Új privát üzeneted érkezett!

Én is palacsintát sütök ma, meg brokkolikrémleves lesz. Reginek meg még maradt paprikás krumpli tegnapról, ő azt akar enni este.
Vendég
 


KATI!!!!!!Kerdezhetek valamit? Lehet, hogy mar irtad csak nem olvastam. Terhesseged elejen meselted, hogy szerinted a Zsofi akkor fogant amikor nem is gondoltad. Tudod amikor gyors zuhany is volt. Szerinted valoban ekkor volt a nagy nap? Ez mar sokszor eszembe volt de mindig elfelejtettem megkerdezni. Persze lehet, hogy irtad is, hogy megsem ekkor mert a meretek es stb. vegett, de Te, hogyan erzed, gondolod?
Vendég
 


Rita, nalam is lesz ma brokkoli!:) Az 1 kg-hoz gratula! Es a babohoz is!:) Minden rendben Veletek, ennek orulok!:)
Vendég
 

 
 

zsuzsi! kitartás, buksisimi, puszi!

brita! örülök h mindent rendben talált a doki!szupeeer!

nekem még nem jött meg...várok..holnap esküvő:)

KépKép
dike
 
 


Dike, jo bulit holnapra!!! Legyen jo idotok! Illetve a menyasszonynak!:)
Szugerald Magad! Tudom varod, hogy megjojjon de ha eddig elmaradt akkor mar nehogy a szertartasra vagy a bulira figyeljen be Neked! Majd vasarnap! :wink: Inkabb masnaposan, mint bulira hangolva! :lol:
Vendég
 


Rita, örülök, hogy minden rendben Veletek! Biztos vagyok benne, hogy a pénteki uh után is csak a mosoly fog ott virítani az arcodon! És persze remélem, hogy azt is megtudjátok végre, hogy ki is lakik a pocidban!!!!!!!
Tudom, hogy már írtam korábban, de annyira várom a hétfőt!!! Úgy szeretném már látni Gergőt!!!!!!! Meg persze arra is nagyon kíváncsi vagyok, hogy a méhszájpuhulás után most kinyíltam-e... Eldöntöttem, hogy nem fogok kétségbe esni, ha igen... akkor majd tényleg többet pihizek és arra gondolok, hogy ennyivel rövidebb ideig fog tartani a vajúdás...
Egyébként egyre többször gondolok a szülésre és az utána következő napokra. Nem félelem van bennem, hanem egy óriási várakozás. Vajon milyen lesz Gergő? És hogy fogadja majd Bence? Hogy fogom tudni alakítani a napirendet????? és még egy csomó kérdés... :roll:

A palacsintasütéssel kész vagyok, kb 40 db-ot sikerült gyártanom... :shock: A Zuram a papírvékony palacsintákat szereti, ezért Bence is bevágott már belőle 5-öt... na meg magamat sem hagytam ki a jóból. Könnyebben megy a sütögetés, ha tele a szám... :oops: Tegnapról maradt még egy kis milánói, így ha hazajön a férjem a színházból, akkor ehet egy kis huskás kaját utána meg jöhet a palacsinta. :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


óóóóóóó!
most nagyon mérges vagyok. írtam egy tök hosszút és elszálllllllllt!!!!! most nincs hangulatom újra, majd később!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virag, nagyuzemi palacsinta gyar! Nyami!!En is mindjart nekiallok sutni. Egyelore levest csinaltam meg egy kis brassoit. Most meg jon a desssszzzert de majd csak kesobb.:) lussssstaaaa!!!! Bence biztosan orult a palacsintaknak! AZurad is fog! Gergo is jollakott mar belole! Tok..jo!!

Kati, fene enne meg a rendszert! Nem hiszem el! Pedig mar ugy vartam, hogy gyere! Gyere!Ird meg inkabb wordbe.
Vendég
 


Ja, Virag! Ne aggodj a 2. gyerkoc es egyeb teendok osszehangolasa miatt + Bencus. Tudod, az elsonel is aggodik az ember aztan meg alakul minden nap szepen magatol! Igy lesz ez most is! Ha mar benne leszel ugysem aggodni fogsz, hanem teszed szepen a dolgod es jon minden majd magatol! :wink: :wink:
Vendég
 


Bogárka, talán nem is az aggódás a legjobb szó arra, amit érzek... Inkább egy kis félelem az újtól. Ez meg szerintem tök természetes. :wink: Tudom, hogy idő kell majd ahhoz, hogy megszokjuk egymást és az új helyzetet és azt is tudom, hogy kár előre eltervezni bármit is, mert úgysem úgy lesz... :D

A palacsinta sikert aratott! :D hazajött a Zuram és jól teletömte a hasát vele! :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi drága bocsi de én az ilyen jósokba eleve nem hiszek.......kamuznak.........
de jól teszed jönni is fog az a baba.........:)

Brita rendes nagyon az orvosod hogy így mindenre válaszol!!!!!!!!!!!!!!!!!!

palacsinta:én minimum ilyen 80-90 db-ot szoktam sütni...........el is fogy.))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, úgy látom Te vagy a nyerő palacsintasütés ügyben!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Mindjárt megyek és én is leküldök Gergőnek pár darabot! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mai pocak...

