Új privát üzeneted érkezett!

Bettike: boldog névnapot tőlem is!! :-) most néztem vissza Máté képeket, édes nagyon...Nemsokára nálatok is szülinap :-)

Boni: tök jó lett a torta!!!! :-D meg a képek is!! A visszaemlékezős képeken elérzékenyültem :oops:


Első szülinapra milyen tortát kaptak a gyerkőcök? lassan nekem is el kell gondolkodnom...

Baba: boldog szülinapot!!!! :-D jujj, de jó lenne, ha ma meglenne Fanni baba!! Gondolok Rád nagyon sokat!!!

Gabyéknak végül sikerült elutazni?? :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


baba: nagyon sok Boldog születésnapot Neked.

Szép nagy Szeretetcsomagot kívánok mondjuk 50 centis néhány kilós kislány képében? :wink:
Kép
stephie
 
 


Édesek vagytok!

Bettike, én is csatlakozom, sok boldogságot!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 

 
 

Jó reggelt! 2 in 1. Pedig azt hittem....Car du, este és éjszaka volt. 3 körül kezdtem fájni. 4-től figyelgettem. 6-kor 16-17 percesek voltak, majd később 10 percesek. 1/2 10 felé elaludtam. Gondoltam, nem lesz ebből semmi. 11-kor lettek olyan 10 percesek. Hüvelyben olyan fájdalommal, mintha kést szurkálnának bele. Ez ment olyan 1-1/2 2-ig. Közben éjfélkor már vil.barna váladék jött. Inkább barna folyás volt, mint nyák, de szerintem a dugó maradéka lehetett. Később elaludtam és 2-óránként pisiltem, de a görcsök elmúltak. Reggel megyek be a kórházba ctg+méhszáj+magz.víz nézés lesz. Az én dokim ügyel.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba: szerintem megindítják ma neked.
drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++
stephie
 
 


Baba az igazi kis hölgyek azért születnek később, mert mielőtt kibújnak sminkelnek :wink: :lol:
Vendég
 


Megjöttünk. El vagyok kenődve, folyton sírok mindenért. :oops:
Ctg-t 2* kellett csinálni, mire jó lett. Méhszáj bő egy ujjnyi, nem használtak a fájások. A magzatvizet nem tudtuk megnézni, mert annyira fájt, hiába próbálkoztunk. Közben majd sírva fakadtam, hogy milyen béna rakás sz.r vagyok....Mondta a dokim, hogy gyulladás van és emiatt fáj és nem csinálja tovább. Adott kúpot és holnap reggel 7-ig ügyel, 7-re be kell menni és megpróbálja megnézni. Úgy félek már magától a vizsgálattól...Mondta, hogy sétáljunk sokat, így elmegyünk Ikeába venni egy vágódeszkát, az jó kis séta lesz. Max egy kis Tescozás is lesz.
Ja, még annyi, hogy ha péntek reggelig nem szülünk meg, akkor péntek reggel burokrepesztés és szülésindítás.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


((((((((((((((((((baba))))))))))))))))))))
Vendég
 


Félek a holnapi vizsgálattól..a gondolattól is..és hol lehet ez a szülés fájdalmaihoz..béna, gyáva sz.rnak érzem magam.. :cry: :cry: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, sajnálom! Apát kapd el több körre, tudom nem lesz kellemes(bár nálunk ez sem működött).

Kép
kata05
 
 


Mi végig nem voltunk együtt és most sem leszünk (kúpozok is, gyulladás is van és apa sem akarná és most aztán végképp én sme).

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, természetes h félsz!! A szülés más fájdalom, és ciklikus, nekem a tolófájások is 2 percenként jöttek közte pihi! Igaz én eda-s voltam és a kövit is így szeretném megszülni. Nekem nem tudtak nézni magzatvizet mert még az indítás napján is zárt voltam..... Sajnos ilyen is van, mint mi h nem akar elindulni.....

Kép
kata05
 
 


Úgy megölelnélek, tudom a legszarabb érzés ami neked van most, de Fannika kárpótolni fog!! !

Kép
kata05
 
 


Nah, most megint bőgök..

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


((((Babim)))) Még egy kis kitartást! Sétálj, vásárolj! :wink: Többet nem tudok tanácsolni, mert én még a ctg-ig sem jutottam el! De most már tényleg a vége felé jársz! Puszillak!

