Új privát üzeneted érkezett!

mona: el ne kenődj!!!! lehet, h semmi okod nincs rá!!! fel a fejjel, pozitívan tovább, ahogy eddig!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nekem ma elég későn lesz alvás, mert lejár a vaterán egy nadrág, amire nagyon pályázok. de még másfél óra és elég sok embert érdekel.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, én Teszveszen vettem a nyáron két kismama gatyót (1000 ill. 1200 Ft volt) és annyira jóóóóóóóóóóóóók! Szívesen odaadnám Neked szülés után, de sajna halászgatyók... arra Neked már nem lesz szükséged...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

 
 

csillag: hááát! nagyon remélem, h nem hordom tavaszig! bár úgy jó lenne, ha januártól már 22 fok lenne. azért aranyos vagy, köszi.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mona, el ne kenődj, mi itt mind drukkolunk neked! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


MOna tényleg nehogy elkenődj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kati ugye nem félsz a szüléstől?????
marhára fáj de minden fájdalmat megér........
bár nekem a másodiknál nagyon lightos fájások voltak a homeónak köszönhetően:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


húúú! meleg volt, de enyém a gatyó.

http://www.vatera.hu/c_a_jessica_kismam ... 07051.html

nem lett annyira olcsó, de nekem megérte az árakhoz képest és egy szupi gatya. hétvégén fogtam az egyik rokon csajon. és a boltba 1000be kerül.
most már jó éjt!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bettike! nagyon tetszik a pléd, kis pihe-puha!:)

Kati! Nagyon fitt csajszi vagy, irigyellek!

Bogarka! drukk legalább neked sikerüljön, mert én teszteltem egy hatalmas negatívat! soha se lesz már pozitív tesztem! de miért nem jön már meg..és még jele sincs tököm ki van már nagyon! akarom kezdeni a szurikat már!!!!!

KépKép
dike
 
 


Dike!! Ha szombaton volt barnazasod meg negativat tesztelsz. Majd hetvege korul lesz pozi ha van ott valaki! Barnazas utan 5-6 nappal lesznek pozik a tesztek, Neked pedig csak 3 telt el! Ne add fel! Figyu, ha meg nega lesz? Najoszt? Legalabb tudod, hogy nincs ott senki es johetnek a szurik es varod a mensit. Amugy meg kezet fogok Veled mert ma en is ellottem egy tesztet es nega lett. Csak mar annyira fajt a hasam, a hom ma reggel 36,8rol felugrott 37re, aaaa, gondoltam gyerek miatt de nem. Nem baj. Nekem is ez a 22. nega tesztes honapom. Majd jon a gyerek ha akar es itt az ideje az eletemben is. Eddig sem jott, meg is volt az oka de ezt mar csak igy utolag mondom. Szoval fel a fejjjel, ugyis minden ugy lesz ahogy az ember eleteben a legjobb legyen! Csak varni pocsek de ez van! Fel a fejjel es ugras, ez is csak egy allapot! Lesz meg igy se!

Kati, annyira szuper ez a naci!! Huuu, teljesen raizgultam!!! Es Katis!! Kerek majd fotot benne Veled!! Nagyon nagyon tetszik!! Tok jo izlesed van! Legalabbis Nekem rettentoen tetszik!! Mikor mesz mozogni???? Ma nem melozni vagy? Vagy en keverem a napokat es tegnap voltal. aaaa,nemtom mar kovetni az esemenyeket! Drukk a vizsgalatokhoz igy elore is!

Beze, megint olyan jot mosolyogtam!! Ahogyan irtad a zoknit!:):) Az jutott eszembe, hogy olyan oreganyamos! Lehet gyakorolni venasszony korunkra terhesseg alatt. Csak akkor mar a derek miatt nem hajlik elore az ember. :):):) Puszikallak!! Mikor mesz dokkerhoz? Neked is szepen kozeleg a nagy nap!!:):) Tok jo!! Eddig a csikokert izgultunk, most meg mar ugy mindenert!!!:)

Virag, Kati, melot az amit irtam, a Procter&Gamble. Nezegetem a hirdeteseket es agyalok hova adjam be a jelentkezesem mert sok fele van irodajuk. Itt London belul is es videken is. Apahoz is igazodnom kell az utazasaink vegett.

Virag!! Nagyon izgi, hogy mar itt lesz hamarosan az idod!!:):) Jo, nem most, de kozeledik, kozeledik!! Mar ugy varom, hogy jojjenek a fotok a kis Gergorol is!!:) Drukk tovabbra is, hogy minden rendben legyen! DE igy lesz, eddig is igy volt, mitol lenne maskent!!:) :wink: Nem igaz??!:);)

Mona, nem szomorunak lenni!!!:) Mondjuk az is ratesz, hogy faradt vagy! En azert drukkolok!!!