Kép
Kép

kovacszsuzsi
 
 


Nicsak egy pocak! Vagyis ketto!!:):) De helyeske!!!:) Nem is nagyobb, mint a par hettel ezelotti amit foltettel nekunk es mondtuk, hogy jo kenyelmes babalak! Legalabbis nem tunik sokkal nagyobbnak! Simi neki!!:):)

Csajok! Tudomanyos kerdesem van Feletek, hatha, mondom hatha tud valaki valaszolni. A neten mar rakerestem de nem talaltam semmit. Szoval:
Mensi uta par nappal spontan pe-m volt. Ez befolyasolja a normalis pe-t hokozepen es ez most elmarad? Es akkor korabban is jon meg? Vagy ettol meg lesz most is egy pe-m es ugyan ugy jon meg, mint szokott?? :shock: Dobbenet, mik vannak es nem tudom a valaszt. :shock: :oops:
Vendég
 


Igen, Bogár, nem sokkal nagyobb... a szénhidrát-megvonás miatt szerintem magamból fogytam egy csomót. A kezdetek óta 3 kiló van rajtam.... :shock: :shock:

kovacszsuzsi
 
 


Bogárka, érdemben nem tudok a kérdésedre válaszolni... de ezt a mondatot bemásolom Neked:

"Nem jellemző, de extra peteérés is bármikor előfordulhat, továbbá az is előfordulhat, hogy egy ciklusban több peteérés történik."

hogy ettől hogy és mikor jelentkezik (vagy nem) a mensi, azt nem tudom...

Zsuzsi, nagyon szép a kis Zsófi-lak! Érezze jól magát a kis leányzó még egy jó ideig a lakosztályában!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogika: nekem is volt már olyan hogy mensi után egy két nappal volt pém és annak rendje és módja szerint 14 napra rá meg is jött így a ciklusom akkor rövidebb is volt pár nappal. de ha ez nem ea rendes pé volt hanem csak egy extra bolygó hollandi akkor még lehet :)

nika70
Salgótarján
 
 


zsuzsi

ez igen,van ám poci :) nöjjön is a bébike szépen :)

KépKép
bettike83
 
 


Virag, Nika koszke!! Nika jot nevettem a bolygo hollandin! hihi Egyebkent tegnap kora delutantol fel voltam puffadva es pe-s hasfajasom volt, majd este 7kor csinaltam egy LH tesztet es ott volt a 2. csik igaz meg csak negyed olyan sotet volt, mint a masik, ugyhogy asszem most jon a rendes pe. Elvileg holnap lenne. Meglassuk. Este ellovok meg egy tesztet. :wink: Bar megszunt a puffadasom is es a hasfajasom is. Kiderul.
Egyebkent ki, hogy van ma? Mit foztok?
Virag Ti ma mentek ettermezni, ugye?? Most en vagyok: irigy, irigy!!:):) Tudod mar mit fogsz valasztani az etlaprol vagy amit ott megkivan Gergo azt kuldesz Neki es Magadnak?:) Tegnap megsutottem en is a palacsintakat, nem sokat, kb. 15-20 db-ot de meg igy is maradt 3!!:) Apanak ma jo lesz desszertnek a Lotti fele etteremben! hehe:) Ezt valaszthat, kotelezo valasztas alapon! Mast nem kap! :) Ez van, kesz, csa!:)
Vendég
 


Bogikám, csorgathatod a nyálad... tudom, hogy mit fogok enni. Rántott pulykamell-szeleteket amik meg vannak töltve baconszalonnával, füstölt sajttal, kaliforniai paprikával és póréhagymával... és a szeletek tetejére olvasztanak még egy kis sajtot, köretnek meg rizibizit. :D Nyami-nyami.... Előtte meg lehet, hogy leküldök még egy fokhagymakrémlevest. :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragom, ez ovon aluli volt! :lol:
Vendég
 


zsuzsi: csini babalakod van :):):):)

csillag: nyami nyami :):):)

