Új privát üzeneted érkezett!

sziazstok!

most nem írok mindenkinek, mert nem olvastalak el.
csak helyzet-jelentek:
a helyzet, h zsófikánk lesz, most már 85%ra mondta a doki bácsi, de azért mondta, h még ne fessünk mindent rózsaszínre, de turiban már vásárolhatok pár darab rózsaszín rucit, amik jók lehetnek majd portörlőnek.. :lol: :lol: :lol:
egyébként minden oksi. 9,5 cm. hatalmas combcsonttal. a mérete két héttel nagyobb, mint a kora szerint kellene. a feje viszont egyenlőre picike, de épp jó.
minden szerve jól működik. gyomra, veséje, szíve.
a csajszikánk lába fent van a méhlepényen, ahogy az kanyarodik, ezért is volt nehéz kisilabizálni, h mi van a lába között. egyébként a vizsgálat végén bealudt. a feje mellé tette a kezecskéjét, majd elaludt.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: Ez szuper!!! Örülök!!!

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi: köszönöm! remélem, tőletek is lemondott a fehérje a pisiből.
te hétfőn mész, ugye? tuti minden oké lesz, mert laptetőőőd volt!!!
gyönyörű volt panka szobája.

bogi!!!!!!?????

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Kati, de jó a vonalzóóód :D Sorsközösségben vagyunk! Zsófink lesz! Úgy örülök!

kovacszsuzsi
 
 


Szerdán megyek csak. Panka viszont szombaton költözik anyuékhoz. Hétfőtől ovis :)

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi: de jó, dejó, dejó, h panka megy az oviba. és szerinted hogy fogja feldolgozni, h el is költözik, meg az ovit is kezdi? mondjuk így, h anyukád lesz az óvonéni, így könnyebb lesz neki.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jaa, nem anyu lesz az óvónéni, hanem a kiscsoportba kerül, ahol az ő korosztálya lesz. Én is ide jártam, és a vezető óvónő segített. Nagyon rendes tőle. Szóval, Panka egyszer már járt ide egy hétig, amikor anyuéknál volt, és nagyon tetszett neki. Most is nagyon várja. Ma kapott váltócipőt. Tulipán lesz a jele, nagyon várja már őt mindenki. Az persze megnyugvás, hogy anyu ott lesz az épületben, de alapvetően másik csopiban. Szerintem ez egy nagy mérföldkő lesz mindenki életében. Tudja Panka, hogy nekem be kell feküdnöm, hogy Zsófi egészséges legyen és én ne legyek cukorbeteg (mindenkinek elmondja, hogy anyukááám cukorbeteg). Igyekszem készülni lelkileg, mert már nagyon kevés van hátra, de tudom, hogy sikerülni fog. Biztos nagyon nehéz lesz. Panka este tuti hiányol majd, de meg lehet neki magyarázni....

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi: igen, ez minden zsófi miatt van.

figyu! ugye a ti nevezek is zsófia.?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ÉLJENEK A ZSÓFIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Zsuzsi, nagyon okos nagylány Panka! Hidd el, hogy minden rendben lesz, bár biztos, hogy rettenetesen fogtok hiányozni egymásnak... :roll: De mindezt Zsófiért és Érted teszitek és hamar el fog telni ez a kis idő! November végén vagy karácsonykor már csak mosolyogni fogtok az egészen... :wink:

Kati, amiatt ne aggódj, hogy Zsófika egyik mérete ilyen, a másik meg amolyan. Gergőnek (és anno Bencének is) mindig a combcsontját mérték kb. egy héttel fiatalabbnak, mint mondjuk a buksiját. Most viszont tök arányosan néz ki. :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: köszi, de a mértetek miatt nem aggódok, mert eddig tiszta "anyja lánya". hosszú láb, nagy orr, kicsi, hosszúkás fej. az én lányom!!!! :oops: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kata SZÍVBŐL GRATULÁLOK Zsófikához!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kati

na akkor vásárolgathatsz rozsaszin rucikat :wink: :)

KépKép
bettike83
 
 


Kati: Igen, Zsófia :) Hátha valami kutató vagy igazgató lesz :D HEhe...