Nika, merre jarsz?
Mia, megint eltuntel??!!!!
Pampit meg mar nem is emlitem!
Vendég
 


Zsuzsi!:(:( De nem is :( hanem :):) hiszen Te is innen mar minden egyes nappal kozelebb vagy a babad fele!!:):) Mi van Veled? Minden rendben ment a bekoltozessel? Hogy vagy? Volt uhu vagy barmi mas vizsgalat? Es mit mondtak? Es egyebkent? Panka? Apaja?
Vendég
 


Szep napot mindenkinek!!
Vendég
 


Sziasztok!
Engem is elkapott ez a megfázásos nyavalya. Bár enyhébbek a tünetek, úgyhogy javulóban vagyok, még kicsit fújom az orrom, a torkom már nem fáj, köhögés már csak alig-alig van. Tegnap délután annyira kellett köhögnöm, hogy semmit nem aludtam. Este meg a gyomorégés miatt nem. Úgyhogy most kb alig lehet vérnyomásom, ájulás szinten vagyok, mindjárt el is dőlök egy kicsit.
Regiék meg kirándulnak, szerencsére már javulóban az ő náthája is, talán nem fog visszaesni.

Csillag, Beze
Nekem már a 18 hetes vizsgálatnál 2000 írt be a doki, de mégis kíhúzta a kiírt napig.

Kati
Ne félj az ismeretlentől :) ! Ott majd úgyis haladsz az "árral". Olyan gyorsan megy minden, hogy nem lesz időd gondolkodni. Pedig én 22 órát vajúdtam Regivel, szóval tényleg nem volt rossz.
Jó a naci, nekem is van fekete nadrágom. Én is nézegettem a vaterán, jó lenne egy vastagabb nadrág télre. Csak így próba nélkül nehéz.

Nita
Milyen homeós bogyókat szedtél? Én is kipróbálnám így másodjára, és reménykedem, hogy azért rövidebb idő alatt meglesz.
Vendég
 


szia bogi! tök jó, h itt vagy! köszi a gatya dicséretet. én szerelmes vagyok belé, mert láttam a rokon csajon és másnap be is mentem c&a-ba, de kismama részleg csak pesten van, szolnokon nincsen. de rátaláltam és örültem. nem sokok múlt, mert egy csajszi a lejárat előtt 1 perccel licitált túl. de még gyors voltam.

ma nem dolgozok, tegnap voltam.
most értem haza a kondiból. sétáltam közepes tempóban 2 km-t, meg tapostam 15 percet szintén közepes erősségen és tekertem 10 percet.
és ami a legjobb: visszamegyek a spinning foglalkozásokra szerda esténként, szigorúan csak tekerni és karozni. meg hétfő délelőtt egy konditerem. és meg is volt a mozgás, amire szükségem van. ja! meg pénteken összetakarítom a lakást és kész is a heti edzésterv.

csajok! dike, bogi: el ne kenődjetek megint!!!! dike, te korán teszteltél, bogi neked pedig el kell helyezkedned dolgozni. ennyi!!! és már itt is lesz köztetek a lelkecskék, testecskék.


zsuzsi: nagyon várjuk, h mi van veletek, milyen a való világ házba beköltözni. :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati
Tényleg óvatosan a tornával.

Csillagvirág
Ez még az előzőből kimaradt.....
Már nem tudom mit gondoljak ezekről a keményedésekről, a védőnő riogat, az orvos szerint ezek javarésze még hasznos is. Meg minden nap más, tegnap pl. egész nap volt 4-5 keményedés, most meg már ezidáig volt 4. Szóval nem tudom mit gondoljak, de még ha két vizsgálatnál is (21, hét ill. 24. hetesnél) zárt lesz a méhszáj, akkor talán megnyugszom.
Addig pedig marad a "minden nap ajándék" elv. És inkább nagyobb figyelmet fordítok az ő mozgására, és a kapcsolatunkra.
Most ez a megfázás sem jött jókor. Néha akkorákat tüsszentek, remélem bírja a baba és a méhlepény a kiképzést. Most megyek ledőlök egy kicsit, főznöm úgyis csak délután kell.
Vendég
 


brita: én is hallottam a keményedések jótékony hatásáról. persze, ha nem túl sűrű. azért figyelj oda rá!
22óra???!!! uram isten!!!!
tudom, h ki fogom bírni, de mégis félek tőle. azzal nyugtatom magam, h bent nem marad.