én ma rántott húst csinálok krumplipürével ubival meg zacsis gombakrémlevest :)

úúúúúúúúúúúúúútálom hogy ilyen pocsék idő van

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, fini a rantott husi is! Errol eszembe is jutott a tocsni. Ezt csinalok, eldontottem. Nyakon vagom fokhagymas tejfollel oszt jo etvagyat!:)
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsánat, lusta disznó voltam, csak olvastam... :oops:

Zsuzsi, szép pocak! :D

Bogárka, drága vagy, köszönöm! Tudod, időnként eltűnök, de mindig olvaslak benneteket! Drukk megy, a kérdésre sajnos nem tudom a választ. :(

Bogárka, hú, ez nem semmi! Jól hangzik! :D
Marci is szokott csuklani, jóval korábban kezdte, mint Lexi. :wink:

Nita, én se rendelnék formatortát, mi gyümiset sütöttünk, ízlett a tündérkénknek!

Velünk minden rendben, Marci bpd-je 6,56 cm, kb 785 gramm, és a szalag már nem látszik, olyan boldog vagyok! :D Éreztem a héten, hogy valamit nagyon rángat, ez nem csuklás volt, szerintem azt a micsodát unta meg végleg, mert útban volt. :lol:
Lexi tegnap kapott új ágyat, vagyis használt, de nekünk akkor is új. :D Nagyon bejött neki, bár éjszaka 1x sírdogált, mert lemászott róla és a matracról is, és szegénykém négykézláb állt a sarokban, a sötétben nem talált vissza. :( De reggel az ágyikóban ébredt. :D
Csütörtökön kapott egy csomó cuccot őszre, télre, már csak 2 kabát ée egy overall hiányzik, én meg túrtam magamnak egy hosszú farmerszoknyát egy bő rózsaszín kardigánnal, nagyon örültem. :D

Szerdán átéltem egy frankó kis gyomorrontást, annak minden velejárójával, hát frankó volt, de csütörtökre teljesen rendbe jöttem. Mondjuk félig még diétázom.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, olyan jot nevettem Lexin, ne haragudj. Elkepzeltem a kis csoppseget ahogyan negykezlab nem talalja utjat!:) Mokas. Nekem. Neki biztosan nem volt az de lenyeg, hogy agyban ebredt.:)

Az a szalag is eltunt! Na, latod, mar nincs is! Marci gondoskodott rola!:):)
Vendég
 


Bogárka, semmi gond, tényleg aranyos lehetett, ahogy kétségbeesetten ácsorgott. Bár neki valóban nem volt vicces...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Zsuszi széééééép naaaaaaagy pocak!!!!!!!!!!!!:)))))

Virág ne éheztess....most csúúúúúúúrrrrrrrrrooooooog a nyál berendezésem........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Megjöttünk a kajálásból! :D Ha mondhatjuk úgy, dugig ettem magam (bár a fele adagot a Zuram tolta be, mert Gergő már nagyon összenyomta a gyomromat...) Isteni volt minden, a torta is nagy sikert aratott! :lol: este majd dobok róla képet!

Beze, szép méretekkel rendelkezik Marci!
Ügyes voltál a ruhavásárlással is!
Most már én is gondban vagyok a kimenős ruhákat illetően... a hosszú kismama gatyóm pocakbetétje nem nyúlik túlságosan, így az már nem kényelmes. Helyette van egy csini halász farmernadrágom, azt veszem fel hosszú vastag mintás térdharisnyával és reménykedem abban, hogy nem fog befagyni a sejhajom novemberig. Az őszi kabátjaimat nem tudom összegombolni, a kardigánjaimból kilóg a hasam meg a derekam... még jó, hogy van két jó meleg poncsóm, amit csak magamra dobok és talán nem fázok meg... Na mindegy, az biztos, hogy több ruhát már nem fogok venni magamnak...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Újra itt....:)

Nagyon jól sikerült a nyaralás. Az időjárás elég érdekesen alakult, egyik nap 28 fok volt, gyönyörűen sütött a nap, a másik nap volt kb. 15 fok és szakadt az eső! Azért sikerült leégnem egy kicsit!
Egyik nap béreltünk két motort és bejártuk az egész szigetet! Nagyon szép volt!
Ja és...ami a legfontosabb "ejtőernyőztem" a tenger felett! Majd hozok képet valamikor!
Ma voltunk anyuéknál szüretelni, kicsit elfáradtam!

