Új privát üzeneted érkezett!

na itt vannak:

ez a vendégszoba. majd egyszer talán második gyerekszoba lesz:
Kép

ezek egy kis zuhanyzó és wc. a nagy még nincsen készen. abban még csak linóleum van, meg egy mosdókagyló. ott fogok idén mosni, szárítani. íme a kicsike, még itt is polcok hiányoznak:
Kép
ez is az:
Kép

és íme a hálónk:
Kép


bocsi, ha hosszú és sok volt! :oops:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Bogi, ez nagyon izgi, hú, nagyon drukkolok, hogy az a kicsi lány már a méhed felé utazzon, lehet, hogy ár be is fészkelte magát! :wink: De jó!!! :D Elsőnek tökéletes a kiscsaj, utána jön a kisöcsi. :wink:
Megpróbálom a bizományit, de nem fűzök hozzá nagy reményt. :(

kati, most top rider-ünk van, nem szeretem, látom a hibáit/hiányosságait.

Nita, tök jó ötletet adtál, azóta azon gondolkodom, mit adjak ajándékba. :wink:

Bocsi, nem emlékszem, ki kérdezte, az új baby merc agat lux lenne, vörös-grafit színben. Mindjárt hozok egy linket.

Csillag, akkor is ügyi van nagyon, le a kalappal! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_ho ... 65476.html
Ez a linkje, lejjebb van a színválaszték.

Hú, de rugdos Marci, lehet, hogy ő is szeretné? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

kati, nagyon szép! :D Gratulálok!

A védőnő nálam 1x volt kint, amikor már bőven elhagytam a 30. hetet, első hónapban hetente jött, aztán havonta, szeptember óta pedig már nem is jön ki, mi megyünk. De nekem szerencsém van vele, rendes nő nagyon.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


csillag! Gergő szép választás!

Bogi! drukkkkk!!!:))

nika!! drukk neked is!!!!:)

mia! szépen növöget a picike! képet nem kaptál?

kati! csini vagy, és nagyon szép a pocid! Matyi aranyos:) kicsit talán sokat pörögtél takarítottál, lehet azért fáj!pihizz!!! szép a lakás!grat!

zsuzsi! de szupeer h jó az eredmény!igyál sokat!


velem semmi kül..nagyon várom a keddet!:)

KépKép
dike
 
 


beze: "felizgattál" ezzel a babakocsival. annyi kivetni valót találtam eddig benne, h a vázra nem lehet külön feltenni a hordozót. és azt gondolom, h így elég nehéz mózesestől ki-be tenni a csomagtartóba.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati, örülök, hogy neked is tetszik. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, halali ez a kocsi. 3-4 szinben teljesen felnyomta a pulzusom, nagyont tetszik egyik-masik! Vagany! Hihetetlen, hogy mennyire szamit a szinosszeallitas! Elkepeszto! Jo, hogy igy vegig mutatja az osszes lehetoseget, olykor racsodalkoztam, hogy jeee, ez ugyan az a kocsi??? Arban nem tudom ez milyen kategora, lattam how much csak ez korrekt vagy ennel vannak olcsobbak is es jok? Dragabb van, azt tudom. :D

Dike, Neked is druuuuukkkkkkkkkkkkkk anya!! Kedden mesz? Az mar itt van!! Ne haragudj, be vagyok ragadva, miert es hova mesz kedden???

Kati, tetszik a lakas! A csempe szep! Anyukameknak is bordo van, az is tetszik de a Tietek valahogy szolidabb, olyan finomabbak a szinek. Szep!
Vendég
 


dike: én is drukkolok neked keddhez. miért is mész? megint kaáli?

köszi a dicséreteket, még van mit finomítanunk a ház összes helyiségén, de majd szépen lassan minden meg lesz.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


A mi lakasunk nincs ekkora megis honapokig rendeztem. :lol: Tulajdonkeppen 3 foto es kesz az egesz lakas! :lol: :lol:
Vendég
 