jövő héten megyek szemészetre, vagyis egy nőgyógyász-szemész szakorvoshoz szegedre, mert nekem 2006-ban műtve lett a szemem. 5,5es lencsém volt és megműtettem és azóta sem hordok semmi segédeszközt.
de a dokimmal megbeszéltük, h nézzen meg ez a dokker. az enyém ajánlotta. csak, h a programozott császárt kizárjuk, mert sajna a szemműtéten átesetteknél el kell gondolkodni rajta.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita, nagyon egy rugóra jár a testünk, már ami a keményedéseket illeti... Tegnap nekem is jó napom volt ebből a szempontból, ma viszont én is többet éreztem már a délelőtt folyamán. Tutira mondom Neked, hogy az időjárás változásának óriási szerepe van a dologban! Most megint jön az eső, front van... Pontosan tudom, hogy mit érzel akkor, amikor azt mondod, hogy örülsz minden egyes napnak... :roll: én is így vagyok vele...
A náthám nekem ma már sokkal jobb, most az allergia kínzott egy kicsit délelőtt mikor kint voltunk Bencével a kertben, de most, hogy bejöttem a házba, el is múlt. Bencének szerencsére csak egy napig folyt az orra. Adtam neki a Cebion cseppeket (c vitamin) és Sinupretet, ami homeopátiás cucc. Tegnap a Zuramon jött ki ugyanaz a megfázás, ami nálam a hétvégén kezdődött. Neki is kapart a torka meg tiszta nátha lett, így éjjel külön szobában aludtunk... :? Nem akarom újra elkapni ezt a nyavalyát...
Remélem Ti is hamar rendbe jöttök!!!!!! Jobbulást a Családnak!

Kati, ügyi voltál a nadrággal! Nekem is nagyon tetszik, jó az ízlésed! Ami meg a sportolást illeti, egy hős vagy a szememben! Én 16 hetesen se bírtam volna ilyeneket csinálni! :shock:

Dike, Bogi, Mona, lesz még pozitív az a fránya teszt! Higgyétek el, csak, ahogy Bogárka is írta, baromi nehéz kivárni... Kicsit pironkodok is, mert nem tudom, hogy mi az, hogy "várni" egy babára... vagyis ez így nem teljesen igaz... én is tudom... Nálunk a férjem nem akart jó ideig se házasságot, se gyereket, pedig én már készen álltam volna a dologra. 6 éve voltunk együtt amikor Bence megszületett, úgyhogy ha úgy vesszük, én is vártam legalább 2 évet Bencére...

Zsuzsi, gyere ám, ha tudsz! mindenre kíváncsiak vagyunk, ami Veled történik!!!!!

Nika, hová tűntél? Minden rendben Nálatok? Gergő jól van?

Pusszantás a Többieknek is!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, én ugyan 22 órát nem vajúdtam, csak 10-et, de ebből 8 órán át otthon voltam és még aludtam is a fájások közben. (sőt, abban sem voltam biztos, hogy ezek már AZOK a fájások...) Akkor kezdtem magam rosszabbul érezni, amikor bementünk a kórházba... Valahogy most is így lenne jó, hogy minél tovább itthon lehessek... :roll:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillagvirág
Megint frontok jönnek. Pénteken kettősfronthatás. Szóval a hidegfronttól extrán keményedek, a melegfronttól meg annyira aktív a picur, hogy a mozgolódástól is fogok keményedni. Ma olyan görcsösek voltak inkább. Tegnap még az a 4 is enyhébb volt. Szerintem az alvás majd jót tesz.
Ja, és a hétvégén, vagy hétfőn egy újabb hidegfront. Úgyhogy nem lesz túl jó.
Cebion cseppeket én is iszom, meg Reginek is csempészek a vizébe néhányat.
Ma, már jó lenne aludni, a tegnap gyomorégés nagyon rossz volt, alig aludtam valamit, éjjel még kijöttem citromos vizet inni, az használt.

Kati
Én a 22 órából otthon kb 17-et voltam. A maradék 5 órát a kórházban, azok már 5, aztán 4-3 percesek, majd perces fájások voltak. De a 10 percesek sokkal rosszabbak voltak, azt hittem szétszakadok, ráadásul éjjel mindenki nyügösebb, semmit nem aludtam, illetve 9 perceket néha. Aztán 10 óra körül váltottam 5 percesekre, és 13.30 -ra mentünk be a kórházba. De az egész május elsején 21 órakor kezdődött, és május 2-án 19 órára lett meg.
Vendég
 


csillag: aztaaa! te már lassan a 32.héten!!! kívánom, h így legyen ez a szülésed is!
várakozás: én is így voltam, ahogy te. mi is már majdnem 8 éve vagyunk együtt. öt év után sikerült az uramnak eljegyezni, majd egy évre rá volt lagzi, de sajnos gyerekről még nem akart beszélgetni velem. aztán belekezdtünk építkezni és idén egy januári estén szólalt meg, h nemsokára jó lenne egy baba. én annyira meglepődtem... de már nagyon vártam! nem akartam soha ráerőltetni, pedig én már 1-2 éve szültem volna neki. aztán együtt dobtuk ki a bogyóimat, ami fantasztikus érzés volt. de megérte, mégha én néha szomorú is voltam miatta, mert most pedig nagyon várja és már SZERETI.
aztán alapvetően gyorsnak mondható, mivel először a 3., majd a 4.hónapban lettem babás, és itt dübörög bennem!
allergia monnyon leeeee!!!! én már kevesebbet tüsszentek és éjszaka már nem fújom az orromat. lassan vége a parlagfű szezonnak. hallelúja!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


húúú csajok! nem semmik ezek a vajúdások!!! de ki fogom bírni, mivel már sok-sok millió nő kibírta!

