huuuu, Dike, fene enne ezt a takonykort. C vitamin es ha van otthon fokhagymad nyeld le. Ne ragd szet, nyeld le, igy nem leszel budi es 1 nap alatt kimegy Beloled meg az is amit meg el sem kaptal! Ha nagy a cikkely vag szet. 3at ha igy megeszel az mar zsirkiraly. Este lefekves elott is jatszd ezt el+C vitamin. Ha birja a vesed akkor ebbol is minel tobbet egyel. En H1N1 idejen 3000et ettem C vitaminbol es uram elkapta, beteg lett en meg nem. Semmit nem ettem csak C-t es fokhagymat es ebbol sokat, nagyon sokat!! Osi csodaszer, nem hiaba!!!
Vendég
 


Rita az almaspite hazi almabol...hmmmmm. Nem is tudom mikor ettem utoljara! Csepppet gondolj mar raaaam ha lehet!!! :wink:
A brokkoli leves az jo otlet!! Az is nagyon fincsi!!
Vendég
 


Nika, tok jo, hogy nez a gyerek angol nyelvu mesefilmeket. Akkor meg ne aggodj, fog O beszelni angolul. :) :) :D :D

Viragom, atment a cuccos amit kuldtem priviben este?
Vendég
 


bogi! a citrom is jó? bevágtam egy felet...na estére szerzek fokhagymát:)

KépKép
dike
 
 


Nika én is forma tortát akartam de 16 szeletes több mint 10.000-ért..most még sokaltam.....majd talán jövőre......már értékelni is fogja:))))

köszönjük mindenkinek a dicséreteket!!!!!!!!!!!!!

Virág mehetek hozzátok hamizni?nagyon jól hangzik amit a párod főz:)))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dike, citrom! Joooo haaaat!! Jobb mint ha tablettaban eszed. A masik felet is idd meg hamarosan, estere meg gyurj be fokhagymat! Ha voroshagymat szereted es a parod is elviseli azt is egyel ma! Voroshagyma fokhagymaval legjobb kuuura! En szoktam inni meg egy feles hazi palinkat is es kutya bajom masnapra. A multkor is 39 volt a lazam, ment a hasam, fajt a torkom, kohogtem, csorgott meg a konnyem is, hangom nem volt, etvagyam semmi de legyurtem majkremes kenyerrel egy fej voroshagymat fokhagymaval, aztan benyomtam egy fel hazipalinkat, masnap reggel ugy ebredtem mintha nem is lettem volna elozo nap rosszul. :lol: :lol: Csak a torkom ereztem egy kicsit de aztan az is elmult.
Vendég
 


Virag, ma nem gondolok Rad mert nincs napocska. Borus az ido es fffuuuuu az a randa szel.

Zsuzsi, Nalad mik a hirek?

Kati!!!!!!

Mia!!! En azt mondom fiu partisagom ellenere, lanyod lesz!! A multkor ezt elfelejtettem!! :shock: :oops:
Vendég
 


Ja, es Virag, Apa ma rendkivul finomat foz!! Csorog a nyaaaaal!! Hude regen ettem bacon-t. Es igyben megsutve,aaaaaaaaaa, itt nyelek! De csak nyalat! :lol:
Virag, Te angolos vagy. Miert azt mondjuk, hogy bacon szalonna?? A bacon az szalonna, tulkeppen azt mondjuk, szalonna szalonna. Miert van ez? Mindenki igy hivja Nekem meg olyan fura. En csak bacon-nak hivom. Vagy ez gaz?? :shock:
Vendég
 


Nita, Bogi, jöhettek hozzánk kajálni! :D Apa úgy főzött, hogy két napra való legyen. Ja, és csinált még fini gyümölcslevest saját körtéből és szőlőből. Isteni!!!!!!!!!!!!!!

Bogárka, priviben akartam reagálni Neked a tegnap küldött cuccra, de még nem volt lélegzetvételnyi időm sem ma. Nagyon szépen köszönöm az info-t, decemberben lesz a szülinapom, úgyhogy megvan, hogy mit kérek... KÖSZI MÉG EGYSZER!!!!!!!!!!!!!!!
Azt nem tudom, hogy miért mondjuk azt, hogy bacon szalonna... tényleg elég lenne a bacon is... talán azért, mert az úri angol népek úgysem esznek másfajta szalonnát, mi meg igen. A magyaroknak meg "kínai" lenne a CSAK bacon elnevezés... na ezt jól megmondtam.

Dike, tényleg nagyon jót tesz a fokhagyma. Én ugyan nem bírom önmagában enni, de néha, ha szükségesnek érzem, fokhagyma kapszulát szoktam enni naponta 3x egy hónapon keresztül.