Kép
bettike
Eger
 
 


Jaj! Köszi a köszöntéseket csajok! :oops: :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Ezt pedig meg kell mutassam! Bár a pelus rajta van, de ő hajtotta fel a wc tetőt rakta rá a szűkítőt és kérte, hogy tegyem fel rá! Most már csak le kell venni a pelust és bele is kell pisilni! (Na ez a nehezebb!) :lol:

A másik kép meg csak huncut!

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger
 
 


És a végére business:

Eladó a kék nike cipője! 22-es, belső hossz 12 cm! (Bár a 23-asnak mért lábára is jó volt!) 3500 Ft!

Kép

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok.

bar mar reg nem tartozom ide,de jottem picit babaimadonak drukkolni.

babaimi,drukkolok nagyon,ne felj minden okes lessz.Fajni fog nagyon de gondolj arra nem tart orokke es milyen gyonyoru ajandek lessz Fanni:)

Kép
monyo83
 
 


ja,

Zsiginek boldog szulinapot.

a gyerekek gyonyoruek,most erzem csak ugy hogy hihetetlen sokaig nem jott Noi,a ti gyerekeitek mar nagyok.

Kép
monyo83
 
 


Baba, kitartás drága, és türelem még egy picikét!!!! Ez most a legnehezebb, tudom, de hidd el, ha rástresszelsz, az is visszatartja Fannit!!! És persze annál rosszabbul fogod magad érezni.
NEM VAGY béna sz@r, csak türelmetlen és fáradt és fáj mindened és mindennél jobban szeretnéd már Fannit a karjaidban tartani, de ezért nem vagy béna!!! Ha nem sikerült a vizsgálat, hát istenem, majd sikerül legközelebb, ki nem tojja le? Már szépen nyílogatsz, görcsölgetsz, hidd el, nincs messze már a szülés!!!

Kép
szilcsi
 
 


Pity-pity...aranyosak vagytok, köszönöm a soraitokat!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Napsugarasat!

Baba drága remélem jobb lett a lelked kicsit! énrám szerencsére akkor tört rám egy kis félsz csak, amikor konkrét lett hogy akkor most szülünk...azért nálad sokat bejátszik ez a sok baci meg stb eleged van belőle, félted a lányodat , látni akarod már! stb stb

kitartás szívem.. ez a kis spontán csodababó még ki akarja élvezni az utolsó perceket ebben a ti szoros köteléketekben :lol:

sokat gondolunk rátok!

BEttike Máté nagyon édes!

Gabi is adhatna már életjelet..azt ígérte, van kinnt internet bejelentkezik ha kiértek ....de gondolom annyira leköti a hely,hogy magasról nagyívben .....asszem megértem hihi

Szezsó nálunk sült túrótorta volt, Zsiga imádta.. meg sima sütés nélküli túrótorta..ha kell recept majd küldj privit.. :lol:
Vendég
 


Csikken rendben vagy?
Vendég
 


baba: azt azért tartsd észben, hogyha nehezen bírod a fájdalmat, edá-t csak kb 2 ujjig kérhetsz, utána már nincs idő a bekötésre egyebek. Ezért mondtam neked, hogy inkább menj be hamarabb, mert akkor úgyis fogod érezni, hogy mennyire tudod jól tolerálni a fájásokat. Ha feszengsz, attól ez elnyújthatja a vajúdást.
Remélem a tegnapi séta jót tett. Nyugi. Mindet jól fogsz csinálni.

boni: nagyon jók a képek a torta fantasztikusan néz ki, és Zsiga rengeteget nőtt. Szépek vagytok na :)

Bettika: a huncut kép nagyon kuuuul
stephie
 
 


Mai ctg: 40 perc szülőszobán, majd séta 2. kávé és újabb 20 perc a terh.ambin. Dokimmal már nevettük reggel a szülőszobán, hogy bármit csinálunk, nincs hatással a Picire. Egyet moccan és alszik tovább. 2. ctg-t elfogadta. Vizsgálatot vagy elfelejtette, vagy nem akart mégsem bolygatni a gyull.miatt. Hát lapítottam is, nem szóltam. Holnap megyek hozzá reggel, gondolom már nem marad el a vizsgálat. Esküszöm, életemben nem paráztam még úgy semmitől, mint most a gyulladás melletti magz.víznézéstől. :oops: Közben pedig szégyenlem magam..

Drágák vagytok..