mindenkienk jó étvágyat az ebédhez!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csajok akkor mit mondjak en?? Mar kb. 5 eve szeretnek babat. Eloszor nem volt potencialis apajelolt. Most van, most meg nem jon 2 eve a gyerek. Ebben az 5 evben hol nagyon, nagyon, hol jobban, hol kevesbe, hol egyaltalan nem akartam gyereket. Valoszinu mert kulso okai vannak aztan meg ugy ereztem ha mar igy kell lennie akkor inkabb elek egy sort, ebbe kapaszkodtam. Most ebben a 2 evben is igy vagyok de ez mar inkabb azert van mert sok nega tesztem volt es megint azt mondom magamnak ennek igy kell lennie, ez van megirva akkor eljunk meg, szorakozzunk. Persze kozben szomoru is vagyok mert nem jon ossze. Higgyetek el mas az amikor a pasin mulik es mas az amikor egy halom nega tesztet dobalsz ki honaprol honapra a kukaba. Szar erzes, nem is tudom mihez hasonlitani. A kudarc talan jo szo ra. Neha mar ugy erzem, selejtes vagyok. Pedig nem, tudom nem ez az oka de amikor ott a kezedben a negat teszt a 22. az mar nem fasza erzes. Es uram is szinte mar sir, hogy megint nem jott ossze. Na, ezt nagyon rossz latni es lelket verni bele, hogy nem baj apukam, tudod onnan fentrol ez van megirva, nem kell sirni, majd lesz nekunk is. Aztan meg duplan bogok befele. Egyszer magam miatt, egyszer meg uram miatt, hogy nem esek teherbe, nem tudok babat adni neki pedig uuugy vagyik ra. hat....nekunk ezt dobta a gep, ez van.
Vendég
 


Kati, a szemdhez drukk! Remelem nem kell programozott csaszar. Ezt is kibirta mar sok no de ha valasztani lehet, megiscsak a termeszetes ut, nem igaz?:);) Ne aggodj, kipottyantod azt a gyerkocot. Ugy erzem konnyu szulesed lesz es boldogan ujsagolod majd, mennyire csodalatos erzes volt az a pillanat amikor melledre tettek Zsofikat! Nem lesz Nalad semmi problema, sima es jo szulesed lesz! Tuti fix!:) Jo, fajni faj, de birni fogod a kikepzest! :wink:

Virag, valoszinu azert birtad mar nehezebben magad ebben a korban Katinal mert Kati meg eleg fiatalon szul. Mennyi vagy? 25? Te pedig mar 30 korul voltal. Azert ezt megerzi am a szervezet.

Nita, torta???? Milyen lesz, mikor lesz, megrendelted mar?
Vendég
 


Ja, amugy azt akartam irni, hogy 22. honapi negativ tesztet. Ami persze nem havi egy, 2 naponta tesztel az ember.:) Amig meg nem jon! De most nem fogok. Egyet csinaltam, negativ es hali. Itt a vege, fuss el vele!
Vendég
 


Sziasztok!

Kati:én is féltem a szüléstől nagyon,de kár volt komolyan!
Este a korházban 8.30után elfolyt a magzatvizem,utána pörögtek az események,fájásokat neméreztem,szinte csak a tolófájást és éjjel 01.30-ra meg is lett Tomi bébi :D szóval nekem 5óra alatt lezajlott,és mondom fájás nélkül,dokik nemhitték el hogy nemérzem,mert a gép mutatta hogy tök erősek vannak :lol: Ne parázz,gyors lesz hipp-hopp már csak aztfogod észrevenni hogy a karjaidban tartod a kisbabátokat :D

Ja és a gatyó szupi,tetszik nagyon :wink:

Bogárka:itten vagyok nem tűntem el,csak a függöny mögött leskelődtem :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Mia, tudtam en, hogy vagy!! Itt vagy rendszeresen, kukucskalsz!!:)
Nem semmi, 5 ora? Es alig ereztel valamit? De miert? Ittal, ettel valamit rendszeresen ami hatassal lehetett ra szerinted? Allitolag van(nak) valami homeos bogyok amit az ember ha kezhez vesz es szervezetbe tesz, csokkenti a fajdalmat. Errol hallott mar valaki?
Vendég
 