Csillag: Igen, Panka ügyi, de azért ma egy kicsit pityergett, hogy szombaton megy a nagyiékhoz. Majdcsak kibírja valahogy. A húgomék is a férjével anyuéknál laknak, lesz kivel játszani :) Majd megoldják. Valahogy. Nekem most másra (is) kell koncentrálnom... Muszáj, hogy még bent maradjon ez a lyány...

kovacszsuzsi
 
 


hahóóóó!

én már ébren vagyok, igaz, még ágyban.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, gratulalok Zsofikahoz!! Tiszta anyja ez a gyerek azt mondod? Raadasul lany is ugyhogy valoban Rad fog hasonlitani!:)

Zsuzsi, Panka ugyes nagylany mar! Kesz felnott! Neked kitartas csajeee, tul leszel ezen is es minden rendben lesz!! Csocsi!

Virag, ne aggodj, Neked ugy lehet Gergo meg tovabb bent is marad, mint gondolnad! Veled is minden rendben lesz!
Bence nem semmi! Mar ami a bilizest illeti!:)

Nika, mikorra is nem varod?????

Nita, Nalatok mizus?? Gyerkocokkel azota is minden rendben?
Vendég
 


Mára:) de megjött most voltam wc-n és hát bekopogott piri :(:):):):) de..... 30 napra:) én már ennek is örülök :)

Kati: gratula a kis Zsófihoz :)

Zsuzsi: sok sok türelmet és kitartást ++++++++++++++++++

csillag:Bence nagyon ügyes látom kezd ráérezni az ízére a dolognak menni fog ez :):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!!!!!!

Bogi köszi azóta is minden rendben van....hála az égnek!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Takaró, baldachin, stb.
Majd én is vadászok képet, de mi Regina születése után sokat ingáztunk, laktunk anyuéknál is, meg aztán két albérlet is, szóval többet költöztünk mint a madarak.
Regi még tavaly is hálózsákban aludt, most már nem biztos hogy kényelmes lenne neki, de egyellőre polár pléddel alszik, nagyon szereti, és éjjel is meleg volt, szóval nem fázik (egyébként is ő már szól ha fázik). Viszont body, és pizsama, szóval így a dereka semmi képpen sem látszik ki, és nem fog fázni.
Baldachin most sem lesz. Viszont a kiságyat körbe szoktuk plédezni, most inkább varratok vastagabb (vatelinos) oldalvédőket, mert állandóan ott koppant a keze, vagy lába.

Csillagvirág
Ez az olcsó túri a Rába mozi oldalánál van, illetve kicsit lejjebb, ha mész ki a parkolóház felé, de nem mész el addig....Régebben divatárú üzlet volt itt, én csak (meg sokan mások is) úgy hívtam hogy a lemenős, mert egyből a járdáról lefelé van egy lépcső. Ugyanilyen üzlet mellette a Somogyi Electronic, ha még meg van, de régebben az volt. Nincs akkora választék, de ki lehet fogni.
Én ma megyek védőnöhöz, pont azon gondolkodtam én is, hogy most ebben a sok ruhában biztos sokat mutat majd a mérleg. Nagyon hideg van, tegnap elindítottuk a fűtést is. Már majdnem megfagytam, és a ruhák sem bírtak száradni.
Te mikor mész jövő héten uh-ra? Valamikor én is megyek, majd holnap kiírja a doki az időpontot, gondolom szerda, de majd meglátjuk.

Kati
Gratulálok a kis nunishoz, ez azért már elég jó %-os arány. Nekem Reginél a 18. hetes uh-on 90 %-ra mondták, hogy lány, és tényleg az lett.
Nagyon édes lehetett, ahogy bealudt. Enyém baba is nagyon aktív lett az utóbbi pár napban. Tegnap sokat mozgott, és most is érzem, hogy mozgolódik, de ő olyan kis finoman, nem rúgja szét az oldalam. Reginél ilyenkor már apa is érezte a rugását.