Bogár : nekem is van olyan ismerősöm akinek attila a neve de mindenki csak matyizza és hallgat is rá :):):)húúúú de izgi :):):) olyan jó lenne akkor ha most összejönne nektek :):) ezzel a kinezes nővel nem tudsz rólam beszélni? vagy el lehet őt érni valahogy?

nekem is Gergőnek van anyakönyvezve Gege :) én nem akartam Gergelyt :9

Kati szép a lakásotok :)

csillag én már tényleg ne fűzök hozzá semmi reményt csak egyszer voltunk együtt apával jóval pé előtt:(:) szóval én ezért nem adok neki nagy esélyt de ma is szurkált hasam alja de lehet csak bebeszélem magamnak.

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, ez a no csak ugy tud segiteni ha mar latott Teged szemelyesen, beszelt Veled es erez Teged es a rezgeseid. En voltam Nala 2x ezert tudja, erzi amit kell es angyalok is segitenek Neki de ehhez az kell, hogy ismerjen.:( Sorry, nem tudok erdemben segiteni. Pedig jo volna!!!

En mar lehet hulye vagyok de keszitettem magamnak egy csesze zold teat es bele is ittam de ugy emlekeztem, meg van, szinte meleg a torkom meg mindig miota lenyeltem mert forro volt. Nyulok a poharhoz az meg ures! De ez meg semmi! Hideg is! Mint amibol nem ittak mar vagy 1 oraja! Lehet megitta elolem a gyerekem????!!! :lol: :D Lehetetlen, hogy ures es HIDEG legyen a poharam meg a nyelocsovem is meleg!! :shock: A gyomromban is erzem a meleg teat! Csajok ez mar nemzetbiztonsagi ugy! Hivom az ugynokoket! Most mehetek uj teat fozni! Ki erti ezt???!!!!! En...nem!

Nika, ne is fuzz hozza remenyt mert akkor jon ossze! A vegen meg azert nem estel eddig teherbe mert majd Velem fogsz!!:):)hihi
Nekem meg olyan, mintha most lenne pe-m. Fel vagyok puffffadva, faj a hasam, szur a petefeszkem es es tele vagyok pattanasssal 2 napja ami pe-kor van! Shock, Shock, Shock :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


nika, bogi: hajrááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Katiii, kosziiiii!!!! :D :wink:
Vendég
 


Nika szorítunk helyet Neked is!

Zsuzsi gratulálok az eredményekhez!!! Csak így tovább, ne is legyél szomorú!

A papámat hívták Mátyásnak, gondoltam rá, ha egyszer majd úgy alakul akkor a Fiam is ezt a nevet fogja kapni!

Bogárka akkor hajrá, örülök a Kicsi Lelketeknek!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Kati nagyon szép a lakásotok!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, lehet mar Nalatok is van egy! Ketto???:) Indulas elott mondd magadban Neki, menjen Veletek nyaralni es ha lehetosege van ra, koltozzon be a pocakodba mert varjatok nagyon az erkezeset!:) Es akkor megy Veletek!:) Es akkor horvat baba lesz!:) Marmint fogantatasilag! Az mijenkmeg londoni! hihi
Vendég
 


Bogárka, nekem is az villant az agyamba, hogy ha 1 hete múlt el a mensid, akkor most van valamikor pé-d!!!!!!!! Jaj, de jóóóóóóóó, akkor adj zöld utat annak a Lelkecskének!!!!!!!!!!! +++++++++++++++

Beze, nekem is tetszik a babakocsi! Vess be valamilyen női praktikát és fűzd meg a Férjedet, hogy nektek EZ A KOCSI KELL!!!!!!

Nika, az nem baj, ha nem azt várod, hogy sikerült! Így még izgibb!!!!!

Kati, nagyon szép minden Nálatok! A fürdőnk nekünk is pont így van elrendezve annyi különbséggel, hogy a törölközőszárító helyén van egy plafonig érő keskeny, fehér szekrény. Nálunk nem volt hely nagyobb fürdőszobára (a mi házunk egy hétvégiházból lett átalakítva), így a mosógépem a konyhapultba van beépítve.