Mona:szupik a képek,aranyosak vagytok! :wink:
Vendég
 


Bogárka:nemtudom miért volt hogy nem éreztem fájást,nem ettem,nem ittam semmi olyat ami hatással lett volna a fájásra! Ráadásul Tomival akkora mázlim volt,4hetesen már átaludta az éjszakákat is,és azóta is,szerencsére :wink: ő nemvolt hasfájós se,annyira áldott jó baba volt :D
Na majd a kistesó,ő az ellentétje lesz tuti :roll: aztmondják a második baba,mindig ellentéte az elsőnek,nemtudom...
Nita,nálatok?
Vendég
 


Mia, ehhez sem tudok erdemben hozzaszolni de ha a csaladban korulnezek akkor igen. Van benne valami. De ez sem 100%. Olyan ez, mint az a megallapitas, hogy az elso gyerek mindig az anyara, a masodik pedig az apara hasonlit. Ebben is van valami de persze ez is csak a mintak utan vett megallapitas es semmi nem 100%.
Vendég
 


Hello Csajok!

Velem minden oké! Reggel óta itt vagyok, a legjobb szobába kerültem, 2 ágy, jófej szobatárs, saját fürdő, TV és hűtő is van... Szóval minden oksi velem. Netezgetek. Köszi az aggódást! Aranyosak vagytok!

kovacszsuzsi
 
 


Húúú csajok jó sokat írtatok :):):)

Zsuzsi: akkor már nem fogsz unatkozni :):):)

Dike Lehet még korai volt :) vagy csak tényleg annyira várod hogy szórakozik veled mensi :(:)

Csillag nekem anyum halt meg mielőtt megszületett:( egy ismerősömnek ikrei lettek és mindekettőnek egyszerre halt meg a nagyszülei. az egyiknek a mama a másiknak a papa:(

Betty: nagyon szép takarót vettél :)

Kati: tök jó hogy mész csak nagyon óvatosan.a legkisebb jelre is hagyd abba ha nem tettszik babónak. amúgy meg hajrá :)++++++++++++++

Nita: te még fiatal vagy és ha annyira szeretnél egy harmadik babát a kettő mellé már nem annyival több kiadás és akkor már nagycsaládos lennél csomó kedvezménnyel.szóval szerintem hajrááá

Rita: jobbulást ++++++++++ sok sok c vitamin sok folyadék pihenés :)

nekem Gergővel végig 2100 volt a méhszájam :)

csillag nem tűntem el csak született feleésgek maratont tartok :) első évadot láttam a többit nem szóvalk most ezt nézem most tartok a negyediknél :)

Bogi meg tudlak érteni:( én Gergő előtt volt olyan hónap hogy egyenesen sírógörcsöm volt és azt kérdeztem apától folyamatosan hogy úgy is fog e szeretni ha nem lehet gyerekem :(

zsuzsi : szupi hogy jó helyre kerültél :)

nika70
Salgótarján
 
 


Bogarka! köszi a szép szavakat, rendi vagy!

nálad amugy mi a baj..volt már vmi vizsgálat? kívánom h neked is minél előbb beteljesüljön az álmod. már mi is 2 és fél éve próbálkozunk:(

csillag! neked is köszi!:)

Zsuzsi! na akkor király minden, szupeeer!ügyi vagy!

betegeknek jobbulást,én párom is az..ami marha fasza mert ha lázas lesz..még szarabbak lesznek a katonák:(

KépKép
dike
 
 


Bogárka, nagyon összeszorult a szívem miközben olvastam a soraidat... és igen, igazat adok Neked abban, hogy más egy babára várni úgy, hogy a pasi nem akarja, mint úgy, hogy mindketten vágytok rá és csak a nega tesztek jönnek... Nagyon mélyről feltörő fájdalmat érzek a soraidban és sajnálom, hogy érdemben segíteni nem tudok Rajtad... :cry:
Abban igazad van, hogy valószínűleg a korom miatt sem voltam (vagyok) ugrabugrálós és energiával fullosan feltöltve a terhességek alatt. 4 hónappal a 31. szülinapom előtt szültem Bencét, most meg 1 hónap híján 34 leszek már mire jön Gergő...

Zsuzsi, örülök a szuper szobának és annak, hogy normális szobatársat kaptál! Majd írd ám meg, ha vizsgáltak vagy ha megkukkolhattad Zsófit!

Mia, én is attól tartok egy kicsit, hogy Gergő nem lesz olyan nyugodt baba, mint Bence volt... nekem is folyton azt mondogatják, hogy biztos totál az ellentéte lesz. Mi mondjuk csak 7 hónapos korunktól fogva aludtuk át az éjszakákat, viszont soha nem volt éjjel sírás... Bence eleinte 2x aztán már csak 1x felkelt szopizni, utána visszatettem az ágyába és aludtunk. Ő sem volt hasfájós.