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


baba a szégyelled magad érzést tessék elfeledni! nyugiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Vendég
 


Sziasztok

Babim, drukkolok nektek,hogy Fannika hamar kibújjon mostmár.

Bettike, Máté gyönyörűűűű

Pusza Csikken

KépKép
Kép
csikken
 
 


Boniko, köszi rendben vagyok,
csak tesom itt van Svájcból lányával és barátjával. Nálunk laknak. Szóval van mit csinálni.
Péntek szombat vasárnap nyaralás, de hétfőtől megint pihi van!

Kitti is megy már 23-tól bölcsibe.

Domi uh kép:
Kép

KépKép
Kép
csikken
 
 


Csikken, tök édes!!!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Helóka!

Babim én is csak kitartásért tudok most neked szurkolni remélem a vizsgálat azért annyira nem fájt bár majd mindjárt utánad olvasok ezer millió puszi neked!

Csikken gyönyörű ahogy Domi már most mosolyog! :wink: Jó téged is látni!

Monyó milyen nagy már Noémi is hogy rohan az idő remélem annak idején megkaptad soraimat puszi!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


Csikken Domi tényleg édes!mosolyog :D na akkor el vagytok havazva! :wink: :lol: jó nyaralást!jó időt! örülök,hogy jöttél! :)

Klara új képek?

Baba lelked szotty? remélem jobban


:D
Vendég
 


Csikken: gyönyörű mosolya van a pocaklakódnak.

Monyo: rég láttalak a tanyán. Már hiányolunk. tessék néha oda is benézni.

baba: remélem az, hogy nem te nyitod ma reggel a topikot azt jelenti, hogy Fanni baba már útban van hozzátok vagy már meg is érkezett. Ügyes leszel, sokan drukkolnak, imádkoznak értetek, úgyhogy lélekben nagyon sokan ott vagyunk és bátorítunk ez tuti.
stephie
 
 


Jelen. 2 in 1. Ctg ok., vizsgálat is volt. Bő 1 ujjnyi, méhszáj előrébb jött, magzatvíz tiszta, vizsgálat szinte nem is fájt. Dokim megkereste a legvékonyabb kínzóeszközt:).Csüt.indítás, ha addig semmi.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babim éljen a fájdalommentes vizsgálat! :lol: drukk csütörtökre ha addig Fanni sminkje nem készülne el :wink:
Vendég
 


Kata Boldog Lőrinc napot!!!!!
Vendég
 


Szisztok, életjel :lol:

Hát sajnos jól megszívtuk, nem jutottunk ki tesómékhoz :cry:
Londonban szombaton felfértünk volna agépre, de ott meg hülye rendszert alakítottak ki, nem mehetünk be a tranzitba a kapuhoz várakozni, hanem kinn chekin részen van nekünk váró, és bámulni kell a monitort, hogy mehetünk e vagy se (kódunk volt a foglalásra), aztán kiírták 40 perccel gépindulás előtt, hogy mehetünk, szuper, örömtáncot jártunk Mátéval, míg a váróval szemben a böröndöket leadhattuk, voltak előttünk. Aztán az autósülést máshova kellett vinni. Végre beálltunk a sorba a securityhez, na de nem ám rövid sor külön olyan utasoknak mint mi. Bébikajákat nem vettük ki a táskából, mert Frankfurtban egyszer sem szóltak miatta. Na kikaptak két táskát, és elkezdte kipakolni a pasi egyenként. Mikor szóltam, hogy gyorsan kéne, mert mindjárt megy a gépünk, még lassabban pakolt :evil: aztán míg apa pakolt vissza, nekem az összes üveges bébikaját kinyitották hogy kostoljak bele. :twisted: ( Na persze ebből aztán kettőt ki is dobhattam később) Végre végeztünk, aztán rohanás. Igen ám, de a kapu nem pont a közeli részen volt, henem még kisvasúttal kellett menni egyet. Szóval 4-5 perccel később értünk oda, és már csak azt láttuk higy kitolták a gépet, nem vártak meg. Mit mondjak, fél órás sírógörcsöt kaptam, treljesen kiborultam :cry: Először úgy volt hazajövünk, aztán mégis ott maradtunk, másnap újra megpróbáltuk, minden ilyen dolgot egy helyre pakoltunk ne legyen megint gond, de aznap meg nem fértünk fel a gépre.
Aztán itthonról próbálkoztunk budapest-newyork járattal, de hát ott meg 30 ilyen utas volt listázva mint mi, esélyünk se volt.
Végül kimentünk ismerőshöz Stockholmba csütörtökön, és vasárnap SAS gépre volt 40 hely, azt próbáltuk meg, kb 25 stanby utas volt, és kb 15-öt vittek el súlyprobléma miatt. Azaz cargo lett elvive helyettünk :x Minden gép állandóan tele van, de pont most nem tudják feltölteni a gépet. Hát legközelebb faladom magam csomagba :twisted:
NA ennyi röviden, idén reptérlátogatás volt a nyaralás.
Hálistennek Máté tök jól bírta, aludt rajtam mei taiban vagy babakocsiban, esténként jól aludt, élvezte a sok repülőt.