Dike, nemsokára itt a kedd! ++++++++++++++++++++++++

Húúúú, Csajok, én úgy belilahagymáztam vacsinál, hogy csak úgy bűzölgök... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi, Csillag, köszönöm szépen, aranyosak vagytok! :D

Bogi, akkor hajrá, apára fel! Csillag jól mondta, kellenek a csajok is!!! :D

Csillag, egészségedre! :wink: Én is nagyon szeretem, főleg zsíros kenyérrel, de csak reggel szoktam enni, este nagyon kiszárít, és akkor többet iszom, aminek a vége többszöri p.járat... :roll:
Felrakom holnap a régi babakocsinkat, 20-ért csak elviszik, és akkor megveszem az új szerelmemet. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Viragom ne aggodj en uberellek, ugyanis fokhagymaztam! 3 cikkejt ettem meg es egyik sem a kis meret volt!!:) Apat nem zavarja! Akkora maaak!!!! Imadom a hagymat, fokhagymat, minden nap eszek delutan ha mar nem megyek sehova! Remegek ertuk de komolyan! Muszaj ennem! Kivanom, rendesen kivanom! A drukkot koszi!:):) Tuti most van pe-m vagy volt tegnap, vagy valami ilyesmi. Majd kiderul jon e ez a gyerok! Azt mondta aZuram, hogy ugyis ugy lesz ahogy lennie kell. Micsoda kozhely! :D :D A furdonk nekunk is picike, ket ember lapjaval fer el benne.hihi najoszt, kevesebbet kell takaritani!! :D :D :D
Vendég
 


huuuu, Beze!! Ez jol hangzik!!!:):) Szoritok, hogy elvigyek!!:) A regi milyen, megnezhetem? Marmint neten, megirod a tipusat?
Vendég
 


Bogárka, vatera-s linket tudok neked feltenni, a miénk is ilyen, csak sötétkék-világoskék.

http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_ho ... 62490.html

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, a lilahagyma zsíros kenyérrel jól hangzik, én is szeretem, de most csak egy sima vajas gépsonkás szendvics mellé ettem. A bajom csak az volt, hogy hiányzott egy jó pohár vörösbor hozzá... hát, igen, mindig csak a szesz...ahogy a Zuram mondaná...
Az én régi babakocsim is még a bizományis nőcinél van, de én úgy csavartam a dolgokat, hogy előbb vettem meg az újat, mint ahogy beadtam a régit. (Mondjuk volt rá okom, mert ugye használtat vettem a Teszveszről és ott bizony nem lehet várni...) A régiért én is 20.000 Ft-ot szeretnék kapni és nem érdekel, hogy mikor lesz rá vevő, hisz van helyette másik.


Bogi, a fokhagymát meghagyom Neked, az az a hagyma, amit nem csipázok magában.. bezzeg a Zuram! tegnap is teletömte az arcát vele és egész éjjel a képembe lehelte... :P

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Beze, ez sem rossz de az uj, az vaganyabb! :wink: Koszi a linket, cukkendrol vagy!:)

Virag, Te meg leheld ma ra a lilahagymat!:):) Neked milyen az uj kocsid?? Mutattad mar? En nem emlekszeeeem... :shock:
Vendég
 


Bogárka, a Zuram is behagymázott velem...
a kocsit mutattam már, de ez az:

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http ... CC4Q9QEwBQ

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogárka szorítok Nektek!!! Remélem nálunk is van egy kicsi Lélek, mert már nagyon vágyom rá! Tényleg csak egy pici baba kell már ahhoz, hogy igazán boldogok legyünk. Nah akkor hajrá babásodjunk!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Hajrá Mona!!!!!!!!!!!!!!

Hajrá Bogi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajrá Nika!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajrá Dike!!!!!!!!!!!!!!!

Hajrá Pampi!!!!!!!!!!!!!!!!