Zsuzsi
Biztos jó lesz az ovi a kislányodnak! Regi is nagyon szereti, és szükségük is van gyerektársaságra.
Vendég
 


Rita, köszönöm az info-t a turiról, majd egyszer én is elmegyek. Egyébként most, hogy olvastam a soraidat, eszembe jutott, hogy láttam én már ezt a boltot, csak még soha nem mentem be. Ezen az utcán szoktam végigmenni (pontosabban araszolgatni reggel a dugóban...) kocsival amikor megyek dolgozni.
Uh-ra hétfőn kell mennem, már nagyon várom! Most, ha minden igaz, a férjem is jön velem, úgyhogy valamikor délelőtt megyünk. Bencét elviszem Anyukámhoz, ott marad majdnem egész nap, mert délután 3-ra meg megyek dokihoz.

Nika, sajnálom pirit... a 30 napos ciklus viszont tuti jóóóóóóóóóóó!!!!!

Zsuzsi, az jó, ha ilyen nagy "társaság" lesz Panka körül! Biztos jól lefárasztja majd a sok új élmény!
Te pedig nagyon jól mondod, hogy tartsd csak bent azt a lyánykád a pocidban még egy jó darabig!

Bogárka, köszi amit Gergőről írtál, de túlhordani azért nem szeretném... :D mondjuk nem valószínű, hogy így lenne, mert tudom, hogy abban a hónapban, amikor fogant, csak félidő előtt "készülhetett"... Utána beteg volt Bence és nem azzal voltam elfoglalva, hogy bújjunk Apával... :wink:

Kati, most már táppénzen vagy???????? Vége a munkának???

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok!

kati! h sikerült a húsgombóc?

KépKép
dike
 
 


jaj nem akartam még elküldeni...sorry!

kati! örülök a h minden rendben a kiscsajjal:)kép nem készült?

csillag! nagyon ügyes Bence!

Babaszobák tetszenek nagyon!

zsuzsi! kitartást neked!

nika! sajnálom pirit, de tényleg jó h csak 30 napos volt, remélem hétvégén nekem is megjön és ma 27. napon vok.

na lányok tegnap voltunk ugye Győrbe. prolaktinom jó lett, spermavizsgálat eredménye nagyon sokat romlott a páromnál, de még elég a sima lombikhoz. felírta a doki a szurit, gonalt kell nyomnom a 2. naptól 4.ig 150et utána 112.5 aztán 6. nap vérvétel és ultrahang!

úgyhogy most boldogok vagyunk kérek egy kis mensi meghozó drukkot!!!!!

KépKép
dike
 
 


Dike NAGYON NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dike, drukk a mensihez!!! Aztan drukk mindenhez!! Legyetek meg ennel is boldogabbak!!!

Virag, nem uuuuugy ertettem a Gergo pocaklakast, hogy tuuuul, hanem csak, hogy kesobb fog jonni, mint mondta a dokker. Tudooood...hogy ne jojjon elobb... :oops: Jo lesz az, ugyes ez a Gergo baba, bent marad amig kell, a mehszajad rendben lesz.

Nika, jol raereztem pirire! Jobbkor nem is kerdezhettem volna. Pedig tuti van Nalatok is lelek csak meg nem jovik. Kivar! Ez csak jo, ugyis tudja mikor van itt az ido.

Csocsi mindenkinek!
Vendég
 


Dike, drukk-drukk-drukk MINDENHEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogárka, OK, én is tudom, hogy Gergő f@sza csávó lesz és tudja, hogy mi a dolga!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csajok, csináltatok a Zuramnak zongorabillentyűs tortát a szülinapjára. Annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


szaisztok!

dike: piri jöjjön hozzád! bogié és monáé. szerintetetk jó idő van monáéknak?
a húsgombóc fini lett, köszi.

mia: fotót majd rakok fel. egyébként megint videót kaptam, majd onnan fotózok egy aranyosat.