És akkor....ma vagyok a 34. napon, mensi sehol, de még a jele sem, mondjuk terhességnek sem érzem semmi jelét, tegnap este azért csináltam egy tesztet, nem bírtam ki, negatív lett! :(
Megjött a vérvétel eredmény. Az eredmények elfogadhatóak, bár a testosteron kicsit magasabb! Ez egy kicsit elszomorít!

Zsuzsi kitartás!!! Minden rendben lesz!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Jaj Mona, üdv.újra itthon!!!!!!!!!
Motorozás? Ejtőernyőzés? Nem is gondoltam volna, hogy ennyire bevállalós csajszi vagy! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és nagyon várom a képeket!
Az meg, hogy a 34. napon vagy, elég jól hangzik. Nem feltétlenül kell pozitívnak lennie a tesztnek, ha félidőnél később volt pé-d! Ha jól emlékszem Bettinek és Katinak is csak később lett csíkos a tesztjük...

Na, és akkor jön egy kis nyálcsorgatás: :D :D :D

Kép

A zenész Uram se vette észre, hogy elcs@szték a billentyűzetet a tortán... a fekete billentyűknek úgy kéne sorakozniuk, hogy II III II III, szóval felváltva.. jobb oldalon elrontották... :evil:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag, nagyon szép a torta! Milyen ízű???

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


CSOKISSSSSSSSSSSS és full marcipán a bevonat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csa MonaLisa! Franko lehetett a nyaralas, tuti volt a buli! Lehet tenyleg 3an vagytok?:) Hamarosan ez is kiderul!:) Drukk!!!

Virag, ez b@szottul jol nez ki meg igy "elrontva" is.
Vendég
 


Bogárka bárcsak 3an lennénk....igazából nem tudom, nem érzek semmit....

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Az jo ha nem erzel semmit. Mensit mar kene erezned, nem? Szokott lenni elojeled elotte napokkal?? Terhesseget meg meg nem kell feltetlenul erezned...szoval.... :wink: barmi lehet!:)
Vendég
 


Virág ha elfogadod kölcsön adom a kismama gatyóimat...........
az egyik szép zöld a másik kertész nadrág......

GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰ A TORTA!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mona, az jó, ha nem érzed a mensi közeledtét... legalább is szerintem... Én sem éreztem semmit egyik terhességem előtt sem, egyedüli tünet egy kis megfázás szerű hőemelkedés volt... (amit lázmérő nélkül is éreztem)

Mindenkinek küldök egy szeletet a tortából!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Nita, jaj de kedves Tőled, hogy felajánlod a nacijaidat! Most egyelőre még nem kellenek, de szólni fogok, ha igen! :D
Itthon természetesen melegítőben nyomom, utcára meg most még jó az a halásznaci, amiről írtam. Egyébként nem is annyira rövid a szára, mert kb a vádlim közepéig leér, így eddig még nem fáztam benne. :D Színre meg tök jó, mert sötétszürke, így bármit fel tudok venni hozzá.
(talán inkább egy kis nőcis nyavalygás volt tőlem ez a ruci kérdés... :oops: inkább azért írtam, mert tudom, hogy milyen klassz kismama cuccokat lehet kapni a boltokban (persze horror áron) és sajnálja az én "szegény" kis lelkem, hogy nekem nincs olyan... :P :P :P 8) 8) 8) )

Csajok, b@sszus úgy megfáztam... tiszta takony vagyok... éjszaka kezdődött, bedurrantak a manduláim, levegőt is alig tudtam venni, mert attól is fájtak... UUUUUUUUUUUUUUTÁLOMMM... :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogárka mensi előtt pár nappal mindig elkezd fájni a hasam ott lent, a melleim is szoktak fájdogálni! Szerdáig várok, akkor csinálok majd még egy tesztet!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, szenvedek en most helyetted is. Egesz nap mindjart megjon erzesem van de tegnap mar negativ volt este az ovu tesztem, alig latszodott a 2. csik. Nem tudom mi ez, a hom sincs leesve, mertem reggel mert mar igy fajosan ebredtem es 36,8. Alapjaraton 35,8 szokott lenni. Szoval ez nem pe. Remelem nem is ciszta vagy hasonlo.:(
Az meg egyenesen remek, hogy nincs semmi pms tuneted!!:):) jehheehhhheeee!!!:):) Azota is tunet mentes vagy, nem faj se hasko, se cicko?? Nagyon szoritok ertetek!! Irjal legy szi mizus Veled!!!! Drukkolok!! Jovoheten mikor leszel szabadnapos?

Zsuzsi!! Te hogy vagy? A kerdes hulye, puszillak!! Gondolok Rad sokat!!