(ugye senkit nem hagytam ki...?)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mona, koszi, en is drukkolok am Neked mar regota de majd mmmmmost!!! Most osszpontositok esss jon is a baba!!! Figyu! Ne is gondoljunk ra es akkor jon ide is, oda is meg mindenkihez akiket Virag felsorolt!
Viragom, jot nevettem az osszes nevet osszeszedted! Jo fej vagy!:)
Ez a babakocsi is nagyon pepec! Bocsika de tenyleg nem emlekszem, hogy lattam mar, pedig foltetted, fol hat ha irod de en...hule vagyok es nem emlekszem. A szine milyen? Ha nem viszi el senki decemberig, bar vigye, eskuszom en megveszem ennyi penzert Toled de csak ha addig valoban jon ez a lany! Huuu, lany nevem nincsen, egyiket sem erzem magamenak. jajjjj. Legyen inkabb fiu! :lol: :lol:
Vendég
 


Beze de az is lehet, hogy a Tied veszem meg! Amelyiken nem adjatok el es valoban jon ide a gyerek, en atveszem. Komolyan. Decemberben ugyis megyunk haza. Persze addig adjatok el!! :wink:
Vendég
 


Bogárka, amit mutattam babakocsit az az "új", amit most vettem (ezt kérdezted).
A bizományis nőcihez ezt adtam be (arról nincs kép, de átalakítható sportkocsivá):

http://www.bergon.hu/tkepek.php?p_id=163&kep_id=1727

A színe sokkal szebb, én ugye zöld mániás vagyok, így khakizöld az egyik alapszín, a másik pedig ezüstös-szürkés és benne khakizöld virágminta (olyan vékonyan, csak a körvonalakkal megrajzolt virágok... mint amilyet gyerekkorunkban a suliban körzővel rajzoltunk...)
De szerintem Neked nem a mi kocsink kell. Sokkal jobbakat találsz kint Angliában. :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, ez is tok jooo!!!! Itt jo kocsit???!! Ahhhhaaa! Ami tetszik, 200 font folott van. Tegnap lattam egyet, eeeeejjj, dejjooooo, nezem az arat 465 font!! aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Biztosan van olcsobban is csak ugye, meg nem vagyok rautalva a keresesre! :wink: :D Na, en eltuntem, megyunk Apaval egy egesz napos kirandulasra. Lemegyunk Dover fele vegig a tengerparton es megnezunk 4 kastelyt.

Legyetek jok!

Szep napost! :wink:
Vendég
 


Bogárka, érezzétek jól magatokat! Amúgy meg irigy-irigy... itt természetesen szakad az eső... :? :? :?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jó Reggelt!

Bogi,Mona,Nika,Dike,Pampi ++++++Drukk,Szorítok Nektek!!!!!♥

Kati:csodaszép a házatok,szívesen laknák benne :lol:

Bogárka:irigy,irigy,irigy jó kirándulást nektek :wink:

Íme egy 11hetes és 5napos babalak(sztem sokat változott,már nem olyan nagy)

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Mozgalmasak voltak a napjaim. Csütörtökön vérvételen voltam, tegnap meg a turiban, saját (hosszú kardigán, pulcsik, stb), és gyerekruhákért 3800-at fizettem, meg vettem egy átmeneti-téli szövetkabátot 1990-ért. Nagyon jól néz ki, nőies, mégis csinosabb ebben pocakosodni, és ami a legjobb, hogy ezt utána is tudom hordani, mert 36-os. Mell alatt bővülő, szóval nagyon praktikus, fenék alattig ér. Nem nagyon szeretem a hosszabb kabátokat, de azért a hideg napokra majd beszerzek egyet, ha nem férek bele a síkabátomba.
De Reginek nem találtam nadrágot, úgyhogy majd még azt keresek valahol. Meg magamnak még egy kardigánt, valami világosat, mert sok a fekete cuccom, bár szeretem ezt a színt ruhákban.

Védőnő
Nálunk nem jár ki, lehet kérni, ha akarom, de ők nem ragaszkodnak hozzá. Majd ha megszületik a baba, akkor úgyis jön egyszer-kétszer. Előbb meg ne is jöjjön, mert valószínűleg télen átrendezzük a lakást, megcseréljük a két szobát, nekünk jó lesz a kisebb hálónak, és a gyerkőcöké lesz a nagyobb.