csillag: nem is gratuláltam bencéhez és a bilizéshez!!!! látod! jó anyuka vagy!!!!!! és ezt bence is tudja, érzi!!!!
táppénz. hivatalosan már igen, de még be-be járok, de csak képességfelméréseket tartok.
mondjuk ma egész nap almát szedni voltam anyósomékkal. jól esett, de nagyon elfáradtam. én csak szedtem és a többi napszámos pedig elhordta az én vödrömet is.
babóckám is jól bírta.

bogi: ti hogy álltok? párocskád "baja"??? ugye rendbe jött. suli??? perfekt vagy már???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virág majd muti azt a tortát:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati, koszi, uram a gyogyulas utjan.:) Mar sokkal jobban van!:) Sot!! Egesz jol van!:) :D Suli megyeget, csinalom, perfect meg nem vagyok de...alakulok. Jovo7utan van egy vizsga de csak kicsi es ha sikerul akkor megyek az advance csoportba. Valoszinu inkabb a business englisht kezdem el az jobban vonz es erdekel.
Az tok jo, hogy kepessegfelmereseket tartasz, vegulis mar kotetlen vagy, ""-ben ertve, klassz idoszakot van, elvezd!!:)

Viragom, a tortat mutiba kuldjed el nekunk! :wink: Vagy neten nem lehet megtekinteni? Vagy de?

Zsuzsi, meselj meg, hogy vagy?

Nita, orulok, hogy gyerekkel minden rendben! Csak igy tovabb! Stram srac/ok!
Vendég
 


MOst írom másodszor ezt a hsz-t... :evil: kidobott ez a g..nyó rendszer... :evil: :evil: :evil:

A tortát majd csak szombaton tömjük be az arcunkba, akkor lesz az ünneplés. Étterembe megyünk Apával és Bencével és utána itthon lesz a tortaevés. Majd lefényképezem és megmutizom. Meg persze küldök Mindenkinek egy-egy szeletet!

Bogárka, örülök, hogy jobban van az Embered. Gyógyuljon meg teljesen és persze minél hamarabb!!!!!!!!!!!
Az is szuper, hogy ilyen szépen haladsz a sulival! Biztos jól fog sikerülni az a kis vizsga. A business English pedig jóóóóóóóóóóóó választás! Neked úgyis erre van szükséged!
Nálatok most is jó idő van? Itt egyszerűen meg lehet fagyni... Tegnap be kellett fűtenem, mert befagyott a sejhajom a lakásban... :evil: Annyira gáz, hogy júniusban pár alkalommal MÉG be kellett fűtenünk, most meg MÁR... :evil: Azért el tudnék viselni még egy kis vénasszonyok nyarát...

Köszönöm (Bence nevében is) a bili-dicsiket! :D Tényleg nagyon ráérzett a dologra. Pár hete egy lyukas garast sem adtam volna azért, hogy ez valaha ilyen flottul fog menni. Ma már csak a WC-re akart ülni és mindig tök ügyes volt, hogy időben odaértünk és gyorsan el is végezte a dolgát. Ez annyira jóóóóóóóóóóóó!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


jaj csajok olyan drágák a forma torták :cry: :cry: :cry: :cry:
16 szeletes 9800ft :x :x :( :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


A Zuram tortája sem lesz olcsó... kb 7500-8000 Ft és az is 16 szeletes... Ez úgy jön ki, hogy a tortarész kb. 3500 Ft a marcipán pedig súlyra megy...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok!!!!!!

Döntöttem Barni még úgy se értékeli a forma tortát....lesz szép szines sima tortája és inkább veszek még játékot vagy ruhát neki.......
szerintetek?!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, szerintem sem kell ilyen drága formatorta egy egyéves fiúcskának. Biztos jobban örül majd a játéknak vagy hasznosabb lesz egy ruha.
Bencének mi is idén csináltattunk először ilyen fajta tortát és igazából rá se nézett... Ő nem egy sütievő gyerek... őszintén szólva egy falatot nem evett belőle. (nem is tudom kitől örökölte ezt, mert a férjemmel mindketten bírjuk az édességet...)