Nika, nem tudtam, hogy Gergőre sokat kellett várnotok... sajnálom, de az a lényeg, hogy Ő MÁR OTT VAN VELETEK!!!!!!!!!!!!!!

Rita, én is most néztem az időjárás előrejelzést... háááát, nem lesznek jó napjaink, az biztos. :?

Ma nem kellett főznöm, tegnapról maradt egy kis spenót. Szerencsére Bence szereti. Apa meg nem is evett itthon, mert délelőtt próbáltak a színházban (holnap lesz egy utcafesztivál Győrben és ott fognak játszani), utána meg egyből ment tanítani. 6 után jön majd csak haza... Még szoknom kell, hogy mindent egyedül csinálok itthon. Ebéd után kitakarítottam a fürdőszobát (már tegnap akartam, de nem vitt rá a lélek... , aztán még vasalnom kell egy kicsit meg lehet, hogy elmegyünk Bencével egy bababoltba beváltani egy kupont. Leadom a kitöltött papírt és kapok pár ajándékot Gergőnek. Meg ha már ott leszek, akkor körülnézek és ha látok textil kifogót, akkor azt is veszek.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Bogárka, dike, nagyon együtt érzek veletek, és csak azt tudom mondani, hogy SOHA nem szabad feladni, mert csodáők igenis történnek, csak sajnos egyes embereknek nagyon sokat kell rá várni!
Lehet, hogy már írtam, akkor bocsi: Lexire 23 hónapot vártunk, fél év próbálkozás után mentem először orvoshoz, dilettáns volt, otthagytam, de értékes hosszú hónapokat vesztettem. A másik már jobb volt, de csak az időt húzta, így ismét dobbantottam, neten találtam rá a mostani orvosomra, aki végre tudott ÉS akart is segíteni. Nála pikk-pakk megvolt az átjárhatósági, belevágtunk az inszemekbe. 4-ből 3 sikerült, 2x elvetéltem, 4-re fogant Lexi. A pco mellett kiderült nagy nehezen, hogy a szervezetem kilöki az épphogy beágyazódott pici embriókat. Baromi nehéz volt talpra állni, úgy, hogy tudtam, ha esetleg nem eshetek teherbe, és nem tudom megajándékozni a férjem egy babával, őt nem tudom meggyőzni az örökbefogadásról, pedig arra is hajlandó lettem volna. De felálltam, van egy gyönyörű kislányom, és spontán megfogant a kisöccse, akit már most imádok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


A 23-as számnak egyébként nagy jelentősége van nálam: ennyi lesz a korkülönbség a gyerekeim között, anyukám akkor született, és lehet, hogy Marci is aznap fog, ki tudja. :wink:

kati, nyugi, nekem Lexi 6 óra alatt megvolt. :wink: Most azon parázok, hogy odaérjek a kórházba, mert 100 km-re van. :roll:
A gatya szupi, ügyes voltál! :D

Zsuzsi, örülök, hogy jó helyed van! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Képzeljétek, valószínű eladtam a babakocsit, egy cajszi jelezte, hogy megveszi 20-ért, le is ütötte, de csak akkor hiszem el, ha megérkezik a lóvé, és én elküldtem a szekeret. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Dike, szivesen, nincs mit, magambol kiindulva IS irtam. Nalunk nincs gond,csak nem jon a gyerok!

Virag, koszonom, Draga vagy, jol erzed, melyen bennem van ez. Ha nem gondolok ra jol elvagyok de amikor tema akkor kivagyok. Es eppen most teszteltem ugye negat ezert is jott fel ez nalam szerintem.
Megy feletek a rossz ido?? Csak mert irtad, hogy nem lesznek klassz napjaitok. Kemenyedes, gorcsolgetes...aaaa, "sajnallak" nagyon, biztosan rossz erzes. Ferjed nagyon elfoglalt ember. Hogy birod?? Stramm csaj vagy basszus, nem semmi. Es meddig tarta ez a sok fellepes? Telen ritkabbak, vagy nem? Akkor meg mas munkai vannak, szinhaz, ilyesmik vannak tulnyomo reszt gondolom.

Nika, en is mondtam mar apanak, hogy bammeg mi van ha nekunk nem lesz gyerekunk de kizarta ezt!:):) A kerdes ott motoszkalt bennem, muszaj voltam kimondani. Nalad meloban amortizalodott mar a letszam vagy majd eztan?