Főzés
Ma sajtos husit sütök tepsiben, hozzá krokett, vagy burgonypüré, és friss saláta (jégsali, ubi, paradicsom, paprika, piros és zöld paprika, szóval jó színes lesz), hozzá még valamilyen joghurtos saláta öntet, majd meglátom mit találok a boltban a fűszerek között.

Babakocsi
Mi nem veszünk újat, nagyon szerettem Reginél is ezt a Retrus kocsit, szóval marad. Meg van egy háromkerekűnk is, az meg terepre.
Viszont egy hordozót akarok venni, mert a legolcsóbbat vettük Reginél is, és sokat szenvedtem vele, széles, volt nehezen állítható, alig bírtam cipelni.

Most ennyi, kezd kisütni a nap, megyünk is ki a szabadba.
Vendég
 


mia drága azért érzed úgy hogy nem olyan nagy már mert nem előre nőtt a pocid hanem szélesedett :):): de nagyon szép a pocid :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika:köszike :wink:

Dobok fel képet a fejemről,mert még nemis láttatok :lol: Előre szólok a 18-as karikát tegyük ki,mert horrorfilmbe illő a fejem :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
Vendég
 


Én szóltam :lol: :lol: :lol:

Lassan majd indulunk anyósékhoz ebédre,ma van a névnapja :D Rozália :lol:

Szép Hétvégét Nektek!♥
Vendég
 


Brita:megyek hozzátok is ebédre,nagyon fincsit főzöl :wink:
Vendég
 


bogarka! nagy drukkk érezzétek jól magatokat!

nika,mona,pampi! drukkkkkkk!!!!

mia! tényleg kisebbnek tűnik, nagyon széép! bolond vagy te helyes vagy nagyon!!!:):)

csajok, kedden fél 8 ra megyünk a Kaáliba, a prolaktinom nézik meg h lejjebb ment e.és fél 11kor pedig a férjemnek lesz spermavizsgálat...és több mint valószínű már a szurikat is felírja a doki:)

KépKép
dike
 
 


kati

kecskeméten lesz bababörze,okt 3.-án.én is el akarok menni majd.

mia

én a 12 hetes vérvételen is kb fél ora alatt megvoltam,az afps pedig kb 15 perc volt úgy várakozással egyűtt,szoval nem nagy valami.

25.héten lesz vérvétel,cukorvizsgálattal stb.de addig is még van kb 3 hetem és itt helyben leveszik hála az égnek.hétfőn megyek tanácsadásra is,akkor kint lesz a doki is és legalább meg tud vizsgálni.


nézzétek meg milyen cuki overált vettem,mindössze 56os,jó meleg:

Kép

KépKép
bettike83
 
 


Kép

Kép

Kép

talátam ilyen ágyneműket,igy mindenestűl,persze szopipárna nélkül,4500,és 5000ft.ikreké volt,de csak a fejvdőt és a zsebestárolót használták.

néztem egy oldalt ahol van ilyen ágynemű,olyan 10000e körül van akicósan.szoval nagyon megérné.valamelyiket lehet megveszem és ezt a részt is letudom,meg amúgy én ilyen függönyös baldachinosat akartam.

KépKép
bettike83
 
 


mia: te őrült nőszemély méghogy te horro fejjel rendelkezel :) szreintem is nagyon helyes vagy :) látnátok az én fejemet :) bár a blogban van pár kép rólam talán tavalyi bejegyzés amikor az arcommal jártam dokihoz.na most ugyanolyan csúf mint az első képen :(:(:( de már elegem van a dokikból.

Betty: nekünk olyan ágyneműnk van amilyen az első képen van:) mi az ággyal együtt vettük van valahol kép róla a másik winchin :(

nika70
Salgótarján
 
 


nika

és bevált nektek?

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Jöttem elköszönni, 3 óra körül indulunk! Vigyázzatok magatokra! És csak pozitívan! Jövő hétvégén jövök!!!