Ha viszont mégis ilyen tortát szeretnél, akkor tudok valakit ajánlani. A 2010 novemberi babák topikban van egy csaj (Sophie27), aki Szigetszentmiklóson lakik és valahol háznál süttetett egy gyönyörű formatortát a kisfiának 4000 Ft-ért. Ha gondolod, írj neki és majd elmondja, hogy hol van a néni aki tud ilyeneket sütni.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Szia Csajok!

Nita, jo lesz a jatek is. Inkabb sussel Neki palacsintat azt tuti 2 pofara zabalja majd es nem kerul meg 4 ruggggodba se!:):) :lol: Egy eves kis nunuke meg, azt se tudja mit lat, a palacsintat tuti ertekelni fogja!!:)

Virag, jo lesz Nektek, mentek etterembe! Tiszta uuuuuri muri!!hihihi A tortat nagyon varom, kivancsis vagyok milyen lesz, tuti nyalcsorgato. Tisztara csorog is a nyalam, mindenki tortarol irogat en meg ehen halok pedig most ettem fullra magam. Na de egy tortaaaa....vagy egy rakoczi turoooos, aaaaa, hami, hami!!!
Virag egyebkent itt jo ido van. Sut a nap, lerohadt ma rolam a farmer.

Kepzeljetek. Elment tolem a kis lelek. Allitolag azert mert megijedtem a felelossegtol...:( Szoval en ezt nem ertem. Ezek a lelkek csak igy jonnek-mennek?? Es aki valoban nem all keszen gyereknevelesre, onnan miert nem mennek el? Tolem meg...miert igen??? En mar ezt az egeszet nem ertem. :shock: :?
Vendég
 


Bogárka, ma itt is süt a nap! VÉGRE pulcsi nélkül mehettem ki egy kicsit a kertbe!!!!!!!! (az már más tészta, hogy alig bírok állni a lábamon, úgy fáj ma mindenem... ) Délelőtt itt voltak a szüleim meg az apósom és a férfiak tűzifát pakolta, Anyu játszott Bencével, én meg főzőcskéztem. egész délelőtt a konyhában álltam... nem megy ez már nekem... Pedig délután még el akartam menni a tecsó-ba venni pár dolgot, de azt hiszem ez ma kimarad...

Biztos, hogy elment az a kicsi Lélek???? Beszéltél a kinezes nővel? Én is megijedtem a felelősségtől amikor megtudtam, hogy Bence úton van... mondjuk igaz, hogy ez az érzés csak akkor jött elő miután már megfogant... előtte nem... (de szerintem ezzel mindenki így van... mármint, hogy megijed egy kicsit mikor kiderül, hogy nincs már egyedül...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, szupi, hogy szansajn van otthon is. A konyhaban allassal vigyazkodjal, pihengessel. Kis "semmiseg" ugyan de mar a 30. hetben vagy, vagyis 31.ben! Meg szep, hogy kifaradsz! Nana! Pihikezzel!!
Igen, irtam a kinezes nonek es irta, hogy lelepett a kiscsaj! Ha ilyen betoji es nem vagany, nem is az en lelkem volt! :lol: :lol: :D Viccen kivul, hat ezaz, hogy mindenki berezel egy kicsit, ezert fura nekem is, hogy elment. Mindegy, majd lesz valahogyan! Mar mondtam neki jojjon vissza es ha ugy erzi akkor jojjon koltozni, varjuk.:) Szoval..varok, varunk. :roll:
Vendég
 


Tobbiek!!! Gyertek Ti is! Ketten tartjuk a fronot ha` nehogyma`!:)

Beze, Veled mizus?? Tegnap voltal eszemben delutan, nem csuklottal??

Mijjjaaaaa!!! Kuksizzal mar be ide! Ezer eve nem irtal!
Vendég
 


Hellosztok!