Beze, nem semmi amin atmentel/tetek! Az viszont valoban nagy dolog, hogy teso igy megfogant es gyorsan!:) Fene sem erti, hogyan van ez. Az elso nehezen, aztan meg..nem kellett beavatkozas. Lehet tenyleg akkor jon a gyerek amikor O akar, ha mi akarjuk az nem eleg. Ezen most meg jobban elgondolkodtam. Persze ha egyeb gond van az mas, azt orvosolni kell, ha nincs akkor... ugyis akkor jon amikor neki jo! Kivarom ocsem, csak ideer, nem jaratja a bolondjat velem/lunk!!!:):) :wink:
A kocsi meg, hogy elment!!:) Tutkos vagy! Akkor jon az uj jargany!!! De jooooooooooooooooowaaaaaaaaaaaaaaa!!:):):)
Vendég
 


Beze, halkan örülök a babakocsi eladásnak! Hangosan majd akkor, ha tényleg megveszi a csajszi! :wink:

Bogárka, a férjem normálisan itthon majd jövő nyáron lesz... az ő és ezáltal a Mi életünk tök más, mint az átlag embereké. Zeneiskolában 4 nap tanít egy héten, de 3 különböző településen, így sokfelé autózik. De nem bánja, mert ezek nagy részét számlára csinálja, Anyum meg könyvelő, így azért több marad a zsebünkben, mintha csak közalkalmazott lenne. A színházi munka olyan, hogy egy hónapra előre tudja, hogy melyik este van előadás. Van, hogy egy hónapban 15 ilyen nap is van, de olyan is van, hogy csak 6-7 este kell mennie. Amikor új darabot tanulnak, akkor premier előtt mindig van egy főpróba hetük, amikor minden délelőtt és este próbálnak. Ezek az igazán húzós napok, mert a két próba között spurizik a zenesulikba... a sok extra, nem színházhoz kötődő koncert általában fizetős, ezeket azért csinálja, hogy több money csurranjon a családi kasszába.
Szóval kicsit nehéz az élet így, hogy sokszor dolgozik hétvégén meg ünnepnapokon (színházi előadás mindig van pl. karácsonykor... :shock: ), de engem mindenért kárpótol az a két hónap, amikor nyáron együtt vagyunk itthon!!!!!!!!!!!! Sokat beszélgettünk erről, hogy milyen jó lesz majd a gyerekek miatt is, hogy együtt tölthetjük az egész szünidőt! Nem kell majd azon gondolkodnunk, hogy ki vigyáz rájuk és akkor megyünk nyaralni, kirándulni, amikor jól esik!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogi, drága szívem! egyedül vagyok itthon, tespedek a kanapén és most olvasom, amit írtál és meg is könnyezetelek. megértelek! és csodálom a kitartásodat, erődet, ami benned van. emlékszel? én sokkal gyengébb vagyok, mert én az első "kudarcunk" után eltüntem innen, mert nem bírtam olyanokkal beszélgetni, akik úsznak a boldogságban. ez önző dolog, de ez is én vagyok!
nem is emlékszem, de nálatok voltak már vizsgálatok? apával, vagy veled? lehet, h tök banális oka van, h a kis lelkecske nem akar leszállni hozzátok.

csillag: én még arra is gondoltam, amikor írtad, h 16 hetesen sem voltál ennyire fitt, hogyha nekem is lenne már egy bencém, akkor én is megspórolnám a kondibérletet. mondjuk bence elvinné a többszörösét! :lol: :lol: :lol:
ha én is egész nap szaladgálnék, beszélnék valakivel, akkor a fenéket járnék kondizni.

zsuzsi: szívből örülök, h jó helyed van. az ikres csajjal találkoztál már? a szobatársad meddig lesz bent? mindent írj le, időd az mint a tenger... 8)

beze: nem is tudtam a ti kálváriátokról! minden elismerésem a kitartásotokért. apa náluk sem nagyon akar hallani az örökbefogadásról, pedig én mondtam neki, ha megszülöm a másodikat, én szívesen fogadnék örökbe egy gyerkőcöt, hogy jobb élete lehessen.

mia: mocorgások? hogy telik az idő? te mikorra vagy kiírva?

nika: ti is jó sokat vártatok gergőre?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virag, ez valoban nem mindennapi elet. Az sem az, hogy nyaron hepi van!!:):) Es ez tok jo, hogy nem kell szunidei felugyelet a gyerkocoknek. Evkozben nehez de tudod, nehez ez mindenhol manapsag, nem konnyu. Nektek legalabb ott a nyar!!!!:):):)