Rita, szerintem nyugodtan szedhetsz 3x2 magnéziumot. Én is félidő körül emeltem az adagot. Sőt a dokim mondta, hogy ha carabb napom van, nyugodtan bevehetek 4x2-t is.
A gyógyszer, amit szedsz nem szünteti meg a keményedéseket?

Ma Apa úgy döntött, hogy összerakja Gergő ágyát. :shock: Egész délelőtt rendeztük át a szobát. Szét kellett szedni egy íróasztalt, mert az már nem férne el és annak a fiókjait szanáltam. Nagyon jó lett minden. Fotót még nem teszek fel róla, mert igazából nincs mit nézni rajta, majd akkor csinálok (jóóóóóóóóóó sokára), ha benne lesz a kis takaró, fejvédő, fent lesz a dekoráció...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


jaj csajok micsoda fincsi étkeket emlegettek..nyammmííííííííííí:)
itt is randa az idő:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Az idő itt is randa........ fúúúúúúúúúúúj... de azt mondják, hogy a jövő héten jön egy kis vénasszonyok nyara.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


hát már jó volna az tuti a nagy tél előtt:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Viragom, okeska, nem kell irjal, eleg volt az is nekem, hogy atment. A jomultkor mikor egyszer irtam valakinek, nem kapta meg 3x sem. Nekem meg betette az alkuldottek koze.:( Szoval ne aggodj, a lenyeg, hogy megkaptad!! huuu, mar alig varom, hogy hasznald es beszalmolj az eredmenyrol!!!:)
Ha Apjuk finomat fozott az jo, megyunk is Nitaval. Oltozz Nita, megyek! Inditom a sugarhajtasut es folveszlek utkozben! :wink: Igy viszont nem lesz ket napi hami Viragnak de sebaj, jot eszunk ma, az is valami! Ja, es beugrunk meg Ritahoz is almasretesert. Elhozzuk a maradekot, hogy ne ures kezzel menjunk ma` Viragekhoz!:):) Na, jol van, hulyeseg vege, puszi Mindenkinek! :wink:
Az agyrol a fotot meg hude varjuk maaar!!!

Csajok rajtam ma tok nagy depi van. Valahogy ramjott az, hogy milyen jo volna egy csikos teszt meg egy kis szaros. Elegge beestem a szonyeg ala, egesz nap urammal kotekedtem. Szegeny. Jol birja a strapat meg nem allitott le. Tudom en, hogy nem lenne szabad neki esnem szegenynek de egyszeruen minden idegesit. Az a legjobb ha meg sem szolalok, szolalunk es nem csinal semmit mert meg az elo faba is belekotok ma. Na! HP vagyok!
Vendég
 


Bogi dehogy vagy HP!!!!!!!!!!!!!!
mindenkinek vannak ilyen napjai.....nekem is szokott lenni.....emberből vagyunk!!!!!!!!!!!!

várlak ám.........induljunk hamar...Virágék ne várjanak ránk sokat....nehogy kihüljön az étel!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gyertek csajok! A Zuram úgyis mindjárt indul a színházba és csak későn jön haza. Csapunk egy csajos zaba-partit! :D Almáspite jöhet, desszertem úgysincs.

Bogárkám, miért lennél te HP????????? Nekem is vannak ilyen napjaim, ma is perlekedtünk a férjemmel rendesen pakolás közben olyan kis sz@rságokon, hogy ég a pofám...
Ja, és Nálad tök jogos a dolog... mármint nem a perlekedés, hanem az, hogy időnként magad alá zuhansz amiatt mert régóta vágysz babára...

Nita, jók az új vonalzók!

Nézzétek mit csíptem meg nemrég Gergőnek (van még hozzá lelógatható játék meg tükör és 1100 píz vót a teszveszen... és itt van Győrben, úgyhogy no postaköltség):

http://teszvesz.hu/item1228589496_macis ... onyeg.html

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág én komolyan mennék!!!!!!!
szupi a szőnyeg!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, en is mennek am!! Jo is volna!
Virag, csajos este!! huuuu, indulok is!!! De jo is volna! En jatszanek Bencussal egy csomot Te meg dumalnal Nitaval, legalabb lenne egy kis nyugid meg ma este!!:):) Aztan meg miutan Bencus bedobta a szunyat jot dumalnank! Kar, hogy nem tudunk meg teleportalni!!:):)

Koszi csajok a kedves szavakat. Mar kicsit jobban vagyok. Uram szerencsere aldott jo ember, inkabb nyugodt. Ez a rohadt nagy szerencsem. Van mikor beszol de ritka!! hihi Beszol Nekem ocsem, nem fel az asszonytol!!:):)