Én itt vagyok, csak zugolvasok... Nem nagyon volt most kedvem reagálni. Minden oké, csak egyre közelebb kerülök a búcsúzáshoz :cry: , és ettől mindig rossz kedvem lesz. Pankát már holnapután viszik anyuék, hogy hétfőn kezdhesse az ovit. Annyira édi, mostanában mondja, hogy ne menjek kórházba, majd ő vigyáz rám. A szívem szakad meg :cry: . Csajok, ez nagyon rossz érzés.

Nita: Szerintem sem kell egy egévesnek feltétlenül formatorta. Nekünk Pankának mindig rendes tortája volt, volt olyan is, hogy nem cukiból, hanem Auchanból (meglepően jó a cukrászdájuk). Csak most a 3. szülinapján volt ez a tortája, de ez 6500 Ft volt, és legalább 22-25 szelet jött ki belőle. A normál cukiban rendelhető torták nagyon drágák. Sajna...

Virág: Vigyázz magadra!!!

Csajok, bocs, de nem emlékszem semmire, hogy mit olvastam, teljesen kivan az agyam... :oops: :roll:

Jaaaj, Dike: Drukkolok a mensinek!

kovacszsuzsi
 
 


ZSuzsi, puszilom, ölelem a kicsi lelkedet!!!!!!!!! Annyira megértem azt, amin most keresztülmész... Tudom, hogy hiába mondja mindenki az észérveket és tudod Te is, hogy mit miért kell tenned, az elválás Pankától életed talán legnehezebb feladata lesz... Erre nincs szó... :roll: csak annyit tudok mondani, hogy nehezen, de túl leszel rajta és a végeredmény feltörli majd az összes könnyedet...
(na, erre most én is bőgök...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillagom: Ne sírjunk, mert az nem jó. Én már így is annyit bőgtem... Köszönöm a szavaidat! Majd sokat jövök netre...

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi, OK, de akkor Te se sírj...
Neked is sokat csuklik Zsófi a pocidban? Gergő iszonyat módon edzi a tüdejét... naponta 4-5 alkalommal is csuklik. Éjjelente, ha kimegyek pipilni mindig felébred ő is, azonnal kortyol a magzatvízből és persze csuklik... ja, meg vagy fél órán keresztül tornázik még egy kicsit... Jó-jó, értem én, hogy egy kisfiú legyen kisportolt, de miért kell ezt éjszaka csinálni? :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Panka nagyon sokat csuklott, Zsófi nem annyira, ő inkább csak mocorog. De nagyon sokat. Sokszor ő is éjszaka. :shock: De engem most már kezd zavarni. :oops: Olyan nagyon lent nyom, hogy csak na... Fáj a szeméremcsontom. :roll:

kovacszsuzsi
 
 


Virág köszi!!!!!!!!!!!!!!
most már tényleg sima torta lesz mert kap több ajándékot is.......

Bogi majd jönni fog az a baba..........ne akard ennyire,............nem szabad................

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jo reggelt, jo napot Csajok!!!

Zsuzsuka, az elvalas bazi nehez.:(:( Nem tudok mit irni, hulyeseget meg nem akarok. Nemsokara dupla anyuka leszel es nem is fogsz emlekezni erre az idoszakra. Tarts ki Mi Zsuzsink! Veled vagyunk!!! Puszi!!!!

Virag tanar neni jelentem ma logok az iskolabol. :? :shock: :oops: Mmmm, igen mert mar unalmas. Eddig adott valami ujat de mar hooot, unom. Meg 1 hetem van es veeeeegeee!!Aztan megyek interjura. Na, erre kivancsi leszek.

Nita, okes de ugy erzem, nem akarom ugy nagyon annyira, ugy vagyok vele, ha jon, jon, ha nem, nem. Csak nemtom ez a kinezes no beszel ossze-vissza vagy mi van?! Na, mindegy vegulis ugyis ugy lesz ahogy meg van irva.

Nika, irtam mar, hogy :( piri?? Vagy csak akartam. A 30 nap is nagyon jo hir! :wink:

Ugyan Mona hogyan ter haza?:) Monak lesznek? :D
Vendég
 


Bogárka, akkor most adjak Neked igazolatlan órát????? :lol: A jövő hetet is ki fogod hagyni? Ugye azért nem...
Interjú???????????? Mármint JOB INTERVIEW??????????