Kati, jajj, Te no!!! Daga vagy!! Ne pityeregj!!! TEEEE!! Puszillak!!! Most mikor otthon voltam voltam dokinal, csinalt csomo vizsgalatot meg rakszurest, hpv szurest is. Horror arat fizettem csak ezert a kettoert. Meg volt vervetelem is meg, ultrahangozott is de azt mondta minden okes es mielobb szuljek, mire varok. Nem hitte el, hogy nem esek teherbe. Vagyis elhitte de ugy ereztem megsem. Mindegy mert jol fel is bosszantott. Nem jon a lelek, ennyi az egesz szerintem. Pedig mar nagyon jo volna pocakosnak lenni es babazni es jonni-menni vele, meg ejszakazni is jo volna, ezek olyan jo dolgok, meg ha faraszto is. Na de varjal, mondom en ennek az ellenkezojet is sokszor amikor nem akarom tudomasul venni, hogy mi a tenyallas. DE jon a lelek! Jonnie kell Nekem, jojjon, jojjon!!!! Varjuk!!!!
Vendég
 


bogi: arra nem gondoltatok, h apának is meg kellene nézetnie a kisóvodásait? az tök jó, h te rendben vagy, és lehet, h valóban csak még keresget titeket a lélek! mi itt vagyunk és küldünk neked sok-sok lelkecskét!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Katikam, de igen, ha az elkovetkezendo honapokban sem jon senki a pocakba akkor legkozelebbi hazautunk alkalmaval Apa is az orvosnal fog kikotni!!:) Bar elvileg lelkunk nincsen. A multkor meg aki volt elkuldtem ugye veletlenul. Mar hivtam vissza, remelem itt van!:)
Vendég
 


Kati, koszi, nagyon jol esik, hogy igy figyelsz ram!
Vendég
 


Beze, Te is!
Vendég
 


Virag, Te is!
Vendég
 


Most egyenkent koszi volt, ugy szeretek igy gyerekeskedni! hihi
Vendég
 


Kati tényleg szép nadrág:)))))gratula:)))

Brita ezeket szedtem:PULSATILLA,CAULOPHYLLUM,CIMICIFUGA
ha kell majd mikor mit kell szedni szólj...írom azt is......
nekem ezektől Barni 1,5 óra alatt meglett...és nem voltak brutális fájások mint Máténál...végig nevettünk apival...az utsó 3 fájás volt amikor markoltam a combom...de ennyi......ja és gátvédelemmel fájdalomcsillapító nélkül:))))))

Kati kibírható a szülés.....brutális is tud lenni de pár óra és vége...és akkor mindent elfelejtesz!!!!!!!!!!!!!
de szedj homeós cuccot szerintem sokat segít!!!!!!!!!
Máténál 4 és fél órát vajudtam de végig üvöltöttem annyira fájt....Barninál meg nevettem...szóval lehet jó is egy szülés:))))))))

Bogi tortát már tegnap megrendeltem........szép szines lesz és SPONGYABOBOS!!!!!!!!!!!!:)))

Mia neked forró volt a magzatvízed?
nekem Máténál eskü azt hittem leforrázza a lábam....Barninál meg olyan kellemes meleg mint aki tényleg bepipil:))))
a kistesó nálunk ellentéte Máténak:)))))))
Barni 6 hetesen átaludta az éjjeleket:))))és nem volt hasfájós egyáltalán.....míg Máté 3 hónapos koráig este 7-től 10-ig üvöltött!!!!!!

Zsuzsi örülök hogy jó helyre kerültél!!!!!!!!!
amint tudok bemegyek!!!!!!!!!!

Nika köszi!!!!!!!!!!!!!!

lányok belémbeszélotek a 3. babát????????:))))

Beze neked amint érzed hogy fájdogál a pocód szerintem indulás a kórházba!!!!!!!
ha leütötte akkor már "kötelező" megvennie a csajnak!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kati

de jó,akkor te is érzed a picurt.2-3 hét mulva már pici rúgásokat is érezhetsz :)

csillag

tényleg muris lehetett a zoknifelhzásod,elhiszem :D néha már nekem is gondot jelent,és még hol vagyok hozzád.főleg ez a jó kis farcsont fájás kinoz,de már napi szinten :? poci is hatalmasat nőt az utóbbi napokban,mostmár nem lehet álcázni még ha akarnám is :D dehogy akarom,büszke vagyok rá,kis labda pocak :D

KépKép
bettike83
 
 


nita

majd én is kérek tanácsokat ezekhez a homeos cuccokhoz,én is ki fogom probálni az tuti.

beze

ügyi vagy,remélem minden okés lesz és el is viszi szépen a kocsit.na és ha sikerül akkor megnézitek a másikat amit mutattál?biztos jó lesz :)

KépKép
bettike83
 
 


Betti rendben...majd szólj:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszönöm a velem örülést, aranyosak vagytok! :D

bettike, igen, de szerintem csak decemberben, addig még gyűjtök rá egy kis money-t.

Nita, teljesen igazad van, rögtön el kell indulnunk,pláne a téli útviszonyok miatt is. Homeo-s kérdésekben majd hozzád fordulok! :D

Bogárka drága, puszillak!!!

kati, köszi, de megérte, te is kitartottál volna!

Csillag, a nyár jól hangzik, a többit meg szépen megoldjátok! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?