Puszi Mindenkinek!!!:)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Bettike, nagyon cuki az overál!
az ágyneműk közül nekem az első tetszik a legjobban (az amelyik Nikáéknak is van :lol: ). Olyan kis finom a mintája. :D

Mondjuk mi nem használtunk az első évben ilyen fajta takarót, csak plédet meg hálózsákot. (párnát meg azóta se, mert Bencus hason alszik) Baldachint nem is tudtam volna tenni az ágyra a tetőtér miatt. Szóval nekünk elég lett volna a fejvédő is...

Nika, nem lehet, hogy valamilyen hormonális probléma miatt lett ilyen a bőröd? Mit kaptál eddig rá? (csak akkor válaszolj, ha nem esik nehezedre... nem akarok túl kíváncsi lenni...)

Mia, miért mondod, hogy gáz a fejed???? Egyáltalán nem, inkább helyes, mosolygós arcod van! (na meg persze szépséges pocikád :D )

Dike, nagyon drukkolok, indul a visszaszámlálás!!!!!!!

Bogárka, milyen volt a kirándulás?

Nita, volt lovaglás?

Itt délelőtt szerencsére elállt az eső és a férjem elvitte Bencét egy agárversenyre. Nem messze rendezték tőlünk (tegnap játszottak a Zuramék a megnyitón a filharmonikusokkal) és ha jól tudom nemzetközi verseny volt. Bence állítólag tökre élvezte, ült a lelátón, evett pattogatott kukoricát, mint a "nagyok". :lol:
Én meg kihasználtam az itthonlétet és egy kicsit rendbe vágtam a fejemet, befestettem a hajamat és megigazítottam a szemöldökömet. Most egész máshogy érzem magam.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mona, nagyon jó utat kívánok Nektek! A többit tudod... :wink:
Puszillak és vigyázzatok magatokra! Várunk vissza!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Betti, az elso a legjobb! A masik kettotol a gyerek csak ideges lesz:) olyan harsany, foleg a 3. foto. Az elso az nyugtato, az klassz nagyon!:)

Nika, es mizus meloban??

Mia, jajjj, nagyon gaz vagy sztem is! Minek is mondod, lasssssuk anelkul is! Hogy Te milyen hule vagy??? Csupa mosoly vagy Te, nem horrorleeeny! A pocid meg tok szep! Es meg mindig remekul nezel ki! Te randa banya! :D

Rita, nagyon jo cuccokat vettel Magadnak! Es szinte ingyen adtak! Ugyi vagy! Jol vasart csinaltal! :D

Virag, jo volt a kirandulas, most ertunk nem regen haza. Egy kastelyban voltunk csak mert jol elidoztunk+megneztuk Dover feher cliffjeit, folmentunk oda,oda magasra waaaa, good day volt! Kb. 3 km-t gyalogoltunk. Na, nem azert mert ram fert!:) hihi Vettunk ocsem szilva bort! Szilva bor!! Meg valami sloe gin-t. Nemtom mi ez a sloe, mit jelent, de irrto fincsi. Meg lehetett kostolni, ott a kastely shop-jaban osztogattak ingyen ma a piat. Be is szlopaltam aztan vettuk ezt a ket fajtat, majd bemakozva mentunk a sziklakhoz. Apa nem ivott, O volt a soforom! hihi Ja, a lenyeg meg, hogy klassz, hogy jol erzed magad az uj kulsoddel!!:):) Biztosan dogos csaj vagy nagyon!
Vendég
 


betty: csak a mintája olyan:) nekünk fejvédő volt baldachin meg takaró párna.ilyen oldalzsbes tartó sajnos nem volt hozzá pedig jó lett volna :) legközelebb már olyat fogok venni mert szerintem nagyon hasznos :)