Monára én is kivi vagyok... :wink: meg arra is, hogy milyen időt fogtak ki...

Nita, szerintem jól döntöttél torta ügyben! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nita, sztem is jol dontottel torta ugyben. Ugyis a felnottek fogjak enni.:):) Megenni nagy reszben.:) Edes szajuak!hihi

Virag tanar neni ne tessek igazolatlant adni!!! :lol: Eddig olyan jo kislany voltam es itthon is sokat tanultam! Es aki nem log az nem is igazi diak! Az streeeeebeeeeeer!!!! :D :D :D :lol: :lol: Persze nem nappali sulira ertem hanem csak ami tanfolyam!!:):)
Veled mizus ma Viragom? Pocak? Faradtsag?
Vendég
 


Bogárka, na jóóó, akkor szemet hunyok a lógás felett. :lol: Időnként tényleg jár az ilyen.... :lol:
Köszi, most jól vagyok, nagyon jól aludtam még pisilni se kellett felkelnem. Hurráááááááááááá!
Most csak itthon teszek-veszek. Mosnom kell pár adagot, meg a fürdőt pucolom ki és palacsintát sütünk Bencével.

Ma temetik a sógornőmet, de engem nem engednek elmenni... nehogy a nagy érzelmi stressz rossz dolgokat műveljen "bennem"... :cry: Biztos, hogy az elmúlt napokban emiatt is voltam egy kicsit carabbul...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nita
Egy kis fantázia, és magad is tudsz készíteni forma torát, negyedannyiért, nézz körül a neten számos lehetőség van.

Zsuzsi
Biztos nehéz lehet az elszakadás. Kitartás! Panka jó kezekben lesz, és az ovi biztos leköti majd a figyelmét.

Csillagvirág
Regi nekem is sokat csuklott, 5-6-szor is.

Helyzetjelentés:
Szerdán védőnőnél voltam most járok +1 kg-nál. Az orvosom szerint meg végre behoztam a kezdősúlyom. A vérnyomim alacsony volt 80/50, de nagyon nyomi is voltam, el bírtam volna aludni a váróteremben.
Csütörtökön meg orvosnál voltam. Méhszáj 3000, de az orvos szerint ha pontosak akarnánk lenni 3100, de ezt azért nem írja a kiskönyvbe, mert szerinte a másodszor/többedször szülő/terhes nőknél már a külső méhszáj nem zárt teljesen. Viszont szerinte teljesen jó a méhszáj állapota, második babánál.
Jövő héten pénteken megyek uh-ra, azt mondta most már jobb szeretik a 20. héten csinálni a második genetikai uh-ot.
Szívhangot is nézett, nagyon szép erős, és szabályos volt. Nagyon aktív volt babóca, rúgott is egy nagyott a kezéhez, amikor a hasamat tapintotta ki.
Elmondtam, hogy javarészt milyen keményedéseim vannak, és szerinte ezek ártalmatlanok, ezek a braxton hicks (na nem biztos hogy így írják, de tudjátok mire gondolok) féle kontrakciók, és még hasznosak is a szervezetnek, a méh vérellátásának. Egy csomó minden kérdeztem, és szokásához híven részletesen válaszolt. Szerintem kb 40 percet bent is voltam. :oops: De mondta hogy nyugodtan kérdezzek.
Vendég
 


Végre sikerült egy laptetűűű!!!
Ha nem bánjátok megtartom a pénteki uh-ra :) Talán még nem is volt laptetőm!
Vendég
 


Virag, igen, lehet, hogy jobb ha nem mesz el. Eleg az ha otthon gyujtasz egy gyertyat es gondolsz ra.:( Sajnos nem csak oromteli dolgokon megyunk keresztul. Eletunk resze ez is.:(
A palacsinta biztosan fincsi lesz. Lehet en is sutok par darabot, koszi az otletet!!:):)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?