Viragom, a perlekedes az kelllll!!!! Foleg most ingerlekenyebb is vagy, urad is biztosan jobban pipas a kelletenel, jon hamarosan Gergo, huuuu, haaaaa meg minden. Az ember nem is erzi ezt pedig de, ettol is van az, hogy vita is van neha. Ingerultebb ilyenkor mindenki de oda se neki!! Ejfeltol uj nap indul! :wink:

Dike, ezt Neked! Meg mindenki masnak is akit erdekel esetleg. En eskuszom kiprobalom ezt a dolgot, vegulis mit veszitek vele? Max az 1-2 kilo hagyma arat!! De meg azt sem mert imadom es ugyis megeszem!!:) hihi

http://auranka.hu/egeszseg/termeszetgyo ... agyma.html
Vendég
 


Viragom!
Az szonyeg nagyon klasssz!!!! Baromira tetszik!!
Vendég
 


sziasztok!

jó olvasni titeket!

bogi: valakinek HP-nak is kell lennie. :lol: DE figyu! van annyi ezen a világon, h te ne csatlakozz közéjük!
te egyszerűen csak vágysz valamire, ami ellen nem tudsz tenni semmit, így sz@rul érzed magad.ettől még nem vagy az. engem nem vennétek fel? egy kis sütit vinnék én is.

nita: édesek a képek. irigykedek a két gyönyörűsrácod miatt. milyen életre való a barni baba.
nagyon jó lett a torta! és úgy látom, finom is volt.
nagyon szépek a vonalzóid!

zsuzsi: harcolj egy kicsikét uh-ért. ha már ott vagy, igazán járna neked egy, h megnyugodj, minden okés. de mondjuk ezt én megmondom neked uh nélkül is, innen messziről.

dike: vigyázz magatokra! sok-sok c-vitamin. amennyit csak tudsz. a citromnál ilyen esetekben lehet, h kicsivel jobbak a szintetikus c-vitaminok mert egy kamionnyi citromot kellene megenned, h 1000mg-hoz hozzájuthass egyszerre.


most storryzok egy kicsit:

tegnap egész nap sütöttem, főztem. szépen megterítettünk, megfürödtünk, felöltöztünk és jöttek a vendégek.
a égleges létszám 19 fő lett. mindenki hozott nekünk hasznos és kevésbé hasznos ajándékokat.
aztán hajnalig buli volt. én 1kor úgy döntöttem, h álmos, vagyis fáradt vagyok, ezért elmentem lefeküdni. ekkor már csak pár fanatikus barátunk volt. olyan 8an lehettek. de még volt táncolás, evés-ivás, karaoké. persze mindent hallottam, de jól esett feküdni.
aztán négy körül végre mindenki elment vagy lefeküdt, ahol talált helyet. az uracskám is bejött és elaludt.
én már 8kor felkeltem és elpakoltam a kaját halkan, mert persze a nappaliban is aludtak. végül mindenki felébredt és hazament szerencsére. én pedig nekiálltam takarítani, pakolni ezerrel. a mérlegünk egészen jó, mert csak két foltos szőnyegünk lett, ami kimosható. viszont az egyik székünk pirosaranyos lett, amit elsőre nem tustam eltávolítani. majd veszek venist és azzal megpróbálom.
felkeltettem a párocskámat 12 előtt, h menjünk valami rendeset enni az anyósomékhoz, aki szörnyülködve mondta, h utána takarítjuk a romokat? én mondtam neki, h te kis butus én már régen kész vagyok azzal. nagyon megörült és elvitt ebédelni.
hazajöttünk, kihúztuk a kanapét a nappaliban és bevágtuk a szunyát mindketten. most ébredtünk fel.
összességében jó volt, de nem bánom, h vége van.
majd este teszek fel képeket.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


képek:

mi hárman:
Kép

sógornőmmel:
Kép

csendélet:
Kép

buli. de hogy kerültek ki a ruháim a gardróbból?
Kép

reggel ez fogadott: (bocs a minőségért, de reggel ezt tudtam)
Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati köszönöm a dicséreteket!!!!!!!!!!!!

csináltál képeket a házavatórol?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bocsi...egyszerre írtunk..SZUPEREK A KÉPEK...és nagyon ügyi vagy hogy mindezt el is pakoltad:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


egy lemaradt.
mi hárman:
Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


aranyosak vagytok csak a pocid alig látszik a fekete miatt.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


igen, ez nem pocakmutogatós ruci, de mindenki látta a "harmadikat".