Beze, Nalatok minden okes? Jol vagy? Marcika? Lexike? Apjuk?

Mija bujj elo a fuggony mogul!!! Tudom, hogy lesel!!! ihihihihi

Viragom Teged sem feledlek am! Neked is puszi es ugye nincs kemenyedes es egyeb hasonlo? Tegnap milyen napja volt Apanak? Dolgozott este? Bencus es a bili projekt?
Vendég
 


Mona, most nezem, hogy 237 napja varjatok a csodat? Mondjuk en is regota csak nekem voltak megingasaim, hogy valoban akarom e. Hullamoztam! Mondjuk lehet azert is volt ez mert nem jott a gyerek es leamortizalodtak az erzeseim. Nekunk most decemberben lesz 2. eve, hogy semmi.
Nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!! Izuglok mi lesz most Veletek!!!!
Vendég
 


Hello!

Nem vagyok valami jól, Pankát tegnap elvitték anyuék, hétfőn kezdi az ovit. Baromira hiányzik...

Bogár, esküszöm, küldöm a diétát, ne haragudj, de nem volt hangulatom begépelni. Jó lenne, ha a kórházból küldeném? Ott lesz időm :( Most próbálok kicsit apával lenni... Jó lesz így?

Puszi mindenkinek!

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsu, meg szep, hogy jo de csak ha van kedved. Aszittem, illetve nem is tudom mit hittem de nem gondoltam, hogy gepelned kell. Csak tudod anno irtad, hogy atlovod en meg ugy voootam ezzel, hogy biztosan mailben megvan vagy tudsz szkennelni vagy nemtom. Ha gepelni kell csak nyugiba! Ha nincs jobb dolgod!Ha meg nem, nem, nem gond am!! Ahogy Neked a legjobb!! Most meg legyel Apajaval!! Pusszikalllak!!
Vendég
 


Virág de tényleg szólj ha kell!!!!!!!!
ezeket anyutól kaptam én is.......brendonból...... :shock: :shock: :x :x
Zsuzsi én majd hétvégéken tudok bemenni hozzád...jó úgy?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nekem meg elmult kozben a mindjart megjon erzesem. waaaahooo, de jol is erzem magam. A derekam is kuuuvara fajt. Na, most meg szurkal. Komolyan mondom remelem nem cisztam van.:(
Vendég
 


Bogi nyugi......ne is gondolj semmi rosszra mert csak magadba vonzod őket........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bogárka: :D ♥Honnan tudtad hogy olvaslak titeket???? :D Egyébként arra vártam,mikor keres valaki,és akkor előbújok :lol: Nemvolt kedvem írni,na meg én is beteg vagyok Tomissal együtt,holnap viszem dokihoz,szerdán meg ovi lenne,de így nem lesz,nemfog menni!Ez a hüle takonykór :cry:
Mesélj,veled mizujs?olvastam a pénteki kérdésed peteérés ügyben,mikor anno én is csináltam az ovu teszteket,volt olyan mikor mensi első napján is volt peteérésem,és utána pedig a 14.napon...Én sem értettem,miért,mitől lehet,de arra gondoltam ilyenkor talán nagyobb az esélye hogy sikerüljön a bébi,mivel 2x volt peteérésem... :wink: Persze akkor nemjött össze,de következő hónapban IGEN!!!! :D

Virág:de szép torta apám,nyamiiiii biztos fincsi is volt :wink: Jobbulást neked :!:

Mona:szorítok :wink:

Zsuzsi:nagyon szép poci,kis csinos :wink:

Én is villantsak egy-két pocifotót?na?érdekel valakit? :D
Vendég
 


Ja Bogárka,nekem volt/van cisztám és attól nincs rögtön megjön érzés,nincs derékfájás,nincs semmi!Sokan nemis tudják hogy cisztájuk van,mert tünetmentes,semmi nem utal rá,ezt doki mondta nekem...Igen sajna még mindig ittvan az a hülye ciszta,jelenleg 2mm-el nagyobb volt mint a kisbabám... :roll: Igazán felszívódhatna már...
Vendég
 


Ma micsoda kérdés??????PERSZE HOGY JÖHETNEK POCAKFOTÓÓÓÓÓÓÓK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja és jobbulást a betegeknek!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kép
Vendég
 


Ja azt nemis mondtam,mikor a korházban voltam uh-on ott 1héttel idősebbnek írtak,és a szülés várható ideje március 16 a 21helyett,vagyis akkor most nem 12hetes 6napos vok,hanem 13hetes 6napos... De majd dokit megkérdezem....
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?