Mona: gondolj ránk mikor sütteted a pocidat hogy mi itt a hidegben gondolunk rád :) és már hárman gyertek vissza :):):)

csillag: nem nehéz rá válaszolni :) nekem világéletemben baba bőröm volt mindig irigykedtek tini koromban is barátnőim mert pattanásom is csak elvétve volt egy egy .aztán hogy szültem utána kezdett el két évre rá pirosodni az arcom meg kis fehér pattik voltak amik nem rende pattik amilyen szokott lenni ha pattanásos vagy.ezt később mondta is nekem a dokinő hogy ezek nem rendesen pattanások hanem valami folyadékkal gyülik fel .na akkor vagyis tavaly voltam dokinál három hónapig jártam két hetenként.azt mondta dokinő ez rosacea .ez olyan betegség ami a 40-es nőknél gyakori megjelenésű.vagyis az arci vérerek kitágulnak és ettől piros állandóan az arcom.néha jobb néha rosszabb.nem ehetnék fűszeres ételeket,paradicsomot meg egyáltalán ami értágító hatásű azokat nem ehetem nem ihatom.kaptam egy három hónapos antibiotikum kúrát is amitől a patik igaz elmúltak de a pirosság megmaradt.ez a rosacea nem gyógyitható de elvileg szinten tartható,de én utánba néztem nekem az aknés rosaceám van.ami bizony elég csúnya látvány de vannak jobb napok azért.így mensi táján pl nagyon csúnya.vagyis hormonális hatása is van.de ha én most visszamnennék a dokihoz biztosan megint antibigyó kúrát írna fel így majd körülnézek hátha valami gyógytea van ami segít rajtam.elkezdtem olvasgatni ez ügyben és képzeljétek van egy gyógynővényes főzet amiben nem foogjátok kitalálni de cickafarkfű is van :):):)szóval jobban beleolvasom magam a dologban és meggyógyitom magam :)

bogárkám :9 már csak négyen vagyunk a 8-ból :) szerintem még egy csaj fog kiesni és végűl majd hárman maradunk :)mondjuk szerda csütörtökön valami nagyon szar címanyagom volt de aztán pénteken már jobb volt :)

nika70
Salgótarján
 
 


wow laptetőőőőőőőőőőőőőőőő hozzon nekem szerencsét :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, sajnálom, hogy kijött rajtad ez a betegség... a 3 hónapos antibiotikum kúra azért nagyon durván hangzik! Én sem csinálnám végig még egyszer. Ügyes vagy, hogy találtál alternatív gyógymódot és csak biztatni tudlak, hogy próbálgasd szorgalmasan azt a főzetet!
Nekem voltak tini koromban pattijaim, de aztán 20 éves korom körül rendeződött a dolog. Akkor borította el az arcomat újra ez a rettenet, amikor több, mint 10 év szedés után abbahagytam a fogigátlót. Na, akkor azt hittem megbolondulok... ahogy újra indultak a hormonjaim, hozták magukkal a pattikat. De aztán szerencsém volt, mert csak átmeneti állapot volt és 1-2 hónap alatt eltűntek. Annak örültem egyedül, hgy fél évvel az esküvőnk előtt hagytam abba a gyogyószedést, így mire jött a nagy nap már újra szép volt a bőröm.

Laptetőhöz megy a drukk! A munkában pedig nagyon ügyi vagy!

Bogárka, jól hangzik a tegnapi program. Szilva borról még én sem hallottam... de megkóstolnám...
A hajam nem változott, csak a tövét kellett befesteni, mert már kukucskáltak az ősz hajszálaim... Ezzel nem megyek mindig fodrászhoz. Legközelebb majd valamikor szülés előtt tervezek egy "tatarozást". Csak azért örültem annyira a tegnapi szabad délelőttnek, mert már 3. napja meg akartam csinálni ezt a hajfestést, csak nem volt hozzá erőm. Nem szoktam elhagyni magam itthon sem, de most valahogy fáradt voltam megcsinálni. (pedig úgy utáltam már a tükörbe nézni...)
A fáradtság oka meg az, hogy most szoktatom magam ahhoz, hogy ebéd utántól már egyedül vagyok Bencével. A Zuramnak megkezdődött a tanítás, sőt következő héten a színház is. :?

Rita, nem is írtam tegnap, hogy milyen ügyesen vásároltál a turiban. Téli kabátok ugye még nem voltak? (Bencének való...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?