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati: látszik hogy mennyire készültél és tuti jó lehetett a buli.Gondolom jól elfáradtál már a takarításban is :) most meg pihenj :) Nagyon jók a képek a hármas fotó is szupi :)

nika70
Salgótarján
 
 


Kati, nagyon szépek vagytok hármasban!!! Jó Rátok nézni! Árad az arcotokról a boldogság! :lol:
Az ételek nagyon guszták ott az asztalon... hmmmmmmmmmm... ügyesek voltatok!!!!!!!!
Most pedig tényleg pihizz egy jót, megérdemled!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


kati! huu de nagy buli lehetett, tök jó:) szépek vagytok!

virág! klassz a szőnyeg!

bogarka! te olyan rendi vagy!!!köszi mindent!

köszi csajok a gyógyító szavakat! nagyon nagyon fájt egész délután így még soha a 25 év alatt, nyelni nem tudtam, csak kiköptem a nyálam, beszélni is alig, most egy órája h jobb lett. 1 fokhagyma, 1citrom,nagyon sok mézes tea, strepsils,negro,neocitrán.

ma meg volt a 2. szuri:)

KépKép
dike
 
 


Viragom!! Koszi a bacon felhomalyositast!:)
Mit csinalsz ma? Idojaras?

Kati, fantorpikus volt a sved asztal! *****!All inculiseve voltatok, meg szallas is volt!:):) Klassz a lakas, kigyonyorkodtem ismet magam. A novenyeid nagyon tetszenek!! Gyonyoruek! Apajaval jol mutattok harmasban!:)A takaritas nem volt semmi a reszedrol, vigyazz azert magadra!!

Dike, nincs mit. A neocitrannal vigyazz. Mar par eve ki akartak vonni a forgalombol mert tele van olyan vegyi cucokkal amit nem tud lebontani a maj es lerakodik es nagyon veszelyesek, a legrosszabb gyogyszer bar az egyik leghatekonyabb is. A vesere is kib.szott artalmas, nem hibaba akartak betiltani de gyoztek a gyogyszergyartok. Sajnos. Szoval csak ovatosan vele.
Vendég
 


sziasztok

Szerintem elkaptam apától a nyavaját :( pedig mondtam neki hogy nem akarom elkapni de mindenáron :oops: :oops: páros izzadást akart :):)):):):):):) ez van megyek is enni fokhagymát :)

nika70
Salgótarján
 
 


halihóó torokfájásnak annyi volt!:)

semmi bajom, elmúlt minden, köszi csajok a recepteket:):):) remélem nem lesz más bajom, és végleg kiirtottam a vírust!

nika! neked is gyors jobbulást!

KépKép
dike
 
 


Dike
Bizony a citrom is nagyon jó, nekem pl. csak az használ terhességi gyomorégésre. Még a savlekőtő gyógyszereknél is jobb. Emelett számos jótékony hatása van, tisztítja a szervezeted, és a C vit. tartalma is jó. Csinálj valamilyen zöldséges meleg levest, jól fog esni, és a vitamin is fontos.
Torokfájásra sok-sok méz, tea. Idővel javulni fog, nekem is volt ilyen erős torokfájás.

Csillagvirág
A gynipralnak méhszájlazító hatása van, szóval oldja a görcsöket ezen a területen, ami ugye nyithatja a méhszájat. A keményedéseket egyáltalán nem befolyásolja, de hát az nem is zavar, csak a méhszáj ne nyíljon.

Kati
Hűha, nagyon ügyes vagy, ez ám a vendéglátás. Nagyon szeretem a hidegtálakat, sali, szendvics, sonkatekercs. Nyam-nyam.
Te is csinos voltál.
Vendég
 


Dike, jajjj de jo, hogy elmult minden bajod!! Ahhoz kepest, hogy tegnap nyelni sem tudtal...ugyi vagy!
A szurihoz drukk!!!

Nika, bammeg!! Te is??? Nemaa`!! Remelem melozni tudsz menni!! Egyel sok fokhagymat!:):) En is mindjart megyek es veszek mert mar elfogyott. Miota eszem, nem is vizesedek pedig mar evek ota (3-4) kuzdok a vizesedessel. Pe utan jon ram a viz nagyon durvan, ilyenkor +5 kg van rajtam. Most 1 honapja minden nap ettem 3-4 gerezd fokhagymat vagy csak lenyeltem ha olyan helyre mentem es dobbenve tapasztalom, hogy semmi vizem nincs ebben a ciklusban. Ha jovo honapban sem lesz, tuti a fokhagymatol.:):) Terhesseg alatt is jo lesz mert ziher en vizes leszek. Veszelyes is es nem is "kenyelmes".:(
Vendég
 


No, megint lapteto. Nem hiszem el!! Mar utalom a laptetoket! :twisted: :twisted: Foleg, hogy ugy gorcsol a hasam alig elek! :shock: Kibirom! Eros vagyok! hihi
Vendég
 


bogarka! hol a vonalzód? nem csinálsz? most hányadik ciklus napon vagy? nem hőmérőzöl?

KépKép
dike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?