BAbim
jaj szegénykém, kitartás, mindjárt vége ennek az időszaknak, és aztán jön az oáoáoáoáá :D puszillak

CSikken
de jó lett ez az uh kép, nagyon édes

Kata
BOldog névnapot Lőrinc babának

Szezso
nekünk banános túrókrémes torta volt, anyós csinálta

Kép
gaby25
 
 


Lőrincnek boldog névnapot. (kérd meg, hogy ne pisiljen bele adinnyékbe, emrt én imádom a dinnyét...) :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


GAbi basszus mondtam én hogy inkább vettetek volna rendes jegyetmert ami pénz elment a várakozós napokon gondolom az pénzbe került... !sajnálom nagyon! :cry: :cry: :cry: én azt hittem hogy mar hawaii van szó szerint :cry:
Vendég
 


Boni
hát igen, buktunk nem keveset :? de még így is kb 300ezerből kijutottunk volna, igaz a 150-200ezer helyett. Lufthansa a legolcsóbb és leggyorsabb, az csak 135ezer lett volna és 13 óra altt ott van. A többi olyan 200 ezer körül. Hát british a legdrágább azon buktunk sokat. Rendes jegy hármunknak nyári csúcsidőben 500ezer körül van, most néztem tavaszra normál jegyet és minimum 400ezer :? de tavasszal nincs ilyen tumultus, az a gáz, hogy németeknél is most van a szabadságolás, bezárnak nyárra.
NA de most ennyi szerencsétlenség után csak szerencse jöhet, ezért gyorsan vettünk lottót :lol:

Kép
gaby25
 
 


(((Gaby)))))))))

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lányok, kicsi fiam nevében köszönjük a köszöntést!!

Fannika 2 nap múlva ilyenkor már meglátod anyucit, és érzed már az illatát !!!!

Kép
kata05
 
 


Hahó

Lőrincnek itt is boldogat! :D Mit kapott a Drága?

Gaby: basszus...ez durva. :( ölelés!!!

Babim: egy másik kedves ismerősöm is csütörtökön fog szülni :-) ( neki császár lesz, mert faros a baba)
Drukkok mennek!!! Hihetetlen, hogy a finisben vagy!!! Vagyis már azon is túl :lol: (pocitól lassan búcsúzkodj...nekem nagyon hiányzott :oops:

Boni: szeretném a recepteket :D így jó, vagy írjak privit?? :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezsó reggel küldöm :wink:
Vendég
 


Jó reggelt!
Továbbra is 1 in 1. Nemsokára indulunk ctg-re, megyek reggelizni, készülődni. Mindenkinek szép napot!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba neked is szép napot! :D
Vendég
 


Szezso, vizilovas járássegítőt, de mire megkapta elindult.... :D

Baba, inkább holnap szülj, az olyan szép dátum lenne. :wink:

Gaby, olvasni is rossz volt a kálváriátokat!! Sok ölelés!!

Kép
kata05
 
 


Sziasztok,

Babaimádó üzenetét küldöm: 1 IN 1 !!! MOST MÁR TÉNYLEG!
Ma éjjel megszületett a picúrka, baba és mama jól vannak!
Nagyon boldogok vagyunk, sírtunk, nevettünk, reméljük minden OK lesz. Puszi mindenkinek, s nagyon köszönjük a sok szorítást, drukkot, a ránkgondolást!

Üdv,
Babaimádót és most már a kis Babaimcsikét is imádó voltam...

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok-sok tejecskét kívánunk!!!
És kérünk képet a gyönyörűségeidről!!! Valamint leírást.....

Kép
kata05
 
 


Hurrááááááááááá!

Sok boldogságot, jó egészséget, sok tejcsit!

Várom a beszámolót, de nagyon! :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?